Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 61 sonuç

Konu: Bize Her Yer Bandırma| Hedef: Süper lig 2. sezon

SPOR TOTO 2. LİG PUAN DURUMU:

CAFERCAN'IN HARİKA PERFORMANSI:

SPOR TOTO 2. LİG 29. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Maça kötü başladık ve kötü bitirdik. Bizi hakem kurtardı diyebilirim. 90+3 verilmişti ama 90+4'üncü dakikada penaltı kazandık Cafercan'da affetmedi ve liderliğimizi sürdürdük. Göztepe'de puan kaybederek biraz uzaklaştı. Artık en büyük tehlike Çorumspor aramızda 1 puan fark kaldı.

SPOR TOTO 2. LİG 30. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Maça iyi başladık; ancak sonlara doğru ataklar gelmeye başladı. Bunun sonucunda 1 gol yedik; ama 2 tane de gol atmıştık. Cafercan her zamanki gibi yine skora katkı yaptı.Asist ile de olsa. Cafercan'ın son dakikalarda sakatlanıp çıkmak zorunda kalması beni korkuttu ancak maç sonunda önemli bir şeyi olmadığı anlaşıldı.

30. Hafta Puan Durumu:

VE FİKSTÜRÜMÜZ:

Çok fazla önemli maçımız kaldı diyemem ama rakiplerimizi küçümsemeyeceğiz. Atalaramız ne demiş: ummayan taş, baş yarar.

VE TAKİPCİMİZ ÇORUMSPOR'UN FİKSTÜRÜ:

Önemli maçlarının kalması bizim için avantaj. İskenderun ve Malatya deplasmanları onlara puan kaybettirebişlir. Eğer puan kaybederlerse bizde biraz daha rahatlayarak 1. oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Son maçlar senin için daha tehlikeli, düşmeye oynayan takımlarla oynucaksın rehavete kapılıp mağlubiyet almayasın sakın...

SPOR TOTO 2. LİG 31. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Gerçekten harikulade oynadık. Takımımı tebrik ediyorum. Bunun sebebi rakibimizin çok kötü olmasıydı. Bizim için iyi oldu takımımız moral buldu. Cafercan ceza sahası dışından güzel 2 gol attı. 81. dakikada onu oyundan aldım sakatlanmaması için yerine Ali Serin'i koydum. O da 2 gol attı 81'den sonra. Onun dışında yine oyuna sonradan giren Halil Çelik'de bir gol atarken Muharrem de 2 gol attı. Maç bol gollü oldu. Maçın gizli kahramanı olan isim ise Edim Demir. Edim bulduğu gol pozisyonlarında vurmak yerine paslar vererek goller attırdı. Toplam 3 asist yaptı.

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Son maçlar senin için daha tehlikeli, düşmeye oynayan takımlarla oynucaksın rehavete kapılıp mağlubiyet almayasın sakın...

Farkındayım şu anda tüm rakiplerimi ciddi alıyorum çünkü yakamdan düşmüyor Çorum tek puan kaybında playyoff'lar ile uğraşırız

SPOR TOTO 2. LİG 32. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Öldüm öldüm dirildim diyebilirim. Adamlar orta açtı Ekrem abimiz çok güzel bi kafayla golü yazdı kendi kalesine. Ardından bi daha geldiler yine orta açtılar top Ercan'a çarpıp boşta olan forvetlerinin önüne gitti ve boş kaleye gol attılar. Şansımız hiç yoktu diyebilirim 1 topumuz da direkten döndü. Çorumspor ise Adıyaman'a yeniliyordu ancak son dakika golü buldular ve puan farkı yine 1 oldu. Ancak Çorum ve Banban'ın puan kaybetmesi en çok göztepe'ye yaradı aramızda 2 puan kaldı hala liderliğimizi sürdürüyoruz

PUAN DURUMU:

SPOR TOTO 2. LİG 33. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Çok kötü oynadık diyebilirim. Yine kazandık. Birkaç maçtır penaltılar ile kazanıyoruz. Son maçta çok iyi oynamalıyız. Çünkü Göztepe ya da Çorum ile aynı puanda bitirirsek onların averajları fazla olduğu için bizi geçerler. O yüzden tek şansımız galibiyet.

PUAN DURUMU:

Ve korktuğumuz başımıza geldi son hafta yaptığğımız puan kaybı bizi playoff'lara yolladı.

SPOR TOTO 2. LİG 34. Hafta:

MAÇ YORUMU:

Yine öne geçtiğimiz bir maçı kazanamadık. Ne yapalım artık playoff'larda mücadele edeceğiz. Cafercan playoff'larda oynayamıcak 1 ay sakatlandı. Bu bizim için çok kötü oldu.

