View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
YusufT
07.Haziran.2007, 05:59
külüp takimi diyor..
aykut_gencfb
07.Haziran.2007, 15:55
chelsea de istiyor zor bunun gelmesi o bakımdan
knsyr
07.Haziran.2007, 18:11
scoları geçen haftalarda bi açıklama yaptı istanbuldan çok etkilendiğini vs. söyledi fenerbahçenin daha önceki teklifine olumlu yaklaştığını fakat yöneticiler sabredemediği için teklifi geri çevirdiğini fakat şuan düşüncelernin dahada olumlu olduğunu açıklamıştı
Memedov
07.Haziran.2007, 18:38
Transfer dönemini bu yüzden sevmiyorum. Medya ne sallamasyon yapayım diye gece gündüz düşünüyor hiç uyumuyor heralde :)
Zico ile devam edilecek gibi gözüküyor. Yoksa şimdiye kadar gönderilip yeni bir hoca alınırdı. Bence geç kalındı.
shamur1
07.Haziran.2007, 18:48
FENERBAHÇE
Sözleşme yenileyenler: Mehmet Aurelio, Semih Şentürk
Gelenler: Emre Belözoğlu
Gidenler: Önder, Serdar Kulbilge
Gündemdekiler: Kanoute (Sevilla), Adriano, Crespo, Cesar (İnter), Shevchenko (Chelsea), Dida (Milan), Gomes (PSV), Dudu (CSKA), Coupet (Lyon), Fofana (Le Havres), Santa Cruz (B.Rovers), Koevermans (PSV) Mevlüt Erdinç (Sochaux), Fatih Tekke (Zenit), Halil Altıntop (Schalke 04) Mehmet Topuz (Kayseri), Eren (Basel), Özer Hurmacı (Ankaraspor), Recep (OFTAŞ), Abdurrahman Dereli (Sivas), Arda (G.Saray)
nerazzuri
07.Haziran.2007, 19:20
gündemde 21 tane futbolcu var. basına bir yuh'da benden.
scar face
07.Haziran.2007, 23:38
Zico'dan şaşırtan açıklama
http://www9.gazetevatan.com/newpics/news/060620082256107303120.jpgVATAN, F.Bahçe’deki kaderi belli olmayan Zico’yu Rio’daki evinde buldu
Feridun Niğdelioğlu
VATAN ÖZEL HABER
00-55-21(...) 24386 numaralı telefonu çevirdik ve işte Zico karşımızda..
“Başkanın bazı açıklamalarına katılmıyorum. Şampiyonluk rehavet yüzünden kaçmadı. Ama değişmeyen kuraldır, fatura hep teknik adama çıkar.”
“F.Bahçe yönetimiyle, yardımcılarım konusunda sorun yaşadığımız doğru. Ama bunlar aile içindeki sırlar, ayrıntılarını açıklamak istemiyorum.”
“Hiçbir kulüpten resmi teklif almadım. Ama bir sürü alternatif hazır. F.Bahçeliler’den haber bekliyorum, anlaşma ihtimalimiz hâlâ var.”
TÜRKİYE’DEN hiç kimsenin ulaşamadığı Zico’yu VATAN buldu.. F.Bahçe’nin şampiyonluğu kaybettiği 10 Mayıs tarihinden itibaren sarı-lacivertli kulüpte kalıp kalmayacağına dair sır perdesi çözülemeyen Zico’ya Rio de Janeiro’daki evinin 00-55-21(...) 24386 (Zico’nun özel hayatına duyduğumuz saygıdan dolayı aradaki 3 numarayı eksik yazıyoruz.) numaralı telefonundan ulaştık ve spor kamuoyunun cevabını merak ettiği soruları kendisine yönelttik..
Tüm dünya medyasının kendisiyle görüşmek istediğini, bu nedenle telefonlarını bile açmadığını söyleyen Zico, “Şansınız varmış ki beni evden buldunuz.. Fazla konuşmak istemiyorum ama bazı soru işaretlerini de elimden geldiğinde çözmeye çalışacağım” diyerek tele-röportajımıza başladı..İşte VATAN’ın soruları, işte Zico’nun cevapları:
VATAN: F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın sizinle ilgili açıklamalarını duydunuz mu?
Zico: ”HAYIR, hiç haberim yok..”
VATAN: Aziz Yıldırım, F.Bahçe TV’den yaptığı canlı yayında sizin için “Bu takımın yürüye yürüye şampiyon olması gerekirdi.. Ama olamadık.. Rehavet, rahatlık bazen başarısızlık getiriyor.. Bunda hem Zico’nun hem de futbolcuların hatası var.. Zico’nun da hatalarını görmesi ve düzeltmesi gerekiyor.. Bunları düzeltirse kendisiyle devam ederiz.. Düzeltmezse B planımız hazır” dedi..
Zico: ”KENDİSİ kulüp başkanıdır, istediği herşeyi söyleyebilir, buna her zaman saygı duyarım.. Elbette ki futbolun içinde her zaman hataya yer var.. Ben de, futbolcular da, başkan da hata yapabilir.. Birileri hata yapacak ki, diğer takım şampiyon olacak.. Geçen sezon benim hatalarım olmuştur mutlaka.. Ama şu an bunları konuşmak gereksiz.. Önemli olan yapılan hataları tekrarlamamak.. Ne yazık ki, değişmeyen kuraldır, futbolda başarısızlığın faturası direkt olarak teknik direktöre çıkarılır.. Ben de istesem de istemesem de bu durumu kabul ediyorum..
Ancak, rehavet konusuna hiç katılmıyorum.. F.Bahçe’de çalıştığım 2 sezon boyunca yapabileceğimin en iyisini ortaya koydum.. Bu takım Avrupa Şampiyonlar Ligi ilk 8’ine girdi.. Beni tekrar isterlerse ve anlaşırsak, aynı performansı ortaya koymaya hazırım..”
VATAN: Başkan ayrıca “Geçen sezon yaşadıklarımızı hazmedemiyorum.. Bu, benim için Denizli’de kaçan şampiyonluktan bile daha ağır oldu” ifadesini kullandı..
Zico: “YİNE saygı duyarım ama ben kendisiyle aynı fikirde değilim.. Futbolda her zaman her sonuca hazır olmak gerekir.. Benim yorumum Aziz Yıldırım’la aynı değil..”
VATAN: Türkiye’de herkes ’F.Bahçe yönetimi, Zico’nun yardımcıları Edu ve Sant’anna’yı istemediği için yeniden anlaşma sağlanamadı’ diyor.. Yönetim, iki yardımcınızı neden istemiyor?
Zico: “EVET, bu konuda bir sorun yaşandığı doğru.. Fakat bütün bunlar aile içinde olup biten olaylar, fazla yorum yapmak yanlış olur.. Ben F.Bahçe’yi hâlâ bir aile gibi gördüğüm için bana bunu sormayın lütfen..”
VATAN: Sezon bitiminde yönetime bıraktığınız raporda nasıl bir transfer stratejisi çizmiştiniz?
Zico: “BEN F.Bahçe’ye geri dönecekmişim gibi hazırladığım raporu bıraktım.. Gerisini isterse yönetim açıklar, ben ayrıntı vermek istemiyorum..”
VATAN: Emre Belözoğlu’nun transferini nasıl karşıladınız?
Zico: “EMRE iyi bir futbolcu, her teknik direktör onun gibi yetenekli bir ismi kadrosunda görmek ister.. F.Bahçe’yi kuvvetlendirecek bir yıldız..”
VATAN: Bir yaygın inanış da “Aziz Yıldırım sürekli soyunma odasına geldiği için sizin rahatsız olduğunuz” yönünde.. Böyle bir rahatsızlık var mı gerçekten?
Zico: “BU soruya hiç yorum yapmayacağım.. Bu söylediğiniz de aile içi bir konudur.. Bunları dışarı yansıtmam.. F.Bahçe’ye, uzaklardan daha olumlu mesajlar vermek isterim.. Çünkü F.Bahçe’de özellikle taraftarın bana göstermiş olduğu ilgiyi ve sevgiyi unutmam mümkün değil.. İçtenlikleri için onlara minnettarım..”
VATAN: Son soru.. Manchester City ile görüştüğünüz söylentileri vardı, o kulübün başına Mark Hughes geçti.. F.Bahçe ile tekrar anlaşacak mısınız? Neden bu anlaşma süreci bu kadar uzun sürdü?
Zico: “ŞU ana kadar hiçbir kulüpten resmi teklif almadım.. Ama profesyonel bir futbol adamıyım, önümde bir sürü alternatif var.. Her zaman söyledim, yine söylüyorum: Benim ilk tercihim her zaman F.Bahçe’dir.. Şu anda da böyle.. Şartlarımda bir değişiklik yok.. Yönetimle yeniden anlaşsam da anlaşmasam da F.Bahçe camiasını çok sevdim.. İstanbul’dan bazı pozitif mesajlar geldi son günlerde.. Bazı tıkanmalar olmuştu ilk görüşmelerde.. Yine de yönetimden olumlu haber bekliyorum.. Anlaşma ihtimalimiz hâlâ var.. Taraftarlara şu mesajı iletin lütfen: Hepsini çok özledim, hepsini çok seviyorum..”
Sheriff
08.Haziran.2007, 00:38
Yani Zico büyük ihtimal kalıyor diyebiliriz artık..
a.arıcı-11
08.Haziran.2007, 04:18
Kalıyor gibi duruyor bu açıklamalarla.
krALEX1907
08.Haziran.2007, 21:45
arkadaşlar zicoyla bu zamana kadar sözleşme imzalamadığımıza göre bence zico gidici yerine kim gelir derseniz avrupa şampiyonasından bir hoca olabilir. benim düşüncem scolari olabilir =)
nerazzuri
08.Haziran.2007, 22:34
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_ve_BurakYilmaz003.jpg
Beşiktaş’ın Holosko’ya karşılık Koray’la birlikte Manisa’ya verdiği Burak Yılmaz artık resmen F.Bahçeli.
Hafta içinde kamuoyunu Nihat Kahveci transferi ile heyecanlandıran, ancak beklediği sonucu alamayan F.Bahçe hafta sonunda eski Beşiktaşlı Burak Yılmaz’ı renklerine katmayı başardı.
Beşiktaş’ın geçen sezon Holosko’ya karşılık Koray’la birlikte Vestel Manisa’ya verdiği Burak Yılmaz artık resmen F.Bahçeli...
Geçen hafta, Gökhan Ünal transferine kadar Trabzonspor’un renklerine katabilmek için çok uğraştığı, ancak Gökhan Ünal’ın transferi yüzünden vazgeçtiği genç futbolcu, F.Bahçe ile mutlu sona ulaştı.
F.Bahçe yönetimi bir süre önce Trabzonspor’un devreye girmesi nedeniyle vazgeçtiği Burak Yılmaz’ın transferine 2 gün önce tekrar start vermişti. Trabzonspor’un tekliflerini kabul etmeyen ve kulübü Vestel Manisa’ya “Ben F.Bahçe’de oynamak istiyorum” diyerek ısrar eden Burak, sonunda muradına erdi. Sarı-lacivertli yöneticiler dün yapılan son görüşmelerde hem Manisaspor’la hem de Burak’la anlaşmaya vardı. Genç futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.
İMZA TÖRENİ HAFTA İÇİ
F.Bahçe, Burak’ın bonservisi için Manisaspor’a 1.5 milyon Euro verecek. Burak da sarı-lacivertlilerden yıllık 800 bin Euro ücret alacak.
Hafta içinde imza töreninin yapılması bekleniyor. Burak konusunda başkan Aziz Yıldırım’ın “Sağ açık bölgesinde C.Kazım ile Deivid ikilisine bir alternatif arıyoruz. Burak orası için en uygun aday” dediği biliniyor.
Burak Yılmaz geçen sezon, 21’i ilk 11’de olmak üzere toplam 25 maçta forma giydi ve 10 gol kaydetti. Genç futbolcu önceki sezon da Beşiktaş forması ile 30 maça çıkıp 5 gol atmıştı.
Feridun Niğdelioğlu- Vatan
KaPaLı
08.Haziran.2007, 22:46
Eğer doğruysa hayırlı olsun Burak gibi hem Forvette hemde sağ açıkta oynayabilen genç oyuncuyu takıma kazandırmak güzel
BeeTLeJuiCe
08.Haziran.2007, 23:07
Fenerbahçe Gökhan Ünal pahalı diyolar Trabzon alıyor,
Trabzon Burak pahalı diyolar Fenerbahçe alıyor yada alacak.
Nasıl iş anlamadım :)
GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 23:34
Burak Fenerbahçe için Trabzon'u reddettiyse hata etmiş.Çünkü Fenerbahçe'de forma şansı bulması daha az.İyi bir yedek olur Fenerbahçe'de..
krALEX1907
09.Haziran.2007, 00:11
sağ kanada bir oyuncu lazımdı ama bu burak olmamalıydı. tabi eğer haber doğruysa.
ogcj_me
09.Haziran.2007, 00:29
Burak Yılmaz iyi yedek olur
Varonil
09.Haziran.2007, 00:31
Geçtiğimiz sene kulübemizdeki oyuncuları kullanamamızın sıkıntısını çektik çok fazla.Bu yönden bu sene iyi bir şekilde bu açığımızı kapatmalıyız.
Eğer doğruysa Burak Yılmaz transferi iyi olur diye düşünüyorum.Kaliteli yedek oyuncularına ihtiyacımız var :):)
Universal
09.Haziran.2007, 01:25
Fenerbahçe bu yapacağı yerli transferler yedek olarak alınacaktır. Çünkü Fenerbahçe'nin ilkonbiri gene aşağı yukarı bellidir. Burak'da Fenerbahçe'de yedek olacağını biliyor. Fenerbahçe'nin de Burak gibi yedek isimlere ihtiyacı var. Transferi gerçekleşirse çok iyi olur.
GeNç KaRTaL
09.Haziran.2007, 01:43
Serkan ve Eralp mesajları siliyorum.Devam ettirmezseniz iyi olur.;)
Sheriff
09.Haziran.2007, 01:53
Fenerbahçe'de her zaman kendini gösteren formayı kapmıştır.. Burak'ta sırasını bekleyip fırsatını bulduğunda şansını iyi değerlendirirse formasını alır..
anilton
09.Haziran.2007, 02:04
Burak çok iyi bir yetenek.Şuna adım gibi eminim,güçlensin,kendine güveni gelsin Avrupa'da üzt düzey takımlarda oynar.Fizik desen var,hız desen var,hava hakimiyeti var, teniği yabana atılmayacak yabana atılmayacak derecede iyi.İnşallah hayırlısı olur Burak adına.Çok sevdiğim ve beğendiğim futbolculardan birisi..
Addolorato
09.Haziran.2007, 02:05
fenere keşke eren derdiyok gelse boylu poslu bi arkadaşımız bol gol atar
a.arıcı-11
09.Haziran.2007, 04:57
Hayırlısı olsun.Ben Burak'ı Antayaspordan beğeniyorum.Takımımız için iyi bir alternatif olacaktır.
scar face
09.Haziran.2007, 07:29
İyi transfer oldu bizim için Alex olmadığı zaman Ali Bilgine göre cok daha iyi oynar:D
a.arıcı-11
09.Haziran.2007, 17:45
İtalyan ve İspanyol kulüplerinin kanca attığı Diego Lugano’dan sonra Fenerbahçe defansının bir diğer başarılı ismi Edu Dracena’ya, Fransa’dan iki talip birden çıktı. Fransız liginin köklü kulüpleri Paris Saint Germain ve Monaco’nun, Brezilya Milli Takımı’nda da görev yapan Edu’yu, sarı-lacivertli yönetimden resmen istedikleri belirlendi.
Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; PSG ve Monaco kulüpleri temsilcilerinin, Fenerbahçe ile temasa geçerek başarılı bir sezonu geride bırakan 27 yaşındaki futbolcunun bonservis bedelini sordukları öğrenildi. Edu’nun bonservis bedelini 10 milyon euro olarak bildiren sarı-lacivertliler, Fransız ekiplerine bu futbolcuyu satma niyetinde olmadığını da iletti.
Fransa’yı istemedi
PSG ve Monaco’nun, Fenerbahçe’den sonra Edu ile de temasa geçerek resmi teklif ilettikleri, ancak olumsuz yanıt aldıkları kaydedildi.
Fransa Ligi’nin Avrupa’da çok gözde olmadığını düşünen tecrübeli oyuncunun, büyük hedefler belirleyen Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon için oluşturacağı güçlü kadronun içinde yer almadığı istediği ve PSG ile Monaco temsilcilerine, “Hayır” cevabını verdiği ifade edildi.
Maraton.com.tr
anil luque
09.Haziran.2007, 17:50
hayırlısı olsun burak kaliteli bir oyuncu ama ya o kıymetını bilmedi ya da biz gereken değeri vermedik.. şimdi ezeli rakibimizde bakalım neler olacak
a.arıcı-11
09.Haziran.2007, 19:42
Zico ile ipler kopuyor !..
Fenerbahçe'de Teknik Direktör konusu hala çözümlenemezken yönetimin Zico ile anlaşma ihtimalinin her geçen gün daha da azaldıgı ögrenildi. Yöneticilerinn Zico'nun yerine alternatif isimler üzerinde durdukları ancak bu konuda da henüz kesin bir sonuç alamadıkları ögrenildi.
Sarı-lacivetli yönetimin Zico'yla iplerin kopması durumunda belirlerdiği hoca adayları arasında liste başında Portekiz Milli takımını çalıştıran Luiz Felipe Scolari ve Alex'in eski hocası Luxemburgo'nun oldugu belirtlidi.
Birkaç gün içinde teknik direktör1 konusunu çözmek isteyen yönetimin daha sonra iç transfer ile dış transfere hız verecegi ögrenildi.
Buarada Sarı-lacivertli yönetim Burak Yılmaz için Manisaspor kulübü ile her konuda anlaşma sagladıgı ve genç futbolcuyu hafta içi imza attıracagı belirlendi.
Lig TV
Varonil
09.Haziran.2007, 19:44
Transfer çalışmaları sürdüğüne göre teknik direktör konusunda sorun yok demekki...
eGowiCh
09.Haziran.2007, 20:36
Zico'nun kalmaması taraftarıyım. Eğer Zico'dan daha iyi bir hoca gelecekse -ki yönetimin daha iyi bir hoca getireceğine inanıyorum- buyursun gelsin ve Zico gönderilsin. Scolari, Löw veya Laudrup gelirse çok iyi olur, bu hocalardan biri bizi çok daha başarılı yapar. Özellikle Löw, eski hocamız, gerçekten çok iyi bir hücum futbolu oynatır bize. Scolari ve Laudrup da çok iyi hocalar, hangisi gelse çok sevinirim.
Eğer Zico'dan daha iyisi gelmeyecekse Zico kalsın. Zico yerine çok iyi bir hoca gelecekse de uzun bir kontrat yapılsın, hedefler belli, istenen belli, istikrar için iyi bir hoca seçimi ve uzun kontrat çok iyi olur.
Yönetim en geç Euro 2008 sonrası hocayı belirler zaten.
KaPaLı
09.Haziran.2007, 20:50
Bugün tarihli Takvim gazetesi 'Emre'yi Alex aldırdı' başlıklı haberinde oyuncumuz Alex'in sezon sonunda yönetimimiz ile görüşerek Emre'nin alınmasını istediği yazıyor.
Bu haber baştan aşağıya yalandır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde hiç bir oyuncu başka bir oyuncunun alınıp alınmayacağına karar veremez. Herkesçe de malum olduğu üzere oyuncu transferleri uzun süren çalışma ve görüşmelerle neticelendirilir ve bu çalışmalar yönetimimizin belirlediği transfer komitesi tarafından yürütülür.
Dolayısıyla Takvim Gazetesi'nin bu haber kesinlikle doğru değildir.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Universal
09.Haziran.2007, 21:37
Zico'nun kalmaması taraftarıyım. Eğer Zico'dan daha iyi bir hoca gelecekse -ki yönetimin daha iyi bir hoca getireceğine inanıyorum- buyursun gelsin ve Zico gönderilsin. Scolari, Löw veya Laudrup gelirse çok iyi olur, bu hocalardan biri bizi çok daha başarılı yapar. Özellikle Löw, eski hocamız, gerçekten çok iyi bir hücum futbolu oynatır bize. Scolari ve Laudrup da çok iyi hocalar, hangisi gelse çok sevinirim.
Eğer Zico'dan daha iyisi gelmeyecekse Zico kalsın. Zico yerine çok iyi bir hoca gelecekse de uzun bir kontrat yapılsın, hedefler belli, istenen belli, istikrar için iyi bir hoca seçimi ve uzun kontrat çok iyi olur.
Yönetim en geç Euro 2008 sonrası hocayı belirler zaten.
Zico gittikten sonra, Zico'dan daha iyisi kesinlikle gelecektir. Gelecek oyuncu mutlaka daha önce Avrupa'da veya Uluslararası alanda kupa kaldırmış olması gerekiyor. Çünkü buradaki tecrübesi oyuncularada yansıyacaktır.
Yönetim bana EURO 2008'de görev alan bir ismi takımın başına geitrecektir. Bu yüzdende teknik drektör ismi açıklanmıyor.
DisCo
09.Haziran.2007, 22:35
Herşeyi yerli yerinde yapalım. Sanırım sizlerde bu konuda bana katılıyorsunuzdur. Konu dışına çıkmadan gerçekleşen haberleri bırakıp ve bu doğrultuda tartışırsanız sevinirim.
OMANA
09.Haziran.2007, 23:21
arkadaş bu rapidli ümit korkmaz şahane oyuncuya frankfurt elini çabuk tutmuş basında transfer oldu diye yazıyor ama iş tam bitmemişse fenerbahçe için biçilmiş kaftan bu uğur boralla vedersonla olacak iş değil sağ kanat..carlos zaten gittimi gelmiyor..
zico gittimi kaldımı göbeğimiz çatladı ya..ne hale geldi bu teknik direktör işi anlamadık gitti.
burak fizik olarak güçlü bir oyucu ama istikrarsız bir parlıyor bir sönüyor..bence beşiktaş sabretmeliydi ama etmediler kendini bulursa kadroya girer ama bir şartla İZCO giderse çünkü zico bu takımdayken DEİVİTİ KİMSE KESEMEZ...hemşericilik ayrı bir mevzuu ...
Onurap
09.Haziran.2007, 23:27
Bence deivid iyi bir teklif gelmesi halinde satılmalı sağa kazım geçer aternatifi ali bilgin olur sol açık için yabancıda alınabilir böylece..
nekop
09.Haziran.2007, 23:31
Burak'ın sonu bence Ceyhun gibi olacak avrupada oynayabilecek bir potansiyel varken Türkiye'de yavaş yavaş yokolup gidecek...
Erci09
10.Haziran.2007, 01:33
bencede deivid satılmalı kazıma orda şans verilirse deivid den iyi olacagına eminim
Universal
10.Haziran.2007, 01:45
Deivid'in bu sezon sözleşmesi sona erecek eğer yönetim sözleşme yenilemek istemiyorsa Deivid'i kesinlikle satmalı. Sattıktan sonra Burak transfer edildikten sonra Kazım ile beraber oynayabilirler.
a.arıcı-11
10.Haziran.2007, 02:40
Avusturya maçında 20 dakika oynamış olsada Ümit Korkmaz bencede iyi topçu alsak tam süper olur.
Bugün tarihli Fotomaç gazetesi 'Nihat bahane Morientes şahane' başlığı ile manşetinden duyurduğu haberinde, kulübümüz yöneticilerinin Nihat Kahveci transferi için İspanya'ya gidişlerinin bir şaşırtmaca olduğunu iddia etmiştir. Haberde, İspanya'ya açıklandığı üzere Nihat için değil, Fabiano, Kanoute ve Morientes 'in transferinin görüşülmeye gidildiği yazılmaktadır.
Bu haber kesinlikle yalandır. Kulübümüz resmi internet sitesinden yaptığı açıklamasında iki yöneticimizin Nihat Kahveci'nin transferini gerçekleştirmek üzere İspanya'ya gidişini son derece açık ve şeffaflıkla açıklamıştır. Daha sonra da bu transferin gerçekleşmediği de yine aynı şeffaflıkla duyurulmuştur.
Kulübümüzün yaptığı bu açıklamayı bile kendi yalan transfer haberlerine alet eden zihniyeti kınıyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
YusufT
10.Haziran.2007, 03:30
ümit kormazi unut, frankfurtta o..
krALEX1907
10.Haziran.2007, 03:31
Bugün tarihli Fotomaç gazetesi 'Nihat bahane Morientes şahane' başlığı ile manşetinden duyurduğu haberinde, kulübümüz yöneticilerinin Nihat Kahveci transferi için İspanya'ya gidişlerinin bir şaşırtmaca olduğunu iddia etmiştir. Haberde, İspanya'ya açıklandığı üzere Nihat için değil, Fabiano, Kanoute ve Morientes 'in transferinin görüşülmeye gidildiği yazılmaktadır.
Bu haber kesinlikle yalandır. Kulübümüz resmi internet sitesinden yaptığı açıklamasında iki yöneticimizin Nihat Kahveci'nin transferini gerçekleştirmek üzere İspanya'ya gidişini son derece açık ve şeffaflıkla açıklamıştır. Daha sonra da bu transferin gerçekleşmediği de yine aynı şeffaflıkla duyurulmuştur.
Kulübümüzün yaptığı bu açıklamayı bile kendi yalan transfer haberlerine alet eden zihniyeti kınıyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Harbiden ne kadar kötü bir medyamız varya... Böyle şeyler acaba sadece bizim ülkemizdemi oluyor yoksa diğer ülkelerde de oluyormu merak ediyorum acıkcası.
a.arıcı-11
10.Haziran.2007, 16:00
Nihat Kahveci'nin transferini bitirmek için İspanya'ya yapılan seferden eli boş dönen Sarı-Lacivertli Yönetim gözünü tekrar Schalke'de forma giyen gurbetçi yıldıza çevirdi.
10.6.2008
Nabız yoklanıyor
Türkiye Süper Ligi’nde forma giymeyen yerli bir golcü transfer edeceklerini açıklayan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Nihat Kahveci için yapılan ataktan sonuç çıkmayınca yeni rotayı belirledi: Almanya... Sarı-Lacivertli Yönetim, Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Halil Altıntop için tekrar devreye girip, nabız yoklamaya başladı.
Burak da bitiyor
HaliL’in EURO 2008 kadrosu dışında kalmasının bonservis pazarlıkları sırasında Fenerbahçe’nin elini güçlendireceği ifade edilirken, golcü futbolcunun da geçmiş yılların aksine Sarı-Lacivertli formaya sıcak baktığı öğrenildi. Diğer yandan geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş’ın Manisa’ya verdiği Burak Yılmaz’ın da resmen Fenerli olması an meselesi.
Fanatik
KaF KeF
10.Haziran.2007, 17:30
Oyuncularımıza teklif yağıyor
Yönetimimiz, başta İlhan Parlak olmak üzere, Kemal Arslan, Can Arat, Gürhan Gürsoy için gelen teklifleri şimdilik bekletiyor. Süper Lig ekiplerinin kıskacı altında bulunan ve Fenerbahçemizde fazla forma şansı yakalayamayan genç oyuncuların durumu temmuz ayında Avusturya’da yapılacak kamp sonrasında şekillenecek. Teknik direktörün oluşturduğu takıma ve kamp sonrasında vereceği rapor doğrultusunda oyuncuların sarı lacivertli takımdaki kaderleri belli olacak. Bu arada sezon başında Brezilyalı çalıştırıcı Arthur Zico’nun önerisiyle Ankaraspor’a kiralık verilen De Souza’nın da kampa katılacağı, ancak yeni sezonda tecrübe kazanması için tekrar kiralık olarak bir Süper Lig takımına verileceği bildirildi.
Kaynak: Milliyet
Universal
10.Haziran.2007, 17:50
Kemal'ın bu sezon sözleşmesi bitiyor. Eğer takımda kalmayacaksa mutlaka başka bir takıma satılmasında yarar var. Bu kadar yıl bu kadroda yedek bekledi ve eğer bedava giderse, gene iyi paralar verip aldığımız bir oyuncuyu bedava göndermiş olacağız. Kemal yetenekli bir oyuncu ama; bu sezonda fazla forma şansı bulacağını düşünmüyorum.
Metaus hala bizim takımızda bir oyuncu tecrübe kazanması için her seferinde başka Türk Takımlarına gönderiliyor bu gayet güzel bir düşünce ama; yurtdışında yabancı arayacağımıza Metaus'u oynatmak daha iyi bir kazanç olacağı düşüncesindeyim. Yönetim büyük ihtimalle bu ismin beş sezon doldurup Türk Vatandaşlığına geçtikten sonra takıma almayı düşünüyor. İki sezonu zaten tamamladı.
a.arıcı-11
10.Haziran.2007, 17:57
Kemal'e gerçekten yazık oluyor.Oynadığı her maç iyi oynadı ama yinede yaranamadı.
KaPaLı
10.Haziran.2007, 18:36
Kemal kesinlikle yollanmamalı. Ortasahanın her yerinde ve gerektiğin bek oynayabilen bir oyuncuyu yollamak saçmalık olur. Kemal'in yetenekleri 2-3 maçta gördük bu sezon, Süre aldığında iyide oynadı bana göre kadromuzda kalmalı ve oynatılmalı kesinlikle
fenerbahce_1907
10.Haziran.2007, 18:40
Zico ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de Başkan Aziz ıldırım taraftarların sabırsızlıkla beklediği müjdeyi verdi !.. Başkan Yıldırım İstanbul Erkek Lisesi'ndeki panelde öğrencilerin soruları üzerine "Yeni hocamız ve yeni golcümüz haftaya İstanbul'a gelerek imza atacaklar" dedi. "Zico ile görüştük ama anlaşamadık" diyen Yıldırım Kezman'ın ise takımda kalacağını ifade etti.
(Ligtv.com.tr)
Nocna Mora
10.Haziran.2007, 18:55
Zico dönemi resmen kapandı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Brezilyalı teknik direktör Arthur Zico ile anlaşamadıklarını açıkladı. Yıldırım, "Yeni teknik direktörümüz belli. Önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.
Fenerbahçe'de Arthur Zico dönemi sona erdi. Başkan Aziz Yıldırım, İstanbul Erkek Lisesi'nde katıldığı panelde, Brezilyalı teknik adamla anlaşamadıklarını açıkladı.
Başkan Yıldırım, "Zico ile yollarımız ayrıldı. Yeni hocamız belli. Önümüzdeki hafta İstanbul'da sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.
Brezilyalı teknik adam Arthur Zico, Fenerbahçe'nin başıonda geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşamış, bu sezon da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynama başarısını göstermişti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kemal'ın bu sezon sözleşmesi bitiyor. Eğer takımda kalmayacaksa mutlaka başka bir takıma satılmasında yarar var. Bu kadar yıl bu kadroda yedek bekledi ve eğer bedava giderse, gene iyi paralar verip aldığımız bir oyuncuyu bedava göndermiş olacağız. Kemal yetenekli bir oyuncu ama; bu sezonda fazla forma şansı bulacağını düşünmüyorum.
Metaus hala bizim takımızda bir oyuncu tecrübe kazanması için her seferinde başka Türk Takımlarına gönderiliyor bu gayet güzel bir düşünce ama; yurtdışında yabancı arayacağımıza Metaus'u oynatmak daha iyi bir kazanç olacağı düşüncesindeyim. Yönetim büyük ihtimalle bu ismin beş sezon doldurup Türk Vatandaşlığına geçtikten sonra takıma almayı düşünüyor. İki sezonu zaten tamamladı.
Bu yönetimde bayağı zeki :)
KaF KeF
10.Haziran.2007, 18:57
"Zico ile henüz anlaşamadık"
Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'dan teknik direktör konusunda son açıklama; "Zico ile henüz anlaşamadık. Onun istekleri var. Bizim sunduğumuz şartlar var, görüşmelerimiz sürüyor. Takım yeni sezon hazırlıklarına başladığında başında mutlaka bir teknik direktör olacak"
10.06.2008
Kaynak : DHA
KaPaLı
10.Haziran.2007, 18:59
Mateus geçen sene hazırlık maçlarında iyi performans göstermişti. Ondan önceki sene Bursaspor'da oyuna girdikten sonra hep hareketlilik getiriyodu. Bu sene oynadıktan sonra 2 Senesi kalıyo Türk olması için sonra işimize yarayacağı düşüncesindeyim çünkü Zico onu istedi. Zico'nun kötü oyuncu alacağını sanmam
Ouzy
10.Haziran.2007, 19:03
Zico dönemi resmen kapandı (http://www.ntvspor.net/Pages/24640.ASP)
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Brezilyalı teknik direktör Arthur Zico ile anlaşamadıklarını açıkladı. Yıldırım, "Yeni teknik direktörümüz belli. Önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.
Fenerbahçe için hayırlı olur inşaallah. Zico'nun gitmesinin çok büyük bir kayıp olacağını düşünüyorum açıkçası.
Varonil
10.Haziran.2007, 19:07
Hayırlısı ne ise o olsun.Yönetim en doğrusunu yapacaktır diye düşünüyorum.Umarım gelecek yeni isim takıma çabucak adapte olur ..
fmsmyrna
10.Haziran.2007, 19:10
Hayırlı olsun yeni teknik direktörümüz haftaya geliyormuş imzaya Brezilyalı değilmiş
Varonil
10.Haziran.2007, 19:15
Brezilyalı değilse Luxemburgo değil o zaman... Transferler de yeni teknik direktörün vereceği rapora göre olur gibi ..
Burak Duran
10.Haziran.2007, 19:21
Laudrup için geri sayım!..
Fenerbahçe, bir süredir görüştüğü Danimarkalı’nın yanıtını bekliyor
FENERBAHÇE, teknik direktör arayışlarına devam ederken, bu işi bir an önce bitirmenin hesaplarını yapıyor. Sarı-lacivertlilerin Danimarkalı Michael Laudrup ile temasta olduğu ileri sürüldü. Laudrup’un da Fenerbahçe’nin teklifine oldukça sıcak baktığı, tarafların şartlarda anlaşmaları halinde hemen sözleşme yapılacağı bildirildi. ANCAK yönetim, Laudrup transferinin gerçekleşmemesi durumunda alternatifleri de hazırda tutuyor. Sarı-lacivertliler, Danimarkalı hocanın yan çizmesi durumunda Peserio ve Luxemburgo’ya yönelecek. Bilindiği gibi Luxemburgo, önceki gün görevden istifa ettiğini açıklamıştı. Kanarya’nın Avrupa Şampiyonası sonrası Terim’e teklif götüreceği de iddialar arasında
kaynak: fotospor
OMANA
10.Haziran.2007, 19:30
arkadaşlar benim bir şüphem var paylaşayım...
ben diyorumki Emre Belezoğlunun transferi arkasından nihat transferi için çabalar..
emrenin hiç sevmediği fenere gelmesi nihatın açık kapı bırakması falan...sizinde aklınıza geliyormu...
sakın yeni teknik direktörümüz Fatih Terim olmasın.....
şuradan söylüyorum ...onun çalıştıracağı bir fenerbahçeyi istemiyorum...
ben fatih terimin milli takımada galatasarayada kazandırdığı başarılara saygı duyuyorum ama fenerde İSTEMİYORUM...
umarım bu konuda sızan bilgiler tamamen yalandır...
Ouzy
10.Haziran.2007, 19:33
Fatih Terim'in Fenerbahçe'ye gideceğine % 1 ihtimal bile vermiyorum.
Universal
10.Haziran.2007, 19:34
arkadaşlar benim bir şüphem var paylaşayım...
ben diyorumki Emre Belezoğlunun transferi arkasından nihat transferi için çabalar..
emrenin hiç sevmediği fenere gelmesi nihatın açık kapı bırakması falan...sizinde aklınıza geliyormu...
sakın yeni teknik direktörümüz Fatih Terim olmasın.....
şuradan söylüyorum ...onun çalıştıracağı bir fenerbahçeyi istemiyorum...
ben fatih terimin milli takımada galatasarayada kazandırdığı başarılara saygı duyuyorum ama fenerde İSTEMİYORUM...
umarım bu konuda sızan bilgiler tamamen yalandır...
Osman Tamburacı geçen gün Fatih Terim için güzel bir yorum getirdi. EURO 1996'da takıma aldığı bütün isimler G.Saray'dan dı ve bu G.Saray'lı oyuncuların hepsini A Milli Takımda ilkonbirde oynattı ve arkasından Galatasaray'ın başına geçti. Şimdi Fenerbahçe'den alıyor ve bütün aldıkları oyuncularıda ilkonbirde oynatıyor. Bu nedenle Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali olduğunu söyledi.
Fernando Gago
10.Haziran.2007, 19:37
GOLCÜ DE, HOCA DA GELİYOR!..
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugün İstanbul Lisesi'nde katıldığı panelde kamuoyu ve taraftarların merakla beklediği soruları yanıtladı.
Başkan Yıldırım, geçeh hafta FB TV'de yaptığı açıklamaların paralelinde Kezman'ı satmayacaklarını yinelerken, Maldonado'nun da takımda kalacağını ve iki oyuncudan da önümüzdeki sezon üstün performans beklediklerini söyledi.
Yıldırım, yabancı bir golcü ile anlaştıklarını ve 27 Haziran'daki yeni sezon hazırlıklarının ilk gününde İstanbul'da olacağını söylerken ismini vermedi.
Aziz Yıldırım, teknik direktör konusunda ise Zico ile henüz anlaşamadıklarını belirterek, "Onun istekleri var, bizim sunduğumuz şartlar var ve görüşmelerimiz sürüyor. Ama takım yeni sezon hazırlıklarına başladığında mutlaka başında bir teknik direktör olacak. Haftaya yeni teknik direktörümüz burada olacak ve sözleşme imzalayacağız" dedi.
Yıldırım'ın daha önce sarfettiği "Kaçan şampiyonluğu hazmedemiyorum" demeci ve faturayı Zico'ya çıkarması ise Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezona Brezilyalı hoca ile yoluna devam etmeyeceği şeklinde yorumlandı.
OMANA
10.Haziran.2007, 19:37
Osman Tamburacı geçen gün Fatih Terim için güzel bir yorum getirdi. EURO 1996'da takıma aldığı bütün isimler G.Saray'dan dı ve bu G.Saray'lı oyuncuların hepsini A Milli Takımda ilkonbirde oynattı ve arkasından Galatasaray'ın başına geçti. Şimdi Fenerbahçe'den alıyor ve bütün aldıkları oyuncularıda ilkonbirde oynatıyor. Bu nedenle Fenerbahçe'nin başına geçme ihtimali olduğunu söyledi.
doğru söylüyor olabilir açık söylemek gerekirse ben collin kazım semih ve uğur boral tercihlerine şaşırmıştım zaten ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tabi birde tümerin dönüş hazırlığı yapmasıda kafamı karıştırdı fath terimin manevi oğlu gibi tümer...
Fernando Gago
10.Haziran.2007, 19:38
Golcü haftaya imzaya gelecekse Avrupa Şampiyonasında olmayacak biri olacak Bence bu isim Vagner Love
KaPaLı
10.Haziran.2007, 19:40
Yaa şunu açıklasaydın bee başkan Aydına gidince çok cahil kalıyorum Spor haberlerinde :D
Burak Duran
10.Haziran.2007, 19:43
f.terim gelirse acicasi sasirmam
OMANA
10.Haziran.2007, 19:46
abi vagner love dan muhteşem bir oyun beklemeyin derim ben nihat sitili bir oyuncu hızlı çabuk ama fenerin asıl ihtiyacı olan golcu değil ..yani vagner love iyi oyuncu ama fenerin oyuncusu değil .
fenere ne lazım...
fenere güçlü rakip defansla boğuşacak topu ayağında tutup orta sahanın ileriye çıkmasını sağlayacak bir oyuncu lazım..dikat ettiyseniz kezmanın fizik gücünün zayıflığından hemen top kaptırmasından dolayı fenerbahçe orta sahasını ileri çıkarmakta hep zorlandı kezman alexe hiç yaklaşamadı..
güçlü rakiple boğuşacak santrafor kimler olabilir...alabilirlermi bilmiyorum balon olma ihtimali yüksek ama mesela luca toni bu tip bir santrafor veya mehmet yıldız yine bu tarz bir oyuncu...
fener giderde takımıa ilerde top tutamayacak bir santrafor alırsa yeni bir kezman eklenir takıma o kadar...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fatih terim konusu aslında bir şüphe ve sızan bir ik bilgi var ama şunu söyleyeyim..
hiçte azıımsanmayacak bir ihtimal..
teknik direktör haftaya imza atacak diyor mesela başkan...
boşta olan hocalardan biriyse niye gelip hemen imzalamıyor madem anlaştın madem bu kadar eminbsiniz neden hemen imza atmıyorda 1 hafta sonra...
bence türkiye portekize yenilince ve çeklerin ve isviçrenin hiçte kötü takımlar olmadığını görünce türkiyenin guruptan çıkamayacağını tahmin ediyor aziz yıldırım..bu yüzden Fatih terimle anlaştılar ama imzayı türkiye elenince açıklayacaklar. işte o imzada önümüzdeki haftaya
a.arıcı-11
10.Haziran.2007, 20:12
Eğer işini iyi,aldığı paranın hakkını vererek çalışcaksa Fatih Terim'in gelmesinde bence hiç bir sakınca yok.Daum BJK ve FB'de çalıştıda Fatih Terim'mi çalışamayacak ama ben böyle birşeye pek ihtimal vermiyorum açıkçası.bence yeni Teknik Direktör brezlyalı olmayacaksa Laudrup yada Mancini olur.
Santraforda Adriano olsa tam süper olur:D
BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2007, 20:13
Fenerbahçe'nin başına Fatih Terim falan gelirse Fenerbahçe'nin F'sini ağzıma almam bi daha.
Transferlerin netleşmesi için Euro 2008 bekleniyorsa hata yaparız. ŞL'de ön eleme oynayacağız. Herşeyin bir an önce netleşmesi transferlerin sezon öncesi kampa yetişmesi gerekli.
GeNç KaRTaL
10.Haziran.2007, 20:13
Fenerbahçe'de Zico belirsizliği en sonunda resmi ağızdan noktalandı ve Zico ile yolların devam edilmeyeceği açıklandı.Üstüne yeni teknik adamın belli olduğu,haftaya geleceği söylendi..
Açıkcası Zico'nun gideceği çok açıktı.Bu zamana kadar görüşmelerin sonuçlanamaması,Zico'nun Brezilya'da yaptığı açıklamalar,sitesinden Fenerbahçe ve Türkiye ile ilgili materyalleri kaldırması,Aziz Yıldırım'ın Fb Tv geçen sezon kaçan şampiyonluğu hazmedemiyorum demesi vb..
Ben istikrarın ne denli önemli olduğunun farkına varmış olan Fenerbahçe yönetiminin Zico'yu ne yapıp edip ikna etmesi gerektiğini düşünüyordum.Zico ilk geldiği sezon onca eleştireye rağmen gönderilmedide bu sezon neden gönderildi anlamak zor.Sanırım ilk sezon takımın şampiyon olması bunda büyük etkendi.Ama bu sezon Avrupa'da Zico ile kat edilen yolda ortadaydı.Hem Zico artık Türkiye liginede daha iyi uyum sağlamıştı.Geçen seneki hatalarından gerekli tecrübeyi elde etmiş olması kuvvetli bir ihtimaldi.Yani seneye Zico ile ligdede daha iyi,daha güçlü bir performans gösterebilirdi Fenerbahçe..
Yeni teknik direktör hakkında ise söylenebilecek tek bir şey var.Oda Avrupa Şampiyonasında görev yapmadığıdır.Çünkü Aziz Yıldırım haftaya gelecek dedi.Devam etmekte olan Şampiyonadan hiç bir teknik direktör'ün İstanbul'a gelmesi pek olabilir bir durum değil diye düşünüyorum.Ntv Spor'da bu gelişmeler üzerine yorum yapan Gürcan Bilgiç gelecek isimin kesin yabancı olduğunu,Brezilyalı olmayabileceğini söyledi.Ayrıca şunuda ekledi:"Gelecek hoca Türkiye'de büyük bir etki yaratacak."
Bakalım haftaya neler olacak..
Varonil
10.Haziran.2007, 20:45
Acaba kim olacak yeni teknik direktör.Şöyle bir tahmin yürütüyorum aklıma çeşitli isimler geliyor. :) Rjikard,Laudrup,Mancini .. kim olabilir ya hakikaten merak etmeye başladım .. :)
eGowiCh
10.Haziran.2007, 20:47
Gönlü Fener'de
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_u0_Low002.jpg
Alman Milli Takımı’nın teknik direktörlüğünü yapan Low, “Fenerbahçe benim unutamadığım bir takım. Bir daha çalışmak isterim” dedi. Akşam Gazetesi'nin haberi:
EURO 2008’in favori takımlarından Almanya’nın teknik direktörlüğünü yapan ve ilk karşılaşmasında Polonya’yı 2-0 yenen teknik direktör Joachim Low’ün aklı Fenerbahçe’de. Bir dönem Sarı-Lacivertli takımda görev yapan, ancak daha sonra istifa eden Alman teknik adam, dün Almanya kampını ziyaret eden Türk gazetecilerle sıcak bir görüşme yaptı.
"ZATEN BİRÇOK TEKLİF ALDIM"
Görüşme sırasında sık sık İstanbul’daki ve Fenerbahçe’deki günlerini hatırlatan Low, “Fenerbahçe’de çok güzel günlerim geçti. Ancak şampiyon olamadık. Bunun için üzgünüm” dedi.
Daha sonra gazetecilerin sarı lacivertli kulübün hâlâ teknik direktör Zico ile sözleşme yenilemediğini hatırlatması ve yeniden Fenerbahçe’de çalışmak isteyip, istemeyeceğini sorması üzerine başarılı teknik adam, “Şu anda Alman Milli Takımı’nı düşünüyorum. Çünkü şampiyon olmayı çok istiyoruz. Ayrıca iyi de bir başlangıç yaptık. Şampiyonadan sonra Alman Milli Takımı’ndaki görevimden büyük olasılıkla ayrılacağım. Bu nedenle neden olmasın diyorum. Yeniden Fenerbahçe’yi çalıştırmak ve yarım kalan işimi tamamlamak isterim. Elbette koşullar da önemli. Ayrıca bir kaç kulüpten şampiyona öncesinde zaten teklif almıştım” diye konuştu. Bu arada Brezilya gazeteleri Fenerbahçe’nin Felipe Scolari ile görüştüğü iddialarına yer verdi.
Lig TV
BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2007, 20:50
Belli bir sistemi olan bize takır takır bilardo gibi oyun oynatacak bir hoca gelsin.
Almanya'nın Polonya maçındaki oyunundan sonra Löw bile olur. Aynı oyunu oynatsın yeterki :D
Ama Avrupa Şampiyonasında olmayan bir hoca deniliyor. Zamanında bulduğumuz Lorant gibi bir adam getirmeyelimde :D
a.arıcı-11
10.Haziran.2007, 20:55
Türkiye'yi sersacak bir yabancı Teknik direktör????????
Bence Mancini.Tamam Laudrup iyi ama memleketi sarsacak bir üne sahip değil.
eGowiCh
10.Haziran.2007, 20:56
Zico dönemi resmen kapanmıştır, çok sevindim, hayırlı olsun.
Yeni gelecek hoca konusundaki korkularım Luis Aragones ve Luxemburgo. Bu iki hoca da umarım getirilmez. Beklentilerim, Löw, Laudrup ve Scolari; ama Scolari zor görünüyor, zira senede 6 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme istemiş. Scolari'yi elersek, Löw imkansız değil, hele ki bu son demecinden sonra. Ancak başkanın dediği tarihlerde Almanya turnuvaya büyük ihtimalle devam ediyor olacağından Löw'ün de olacağını sanmıyorum. Sürpriz bir isim de olabilir, beklenmedik birisi, Zico da hiç beklenmedik bir isimdi.
Yabancı oyuncu transferi de haftaya açıklanacak sanırım. Büyük bir isim olduğu kesin, bonservis konusunda başkanın verdiği mesajlardan belli. Ben bu ismin Baptista, Love, Ia quinta veya Zigiç olduğunu düşünüyorum, tabii benimki sadece bir tahmin.
