PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15

GeNç KaRTaL
26.Haziran.2007, 01:00
Uzun süredir ismi basında sürekli Fenerbahçe ile anılan Aragones'in transferi resmi ağızdan onaylandı.Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.Başarılı olur yada olmaz bunu zamanla göreceğiz.Bunu kimse bilemez önceden.Baklım neler yapacak..

Buraya gelip Kalli gibi olur diyip Kalli ile karşılaştırmaya kalkmayın.Ortamı bulandırmayın lütfen!

Sekopej
26.Haziran.2007, 01:07
Bilmiyorum ama benim içimde karamsar bir hava yok. Yürüyerek oynayan takıma bir canlılık geleceği kesin. Zico ile tam ters disiplin anlayışına sahipler.

Güiza transferi de büyük oranda gerçekleşecek. Benim şimdi asıl merak ettiğim, kiler kalacak, kimler gidecek, kimler gelecek? Eğer Appiah'ı kadroda görmek istiyorum derse Aziz Yıldırm karşı çıkmayacaktır. Bakalım neler olacak? Alex bile gönderilirse kimse şaşırmasın...

eXcitinG
26.Haziran.2007, 01:11
Aragones eLinde ki kadroya göre sistem kuran bir hoca. Ve eLinde ALex gibi bir koz varken ona uygun bir sistem buLacaktır. ALex i bir çırpıda siLip atmasına kimse izin vermez diyeceğim ama adam koskoca RauL u siLdi koşmuyor diye kimsede sesini çıkaramadı.:D

gerrrard
26.Haziran.2007, 01:13
Aragones eLinde ki kadroya göre sistem kuran bir hoca. Ve eLinde ALex gibi bir koz varken ona uygun bir sistem buLacaktır. ALex i bir çırpıda siLip atmasına kimse izin vermez diyeceğim ama adam koskoca RauL u siLdi koşmuyor diye kimsede sesini çıkaramadı.:D

İşte yorum budur. :D

Valla ben yararlı olur düşüncesindeyim. Hayırlı olsun Fenere.

Revolution
26.Haziran.2007, 01:14
İyi bir antrenör bence hayırlı olsun..Ama sadece şunu söyleyeceğim 70likten antrenör olmaz diyen Fenerbahçelilerin şimdi 70lik antrenörleri oldu.Bakalım şimdi ne diyecekler merak ediyorum..

scar face
26.Haziran.2007, 01:25
Resmi siteyi actım o adamı gördüm yüreğim cız etti hiç de hayırlı olsun falan demicem:(:(

Onurap
26.Haziran.2007, 01:28
Alex deivid gidici gibi elindeki kadroya göre kötü bir seçim olmuş..Kezmanın performansını merak ediyorum bence çift forvete geçerse artılş olabilir..Ama yinede ne olursa olsun eski kezman değil boş kalaye gol kaçırmanın tek çift forvetle ilgisi yok :S Guiza yerine daha iyi birisi alınabilirdi bence 25 yaşından sonra açılmış bi oyuncu bakalım tr deki performansı nasıl olacak.. Ayrıca aragones hiç yabancı ülkede td lik yapmadı..

karlkani23
26.Haziran.2007, 01:34
Aragones'in 11 tane torunu mu varmış? Vay be...

Universal
26.Haziran.2007, 01:36

Alex'e göre sistem oluşturulduğu zaman, Fenerbahçe tek forvet oynaması gerekiyor. Çünkü Alex'i ortasahada göbeğe veya kanatlara koyamassınız. Tek mevkisi Forvet arkasıdır. Çift forvet oyarsak ortasaha boş kalır. Alex'i bana göre silecektir.

KaF KeF
26.Haziran.2007, 01:36
Hayırlı Olur İnşAllah..:)

scar face
26.Haziran.2007, 01:39
Alexi silmek o kadar da kolay değil tanıdığım Fenerbahcelilerin coğu Alexin gitmesine,silinmesine sert tepki gösterir sahsen ben Aragoyu:) taslarım:D

PesimiSTyLa
26.Haziran.2007, 01:45
Aragones'in takımın başına getirildiğinin resmen açıklanması Fenerbahçe taraftarlarını da ikiye böldü !.. Sarı lacivertli taraftarların bir bölümü Aragons tercihine oldukça sert tepki gösterirken, bir bölümü de "Hep destek tam destek" mantığıyla ne olursa olsun destek verilmesi gerektiğini savundu.

Fenerbahçeli taraftarların sitesinde Aragones'in takımın başına getirilmesini değerlendiren Fenerbahçeliler arasında ciddi görüş ayrılıkları oluştu. Kısa süre içinde onlarca sayfa mesaj yollayan taraftarlar, Aragones'e tepki gösterenler ve onları sakinleştirmeye çalışanlar olarak iki ayrı gruba ayrıldı. Birçok taraftar "Rezillik.. Skaldal... Allah kahretsin..." şeklinde oldukça sert tepkiler ortaya koyarken, taraftarların önemli bir kısmı da ne olursa olsun Aragones'e destek verilmesi gerektiğini hatırlattı.

ÇOK SERT TEPKİLER GELİYOR
Aragones'in takımın başına getirildiğinin resmen açıklanması, bu isme karşı çıkan Fenerbahçelileri kızdırdı. Hatta öyle ki Fenerbahçeliler belki de uzun süredir ilk kez yönetime böylesine sert tepki gösterdi. İşte Aragones'in takımın başına getirilmesine öfkelenen bazı taraftarların forumda yazdıkları:

Haberin Tamamı: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=40415

BlackEagle19o3
26.Haziran.2007, 01:46
Taraftar bölünmüş durumda , Aragonnes yüzünden takım bıraktığını söyleyenler bile var:D

MeMo
26.Haziran.2007, 01:55
Kerem nerde var yoksa ortalığı karıştırmak için mi dedin?

a.arıcı-11
26.Haziran.2007, 01:55
şu adamıda getirdin ya aziz başkan pes diyorum başka birşey demiyorum.ama ndense işler yolunda gidecek ve takımda köklü değişiklikler olacak gibi duruyor.Alexi severim ama eğer iyi bir takım oyunu oynayabilceksek gitmesinde bir sakınca yok.

Bence tek iyi tarafı eğer çift forvet oynatırsa benim hep görmek istediğim vurup kırıp parçalayıp maçı kazanan bir Fenerbahçe olacak sahada.Avrupada ise hüsran yaşarız gibi geliyor.Neyse umarım faydalı olur.

BlackEagle19o3
26.Haziran.2007, 01:56
Kerem nerde var yoksa ortalığı karıştırmak için mi dedin?

Saçma sapan konuşma Memo.Niye ortalığı karıştırayım?!Fenerbahçe taraftar forumunda var...

eGowiCh
26.Haziran.2007, 01:57
Hayırlısı olsun, sonunda yönetimden bir açıklama gelmesi sevindirici, belirsizliğin bitmesi çok iyi oldu.

Aragones'i yönetimin seçmesindeki ana etken, bence disiplin, tecrübe, lobi ve ekip. Yönetim belli ki disiplin sorunu yaşamak istemiyor, geçen yıl oyuncuların inanılmaz şekilde maç ayırt etmesine izin verilmeyecek. Tecrübesinden faydalanıp birçok konuda takıma katkı sağlanacak. Lobisi kullanılarak Avrupa pazarından, özellikle İspanya'dan transfer kolaylaşacak. Ekibi sayesinde de yine geçen yıl yaşanan kondisyon, sağlık sorunları yaşanmayacak.

Bence yönetim kötü bir seçim yapmadı. Aragones hakkında çoğu kişi şu an umutsuz görünüyor ama bardağın dolu tarafından bakmamız gerektiğini düşünüyorum. Zico geldiğinde neydi ki? Stajyer diyorduk, kötü hoca diyorduk, istifa sesleri bile duyulmuştu ama sonradan kahraman oldu. Aragones ondan kötü olamaz, hem daha kariyerli, hem daha tecrübeli, hem de ekibi daha iyi.

Aragones geldiğine göre Güiza da büyük ihtimalle gelecektir. Hatta duruma göre belki başka bir transfer de yapılacak. Kampta takımı bir görecek, belki de birkaç Brezilyalı oyuncuyu gönderecek. Deivid bunlardan biri olabilir. Maldonado kesin gidecek sanırım, artık ona destek çıkacak hiç kimse yok. Deivid'e de sürekli Zico sahip çıkıyordu, o da gönderilebilir. Artık Brezilya ekolünden İspanya ekolüne dönüş gerçekleşecek, daha çok koşan, mücadele eden bir takım olacak. Bence iyi de olacak.

Hayırlısı olsun, umarım Aragones başarılı olur. Ben başarılı olacağına inanıyorum, olumlu düşünüyorum ama ona zaman tanınması gerektiğini düşünüyorum, en azından Zico kadar.

NTV Spor için de ayrı bir parantez açmak istiyorum. NTVSpor.net'i sürekli takip eden birisiyim ve bir gün girdiğimde siteye Aragones ile ilgili haber yapmışlardı ve ortada hiç Aragones iddiası yoktu. 17.00'de yöneticilerin Aragones için Madrid'e gittiklerini yazmışlardı, ancak bir gün sonra yönetim açıklamasında Nihat için gidildiğini yazdı. Tabii bu haber de çürümüştü ama gördük ki yönetim Aragones için de gitmiş. NTVSpor.net'i kalitesinden ötürü kutluyorum, gerçekten en doğru haber yapan site. Güvenilir tek kaynak.

barahir
26.Haziran.2007, 01:58
yahu bizim milletimiz ne kadar çok şey biliyo.. Heleyse konu futbol olunca ahkam kesmekte üstümüze yok.. Bir teknik direktör yüzünden takımı bıraktım ben diyen varsa ben zaten onun Fenerbahçeliliğinden şüphe ederim..

Nedense Zico geldiğinde de bunları söyleyenler şimdi Zico hayranı oldular..

jarosik_61
26.Haziran.2007, 01:58
bir feldkamp vakası daha şimdi herkes yaşına takar adamın ama bence alabileceği en iyi adamı aldı arogones fenerbahçede başarılı olacaktır.biraz sabır gösterilsin yeter

Universal
26.Haziran.2007, 02:01
Bu kadar tepkiden sonra hep destek tam destekin öldüğünü düşüyorum. Verilen paraya yazık. Keşke Zico'nun istediği para verilseydi ve kalsaydı. Üç kuruş fazla verilmek ile Fenerbahçe batmaz.

Sekopej
26.Haziran.2007, 02:02
Bu kadar tepkiden sonra hep destek tam destekin öldüğünü düşüyorum. Verilen paraya yazık. Keşke Zico'nun istediği para verilseydi ve kalsaydı. Üç kuruş fazla verilmek ile Fenerbahçe batmaz.

Zico ile sorun para değildi. Bunu Zico bile açıkladı.;;)

Universal
26.Haziran.2007, 02:07
Zico ile sorun para değildi. Bunu Zico bile açıkladı.;;)

Ben en sonra para olarak duyduğum için yazdım. Keşke tek sorun para olsaydı. Alex Ferguson bile gelse aynı tepkiyi gösterirdim. İstikrar istiyorum. 5-6 yıl aynı teknik adamın takımı yönetmesini istiyorum ama; ne yazıkki bu iş için Aragones uygun değil. Sadece iki sezon kalacaktır. Şampiyonlar Ligini kazansak bile Aragones'in takımda kalmaması bize zarar verecektir.

eGowiCh
26.Haziran.2007, 02:08
İspanyol basınında 3 milyon Euro ödeneceği yazılıyor Aragones için. Burada bir şeye dikkat çekmek istiyorum, sadece Aragones'e değil, ekibiyle beraber komple 3 milyon Euro ödenecek.

Antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü, kaleci antrenörü ve Aragones için 3 milyon Euro ödenecek bildiğim kadarıyla. Bir de bu ekibin gelmesi iyi oldu, muhteşem bir ekip olduğu söyleniyor. Ben bu ekip ile oyuncuların performanslarının artacağına inanıyorum, Volkan'ın mesela, yeni kaleci antrenörü ile en üst noktaya çıkabilir.

KaF KeF
26.Haziran.2007, 02:09
Batuhan Abi Türkiye'de T.d'lere kim sabır gösterir ki istikrar istiyorsun ..

a.arıcı-11
26.Haziran.2007, 02:10
En büyük yararı iyi oyuncular gelecek ve teknik ekibi gerçekten müthiş.
Acaba Barçanın satış listesine koyduklarıyla arası nasıl:p
Deivid ya gönderilir ya da Aragones'in sahada en çok güvendiği adam olur.
Aragones'i hiç istemiyrdum ama artık Fenerbahçe için çalışıyor ve ona destek çıkmalıyız.Hem hiç kimse ne olursa olsun benim Fenerbaçeliliğimden bir gram eksiltemez.

Edu'da yollanabilir.(bu cümleyi niye yazdım bilmiyorum.Heralde Allah yazdırdı:))

barahir
26.Haziran.2007, 02:10
İspanyol basınında 3 milyon Euro ödeneceği yazılıyor Aragones için. Burada bir şeye dikkat çekmek istiyorum, sadece Aragones'e değil, ekibiyle beraber komple 3 milyon Euro ödenecek.

Antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü, kaleci antrenörü ve Aragones için 3 milyon Euro ödenecek bildiğim kadarıyla. Bir de bu ekibin gelmesi iyi oldu, muhteşem bir ekip olduğu söyleniyor. Ben bu ekip ile oyuncuların performanslarının artacağına inanıyorum, Volkan'ın mesela, yeni kaleci antrenörü ile en üst noktaya çıkabilir.
Bence Volkan'a en büyük katkı sahada Koller veya Lincolnle değil de sadece topla oynanacağını öğretmesi olur..

El Barto
26.Haziran.2007, 02:11
Sorunun kardeşi Edu olduğunu okumuştum ben.

Universal
26.Haziran.2007, 02:13
Batuhan Abi Türkiye'de T.d'lere kim sabır gösterir ki istikrar istiyorsun ..

Gösterilsin. Kuşku ile yaklaşıyorum. Şampiyonlar Ligini kazansak bile Aragones'in istifa etmesini isteyeceğim. Avrupa Kupasını alıpda gelse takımızda gene istikrar göremiyeceğiz.

TR.CaPTaiN
26.Haziran.2007, 02:13
Bir de çok istenilen bir teknik direktör getirmiş gibi sitenin girişine koymuşlar haberi.

eGowiCh
26.Haziran.2007, 02:15
Aragones disiplini sağlayacak takımda, bir de başkan kolay kolay Aragones'e karışamaz, yaş olarak da başkandan büyük, saygı duyar :)

Belki de başkan artık bu işlerden yoruldu ve Aragones'e tam yetki verip arkasına yaslanıp maçları seyretmek istiyor. Basın ile de Aragones uğraşır, oyuncularla da, başkanın yükü hafifleyecek sanırsam.

Bu haberin kesinleşmesiyle F.Terim iddiaları da tamamen ortadan kalktı böylece, çok iyi oldu bu :) Bir yandan da Terim'in gelmeyecek olmasının kesinleşmesi sevindiriyor beni :)

@Batuhan, istikrar demişsin de istikrarı yakalamak kolay değil, buna sabredilmez. Zico ilk geldiğinde istifaya davet ediliyordu, Daum sık sık eleştirildi, yani kim gelirse gelsin istikrar sağlanamaz. Mourinho'yu getirsen, 5 yıllık kontrat yapsan, yine bir şekilde bizim basınımız eleştirecektir ve istikrar sağlanamayacaktır. Barcelona, Man Utd, Liverpool, Arsenal gibi istikrar sağlamamız çok zor.

Laudrup, Hiddink veya Löw gelse çok daha iyi olurdu ama Aragones tercihi en azından Luxemburgo ve Terim'den iyidir, ayrıca ekibini de gözardı etmemek gerekir.

Alex Ferguson dünyanın en iyi hocalarından biri ama bu başarıların sağlanması yanındaki antrenörler sayesinde, yani ekibi sayesinde. Ona sürekli yeni antrenman sistemlerini, yeni taktikleri anlatan yardımcıları var, dünyanın en iyi ekiplerinden biriyle çalıştığından zorlanmıyor. Carlos Queiroz gibi bir yardımcıya sahip, yani ekibinin etkisi oldukça fazla, yine Barcelona, Chelsea gibi takımlarda da bu böyle. Avram Grant kim ki Chelsea'yi başarılı yaptı? Ekibinin yardımı oldu ona da, inşallah biz de bu ekibin nimetlerinden faydalanacağız.

Ouzy
26.Haziran.2007, 02:19
Aragones atmış imzayı, hayırlı olsun.

Fenerbahçe'de Aragones dönemi

Fenerbahçe Kulübü, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile 2 yıllık ön sözleşme imzaladı. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Aragones ile EURO 2008 sonrası resmi sözleşme imzalanacağı belirtildi.

http://www.ntvspor.net/Images/32210.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 16:28 TSİ 25 Haziran 2008 Çarşamba
Türkiye'de ilk kez NTVSpor.net'in duyurduğu İspanyol teknik adam Luis Aragones'in Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşti.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır" denildi.

Aragones'in ekibi ile birlikte geleceğine dikkat çekilen açıklamada, "Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

NTVSpor.net 3 Haziran tarihinde 'Favori Aragones' (http://www.ntvspor.net/pages/24442.asp) başlığıyla verdiği haberde, Fenerbahçe'nin Aragones ile anlaşma yolunda olduğunu duyurmuştu.

ARAGONES'İN KARİYERİ
Teknik direktörlük kariyerine 1974 yılında Atletico Madrid takımında başlayan Aragones, İspanya'da Barcelona, Sevilla ve Valencia gibi önemli kulüpleri çalıştırdı.

Son 4 yıldır İspanya Milli Takımı'nın başında bulunun deneyimli teknik adam, EURO 2008'de de İspanya ile şampiyonluk kovalayacak.

Aragones, Atletico Madrid'in teknik direktörlüğünü yaptığı 1977 yılında İspanya La Liga'da şampiyonluğa ulaşırken, 1976,1985 ve 1992 yıllarında da İspanya Kral Kupası'nı kazandı.

Atletico Madrid'i 1974 yılında Kıtalararası Kupa şampiyonluğuna taşıyan tecrübeli teknik direktör, takımının 1985 yılında İspanya Süper Kupası'nı müzesine götürmesini sağladı.

Başkent ekibinden ayrıldıktan sonra Barcelona'nın teknik direktörlüğüne getirilen Aragones, Katalan ekibi ile 1988 yılında İspanya Kral Kupası'nda mutlu sona ulaştı.

Varonil
26.Haziran.2007, 02:22
Camiamıza hayırlı olsun,belirsizliğin gitmesi kötü oldu,yeni teknik direktörümüz için.

Tek güvencem Aziz Yıldırım'ın daha önce Zico için söyledikleri.Zico'ya ilk geldiğinde kimse güvenmemişti,ben kefil oldum,ona güvendim o da başarılı oldu dedi.Aragones'in Fenerbahçe'de başarılı olması için elinde her türlü imkan var.Umarım bu imkanları iyi kullanır.

Aragones'in gelmesini istemiyordum,ama artık Fenerbahçe'nin teknik direktörü,biz Fenerbahçe'lilerin ona destek verip,yanında olmaktır yapmamız gereken.Aragones için en çok umutlu olduğum konu İspanya pazarından oyuncu getirmesi,ve ekibindeki kaliteli antrenörler,fizyoterapistlerle bu sene sakatlık sorununun aza indirgenmesi.

Önceden Güiza'nın gelmesini istiyordum ama şimdilerde fikrim değişti.Sırf gol kralı sıfatı yüzünden almamalıyız bu adamı,daha daha iyisini kesinlikle getirebiliriz.

ForsakeN
26.Haziran.2007, 02:35
Aragones'in transferie çok sevindim.Çünkü artık G.Amerika ekolünden kurtulup Avrupa disiplini ve mücadelesiyle oynamanın vakti gelmişti.

T.D için yaşın çok fazla önemi yok(Kalli için de bu böyleydi ama sağlık sorunları vardı.) Neden yok çünkü onun işi oyuncuları çalıştırmak,çıkıp sahada top oynamayacak ki adam.

Ekibi de çok iyidir kesin böyle bir ismin. Bu yüzden kondisyon,sakatlık,disiplin sorunu yaşayacağımızı hiç düşünmüyorum.

Eğer sistemini çabuk oturtursa,oyuncular da ona ısınırsa başarılı olmamız zor değil.

eGowiCh
26.Haziran.2007, 02:39
Başkan sözünde durdu ve hocayı tam tarihinde açıkladı :D 25'inde açıklarım demişti, tam zamanında açıkladı. İnşallah şu santraforu da bir an önce açıklar ki ben bir iki gün içinde açıklanacağını düşünüyorum zira hoca geldiği için santraforun açıklanması artık doğal, hoca gelmeden açıklanmazdı zaten.

Sekopej
26.Haziran.2007, 02:40
Basınla arası hiç iyi değilmiş, işte tam bize göre.:zuhaha

Şaka bir yana çok eleştirilecektir, Zico'dan sonra kim gelse eleştirilecekti.(1-2 istisna haricinde) Luxemburgo'dan iyidir en azından. Gelecek eleştiriler karşısında asla ezilmez, duruşu belli, etkilenmez ve kafasındakiler yapar.

Tek korkum inatçıolma ihtimali. Yürümeyen bir sistem üzerinde Zico gibi ısrarcı olmaz umarım ve aksama gördüğünde bunu değiştirecek müdahaleler yapar.

Ouzy
26.Haziran.2007, 04:03
Guiza'ya Arsenal kancası

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği İspanyol forvet Dani Guiza'ya İngiltere'nin Arsenal kulübünden cazip bir teklif geldiği iddia edildi.

http://www.ntvspor.net/Images/32221.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 19:40 TSİ 25 Haziran 2008 Çarşamba
İspanyol ve İngiliz gazeteleri, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Mallorca takımında oynayan Dani Guiza'ya İngiltere'nin Arsenal kulübünün de teklifte bulunduğunu yazdı.
Fenerbahçe'nin Güiza için sezon başına 3 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme teklifi getirdiği ve transferin gerçekleşmek üzere olduğu iddiası yinelenirken, ''İspanyol futbolcunun fikrini sadece güçlü bir kulüp olan Arsenal değiştirebilir'' denildi.
Arsenal'in fiyat yükselterek Guiza'ya toplamda 15 milyon Euro'dan fazla önerdiği ileri sürüldü.

eGowiCh
26.Haziran.2007, 04:23
Aragones geldiğine göre Güiza da bir aksilik olmazsa bize gelecektir. Başkanın panelde söylediği "Ödeyeceğimiz ücret küçük değil, uzun vadeye yaymak istiyoruz." Güiza için söylenmiş olsa gerek.

nerazzuri
26.Haziran.2007, 05:51
Aragones'in sözü çok dinlenir İspanya'da gel dediği zaman gelmeyecek oyuncu yoktur.

NisRoc
26.Haziran.2007, 05:58
Gelirken, Silva veyahutta Villa ikilisinden birini getirsin bari :p

KaF KeF
26.Haziran.2007, 07:07
İNANILMAZ AÇIKLAMA !..

Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile 2 yıllık ön sözleşme yaptığını duyurdu ama İspanyol çalıştırıcı akıllara durgunluk verecek bir açıklama yaptı !.. Aragones, "Çıkan haberleri şaşkınlıkla izliyorum, kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

Aragones'in bu sözlerini Dünya'nın önde gelen haber ajanslarından Reuters duyurdu. İşte Sporx.com sitesinde yer alan Reuters kaynaklı haber:

Aragones Fenerbahçe'nin kendisiyle 2 yıllığına anlaştığı duyurmasına şaşırdığını ve gelişmeleri hayretle izlediğini söyledi. 69 yaşındaki tecrübeli hoca Rusya maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Çıkan haberleri anlamıyorum çünkü kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

NELER OLUYOR?
Fenerbahçe'nin resmi açıklamasının ardından Aragones'in bunu yalanlaması büyük şaşkınlık yarattı. Fenerbahçe'nin Aragones ile sözleşme imzalamadan böyle bir açıklama yapması mümkün olmadığına göre akıllara iki ihtimal geliyor:

- Aragones ön sözleşme yaptı ancak bir nedenle Fenerbahçe'ye gelmekten vazgeçti ya da kesin karar vermedi. Bunun için de böyle bir açıklama yapıyor.

- Ya da Aragones, Fenerbahçe'nin resmi açıklama yaptığını bilmiyordu. Ve bunu bilmediği için de gazetecilere doğruyu söylemedi.

Aykan19o3
26.Haziran.2007, 07:14
Aragones kimseye anlaşmadığını açıkladı, Fatih Terim'de soyunma odasında futboculara veda konuşması yapmış. İnsan şüphelenmiyor değil..

inorax
26.Haziran.2007, 07:19
Aragones kimseye anlaşmadığını açıkladı, Fatih Terim'de soyunma odasında futboculara veda konuşması yapmış. İnsan şüphelenmiyor değil..

Gereksiz bir şüphe olur. :)

GeNç KaRTaL
26.Haziran.2007, 07:30
Acaba menajeri imzayı attı Aragones'in haberi mi yok.:confused: Gerçekten ilginç bir durum.Bakalım ne olacak ilerleyen günlerde..Benim tahminim bu iş olacak..

eGowiCh
26.Haziran.2007, 07:33
Aragones belki de anlaşmanın duyurulmasını istemiyordu ama Fenerbahçe yönetimi taraftardan gelen baskı üzerine bu anlaşmayı duyurmak zorunda kaldı. Futbolcularının etkilenmemesini istediğinden belki de böyle bir açıklama yaptı maç öncesi basın toplantısında, normal. Bizim yönetim bu açıklama ile ilgili bir yalanlama yapar kesin :) Pürüz de çıkmış olabilir, zira "ön anlaşma" yapıldı deniliyor resmi sitede de, belki de taraftar baskısından ön kontrat iptal edildi, başka hoca getirilecek, gerçi bu daha düşük bir ihtimal.

Universal
26.Haziran.2007, 07:35
Başkan sözünde durdu ve hocayı tam tarihinde açıkladı :D 25'inde açıklarım demişti, tam zamanında açıkladı. İnşallah şu santraforu da bir an önce açıklar ki ben bir iki gün içinde açıklanacağını düşünüyorum zira hoca geldiği için santraforun açıklanması artık doğal, hoca gelmeden açıklanmazdı zaten.

Forvet'ide açıklayacaktı ama; Arsenal'ın devreye girmesi açıklamalarına engel oldu. İspanya kupayı kazanırsa Şampiyon Teknik Adam başımızda olacak. :)

TR.CaPTaiN
26.Haziran.2007, 07:48
Fenerbahce.org patladı. :n: Umarım aradaki pürüz giderilemez.

nerazzuri
26.Haziran.2007, 07:58
Bu nedir şimdi ya :S

Memedov
26.Haziran.2007, 08:01
Bu nedir şimdi ya :S

İstanbul'da görmeden fenerbahce.org'a bile inanmayacaksın demek.

Professeur
26.Haziran.2007, 08:03
Bence de Aragones'in ağzından bir şey duymadan Reuters'a bile güvenme demek.

Lionel Andres Messi
26.Haziran.2007, 08:07
aragones iyice bunamış daha dünyadan haberi yok:zuhaha

tabi öyle açıklama yaptıysa.

Ouzy
26.Haziran.2007, 08:09
Aragones Fenerbahçe'de.

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12191

Bu haber siteden kalkmadan gelmez demeyin. Şuanda şampiyona da oldukları için öyle birşey demiş olabilir.

inorax
26.Haziran.2007, 08:10
Her ne olursa olsun ister anlaşmış olsunlar FB'nin yaptığını doğru bulmuyorum.Yarın sonuçta Aragones'in önemli milli bir sınavı var.Gelir veya gelmez ama FB'nin yaptığını yanlış buldum.

Memedov
26.Haziran.2007, 08:10
Bence de Aragones'in ağzından bir şey duymadan Reuters'a bile güvenme demek.

Aragones onları ağzıyla söylemedi mi ?

açıklamalarını bir izle istersen Türkçeye çevirmiş Türk çevirmenler. Gerçi onlarada ne kadar güvenilir tartışılır.

Ouzy
26.Haziran.2007, 08:15
Aragones onları ağzıyla söylemedi mi ?

açıklamalarını bir izle istersen Türkçeye çevirmiş Türk çevirmenler. Gerçi onlarada ne kadar güvenilir tartışılır.
Çevirmenlere güvenilmemesi konusunda katılıyorum. Gazetede falan çok okuyorum çevirmenlerin yaptığı hataları. Belki Aragones yuvarlak konuşmuştur "Kamptayken hiç bir kulübe imza atmadım" falan diye, onu çevirmenler "Anlaşmadım" diye çevirmiş olabilirler.

nerazzuri
26.Haziran.2007, 08:17
Hakketen ya artık İstanbul'a gelmeden inanmam hiç bir transfere.

Del Piero_10
26.Haziran.2007, 08:23
"I don't understand it because Luis has not signed anything with anybody,"

"It is just another piece of news. Sometimes the news is true and sometimes it isn't."

Bunları söylemiş.

http://football.it.reuters.com/teams/t413/news/L25577371.php

Ouzy
26.Haziran.2007, 08:25
İlk cümleden anladığım kadarıyla kimseyle sözleşme imzalamadım diyor. Zaten fenerbahce.org'ta sözleşme imzalandı falan demiyor, anlaşıldı diyor.(::)

Vieri
26.Haziran.2007, 08:25

fatih terim avrupa'dan bahsetti Türkiye'de takım çalıştıracağını sanmıyorum

mgokalparslan
26.Haziran.2007, 09:00
aragones hayırlı olsun.özellikle yardımcıları hakkında iyi şeyler yazılmış,umarım faydalarını görürüz.tecrübesi,disiplini ve tanınırlığı ile doğru bir seçim.

bence 4-3-1-2 gibi bir şey oynatacak ve alex ten elinden geldiğince faydalanmaya çalışacak. yanlış hatırlamıyorsam dünya kupasında da ispanya yı böyle oynatmıştı.ik tane hızlı forvet kullanıyor bence formda kezman ı semih e tercih edecektir.ayrıca oynattığı sistem oyuna hakim olan ve çok pas yapan bir takım görüntüsünde ve fenerbahce de kaliteli mc leri ve oyun sablonuyla buna uygun bir takım.

hızlı olan ispanya milli takımı defansını çok geride tutarak oyunu ortasahada çok iyi sahiplenen bir yapıda oynatıyordu.yavaş fenerbahce defansını da aynı şekilde oynatıp iyi ortasaha oyuncularından elinden geldiğince faydalanacaktır.

ayrıca deivid i çok merak ediyorum nerede oynatacak.tahminim üçlü ortasaha nın sağında ya da 4 lü oynatırsa orta saha nın sağında oynatacaktır.ispanya milli takımında 1 dm ile yaratıcı orta sahaları oynatıyor ve bence deivid in yaratılığından faydalanacaktır.

Jesus_FB
26.Haziran.2007, 09:09
aragones hayırlı olsun.özellikle yardımcıları hakkında iyi şeyler yazılmış,umarım faydalarını görürüz.tecrübesi,disiplini ve tanınırlığı ile doğru bir seçim.

bence 4-3-1-2 gibi bir şey oynatacak ve alex ten elinden geldiğince faydalanmaya çalışacak. yanlış hatırlamıyorsam dünya kupasında da ispanya yı böyle oynatmıştı.ik tane hızlı forvet kullanıyor bence formda kezman ı semih e tercih edecektir.ayrıca oynattığı sistem oyuna hakim olan ve çok pas yapan bir takım görüntüsünde ve fenerbahce de kaliteli mc leri ve oyun sablonuyla buna uygun bir takım.

hızlı olan ispanya milli takımı defansını çok geride tutarak oyunu ortasahada çok iyi sahiplenen bir yapıda oynatıyordu.yavaş fenerbahce defansını da aynı şekilde oynatıp iyi ortasaha oyuncularından elinden geldiğince faydalanacaktır.

ayrıca deivid i çok merak ediyorum nerede oynatacak.tahminim üçlü ortasaha nın sağında ya da 4 lü oynatırsa orta saha nın sağında oynatacaktır.ispanya milli takımında 1 dm ile yaratıcı orta sahaları oynatıyor ve bence deivid in yaratılığından faydalanacaktır.
Eğer bahsettiğin sistemde ve dizilişte oynatırsa bence orta sahada emre maldonado aurelio 3'lüsünü tercih edecektir bu durumda Deivid 6+2 kuralı nedeniylede yedek klübesine abone olacaktır. Forvette de yine kural gereği kezman yedek kalacak gibi gözüküyor ama görücez bakalım neler olacak. B u yüzden ilk hazırlık maçını iple çekiyorum

eGowiCh
26.Haziran.2007, 09:15
Orta sahada Aurelio, Emre, Maldonado üçlüsünü tercih etmek demek, kanatları öldürmek demektir. Ben Aragones'in böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Şu an İspanya'yı 4-4-2 oynatıyor, bence takımda baya bir değişiklik olacak. Zico'nun anlayışı ile Aragones'in anlayışı epey farklı. Çok farklı şeyler göreceğimizi düşünüyorum bu sezon kadroda.

BlackEagle19o3
26.Haziran.2007, 09:19
Benim gözlemlediğim kadarıyla Aragonnes İspanya'da da kanatları kullanmıyor ki pek fazla:s.Silva serbest adam ortada 3 oyuncu...4-4-2'yi göremedim ben oyun anlayışlarında...Oyuncuları Fb için eşleştircek olursak mesela , İniesta-Emre, Xavi-Aurelio , Senna-Maldonado gibi , Alex de Silva'nın rolünde...

eGowiCh
26.Haziran.2007, 09:25
Aragones doğruladı!

Fenerbahçe ile ön sözleşme imzaladığı resmen duyurulan İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones anlaşmayı doğrulayarak; "Bu, milli takımı etkilememeli" dedi..

Gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğrulayan Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi.

Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.

Ajansspor

Aragones'den bu kez doğrulama geldi

Fenerbahçe'de Aragones konusundaki şaşırtıcı gelişmeler sürüyor. İspanyol teknik adamın Reuters tarafından servis edilen "Fenerbahçe'ye imza atmadım" şeklindeki açıklamasının tam tersi bir haber Anadolu Ajansı'ndan geldi.
Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bonelli'nin haberine göre Aragones, gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğruladı. Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi. Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.

NOT: Reuters'in haberiyle taban tabana zıt görünen bu haber üzerine Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bolelli'ye telefonla ulaştık. Reuters'in Rusya ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Aragones'in sözlerini tam ters yönde servis ettiğini söylediğimiz Bonelli bize şu açıklamayı yaptı:

"Ben Aragones'in sözlerini İspanyolca olarak bizzat kendi ağzından dinledim. Ben de Aragones'in Rusya maçı öncesi yaptığı basın toplantısından derledim bu sözleri. Reuters'in nasıl bir haber yaptığını bilmiyorum ama Aragones Fenerbahçe ile anlaştığını doğruladı."

Lig TV

Reuters'in haberi yalanmış anlaşılan, Aragones anlaşmayı doğrulamış.

Aragones mecburen İspanya ile kanatları kullanamıyor. Kanatları kullanmaya kalksa Silva solda, sağda bir kanat, göbekte ise Senna-Iniesta-Xavi üçlüsünden ikisi oynayacak, ancak bu üçlüyü kesemediği/bozamadığı için o şekilde oynatıyor. O bölgede üst düzeyde vazgeçemeyeceği oyuncu sayısının fazla olmasından kaynaklanan sebeplerden kanatlar ihmal ediliyor gibi görünüyor. Gökhan Gönül ve Roberto Carlos'un olduğu bir takımda kanatları kullanmamak büyük hata olur. Aragones mecburen kanatları kullanacak.

BlackEagle19o3
26.Haziran.2007, 09:31
Gökhan Gönül ve Roberto Carlos'un olduğu bir takımda kanatları kullanmamak büyük hata olur. Aragones mecburen kanatları kullanacak.