SPOR TOTO 2. LİG PUAN TABLOSU:

Ve playyoff eşleşmeleri belli oldu diğer maçlar oynandı bir tek bizim maçımız kaldı.
    PLAYOF'LAR:

PLAYOFF'LAR 1. MAÇ

MAÇ YORUMU:

Cafercan'ın yokluğunda çok zorlandık ancak Devre arasında transfer ettiğimiz Edim Demir 3 gol ile maçı bize kazandırdı. Maç çok dengeli gitti. Çok iyi başladık diyebilirim ama o oyunu 90 dakikaya yayamayınca işimiz zorlaştı ama tur atlayan taraf olduk.
    PLAYOFF'lAR YARI FİNALİ EŞLEŞMELERİ:

SPOR TOTO 2. LİG PLAYOFF YARI FİNAL KARŞILAŞMASI:

MAÇ YORUMU:

Edim Demir' iyiki almışım diyorum. Kornerden gelen kafa topuyla gol yediğimiz maçta iyi bir geri dönüş yaptık. Yine en büyük rol Edim Demir'İn. Bugün 1 gol 1 asist ile oynadı Edim. Cafercan'ın yokluğunu çok da hissettirmedi. Şimdi finaldeyiz ve rakibimiz Göztepe. Göztepe ile ligde yaptığımız 2 maçın sonucu da 2-2 idi bakalım finalde neler olacak

SPOR TOTO 2. LİG PLAYOFF FİNAL EŞLEŞMESİ:

Ve BanBan hedefine ulaşarak Bank Asya 1. Lig'e çıkıyor.

Hep maçları paylaştım sezon bitti biraz da takımın finansı bilgileri gibi detayları paylaşmak istiyorum. Paylaşmadığım ve paylaşmamı istediğiniz bir şey varsa söyleyin paylaşayım.

KULÜBÜMÜZÜN FİNANSI:

Yaptığımız transferlerden dolayı finansımız kötü denge durumumuz iyice eksilere indi ancak; Bank Asya'ya çıkabildik. Oradaki TV geliri sayesinde bu gidişat düzelecektir diye düşünüyorum.

KULÜBÜMÜZÜN BAZI BİLGİLERİ:

HAZIRLIK DÖNEMİMİZİ GEÇİRDİK:

Hazırlık maçlarımız çok iyi geçti diyemem maçları asistana bırakmıştım Bjk'yi yendik 1-0 yedeklerle çıkmamıza rağmen

TRANSFERLER:

1. BOMBA;

İlhan Aydoğdu bonservis bedeli ödenmeden (beleşe) Bandırmaspor'a katıldı. Oyun içinde defansif orta saha görevi alacak. Transferi kulübe ve oyuncumuza hayırlı olsun.

2. BOMBA;

Altan Aksoy Bandırmaspor'a bonservissiz transfer oldu. Takım içinde görev bulması zor ancak yedeklerdeki önemli isim olacak.

3. BOMBA;

Dibi 4.500 euro karşılığında Standart de liege ( yanlış yazmış olabilirim) kulübünden transfer edildi. Çok iyi özelliklere sahip olan Dibi aynı zamanda genç. T.D. Ufuk Berk ondan büyük şeyler bekliyor.

4. BOMBA;

Yasin Karaça 75 bin euro karşılığında Konya Torku Şekerspor'dan transfer edildi. Ufuk Berk onun için '' Verdiğimiz paranın hakknını vererek oynamalı'' dedi.

5.BOMBA;

Özgür İleri 300bin euro+ gelecek satıştan 100de 50 pay şartıyla Dardanelspor'dan transfer edildi. Şu ana kadar yaptığımız en maaliyetli transfer. İnşallah karşılığını iyi bir performans göstererek verir.

BU Yılki Transfer Geçmişimiz:

Elinde daha iyisi varsa Hasan Dibi'yi ilk 11 oynatma derim Berk, illa oynatacam dersen Özgür - İlhan ikilisi DMC oynarsa top oraya gelmez zaten

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Elinde daha iyisi varsa Hasan Dibi'yi ilk 11 oynatma derim Berk, illa oynatacam dersen Özgür - İlhan ikilisi DMC oynarsa top oraya gelmez zaten
    Dediğin gibi oynatıyorum Emirhan. Her neyse maçlar başladı.

BANK ASYA 1. LİG 1. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:
    İyi bir geri dönüş yaptık ve ilk maçta 3 puanı kaptık. Mehmet'i oyuna sonradan aldım ve beni pişman etmedi.

BANK ASYA 1. LİG 2. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

İyi mücadele ettik. 2 puanı bıraktık derken Dibi bir penaltı yaptırdı ve Cafercan her zamanki gibi affetmedi. 2'de 2 yaptık iyi gidiyoruz.