OMANA
10.Haziran.2007, 21:08
kesinlikle scolari değil haftaya nasıl gelip imza atacak löwde sanmıyorum aziz yıldırım bir daha getirmeyecektir. Mancini için barcelona iddiaları dolaşıyordu ama gelebilir niye gelmesin ama ortalık ta sallanmaz manciini ise mancihi (romadaki mancini gelse oyuncu olarak tabi o zaman sallanır ortalık)
evet gürcan bilgiç kesinlikle yabancı olacak demiş umarım gerçek olur yoksa şuan ki göstergeler Fatih terime kayıyor..
eGowiCh
10.Haziran.2007, 21:13
Luxemburgo olma ihtimali yüksek ve beni de en çok bu ihtimal korkutuyor. Umarım Luxemburgo değildir, çünkü çok kötü bir antrenör. Alex ve Maldonado ile ilişkileri iyi diye onu getirirlerse bütün yıl Maldonado oynar orta sahada, tamamen ayrımcılık olur, takım içinde kutuplaşma ve huzursuzluk meydana gelir. Zico bu dengeyi iyi yapıyordu ama Luxemburgo öyle bir hoca değil. Real Madrid gibi bir takımda da başarılı olamamıştı.
fmsmyrna
10.Haziran.2007, 21:17
Fatih Terim-Mancini-Luxemburgo ve en kötüsü Aragones gelmesin sarsacak bir isim Scolari yada Löw olabilir Laudrup pek sarsmaz.Forvetlerin 3 ü ile de görüşmeler sürüyormuş bence hocanın tercihine göre birini bastırıp alıcaklar
OMANA
10.Haziran.2007, 21:18
hiç şüphen olmasın için rahat olsun lüxemburgo değil... çünkü luxemburgonun beklenecek bir yönü yok gelirdi imzayı çakardı şimdiye kadar
eGowiCh
10.Haziran.2007, 21:53
"Sarsacak" olayını nerden çıkardınız arkadaşlar? Başkanın açıklamasında sarsacak falan denilmiyor.
Laudrup olabilir, aklımdan geçiyor. Kendisi hiçbir kulüple anlaşmadı daha, menajeri de Bayram Tutumlu, aslında olabilir. İnşallah da olur. Hem maliyeti de çok fazla olmaz, Scolari gibi yıllık 6 milyon Euro isteyeceğini sanmıyorum Laudrup'un. Dünya çapında bir hoca beklemeyin arkadaşlar. Mancini'nin geleceğini hiç sanmıyorum. 7-8 milyon Euro'dan aşağı ücret istemez, başkan da kabul etmez. Mütevazi bir hoca gelecek ama Zico'dan iyi bir hoca olacak gibime geliyor. Bu konuştuğumuz isimlerin dışında sürpriz biri de gelebilir, bizim başkanın sağı solu belli olmaz ama umarım doğru bir hoca gelir.
Universal
10.Haziran.2007, 22:00
"Sarsacak" olayını nerden çıkardınız arkadaşlar? Başkanın açıklamasında sarsacak falan denilmiyor.
Laudrup olabilir, aklımdan geçiyor. Kendisi hiçbir kulüple anlaşmadı daha, menajeri de Bayram Tutumlu, aslında olabilir. İnşallah da olur. Hem maliyeti de çok fazla olmaz, Scolari gibi yıllık 6 milyon Euro isteyeceğini sanmıyorum Laudrup'un. Dünya çapında bir hoca beklemeyin arkadaşlar. Mancini'nin geleceğini hiç sanmıyorum. 7-8 milyon Euro'dan aşağı ücret istemez, başkan da kabul etmez. Mütevazi bir hoca gelecek ama Zico'dan iyi bir hoca olacak gibime geliyor. Bu konuştuğumuz isimlerin dışında sürpriz biri de gelebilir, bizim başkanın sağı solu belli olmaz ama umarım doğru bir hoca gelir.
Menejeri Bayram Tutumlu ise almayalım, bütün oyuncularımızın menejeri gelecekte bir sorun olursa işimiz zorlaşabilir.
Laudrup'u bende düşünüyorum. Danimarka ile Milli Takım'da asistanlık yaparak iyi bir tecrübe kazanmış ve uzun süre Brondy'i çalıştırdıktan sonra bu yılda Gatefe ile beklenmedik bir başarı yakaladı. Fenerbahçe iyi bir isim ve istikrar için mutlaka dört-beş sezonluk sözleşme yapılması gerekiyor.
eGowiCh
10.Haziran.2007, 22:05
4-5 sezonluk mukavele riskli olabilir, olası bir başarısızlıkta gönderilmek istendiğinde büyük zorluklar yaşanabilir. Bence 2+1 yıllık sözleşme yapılır, veya 1+1 yıllık. Opsiyon mutlaka olur. "Şampiyon yaparsa kontrat bir yıl otomatik uzar." gibi bir madde eklenir, tıpkı Zico'da olduğu gibi.
Bir de anlamadığım bir şey var. Yeni gelecek hoca belliymiş, alacağımız santrafor belliymiş, e peki ya hoca yeni gelecek adamı istemezse? Benim sistemime uymuyor derse, veya başkasını isterse?
Ben saçma buluyorum bu transferi. Zico da geldiğinde önüne Deivid, Edu, Kezman ve Lugano'yu koydular, adam başarısız oldu başlarda, çünkü kendi istediği isimler değildi. Yeni gelecek hoca da büyük ihtimalle eline bir kadro verilecek, takviye isteyemeyecek. Bence yabancı santrafor için acele edilmemeli, hoca belirlensin, akabinde hocaya göre santrafor alınsın. Hoca belki tek forvet oynatacak, belki çift oynatacak ama farklı tipte bir santrafor isteyecek, hiç belli olmaz. Umarım bu sorun olmaz.
Jesus_FB
10.Haziran.2007, 22:20
Zico'yu çok arıyacağız.
YusufT
10.Haziran.2007, 22:21
Galatasaray'a gelmek icin, 2 yilda 5M euro istedi yani yillik 2,5M euro.. bu rakam bence az..Ben Laudrup'u türkiyede bir takimin basinda görmek isterim, insallah Fenerbahcemize gelir :)
Ama Alex'i oynatirmi, orasi belli degil :) cok kosan adamlari daha cok seviyor, belki Alex'i forvet olarak kullanabilir..
Jesus_FB
10.Haziran.2007, 22:26
ZİCO İLE MUTABAKAT SAĞLAYAMADIK
Başkanımız Aziz Yıldırım Zico konusunda ise, "Zico'nun avukatı ile karşılıklı yapılan görüşmeler sonunda mutabakatı sağlayamadık. Bizim isteklerimiz vardı, onların istekleri vardı. Yakın pozisyona getiremedik. Onun için askıya aldık. Ama şu kadarını söyleyebilirim ki, 26-27 Haziran'da İstanbul'da takımız toplanacak. O gün Fenerbahçe'nin antrenörü takımın başında olacak. Bunu herkes böyle bilmeli" dedi.
FAYDALI BİR OYUNCU GETİRİYORUZ
Başkanımız Aziz Yıldırım, ısrarla sorulan transfer soruları karşısında, "Bu hafta değil, öbür hafta transfer edeceğimiz santrforu açıklarız. İyi oyuncuyu almak zaman ister. Normal bir oyuncuyu alıp getirirseniz kolay olur. Ama iyi oyuncuda, şartın her iki taraf için de iyi olması için zamana ihtiyaç var. Şimdi biz çalışmaları yaptık Futbolcuyla problem yok. Kulübüyle ödeme koşullarını konuşuyoruz. Ödeyeceğiniz ücretler küçük değil. Biz uzun yıllara yaymaya çalışıyoruz. Onlar kısa tutmak istiyor.. Biz bu tip konuları tartışıyoruz şu anda. Onun için bir hafta daha bekleyin. İyi herkese göre değişiyor ama, Fenerbahçe'ye faydalı bir oyuncu getiriyoruz" dedi.
EN AZ 4 SANTRFOR OLMALI
Başkanımız Yıldırım Kezman konusunda ise, "Kezman, iyi oyuncu. Ama tabii buraya geldiğinden beri iyi olmadığı yönünde değerli basında yazılar var. Ama ben inanıyorum ki Avrupa'da Kezman gibi bir oyuncuyu 10-15 milyon Euro'dan aşağı alamazısınız. Biz 6 artı 2'den dolayı, 2 yabancı kullanma hakkımız olmasından dolayı, onun burada kalmasını istiyoruz. Kendisi gitmek isterse bir şey diyemeyiz. Ama sözleşmesi sürüyor. Bir futbol takımında en az 4 tane santrfor olmalı. Bizde Semih, İlhan, yeni arkadaş ve Kezman var. Kezman giderse yerine birini alırız" dedi.
fenerbahce.org
Resmi sitede td için haftaya gelip imzalayacak diye bir cümle geçmiyor
KaPaLı
10.Haziran.2007, 22:38
yaa başkan açıkla artık o yeni arkadaş kim. Forma alcam yeni transfere göre :)
Sekopej
10.Haziran.2007, 22:41
Ben saçma buluyorum bu transferi. Zico da geldiğinde önüne Deivid, Edu, Kezman ve Lugano'yu koydular, adam başarısız oldu başlarda, çünkü kendi istediği isimler değildi. Yeni gelecek hoca da büyük ihtimalle eline bir kadro verilecek, takviye isteyemeyecek. Bence yabancı santrafor için acele edilmemeli, hoca belirlensin, akabinde hocaya göre santrafor alınsın. Hoca belki tek forvet oynatacak, belki çift oynatacak ama farklı tipte bir santrafor isteyecek, hiç belli olmaz. Umarım bu sorun olmaz.
Kiev'e elendikten sonra Zico'nun isteği doğrultusunda bu oyuncular alındı. Ya da alınmadan Zico'ya danışıldı. Önce Zico gelmişti.
Evet resmi sitede 26'sında başlayacak kampta teknik direktörümüz belli olmuş olacak yazıyor. Haftaya açıklanacak olan forvet. Avrupa Şampiyonası'nda bulunan bir hocayla anlaşılmış olabilir, bu nedenle açıklanmıyordur ve onun isteği doğrultusunda forvet oyuncusu haftaya açıklanacaktır.
goosfraba
11.Haziran.2007, 04:16
haftaya açıklanacakmış bir hafta daha sabredelim bakalım yeni t.d. ve yeni santrafor kim olacak :)
eGowiCh
11.Haziran.2007, 04:25
@Sekopej,
Zico bu oyunculardan önce geldi tabii, sen inanıyor musun bu futbolcuları Zico'nun istediğini? Ben inanmıyorum. Deivid Alex'in isteğiyle alındı, tıpkı Maldonado'nun alındığı gibi, Kezman menajerlerin tavsiyeleriyle alındı. Lugano zaten daha önceden alınmak isteniyormuş, başkan açıklamıştı. Hakan Bilal Kutlualp döneminde Lugano alınmak istenmiş, H.Bilal Kutlualp açıklamıştı. Belki bir tek Edu Zico'nun isteğiyle alınmış olabilir.
Tek forvet oynayacak bir hoca Kezman'ı neden istesin ki? Pivot özellikli birini ister.
Bence yeni hocamız Euro 2008'den değil. 26 Haziran'da turnuva devam ediyor olacak, Scolari ve Löw'e bu yüzden ihtimal vermiyorum. Luxemburgo seçeneğinden korkuyorum en çok, umarım o olmaz.
Santraforumuz haftaya açıklanacak. Euro 2008'den olabilir bu isim tahminimce. Zira başkan "Bir tanesiyle mukavelesini yapıp, sezon açılışında Türkiye’ye getireceğiz." dedi bununla ilgili. Acaba diyorum, haftaya isim açıklanacak da, oyuncu sezon açılışı olan, yani Euro 2008'in bitiş tarihi olan 29'unda mı takıma katılacak, veya biraz daha geç? Burdan öyle bir anlam çıkarttım ama yanılıyor da olabilirim.
Santraforumuz için 3 isim varmış, bu 3 isimden birini alacağız da, diğer ikisinin de ismi açıklanır umarım. Deivid alındığı zaman Milan Baros ile arasında kalınmış ve Deivid alınmıştı, başkan açıklamıştı. Benim tahminlerim bu konuda, eğer Euro 2008'den ise oyuncu; Roman Pavluchenko, Guiza, Babetimbi Gomis olabilir. Bilemiyorum, sadece tahmin. Belki de beklenmedik sürpriz bir isim alacağız.
Varonil
11.Haziran.2007, 04:43
Az kaldı az,26 Haziran'da hocamız takımın başında olacakmış.Biraz daha sabredelim,2 hafta kaldı şunun şurasında :)
anil luque
11.Haziran.2007, 04:44
sabredin bakalım kim olacak :)
eGowiCh
11.Haziran.2007, 04:48
2 yıl su gibi geçmiş. 2 yıl önce bu zamanlar Zico ile anlaşıldığı FBTV'de altyazı olarak geçmişti, sonra burada yorumumuzu yapmıştık :) Şimdi de aynı olacak herhalde, haftaya veya öbür haftaya saat 15.00-16.00 civarında altyazı olarak hocamız açıklanır, birkaç gün sonra da hocamız gelir imzayı atar. Merakla bekliyorum ama asıl merak ettiğim transfer, bahsedilen santrafor. Umarım hayal kırıklığı yaşamayız. Bir de hangisi önce açıklanacak acaba, hoca mı santrafor mu? Etik olarak hocanın daha önce açıklanması lazım, yoksa hoca yokken yabancı santrafor transfer edildi diye birçok eleştiri gelir.
Varonil
11.Haziran.2007, 05:01
Büyük ihtimalle hoca daha önce açıklanır gibi.Ne yalan söyleyeyim bende santraforu daha çok merak ediyorum.
Universal
11.Haziran.2007, 05:08
Yeni teknik drektörümüz anlaşıldığına göre ve ismi hala açıklanmamsının tek bir nedeni vardır. Şuan bulunduğu takım mutlaka resmi maçlar oynuyordur. Buda EURO 2008 gösteriyor. EURO 2008'de ki yönettiği takımla sorun olmasın ve oyuncuların psikoloji değişmemesi için açıklanmadığı kesindir. Önümüzde onaltı teknik adam var ve bunlardan birisi seneye Fenerbahçe'nin başında olacak. Bu isimler içinde tek istediğim Löw veya Van Basten'dir.
El Comandante
11.Haziran.2007, 05:10
Yeni teknik drektörümüz anlaşıldığına göre ve ismi hala açıklanmamsının tek bir nedeni vardır. Şuan bulunduğu takım mutlaka resmi maçlar oynuyordur. Buda EURO 2008 gösteriyor. EURO 2008'de ki yönettiği takımla sorun olmasın ve oyuncuların psikoloji değişmemesi için açıklanmadığı kesindir. Önümüzde onaltı teknik adam var ve bunlardan birisi seneye Fenerbahçe'nin başında olacak. Bu isimler içinde tek istediğim Löw veya Van Basten'dir.
Van Basteni unut,Ajax ile aylar öncesinden 4 senelik sözlesme imzaladi.(=
Universal
11.Haziran.2007, 05:12
Van Basteni unut,Ajax ile aylar öncesinden 4 senelik sözlesme imzaladi.(=
Bilmiyorum. Teşekkürler. O zaman yıllar önce gönderdiğimiz Löw'ün geleceğini düşünüyorum.
Professeur
11.Haziran.2007, 05:19
Van Basten'in son turnuvasıymış sonra ayrılacakmış sanırım milli takımdan.Gelse bence de süper olur.Gençlere önem veren bir teknik direktör ama Euro 08'de başarılı olursa dünya kulüpleri sıra olabilir onun için.
@eGowiCh
O üç isimden gelme ihtimali en düşük Guiza.Gerçekten iyi bir golcü ve adı büyük kulüplerle anılıyor bize gelmesi zor.Pavluchenko ise gerçekten kaliteli bir golcü bugünkü İspanya maçında da gösterdi bunu zaten bize.Bence Euro 08'de fazla göze batmazsa 3'ünden gelme ihtimali en yüksek isimdir bence.Gomis ise benim tam istediğim bir tipte forvet.Fransa'nın kadrosunda yer alıyormu bilmiyorum ama hazırlık maçında izlemiştim Ekvator karşılaşmasında gerçekten güzel goller atmıştı.İnşallah Fransa kadrosunda değildir.Zaten kadrodaysa da forma giyme ihtimali düşük.Bu açıdan iyi ama Gomis'in önü açık daha iyi bir kulüpte forma giymek istiyebilir.16 Milyon € diye duymuştum fiyatını sanırım.O civardaysa çok iyi.Hem Nihat'tan daha genç hem de daha iyi bence.Sende en sonunda yazmışsın sadece tahmin diye ama ben yinede değerlendirmekte fayda buldum.
Gomis
http://img361.imageshack.us/img361/5482/294108085na5.jpg.
Pavluchenko
http://img77.imageshack.us/img77/8603/5132291iy9.jpg
KaPaLı
11.Haziran.2007, 05:47
Aziz yıldırım'ın sözünde biryer dikkatimi çekti Alacağımız oyuncuya büyük paralar ödeyeceğiz. Kulubuyle ödemeler konusunda pazarlık içindeyiz Oyuncuyla anlaştık demişti. Pahalı bir oyuncu gelebilir.
a.arıcı-11
11.Haziran.2007, 05:50
Aziz yıldırım'ın sözünde biryer dikkatimi çekti Alacağımız oyuncuya büyük paralar ödeyeceğiz. Kulubuyle ödemeler konusunda pazarlık içindeyiz Oyuncuyla anlaştık demişti. Pahalı bir oyuncu gelebilir.
Bu ayrıntıyı atlamıştım.Artık bu oyuncunun Adriano olduğuna eminim:)
Teknik Direktör eğer EURO 2008'den ise Scolari,değilse de Laudrup olur.Luxemburgo'nun gelmemesini en çok isteyenlerden biriyim.
Ve Maraton.com.tr kolpayı patlattı:D
Zico ile anlaşamayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bugün yaptığı "Yeni teknik direktör ve yabancı futbolcuyu önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağız" açıklamasından sonra bütün gözler bu isimlerin kimler olabileceğine çevrildi!.. Ve işte o isimleri Maraton.Com.Tr açıklıyor!..
Sarı lacivertlilerin, Brezilya'nın Palmeiras takımını çalıştıran Vanderlei Luxemburgo ile anlaştığı öğrenildi...
56 yaşındaki Brezilyalı teknik adam, kariyeri boyunca tam 23 takım çalıştırdı ve 5 kez Brezilya Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşadı. Bunlardan ikisini Alex'li kadrosuyla Cruzeiro ile elde etti. 1998-2000 yılları arasında Brezilya Milli Takımı'nı çalıştıran ve Copa America'yı kazandıran Luxemburgo, şu anda Palmeiras'ta görev yapıyor.
Sarı lacivertli kulübe çok yakın ve sağlam kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Fenerbahçe'nin anlaşmak üzere olduğu yıldız forvet ise bir başka Brezilyalı Adriano.
Bonservisi Inter'de bulunan Adriano, Ocak 2008'de Sao Paulo'ya kiralanmış ve sezonu bu kulüpte tamamlamıştı.
MARATON.COM.TR
Onurap
11.Haziran.2007, 06:05
Adriano toparlanırsa yılın transferi olur toparlanamazsa yılın fosu olur..
KaPaLı
11.Haziran.2007, 06:09
Gelen hoca mutlaka ama mutlaka Portekizce bilen biri olacaktır takımdaki bütün yabancılar Portekizce konuşuyo Brezilyalı veya değil ama Portekizce bilen bir adam olacak kesin
Sheriff
11.Haziran.2007, 06:11
Adriano gelsin 3 tane formasını alırım :n:
eGowiCh
11.Haziran.2007, 06:15
Bu arada Zico'yu SkySports'a göre Chelsea istiyormuş ve görüşmelere başlanacakmış.
Zico gittiğine göre Önder Turacı'nın büyük ihtimalle takımda kalacaktır. FC Moscow ile yaptığı ön sözleşmeyi feshetmiş, menajerine Fenerbahçe ile anlaşması için kulübe gitmesini söylemiş. Başkan Önder'e sunulan teklifin iyi olduğunu söylemişti, Önder mukavele imzalayabilir o teklif üzerinden tekrar. İnşallah yeniden anlaşılır.
Aykan19o3
11.Haziran.2007, 06:16
Fenerbahçe'nin hangi golcüyle anlaştıığını merak ettim doğrusu :)
KaPaLı
11.Haziran.2007, 06:33
Adriano gelsin 3 tane formasını alırım :n:
Aynen :) Zaten gelecek forvete göre forma alcm eğer iyi oyuncu gelecekse onun, yoksa ALEX forması alcm 3 tane :)
Crespo gelirse bütün forma türlerinden 3'er tane alırım :n:
eGowiCh
11.Haziran.2007, 06:42
Star TV spor servisi ne kadar güvenilir bilmiyorum ama baya methediyorlar. Onların yaptığı bir haberi paylaşayım sizinle. Star TV spor servisinin yaptığı habere göre yeni golcümüz Mallorcalı Guiza. Bizzat fenerbahçeli yetkililerden öğrenip‚ Mallorca ile de iletişime geçip haberi öğrenmişler. İnşallah doğrudur, bakalım göreceğiz.
karlkani23
11.Haziran.2007, 07:30
Şimdi düşünüdüm de Lucescu da olabilir. Sizce nasıl olur?
GodfatheR
11.Haziran.2007, 07:36
Aslında iyi hoca ama defansif görüşlü bir hocayı Fenerbahçe taraftarı sevmez.
fmsmyrna
11.Haziran.2007, 07:59
Başkan konuşmasında golcü için kulüplerle parada da anlaşıldığını söylemiş oldu.Çünkü maliyeti yüksek dedi biz bunu uzun zamanda ödemek istiyoruz onlar hemen istiyor dedi.Bizim fm de yaptığımız gibi taksit düşünüyoruz anlaşılan.Maliyeti yüksek dediğine göre Gomis olabilir.Şampiyona gitti ve son maçta oyunada girdi maliyeti artmış olabilir.Pavluchenko'yu da bugün çok beğendim.Önder'in kalması sevindirici Can Arat gitsin artık
GeNç KaRTaL
11.Haziran.2007, 08:09
Birde Aziz Yıldırım Fb Tv deki programda gurbetçi yetenekli gençlere yöneleceğiz diye bir açıklama yapmıştı sanırım.Dün öyle kanalları gezinirken dünkü paneldeki konuşmasına denk geldim.Dinlerken işte Türkiye'deki alt yapıdan felan bahsediyordu.O sırada Avrupa'daki gurbetçi gençlerden bahsetmeye başladı.Gurbetçi gençlerin daha çok yetiştiği ülkeleri sayarken İngiltere'yide söyledi ve oradada gurbetçi oyuncu çıktığını söylerken 2 tane oradan ilgilendikleri oyuncular olduğunu ağzından kaçırdı gibi geldi bana ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.Ben öyle anladım..
Fenerbahçe'nin anlaştığı ismin Lucescu olduğunu sanmıyorum ama Lucescu tecrübesiyle Fenerbahçe'yi Zico'nun bıraktığı yerden daha ileriye götürebilir.Ayrıca Türkiye ligini tanıyor olmasıda büyük avantaj.Zico'nun ligde yapamadığını yapar ama zor diye düşünüyorum gelmesinin.
Fransa'nın kadrosunda yer alıyormu bilmiyorum ama hazırlık maçında izlemiştim Ekvator karşılaşmasında gerçekten güzel goller atmıştı.İnşallah Fransa kadrosunda değildir.Zaten kadrodaysa da forma giyme ihtimali düşük.Bu açıdan iyi ama Gomis'in önü açık daha iyi bir kulüpte forma giymek istiyebilir
Fransa'nın kadrosunda yer alıyor hatta Romanya maçında son 15-20 dakikada oyuna girdi.Takıma alınmasındada senin seyrettiğin maçta 2 gol atmasının katkısı büyük.Drogba'ya benzetiliyor stili ve bir çok kulübün ilgisini çekiyor.Fenerbahçe alabilirse büyük iş başarmış olur.
eGowiCh
11.Haziran.2007, 08:45
Şemsi çok güzel bir noktayı yakalamışsın, tebrikler. FBTV'de ben de izledim paneli, orada şöyle dedi hafızam beni yanıltmıyorsa: "İngiltere'de oynayan 2 tane Türk çocuğu var, belki biz şu an onlarla görüşüyoruz." gibi bir şey söyledi. Yarın veya bu gece bu açıklamaların tekrarını izleyecek olursa, denk gelen olursa, bu kısma dikkat etmekte fayda var. Bana da ağzında kaçırdı veya bir sinyal verdi gibi geldi. İngiltere'de oynayan benim bildiğim bir Jem Karacan var, Reading'de oynuyor. Acaba o olabilir mi? Başkan sanırım İngiltere'de oynayan 2 Türk çocuğunu alacak, onu söyledi yanlışlıkla, Şemsi de fark etmiş, sadece ben fark etsem ben yanılıyorum diyeceğim ama Şemsi de fark ettiğine göre bir şeyler var. Diğer Türk kim İngiltere'de oynayan bilmiyorum.
Jem Karacan demişken, bir röportajını okudum, alıntılar yapayım.
U19 Milli Takımında forma giyiyormuş ve Galatasaray ile 14 yaşındayken Galatasaray altyapısındaymış.
Kazım İngiltere'de her hafta oynayan bir oyuncuydu. Fenerbahçe'ye geldi. Brezilya maçında Milli Takım forması giydi ve kendimi öyle düşününce gerçekten gözlerim parlıyor. Bir gün Türkiye'nin büyük takımlarından birisinin formasını giymek istiyorum. Bunun ne zaman olacağını bilmiyorum ama umarım çabuk olur. Çok çalışmam lazım.
Röportajın tamamı : http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=2456
Türkiye'ye dönmeye belli ki niyetli, Fenerbahçe almak istiyor belki de, bilemeyiz, ama Galatasaraylı olduğu bir gerçek, Galatasaray da isterse alabilir.
a.arıcı-11
11.Haziran.2007, 16:18
Scolari-Lüxemburgo-Laudrup üçgeninde gidip gelen Ferebahçe'de yönetimin, iki hafta önce Alman teknik adamla da temaslara başladığı öğrenildi. Yerli olarak rotayı Halil Altıntop'a çeviren Sarı-Lacivertliler'in görüştüğü yabancıları da FANATİK buldu: Aston Villa'dan John Carew, Barça'dan Eidur Gudjohnsen.
11.6.2008
Köln’deki durumu belirsiz
Aziz Yıldırım’ın dün yaptığı açıklamalar, taraftarları hayli heyecanlandırdı. Çünkü Fenerbahçe Başkanı, yabancı santfroru önümüzdeki hafta açıklayacaklarını, yeni teknik direktörün ise 26-27 Haziran’daki kampta takımın başında olacağını vurguladı. Zico’dan boşalan koltuk için uzun süredir Scolari, Lüxemburgo ve Laudrup ile görüşme halinde bulunan Sarı-Lacivertliler’in iki hafta önce tanıdık bir isimle de temasa geçtiği öğrenildi: Christoph Daum... Bundesliga’ya taşıdığı FC Köln’deki durumu belirsiz olan Daum’un, Fenerbahçe’ye dönmek için sabırsızlandığı bildirildi.
Sözleşmeleri 2010’a kadar
Nihat Kahveci konusunda Villarreal ile anlaşamayıp rotayı Halil Altıntop’a çeviren Fenerbahçe Yönetimi’nin sır gibi sakladığı yabancı santrforları da FANATİK ortaya çıkardı. Öncelikli isim Aston Villa’nın yıldızı John Carew... Listenin ikinci sırasında ise Barcelona’dan Eidur Gudjohnsen var. İki futbolcunun da kulüpleriyle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Carew için belirlenen bonservis bedeli 8 milyon 250 bin Euro, Gudjohnsen’inki ise 5 milyon Euro... Yönetimin iki yıldızdan birini açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor.
Mehmet DEMİRCAN
Erci09
11.Haziran.2007, 19:49
Sarı-Lacivertliler, Kayserispor’un başarılı stoperi Aydın Toscalı’yı renklerine bağladı. 3 sezondur Kayseri’de forma giyen, 28 yaşında ve 1.84 boyundaki Toscalı, daha önce Muğla ve Tarsus İdman Yurdu’nda oynamıştı. 2010’a kadar Kayseri ile sözleşmesi bulunan Toscalı’nın bir iki gün içinde Fenerbahçe’ye imza atacağı vurgulandı. Sarı-Lacivertli ekip bu transferle savunmasının göbeğini de iyice sağlama almış oldu. Önümüzdeki sezon Türkiye ve Avrupa arenasında birbirinden zorlu mücadelelere girecek olan Sarı-Lacivertli ekip kadro derinliğini oluşturmak için çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.
Fanatik
eGowiCh
11.Haziran.2007, 20:27
'Fenerbahçe Güiza'nın peşinde'
İspanyol spor basını, Fenerbahçe'nin Mallorca'da forma giyen golcü futbolcu Daniel Gonzalez Güiza için ''reddedilemeyecek bir teklif yaptığını'' iddia etti.
http://www.ntvspor.net/Images/31526.jpg
Geride bıraktığımız sezonda 27 gol atarak La Liga'da gol kralı olan Mallorca'nın 28 yaşındaki futbolcusu Daniel Gonzalez Güiza, transfer döneminin en gözde isimlerinden biri olurken, İspanyol futbolcuyu isteyenlerin arasına Fenerbahçe'nin de bulunduğu iddia edildi.
İspanyol gazeteleri, Güiza'nın bonservis bedelinin 17 milyon 400 bin Euro olduğunu yazarken, şu anda bunu ödemeye hiçbir kulübün yanaşmadığını öne sürdü.
Güiza ile İngiltere'nin Arsenal, İtalya'nın Roma kulüplerinin de ilgilendiği belirtiliyor.
NTV Spor
a.arıcı-11
11.Haziran.2007, 21:22
Fenerbahçe'ye transferi Kocaman'a takıldı
Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Ankarasporlu genç orta saha oyuncusu Özer Hurmacı, başkent ekibinde kaldı. Genç futbolcuyu teknik direktör Kocaman bırakmadı.
Mavi-beyazlı takımın alt yapısında yetişen ve 2004-2005 sezonunun devre arasında Ankaraspor ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayan Özer Hurmacı'yı renklerine bağlamak için harekete geçen Fenerbahçe ile Ankaraspor yöneticileri arasında bonservis bedeli için yapılan görüşmeler bir süredir devam ediyordu. Genç futbolculara verdiği önemle dikkati çeken teknik direktör Aykut Kocaman'ın tekrar başkent ekibiyle anlaşması ve 21 yaşındaki futbolcuyu takımda görmek istemesi üzerine, Özer Hurmacı'nın Ankaraspor'da kalmasına karar verildi.
Lig TV
Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 22:20
Ozer kalsa kalsa bi sene daha kalir orda, Trabzon ve Fenerbahce isterken fazla tutamazlar
scar face
11.Haziran.2007, 22:22
Ben demıstıım Guiza gelse ne güzel olur diye silinmişti mesajım:D:D
KaPaLı
11.Haziran.2007, 22:24
Özer'in zaten 1 yıl kontratı var bu sene para kazanamazsa Ankaraspor gelecek sene serbest kalacak :)
a.arıcı-11
11.Haziran.2007, 22:28
Aziz Yıldırm dedi ya 1 santrafor haftaya geliyor diye şimdi medyanın yazmadığı isim kalmaz en sonunda da biz demiştik derler.
Bana göre bize en yakın isim Adriano.Çünkü başkna bonservis bedeli düşük bir miktar değil demişti.O da tam bu kalıba uyuyor.Kanoute olabilir derdim ama canlı yayında adını bile söyleyemeyince o transferin olmayacağını anladım.Güiza olacağınada pek sanmıyorum.Sonuçta gol kralıda olsa çok tanınan birisi değil ve bizim alcağımız futbolcu yıldız futbolcu.Son isimse Gomis olur ama haftaya imzaya geleceği için o da imkansız(EURO 2008)
Bordo61Mavi
11.Haziran.2007, 22:31
Aziz Yildirim sevdigim bi futbol adamidir, gelen isim adaylarin en iyisi olur. Yani Adriano
OMANA
11.Haziran.2007, 23:42
fenerbahçe guziayı almaz...belkide alamaz..
birde fenerbahçe adriano kumarını oynamalı...
eğer kendine gelirse muhteşem oynar satış rekoruyla gönderilir ..kendine gelemezsede genede bir ismi piysasası var çok zarar etmeden gönderilir..
eGowiCh
12.Haziran.2007, 00:29
Adriano tam bir kumar olur, xxestergonxx'in de dediği gibi. Adriano 26 yaşında ve bu yaşta bir oyuncunun, hele ki Adriano kalitesinde bir oyuncunun Türkiye'ye getirilmesi büyük başarı olur. Adriano muhteşem yetenekli bir futbolcu, fakat sorunlu. İçki içiyor, antrenmanlara gelmiyor, gece hayatı var, vs. vs. Kısacası disiplinsiz bir futbolcu. Fenerbahçe bonservisine çok fazla bir bedel ödemeyecekse, uçuk bir bedel vermeyecekse, transfer edilebilir. Onun burada göstereceği performans iyi olursa, eski günlerine dönerse -ben döneceğini düşünüyorum, Alex ile özellikle coşacaktır- muhteşem bir transfer olur Fenerbahçe için. Forma satışlarından Fenerbahçe çok iyi gelir elde eder, kulüp başarılar kazanır Adriano'nun performansı ile ve de 1-2 yıl sonra da rekor bir bedelle satılır. Adriano'yu örneğin 10 milyon Euro'ya alıp 25-30 milyon Euro'ya satabiliriz, bu da inanılmaz bir başarı olur.
anilton
12.Haziran.2007, 00:47
Arkadaşlar sanki Adriano geldide,Fener almalı mı,almamalı mı yorumlarını yapıyorsunuz...
Addolorato
12.Haziran.2007, 01:12
Arkadaşlar sanki Adriano geldide,Fener almalı mı,almamalı mı yorumlarını yapıyorsunuz...
koptum valla:D:D adriano gelirse zaten bu yorumlar yapılmazki asıl gelmediği için yapılır:D:D
anilton
12.Haziran.2007, 01:15
koptum valla:D:D adriano gelirse zaten bu yorumlar yapılmazki asıl gelmediği için yapılır:D:D
Demek istediğim;sanki Adriano gelmeye hazır,arkadaşlar Adriano'yu almalı F.Bahçe,o kumarı oynamalı,o riske girmeli gibi yorumlar yapıyorlar.Onun için söyledim...
anilton
12.Haziran.2007, 01:24
Bunları söylemekte sorun yok ki anılcım.Herkes görüşünü yazabilir.
Nerden yazdım yaaa?On dakika düşündüm yine yanlış anlaşılacak diye,yine öyle oldu.Ne demek istediğimi anlamıyorsunuz ki.Neyse söylemedim kabul edin...
Addolorato
12.Haziran.2007, 01:27
yanlış anlaşılmadıki ben sadece cümlede anlatım bozukluğu yaptığını söyledim yanlış anladın sanırım sen..
Lionel Andres Messi
12.Haziran.2007, 01:52
büyükşehir belediyede de adriano var fizik tip herşey benziyo o da forvet fener illa adriano istiyorsa onuda alabilir.yanlış anlamayın yani.ben çok beğeniyorum.
güiza bence biraz şansa gol kralı oldu iyi bitirici komple bir forvet ama öyle abartılcak biri bomba değil bence.
Nocna Mora
12.Haziran.2007, 02:15
Guiza bence de şansa gol kralı oldu ayrıca gol kralı olduktan sonra Türkiye'ye gelmez...
KaPaLı
12.Haziran.2007, 02:22
büyükşehir belediyede de adriano var fizik tip herşey benziyo o da forvet fener illa adriano istiyorsa onuda alabilir.yanlış anlamayın yani.ben çok beğeniyorum.
Merak etme Fenerbahçe Spor Kulubunun başkanının adı Aziz Yıldırım Futbolcuyu alacaksa isim benzerliğini aramaz gider onu alır gelir ;)
Sir FRD
12.Haziran.2007, 02:26
Guiza bence de şansa gol kralı oldu ayrıca gol kralı olduktan sonra Türkiye'ye gelmez...
bu şans kavramını bana bir açıklar mısın?
Varonil
12.Haziran.2007, 02:26
güiza bence biraz şansa gol kralı oldu iyi bitirici komple bir forvet ama öyle abartılcak biri bomba değil bence.
O dediğini anca Eskişehir yapar (Ronaldinho misali) Fenerbahçe kulübü benzeri almaz,gider kendisini alır merak etme ..
BlackEagle19o3
12.Haziran.2007, 02:33
Guiza gibi adamı da şansa gol kralı yapmışlar:icon_smile:Türkiye'ye gelmesi zor bence;)
El Comandante
12.Haziran.2007, 02:35
Güiza el yakan bir futbolcu,kariyerinin zirvesinde Ispanya ligini birakip Türkiyeye gelecegini sanmiyorum.Ama eger alinirsa Fenere büyük katkisi olur.
a.arıcı-11
12.Haziran.2007, 03:10
Bu Güiza eskiden beri sürekli gol krallığı için oynayan bir oyuncu mu,yoksa bir sene içerisinde parlayan biri mi?Bilenlerden cevap bekliyorum.Pek tanımıyorumda kendisini.
KaPaLı
12.Haziran.2007, 03:14
İspanya LaLiga'da 94 Maçta 47 gol bu sezonda 37 maçta 27 gol atmış bir isim gûiza
a.arıcı-11
12.Haziran.2007, 03:17
İspanya LaLiga'da 94 Maçta 47 gol bu sezonda 37 maçta 27 gol atmış bir isim gûiza
Ortalaması güzelmiş ama 28 yaşında her yıl 38 maç oynanan La Liga'da 94 maç oynayabilmişse son yıllarda zıplayan bir oyuncu demektir.Tabi yurt dışında oynadıysa o ayrı.Bence Şampiyonlar ligini kaldıramayabilir.
Yorumum bu rakamlara göre.
Sheriff
12.Haziran.2007, 03:20
Güzel istatistikler.. Zaten başkan söyledi pahalı biriyle anlaşıldığını.. Güiza olmasa bile en az onun kadar kaliteli bir ismin geleceğinden şüphem yok..
ogcj_me
12.Haziran.2007, 03:25
Palavra haberler
Pavluchenko , Guiza ... Fenerbahçe ile alakası olmayan adamlar
KaPaLı
12.Haziran.2007, 03:28
Şunuda hatırlatayım. Arsenal - Valencia - Barcelona sezon içerisinde ve sezon sonunda Gûiza'yla ilgilenmişti. Gûiza'yla ilgilendiğimizi sanmıyorum niye derseniz zaten Hazırda Semih var çakılı oynamak için. Hızlı olarak Kezman var. Ama adam geçen Forvetimiz yok. büyük ihtimalle böyle bir oyuncu alınacak
Cengo
12.Haziran.2007, 07:37
Adriano tam bir kumar olur, xxestergonxx'in de dediği gibi. Adriano 26 yaşında ve bu yaşta bir oyuncunun, hele ki Adriano kalitesinde bir oyuncunun Türkiye'ye getirilmesi büyük başarı olur. Adriano muhteşem yetenekli bir futbolcu, fakat sorunlu. İçki içiyor, antrenmanlara gelmiyor, gece hayatı var, vs. vs. Kısacası disiplinsiz bir futbolcu. Fenerbahçe bonservisine çok fazla bir bedel ödemeyecekse, uçuk bir bedel vermeyecekse, transfer edilebilir. Onun burada göstereceği performans iyi olursa, eski günlerine dönerse -ben döneceğini düşünüyorum, Alex ile özellikle coşacaktır- muhteşem bir transfer olur Fenerbahçe için. Forma satışlarından Fenerbahçe çok iyi gelir elde eder, kulüp başarılar kazanır Adriano'nun performansı ile ve de 1-2 yıl sonra da rekor bir bedelle satılır. Adriano'yu örneğin 10 milyon Euro'ya alıp 25-30 milyon Euro'ya satabiliriz, bu da inanılmaz bir başarı olur.
Geçen maç çıkışı araba ile evine giden basın mensubuna saldırdı.
Ayrıca alkolik olduğu için gönderildi.Hastaneye yatırsan olmaz, adamın işi bu, bundan kazanıyor, bir kere bıraktı mı bir daha dönemez aynı seviyede.
Ayrıca çok sorumsuz, çok saygısız, küçük dağları ben yarattım havasında, hiç ama hiç gerek yok, bol bol olay çıkartır, Nouma'dan beter olur..
Sheriff
12.Haziran.2007, 07:42
Geçen maç çıkışı araba ile evine giden basın mensubuna saldırdı.
Ayrıca alkolik olduğu için gönderildi.Hastaneye yatırsan olmaz, adamın işi bu, bundan kazanıyor, bir kere bıraktı mı bir daha dönemez aynı seviyede.
Ayrıca çok sorumsuz, çok saygısız, küçük dağları ben yarattım havasında, hiç ama hiç gerek yok, bol bol olay çıkartır, Nouma'dan beter olur..
Gelsinde ben razıyım, olaymı çıkarıyo içiyomu, adammı dövüyo napıyosa yapsın :zuhaha
Varonil
12.Haziran.2007, 07:46
Gelsinde ben razıyım, olaymı çıkarıyo içiyomu, adammı dövüyo napıyosa yapsın :zuhaha
Sahaya çıkıp takır takır gollerini sıralasın yeter :zuhaha
Şaka bir yana bir santraforla anlaştığımızı duyduktan sonra daha rahat uyuyorum diyebilirim :D Şimdi kim olduğunu merak ediyorum sadece o kadar.İhtiyacımız olan forvete göre Gomis,Adriano gibi isimler gelirse güzel olur;)
Universal
12.Haziran.2007, 07:52
Scolari Chelsea ile antlaşmış, bakalım başımıza kim gelecek?
Sheriff
12.Haziran.2007, 08:21
Luxemburgo gelir büyük bir ihtimalle.. Forvette Adriano olur, sonra değmeyin keyfimize :zuhaha
krALEX1907
12.Haziran.2007, 08:54
Scolari 1 temmuzda Chelsea takımınn başında olacakmış... kimi getircekler bakalım merakla bekliyorum
Rsa
12.Haziran.2007, 08:57
Luxemburgo ağır basıyor..
GeNç KaRTaL
12.Haziran.2007, 09:03
Scoları olmadığına göre gelebilecek olası Brezilya'lı hocalardan bi tek Luxemburgo kalıyor.Gürcan Bilgiç gelecek hocanın Brezilyalı olmadığını söyleyebilirim demişti.
eGowiCh
12.Haziran.2007, 10:57
Gürcan Bilgiç öyle demişse bir bildiği vardır, hoca Brezilyalı değildir umarım. Geriye alternatif olarak Löw ve Laudrup kalıyor, tabii Brezilyalı değilse. Belki Felix Magath, Hitzfeld veya beklemediğimiz sürpriz bir isim de olabilir.
a.arıcı-11
12.Haziran.2007, 17:06
Umarım Luxemburgo olmaz.Niye bilmiyorum ama bu adamı hiç istemiyorum.Gürcan Bilgiç kulpten bilgi alabilen biri.Büyük ihtimalle Brezilyalı değildir:)
Addolorato
12.Haziran.2007, 17:15
Chelsea Scolariyle anlaştığına göre guus hiddink boşta bence fener şansını denemeli..
Varonil
12.Haziran.2007, 18:32
Guus Hiddink gelse çok güzel olur aslında baktığımızda gittiği her milli takımda (milli takımın durumuna göre) mütevazi bir şekilde başarılı olmuş bir isim,oynattığı futbol da ortada.
Universal
12.Haziran.2007, 19:05
Takıma Laudrup'un gelmesinden yanayım. Danimarkarlı bir teknik adam fizik kalitesi yüksek bir takım kuracaktır buda dirençli ve dayanıklı bir takım kurmamız demektir. Sistemli bir oyun bizi başarıya götüreceğini düşünüyorum.
Kim gelirse gelsin ama; beş yıllık sözleşme yapılsın iki yılda bir yeni bir teknik adam istemiyorum. İstikrar.
Professeur
12.Haziran.2007, 19:17
Kim gelirse gelsin ama; beş yıllık sözleşme yapılsın iki yılda bir yeni bir teknik adam istemiyorum. İstikrar.
Doğru diyorsun Batuhan abi ama adam 2-3 sene başarılı olamadımı istemeyen yine bizleriz.Yani böyle işler dışarıdan belli olmaz.Del bosque Real'i şampiyon yapmış adam ama Beşiktaş'ta iş yapamadı.
a.arıcı-11
12.Haziran.2007, 19:34
Arakdaşlar Guus Hiddink Chelsea'ye bile gitmedi bize mi gelecek.
fmsmyrna
12.Haziran.2007, 19:57
Gelicek hoca Brezilyalılarla iyi anlaşabilmeli bazı oyuncular Zico sayesinde bu kadar olumlu oynuyordu bazen Zico için oynuyorlardı hatta yeni hoca Brezilyalılarla disiplin konusunda falan ters düşerse işimize gelmez
eGowiCh
12.Haziran.2007, 22:35
Eren Derdiyok "Şayet Beşiktaş veya Fenerbahçe'den teklif gelirse bunu düşünürüm." dedi dün maçtan sonra. Aziz Yıldırım'ın yurtdışında oynayan bir Türk çocuğu alacağız demesinden sonra bu isim Eren Derdiyok olabilir mi acaba? Mevlüt, Halil ve Eren kaldı geriye alternatif, Eren de dün bunu dedi, başkan isterse bu transfer gerçekleşebilir.
ogcj_me
12.Haziran.2007, 22:38
Gökhan İnler Eren'den daha iyi futbolcu onu alsak daha iyi olurdu
scar face
12.Haziran.2007, 22:47
Kulüpten herhangi bir yalanlama gelmedi son dedidodular hakkında ona göre haberlere inanıyorum artık :D
a.arıcı-11
13.Haziran.2007, 01:40
Yeni teknik direktör kim olacak?
Fenerbahçe'de Zico'yla yolların ayrıldığının kesinleşmesinden sonra yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor.
Lig TV'nin haberine göre; Kulislerde Palmerias'ı çalıştıran Brezilyalı Luxemburga ile Getafe'deki görevinden ayrılan Danimarkalı Laudrup'un isimleri ön plana çıkarken, daha önceleri gündeme gelen Portekiz teknik direktörü Scolari'nin Chelsea ile anlaşmasıyla gelme ihtimali tamamen ortadan kalktı. Yıllık 5 milyon pound alacağı iddia edilen Scolari'nin 1 Temmuz'da göreve başlayacağı belirtildi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Büyük ölçüde anlaştık" dediği teknik adamınsa ya Luxemburgo, ya da Laudrup olduğu ifade edildi.
Sarı-Lacivertli yönetimin teknik direktörün göreve başlamasının ardından tamamen transfere ağırlık vereceği ve görevlendirilecek hocanın tercihlerinin de dikkate alınacağı bildirildi.
Lig Tv
a.arıcı-11
13.Haziran.2007, 05:42
İspanya Mili Takım'ı ve Real Mallorca'nın golcüsü Dani Güiza'nın taraftarların basıkısı nedeniyle kulüpte kalacağı öğrenildi.
Kulübe en yakın taraftar sitesinden yapılan bu değerlendirmede taraftarların da beklentisi göz önünde bulundurularak, yeni bir oyuncu almaktansa Güiza ile devam edilmesinin daha gerçekçi olduğu belirtildi. Güiza'ya Fenerbahçe'nin yanısıra İnter, Roma ve Arsenal talip olmuş ancak 18 Milyon Euro maliyeti yanında golcü oyuncunun İspanya'da kalmak istemesi bu transferi zora sokmuştu. Şimdi de taraftarların baskısıyla kulüp geri adım atmak zorunda kaldı.