Ben İspanya oyun stilinin Fenerbahçe'ye uygun olduğunu düşünüyorum.Bekler demişsin; İspanya maçlarında Capdevilla ve Ramos zaten sık sık hücuma katıldılar.Orta saha oyuncusundan farksız oynamalarına rağmen oynadıkları kanat pek aksamadı.Oyunu 2 yönlü oynadılar, Gökhan ve Carlos da bu rolleri rahatlıkla alabilirler...Hızlarıyla, dayanıklıklarıyla , oyunu iki yönlü oynayabilme kabiliyetleriyle bence çok uygun...

eGowiCh
26.Haziran.2007, 09:35
İspanya'nın şu anki mevcut sistemiyle oynamaya kalksak, defans kurgusu zaten aynı, orta sahada Iniesta-Xavi-Senna rollerini paylaşacak 3 adam lazım bize, onlar da Aurelio, Alex, Emre olur, Silva rolünü de Deivid üstlenir ve ileride çift forvet. Böyle bir anlayışla çıksak bırakın şampiyonluğu, ilk 3'e giremeyiz. Defansif anlamda hiçbir şey yapamayız, Maldonado'yu koysak zaten kötü bir oyuncu, o da etkisiz olur.

Elimizde olsa Xavi, Iniesta, Senna, Fabregas gibi adamlar her sistemde oynarız :D Ama eldeki malzemeye göre klasik 4-4-2 oynamalı, hatta gerekirse Alex'i, Deivid'i fedakarlık edip kenarıda tutmalıyız. Raul'u o üstün performansına ve baskıya rağmen kadroya almayan Aragones, Alex'i silmekte tereddüt etmez.

physicist87
26.Haziran.2007, 09:42
Alex Deivide sabır gösterilirse çok ii verim alınacağını söylemişti, ilk geldiği sene nasıl yuhalamış saçımız başımızı yolmuştuk sonra noldu ? Şampiyonlar liginde gerçekten kendini gösterdi, şu an maldonado dada aynı durum var Alex ona mevkisinin en iyisi demişti ama oynadıı mçlarda bizi çileden çıkardı, belki bu sene iyi olacak ne malum?

eGowiCh
26.Haziran.2007, 09:51
Deivid'e sabır gösterdik de uzaktan attığı bir iki gol şutunda öyle üstün bir performansı yok. Sevilla ve Chelsea maçlarında hiçbir şey yapmamasına rağmen çıktı iki tane gol attı ve kahraman oldu. Deivid'in ben sağdan dribling yapıp orta kestiğini çok fazla görmedim veya savunmaya yardım ettiğini, veya çok üstün maçlar çıkardığını. Deivid bence halen istenilen düzeyde değil, geçen yıla nazaran çok çok daha iyi olduğu için belki de eleştirilmiyor ya da fark edilmiyor. Geçen yıl berbat bir Deivid vardı, bu yıl vasat bir Deivid var ve bu da bize sanki süpermiş izlenimi veriyor, aldanıyoruz.

Maldonado'yu savunacak kimse kalmadı artık, Aragones eğer kampta veya idmanlarda memnun kalmazsa kesinlikle gözünün yaşına bakmaz ve takımdan gönderilmesini ister. Zico hatırlarsanız yaptığı transferlerden yönetimin memnun kalmadığını ve bu yüzden fırça yediğini söylemişti. Belli ki yönetim Zico'nun adamlarından memnun değil ve gönderebilir. Sabır gösterecek durumda değiliz ayrıca Maldonado'ya, bu adam 21 yaşında olsa veya bilemedin en geç 25 yaşında olsa sabrederiz ama artık 28-29 yaşına gelmiş bir adama bu saatten sonra nasıl sabredeceğiz? Oyun stili bir kere çağdışı. Aldığı her topu geriye atan, çok basit oynayan adamı ne yapacağız biz? Bu yaştan sonra kalk oyun stilini değiştir mi diyeceğiz?

physicist87
26.Haziran.2007, 09:58
Teknik adamın beğenip beğenmiyeceğini bilmiyoruz ! Sadece Türkiye Ligi maç performanslarını izler ve direk yollarsa bilmiyorum ama adam araştırmacı bir ekiple gelicekmiş bize gelmeden önceki kasetleri izleyip bir ışık görebilir, aurelio da fener geldiğinde çok çok iyi değildi! Ama noldu bekleye bekleye sabrede sabrede milli takımımıza bile monte ettik onu !

eGowiCh
26.Haziran.2007, 10:03
Aurelio bize geldiğinde 26 yaşındaydı diye hatırlıyorum, ayrıca o zaman yeni bir oluşum vardı, takım yeni kuruluyordu, sabretme süreci vardı ve ayrıca Mehmet'in yaşı da ilerlemiş değildi.

Şimdi artık çeyrek final görmüş bir takım var, Maldonado'ya sabredilemez bu yüzden asla. Sabretme süreci geride kaldı, Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olan bir takım, ligde de her yıl şampiyonluk beklentisi olan bir takımda genç olmadığı sürece bir oyuncuya sabredileceğini sanmıyorum. Kezman'a da sabredelim o zaman, belki Fenerbahçe'deki 3. yılında eski günlerine döner :) Kezman'a da sabrettiğimiz için kaçtı şampiyonluk, Semih'e gösterilseydi o sabır şu an hem Semih bankomuz olacak, belki forvet aramayacaktık, hem de hedeflere ulaşacaktık. Semih'i görüyoruz, EURO 2008'de 3 gol attı. Gol krallığında ikinci sırada David Villa'nın ardından.

physicist87
26.Haziran.2007, 10:15
Hazırlık kampında kim iyi oynarsa o kapar formayı , bu marco olur deniz olur selçuk olur maldonada olur! Ben zaten sabırı ligde gösterelim demedim ki illa ! Kezman ne kadar kötü gözükürse gözüksün rakip defansı zorlayan onların yorulmasına olanak sağlayan bir adamdır ! Ve zaten Semih'e bişey dediğim de yok.. 6+2 hakkımızdan maldonada kalabilir diyorum ben klubede olabilir en azından!

EreN
26.Haziran.2007, 10:31
Egemen bence Deivid konusunda biraz saçmaladın. Onun gibi top süren yoktu takımda maçlarda. İçeriye kat eden adam geçen adam eksilten en iyi adamımızdı.

eGowiCh
26.Haziran.2007, 10:39
Top sürmesine bir şey demedim ama kanattan yaptığı akınlar çok nadir, buna laf ettim. Kanat adamı değil, onu suçlamak da haksızlık olur aslında zira mevkiisi orası değil, elinden geldiğini yapmaya çalışıyor ama kanattan pozitif şeyler yapamıyor. Deivid içten giriyor zaten içeri, hiç sıfıra indiğini görmedim Deivid'in veya hatırlamıyorum.

mgokalparslan
26.Haziran.2007, 11:21
deivid biraz acayip oynuyordu bence.sahada 2.alex gibiydi.free rol de geziniyor, kanat ile forvet arası arası ir yerde oynuyordu.zico da oyuncuların yaratcılıklarını en üst seviyede kullandığı için deivid e öyle rol vermişti.deivid de gerektiğinde kanatta,çoğu zaman içeri girerek,geçen sezon gördüğümüz gibi bazen insiyatif alarak dikine oynuyordu.tabi bu durumun dezavantajları da oldu. çoğu zaman gökhan gönül yalnız kaldı.hem serbest rolde oynaması hem de kişisel olarak biraz rahat olmasından dolayı çoğu maçta kayboldu.yani hiç bir zaman bir görev adamı olmadı.hep 2.bir alex gbi oynadı.aragones in devidi e çok sabretceğini zannetmiyorum.onu muhtemelen kanatta kullanıcaktır ve verimine göre oynatacaktır.ama deivid in aragones le zico kadar rahat olmayacaktır.çünkü aragones in orta sahada oynattıkları yaratıcı oldukları kadar defansif yönü de iyi olan oyuncular.bence deivid i oynatmak yerine daha defansif birini oynatacaktır.

ispanya nın oyun şablonuna gelince topu olabildiğince orta sahada tutarak oynuyor.senna tami bir dm silva da am oynuyor.klasik 4-4-2 oyadkları düşünmüyorum.4-1-3-2 ya da 4-1-2-1-2 gibi oynuyor.bekleri ileri çıkarınca defansın yanına iyice gelerek 3 stoper gibi oynuyor.ayrıca forvetler de kanatlara çok kaçarak topla fazla buluşuyor ve pozisyonları kendileri zorluyor.

aragones orta sahasına çok güveniyor ve ondan dolayı hücum olarak çok yaratıcı bir sistemde oynuyor.fenerbahce nin orta sahası da buna ygun durumda.benim düşüncem eğer fenerbahce ile bu sistemde oynarsa forvetleri daha sabit ve tutup bekleri daha çok kullanacaktır.umarım aurelio yu mc yerine dm oynatmaz.artık dm de maldonado mu selçuk mu oynar göreceğiz.

El Comandante
26.Haziran.2007, 19:19
Aragones Fener'i yalanladı!

Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile anlaştığını duyurdu ama İspanyol teknik adamın 'anlaşma yok, şaşkınlıkla izliyorum' dediği iddia edildi...

Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile 2 yıllık ön sözleşme yaptığını duyurdu ama İspanyol çalıştırıcı akıllara durgunluk verecek bir açıklama yaptı!.. Aragones, "Çıkan haberleri şaşkınlıkla izliyorum, kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

Aragones'in bu sözlerini Dünya'nın önde gelen haber ajanslarından Reuters duyurdu.

