Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Manuel Fernandes'den verim almak

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Keşke söylediğin gibi oyunda da "zaman zaman" zorlasa da top kaptırsa Zaten zaman zaman yapmasında değiliz abi. Sorun devamlı olarak bunu yapması ve hiç bir yarar vermemesi. Elimizde 9.5 milyonluk bir adam var ve yarar 0.
    Ben de tam tersini gozlemledim. Yeterince zorlamiyor, zorlamadigi gibi topu yeterince ayagina almiyor.

Neyse, oyunun cikitigi gun burada yayinlayacagimiz yama icin biraz degisiklik yaptim. Onu denedikten sonra o ozellikler uzerinden konusabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ben de tam tersini gozlemledim. Yeterince zorlamiyor, zorlamadigi gibi topu yeterince ayagina almiyor.

Neyse, oyunun cikitigi gun burada yayinlayacagimiz yama icin biraz degisiklik yaptim. Onu denedikten sonra o ozellikler uzerinden konusabiliriz.

Umarım yazılarımın bir yararı olmuştur. Son yazdığıma cevap yazılmadı ama okunduğunu varsayıyorum ve yamanızı merakla bekleyeceğim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Umarım yazılarımın bir yararı olmuştur. Son yazdığıma cevap yazılmadı ama okunduğunu varsayıyorum ve yamanızı merakla bekleyeceğim.
    Okudum.

Cozumum:

Ozelliklerde:
    Takim oyunu yukselir
    Work rate duser

PPM'lerde:
    Dwells on Ball cikar
    Runs with ball down centre cikar
    Runs with ball often eklenir
    Dictates tempo eklenir

Mevkilerde:
    AMC oynama becerisi yukselir.

Ligin ilk sezonunda ilk yari sonu itibariyle yapay zeka yonetiminde 17 macta Fernandes 5 gol, 7 asist. Fena degil bence. Izledigim maclarda da topu almak icin takim arkadasina daha cok yaklasiyor, sorumluluk aliyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

"Manuel Fernandes bu sezon 10 resmi maçta 5 gol attı ve 6 asist yaptı. Fernandes geçen sezon 43 maçta 7 gole ulaşmıştı."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes'in yamasız ve yamadan sonraki hali:

Önceki:

Sonraki:
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benim Fernandes`im 17 maç 7 goL 12 asist performansı iLe oynuyor. %87 pas isabeti vs.

Ben oLdukça memnunum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Benim Fernandes`im 17 maç 7 goL 12 asist performansı iLe oynuyor. %87 pas isabeti vs.

Ben oLdukça memnunum.
    İlginç. Hangi rolde ve hangi mevkide görev verdin? Bir de transfer yaptın mı takımın durumu ne?
    FM Gazetesi

bende Fernandesden aşırı olmasada verim alıyorum
    Taktik:
    Fernandes verileri:

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bir başka konu hakkında konuşurken bu konuya değindim direk buraya kopyalıyım yazıyı gerekli araştırmacılar değerlendirsinler.

Fernandes konusunada değinmek istiyorum geçenlerde Fernandesin mental özelliklerini iyi yansıtılmadığı için bu forumda bir konu görmüştüm Karar verme Konsantrasyon Takım oyunu gibi oyunun belli başlı ana özelliklerini kötü yapılması, İsterse bütün özellikleri iyi yapılırsa bile onları saha içerisinde gösterememesine neden oluyor.Bir kere Fernandes konsantrasyonu neden 9 ? biri açıklıyabilirmi ? hani desin; Fernandes oyunda çok kopuk, bir var bir yok, bir maç var bir maç yok desin tamam diyelim takım oyunu neden 10'un altında(galiba sonradan 11 yapılmış) Bu oyuncu araya kacan adamı gorunce kendı kendıne gıdıp şut mu çekiyor ? kimseye pasmı vermiyor ? sonra gelelim en önemli özelliğe Karar verme Bu özellik en önemli özellik mesela bir kontra atak sağdan holosko soldan mustafa pektemek kaçıyor bu adam gerçekte 2 sinede pas vermeyip her zaman kendi vuran bir adammı ? soruyorum araştırmacı arkadaşlara ki bu adamın Karar verme özelliği 12.Bir de top sürme özelliği 15 düşük en az 17 olması gerek sanırım Fernandesin top sürme dribling becerilerini iyi bilmiyorlar Hurşut Meriçin 17 iken Fernandesin 15 olması gerçekten güldürücü oluyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yahu perpeyua yazdiklarini okudumda yani insan hic mi kendine kil kondurmaz ya(yada ekibine) bu kadar insan diyorsa iste var be bi sikinti mental ozellikleri(konsantrasyon,takim oyunu....) bakimindan bazilari az iste,kemal kilicdariglu gibi belgelerle konusmaya calismissin ama o da olmamis hehe Arkadaslarinda dedigi gibi fernandes atiyorum mac boyunca ayaginda 15dk top kalip yine bir macta 20 top kaybediyorsa diger oyuncularbdaha az topla oynayip fernandes e cok cok yakin hatta fazla top kaybediyorlar.

Edit:duzenleme yapilmis sanirim ama resmi degil

Ben FM12'de 33 yaşına kadar yararlandım açıkcası.. Advanced Playmaker Support olarak, Necip'te yanında Deeplying Playmaker Support olarak yer aldı. Göbek ikilisi olarak.. Bu çalışkanlık olayına takıldım açıkcası bence sahanın en çalışkanı biraz az kalmış.. Ama bu durum Messi ve Ronaldo içinde geçerli düşük kalmış Çalışkanlık özellikleri. Ve Beşiktaş'ın gençleride yeteri kadar bilgi sahibi olunamadığı için ve canlı çıplak gözle izleme şansı bulunmadığı için, yavan kalmışlar.. Eminim daha değil ama Resmi olarak gelecek 2. veya 3. yamada elden geçeceklerdir.. Ayrıca hocasından ve takım arkadaşlarından da duyulduğu üzere takıma LİDERLİK eden önemli bir isim o özelliği de düşük.. Mental olarak çok daha iyi bir oyuncu bence zayıf belirtilmiş. Work Rate'i de 8 yapmak bence yanlış olur. Ellemeye hiç gerek yok.

Ralf o hangi yama ile değişikliğe uğrayacak, Steam pazar oyunu yüklediğimde hemen ufak bir patch yaptı ama bununla alakalı olduğunu sanmıyorum?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Birde Necip Uysal geçen seneye göre potansiyeli düşürülmüş çok ilginç gerçekten bu çocuk geçen seneden beri ilk 11 oyuncusu ve üzerine neler koyduğunu görememek işini doğru yapamamak demektir.Çok yazık olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Beşiktaş araştırmacısı arkadaşı bi alabilsek buraya da... hiç uğramıyor bile.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Öncelikle Fernandes'in bu profili değişti yama geldi indirmediyseniz eğer.
    Çalışkanlık : 10'dan 8'e çekilmiş.
    Kararlılık : 10'dan 13'e yükseltilmiş.
    Takım Oyunu: 11'den 14'e yükseltilmiş.
    Topsuz Alan: 13'den 14'e yükseltilmiş.

Oyuncuyu yeni patchle biraz daha gerçeğe yakın oldu zaten bu yama yazdığım doğru tespitler üzerine çıktı beta versiyonda oyundan çok kopuk oynuyor, topsuz alanda pasif kalıyor ve birazdaha takım için oynaması gerekiyordu. Bunları giderebilmek adına birmiktar oynama yapılmış. Bence daha eksik varmı elbette var ama ufak tefek eksiklikleri kaldı anlayacağınız betadaki kadar kötü değil durum.

yamayayı aşşağıdaki linkten indirebilirsiniz TSI_13.0_Yama.xml bu dosya Fernandes'i düzeltiyor.

http://dosya.turksportal.net/researc...3.0.0_Yama.rar

İndirdiğiniz RAR dosyasının içeriğini \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data\ klasörüne yerleştirip yeni bir oyun kurmanız gerekmektedir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Öncelikle Fernandes'in bu profili değişti yama geldi indirmediyseniz eğer.
    Çalışkanlık : 10'dan 8'e çekilmiş.
    Kararlılık : 10'dan 13'e yükseltilmiş.
    Takım Oyunu: 11'den 14'e yükseltilmiş.
    Topsuz Alan: 13'den 14'e yükseltilmiş.

Oyuncuyu yeni patchle biraz daha gerçeğe yakın oldu zaten bu yama yazdığım doğru tespitler üzerine çıktı beta versiyonda oyundan çok kopuk oynuyor, topsuz alanda pasif kalıyor ve birazdaha takım için oynaması gerekiyordu. Bunları giderebilmek adına birmiktar oynama yapılmış. Bence daha eksik varmı elbette var ama ufak tefek eksiklikleri kaldı anlayacağınız betadaki kadar kötü değil durum.

yamayayı aşşağıdaki linkten indirebilirsiniz TSI_13.0_Yama.xml bu dosya Fernandes'i düzeltiyor.

http://dosya.turksportal.net/researc...3.0.0_Yama.rar

İndirdiğiniz RAR dosyasının içeriğini \Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\editor data\ klasörüne yerleştirip yeni bir oyun kurmanız gerekmektedir.
    Ben açıkçası Fernandes gibi bir yıldızı oynatabilmek için herhangi bir yama kurmak istemiyorum araştırmacılar yeteneği göremiyor diye ben niye gidip uğraşayım yamayla felan.Zaten ilerki senelerde eğer Fernandes Beşiktaş'tan giderse o zaman belirttiğimiz özellikleri gerçeğe uygun olursa o zaman görürüm ben Araştırmacılık nasıl yapılıyor...

Anladım, o dosyaları bende indirdim ama ondan evvel kurduğum için oyunu yansımamış teşekkürler..

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri