PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Universal
04.Haziran.2007, 01:00
Bugün Zico gitse Aziz Yıldırım yarın birisini getirecek gibi konuştu.Sanki kendiside Zico'ya çok kızmış ve gitmesi taraftarı gibiydi ama.

Bu yaptığı açıklamadayda belliydi. Bu takım yürüyerek şampiyon olabilecek bir takımdı ama; olmadı. Suç teknik drektörde olarak söyledi. Zico'ya kızmış durumda ama; Zico kalırsa ve seneye gene ligi yetmiş küsür puan ile şampiyon bile bitirse Zico ile yolların ayrılacağını düşünüyorum.

Sheriff
04.Haziran.2007, 01:00
Aynı oyun mentalitesine sahip bir teknik direktör gelmeli.. Kadro bu mentaliteye çok alıştı..

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 01:13
Hurriyet az once flas haber olarak gecti, Zico ile ipler kopmus

Sekopej
04.Haziran.2007, 01:16
Geçen sene yürüyerek şampiyon olmamız gerekirdi bu nedenle çok kızgınım dedikten sonra Zico'nun gönderilme ihtimali artmıştı. Transferler için de bu karar bekleniyor muhtemelen.

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2007, 01:24
Fenerbahçe’de 10 numaralı forma sahibini bulacak, Emre Belözoğlu yeni sezonda bu formayı sırtında taşıyacak.

Tuncay Şanlı’nın Middlesbrough’a transferi sonrasında kimseye teslim edilmeyen formanın artık Emre’de olacağı öğrenildi. Avrupa Şampiyonası sonrasında görkemli bir törenle sarı-lacivertlilere imza atacak olan yeni Fenerbahçeli futbolcunun formalarının da, transferin resmiyet kazanması sonrasında satışa çıkacağı belirtildi.

Milliyet

Universal
04.Haziran.2007, 01:32
Emre'ye bu forma verilmeden önce, daha verilecek çok fazla oyuncu var. "10" numara getirilecek yeni yabancıyada verilebilinir.

Ouzy
04.Haziran.2007, 02:17
Favori Aragones (http://www.ntvspor.net/Pages/24442.ASP)
Brezilyalı teknik adam Arthur Zico ile yollarını ayırma noktasına gelen Fenerbahçe Kulübü, İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones'e yöneldi.

BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2007, 02:40
Aragones'mi :s
Feldkamp'a falan yaşlı diyoduk yok, ı ıh, cık istemem :D

Yönetimin daha başarıya aç hocalarla görüştüğünü sanıyorum.

Varonil
04.Haziran.2007, 02:43
Zico gitsin veya kalsın en doğru kararı yönetimimiz verecektir.

Başarıya aç bir hoca getirmeliyiz diye düşünüyorum bende ..

fmsmyrna
04.Haziran.2007, 02:49
Aragones mi?Amaan ;) başka bir hoca olmalı Aragones'in ne işi var

Sheriff
04.Haziran.2007, 03:01
Fenerbahçe'nin başında görmeyi en çok istediğim adam Rafael Benitez.. Ama çok uzak görünüyor şu anda..

scar face
04.Haziran.2007, 03:02
Aragonesle ne işimiz olur yalandır yalan:d

Universal
04.Haziran.2007, 03:03
Fenerbahçe'nin başında görmeyi en çok istediğim adam Rafael Benitez.. Ama çok uzak görünüyor şu anda..
Benitez bize gelsin, Şampiyonlar Ligini beş yıl içinde almassak Fenerbahçe'yi tutmayı bırakırım.

Varonil
04.Haziran.2007, 03:03
Rafael Benitez gelse ne süper olur ama imkansız,çok uzak. :) Aragones olayı harbi komedi, bu yaşta adamı yönetimimizin getireceğini sanmıyorum .. :)

Deli_Ruh
04.Haziran.2007, 03:07
Aragones gelirse bizim onu yönetmemiz lazım malum bunar o yakında :D :D :p

Ouzy
04.Haziran.2007, 03:10
Feldkamp gibi saçma sapan şeyler yapmasa bari.:)

ForsakeN
04.Haziran.2007, 03:26
Zico'nun gitmesi beni çok sevindirdi. Taktik bilgisi sıfır olan bir hocaydı.Yalnız Allah için oyuncularıyla arası da çok iyiydi özellikle Brezilyalılar :rolleyes:

krALEX1907
04.Haziran.2007, 03:35
Zico ya gitsin ya kalsın ama bir an önce karar verilsin...

Jesus_FB
04.Haziran.2007, 03:39
Zico giderse bu takımdan özellikle önümüzdeki sezon içinde hiç bir şey beklememek lazım. Yöneticiler resmen macera peşindeler aklım almıyor böyle bir hata olamaz.

Burak Duran
04.Haziran.2007, 03:41
bencede zico gitmemeliydi ozellikle ortada adam akilli td sorunu varken bakalim fenerbahce ne yapacak.. bizden sonra fenerde tdsiz kaldi

Sekopej
04.Haziran.2007, 03:45
Bir yerde resmi açıklama mı yapıldı yahu, ben kaçırdım mı?

Aziz Yıldırım kulağını çeker ve anlaşma imzalar belki, belli olmaz. Beklemekte fayda var. Zico giderse de öyle hayallere kapılmayın, ilk aday Luxemburgo olur ve O da kabul eder muhtemelen.

Burak Duran
04.Haziran.2007, 03:48
valla televizyonda yaptigi konusma var ve ingiliz basini bangir bangir bagariyor zico man city de ama tabi resmi aciklama yok :)

Ouzy
04.Haziran.2007, 03:49
Favori Aragones (http://www.ntvspor.net/Pages/24442.ASP)
Brezilyalı teknik adam Arthur Zico ile yollarını ayırma noktasına gelen Fenerbahçe Kulübü, İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones'e yöneldi.

Bu mesajımdan sonra olay koptu.:)

Birisi şöyle birsöz söylemişti, kimdi hatırlamıyorum ama "Kazanan taktiği değiştirme, kaybedeni değiştir."

Bu da teknik direktör sonuçta, bence de değişmemesi lâzım.

Xipe Totec
04.Haziran.2007, 04:01
oyuncularla o kadar iyi ilişkiler kurmuş bi TD bırakılmamalıydı...

Universal
04.Haziran.2007, 04:18
Zico'nun ayrılması kendi tercihidir. İstikrar için gerekliydi ama; iki sezonudur 70 puan ile bitirdik. Bu kadro 70 puanı 30. haftaya gelmeden bulması gerekirdi. Yerine getirilecek isim, Portekiz, Brezilya veya İspanyol bir isim olması gerekir. Takımda ki yabancılarıda düşünmemiz gerekiyor.

Jesus_FB
04.Haziran.2007, 04:24
Zico'nun ayrılması kendi tercihidir. İstikrar için gerekliydi ama; iki sezonudur 70 puan ile bitirdik. Bu kadro 70 puanı 30. haftaya gelmeden bulması gerekirdi. Yerine getirilecek isim, Portekiz, Brezilya veya İspanyol bir isim olması gerekir. Takımda ki yabancılarıda düşünmemiz gerekiyor.

CL'de oynanan futbol ve alınan sonuçlarıda Zico almadımı kardeşim neden kimse bunlardan bahsetmiyor

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 05:23
Zico nun bukadar seyden sonra durmasi zaten yanlis olur. Ben ingilterede yasiyorum, hergun Zico ismini gazetelerde goruyorum son 2 haftadir. Manchester City'e gitcektir

krALEX1907
04.Haziran.2007, 05:27
kim ne derse desin zico 2 sezonda başarılı olmuştur. Derbilerde rakiplerimize büyük üstünlük sağladık avrupada başarıya ulaştık,türkiye liginde ilk sene şampiyonluk 2. senesinde kaçan şampiyonluk. ziconun kalması durumunda bunların devamının geleceğini düşünüyorum.

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 05:31
Bide Aragones ismi geciyor :D buna sadece gulerim ben.

Aziz Yildirim plansiz is yapmaz

ibo
04.Haziran.2007, 05:36
Zico kafasına avrupayı yada man. city'i koymuşsa fazla da zorlamanın manası yok bence...

krALEX1907
04.Haziran.2007, 05:39
Zico kafasına avrupayı yada man. city'i koymuşsa fazla da zorlamanın manası yok bence...

İbocm haklısn ama zico gitti diyelim yeni hocayla cok zor olur. Avrupa şampiyonası var Ee bide 2 ön eleme oynayacağız.

GeNç KaRTaL
04.Haziran.2007, 05:51
Zico'ya muhtemelen teklifler var.Zaten o Fenerbahçe'ye gelirken burayı bir sıçrama tahtası olarak kullanacağını söylüyordu.Yani asıl hedefi daha büyük liglere gitmekti.E teklif gelincede gitmek istemesi normal.Zaten hedefide buydu.Buradayken Zico'ya yaptıklarına rağmen yapılan bitmek bilmeyen eleştiriler ortada.(Hoş başka bir lige gitse yine eleştiri olacaktır) Bu sene kaçırılan şampiyonluğun verdiği üzüntüde Aziz başkanın ısrarcı olmamasına etki ediyor diye düşünüyorum.

Daum bu takımın temelini kurdu,Zico geldi bunun üstüne bir şeyler koyarak zaten ligde başarılı olan takımı Avrupa'dada geliştirdi.Yeni gelecek hocanın Daum ve Zico'nun yaptıklarının üstüne koyarak devam etmesi gerekiyor kesinlike.Yoksa geçen sezon elde edilen başarı,katedilen yol bir anda yok olabilir.Yeni gelecek yabancı hocanın ülkemize uyumuda var.Eğer birde yeni bir sistem değiştirirse vay o zaman Fenerbahçe'nin haline..

Universal
04.Haziran.2007, 05:53
CL'de oynanan futbol ve alınan sonuçlarıda Zico almadımı kardeşim neden kimse bunlardan bahsetmiyor

Onlarıda o aldı ama; onları orada elde edmeyi bilen bir teknik adam ligde niye başarılı olamadı? Sorun burada, Avrupa'da başarılı oluyorsun ama; ligde 73 puanda kalıyorsun.

Deli_Ruh
04.Haziran.2007, 05:59
Onlarıda o aldı ama; onları orada elde edmeyi bilen bir teknik adam ligde niye başarılı olamadı? Sorun burada, Avrupa'da başarılı oluyorsun ama; ligde 73 puanda kalıyorsun.

motive etme eksikliği işte motive edemedi oyuncularını...

Nedvedmania
04.Haziran.2007, 06:18
Bir yerde resmi açıklama mı yapıldı yahu, ben kaçırdım mı?

.Evet :) Zico brezilya tv kanalına açıklama yapmış :" Fenerbahçeden ayrıldım ,Avrupaya gitmek istiyorum ,Fenerbahçe yönetimine çok teşekkür ederim" demiş NTV sPOR da habire alt yazıda geçiyor

GeNç KaRTaL
04.Haziran.2007, 06:33
Cihan evet gideceğim diye açıklama yaptı ama yinede Aziz Yıldırım istikrar adına takımda kalması için bastırırsa kalabilir diye düşünüyorum.

motive etme eksikliği işte motive edemedi oyuncularını...

Oyunculardada suç bulunabilir bu konuda.Onlarda maç seçmiş olabilirler..

Universal
04.Haziran.2007, 06:34
Aziz Başkan, Zico'ya çok kızgın ama; kendisi bu kulübe getirirken kefil olduğu için bir türlü karar veremiyor eğer kendisi getirmeseydi çoktan kovmuştu.

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 06:36
Aragones irkcidir, boyle sacma haber olmaz:)

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2007, 06:40
Bence bu yolun dönüşü yoktur. Zico gideceğim dediyse olay bitmiştir, kalsa da eski heyecanı olmayacak.

Aziz Yıldırım FB TV'deki açıklamalarında herşeyin planlı programlı olduğunu ve geleceğe yönelik çalışıldığını söylemişti, Aragones bu sözlere ters düşüyor.

Fernando Gago
04.Haziran.2007, 06:42
Scolari bizi uçurur Umarım o gelir ...

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 06:45
Scolari bizi uçurur Umarım o gelir ...

Biraz zor bi ihtimal, Portekizin Euro daki sonuclarina bakar

Her026
04.Haziran.2007, 06:48
Zico Cl'de başarılı ama Türkiyeyi tanımamasından bence.Çift forvet oynatsa Türkiyede çok başarılı olurdu.

aykut_gencfb
04.Haziran.2007, 07:06
zico deividle maldonadoyuda yanında götürse bari

Ouzy
04.Haziran.2007, 07:07
Deivid'i beğenmiyormusunuz? Ben Galatasaraylıyım ama buna rağmen şaşırdım yani, ne biliyim iyi oyuncu ya.:)

Sheriff
04.Haziran.2007, 07:11
Ben beğeniyorum Deivid'i, bu sene cl de en iyi oynayan oyuncularımızdan biriydi Deivid..

BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2007, 07:15
Sitede Deivid'i beğenmeyenlerin başında geliyorumdur. Sevmiyorum adamı. İyide oynamıyor bence.

Arada geliyor süper bi gol atıyor herkesin gözüne giriyor iyi oyuncu oluyor.

Sheriff
04.Haziran.2007, 07:17
Neden kötü olduğunu düşünüyorsun?

BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2007, 07:23
Geldiğinden beri sevmiyorum. Oyun tarzını beğenmiyorum. Forvet desen değil, kanat desen değil, forvet arkasıda değil.

Çoğu maçta etkisiz bir görüntü veriyor bana göre. Enteresan bir şekilde etkisiz olduğu maçlarda yada ondan sonra maçta birden parlıyo bi gol atıyo, üstelik bu gol süper estetik mükemmel bir gol oluyor, gözümüzü boyuyor iyi oyuncu oluveriyor.

Devamlılığı olmayan biri bence.

Sheriff
04.Haziran.2007, 07:31
Bence çok önemli bir oyuncu, güçlü, teknik, iyi dribling yapan, uzaktan süper şu atan, ayağında çok iyi top tutan, son vuruşları iyi olan, kafa vuruşları çok iyi olan bir oyuncu.. Sporting'de forvet olarak oynuyordu ve asıl mevkisi forvet, ama bizim ülkemizde forvetlre rahat boş alan bulamadığı için, ve Deivid'de iyi bir boş alan oyuncusu olduğu için fotvette etkisiz bir görüntü çizdi.. Aynı sorunu Anelka'da yaşamıştı ve zaman zaman kanatlara gelip top almaya çalışmıştı, aynı şeyi Deivid'de yapıyor ve iyi yapıyor, sağ kanattaki eksiğimizde görülünce Deivid bu bölgeye çekildi.. Daha çok serbest oynuyor, kanatta görev almasına rağmen zaman zaman içeriyede giriyor, top çıkarmak için geriyede geliyor.. Bence Deivid oldukça iyi oynuyor, genel anlamda bakarsak.. Tabi eleştirilecek noktalarda var, ayağında top tutmayı çok seviyor ve zaman zaman bu yüzden kaptırdığı toplar, kalemizde tehlike yaratabiliyor..

SAİT71
04.Haziran.2007, 07:34
Arkadaşlar Brezilya Televizyonuna da konuştu kafasın da bitirmiş. Bizi istemeyeni bizde istemeyiz. Bence de iyi oldu gittiği. Her maç ezbere değişiklikler, takımı lige motive edememe vs. vs. Şöyle Benitez gibi bir hoca gelmeli bize. Ne yapacaksınki elin Zicosunu. Elimize ne geçti yine Zico kazandı. Arupa kapısını biz açtık ama 1 lig şampiyonluğu 1 de süper kupa kazandık onunla. Demekki Avrupa'dan tanınmış bir hoca lazım bize.. Zaten oyuncularımız tanınıyor tüm hocalarca takımı tanıması uzun sürmez bize gelecek hocanın...

Deivid konusun da ben iyi düşüncelere sahip değilim. Avrupa'da gol atmakla iş bitmiyor. Deivid gol atıyor ama gol attıktan sonraki maçlarda ne yapıyor. Adamın bazı maçları oluyor top ayağına değmiyor. ama bir Kezman'dan daha yararlı fakat büyük hedeflerimiz varsa daha kalitelisini almalıyız bence. Kalırsa da zararı olmaz yine gol atar fakat oynadığı mevki boş kalır çünkü mücadele denen bir şey yok adamda... Zaten Fenerbahçe'de Tuncay gibi ölümüne dalan 4-5 adam olsa bizim yenemeyeceğimiz takım yok..

Sekopej
04.Haziran.2007, 08:24
Mustafa ile birlikte sanırım en başından beri Deivid'i sevmediğimizi belirtip duruyoruz. Bu sezon 1-2 maç dışında Fenerbahçe'nin tüm resmi maçlarını canlı izledim. Deivid sahada hiçbirşey yapmıyor ama çıkıp uzaktan bir şutla gol atarak günün kahramanı oluyordu çoğu maçta.

Hatta bu maçları izlerken beraber izlediğim arkadaşlarıma da hep demişimdir, Deivid yine dolaşıyor boş boş ama çıkar şimdi gol atar, yine o konuşulur diye. İlk aklıma gelen CSKA maçı, o maçta kalecinin de hatasıyla çok güzel bir gol atmıştı ama gole kadar topa ayağı bile değmemişti, sahada dolaşıyordu. Ve çoğu maçta da böyle oldu.

Eğer gerçekten büyük başarılar hedefleniyorsa sağ kanatta Deivid olmamalı. Oyun olarak bu sezon ilk sezondan farklı bir görüntü çizmedi. Bu sezon daha şık goller attı ve böyle gündeme geldi. Deivid yerine Gökhan'a yardım edebilecek, gerçekten kanat özelliği olan bir oyuncu olsa, Deivid'in o şahane gollerine gerek kalmadan maçta üstünlüğümü sağlamış oluruz zaten.

Gönderilmese de sağ kanatta oynatılmamalı. Yedek otursun, maç sıkışırsa girsin golünü atsın yeter. Forvet ile sağ kanat transferi istiyorum ben.

krALEX1907
04.Haziran.2007, 08:39
Serkan abi cok güzel yorumlamışın artı bende bişiy ekleyeyim deivid maçlarda okadar cok top kaybı yapıyorki insanı çileden cıkarıyor,ben özellikle bir maç saydım top kaybını tam 12 tane top kaybetmişti birde bunların çoğu hucuma kalkarken yapılan kayıplar onun için bende sağ kanat trasnferi istiyorum.

SAİT71
04.Haziran.2007, 10:00
Çalım atacam diye rakibin üstüne çıkıyor Hatta bir Ş.L maçında da sipiker demiştiki;

Deivid neden top kaybediyor, çünkü büyük düşünüyor büyük oynuyor risk alıyor vs. gibi saçma sapan laflar etmişti..

Cengo
04.Haziran.2007, 11:39
Mustafa ile birlikte sanırım en başından beri Deivid'i sevmediğimizi belirtip duruyoruz. Bu sezon 1-2 maç dışında Fenerbahçe'nin tüm resmi maçlarını canlı izledim. Deivid sahada hiçbirşey yapmıyor ama çıkıp uzaktan bir şutla gol atarak günün kahramanı oluyordu çoğu maçta.

Hatta bu maçları izlerken beraber izlediğim arkadaşlarıma da hep demişimdir, Deivid yine dolaşıyor boş boş ama çıkar şimdi gol atar, yine o konuşulur diye. İlk aklıma gelen CSKA maçı, o maçta kalecinin de hatasıyla çok güzel bir gol atmıştı ama gole kadar topa ayağı bile değmemişti, sahada dolaşıyordu. Ve çoğu maçta da böyle oldu.

Eğer gerçekten büyük başarılar hedefleniyorsa sağ kanatta Deivid olmamalı. Oyun olarak bu sezon ilk sezondan farklı bir görüntü çizmedi. Bu sezon daha şık goller attı ve böyle gündeme geldi. Deivid yerine Gökhan'a yardım edebilecek, gerçekten kanat özelliği olan bir oyuncu olsa, Deivid'in o şahane gollerine gerek kalmadan maçta üstünlüğümü sağlamış oluruz zaten.

Gönderilmese de sağ kanatta oynatılmamalı. Yedek otursun, maç sıkışırsa girsin golünü atsın yeter. Forvet ile sağ kanat transferi istiyorum ben.

Yok öyle bir şey, farklı Deivid izliyoruz herhalde..

Varonil
04.Haziran.2007, 16:17
Fenerbahçe Arda'yı istedi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Emre Belözoğlu’nun transferinden sonra ikinci adımını Ankara’da attığı ve Galatasaray’dan, Arda Turan’ı istediği öğrenildi.

FBTV’de önceki gün yaptığı açıklamalarda, Galatasaray’ın, Aurelio’ya teklif götüreceği hatırlatılması üzerine, “Alabiliyorlarsa, alsınlar. Artık bu tür konuları aşmamız lazım” diyen Yıldırım’ın, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile bir araya geldiği ve Arda’ya talip olduklarını ilettiği iddia edildi. Polat’ın da, 2012’ye kadar sözleşmesi olan Arda ile ilgili bu öneriyi geri çevirdiği bildirildi.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe’nin Arda ile ilgili böyle bir teklif yapıp yapmadığına ilişkin Milliyet’in sorduğu soruya “Hayır. Böyle bir görüşme olmadı” yanıtı verirken, Fenerbahçe yönetiminin sessiz kalması dikkat çekti.
Arda Turan için daha önce de İngiliz kulüpleri devreye girmiş ve 10 milyon euronun üzerinde bonservis ücreti önermişlerdi. Ancak Galatasaray Kulübü dün de yaptığı açıklamayla Arda’nın hiçbir kulübe transferine izin verilmeyeceğini ifade etmişti.

Bu arada Adnan Polat Ankara’da, Aurelio’yu almak gibi bir niyetleri olmadığını da vurguladı, “Ne kendisi, ne menajeri, ne kulübüyle hiçbir görüşmemiz olmadı. Önder Turacı için de bize teklif menajerinden geldi. Şu anda kesinleşmiş kararımız yok, ama konuya bakıyor ve görüşüyoruz” dedi.

Polat, Crown Plaza’daki şampiyonluk balosundaki konuşmasında ise “Transfer komitemiz pazar günü teknik direktöre imza attırabilir. Arda’yla ilgili söylentiler de var. Biz esir ticareti yapmıyoruz. Galatasaray formasını giymek istemeyen, gitmek isteyen ve almak isteyen varsa kimseyi zorla tutmayız. Ama şu anda formayı giymek istemeyen kimse yok. Biz almak istediğimizi de alırız” ifadelerini de kullandı.

04.06.2008
Kaynak : Milliyet

Sekopej
04.Haziran.2007, 16:31
Yok öyle bir şey, farklı Deivid izliyoruz herhalde..

Var öyle birşey, ben kendi izlenimlerimi aktardım. Çoğu maçta kızdım bu sezon bu adama, çünkü kötüydü.

İstekli olmak, uzaktan 2 şut atmak yetmiyor. Büyük düşünülüyorsa bu takımın sağ kanadı Deivid olmaz. Top kaybı, gereksiz çalım denemeleri, pas hataları bu nedenlerle kızdığım maçlarda hep çıkıp golü atıp günün kahramanı oldu Deivid. Şunu kabullenelim, Deivid sağ kanat oyuncusu değil ve orada gerçek bir kanat oyuncusu olsa daha başarılı oluruz. Deivid'in o gollerine ihtiyaç duymadan maçta üstünlüğü sağlayabiliriz.

Bunlar benim düşüncelerim ve 1 sezondur yazıyorum ben bunları. Dönüp tek tek maç konularına bakarsak da, Deivid'in gol attığı maçlarda bile nasıl oynadığını yazdım. Ama işte attığı goller akılda kalıyor ve ona göre yorum yapılıyor.

OMANA
04.Haziran.2007, 17:20
fenerbahçenin yeni hocasının lucescu olmasını isteriim ama herhalde bana katılan çok az kişi olur.

sebebide galatasaray ve beşiktaşı çalıştırması olur ..ama bence lucescu çok iyi bir antrenör..daha yıllar önce tek forvetli sisteme 4-5-1 i oynatınca bizim medya ortalığı kaldırmıştı oysaki sonra görüldükü bir çok büyük takım aynı sistemde oynuyor...ayrıca Lucescu zicodan herhalde 10 kat daha iyi maçı okuma becerisi var..

avrupa kupalarında beşiktaşta galatasarayda onun dönemindeki başarıları daha sonra geçemediler..

hatta galatasarayda Fatih terimin gürüptan çıkaramadığı takıma çeyrek final oynatmıştı..hem de 2 li gurupların olduğu dönemde...

shatkara gittiğinden beride takımı ya şampiyon yada şampiyonluğa oynatıyor..bizim taraftarımız duygusal davranmasa...avrupayı bilmeyen luxemburgolar pasarellalar ihtiyar aragoneslerden çok daha doğru olur LUCESCU

BeeTLeJuiCe
04.Haziran.2007, 17:33
Abdurrahman imzaya kaldı

Fenerbahçemiz, Emre'den sonra ikinci transferini de yapmak üzere. Sivasspor'un başarılı sağ beki Abdurrahman Dereli'nin sarı lacivertli formayı giymesinin an meselesi olduğu bildirildi.

Başkanımız Aziz Yıldırım, FBTV'deki açıklamasında Önder'in yerine çok iyi bir sağ bek alacaklarını açıklamıştı.

Kaynak: Fotomaç

Özer harekatı

Fenerbahçemiz, Ankaraspor’un orta saha oyuncusu Özer Hurmacı’yı transfer etmek için kolları sıvadı.

Başkanımız Aziz Yıldırım’ın, Ümit Milli Takım forması da giyen genç futbolcu için devreye girerek bonservis ücreti hakkında nabız yokladığı öğrenildi. Özer ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Ankaraspor’un, 2.5 milyon euro bonservis istediği bildirildi.

Sezon başında genç futbolcuyu almak isteyen Galatasaray ile el sıkışan Ankara, sarı-kırmızılı kulübün verilen sözleri yerine getirmediğini gerekçe göstererek anlaşmayı bozmuştu.

Kaynak: Milliyet

Mevlüt'e haber yolladık
Fenerbahçemizin, Milli Takım'ın yeni yüzü Mevlüt Erdinç'e haber yolladığı öğrenildi

Başkanımız Aziz Yıldırım'ın açıklamaları doğrultusunda yabancı bir forvetin yanısıra bir de yerli golcü transfer etmeyi düşünen Fenerbahçemizin, Milli Takım'ın yeni yüzü Mevlüt Erdinç'e haber yolladığı öğrenildi. Fransa'da Sochaux forması giyen genç oyuncuya haber gönderen sarı-lacivertlilerin, " Euro 2008 öncesi bir transfer görüşmesi yapmak istemiyoruz. Ancak seninle ilgilenen kulüpler varsa ve bunlarla görüşme halindeysen; anlaşman halinde hemen imza atma. Sözleşme yapmadan önce bir kez de bizimle görüş" dedikleri ileri sürüldü.

Kaynak: Sabah

Sekopej
04.Haziran.2007, 17:58
Dün akşam Gürcan Bilgiç'i dinledim. Bu konularda genelde onun dedikleri doğru çıkıyor, asla isim vermediği için bilgi almakta zorlanmıyor.

4 tane hoca ile anlaşma aşamasına gelindi, birisi Avrupa Şampiyonası'nda. Ondan vazgeçilmiş gibi duruyor, kalan 3 isimden birisi gelecek ve Brezilyalı olmayacak dedi.

Transferler de hoca geldikten sonra olur. Zico maddi yönden güçlü bir takıma giderse mevcut kadromuzdan takımına almak istediği oyuncular da olacaktır mutlaka.

efe24
04.Haziran.2007, 18:04
Dün akşam Gürcan Bilgiç'i dinledim. Bu konularda genelde onun dedikleri doğru çıkıyor, asla isim vermediği için bilgi almakta zorlanmıyor.

4 tane hoca ile anlaşma aşamasına gelindi, birisi Avrupa Şampiyonası'nda. Ondan vazgeçilmiş gibi duruyor, kalan 3 isimden birisi gelecek ve Brezilyalı olmayacak dedi.

Transferler de hoca geldikten sonra olur. Zico maddi yönden güçlü bir takıma giderse mevcut kadromuzdan takımına almak istediği oyuncular da olacaktır mutlaka.
alex i ister gökhanı ister uguru isteyebilir bide aurelioyu ister

Onurap
04.Haziran.2007, 18:04
Mevlüt gelirse yazık olur bence fransada kalmalı..Abdurrahman en az g.gönül kadar kaliteli bence..Özer gereksiz olur..

Varonil
04.Haziran.2007, 18:18
Zico artık gerçekten gidici gibi, yeni TD kim olacak ciddi ciddi merak etmeye başladım .. :)

Abdurrahman kaliteli bir oyuncu, ama Gökhan'a alternatif olarak alınacaksa daha genç birisini alabiliriz.Kayseri'den Koray veya OFTAŞ'tan Orhan'ı alsak çok güzel olur..

OMANA
04.Haziran.2007, 19:48
arkadaşlar süper ligi benden çok daha iyi takip eden arkadaşlarımız mevcut ben çok iyi takip etmemiş olabilirim ama sanki bu özer hurmacının fazla bir numarası yok gibi dievitin bayağı sevmeyeni var ama sanki özerin dieviti kesmesi zor görünüyor kaldıki bizim sağ kanatta sadece deivitte yok..ben kazım kazımı çok beğeniyorum bence özer dieviti kesse kazımı kesemez hatta şaşıracaksınız ama bence ali bilgin zico efendi tarafından yanlış kullanıldı ..sağ kanatta dievit kazım ali bilgin gibi oyuncu alternatifleri varken 2,5 milyon eouro gibi gerçekten büyük bir paranın ÖZERE verilmesi çok mantıklı değil gibi..

ama fenerbahçeyi anlamıyorum neden İstikrarsız Uğur BORAL a alternatif bilr sok kanat düşünülmüyorki...

forvete yurt dışında oynayan yerli oyuncu diyorlar...Nihat gelirse süper ama ben halilinde mevlütünde fatih tekkeninde bomba transfer olacaklarına inanmıyorum..bir bölgeye transfer yapacaksan o bölggeye alacağın adam elindeki oyuncudan çok daha kaliteli olmalı...madenm HALİL fatih tekke semihten iyi neden milli takımda değiller...Fatih terim fenerli oyuncuları çok sevdiği içinmi ????

Universal
04.Haziran.2007, 19:58
Deivid iyi bir futbolcu değil, sadece iyi bir bitiriçidir. Topu ayağına verirsiniz, kaleyi gördüğü yerde şutu çeker ve gol olur. Topu ayağına aldığında sadece ileri gitmesini biliyor ve giderkende çoğu topu kaptırıyor. Sistem oyuncusu değil, bireysel bir oyuncu ama; yeteneği fazla olmadığı için hep bocalıyor.

Abdurrahman yerine, Bursa'dan ayrılan Ömer Baysan'ı alsak daha iyi olurdu. Ömer Baysan umarım Fenerbahçe'ye gelir. Bu mevkiye transfer yapacağımız biliniyor.

OMANA
04.Haziran.2007, 20:06
ben serkan gibi batuhan gibi futbou iyi bilen arkadaşlarımın bu kadar dievite karşı olmalarına bir anlam veremiyorum..

iyi bir bitirici olduğu kadar topu ileriye taşıyan da bir oyuncu ..hamleli bir oyuncu..gökhan gönülün önünde kazım gibi top kapmak için çabalamayan bir oyuncu olunca gökhanın ne kadar zolandığına şahit olmadınızmı...dievitin mücadeleci bir oyuncu..

evet kabul çok top kaptırıyor..ama dievitin pozisyona girmeyi deneyen zorlayan bir oyuncu topu alıp yandaki veya gerideki arkadaşına verse maldonado gibi çok az top kaptırır belki ama o zamanda atak yapamazsınız...

arkadaş ben uzaktan şut olsun ara pası olsun...deneyen isteyen oyuncuyu severim..varsın uzaktan dışarı vursun..varsın attığı pas rakibe gitsin ama pozisyona girmek için gol atmak için bişeyler yapsın..Dieviti hamleli çabalayan deneyen bir oyuncu derken bunu kastediyorum..

ha diyorsanızki dievitin yerine süper bir sağ açık alınsın ona varım ama özer hurmacıların peşinde koşacaksak varsın dievit kalsın...

tabi herkesin düşüncesine saygılıyım..

Universal
04.Haziran.2007, 20:13
Bu gün Deivid nasıl bilirdiniz diye bir soru sorsak, Inter'e ve Chelsea'ye attığı jeneriklik goller ile yanıt verilir. Turkcell Süper Lig'de pek başarılı olduğunu düşünmüyorum. Kezman ile Deivid arasında bir fark yoktur. Kezman'dan gol beklediğimiz için kızııyoruz. Deivid'den bekleseydik aynı golleri gene aynı şekilde kızardık. Deivid gönderilip daha iyi bir sağ kanat alınması gerekir. Deivid'in bize yeterli bir sağ kanat olduğunu düşünmüyorum.

fmsmyrna
04.Haziran.2007, 20:27
Eğer elimizde iyi bir alternatif varsa Deivid gitmeli ama ben bunun pek olacağını sanmıyorum Aziz Yıldırım Deivid'in adını anmadı.Diğer arkadaşlara katılıyorum tüm sezonu izledim.Gördüğüm şu Deivid ve beraberinde bazı oyuncular maç seçiyor.Bunun başka açıklaması olamaz Chelsea'yi yenen bir takım x bir takım karşısında pas bile yapamıyorlar.Deivid'i de ben bu sezon ligde aynı bu şekilde gördüm çoğu maçta kendini hiç sıkmadan oynuyor.Hoca+ yabancı forveti çok merak ediyorum bir an önce belli olur umarım

Jesus_FB
04.Haziran.2007, 20:29
Yeni TD gelene kadar o oynamalı bu oynamamalı demenin hiç bir anlamı yok bence bakalım hangi taktik hangi sistemle oynayacaz

SAİT71
04.Haziran.2007, 20:53
Zico'dan gittikten sonra bile kurtulamayacağız anlaşılan. Alex'in değilde gençlerin aklını çelerse işimiz var. G.Gönül, alex, Lugano, Aurelio bunları ister

krALEX1907
04.Haziran.2007, 21:02
zico giderse,zico onu götürür bunu götürür yorumları yapılıyor ama o iş okadar kolay değil başkan FBTV deki programında mevcut kadromuzdan kimseyi satmayı düşünmüyoruz dedi.

a.arıcı-11
04.Haziran.2007, 21:05
Deivid'i en başından beri bende istemiyorum.Adam ne pres yapar ne doğru dürüst pas atar bütün maç yatar sonra bir gol atar akılda kalır.Sezon başından beri Deivid Gitmeli diyorum ve hala dediğimin arkasındayım.Bu konuda Serkan,Mustafa ve Batuhan ile hemfikriz galiba.

Bence yeni teknik direktör Laudrup olacak.

SAİT71
04.Haziran.2007, 21:06
Zico ortada kaldı! :D

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2008/6/7_215121_zico0406B.jpg

Futbol yaşantısına İngiltere'de devam etmek istediğini söyleyen ve Fenerbahçe'yle köprüleri atan Zico'ya Ada'dan kötü haber geldi.

Pazartesi günü başkan Aziz Yıldırım'ın canlı yayında yaptığı sert açıklamalara, Brezilya'da katıldığı bir TV programında aynı sertlikte yanıt veren Zico'ya kötü haber İngiltere'den geldi. Fenerbahçe'ye teşekkür ederek yollarını ayıran Brezilyalı teknik adam, futbol yaşantısına Avrupa'da, özellikle İngiltere'de devam etmek istediğini, kendisine gelen bazı teklifler olduğunu ve bunları değerlendirmek istediğini söylemişti. Son günlerde adı özellikle Premier Lig takımlarından Manchester City ile anılan Zico, Ada'dan gelen haberle ortada kaldı. Sven-Goran Eriksson'un Meksika'nın başına geçmesinin ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Manchester City'nin, Blackburn'le yollarını Mark Hughes'le prensip anlaşmasına vardığı bildirildi. İngiliz ekibinin bir kaç gün içinde Hughes'le resmi sözleşme imzalayacak olması, futbol yaşantısına İngiltere'de devam etmek isteyen Brezilyalı teknik adamın planlarını alt üst etti.

fanatik

Sekopej
04.Haziran.2007, 21:33
Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Nihat devamlı gelmeyeceğim diyor ama oyuncudan umut olmasa kulüple anlaşma zahmetine girilmez. Gelişmeleri bekliyoruz.

OMANA
04.Haziran.2007, 21:41
evet maç seçme konusunu gündeme getirmiş bir arkadaş bu konuda yüzde yüz katılıyorum DEİVİT kesinlikle bu konuda en günahkarlardan biri büyük maçlarda var küçük maçlarda oynamadı kendini sıkmadı..fenerli futbolcuların en büyük suçu bu sene bu zaten ...maç seçerek oynadılar..

eXcitinG
04.Haziran.2007, 21:41
Emre, Okan, Tümer herkes yapar ama Nihat yapmaz. ALamazLar. ViLLareaL satsa biLe Nihat geLmez. Adam bir yazısında 32 yaşıma geLmeden geLmem Türkiye ye demişti. Adamın hayaLLeri başka. Paraya bakacak bir oyuncu değiL Nihat.

anilton
04.Haziran.2007, 21:42
Nihat kariyerinin zirvesindeyken Türkiye'ye gelirse hayatının hatasını yapar.Zaten Villarreal Nihat gibi bir oyuncuyu bırakmayacaktır.Bırakacak olsa bile F.Bahçe'ye pahalıya mal olacaktır.Sonuç olarak F.Bahçe kulübü ile anlaşsada Nihat henüz şu aşamada Türkiye'ye dönmeyecektir.Bunuda kendisi bir çok kez dile getirdi...

Ayrıca Nihat şu anda Türkiye'ye sadece tatile gelebileceğini belirtmişti...:)

tosunpasa
04.Haziran.2007, 21:43
Resmi ağızdan Nihat Kahveci ile olan görüşmeye açıklık getirilmişse ufakta olsa bir umut var demektir. Geleceğini sanmıyorum ama belli olmaz..

Sekopej
04.Haziran.2007, 21:46
Ben de Nihat'ın geleceğini sanmıyorum. Avrupada kalması O'nun için daha iyi. Ama gelmeyeceğini bile bile resmi site böyle bir açıklama yapmaz. Nihat'ı alamadı dedirtmez kendine. Emre'de olduğu gibi kulüple görüşülürdü, sonra açıklama yapılırdı oyuncu ile anlaşmaya çalışıyoruz diye. Ama burada durum farklı, daha görüşmeler başlamadan bunu açıklıyorlar, ellerinde bir güvence olmasa gerçekleşme ihtimali düşük bu transferin gelişmelerini açıklamazlardı. Bu şekilde düşününce umutlanıyorum yoksa Nihat'in gelme ihtimali çok düşük.

OMANA
04.Haziran.2007, 21:49
Parayı verince nihatta gelir diğerleride..genelde beşiktaşlı arkadaşlar hassas nihat konusunda gelmez diyorlar ama ben diyorum ki gelmeyebilir ama bunun sebebi beşiktaşlılık ruhundan falan sanmayın ya parayı beğenmez ya bu ligde oynamak istemez ondan gelmez...

arkadaşlar biz taraftarlar böyleyiz takımımızı satmayız hep yanında oluruz falan ama bundan önceki deneyimler göstermiştirki futbolcuların taraftarlığı yok..onlar çok para verene taraftar..

düşünün ya fenerbahçenin kaptanı beşiktaşa gitti..herhangi bir oyuncusu değil yıllarca oynamış kaptanı rüştü gitti beşiktaşa....nihat niye gelmezmiş...

krALEX1907
04.Haziran.2007, 21:52
İnş. fenerbahcemize hayırlı olcak güzel bir trasnfer haberi gelir...

anilton
04.Haziran.2007, 21:56
Parayı verince nihatta gelir diğerleride..genelde beşiktaşlı arkadaşlar hassas nihat konusunda gelmez diyorlar ama ben diyorum ki gelmeyebilir ama bunun sebebi beşiktaşlılık ruhundan falan sanmayın ya parayı beğenmez ya bu ligde oynamak istemez ondan gelmez...

arkadaşlar biz taraftarlar böyleyiz takımımızı satmayız hep yanında oluruz falan ama bundan önceki deneyimler göstermiştirki futbolcuların taraftarlığı yok..onlar çok para verene taraftar..

düşünün ya fenerbahçenin kaptanı beşiktaşa gitti..herhangi bir oyuncusu değil yıllarca oynamış kaptanı rüştü gitti beşiktaşa....nihat niye gelmezmiş...

Nihat şu zamanda "Türkiye'ye" gelmez...

Ayrıca parayı görünce her futbolcu gelir mantığınada katılmıyorum...

Totti'ye Dünyaları versen Lazio'Da oynar mı?Ve ya Bülent Korkmaz F.Bahçe ve ya Beşiktaş'a gelirmiydi?Del Piero gidermiydi İnter ve ya Milan'a?

Bunlar sadece bir kaç örnek.Bazı futbolcular para uğruna herşeyini verebilirler ama hepsi için geçerli değildir...

efe24
04.Haziran.2007, 21:59
bence yayınlamalarının sebebi bugn bi gazete mahmut uslu ile ali yıldırımı hava alanında çekmişler bence onun haber verdiler kamuoyuna...

Universal
04.Haziran.2007, 22:11
Nihat'ın geleceğini düşünmüyorum. Villareal, Nihat'ı satmayacaktır. Satsalar bile Nihat'ın Türkiye yerine Avrupa'da başka bir kulübü seçeceğini düşünüyorum. Çünkü Türkiye'ye döndükten sonra bir daha Avrupa kapası açılmayacaktır. Nihat Türkiye futbol bırakmaya yaklaşırken gelecektir. Belkide Futbolu yurt dışında da bırakabilir.

Ouzy
04.Haziran.2007, 22:12

Totti'ye Dünyaları versen Lazio'Da oynar mı?Ve ya Bülent Korkmaz F.Bahçe ve ya Beşiktaş'a gelirmiydi?Del Piero gidermiydi İnter ve ya Milan'a?

Bunlar sadece bir kaç örnek.Bazı futbolcular para uğruna herşeyini verebilirler ama hepsi için geçerli değildir...

Bırak Lazio'yu, adam başka hiçbir takıma gitmez. Onca sene sadece 1 lig şampiyonluğu (galiba) almış olmalarına rağmen ve Avrupa'da da fazla bir başarıları olmamasına rağmen takımını bırakmadı, bırakmazda.

Jesus_FB
04.Haziran.2007, 22:12
Nihat takımımız için süper bir transfer olur ama ben bile istemiyorum onun Türkiye'ye dönmesini orda harike işler çıkartıyor gururumuz oluyor umarın orda devam eder.

Mr.CordiaL
04.Haziran.2007, 22:19
Nihat bizim için bir hayal. Türk futbolunu en iyi temsil eden kişi. Türkiye'ye dönmesi imkansız ...

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2007, 22:24
Deivid orta düzey takımların yıldız oyuncusu olabilir fakat şampiyonlar ligi kupasını hedefleyen bir takımın yıldızı olamaz.

Nihat seneye de 17-18 gol atarsa dünya kulübü dediğimiz takımlara transfer olabilir. Nihat'ın erken dönüş yapacağını zannetmiyorum fakat Aziz Başkan'ın sağı solu belli olmaz.

GodfatheR
04.Haziran.2007, 22:25
Zaten transfer heyecanı vardı şimdi birde TD heyecanı var heyecanımız 2 katına çıktı vallaa.:)

a.arıcı-11
04.Haziran.2007, 22:25
Takımda görmeyi çok istiyorum ama Avrupada bzi yüceltmesini de istiyorum.Kararsızım galiba.Galiba iki kulüp anlaşmış yoksa pazarlıklar devam ederken açıklama yapmazdı Fenerbahçe fiyat artmasın diye.

GodfatheR
04.Haziran.2007, 22:27
Oyuncu ikna edilmese yada ikna etme olasılığı olmasa kulüp çalışmalarımız sürüyo diye açıklama yapmaz diye düşünüyorum.

Sekopej
04.Haziran.2007, 22:28
Nihat'ın Türkiye'ye transferi için hatırı sayılır para ödenmesi gerekiyor. Bu sezonki oyunundan sonra, EURO 2008'de de atacağı gollerle bir sonraki transferi Real Madrid ya da Barcelona olur. Başka takımlara giderse geri adım atmış olur.

Yine de biz umutla bekliyoruz.:D

anilton
04.Haziran.2007, 22:30
Ayrıca şöyle bir olayda var Villarreal satacak olsa bile Euro 2008 bitmeden satmaz.Orada göstereceği performans değerini kat kat artırır...

Belkide F.Bahçe sağ gösterip sol vuracak.Luis Fabiano ve ya Kanoute ile dönülürse şaşırmam...:)

KaPaLı
04.Haziran.2007, 22:31
Başımızda Aziz Yıldırım gibi bir adam olduğu sürece biz daha çok sürpriz yaşarız. Herkesin Olmayacak dediği şeylere olacak diye bakarız çünkü Aziz başkan vardır başımızda....

Bordo61Mavi
04.Haziran.2007, 22:36
Aziz baskan Halil Altintopu getircek, Schalke nin finansal durumu hic iyi degil. Oyuncuyu satacaktirlar

Sekopej
04.Haziran.2007, 22:36
Ayrıca şöyle bir olayda var Villarreal satacak olsa bile Euro 2008 bitmeden satmaz.Orada göstereceği performans değerini kat kat artırır...

Belkide F.Bahçe sağ gösterip sol vuracak.Luis Fabiano ve ya Kanoute ile dönülürse şaşırmam...:)

Kesinlikle bu yolculuktan bir transfer çıkacaktır. Bu sabah gitmişler, eğer akşama dönmeyeceklerse Mahmut Uslu'nun basketbolla ne kadar ilgilendiğini biliyoruz ve şampiyonluğun kazanılabileceği maçı bırakıp boşuna İspanya'ya gitmez.

Nihat olmasa da teknik direktör ya da başka bir transfer görüşmesi olacaktır muhakkak.

OMANA
04.Haziran.2007, 22:39

anılton nihatın menejerimisin kardeşim gelmez gelmez içimizde biraz heyecan bırak bari :) ...fenerbahçenin ik tane yöneticisi kalkıp ispanyaya gelmeyecek adama gitmiyorya..

hiçbir takım yöneticisi ben kesinlikle gelmeyeceğim diyen oyuncu için gidipte görüşme yapmaz..illaki nihatada bir şekilde ulaşıldı ve söz alındıki klübüyle görüşülüyor..

nihat gelmeyebilir elbette mesela klübü bonservisi çok yükseltir fenerbahçe vazgeçer mesela transferden yada nihat çok para ister ondan gelmez ama nihatın kaç yıl beşiktaşlı kalmış beşiktaşın smbol oyuncusu falan değil..toplam 5 sezon kadrosunda kalmı bununda son 2 sene tam anlamıyla takımın bankosu olmuş üstelik 2002 den beri beşiktaştan ayrı..
tutupta tottiyle kıyaslıyorsun..totti tam 1993 ten beri o takımda 15 senedir romanın oyuncusu...

ben nihat için konuşmuyorum sadece bir oyuncu 3-5 sene oynadı diye hemen sembol oyuncu falan olmaz..bir baresi gibi maldini gibi yıllarını verirsin tamam anlarım

bu yazdığım nihat içinde geçerli değil sadece mesela tuncay...sözleşmesi bitti çekti gittii..mesela rüştü..çekti gitti..mesela tümer mesela sergen...

ben emre belezoğlunun ağzından kırk defa duydum türkiyede başka takımda oynamam diye ne oldu...soluğu fenerbahçede aldı...

gelmez diye bişey yok..fenerbahçe nihatı ikna etmişki klubüyle konuşuyor ..ama tabi fifa kurallarına aykırı olduğu için bunu açıklayamıyorlar..yoksa aptalmı kalsın gitsin klüple anlaşmak için ispanyalara..sonra oyuncu istemeyince kabak gibi ortada kalsın...

goosfraba
04.Haziran.2007, 22:42
Nihat şu yaşında gelmez, kendisi de söyledi bunu zaten. boşu boşuna Nihat'ı beklemek hayalcilik olur şuan için :) zaten 32 yaşında da Türkiye'ye dönerse, döneceği takım Beşiktaş olur bana göre. ama yine de olmaz demeyelim, ne olmaz dediğimiz şeyler gördük :)

OMANA
04.Haziran.2007, 22:46
bence fenerbahçe nihatı aldı görürsünüz az kaldı açıklayacaklar..

anilton
04.Haziran.2007, 22:48
anılton nihatın menejerimisin kardeşim gelmez gelmez içimizde biraz heyecan bırak bari :) ...fenerbahçenin ik tane yöneticisi kalkıp ispanyaya gelmeyecek adama gitmiyorya..

hiçbir takım yöneticisi ben kesinlikle gelmeyeceğim diyen oyuncu için gidipte görüşme yapmaz..illaki nihatada bir şekilde ulaşıldı ve söz alındıki klübüyle görüşülüyor..

nihat gelmeyebilir elbette mesela klübü bonservisi çok yükseltir fenerbahçe vazgeçer mesela transferden yada nihat çok para ister ondan gelmez ama nihatın kaç yıl beşiktaşlı kalmış beşiktaşın smbol oyuncusu falan değil..toplam 5 sezon kadrosunda kalmı bununda son 2 sene tam anlamıyla takımın bankosu olmuş üstelik 2002 den beri beşiktaştan ayrı..
tutupta tottiyle kıyaslıyorsun..totti tam 1993 ten beri o takımda 15 senedir romanın oyuncusu...

ben nihat için konuşmuyorum sadece bir oyuncu 3-5 sene oynadı diye hemen sembol oyuncu falan olmaz..bir baresi gibi maldini gibi yıllarını verirsin tamam anlarım

bu yazdığım nihat içinde geçerli değil sadece mesela tuncay...sözleşmesi bitti çekti gittii..mesela rüştü..çekti gitti..mesela tümer mesela sergen...

ben emre belezoğlunun ağzından kırk defa duydum türkiyede başka takımda oynamam diye ne oldu...soluğu fenerbahçede aldı...

gelmez diye bişey yok..fenerbahçe nihatı ikna etmişki klubüyle konuşuyor ..ama tabi fifa kurallarına aykırı olduğu için bunu açıklayamıyorlar..yoksa aptalmı kalsın gitsin klüple anlaşmak için ispanyalara..sonra oyuncu istemeyince kabak gibi ortada kalsın...

Nihat'ın menajeri değilim,ben sadece Nihat'ın yalancısıyım.Çünkü Nihat bir çok defa "Türkiye'ye 32-33 yaşına kadar dönmeyi düşünmüyorum,Avrupa'da yapacağım çok şey var,dönmem söz konusu değil" sözlerine istinaden yorum yapıyorum...

Ayrıca ben Nihat Beşiktaş'ın sembol oyuncusudur F.Bahçe'de oynamaz demedim.Sadece senin parayı verip herkesi getirirsin genellemene karşı çıktığımı ve bu örneklerinde bu tezini çürüttüğünü söyledim.Yani Totti ile Nihat kıyası falan yok,bunu nasıl çıkardın...

Onurap
04.Haziran.2007, 22:51
F.bahçe bir şeye güveniyor demekki resmi siteden açıklama yapmış..Mesala kanoute le ilgilendiğini dünya alem biliyor fakat bu konuda açıklama yapmıyolar..Transferi zor gözüksede olmayacak şey değil bana göre..Emrede avrupada oynarım ancak gsye gelirim felan diyodu..

OMANA
04.Haziran.2007, 22:52
Nihat'ın menajeri değilim,ben sadece Nihat'ın yalancısıyım.Çünkü Nihat bir çok defa "Türkiye'ye 32-33 yaşına kadar dönmeyi düşünmüyorum,Avrupa'da yapacağım çok şey var,dönmem söz konusu değil" sözlerine istinaden yorum yapıyorum...

Ayrıca ben Nihat Beşiktaş'ın sembol oyuncusudur F.Bahçe'de oynamaz demedim.Sadece senin parayı verip herkesi getirirsin genellemene karşı çıktığımı ve bu örneklerinde bu tezini çürüttüğünü söyledim.Yani Totti ile Nihat kıyası falan yok,bunu nasıl çıkardın...

of anıl hiç tartışma çıkacak mevzuu bile değil kardeş ya tamam işte sadece bu fotbolcu milltei böyle asla başka takımda oynamam derler sonra bi bakarsın transfer olurlar onu söylemek istedim..

kemal sunal filimlerine bile konu olmuş bir mevzu bu hatırlarsın o filmi kanımı kesseler sarı lacivert akar dioyr sonra gelin beni kaçırın diyordu falan...

işte onu demek istedim...

Ouzy
04.Haziran.2007, 22:53
Nihat Kahveci'nin bu sezonki performansı;

Oynadığı maç: 32
Attığı gol: 18
70 dakika ve daha fazla oynadığı maç: 18
31-69 dakika: 7
1-30 dakika: 7
Ben bu adamın sakat olmadığı bir sezonu hatırlamıyorum. Bu sezonun başında da sakatlığından dolayı neredeyse hiç oynayamadı, oynasa gol krallığı için yarışırdı. Eğer seneye sakatlanmazsa tahminim 24-25 gol atacaktır ve ondan sonra da Liverpool, Bayern Münih gibi takımlarda görürüz heralde Nihat'ı.

OMANA
04.Haziran.2007, 22:55
bence kariyeri için fenere gelmesi iyi olmayacak ama paranın cazibesine kapılıp gelecek galiba...

Ouzy
04.Haziran.2007, 22:56
Geleceğine ihtimal vermiyorum, herşey para değil her futbolcu için.

OMANA
04.Haziran.2007, 22:58
bekleyip göreceğiz..aziz başkanın açıkladığı sağ bek için abdurrahman deniyor..sol bek için bir favori varmı biliyormusunuz

Lionel Andres Messi
04.Haziran.2007, 22:58
ben gelebileceğine ihtimal veriyorum % 1.

imposibble is nothing.

SAİT71
04.Haziran.2007, 23:23
Sanmıyorum geleceğini ama Aziz başkan bir yol bulabilir onun için. Derin düşünüyorlar bizim aklımıza gelmeyen, Aziz başkanın kafasında tasarlanıp temeli atılmıştır. Gelirse çok iyi olur gelmezse de bişey olmaz. Gelmemesinin sebebi çok iyi bir performans sergiledi. İspanya'nın zirvesindeyken ve de önünde Euro 2008 varken Fenerbahçe'ye değil Türkiye ligi'ne gelmez. Sorun ligimizde...

Ouzy
04.Haziran.2007, 23:32
NTV "Villarreal'den vergiler düşüldükten sonra 2 milyon € alan Nihat'a Fenerbahçe kulübü 4.2 milyon € teklif etmişti. Oyuncuyla anlaşan yönetim, görüşmeler için İspanya'ya gitti."

Nasıl ya?:( Olamaz.:( Kirletmeyin futbolu bu kadar, herşey para değil.:(

Bu arada Porto Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor, 2003-04 sezonunda şike yaptığı için.

MeMo
04.Haziran.2007, 23:35
Bunun futbolu kirletmekle ne alakası var ?

nerazzuri
04.Haziran.2007, 23:36
NTV "Villarreal'den vergiler düşüldükten sonra 2 milyon € alan Nihat'a Fenerbahçe kulübü 4.2 milyon € teklif etmişti. Oyuncuyla anlaşan yönetim, görüşmeler için İspanya'ya gitti."

Nasıl ya?:( Olamaz.:( Kirletmeyin futbolu bu kadar, herşey para değil.:(

Bu arada Porto Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyor, 2003-04 sezonunda şike yaptığı için.
Ne demek kirletmeyin ya :S Parayı basan alıyor kardeşim. Paramız var alıyoruz. İnşAllah'da Nihat'ı bu sene Fenerbahçe forması altında izleyeceğiz.

Ouzy
04.Haziran.2007, 23:38
Ben Fenerbahçe'ye demiyorum kirletmeyin diye, Nihat'a diyorum. Futbolun parayla daha da kirlenmesine karşıyım.

Parayı basanın almasına da karşıyım. 6+5 gelsin de bir, o zaman daha iyi olacak.

nerazzuri
04.Haziran.2007, 23:41
Ben Fenerbahçe'ye demiyorum kirletmeyin diye, Nihat'a diyorum. Futbolun parayla daha da kirlenmesine karşıyım.

Parayı basanın almasına da karşıyım. 6+5 gelsin de bir, o zaman daha iyi olacak.

Futbol parayla oynanır, Bizde de para var ;;)

eXcitinG
04.Haziran.2007, 23:45
Parayı bassanızda aLamayacaksınız ;;)

anilton
04.Haziran.2007, 23:46
Nihat para için değil,kariyer için takım seçer...

Nihat Türkiye'ye gelmeyecek,boşuna ümitlenmeyin bence.F.Bahçe'li arkadaşlar kızmasın bana,bunun F.Bahçe ile alakası yok.Nihat'ın kendi düşüncesi bu.Nihat'ın yerine koyun kendinizi.Avrupa'da İspanya gibi bir ligde üst düzey performans sergiliyorsunuz ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginde boy göstereceksiniz bu takımla.Ve Türkiye'ye ne diye geri dönsün.Bir daha dönemeyeceğini biliyor...

Since-1907
04.Haziran.2007, 23:46
Arkadaşlar bugün basketbol finali var FB Ülker-T.Telekom eğer Nihat Fenerbahçeye gelmek istemese yöneticiler böyle bir günde kalkıp İspanyaya Villarealin binasına görüşme yapmaya gitmezlerdi o yüzden Nihat ile anlaşılmış ki klüp ile bonservis konusunu görüşmeye gittiler..

Ouzy
04.Haziran.2007, 23:47
Futbol parayla oynanır, Bizde de para var ;;)

:D:D Futbol parayla oynanmaz.;) Para sadece bonservis ve maaşlar için gereklidir.;) Futbol sahada mücadele ederek oynanır.;)

Sizde para var ama Nihat'ı alacak kadar yok.;)

Sheriff
04.Haziran.2007, 23:48
Nihat'ta gelirse eğer mükemmel bir kadro oluşturmuş oluyoruz.. Umarım Villareal zorluk çıkartmazda Nihat'a da Fenerbahçe formasını giydiririz..

Yalnız anladığım kadarıyla Nihat'ta problem yok problem Villareal' de, ümitlenmeyin diyen arkadaşlara katılmıyorum.. Fenerbahçe resmi sitesinde bitmemiş transfer çok nadir duyrulur.. Eğer duyrulduysa olasılık yüksektir..

Ouzy
04.Haziran.2007, 23:48
Parayı bassanızda aLamayacaksınız ;;)

Çok güzel konuştun, tebrik ederim.

Universal
04.Haziran.2007, 23:49
Çokta meraklıydık Nihat'a sanki ondan iyi oyuncu yok. :p

Öyle yorumlar yazıyorsunuz ki, sizi Nihat Kahveci sanıyorum. Bu kararı verecek Nihat'tır. Aziz Başkan teklif yapmadıklarını açıkladı. Teklif yapmış olasalar bile, Villareal Nihat'ı satmak için iyi bir ücret ister. Villa kabul ettikten sonrada iş Nihat'a kalıyor. Nihat'a isterse gelir. Bu devirde paranın açamıyacağı kapı yoktur. Belki bize uzak geliyor ama; verilen maaş 3-4 milyon € oluyor. Az buz para değil.

eXcitinG
04.Haziran.2007, 23:53
Nihat'ta gelirse eğer mükemmel bir kadro oluşturmuş oluyoruz.. Umarım Villareal zorluk çıkartmazda Nihat'a da Fenerbahçe formasını giydiririz..

Yalnız anladığım kadarıyla Nihat'ta problem yok problem Villareal' de, ümitlenmeyin diyen arkadaşlara katılmıyorum.. Fenerbahçe resmi sitesinde bitmemiş transfer çok nadir duyrulur.. Eğer duyrulduysa olasılık yüksektir..

Burakcım Resmi site aLdık dememiş, görüşmeye gideceğiz demiş. Orta anLaşma durumu yok. Bana göre de ViLLareaL de sorun yok, önemLi oLan Nihat ı ayarLamak. Hem nasıL oLuyor da böyLesi önemLi bir turnuva öncesi FenerbahçeLi yöneticiLEr gidip NihatLa transfer görüşmesi yapıyor. Buna kim izin veriyor anLamıyorum.

Ouzy
04.Haziran.2007, 23:54
Burakcım Resmi site aLdık dememiş, görüşmeye gideceğiz demiş. Orta anLaşma durumu yok. Bana göre de ViLLareaL de sorun yok, önemLi oLan Nihat ı ayarLamak. Hem nasıL oLuyor da böyLesi önemLi bir turnuva öncesi FenerbahçeLi yöneticiLEr gidip NihatLa transfer görüşmesi yapıyor. Buna kim izin veriyor anLamıyorum.

Fatih Terim. Oyuncuların kafasının rahat olması için görüşmeleri serbest bırakmış.

Sheriff
04.Haziran.2007, 23:56
Hayrettinciğim şimdi bu adamla ilgili resmi siteden bir açıklama geldiyse eğer gerçekten önemli bir ataktır bu.. Eğerki Villareal'le anlaşılırsa Nihat gelecektir muhtemelen.. Anlaşma yok ama resmi siteden duyrulan bir haber bu sıradan bir basından değil.. Yani anlaşma olması muhtemeldir.. Ha kesin bi durum tabiki değil bende zaten kesin konuşmuyorum olasılık konuşuyorum.. Ama bence sende bukadar kesin konuşma :)

Universal
04.Haziran.2007, 23:56

Emre transfer yaparkende kamptaydılar. Emre'nin şimdi kafası rahatlı. Newcastle'da ki geleceğini bilmiyordu ama; Fenerbahçe'de ki geleceği belli oldu.

Nihat eğer Fenerbahçe'ye transfer olursa, rahatlayacaktır. Çünkü transfer haberleri yazmayacaktır.

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2007, 23:57
Nihat Türkiye'ye sadece tatil için gelebileceğini açıklamıştı.

Varonil
04.Haziran.2007, 23:57
Futbol kaliteli oyuncularla oynanır.Kaliteli oyuncuları da almak için para gerekir.Bu parada bizde olduğuna göre tek iş Villareal'i ve Nihat'ı ikna etmekte kalıyor.Tabi işin bu kısmı çok zor.

Yalnız bu transfer görüşmesi bu kadar çabuk yapılmamalı.Ortada daha önemli bir sorun olan teknik direktör meselesi var.

eXcitinG
04.Haziran.2007, 23:59
Şimdi Nihat ın kafasını neden karışık oLacak. Adamın kafasının karısık oLmasına bir neden yok ortada, birşey yokken karıştırıLıyor. Takımı İLe zaten sözLeşmesi devam ediyor ve Turnuva ya geLmeden önce takımında kaLıcam demişti. Adamın kafası buLandırıLmazsa buLanmaz.

Onurap
05.Haziran.2007, 00:00
Bence önemli olan nihatı ikne edebilmek..Fenerbahcehçe nin 40 mn dolar ayırdı transfere nihat glirim derse pahalıya patlasada anlaşırlar bana göre..

anilton
05.Haziran.2007, 00:00
Benim şahsi iki düşüncem var;

Birincisi; F.Bahçe hedef saptırmak için böyle bir açıklama yaptı.Çünkü Aziz Yıldırım basında sürekli haberler çıkınca futbolcunun fiyatı artıyor dedi.Bu yüzden basın Nihat üzerinde dururken sessiz sedasız başka oyuncu ve ya teknik direktörü alacaklar...

İkincisi; F.Bahçe Villarreal ile anlaşalım Nihat'ı nasıl olsa cazip tekliflerle ikna ederiz havasında...

Ben birinci olasılığın ağır bastığını düşünüyorum.Ayrıca Portekiz maçına çok az bir zaman kalmış,Nihat kimseyle transfer görüşmesi falan yapmaz şu aşamada.İzinsiz nefes alamıyorlar şuanda nerdeyse...

Jesus_FB
05.Haziran.2007, 00:01
NTV Spor kanalında biraz önce izlediğim haberlerde. Nihat'ın Villarreal'den 2 milyon euro aldığını Fenerbahçeli yöneticilerin ise 4.2 milyon önerdikleri ve Nihat'ın kabul etmesinden sonra İspanya'ya uçtuklarını söyledi.

eXcitinG
05.Haziran.2007, 00:02
Söz ettiğiniz adam AyrıLırken takımının menfaatLeri doğruLtusunda kLübünden ayrıLmış. Gittiği takımLarda biLe her seferinde bir gün mutLaka beni buraLara getiren kLübüme vefa borcumu ödeyeceğim demiş birisi. Bu adamı Emre, Tümer ve Okan iLe karşıLaştırmayaLım Lütfen. Benim son sözüm bu transfer oLmaz, oLursa da artık diyecek birşey yok. HayırLı oLsun der geçeriz. ;;)

nerazzuri
05.Haziran.2007, 00:04
Anıl'a katılmıyorda değilim. Basında çıkmayan 2 isimden birisi bana göre DİEGO FORLAN. Aziz Yıldırım süpriz yapmayı seviyor.

Diego Forlan ile görüşme olduğu düşüncesindeyim ben.

anilton
05.Haziran.2007, 00:06
Neyse daha fazla konuşmaya gerek yok.Zaman gösterecek herşeyi.Şimdi ne desek boş.Karar Nihat ve Villarreal'in.Nihat gelirse hayatının hatasını yapar-F.Bahçe'ye geleceği için değil,Türkiye'ye döneceği için-F.Bahçe ise böyle mükemmel bir futbolcuyu aldığı için şahane bir iş yapmış olur...

Bekleyelim ve görelim...

eXcitinG
05.Haziran.2007, 00:06
Ya şaka gibi Kampta oLan bir adamı tutup nasıL konuşup ikna ediyorLar ben onu anLamadım. Bu tarz şeyLere benim biLdiğim izin veriLmiyor. Ben diğer üLke takımLarında ki oyuncuLarın transfer dedikoduLarına rastLamadım daha hiç, rastLasamda sadece dedikodu basınLarının uydurdukLarı şeyLer. AnLaşan feLan yok. Bizde bir garipLik var :D

ShevAnil
05.Haziran.2007, 00:07
Söz ettiğiniz adam AyrıLırken takımının menfaatLeri doğruLtusunda kLübünden ayrıLmış. Gittiği takımLarda biLe her seferinde bir gün mutLaka beni buraLara getiren kLübüme vefa borcumu ödeyeceğim demiş birisi. Bu adamı Emre, Tümer ve Okan iLe karşıLaştırmayaLım Lütfen. Benim son sözüm bu transfer oLmaz, oLursa da artık diyecek birşey yok. HayırLı oLsun der geçeriz. ;;)
Hayrettin abi Transfer Olursa Hayırlı Olsun Diyip Geçen Sayısı Anca Parmakla Gösterilir Olur.. Bu Transfer Gerçekleşirse Büyük ihtimal Fenerbahçenin ve Nihat'ın İnönü'de Çekeceği var..(Ali Sami Yen'dede Olur Büyük ihtimal..:()

Sheriff
05.Haziran.2007, 00:07
Neyse daha fazla konuşmaya gerek yok.Zaman gösterecek herşeyi.Şimdi ne desek boş.Karar Nihat ve Villarreal'in.Nihat gelirse hayatının hatasını yapar-F.Bahçe'ye geleceği için değil,Türkiye'ye döneceği için-F.Bahçe ise böyle mükemmel bir futbolcuyu aldığı için şahane bir iş yapmış olur...

Bekleyelim ve görelim...
Bu yorumun güzel ancak diğer yorumuna katılmıyorum.. Biliyorsun ki oyuncuların transfer görüşmelerini genelde menajerleri yürütüyor..

KaF KeF
05.Haziran.2007, 00:09
Yahu siz Oyuncuyla Anlaşıldı diyince Direk Yüz yüze konuşulduğunu anlıyorsunuz heralde..Menajer diye bişi var değil mi?

Aşk-ı Şehir
05.Haziran.2007, 00:10
Şahsen Villareal'in Nihat'ı ucuza vereceğini sanmıyorum. Ayrıca turnuvadan öncede vereceklerini sanmıyorum. Eğer turnuvada iyi bir performans gösterirse Nihat Fenerbahçe'ye satacaklarından çok daha iyi bir paraya başka klübe satarlar. Ayrıca Nihat'ın en olgun döneminde Türkiye'ye dönmesi kendi futbolu adına intihar olur. Avrupa'da daha iyi klüplere gidebilir.Ama Fenerbahçe'nin Nihat'ı alacak gücü var. Bu transferin gerçekleşmeyeceğini düşünenlerden biriyim.

eXcitinG
05.Haziran.2007, 00:10
Hayrettin abi Transfer Olursa Hayırlı Olsun Diyip Geçen Sayısı Anca Parmakla Gösterilir Olur.. Bu Transfer Gerçekleşirse Büyük ihtimal Fenerbahçenin İnönü'de Çekeceği var..(Ali Sami Yen'dede Olur Büyük ihtimal..:()

OLursa oLucak yapacak bişi yok. Senin dediğin şekiLde davranışLarLa anca böyLe başka söyLeyip başka diyen adamLara iyiLik yapıLır. Bu tarz adamLara en güzeL cevap onLarın maçından onLara hiç yükLenmeden takımını daha bir arzu ve istek iLe destektir. O zaman bazı şeyLeri hatırLarLar ve içten ne yaptıkLarını anLarLar. O zaman Karşı tarafta daha anLamLı bir mesaj iLetmiş oLur ;;)

TR.CaPTaiN
05.Haziran.2007, 00:12
Benim şahsi iki düşüncem var;

Birincisi; F.Bahçe hedef saptırmak için böyle bir açıklama yaptı.Çünkü Aziz Yıldırım basında sürekli haberler çıkınca futbolcunun fiyatı artıyor dedi.Bu yüzden basın Nihat üzerinde dururken sessiz sedasız başka oyuncu ve ya teknik direktörü alacaklar...

Fenerbahçe'nin Euro2008 öncesi çok hassas bir dönemde sırf hedef şaşırtmak için Milli takımın en önemli oyuncusu olan Nihat'ı kullanacağını zannetmiyorum. Kaldı ki kulüp böyle bir açıklama yapmak zorunda değil. Fenerbahçe böyle bir açıklamayı yapmayıp basın yöneticilerin İspanya'ya uçtuğunu öğrenseydi bile buna bir kılıf bulunurdu.

anilton
05.Haziran.2007, 00:13
Bu yorumun güzel ancak diğer yorumuna katılmıyorum.. Biliyorsun ki oyuncuların transfer görüşmelerini genelde menajerleri yürütüyor..

Evet menajerleri yürütüyor ancak Nihat'ın dediği olur sonuçta.Menajer kafasına göre anlaşmaz ve ya takım seçmez.Bunun içinde mecburen Nihat'la görüşmek zorunda.Ve şuanda F.Terim hiç bir futbolcunun menajeriyle transfer görüşmesine izin vermez.Bu konuda hassas olduğunu son basın açıklamasında vurguladı.Nihat'ta turnuvaya konsantre olmuş durumda,menajeri böyle bir şey için aramış olsa bile reddedeceğinden şüphem yok.Teklifi yapan kulüp Barcelona olsa bile.Varsa yoksa Euro 2008'dir şuanda.Dış dünyaya kapalılar...

eXcitinG
05.Haziran.2007, 00:16
Menajer kim ya ? Aynı şey değiLmi. Ha menajeri iLe konuşmussun, ha kendisi iLe. NormaLde böyLe tarz görüşmeLEre izin veriLmemesi gerek. Ne farkediyor ki :)

Jesus_FB
05.Haziran.2007, 00:16
Arkadaşlar ülkemizde hangi olay diğer Avrupa ülkelerindeki gibi işledide bununda o şekilde olmasını bekliyorsunuz ki.
Kamp öncesinde F.Terim'e bir gazeteci "Transferler ile ilgili ne yapmayı düşünürsünüz" diye o da "gerekli kolaylıkları sağlarız demişti"

anilton
05.Haziran.2007, 00:17
Fenerbahçe'nin Euro2008 öncesi çok hassas bir dönemde sırf hedef şaşırtmak için Milli takımın en önemli oyuncusu olan Nihat'ı kullanacağını zannetmiyorum. Kaldı ki kulüp böyle bir açıklama yapmak zorunda değil. Fenerbahçe böyle bir açıklamayı yapmayıp basın yöneticilerin İspanya'ya uçtuğunu öğrenseydi bile buna bir kılıf bulunurdu.

Söylediğim gibi bekleyip göreceğiz neyin ne olduğunu?

a.arıcı-11
05.Haziran.2007, 00:21
Hayrettin abi Transfer Olursa Hayırlı Olsun Diyip Geçen Sayısı Anca Parmakla Gösterilir Olur.. Bu Transfer Gerçekleşirse Büyük ihtimal Fenerbahçenin ve Nihat'ın İnönü'de Çekeceği var..(Ali Sami Yen'dede Olur Büyük ihtimal..:()
Herşeyi buna bağlamayın kardeşim.Emre nasıl Sami Yen'e çıkacak,Tümer nasıl İnönü'ye çıkacak,Rüştü nasıl Kadıköy'e çıkacak gibi olgulardan artık kurtulmamız gerekiyor.Dünya'nın en iyi 10 solbekini say deseler bunların içinde mutlaka Ashley Cole olur ve bu adam bir Londra ekibinden diğerine gidebiliyorda(Arsenal-Chelsea) bizde niye gidemiyor veya Seedorf İnterden Milan'a gidiyorda olay olmuyor bizde neden oluyor.

Tabi biz hatırlamıyoruz ama eskiden bu tarz transferler oluyordu çünkü o zaman fanatiklik yoktu ve fanatikler ortamı germiyordu(Tanju,Selçuk Yula,Hasan Vezir...)Daha yeni bir örnek olan yıllarca BJK kaptanlığı yapan Tayfur Havutçu nerden geldi Beşiktaş'a?Ay'dan mı düştü?

Bunları aşmalıyız artık gelirse Nihat'ta aslanlar gibi İnönüde oynar Emre'de Sami Yen'de.

Kış aylarında Galatasaray Tuncay'ı alacak yazıyordu arkadaşlar söyledi paraları yeterse alsın banane dedim.Adamın Türkiyede tapusunu mu aldık yani?Neyse bu kadar nutuk yeter:D

Bence bizimkiler Laudrup'u alır gelir:)

Melekovic
05.Haziran.2007, 00:24
Şimdi Nihat ile birebir bir görüşme yok.Nihat'da yalanlayacaktır ama bizde tam tersi; şu anda oyuncuların transfer süreçleri hakkında konuşmaları yasak fakat transfer yapmaları yasak değil.Fatih terim olayı dallanıp budaklandırmayın Milli Takım'a zarar veriyorsunuz dedi kuluplere ama dinleyen kim.

Menejerlik sistemine açıklık getireyim.Nihat'ın menejeri Nihat adına konuşabilen kişidir.Genelde de olaylar şöyle gerçekleşir.Nihat'ın menejerine gider kulup oyuncu kampta oldugu için (kampta olmasa bile öyledir) Biz nihat için şu parayı verecegiz diye.Menejeri bizim için uygundur kuluple gorusun der.Diyelim ki X Y Z kulupleri Nihat'ın takımıylada anlaştı.O zaman Nihat'ın menejeri Nihat'a der ki X Y Z kulup seni istedi sana şu fiyatları biçti kuluplede anlaştılar ne dersin diye.Nihat da duruma göre karar verir.

Şu anki tüm gelişmelerde Nihat'ın hiç oyunda rolu yok.Daha sonra kararıyla ortaya cıkacak.

Örnek olarak ilk aklıma gelen Mondragon mesela.

Varonil
05.Haziran.2007, 00:30
Ben bizim yönetimden bir süpriz bekliyorum, İspanya'dan yeni bir teknik direktör getirebilirler .. :)

gerrrard
05.Haziran.2007, 00:31
Herşeyi buna bağlamayın kardeşim.Emre nasıl Sami Yen'e çıkacak,Tümer nasıl İnönü'ye çıkacak,Rüştü nasıl Kadıköy'e çıkacak gibi olgulardan artık kurtulmamız gerekiyor.Dünya'nın en iyi 10 solbekini say deseler bunların içinde mutlaka Ashley Cole olur ve bu adam bir Londra ekibinden diğerine gidebiliyorda(Arsenal-Chelsea) bizde niye gidemiyor veya Seedorf İnterden Milan'a gidiyorda olay olmuyor bizde neden oluyor.

Sen sanıyor musun ki orada olay olmuyor ? Mesela sana en güzel örnek bu sene ben Chelsea-Arsenal maçında Gallas'ın her top alışında yuhalandığını bilirim.

Sheriff
05.Haziran.2007, 00:34
Figo' da Madrid'e transfer olduğunda aynı sıkıntıyı yaşamıştı.. Bunlar avrupada da olan şeyler..

Wesley Sneijder
05.Haziran.2007, 00:39
Hem Nihat hem de Emre geliyor galiba bu sefer. :D

Yalnız Fenerbahçe bu konular hakkında transfer bitene kadar açıklama yapmazdı, şaşırdım yani.

BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2007, 00:41

Muhtemelen böyle birşeyde olabilir.
Yayında yurtdışınd aoynayan bir Türk Forvet alacaklarını söylemişti, bunuda kullanarak basının habire haber yapmamaını sağlayarak bir yabancıda gelebilir.

İspanya'dan en az bir oyuncu ile dönülecek bence.

KaF KeF
05.Haziran.2007, 00:41
Villarreal'in sportif direktörü Roig Nihat Kahveci'yi satmayız diyor ancak F.Bahçe yönetimi kesenin ağzını açarsa belli olmaz.

F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım vererek Nihat'ı almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Villarreal sportif diektörü Fernando Roig VATAN'a 'Kendisini satmayı aklımızdan bile geçirmiyoruz. çünkü bu sezon Şamiyonlar Ligi'nde derece almayı hedefliyoruz. Bırakın Nihat'ı Edmilsson'u Barcelona'da transfer ettik. F.Bahçe ile ilgili haberleri duyuyoruz ama ilgilenmiyoruz. Geçen sezon Everton Nihat için 12 Milyon Euro teklif etti ama yine de vermedik.' açıklaması yaptı.

Yine de İspanyol medyasına göre Villarreal nihat için kapıyı 20 -25 Milyon Euro'dan açıp 15 Milyon Euro'ya inebilir.

Maraton.com.tr

Burak Duran
05.Haziran.2007, 00:43
valla nihat gelirse sok olurum cunku nihat besiktasi satip giden bir adam degildi ve gercek bir bjkli diye biliyorum... ayrica euro 2008 oncesi yapilan bu teklifleri pek etik bulmuyorum

Universal
05.Haziran.2007, 00:44
Nihat'a verilecek maaş rekor bir ücrettir. 4.2 Milyon € Türkiye'de en çok kazanan oyuncu olacak. Bu az buz para değil, hem kendi şehrinde yaşyacak hemde bu büyük ücreti alacak. Bana göre Nihat, Villareal'de aldığı maaşın iki katından daha fazla maaş alacak. Red edilecek bir ücret olarak görmüyorum.

nerazzuri
05.Haziran.2007, 00:46
Kendimi Nihat'ın yerine koysam bu teklifi kesinlikle kabul etmezdim. Beşiktaş'lı felan da değilim ama Avrupa'da beni muhteşem bir gelecek bekliyor olabilir. Ki bekliyor. (=

Universal
05.Haziran.2007, 00:47
Fener en fazla 20 Milyon Euro verir sanırım. Dahada çıkmaz herhalde. Zaten Aziz başkan 40 milyon Euro ayırdık transfer için dedi.

Hayır bu yıl harcamak için 160 Milyon $ dolar ayırdıklarını, bununda 106 milyon $ transferde kullanacaklarını açıkladı. Yani euro bazına çevirirsek, 55 milyon € denk geliyor.

Sheriff
05.Haziran.2007, 00:47
Ben olsam 20de olsa verir alırdım :n:

KaPaLı
05.Haziran.2007, 00:49
Hayır bu yıl harcamak için 160 Milyon $ dolar ayırdıklarını, bununda 106 milyon $ transferde kullanacaklarını açıkladı. Yani euro bazına çevirirsek, 55 milyon € denk geliyor.

Maşşşşşşallllah paraya bak :D

Universal
05.Haziran.2007, 00:52
Bende başka bir açıklamada duydum. Sanırım Kongerede söylemişti. Ama bu para tek futbol içinde geçerli olmayabilir. Sonuçta biz Spor Kulübüyüz. Futbol değil.

a.arıcı-11
05.Haziran.2007, 00:55
valla nihat gelirse sok olurum cunku nihat besiktasi satip giden bir adam degildi ve gercek bir bjkli diye biliyorum... ayrica euro 2008 oncesi yapilan bu teklifleri pek etik bulmuyorum

Bu olayla ilgili Mustafa Doğan katıldığı bir programda şçyle demişti:
Futbolculuk bizim işimiz ve biz bu işten ekmeğimizi kazanıyoruz onun için gelen en iyi teklifi şartlar doğrultusunda değerlendirmek zorundayız.Tabi ki hepimiz bir takımı tutuyoruz ama futbolculuk bizim mesleğimiz demişti.Hatta spiker bayana dönerek siz bu kanalda çalışyorsunuz yarın size başka bir kanaldan daha iyi bir teklif gelirse yok ben x kanllıyım y kanalına geçmem mi diyeceksiniz demişti.(Tabi spikerin çalıştığı kadının siyasi bir çizgisi olduğundan başka yere gitmem dedi ama konumuz o değil:)) Bu yazdığım tam metin değildir izlediğim programdan aklımda kalandır.

Yani anlatmak istediğim futbolculuk bir meslek.Bundan 50-60 sene önce yan meslek olabilir bizim ülkemizde ama artık futbolcular bu işten geçimini kazanıyor.Bir yerden 2 Milyon almak varken diğer yer 4 milyon veriyosa taraftarlığı bir kenara koyup porfesyonel olmak gerekiyor.

BlackEagle19o3
05.Haziran.2007, 00:58
Nihat Fener'e giderse beynimden vurulmuşa dönerim.İnşAllah gerçekleşmez bu transfer.Eğer gelirse Fb için çok iyi Nihat'ın kariyeri açısından kötü olur...

enforcer
05.Haziran.2007, 00:59
eğer bahsi geçen paralar doğruysa nihat'a o parayı başka bir kulüp zor verir.. ayrıca fenerin hedefleri var nasıl ki maradona napoliye gitti hedefler için nihat fenere neden gelmesin?

Mr.CordiaL
05.Haziran.2007, 01:01

Bunun tuttuğun takımla alakası yok. Profesyonel futbolcuysa bunları aşması lazım.

Melekovic
05.Haziran.2007, 01:03
A-arıcı Çok güzel abisi dediklerin.Bu dediğin avrupada basarılı olamayan oyuncular icin dogrudur.1 alacagına gidersin 4 ü veren yere.Fakat kariyeri olan bir oyuncu ileride tüm dünyada bir nihat vardı diye anılacakken para için ileride Nihat ?! kimdi ha bir ara Villarealde oyle bir oyuncu vardı çok gol atmıştı galiba denmesi ayrı bir olay.

Bunun takım küçümsememle alakası yok.Nihat Beşiktaş'a ya da GS'ye de gelse aynı durum olacaktı Nihat için .Bazı şeyler para değildir.Bir halt yiyemiyceni bilirsin alırsın paranı ama bir kariyerin varsa orta kararı bulmak zorundasın.

Örnek olarak bir ara müthiş kariyerli faal oyunculara Katar dünyanın parasını önerdi.Örnek olarak Milan'ın verdiğinin 4-5 katı.Para istiflemek önemliyse hepsi kariyerini bırakır giderdi.

enforcer
05.Haziran.2007, 01:10
katar liginden bahsetmiyoruz ama sonuçta şampiyonlar ligini kazanmayı hedefleyen bir takım var ve bu kendi milletinden...

ShevAnil
05.Haziran.2007, 01:13
Enforcer Yaş Geldi 29'A Kendi Milletine Bu Yıl Dönerse Avrupa'ya bir daha Geri Gidemiyeceğini Biliyor, Para İçin Kariyerini Riske Atmamalı, Kaan Abi Bunu Anlatmak İstemiş Kısacası..

a.arıcı-11
05.Haziran.2007, 01:14
Abi bende Nihat'ın gelme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum.Kariyer için gelmemeli zaten.Ben bu yönde mesaj yzanlara birşey demiyorum zaten ama olayı tuttuğu takıma getirip o gerçek Beişktaşlı yamuk yapmaz gibi yorumlar için bu mesajı yazdım.

Melekovic
05.Haziran.2007, 01:25
Abi bende Nihat'ın gelme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum.Kariyer için gelmemeli zaten.Ben bu yönde mesaj yzanlara birşey demiyorum zaten ama olayı tuttuğu takıma getirip o gerçek Beişktaşlı yamuk yapmaz gibi yorumlar için bu mesajı yazdım.

Şöyle bir durum var abisi öyle diyenlere de haksızsın diyemiyorum.Çünkü çekirdekten yetişmeler profesyonellik konusunda eğer kendi takımıda varsa düşünürler.Bu Emre örneği gibi değil.

Ama diyelimki Avrupa'dan hiç bir yer seni istemiyor Türkiye'ye dönmek istiyosun ve Beşiktaş sana çok az para veriyo standarddan bile az,ya da, hiç düşünmüyor bile o zaman Fenerbahçe'ye gitmesine kimse bi şey demez.

Ama önünde bir kariyer ve pek çok alternatif varken tutup da Fener bana şu kadar para verdi o yüzden geldim derse o zaman tabiki herkesin bir sey demeye hakkı olur.

Tabi bu bir şey deme olayında bazı taraftarların dediği gibi Sami Yen'e İnönü'ye gelsin biz şöyle yaparız böyle yaparız olayına karşıyım.Çıkar topunu oynar sende takım olarak oyununla gösterirsin hırsını oyununla yenersin.Sayma,sövme hareketinde bulunmazsın.

scar face
05.Haziran.2007, 01:25
Ben sahsen Nihatın gelmesini istemem o bizim gururumuz orda bizi temsil ediyor yıllardır ve de 4.2mn€ cok cok fazla gelmesin diyorum zaten vermez Villarreal...Forlan,Fabiano,Kanoute yorumları güzel 3ünden biri gelirse süper olur.:D

anilton
05.Haziran.2007, 01:26
Fenerbahçe'nin İspanya çıkarmasında ilk hedefin 15 milyon euroluk bonservis bedeline rağmen Nihat Kahveci olduğu açıklandı.

Dün Madrid'e uçan asbaşkanlar Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım'ın Nihat Kahveci'nin kulübü Villarreal'le masaya oturdukları ve 15 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim yaptırmaya çalıştıkları öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler kulübün resmi internet sitesinden de konuyla ilgili bir açıklama yaparak, "Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir. Yapılan görüşmeye ilişkin detaylar konu netleştikten sonra kamuoyuna aktarılacaktır" ifadesini kullandı.

Ancak, tüm bu gelişmelere rağmen Milli Takım kampında bulunan Nihat Türkiye'ye dönmemekte kararlı olduğunu söyledi ve "Şu anda Euro 2008'den başka bir şey düşünmüyorum" dedi.

Fenerbahçe'de teknik direktör sorunun da nasıl çözüleceği merekla beklenirken, Brezilya'nın Globoesporte gazetesi Zico ile Fenerbahçe arasındaki iplerin tamamen koptuğunu iddia etti.

Gazete Zico'nun yakın arkadaşı, Mancester City gözlemcisi Carlos Roberto'nun "Zico'yla konuştum ve bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini sordum. Fenerbahçe ile anlaşamadığını ve kendisine sunulan şartlarda göreve devam etmesinin imkansız olduğunu söyledi" ifadelerine yer verdi.

LigTv
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
MİLLİ TAKIM KAMPINDA BULUNAN NİHAT KAHVECİ'NİN DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISI BAŞLADI!..

Nihat'ın basın toplantısından satır başları şöyle;

"TÜRKİYE'YE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

"Şu an sadece Milli Takımı düşünüyorum. Euro 2008’e konsantre olmuş durumdayım. Aklımda bundan başka hiçbir düşünce yok. Bu sorular bana sürekli soruluyor ve buna anlam veremiyorum. Kulübümle de 3 yıllık kontratım var. Zaten şu an Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Kariyerime Avrupa’da devam etmek istiyorum. Son yıllarda sürekli bu sorularla muhattap oluyorum. Bu konudan oldukça rahatsızım. Milli Takım kampında bu tarz haberlerin çıkmasına ise bir anlam veremiyorum. Ben buraya transfer konuşmak için gelmedim. Ancak, transfer benim elimde değil. Şu anda tamamem EURO 2008'de oynayacağımız maçlara odaklandım. Transfer söylentileri beni rahatsız ediyor. Sadece Fenerbahçe değil, diğer takımların da transfer için girişimleri var. Ancak bir daha söylüyorum. Ben takımımda mutluyum ve ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Hedefim Avrupa'da devam etmek."

"PORTEKİZ'DEN KORKMUYORUZ"

Bu haftadan itibaren maçın havasına giriyoruz. Portekiz’de kimlerin oynayacağını biliyoruz zaten. Son 2 turnuvada başarılı oldular. Sonuçta güçlü bir takım bunu kimse inkar edemez. Türk Milli Takımı sahaya çıkınca elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı bugüne kadar. Rakibimizden korkmuyoruz ama saygı duyuyoruz. Maçı ufak detaylarla kazanırsınız. Umarım ufak detaylar bizden yana olur ve maçı kazanırız."

MARATON.COM.TR

F.Bahçe yönetimi bunu zaten biliyordu,bence düşündüğüm gibi hedef saptırmak için yayınlanan bir yazıydı resmi sitedeki...

Deli_Ruh
05.Haziran.2007, 01:55
http://img209.imageshack.us/img209/1614/adsz3on6.jpg (http://imageshack.us)

fmsmyrna
05.Haziran.2007, 02:23
Nihat basın toplantısında kalmak istediğini yineledi bencede Aziz Yıldırım hedef saptırıyor.Çünkü Aziz Yıldırım doğru hatırlıyorsam Sheva için 10 m euro ya çok demişti ki Nihat'a 15 m euro vermez.

fmsmyrna
05.Haziran.2007, 02:41
Bende 'doğru hatırlıyorsam' ibaresini kullandım zaten.Bence esas başka bir forvet için görüşmeye gittiler.

krALEX1907
05.Haziran.2007, 02:47
Bende 'doğru hatırlıyorsam' ibaresini kullandım zaten.Bence esas başka bir forvet için görüşmeye gittiler.

Başka bir forvet için gitselerdi resmi siteden bu kadar net üstüne basa basa ''Nihat Kahveci'nin kulübü ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunu görüşmek üzere İspanya'ya hareket etmişlerdir.'' denmezdi herhalde.. Sadece şu şu yöneticilerimiz ispanyay transfer için uçmuştur gibisinden haber yaparlardı.

nerazzuri
05.Haziran.2007, 02:48
Benım kafama takılanda şu,normalde kimseyi kolay kolay açıklamıyorlar. Peki Nihat'I neden dediler. Onu anlamadım.
Türkiye'de Fenerbahçe'den başka alacak takım olmadığından olabilir. Çünkü diğer transferler fiyatı artar diye açıklanmıyordu. Nihat'a Türkiye'de Fenerbahçe'den başka talip olacak takım tanımıyorum :)

Professeur
05.Haziran.2007, 02:52
Benım kafama takılanda şu,normalde kimseyi kolay kolay açıklamıyorlar. Peki Nihat'I neden dediler. Onu anlamadım.
Aynen abi benimde kafamda soru işareti oluştu.Nihat inşallah bize gelir.Çok da yararlı olur.Ancak bize hem yerden hem de havadan oynayabilen bir oyuncu lazım, böyle oyuncularda çok pahalı.Semih'in hava gücü var ve yerden oynayabilen bir Nihat'la çift santrafor iyi gider.Hem de yabancı kontenjanı dolmamış olur.Şu anda yönetim 1 forvet mi transfer edecek 2 forvet mi acaba?2 forvet transfer edecekse birisinin Türk olması gayet iyi olur kontenjan açısından.

Ouzy
05.Haziran.2007, 03:25
Nihat ile anlaşıldı falan deniyor da, bildiğim kadarıyla kulüpten önce futbolcuyla anlaşmak yasak ve bu yasağı çiğneyen kulüplerden alınan çok tazminat var.

nerazzuri
05.Haziran.2007, 03:50
Mahmut Uslu'yu sanki Basket maçında gördüm :) Yada benzettim.

Ouzy
05.Haziran.2007, 03:55
İşte budur;

'Avrupa'da devam etmek istiyorum' (http://www.ntvspor.net/Pages/24469.ASP)
Fenerbahçe yönetiminin transfer girişiminde bulunduğu Nihat Kahveci, futbola Avrupa'da devam etmek istediğini açıkladı. Kulübüyle 3 yıllık sözleşmesi olduğunu hatırlatan yıldız futbolcu, "Kulübümde mutluyum, ayrılmak gibi bir niyetim yok" dedi.

Koçum Nihat be! Kim yalan söylüyorsa artık anlaşıldı falan diye.

nerazzuri
05.Haziran.2007, 04:05
Özgür bende basın toplantısını canlı izledim Stv'den. Nihat ; şu anda Avrupa'da devam etmek istiyorum dedi. Ama neler olur bilemeyiz dedi. Üst üste gelen sorular karşısında da ;

'' Anlaşılmıyor galiba , şimdilik avrupada devam etmek istiyorum. bu aşamada Türkiye'ye dönmek gibi bir niyetim yok dedi heralde anlaşılmıştır dedi. Ama Turnuva bittikten sonra bu konuları açık açık konuşabileceğini söyledi.

Zaman neyi gösterir bilinmez ama Nihat avrupada devam etmekte kararlı. Ben şahsen Nihat'ın Fenerbahçe'ye gelmesini istemem. Neden derseniz ; Nihat tek forvet oynayan bir oyuncu değil Kezman gibi kaybolur gider. Hem kendi kariyerine yazık eder. Hemde verdiğimiz paraya yazık olur. Avrupa'da kalması daha hayırlı bence. Dediğim gibi bunun şaşırtmaca olma ihtimali çok yüksek. İçimden bir ses büyük ihtimal Diego Forlan ile anlaşılıp eğer Basketbol takımımız şampiyon olursa bunun açıklanacağı fikrindeyim :)

KaPaLı
05.Haziran.2007, 04:43
Basket maçında olanlar. Murat Özaydınlı - Nihat Özdemir - Aziz Yıldırım

Deli_Ruh
05.Haziran.2007, 04:45
Basket maçında olanlar. Murat Özaydınlı - Nihat Özdemir - Aziz Yıldırım

gidip gelir onlar yahuu neki onlar için ispanyaya gidip gelmek bi gün içinde :D

Sheriff
05.Haziran.2007, 05:05
gidip gelir onlar yahuu neki onlar için ispanyaya gidip gelmek bi gün içinde :D
İspanya'ya gidenler, Nihat Özdemir ve Ali Yıldırım..

KaPaLı
05.Haziran.2007, 05:07
İspanya'ya gidenler, Nihat Özdemir ve Ali Yıldırım..

Abi yanlışın var Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım gidenler

http://img209.imageshack.us/img209/1614/adsz3on6.jpg

Sheriff
05.Haziran.2007, 05:13
Pardon ya Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım..

eXcitinG
05.Haziran.2007, 05:35
Nihat hayaLi başLamadan bitiverdi nedense :)

ForsakeN
05.Haziran.2007, 05:36
İspanya'ya Nihat için değilde başka bir futbolcu veya TD içinde gidilmiş olabilir.Hedef şaşırtıyo olabilirler

Kanoute mesela :)

nerazzuri
05.Haziran.2007, 05:37
İspanya'ya Nihat için değilde başka bir futbolcu veya TD içinde gidilmiş olabilir.Hedef şaşırtıyo olabilirler

Kanoute mesela :)
Emre, Başkan daha Kanoute'nin adını bilmiyor. Konoto dedi resmen:n: sanmıyorum böyle bir çalışma olacağını.

Ben hala DİEGO FORLAN diyorum :p

Universal
05.Haziran.2007, 05:38
Oraya giden yönetim boş dönmez. Moriantes gelebilir. Yaşı ilerlemiş ama; iki-üç sezon takır takır oynar.

Belkide Rafeal Sobis olabilir. :)

KaF KeF
05.Haziran.2007, 05:43
Sobis yada Pavone güzel olur.

Universal
05.Haziran.2007, 05:47
Zaragoza oyuncularını bekliyorum, ligden düştükten sonra daha rahat transfer yapacaktır. Milito başta olmak üzere iyi bir oyuncu bekliyorum. :)

mgokalparslan
05.Haziran.2007, 06:02
arkadaşlar ben diego forlan ın olacağını sanmıyorum hem yaşı 28-29 hem atletico madrid e transfer oldu hem de geçen sezon ve 21 m euro ya oldu.atletico nun ondan aşağı paraya satmayacağını ve fenerbahce nin de bu yaştaki bir adama bu kadar bonservis vermeyeceğini düşünüyorum.

ayrıca nihat da bence kesinlikle şaşırtmaca.kesinlikle başka bir oyuncu alacaklar ama saydığım nedenlerden dolayı bu forlan olmaz.tahminim fabiano veya zaragoza lı forvetlerden biri.

anilton
05.Haziran.2007, 06:11
Nihat konusunda yanılmadım,bence hedef başka bir futbolcu ve ya Teknik Direktör...

KaF KeF
05.Haziran.2007, 06:12
Milito,Pavone,Sobis,Sergio Garcia'dan biri gelirse Süper Olur..

Lionel Andres Messi
05.Haziran.2007, 07:02
sobis olabilir yeteneği belli vagner love gibi biri artı brezilyalı.

nerazzuri
05.Haziran.2007, 08:00
Hala yatmadım İspanya'dan dönmelerini bekliyorum.

krALEX1907
05.Haziran.2007, 08:35
Hala yatmadım İspanya'dan dönmelerini bekliyorum.

Bende :zuhaha bu akşam bi transfeer haberi cıkar diye bekliyorum ama :D

SAİT71
05.Haziran.2007, 08:52
Sinama Pongole ne dersiniz :confused:

ShevAnil
05.Haziran.2007, 08:57
Sinama Pongole ne dersiniz :confused:
Kullanım Tarihi Geçti diye Berbat Bir Espri yapayım.. İyi Oyuncu Olsaydı Man Uni. Göndermezdi diye Düşünüyorum.

Jesus_FB
05.Haziran.2007, 09:05
Kullanım Tarihi Geçti diye Berbat Bir Espri yapayım.. İyi Oyuncu Olsaydı Man Uni. Göndermezdi diye Düşünüyorum.

Liverpool olmasın o :)

ShevAnil
05.Haziran.2007, 09:06
Liverpool olmasın o :)
Doğrudur :0: Yazdıktan Sonra farkettimde :D

Sheriff
05.Haziran.2007, 09:49
onlar gelmez abi saçmalama ne yaptın sen yaa.
Bence kesin Messi gelecek :D
Yok biliyorum zaten, dedim ya ya Nihat ya kimse gelmez diye..

ForsakeN
05.Haziran.2007, 17:58
Yıldırım'ın bombası Crouch mu?

http://www.sporx.com/images/1/29/277_B_crouch012.jpg

Başkan Aziz Yıldırım'ın medyadan sır gibi sakladığı ismin Liverpool'lu golcü olduğu öğrenildi. 2.01'lik forvetin transferi için yönetimin büyük çaba sarfettiği bildirildi.

Kıyasıya pazarlık
Transferde yabancı golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin adını sır gibi sakladığı forvetin Peter Crouch olduğu bildirildi. Sarı-Lacivertliler’in Liverpool forması giyen 2.01 boyundaki dev golcüyü uzun süredir gündeminde tuttuğu ve Başkan Aziz Yıldırım ile kurmaylarının operasyonu büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü öğrenildi. İngiliz ekibiyle kıyasıya bir pazarlık içine giren yönetimin, yıldız golcünün 10 milyon Euro’yu bulan bonservis bedelini düşürmek amacıyla çaba sarfettiği kaydedildi.

31 maçta, 10 gol attı
Fenerbahçe Yönetimi’nin bu transferi gerçekleştirerek, hem yıllardır gereksinim duyulan uzun boylu santrfor ihtiyacını gidermeyi hem de Avrupa’da ses getirmeyi amaçladığı belirtildi. Premier Lig’de Southampton formasıyla yıldızlaştıktan sonra Liverpool’a geçen Peter Crouch’ın özellikle son dönemde yedek kulübesine mahkum olması nedeniyle takımından ayrılabileceği açıklandı. 27 yaşındaki forvet, bu sezon Kırmızı-Beyazlı forma altında çıktığı toplam 31 maçta, 10 kez ağları sarstı.

Fanatik

Universal
05.Haziran.2007, 18:28
Bizim yöneticiler, İspanya'da. Fanatik İngiliz Futbolcu haberi veriyor. İnsan bari İspanya'dan bir isim söyler. :)

gerrrard
05.Haziran.2007, 18:49
Nihat ile anlaşıldı falan deniyor da, bildiğim kadarıyla kulüpten önce futbolcuyla anlaşmak yasak ve bu yasağı çiğneyen kulüplerden alınan çok tazminat var.

Bizde yanlış hatırlamıyorsam Lincoln'ü alırken ilk Lincoln ile anlaştık, Schalke Lincoln gitmek istiyor diye bırakmıştı.

krALEX1907
05.Haziran.2007, 18:55
Crouch haberine inanasım bile gelmiyor

a.arıcı-11
05.Haziran.2007, 19:34
MYNET SPOR SERVİSİ --ÖZEL--
Fenerbahçe bu sezon transfer sezonunda sessizliğini korurken, Sarı-Lacivertli yönetim de çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor. Bu hafta başında Başkan Aziz Yıldırım'ın adı daha önce ulusal medyada çıkmamış 3 forvetle görüştüklerini dile getirmişti. İşte bu forvetlerden birinin adını MYNET Spor ele geçirdi: Georgios Samaras...
2006 yılında Manchester City'e transfer olan ancak geçtiğimiz sezon İskoçya'nın Celtic takımına transfer olan Yunanlı forvet ile Fenerbahçe'nin yakından ilgilendiği öğrenildi. Celtic'te başarılı bir sezon geçirdikten sonra Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini bir anda üzerine çeken genç golcünün Sarı-Lacivertli kulübe oldukça yakın olduğu ifade edildi. Öncelikle Villarreal'den Nihat Kahveci'yi almayı planlayan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının Samaras'ı da en güçlü alternatif olarak sırada beklettiği bildirildi. Daha önce Machester City'ye kesinlikle dönmeyeceğini söyleyen Samaras için Manchester City'nin 3 milyon paun bonservis bedeli istediği vurgulandı. Celtic'in de bu oyuncunun bonservisini almak için yoğun uğraş verdiği kaydedilirken, 3 milyon paundluk ücretin İskoç ekibinin bütçesini aştığı ve bu nedenle en kuvvetli adayın Fenerbahçe olduğu kaydedildi.
Emre için de Newcastle United'a 3 milyon paund veren Aziz Yıldırım'ın Samaras gibi kaletileli ve gelecek vaad eden bir oyuncu için bu miktarı daha da arttıracağı da sızan haberler arasında. Ayrıca Samaras'a Bundesliga takımlarından Werder Bremen'in de kanca attığı ancak Yunan golcünün hem ülkesine yakın olması hem de Avrupa'da son yıllarda gösterdiği çıkış nedeniyle Sarı-Lacivertli kulübe yakın olduğu bildirildi.
Evren ALANLI

SAMARAS KİMDİR
Adı: Georgios
Soyadı: Samaras
Boyu: 1.93 m
Kilosu: 82
Oynadığı takımlar:
2002-06 Heerenveen 88 maç 25 gol
2006-08 M.City 55 maç 8 gol
2008- Celtic 16 maç 5 gol
Mynet

KaPaLı
05.Haziran.2007, 19:39
bu forvetlerden birinin adını MYNET Spor ele geçirdi.

Kolpa olduğunu anlamak için yeterli :) Nasıl ele geçirdiler acaba :)

a.arıcı-11
05.Haziran.2007, 19:45
Kolpa olduğunu anlamak için yeterli :) Nasıl ele geçirdiler acaba :)
haklısın ama haberi Lig TV ve Fanatikte de gördüm.

krALEX1907
05.Haziran.2007, 20:52
Resmi siteden acıklama beklemekteyiz :)

Professeur
05.Haziran.2007, 21:13
Resmi siteden acıklama beklemekteyiz :)
Birazdan yalanlarlar:).Resmi siteden henüz açıklama yok bu arada.Samaras o kadar iyi bir oyuncu değil bence gereksiz olur.

nerazzuri
05.Haziran.2007, 21:16
Fbtv'yi aradım Yalanlama bekliyoruz diye. :D Neden yeni forvet'imizin haberini yalanlayalım dediler.

BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2007, 21:20
Oynadığı takımlar:

Türkiye'de gol falan atamaz bu adam.

nerazzuri
05.Haziran.2007, 21:22

Heerenveen'de 88 maçta 25 gol attıysa Bu adamdan golcü falan olmaz :n:

Melekovic
05.Haziran.2007, 21:25
Alacaklarını sanmıyorum.Daily Record o yörenin Fotomaç'ına denk:D:D:D

krALEX1907
05.Haziran.2007, 21:25
Bu istatiskleri gördükten sonra Samaras haber inş. yalandır :D

Aşk-ı Şehir
05.Haziran.2007, 21:26
Oynadığı takımlar:

Türkiye'de gol falan atamaz bu adam.

Zaten gelmez adaşım.Gelirde Fenerbahçe almaz.:) Fenerbahçe daha iyisini alır görürsünüz.:)

Melekovic
05.Haziran.2007, 21:29
Haber kaynağı kolpa zaten.Bizim mynetspor ligtv falanda o gazetedeki yazıyı sanki öğrenildi falan gibi ele geçirmişler:D:D:D

Daily Record:D:D:D Alacaksa bu sefer iyi bir pivot santrafor alacaktır Fenerbahçe.O yüzden konuşmalar uzun sürüyor.

Daily Record Gazetesi'nin İnternet sitesinde yer alan haberde Fenerbahçe'nin Samaras'ı istediği iddia edildi.
Manchester City tarafından sezon ortasında Celtic'e göderilen Samaras, İskoç ekibiyle çıktığı 16 maçta 6 gole imza atarak takımının son hafta gelen şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Sitenin haberinde Emre Belözoğlu'nu alarak büyük sürpriz yapan Fenerbahçe'nin Villarreal forması giyen Nihat Kahveci transferinden sonuç alamaması halinde Samaras'ın işini bitirmek istediği de vurgulandı.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, şampiyonluğun ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırılmasından sonra güçlü bir takım oluşturmak için kolları sıvadığı da ifade edilen haberde, Samaras'ın Manchester City'e dönmek istemediği ve Celtic'te kalmak istediği ancak kiralık sözleşmeden sonra Samaras'ı satın alma opsiyonu bulunan Celtic'in de Samaras'ın Euro 2008'de göstereceği performansa göre satabileceği savunuldu.
23 yaşındaki başarılı futbolcu 16 yaşında Hollanda'da başladığı futbol kariyerinde yıldızını Heerenveen takımıyla parlattı. Yaklaşık 6 yıl oynadığı Hollanda ekibinde 88 maçta 25 gol kaydeden Samaras, 2006 yılında Manchester City'e transfer oldu ve İngiliz ekibiyle 55 maçta 8 gole imza attı. Geçtiğimiz sezonun ortalarına doğru İngiliz ekibi tarafından Celtic'e kiralanan Samaras, 16 maçta 6 gol kaydederek takımının şampiyonluğuna katkı sağlamıştı. Son Avrupa Şampiyonu Yunanistan Milli Takımı'nın da formasını giyen Samaras, Euro 2008'de takımının en önemli kozları arasında yer alıyor.

ShevAnil
05.Haziran.2007, 22:15
Zico Fener'i Sildi !

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Arthur Zico'nun sarı lacivertli kulüple arasındaki ipler kopmak üzere!..

Birçok takımdan teklif alan Brezilyalı teknik adamın, resmi internet sitesindeki Türkiye haritası ve Fenerbahçe amblemini kaldırması "Zico Fenerbahçe ve Türkiye'yi sildi mi?" sorularını akıllara getirdi!..

Arthur Zico'nun www.ziconarede.com adlı internet sitesinin girişinde bulunan Fenerbahçe amblemi ve Türkiye haritasının yerine yeşil bir zemin üzerinde sadece kendi fotoğrafı yer alıyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL / BORA EĞRİÇAYIR

İŞTE ZICO'NUN İNTERNET SİTESİNİN YENİ GİRİŞ SAYFASI...
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46424_2_080605130037.jpg

fmsmyrna
05.Haziran.2007, 22:23
Artık böyle isimleri yalanlama gereği bile duymuyoruz.Hakikaten Hollanda'da bu kadar az gol attıysa gelmesine gerek yok.

knsyr
05.Haziran.2007, 22:24
scolariyi bekliors :D

krALEX1907
05.Haziran.2007, 22:44
Zico kalsa keşke yaa

Fernando Gago
05.Haziran.2007, 23:28
Fenerbahçe Zico'yu sildi :D

a.arıcı-11
05.Haziran.2007, 23:36
Kendisi bilir.Bize yararı oldu ama gitmek isteyeni zorla tutmayız.Güle güle Zico

scar face
05.Haziran.2007, 23:40
Samaras olamaz gelmesin:D Zico kalsın...

Selman Ozturk
05.Haziran.2007, 23:48
Zico Fener'i Sildi !

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Arthur Zico'nun sarı lacivertli kulüple arasındaki ipler kopmak üzere!..

Birçok takımdan teklif alan Brezilyalı teknik adamın, resmi internet sitesindeki Türkiye haritası ve Fenerbahçe amblemini kaldırması "Zico Fenerbahçe ve Türkiye'yi sildi mi?" sorularını akıllara getirdi!..

Arthur Zico'nun www.ziconarede.com adlı internet sitesinin girişinde bulunan Fenerbahçe amblemi ve Türkiye haritasının yerine yeşil bir zemin üzerinde sadece kendi fotoğrafı yer alıyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL / BORA EĞRİÇAYIR

İŞTE ZICO'NUN İNTERNET SİTESİNİN YENİ GİRİŞ SAYFASI...

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46424_2_080605130037.jpg

Yonetim Zico ile devam etmek istiyor. Zicodan da net bir aciklama gelmese de Fenerbahce'de kalmak isteyecegini dusunuyorum. Zira Fenerbahce'de kalmasi hem istikrar acisindan hem de kariyeri acisindan kendine yarar getirecektir ve O da bunun bilincindedir.

Bu haberin bir ipucu olacagini sanmiyorum. Ayrica bizim yuce medyamiz bu sitenin domainini nasil ziconerede.com olarak yansitmamis...Sasirdim dogrusu :)

SAİT71
06.Haziran.2007, 00:39
Ya Fenerbahçe neden yalvarıyor Zico'ya. Biz Zico'ya muhtaç değiliz. Zico'nun yaptığını 10 tane hoca yapar hatta yapamadığı şampiyonluğu bile yapacak hocalar var onlar ile anlaşalım neden elin adamına yalvarıp duruyoruz..

Samaras gibi 10 tane oyuncu var. Öyle oyuncu alacaklarsa hiç almasınlar zaten Kezman yeter. Bize dünya çapın da bir oyuncu gerekir..

Redrum
06.Haziran.2007, 00:44
Beyler samaras'ı kaç kere izlediniz yahu? Yoksa benim izlediğim samaras bu samaras deilmi? Hani uzun saçlı genç çocuk? Bu adamı direk santrofor oynatmıyolar ki genelde yoksa daha fazla atacaktır diye düşünüyorum ama müthiş oynuyo bu çocuk.. inşallah fenere gelmez:D

a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 01:01
Acaba bizim İspanya Fatihlerinden bir haber yok mu yahu.1 gün oldu.
Bence şu ana kadar gelmediklerine göre pazarlık yapıyorlar.Yani Villareal'in satma niyeti var.Tabi Nihat Türkiye'ye dönermi o ayrı hesap.

ShevAnil
06.Haziran.2007, 01:06
Villarreal'de forma giyen Nihat Kahveci'nin Fenerbahçe'ye transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor!..

Milli futbolcuyu sarı lacivertli renklere katmak için İspanya'da bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım, İspanyol kulübüne ne önerdiler?

Villarreal Yönetimi, Fenerbahçe'nin önerdiği rakama ne yanıt verdi?

Nihat, Fernerbahçe'ye gidecek mi?

Transferin perde arkasında neler yaşanıyor?

BU SORULARIN YANITLARI SAAT 18.30'DA MARATON.COM.TR'DE OLACAK... BİZDEN AYRILMAYIN...

MARATON.COM.TR ÖZEL

anilton
06.Haziran.2007, 01:14
Ya Nihat gelmeyeceğini daha dün açıkladı.Villarreal satsa ne olur.Adam Avrupa'Da devam edeceğim,Türkiye'ye dönmeyeceğim diyor işte...

ShevAnil
06.Haziran.2007, 01:26
Geçtiğimiz günlerde yabancı forvet başta olmak üzere transfer araştırmaları için İspanya’ya uçan Fenerbahçeli yöneticilerden sarı-lacivertli taraftarları sevindirecek bir haber geldi.

Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu’nun Nihat Kahveci’nin kulübü Villarreal’le bonservis konusunda hemen hemen anlaştıkları ve Fenerbahçe’nin önerdiği rakamın 16 Milyon EURO’yu bulduğu iddia edildi.

Villarreal yönetiminin bu fiyata şimdilik olumlu yaklaştığı ancak teknik direktör Manuel Pellegrini’nin onayı alınmadan bu transfere izin verilmeyeceği de gelen haberler arasında.

Fenerbahçe Yönetimi, FIFA kurallarından dolayı kulübüyle tam olarak anlaşmadan Nihat’a ulaşmış ve teklifini sunmuş değil. Bu yüzden Nihat’ın bu transfere nasıl bir cevap vereceği bilinmiyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL

YusufT
06.Haziran.2007, 01:32
Emre'de diyordu ne oldu..

Ama bencede bu yil gelmez, ama 1-2 yilin icinde geri döner.

anilton
06.Haziran.2007, 01:43
Emre'de diyordu ne oldu..

Ama bencede bu yil gelmez, ama 1-2 yilin icinde geri döner.

Emre kadroya giremiyordu,Nihat gol kralı olacak nerdeyse fark o...

TR.CaPTaiN
06.Haziran.2007, 01:52
Nihat ile anlaşmak Villarreal ile anlaşmaktan çok daha zor.

a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 03:10
Villareal her şeyden önce bir takım ve gereken ücret ödendiğinde her oyuncusunu satabilir onun için onlarla anlaşmak Nihatla anlaşmaktan 1000 kat daha kolay.Geleceğini düşünmüyorum hatta onun yerine kendimi koyup düşündüğümde gelmesini istemiyorum ama yanılır yunulur gelirsede bomba olur:)

SAİT71
06.Haziran.2007, 04:02
Beyler bel ki Aziz Yıldırım Emre Bel. nu felan devreye sokup transferi yapabilir. Bu saatten sonra artık herşey mümkün Fb adına :D

fenerbahce_1907
06.Haziran.2007, 04:04
Fenerbahçe’nin Milli yıldız Nihat Kahveci ile ilgili bu akşam Villarreal yönetimi ile bir ara geldiği ve bonservis konusunda büyük ölçüde anlaşıldığı öğrenildi.

Nihat’ın ise daha önce Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum açıklamasından sonra bugün gelişen bu olaylardan sonra Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ve Fenerbahçe’nin yıllık 3.7 milyon Euro teklif etmesinin de büyük bir payı olduğu edindiğimiz bilgiler arasında.

MARATON.COM.TR/ ÖZEL

eXcitinG
06.Haziran.2007, 04:11
Maraton Fotomac ın TV versiyonu resmen.

anil luque
06.Haziran.2007, 04:17
bonservis bedelinin 20 milyon euro oldugu soylenıyordu fener verebılecek mı bu parayı??

fenerbahce_1907
06.Haziran.2007, 04:17
bonservis bedelinin 20 milyon euro oldugu soylenıyordu fener verebılecek mı bu parayı??

Aziz Yıldırım 40 milyona yakın para ayırdık transfere diyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Addolorato
06.Haziran.2007, 04:20
nihat'a 20 m euro vericeğine git 7-8 mn euro ya martin fenin'i al hemde daha genç

anil luque
06.Haziran.2007, 04:22
Aziz Yıldırım 40 milyona yakın para ayırdık transfere diyordu yanlış hatırlamıyorsam.
15 gitti zaten emreye arkadasım bence bıraz zor bu transfer

goosfraba
06.Haziran.2007, 04:41
15 gitti zaten emreye arkadasım bence bıraz zor bu transfer

emre'nin bonservisine 4.5, yıllık alacağına ise 3.5 gibi bişey verildi. e bu 8 mn gibi birşey yapıyor. emre'ye nerden 15 gitti ki?

enforcer
06.Haziran.2007, 04:41
nihat'a 20 m euro vericeğine git 7-8 mn euro ya martin fenin'i al hemde daha genç

zaten nihat türk oyuncu olduğu için o parayı veriyor yönetim..

Maraton Fotomac ın TV versiyonu resmen.

aynen katılıyorum, çok sallama haber yapıyorlar...

Universal
06.Haziran.2007, 04:44
zaten nihat türk oyuncu olduğu için o parayı veriyor yönetim..

Ersen Martin bedava verseler almam. Fenerbahçe için iyi bir ideal forvet değil, Semih veya Kezman'dan fazlasını yapamaz. Nihat'a o kadar para vermek yeter. Zamanında Ortega'yı Anelka'yı Baliç'i alırken rekor paralar ödedik, Nihat içinde ödenir.

Ouzy
06.Haziran.2007, 04:45
emre'nin bonservisine 4.5, yıllık alacağına ise 3.5 gibi bişey verildi. e bu 8 mn gibi birşey yapıyor. emre'ye nerden 15 gitti ki?
Senelik 2.5 milyon € verilecek galiba. Kontrat 4 senelik.

2.5 x 4 = 10 + 4.5 = 14.5 m €

enforcer
06.Haziran.2007, 04:49
Ersen Martin bedava verseler almam. Fenerbahçe için iyi bir ideal forvet değil, Semih veya Kezman'dan fazlasını yapamaz. Nihat'a o kadar para vermek yeter. Zamanında Ortega'yı Anelka'yı Baliç'i alırken rekor paralar ödedik, Nihat içinde ödenir.

zaten şuan türk forvetler arasında cidden bir takımı sırtlayabilecek bir tek nihat var gerisi yeterli değil.. bir de mevlüt potansiyel gösteriyor

Sekopej
06.Haziran.2007, 04:51
Senelik 2.5 milyon € verilecek galiba. Kontrat 4 senelik.

2.5 x 4 = 10 + 4.5 = 14.5 m €

İyi de 40 milyon 4 senelik bütçe değil ki, bu sezon transfere ayrılan bütçe. 4 senede verilecek parayı şimdiden hesaplayıp, bu ücretten neden düşülsün ki?

Ouzy
06.Haziran.2007, 04:54
Aziz Yıldırım'ın FB TV'de konuşmasının kısa bir bölümünü dinlemiştim. "Shevchenko'yu nasıl alacağız, haydi bonservisini geçtim, senelik 7-8 milyon € versek 4 senelik eder 30 milyon €" gibi birşeyler söylüyordu.

Çok mantıklı değil tamam ama 40 milyon €'nun sadece bonservise verilecek olması da bence çok mantıklı değil.

Sekopej
06.Haziran.2007, 04:57
Aziz Yıldırım'ın FB TV'de konuşmasının kısa bir bölümünü dinlemiştim. "Shevchenko'yu nasıl alacağız, haydi bonservisini geçtim, senelik 7-8 milyon € versek 4 senelik eder 30 milyon €" gibi birşeyler söylüyordu.

Çok mantıklı değil tamam ama 40 milyon €'nun sadece bonservise verilecek olması da bence çok mantıklı değil.

Bonservise ve ilk sezon alacaklarına verilebilir. Ama 4 senede verilecek para değil 40 milyon, bu sezon için ayrılan miktar. Bunu da Aziz Yıldırım söyledi.

Deli_Ruh
06.Haziran.2007, 04:58

verecez demediki transfer bütcesi 40 milyon € dedi hepsini harcicak değiller ya gerekli futbolcuları alırlar kapatırlar transferi...

Erci09
06.Haziran.2007, 05:08
nihatı transfer etmemiz durumunda fenerbahçe verdigi parayı çıkarır forma satışları olsun reklam gelirleri vs vs yani fenerbahçeyi fazla sarmaz verilecek olan para

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 05:09
Nihat'ın durumu diğer transferlere pek benzemiyor aslında..

Tümer,Beşiktaş'tan Fenerbahçe ile görüştüğünden dolayı Beşiktaş'ın ona görüşmeyeceğini söylediği için Fenerbahçe'ye gitti.

Rüştü,Zico'nun kendisini 3.kaleci olarak gördüğü için Beşiktaş'a gitti.Onun transferinde teklif edilen paranında payı var ama bence 1.sebep Fenerbahçe'de oynayamayacak olması diye düşünüyorum.

Emre,Newcastle'da forma şansı bulamadığı için Fenerbahçe'ye geldi diye düşünüyorum.

Nihat'ın durumu ise daha farklı.Şu an Nihat takımının en önemli oyuncularından birisi,en çok gol atan oyuncusu.Avrupa'da kariyerini çok iyi devam ettiriyor.Sanırım Fenerbahçe'nin önerdiği paradan daha az para alıyormuş.Eğer Nihat Fenerbahçe'ye gelirse diğer transferlerden farklı olarak 1.sebep olarak paradan dolayı gelecek.

Nihat'ın arkadaşı veyahut akrabası felan değilim.Ama bence gelmeyi kabul etmeyecektir.Birinci nedeni Avrupa kariyerinin çok iyi gitmesi.(hem kendisinin hem takımının) İkinci nedeni ise Beşiktaş alt yapısından yetişmiş olmasından dolayı paradan dolayı Fenerbahçe'yi seçmeyeceğini düşünmem.Evet belkide ben yanlış düşünüyor olabilirim.Ama ben böyle düşünüyorum,veyahut böyle olması gerektiğini düşünüyorum.

Ama yinede daha önceden söylediğim gibi bu tür transferlere alışmamız lazım.Gidersede kendi tercihidir.Ve transfer gerçekleşirse Fenerbahçe'yede yararlı olacağını düşünüyorum.

krALEX1907
06.Haziran.2007, 05:20
ya genc kartal düşüncen cok yanlış. Neymiş bjk nin alt yapısından yetişmiş. Artık bu durumları gecelim ya,biraz taraftarlarda profesyonlece düşünsün bu adamların işi bu geleceklerini düşünmek zorunda...

Del Piero_10
06.Haziran.2007, 05:33
ya genc kartal düşüncen cok yanlış. Neymiş bjk nin alt yapısından yetişmiş. Artık bu durumları gecelim ya,biraz taraftarlarda profesyonlece düşünsün bu adamların işi bu geleceklerini düşünmek zorunda...

Geleceğini düşünüyorsa zaten Avrupa'da kalır.

Addolorato
06.Haziran.2007, 05:33

Adam zaten geleceğini düşündüğünden villarealde kalmak istemiyomu sence?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Geleceğini düşünüyorsa zaten Avrupa'da kalır.

kalp kalbe karşı valla:D

enforcer
06.Haziran.2007, 05:41
eğer bahsedilen 4m€ senelik doğruysa adam gelceğini düşünerek fenere gelir çünkü hem fenerin hedefleri var hemde nihat geleceğini kurtarabilir kendisi de biliyor bu vakitten sonra kendisine o parayı başkası zor verir.. ve bana kalırsa türkiye ye dönmeyi düşünmüyorum gibisinden laflar maaş artırımı için sonuçta fenerin kesenin ağzını açacağını biliyor

goosfraba
06.Haziran.2007, 05:47
kralex'in gelecek dediği para konusu, bence çok önemli bir konu. tamam avrupa'da oynamak iyi güzel ama 2 milyon mu kazanmak daha güzel yoksa 4 milyon mu?

yada şöyle düşünün. bir şirkette çalışıyorsunuz ve emekli olmanıza 5 sene kalmış. o şirketten aldığınız ayda 2 bin para. bir şirket size çok karlı bir teklif yaptı bu rakamda ayda 4 bin. emekliliğinin son yıllarında hangi parayı kazanmak istersiniz2 bin mi 4 bin mi?

ben sanmıyorum nihat'ı bundan sonra herhangi iyi bir avrupa takımı istesin. bence iyi düşünmeli bu teklif karşısında.

krALEX1907
06.Haziran.2007, 05:50
kralex'in gelecek dediği para konusu, bence çok önemli bir konu. tamam avrupa'da oynamak iyi güzel ama 2 milyon mu kazanmak daha güzel yoksa 4 milyon mu?

yada şöyle düşünün. bir şirkette çalışıyorsunuz ve emekli olmanıza 5 sene kalmış. o şirketten aldığınız ayda 2 bin para. bir şirket size çok karlı bir teklif yaptı bu rakamda ayda 4 bin. emekliliğinin son yıllarında hangi parayı kazanmak istersiniz2 bin mi 4 bin mi?

ben sanmıyorum nihat'ı bundan sonra herhangi iyi bir avrupa takımı istesin. bence iyi düşünmeli bu teklif karşısında.

Tşk ederim arkadaşım cok iyi yorumlamışın bende bunu kastetmiştim... Ama bazı arkadaşlar avrupayı gelecek olarak yorumlamış.

EreN
06.Haziran.2007, 05:55
Öyle bir konuşuyorsunuz ki, sanki fener küçük takım!
Yapmayın yahu..Çeyrek final oynamış, avrupalı bi takım var karşınızda.. Hedefleri olan bir takım ;;)

Onurap
06.Haziran.2007, 05:59
Yahu gelecek dediğiniz neki?Para için oynuyolar hepsi..Paradan iyi gelecek mi olur :p
Kulübüyle anlaşılmış diyolar nihat 28 yaşında 2 katı para verilirse gelir...Nihat bjk nin efsane oyuncularından değil ki...Ne örnekler gördük rüştü sergen baliç tümer emre... nihat neden gelmesin..

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 06:01
Fenerbahçe küçük takım değil ama Türkiye liginin kaliteside ortada yapmayın.İspanya liginden Türkiye ligine dönmek hedef küçültmek demektir.Ayrıca Nihat bu performansını devam ettirsin bence daha büyük bir kulübede gidebilir ki bence Villarrealde küçümsenecek bir takım değil.

Bakınız Nihat'ı lütfen diğer isimlerle karşılaştırmayın.Onun durumu tamamen farklı.Eğer o gelirse tamamen para için gelmiş olacak.Diğer transferlerde başka etmenlerde baş rol oynamıştı.

krALEX1907
06.Haziran.2007, 06:12
tabii para için gelecek ve gelirsede aldığı paranın hakkını sonuna kadar verecektir.

aykut_gencfb
06.Haziran.2007, 06:34
T.d kim olacak ya ii güsell futbolcuları tartışıozda türkiye ligi için zico dışında kim olursa olsun o bile yaptı gerçi 1sene ama awrupada zico kadar başarılı birini nerden bulacaz buna bi çözüm gelmesi gerekir. . . bu zamana kadar bi açıklama da gelmedi fatih terim yada turnuvada olan bi t.d gelecek

Universal
06.Haziran.2007, 06:38
Fenerbahçe küçük takım değil ama Türkiye liginin kaliteside ortada yapmayın.İspanya liginden Türkiye ligine dönmek hedef küçültmek demektir.Ayrıca Nihat bu performansını devam ettirsin bence daha büyük bir kulübede gidebilir ki bence Villarrealde küçümsenecek bir takım değil.

Bakınız Nihat'ı lütfen diğer isimlerle karşılaştırmayın.Onun durumu tamamen farklı.Eğer o gelirse tamamen para için gelmiş olacak.Diğer transferlerde başka etmenlerde baş rol oynamıştı.

Villareal'in Şampiyonlar Liginde ne yapabileceğini düşünüyorsun? Bana göre sadece katılmak. Yıllar önce Nihat Real Scoiaed ile katıldı ve şimdi Scoiaed La Liga'da da yok. İspanya'da Madrid ve Barcelona gibi takıma gitmedikleri sürece hedef büyütmüş olmazlar. Fenerbahçe'ye gelmesi sadece isim değerini düşürecektir. Çünkü Türkiye Ligi sadece Lig TV'den izlenebiliniyor ve bu yüzden fazla izleyen kişi olmayacaktır. Şampiyonlar Liginde atacağı goller ile hem Fenerbahçe'ye hemde Türkiye Ligine değer katacaktır.

krALEX1907
06.Haziran.2007, 06:38
t.d konusunda zico defteri kapandı galiba:(

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 06:51
Villareal'in Şampiyonlar Liginde ne yapabileceğini düşünüyorsun? Bana göre sadece katılmak. Yıllar önce Nihat Real Scoiaed ile katıldı ve şimdi Scoiaed La Liga'da da yok. İspanya'da Madrid ve Barcelona gibi takıma gitmedikleri sürece hedef büyütmüş olmazlar. Fenerbahçe'ye gelmesi sadece isim değerini düşürecektir. Çünkü Türkiye Ligi sadece Lig TV'den izlenebiliniyor ve bu yüzden fazla izleyen kişi olmayacaktır. Şampiyonlar Liginde atacağı goller ile hem Fenerbahçe'ye hemde Türkiye Ligine değer katacaktır.

R.Sociead'ın durumu ile Villarreal'in durumu aynı olacak bir kaide yok.Fenerbahçe'ninde gelecek sezon aynı başarıları yakalayacağıda garanti değil.Ayrıca Villarreal'in kadrosu Sociedat'tan çok daha iyi şimdi oralara hiç girmeyecem konu çok dağılacak çünkü.

İspanya'da oynaması bile bir oyuncu için önemlidir.Çünkü orada her zaman göz önünde olursun.Ama türkiye'de? Çok daha az kişinin gözünün önünde olursun.Nihat'ın şu an Fenerbahçe'ye gelmesi için tek neden para olarak gözüküyor.Ve bende para için her şeyi feda edip Fenerbahçe'ye geleceğini düşünmüyorum.

SAİT71
06.Haziran.2007, 07:03
Beyler onu bunu bırakın da Pellegrini bırakır mı en etkili kozunu. düşünün adamın elin de Nihat gibi her yönüyle tam bir golcü oyuncu var ve de Ş.L'de oynayacaklar. Biraz zorr. Parayı veren düdüğü çalar hesabı bu transfer. Çok para lazım...

Sheriff
06.Haziran.2007, 07:04
Sizce Nihat gelirse ve bu takımla şampiyonlar ligi kupasını kazanırsa, kariyeri açısından nasıl bir adım olur.. Bence süper bir adım olur.. Hem ülkesine, hemde kariyerine katkı yapmış olur;)

ShevAnil
06.Haziran.2007, 07:07
Villareal ile Kazanma Olasılığı Daha Yüksek Burak Abi..

anilton
06.Haziran.2007, 07:12
Eğer Zico kesin olarak gidiyorsa F.Bahçe'nin Şl'de aynı başarıyı gösterebileceğini düşünmüyorum(Tabi yeni gelecek teknik adamın Zico'nun oyun felsefesiyle hareket etmeyeceğini düşünürsek)...

Villarreal Edmilson'u aldı.Takviye yapacaktır Şl için,2 sene önce finali Riquelme'nin ayağından kaybetmişlerdi.Direk katılacaklar,onların Şl'de başarılı olma ihtimalini F.Bahçeninkinden daha önde görüyorum...

krALEX1907
06.Haziran.2007, 07:13
Villareal ile Kazanma Olasılığı Daha Yüksek Burak Abi..

Fenerbahcede olamazmı yani.. Gecen sene gösterdik neler yapabilceğimizi.. bu sene eminimki dahada iyi şeyler yapacağız benim hiç kuşkum yok

Jesus_FB
06.Haziran.2007, 07:19
Eğer Zico kesin olarak gidiyorsa F.Bahçe'nin Şl'de aynı başarıyı gösterebileceğini düşünmüyorum(Tabi yeni gelecek teknik adamın Zico'nun oyun felsefesiyle hareket etmeyeceğini düşünürsek)...

Bu dediğine kesinlikle katılıyorum yönetimimiz çok büyük bir maceranın içine girmiştir. Takımın bu sene resmen önünü kesmişlerdir. Avrupa için hiç umudum yok. İstikrar istikrar diye bağrıyorlar ama söyledikleri ile yaptıkları çelişiyor.

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 07:21
Arkadaşlar şimdi işi Şampiyonlar Liginde kim daha başarılı olura döndürmeyelim.Çünkü gereksiz olacak.Hiç kimse bilemez gelecekte ne olacağını.

Benim asıl anlatmak istediğim şu:Hedefleri olan oyuncular genelde hangi liglere gitmek isterler? İngiltere,İspanya veya İtalya.Umarım anlamışsınızdır kariyer olayını..

Ayrıca hiç kimse bilemez gelecekte ne olacağını dedim.Bakarsın Nihat Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmiş..

anilton
06.Haziran.2007, 07:24
Bu dediğine kesinlikle katılıyorum yönetimimiz çok büyük bir maceranın içine girmiştir. Takımın bu sene resmen önünü kesmişlerdir. Avrupa için hiç umudum yok. İstikrar istikrar diye bağrıyorlar ama söyledikleri ile yaptıkları çelişiyor.

Zico çok iyi bir ekol oluşturdu.Bütün Avrupa bile "küçük Brezilya" diye söz ediyordu F.Bahçe'den.Brezilya'lı oyuncular ağırlıkta olduğu için sistemi onların ayak uyduracağı bir biçimde oluşturmuştu.Brezilya'lı futbolcuların hangi taktikte daha verimli olduklarını bildiği için onlardan maksimum seviyede yararlanmasını bildi Avrupa'da.Zico'nun gitmesi Brezilya'lıların yeni sisteme ayak uydurmasını zorlaştırır...

SAİT71
06.Haziran.2007, 07:28
Bence Zico'ya yalvarmaya gerek yok. Neden Fenerbahçe'yi istemiyor orası da meçhul. Ortam süper, Brezilyalılar var. El üstünde, ne dese yapılıyor, maddiyat sıkıntısı yok, yaşadığı şehir dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi ama Zico efendi kalkmış City için bizi bırakıyor. Demekki Zico Fm'deki gibi Fenerbahçeyi bir basamak olarak kullandı. Bence de istikrar şart ama önce iyi bir teknik direktör bulmalıyız. Ayrıca yönetim değil Zico bizi bıraktı.. Hiç beklemezdim onca şeyden sonra ama..

Jesus_FB
06.Haziran.2007, 07:29
Zico çok iyi bir ekol oluşturdu.Bütün Avrupa bile "küçük Brezilya" diye söz ediyordu F.Bahçe'den.Brezilya'lı oyuncular ağırlıkta olduğu için sistemi onların ayak uyduracağı bir biçimde oluşturmuştu.Brezilya'lı futbolcuların hangi taktikte daha verimli olduklarını bildiği için onlardan maksimum seviyede yararlanmasını bildi Avrupa'da.Zico'nun gitmesi Brezilya'lıların yeni sisteme ayak uydurmasını zorlaştırır...

Bence bunlardanda önemlisi takımda uyumu çok iyi sağladı futbolculara kendini çok sevdirdi şimdi sırf o gitti diye eski günlerini arayıp mutlu olamayacak oyuncular olabilir. Ben başkan olsam sadece bunları düşünürek tekrar anlaşırdım.

Merak ettiğim şu mutlaka benim gibi düşünenler vardı o yönetim grubu içinde acaba Zico çokmu zor şeyler istedi yönetimden onu çok merak ediyorum.

anilton
06.Haziran.2007, 07:32
Bence bunlardanda önemlisi takımda uyumu çok iyi sağladı futbolculara kendini çok sevdirdi şimdi sırf o gitti diye eski günlerini arayıp mutlu olamayacak oyuncular olabilir. Ben başkan olsam sadece bunları düşünürek tekrar anlaşırdım.

Merak ettiğim şu mutlaka benim gibi düşünenler vardı o yönetim grubu içinde acaba Zico çokmu zor şeyler istedi yönetimden onu çok merak ediyorum.

Evet onu anlatmak istiyorum işte o havayı çok iyi tutturdu...

Aziz Yıldırım ya Zico'yu ligde şampiyon olamadığı için göndermek istiyor.Ya da Zico teknik direktörlük kariyerinde yeni maceralar arıyor...

Sheriff
06.Haziran.2007, 08:27

Ya benzer sistemle çalışacak biri gelirse? Yada hünüz gidip gitmemesi kesinleşmeyen Zico kalırsa?
Zaten bence bu iki seçenekten birisi gerçekleşecek.. Önemli olan Zico'nun takımla kurduğu iletişimi kurmak.. Kadromuz güçleniyorsa eğer, amaçlarda yükselecektir.. Emre geldi, Nihat'da gelsin, Teknik direktör olarak Zico kadar iyi iletişim kurabilen fakat taktik anlamda Zico'dan daha faydalı olabilecek biri gelsin, söylenildiği gibi genç Türk oyuncular ve yabancı kaliteli bir forvet gelsin, ben o kupayı aldık sayarım..

Jesus_FB
06.Haziran.2007, 08:49
Ya benzer sistemle çalışacak biri gelirse? Yada hünüz gidip gitmemesi kesinleşmeyen Zico kalırsa?
Zaten bence bu iki seçenekten birisi gerçekleşecek.. Önemli olan Zico'nun takımla kurduğu iletişimi kurmak.. Kadromuz güçleniyorsa eğer, amaçlarda yükselecektir.. Emre geldi, Nihat'da gelsin, Teknik direktör olarak Zico kadar iyi iletişim kurabilen fakat taktik anlamda Zico'dan daha faydalı olabilecek biri gelsin, söylenildiği gibi genç Türk oyuncular ve yabancı kaliteli bir forvet gelsin, ben o kupayı aldık sayarım..

İnşallah dediklerin gibi olur ben biraz karamsarım bu konuda

YusufT
06.Haziran.2007, 09:01

Fenin'i 7M'ya almak imkansiz.. Frankfurt Euro 2008'den sonra 15Meurodan fazla teklifler bekliyor. Fenin suan istese Juventus'un oyuncusu olurdu, ama istemedi..

SAİT71
06.Haziran.2007, 09:02
Ben Zico'nun kalmasını istiyorum. Aziz Yıldırım'da istiyor ama Zico'nun aklı galiba Premier Lig'de... Bence Fenerbahçe gibi büyük bir kulüp bir teknik direktöre yalvarmamalı. Ama anlaşma yollarını aramalı. Dediğim gibi Zico Premier Lig'e gitmek istediği için anlaşamıyorlar.

Sheriff
06.Haziran.2007, 09:08
İnşallah dediklerin gibi olur ben biraz karamsarım bu konuda
İnş. Tarık bakalım göreceğiz.. Yönetim genelde iyi işler yapıyor son yıllarda, bu senede iyi birşeyler bekliyorum ben..

a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 15:37
Aziz Yıldırım Zico ile anlaşmak için uğraştı.Önce para meelesini halletti tam imzalar atılacak Zico Sant'anna nın gitmseni istemedi onu bahane etti ve anlaşılamadı.Eğer yeni bir Teknik Direktör gelirse bizim için en iyisi Laudrup olur.Sonuçta adam Getafe'yi o kadrosuyla çeyrek final oynattı ve bunu yapabilmek için diyaloğununda iyi olması gerek.Demek ki bu özellik var kendisinde.

Burak Duran
06.Haziran.2007, 16:53
Burak sende amma cok sey istiyorsun be :) Zico giderse bence gelen hoca bu kurulan iletisimi saglayamaz kim olursa olsun. alextir carlostur zico yu cok seviyorlar ve resmen zico icin cok iyi oynuyorlar. Bence zico yollanmayacak cunku aziz yildirim bazi seylerin farkinda ama dediginiz gibi kizdiysa olayi ne olursa olsun bitirir ve bence bu bazi oyuncularda hem futbol olarak hem moral olarak dususe neden olur.

Burak Duran
06.Haziran.2007, 17:22
Zico sitesinden F.Bahçe'yi sildi

F.Bahçe ile transfer görüşmelerinden net bir sonuç alamayan Zico yavaş yavaş ayrılık sinyalleri veriyor...Sitesinin giris sayfasinda Turkiye Haritasi ve Fenerbahce amblemi olan Zico bunlari sitesinden kaldirdi.

Kaynak: Internetspor ve Aksam Gazetesi

KaF KeF
06.Haziran.2007, 18:27
"Son kararı Pellegrini verecek"

Fenerbahçeli yöneticiler Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu, Nihat Kahveci’nin transferi için dün Villarrealli yöneticilerle ikinci tur görüşmeyi gerçekleştirdi. İlk gün yapılan görüşmelerde negatif bir tutum takınan İspanyollar, dün Sarı-Lacivertliler’in fiyat artırması üzerine tavırlarını değiştirdi. Villarrealli yöneticiler, Fenerbahçe’nin fiyatı 16 milyon euroya çıkarması üzerine “Nihat, teknik direktörümüz Manuel Pellegrini’nin sisteminde kilit oyuncu. Bir de ona danışmak zorundayız. Son kararı Pellegrini verecek” dedi. Fenerbahçe’ye “evet” dediği ileri sürülen 29 yaşındaki Nihat’ın yıllık olarak 4 milyon euro alacağı belirtildi.

06.06.2008

Kaynak : Akşam

a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 19:12
Nihat Pellegrini'nin kilit oyuncusu izin vermez bence.

QaaN-07
06.Haziran.2007, 19:50
Zico gidiyor sanırım,
İnşallah kulübümüz için hayırlı olur..

fmsmyrna
06.Haziran.2007, 20:01
Bence de Zico giderse ve gelen hoca onun tarzında olmazsa Şamp liginde bu başarıyı yakalayacağımız düşünmüyorum

a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 21:59
Bugün tarihli Pas Fotomaç Gazetesi manşet haberinde başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın Sayın Celalettin Bilgiç'i Scolari'nin transfer edilmesi amacıyla devreye soktuğunu iddia etmektedir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım bir yılı aşkın bir süredir Sayın Bilgiç ile herhangi bir konuda bir görüşme yapmamıştır. Dolayısıyla Sayın Bilgiç'in devreye sokulduğu, başkanın görevlendirdiği şeklindeki bu haber tamamen uydurmadır.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

krALEX1907
06.Haziran.2007, 22:17
Nihat Kahveci hakkında

Kulübümüz asbaşkanlarından Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım, İspanya'ya giderek milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin kulübü Villareal ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunda görüşmelerde bulunmuşlardır. Yapılan görüşmeler neticesinde Villareal Kulübü yöneticileri, Nihat Kahveci'yi şu an için satmayı düşünmediklerini ifade etmişlerdir. Bu nedenle Nihat Kahveci'nin kulübümüze transferi gerçekleşmeyecektir. Transfer görüşmesi süreci boyunca son derece profesyonel bir davranış ve tutum sergileyen Villareal Kulübü yöneticilerine ve milli futbolcumuz Nihat Kahveci'ye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Fenerbahçe Spor Kulübü

Jesus_FB
06.Haziran.2007, 22:22
Nihat Kahveci hakkında

Kulübümüz asbaşkanlarından Sayın Mahmut Uslu ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Ali Yıldırım, İspanya'ya giderek milli futbolcumuz Nihat Kahveci'nin kulübü Villareal ile bu oyuncunun kulübümüze transferi konusunda görüşmelerde bulunmuşlardır. Yapılan görüşmeler neticesinde Villareal Kulübü yöneticileri, Nihat Kahveci'yi şu an için satmayı düşünmediklerini ifade etmişlerdir. Bu nedenle Nihat Kahveci'nin kulübümüze transferi gerçekleşmeyecektir. Transfer görüşmesi süreci boyunca son derece profesyonel bir davranış ve tutum sergileyen Villareal Kulübü yöneticilerine ve milli futbolcumuz Nihat Kahveci'ye teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Fenerbahçe Spor Kulübü

Bence en hayırlısı oldu

krALEX1907
06.Haziran.2007, 22:25
bundada vardır bi hayır demek düşüyor bize,eğer nihat olmadıysa fenerbahceli tarfatarlara derimki bu yakınlarda bomba transfere hazır olun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fener BOMBAYI patlattı

F.Bahçe yönetiminin, Portekiz'in Brezilyalı çalıştırıcısı Scolari ile her konuda söz kestiği açıklandı.

Zico'yla görüşmeleri askıya alan F.Bahçe yönetiminin, Portekiz'in Brezilyalı çalıştırıcısı Scolari ile her konuda söz kestiği açıklandı.

Fenerbahçe yönetimi, Aziz Yıldırım'ın eleştrilerine karşılık veren Zico'yla yeni sözleşme görüşmelerini askıya alıp B planını devreye sokmasından sonra Brezilyalı Luis Felipe Scolari'yle anlaşmaya vardığı öğrenildi. Şampiyonluğun kaçmasından hemen sonra yönetimin, Zico'yla yolların ayrılması ihtimaline karşılık temas kurup olumlu cevap aldığı Scolari'yi menajeriyle yapılan yeni görüşmeyle büyük oranda bitirdikleri bildirildi. İki sezon önce de Scolari'yi takımın başına getirmek isteyen ancak bunda başarılı olamayan Sarı- Lacivertli yönetimin bir anlamda rüyasını gerçekleştirdiği ifade edildi.

RESMİ İMZA TEMMUZDA

Portekiz Milli Takımı'yla şu an Euro 2008'de bulunan Brezilyalı çalıştırıcının menajeriyle yapılan görüşmelerde ön protokol bile imzalandığı ve şampiyonanın bitiminde Scolari'nin İstanbul'a gelip 2 yıllık sözleşme yapacağı belirtildi. Resmi imza için temmuz ayını bekleyen Sarı- Lacivertliler alternatif olarak düşündüğü Luxemburgo ile de bağları koparmadı.

kralspor.com

Wesley Sneijder
07.Haziran.2007, 00:32
Scolari gelmez bence. Küçük takımlardan teknik direktör getirmeliler.

Knightmare
07.Haziran.2007, 02:01
Scolari Portekiz'i bırakıp gelmez bencede...

a.arıcı-11
07.Haziran.2007, 02:07
Scolari yıllardır kulüp takımı çalıştırmıyor.Yanlış seçim olur kanımca.

goosfraba
07.Haziran.2007, 02:17

Zico'da hiç kulüp çalıştırmadan gelmişti, sıfır tecrübe ile.

krALEX1907
07.Haziran.2007, 02:47

ya aradaşlar tamam gelmesini istemiyor olabilirsiniz ama mantıklı sallamasyonlar yapın biraz...

Addolorato
07.Haziran.2007, 05:52

Portekizi takımdan saymıyomusun yahu:D