İşte Sporx.com sitesinde yer alan Reuters kaynaklı haber:

Aragones Fenerbahçe'nin kendisiyle 2 yıllığına anlaştığı duyurmasına şaşırdığını ve gelişmeleri hayretle izlediğini söyledi. 69 yaşındaki tecrübeli hoca Rusya maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, "Çıkan haberleri anlamıyorum çünkü kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

NELER OLUYOR?

Fenerbahçe'nin resmi açıklamasının ardından Aragones'in bunu yalanlaması büyük şaşkınlık yarattı. Fenerbahçe'nin Aragones ile sözleşme imzalamadan böyle bir açıklama yapması mümkün olmadığına göre akıllara iki ihtimal geliyor:

- Aragones ön sözleşme yaptı ancak bir nedenle Fenerbahçe'ye gelmekten vazgeçti ya da kesin karar vermedi. Bunun için de böyle bir açıklama yapıyor.

- Ya da Aragones, Fenerbahçe'nin resmi açıklama yaptığını bilmiyordu. Ve bunu bilmediği için de gazetecilere doğruyu söylemedi.

goosfraba
26.Haziran.2007, 19:33
Baran bu haber 2 gün önce çıktı ve dün Aragones Fenerbahçe ile anlaşma olduğunu doğruladı. Bu haber yalan yani.

El Comandante
26.Haziran.2007, 19:41
Valla okudugum yerde haberin tarihi 26/06/08 olarak geciyordu,bir de Rusya macinin öncesinde düzenledigi basin toplantisinda bunlari söylemis.Fenerbahce de dün resmi sitesinde aciklamisti Aragones ile sözlesme imzaladiklarini.Yani bilmiyorum,haberin yalan olma ihtimali de var,ama Aragones sözlesmeyi imzaladiysa neden böyle bir aciklama yapti,o da kafa karistirici.

nerazzuri
26.Haziran.2007, 19:43
Aragones Fener'i yalanladı!

Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile anlaştığını duyurdu ama İspanyol teknik adamın 'anlaşma yok, şaşkınlıkla izliyorum' dediği iddia edildi...

Fenerbahçe resmi sitesinden Aragones ile 2 yıllık ön sözleşme yaptığını duyurdu ama İspanyol çalıştırıcı akıllara durgunluk verecek bir açıklama yaptı!.. Aragones, "Çıkan haberleri şaşkınlıkla izliyorum, kimse ile bir anlaşmam olmadı" dedi.

Aragones'in bu sözlerini Dünya'nın önde gelen haber ajanslarından Reuters duyurdu.

İşte Sporx.com sitesinde yer alan Reuters kaynaklı haber:

NELER OLUYOR?

Aragones doğruladı!

Fenerbahçe ile ön sözleşme imzaladığı resmen duyurulan İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones anlaşmayı doğrulayarak; "Bu, milli takımı etkilememeli" dedi..

Gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğrulayan Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi.

Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.

Ajansspor Alıntı:

Aragones'den bu kez doğrulama geldi

Fenerbahçe'de Aragones konusundaki şaşırtıcı gelişmeler sürüyor. İspanyol teknik adamın Reuters tarafından servis edilen "Fenerbahçe'ye imza atmadım" şeklindeki açıklamasının tam tersi bir haber Anadolu Ajansı'ndan geldi.
Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bonelli'nin haberine göre Aragones, gelecek sezon Fenerbahçe'ye gideceğini doğruladı. Aragones, şu anda sadece Avrupa Futbol Şampiyonası yarı finalde oynayacakları Rusya maçını düşündüğünü ve başka bir şeye konsantre olmak istemediğini söyledi. Aragones, Avrupa Futbol Şampiyonası sona erene kadar Fenerbahçe konusunda konuşmayacağını da ifade etti.

NOT: Reuters'in haberiyle taban tabana zıt görünen bu haber üzerine Anadolu Ajansı İspanya Temsilcisi Şenhan Bolelli'ye telefonla ulaştık. Reuters'in Rusya ile oynayacakları maç öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Aragones'in sözlerini tam ters yönde servis ettiğini söylediğimiz Bonelli bize şu açıklamayı yaptı:

"Ben Aragones'in sözlerini İspanyolca olarak bizzat kendi ağzından dinledim. Ben de Aragones'in Rusya maçı öncesi yaptığı basın toplantısından derledim bu sözleri. Reuters'in nasıl bir haber yaptığını bilmiyorum ama Aragones Fenerbahçe ile anlaştığını doğruladı."

Lig TV

a.arıcı-11
26.Haziran.2007, 19:46
Appiah ile bağlar koptu

Fenerbahçe yönetimine olan yakınlığıyla tanınan Akşam Gazetesi yazarı Alaattin Metin, Fenerbahçemiz ile Ganalı yıldız Stephan Appiah arasındaki problemin FİFA tarafından nasıl sonuçlandığını ve bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceğini bugünkü yazısında dile getirdi. İşte Alaattin Metin'in yazısı;
Fenerbahçe’nin geçen sene Appiah’tan çok başı ağrıdı. Sakat olduğu için oynatamadı. Yabancı kontenjanı dolu olduğundan yerine oyuncu alamadı. İlk geldiği sene Fenerbahçe’de mükemmel işler yaptı. Ama ondan sonra verimi düştü de düştü. Menajerinin yanlış yönlendirmeleri ile de kafası karıştı.
Sonunda Fenerbahçe ile Appiah arasındaki mutluluk tablosu bozuldu. Sakatlandığı, doktorların “bundan sonra oynarsa hayatı riske girer” dedikleri anda, Fenerbahçeli yöneticiler her sorunu ile ilgilindiler. Transfer taksitlerini günü gününe banka hesabına yatırdılar. Tedavi masraflarını kuruşuna kadar ödediler. İstanbul’a çağırdılar. “Gel tedavinin kalan kısmını Türkiye’de devam ettir” dediler.. Appiah hepsine karşı çıkarak, “Oynarsam Avrupa’da oynarım” diye diretti.
Sonunda Fenerbahçe kulübü haklı olarak olayı FIFA’ya götürdü. Kulüp olarak hatası olmadığını, yaptığı ödemeleri de belgeleri ile ispatladı. Appiah’ın menajeri de oyuncunun Türkiye’de oynamak istemediğini savundu.
Sonuç mu!
FIFA ikisini de boşadı. Fenerbahçe’yi de, Appiah’ı da serbest bıraktı. Fenerbahçe’ye “Appiah’ın yerine bir yabancı transfer yapabilirsin”, Ganalı futbolcuya da, “Başka bir takımda top oynayabilirsin” dedi.
İkisinin de eline boşanma, serbest kağıdını verdi. Mahkeme devam edecek. Fenerbahçe haklı çıkarsa, harcadığı paraları, zararını alacak. Tıpkı Ortega’da olduğu gibi.
Bunun da nedeni, FIFA, kilitlenmeyi çözmek için futbolcuya oynama, kulübe de oyuncu transfer etme hakkını öne alması.

Kaynak: Akşam

Bu gün yarın yeni santraforda açıklanır artık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
F.Bahçe’nin nöbetçi golcüsünü dikkatle izleyen ve “Enteresan, muhteşem” diyen ünlü teknik adamın, Barcelona’ya gidecek Adebayor’un yerine Semih’i düşündüğü öğrenildi

EURO 2008’in parlayan yıldızı Semih Şentürk’e dev bir görücü geldi. Arsenal’in hocası Arsene Wenger daha önce üstün körü bilgiler aldığı F.Bahçe’nin nöbetçi golcüsünü dünkü Almanya maçında özel olarak izlemeye geldi. Arsenal’den Barcelona’ya gidecek Adebayor’un yerine forvet arayan Wenger’in yanında da Türk işadamı vardı. Semih’le ilgili bilgileri Almanya maçında canlı olarak test eden ve hayranlığını gizlemeyen Wenger’in düşüncelerini Semih’in avukatı Şenol Çilek açıkladı: “Arsene Wenger’in daha önce de Semih’le ilgilendiğini biliyorduk. Daha önceden yaşını (26) filan öğrenmişti. Canlı olarak izledi. Çok enteresan bir golcü olduğunu ve beğendiğini söyledi. Telefonunu istedi. Semih ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi” diye konuştu.

RUBİN 10 VERMİŞTİ

Gökdeniz’in de forma giydiği Rus ekibi Rubin Kazan’ın bonservisi için 10 milyon Euro, kendisine de 2.5 milyon Euro önerdiği Semih, sarı-lacivertli protokol imzalamıştı. Bu arada dünkü Almanya maçında şampiyonadaki 3. golünü atan ve Milliler’in en golcü futbolcusu olan Semih maç sonu şunları söyledi: “Çok iyi oynadığımız bir maçta rakibin 3 atağı var hepsi gol oldu. Bunları görünce çok üzülüyoruz. Turnuvaya renk katan bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Buraya mucizevi gollerle geldik ama boşa olmadı bu. Onlar turnuva takımı. İşte görüyorsunuz kaç kere geldilerse hepsinde gol oldu. Daha önceki maçlarda şansımız vardı ama bu sefer şanssızdık.” Semih, Arsene Wegner’in kendini izlemesi ve teklif olmasıyla ilgili “Kulüpler anlaşırsa giderim” diye konuştu.

VATAN

efe24
26.Haziran.2007, 20:23
semih bence ingiltere de kaybolur gider:S

PesimiSTyLa
26.Haziran.2007, 20:45
Burda konu arsenal falan degil de sorun şu: Atıyorum x Türk futbolcusunun adı y kulübüyle geciyor. Hemen ardından x futbolcusu y kulübünde kaybolur gider oluyor. Niye kaybolsun yahu ? Neden biz Türk futbolcularımızın degerini bilmiyoruz? Hepsi de aslanlar gibi oynar. Burada sadece Semih degil, Arda vs gibi avrupaya gidebilecek her oyuncumuza bunu diyoruz. Ne kadar degerli futbolculara sahip oldugumuzu Euro 2008 de tüm dünya gördü.

GeNç KaRTaL
26.Haziran.2007, 21:09
Evet şu Avrupa Şampiyonasınıda gördükten sonra futbolcularımızı küçültmenin manası olmadığını bir kez daha anladım.Haber belki uydurma ama neden oynamasın Semih?

TR.CaPTaiN
26.Haziran.2007, 21:16
Aziz Yıldırım Semih ile anlaşıldığını açıklamıştı.

Addolorato
26.Haziran.2007, 21:42
Bence Semih Arsenale gidebilir ama kaç maç oynar orası tartışılır ancak bir westham blackburn gibi takımlara giderse hem kendi için hemde gittiği takım için daha yararlı olur

eGowiCh
26.Haziran.2007, 22:03
Corriere dello Sport gazetesi Juventus'un Arda'yı, Fiorentina ve İnter'in ise Semih'i transfer etmeyi planladığını iddia etti.

Semih ile sözleşme yenilendi, eğer Inter, Fiorentina veya Arsenal Semih'i isterlerse kulüple görüşmek zorundalar ve iyi bir bonservis bedeline satabiliriz Semih'i ancak ama başkanın satacağını sanmıyorum. Bu sene Aragones'in en büyük kozlarından biri olacağını düşünüyorum Semih'in.

Bu tür transfer haberlerini görmek gurur verici gerçekten, Inter, Fiorentina ve Arsenal kulüplerinin istemesi sevindirici.

Addolorato
26.Haziran.2007, 22:10
Alırsa sadece fiorentina alır semihi...

deniz.91
26.Haziran.2007, 22:31
Semih intere giderse biter zlatandan forma şansı gelemz ona

efe24
26.Haziran.2007, 22:32
bence bu akşam sularında santrofor açıklanabilir kaynak yok tamamen tahmin

KaF KeF
26.Haziran.2007, 23:40
Yıldırım'ın 12. teknik adamı!

Fenerbahçe Kulübü'nün ön sözleşme yaptığı İspanyol Luis Aragones, sarı-lacivertli takımın 66. teknik direktörü olacak. Fenerbahçe'nin 101 yıllık tarihinde futbol takımında 34 yabancı, 31 Türk teknik adam görev yaptı.

Sarı-lacivertli takımı iki sezondur çalıştıran Zico'nun ardından takımın başına geçecek Aragones, Aziz Yıldırım'ın başkanlığı döneminde Fenerbahçe'yi çalıştıracak 12. teknik adam olacak. İLK İSPANYOL TEKNİK DİREKTÖR
Luis Aragones, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın tarihindeki ilk İspanyol teknik direktörü olacak. Sarı-lacivertli ekipte bugüne kadar 11 değişik ülkeden toplam 34 yabancı teknik adam görev yaptı. Fenerbahçe'de toplam 7 Macar, 6 Yugoslav ve 5 Alman teknik adam görev alırken, 4'er İngiliz ve Brezilyalı, 2'şer Hırvat, Rumen, 1'er Hollandalı, İskoç, İtalyan ve Slovak teknik adam da sarı-lacivertli ekibi çalıştırdı.
ŞAMPİYON TEKNİK DİREKTÖRLER
Lig tarihinde 17 şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe'nin şampiyonluk yaşadığı teknik direktörler şöyle:
Ignace Molnar (1959, 1967-68), Laszlo Szekely (1960-61), Miroslav Kokotoviç (1963-64), Oscar Hold (1964-65), Tarian Ionescu (1969-70), Waldeira Parreira Didi (1973-74, 1974-75), Tomislav Kaleperoviç (1977-78), Branko Stankoviç (1982-83), Todor Veselinoviç (1984-85, 1988-89), Carlos Alberto Parreira (1995-96), Mustafa Denizli (2000-2001), Christoph Daum (2003-2004, 2004-2005), Zico (2006-2007)
TEKNİK ADAMLAR
Sarı-lacivertli takımda görev alan yerli ve yabancı çalıştırıcılar şunlar:

Yerliler:
Dalaklı Hüseyin, Galip Kulaksızoğlu, Fuat Hüsnü Kayacan, Mustafa Elkatip, Sami Coşar, Zeki Rıza Sporel, Lebib Elmas, Reşat Erte, Hikmet Mocuk, Necmettin Çakar, Fikret Arıcan, Cihat Arman, Reşat Nayır, Necdet Erdem, Selahattin Torkal, Basri Dirimli, Sabri Kiraz, Necdet Niş, Nedim Günar, Şükrü Ersoy, Enver Katip, Ziya Şengül, Yılmaz Yücetürk, Ömer Kaner, Tınaz Tırpan, Erol Togay, Rıdvan Dilmen, Turhan Sofuoğlu, Mustafa Denizli, Oğuz Çetin, Tamer Güney.

Yabancılar:
Josef Swenk (Macar), James Elliot (İngiliz), Nemettz (Macar), John Prayr (İngiliz), İgnace Molnar (Macar), Peter Molley (İngiliz), James McCormick (İskoç), Laszlo Szekely (Macar), Zarko Mihailoviç (Yugoslav), İmre Markoş (Macar), Miroslav Kokotoviç (Yugoslav), Oscar Hold (İngiliz), Abdullah Gegiç (Yugoslav), Traian İonescu (Rumen), Constantin Teasca (Rumen), Waldeira Parreira Didi (Brezilya), Tomislav Kaleperoviç (Yugoslav), Friedrich Rausch (Alman), Branko Stankoviç (Yugoslav), Todor Veselinoviç (Yugoslav), Karlman Mezsöly (Macar), Raul Csernai (Macar), Guss Hiddink (Hollanda), Josef Venglos (Slovak), Holger Osieck (Alman), Tomislav İviç (Hırvat), Carlos Alberto Parreira (Brezilya), Sebastiao Lazaroni (Brezilya), Otto Bariç (Hırvat), Joachim Löw (Alman), Zdenek Zeman (İtalya), Werner Lorant (Alman), Christoph Daum (Alman), Zico (Brezilya).

El Comandante
26.Haziran.2007, 23:43
10 senede 12 teknik adam.(=
Ama sirf Aziz Yildirimin degil,Türk futbolunun sorunu bu istikrarsizlik.

Memedov
27.Haziran.2007, 00:07
gerenksiz mesajlar silinmiştir. yazdıklarınızı 2 kere okuyup öyle gönder butonuna basın. Boş mesaj atmanın alemi yok.

Semih ile Sözleşme yenilemişti Fenerbahçe klübü Arsenal'de takibe almış olabilir Semih'i bunda şaşırılacak birşey göremiyorum. Tek bildiğim satılmadığı sürece Semih Fenerbahçe'den gitmez.

dberksu
27.Haziran.2007, 00:48
Herkesin dediği gibi Semih ile yeni sözleşme yapıldığı daha önce açıklanmıştı.Semih daha yeni kontrata imza attı bu nedenle kolay kolay semih bir yere gitmez.

Appiah gerçekten ayrıldıysa bugün yeni forvet açıklanır artık.

Aragones İspanya'dan her istediğini getirebilse F.Torres,Villa'yı filan görüşürdük ama FB onların bonservisini ödeyemez:D

Aragone disiplini sağlar,maç ayırt etmeyiz,Aragones'in teknik ekibi sayesinde kondisyon sorunu fln ortadan kalkar.Bu sene hem TSL hem de CL'de aynı istikrarla oynarız umarım.

Bence biz ortasahada Emre-Aurelio-Maldonado ama Emre sol tarafı da kullanır gerekince Aurelio'da sağ tarafı kullanabilir.

Gökhan ve Roberto Carlos'a gelince ikiside hızlı olduğundan bizim FM'den bildiğimiz gibi wbr-wbl oynarlar ayrıca mr ve ml'yede ok çıkarmış gibi oynar FB bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Takımımız Cuma günü toplanıyorhttp://www.fenerbahce.org/futbola/resimler/clearpixel.gifProfesyonel Futbol Takımımız 27-28 Haziran tarihlerinde sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'da toplanacak. Takımımız 6 Temmuz 2008 Pazar günü sezon öncesi hazırlık kampını yapmak üzere Avusturya'nın Kitzbuhel kasabasına hareket edecek.
Takımımız 15 gün sürecek kampın ardından, 20 Temmuz 2008 tarihinde İstanbul'a dönecek ve sezon hazırlıklarını Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde sürdürecek.

