Forum ile alakalı 2 kelime etmek istiyorum bende.
Bir bakın bakalım forumun aktif olduğu dönemlere... Bundan neredeyse 2-3 sene öncesine kadar oldukça aktif ve yoğundu.
- O zamanlar akıllı telefonlar yok denecek kadar az veya daha yeni çıkıyordu.
- İnsanlar sadece internet üzerinden MSN kullanıyor ve birbirleriyle o şekilde haberleşiyordu.
- Facebook, twitter, Whatsapp, İnstagram vs ben hatırlamıyorum. Ha illaki kullananlar vardı ama çok nadirdi.
Bu tür şeyler benim kafamı kurcalıyor. Şu anda insanlar tuvalete bile telefonla giriyor. Sosyal Medya hastasıyız cümleten. En kötü açıp Youtube'den bişeyler izleyip zaman geçiriyoruz. Evine misafir gelir, yada sen misafirliğe gidersin 5 kişi oturur konuşmadan kendi ellerindeki telefonlara bakar.
EEEEE.
Bu ortam olduktan sonra sen insanlardan foruma girmesini bekleyemezsin. Ben de beklemiyorum. Çünkü bizler bile çok nadir girer olduk. Nedeni ise bence saydığım şeyler.
Eskiden yapılacak birşey yoktu, herkes hatırlasın...
MSN açılır, Winamp'dan müziğini açar onu da MSN'e entegre eder, daha sonrasında Turksportal'ı açar, altta biryerlerde sistemde de FM oyunu hep aktiftir, ya bir turnuva olur ya lig maçı olur. Yarışma olur, kariyer olur. Olur da olur....
Şimdi ise durum çok farklı.
Herkese iyi forumlar.