İnter ve Milan gibi klüplerde oynayamaz bencede ya Sampdoriada kalsın yada Sampdoria ayarında bir klübe gitsin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Çok iyi bir transfer oldu Roma için ayrıca da ucuz hayırlı olsun.
Mancini kanatta mükemmel işler yapan bir oyuncu alınırsa süper olur.
Roma'da kendini kanıtladı bir de bakarız Madrid salmaz bu sefer.O olmazsa Juve'ye gitsin
Seri A'da şampiyonluğa ulaşan İnter, transferde daha önce açıkladığını anlaştığı golcü futbolcuyu Milan'a kaptırdı... Cagliarili isim en iyi yabancı seçilmişti...
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu AC Milan, Cagliari'nin golcü futbolcusu David Suazo'yu renklerine bağladığını duyurdu.
Daha önce İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) Şampiyonu Inter'le anlaştığı duyurulan Cagliari'nin 27 yaşındaki Honduraslı golcüsü David Suazo, bir başka İtalyan ekibi Milan'a transfer oldu. AC Milan Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Suazo'nun önümüzdeki sezon Milan forması giyeceği belirtildi.
Transferin ekonomik detaylarına ilişkin ise herhangi bir açıklamada bulunulmadı. İtalyan medyasında yer alan haberlerde Suazo'nun Milan'a maliyetinin 14 milyon euro olduğu iddia ediliyor.
27 yaşındaki golcü futbolcu, Cagliari formasıyla geçtiğimiz sezon 14 gole imzasını atmıştı. Serie A'nın son yıllardaki en iyi golcülerinden biri olarak gösterilen Suazo, 2005-2006 sezonunda da takımı adına 22 gol kaydetmiş ve kulüp rekorunu kırmıştı.
David Suazo, Ocak ayında İtalya'da düzenlenen 'İtalyan Futbolunun Oskarları' ödül töreninde de Brezilyalı yıldız Kaka'yla birlikte ligin en kaliteli yabancı oyuncusu seçilmişti.
konunun ne olduğunu anlayamayan inter başkanı moratti yabancı basına suazo nın interde olduğunu söylüyor
Moratti: Suazo Has Signed For Us
Inter president Massimo Moratti has insisted that David Suazo has already signed for the Nerazzurri.
Empoli'nin 26 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Sergio Almiron için kulüpler anlaştı.
Oyuncunun yarın kontrat imzalaması bekleniyor.
Almiron tehlikeli serbest vuruşları ve isabetli paslarıyla Empoli orta sahasını yöneten isimdi.Empoli bu sezon Almiron'un önderliğinde takım arkadaşlarının üstün çabasıyla Uefa kupasına katılma başarısını gösterdi.
Hem hücum hem savunma yönü olan Almiron,yeni Veron olarak adlandırılıyor.
I a q u in ta ve Almiron'dan sonra Juventus'a en yakın isim bir başka arjantinli futbolcu Gabriel Milito.
Almiron babasınında tavsiyesi ile ona talip olan inter yerine Juventus'u seçti.
Fiyat henüz belli değil.
birkaç Almiron videosu
http://www.youtube.com/watch?v=wTvMeWZBxgY
http://www.youtube.com/watch?v= trFeLYKyPUE&NR=1
hayırlı olsun..isabetli transfer.milito ve van der vaart la da anlaştıkmı biti bu iş
Juventus çok oyuncu kaybetti.Böyle transferlere ihtiyaçları var.
Çok faydalı bir transfer... Juveye hayırlı olsun...
Helal olsun Milan a... Alternatif bir oyuncu kadroya derinlik kazandırcak...
Vayy be.Bu ikinci bir Milat oldu herhalde.Yada ben bi yaşıma daha girdim.
Oyuncu 27 yaşında ve Milan'a..
5.forvet hayırlı olsunsheva gelme ihtimali kalmadı galiba
İyi oldu iyi. Fm de Milan'ı çalıştırırken Suazo'yu alırdım zaten gerek kalmayacak şimdi![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
çok forma şansı bulamaz bence
Jose Mourinho sezon sonunda Barcelona’nın başına geçmek için kulüp yöneticileriyle görüşme talep ettiği söylentilerini yalanladı.
Söylentilerin gerçeklik payı olmadığını ve kendisini ilgilendirmediğini söyleyen Jose Mourinho, Barcelona kulübü başkan yardımcısı Marc Inglıa’yı yalan söylemekle suçladı. Barca’lı yönetici, geçtiğimiz günlerde sezon sonunda Mourinho’nun kendileriyle görüşme talep ettiğini ancak reddettiklerini iddia etmişti.
Şu an kendisini sadece Inter’in başarısının ilgilendirdiğini ifade eden Mourinho, “Inglıa’nın söyledikleri beni ilgilendirmiyor ancak adımı karalaması son derece çirkin.” şeklinde konuştu.
Barcelona’nın efsanevi futbolcusu Pep Guardiola B takıma yaşattığı başarılı sezonun ardından daha sezon sona ermeden takımın başına getirilmişti.
Altın Ayakkabı Totti'nin
Roma'nın yıldız futbolcusu Francesco Totti, Altın Ayakkabı ödülünü kazandı.
İtalya Ligi'ni İnter'in ardından ikinci sırada tamamlayan Roma'da, yıldız futbolcu Frencesco Totti Altın Ayakkabı ödülünü kazandı.
İtalyan futbolcu bu sezon rakip filelere gönderdiği 26 golle, Real Madrid'in yıldız oyuncusu Ruud Van Nistelroy'dan 1 gol daha fazla kaydederek Avrupa gol kralı oldu.
Geçen yıl Dünya Kupası'ndan önce sakatalanan ve bu sezon ayağındaki metal çiviyle oynayan Totti, "1 yıl önce birçok kişi benim artık futbol oynayamayacağımı söylüyordu. Ancak milli takımla Dünya Kupası'nı kazandık, sonra da gol kralı oldum" diye konuştu.
NTVSpor
metal çiviyle oynadığını bilmiyodum..sonuna kadar haketmiş..tebrikler
Nilstelrooy ün olmasını çok istiyodum kısmet olmadı... Hayırlı olsun Tottı ye...
Tam forvet olmayan bir oyuncu ve bu oyunca elit ligler arasında en az gol atılan ligde oynuyor.Bunlara rağmen gidipte altın ayakkabıyı alıyor.Tebrikler.
Nistelrooy'a daha çok yakışırdı ama kıl payı kaçırdı Totti hak etti ve kazandı![]()
sizin dediğiniz kadar iyi olsa 26 yaşında kadar iyi bir yerde oynardı juve italyanın en büyük klübü ve özelllikle bu sene onlar için çok önemli o yüzden fazla forma şansı bulamaz daha bombalar geliyor juveden
Acilen defansın göbeğine takviye lazım
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
yok yani ben sadece öyle düşünüyorum.son iki sezondur gözüme çarpan bi oyuncuydu.gerçekten veron kadar iyi oynuyor.26 yaşında olması hiç bir şey ifade etmez.toni de 28 yaşında ünlü oldu.juve ye zaten diyecek bi lafım yok.inşallah çok daha iyi oyuncular gelir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
büyük ihtimalle gabriel milito gelecek.![]()