Quote Originally Posted by perpetua View Post
7500, ulusal taninirligin en yuksek degeri ve sanirim ki ulusal taninirlik konusunda kesinlikle Fenerbahce bu seviyededir. Rangers, Celtic, Dinamo Kiev gibi kulupler de bu seviyededir zaten. Daha dusuk olmasi ise bence sozkonusu bile degil. Sonucta Fenerbahce Turkiye 1. Ligini/Super Ligini en cok kazanan takim su anda.

Bu seviyenin altinda olan ve bizim lig seviyemize yakin olan liglerin kulupleri arasinda Olympiakos, AZ Aklmaar, Bordeaux, Anderlect gibi kulupler vardir. Fenerbahce ozellikle yapabildigi transferler nedeniyle tereddutsuz bu kuluplerin ustunde yer almasi gerekir.

herhangi bir kisi tarafindan
Bu veriler, oyuncu degerleri hic de guvenilir olmayan www.transfermarkt.de sitesinden alintidir. Guvenli olmamasinin nedeni de oyuncu degerlerinin herhangi bir kisi tarafindan siteye uye olarak girilebilmesindan kaynaklanmaktadir.

Bununla beraber, ozellikle yabanci kisitlamasi olmasi nedeniyle bazi Turk oyuncularin degerleri abartilidir ve bu siteye katilim yapan kisiler de bunu goz onunde bulundurarak Turk takiminda oynayan oyuncularin (ve ozellikle Turk oyuncularin) degerlerini yuksek belirtmistir.[/quote]

haklı olabilirsiniz ama bence kısıtlamadan dolayı pahalıysa bu oyunun gerçekçi olması dolayısıyla oyunada yansıtılmalıdır.

ayrıca repulation ile ilgili olarak orda rakamlardan pek anlamadığımı söylemiştim.sizde beni yanlış anlamışsınızeğer fenerbahçe 7500 ise gs daha yüksek olmalı o zaman.ve öne sürdüğüm sebeplerde mantıklı.bunu lütfen dikkatlice düşünün.afrika ülkelerinde bile bizi(gs) bir şekilde bilenler varken,tanınırlığı ülkemizin sınırlarını pek geçemeyen Fb neden bu kadar yakın tanınırlıkta yapılsın.

bu arada en başta söylediğim lincoln'ün fiyatıyla ilgili düşünceleriniz nedir.size nihat örneğini sundum.Lincoln sözleşmesi 1 sezon sonra bittiği ve ayrılmak istdiği için bu kadar ucuza gelmiştir.nihatta sözleşmesi bittiğ için o kadar ucuzdu.ancak oyunda bikaç ay içinde fiyat olarak inanılmaz bir patlama yapıyor.daha doğrusu hakettiği değeri buluyor.lütfen lincolne bir haksızlık yaplmasın.bu arada r.carlos un fiyatını ne kadar yapacaksınız bunuda merak ettim?