2'de 2 çok iyi olmuş ama daha ligin başındayız. Kasımpaşa'ya karşı 5 CCC yakalamışsın, ezmişsin

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    2'de 2 çok iyi olmuş ama daha ligin başındayız. Kasımpaşa'ya karşı 5 CCC yakalamışsın, ezmişsin
    Kasımpaşa'yı ezmeyi başardık fakat Buca'da bizi ezdi.

BANK ASYA 1. LİG 3. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:
    Buca karşısında ezildik diyebilirim. Yine de büyük bir fark yemedik. Gollerimiz kontraylaydı. Önümüzdeki maçlara bakacağız
    3. HAFTA SONUNCUNDA PUAN DURUMU:

BANK ASYA 1. LİG 4. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Berbat oynumuzu sahaya yine yansıtarak Orduspor karşısında mahalle takımı gibi oynayıp ezildik diyebilirim. Böyle gidersek düşeceğiz.

BANK ASYA 1. LİG 5. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Tam 3 puanı aldık derken bir gol yiyip 2 puanı bıraktık. İki devrenin de uzatma dakikalarında gol yedik. Artık uzatmalar benim için bir kabus. Cafercan'da iyi bir performans sergiledi penaltıyı kendi yaptırdı kendi attı ve bir de asist yaptı ama bu galibiyeti bize getirmedi.

TÜRKİYE KUPASI 2. Tur Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Türkiye Kupası'na 2. turdan başladık ve 2. tur'da bitirdik. Kötü bir kura çektik diyeiblirim. Önceki maçtan tecrübemizle önlemimizi aldık. Mendy için iyi bir savunma kurdum ve ilk yarı onlara pozisyon vermedik. Derken Özgür hiç bişey yokken foul yapıp kırmızı gördü. Defansif orta saha eksilince Mendy rahat gelmeye başladı derken kontradan bir gol bulduk ama yine son dakikada gol yiyip kupaya erken veda ettik.

BANK ASYA 1 LİG 6. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Her zamanki gibi kötü oynadık. Bu mağlubiyetlere dur demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Bunun için bir taktik değişikliği düşünülebilir.

Bir kaç gün aradan sonra kariyerime devam ediyorum. Hedefimiz Süper Lig

BANK ASYA 1. LİG 7. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

İyi bir karşılaşma oldu ve bu maç bizim için bir dönğm noktası olabilir. Uzun aradan sonra galibiyet aldık. Galibiyetlerimizi sürdürmek istiyoruz. Maçtan söz etmek gerekirse 2 takım da eşit denebilecek bir oyun oynadı ama kazanan taraf biz olduk. 2 maçtır şans vermediğim ve son maça da milli takıma katıldığı için oynatamadığım Dibi bugün verdiğim şansı değerlendirerek iyi bir oyun oynadı. Umarım galibiyetlerimiz devam eder.

BANK ASYA 1. LİG 8. Hafta Karşılaması:

MAÇ YORUMU:

Yine eşit sayılabilecek bir oyun oldu ve şansımızın da yardımıyla kazanan biz olduk. İnşallah güzel bir galibiyet serisi tutturup Süper lig yolunda önemli adımlar atabiliriz. Bu arada bir kaç genç oyuncu (regen) ile anlaşma noktasına geldik. Onları da az sonra sizlerle paylaşacağım.

BANK ASYA 1. LİG 9. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Galibiyet serimizi devam ettiremedik. Yine de 1 puanı zor kurtardık. Cafercan 1'İ frikikten olmak üzere 2 tane uzaktan güzel gol attı ve bize 1 puanı kazandırdı.

BANK ASYA 1. LİG PUAN DURUMU:

Belki Bir sezon sonra gidebilirsin STSLYE 1 Sezon daha Bank Asyada kalabilirsin.
    Yinede belli olmaz.

Quote Originally Posted by canavar77 View Post
    Belki Bir sezon sonra gidebilirsin STSLYE 1 Sezon daha Bank Asyada kalabilirsin.
    Yinede belli olmaz.
    Zaten Süper lig için pek hevesli değilim çok maddi sıkıntı yaşıyoruz tv gelirleri sayesinde takım dengesini yeni bulmaya başladı Süper lig'e çıkarsak tutunmamızın zor olduğunu düşünüyorum.

BANK ASYA 1. LİG 10. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Cafercan'ın güzel asisti bizi kurtardı diyebiliriz. Başka bir gol pozisyonumuz yoktu. Süleyman da son dakikalarda yediğimiz kontra atağı durdurdu ve kırmızı kart gördü. 4'e 1'di gol yiyebilirdik. Gördüğü kartın hakkını verdi deyebilirim.

