Sayfa 22 / 49 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Bence Moore'un yerine oynat Asamoah'ı.. Bianchi ile çok iyi anlaşırlar, hem Gyan Luke'den daha teknik bir oyuncu...
    Bence çok yanlış olur Asamoah orta açabilicek yerinde paslar verebilicek kadar zeki bi oyuncu değil İlhanın dediği gibi bence de Bianchiyle değişmeli oynaması gerek.Ama tabi kendisi bilir.

Çok iyi transferler İlhan Abi....

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

İlhan abi rica etsek Andres Guardado'nun ss'lerini yollayabilirmisin? Şimdi coşmuştur o adam...

transferler ardı ardına geliyo sanırm gözden cıkardıgın oyuncu sayısı biraz fazla...

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Thiago nun ilk baktığımda ilk dikkatimi çeken özelliği İlk Temas ı oldu 20 bu muthiş bişiy pas da 20 olunca dedim ki gerçekten süper ama sanırım 17 yaşında olduğu için bi orta saha oyuncusu için çok düşük bi zihinsel profili var.Tabi İlhan daha iyi bilir.Yedek olarak mı düşünüyosun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    Hangi mevki için transfer düşünüyorsun(para harcayıp)? Birde Schmoller tam kral olmuştur şimdi 18-19 yaşındadır, onu kaçırma derim (:
    Schmoller süper bir oyuncu, önümüzdeki sezonlar genç ağıma katmak istediğim bir adam.

Şu anda her mevkide direkt ilk 11 oynayabilecek 2 en az iki adam var. Bazı mevkiler için üç tane bile var 25 kişilik bir kadro kurdum ve süper oldu. Paylaşırım gerektiği zaman

Quote Originally Posted by Omercip3208 View Post
    Bence çok yanlış olur Asamoah orta açabilicek yerinde paslar verebilicek kadar zeki bi oyuncu değil İlhanın dediği gibi bence de Bianchiyle değişmeli oynaması gerek.Ama tabi kendisi bilir.
    Bende pivotun yanında oynayan adamın iyi top sürebilmesi, iyi pas alabilmesi, hızlı olması lazım. İlla da orta açabilmesi gerekmez. Ama Asamoah pivot için daha ideal.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer

Moore'un Gyan'dan daha akıllı oynayabileceğini sanmıyorum, ne de olsa Gyan aynı zamanda bir sağ kanat oyuncusu...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Thiago nun ilk baktığımda ilk dikkatimi çeken özelliği İlk Temas ı oldu 20 bu muthiş bişiy pas da 20 olunca dedim ki gerçekten süper ama sanırım 17 yaşında olduğu için bi orta saha oyuncusu için çok düşük bi zihinsel profili var.Tabi İlhan daha iyi bilir.Yedek olarak mı düşünüyosun ?
    Henüz 17 yaşında ve 3 yıl içinde mental açıdan inanılmaz gelişecek. Thiago'nun süper bir oyuncu olacağını bildiğim için aldım. Onu Yedekler takımımda oynatacağım, iyi bir takım kiralık teklif ederse oraya gider ve pişer. As takımda 3 yıl sonra oynamaya başlar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Henüz 17 yaşında ve 3 yıl içinde mental açıdan inanılmaz gelişecek. Thiago'nun süper bir oyuncu olacağını bildiğim için aldım. Onu Yedekler takımımda oynatacağım, iyi bir takım kiralık teklif ederse oraya gider ve pişer. As takımda 3 yıl sonra oynamaya başlar.
    Katılıyorum.