MARATON.COM.TR/ ÖZEL
a.arıcı-11
13.Haziran.2007, 19:31
Ben Şubat ayında sarı-beyaz maç formasını arkasına isim ve numara yazdırarak toplam 87.50YTL'Ye almıştım.Arkaya bişey yazdırmazsan 77.50 YTL
Fener'de her yol Terim'e çıkıyor
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Hocamız belli. 26 veya 27 Haziran'da takımın başında olacak" dediği ancak ismini açıklamadığı teknik direktörünFatih Terim olduğu daha sık konuşulmaya başlandı. Son günlerdeki tüm gelişmeler de tecrübeli hocayı işaret ediyor
EMRE'Yİ TERİM ALDIRDI
F.Bahçe'de teknik direktör ve yabancı golcü konusunda taraftarın heyecanlı bekleyişi sürerken, takımın başına Fatih Terim'in geçeceği iddiası daha çok konuşulur oldu. Emre Belözoğlu'nun F.Bahçe'ye sürpriz transferinin arkasındaki gizli ismin de Fatih Terim olduğu ve bu ikilinin yeni dönemde sarı-lacivertli ekipte beraber çalışacakları ileri sürüldü.
GİZLİLİĞİN NEDENİ
Ayrıca, başkan Aziz Yıldırım'ın "Yeni hocamız 26-27 Haziran'da takımın başında olacak" şeklindeki sözleri de Terim'i işaret ediyor. Tecrübeli teknik adamın bu tarihte Milli Takım'la birlikte Türkiye'ye dönmüş olacağı hesaplanıyor. İddialara göre, Milli Takım'da motivasyonun bozulmaması için Fatih Terim konusu 26 Haziran'a kadar gizli tutulacak.
BASEL'DE BULUŞTULAR
Başkan Aziz Yıldırım'ın İsviçre-Türkiye milli maçını izlemek için gittiği Basel'de, karşılaşma sonrası geç saatlerde Terim'le bir araya geldiği ve transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulundukları iddia edildi. Terim'in F.Bahçe'ye gelme ihtimalinin giderek artması, sarı-lacivertli taraftarlar arasında şimdiden tartışma başlattı.
Fotomaç
KaF KeF
13.Haziran.2007, 21:38
"Fener Löw'ün peşinde"
Fenerbahçe'nin teknik direktör arayışı Avrupa basının da gündeminden düşmüyor. Alman basını, Sarı lacivertlilerin Almanya milli takımının teknik direktörü Löw'ün peşinde olduğunu iddia etti.
Alman Bild gazetesi, Fenerbahçe'nin Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün peşinde olduğu şeklindeki haberleri "Fenerbahçe Löw'ün peşinde, onu Avrupa Şampiyonası'ndan sonra istiyorlar ve sınırsız para teklif ediyorlar" başlığıyla verdi. Haberde, Löw'ün daha önce de Fenerbahçe'yi çalıştırdığı hatırlatılarak, Fenerbahçe'nin teknik direktör Zico'dan ayrıldıktan sonra yeni bir teknik direktör arayışında olduğu ve paranın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için önemli olmadığı belirtildi.
Yıldırım'ın, Alman Futbol Federasyonu'nun (DFB) verdiği yaklaşık 2 buçuk milyon Avro'luk ücreti rahatlıkla verebilecek durumda olduğu ifade edilen haberde, sorunun DFB'nin Löw ile olan anlaşmasını 2010 yılı sonuna kadar uzatması ve Löw'ü bırakmak istememesi olduğu kaydedildi. Alman Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff, gazeteye yaptığı açıklamada, "Jogi'nin (Löw) 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Bizim için onu bırakmak söz-konusu değil. Ayrıca Jogi'nin de milli takımla çalışmasını sürdürmek istediğine inanıyorum" dedi. Gazete haberinde, Löw'ün, daha önce yaptığı açıklamalarda, günün birinde bir kulüp takımını yönetmek istediğini söylediği hatırlatıldı.
Ligtv.com.tr
a.arıcı-11
13.Haziran.2007, 23:51
bence Löw gelmemeli.Sonuçta bir kere geldi ve başarısız oldu bir daha ki gelişinde iki maç üstüste kaybetsin bu sefer medyamız eşşek bile aynı çukura iki kere düşmez diyecek.Bence hiç gerek yok.Ayrıca bu günkü Posta gazatesinde Laudrup söylediği Fenerbahçe için çok olumlu sözler var.Eğer o szöler doğruysa onu takımın başına getirmek hiçte zor olmaz.
asatilla
14.Haziran.2007, 01:05
Luxemburgo konuştu!
F.Bahçemiz ile adı ciddi bir şekilde geçen Brezilyalı çalıştırıcı Vanderlei Luxemburgo konu ile ilgili günlerdir sürdürdüğü sessizliği bozdu. Takımı Palmeiras'ın Perşembe günü Cruzeiro'yu 5-2 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Brezilyalı çalıştırıcı Palmeiras'tan ayrılmasının çok zor olduğunu söyledi.
Brezilya basını Luxemburgo için önce Meksika Milli Takımı, sonra O.Lyon'un ilgili olduğunu yazmıştı ve bu iki takımın da hocalarının belli olmasından sonra şimdi haberlerde adı geçen takım Türkiye'de de olduğu gibi Fenerbahçe. Türkiye'nin aksine Brezilya'da Luxemburgo'nun Palmeiras'ı bırakacağını düşünenlerin sayısı ise oldukça az.
Luxemburgo kendi iradesinin dışında ülke dışında adının çok fazla spekülasyonlara karıştırıldığını söylerken, "Elbette profesyoneliz. Bir teklif alırsam, oturur onu incelerim. Futbol böyle doğal bir oyun ama şunu diyebilirim ki Palmeiras'la devam eden harika bir kontratım var. Daha burada yapacaklarım var. Ayrılmak için çok ama çok erken. Yine tekrarlıyorum, buradan ayrılmam çok zor." ifadeleriyle Brezilya kulübüyle olan birlikteliğinin devam edeceğinin sinyallerini verdi.
56 yaşındaki Brezilyalı çalıştırıcı 1983'de başladığı teknik direktörlük kariyerinde şu ana kadar 24 kere takım değiştirmişti.
Kaynak: Fenerbahce.com
Rijkaard atağı
Kulübümüzün, Barcelona'dan ayrılan Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard ile temasta olduğu belirtildi
Başkanımız Aziz Yıldırım'ın "Yeni teknik direktörümüz hazır. Transferleri de onun bilgisi dahilinde yapıyoruz" açıklamasından sonra camiamızda meraklı bir bekleyiş başlarken, yönetimin Barcelona'dan ayrılan Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard ile temasta olduğu belirtildi. Scolari ile anlaşmadan önce Chelsea'nin de listesinde olan Frank Rijkaard'ın sarı-lacivertli kulübün teklifine sıcak baktığı ve yıllık 5 milyon Euro istediği vurgulandı. Bu rakamı aşağı çekmek isteyen Fenerbahçe yönetiminin B Planı ise Brezilyalı teknik direktör Vanderlei Luxemburgo.
LUXEMBURGO BEKLİYOR
Ekibi ile birlikte yıllık maliyeti 3.5 milyon Euro olan Luxemburgo ile her konuda anlaşıldı. Takımımızdaki Brezilyalı futbolcular Roberto Carlos ile Real Madrid'de çalışması, Alex, Deivid, Edu ve Maldonado'nun (eski damadı) oynadığı Cruzeiro ile de Brezilya Ligi şampiyonluğunu kazanması Luxemburgo'nun avantajarı. Ancak Yıldırım'ın özellikle takımı Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı kılabilecek bir teknik adam istediği, Rijkaard'ın da hem futbolcu, hem de teknik adam olarak bu hedeflere uyduğu iddia edildi.
Kaynak: Sabah
GodfatheR
14.Haziran.2007, 01:11
İnşallah takımından ayrılamassın Luxemburgo.
Rsa
14.Haziran.2007, 01:21
Frank Rijkaard ismi hiç aklıma gelmemişti.Takımın başına gelir mi gelmez mi bilmem ama Rijkaard bence çok iyi bir teknik direktör.Barcelona'da yaptıkları ortada zaten.
eGowiCh
14.Haziran.2007, 01:26
Löw başarısız olmamış ki Fenerbahçe'de. Löw zamanında en pozitif futbol oynanmış ve çok iyi sonuçlar da alınmış ama bizim Kemal Belgin, Can Bartu gibi yazarların eleştirilerinden dolayı yönetim tesir altında kalıp Löw'ün biletini kesmiş. Taraftarın da sevgilisiymiş, I Löw You tezahuratları varmış. Ben Löw zamanını hatırlamıyorum yaşım küçük olduğundan ama muhteşem bir hoca olduğu söyleniyor.
anilton
14.Haziran.2007, 01:54
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor...
Sarı lacivertli kulüple sözleşmesinin sona erip ermediği konusunda çeşitli spekülasyonlar yapılan Aurelio hakkında son noktayı Futbol Federasyonu koydu!..
Aurelio’nun dosyasını görüşen Türkiye Futbol Federasyonu, Brezilyalı asıllı Türk oyuncunun sözleşmesinde 1 yıl daha Fenerbahçe ile opsiyonu olduğuna karar verdi… Bu kararla Aurelio’nun 1 sene daha Fenerbahçe’de kalması kesinleşmiş oldu!..
MARATON.COM.TR ÖZEL
a.arıcı-11
14.Haziran.2007, 02:13
Löw başarısız olmamış ki Fenerbahçe'de. Löw zamanında en pozitif futbol oynanmış ve çok iyi sonuçlar da alınmış ama bizim Kemal Belgin, Can Bartu gibi yazarların eleştirilerinden dolayı yönetim tesir altında kalıp Löw'ün biletini kesmiş. Taraftarın da sevgilisiymiş, I Löw You tezahuratları varmış. Ben Löw zamanını hatırlamıyorum yaşım küçük olduğundan ama muhteşem bir hoca olduğu söyleniyor.
Ben başarılı oldu yada olmadı demiyorum.Ama tut ki bu sene geldi ve başarısız oldu,iyi performans gösterirken yapılan eleştiriler üzerine giden bir hoca başarısız olduğunda ne olur onu düşün.
Bu arada en büyük korkum Luxemburgo'dan kurtulduk.Oh be:D
Cengo
14.Haziran.2007, 04:22
bence Löw gelmemeli.Sonuçta bir kere geldi ve başarısız oldu bir daha ki gelişinde iki maç üstüste kaybetsin bu sefer medyamız eşşek bile aynı çukura iki kere düşmez diyecek.Bence hiç gerek yok.Ayrıca bu günkü Posta gazatesinde Laudrup söylediği Fenerbahçe için çok olumlu sözler var.Eğer o szöler doğruysa onu takımın başına getirmek hiçte zor olmaz.
Şaka mı?
Başarısız oldu?
Tarihinin en iyi futbolunu oynayan takımı yarattı.
Elindeki vasatüstü kadro ile o sene UEFA'yı kazanan Parma'yı darmadağın etti, inanılmaz şansa bir gol yiyerek elendiler.
İtalyan gazeteleri baştan aşağı Fenerbahçe'nin müthiş futbolunu yazdı, durdu.
Parreira bile öyle futbol oynatamadı, Fenerbahçe tarihinin en iyi hocasından bahsediyoruz, aynı kişiyi konuşuyoruz değil mi?
Aziz Yıldırım Low'u getirsin, sırtımda taşırım Aziz Yıldırım'ı..
eGowiCh
14.Haziran.2007, 04:30
Cengiz abi güzel söylemiş, ben de yakın çevremdeki insanlardan buna benzer şeyler duydum Löw hakkında.
Bir de bugün Barış Ertül söyledi, Löw'ün müthiş bir teknik direktör olduğunu bir kez daha anladım. Löw Almanya Milli Takımının başına geçtiği günden bu yana Mertasacker ile Metzelder'e faul yapmadan savunma yapmayı öğretiyormuş. Bunu sürekli öğretmiş ve eleme maçlarında Mertasacker sadece 2 faul yapmış, bu turnuvada ikisi de hiç faul yapmamışlar.
Bize böyle bir hoca lazım, müthiş bir futbol oynatacak, oyunculara önemli şeyler kazandıracak bir hoca. Sanırım Löw zamanında Metin Diyadin süper oynuyormuş o dönemde, Löw onu süper oynatmış.
Löw gelir umarım, bu arada Zico'nun adı Portekiz Milli Takımı ile anılıyormuş.
Varonil
14.Haziran.2007, 04:32
Löw'ün gelmesini bende çok isterim.Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde o vasat kadroyla muhteşem bir futbol oynatıyordu Fenerbahçe'ye.
Almanya erken veda etsin turnuvaya,Löw gelsin Fenerbahçe'ye :D
ogcj_me
14.Haziran.2007, 04:38
Löw gelse şampiyon gibi havaya uçarım
eGowiCh
14.Haziran.2007, 04:47
Almanya zaten büyük ihtimalle turnuvaya erken veda eder. Grup ikincisi olduklarını düşünürsek, Portekiz ile oynayacaklar ve büyük ihtimalle elenecekler benim fikrime göre. Ve elenmeleri halinde de 19 Haziran perşembe günü turnuva Almanya için sona ermiş oluyor. 26-27'sine kadar da Löw'ün işini bitirir başkan eğer hedefindeyse. Umarım gerçekleşir Löw transferi... Olmadı Laudrup olsun bari, o da iyi hoca.
a.arıcı-11
14.Haziran.2007, 07:33
Şaka mı?
Başarısız oldu?
Tarihinin en iyi futbolunu oynayan takımı yarattı.
Elindeki vasatüstü kadro ile o sene UEFA'yı kazanan Parma'yı darmadağın etti, inanılmaz şansa bir gol yiyerek elendiler.
İtalyan gazeteleri baştan aşağı Fenerbahçe'nin müthiş futbolunu yazdı, durdu.
Parreira bile öyle futbol oynatamadı, Fenerbahçe tarihinin en iyi hocasından bahsediyoruz, aynı kişiyi konuşuyoruz değil mi?
Aziz Yıldırım Low'u getirsin, sırtımda taşırım Aziz Yıldırım'ı..
Birader yanlış anlaşıldı.Tamam başarılı olmuş olabilir ama sonuçta bu adam takıma gelmiş ve takımdan gönderilmiş.Yani bu gün Löw gelip ligin ilk 5 haftasında 3 beraberlik 2 mağlubiyet alsa medya Fener düştüğü çukura düştü diyecek ve takımın üzerine gereksiz baskı düşecek.
Löw bencede iyi bir teknik adam bize yararlı olur ama dediğim olaylarıda gözardı edilmemeli.
EL-Hadji
14.Haziran.2007, 07:48
Birader yanlış anlaşıldı.Tamam başarılı olmuş olabilir ama sonuçta bu adam takıma gelmiş ve takımdan gönderilmiş.Yani bu gün Löw gelip ligin ilk 5 haftasında 3 beraberlik 2 mağlubiyet alsa medya Fener düştüğü çukura düştü diyecek ve takımın üzerine gereksiz baskı düşecek.
Löw bencede iyi bir teknik adam bize yararlı olur ama dediğim olaylarıda gözardı edilmemeli.
Bizim ülkemizde hem basketbolda hem futbolda ne adamlar harcandı. Ohooo bizimkiler sabretmeyi bilmez low değil capello gelse yerdik onu...
a.arıcı-11
14.Haziran.2007, 17:32
Yahu Aziz Yıldırım 3 tane yabancı santraforla görüşüyoruz bir tane genç sağ bek bir tanede gurbetçi forvet oyuncusu alacağız dedi.Fotomaçın transfer dosyasına bir bakın;
SÖZLEŞME YENiLEYENLER:
Mehmet Aurelio, Semih Şentürk
GELENLER: Emre Belözoğlu
GiDENLER: Önder, Serdar Kulbilge
GÜNDEMDEKiLER: Kuranyi
(Schalke), Güiza (Mallarco) Morientes
(Valencia) Kanoute, Fabiano (Sevilla), Adriano,
Crespo, Cesar (İnter), Zigic (Valencia)
Shevchenko (Chelsea) Dida (Milan), Gomes
(PSV), Dudu (CSKA), Coupet (Lyon), Fofana
(Le Havres), Santa Cruz (Rovers), Koevermans
(PSV) Burak (Manisa) Mevlüt (Sochaux),
Fatih (Zenit), Halil (Schalke 04), Eren
(Basel), Mehmet Topuz, Aydın (Kayseri),
Özer Hurmacı (Ankara), Recep, Orhan Şam
(OFTAŞ), Abdurrrahman Dereli (Sivas)
Bu kadarınada pse diyorum.
GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 20:28
Almanya Federasyonu Löw'ü ne olursa olsun bırakmak istemiyormuş.Hatta Euro 2008 de gruplardan çıkamasalar bile Löw ile devam etmek istiyorlarmış.Luxemburgo'da takımından ayrılmasının zor olduğunu söyledi.Öyleyse ya Laudrup gelecek yada ismi pek geçmeyen birisi..
ogcj_me
14.Haziran.2007, 20:32
Durmadan sakatlanan Emre'ye harcadığımız parayı Mehmet Topuz'a harcasaydık çok daha yararlı bir transfer yapmış olurduk
GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 20:38
Durmadan sakatlanan Emre'ye harcadığımız parayı Mehmet Topuz'a harcasaydık çok daha yararlı bir transfer yapmış olurduk
Kayseri'ye Emre'ye ödediğiniz bonservis bedelinin 2 katını Beşiktaş teklif etti adamlar reddetti..
Cengo
14.Haziran.2007, 20:43
Fanatik, Fotomaç yazmıyoruz, lütfen..
OMANA
14.Haziran.2007, 20:50
aman ne olur Löwü bırakmasın almanlar...
yalan haber abi düpedüz yalan Löwü almaz fenerbahçe...
hiç hazzetmeyenler var bienim gibi ama :) sanırım yeni hocamız Fatih terim...
Varonil
14.Haziran.2007, 20:57
Fatih Terim gelirse Fenerbahçe'nin futbol maçlarını uzaktan takip eder, sadece basketbol,voleybol gibi diğer branşları daha çok takip ederim ;)
TR.CaPTaiN
14.Haziran.2007, 21:00
Aziz Yıldırım Fenerbahçe taraftarının Terim'e bakış açısını bilir ve böyle bir hataya düşmez.
eGowiCh
14.Haziran.2007, 21:04
Fatih Terim haberlerine nasıl inanıyorsunuz, anlamıyorum. Yahu bu yönetim Fatih Terim'i getirir mi başa? Getirdiğinde kopacak kıyameti düşünmüyor musunuz? Yönetimin sonu gelir Fatih Terim geldiğinde, taraftarlar ne kulübe maddi destek ne de manevi destekte bulunur. Çoğu kişi maçlara bile gelmez. Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez.
Aziz Yıldırım biliyorsunuz takıma çok karışan, soyunma odasına inen birisi. Fatih Terim'i getirse, sürekli ona karışmak ister ve Terim de buna izin vermez. Aziz Başkan ile Terim, ikisinin de karakterleri çok zıt, yani ikisi de işine karışılmasına müsade etmez, ayrıca Terim liderliği seven birisi, başkan da buna izin vermez. Kesinlikle olmaz yani böyle bir şey, yönetim sonunu hazırlamak istemez.
Laudrup gelecek bence, neden diye düşünecek olursak, Bayram Tutumlu ile sorunlar çözüldü sanırım, zira Aurelio'nun sözleşmesi iki tarafı da memnun edecek şekilde uzatıldı, Tutumlu da Laudrup'un menajeri olduğuna göre bu transfer gerçekleşebilir. Belki yönetim Laudrup ile her konuda anlaştı, fakat EURO 2008'den bir hoca için girişimlerini sürdürüp sonuna kadar şansını zorlamak istediğinden Laudrup'u yedekte tutuyor olabilir.
a.arıcı-11
14.Haziran.2007, 21:30
Fatih Terim haberlerine nasıl inanıyorsunuz, anlamıyorum. Yahu bu yönetim Fatih Terim'i getirir mi başa? Getirdiğinde kopacak kıyameti düşünmüyor musunuz? Yönetimin sonu gelir Fatih Terim geldiğinde, taraftarlar ne kulübe maddi destek ne de manevi destekte bulunur. Çoğu kişi maçlara bile gelmez. Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez.
Aziz Yıldırım biliyorsunuz takıma çok karışan, soyunma odasına inen birisi. Fatih Terim'i getirse, sürekli ona karışmak ister ve Terim de buna izin vermez. Aziz Başkan ile Terim, ikisinin de karakterleri çok zıt, yani ikisi de işine karışılmasına müsade etmez, ayrıca Terim liderliği seven birisi, başkan da buna izin vermez. Kesinlikle olmaz yani böyle bir şey, yönetim sonunu hazırlamak istemez.
Laudrup gelecek bence, neden diye düşünecek olursak, Bayram Tutumlu ile sorunlar çözüldü sanırım, zira Aurelio'nun sözleşmesi iki tarafı da memnun edecek şekilde uzatıldı, Tutumlu da Laudrup'un menajeri olduğuna göre bu transfer gerçekleşebilir. Belki yönetim Laudrup ile her konuda anlaştı, fakat EURO 2008'den bir hoca için girişimlerini sürdürüp sonuna kadar şansını zorlamak istediğinden Laudrup'u yedekte tutuyor olabilir.
Yazdıklarının 1.paragrafına katılmamakla beraber 2. ve 3. satıralara katılmamak elde değil.Fatih Terim Fenerbahçe'den nefret etseydi bu gün Kazım'la Uğur'u takıma çağırmazdı.Tamam kendisi Galatsaraylı olabilir ama sizde her Galatsaarlıyı Hıncal Uluç gibi sanmayın.Hepsi deiyemesekte çoğu iyi insanlardır.Unutmayalım ki Fenerbahçesiz bir Galtasaray,Galatasraysız bir Fenerbahçe düşünülemez.
Neyse konumuza dönersek,Laudrup takımımız için en idela hoca konumunda şu an için.Hatta dünyanın en önemli hocalarından daha çok iş yapabilir Fenerbahçe'de.Sonuçta o da Fenerbahçe'de Avrupa'da adından yeni yeni söz ettiriyor ve bu iki olgu birarda iyi gider diyorum.Tabi PArreira gelirse o başka:p
eGowiCh
14.Haziran.2007, 21:46
Dikkat edersen yazdığıma, Fatih Terim Fenerbahçe'den nefret ediyor demedim.
"Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez."
Terim'den FB taraftarının nefret ettiğini söyledim ama sanırım yanlış anladın.
BeeTLeJuiCe
14.Haziran.2007, 21:47
Dikkat edersen yazdığıma, Fatih Terim Fenerbahçe'den nefret ediyor demedim.
"Fatih Terim Fenerbahçe taraftarının nefret ettiği bir isim, kesinlikle gelmez."
Terim'den FB taraftarının nefret ettiğini söyledim ama sanırım yanlış anladın.
Şahsen ben takımımın başında Fatih Terim'i istemem. Hatta daha öncede söylediğim gibi Fanatiği olduğum bu takımı tutmayı bile bırakırım.
eGowiCh
14.Haziran.2007, 21:50
Seninle aynı görüşteyim BeeTLeJuiCe, hatta bu görüşü savunan binlerce Fenerbahçe taraftarı olduğundan da eminim. Fatih Terim'i Fenerbahçe'nin başında görmek isteyen çok nadir Fenerbahçe taraftarı vardır.
KaF KeF
14.Haziran.2007, 22:05
Ne Lüxemburgo ne Fatih Terim...Bu 2'sinden biri gelirse Taraftar değil Seyirci olurum.....
GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 22:18
Bana yanlış geliyor şu gelirse takımı tutmam olayı..
Galatasaray'lılar geçen sezon Kalli gitmezse ben takımı tutmayı bırakacam felan demediler.Beşiktaş'ın başında yıllardır Demirören var.Taraftarın %95 kendisinden haz etmiyor ama kimse Yıldırım Demirören gitmezse Beşiktaş'ı tutmam demiyor.Şöyle bir söz var " İsimlere değil renklerine aşığız." Siz şimdi Terim gelirse Fenerbahçe'yi tutmam diyorsunuz ama böyle bir şey mümkün değil.Eğer gerçekten Fenerbahçe li iseniz bunun mümkünatı yok.Fenerbahçe kazandığında sevinir,kaybettiğinde yine üzülürsünüz..
Zaten Fenerbahçe yönetimininde Fatih Terim'i takımın başına getirme gibi bir düşüncesi yoktur.Gelecek hoca yabancı olacaktır diye düşünüyorum.
Varonil
14.Haziran.2007, 22:39
Sonuçta şöyle birşey var.Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil,spor kulübüdür."Takımı tutmam'dan kasıt futbol maçlarını takip etmem'dir diye düşünüyorum"
Fenerbahçe taraftarlarının Fatih Terim'i hoca olarak takımın başında görmek istemez diye düşünüyorum.Eğer yönetim futbol şubesinin başına Fatih Terim'i getirmek gibi bir hata yaparsa,kombineler geri iade edilir,futbol maçlarına gelen seyirci sayısı düşer,onun yerine basketbol maçlarına,voleybol maçlarına ve diğer amatör branşların maçlarına gider Fenerbahçe taraftarı ;;)
GodfatheR
14.Haziran.2007, 22:40
Yav ne demek bu takımı bırakırım hadi Terim'i anladıkda Luxemburgo gelirse bırakırım çok saçma geliyo bana .
KaF KeF
14.Haziran.2007, 22:41
Gelsin siz o zamn takımın halini görün..;)
Professeur
14.Haziran.2007, 22:42
Gelsin siz o zamn takımın halini görün..;)
Aykut sende teknik direktör beğenmiyon kimi getirelim Mourinho'yu mu?:D O da
İnter'e gitti ama.
KaF KeF
14.Haziran.2007, 22:44
Ben Lüxemburgoyu T.D Olarak görmüyorum..Benim korkum Futbolcu ayrımı yapması..
GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 23:04
Sonuçta şöyle birşey var.Fenerbahçe sadece bir futbol kulübü değil,spor kulübüdür."Takımı tutmam'dan kasıt futbol maçlarını takip etmem'dir diye düşünüyorum"
Fenerbahçe taraftarlarının Fatih Terim'i hoca olarak takımın başında görmek istemez diye düşünüyorum.Eğer yönetim futbol şubesinin başına Fatih Terim'i getirmek gibi bir hata yaparsa,kombineler geri iade edilir,futbol maçlarına gelen seyirci sayısı düşer,onun yerine basketbol maçlarına,voleybol maçlarına ve diğer amatör branşların maçlarına gider Fenerbahçe taraftarı ;;)
O zaman sen takımını başarılarından dolayı seviyorsun gibi gözüküyor dışarıdan.Başka bir açıklamada gelmiyor aklıma bu durum için..
Varonil
14.Haziran.2007, 23:22
Bu durum başarı ile ilgili değil.Fatih Terim Fenerbahçe taraftarlarının nefret ettiği bir isim,takımın başına gelmesi durumunda çoğu taraftar aynı tepkiyi verir diye düşünüyorum.Başarılarından dolayı sevsek çok daha önce sevmeyi bırakmıştım ben takımımı,-ki öyle bir düşüncem de yok ;)
EreN
14.Haziran.2007, 23:38
O zaman sen takımını başarılarından dolayı seviyorsun gibi gözüküyor dışarıdan.Başka bir açıklamada gelmiyor aklıma bu durum için..
Aziz Yıldırım sizin takımı alsa, teknik adam olarakta Tuncay Şanlı'yı getirse ne hissedersin şemsicim..
Revolution
14.Haziran.2007, 23:48
bence Terim hakkında çok büyük konuşuyorsunuz..Emre Belözoğlu'nu çok mu seviyordunuz allah aşkına??!! Gelince bağrınıza bastınız..
eGowiCh
14.Haziran.2007, 23:54
Emre Belözoğlu başka, Terim başka. Futbolcular profesyoneldir. Hoca ise apayrıdır. Hele ki F.Terim gibi Galatasaray'ın efsane hocası, GS ile özdeşleşmiş bir hoca, kesinlikle kimse bunu kaldıramaz. Ayrıca Terim iyi bir hoca da değil, tek kelime ile berbat bir teknik adam, ayrıca çok antipatik ve kibirli olmasının yanı sıra kulübü maddi olarak da çökertecek potansiyele sahip.
Şemsi, verdiğin örnekler alakasız. Demirören ile Kalli örnekleri mantıksız. Kalli Fenerbahçeli bir hoca mı? Veya Demirören Galatasaraylı bir başkan mı? Bu kulüplerin siması iki isim mi? Terim'den bahsediyoruz.
GeNç KaRTaL
14.Haziran.2007, 23:56
Aziz Yıldırım sizin takımı alsa, teknik adam olarakta Tuncay Şanlı'yı getirse ne hissedersin şemsicim..
Ben bireylerin takıma karşı sevginin önüne geçmesine bir anlam veremiyorum.Bizim takıma teknik direktör olarak Tümer Metin gelse ben yanlış bir tercih olduğunu söylerim.Eleştiririm,tepki gösteririm ama ben Beşiktaş Futbol takımını bundan sonra desteklemiyorum,tutmuyorum diye bir şey demem.Bu benim düşüncem.Sizin düşüncenizede saygı duyuyorum.
Birde bu konuda ya arkadaşlar kendilerini iyi ifade edemediler ya da ben tam anlayamadım.Öyle bir problemde olabilir.
EreN
15.Haziran.2007, 00:02
bence Terim hakkında çok büyük konuşuyorsunuz..Emre Belözoğlu'nu çok mu seviyordunuz allah aşkına??!! Gelince bağrınıza bastınız..
Bu fenerbahçe taraftarının ruhundandır, biz insanları affetmesini biliriz. Emre,Tümer vs.. Sonucunda Tümer eskiden bize küfrederdi, ya şimdi? En koyu fenerli kadar kulübü seviyor, ve saygı duyuyor.
Emre'nin üstelik fenerbahçe'ye karşı bir hakaretide yok aleni.. Tribünlerde Katil Revivo diye tezahürat yapan Gs taraftarı revivo transfer olunca i love you revivo'ya çevirdi tezahüratları. Bu açıdan eleştirin biraz yersiz..
Ben bireylerin takıma karşı sevginin önüne geçmesine bir anlam veremiyorum.Bizim takıma teknik direktör olarak Tümer Metin gelse ben yanlış bir tercih olduğunu söylerim.Eleştiririm,tepki gösteririm ama ben Beşiktaş Futbol takımını bundan sonra desteklemiyorum,tutmuyorum diye bir şey demem.Bu benim düşüncem.Sizin düşüncenizede saygı duyuyorum.
Birde bu konuda ya arkadaşlar kendilerini iyi ifade edemediler ya da ben tam anlayamadım.Öyle bir problemde olabilir.
Zaten kimse ooo feneri bırakırım artık bjk gs yada başka takım tutarım demiyor. Ama gidip Fatih Terim takımın başında olduğu sürece maçı oturur lig tvden izler, maça gitmem, feneriumdan alışveriş yapmam tepkimi koyarım amatör branşlara daha fazla ilgi gösteririm demek istiyor. Yoksa FT gelince ömür boyu fenerbahçeyi bırakmak diye birşey olur mu? bence olmaz.
Ama Fatih Terim bir idoldür, bir fikir akımıdır. Fatih Terim Galatasaraydır ve fenerbahçe taraftarı Fatih Terim'den zerre hazetmez. Bu kadar sevilmeyen bir adamı kimse istemez haliyle. Aziz Yıldırımın Gs başkanı olması gibi birşey bu bizim için.
PesimiSTyLa
15.Haziran.2007, 00:22
Bu fenerbahçe taraftarının ruhundandır, biz insanları affetmesini biliriz. Emre,Tümer vs.. Sonucunda Tümer eskiden bize küfrederdi, ya şimdi? En koyu fenerli kadar kulübü seviyor, ve saygı duyuyor.
Emre'nin üstelik fenerbahçe'ye karşı bir hakaretide yok aleni.. Tribünlerde Katil Revivo diye tezahürat yapan Gs taraftarı revivo transfer olunca i love you revivo'ya çevirdi tezahüratları. Bu açıdan eleştirin biraz yersiz..
.
Katil revivo ?? :confused: I love you revivo :confused: Katil emre diyen fener taraftarıydı. Katil dedigimizi hiç hatrlamıyorum, belki bilmiyor olabilirim; ama ı love you dedigimizi hiiiç sanmıyorum. Yanlışın olmalı...
EreN
15.Haziran.2007, 00:24
Katil revivo ?? :confused: I love you revivo :confused: Katil emre diyen fener taraftarıydı. Katil dedigimizi hiç hatrlamıyorum, belki bilmiyor olabilirim; ama ı love you dedigimizi hiiiç sanmıyorum. Yanlışın olmalı...
Yok eminim, bu konuya çok ilgiliydim israilli olmasından dolayı her derbi maçta ona yönelik eylemler olurdu. Katil emre olayıda doğrudur.. ikiside aynı örnek olduğu için verdim zaten.
scar face
15.Haziran.2007, 00:24
Ne Terimi gelmez Terim falan soğurum valla takımdan bu topicte daha önce de aynı mesajı yazdım,sevmiyorum,istemiyorum..
Luxemburgo her sene her sene gelecekti yok Alexin eskı hocası,yok Maldonadonun kayınpederiymis falan filan oda gelmez Zico kalsaydı diyorum keske....Keske...
TR.CaPTaiN
15.Haziran.2007, 01:09
Artık her basın organında duymaya başladığımız Luxemburgo çanları beni korkutmaya ve bu yazıyı yazmaya mecbur bıraktı.
Sırf Brezilyalı diye, sırf takımda çok Brezilyalı var diye gidip Luxemburgo’yu almak çok büyük tehlikedir. Hocanın oyuncularıyla aynı dili konuşması önemli, ancak her şey değil. Önce aldığın adamın ne yaptığına bakacaksın, tecrübesine, karakterine Türk futboluna ve futbolcusuna uyumuna. Yanlış seçim sene, hatta seneler kaybettirir.
Luxemburgo kimdir?
Gelin yönetim kurulu olalım ve orayı yönetenler gibi düşünelim ve Fenerbahçe’nin başına gelecek teknik direktör adayı Luxemburgo’yu yönetim kurulunda tartışalım. Terazinin bir kefesine başarılı addedilmeyen Zico’yu koyun diğer tarafına Luxemburgo’yu.
Takımın başına gelecek hocanın Brezilyalı olmasını istiyorsak buna gerek yok çünkü Zico zaten oralı hala hazırda duruyor. Takıma alışma açısından yeni hoca mutlaka zorluk çekecektir Zico ise takımını ve oyuncularını iki senedir çok iyi tanıyor.
Luxemburgo, Teknik Direktörlük hayatının neredeyse tamamını Brezilya liginde geçirmiş, 2 sene Brezilya milli takım hocalığını yapmış 2000 olimpiyatlarındaki felaket sonuçlardan sonra bir dünya kupası tecrübesi dahi yaşayamadan görevinden alınmış. Tek Avrupa tecrübesi olan Real Madrid’de sezon ortasında gelmiş kazandığı seri maçlar sonunda şampiyon olamamış ama kazandığı maçların hatırına bir sonraki sene takımın başında işe başlamıs ama Rıza Çalımbay gibi sezon ortasında senenin sonunu göremeden Madrid’den gönderilmiş. Son 10 senede tam 10 farklı takım çalıştırmış, istikrar sembolu yani!!
Zico’ya gelince; 2002 dünya kupası sonrası aldığı Japonya milli takımını 2004 de Asya Şampiyonu yapmış, 2006 Dünya kupasında başarısız da olsa bir kez daha dünya arenasında boy göstermiş, ve son iki sene Fenerbahçe’nin başında şampiyonlar liginde çeyrek final yaşamış.
Peki ben bu terazinin neresine koysam elimdeki kuş daldaki kuştan daha ağır basıyor. Peki ben niye kaşınıyorum bu kurduğum güçlü kadromu riske atıyorum sahi ben bu Luxemburgo’dan ne umuyorum.
Sevgili yöneticiler,
Kulüpler seviyesinde dünyada futbol bir tek yerde oynanıyor o da Avrupa. Avrupa tecrübesi olmayan hocanın Fenerbahçe de işi olmaz, Brezilya ligi ve genel olarak Latin Amerikada oynanan futbol çok zayıf, herşeyin ötesinde tarzı çok farklı. Son dünya kupasının yarı finalinde ne bir Güney Amerika ne de bir başka kıtadan ülke vardı.
Ünlü Fransız golcü Thierry Henry Avrupa şampiyonası dünya kupasından daha zor diyor. Gerek futbolculuğunda gerekse teknik adamlığında tek bir doğru düzgün Avrupa tecrübesi olmayan biri Fenerbahçe’nin başında düşünülemez. Biz Zico ilk geldiğinde de aynı şeyleri söylüyorduk. Avrupa futbolunda fizik güç, kondisyon çok önemli, teknik kapasite bunların üstüne varsa o zaman sende o liglerde var olabilirisin. Luxemburgo bu kavramlara bu liglere çok uzak bir adam.
Fenerbahçe’nin ihtiyacı olan, oyun disiplinini sağlayacak ve taktiğini uygulatabilecek bir hoca. Sahanın kenarından enerjisini içeriye akatarabilecek, Kadıköy’de oynadığı Konya maçında sahada uyuyakalmak üzere olan oyuncuları ile beraber saha kenarında kestirecek değil onları uyandırıp çoşturacak biri lazım. Takıma, güç, tempo, kondisyon katan maç konsantrasyonlarını Avrupa, Lig ayırmadan yüksek seviyede tutacak bir teknik direktör, illa Brezilyalı olacaksa Scolari tarzında (artık Chelsea'de) yoksa çoşkulu disiplinli kariyerli bir Avrupalı lazım.
Ömer Akdeniz [fenerbahce.com]
a.arıcı-11
15.Haziran.2007, 02:32
Fenerbahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusu Edu Dracena, herhangi bir Fransız takımına transfer olmayı düşünmediğini açıkladı
Edu'nun, Fransız football365.fr adlı internet sitesinde yayınlanan sözlerinde, Fransa Ligi yerine İspanya ''La Liga'' da oynamayı tercih edeceğini açıklaması ise dikkat çekti.
Site ayrıca, Paris Saint Germain ve Monaco'nun Edu ile ilgilenen Fransız kulüpleri olduğunu da belirtti.
MARATON.COM.TR/
eGowiCh
15.Haziran.2007, 08:41
Adriano'nun geleceği yolunda söylentiler var. Adriano için alkolik ve psikolojik sorunlu deniliyor ama müthiş bir oyuncu olduğu da kesin. Ayrıca fizik olarak da yeterli görünüyor, Sao Paolo'da kendini toparlamış sanırım, 28 maçta 18 gol atmış, işte Adriano'nun şu anki durumu (fizik olarak) :
http://cache.daylife.com/imageserve/0gnp92M0qa2kX/610x.jpg
http://www.nancarrow-webdesk.com/warehouse/storage2/2008-w13/img.175996_t.jpg
http://img530.imageshack.us/img530/1166/080402libertadoresf022py5.jpg
ogcj_me
15.Haziran.2007, 08:53
Adriano'yu takıma istememek aptallık olur
GodfatheR
15.Haziran.2007, 19:00
MÜJDELİ HABER NE ZAMAN?
R.Carlos’un da ilgilendiği transfer için Aziz Yıldırım’ı arayan menajer Figer “3 güne kadar müjdeyi veririm” dedi
Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; teknik direktör arayışının yanı sıra başkan Aziz Yıldırım’ın söz verdiği santrfor transferi için de çalışmalarını sürdüren F.Bahçe, Adriano’da sona doğru yaklaşıyor. Brezilyalı futbolcu için çalışmaları sürdüren menajer Juan Figer ve ekibi, sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusu Roberto Carlos’un da yakın markajda tuttuğu Adriano konusunda 3 güne kadar net cevap verebileceklerini yönetime bildirdi.
İKİ ALTERNATİFİ VAR
Başkan Aziz Yıldırım’ı telefonla arayarak “Müjdeli haberi pazartesi ya da salı günü veririm. Sabırlı olun başkan” diyen Figer’in Adriano transferi konusunda olumlu adımlar attığı öğrenildi. F.Bahçeli yöneticiler Adriano’dan olumlu bir yanıt beklerken, listede bulunan diğer 2 isimle ilgili çalışmalar da devam ediyor. Kanoute de sarı-lacivertlilerin bir diğer gözdesi. Ayrıca İspanya Ligi La Liga’da Real Zaragoza forması giyen Ricardo Oliviera da yönetimin listesinde. Adriano’da olumsuz bir gelişme yaşanması halinde Kanoute ve Ricardo Oliviera için somut adımlar atılacak.
FORMADAN 5 MİLYON $
F.Bahçe, Adriano transferinin gerçekleşmesi halinde forma satışlarında da patlama bekliyor. Brezilyalı oyuncunun gelmesi halinde 100 bine yakın forma hazırlatılması planlanıyor. Bu transferle birlikte forma satışından yaklaşık 5 milyon dolarlık bir gelire ulaşılabileceği konuşuluyor. Bu arada, sarı-lacivertlilerin bu 3 isme yoğunlaşmasının en önemli nedeni ise geçen sezon özellikle Şampiyonlar Ligi’nde forvette uzun bir oyuncunun olmamasından dolayı yaşananan sıkıntılar.
UZUN ARIYORLAR
Yöneticilerin yaptıkları değerlendirmede “İleri uçta Kezman, Semih, İlhan, hepsi kısa. Geçen sezon kanatlardan çok güzel ortalar geldi ama gerekli hava hakimiyetini sağlayamadık. Şimdi alacağımız forvetin uzun olması şart. Böylece artık kanat organizasyonları, korner ve serbest atışlarda bu sezon etkili oluruz” dedikleri öğrenildi.
www.maraton.com.tr
nekop
15.Haziran.2007, 19:29
Adriano hala kalitesi tartışılmayacak bir isim alınırsa en kötü Kezman'dan 2 kat daha faydalı olur.
a.arıcı-11
15.Haziran.2007, 21:38
Adriano'nun gelmesini çok istiyorum.Umarım bu haberler geçen sene olduğu gibi fos çıkmaz.Neyse 3-4 gün içerisinde açıklanır zaten yeni santrafor bizde rahat ederiz
Ouzy
15.Haziran.2007, 23:02
Adriano gelirse müthiş bir takımınız olur açıkçası, rahatça 2. tura çıkarsınız Şampiyonlar Ligi'nde. Çeyrek final ve yarı finali de bir hayli zorlarsınız.
OMANA
15.Haziran.2007, 23:53
sen onu bağrına basan kimse ona sor etrafımda bir tane sevinen dostumu görmedim..
emreden de onun para gözlülüğündende oynadığı futbol sitilinden de nefret ediyorum
EreN
16.Haziran.2007, 00:07
sen onu bağrına basan kimse ona sor etrafımda bir tane sevinen dostumu görmedim..
emreden de onun para gözlülüğündende oynadığı futbol sitilinden de nefret ediyorum
Açık konuşmak gerekirse tümeri benimsedik, tümeri sevdik ama emreye bende sevinmedim..
gerrrard
16.Haziran.2007, 00:08
Yok eminim, bu konuya çok ilgiliydim israilli olmasından dolayı her derbi maçta ona yönelik eylemler olurdu. Katil emre olayıda doğrudur.. ikiside aynı örnek olduğu için verdim zaten.
I love you Revivo ne zaman dendi yahu? Hangi maçta dendi yada. Cahilliğime verin artık.:smismileyiw2:
Sekopej
16.Haziran.2007, 00:10
İlk maçında 3 gol atınca tribünler yıkılıyordu neredeyse. Daha sonra da zaten ne gol atabildi ne asist yapabildi.:)
Ayrıca konu Revivo'ya nasıl geldi yahu?
Revolution
16.Haziran.2007, 00:28
sana demedim zaten merak etme için rahat olsun..
eGowiCh
16.Haziran.2007, 02:40
Danimarka'nın Ekstrabladet gazetesi, Fenerbahçe'nin gelecek sezon takımı Michael Laudrup'un çalıştırmasını istediğini ve bunun için girişimlere başladığını yazdı.
Gazete ayrıca, bir ara Galatasaray'ın da hoca adayları arasında ismi geçen Laudrup'un Türk menajeri Bayram Tutumlu'nun, Fenerbahçe'nin hakkındaki ''Yorum yok. Bu konu hakkında Danimarkalı gazetecilere konuşmayacağım'' ifadelerine de yer verdi.
Ancak Avrupa basınından gelen bu haberler rağmen, gelecek sezon Fenerbahçe'yi çalıştırmaya en yakın isim olarak Brezilyalı Vanderlei Luxemburgo gözüküyor.
MARATON.COM.TR/ÖZEL HABER: KORAY BULUT
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/47348_2_080615172657.jpg
Addolorato
16.Haziran.2007, 02:53
oo fener daha t.d bulucakta.. transfer ya***akta bence ziconun kaderi daha önce çizilmeliydi
a.arıcı-11
16.Haziran.2007, 04:31
oo fener daha t.d bulucakta.. transfer ya***akta bence ziconun kaderi daha önce çizilmeliydi
Öyle abartılacak bir durum yok.Zaten yabancı santraforla anlaştık.Büyük ihtimal defansa takviye olarak Aydın Toscalı geliyor.Birde gurbetçi oyuncu gelecek.Öyle abartılacak bir durum yok yani;)
Ayrıca Emre'nin gelmesine en çok sinir olan benimdir heralde.
anilton
16.Haziran.2007, 07:52
Zico'nun yerine aynı oyun felsefesine sahip bir hoca gelmezse F.Bahçe Avrupa'da ki başarısını tekrarlayamaz...
ogcj_me
16.Haziran.2007, 09:07
Önder'in kalması Lugano yada Edu'nun gitmesi demek bence
yoksa Önder yedek kalmak istemediği halde boşu boşuna imza atmaz
physicist87
16.Haziran.2007, 11:47
Önder Ziconun onu sittin sene oynatmayacağını adı gibi bildiği içi gitmek istedi fakat hoca değişikliğinden sonra fikrini değiştirmiş olabilir :)
dberksu
16.Haziran.2007, 18:02
Ya F.Terim'in geleceği aklımın ucundan geçmez nasıl sallıyorlar haberleri.Ayrıca Fatih hoca emre'yi çok mu oynatıyo takımda yani de fatih aldırdı diyorsunuz.Ama tabi gs nin uefa'yı aldığı sene emre'de takımdaydı ama bence
1-Fatih Terim'i Aziz Y. getirtmez göreve.
2-Emre biraz gereksiz ve sadece transfer yapmış olmak için aldığımız bir oyuncu bence
3-Emre'nin F.Terim'le alakası bile yok ayrıca 26-27 Haziran'a tarihe 16 T.D uyuyor onuda söyliyim.
TuTh
16.Haziran.2007, 19:10
Fenerbahçe, Lyon´dan ayrılma kararı alan Fransız forvet için bastırıyor. Sarı-Lacivertliler, milli takımıyla EURO 2008´de bulunan 29 yaşındaki golcüyle görüşmelerini sürdürüyor.
16.6.2008
Başkan çok istiyorYabancı forvet arayışlarını devam ettiren Fenerbahçe, rotayı Sydney Govou’ya çevirdi. Fransa Ligi’nde Lyon ile üst üste 7. şampiyonluğuna ulaştıktan sonra ayrılma kararı alan 29 yaşındaki milli golcü için Sarı-Lacivertliler’in uzun süredir yürüttükleri transfer çalışmasında büyük aşama kaydettiği öğrenildi. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım’ın çok istediği ve Fransa Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası’nda yer alan Govou’yu ikna etmek için çaba sarfettiği belirtildi.
İki alternatifi varKesin kararını EURO 2008 sonrası vermesi beklenen Govou’nun transferinin gerçekleşmemesi ihtimali üzerine alternatif isimler üzerinde de duruluyor. Sarı-Lacivertliler’in, İnter’in yeni hocası Mourinho’nun takımdan gönderilmesini istediği Adriano ile de temaslarını sürdürdüğü bildirildi. Ancak Brezilyalı süperstarın, düzensiz yaşamı, gece hayatı ve alkole düşkünlüğü Fenerbahçe Yönetimi’ni düşündürüyor. İspanya Ligi gol kralı olan Guiza da listede bulunan diğer isim.
Kaynak:www.fanatik.com.tr
OMANA
16.Haziran.2007, 19:14
Ya F.Terim'in geleceği aklımın ucundan geçmez nasıl sallıyorlar haberleri.Ayrıca Fatih hoca emre'yi çok mu oynatıyo takımda yani de fatih aldırdı diyorsunuz.Ama tabi gs nin uefa'yı aldığı sene emre'de takımdaydı ama bence
1-Fatih Terim'i Aziz Y. getirtmez göreve.
2-Emre biraz gereksiz ve sadece transfer yapmış olmak için aldığımız bir oyuncu bence
3-Emre'nin F.Terim'le alakası bile yok ayrıca 26-27 Haziran'a tarihe 16 T.D uyuyor onuda söyliyim.
inşallah dedğin gibidir ama unuttuğun şeyler var..
aziz yıldırım göreve gelir gelmez ilk işi Fatih terime teknik direktörlük teklif etmek oldu yıllar önce ...o zaman istemedi fatih terim.. o yüzden sanki aziz yıldırım terimi hiç istememiş gibi düşünüyorsan yanılıyorsun...
ondan sonra bir dönem Fatih terim ile aziz yıldırımın arası açılmış ancak aradan geçen zamanda köprünün altından çok sular aktı..
öncelikle Fatih Terim Galatasaraydan koptu gönül bağı devam etsede artık galatasarayda yakın dönemde görev alması zor.
ayrıca Fatih Terimi milli takımı bırakmak istiyor sebebi ise saçma sapan maaş eleştirileri
normalde bir klüp çalıştırsa alacağı ücretin 3 te birini alıyor milli takımdan ama milli takım teknik direktörlüğünü büro memurluğu sanan üç beş aptal durmadan maaşını eleştriyor hocanın...oysaki maaşı 3 büyüklerin teknik direktörlerden daha az
o da sıkılıdı turnuvadan sonra bırakacak sanırım eğer çocuklar yarı final oynarsa iyice sükse yapar fatih terim avrupadan dev bir klübe gidebilir ama Fenerbahçeyede gelebilir...sandığınızdan çok daha büyük ihtimal fath terimin gelmesi...
Emrenin transferi de nihatın önceden hiç istemediği halde fenerin transfer girişimine en azından az da olsa açık kapı bırakması ..btti denilen hocanın bir türlü açıklanmaması da hep bu yüzden...
Laudrup deyip duruyorsunuz sevinirim vallahi fatih terimi istemiyorum ayrıca ama bu laudrup neyi bekliyor allah aşkına madem anlaşmışsak neyi bekliyor...
bakın Cumaya kadar fenerbahçenin hocası açıklanmazsa artık eminimki Fatih Terim gelecek
TR.CaPTaiN
16.Haziran.2007, 22:52
Teknik Direktör Zico, ülkesinde katıldığı bir televizyon yayınında Fenerbahçe yönetimini işine karışmakla suçladı.
Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe’den para meselesi nedeniyle ayrılmadığını, görevdeyken yöneticilerin işine karışıp, yaptığı transferler nedeniyle ağır sözler söylediklerini bildirdi.
Sportv kanalına konuşan Teknik Direktör Zico, “Fenerbahçe ile finansal konularda anlaşamadığım söylentileri gerçek dışıdır. Bazı oyuncular transfer ettim. Ama yönetim bu oyuncuları beğenmedi. Bana, bu transferler hakkında kabul edemeyeceğim laflar söylediler. İşime karıştılar. Ben çalıştığım alana müdahale edilmesini istemiyorum. Eğer işime müdahale edilecekse, bırakırlar beni, başka antrenör bulurlar” dedi.
Bu arada Zico, Portekiz Milli Takımı ile ilgilendiğini de söyledi.
Internethaber
________
Gider Maldonado gibi adamı getirirsen tabi ki işine karışırlar.
Fernando Gago
16.Haziran.2007, 22:54
Zico Fenerbahçe'den kovuldu . Hala kendine yediremiyor galiba asi coçuk ayaklarına yatmış
ogcj_me
16.Haziran.2007, 23:15
Milan Baros gelsin
BlackEagle19o3
16.Haziran.2007, 23:48
Milan Baroş o aylardır beklenen, yıldız forvet olamaz bence;)...Taraftarı bu kadar heyecanlandırdılar Adriano,Kanoute,Shevchenko ayarında bir golcü gelmezse ayıp olur:D
dberksu
16.Haziran.2007, 23:54
inşallah dedğin gibidir ama unuttuğun şeyler var..
aziz yıldırım göreve gelir gelmez ilk işi Fatih terime teknik direktörlük teklif etmek oldu yıllar önce ...o zaman istemedi fatih terim.. o yüzden sanki aziz yıldırım terimi hiç istememiş gibi düşünüyorsan yanılıyorsun...
ondan sonra bir dönem Fatih terim ile aziz yıldırımın arası açılmış ancak aradan geçen zamanda köprünün altından çok sular aktı..
öncelikle Fatih Terim Galatasaraydan koptu gönül bağı devam etsede artık galatasarayda yakın dönemde görev alması zor.
ayrıca Fatih Terimi milli takımı bırakmak istiyor sebebi ise saçma sapan maaş eleştirileri
normalde bir klüp çalıştırsa alacağı ücretin 3 te birini alıyor milli takımdan ama milli takım teknik direktörlüğünü büro memurluğu sanan üç beş aptal durmadan maaşını eleştriyor hocanın...oysaki maaşı 3 büyüklerin teknik direktörlerden daha az
o da sıkılıdı turnuvadan sonra bırakacak sanırım eğer çocuklar yarı final oynarsa iyice sükse yapar fatih terim avrupadan dev bir klübe gidebilir ama Fenerbahçeyede gelebilir...sandığınızdan çok daha büyük ihtimal fath terimin gelmesi...
Emrenin transferi de nihatın önceden hiç istemediği halde fenerin transfer girişimine en azından az da olsa açık kapı bırakması ..btti denilen hocanın bir türlü açıklanmaması da hep bu yüzden...
Laudrup deyip duruyorsunuz sevinirim vallahi fatih terimi istemiyorum ayrıca ama bu laudrup neyi bekliyor allah aşkına madem anlaşmışsak neyi bekliyor...
bakın Cumaya kadar fenerbahçenin hocası açıklanmazsa artık eminimki Fatih Terim gelecek
1-Evet ben bunları biliyorum ama f.terim şimdi gelirse konbine kartları heralde çöpten toplayıp gs'ye satmaya çalışacaklarını bilir Aziz Yıldırım.
2-F.terim hem bizim brezilyalı'larlada anlaşamaz ve takımdaki brezilya ruhu bozulur bence ve CL'de gruplara kalabilmek çok iyi bir şey olur heralde.
3-Bu kadar sene Fatih Terim neden gelmedi FB'ye?
4-İnsanlar FB'nin adını ağzına almaz.
5-Tam emin değilim ama Aziz Yıldırım FB'nin başına 97-98'de geldi.Fatih Terim Gs'nin başına 96'da geldi ama hemen 1 senede gs'nin kalbine girmedi.O yüzden o zaman böyle olmazdı.
Sekopej
17.Haziran.2007, 00:31
Zico'nun açıklamalarını doğru kabul edersek istenmeyen oyuncu Maldonado. Eğer Luxemburgo gelmesi düşünülüyorsa herhalde damadını takımdan göndermez. Maldonado nedeniyle Zico gönderildiyse Luxemburgo'yu da getirmezler. Ya Zico saçmalamış ya da Luxemburgo gelmeyecek.
Varonil
17.Haziran.2007, 00:43
F.Bahçe'nin hocası belli oluyor
Fenerbahçe’de Teknik Direktör Arthur Zico’dan boşalan göreve gelecek yeni isim bu hafta içinde belli olacak.
Sarı-lacivertli yöneticiler hoca arayışlarına büyük bir titizlik içinde devam ederken, gündemin ilk sırasına oturan Brezilyalı teknik adam Lüxemburgo’nun ağır şartlar öne sürmesi nedeniyle şimdilik ikinci plana atıldığı öğrenildi.
Takımdaki Brezilyalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle Lüxemburgo’yu ilk plana alan yönetimin, ünlü hocanın tazminatı ve astronomik rakamlar istemesi yüzünden frene bastığı bildirildi. Brezilyalı hocaya bir teklif sunulduğu ve bunu kabul etmesi halinde yeniden görüşmelerin başlayabileceği belirtildi.
Bu gelişmelerden sonra rotayı yeniden Avrupa’ya çeviren ve dört koldan temaslara hız veren Fenerbahçeli yöneticilerin aday isimlerle tek tek görüşmeler yaptıkları ve en uygun ismin 4-5 gün içinde kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.
Avrupa Futbol Şampiyonası’nda görev yapan birkaç teknik adamla da masaya oturan sarı-lacivertli yöneticilerin özellikle Rusya’nın başında olan Hollandalı çalıştırıcı Hiddink’i gündemlerine aldıkları ifade edildi.
16.06.2008
Kaynak : Milliyet
Hadi bakalım,bekliyoruz yeni hocamızı.Bu kadar bekledik,bu hafta içerisinde açıklanır inşallah.
a.arıcı-11
17.Haziran.2007, 00:59
Ah ah keşke Parreira gelse.Süper olurdu gerçekten ama imkansız bir olay gibi duruyor.Luxemburgo'dan vazgeçmişizdir çünkü başımıza birde tazminat olayı eklenecek hiç uğraşılmaz onla.En iyi aday Laudrup ama o da Brezilya ekolü ile yapambilrmi ayrı konu
eGowiCh
17.Haziran.2007, 01:15
Zico'nun açıklamalarını doğru kabul edersek istenmeyen oyuncu Maldonado. Eğer Luxemburgo gelmesi düşünülüyorsa herhalde damadını takımdan göndermez. Maldonado nedeniyle Zico gönderildiyse Luxemburgo'yu da getirmezler. Ya Zico saçmalamış ya da Luxemburgo gelmeyecek.
Zico aldırsa aldırsa ya Maldonado'yu ya Edu'yu aldırmıştır. Bu iki isimden birinden memnun değil demek ki yönetim o da Maldonado olsa gerek. Dediğin çok mantıklı, Luxemburgo gelmez o halde. Luxemburgo gelse daha abuk sabuk transferler yaptırır bize, Real Madrid'e gittiğinde Güney Amerikalıları takıma toplamış ama başarılı olamamıştı.
Zico'nun işine karışılması doğru ama bir de şu yön var tabii, teknik heyet. Sonuçta bu da işe karışmadır. Zico kendi ekibiyle çalışmak isteyecektir, hem moral motivasyon açısından da bu kendisine faydalı olacaktır ama yönetimin ekibi değiştirmekte ısrar ettiğini biliyoruz. Bunu da Zico işe karışmak olarak algılayıp belirtmiş olabilir.
Ekleme: "Zico`yla oturup konuştuk. Bize verdiği isimler arasında, Edu, Kezman, Deivid ve Milan Baros vardı. Deivid`in transferi uzun sürdü. Çok para istediler, ama daha sonra fiyatta anlaştık ve Deivid`i transfer ettik. Zico bize "Kezman ve Deivid`den biri olmazsa, Milan Baros olsun" dedi. Biz de Kezman ve Deivid ikilisiyle anlaştığımız için Milan Baros`u almadık."
Başkanın 2 yıl önceki röportajından bir kesit. Bu oyuncuları Zico aldırmış yani başkanın dediğine göre ve Zico da bu demeci verdiğine göre bizim başkan Zico'ya Kezman transferinden dolayı da kızmış olabilir, burdan o çıkyıor, veya Edu transferine.
a.arıcı-11
17.Haziran.2007, 06:00
Appiah gidiyor golcü geliyor
Fenerbahçe'nin yeni santrforunu açıklayamamasının nedeninin Appiah olduğu ortaya çıktı.
Sarı-Lacivertli yönetimin Brezilyalı Adriano ile İspanyol Guiza'dan biriyle kesin anlaşma sağladığı ancak yabancı kontenjanının doluluğu nedeniyle bu futbolcuyla resmi sözleşmeyi imzalayamadığı öğrenildi.
Fenerbahçe yönetiminin yabancı kontenjanını boşaltmak için FIFA'lık olduğu Appiah'ı başka bir takımla anlaşmasını beklediği ve bu transferin gerçekleşmesi halinde yeni santrforu kamuoyuna açıklayacağı ileri sürüldü.
Bu gelişmelerin ardından Avrupa'nın en önemli spor kanallarından Eurosport, Appiah'ın eski takımı Brescia ile temasta olduğu açıkladı. Eurosport ayrıca Ganalı futbolcunun, "Ben Brescia ile anlaştım. İtalya'ya geri dönüyorum" demecine yer verdi.
Fenerbahçe'de teknik direktör konusunda ile ilk sırayı hala Lüksemburgo alıyor.
Brezilyalı hocaya daha önce talip olan Fransız Olimpik Lyon'un Claude Pue ile anlaşma saglamasının ardından Fenerbahçe'nin bu transferde tek kaldığı belirtildi
Sarı-Lacivertlilerin Lüksemburgo'nun şu anda çalıştığı Palmeiras ile arasındaki tazminat sorununu çözmeyi beklediği, bu olayın ardından Brezilyalı resmi sözleşmeyi imzalayacakları ileri sürüldü.
Lig Tv
eGowiCh
17.Haziran.2007, 07:43
Kontenjan boşalmadan yabancı golcü açıklanamaz zaten. Maldonado mutlaka gönderilsin, bir kontenjan boşalsın. Appiah sorunu ne zaman çözülecek, bilgisi olan var mı? Belki bir tarih falan vardır. Yabancı golcüyü geçtim bari teknik direktör açıklanasa yahu. O da açıklanmıyor. Bizim yönetim elini çabuk tutmalı. En azından bu hafta içinde yeni hoca açıklanmalı, daha sonra da golcü açıklanır.
TR.CaPTaiN
17.Haziran.2007, 17:12
Türk gazetelerinde adı Fenerbahçemiz ile çok fazla geçen Brezilyalı yıldız Adriano'nun Sao Paulo'dan yuvası Inter'e dönüşü kesinleşti. 10 Temmuz'da Brezilya ekibiyle olan sözleşmesi sona erecek ismin önümüzdeki sezon Inter Milan forması altında mücadele edeceği belirtildi. Sao Paulo başkanı Juvenal Juencio da gelişmeyi doğruladı ve Adriano ile yolların ayrılacağını söyledi.
Inter başkanı Massimo Moratti transfer ile ilgili açıklamalar yaparken "Evet Adriano dönüyor ve artık bizle çalışacak" ifadesiyle Brezilyalı oyuncunun tekrar takıma kazandırılacağının sinyallerini verdi. Geçtiğimiz sezon yaşadığı sorunlar ve özel hayatındaki düzensizlikler sebebiyle Adriano Kasım 2007'de Sao Paulo ekibine 6 aylığına kiralanmıştı ve Brezilya temilsiciyle gösterdiği performans onun yeşil sahalara yeniden döndüğünü gösterir gibiydi. Bu çıkış Brezilya teknik direktörü Dunga'nın da Adriano'yu tekrar Milli Takıma çağırmasına sebep olmuştu.
Sao Paulo ekibi adına oynadığı 28 maçta 18 gol kaydeden yetenekli ismin, başkanımız Aziz Yıldırım'ın yeni sezon öncesi taraftarlarımıza duyuracağı müjdeli transfer haberi olduğu konusunda uzun süredir Türk gazetelerinde haberler yer almaktaydı.
Fenerbahce.com
nerazzuri
17.Haziran.2007, 17:34
Eren Derdiyok artık Fenerli!
http://www.euro-foot-2008.com/images/joueurs/suisse/eren-derdiyok.jpg
İsviçre Milli Takımı'nda oynadığı futbolla vitrine çıkan 1.90'lık golcü için Basel ile anlaşma sağland
Avrupa Şampiyonası'nda, İsviçre Milli Takımı formasıyla başarılı maçlar çıkaran Eren Derdiyok, F.Bahçe ile anlaştı. Genç oyuncunun sarı-lacivertli takımla daha önce el sıkıştığı, yönetimin Basel ile yaptığı bonservis pazarlığının olumlu sonuçlandığı açıklandı. Beşiktaş'ın devreye girmesiyle
rekabetin kızıştığı transferde F.Bahçe işi bitirmiş oldu.
YILDIRIM DEVREDE
Sarı-lacivertli yöneticiler, 1.90 boyundaki yıldızı almak için Basel takımıyla sıkı pazarlığa giriştiler. Belirlediği 5 milyon euro'luk rakamdan aşağı inmek istemeyen Basel yöneticileri başkan Aziz Yıldırım'ın da araya girmesiyle yumuşadı ve 2.5 milyon euro'da anlaşmaya varıldı. Genç golcü için Beşiktaş menajeri Sinan Engin ise 2 milyon euro önermişti.
EREN DERDİYOK KİMDİR?
Doğum Tarihi: 12 Haziran 1988
Doğum Yeri: İsviçre
Boyu: 1.90
Kilosu: 80
Mevki: Forvet
Kulübü: Basel
Kariyeri: 42 maç, 51 gol
Milli Takım: 5 maç, 1 gol
İnternetspor.com
ForsakeN
17.Haziran.2007, 17:35
Resmi sitede yazmadan inanmam.
Fernando Gago
17.Haziran.2007, 17:44
İnş. bu transfer haberi doğrudur Eren bizim aradığımız özelliklerde genç bir oyuncu Ondan uzun süre faydalanabiliriz
a.arıcı-11
17.Haziran.2007, 18:28
Haber yalan gibi.Olaya baksanıza 5 Milyon € olarak belirlenen bonservis bedeli 2.5 Milyon € düşmez kanımca.Ama doğruysa süper transfer.Geçen senede Kazım için BJK ile kapışmış ve biz kapmıştık.Umarım onun kadar yararlı olur.Tabi haber doğruysa
Varonil
17.Haziran.2007, 18:44
"Fenerbahçe Aragones ile anlaştı"
17.06.2008 10:53
İspanya'nın spor gazetesi Marca, İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Aragones'in Fenerbahçe ile 2 yıl için anlaştığını iddia etti.
''Luis Türkiye'ye Gidiyor'' başlığıyla haberi manşetten veren Marca, Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında resmi açıklamanın yapılacağını belirtti. Aragones'in Fenerbahçe ile her şartta tam olarak anlaştığı ve Milli Takım'daki yardımcı antrenörleri ile teknik kadrosunu da beraberinde götüreceği kaydedildi. İspanyol teknik adamın, Vicente Del Bosque'nin Beşiktaş ile yaşadığı parasal problemden dolayı Fenerbahçe'den de benzer garantileri kendisi için istediği bildirildi.
70 yaşında olan ve İspanya'da ''dede'' lakabıyla tanınan Luis Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde televizyonda yaptığı açıklamada, teknik direktörlük yapmak için halen kendini çevik ve zinde hissettiğini ve büyük olasılıkla yurtdışında bir takımı çalıştıracağını söylemişti. Tecrübeli teknik adam 1974 yılında Atletico de Madrid ile başlayan teknik direktörlük kariyerinde Real Betis, Barcelona, Espanyol, Sevilla, Valencia, Oviedo, Mallorca kulüplerinde görev yapmış, Atletico de Madrid kulübünde 4 farklı dönemde teknik direktör olarak bulunmuştu.
Bu arada Fenerbahçe'nin Mallorca'da oynayan La Liga'nın geçtiğimiz sezonki en golcü ismi Güiza'yı da kadrosuna katmak istediği bu yüzden 15 milyon Avro'luk bonservisle birlikte İspanyol futbolcuya sezon başına 3 milyon Avro net maaş önerdikleri ifade edildi. Mallorca'da sezon başına 600 bin Avro alırken, Fenerbahçe'de bunun 5 katını alacağı öne sürülen Güiza'nın Arsenal, Roma, Valencia gibi diğer taliplerinin de bulunduğu hatırlatıldı.
dberksu
17.Haziran.2007, 19:03
İlk bomba Fofana!
http://www.fotomac.com.tr/2008/06/17/im/FCD6645146544F4380A57356b.jpg
Fenerbahçe, "Geleceğin Viera'sı" diye anılan Fransa U17 Milli Takımı'nın kaptanı Fofana'ya imza attırarak transferde ilk yabancı bombayı patlattı.
Transfer listesinde dünya yıldızlarını bulunduran Fenerbahçe, ilk yabancı transferini sürpriz bir isimle gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler, Fransa U17 Milli Takımı'nın kaptanı Gueida Fofana'yı renklerine kattı. Sarı-lacivertlilerin siyahi genç yıldız Fofana'yı geçen mayıs ayında Antalya'da yapılan UEFA Avrupa U17 Finalleri'nde bağladığı, bu ay içinde ise imza attırdığı öğrenildi.
TOP TEKNİĞİ MÜTHİŞ
En son, Fransa 2. Ligi'nden bu sezon 1 Lig'e çıkan Le Havre'nin formasını giyen Fofana, güçlü fiziği ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile İnter'li Patrick Viera'ya benzetiliyor. Geçen sezon 2 maçta forma şansı bulduğu Le Havre'de 1 gol kaydeden 17 yaşındaki futbolcunun tekniğinin ve oyunu okuyuşunun mükemmel olduğu vurgulanıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sakaryalı Furkan ve Onur da tamam
http://www.fotomac.com.tr/2008/06/17/im/CFE9606361916E4F90A45BE8b.jpgŞükür'ün kopyası geldi
Transfer harekâtını içeride ve dışarıda tam gaz sürdüren Fenerbahçe, geleceğin starlarını da renklerine katıyor. Sarı-lacivertliler, Sakaryaspor B Genç Takımı'nın 17 yaşındaki santrforu Furkan Aydın ile aynı takımın C genç ekibinin orta saha oyuncusu 16 yaşındaki Onur Kalyoncu'yu bitirdi.
Sakaryasporlu yöneticilerin, iki oyuncuyu profesyonel yapıp transferlerinden para kazanmaya çalıştığı ancak Fenerbahçe'nin bu oyuna gelmediği öğrenildi. Uzun boyu ve hava hakimiyetiyle "Hakan Şükür'ün kopyası" denen Furkan'ın, Fener'e gelecekte büyük güç katacağı vurgulandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fener'e Lyon'dan iyi haber
F.BAHÇE'nin teknik direktör adayları arasındaki yerini koruyan Vanderlei Luxemburgo'ya talip olan Lyon, Brezilyalı hocadan vazgeçti. Lequipe gazetesi, Fransa şampiyonunun Claude Puel ile her konuda anlaştığını duyurdu. 46 yaşındaki Puel, Fransa Ligi'nde Lille ekibini çalıştırıyordu.
nerazzuri
17.Haziran.2007, 19:08
bi an kendi kedime burası fenerbahçe haberlerimi diye sordum. Fofana kim yahu ?
dberksu
17.Haziran.2007, 19:11
Emre'yi renklerine katıp suskunluğa giren Fenerbahçe'de bomba yakında patlıyor.
17.6.2008
Ünlü forvetin Adriano ya da Guiza olması bekleniyor.
Her sene bir yıldız
Hemen her transfer sezonunda bir dünya yıldızını kadrosuna katmayı gelenek haline getiren Sarı-Lacivertliler, bizzat Başkan Aziz Yıldırım’ın yaptığı konuşmada işaret ettiği ünlü forveti çok yakında kamuoyuna açıklamaya hazırlanıyor. İtalya’nın ünlü kulübü İnter’in Brezilyalı golcüsü Adriano ya da La Liga’nın gol kralı Mallorca’lı Guiza’dan birinin alınmasına kesin gözüyle bakılırken, anlaşma sağlanan ismin açıklanmaması, yabancı kontenjanının dolu olmasına bağlanıyor.
Yerliler beklemede
Bu durumda Appiah belirleyici olacak. Ganalı’yı İtalya Seri B’den Brescia’nın kadrosuna katmak istediği ileri sürülürken, Fenerbahçe Yönetimi’nin bu transfere onay vereceği ve Appiah ile zaten FIFA’lık olunduğu için konunun FIFA tarafından çözümlenmesi yolunu bekleyeceği iddia edildi. Daha önce görüşüp anlaşma sağlanan Manisasporlu Burak, Sivassporlu Abdurrahman, Kayserisporlu Aydın’ın ise, Fenerbahçe’nin kulüpleriyle anlaşmasını beklediği belirtildi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kanoute zora girdi
Adriano'nun transferine öncelik veren F.Bahçe, eldeki kuşu da uçuruyor! Sevilla kulübü, Kanoute'yi satmama kararı aldı. Yapılan açıklamada, "Alves ve Keita'nın satışından 50 milyon euro'luk bir girdi sağladık. Kanoute'yi satmaya artık gerek kalmadı" denildi. Fenerbahçe, Malili futbolcuyu gelmeye ikna etmiş ancak bu transferi beklemeye almıştı. Sevilla da Alves ve Keita'yı Barcelona'ya satmadan önce Kanoute için Fener'e yeşil ışık yakmıştı. Kanoute, Dünya Kupası eleme maçında Sudan'a 3-2 yenilen Mali'nin 2 golünü kaydetti.
Sekopej
17.Haziran.2007, 19:13
Marca gazetesi ETO Fener'de diye de haber yapmıştı. Pek ciddiye alınacak bir gazete değil.
a.arıcı-11
17.Haziran.2007, 19:13
Yahu kardeşim 17 yaşındaki adamları bu yabancı uygulaması nedeniyle alamadığı söyledi Aziz Yıldırm Fonfana haberini nerelerinden yapıyolar.
dberksu
17.Haziran.2007, 19:15
FB Transfer dosyası
GELENLER: Emre Belözoğlu, Fofana (Le Havres), Furkan, Onur (Sakarya)
GiDENLER: Serdar Kulbilge
GÜNDEMDEKiLER: Kuranyi (Schalke), Güiza (Mallarco) Morientes (Valencia) Kanoute, Adriano, Crespo, Cesar (İnter), Zigic (Valencia) Shevchenko (Chelsea) Dida (Milan),
Gomes (PSV), Dudu (CSKA), Coupet (Lyon), Santa Cruz (B. Rovers), Koevermans (PSV), Burak (Manisa) Mevlüt Erdinç (Sochaux), Fatih (Zenit), Halil (Schalke 04), Eren Derdiyok (Basel), Mehmet Topuz, Aydın (Kayserispor), Recep, Orhan Şam (OFTAŞ), Abdurrrahman Dereli (Sivasspor)
ForsakeN
17.Haziran.2007, 19:31
Fofana'yı transfer mi etmişiz.Eğer doğruysa çok iyi bir yatırım geleceğe
GeNç KaRTaL
17.Haziran.2007, 19:42
@dberksu
Eklediğin haberlerin altında kaynaklarınıda belirtirsen sevinirim..
dberksu
17.Haziran.2007, 19:57
@dberksu
Eklediğin haberlerin kaynaklarınıda belirtirsen sevinirim..
fotomaç ve fanatik
scar face
17.Haziran.2007, 20:28
Dede gelmesin bize:D
ogcj_me
17.Haziran.2007, 20:43
FB Transfer dosyası
GELENLER: Emre Belözoğlu, Fofana (Le Havres), Furkan, Onur (Sakarya)
ne fofanası
bide gelenlere koymuşsun
öyle bir adam gelmicek bize
asatilla
17.Haziran.2007, 21:14
Fontana kim yahu öle bi ismin fenerbahçe'de ne işi var.Aziz Yıldırım geleceğe yatırm yapacaksa mutlaka Türk gençleriyle anlaşır.
KaF KeF
17.Haziran.2007, 21:16
Zaten kaynak belli..Tartışmaya bile gerek yok...
eGowiCh
17.Haziran.2007, 21:56
Aragones ve Luxemburgo gelmesin de takımın başına kim gelirse gelsin.
Raten
17.Haziran.2007, 22:30
Bu Fotomaç ile Fanatik hepten sapıttı.Kulüpten hiçbir resmi açıklama gelmeden gelenlere Fofana'yı eklemişler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Eren Derdiyok artık Fenerli!
İsviçre Milli Takımı'nda oynadığı futbolla vitrine çıkan 1.90'lık golcü için Basel ile anlaşma sağlandı
Eren Fener'de
İsviçre Milli Takımı'nda oynadığı futbolla vitrine çıkan 1.90'lık golcü için Basel ile anlaşma sağlandı.
BEŞİKTAŞ İSTİYORDU
Avrupa Şampiyonası'nda, İsviçre Milli Takımı formasıyla başarılı maçlar çıkaran Eren Derdiyok, F.Bahçe ile anlaştı. Genç oyuncunun sarı-lacivertli takımla daha önce el sıkıştığı, yönetimin Basel ile yaptığı bonservis pazarlığının olumlu sonuçlandığı açıklandı. Beşiktaş'ın devreye girmesiyle http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
rekabetin kızıştığı transferde F.Bahçe işi bitirmiş oldu.
YILDIRIM DEVREDE
Sarı-lacivertli yöneticiler, 1.90 boyundaki yıldızı almak için Basel takımıyla sıkı pazarlığa giriştiler. Belirlediği 5 milyon euro'luk rakamdan aşağı inmek istemeyen Basel yöneticileri başkan Aziz Yıldırım'ın da araya girmesiyle yumuşadı ve 2.5 milyon euro'da anlaşmaya varıldı.Genç golcü için Beşiktaş menajeri Sinan Engin ise 2 milyon euro önermişti.
EREN DERDİYOK KİMDİR?
Doğum Tarihi: 12 Haziran 1988
Doğum Yeri: İsviçre
Boyu: 1.90
Kilosu: 80
Mevki: Forvet
Kulübü: Basel
Kariyeri: 42 maç, 51 gol
Milli Takım: 5 maç, 1 gol
Fotomaç
Mümkün olan bir transfer olduğu için ekledim yoksa Fotomaç'a güvenim 0 :)
nerazzuri
17.Haziran.2007, 22:34
Fofana tepkiniz neden? Anlayamadım.
Varonil
17.Haziran.2007, 22:37
Böyle Bir Diyalog Olmadı
17 Haziran 2008 Salı
Bugün tarihli Pas Fotomaç Gazetesi'nin manşet haberinde başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile kim olduğu belli olmayan bir şahıs arasında transfer ile ilgili olarak yaşandığı öne sürülen bir diyalogdan bahsedilmektedir. Haberde başkanımıza birinin "Adriano ne oldu?" diye sorduğu bunun karşılığında başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın da "Çok az kaldı" şeklinde bir yanıt verdiği öne sürülmektedir. Bu haber yakışıksız ve baştan aşağı yalandır. Sırf yalan haberlere malzeme yapmak ve transferler uydurmak adına yazılan bu masa başı ve hayali senaryolara artık bir son verilmesini bekliyoruz. Gazete sayfalarını doldurduğunuz yalan transfer haberlerine taraftarlar da inanmamakta ve Türk spor basını her geçen gün itibarını kaybetmektedir. Spor basının değerli yöneticilerinin bu konuya artık el koyması hem spor kulüpleri hem basın kuruluşları hem de kamuoyu açısından şarttır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
GeNç KaRTaL
17.Haziran.2007, 22:54
Aragones ve Luxemburgo gelmesin de takımın başına kim gelirse gelsin.
Peki Fatih Terim? :D
dberksu
17.Haziran.2007, 23:02
ne fofanası
bide gelenlere koymuşsun
öyle bir adam gelmicek bize
Ben mi koydum o lisyeye o oyuncuyu, ayrıca gelmiş de olabilir Aziz Y. kiralık olarak gönderir 20-21 yaşlarına kadar sonra oynatırız.(kontrat süresi 4-5 yıldır diye düşünerek yazdım)
a.arıcı-11
17.Haziran.2007, 23:34
Ne Aragaonesi yahu biz geçen sene Galatasaraylılarla dalga geçiyoduk Kalli yaşlı diye bu ondan da yaşlı.Yönetim bu hatayı yapmamalı.
Universal
18.Haziran.2007, 03:41
Peki Fatih Terim? :D
Önüme bu üç ismi sunlara Terim'i seçerim. Düşün artık... :)
hp-fm-gs
18.Haziran.2007, 03:42
Bence Fatih Terim, adı geçen 3 hoca içinde Fenerbahçe için en mantıklı seçim olur. Ancak bu transferin gerçekleşmesi bence zor..
PesimiSTyLa
18.Haziran.2007, 03:48
Fatih Terim in TR ye dönecegini sanmıyorum. Şampiyona sonrası ne olursa olsun avrupadan da teklif alacaktır. İtalyan gazeteleri italya ya dönme ihtimalini yüksek görüyorlarmış. Milli takımı bırakırsa Terim avrupada devam eder bence.
hp-fm-gs
18.Haziran.2007, 04:24
Bence Luxemburgo'da Fenerbahçe'de başarılı olabilir.
Çünkü şu anda Fenerbahçe'de zaten mevcut bir Brezilya ekolü bulunuyor.
Luxemburgo bundan yararlanıp başarıyı yakalayabilir.
scar face
18.Haziran.2007, 05:43
Zicoyu yollayıp Dedeyi takımın basına geçirirlerse Aziz Yıldırımın 10 senedir yaptıkları emekler bosa gider ve de geriye gideriz.
Varonil
18.Haziran.2007, 06:04
Aragones'ten yalanlama
17.06.2008 21:39
ispanya teknik direktörü Luis Aragones, İspanyol basınında çıkan 'Aragones F.Bahçe ile anlaştı' haberlerine karşı çıkarak hiçbir kulüple görüşmesi olmadığını söyledi.
EURO 2008'den sonra İspanya Milli Takımı'nı bırakacak olan 69 yaşındaki teknik adam bir kulüp takımı çalıştırmak istediğini söylemişti. Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada, "Bu tür işlerle uğraşan bir menajerim var. Daha önce de Meksika ekibi America ile bir bağlantım olduğunu yazmışlardı ancak şuan bundan başka birşey söyleyemem. Eğer gerçekten birşeyler biliyor olsaydım sizinle paylaşırdım" diye konuştu.
İspanya'nın Marca Gazetesi bugunkü sayısında Aragones'in F.Bahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını yazmıştı.
Nocna Mora
18.Haziran.2007, 09:08
Fenerbahçe suskunluğunu bir yıldız alarak bozacak; fırtına öncesi sessizliği yaşıyor Fenerbahçe. :):):D
Bordo61Mavi
18.Haziran.2007, 10:51
Aragones de kim ya?
Aziz Yildirimin boyle bi hata yapcani sanmiyorum, irkci adam gelemez siyahi futbolcularin bulundugu bi takima
OMANA
18.Haziran.2007, 16:39
arkadaşlar dberksuya niye kızıyorsunuz o yapmamış ya haberi... paylaşmış o kadar...ama tabii insan nihatlar etolar kanuelerden sonra FOFANA yı duyunca biraz sinirleniyor..
bu arada söyleyim (aragones kadar olmasada bizde biraz ihtiyarladık :) )
Fofana diye çok ünlü bir fransız yıldız vardı yıllar önce monacoda galatasaraya karşıda oynamıştı ama simoviçi geçememiştir...
onun bir yakinimi acaba bu yeni fofana...
söyleyim eski fofana başka bişeydi yani...öyle böyle bir oyuncu değildi...hayırlısı bu yenisine..
a.arıcı-11
18.Haziran.2007, 16:50
Bu Aragones olayında kesin bir yalanlama gelmedi.Aragones bu işlerle menajerim ilgileniyor dedi.Bizden hala ses yok.Acayip derecede rahatsızım bu konuda.Umarım o adam gelmez.
Bu arada Zico yarın İstanbul'a geliyormuş ve Fenerbahçe'ye yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verceklermiş.
ms1907
18.Haziran.2007, 18:41
Aziz Başkan bu hafta açıklayacaklarını sölemişti ama hala haber yok. Bekliyoruz hala. Bu arada umarım Aragones gelmez bence en uygun aday Luxemburgo bizim için...
nerazzuri
18.Haziran.2007, 18:45
Jet yalanlama!
Luis Aragones, Fenerbahçemiz ile anlaştığı yönündeki haberleri yalanladı
İspanya teknik direktörü Luis Aragones, İspanyol basınında çıkan 'Aragones F.Bahçe ile anlaştı' haberlerine karşı çıkarak hiçbir kulüple görüşmesi olmadığını söyledi. EURO 2008'den sonra İspanya Milli Takımı'nı bırakacak olan 69 yaşındaki teknik adam bir kulüp takımı çalıştırmak istediğini söylemişti. Tecrübeli teknik adam yaptığı açıklamada, "Bu tür işlerle uğraşan bir menajerim var. Daha önce de Meksika ekibi America ile bir bağlantım olduğunu yazmışlardı ancak şuan bundan başka birşey söyleyemem. Eğer gerçekten birşeyler biliyor olsaydım sizinle paylaşırdım" diye konuştu. İspanya'nın Marca Gazetesi bugunkü sayısında Aragones'in F.Bahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını yazmıştı.
dberksu
18.Haziran.2007, 19:37
Aragones gelmesin yeni kalli olur ya sakın Aziz başkan
Raten
18.Haziran.2007, 19:43
Aziz başkan böyle bir hataya düşmez umarım
a.arıcı-11
18.Haziran.2007, 20:53
Appiah kalıyor mu?
Fenerbahçe’nin kaçak yıldızı Stephen Appiah, Eurosport’un hafta sonunda duyurduğu Brescia ile anlaştığı haberinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Ganalı futbolcu, Serie B takımı ile adının anılmasının kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirterek, "Brescia’da beni gören insanların sözleşme imzaladığımı düşünmesine oldukça şaşırdım. Fizyoterapistim Enrique Miguel, Brescia’da Roberto Baggio ile de çalışıyor. Brescia’ya Miguel’e tedavime devam etmek için gittim. İsviçre’de bulunuyordum ve Miguel eve dönünce ben de orada tedavi olmaya karar verdim” diye konuştu.
YABANCIYA YER KALMIYOR
SERİE B’de oynamayı kesinlikle planlamadığını anlatan Appiah sözlerini "Ben üst seviyedeki liglere aitim. Brescia ile Serie B’de oynamayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor ve kontratıma saygı duyuyorum” diye sürdürdü. Dizinden geçirdiği ameliyatın ardından yaklaşık bir yıldır sahalardan uzak kalan Stephen Appiah’ın futbola ne zaman döneceği ise gizemini koruyor. Fenerbahçe, yeni bir transfer yapabilmek için Appiah’ı elden çıkarıp kontenjanda yer açmaya çalışıyor.
Kaynak: Akşam
hp-fm-gs
18.Haziran.2007, 21:07
Appiah Brescia'ya olmasa bile avrupada başka bir takıma gider bence. Fenerbahçe'de kalması zor görünüyor.
dberksu
19.Haziran.2007, 00:06
appiah'ı ancak o tür takımlar ister adam 2 senedir futbol oynamıyor nerdeyse.Yada şu adama parasını verip gönderelim o zaman appiah da bişi yapamaz
Universal
19.Haziran.2007, 00:08
Aziz Yıldırım, UEFA ile Appiah soruşturmamız var, bu soruşturma sonuçlanınca yolların kesin ayrılacağı ve yabancı bir forvet alınacağını açıkladı. Appiah ile yollarımız ayrıldı, tek eksiği hangi takıma gideceği belli olmadı.
a.arıcı-11
19.Haziran.2007, 00:27
Mehmet Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu’dan sarı lacivertli futbolcu ve Fenerbahçe’nin gündeminde olan Teknik Direktör Luis Aragones hakkında gündem yaratacak açıklamalar!..
Bayram Tutumlu, Aragones’in kendisini aradığını ve Fenerbahçe hakkında kendisinden bilgi istediğini ileri sürdü.
Tutumlu şöyle konuştu:
“Ben dün İsviçre’ye gidiyordum ve uçakta olduğum için telefonumu koordinatörüm Mehmet Çiftiçi’ye yönlendirmiştim. Luis Aragones aramış ve Mehmet Çiftçi’den Fenerbahçe hakkında bilgi istemiş. Bizde Fenerbahçe ile ilgili bilgileri kendisine verdik. Aragones çok dürüst bir insan ve hayatta yalan söylemeyen bir adam.”
Futbol Federasyonu’nun Aurelio’nun 1 yıllık opsiyonunu sarı lacivertli takım lehine onaylamasının yurt dışı transferi için geçerli olmadığını savunan Tutumlu, Villarreal’in yıldız oyuncuyu istediğini açıkladı.
Tutumlu, “Aurelio’ya Villarreal’den teklif var. Ali Yıldırım beni aradı ve bir teklif yaptı. Marco ile görüştükten sonra teklifin yeterli olmadığını söyledik. Cumartesi bana geri dönecekti ama hala dönmedi. Bana işi biraz hafife alıyorlar gibi geliyor ama Marco hafife alınacak bir oyuncu değil. Bana göre, Nihat da orada olduğundan dolayı Villareal, Aurelio için en iyi takım olur. Onu İspanya’ya götüreceğim” dedi.
Bayram Tutumlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“TFF, Aurelio’nun sözleşmesini onaylaşmış olabilir. Şekip Mosturoğlu da bana Marco’nun serbest olduğunu söyledi. Federasyon’un onayı Türkiye’de geçerli olabilir ama dışarıda kesinlikle geçerli değildir. Marco serbesttir ve istediği kulübe gidebilir. Bunu Şekip Mosturoğlu’na da sorabilirsiniz.”
MARATON.COM.TR ÖZEL
dberksu
19.Haziran.2007, 00:35
her yerden bi ses var var valla artık söyleseler şu transferleri ve gidenleri t.d en azından içimiz rahatlar, ben şahsen kezman'a hiç güvenmiyorum
Wesley Sneijder
19.Haziran.2007, 01:05
Transfer dönemini yarıladık daha yeni T.D. açıklanmadı...
hp-fm-gs
19.Haziran.2007, 01:52
Bayram Tutumlu'nun ismi heryerde geçiyor artık. Ne menajermiş arkadaş.
Ouzy
19.Haziran.2007, 02:02
Bütün oyuncuları o kapmış.:) Önemli oyuncuların menajeri olduğu için heryerde geçmesi doğal tabii.
anilton
19.Haziran.2007, 02:09
Bayram Tutumlu'nun ismi heryerde geçiyor artık. Ne menajermiş arkadaş.
Bayram Tutumlu Dünya'da sayılı menajerler arasındadır.Dokuz dil biliyor kendisi.Aynı zamanda Maradona'nın en yakın arkadaşlarından birisidir...
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/trbasin/hurriyet1.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/viernes1.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/esp5.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/esp11.jpg
Diyeceğim odur ki Tutumlu dünya futbolunda çok önemli bir yere sahiptir...:)
a.arıcı-11
19.Haziran.2007, 02:39
Vatan'ın yalan haberi
18 Haziran 2008 Çarşamba
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg
Bugün tarihli gazetede Feridun Niğdelioğlu imzası taşıyan 'Deivid satışa çıkıyor' başlıklı bir haber yayımlanmıştır. İçeriğinde, oyuncumuz Kezman'ın kalması halinde Deivid'in gönderileceği ifade edilmektedir.
Haber kesinlikle doğru değildir. Deivid takımımıza katkıları tartışılmaz olan, karşılıklı memnuniyet içerisinde olduğumuz bir futbolcumuzdur. Bu futbolcumuz ile yollarımızı ayırmak gibi bir düşüncemiz söz konusu değildir.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
fmsmyrna
19.Haziran.2007, 03:21
Bayram Tutumlu,Ceylan Çalışkan birde Ahmet Bulut bu üçlü Türkiye'deki transferleri döndüren isimler.Tabi benimde sevmediğim isimler
hp-fm-gs
19.Haziran.2007, 03:37
Emre'nin transferinde Ahmet Bulut konuşmuştu şimdi hatırladım. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bayram Tutumlu Dünya'da sayılı menajerler arasındadır.Dokuz dil biliyor kendisi.Aynı zamanda Maradona'nın en yakın arkadaşlarından birisidir...
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/trbasin/hurriyet1.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/viernes1.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/esp5.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/esp11.jpg
Diyeceğim odur ki Tutumlu dünya futbolunda çok önemli bir yere sahiptir...:)
Bilgilendirme için teşekkürler Anıl abi. :)
Onurap
19.Haziran.2007, 03:56
KEZMAN'A İLGİNÇ TALİP!..
Kocaelispor'un, Fenerbahçe kalecisi Serdar Kulbilge'yi renklerine bağladıktan sonra, sarı lacivertli ekibin Sırp santrforu Mateja Kezman'ı da transfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi.
Tv41.com.tr'de yer alan habere göre; Kocaelispor Futboldan Sorumlu Asbaşkanı Muammer Çelik, Kezman'ın transferinde son aşamaya geldiklerini söyledi.
knsyr
19.Haziran.2007, 04:08
aman!!! kocaeli yapmayın sakın :D alex gibi bir oyuncunun yanında iş yapmayan adam kocaelide olurmu hç... :D ancak fm'de olur :D
Ouzy
19.Haziran.2007, 04:38
Yani sallanır da bu kadar mı sallanır. Mantık sınırlarını zorluyor bu basın.
Addolorato
19.Haziran.2007, 04:48
aragones neden istenmiyoki sonuçta hali hazırda ispanya milli takım teknik direktörü
Onurap
19.Haziran.2007, 04:54
Vestel Manisaspor'un genç yıldızı Burak Yılmaz Fenerbahçe'de!..
DETAYLAR BİRAZDAN MARATON.COM.TR'DE!..
Varonil
19.Haziran.2007, 04:55
aragones neden istenmiyoki sonuçta hali hazırda ispanya milli takım teknik direktörü
Yapma Allah aşkına.70'ine merdiven dayamış bir hoca'nın,Fenerbahçe gibi uzun vadede büyük başarılar hedefleyen bir kulüpte nasıl bir geleceği olabilir.2.Kalli olur diyeyim sen anla ;;) Aragones'in gelmesini hiç istemem açıkçası.Kulüpten bu konuda bir yalanlama gelmemesi beni çok rahatsız ediyor.
Addolorato
19.Haziran.2007, 05:01
Yapma Allah aşkına.70'ine merdiven dayamış bir hoca'nın,Fenerbahçe gibi uzun vadede büyük başarılar hedefleyen bir kulüpte nasıl bir geleceği olabilir.2.Kalli olur diyeyim sen anla ;;) Aragones'in gelmesini hiç istemem açıkçası.Kulüpten bu konuda bir yalanlama gelmemesi beni çok rahatsız ediyor.
1) kalliyle aragones bir tutulmaz bence
2) fenerbahçe genellikle yalanladığı isimler üzerinde yoğunlaşıyo:D
scar face
19.Haziran.2007, 05:06
İspanya milli takımında Raulu kadroya almayarak futboldan anlamadığını gösterdi sadece bunu söylüyorum...
GeNç KaRTaL
19.Haziran.2007, 05:53
İspanya milli takımında Raulu kadroya almayarak futboldan anlamadığını gösterdi sadece bunu söylüyorum...
Torres,David Villa isimler varken forma şansı bulamazdı Raul.Raul gibi bir oyuncununda yedek kalması sıkıntı oluşturabilir..
TRANSFERDE MUTLU SON!..
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/47663_1_080618213058.jpg
Vestel Manisaspor'un genç yıldızı Burak Yılmaz Fenerbahçe'de!..
Vestel Manisaspor Yönetimi ile uzun süredir pazarlıklarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi'nin Burak'ın transferi için prensipte anlaşma sağladığı öğrenildi.
Vestel Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'nın yarın İstanbul'a geleceği ve imzanın yarın atılacağı gelen haberler arasında.
Sarı lacivertli takım böylece Emre Belözoğlu'ndan sonra ikinci transferini yapmış oldu.
Burak Yılmaz'ın transferi daha önce Trabzonspor'un da gündemine gelmiş ancak Vestel Manisaspor ile anlaşan bordo mavililer, genç futbolcuyla anlaşamayınca Burak'tan vazgeçmişlerdi.
Fenerbahçe'nin Burak ile ilgilendiğini Maraton.Com.Tr olarak daha önce de okurlarımıza duyurmuştuk!.. TIKLAYIN!..
MARATON.COM.TR ÖZEL
goosfraba
19.Haziran.2007, 05:58
Hayırlı olsun bakalım. İyi bir alternatif olabilir.
Jesus_FB
19.Haziran.2007, 06:40
Bu durumda Aziz Başkan'ın dediği gurbetçi bir forvet alacağız lafı yalan oldu