Sayfa 29 / 49 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 1448 sonuç

Konu: Hedef aranan adam olmak.. [Aston Villa Kariyeri]

bu merida hakikaten super ya ilhan abi, butun olmasi gereken ozellikler var. Birtek top surmesi biraz eksik ki o da bence mc'ler icin o kadar onemli degil.

Nesil
    2007
    Yer
    şehzadelerr kentiiii

abi süper bi altyapın warmış fazla bahsetmedin sanki. abi sen bunlara nasıl sabredion yaw ben böle gencleri bir arada görünce AS takımın hepsini satıp genclerle takım kuruyorum ama senin ki en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Merida en iyi MC olarak oynar, creative freedom verirseniz harika işler yapar. Bende bir maç oynadı bir gol attı frikikten
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Merida'dan world class oyuncu gelebiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    şehzadelerr kentiiii

abi bu arada ajax ın alt yapısınına gözlemci gönder manyak adamlar çıkıyor oradan

Geliceğin takımınıda kurmuşsun Abi...

Nesil
    2007
    Yer
    şehzadelerr kentiiii

ilhan abi bu arada fotomacı okuduysan ibrahim toraman için ALTIN KAFA demişler
    ben sana dediydim fotomac gibisin diye. yoksa sende...

Altyapı gerçekten muhteşem.Bence defans olarak Schmoller'i alacaksın. Daha önce sana önerdiğimde ilerleyen yıllarda alacağını söylemiştin doğrumu tahmin ettim ?

bende v7.02 var ve simdi schmoller'e baktim jumping 7 sizde el-hadji version vardir heralde o versiyonda kac ki jumping'i? hem schmoller bende kreatif ve zeki bi oyuncu daha cok onlibero icin ideal gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    bende v7.02 var ve simdi schmoller'e baktim jumping 7 sizde el-hadji version vardir heralde o versiyonda kac ki jumping'i? hem schmoller bende kreatif ve zeki bi oyuncu daha cok onlibero icin ideal gibi..
    Schmoller'e baktım, şu an DM sorunu yok ama olursa listeye alabilirim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Gençlerin süper İlhan abi.Thaigo'yu bilirim.2010 yılında almıştım.Bu arada bende aynen Batuhan'ı da almıştım.Üstelik ikisinide bedavaya getirmiştim.Sözleşmeleri bitiyordu.Kaptım hemen

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

abi gençler süper ya bu merida arsenaldeydi demi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Merida ve Lupoli Arsenal alt yapısından yetişme galibaHepsi çok iyi oyuncular

FLAŞ!!! FLAŞ!!! FLAŞ!!!
    AYDOĞAN'IN İSMİNİ SIR GİBİ SAKLADIĞI SUPERSTAR DEFANS
    OYUNCUSUNU FOTOSPOR BULDU!!!
    Aston Villa yönetim kurulu ile sıcak diyaloglar içerisinde olan muhabirimiz Süleyman Rodop, uzun süredir Villa taraftarlarını merak içerisinde bırakan bu ismi derin araştırmalar sonucu buldu. Bu genç ve yetenekli defans oyuncusunun, Beşiktaş'ın başarılı savunma oyuncusu BAKİ MERCİMEK olduğu belirtildi.

Eski formasıyla son kez objektiflere poz veren BAKİ MERCİMEK'in Villa'da oynayacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğu gözlerinden okunuyordu.

SIR ILHAN AYDOGAN'ın BAKİ MERCİMEK için Villa Park'ta görkemli bir imza töreni düzenlemeyi planladığı öğrenildi. Ayrıca BAKİ MERCİMEK'in bu görkemli törende "ALLAH'ın izniyle tüm kupalara talibiz" demesi bekleniyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Baki Mercimek mi? Daha iyi defans oyunculari var

baki mercimek cok buyuk fiyasko hic tutmam kendisini

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Harika kadro kurmussun Ilhan abi tebrikler
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Baki varsa ben yokulm İlhan Abi...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Baki gelirse Villa batar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçları kısa zamanda ekleyeceğim arkadaşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Baki ilaç gibi olur valla..geleni indirir hiç gol yemezsin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni maçları bekliyoruz Abi..

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

ya ciddi ciddi simdi bakiyi mi aldin eger oyleyse sana ve takima yakismadi diye dusunuyorum
    ama bence olaya renk katmak istedin boyle bir haber yaptin ama bilmiyorum insallah gercekten almamissindir...

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    ya ciddi ciddi simdi bakiyi mi aldin eger oyleyse sana ve takima yakismadi diye dusunuyorum
    ama bence olaya renk katmak istedin boyle bir haber yaptin ama bilmiyorum insallah gercekten almamissindir...
    yuh be kardeşim haberi ben yaptım. Bu haberin bu kadar sansasyon oluşturmasını açıkçası beklemiyordum. Yakın zamanda Aydoğan cephesinden sert bir yanıt gelmesini bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gelecek gelecek. Bugün maçları ve transfer söylentilerine yanıtları vereceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bekliyorum Ilhan Abi

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by gulerba View Post
    yuh be kardeşim haberi ben yaptım. Bu haberin bu kadar sansasyon oluşturmasını açıkçası beklemiyordum. Yakın zamanda Aydoğan cephesinden sert bir yanıt gelmesini bekliyorum
    Ama dogru dimi bu kadar guzel bi kariyer yap gel 80. sayfada baki mercimegi transfer et
    valla ben az daha kalpten gidiyordum neyse ki erken mudahale ettin

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yoğun Maraton

Aston Villa 10-15. Hafta Premiership periyodunda pek çok maça çıkacak. Premiership'te Tottenham, Reading, Charlton, West Brom, ve Everton maçlarına çıkacak olan Villans ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04, Paris ve Sampdoria maçlarına çıkacak. Ayrıca Dünya Kulüpler Şampiyonasında yarı final oynayacak olan bordo mavililer bu karşılaşmayı kazanırsa final maçı da oynayacak. Ayrıca Villans Carling Cup'ta da mücadele edecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

maçları bekliyoruz abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. Maç

Aston Villa:3-0:Schalke 04

Villans turu garantiledi.

Evinde oynadığı maçta Alman temsilcisini üstün oyunla geçen Villans bir üst tura yükselmeyi garantilemiş oldu. Villans bu karşılaşma ile puanını 12'ye çıkardı. Grupta 9 puana yükselen Paris de bir üst tura çıkmayı garantiledi.

Aston Villa'da hat-trick yapam Moore yıldızlaştı.

Premiership 11. Hafta

Aston Villa:2-0:Tottenham

Villans seriye devam ediyor.

Aston Villa etkili oyunuyla maçın tamaını domine etti. Villans'ın golleri Sosa ve Leyreilton'dan geldi.

Carling Cup 4. Tur

Charlton:2-3:Aston Villa (uzatmalar sonucu)

Villans uzatmalar ile!

Aston Villa uzatmalar ile Carling Cup'ta rakibini geçmesini bildi. Normal süre Tahirovic ve Moore'un karşılıklı golleriye 2-2 biterken maçın sonlarına doğru Barry kırmızı kart gördü.

Uzatmalarda Gyan Asamoah takımını öne geçirdi ve bir üst tura çıkmasını sağladı.

Çeyrek finalde Villans'ın rakibi Liverpool oldu.

Premiership 12. Hafta

Aston Villa:3-1:Reading

Villans seriye devam!

Aston Villa Lita'nın golü ile yenik düştüğü maçta rakibini Xabi Prieto, Sosa ve Modric ile geçmeyi başardı. Böyle Villans lidelik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Sayfa 29 / 49 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Mesaj Yetkileri