Abi Alex Pato nasıl iyi mi
    Bu arada Asamoah'ı Türk vatandaşı yapıyoruz ve adı Asım Orhan Çiyan oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Moore'un Gyan'dan daha akıllı oynayabileceğini sanmıyorum, ne de olsa Gyan aynı zamanda bir sağ kanat oyuncusu...
    Gyanda zenci aklı var. Şaka bi yana değeri 20 milyon euro olan bir adam çokta iyi bir form yakalamışken bence kesilmemesi lazım Moore da Gyan da mentalite olarak benzer oyuncular ikisi de kaleyi düşünüyo ama Moore o kadar formdayken kesilmesi bana yanlış geliyor o kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Abi Alex Pato nasıl iyi mi
    Bu arada Asamoah'ı Türk vatandaşı yapıyoruz ve adı Asım Orhan Çiyan oluyor
    Pato'nun oynayabileceği yerde Sosa, Moore, Cisse ve gerektiğinde Asamoah'a sahibim. Bir oyuncu daha alamam oraya.

Nesil
    2006
    Yer

Gyanda zenci aklı var. Şaka bi yana değeri 20 milyon euro olan bir adam çokta iyi bir form yakalamışken bence kesilmemesi lazım Moore da Gyan da mentalite olarak benzer oyuncular ikisi de kaleyi düşünüyo ama Moore o kadar formdayken kesilmesi bana yanlış geliyor o kadar.
    Moore da zenci

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Moore as oynayacak. İngiltere Milli takımının forvetini, Dünyada Yılın Forveti seçilen bir adamı kesemem. Ama Asamoah ile Bianchi değişmeli oynar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transferler harika peki oyuncu gonderecek misin takimdan? Moore'u bence de kesmemelisin...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

İlhan senin bu kariyer sayfaları bambaşka oldu yahu çok verimli paylaşımlar oluyor biz diğer üyelerde buradan kendimize pay çıkarabiliyoruz.

Bence senin kariyer hikayen sabitlenmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Giden Oyuncular:

Maalesef, dünya takımı olma yolunda ilerlediğimiz için bu oyuncularla yollarımız ayrıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Benim kariyerimde benim kariyerim ile alakalı yorum yapın, kendi kariyerinizin reklamını yapmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Pardon ben yasak olduğunu bilmiyodum forumlarda yeniyim ya kusura bakmayın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Baya oyuncu gitmis... ama zaten bu gonderilen kisilerde bir Cl sampiyonuna yakisir standartta isimler degil...

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Evet zaten kadroda yer alabilicek bi tek mark wilson varmış o da takıma para kazandırarak gitmiş hayırlı olsun yeni kadro.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ilhan bi de kadroda ki düzenlemelerin bitince ss koyarmısın merak ettim ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transferler mükemmel.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Aston Villa'dan Süper Bomba: Marcelo

Aston Villa, Brezilya milli takımında da forma giyen 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Marcelo ile 8 milyon avro karşılığında anlaştı. Marcelo ile 4 yıllık, yıllığı 1.8 milyon avrodan anlaşıldı. Marcelo gelecekte dünyanın en iyi sol kanat oyuncularından biri olarak gösteriliyor.

FM'de Marcelo:

süper transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    Hiç Kaybolmadım..

Bence en büyük transfer marcelo , sanırım sol acık kullanıcaksın ya da bence öyle yapmalısın gerçi bakmışsındır ama yinede söyliyim , top kapması çok düşük ve hava toplarında zayıf.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Marcelo iyi transfer olmuş profiline baktım iyi bi sol kanat çıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence en büyük transfer marcelo , sanırım sol acık kullanıcaksın ya da bence öyle yapmalısın gerçi bakmışsındır ama yinede söyliyim , top kapması çok düşük ve hava toplarında zayıf.
    Sol kanatta oynayacak zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Xabi Prieto Aston Villa'da

Aston Villa, başarılı orta saha oyuncusunu Real Sociedad ile sözleşmesi bittiği için bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Oyuncu, orta sahanın ortasında ve sağ kanatta çok başarılı bir grafik çizmişti.

FM'de Xabi Prieto:

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

çok güzel tranferler ilhan abi.....

muthiş transferler yapmışsın.hala aranana adam olmadın mı sen yaw

Sayfa 22 / 49 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Mesaj Yetkileri