Herşey iyi hoş fevkalade. Hazır yöneticiler toplanmış sorayım. Bu güncelleme yani 3.1 güncellemesi çıkmadan size geldiler böyle böyle yabancı kuralını uygulayalım dediler sizde gittiniz sadece süper lig datasını mı verdiniz hadi bak onuda geçtim 3.2 güncellemesi geldi bari burda herifçioğullarını uyarıp düzeltseydiniz. Ya da bırakın bu işleri işinize gücünüze dönün çoluğunuza çocuğunuza bakın. Steam da uzun süredir en çok alınanlar listesindeydi. Bu çok ciddi bir oyun. Olmuyorsa yetişemiyorsanız bırakın lütfen bırakın yapamıyoruz artık deyin de sport interactive de başka adamlar bulsun. YAPMAYIN ETMEYİN ''HERKESİN ÇOLUĞU ÇOCUĞU VAR' DİYE BİR AÇIKLAMA OLAMAZ. SİZ DÜNYANIN EN ÇOK SATAN OYUNLARINDAN BİRİSİNİN TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİNİ YAPIYORSUNUZ! Yaklaşık 10 yıldan beri oynarım yaşım şuan 20 10 yaşından beri bu oyunu oynuyorum son 3-4 yıldır kadarki rezil seri hatırlamıyorum. puanlamalar yanlış tamamen yanlış! Lig berbat. Ben kimleri alıyorum rakibim kimleri alıyor. Ligin zevki kaçıyor gözüm kapalı şampiyon oluyorum. Ben hulk u alabiliyosam ikinci senemde hemde batan gs de bırakın bu işi. bir kez şampiyon olup kim hulk u almış. 2 sene üst üste şampiyon oldu gs şınoyla drogbayı aldılar üstüne selçuğuna burağun 2 küsür maaş veriyolar şimdi mali açıdan zor durumdalar birde 3 sene çeyrek final oynadılar. YAPMAYIN ETMEYİN YA ÇEKİLİN YA DA ÇEKİLİN ŞU İŞTEN! Hayırlı geceler