BANK ASYA 1. LİG 11. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Tam anlamıyla şansızlığımız vardı. Edim Demir'in 3 hafta sakatlığı ve Süleyman'ın kırmızı kart cezası vardı. İlk yarı çok kötü oynadık. Yasin hem kendi kalesine hem de karşı kaleye golünü attı. Dibi yine Cafercan'ın asistiyle golünü attı. Ama bunlar galibiyete yetmedi.

BANK ASYA 1. LİG 11. Hafta Puan Durumu:

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Başarılar diliyorum.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Başarılar diliyorum.

Teşekkür ederim.

Evet arkadaşlar odamda öyle oturmuş bilgisayara ne yapsam diye boş boş bakarken kariyerim aklıma geldi. İnşallah save'i silmemişimdir diyerek fm'ye girdim bir de baktım save duruyor. Bende kariyerime verdiğim aranın ardından devam etme kararı aldım. Az sonra yeni maçları sizlerle paylaşacağım.

Ve maçlar kaldığı yerden devam ediyor.

BANK ASYA 1. LİG 12. Hafta Karşılarşması:

MAÇ YORUMU:

İstatisliklerden de anlaşıldığı gibi Adanaspor bize karşı üstün bir oyun oynadı ve bizi kendi sahasında mağlup etmeyi başardı.

BANK ASYA 1. LİG 13. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Cafercan iki asistiyle maçı kazandırdı. İyi savunma yaptık. Dibi hem gol atarak hem de savunmada iyi iş yaparak ilk 11'deki yerini garantiye aldı.

BANK ASYA 1. LİG 14. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

İlk 20 dakikada pozisyon vermedik ve üstün oynadık; ancak 20. dakikada kontradan bir gol yedik ve kontrolü Denizlispor'a devrettik. O dakikadan sonra hiç iyi oynayamadık ancak Cafercan'ın ve Edim Demir'in harika asistleriyle zorlu Denizli deplasmanından
    1 puanı çıkardık.

BANK ASYA 1. LİG 15. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Maç çok dengeliydi ve orta sahada geçti diyebilirim. Güngören'in çabasına rağmen yüzü gülen taraf biz olduk. 3 haftadır mağlubiyet almıyoruz. İşler iyiye gidiyor gibi.

BANK ASYA 1. LİG Puan Durumu:

Umduğumuz sıralardayız diyebilirim. Ancak playyoff'lara kalabilmek şimdilik hedefimiz. Üst sıralar ile aramızda büyük bir puan farkı yok. Şimdilik hedefimiz lk 5'de bitirip play-off'lardan yükselmek. Gerçeği söylemek gerekirse Süper Lig'e çıkmayı pek istemiyorum. Çünkü finansımız berbat. TV gelirleri sayesinde borçlarımızı 200bin sterlin'e indirdik. Eğer Süper Lig'e çıkarsak iyi transferler yapamayacağız. O yüzden çıkınca ilk yılda düşmekten korkuyorum.

Ve maçlar Bank Asya 1. Lig heyecanı devam ediyor.

BANK ASYA 1. LİG 16. Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

Maç çok çekişmeli geçti. Edim Demir golü bulmasına rağmen 3 CCC kaçırdı ve beni deli etti. 1-0 öne geçtiğimiz bir maçı kaybetttik. Bizim için çok kötü oldu tam takım kendini bulmuşken bu maçı kaybettik.

BANK ASYA 1. LİG 17 Hafta Karşılaşması:

MAÇ YORUMU:

2 kere öne geçmemize rağmen maçı kazanamadık. Kısaca çok berbat bir oyun oynadık.

BANK ASYA 1. LİG Puan Durumu:

Son iki maçtaki puan kayıplarımız yüzünden berbat bir yerdeyiz. Ligin ilk devresi tamamlandı. Transfer döneminde bütçemiz olmadığı için bonservissiz oyuncular transfer etmeye çalışacağız. Bir kulüple sözleşmesi olmayan iyi oyuncular bulmak da zor olduğu için daha çok regenlere yöneleceğiz.

Transfer dönemimiz pek umduğumuz gibi geçmedi ama 2 genç oyuncuyu renklerimize bağladık.

1. Transfer:

Hamdullah Bekar kulübümüze bonservis bedelsiz olarak geldi. Menejerimiz Ufuk Berk geleceğe yatırım olarak bu transferi yaptığını açıkladı.

2. Transfer:

Samir Carruthers de kulübümüze beleş geldi. Menejer Ufuk Berk onu kulübümüze kazandırdığımız için mutluyuz dedi ve hazırlık maçlarında iyi bir performans sergilemesi halinde ilk 11'de maçlara çıkabileceğini belirtti.

HAZIRLIK MAÇLARI:

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri