1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Turksportal Yetkililerine

Hybrid View

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Fazla detaya girmeden kısaca bir konuda sizi düşünmeye teşvik etmeye çalışacağım.

İyi kötü 5 yıldır bu işi yapmakla sorumluyuz. Bu süre içinde tabii bir çok birikimimiz oldu. En basidinden sadece veritabanı ile ilgili olan araştırma kılavuzumuz 374 sayfa uzunlugunda ve bu kılavuzun içindeki detayların %99'unu benim ezberimde.

Sizin tavsiye ettiğiniz gibi işi olduğu gibi bıraksak, bu işi yapacak birikimi olmayan birisi bu işi yapmakla sorumlu olacak. Yani bizim son 5 yılda sahip olduğumuz birikime, önümüzdeki 3 ay içinde sahip olup veritabanını hazırlamak zorunda olacak. Biz ne kadar yardım etsek de kısa süre içinde işin altından kalkmak, bence, mümkün olmayacak.

Geçiş döneminin olabildiğince sancısız olması için bu işi gerçekten yapmak isteyen ve bütün sorumluluğu üstüne alacak kişi veya kişilerin bizimle irtibata geçip, önümüzdeki bir yıl içinde sorumlulukları, bizim birikimlerimizi öğrenmesi ve kendi başına yapabilecek bilgiyi edinmesi, kanımca, daha doğru olur.

Bırakıp gitmek çok kolay. Ancak (çok) istekli ve donanımlı (özellikle İngilizce, analitik düşünce ve çok iyi excel/access bilgisi) kişi veya kişilere araştırmayı teslim etmek daha doğru olur bence. Açıkçası araştırmaya başladığımız birinci günden beri bu ilgiyi gösterecek birisinin çıkmasını gönülden istiyorum.
    Usta siz bence, öncelik olarak yöneticilerinizi gözden geçirseniz sorun kısmen çözülür. Mevcut yöneticlerinizin büyük bir çoğunluğu boş yada doymuş adamlar. Hani yönetici olsalarda olmasalarda forum için hiç bir önemi yok. Bunu neden görmek istemiyorsunuz anlamış değilim. Getir foruma 3-4 tane aç yönetici, önce foruma sonra oyuna katkısı illaki olacaktır. Lakin vasıflı adamları getirin boş adamları değil
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Usta siz bence, öncelik olarak yöneticilerinizi gözden geçirseniz sorun kısmen çözülür. Mevcut yöneticlerinizin büyük bir çoğunluğu boş yada doymuş adamlar. Hani yönetici olsalarda olmasalarda forum için hiç bir önemi yok. Bunu neden görmek istemiyorsunuz anlamış değilim. Getir foruma 3-4 tane aç yönetici, önce foruma sonra oyuna katkısı illaki olacaktır. Lakin vasıflı adamları getirin boş adamları değil
    Ben sadece arastirma ile ilgili oldugum icin o konuda yorum yapabilirim.

Ancak bir fikir yurutmek gerekirse, forum'a yonetici getirmek de tabii sokagin kosesine park etmis kamyondan karpuz kapip eve getirmeye benzemiyordur mutlaka. Birilerinin kendisini yonetici olmak icin gostermesi gerekir herhalde.

Ayrica bir paylasim yapmak veya Football Manager topluluguna bir katkida bulunmak icin bir yerde yonetici olmaya gerek oldugunu hic bir zaman dusunmedim.

Bu forum, Football Manager ile ilgilenenlerin bir araya gelebilmesi icin var olan, tartisip birbirlerinden birseyler ogrenebilecekleri bir platform. Forum'un ne kadar aktif oldugu da uyelerin kendi onceliklerinin bir gostergesi bence.

Eminim buraya forum yoneticileri de, tipki uyeler gibi, acaba bugun kim ilginc bir konu acmis, kim ilginc bir analiz yapmis dusuncesiyle girmek istiyordur. Uyeler sadece yoneticilerden beklerse bu sadece uyelerin yoneticilerden birseyler ogrenecegi bir platform haline gelir. Halbuki yoneticilerin, forumun isleyisini duzenlemek disinda, uyelerden hic bir farki yoktur.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri