Anket Sonuçlarını Görüntüle: Liam bu sene ne yapar?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)

2 14.29%
  • Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)

6 42.86%
  • İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)

5 35.71%
  • Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)

1 7.14%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 173 sonuç

Konu: Norveç Premier Liginin Yeni Siması Bododan Şampiyonluk Şarkıları & 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Galibiyetten sonra keyifle evime giderken telefon çaldı arayan Cerseiydi.Ona gitmemi istiyordu bu saatte önemli birşey olmalıydı.Hemen ona gittim kör kütük sarhoştu.Neden diyordu.Neden beni sevmiyorsun.Ne diyeceğimi bilemedim.Bende ona karşı birşeyler hissediyordum ama İsabellanın hatırasınıda lekelemek istemiyordum.Cersei yalpalanıyordu.Odasına yatırdım.Gitme dedi son sözü bu oldu sızıp kalmıştı.Cevabım kısaydı sen yeterki iste.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Son cümleyi gülerek okudum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yeni yengemiz hayırlı olsun diyelim Düğün ne zaman İnş

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Yeni yengemiz hayırlı olsun diyelim Düğün ne zaman İnş
    Eyv teşekkür ettim.Sonbahar düğünü düşünüyoruz
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Son cümleyi gülerek okudum
    Bende gülerek yazmıştım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu aralar İskoçyada St.Johnstone u çalıştırıyorum, davetiye gönderirsen gelirim norveç. Yabancı yer değil benim için, her transfer sezonu altını üstüne getiriyorum norveç takımlarının

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Bu aralar İskoçyada St.Johnstone u çalıştırıyorum, davetiye gönderirsen gelirim norveç. Yabancı yer değil benim için, her transfer sezonu altını üstüne getiriyorum norveç takımlarının
    Beklerim adresi yolla özelden özel kart bastırayım

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Uzun bir aradan sonra beraberlik yüzü görmüştük.Takımsa bunu şansa bağlıyor umursamıyordu.Bu ise beni korkutuyodu.Rehavet bizim en büyük düşmanımızdı.Bunu engellemeliydik.Cerseiyle ise herşey çok güzel gidiyordu.Kulüp binasında konuşmasakta her akşam Oslo ya gidip geziyorduk.Yorucu olsa bile onun güldüğünü eğlendiğini görmek beni stresten uzaklaştırıyor.İsabelladan sonra ilk defa huzuru bulduğumu düşünüyordum.Herşey yolunda gidiyordu aslında

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

kız işleri uğraşmAKtan takımı boşlama daha üst lige çıkmamız lazım

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    kız işleri uğraşmAKtan takımı boşlama daha üst lige çıkmamız lazım
    Takım kötü değil puan durumunu paylaştım Cersei işleri dahada kolaylaştırdı
    Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    çok iyi gidiyosunrun norveç premier ligte çıkarsan iyi iş yaparsın bu gidişle
    Hele bir üst lige çıkalım kadromuzun iskeletini bozmadan nokta atışı transferlerle iş yapacağımızı düşünüyorum Bu arada teşekkür ederim

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

çok iyi gidiyosunrun norveç premier ligte çıkarsan iyi iş yaparsın bu gidişle

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Start takımıyla 3 puan fark kalmıştı onlarlaysa bir maçımız daha vardı.Onları yeneceğimiz bir maçla şampiyonluk içten bile değildi.Takımdaki kavganın bir etkisi olmamıştı.Yine lige göre üst düzey bir performans gösteriyorduk.Herşey çok güzel gidiyordu.Gözlemcilerimi Norveç,İsveç,İzlanda ülkelerine yolladım 1 tanesi dönüncede Finlandiyaya yollamayı planlıyordum.İskandinavya tam bir futbolcu cevheri bunu biliyordum.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Son 3 maç kalmıştı start maçına mağlubiyet kesinlikle olamazdı futbolcularıma bunun bilincindeydi 90 dakika fırtına gibi bir futbol oynamıştık.Ülke basınında bile küme düşmekten şampiyonluğa başlıkları atılıyordu.İşlerin bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştim.Böyle gideceğinide umuyordum.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam yabancı takımlarla açılan kariyerleri pek takip etmiyorum ama bu kariyer çok iyi ya , Anlatım filan gerçekten süper

Lige kötü başlamışsın ama sonradan toparlamışsın bu gidişle kesinlikle Norveç Süper Lige çıkarsın.. Güvenimiz sonsuz , bu arada Bursa'ya da davetiye gönder tüm takımı toplar gelirim

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hocam yabancı takımlarla açılan kariyerleri pek takip etmiyorum ama bu kariyer çok iyi ya , Anlatım filan gerçekten süper

Lige kötü başlamışsın ama sonradan toparlamışsın bu gidişle kesinlikle Norveç Süper Lige çıkarsın.. Güvenimiz sonsuz , bu arada Bursa'ya da davetiye gönder tüm takımı toplar gelirim
    Teşekkür ederim furkan elimden geleni yapıyorum gözüne takılan eksik yer varsa söyle bana şekli taslağı değiştireyim

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Teşekkür ederim furkan elimden geleni yapıyorum gözüne takılan eksik yer varsa söyle bana şekli taslağı değiştireyim
    Gözüme çarpan ilk şey aldığın mağlubiyet oldu hocam , o hiç olmamış

Hikaye kısmı çok akıcı , baya hoşuma gitti , kitap yazsan kesinlikle okurum

Arasıra oyun dışı görseller paylaşsan mesela hiç fena olmaz diye düşünüyorum , formalar , takım fotosu fln..

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post

Gözüme çarpan ilk şey aldığın mağlubiyet oldu hocam , o hiç olmamış

Hikaye kısmı çok akıcı , baya hoşuma gitti , kitap yazsan kesinlikle okurum

Arasıra oyun dışı görseller paylaşsan mesela hiç fena olmaz diye düşünüyorum , formalar , takım fotosu fln..
    Teşekkür ederim Mağlubiyet gerçekten olmadı işi zora soktuk.Görsel konusu ise elimden geleni yaparım az buçuk öğrendik bişeyler

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

2. direk olarak mı çıkıyor yoksa play-off mu oynuyor

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

başarılar, böyle kariyerler sayesinde kitap okumuş kadar oluyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by kaanb View Post
    başarılar, böyle kariyerler sayesinde kitap okumuş kadar oluyorum
    Teşekkür ederim güzel bir amaca hizmet ediyorum demekki

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Şimdiyse sizlere kendi adımı taşıyan Liam5000 adı formayı tanıtıcağım.Cerseinin bana hediyesi olan bu forma kulübün kendi sahasında oynadığı maçlarda kullanılmıştı işte ilk versiyonun fotoğrafı

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Güzel bir galibiyet olmuştu aklımda tek bir hedef vardı startı yenip şampiyonluk şarkılarını dillere düşürmek gücümüz vardı yeteneğimiz vardı peki ya şansımız...

Sıradaki Maç Bodo Vs Start

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Tam bir dönüm noktasıydı bu maç startın bizden ne kadar ilerde olduğunu anladığım maçtı işleri zora sokmuş şampiyonluk şansımı ise imkansıza sürüklemiştim.Herşeyden önce umutları silmiştim.Bugün dahi kendime kızarım bu maçı nasıl kazanamadığım konusunda sene sonu anlayacaktım aslında neden kazanamadığımı...

İmkansızı başaranlar ancak tarihe geçer o tarihide senin yazacağına eminim.Felsefe bir yana pes etmek sana yakışmaz takipçiniz....

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    İmkansızı başaranlar ancak tarihe geçer o tarihide senin yazacağına eminim.Felsefe bir yana pes etmek sana yakışmaz takipçiniz....
    Ben bu gazı alırımda üst lige çıkmammı Şaka bir yana teşekkür ederim çok güzel bir yorum atmışsın söz zaten ayrı bir güzel
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Start maçı kötü olmuş ama 2.olup üst lige çıkarsın diyorum.
    Bende öyle düşünüyorum ama start puan kaybetti ilk maçında umudum hala var

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Takipe devam diyordum içimden kaybedecekler eninde sonunda peki biz hazır olacakmıyız,olmalıyız bendeki hırs takımdada olmalı bir sene daha 2.ligde kaybedemezdim üst lige çıkmalıydım avrupada boy göstermeliydim.Hedefler büyüktü zaman boldu.O zamanda biliyordum birşeyler olacağını kelimeleri yazarken bile duygulanıyorum iyiki pes etmemişim diyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

İşleri zora sokmakta kendime has bir yeteneğim vardı.Elime fırsat geçmiş start yine berabere kalmıştı elime geçen fırsatı değerlendirsem şampiyonluk içten bile değildi.Ama tecrübesizliğimizin kurbanı oluyordum.Telafisi olmayan hatalar olabilirdi bunlar.Playoffa kalırsam şansımı çok zora sokmuş olacaktım.Acaba sonuç ne olacaktı?Ne yazıkkki birkaç sayfa daha okuyacaksınız değerli okuyucularım.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Start kaybettikçe biz kazanıyorduk fark 4 e inmiş taraftar yine kıpırdanmaya başlamıştı.Son 5 maç kala şansımız artmış futbolcular bir havaya girmişti.Yapacağımız puan kayıpları bizi playoffada sürebilirdi.Ama 5te5 yaparsak şampiyonluk şansı gerçekten vardı.Yazarken bile o günkü heyecanımı hissediyorum gerçekten güzel bir atmosferdi

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Start maçı kötü olmuş ama 2.olup üst lige çıkarsın diyorum.

Ve taraftarların heyecanları hat safhada.... (Herşey Sarı Horde İçin.)

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Altyapımızın medaharı iftiharı bu tesislerden bu adamın çıkması beni çok umutlandırdı açıkcası

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri