View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2007, 02:06
Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza önümüzdeki günlerde sarı lacivertli takımda göreve başlayacak olan Teknik Direktör Luis Aragones için "Onun yaşına değil, işine bakılmalı" dedi.
Aragones'in yaşlı olduğu yönündeki söylemleri gereksiz bulduğunu ifade eden Alex de Souza, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Kendisi sağlıklı ve çalışabiliyor. Önemli olan da budur. 2008 Avrupa Kupası'nı kaldırmış bir milli takımın teknik direktörü. Aragones buraya gelip kendi mantalitesini bize yansıttıktan sonra bir oyun şablonu çıkacaktır. Burada bizlerin performansını da görme imkanı bulacak. Avrupa'da 44 yıl sonra İspanya'ya kupa kazandırmış bir teknik direktör... Hem İspanya'yı hem de kendisini kutluyorum." dedi.
Önümüzdeki sezon hedeflerinin her zaman olduğu gibi başarıya endeksli olduğunu da ifade eden Brezilyalı oyuncu; "Her sezon olduğu gibi hazırlık çalışmalarına başladık. Bu çalışmaların bize sezon içinde ne kadar faydalı olacağını çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki sezon en iyi performansımızı tüm kulvarlardaki mücadelelerimize yansıtacağız." ifadelerini kullandı.
Maraton
Sekopej
01.Temmuz.2007, 02:11
Yeri değil ama Alex bu sene pabucun pahalı olduğunu anladı sanırım. Sezon öncesi kampına zamanında geldi ve sakat değil.:D
Burak'ın gelmesini kadroya derinlik katacağı için istiyordum. Geçen sene kulübenin yetersiz olmasının cezasını çok çektik.
eGowiCh
01.Temmuz.2007, 04:05
Luis Aragones'in FM'de göze çarpan özellikleri şu şekilde:
Ofansif: 16
Taktik: 18
Disiplin Derecesi: 20
Kararlılık: 16
Motivasyon: 17
Oyuncu Potansiyel Yargılama: 17
Oyuncu Yetenek Yargılama: 18
Taktik Bilgisi: 18
Uyum: 20
ogcj_me
01.Temmuz.2007, 04:10
çok yüksekmiş özellikleri ...
GeNç KaRTaL
01.Temmuz.2007, 04:17
Adam bugüne bugün son Avrupa Şampiyonunun hocası..
bySilver
01.Temmuz.2007, 04:40
O kadar oLması doğaL ama çok yaşLı öLür möLür başınıza kaLır Allah göstermesin :D
Universal
01.Temmuz.2007, 04:57
Yeri değil ama Alex bu sene pabucun pahalı olduğunu anladı sanırım. Sezon öncesi kampına zamanında geldi ve sakat değil.:D
Burak'ın gelmesini kadroya derinlik katacağı için istiyordum. Geçen sene kulübenin yetersiz olmasının cezasını çok çektik.
Alex bu yıl korkarak oynamak zorunda. Çünkü Aragones'in teknik drektörlük hayatında sadece sekiz Brezilya'lıoyuncusu olmuş. Bizde ise altı Brezilyalı oyuncu var.
KaF KeF
01.Temmuz.2007, 19:49
"Teklifi geri çeviremezdim"
Avrupa Futbol Şampiyonu olan İspanya Milli Takımı'nı bırakarak Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak gelecek olan Luis Aragones, Fenerbahçe'nin önerdiği maaş için "ekonomik olarak geri tepilemez bir teklif" dedi.
İspanyol ABC gazetesinde bugün yayımlanan demecinde Aragones, röportajı yapan gazetecinin "Affet beni ama Türkiye biraz delilik gibi geliyor bana" şeklindeki yorumuna karşılık olarak, "Neden? Futbol futboldur. Ekonomik olarak geri tepilemez bir teklif. Taraftarının sıcak olduğu büyük bir kulübe gittiğimi biliyorum, ama her yer aynı. Kazanırsan her şey iyi, kaybedersen kötü. Ben güçlüyüm ve güçlü olup teklifler aldığım sürece teknik direktörlük yapacağım. Bu benim işim. Ailem bu maceraya katılmam için beni destekledi" şeklinde konuştu. Bu arada ABC gazetesi, Fenerbahçe'nin, Luis Aragones'e sezon başına net 4 milyon Avro'dan 2 yıllık sözleşme teklif ettiğini, ayrıca sonuçlara göre prim verip kendisine ev ve araba tahsis edeceğini iddia etti. İspanyol teknik adamın aynen Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Vicente del Bosque gibi parasını almak için tam garantiye sahip olacağı da ileri sürüldü.
Aragones ile birlikte yardımcı antrenör Jose Armando Ufarte'in de Türkiye'ye gideceği fizik kondisyon çalıştırıcısı Jesus Paredes'in ise kişisel sebeplerden dolayı halen karar vermediği ifade edildi.
İspanya'nın kupayı kazanmasından sonra başta futbolcular olmak üzere kalması için baskı yapılan, ancak ayrılma kararını değiştirmeyeceğini açıklayan Aragones'in perşembe günü İstanbul'a gidip, Fenerbahçe ile resmi imzayı atması bekleniyor.
Nedvedmania
01.Temmuz.2007, 23:28
NTV spor da Şöyle bir yazı geçti "Emre Belözoğlu askerliğini yapmak üzere Burdur a gitti"
goosfraba
01.Temmuz.2007, 23:30
Eğer doğruysa askerliğini bedelli yapıyordur. 15-20 gün sonra döner sanırım.
TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2007, 23:33
Emre ve Ali Güneş teslim oldu
Newcastle'dan Fenerbahçe'ye tranfer olan Emre Belözoğlu ile Almanya 2. Lig takımlarından Freiburg'da top koşturan Ali Güneş, vatani görevlerini yapacakları Burdur 56. Piyade Alay Komutanlığına teslim oldular.
Emre Belözoğlu ve Ali Güneş, 111. dönem döviz bedelli askerlik hizmetini yapmak üzere Burdur'a geldiler. Babası Mehmet Belözoğlu ve Fenerbahçeli yönetici Ünal Uzun ile birlikte kentteki bir restoranda yemek yiyen Belözoğlu, daha sonra Burdur 58. Piyade Alay Komutanlığına gitti. Belözoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Babamın 35 yıl önce askerlik yaptığı yerde askerlik yapacağım için çok mutluyum. Her Türk genci gibi askerlik yapmanın şerefini taşıyacağım" dedi.
Ali Güneş de "Askerliğimi yapacağım için mutluyum, Allah her Türk gencine nasip etsin" diye konuştu. Emre Belözoğlu'nun babası Mehmet Belözoğlu da 35 yıl önce Burdur'da askerlik yaptığını belirterek, "Oğlumun da benim askerlik yaptığım yerde askerliğini yapacak olması beni çok duygulandırdı. Allah herkese nasip etsin" dedi. Askerlik görevini yapacağı için Fenerbahçe'nin sezon öncesi hazırlık kampında yer alamayacak olan Emre, askerlik dönüşü sarı-lacivertli takıma katılacak.
Ligtv
KaF KeF
Zaten yapacaktı..Açıklandı..Bedelli yapacak ..
anilton
NTV spor da Şöyle bir yazı geçti "Emre Belözoğlu askerliğini yapmak üzere Burdur a gitti"
Evet Ali Güneş'le beraber teslim olmuşlar birliğe.20 gün falan yaparlar...
Jesus_FB
01.Temmuz.2007, 23:37
21 gün sonra bitecek askerliği
MeMo
02.Temmuz.2007, 00:03
Vay Emre , Burdur'a gelmiş belki giderim görmeye :)
Ouzy
02.Temmuz.2007, 01:10
NTV Spor'da Milliyet gazetesinden Yusuf Kobal şöyle dedi "Çok büyük bir sürpriz olmazsa Güiza, Aragones'le birlikte Türkiye'ye gelecek. Hatta bir ön anlaşma da yapılmış durumda."
Galatasaraylıyım ama inanın sevindim bu habere yani (çokta olmasa:)) Avrupa'daki başarının devam etmesi açısından. Keşke en azından 3 büyüklerin hepsi böyle transfer yapsa da, Avrupa'da hep beraber başarılı olabilsek.
eGowiCh
02.Temmuz.2007, 01:33
Aragones 3 Temmuz'da İstanbul'a gelecek sanırsam, takımın başına geçecek. Güiza ile de kesin olarak anlaşıldıysa bu hafta içinde gelir Aragones ile birlikte ve idmanlara başlar. Bu hafta içinde kim olursa olsun yabancı santrafor transferini bitirmemiz lazım, zira takıma uyumda sorun yaşayabilir, ne kadar erken gelirse o kadar iyi.
TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 01:37
http://img75.imageshack.us/img75/3981/65791563ay5.jpg (http://imageshack.us) http://img104.imageshack.us/img104/4797/87481822pr1.jpg (http://imageshack.us)
eGowiCh
02.Temmuz.2007, 01:40
Emre askerde formunu kaybetmez zaten, dönsün takıma 21-22 Temmuz'da, başlasın topla çalışmalara, kondisyona, biraz zaman alacak ama eğer gerçekten istekli olur, çalışırsa bize faydalı olur; ama olur da sakatlıklarla baş edemezse, kendisine dikkat etmez, özen göstermezse, o zaman fiyasko olur.
Jesus_FB
02.Temmuz.2007, 01:43
Emre kısa saçla pek bi çirkin olmuş ya :)
nerazzuri
02.Temmuz.2007, 01:44
saçlara nolmuş yahu. asdasdas
JunkChorn
02.Temmuz.2007, 01:48
Çok küçük gibi durmuş saçlar gidince:)
Bu arada 28 gün değilmiydi bedelli askerlik?
eGowiCh
02.Temmuz.2007, 01:55
Hayır, bedelli askerlik süresi 21 gün ;)
Universal
02.Temmuz.2007, 04:29
Babamın askerlik yaptığı yer. Geçen yıl Fethiye'ye giderken, Burdur'dan geçmiştim ve askeriyeyide gördüm. Orada Askerlik yapmak çok zor. Kolay gelsin. Rüya gibi geçer artık. :)
Bordo61Mavi
02.Temmuz.2007, 04:33
hicte zor degiler beyler :D benim kuzenlerim hep bedeli yapti :D sigara izmariti ve temizlikten baska bisey yokmus :D
Seneye bende burdura gitcem ins
BeeTLeJuiCe
02.Temmuz.2007, 04:55
Transferi dünya duydu
25 Haziran 2008 Çarşamba
http://www.resimupload.us/out.php?i=44416_20080625marca1.jpg
Kulübümüz, yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yaptığını açıklamasından sonra spor medyası,Türkiye'de ve dış basında bu transfer haberini dünyaya yaymaya devam ediyor. Resmi internet sitemizin girişinde kullandığımız resimle "Aragones Türkiye'de" haberini spor kamuoyunun hizmetine sunan medya kuruluşları öğleden sonra yaptıkları TV ve internet yayınları ile uzun uzun Aragones'in yaşantısı ve spor kariyerine yer veriyorlar.
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12193/
Haber olsun diye değil, Bizim resmi sitenin yaptığı amatörlüğü göstermek için koydum bu haberi :D Bakalım sizde farkedicekmisiniz :D
KaF KeF
02.Temmuz.2007, 04:59
Windows Xp kullanıyolar..:n:
PesimiSTyLa
02.Temmuz.2007, 04:59
print screen olayı :D
MeMo
02.Temmuz.2007, 05:21
Bu ne rezalet yahu ? :D
Addolorato
02.Temmuz.2007, 06:05
Bi msni kapatsalarmış bari:D
scar face
02.Temmuz.2007, 06:06
:D:D:D Rezaletin alası yuh:D
GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2007, 06:11
Aziz Yıldırım hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum.
Zico ilk geldiği zaman takımı şampiyon yapmasına rağmen oynattığı oyun beğenilmiyordu.Basın ve taraftar tarafından sürekli gönderilmesi gerektiği vurgulanıyordu.Aziz Yıldırım o zaman Zico'nun arkasında durmuştu ve 2.senesinde Zico Fenerbahçe'ye Avrupa'ya yaşamadığı ve yaşamayı uzun süredir beklediği duyguları yaşattı ama ligde şampiyon yapamadı takımını.Bu sefer Aziz Yıldırım arkasında durmadı.
İlk senesinde Zico'yu göndermediği zaman ve 2.sezon Avrupa'da başarılı olduğu zamanki düşüncem Aziz Yıldırım Türk futbolun kanayan yarası istikrarın ne kadar önemli olduğunun farkına varmış olmasının güzel bir şey olduğuydu.Ama bugün görüyorumki Aziz Yıldırım'ın kriteri istikrar değil ligde şampiyonlukmuş.Daum'uda ligde şampiyon olamadığı için göndermişti.
Bu konuda tam olarak kendisini geliştirememiş demekki Aziz Yıldırım.He belki Aragones Zico'dan daha başarılı olur orası belli olmaz ama geçen sezondan aldığı tecrübelerle Zico bu sene hem ligde hem Avrupa'da başarılı olabilirdi..
Bu yazıyı yazmamın sebebi Ntvspor'u seyrederken alt yazıda Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalardan birisinin şöyle olmasıdır."Yeni teknik direktör ile anlaşmamızda geçen seneki kaçan şampiyonluğun etkisi var."
Bakalım Aragones bu sezon ligde takımı şampiyon yapamazsa sonu ne olacak? Hep beraber göreceğiz..
TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 07:10
...
Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde gelinen yere, kazanılan başarılara rağmen, yurtiçinde belirlenen hedeflerinin gerisinde kalmamız, çok kolay bir şekilde elde edebileceğimiz şampiyonluğu kaçırmamız ve bu nedenle tüm camiamızda yaşanan burukluğu ortadan kaldırma düşüncemiz yeni teknik direktör arayışımızda etkili olmuştur.
Eğer kazanılan bir takım başarılar nedeniyle, bir takım başarısızlıkları göz ardı etmeye, tolere etmeye kalkarsak, bunu Fenerbahçe'de gelenek haline getiririz ki, bu da Fenerbahçe'nin geleceği açısından çok büyük bir tehlike oluşturur. Fenerbahçe yarıştığı her kulvarda, gelinebilecek en üst seviyeyi kendisine amaç edinmiş bir kulüp ve camianın adıdır.
...
Aziz Yıldırım kaçan lig şampiyonluğuna çok sinirlenmesinin bir nedeni de futbolcuların maç seçmesi olabilir. Bunu engelleyemediği için Zico'nun da ipi çekildi.
GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2007, 07:28
Bence bu bahsedilen durum bu senede söz konusu olsaydı o zaman Aziz Yıldırım kararında %100 haklı diyebilirdik.Geçtiğimiz sezon şampiyon olunsaydı bu durum göz ardı edilecekmiydi? Tamamen kaçan şampiyonluğa değilde kaçış sebebinden dolayı Zico'ya yol verilmiş olmasından dolayı Aziz Yıldırım'a hak verebiliriz ama yinede istikrar yanlısı bir tutum sergilemesi kulüp menfati için daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Daha öncede dediğim gibi belki Aragones daha başarılı olur bu durum hiç gündeme gelmez ama Aragones yönetimindeki Fenerbahçe başarılı olamazsa (özellikle Avrupa'da) bu konununu gündeme geleceğini düşünüyorum.
scar face
02.Temmuz.2007, 07:39
@Semsi,katılıyorum görüşlerine yani bir takımda istiktar olması lazım dimi Manuyu 21 yıldır aynı adam yönetiyor Dünya'nın en önemli devlerinden biri haline getirdi.A.Yıldırım kişiliği itibarıyla sabırsız kanımca ama cok cok büyük basarılar sabırla gelir.
Jesus_FB
02.Temmuz.2007, 08:12
Aziz Yıldırım kaçan lig şampiyonluğuna çok sinirlenmesinin bir nedeni de futbolcuların maç seçmesi olabilir. Bunu engelleyemediği için Zico'nun da ipi çekildi.
Geçen sezon'un suçluları sadece futbolcular ve teknik ekip değil geçen sene herkes şampiyonlar ligine o kadar odaklandı ki herkes ligi boşladı en baştada taraftar. CL maçları hariç tribünlerin yarısı hep boştu bence ilk başta taraftar istemeli. İstemeliki takımıda buna teşvik etsin.
Geçen sezon kaçan şampiyonluk için bir suçlu aranıyorsa bu sadece td değil tüm camiadır
eGowiCh
02.Temmuz.2007, 11:27
Başkanın sözlerini çok doğru buluyorum. Dediklerinde çok haklı.
Biz bu ligi domine etmeliyiz, gerek ekonomik gücümüz, gerek stadımız, gerek kadromuz, gerek camiamız, gerek taraftarımızla. Her şeyimizle üstünüz diğer takımlardan ve bunu da kullanarak ligi domine etmeliyiz, tıpkı Lyon'un yaptığı gibi. Fransa'nın tek patronu Lyon, her yıl ligi domine ediyorlar, biz de onlar gibi bunu yapmalıyız. Mesela bir 3 yıl üst üste şampiyonluk olsa, inanılmaz büyük başarı olur.
Avrupa'da başarı çok önemli ama biz ikisini birden yapmalıyız, esas o zaman çok başarılı oluruz. Hem ligde şampiyon, hem de Avrupa'da başarılı olursak o zaman herkes memnun olur. Avrupa'da başarı nedir, o da önemli, şimdi biz mutlaka her yıl istikrarı sağlayıp grupları geçmeliyiz, daha sonra da üstlere oynamalıyız. Bundan sonra 5 yıl boyunca grupları dahi geçemezsek, o zaman anlamı olmaz. Avrupa'da önce istikrarı sağlayıp, sonra da daha üst yerlere gelmeliyiz, yarı final gibi, final gibi.
Biz bunları yapacak potansiyele sahibiz, başkan da bunu biliyor ve bunu istiyor, bunun için de Zico ile yollar ayrıldı zaten. Zico kendi kariyeri uğruna ligi boşladı ve sonuç hüsran oldu. Eğer Avrupa'da yarı finale kalmış olsaydık, o zaman şampiyonluk kaçsa bile Zico kalabilirdi belki.
Başkan "bu takım yürüyerek şampiyon olmalıydı" diyor, bu sözden de anlaşılıyor neyi istediği. Başkan ligde şampiyonluğu cepte görmek istiyor, akabinde gelecek başarıları da ekstra olarak değerlendiriyor.
xpoera
02.Temmuz.2007, 11:58
@Jesus_FB
Kimse taraftara suç atmasın. Avrupa nın en pahalı bilet satan takımlarından biriyiz ve Türkiye nin ekonomik durumu belli. Ülkenin bir çoğu karnını doyuramıyorken insanlardan iki haftada bir 30-40 ytl bilet, yol, yemek parası vs bekleyemezsiniz. Kıytırık anadolu takımı maçına 30-40 ytl bilet çıkar, tribünlerin bir numaralı grubunun olduğu tribüne sırf onlarla inatlaşmak için kombine çıkarma, sonra taraftar suçlu olsun. Tabi boş olacak stad nasıl verecek bu insanlar sürekli bu paraları. Aziz Yıldırım, insanlara kulubü daha iyi yerlere getirmek için bilet fiyatları böyle diyor fakat tribünler boş. Bileti 20 ytl yapsa şuan ki kazandığı parayı yine kazanacak artı tribünler her maç dolu olacak. Her şeyi iyi hoşta başkanın, koskoca Fenerbahçe tribünlerini yedi bitirdi.
Nocna Mora
02.Temmuz.2007, 13:37
Marca: Real Betis, Aurelio'yu alabilir
İspanyol Marca gazetesi, Fenerbahçeli Mehmet Aurelio'nun Real Betis kulübüyle sözleşme imzalayabileceğini iddia etti.
http://www.ntvspor.net/Images/32446.jpg Aurelio, EURO 2008'deki başarılı futboluyla Avurpa kulüplerinin ilgisini çekmeyi başardı. http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
İspanyol spor gazetesi Marca, Real Betis Kulübü'nün, Fenerbahçe'de oynayan milli futbolcu Mehmet Aurelio'yu transfer etmek için görüşmelere devam ettiğini yazdı. Gazete, ''Önümüzdeki saatlerde transfer gerçekleşebilir'' iddiasında bulundu.
Real Betis'in, Aurelio'ya 3 yıllık sözleşme teklif ettiği, ancak ekonomik konularda anlaşmanın henüz sağlanamadığı ileri sürülüyor.
Aurelio ile ayrıca Deportivo'nun, Villarreal'ın ve iki İngiliz kulübünün de ilgilendiği belirtiliyor.
kumralyakisikli
02.Temmuz.2007, 14:44
Fenerbahçe´den ekonomik olarak geri çevrilemeyecek bir teklif aldığını açıklayan Luis Aragones, "Sıcak taraftara sahip büyük bir kulübe gidiyorum" dedi.
2.7.2008
‘Futbol futboldur’
İspanya Milli Takımı’nı Avrupa Şampiyonu yapan Fenerbahçe’nin yeni Teknik Direktörü Luis Aragones’ten samimi itiraf. İspanyol ABC Gazetesi’nde röportajı yapan gazetecinin, “Affet beni ama Türkiye biraz delilik gibi geliyor bana” yorumuna, tecrübeli hoca şu karşılığı verdi: “Neden? Futbol futboldur. Ekonomik olarak geri tepilemez bir teklif aldım. Taraftarının sıcak olduğu büyük bir kulübe gittiğimi biliyorum. Ayrıca her yer aynıdır. Kazanırsan her şey iyi, kaybedersen her şey kötüdür.”
Yıllık 4 milyon Euro“
Ben, güçlüyüm ve güçlü olup teklif aldığım sürece teknik direktörlük yapacağım. Bu, benim işim. Ailem de bu maceraya atılmam için beni destekledi.” Aragones bunları söylerken, ABC gazetesi, Fener’in yıllık net 4 milyon Euro’dan 2 senelik sözleşme önerdiğini, ayrıca sonuca göre prim vereceğini, ev ve araba tahsis edeceğini yazdı. Marca gazetesi, geçmişte istifasını istediği Aragones’in, Madrid’de, doğduğu Hortoleza kasabasındaki stada adının verilmesini istedi. İspanyol hocanın yarın Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.
eGowiCh
02.Temmuz.2007, 21:21
Aragones imzalıyor
İspanyol spor gazetesi Marca, teknik direktör Luis Aragones'in bugün Madrid'de Fenerbahçe Kulübü ile resmi sözleşme imzalayacağını yazdı.
http://www.ntvspor.net/Images/32477.jpg
Madrid'de bulunan Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun, Luis Aragones ve menajeri ile bugün masaya oturacağı ve resmi imzaların atılacağı bildirildi.
İspanyol teknik adamla, sezon başına 3 milyon Euro'dan 2 yıllık garanti sözleşme yapılacağı kaydedildi. Aragones'in gelecek cuma günü İstanbul'da olacağı da ifade edildi.
Bu arada Marca gazetesine göre Aragones, İstanbul'a teknik ekibinin tamamını getiremeyecek. Kaleci antrenörünün daha önce verilmiş sözleri olduğu gerekçesiyle Fenerbahçe'de çalışamayacağı belirtildi.
NTV Spor
TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 21:46
Aragones'ten çok övülen yardımcı ekibi gelmiyor. (/v)
Jesus_FB
02.Temmuz.2007, 21:56
Aragones'ten çok övülen yardımcı ekibi gelmiyor. (/v)
Kaleci antrenörü gelmeyecekmiş. Diğerleride mi gelmiyor yoksa
Jesus_FB
02.Temmuz.2007, 21:59
Oyuncularımızdan Önder Turacı, sezon sonunda yaşadığı karar verme sürecindeki belirsizlikler ve transfer karmaşası nedeniyle, ön kontrat yaptığı FK Moskova takımından ayrılarak yeniden Fenerbahçe'ye dönmesinin, kendisine 250 bin dolara mal olduğunu belirterek, "Ancak bunun benim için fazla bir önemi yok. Fenerbahçe'ye değil 250 bin dolar, milyon dolarım feda olsun" dedi.
Geçtiğimiz sezon sözleşmesi biten, ilk başlarda kulübümüzle yeni sözleşme imzalamayarak Rus takımı FK Moskova ile ön kontrat imzalayan, ancak daha sonra kendi cebinden 250 bin dolar tazminat ödeyerek bu anlaşmayı bozan ve yeniden Fenerbahçe'ye dönerek yeni anlaşma imzalayan Önder Turacı, transfer döneminde yaşadığı bu gidiş gelişlerle ilgili resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Temel amacının Fenerbahçe'de sürekli oynamak olduğunu belirten Önder Turacı, "Geçen sezon sonunda bir karar vermem gerekiyordu. Ben çok sevdiğim Fenerbahçe'de kalmak ve sürekli oynamaktan yanaydım. Ancak sezon boyunca kadroya girememiş, yedek soyunmak zorunda kalmıştım. Devamlılığım olmadığı için de; sakatlıklar veya oyuncu dinlendirme amacıyla yapılan kadro değişikliklerinde bulduğum şansı da iyi değerlendirememiş ve bu maçlarda pek iyi performans gösterememiştim. Sezon sonu eski hocamız Zico ile görüştüm. Beni, sahaya süreceği ideal kadrosunda düşünmediğini, açık yüreklikle bana söyledi. Bu andan itibaren, bir profesyonel olarak, başka bir takıma gitmeyi düşünmeye başladım. Şartları bana uygun gelen FK Moskova takımıyla da sezon öncesi ön kontrat imzaladım ve resmi sözleşmeye imza atmak için beklemeye başladım Ancak daha sonra Fenerbahçe'de başka gelişmeler oldu. Zico ile anlaşma sağlanamadı ve Zico takımın başından ayrıldı. Bu gelişme üzerine ben de durumumu bir kez daha gözden geçirdim ve Fenerbahçe'ye geri dönmeye karar verdim. Başkanımız da anlayış gösterdi ve Fenerbahçe'ye geri dönerek yeni anlaşma imzaladım. Fakat bunun için FK Moskova ile yaptığım ön kontratı bozmam ve 250 bin dolar tazminat ödemem gerekiyordu. Ancak bunun benim için fazla bir önemi yok. Fenerbahçe'ye değil 250 bin dolar, milyon dolarım feda olsun. Benim için öncelik Fenerbahçe'de oynamak ve şans bulmak. Önemli olan bu diye düşünüyorum" dedi.
Resmi site
TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2007, 22:01
Kaleci antrenörü gelmeyecekmiş. Diğerleride mi gelmiyor yoksa
Sanıyorum gelmek istemeyenler varmış.
eGowiCh
02.Temmuz.2007, 22:05
Resmi açıklamayı bekleyelim derim, basının bir uydurması olabilir. Bizim kulüpten 4 yardımcı antrenör geliyor diye açıklama geldiyse, ben geleceklerini düşünüyorum.
Önder'e helal olsun, geldiği günden beri hep sevmişimdir, çok efendi bir sporcu, sadece işini yapıyor ve kulübe bağlı. Umarım bu yıl hakettiği değeri fazlasıyla bulur.
Fenerbahçeli futbolcuların transfer haberleri İspanyol basınını süslemeyi sürdürüyor. Marca, Aurelio'nun ardından bugün de Roberto Carlos'a teklifler olduğunu yazdı. Marca'ya göre Carlos'un talibi Chelsea.
İspanyol gazetesi, Fenerbahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusu Roberto Carlos'a İngiltere'nin Chelsea kulübünden teklif geldiğini, Chelsea'nin yeni teknik direktörü Brezilyalı Scolari'nin Carlos'u istediğini iddia etti. Haberde, Carlos'un Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Chelsea'nin 5 milyon Avro civarında bir maaş önermesi halinde Brezilyalı defans oyuncusunun Fenerbahçe'yi bırakabileceği ileri sürüldü.
Lig TV
Universal
03.Temmuz.2007, 01:27
Oyuncularımızdan Önder Turacı, sezon sonunda yaşadığı karar verme sürecindeki belirsizlikler ve transfer karmaşası nedeniyle, ön kontrat yaptığı FK Moskova takımından ayrılarak yeniden Fenerbahçe'ye dönmesinin, kendisine 250 bin dolara mal olduğunu belirterek, "Ancak bunun benim için fazla bir önemi yok. Fenerbahçe'ye değil 250 bin dolar, milyon dolarım feda olsun" dedi.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-02_onder447.jpg
Geçtiğimiz sezon sözleşmesi biten, ilk başlarda kulübümüzle yeni sözleşme imzalamayarak Rus takımı FK Moskova ile ön kontrat imzalayan, ancak daha sonra kendi cebinden 250 bin dolar tazminat ödeyerek bu anlaşmayı bozan ve yeniden Fenerbahçe'ye dönerek yeni anlaşma imzalayan Önder Turacı, transfer döneminde yaşadığı bu gidiş gelişlerle ilgili resmi internet sitemize açıklamalarda bulundu. Temel amacının Fenerbahçe'de sürekli oynamak olduğunu belirten Önder Turacı, "Geçen sezon sonunda bir karar vermem gerekiyordu. Ben çok sevdiğim Fenerbahçe'de kalmak ve sürekli oynamaktan yanaydım. Ancak sezon boyunca kadroya girememiş, yedek soyunmak zorunda kalmıştım. Devamlılığım olmadığı için de; sakatlıklar veya oyuncu dinlendirme amacıyla yapılan kadro değişikliklerinde bulduğum şansı da iyi değerlendirememiş ve bu maçlarda pek iyi performans gösterememiştim. Sezon sonu eski hocamız Zico ile görüştüm. Beni, sahaya süreceği ideal kadrosunda düşünmediğini, açık yüreklikle bana söyledi. Bu andan itibaren, bir profesyonel olarak, başka bir takıma gitmeyi düşünmeye başladım. Şartları bana uygun gelen FK Moskova takımıyla da sezon öncesi ön kontrat imzaladım ve resmi sözleşmeye imza atmak için beklemeye başladım Ancak daha sonra Fenerbahçe'de başka gelişmeler oldu. Zico ile anlaşma sağlanamadı ve Zico takımın başından ayrıldı. Bu gelişme üzerine ben de durumumu bir kez daha gözden geçirdim ve Fenerbahçe'ye geri dönmeye karar verdim. Başkanımız da anlayış gösterdi ve Fenerbahçe'ye geri dönerek yeni anlaşma imzaladım. Fakat bunun için FK Moskova ile yaptığım ön kontratı bozmam ve 250 bin dolar tazminat ödemem gerekiyordu. Ancak bunun benim için fazla bir önemi yok. Fenerbahçe'ye değil 250 bin dolar, milyon dolarım feda olsun. Benim için öncelik Fenerbahçe'de oynamak ve şans bulmak. Önemli olan bu diye düşünüyorum" dedi.
Kaynak: Fenerbahçe Resmi Sitesi
Ouzy
03.Temmuz.2007, 02:03
Carlos'u bu saatten sonra kimse almaz.
eGowiCh
03.Temmuz.2007, 02:05
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-02_a1.jpg
Aragones yarın geliyor
Kulübümüzün yeni sezonda Profesyonel Futbol A Takımımızı çalıştırmak üzere ön kontrat yaptığı Luis Aragones, yarın İstanbul'a geliyor.
Luis Aragones, yarın saat 17.50'de İspanya'dan kalkacak olan Iberia Havayolları'na ait bir uçakla, yardımcı antrenör ve kondisyoner ile birlikte İstanbul'a gelecek. Geceyi otelde geçirecek olan Luis Aragones, 4 Temmuz Cuma günü, kulübümüze gelecek. Aynı gün yöneticilerimiz ve takımımızla tanışacak olan Aragones, 6 Temmuz Pazar sabahı, takımımızla birlikte, hazırlık kampı için Avusturya'ya gidecek. Aragones'in imza töreninin yer ve zamanı daha sonra kulübümüz tarafından açıklanacak.
Fenerbahçe Spor Kulübü
a.arıcı-11
03.Temmuz.2007, 02:21
analşılan kaleci antrenörü gelmiyor.Neyse hayırlısı bakalım
aykut_gencfb
03.Temmuz.2007, 02:31
SENNA FENER'E GELMEK İSTİYOR
Bu ismi bir köşeye yazın. Avrupa şampiyonu olan İspanya Milli Takımı’nda oynayan 1.77 boyunda zenci bir futbolcu vardı. Orta sahanın göbeğinde oynamasına rağmen sürpriz hücumlara çıkmış, verdiği paslarla da arkadaşlarını gol pozisyonuna sokmuştu. Almanya maçında ikinci yarıda oyuna giren Güiza’nın verdiği pası gol yapamamıştı.
ARAGONES DE SEVİYOR
İşte o futbolcu, Brezilyalı Senna, Fenerbahçe’ye gelmek istiyor. Sarı-Lacivertli yöneticilere haber gönderen bu futbolcu, “Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nden tanıyorum. Orada birçok arkadaşım var. Oynamak isterim. Benim gibi bir oyuncuya ihtiyacınız varsa gelin görüşelim” dedi.
Villarreal’de Nihat’ın takım arkadaşı olan Senna Fenerbahçe’deki Brezilyalı oyuncular Alex, Roberto Carlos, Deivid ve Aurelio’nun iyi arkadaşı. Yeni Teknik Direktör Luis Aragones’in de sevdiği bir oyuncu.
Fenerbahçe’ye gelmek istediğini bana yöneticiler anlattı.
O da şöyle oldu: Almanya’yı yenen İspanya’nın şampiyon olduğu gece Aragones’in sohbetini yapıyorduk. Fenerbahçe’nin Avrupa şampiyonu olan bir hoca ile anlaştığını, bunun çok büyük bir olay olduğunu konuşurken, söz bir ara maçın sonlarında Güiza’nın Senna’ya verdiği gol pasına geldi. Güiza istese o pozisyonda topu kaleye vurabilirdi. Daha iyi durumda olan arkadaşına pas vermesi, bir golcünün egoist olmamasının en güzel örneğiydi.
İSTEDİĞİ PARA ÇOK DÜŞÜK
İşte o anda Senna’nın Fenerbahçe’ye gelmek istediği, Fenerbahçe’ye yakın olan menajerler aracılığı ile de bu teklifini resmen yaptığını söylediler.
Önceleri inanamadım. Çünkü Arsenal ve Juventus’un da bu futbolcunun peşinde olduğunu duyuyordum.
Olayın gerçek olduğunu anlattılar. Hatta istediği rakamın da çok büyük olmadığını, Aurelio’ya yapılan iyileştirme rakamından da aşağı olduğunu söylediler.
AURELİO İLE BİRLİKTE OYNAR
O an aklıma Aurelio geldi. Senna da onun yerinde oynuyor. Fenerbahçe Aurelio’yu bırakmak istemiyor ama yabancı kontenjanında bir boşluk yaratabilirse bu ikiliyi yan yana oynatmayı bile düşünüyor. Bu konuda en son kararı Teknik Direktör Luis Aragones verecek.
Güzel olan ise Arsenal ve Juventus’un peşinde koştuğu Senna gibi bir yıldızın Fenerbahçe’ye gelmek istemesi.
Alaattin METİN
eGowiCh
03.Temmuz.2007, 03:10
Senna alınırsa yılın transferi olur, umarım Alaattin Metin'in söyledikleri doğrudur. Maldonado gönderilir, Senna alınır, Aurelio da kalırsa Avrupa'nın en iyi orta sahalarından birine sahip oluruz.
http://globoesporte.globo.com/ESP/Home/foto/0,,14523486-EX,00.jpg
KaPaLı
03.Temmuz.2007, 03:15
Senna - Aurelio - Emre Önlerinde ALEX tam olarak Aragones'in istediği ortasaha olur. Senna'nın İspanya için ne kadar önemli olduğunu turnuvada gördk inş. doğrudur
aykut_gencfb
03.Temmuz.2007, 03:16
aziz başkana sonuna kadar güveniyorum seneye avrupada enaz yarıfinal türkiyede süperkupa dışındaki tüm kupalarda bizim. . . mütiş kadro olacak mütiş
TR.CaPTaiN
03.Temmuz.2007, 03:18
Haber ne kadar doğrudur bilemiyorum fakat Senna'yı istemeyecek teknik direktörü yoktur herhalde. Kontenjan bakımından hiçbir problem olmaması gerek, Maldonado gönderilebilir. Fakat Villarreal bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak, La Liga Turkcell Super Lig'den daha kaliteli bir lig. Ayrıca Senna'nın kariyerinin zirvesinde bir gömlek düşük lige gelmek isteyeceğini zannetmiyorum.
........Alex
Emre Aurelio Senna
muhteşem..
eGowiCh
03.Temmuz.2007, 03:29
Haber ne kadar doğrudur bilemiyorum fakat Senna'yı istemeyecek teknik direktörü yoktur herhalde. Kontenjan bakımından hiçbir problem olmaması gerek, Maldonado gönderilebilir. Fakat Villarreal bu sene Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak, La Liga Turkcell Super Lig'den daha kaliteli bir lig. Ayrıca Senna'nın kariyerinin zirvesinde bir gömlek düşük lige gelmek isteyeceğini zannetmiyorum.
........Alex
Emre Aurelio Senna
muhteşem..
Senna'nın Fenerbahçe'ye gelmesini kolaylaştıracak faktörler:
+ Senna Brezilya asıllı, Fenerbahçe'de de Brezilyalı oyuncu sayısı yeterince fazla.
+ Senna İspanyol, Aragones de Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü, Güiza'nın da geleceği söyleniyor, Senna bu durumda uyum sorunu yaşamaz.
+ Senna kariyerinin sonlarına yaklaşan futbolcu, en fazla 3-4 yıl oynayabilir futbol, belki de artık daha mutlu olabileceği bir yere gitmek istiyor. Genç bir oyuncu olsa almamız imkansız ama şu durumda alabiliriz.
Alaattin Metin yanılmıyorsam Appiah transferini de ilk duyuran kişi.
Maldonado ile Appiah/Kezman gönderilip, Senna ile Güiza alınırsa, muhtemel kadro beni çok heyecanlandırıyor:
___________________ Volkan _________________
Gökhan Gönül ___ Lugano ___ Edu ___ Roberto Carlos
___________ Aurelio ___ Senna ___ Emre __________
__________________ Alex de Souza ______________
______________ Güiza __________Semih __________
nerazzuri
03.Temmuz.2007, 03:47
Marca'nın son dakika haberi;
Betis Aurelio ile her konuda anlaşmış. Şu an menejerleri ile görüşmedelermiş. Her an imza olabilirmiş.
TR.CaPTaiN
03.Temmuz.2007, 03:50
Senna'nın Fenerbahçe'ye gelmesini kolaylaştıracak faktörler:
+ Senna Brezilya asıllı, Fenerbahçe'de de Brezilyalı oyuncu sayısı yeterince fazla.
+ Senna İspanyol, Aragones de Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü, Güiza'nın da geleceği söyleniyor, Senna bu durumda uyum sorunu yaşamaz.
+ Senna kariyerinin sonlarına yaklaşan futbolcu, en fazla 3-4 yıl oynayabilir futbol, belki de artık daha mutlu olabileceği bir yere gitmek istiyor. Genç bir oyuncu olsa almamız imkansız ama şu durumda alabiliriz.
Senna'nın şu an şartlarının kötü olduğunu düşünmüyorum. Euro2008'de İspanya ile gayet başarılı maçlar çıkarmış,gelmiş.Ayrıca Villarreal maddi olarak Senna'yı mutlu ediyordur. Olur da takımını değiştirmek isterse ilk tercihin Türkiye olacağını sanmıyorum.
Bu transferin önündeki en büyük iki engel ise;
La Liga > Turkcell Super lig + Villarreal'in şampiyonlar liginde olması.
hp-fm-gs
03.Temmuz.2007, 03:50
Senna şu yaşlarında yeni zirve yapmış futbolcu. Villarreal bu sene CL'ye direk katılıyor ve İspanya liginde forma giyiyor kendisi. Ayrıca turnuva performansı da etkileyici olduğu için taliplisi çoktur. Bu nedenle Senna'nın Fener'e gelmesi zor bana göre..
daha iyi teklifleri değerlendirmek ister bana göre..
ForsakeN
03.Temmuz.2007, 03:51
Şimdi KanalD deki habere göre. Marca Aurelio'nun menajerlerinin Betis yöneticileriyle buluştuğunu yazmış.İmza an meselesiymiş.
Fernando Gago
03.Temmuz.2007, 04:12
Aurelio Betis' gitmiş büyük ihtimalle Bayram Tutumlu son dakika golü attı valla
eGowiCh
03.Temmuz.2007, 04:17
Senna yıllardır La Liga'da oynuyor zaten, orada yeni bir oyuncu olmadığından belki yeni maceralar denemek istiyordur, bilemeyiz. Bir de Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek, yani Villarreal ile aramızda sadece lig farkı var.
Bakalım, eğer gerçekten bu iddialar doğruysa Senna ile ilgili bir iki gün içinde medya kuruluşlarında çıkar zaten, o zaman da kafamızda net bir fikir oluşur.
Aurelio Betis ile anlaşırsa ve imzalarsa, büyük ihtimalle FIFA'lık bir sorun oluşacak. Ayrıca Aurelio küme düşmemeye oynayan bir takıma gitmeye neden bu kadar hevesli? Anlamak zor, gidiyorsa da gitsin, biz FIFA'dan sonuç alır, yüklü bir tazminat alırız.
TR.CaPTaiN
03.Temmuz.2007, 04:27
Villarreal'in Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olmasını vurgulamamızın nedeni; futbolcuları kaliteli bir ligden daha kalitesiz lige çekmek için onları bazı yollarla cezbetmek gerekir. Para ve Şampiyonlar Ligi futbolcuyu çekmenin en etkili yoludur. Yani sahip olmadığı birşeyi ona verebilirseniz getirebilirsiniz. Sahip olduğu birşeyle onu cezbedemezsiniz.
Aurelio'u Betis'i seçerse büyük yanlış yapar. 20 yaşında olsa daha genç Betis'i basamak olarak kullanıyor diyebiliriz fakat Aurelio 30 yaşında gideceği kulüp onun en son kulübü olabilir. Şampiyonlar Ligi'nde UEFA'da boy göstermeyen bir kulübe gitmektense (sürpriz olmadığı takdirde) Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Fenerbahçe'de kalması daha mantıklı ama Bayram Tutumlu bey'in para kazanması lazım ne olursa olsun Aurelio'nun takım değiştirmesi gerek.
Fernando Gago
03.Temmuz.2007, 04:29
Turnuvada maçları izlerken Aragones Senna'yı bize getirse ya diye iç geçiriyordum Ancak Senna spikerlerinde çok vurguladığı gibi İspanya'da çok seviliyor Villarreal ile zaten Şlye de katılıyor Fenerbahçe çok büyük paralar dökmedikce bu transfer çok çok zor
anilton
03.Temmuz.2007, 04:49
Bu çıkan haberlerde demek oluyor ki Aurelio gitmek istiyor...
Aurelio gitmek istemese menajeri Tutumlu kulüp arayıp,anlaşma zemini aramaz...
MeMo
03.Temmuz.2007, 05:05
Bu çıkan haberlerde demek oluyor ki Aurelio gitmek istiyor...
Aurelio gitmek istemese menajeri Tutumlu kulüp arayıp,anlaşma zemini aramaz...
Bayram Tutumlu,Aurelio gitmek istediği için bunları yapmıyo sırf öne çıkmak için.Diyeceksin ihtiyacı yok ama Aurelio olmasaydı Bayram Tutumlu'yu şimdi kim konuşurdu?
eGowiCh
03.Temmuz.2007, 05:08
Aurelio ile FIFA'lık bir dava olacak gibi görünüyor ufukta, tabii bir de menajeri Bayram Tutumlu'yla. Bildiğim kadarıyla Tutumlu ile Başkan kavgalılar bu olaylardan da önce, Tutumlu'nun tesislere, kulübe girmesi yasaklanmış, öyle deniliyordu, belki de intikam alıyor şu an bizden, ancak Aurelio'nun tutumu da önemli, menajerinin oyuna gelip de kendisini "yıldız" yapan Fenerbahçe'yi bir hiç uğruna satarsa bu taraftar bu kazığı unutmaz.
anilton
03.Temmuz.2007, 05:13
Bayram Tutumlu,Aurelio gitmek istediği için bunları yapmıyo sırf öne çıkmak için.Diyeceksin ihtiyacı yok ama Aurelio olmasaydı Bayram Tutumlu'yu şimdi kim konuşurdu?
Yine başa dönmeyelim...
Aurelio ben F.Bahçe'de mutluyum,hiç bir yere gitmiyorum dese B.Tutumlu ne yapabilir?
GeNç KaRTaL
03.Temmuz.2007, 05:25
Aurellio'nun Fenerbahçe'yi Betis'e tercih ettiği bir ortamda (Ne kadar doğru bilinmiyor) Senna'yı alabilmeyi düşünmek ne kadar akılcı? Ama yinede olmaz olmaz dememek lazım.Fenerbahçe büyük bir kulüp..
eGowiCh
03.Temmuz.2007, 05:39
Aurellio'nun Fenerbahçe'yi Betis'e tercih ettiği bir ortamda (Ne kadar doğru bilinmiyor) Senna'yı alabilmeyi düşünmek ne kadar akılcı? Ama yinede olmaz olmaz dememek lazım.Fenerbahçe büyük bir kulüp..
İlave olarak; Tuncay'ın M'brough'u Fenerbahçe'ye tercih ettiği ortamda, Serdar'ın Kocaelispor'u Fenerbahçe'ye tercih ettiği ortamda, Fenerbahçe kimseyi alamaz o zaman :)
Aurelio Betis'i tercih ediyor diye biz şimdi Güiza, Senna veya başka isimleri alamayacak mıyız? :)
GeNç KaRTaL
03.Temmuz.2007, 05:47
Alamazsınız demiyorum.Demek istediğim Muhammet abinin vurguladığı lig farkıydı..
tosunpasa
03.Temmuz.2007, 06:04
Aurelio gidiyorsa Aziz başkan daha iyisini getirir..
Addolorato
03.Temmuz.2007, 06:25
Aurelio gidiyorsa Aziz başkan daha iyisini getirir..
Tuncay gitti Aziz başkan daha iyisini getirmedi
Van Hoijdonk gitti Aziz başkan daha iyisini getirmedi
Anelka gitti Aziz başkan HENÜZ daha iyisini getirmedi
Bence yinede pek emin olmamakta fayda var.
scar face
03.Temmuz.2007, 06:29
Aureilo konusu artık canımı sıkmaya basladı eğer Betise giderse cok cok yanlıs yapar:(:(
nerazzuri
03.Temmuz.2007, 07:55
gidenin yerini dolduramıyoruz. Hep güvendik ama...
MeMo
03.Temmuz.2007, 08:10
Hiç biri Aurelio kadar gerekli değildi.Tuncay gitti Uğur onu aratmadı.ŞL'de çeyrek finale çıktık.Diğerleri için sadece şanssızlık diyorum.Hoijdonk Daum'La anlaşamadı bu yüzden Anelka'dan da aldığımız parayla iyi kadro kurduk.
fmsmyrna
03.Temmuz.2007, 08:13
Aurelio giderse hayatının hatasını yapar gider Betis'e sıradan bir futbolcu olarak oynar bence Fatih Hoca'da ona milli takım kapısını kapar.Bizde de Selçuk oynar Deniz oynar Maldonado oynar.Giden kendi kaybeder.
Memedov
03.Temmuz.2007, 08:50
Aurelio giderse hayatının hatasını yapar gider Betis'e sıradan bir futbolcu olarak oynar bence Fatih Hoca'da ona milli takım kapısını kapar.Bizde de Selçuk oynar Deniz oynar Maldonado oynar.Giden kendi kaybeder.
Ne Selçuk ne Deniz ne de Maldonado, istekli formda bir Aurelio etmez. Ben Aragones'in Aurelio'yu bir yere göndereceğini sanmıyorum. Tam istediği ve sevdiği bir tarz futbolcu.
EreN
03.Temmuz.2007, 09:29
Tuncay gitti carlos geldi SOL KANAT
Van Hooijdonk gitti ANELKA gelmişti yerine
Anelka gitti KEZMAN gelmişti kariyeri ortada..
bla bla bla..
fmsmyrna
03.Temmuz.2007, 09:39
Ne Selçuk ne Deniz ne de Maldonado, istekli formda bir Aurelio etmez. Ben Aragones'in Aurelio'yu bir yere göndereceğini sanmıyorum. Tam istediği ve sevdiği bir tarz futbolcu.
Tabiki de etmez ancak isteksiz ruhsuz bir Aurelio'ya Maldonado'yu bile tercih ederim.Zaten o da kalacağım kalmak istiyorum tarzında bir açıklama bile yapmadı
eGowiCh
03.Temmuz.2007, 10:06
Aurelio giderse yerine kaliteli bir ön libero alınır mutlaka, alınmazsa da Deniz Barış'a çok güveniyorum o mevkiide, bence Aurelio'yu aratmaz eğer geçen seneki gibi üst düzey oynarsa ve yine Selçuk var güvendiğim bir isim, olmadı Emre var. Bir şekilde doldururuz yerini, gerekirse Senna alınır veya bir başkası.
hp-fm-gs
03.Temmuz.2007, 10:08
bence ne Selçuk ne Deniz bir Aurelio etmez F. Bahça'de. Senna çok klas futbolcu aslında ama onun transferi de oldukça zor bana göre..
eGowiCh
03.Temmuz.2007, 11:08
Aurelio giderse yerine Senna alınamazsa, Xabi Alonso alınsa keşke. Fiyatı 19 milyon Euro ve Juventus ilgileniyormuş, almamız her ne kadar zor olsa da Aragones faktörü var.
Aragones, yöneticilerle yaptığı ilk görüşmede Güiza'nın alınmasını isterken, "Kezman ile birlikte oynatacağım" demiş. Semih'i gördükten sonra yine aynı fikirde olur mu bilemeyiz ama bir gerçek var ki Fenerbahçe beş yıllık aradan sonra çift forvet oynayacak.
Gürcan Bilgiç'in bugünkü yazısından bir alıntı, dedikleri doğru mu bakalım göreceğiz.
KaF KeF
03.Temmuz.2007, 15:21
"Sözümden dönemem"
Fenerbahçe'nin, Avrupa Şampiyonası başlamadan önce anlaşma sağladığı ancak şampiyon İspanya'nın kadrosuna sonradan girmesine karşın parlamayı başaran Güiza'nın talipleri çoğaldı. İsyanyol basını, turnuvada genelde yedek kalan ve EURO 2008'i iki golle kapatan Güiza'ya, İspanya'nın şampiyonluğunun ardından İngiltere kulüplerinden teklif yağdığını öne sürdü. Geçen sezon La Liga'nın gol kralı olan yıldız futbolcu için Arsenal, Tottenham, Sunderland ve Manchester City'den sonra Portsmouth'un da devreye girdiği bildirildi.
GÜİZA'NIN EŞİ: KAFAMIZ ÇOK KARIŞIK
İspanyol basını, "Ben EURO 2008 öncesi Fenerbahçe ile görüştüm ve söz verdim. Sözümden dönemem" diyen Güiza'yı İngiliz kulüplerinin astronomik tekliflerle kararından vazgeçirmeye çalıştığını öne sürüyor. İspanyol basını ayrıca Fenerbahçe'nin, Güiza'nın bonservisi için 12 milyon euroyu ödeyeceğini yazdı. Ayrıca bu oyuncunun, Mallorca ile arasındaki sözleşmeye göre 15 milyon euro artı vergi getiren her kulüp, Güiza ile anlaştıktan sonra golcü yıldızı kadrosuna katma hakkına sahip oluyor. Güiza'nın eşi Nuria Bermudez de, "Kafamız çok karışık. Bu hafta tekliflerin hepsini değerlendireceğiz ve kararımızı herkese açıklayacağız" diye konuştu.
03.07.2008
Kaynak : Sabah
Fernando Gago
03.Temmuz.2007, 17:57
Menajer Tutumlu: "Aurelio Betis'e her an imza atabilir"
Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Fenerbahçeli futbolcunun her an Betis’e imza atabileceğini söyledi.
Avrupa basınına Mehmet Aurelio'nun geleceği ile ilgili sürekli demeçler veren Tutumlu, “Dün gece Real Betis sportif direktörü Momparlet ile görüştüm ve onlarla anlaşmamızda ufak detaylar kaldı. Aurelio İspanya’da oynamak için Fenerbahçe'den önemli bir miktar parayı reddetti. Ancak onunla ilgilenen tek İspanyol kulüğ biz değiliz” şeklinde konuştu.
Deportivo’nun da yakından takip ettiği Aurelio için Tutumlu bir de analiz yaptı: “Mehmet Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncularından biri. Teknik kapasitesi çok yüksek ve kendisi mükemmel bir profesyonel."
anilton
03.Temmuz.2007, 19:00
Menajer Tutumlu: "Aurelio Betis'e her an imza atabilir"
Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu, Fenerbahçeli futbolcunun her an Betis’e imza atabileceğini söyledi.
Avrupa basınına Mehmet Aurelio'nun geleceği ile ilgili sürekli demeçler veren Tutumlu, “Dün gece Real Betis sportif direktörü Momparlet ile görüştüm ve onlarla anlaşmamızda ufak detaylar kaldı. Aurelio İspanya’da oynamak için Fenerbahçe'den önemli bir miktar parayı reddetti. Ancak onunla ilgilenen tek İspanyol kulüğ biz değiliz” şeklinde konuştu.
Deportivo’nun da yakından takip ettiği Aurelio için Tutumlu bir de analiz yaptı: “Mehmet Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncularından biri. Teknik kapasitesi çok yüksek ve kendisi mükemmel bir profesyonel."
Her şey burada bitiyor bence...
fmsmyrna
03.Temmuz.2007, 19:03
Bence şu adamın demeçlerini koymayalım buraya ismini gördükçe insan sinirleniyor.Ben Selçuk'a güveniyorum konfederasyon kupasında çok iyi oynuyordu devamlı 11 oynarsa o da kendini geliştirir.Bence onun tek eksiği aşırı güveni topu hiç kaptırmayacam sanıyor biraz fazla tutuyor ayağında topu ancak Aurelio'dan + özelliği ileri pas atabilmesi müthiş arapaslar atabiliyor.
Ronaldo'nun Milan'la sözleşmesi bitmiş alsak aslında :D
anilton
03.Temmuz.2007, 19:06
Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım,F.Bahçe'nin mevcut kadrosunda Aurelio'nun boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu yok.Eğer giderse o mevkiiye mutlaka transfer yapılmalı...
nerazzuri
03.Temmuz.2007, 19:11
Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım,F.Bahçe'nin mevcut kadrosunda Aurelio'nun boşluğunu doldurabilecek bir oyuncu yok.Eğer giderse o mevkiiye mutlaka transfer yapılmalı...
Katılıyorum. Oraya Deniz veya Maldonado'yu düşünüyorlar ama hiç biri Aurelio gibi koşan pres yapan mücadele eden futbolcular değil.
anilton
03.Temmuz.2007, 19:13
Katılıyorum. Oraya Deniz veya Maldonado'yu düşünüyorlar ama hiç biri Aurelio gibi koşan pres yapan mücadele eden futbolcular değil.
Bir kere ikiside Aurelio kadar hızlı,seri ve çevik değiller...
Deniz geçen sene oynadığı süre zarfında çok başarılı olmuştu,bununda en büyük sebeplerinden birisinin Aurelio ile birlikte oynaması olduğunu unutmamak lazım...
Universal
03.Temmuz.2007, 20:01
Aurelio'nun başka takıma gitmesi önemli değil. Sonuçta sonsuza dek bizde mücadele etemyecek. Ama Aurelio Betis'e giderse bu kadar emeğinin karşılığını alamaz. Avrupa'da zirveye oynayan bir kulüpte oynamayı hak eden bir futbolcu. Aurelio bizden giderse ondan daha iyisini alacağımızı sanmıyorum. Ne yapıp ne edip elimizde tutmalıyız. Hatta gerekirse şimdi sözleşme imzalayıp üç-dört sezon daha takımda tutmalıyız.
ForsakeN
03.Temmuz.2007, 20:06
Appiah'ın durumu ne oldu? Eğer önümüzdeki sezon takımda kalırsa Aurelio'nun yokluğunu onla kapayabiliriz. Emre-Appiah ikilisi de yeterli olacaktır
nerazzuri
03.Temmuz.2007, 20:07
Appiah'ın durumu ne oldu? Eğer önümüzdeki sezon takımda kalırsa Aurelio'nun yokluğunu onla kapayabiliriz. Emre-Appiah ikilisi de yeterli olacaktır
Fifa Appiah'ı sanırım Serbest bıraktı.
eGowiCh
03.Temmuz.2007, 21:20
Aragones'in yardımcı antrenörlerinde bir sorun oluşmuş. İspanya Milli Takımındaki ekibi gelmiyor, kendi seçtiği diğer adamları geliyor. Bu yeni gelecek isimler hakkında bir araştırma yaptım da, gayet iyi isimler, diğerlerinden pek farkları yok. Cesar Mendiondo İspanya Milli Takımından gelen tek isim, Ufarte, Paredes ve Ochotorena sorun çıkarmış, onların yerine ise Aragones başkalarını getiriyor.
Yanında yardımcı antrenör olarak Atletico Madrid'den tanıdığı Cesar Mendiondo, fizik kondisyon çalıştırıcısı Carlos Cascallana ve kaleci antrenörü Angel Ferez'i götüreceği bildirildi. Luis'in İspanya Milli Takımı'nda birlikte çalıştığı yardımcıları Ufarte, Paredes ve Ochotorena'nın kişisel başka sözleri olmasından dolayı Fenerbahçe'ye gelemeyecekleri belirtildi.
Cesar Mendiondo
Luis Aragones’in taktik geliştirme çalışmalarında önemli rol üstleniyor. Cesar Mendiendo enerjik ve hırslı bir antrenör. Rakip takımları izlemek ve analiz etmek onun görevi. Geçmişte, rakiplerle ilgili hazırladığı ayrıntılı dosyalar sayesinde Aragones birçok zorlu maçı kazanmayı bildi.
Doğum yeri: Madrid
Doğum tarihi: 1966
Çalıştığı takımlar: Rayo Vallecano, Espanyol, Merida, Atletico Madrid
Görevi: Taktik sorumlusu
Angel Ferez
42 yaşındaki kaleci antrenörü Aragones gibi disiplini ile tanınıyor. FM'de kaleci antrenörlüğü özelliği 20, belli ki iyi bir kaleci antrenörü olarak tanınıyor ülkesinde.
TheTrooper
03.Temmuz.2007, 23:35
bayram tutumlu kim yaa.
Varonil
03.Temmuz.2007, 23:39
Ufarte ve Paredes'in gelmemeleri kötü olmuş.Ufarte iyi derecede Portekizce biliyor,Brezilyalı oyuncularla arası çok iyi olabilirdi.Paredes olsaydı kondisyon konusunda hiç sıkıntı çekmeyecektik,neyse Aragones'in seçtikleri diğer isimler iyi olacaktır umarım.
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 01:21
İspanyolların Aurelio ve Güiza iddiası
İspanyol basınında Fenerbahçe haberleri her geçen gün yer bulmaya devam ediyor. Güiza'nın bu hafta resmi sözleşme imzalayacağını yazan İspanyol basını, Aurelio'nun da Real Betis ile para konusunda anlaşamadığını iddia etti.
İspanyol spor basını, Fenerbahçe'nin bu hafta İspanyol milli futbolcu Daniel Güiza ile resmi sözleşme imzalayacağını iddia etti.
Verilen haberlerde, Avrupa Futbol Şampiyonası Kupası'nı ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte kutlamak için hafta sonunu Sevilla ve Jerez de geçirecek Güiza'nın, Pazartesi günü İstanbul'a gitmesinin beklendiği ifade edildi.
Öte yandan, İspanya'nın Real Betis kulübünün, Mehmet Aurelio'nun istediği parayı fazla bulunca transfer görüşmelerinin başarısızlıkla sona erdiği bildirildi.
Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu vasıtasıyla yürütülen görüşmelerde, Real Betis'in başkanı Lopera'nın, Fenerbahçe'ye ödenmesi gereken bonservis bedelini vermek istemediği ve parasal konularda anlaşma sağlanamadığı belirtildi. İspanyol basını, İngiltere'nin Everton kulübünün ciddi olarak Aurelio ile ilgilendiğini yazdı.
NTV Spor
Addolorato
04.Temmuz.2007, 01:34
Appiah Empoliyle anlaştı yanlış hatırlamıyorsam
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 01:39
Senna: "Villarreal'de kalacağım!"
EURO2008'de sergilediği performansla herkesi kendisine hayran bırakan ve ülkesinin şampiyonluğa ulaşmasında önemli rol üstlenen İspanya doğumlu Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Marcos Senna Arsenal'e gideceği iddialarının çıktığı bu dönemde Villarreal'den ayrılmayı planlamadığını dile getirdi.
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda sergilediği performansla turnuvaya damgasını vuran ve birçok takımın transfer gündemine giren İspanya doğumlu Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Marcos Senna Arsenal'e gideceği iddialarının çıktığı bu dönemde Villarreal'den ayrılmayı planlamadığını dile getirdi.
Villarreal Başkanı'yla da görüştüğünü dile getiren 32 yaşındaki Senna kulübüyle olan sözleşmesini kısa bir süre içinde 2 yıl uzatacaklarını belirtti.
Ajansspor Dış Haberler Servisi
Universal
04.Temmuz.2007, 06:11
Aragones geldi.
knsyr
04.Temmuz.2007, 06:13
atatürk havaalanı dış hatlar gidiş terminalinde çalışıyorum 2 gün önce aurelio mağazamıza geldi kendisine transferini sordum istediği takımla görüşebilirmiş fakat transfer olursa fenerbahçeye bir tazminat ödenmeliymiş bu tazminatıda valencia yüksek bulmuş bi kaç klüple daha görüşmeleri varmış ama büyük ihtimalle kalcakmış
MeMo
04.Temmuz.2007, 06:24
Hoşgeldin Aragones.
@ksnyr: İnşallah doğrudur :)
Universal
04.Temmuz.2007, 06:30
Aragones, havaalanında İspanyollar gördü ve İspanyol vatandaşlarıın tezahuratları içinde İstanbul'a ayak bastı.
@ksnyr: Aurelio gidicidir. Bayram Tutumlu aklını boyadı.
knsyr
04.Temmuz.2007, 06:34
ben bizzat konuştum bana söyledikleri oydu yani gitmesinde ki tek engel fenerbahçeye ödenecek tazminat tazminatı bi klüp gözden çıkarırsa gider ama görüşmelerde gözden çıkaran olmamış inş. olmazda
Universal
04.Temmuz.2007, 06:39
Aurelio, sadece tazminat yüzünden kalacak ise kalmaması daha iyidir. Çünkü; kendi arzusu ile oynayamıyacak ve sene sonunda ise bedavaya transfer olmuş olacak.
knsyr
04.Temmuz.2007, 06:45
fenerbahçe kesenin ağzını açıp aurelio ile sözleşme yenilemelidir çünkü hem türk vatandaşı olup hemde bu kadar harika zihinsel özelliklere sahip bir defansif orta saha oyuncusu yok! kaliteli defansif orta saha yokmu? var ama aureLio gibi hırslı ve istikrarlısı yok
TR.CaPTaiN
04.Temmuz.2007, 07:03
Hocamıza artık hoşgeldin demekten başka yolumuz kalmadı. Umarım Aziz başkanın yüzü kara çıkmaz.
KaF KeF
04.Temmuz.2007, 07:05
Luis Aragones İstanbul’da
03 Temmuz 2008 Perşembe
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-02_aragones446.jpg
Kulübümüzün yeni sezonda Profesyonel Futbol A Takımımızı çalıştırmak üzere ön kontrat yaptığı Luis Aragones, bugün İstanbul'a geldi. Aragones'i, Atatürk Havalimanı'nda bir grup taraftarımız tezahürat ve sevgi gösterileriyle karşıladı.
Ibreria Havayolları'na ait bir uçakla bugün akşam saatlerinde Madrid'ten hareket eden Fenerbahçe'nin ön kontrat yaptığı Luis Aragones, beraberindeki Carlos Carcallano ve Cesar Mediondo ile birlikte, saat 22 55'te Atatürk Havalimanı'na indi. Aynı uçakta Aragones'le birlikte Asbaşkanlarımız Mahmut Uslu ve Şekip Mosturoğlu da bulunuyordu. Luis Aragones ve beraberindekileri, İdari İşler Koordinatörümüz Serkan Acar ve Dış İlişkiler Müdürümüz Turgut Acar, Atatürk Havalimanı'nda çiçeklerle karşıladı. Ayrıca havalimanına gelen bir gurup taraftarımız, Argones lehine sevgi gösterilerilerinde bulundu. Marşlar söyleyen, meşaleler yakan taraftarlarımız, tezahüratlarla Aragones'e destek verdi. Geceyi otelde geçirecek olan Luis Aragones, 4 Temmuz Cuma günü(yarın) kulübümüze gelecek. Aynı gün yöneticilerimiz ve takımımızla tanışacak olan Aragones, 6 Temmuz Pazar sabahı, takımımızla birlikte, hazırlık kampı için Avusturya'ya gidecek. Aragones ile ilgili program daha sonra duyurulacak.
demirhanmurat38
04.Temmuz.2007, 07:16
arkadaslar ispanyolların ünlü gazetesine göre Aurelio kesin olarak anlaşmış betisle...
http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/betis/es/index.html bu haber ispanyolca ancak şu blogta da var haber.(çok iyi bir blogtur tavsiye ederim, ayrıca adamın ispanyolcası var ordan yazmıs haberi)
http://acetobalsamico.blogspot.com/ bu
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 07:27
Luis Aragones'in iki yardımcısı geldi, Carlos Cascallana ve Cesar Mendiondo. Hayırlı olsun. Mendiondo İspanya Milli Takımı ekibinden olan, izleme ve istatistik antrenörü. Cascallana ise kondisyoner. Diğer 2 yardımcı (kaleci antrenör ve yardımcı antrenör) ise Avusturya kampına dahil olacaklarmış, FBTV söyledi. Onlar da muhtemelen Angel Ferez ile diğer bir isim olacak, Ufarte olabilir.
Hoşgeldin Aragones.
demirhanmurat38
04.Temmuz.2007, 07:31
haber turk sitelerine de dustu...
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=83776&cat=170&dt=2008/07/04
scar face
04.Temmuz.2007, 07:34
Guizanın facebook profilinde takım bölümünde Fenerbahce yazıyor büyük ihtimalle o artık bizde:D
demirhanmurat38
04.Temmuz.2007, 07:36
Guizanın facebook profilinde takım bölümünde Fenerbahce yazıyor büyük ihtimalle o artık bizde:D
daha kesinleşen bir şey yok ama fenerbahçe avantajlı 17M € luk teklif yaptılar mallorcaya
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 07:37
Güiza bir aksilik olmazsa Avusturya kampında yer alacak, bence bu Güiza en geç pazar günü açıklanır, kampa katılır. Aragones de geldiğine göre, yarın transfer konusu görüşülecektir mutlaka. Aziz Başkan ile Aragones bu konuyu görüşecekler ve transferi bitireceklerdir.
Aurelio'dan alacağımız tazminat iyi bir bedel olsa bari :) Aurelio'nun yerine de İspanyol bir ön libero alırız Maldonado'yu gönderip. Aragones dil konusundan çekindiğini söylüyor, iletişim konusunda sorun yaşamamak için İspanyolca bilen yani İspanyol futbolcular transfer edilmesini isteyebilir, bence takımın eksik bölgelerine KALİTELİ İspanyol isimler monte edilmeli, mesela Xabi Alonso, Senna gibi ön liberolar, tabii bu isimler olmayabilir, olmazsa genç isimler alınabilir.
KaF KeF
04.Temmuz.2007, 07:38
İŞ Mallorca'da değil,Guiza'da bitiyor ...
scar face
04.Temmuz.2007, 07:38
Bence coktan sözlesme imzalandı bile...
goosfraba
04.Temmuz.2007, 07:39
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-03_aragones446.jpg
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 07:46
AURELIO SONUNDA BETIS'TE
HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ
İspanyol Marca'da yer alan habere göre Mehmet Aurelio ile Betis arasında kesin anlaşma sağlandı ve yıldız futbolcu yeni sezonda La Liga ekibinde forma giyecek.
Marca'nın Andres Ocana imzasıyla verdiği habere göre, Yeşil-Beyazlı ekibin Fenerbahçeli Mehmet Aurelio ile kesin anlaşma sağladığı ifade edildi.
Fenerbahçe'nin yeni çalıştırıcısı Aragones'in haberini ilk veren kurum olan Marca Radyosu'na dayanılarak yazılan haberde, uzun pazarlıklar sonunda tarafların anlaşma sağladığı ve Aurelio'nun da kısa süre sonra atacağı resmi imzayla birlikte yıllık 1 milyon euro alacağı belirtildi.
Marca'ya göre Betis ilerleyen saatlerde Milli Takım forması da giyen Mehmet Aurelio'nun transferini resmi olarak açıklayacak.
scar face
04.Temmuz.2007, 07:47
NEEE 1 milyon € mu bu para için mi gitti oralara gülerim ben buna.
dnz498
04.Temmuz.2007, 07:49
ben bu son haberin kulupler anlasamadigi icin iptal oldugunu duymustum aksam saat 9 falandi daha sonraki saatlerde mi bir gelisme oldu acaba eger gercekse FB icin buyuk kayip olur kanimca
demirhanmurat38
04.Temmuz.2007, 07:50
NEEE 1 milyon € mu bu para için mi gitti oralara gülerim ben buna.
ben de şaşırdım paraya baska bir nedeni de olmsı lazım:0:
nerazzuri
04.Temmuz.2007, 07:52
hayırlı olsun ne diyelim. inşAllah başarılı olur. karşılığına çok büyük bir ücretle alıcak baksanıza.
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 07:53
1 milyon Euro'ya imza attıysa yazıklar olsun gerçekten, Fenerbahçe'de çok daha iyi para alabilir, en az 2 milyon Euro verir bizim yönetim, zaten iyileştirme yapılacağını da söylemişti ama sanırım Aurelio'nun menajeri 3 milyon Euro istemiş bizim yönetimden, bu yüzden bizimkiler de yanaşmamış.
Aragones de ne şanslı, gelir gelmez çiçeği aldı, çiçeği veren de çiçekten güzel :)
GeNç KaRTaL
04.Temmuz.2007, 08:04
Güiza transferi bence bitirilmiştir.Açıklanmasının gecikmesinin sebebini ise şöyle düşünüyorum.Bildiğiniz gibi Güiza Avrupa şampiyonasındaydı ve turnuvadan sonra bütün milli oyuncular tatil yaptılar.Kulüplerinin kamplarına henüz katılmış değiller.Fenerbahçe yönetimide Güiza kampa katılacağı zaman açıklayıp gündemin Güiza'dan oluşmasını isteyecektir.
Aurellio konusunda ise eğer gerçekten 1 milyon Euro'ya gitmişse İspanya'da oynamayı çok istiyordur demektir.Ne diyelim hayırlı olsun ama Fenerbahçe için büyük eksik olacak.Yerine kaliteli bir oyuncu alınmalı.
TR.CaPTaiN
04.Temmuz.2007, 08:07
Tutumlu bey ne kadar alacak ondan ne haber ?
fmsmyrna
04.Temmuz.2007, 08:15
Transfer gerçekleşebilir ancak Marca,As bu gazetelere inanmayın bence çünkü bu gazeteler oranın Fotomaç,Fanatik gibi gazeteleri.
Şimdi Lig tv'de sarı kanaryalar programında gitmişler Mallorca basın sözcüsü bize ulaşan teklif yok dedi ancak serbest kalması için belirli bir miktar var onu federasyona yatırırlar olur dedi.Sonra Güiza ile konuştular.O da henüz kara vermediğini şampiyonluğun tadını çıkardıktan sonra karar vereceğini söyledi bence de olursa bu transfer Güiza'nın tatili bittikten sonra açıklanır.
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 08:20
Tutumlu bey ne kadar alacak ondan ne haber ?
Bence Tutumlu 3 milyon Euro'ya el sıkıştı Betis ile, 2 milyon Euro'sunu kendine, 1 milyon Euro'sunu Marco'ya verecek :)
Lionel Andres Messi
04.Temmuz.2007, 08:23
arkadaşlar yanlış anlamayın ama güizayı ciddi anlamda roma arsenal istiyorsa güiza o takımları tercih eder.bence fenerbahçe büyük yol katetti ama daha kesin değil heralde yakında çıkar kokusu.
dnz498
04.Temmuz.2007, 08:25
arkadaşlar yanlış anlamayın ama güizayı ciddi anlamda roma arsenal istiyorsa güiza o takımları tercih eder.bence fenerbahçe büyük yol katetti ama daha kesin değil heralde yakında çıkar kokusu.
bence zaten o takimlar araya girmeseydi bu is coktan bitmisti
fmsmyrna
04.Temmuz.2007, 08:25
Biz Tutumlu'ya sallıyoruz ki bence haklıyız o ayrı da Aurelio'yu anlamakta güç Şampiyonlar Ligi'nden kümede kalma savaşına
uAsamet91
04.Temmuz.2007, 08:28
fenerbahce aurellio'yu kaybetti büyük sorun yaşayacak orta sahada...
nerazzuri
04.Temmuz.2007, 08:31
Aurelio'nun tek amacı ilk sene kendisini gösterip 2.sezon büyük bir klübe gitmek olabilr. ama birde gösteremez ise? acaba burasını hiç düşündümü?
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 08:39
Yaşı gelmiş 31'e, bu saatten sonra büyük takımlar biraz onu zor alır, ancak olağanüstü bir performans göstermesi lazım. Hani Valencia, Villarreal gibi takımları bir derece anlarım da Betis, Deportivo, bunlara gitmek ne mantıkladır?
Revolution
04.Temmuz.2007, 08:40
bence aurelio'nun kariyeri bitti..Burada paşa paşa oynamak varken kendini çok büyük riske attı..Milli takıma daha alınmayacak bence..
PesimiSTyLa
04.Temmuz.2007, 08:41
Haber gercek mi yani 1M € ya mı gitti :s
Eger doğruysa bence ortasaha için büyük kayıp. Fenerbahce bu mevkiye de oyuncu almalı. Maldonado, deniz ile yürümez keza.
nerazzuri
04.Temmuz.2007, 08:41
sanırım yaşının ilerlediğini düşünüyor ki, öyle ve her futbolcu gibi ne pahasına olursa olsun avrupada foma giyme heycanını yaşamak istediğindendir. başka bir anlam veremiyorum.
dnz498
04.Temmuz.2007, 08:42
Yaşı gelmiş 31'e, bu saatten sonra büyük takımlar biraz onu zor alır, ancak olağanüstü bir performans göstermesi lazım. Hani Valencia, Villarreal gibi takımları bir derece anlarım da Betis, Deportivo, bunlara gitmek ne mantıkladır?
bazi insanlar hayatlarinin bazi donemlerinde degisiklik isterler ki bunda da bence haklilardir monotonluk cok yorar insani eger heber gercek ise su saatten sonra kararina saygi duymak gerekir
nerazzuri
04.Temmuz.2007, 08:58
inşAllah başarılı olur.
O kadar emeği var takımın üstünde bu saatten sonra köstek olmamız doğru olmaz.
fmsmyrna
04.Temmuz.2007, 09:06
Ben geçen sezon Tuncay'a kızmamıştım çünkü yaşı uygundu bazı hedefleri vardı ve bunları gerçekleştirmek için süresi vardı.Bu zamanda hangi zirvedeki kulüpler bu yaşta oyuncu alıyor yıldızlar hariç çoğu takım genç oyunculara yöneliyor.Milli takımın kapanacağı görüşüne bende katılıyorum.Aurelio'ya kızmasam bile anlamak güç
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 09:20
Aurelio baş tacı olduğu kulüpten avrupanın sıradan bir takımına gittiyse bence çok büyük hata yaptı..
Nocna Mora
04.Temmuz.2007, 09:34
Aurelio belkide kendini göstermke istemiştir. Ayrıca Maldonado hala kapalı bir kutu eğer gerçek oyununu oynarsa çok yararı dokunur Fenerbahçe'ye
hp-fm-gs
04.Temmuz.2007, 09:56
Aurelio'nun kendini gösterecek birşeyi kalmadı bence artık ve hem bunu yapacak olsa bile FB daha uygun bir kulüp değil mi kendisine ? en azından cl'de oynama şansı vardı..
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2007, 10:55
Aurelio baş tacı olduğu kulüpten avrupanın sıradan bir takımına gittiyse bence çok büyük hata yaptı..
bunu ilk defa yapmadi, ilk magdurlar bizdik :)
Sheriff
04.Temmuz.2007, 11:38
bunu ilk defa yapmadi, ilk magdurlar bizdik :)
Eğer Trabzonspor'dan bahsediyorsan bu durumdan çok farklı.. Birinde kademe atlıyor birinde atlamıyor..
Eğer transfer kesin olarak bittiyse Betis'te başarılı olmasını dilemekten başka yapabileceğimiz birşey yok..
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2007, 12:01
Eğer Trabzonspor'dan bahsediyorsan bu durumdan çok farklı.. Birinde kademe atlıyor birinde atlamıyor..
Eğer transfer kesin olarak bittiyse Betis'te başarılı olmasını dilemekten başka yapabileceğimiz birşey yok..
Ilk once Genclerbirligi ile anlasmistiya, ondan diyorum :)
JunkChorn
04.Temmuz.2007, 12:15
Bence bu haber doğru değil :) yinede resmi sitelerinden bakmak lazım Betis'in
Eğer doğru ise başarılar dilerim ama 1mn € için yazık etti kendine..
EDİT:Resmi sitede pek bişey göremedim ben:)Hatta hiç bişey..
Buyrun:http://www.realbetisbalompie.es/
goosfraba
04.Temmuz.2007, 12:56
Hiçbir oyuncu 1 mn için kurulu bir düzenini, Şampiyonlar ligini bırakıp küme düşmemeye oynayan bir takımı tercih etmez. Aurelio akıllı bir oyuncu, gideceğini sanmıyorum.
JunkChorn
04.Temmuz.2007, 13:01
Bende sanmıyorum 9 gibi falan Resmi site zaten yalanlayacaktır.
Nedvedmania
04.Temmuz.2007, 16:22
Güiza'da büyük şok
F.Bahçe'nin imza için beklediği İspanyol gol kralının morali alt üst olurken, durum şimdi daha da karmaşık bir hale geldi
Şok gelişme
F.Bahçe'nin imza için beklediği İspanyol gol kralının morali alt üst olurken, durum şimdi daha da karmaşık bir hale geldi.
İspanyol basını, Fenerbahçe ile anlaşan ancak aldığı cazip teklifler nedeniyle aklı karışan Daniel Güiza'nın, pazartesi günü İstanbul'a gelip sarı-lacivertlilerle resmi sözleşme yapacağını ileri sürdü. Yapılan haberlerde Barça, Arsenal, Tottenham, Sunderland, Manchester City, Porstmouth ve Roma'nın ilgilendiği La Liga'nın
gol kralının, Fenerbahçe'ye verdiği sözü tutacağı belirtildi. Ancak yaşanan şok bir gelişme, hesapları alt üst etti.
ANİDEN RAHATSIZLANDI
El Pais gazetesinin haberine göre Güiza'nın yakında dünyaevine gireceği sevgilisi Nuria Bermudez, İspanya'nın şampiyonluk kutlamaları gecesinde birden bire rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 2.5 aylık bebeğini düşürdüğü belirlenen Nuria'nın geceyi geçirdiği hastaneden çıkışta oldukça bitkin olduğu belirtildi. Bu şok gelişme tüm hesapları bozarken, Güiza'nın moralinin çok bozuk olduğu, durumun iyice karmaşık hale geldiği belirtildi.
Çok karıştı bu iş gerçekten :)
barahir
04.Temmuz.2007, 17:37
Cihan Kaynak nedir? Bana biraz atmasyon gibi bi haber geldi..
a.arıcı-11
04.Temmuz.2007, 18:14
Cihan Kaynak nedir? Bana biraz atmasyon gibi bi haber geldi..
Fotomaç birader başka kim yazar böyle 90 bölümlük dizi çıkacak senaryoyu:)
Aurelio haberleride yalan.Aynı gazeteler Eto'o-Ronaldinho ikilisini Fenerbahçeye,Eto'o'yu tek başına BJK'a,Deco'yu da GS'ye getirmedimi?
Universal
04.Temmuz.2007, 19:02
Lig TV ekibi, Güiza ve Mallorca yönetimi ile konuşmuş. Güiza yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile görüştüğünü açıkladı. Mallorca ise Fenerbahçe yönetimi bizle Güiza transferi hakkında hiçbir görüşme yapmadığını söylüyor.
KaF KeF
04.Temmuz.2007, 19:26
Semih'ten Mor Menekşeler'e ret
Sezonu Süper Lig’in gol kralı olarak kapattıktan sonra Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ortaya koyduğu futbol ve attığı kritik gollerle ünlü kulüplerin transfer listesine giren Semih Şentürk’ten Fiorentina’ya ret.Başarılı golcünün avukatı ve menaceri Şenol Çilek, İtalyan ekibinin oyuncusunu transfer istediğini ancak teklife sıcak bakmadıklarını belirterek, “Çünkü eğer Semih Avrupa’ya gidecekse, bu takım Fenerbahçe’den büyük olmalı” açıklamasını yaptı.
‘Klasını ortaya koydu’
Türkiye'de gol kralı olan Semih’in, Euro 2008 (http://www.sporx.com/futbol/euro2008) ’de de nasıl bir golcü olduğunu gösterdiğini ifade eden Çilek, şunları söyledi: “Fenerbahçe’de ilk 11’de oynamayı hakediyor. Takımında gerekli ilgiyi göreceğine eminim.
Fiorentina köklü bir İtalyan kulübü ama Semih’in ideallerinde yeri yok. Fenerbahçe, yine Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak. Oyuncum 2 sene daha kulübünde kalmaya kararlı. Ondan sonra neler olacağını yaşayıp, göreceğiz.”
Kaynak: Fanatik
.
.
.
Betis vazgeçti!
Uzun süredir Mehmet Aurelio’yu alabilmek için uğraş veren Real Betis, yıldız oyuncunun istediği parayı fazla bulup, bu transferden vazgeçti. İspanya basınında çıkan haberlerde, Aurelio’nun menaceri Bayram Tutumlu ile yürütülen görüşmelerde, Real Betis Başkanı Lopera’nın, Fenerbahçemize ödenmesi gereken bonservis bedelini vermek istemediği ayrıca parasal konularda da anlaşma sağlanamadığı kaydedildi. Transfer görüşmelerinin sona erdiği bildirilirken, Fenerbahçemizin orta sahadaki yıldızıyla İngiltere’nin Everton kulübünün ciddi olarak ilgilendiği ileri sürüldü.
Kaynak: Fanatik
04.07.2008
ForsakeN
04.Temmuz.2007, 19:51
Lig TV ekibi, Güiza ve Mallorca yönetimi ile konuşmuş. Güiza yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile görüştüğünü açıkladı. Mallorca ise Fenerbahçe yönetimi bizle Güiza transferi hakkında hiçbir görüşme yapmadığını söylüyor.
Bu da demek oluyorki eğer alırsak Guzia'nın sözleşmesindeki serbest kalma maddesinden yararlanarak 15M Euro ödeyip alacağız. Buna "yararlanmak" kelimesi ne kadar uygun orası meçhul tabi :)
a.arıcı-11
04.Temmuz.2007, 20:58
Aragones’in imza töreni yarın 11.00’de
04 Temmuz 2008 Cuma
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-02_aragones446.jpg
Kulübümüzün yeni sezonda Profesyonel Futbol A Takımımızı çalıştırmak üzere ön kontrat yaptığı Luis Aragones'in resmi imza töreni, yarın saat 11.00'de, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası'nda yapılacaktır.
ForsakeN
04.Temmuz.2007, 21:26
Aragones Stadı Gezdi
Profesyonel Futbol Takımımızın yeni teknik direktörü Luis Aragones sabah saat 09.00'da geldiği Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda, müzemizi, saha ve soyunma odalarını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Saat 09.30'da Başkanımız Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerimizle tanışan Luis Aragones yaklaşık 3 saat süreyle kulüp binasında bulundu.
Beraberindeki Carlos Carcallano ve Cesar Mediondo ile birlikte Başkanımız Aziz Yıldırım ile yaptığı toplantıdan hemen sonra asbaşkanlarımız Mahmut Uslu ve Murat Özdaydınlı ile birlikte tekrar soyunma odasına gelen Luis Aragones yeni sezon ile ilgili isteklerini yöneticilerimize söyledi.
Teknik direktörümüz Luis Aragones Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda sahayı gezerken ise hayranlığını şu cümlelerle dile getirdi: "Stat çok mükemmel bir yapıya sahip. Mmimari yapı olarak da tesis bazında da her şey düşünülmüş. Özellikle akustik çok etkileyici. Ancak, atmosfer nasıl olursa olsun ben maçlar sırasında sakin tavrımı koruyup takımımı en iyi şekilde yöneteceğim. Fenerbahçe olarak tüm kupalara talibiz. Katıldığımız tüm kulvarlardaki kupaları kazanmak istiyoruz."
Öte yandan, akşam antrenmanından önce Samandıra Kamp Tesisleri'ne gelecek olan teknik direktörümüz Luis Aragones ve ekibi burada oyuncularımızla ve tesis personeli ile tanışacak.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-04_aragones1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-04_aragones2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-04_aragones3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-04_aragones4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-04_aragones5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-04_aragones10.jpg
a.arıcı-11
04.Temmuz.2007, 21:29
sarı rengi giymiyor giydirmiyor diyenlere iyi bir cevap olmuş takım elbisesi
barahir
04.Temmuz.2007, 21:36
sarı rengi giymiyor giydirmiyor diyenlere ney bir cevap olmuş takım elbisesi
Zaten önceki sayfalarda bi basın toplantısında sarı gömlek ve sarı kravatı vardı.. Ah şu medya yok mu...
scar face
04.Temmuz.2007, 22:58
Su Guizanın haberine cok güldüm yau:D:D eğer gercekten fotomacsa büyük bir kanaldan dizi senaryosu istenebilir.Vay be dedeme bak hele:D
eGowiCh
04.Temmuz.2007, 23:14
BİR TRANSFERİN PERDE ARKASI
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'a, İngiliz devi Chelsea'nin talip olduğu iddialarının doğru olduğu ortaya çıktı!..
Peki Chelsea'nin yeni çalıştırıcısı Scolari'nin kadrosunda görmek istediği Roberto Carlos, bu teklife ne yanıt verdi?
Hemen belirtelim yıldız oyuncunun verdiği yanıt sarı lacivertli taraftarları sevindirecek cinsten!.. Roberto Carlos'un, Scolari'nin teklifini teşekkür ederek reddettiği ve "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Futbolculuk kariyerimi Fenerbahçe'de noktalamak istiyorum" dediği öğrenildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
scar face
05.Temmuz.2007, 00:39
Roberto Carlos oooooo oooo diyorum:D:D
fmsmyrna
05.Temmuz.2007, 01:39
Bugün Lig Tv'de Futbol Gündemi programında Fenerbahçe muhabiri Aragones ile yönetimin toplantı yaptığını bundan sonra gelicek ve gidicek isimlere kamptan sonra karar verileceğini söyledi yani transfer beklemede anlaşılan Avusturya kampına Aurelio'nun da katılacağını hiç bir sorun olmadığını belirtti.
KaPaLı
05.Temmuz.2007, 01:42
Herkes gûiza diyo ama inşallah gelmez. Yaşı 27 ve İspanya La Liga'da oynadığı maç sayısı 94 attığı gol 47 ama zaten 27 tane sadece bu sezon atmıştı. Tamam iyi forvet olabilir ama Semih varken gûiza fazlalık bence onun yerine daha iyi bir oyuncu alınabilir.
Türk vatandaşlığı olan 1 forvet oyuncusuda olabilir. Halil Altıntop en ideal aday olarak gözüküyo bence. Eğer hareketli oynayacaksa Kanatta oynama özelliğinin olmasıda avantajı
hp-fm-gs
05.Temmuz.2007, 01:47
Güiza'yı istemeyip Halil'e yönelmek oldukça ilginç geldi bana..
Güiza'dan daha iyisi kim olabilir FB için şu şartlarda ?
eGowiCh
05.Temmuz.2007, 02:09
Güiza'yı istemeyip Halil'e yönelmek oldukça ilginç geldi bana..
Güiza'dan daha iyisi kim olabilir FB için şu şartlarda ?
Katılıyorum.
Aragones ile Başkan görüşmüş ve alınan kararlar şu şekilde:
- Başkanın da isteğiyle Aragones gelecek yıl çift forvet oynatacakmış.
- Aragones transferlerde acele edilmemesini istemiş.
- Kamptan sonra gidecek oyuncular belli olacakmış.
- Roberto Carlos'un takımda tutulması istenmiş.
Aragones bakalım kimleri gönderecek takımdan, göreceğiz.
hp-fm-gs
05.Temmuz.2007, 02:11
Carlos kesinlikle kalmalı bana göre de, tecrübesi ile birlikte ismi bile yetiyor Türkiye için..
çift forvette Semih'in yanına hızlı ve bitirici bir forvet alınırsa [Güiza], sistem başarı getirebilir. sanırım Aragones milli takım sisteminde oynatacak F. Bahçe'yi..
dnz498
05.Temmuz.2007, 02:12
bence aragones ilk etapta kimseyi yollamaz
cunku henuz tanimiyor
aksine elde edebildigi kadar oyuncuyu tutmaya calisir
maksat forma icin savas yaratmak olur
KaF KeF
05.Temmuz.2007, 02:17
İnşaAllah İlhan'ı göndermeye kalkmaz..{Satılık Olarak]
UlquioRRa
05.Temmuz.2007, 02:23
Fener Güiza yerine gitsin Martins'i alsın. Bana göre Fener'in alabileceği en yaralı transfer Martins olur.
efe24
05.Temmuz.2007, 02:57
ben bu aragones den çok umutluyum fenerbahceyi zicodan daha iyi götürebilir diye düşünüyorum
scar face
05.Temmuz.2007, 03:04
Peki Zicoya 2006 Ekım ayında tek forvete dön diye baskı yapan kımdı,medyada Azizsilin operasyonu sekılınde adlandırılan 4-4-1-1e dönülmesinin sorumlusu kımdı Aziz baskandı ee ne değişti o zamandan bu yana.Dünya alem biliyor Alexle 4-4-2nin olmayacağını...
eGowiCh
05.Temmuz.2007, 03:56
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-04_aragonesamandirabasin3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-07-04_aragonesamandirabasin6.jpg
Alex Aragones'in karşısında resmen kuzu :D
knsyr
05.Temmuz.2007, 04:06
sahada kuzu kesilmesinde istediği yerde kuzu kesilsin :D
ms1907
05.Temmuz.2007, 04:39
Valla Alex i öyle gördüm ya çok şaşkınım:) Ama zaten Euro 2008 finalinden sonra dünyanın en pahalı oyuncularının bile Aragonesi havaya atması gösteriyorki oyuncularıyla arası iyi. Zaten ırkçı söylemlerinin çıkması da Reyes'i gaza getirme çabalarından doğmuş...
Lionel Andres Messi
05.Temmuz.2007, 04:46
aragonesin surat ifadesi hep aynı.:icon_confused:
UlquioRRa
05.Temmuz.2007, 06:25
Roberto Carlos'un yüz ifadesine bayıldım. Sanki Aragones misafir gelmiş, Carlos da o hoca hoş geldiniz, buyurun şuraya dermiş gibi.:zuhaha
deniz.91
05.Temmuz.2007, 06:29
Alexin bakışlar süper yağ yakıyor sanırım:zuhaha
eGowiCh
05.Temmuz.2007, 06:32
Aragones çok otoriter, disiplinli bir hoca olduğunu belli etmiş gelir gelmez, belli ki birçok oyuncu ona inanılmaz saygı duyuyor :) Aragones iyi işler yapacak, Zico gibi herkesle samimi değil, bence bu iyi bir özellik, bir de bizim yöneticiler, teknik ekip de inanılmaz saygı duyuyorlar böyle yaklaşımlarından belli. Aragones şimdiden otoriteyi kurdu, yönetim falan karışamaz kolay kolay.
BeeTLeJuiCe
05.Temmuz.2007, 06:35
otoriteyi hemen nerden anladın yahu:) Eli cebinde gezmesinden, konuşurken elini alexin dizine koymasından falanmı :D
eGowiCh
05.Temmuz.2007, 06:37
otoriteyi hemen nerden anladın yahu:) Eli cebinde gezmesinden, konuşurken elini alexin dizine koymasından falanmı :D
Görüntüleri seyrettim FBTV'de, Volkan Ballı'dan tut Önder Özen'e hepsinin bakışlarında falan bir çekinme durumu falan var, bütün ekipte, futbolcularda falan, bence sırf adından dolayı bile inanılmaz otoritesi oluştu şimdiden, sonuçta son şampiyon ve tecrübeli bir hoca.
BeeTLeJuiCe
05.Temmuz.2007, 06:42
Yaşına saygıdandır o :p
Şaka bir yana Aziz Yıldırımda dediği gibi geçen seneki otorite eksikliğini giderirse bizim için transferdende önemli bir iş yapmış olur.
Cengo
05.Temmuz.2007, 06:52
Umarım Xavi Enriquez de gelir, onun yaptığı işi dünyada hiçkimse yapmıyor.
Maçlardaki tüm kamera kayıtlarını buluyor, tüm çekimleri sabahlara kadar montajlayarak her sabah zorunlu toplantı ile oyuncuların hatalarını ve rakiplerin eksikliklerini sinema filmleri edası ile kafalarına kazıtıyor.
Zaten eski profesyonel bir yönetmenmiş.
Ayrıca César Mendiondo İspanya'da en iyi bir kaç taktisyen yardımcıdan biriymiş, geleceğin Mourinho'su diyorlarmış, o yüzden pek sıkıntım yok benim..
ps. Aragones işine kimseyi karıştırmaz, bırakın taktiği soyunma odasının kapısından içeri bile sokmayacaktır.
eGowiCh
05.Temmuz.2007, 06:58
Umarım Xavi Enriquez de gelir, onun yaptığı işi dünyada hiçkimse yapmıyor.
Maçlardaki tüm kamera kayıtlarını buluyor, tüm çekimleri sabahlara kadar montajlayarak her sabah zorunlu toplantı ile oyuncuların hatalarını ve rakiplerin eksikliklerini sinema filmleri edası ile kafalarına kazıtıyor.
Zaten eski profesyonel bir yönetmenmiş.
Ayrıca César Mendiondo İspanya'da en iyi bir kaç taktisyen yardımcıdan biriymiş, geleceğin Mourinho'su diyorlarmış, o yüzden pek sıkıntım yok benim..
ps. Aragones işine kimseyi karıştırmaz, bırakın taktiği soyunma odasının kapısından içeri bile sokmayacaktır.
Mendiondo geldi, ancak dediğin ismi ilk kez duyuyorum, o yok sanırım ekipte. İki kişi daha katılacak ekibe, birisi Angel Ferez, diğeri kim bilmiyorum ama Ufarte olabilir.
Aragones ile 2 güzel yıl geçirirsek eğer, kendisi gitmek isterse yerini Mendiondo'ya bırakır bakarsın.
Desene bizim başkan giremeyecek artık soyunma odasına :)
scar face
05.Temmuz.2007, 07:05
Alex'in 32 dişiyle gülmesine sasırdım doğrusu:D
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 13:29
Alex gerçekten çok acayip olmuş gözüme garip geldi :)
GodfatheR
05.Temmuz.2007, 18:10
Delikanlı Güiza pazartesi günü kampta olacak!..
Fenerbahçe Güiza savaşından galip çıkan taraf oldu, İspanyol yıldız verdiği sözün arkasında durdu... Sarı-lacivertli kulüp ile Güiza arasındaki görüşmeler dün resmen sona erdi. EURO 2008 öncesi Fenerbahçe'ye söz veren Güiza, İngiliz kulüplerinin ısrarlı transfer tekliflerine rağmen sözünden caymadı ve Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri olumlu sonuçlandı. Pazartesi günü Avusturya kampına katılacak olan İspanyol yıldız salı günü ilk idmanına çıkacak. Güiza'nın imza töreni İstanbul'a dönüşte yapılacak.
Kaynak:Sabah
World Hollow o1
05.Temmuz.2007, 18:16
Hadi bakalım hayırlı olsun Fenerbahçeye..
İnşALLAH hayırlı olurda, Türkiye´de gol kralı olma şerefini takımımızın oyuncusu diye bizde tadarız..
TR.CaPTaiN
05.Temmuz.2007, 18:35
Real Betis’in transfer listesinde bulunan Mehmet Aurelio’yu İspanya milli takımının orta sahadaki yıldızı Senna’ya benzeten tecrübeli teknik adam, "O benim olmazsa olmazım" dedi.
Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Luis Aragones, sarı lacivertli yönetim ile yaptığı görüşmede, adı İspanyol kulüplerinin transfer listesinde geçen Mehmet (Marco) Aurelio’nun kesin olarak takımda kalmasını istedi. Önceki akşam geç saatlerde indiği İstanbul’da büyük bir coşku ile karşılanan ve geceyi otelde geçirdikten sonra sabahın erken saatlerinde soluğu kulüp binasında alan Aragones, Mehmet Aurelio’nun oynatacağı sistemin olmazsa, olmazı olduğunu dile getirdi.
Aurelio takımda kalsın
Şükrü Saracoğlu Stadını, Fenerium mağazasını, kulüp müzesini ve soyunma odalarını inceledikten sonra başkan Aziz Yıldırım ve arkadaşlarıyla tanışarak uzun süren toplantı yapan Aragones, geçen yıl Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir çıkış yakalayan takımın birçok oyuncusunu tanıdığına işaret ederek, "Benim için Mehmet Aurelio önemli bir oyuncu. İspanya milli takımında Senna ne ise, Türkiye’de de Aurelio öyle. Bu oyuncunun takımda kalmasını istiyorum" dedi.
Fenerbahçe Yönetimi de, Aurelio ile bir problemleri olmadığını ve Brezilya asıllı futbolcunun kampa katılacağını tecrübeli teknik adama deklare etti. Aurelio’nun kazandığı yıllık ücrete hatırı sayılır bir zam yapıldığını dile getiren yöneticiler, Fenerbahçe’de mutlu olduğunu dile getiren Aurelio’nun menajerinin sorun çıkarmaya çalıştığını ifade etti.
Milliler’in izni sürecek
Gün boyu kulüpte yapılan toplantı sonrasında Samandıra Tesisleri’ne giderek futbolcular ve personel ile tanışan Aragones, yardımcı antrenör Önder Özen’den de takım hakkında bilgi aldı. İspanyol çalıştırıcı, yarın sabah takım ile birlikte Avusturya kampına gelmesi planlanan milli futbolcuların ekstra izin talebini de olumlu karşıladı. Euro 2008’den dönen futbolcuların bir kaç gün daha tatil yapmasını onaylayan Aragones, "Onları çok iyi anlıyorum. Yorucu bir kam döneminden geçtiler. Biraz daha dinlenmelerinde sakınca görmüyorum" diye konuştu.
Maraton
Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 19:20
Aragones'in listesinde 5 yıldız var
İspanyol teknik adamın yönetime verdiği transfer listesinde birbirinden ünlü 5 yıldız bulunuyor.
Başkan Yıldırım ve yöneticilere takımı çok iyi analiz ettiğini anlatan İspanyol hoca, transfer istedi; 5 yıldızdan oluşan bir de liste sundu.
Luis Aragones, kolları hemen sıvadı ve Fenerbahçe'de çalışmalara başladı. İspanyol çalıştırıcı, dün kulüp binasında bir araya geldiği başkan Aziz Yıldırım ve ekibiyle 3 saatlik bir toplantı yaptı. Aragones'in toplantıda takımı kasetlerden çok iyi analiz ettiğini ve bazı eksikler belirlediğini söylediği belirtilirken, yönetime hangi bölgelere transfer istediğini de bir rapor halinde anlattığı bildirildi. 70 yaşındaki tecrübeli hocanın, başkan Yıldırım ve yöneticilere 5 yıldızdan oluşan bir de transfer listesi sunduğu öğrenildi. Listede önemli isimler bulunduğu belirtildi.
REYES LİSTE BAŞI
Bu isimlerden en önemlisi Atletico Madrid'li Reyes. 3 yıl daha sözleşmesi olan İspanyol forvet, geçen yıl La Liga'da 26 maç yaptı ancak gol atamadı. Reyes'in alternatifi ise Barça'nın serbest bıraktığı Esquerro. 32 yaşındaki oyuncu geçen sezon 24 maçta 3 gol attı. Aragones'in, şartların zorlanması halinde Valencia'lı Morientes'in de alınabileceğini yönetime bildirdiği kaydedildi. Aragones'in orta saha için ise bonrservisi elinde olan Mallorca'nın Yunanlı yıldızı Basinas ile Udinese'li Gökhan İnler'i tavsiye ettiği ifade edildi. Yönetimin ise Carew ve Cisse isimlerini gündeme getirdiği öğrenildi.
Geçtiğimiz sezonun devre arasında askerlik problemi nedeniyle Yunanistan"ın Larisa takımına kiralık giden Tümer Metin, yeniden sarı lacivertli takıma dönüyor.
Başkan Aziz Yıldırım ile görüşen tecrübeli futbolcu, milli futbolcular gibi Avusturya"ya bir kaç gün sonra gidecek.
Sezon sonunda Larissa"dan ayrılan ve milli takımın kampına katılmadan önce Samandıra Tesisleri"nde antrenmanlara katılan Tümer, başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşme sonrasında yuvada kaldı. Yurt dışında oynamak isteyen ancak gelen teklifleri cazip bulmayan Tümer, Avusturya kampına milli takımdaki arkadaşları gibi birkaç gün sonra katılacak. Askerlik yaş sınırının milli futbolcular için 38"e çıkması üzerine rahatlayan tecrübeli oyuncunun F.Bahçe ile bir yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Teknik direktör Luis Aragones, Tümer ile ilgili kararını kamp sonrasında verecek.
milliyet
eGowiCh
05.Temmuz.2007, 22:16
Colin Kazım'a City kancası
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin , A Milli Takım ve Fenerbahçemizin genç yıldızı Colin Kazım-Richards'ı transfer etmek için girişimlere başladığı iddia ediliyor.
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde A Milli Takım formasıyla başarılı maçlar çıkaran ve birçok takımın transfer listesine giren takımımızın yıldızı Colin Kazım için Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin devrede olduğu belirtiliyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde yeni sezona iddialı hazırlanan Manchester City'de teknik direktör Mark Hughes'un da Kazım'ın transfer edilmesi için kulübe baskı yaptığı ifade ediliyor. Haberlerde, sözleşmesi devam eden Kazım'ı Fenerbahçemizin satmaya
niyetli olmadığı ancak City'nin yapacağı teklifin ise bu fikri değiştirebileceği savunuluyor.
Bu arada Colin Kazım için İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) köklü ekiplerinden Lazio'nun da transfer çalışmalarına başladığı iddia ediliyor.
Kaynak: İHA
Türkiye Gazetesi'nde Fatih Tekke veya Halil Altıntop 'un transferi için yöneticilerimizin Almanya'da olduğu yolundaki haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. Adı geçen her iki oyuncu ile Kulübümüz ilgilenmemektedir.
Spor Kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
cagri10
05.Temmuz.2007, 23:45
FENERBAHÇE KADROSU:
volkan
gökan lugano edu drecena r.carlos
deived aurelio emre uğur boral
alex
guiza(semih)
bence böyle ve gidecekler appiah ve kezman kesin yolcu
çok transfere de gerek yok
eGowiCh
05.Temmuz.2007, 23:58
Aragones imzaladı
Fenerbahçe Kulübü, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile sözleşme imzaladı.
http://www.ntvspor.net/Images/32598.jpg
Luis Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasında düzenlenen imza töreninde kendisini 2 yıllığına sarı-lacivertli ekibin teknik patronu yapan sözleşmeyi imzaladı.
İmza töreninde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkanlar Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve yönetici Tahir Perek de yer aldı. Aragones ile birlikte yardımcıları Carlas Carcallano ve Cesar Mediondo da imza töreninde hazır bulundu.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, İspanyol çalıştırıcıyla daha önce sözleşme imzaladıklarını, bugün basın önünde bir kez daha tekrar ettiklerini bildirdi.
Yıldırım, törenin ardından Aragones ve yardımcılarına, adlarına düzenlenen taraftar kartları hediye etti.
ARAGONES: ÇOK MUTLUYUM
İmza töreninde açıklamalarda bulunan Aragones, ''Çalışma felsefemde olan tek şey çalışmaktır. Bunu iki yıl boyunca herkes görecek. Sonuna kadar burada çalışacağım'' dedi.
Fenerbahçe Kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında düşüncelerini aktaran İspanyol teknik adam, Fenerbahçeli olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Belli hedefler için ekibiyle Fenerbahçe'ye geldiğini kaydeden Aragones, Fenerbahçe'nin kaliteli bir ekip olduğunu geçen yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla ortaya koyduğunu belirterek, ''Burada Fenerbahçeli olmaktan gerçekten çok mutluyum. Şu andan itibaren ben bir Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçe teknik direktörüyüm. Anlaşmayı daha önceden yaptık. Ekibimle buraya belli hedefler için geldim. Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp, camia olduğunu biliyorum. Bunu son yıllarda bütün dünya ve Avrupa biliyor. Özellikle geçen sezon elde edilmiş Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıdan sonra. Kendi adıma, buraya tamamen çalışmaya, Fenerbahçe'nin hedefleri, Fenerbahçe'nin başarıları doğrultusunda bu çalışmayı yapabilmek için geldim. Aynı zamanda kendi çalışma stilim her zaman en iyiyi başarmak içindir. Aklımla, tüm kalbimle, ikisini birleştirerek Fenerbahçe için, başarılar için buradayım. Onun dışında çalışma felsefemde olan tek şey çalışmaktır. Çalışmak dışında hiçbir şeyi düşünmem. İki yıl boyunca bunu herkes görecek. Sonuna kadar burada çalışacağım'' dedi.
Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a, kendisiyle çalışmak istediği için teşekkür borçlu olduğunu ifade eden Aragones, ''Ben de bundan sonra umuyorum ki hem başkanımızla çok iyi ilişkilerde bulunup, hep beraber çalışacağız. El ele, bütün Fenerbahçeliler'in istediği gibi, Fenerbahçe Kulübü'nün istediği gibi başarılara doğru koşacağız'' diye konuştu.
''FUTBOL RİSK OYUNUDUR''
İspanyol teknik adam, teknik adam olarak ilk kez ülkesinin dışında çalışacağı ifade edilerek, bunun bir risk olup olmadığı yönündeki soruya, ''Futbol zaten bir risk oyunudur. Bizlerin de bu riskleri almamız lazım. Ben de kariyerimde belli başarılardan sonra bu camiada çalışmaya karar verdim. Öncelikle Türk futbolu içinde olmaktan büyük mutluluk duyacağım. Uzun zamandır bir yükselme içinde. Avrupa'da yükselen bir değer. Ben de bir kez daha burada olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum'' yanıtını verdi.
Aragones, İspanya'nın Marca gazetesinin muhabirinin, ''Çok hızlı bir geçiş oldu. Neler düşünüyorsunuz?'' şeklindeki sorusunu ise, ''Bu beni çok şaşırtmadı. Buna hazırlıklıydım. Burada büyük bir ilgiyle karşılaştım. İspanya Milli Takımı'nda büyük bir başarıdan sonra İspanya'dan belli nedenlerden dolayı ayrılmam gerekiyordu. Milli takıma ve İspanya'ya karşı her zaman özlem içinde olacağım. Çünkü ben bir İspanyolum ve takımımı seviyorum. Buraya daha önce de geldim. Ülkeyi tanıyorum, beklentileri biliyorum'' şeklinde yanıtladı.
2008 Avrupa Şampiyonası'nda Fenerbahçeli futbolcuları izleme şansı bulduğu ifade edilerek, en beğendiği Fenerbahçeli'nin kim olduğu sorulan Aragones, ''Tabii ki milli takımdaki Fenerbahçeli oyuncuları inceleme şansım oldu. Zaten Euro 2008'den önce Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde izleme şansı buldum. Sevilla ve Chelsea maçlarını izledim. Çalışacağım futbolcuları çok iyi tanıyorum. Tabii ki aralarında beğendiklerim var ama tek tek isim vermem doğru olmaz. Takım olarak kaliteli bir ekibe geldiğimi biliyorum. Bu açıdan mutlu olduğumu söyleyebilirim'' şeklinde konuştu.
"HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, ''Pozitif düşünceyle, Fenerbahçe Futbol Takımı için her şeyi yapacağız'' dedi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasındaki imza törenin ardından yöneticilerle sahaya çıkan İspanyol teknik adam, başkan Aziz Yıldırım ile bir süre sohbet ettikten sonra, yardımcıları Carlos Carcallano ve Cesar Mendiondo ile FB TV'deki programa katıldı.
Avusturya kampının ikinci gününde ekibine bir de kaleci antrenörünün dahil olacağını bildiren ve kendisi için grup çalışmasının önemli olduğunu vurgulayan Aragones, ''Pozitif düşünceyle, Fenerbahçe Futbol Takımı için her şeyi yapacağız. Kısa sürede çok büyük bir ilgiyle karşılaştım. Başta başkan olmak üzere, diğer yöneticilerle konuştuk ve bana kulüp hakkında bilgiler verdiler. İlk izlenimlerim güzel ve her şey yolunda. Benim ekip çalışma anlayışımda bir grup olabilmek çok önemli. Bunu tüm futbolcularımıza aşılayacağız. En tecrübelisinden en gencine kadar bu bağ ve bütünlük sağlanacak'' dedi.
''FUTBOL TAKINTILI BİRİYİM''
Özel yaşantısına da değilen Aragones, bir futbol aşığı olduğunu söyledi.
Kendisini futbol takıntılı biri olarak tanımlayabileceğini anlatan İspanyol çalıştırıcı, ''Ben bir futbol aşığıyım. Kendimi futbol takıntılı biri olarak tanımlayabilirim. Hayatım futboldur. Ancak bunun dışında 5 çocuk ve 11 torun sahibiyim. Burada eşimle yaşayacağım. Çocuklarım, torunlarım buraya gelip gidecek. İşim dışında eşimle yürüyüşler yapmak ve ailemle zaman geçirmekten hoşlanırım'' şeklinde konuştu.
Basınla ilişkileri konusundaki soruyu da yanıtlayan Aragones, ''Basınla kulüp arasında bir çizgi olmalı. Biz bu çizgiyi koruyacağız. Aynısını Türk basınından da bekliyoruz'' dedi.
İspanyol çalıştırıcının yardımcısı Mediondo da Aragones'in belirlediği program doğrultusunda çalışacaklarını belirterek, bunun bir ekip çalışması olacağını ifade etti.
Carcallano ise tüm deneyimlerini profesyonellik içinde takıma aktaracaklarını kaydederek, ''Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyoruz. Amacımız bu camiayı daha da büyütmek. 28 yıldır futbolun içindeyim ve Aragones ile birlikte başarı için buradayım'' şeklinde konuştu.
İMZA DAĞITTI
Aragones, FB TV'de katıldığı programdan sonra başkan ve yöneticilerle maraton tribününde bulunan Fenerium mağazasını gezdi.
Mağazadaki ürünleri inceleyen İspanyol teknik direktör, orada bulunan taraftarlara imza dağıttı.
Öte yandan, Fenerbahçe Futbol Takımı, 2008-2009 sezonu hazırlıkları kapsamında 15 günlük kamp için Avusturya'ya gidecek.
Teknik direktör Luis Aragones yönetimindeki sarı-lacivertliler, 6 Temmuz Pazar günü erken saatlerde uçakla Almanya'nın Münih kentine gidip, oradan karayoluyla Kitzbuhel kasabasına geçecek.
Sarı-lacivertli ekip, 20 Temmuza kadar 15 günlük kamp süresince hazırlık maçları da oynayacak. Milli takımlarda forma giydikleri için tatile geç çıkan ve bir haftalık süreçte antrenmanlara katılmayan futbolcuların da başından itibaren kampa katılacakları bildirildi.
NTV Spor
barahir
06.Temmuz.2007, 00:01
FENERBAHÇE KADROSU:
volkan
gökan lugano edu drecena r.carlos
deived aurelio emre uğur boral
alex
guiza(semih)
bence böyle ve gidecekler appiah ve kezman kesin yolcu
çok transfere de gerek yok
Tek forvet oynayacağını heleyse semihi yedek bırakacağını hiç sanmıyorum.. Kendisi de sölüyo Futbol Risk oyunudur..
eGowiCh
06.Temmuz.2007, 00:05
Seneye büyük ihtimalle çift forvet oynayacağız, bunlardan birisi yabancı forvet, diğeri de büyük ihtimalle Semih olur.
Avusturya kampında göreceğiz, oradaki hazırlık maçlarında nasıl bir şablonla oynatacağını ve kimleri oynatacağını göreceğiz.
Bir de Cesar Mendiondo ve Carcallana'nın yanı sıra Angel Ferez de ekibe katılacak, ekip baştan duyurulduğu gibi 4 kişilik değil, 3 kişilik.
Mendiondo: Baş Antrenör.
Carcallana: Fitness (Form) Antrenörü / Kondisyoner
Ferez: Kaleci Antrenörü.
dnz498
06.Temmuz.2007, 01:31
Aurelio, Betis'le resmen anlaştı
05 Temmuz 2008 Cumartesi 17:22
Marca Gazetesi, Betis Başkanı Lopera’nın tazminatı ödemeyi kabul ettiğini ve transferin de resmen bittiğini yazdı.
Fenerbahçe'nin sözleşmesini uzatıp Futbol Federasyonu’na bildirdiği Marco (Mehmet) Aurelio için İspanya’dan dün kötü haber geldi.
Bir süredir Real Betis takımı ile transfer görüşmeleri yapan Aurelio’nun yeşil-beyazlılarla kesin olarak anlaşmaya vardığı iddia edildi. Aragones transferini ilk duyuran gazete olan Marca, Real Betis Başkanı Lopera’nın Brezilyalı futbolcuya 1 milyon Euro’luk olası tazminat parasını vermeyi kabul ettiğini ve tarafların anlaştığını yazdı.
Gazete, Everton’dan da teklif alan Aurelio’nun, La Liga’yı tercih ettiğini belirtti. F.Bahçe’den daha fazla bir paraya anlaşan Marco’nun durumu görülen o ki, sonunda FIFA’ya yansıyacak.
Arkadslar bu isin tam icerigini bilen varmi haber cok aydinlatici degil
GodfatheR
06.Temmuz.2007, 01:41
İnşallah doğru değildir bu haber.
TR.CaPTaiN
06.Temmuz.2007, 02:15
Menajeri aklını çok buladı. AurelioLCU..
eGowiCh
06.Temmuz.2007, 02:19
Gidecekse gitsin, hiçbir oyuncu takım etmez. Yerine çok daha iyisini alırız. Onu "yıldız" yapan takımı küçük bir takıma değişiyorsa bir dakika durmasın bu kulüpte.
Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transferi kesinleşti. İspanyol kulübü resmi açıklamayı ise Pazartesi günü yapacak.
İspanyol spor gazetesi As'ın haberine göre; Real Betis ile Aurelio'nun avukatı detaylı ve sıkı pazrlıklar sonucunda her konuda anlaştı. İki taraf sadece resmi açıklamayı Pazartesi gününe bıraktı. Aurelio'nun da bu hafta içi tatilini bitirerek, Real Betis kulübünü bulunduğu şehir olan Sevilla'ya gelmesi bekleniyor.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
Sekopej
06.Temmuz.2007, 04:28
Tazminat 1 milyon Euro değil, FIFA'ya giderse durum FIFA'nın genel tavrı kulüplerden yana oluyor. Bu riski göze alıyorsa gidebilir Aurelio.
scar face
06.Temmuz.2007, 05:21
Aureilo meselesi cok uzadı artık belirsizlik sürüyor resmi siteden de net bir acıklama gelmıyor:(
barahir
06.Temmuz.2007, 05:25
Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transferi kesinleşti. İspanyol kulübü resmi açıklamayı ise Pazartesi günü yapacak.
İspanyol spor gazetesi As'ın haberine göre; Real Betis ile Aurelio'nun avukatı detaylı ve sıkı pazrlıklar sonucunda her konuda anlaştı. İki taraf sadece resmi açıklamayı Pazartesi gününe bıraktı. Aurelio'nun da bu hafta içi tatilini bitirerek, Real Betis kulübünü bulunduğu şehir olan Sevilla'ya gelmesi bekleniyor.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
Aynı kaynaklar dün haber çıkarmışlardı.. Güya betis dün resmen açıklayacaktı ama nooldu?? Ben inanmıyorum gideceğine.. ama gidersede eyvallah yolu açık olsun der "Paşa Paşa" tazminatımızı da alırız FIFA'dan
Universal
06.Temmuz.2007, 05:32
Semih Şentürk, Fiorantina'yı Fenerbahçe'den küçük bir kulüp diye ret etti ama; bakıyoruz ki Mehmet Aurelio Fenerbahçe'den kat kat küçük ve İspanya'nın sıradan takımlarından Betis'e gidiyor. Giderse gitsin biri gider biri gelir.
Ouzy
06.Temmuz.2007, 05:34
Semih Şentürk, Fiorantina'yı Fenerbahçe'den küçük bir kulüp diye ret etti ama; bakıyoruz ki Mehmet Aurelio Fenerbahçe'den kat kat küçük ve İspanya'nın sıradan takımlarından Betis'e gidiyor. Giderse gitsin biri gider biri gelir.
İnsanlar sadece kulübe değil lige de gidiyorlar. Üç büyük kulübümüz bir İngiltere'de falan olsaydı, emin olun daha çok oyuncu gelmek isterdi.
scar face
06.Temmuz.2007, 05:35
Artık gitsin diyoruz,sıkıldık .Böyle yaparak kendisine 3 mn € teklif edileceğini mi düşünüyor bilmiyorum ama ayıp ediyor Aureilo
GodfatheR
06.Temmuz.2007, 05:36
Gidecekse gitsin zorla tutmuyoruz kimseyi.Gitsin Real Betis'e ligde kalmaya oynasın ya da kalsın Fenerbahçe'de Ş.Liginde oynasın.Kendi bilir.
Universal
06.Temmuz.2007, 05:41
İnsanlar sadece kulübe değil lige de gidiyorlar. Üç büyük kulübümüz bir İngiltere'de falan olsaydı, emin olun daha çok oyuncu gelmek isterdi.
Tabii ki oda var ama; Şampiyonlar Liginde oynamak var, La Liga'da oynamak var. Tuncay gibi genç değilki ileride daha büyük kulüplere gitsin. Aurelio şuan Betis'den başka takıma gitmeyebilirde. Son sözleşmeside olabilir. Tuncay gitti ama; büyük kulüplere gitme ihtimali olduğu için gitti, Aerelio'nun böyle bir ihtimali yok.
nerazzuri
06.Temmuz.2007, 05:43
Aragones, Mehmet'i Senna olarak görüyor. Yönetime kesin talimatı varmış ne yapıp edip takımda tutarlar.
scar face
06.Temmuz.2007, 05:46
Aragones, Mehmet'i Senna olarak görüyor. Yönetime kesin talimatı varmış ne yapıp edip takımda tutarlar.İnsallah öyle olur ama hiç umudum yok acıkcası..
Ouzy
06.Temmuz.2007, 05:49
Tabii ki oda var ama; Şampiyonlar Liginde oynamak var, La Liga'da oynamak var. Tuncay gibi genç değilki ileride daha büyük kulüplere gitsin. Aurelio şuan Betis'den başka takıma gitmeyebilirde. Son sözleşmeside olabilir. Tuncay gitti ama; büyük kulüplere gitme ihtimali olduğu için gitti, Aerelio'nun böyle bir ihtimali yok.
Tugay'ın bir röportajını izlemiştim. Adam orada nasıl mutlu anlatamam. "Burada futbolculara gösterilen sevgi, saygı bambaşka birşey, çok mutluyum. Futbolu bıraktıkan sonra burada antrenörlük yapmak istiyorum" falan diyordu yani, ben bile imrenmiştim.:)
Lionel Andres Messi
06.Temmuz.2007, 06:10
real betiside o kadar kötülemeyin şurda 3 büyükler arasında kadro kalitesi olarak hangi takımdan çok düşük.2 sene önce onlarda şampiyonlar liginde oynadı ispanya liginden çıkarak.
bayram tutumlu tilkilik yapmış sanırım yüksek para istemiş fenerbahçeden ama fenerbahçe neden bu parayı kabul etmemiş.şurda kezmana yakın bir para alması çok mu anormal fenerbahçe tekrar gözden geçirmeli.artık şansları kaldıysa.aurelioda hak verin sonuçta çok zeki bir futbolcu olduğunu herkes kabul ediyor.bile bile küme düşcek bir takıma gitmez.aurelioyada saygı duyulmalı giderse umarım başarılı olur.sonuçta lejyonerimiz olacak giderse.
ha bana sorarsanız aurelio takımda kalmalı ama bazı faktörler var aurelio la ligada oynamak istiyor.barcelonadan teklif geldi de gitmedi mi imkanlar dahilinde betisten teklif gelmiş oraya gitmiş.aurelionun kezmandan daha az para almamlıydı bence.fenerin dinamosu çünkü aurelio.
giderse fenerin kaybı çok büyük olur yeri öyle kolay kolay doldurulamaz.
fmsmyrna
06.Temmuz.2007, 08:03
Betis'in kadrosu iyi ancak sonuç ortada büyük düşüş içindeler bir daha kolay kolay Şampiyonlar Ligi'ni göremezler.Atletico toparlandı seneye Valencia'da bu kadar kötü olmaz en iyi Uefa'ya giderler o da en iyisi.Bence giderse milli takım kapısı da kapanır.Fatih Hoca Selçuk'u tutardı yedekken bile almıştı bir kez o mevkiyi Topal'la Selçuk'a verir.Ama ben yinede kalacağını düşünüyorum yönetim bu sefer işi sıkı tutar
Jesus_FB
06.Temmuz.2007, 08:06
Gitmek isteyenin önünde dağ olsa yıkılır. ne yönetim ne başkası engelleyemez. Bizi istemeyeni biz niye isteyelimki. Çok efendi saygılı bir oyuncuydu umarım çok başarılı olur
ogcj_me
06.Temmuz.2007, 08:09
Aurelio bu sene ayrılmazsa bir dahada Avrupa'ya gidemeyeceğini bildiği için gidiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FENERBAHÇE sahaya herzaman 11 kişi çıkacak
World Hollow o1
06.Temmuz.2007, 08:14
Mehmet Aurelio
amma çok basını meşgul etti yahu adamın gideceği varsada kısmetini kapıyacaklar ..
Jesus_FB
06.Temmuz.2007, 08:33
Her gün Bayram!
lDENİZ DERİNSU
F.Bahçe'nin opsiyon hakkıyla sözleşmesini uzattığı Aurelio hakkında transfer haberleri bitmek bilmiyor. Kaynak ise 'komisyon' derdindeki menajer Tutumlu..
- Koeman Aurelio'yu çok istiyor. Valencia transferi yapacak Koeman Aurelio'yu çok istiyor. Valencia transferi yapacak
- Laudrup, hangi takıma giderse gitsin Aurelio'yu götürecek Laudrup, hangi takıma giderse gitsin Aurelio'yu götürecek
- Fenerbahçe'nin sözleşmeyi tek taraflı uzatmaya hakkı yok Fenerbahçe'nin sözleşmeyi tek taraflı uzatmaya hakkı yok
- Real Betis Marco'yu çok istiyor. Bu transfer gerçekleşecek Real Betis Marco'yu çok istiyor. Bu transfer gerçekleşecek
F.Bahçeli Aurelio konusunda her gün yeni bir senaryo ortaya atan menajer Bayram Tutumlu, şimdi de İspanya'dan Real Betis'i gündeme getirdi. Geçen sezonun devre arasında Valencia'nın Aurelio'yu alacağını söyleyen Tutumlu, o dönem İspanyol takımını çalıştıran Koeman'ın sambacıyı çok istediğini belirtiyordu. Ama Valencia, F.Bahçe'nin istediği parayı vermedi; transfer yattı. Tutumlu daha sonra Laudrup'un hangi takıma giderse Aurelio'yu da götüreceğini açıkladı. Ama Laudrup da boşta. Tutumlu, F.Bahçe'nin sözleşmedeki bir yıllık opsiyonu tek taraflı kullanamayacağını söyledi.
OPSİYON HAKKI VARMIŞ!
Ama sarı-lacivertli kulüp bu hakkını kullandı ve federasyona da onaylattı. Kulüp, Aurelio'nun 1.150 milyon dolar olan ücretini 2 milyona çıkarmayı; Tutumlu'ya da 700 bin dolar vermeyi önerdi. Ama Tutumlu, Aurelio'ya 3, kendisine 1 milyon dolar isteyince görüşmeler durdu. Ardından Real Betis gündeme geldi. Ama İspanyol basınındaki haberlere göre Betis, Aurelio için 1.150 milyon doları vermeye bile yanaşmıyor. Bu da, "Tutumlu, komisyon için sürekli transfer haberi yayıyor. Ama ortada F.Bahçe'den daha iyi şartları sunan bir kulüp yok" yorumlarını beraberinde getirdi.
scar face
06.Temmuz.2007, 08:42
Fenerbahceye dayanarak amma isim yaptı adam yau Bayram Bayram :D sokakta dolasırken artık Bayram Bayram diyorum çünkü bu topicte Bayram yazısını cok gördüm.Mehmet Aureilo gidershiki öyle olacak hizmetleri için ona tesekkur ederiz.Ama bizi Bayram denen adam yüzünden yüz üstü bırakıp gittiği için de hep ona kırgınlık olaca içimizde.
fmsmyrna
06.Temmuz.2007, 08:43
Deniz Derinsu'nun bu gerçekleri yansıtması güzel olmuş
eGowiCh
06.Temmuz.2007, 08:44
Bizim yönetimin bu konuya netlik kazandırması lazım, açıkçası bu Tutumlu'nun bir dediği bir dediği tutmuyor, ben sadece yönetimin söyleyeceği söze güvenirim, umarım yakın zaman içinde resmi bir açıklama gelir de bilgileniriz adam gibi, bu Tutumlu'ya kalsa bir gün Aurelio Betis'te, diğer gün Everton'da, diğer gün Laudrup'la...
GeNç KaRTaL
06.Temmuz.2007, 08:47
Arkadaşlar tek taraflı düşünüyorsunuz bence.Aurellio Fenerbahçe ile şampiyonar ligi oynama şansı varken İspanya'da neden orta sıralara oynayan bir takıma gidiyor diyorsunuz.Sanki Aurellio hiç şampiyonlar liginde oynamamış gibi konuşuyorsunuz.Adam oranın tadını almış.Şimdide İspanya'da oynamanın zevkini yaşamak istiyor demekki.Bu adam gelmiş 30 lu yaşlara.İspanya'da oynama şansı bir daha kaç kere gelecek ki?
Bakın artık şunu kabul etmemiz gerekiyor.Tamam Fenerbahçe büyük kulüp ama Türkiye ligi ne kadar çekici.Oyuncular takımlara bakarken kriter olarak liginide bakıyorlar.Geçen Cabanas mıydı ne idi.Açıklama yapmıştı Türkiye'den teklif aldım ama İngiltere'den bilmem kimi tercih ederim cinsinden bir açıklaması olmuştu.Tuncay sırf İngiltere'de oynayabilmek için Middlesbrogh'a gitti.Çok mu büyük Middlesbrough Fenerbahçe'den? Hayır ama İngiltere liginde mücadele ediyorlar.Farklı bir lig,farklı bir ortam.Futbolcular bu işi bir meslek olarak icra ediyorlar.Bunu unutmamak lazım.Onlarında kendileri için istekleri olacaktır doğal olarak..
goosfraba
06.Temmuz.2007, 08:50
Mehmet tatilden dönünce kesinleşir zaten. Pek kasmamak gerek.
scar face
06.Temmuz.2007, 08:55
Semsi benım kızdığım nokta kafasının karıstırılması yoksa kendisi gelse ben gitmek istiyorum a takımına b takımına benı zorlamayın dese neyse o Bayram denen adam Mehmetin aklını karıstırıyor.Yoksa zorlama tutacaz biz Memoyu.F tipi kapalı ceza evi değil ki burası.Ayrıca Şampiyonlar Liginde oynamanın zevki hiç bitmez bence ör:R.Carlos,Giggs,Scholes...Bu adamlar bıktı mı ki ya da o zevki alıp vazgeçti mi ki 3 yıl Şampiyonlar Ligi oynayan Mehmet bu sevdadan vazgeçsin.Tekrar söylüyorum Mehmet Aureilo'ya her zaman kızgın olacağım her zaman..
barahir
06.Temmuz.2007, 08:55
Bayram Tutumsuz...
matrockmamy
06.Temmuz.2007, 10:45
Bayram Tutumsuz...
spor gazetelerindeki gibi oldu (örn:hasan şaşırdı,hakan şükretti, arda tur attı,ilhan parladı)
Sekopej
06.Temmuz.2007, 17:07
Bayram Tutumlu hakkında resmi site çok sert bir yazı yazmıştı, sonra da Aurelio'nun sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı. Aziz Yıldırım Aurelio'nun da gönlünü yapacağız dedi, yeniden sözleşme önerecekler yani.
Fenerbahçe'de kalırsa Tutumlu komisyon alamayacak, bunu da bildiği için Aurelio'yu bence yurt dışına çıkması için ikna etmeye çalışıyor. Aurelio tatilden döner, kulübe gelir ve bir görüşme yaptıktan sonra gideceğim derse zaten takımda zorla tutacak değilz ya gönderilir. Ama ben kulübe gelip görüşme yapıldıktan sonra ayrılacağını düşünmüyorum. Burada kurulu bir düzeni var.
Tuncay ile karşılaştırmamak gerekiyor, Tuncay Middlesbrough'a kalıcı olarak gitmedi, orayı bir bsamak olarak görüyor ama Aurelio için Betis son basamak olur. Tutumlu da bunun son trasferi olacağını bildiği için son defa komisyon peşinde.
2-3 güne kadar milli oyunculara verilen tatil bitiyor. Fenerbahçe TV'de haberlerde sürekli tatilde bulunan oyuncularımız derken Aurelio'yu da sayıyor ve tatil dönüşü Avusturya kampına katılacaklar diyor. Ben de kalacağını düşünüyorum, en azından gitmeden önce Aziz Yıldırım ile karşılıklı bir görüşmesi mutlaka olacaktır.
KaF KeF
06.Temmuz.2007, 21:59
Colin Kazım'a Ada'dan talip var!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin , A Milli Takım ve Fenerbahçe'nin genç yıldızı Colin Kazım-Richards'ı transfer etmek için girişimlere başladığı iddia ediliyor. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde A Milli Takım formasıyla başarılı maçlar çıkaran ve birçok takımın transfer listesine giren Fenerbahçe'nin yıldızı Colin Kazım için Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin devrede olduğu belirtiliyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde yeni sezona iddialı hazırlanan Manchester City'de teknik direktör Mark Hughes'un da Kazım'ın transfer edilmesi için kulübe baskı yaptığı ifade ediliyor. Haberlerde, sözleşmesi devam eden Kazım'ı Fenerbahçe'nin satmaya niyetli olmadığı ancak City'nin yapacağı teklifin ise bu fikri değiştirebileceği savunuluyor. Bu arada Colin Kazım için İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) köklü ekiplerinden Lazio'nun da transfer çalışmalarına başladığı iddia ediliyor.
05.07.2008
Kaynak : İHA
a.arıcı-11
07.Temmuz.2007, 01:33
çok gitmek istiyorsa gitsin.Biz sonuçta Aurelio olsada olmasada sahaya 11 kişi olarak çıkacağız;)
Onurap
07.Temmuz.2007, 01:43
bence aurelio nun artık avrupa da oynama zamanı geldi.hem avrupa da şartlar daha iyi.ben sadece aurelio nun türkiye ye olan sevgisinin azalabileceğini düşünüyorum.kendi açısından gitsin ama fb açısından gitmemesi lazım ama galiba betis e imza atmış
GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2007, 03:06
Ayrıca bazı arkadaşlar Aurellio Betis'e giderse milli takım forması giyemez demişler.Neden böyle bir şey olsun ki?:confused: Aurellio Fenerbahçe'de oynadığı için mi sanki milli takımda forma şansı buluyor?
Addolorato
07.Temmuz.2007, 03:08
Manchester Cityde sağlam para var bence iyi bir teklife colin kazim'ı ellerinden çıkarabilirler
Cengo
07.Temmuz.2007, 04:45
Deivid'in ayağı kırıldı, sağ açık bekliyorum..
eGowiCh
07.Temmuz.2007, 04:51
Of, çok kötü oldu bu. Deivid'in sol ayak bileği kırılmış antrenmanda, epey uzak kalacak sahalardan ve muhtemelen de sözleşmesi feshedilir :( Üzüldüm gerçekten, sakatlanmasına üzüldüm, gönderilmesine üzülmem ama sakatlık çok kötü, ciddi bir sakatlık.
Sağ açık bu yıl Kazım ve Burak'a emanet olacak büyük ihtimalle. Veya bir açık alınır ama bence gerek yok, kontenjan boşalmış olur, sol açık alınsa daha iyi olur.
Sheriff
07.Temmuz.2007, 05:05
Of, çok kötü oldu bu. Deivid'in sol ayak bileği kırılmış antrenmanda, epey uzak kalacak sahalardan ve muhtemelen de sözleşmesi feshedilir :( Üzüldüm gerçekten, sakatlanmasına üzüldüm, gönderilmesine üzülmem ama sakatlık çok kötü, ciddi bir sakatlık.
Sağ açık bu yıl Kazım ve Burak'a emanet olacak büyük ihtimalle. Veya bir açık alınır ama bence gerek yok, kontenjan boşalmış olur, sol açık alınsa daha iyi olur.
Sözleşmesi fesh edileceğini sanmıyorum bu futbolcuya büyük saygısızlık olur.. Muhtemelen sezon sonuna kadar kalır zaten sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ozaman duruma göre söleşme önerilmeyebilir..
nerazzuri
07.Temmuz.2007, 05:07
kariyerinin belkide en üst performansına ulaşmıştı. bunu hep yapıyoruz. satmayarak hem kendimiz zararlı oluyoruz hem futbolcuların futbol hayatı bitiyor. psv istediğinde satmalıydık. appiah'ıda öyle.
muhtemelen sözleşmesi fesh edilecek. bence oraya transfer gerekmiyor. zaten deivid tam bir sağ açık değildi. kazım ve burak tam bir sağ açık. ben stoper yada bir ön libero alınmasını tavsiye ediyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sözleşmesi fesh edileceğini sanmıyorum bu futbolcuya büyük saygısızlık olur.. Muhtemelen sezon sonuna kadar kalır zaten sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ozaman duruma göre söleşme önerilmeyebilir..
Burak abi aynısı Luciano'yada yapılmıştı. Eğer çok uzun süreliyse fesh ederler diye düşünüyorum.
UlquioRRa
07.Temmuz.2007, 05:16
Luciano sakatlanınca Fenerbahçe Yönetimi sözleşmesini feshetmişlerdi. Şimdi de aynısını yaparlar Deivid'e.
PesimiSTyLa
07.Temmuz.2007, 05:23
Deivid kötü olmuş. Bence soldan cok sag tarafa transfer daha iyi olur. Solda ugur boral bence gayet iyi.
eGowiCh
07.Temmuz.2007, 05:23
Büyük bir sürpriz olmazsa yollar ayrılır veya bir ihtimal sözleşmesi dondurulur. Uzun bir süre uzak kalacak büyük ihtimalle sahalardan, bir daha aynı formuna ulaşması da iyice zaman alır. Geçmiş olsun, talihsiz bir sakatlık.
scar face
07.Temmuz.2007, 05:24
Eğer giderse ki öyle olur çok büyük bir oyuncuyu kaybetmiş oluruz.Sanki kendi ayağım kırılmıs gibi üzgünüm:(
barahir
07.Temmuz.2007, 05:28
çok kötü oldu fakat beni teselli eden tek şey colin kazımın iyi formu.. Ancak deivid'in yerini dolduramaz kimse şuanda...
scar face
07.Temmuz.2007, 05:34
Ne Kazım ne Burak onun yerini dolduramaz maalesef:(
GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2007, 05:37
Oyuncular sakatlanınca sözleşmesini feshedeceksen o zaman hiç bir oyuncusundanda vefa bekleme hakkına sahip değilsindir bence.
nerazzuri
07.Temmuz.2007, 05:45
eğer Deivid'in yerine sağ açık alırsak. Burak'ı da Kazım'ıda kaybederiz.
scar face
07.Temmuz.2007, 05:47
Deivid daha ne yapsaydı diyorum sadece.
Deivid'in sakatlığına çok üzüldüm.Takımımıza fayda sağlayan bir oyuncuydu.Sağ açık transferine gerek yok bence.Orada Kazım ve Burak Yılmaz var.
TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2007, 06:00
Attığı gollerle çok önemli başarılar elde ettik buna itiraz eden yok fakat olaya sadece böyle bakıyorsak yerden yere vurulan Kezman bir önceki sezon şampiyonluğu getirdi. Deivid çoğu maçta yattı fakat Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller hep gözümüzü boyadı. Diyorum sadece..
omersal
07.Temmuz.2007, 06:01
Deivid'in sakatlığına çok üzüldüm.Takımımıza fayda sağlayan bir oyuncuydu.Sağ açık transferine gerek yok bence.Orada Kazım ve Burak Yılmaz var.
Ya burak kesin imza attı mı ki böyle herkes burak var falan diyo ?
Ouzy
07.Temmuz.2007, 06:01
Ya burak kesin imza attı mı ki böyle herkes burak var falan diyo ?
Attı, attı.
scar face
07.Temmuz.2007, 06:05
Attığı gollerle çok önemli başarılar elde ettik buna itiraz eden yok fakat olaya sadece böyle bakıyorsak yerden yere vurulan Kezman bir önceki sezon şampiyonluğu getirdi. Deivid çoğu maçta yattı fakat Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller hep gözümüzü boyadı. Diyorum sadece..Kezmanla neden kıyaslıyorsun ki Kezman 35 pozisyona giriyor 2-3 tane atıyor hayır bu adam olmasaydı biz çeyrek finali falan görürmüydük sence vefasızlığında bu kadarı.Ona bakarsan Kezman o sezon 10,Deivid 7 gol attı.Hemde Trabzon macındaki kafasıyla sampiyonluğu getirmişti.Deivid geçen sene hiç bir derbi macınıda bos geçmedi ligde 11 gol attı bilginize.
TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2007, 06:17
Kezmanla neden kıyaslıyorsun ki Kezman 35 pozisyona giriyor 2-3 tane atıyor hayır bu adam olmasaydı biz çeyrek finali falan görürmüydük sence vefasızlığında bu kadarı.Ona bakarsan Kezman o sezon 10,Deivid 7 gol attı.Hemde Trabzon macındaki kafasıyla sampiyonluğu getirmişti.Deivid geçen sene hiç bir derbi macınıda bos geçmedi ligde 11 gol attı bilginize.
Deivid'in Trabzon'a attığı gol şampiyonluğu getirmedi sadece şampiyonluğu daha erken garantilememizi sağladı. Zaten o hafta Galatasaray ve Beşiktaş puan kaybetti. Kezman'ın Beşiktaş'a attığı gol ise şampiyonluğu getirdi. Ayrıca Kezman'ın Beşiktaş'a attığı gol ile Süper kupayı aldık. Savunmak istediğim Kezman'ın çok süper oynadığı değil (-ki oynamadı da ), önemli goller atsalar bile sezonun genelini değerlendirdiğimiz zaman ortaya çıkan sonuç.
Sadece derbileri kazanmanın şampiyonluğu getirmediğini geçtiğimiz senelerde gördük. Ayrıca ben Deivid'in emeğini hiçe saymıyorum sayesinde çok önemli yerlere geldik fakat attığı bu goller onun yattığı maçları hep kapattı. Yattığı maçlarda hiç göze batmadı çünkü attığı goller hep hafızalarda kaldı.
Deivid'in yerine tam manasıyla kanat olan bir oyuncunun daha başarılı olacağına inanıyorum.
Universal
07.Temmuz.2007, 06:35
Deivid'in sakatlığı uzun sürer ve takımda tutulursa Luciano'yu biz niye gönderdik? Deivid takımdan ayrılırsa Burak & Kazım yerini doldurabilir ama; sağ kanatta bir oyuncu alınacaksa mutlaka Dünya Standartlarında olmasına gerek var. Böylece Şampiyonlar Liginde bize katkısı fazla olur.
Cengo
07.Temmuz.2007, 06:44
Deivid'in taktiğin en önemli dişlisiydi, tüm topları o taşıdı, 50 kere yazdırmayın artık lütfen..
GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2007, 06:49
Beyler yeter artık.Son zamanlarda transfer haberleri konularını amaçları dışında kullanmaya başladınız.
Deivid nerede sakatlandı? Sezon başı hazırlıklarında.Peki bununla ilgili bir konu mevcut mu? Evet.Burada gelip konuşacaksanız olayın transfer boyutu ile ilgili konuşun.(Gitmeli,yerine kim alınmalı vs.)
Kısıtlamanın manası yok denmiş.Kısıtlamayınca suyunu çıkarıyorsunuz..
ForsakeN
07.Temmuz.2007, 06:50
Attığı gollerle çok önemli başarılar elde ettik buna itiraz eden yok fakat olaya sadece böyle bakıyorsak yerden yere vurulan Kezman bir önceki sezon şampiyonluğu getirdi. Deivid çoğu maçta yattı fakat Şampiyonlar Ligi'nde attığı goller hep gözümüzü boyadı. Diyorum sadece..
Bende böyle düşünüyorum.Deivid o önemli golleri attığı maçlarda bile dökülüyordu resmen
goosfraba
07.Temmuz.2007, 06:50
Siz hiç şeker ile tuzu bir arada tattınız mı? Herşeyin yeri, zamanı var değil mi? özellikle yeri. Önce şeker sonra tuz. Bunlar ayrı tutulur değil mi? O zaman bunları da ayrı tutun. Bundan sonra transfer haberleri konularına transferden dedikodularından başka birşey yazmayın gitsin.
Deivid'in sakatlığının konuşulacağı yerler var, mesela kamp konusu. oradan konuşabilirsiniz.
Fernando Gago
07.Temmuz.2007, 06:54
"31.05.2009" Deivid'in sözleşmesinin bitiş tarihi Bu şartlarda belirli bir tazminat vererek sözleşmeyi fesetmek klübümüz için en iyisi olacak ... Transferede kontejyan açılmış olur Belki yabancı bir kaleci alınabilir
PesimiSTyLa
07.Temmuz.2007, 07:07
FB Kazım'a güvenmeli . F.Terim'in güvendigi gibi güvenmeli .
Emurafu
07.Temmuz.2007, 07:09
Yok artık..Her sakatlanan oyuncu içinde sözlesme dondurulmaz sanırım.Zaten TFF'nin durumu karışık..Deivid'e büyük geçmiş olsun..
nerazzuri
07.Temmuz.2007, 07:11
FB Kazım'a güvenmeli . F.Terim'in güvendigi gibi güvenmeli .
ben bunu anlatmaya çalşıyorum. eğer bir transfer olursa o bölgeye 2 oyuncumuzuda kaybederiz. Burak'ı alarak Ali Bilgini kaybettiğimiz gibi.
Kazım, deivid'in alternatifi idi. Deivid sakatlandı sıra Kazımda kendini göstermeyi isteyecektir. çok çalışacak. Kazımı eğer alternatif olarak aldıysak ona güvendiğimizi gösterir.yeni biri gelirse bu ona güvenmediğimizi gösterir ve tamamen kaybederiz. Kazım şu anda çok farklı hazırlanacak yeni sezona. Eğer sağ tarafa bir oyuncu gelirse bütün çalşma hırsı biter. kaybederiz. Burak ı ise kazanamadan kaybederiz.
Sheriff
07.Temmuz.2007, 08:25
Sağ açık transferine gerek yok bence.. O bölgede 3 farklı alternatifimiz var Kazım, Ali Bilgin ve Burak Yılmaz..
Cengo
07.Temmuz.2007, 09:06
Beyler yeter artık.Son zamanlarda transfer haberleri konularını amaçları dışında kullanmaya başladınız.
Deivid nerede sakatlandı? Sezon başı hazırlıklarında.Peki bununla ilgili bir konu mevcut mu? Evet.Burada gelip konuşacaksanız olayın transfer boyutu ile ilgili konuşun.(Gitmeli,yerine kim alınmalı vs.)
Kısıtlamanın manası yok denmiş.Kısıtlamayınca suyunu çıkarıyorsunuz..
Saçma.
Ben açtım, ceza mı alacağım şimdi?
Bunu düşünme bile..
İkincisi sakatlık kadro durumunu değiştirir, transferi tetikler.
"Deivid nerede sakatlandı? Sezon başı hazırlıklarında"
Transfer ne ile ilgilidir? Sezon başı ile..
cagri10
07.Temmuz.2007, 09:06
deived kötü olmmuş o iyiydi ama topuz olabilir yinede colini unutmamak lazım ama
TOPUZ mu ----COLIN mmiiii
bnce masrafa girmeden colin
ogcj_me
07.Temmuz.2007, 09:10
Burak'ın önü açıldı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Luciano sakatlanınca Fenerbahçe Yönetimi sözleşmesini feshetmişlerdi. Şimdi de aynısını yaparlar Deivid'e.
Oyuncular sakatlanınca sözleşmesini feshedeceksen o zaman hiç bir oyuncusundanda vefa bekleme hakkına sahip değilsindir bence.
Niçin bilip bilmeden böyle eleştirel dille yorum yapıyorsunuz öğrenebilirmiyim ?
Luciano'nun gönlüyle sözleşmesinin fesh edildiğini birçok kişi biliyor
Hatta bundan sonra klübe bile geldi güleryüzüyle vedalaştı :
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/luci7.JPG
http://img374.imageshack.us/img374/2973/luciei0.jpg
GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2007, 10:02
@ogcj_me
Bir mesaja alıntı yapıp mesaj yaparken 2 kere düşün.Bak ben Luciano ile ilgili bir kelime etmişmiyim.Ben orada Deivid sakatlandı diye postalarsan Aurellio Betis'e giderken vefa beklemeye hakkın yok demek istedim ama sen bambaşka şeyler çıkarmışsın mesajımdan..
Saçma.
Ben açtım, ceza mı alacağım şimdi?
Bunu düşünme bile..
İkincisi sakatlık kadro durumunu değiştirir, transferi tetikler.
"Deivid nerede sakatlandı? Sezon başı hazırlıklarında"
Transfer ne ile ilgilidir? Sezon başı ile..
Bu konu Fenerbahçe Transfer Haberleri konusu.Burada basında çıkan iddialar,gerçekleşen transferler,transferin gerektiği mevkiler veyahut alınması gereken oyuncular gibi şeyler konuşulur.
Gelip buraya Deivid sakatlanmış yazarsan ya da Deivid'in sakatlanmasıyla ilgili haber koyarsan olmaz.Ama gelip buraya Deivid sakatlandı yerine birisi alınmalı vb.şeyler yazarsan olur.Bak dikkat edersen buraya Deivid'in sakatlanmasından sonra ilk mesajı sen yazmışsın ve demişsinki Deivid sakatlandı yerine adam alınmalı.Bu mesajda bir sorun yok.Ama bir sürü mesaj atıldı Deivid ile ilgili transfer kelimesi ile ilgili gram ilgisi olmayan.Yok bilmem şurası kırılmış,yok sakatlanmasına üzülmüşmüş,yok şu kadar sakatmışmış.Bu tür mesajlar silindi ve zaten uyarım bu tür mesajlar üzerine idi.Sen gereksiz üzerine alınmışsın.
eGowiCh
07.Temmuz.2007, 10:17
Ne alakası var? Bir sezon boyunca faydalanamayacağımız bir oyuncuyu neden takımda tutalım? Yerli olsa eyvallah da yabancı bir futbolcu, malum kontenjan var. Vefa diyorsun da, Luciano'yu da gönderdik ama kulübü ve taraftarı sevdiğini her fırsatta dile getiriyor, Beşiktaş'tan teklif aldığı halde geri çevirmişti, kendisini bütün Fenerbahçe taraftarı da sever zaten, sevmeyen yoktur.
Fenerbahçe oyuncuya iyilik yapmış olur sözleşmesini feshederse, zira oynamayacağı için de maaş alamayacak Deivid, maç başı anlaşmalara yapıyor, bu yüzden FIFA ve UEFA kuralları neyi gerektiriyorsa o yapılır ve bu da açıkça mutlaka belirtilmiştir, sakat oyuncuların durumuyla ilgili.
Katılıyorum, Deivid kanat adamı değil zaten, forvet, en azından forvet diye transfer edildiğini biliyoruz.
Sağ açık transferine gerek yok bence.. O bölgede 3 farklı alternatifimiz var Kazım, Ali Bilgin ve Burak Yılmaz..
Bence de gerek yok, eğer olursa Mehmet Topuz neden olmasın ama yabancı kontenjanımız zaten yeterince kısıtlıyken bir de iyi olan sağ kanadımıza transfer yapmamalıyız, sol açık, forvet, ön libero (Aurelio'nun gitmesi durumunda) gibi mevkiilere transfer yapabiliriz.
______
Deivid'den boşalacak kontenjan Güiza için veya başka bir yabancı santrafor için kullanılır ilk etapta, daha sonra Maldonado, Kezman veya Appiah ile yollar ayrılıp da kontenjan boşalırsa o zaman gerekli mevkiilere adamlar alınır, mesela sol açık, ön libero gibi. Bekleyelim ve görelim.
GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2007, 10:39
Sen faydalanamayacağız adamı ne yapalım diyerek zaten benim demek istediğime ters bir şey söylüyorsun.Sen işin maddi yönüne bakıyorsun.O zaman Aurellio kendi kariyeri için İspanya'ya giderkende hiç bir şey deme hakkına sahip değilsin bence.Deivid için vefa gösteriyormusun ki Aurellio'dan vefa bekleyeceksin.
He diyorsanki bu işler maneviyata bakmaz o zamanda ne Aurellio'ya laf etme hakkında nede Bayram Tutumlu'ya laf etme hakkına sahip değilsindir..
eGowiCh
07.Temmuz.2007, 10:42
Sen faydalanamayacağız adamı ne yapalım diyerek zaten benim demek istediğime ters bir şey söylüyorsun.Sen işin maddi yönüne bakıyorsun.O zaman Aurellio kendi kariyeri için İspanya'ya giderkende hiç bir şey deme hakkına sahip değilsin bence.Deivid için vefa gösteriyormusun ki Aurellio'dan vefa bekleyeceksin.
He diyorsanki bu işler maneviyata bakmaz o zamanda ne Aurellio'ya laf etme hakkında nede Bayram Tutumlu'ya laf etme hakkına sahip değilsindir..
Yahu ne alakası var? Deivid'in mukavelesi feshedilirse zaten Deivid'e belli bir tazminat ödenecek. O parayla kendisini bir sene idare eder zaten. Yoksa kulüpte kalsın da 1 yıl maaş alamasın da sene sonu da sözleşmesi bitince yollar ayrılsın daha mı iyi? Deivid'in işine gelir gönderilmesi. Kendisine iyileşince bir kulüp bulur nasıl olsa.
Aurelio'nun durumu apayrı, seni yıldız yapan takımı 1 milyon Euro'ya bırakıyorsun, menajerinin oyununa geliyorsun, onla karıştırma bunu. 5 yıl ekmeğini yediğini kulübe bir hiç uğruna ihanet ediyorsun, apayrı şeyler.
GeNç KaRTaL
07.Temmuz.2007, 11:03
İlk önce şurada bir mutabakata varmak lazım.1 sezon yararlanamayacağız diyorsun ama benzer sakatlığı yaşayan Figo 3 ayda iyileşmiş.Hadi form tutması felan 5 ay desen en fazla yarım sezon yararlanamayacaksın.
Adama destek olursun sakatlığı atlatması için.Kulüp olarak her türlü desteği verirsin maddi manevi.Sakatlığını kısa sürede atlatması için her türlü fedakarlığı yaparsın.Çünkü bu adam sağlam iken sana katkıda bulunmuştur.Bunun adı vefadır.Bence Fenerbahçe yönetiminin yapması gereken budur ve bence bu yöntemi seçeceklerdir.
Birde adamın sözleşmesini feshedersin.Tazminatını verirsin.Haydi yavrum biz senden yararlanamayacağız madem sen yoluna biz yolumuza dersin adam sakatlanmasa yararlanacakken sakatlandığı için yolu verirsin.Bu seçenek bence yanlış olan yoldur.Ha belki profesyonellik bunu gerektirir ama bana göre bu vefasızlıktır.Sen adama destek olacağın yerde parasını verip haydi yavrum yoluna diyorsun.Başka ne denilebilirki buna..
Aurellio ile alakası yok demişsin.Ben kurduğum alakayıda hemen anlatayım.Yine kurduğum bağlantı sizin Aurellio'dan beklediğiniz Vefa duygusudur.Çünkü Aurellio'nun kendisini herkese kanıtladığı kulüp Fenerbahçe'dir.Bir şeyler bekliyorsunuz.En azından giderken kulübe para kazandırmasını.Ama Aurellio sırf kendi kariyerini düşündüğü için bulunduğu ligden dolayı Betis'i seçtiği için kızıyorsunuz.
Bende diyorum ki.Eğer Deivid için destek olmak yerine yol veriyorsan bu vefasızlıktır yada profesyonelliktir.Aurellio'danda bunca yaşanandan dolayı vefa bekleyemezsin.Adam profesyoneldir.Nerede oynamak istiyorsa oraya gider..
a.arıcı-11
07.Temmuz.2007, 16:37
Deivid'i sevmezdim ama sakatlanması kötü olmuş.Onu büyük ihtimalle takımda tutacaklardır diye düşünüyorum.
Ayrıca yabancı santraforu biz yabancı kontenjanı için beklemiyoruz.Güiza efendinin tatilini bitirmesini bekliyoruz.Bilmem haberiniz varmı ama FIFA yabancı kontenjanı nedeniyle Appiah ile yoollarımızı ayırdı.Tazminat olayını sonraya bıraktı.
Revolution
07.Temmuz.2007, 17:43
Tamamen katılıyorum.. ;)
.
.
.
Yahu ne alakası var? Deivid'in mukavelesi feshedilirse zaten Deivid'e belli bir tazminat ödenecek. O parayla kendisini bir sene idare eder zaten. Yoksa kulüpte kalsın da 1 yıl maaş alamasın da sene sonu da sözleşmesi bitince yollar ayrılsın daha mı iyi? Deivid'in işine gelir gönderilmesi. Kendisine iyileşince bir kulüp bulur nasıl olsa.
Aurelio'nun durumu apayrı, seni yıldız yapan takımı 1 milyon Euro'ya bırakıyorsun, menajerinin oyununa geliyorsun, onla karıştırma bunu. 5 yıl ekmeğini yediğini kulübe bir hiç uğruna ihanet ediyorsun, apayrı şeyler.
Bu durumlara siz de alışın artık Galatasaray,Emre'yi Okan'ı Ribery'yi yıldız yaptı kuruş alamadı..Aurelio hiç değilse 1 milyon € bırakıyor yani..
hp-fm-gs
07.Temmuz.2007, 17:53
Güiza transferi yattı bence, kupa bitti 1 haftadan fazla süre geçti ama ortada halen ses seda yok. Aragones'in gelmesi etkileseydi kendisini, şimdiye imzalamış olurdu Fener ile. bence başka isimlere yönelecek yönetiminiz..
Universal
07.Temmuz.2007, 18:08
Fenerbahçe, Güiza için 15 mm € teklif ettiğini öğrendim. Bu kabul edilirse rekor bir ücret ile transferi gerçeklemiş olacak. Bana göre Hasan Doğan'ın vefatıda transfer açıklaması yapılmasını etkiliyor olabilir.
GodfatheR
07.Temmuz.2007, 18:18
Deivid'i Münih'e ameliyata göndermişiz.Demek ki sözleşmesini fesh etmiycez gibi geliyor bana.
hp-fm-gs
07.Temmuz.2007, 18:22
sakatlanan oyuncunun sözleşmesi mi feshediliyor anlamadım ? bu nasıl bir mantık.. :confused:
a.arıcı-11
07.Temmuz.2007, 18:23
Deivid'i Münih'e ameliyata göndermişiz.Demek ki sözleşmesini fesh etmiycez gibi geliyor bana.
Yahu adamı ortada bırakacak hali yok ya yönetimin.Tadavisini yaptırır sonra ne olacağına karar verir yönetim.
Eğer Güiza işi yatarsa buna 20 gün önce sevinirdim fakat şu anda iyi bir santrafor bulmak, onu ve kulübünü ikna, etmek pazarlık ,yapmak çok uzun sürer ve çok geç kalınmış olunur.O yüzden gelmesini istiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sakatlanan oyuncunun sözleşmesi mi feshediliyor anlamadım ? bu nasıl bir mantık.. :confused:
Anlatılmak istenen şu güzel kardeşim.Ülkemizde yabancı kontenjanı varken yarım sezon sakat yatacak sezonun geri kalanında da form tutmak için uğraşacak ve sezon sonu sözleşmesi bitecek bir adamın sözleşmesini feshedilmesi normal bir olay.Böyle bir mantık yani umarım yardımcı olabilmişimdir.
hp-fm-gs
07.Temmuz.2007, 18:32
anladım, teşekkür ederim açıklama için. ama ne olursa olsun sakat bir oyuncuyu ortada bırakmak vefasızlıktır bana göre..
ForsakeN
07.Temmuz.2007, 18:50
Maldonado,Kezman,Appiah varken Deivid'i kontenjanı boşaltmak için sakatlandı diye göndermek yakışıkalmaz bence.
GodfatheR
07.Temmuz.2007, 20:09
"48 saat içinde F.Bahçeli"
Real Mallorca'da forma giyen Daniel Güiza'nın 48 saat içinde Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.
İspanyol basınında yeralan haberlerde, Güiza'nın Fenerbahçe'ye transfer olması için teknik direktör Luis Aragones'in devreye girdiği ve temelde gerek kulüpler arasında gerekse Güiza ile Fenerbahçe arasında anlaşmanın sağlandığı bildirildi. El Mundo gazetesinin haberinde, Fenerbahçe'nin Mallorca'nın Güiza için istediği 15 milyon Avro'luk bonservis ücretini fazla bulduğu ve bunu çözmek için Madrid'den bir avukat aracılığıyla girişimlerde bulunduğu ifade edildi. Mallorca'nın 15 milyon Avro'da ısrarcı olması halinde Fenerbahçe'nin bazı Türk bankaları ile görüşüp finansman sağlamaya çalıştığı da kaydedildi.
Ekonomik sorunu olan Mallorca'nın Güiza'nın transferinden gelecek paraya ihtiyacı olduğu ve 15 milyon Avro ile rahatlayabileceği belirtiliyor.
Bu arada, İspanyol basınındaki haberlerde Fenerbahçe'nin Güiza ile sezon başına 3 milyon Avro'dan 3 veya 4 yıllık sözleşme yapacağı iddia edildi.
Kaynak:Ligtv
TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2007, 20:16
Appiah'a vefa gösterdik parasını takır takır oynamadığı dönemde yatırdık ama durum ortada. Fenerbahçe vefasız bir kulüp değildir yapılacak olan hem Deivid'i hem Fenerbahçe'yi memnun edecektir. Bundan şüphem yok.
GodfatheR
07.Temmuz.2007, 20:19
Deivid ülkesinde tedavi olmak istemiş.Ama Aragones yarım saat bir görüşme yapmış ve onu Münih'e gitmeye razı etmiş.Ben bu yüzden takımda kalacağını düşünüyorum.
eGowiCh
07.Temmuz.2007, 20:23
Appiah'a vefa gösterdik parasını takır takır oynamadığı dönemde yatırdık ama durum ortada. Fenerbahçe vefasız bir kulüp değildir yapılacak olan hem Deivid'i hem Fenerbahçe'yi memnun edecektir. Bundan şüphem yok.
Katılıyorum, ilave olarak Deivid gönderilse de parası ödenir. Fenerbahçe her oyuncusunu maddi anlamda tatmin etmiştir, yarı yolda bırakmamıştır. Geçen gün kulüpten bir açıklama geldi, Deniz Barış'ın parasının ödendiğine dair, yani her oyuncu parasını alıyor. Deivid'le oturulur, karşılıklı konuşulur, belki de bir kulübe Brezilya'dan kiraya verilir bir sezonluk anlaşma gereği, hem orada tedavi ol, hem de iyileşince idmanlara başla, eski formuna ulaş, ondan sonra da sezon sonu seninle görüşelim denilir ve her iki taraf da memnun edilir. Luciano ile de karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı her iki tarafından menfaatine uygun olacak şekilde.
nerazzuri
07.Temmuz.2007, 20:23
futbolda duygusallık olmaz. olursa zaten başarı gelmez. ben bu saatten sonra deivid'in artık başarılı olacağını zannetmiyorum. gönderilmesi yeridir.
barahir
07.Temmuz.2007, 20:45
futbolda duygusallık olmaz. olursa zaten başarı gelmez. ben bu saatten sonra deivid'in artık başarılı olacağını zannetmiyorum. gönderilmesi yeridir.
O zaman Arsenal'de eduardo'yu göndersin?
GodfatheR
07.Temmuz.2007, 20:48
Abi bencede kalsın.Ama Serkan'da haklı artık Deivid bundan sonra yararlı olamaz.Ancak Eduardo daha çok genç önünde daha uzun seneler var Deivid için bunları söylemek zor.
nerazzuri
07.Temmuz.2007, 21:07
Deivid ile Eduardo'yu bir mi tutuyorsun? Eduardo daha çok genç önünde uzun yıllar var kendini toparlayabilir genç olması onun için + bir moral ama Deivid'in toparlaması çok zor.
Ayrıca Arsenal eduardo'ya sabır gösterebilir. Çünkü yabancı kontenjanı gibi bir sorunları yok. bizim ise başarıya ihtiyacımız var ön liberomuzda en önemli adamımızı kaybettik.
bizim Deivid'i beklemek gibi bir lüksümüz yok.
KaF KeF
07.Temmuz.2007, 21:08
Vefasızlık yapmamak Lazım...
barahir
07.Temmuz.2007, 21:09
Nerden biliyosun adamın fizyolojik yapısını..? belki sakatlık hırslandırdı onu? Neyse dünde söyledik bu konunun yeri burası değildir.. kapansın bu deivid'in sakatlık konusu..
Kamp bölümünde yazın..
a.arıcı-11
07.Temmuz.2007, 21:37
Geliyosa gelsin artık şu adam.
@egowich
dediğin mantıklı Deivid ülkesi takımlarından birine kiralanabilir gelecek sezon başında da durumuna bakılır.
Sheriff
07.Temmuz.2007, 21:40
Real Mallorca'da forma giyen Daniel Güiza'nın 48 saat içinde Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.
İspanyol basınında yeralan haberlerde, Güiza'nın Fenerbahçe'ye transfer olması için teknik direktör Luis Aragones'in devreye girdiği ve temelde gerek kulüpler arasında gerekse Güiza ile Fenerbahçe arasında anlaşmanın sağlandığı bildirildi. El Mundo gazetesinin haberinde, Fenerbahçe'nin Mallorca'nın Güiza için istediği 15 milyon Avro'luk bonservis ücretini fazla bulduğu ve bunu çözmek için Madrid'den bir avukat aracılığıyla girişimlerde bulunduğu ifade edildi. Mallorca'nın 15 milyon Avro'da ısrarcı olması halinde Fenerbahçe'nin bazı Türk bankaları ile görüşüp finansman sağlamaya çalıştığı da kaydedildi.
Ekonomik sorunu olan Mallorca'nın Güiza'nın transferinden gelecek paraya ihtiyacı olduğu ve 15 milyon Avro ile rahatlayabileceği belirtiliyor.
Bu arada, İspanyol basınındaki haberlerde Fenerbahçe'nin Güiza ile sezon başına 3 milyon Avro'dan 3 veya 4 yıllık sözleşme yapacağı iddia edildi.
Kaynak:Ligtv
İspanyol basınında yeralan haberlerde, Güiza'nın Fenerbahçe'ye transfer olması için teknik direktör Luis Aragones'in devreye girdiği ve temelde gerek kulüpler arasında gerekse Güiza ile Fenerbahçe arasında anlaşmanın sağlandığı bildirildi. El Mundo gazetesinin haberinde, Fenerbahçe'nin Mallorca'nın Güiza için istediği 15 milyon Avro'luk bonservis ücretini fazla bulduğu ve bunu çözmek için Madrid'den bir avukat aracılığıyla girişimlerde bulunduğu ifade edildi. Mallorca'nın 15 milyon Avro'da ısrarcı olması halinde Fenerbahçe'nin bazı Türk bankaları ile görüşüp finansman sağlamaya çalıştığı da kaydedildi. Ekonomik sorunu olan Mallorca'nın Güiza'nın transferinden gelecek paraya ihtiyacı olduğu ve 15 milyon Avro ile rahatlayabileceği belirtiliyor.
Ligtv.com.tr
Bu haberler aynı arkadaşlar.. Bakmadan koymayalım aynı haberden bir konuda 2-3 tane olmasın..
fmsmyrna
07.Temmuz.2007, 22:27
Deivid'in durumuna kamptan sonra Aragones ile yönetimin toplantısında karar verielcekmiş tüm transfelere karar verileceği gibi gidecekler-gelecekler
Onurap
07.Temmuz.2007, 22:31
fb deivid i göndermez gonderirse hata yapar...
dberksu
07.Temmuz.2007, 22:38
deivid'in kontratını feshedeceklermiş galiba.Öyle bir söylenti var.
TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2007, 23:11
Sabah gazetesinde Aragones'in ''Gitmek isteyeni gönderin '' dediği iddia ediliyor.
Sekopej
07.Temmuz.2007, 23:23
Federasyon'un durumu da şu anda karışık ama muhtemelen sözleşmesi dondurulur tabi Deivid kabul ederse. Etmezse karşılıklı konuşulur ve Luciano'da olduğu gibi yollar ayrılır. Luciano'ya vefasızlık yapıldı diyebilir miyiz? Asla. Deivid'e de aynısı yapılır, sorun olmaz, vefasızlık olmaz.
eGowiCh
07.Temmuz.2007, 23:29
Federasyon'un durumu da şu anda karışık ama muhtemelen sözleşmesi dondurulur tabi Deivid kabul ederse. Etmezse karşılıklı konuşulur ve Luciano'da olduğu gibi yollar ayrılır. Luciano'ya vefasızlık yapıldı diyebilir miyiz? Asla. Deivid'e de aynısı yapılır, sorun olmaz, vefasızlık olmaz.
Aynen katılıyorum. Gereken neyse o yapılır Aragones'in de talimatıyla.
Bu arada Aurelio ile ilgili sonunda resmi bir açıklama geldi :
______
Bugün tarihli Sabah Gazetesi'nde "2. Tuncay Vakası" başlığı ile verilen haberde Tuncay'ın geçen sezon Kezman'a verilen para nedeniyle gittiği bu sezonda Emre'ye verilen para nedeniyle Aurelio ile anlaşmazlık yaşandığı öne sürülmektedir. Bu haber kesinlikle doğru değildir. Tuncay Şanlı tamamen kendi isteği ile futbol hayatına İngiltere'de devam etmek istediği için bu ülkeye transfer olmuştur. Aurelio ile de kulübümüz arasında herhangi bir sorun söz konusu değildir ancak maalesef oyuncunun menajeri devamlı olarak sanki problem varmış gibi göstermeye çalışmaktadır. Spor basının da bu konuda dikkatli olmasını öneririz.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
barahir
07.Temmuz.2007, 23:31
Ben demiştim aurelio'nun ayrılmayacağını ama dinleyen yok ki??
Sekopej
07.Temmuz.2007, 23:36
Aurelio Türkiye'ye dönse, Aziz Yıldırım'la görüşse zaten kalacaktır demiştik. Hep komisyon peşinde koşan Tutumlu'nun ortalığı karıştırması bu. Aurelio'ya ayrıl diye baskı da yapıyordur. Bu hafta içi verilen izin doluyor, bekleyip görelim.
FIFA Appiah'ın durumunu karara bağlayana kadar Fenerbahçe'ye 1 yabancı transfer etme hakkı verdi. Aragones kamptan sonra gönderilecek oyuncuları belirleyecek ve ona göre transferler yapılacak.
Tümer geri döndü fakat kampta Aragones'in gözüne giremezse sözleşme yenilenmeyecek. Kısacası kamp dönemi çok önemli, hiç beklemediğimiz yabancı oyuncular da gönderilebilir.
KaF KeF
07.Temmuz.2007, 23:37
Kezman'a teklif yok
Bugün tarihli Fotomaç gazetesinde 'Bağlasan durmaz' başlığı ile verilen haberde oyuncumuz Mateja Kezman'a Avrupa'dan ciddi bir teklif geldiği ve kulübümüzün bu oyuncuyu satmayı düşündüğü ifade edilmektedir.
Bu haber doğru değildir. Söz konusu oyuncumuz için kulübümüze gelen herhangi bir resmi teklif bulunmamaktadır. Kezman'ın satılması ya da kendisinin kulübümüzden ayrılmak istemesi gibi bir durum da söz konusu değildir.
Spor kamuoyunun dikkatine sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2007, 23:48
Fenerbahçe'nin Avusturya kampındaki ilk antrenmanında sol bileği kırılan ve sezonun ilk yarısını kapatan Devid De Souza için sarı lacivertli yönetimin bu futbolcunun sözleşmesinin askıya alınabileceği belirtildi.
Deivid'ten sezonun ilk yarısında yararlanamayacak olan yönetimin bu oyuncunun sahalara dönüşünün uzaması halinde Brezilyalı futbolcunun sözleşmesini askıya almak için federasyona başvurabileceği öğrenildi. Bu durumun gerçekleşmesi halinde sarı lacivertli takım 1 yabancı kontenjanı açılmış olacak.
Daha önce Appiah için benzer bir durum yaşayan sarı-lacivertli yönetim Appiah'ın alacaklarının ödenmesi karşılığında futbolcunun sözleşmesini askıya almak istemişti. Ancak Stephen Appiah sözleşmesinini askıya alınması için imza vermemiş daha sonra Federasyon 6 artı 2 kuralını kabul edince yönetim Appiah"ın yerine Maldonado'yu transfer etmişti.
DHA