Ee artık Forvetimiz o gün gelmiş olur umarım

Jesus_FB
27.Haziran.2007, 01:01
Bence biz ortasahada Emre-Aurelio-Maldonado ama Emre sol tarafı da kullanır gerekince Aurelio'da sağ tarafı kullanabilir.

Gökhan ve Roberto Carlos'a gelince ikiside hızlı olduğundan bizim FM'den bildiğimiz gibi wbr-wbl oynarlar ayrıca mr ve ml'yede ok çıkarmış gibi oynar FB bence.

Atak organizasyonlarımızı güzel anlatmışsında defans organizasyonlarımız nasıl olcak peki?

dberksu
27.Haziran.2007, 01:04
Atak organizasyonlarımızı güzel anlatmışsında defans organizasyonlarımız nasıl olcak peki?

Geri koşacaklar bir zahmet:D

Jesus_FB
27.Haziran.2007, 01:08
Geri koşacaklar bir zahmet:D

Çok açıklayıcı oldu sağol :D:D

fmsmyrna
27.Haziran.2007, 01:50
Maldonado'ya ne oldu yahu ben mi kaçırdım bir anda herkes 11'e koymaya başladı adamı

eGowiCh
27.Haziran.2007, 02:01
Az önce NTV Spor'da Güiza ile ilgili bir haber çıktı, onu hemen sıcağı sıcağına paylaşayım.

NTV Spor muhabiri Emek Ege, İspanya kampına gitmiş ve Güiza ile bir röportaj yapmış. Sorulan soru tabii ki Fenerbahçe ile ilgili ve Güiza'nın açıklamaları şu yönde:

"Fenerbahçe'den teklif aldığım doğru. Kesin kararımı vermiş değilim, turnuva bittikten sonra kararımı vereceğim. Mallorca'dan kesin olarak ayrılıyorum, seneye Mallorca'da oynamayacağım."

Fenerbahçe'nin resmi bir teklifi olduğunu açıkladı Güiza, bence büyük ihtimalle bu transfer gerçekleşecek, umarım gerçekleşir, harika olacak.

JunkChorn
27.Haziran.2007, 02:13
Guiza için Arsenal devreye girmiş diyede haber okumuştum bende..

Turnuva bitsin herşey belli olacak zaten..

dberksu
27.Haziran.2007, 02:35
Arsenal Guiza'yı gerçekten isterse alır.

Erci09
27.Haziran.2007, 03:06
Arsenal Guiza'yı gerçekten isterse alır.
evet istese alabiilir ama Aragones faktörü nedeniyle Fenerbahçe'ye de gelebilir

eGowiCh
27.Haziran.2007, 03:15
Fifa Fener ile Appiah'ı boşadı

Fenerbahçe’nin geçen sene Appiah’tan çok başı ağrıdı. Sakat olduğu için oynatamadı. Yabancı kontenjanı dolu olduğundan yerine oyuncu alamadı. İlk geldiği sene Fenerbahçe’de mükemmel işler yaptı. Ama ondan sonra verimi düştü de düştü. Menajerinin yanlış yönlendirmeleri ile de kafası karıştı.

Sonunda Fenerbahçe ile Appiah arasındaki mutluluk tablosu bozuldu. Sakatlandığı, doktorların “bundan sonra oynarsa hayatı riske girer” dedikleri anda, Fenerbahçeli yöneticiler her sorunu ile ilgilindiler. Transfer taksitlerini günü gününe banka hesabına yatırdılar. Tedavi masraflarını kuruşuna kadar ödediler. İstanbul’a çağırdılar. “Gel tedavinin kalan kısmını Türkiye’de devam ettir” dediler.. Appiah hepsine karşı çıkarak, “Oynarsam Avrupa’da oynarım” diye diretti.

Sonunda Fenerbahçe kulübü haklı olarak olayı FIFA’ya götürdü. Kulüp olarak hatası olmadığını, yaptığı ödemeleri de belgeleri ile ispatladı. Appiah’ın menajeri de oyuncunun Türkiye’de oynamak istemediğini savundu.

Sonuç mu!

FIFA ikisini de boşadı. Fenerbahçe’yi de, Appiah’ı da serbest bıraktı. Fenerbahçe’ye “Appiah’ın yerine bir yabancı transfer yapabilirsin”, Ganalı futbolcuya da, “Başka bir takımda top oynayabilirsin” dedi.

İkisinin de eline boşanma, serbest kağıdını verdi. Mahkeme devam edecek. Fenerbahçe haklı çıkarsa, harcadığı paraları, zararını alacak. Tıpkı Ortega’da olduğu gibi.

Bunun da nedeni, FIFA, kilitlenmeyi çözmek için futbolcuya oynama, kulübe de oyuncu transfer etme hakkını öne alması.

Aragones ve ekibi

Fenerbahçe’nin Aragones ile resmen anlaştığını açıkladığı an, bütün internet siteleri iki saat süreyle kilitlendi. Milli Takım’ın oynayacağı maç bir anda ikinci plana düştü. Dünya ajansları acil kodu ile bu haberi verdi.

Kahve muhabbetini sevenler ise Aragones’in kariyerini, disiplinini, ekibini unutarak, İspanya Milli Takımı’nda yaptıklarını görmezden gelerek yaşının 70 olduğuna kafayı taktı.

Anlaşılan bu sene Türk futbolunda Aragones’in yaşı konuşulacak.

Peki neden Aragones!

Başkan Aziz Yıldırım’ın lig bittikten sonra FB TV’deki konuşmasında “Yürüyerek şampiyon olacağımız bir sezonda hocamızın da, yönetimin de, futbolcuların da hatası var” demişti.

Neydi onlar?

Zico’nun kariyer için Avrupa’ya önem verip, ligi ciddiye almaması. Futbolcu sakatlıklarının çok olması ve Samandıra’daki futbolcuya dayalı düzen.

İşte Aragones’in tercih edilmesinin nedenleri.

Herkes hocanın yaşını konuşuyor da, kimse Aragones’in İspanya Milli Takımı’ndaki başarılarından söz etmiyor. Ekibinin ne kadar güçlü olduğunu görmüyor. Futbolda, biz İspanya’dan daha mı ileriyiz? İspanya Futbol Federasyonu Aragones’e milli takımda kalması için teklif yaparken, bu işi bilmiyor mu! Veya İspanya’daki gazeteciler niye Aragones’in yaşının 70 olduğunu tartışmıyorlar. “Bırak Dede, yaşlandın” diye başlık atmıyorlar.

İspanya’da yaşayan Mehmet Çiftçi ile konuştum. Aragones için “İspanya Milli Takımı’nda en uzun süre çalışan ve en fazla başarılı olan hoca” dedi. Sonra da, muhteşem bir ekibi olduğunu söyledi. Yardımcısı İspanya’nın en önemli hocası, geleceğin Mourinho’su deniliyor. Kaleci antrenörü, kondisyoner ve istatistikçiler Aragones’in ekibinin temel taşları.

Yani İspanyalıların toz kondurmadığı, öve öve göklere çıkardığı ekibi ile Aragones Fenerbahçe’ye geliyor. Biz ise geyik muhabbeti yapıyoruz.

Galatasaraylılar’ın Kalli örneği de hiç mantıklı değil. Nedeni de Kalli, Beşiktaş’ı çalıştırırken kalbinden rahatsızlanmış, kendisini emekliye ayırmıştı. Aragones’te ise sağlık sorunu yok, Avrupa Şampiyonası’na götürdüğü İspanya Milli Takımı’nın başından Fenerbahçe’ye geliyor.

Alaattin Metin / AKŞAM

Oghuse
27.Haziran.2007, 03:19
Appiah gerçekten çok kaliteli bir oyuncuydu çok iyi tekliflerde geldi Fenerbahçe'ye zamanında ancak talihsizdi Fenerbahçe Appiah konusunda..

barahir
27.Haziran.2007, 03:19
Bizim için umut dolu bir yazı olmuş.. Ayrıca Yardımcı Antrenörlerin önemini de manchester ve Chelsea örneklerinden de anlayabiliriz..

eGowiCh
27.Haziran.2007, 04:32
Bugün İspanya-Rusya maçını başka bir gözle seyredeceğim, bakalım göreceğiz Aragones nasıl bir oyun anlayışını benimsiyor. Rusya gibi iyi futbol oynayan bir takım karşısında bakalım neler yapacak, heyecanla bekliyorum maçı.

İtalya maçını izlerken, Erman Toroğlu sürekli İspanya frikik kullanırken "İspanya'nın hocası müdahale ediyor frikiklere, kenardan bir şeyler söylüyor." diyordu. Bu iyi bir şey, bizde de karışır penaltılara falan, geçen yıl Ankaraspor maçındaki kötü an bir daha olmaz.

kumralyakisikli
27.Haziran.2007, 04:41
Fenerbahçe ile ön sözleşme imzaladığı resmen duyurulan İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones, ''Bu, milli takımı etkilememeli'' dedi.

KaF KeF
27.Haziran.2007, 05:51
Burak sırasını bekliyor

Fenerbahçe iç transferde Önder ile her konuda anlaşmaya varırken, bu futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi. Manisasporlu Burak Yılmaz'ın transferinin ise bir kaç gün içinde resmiyet kazanacağı ifade edildi.
Öte yandan Fenerbahçe sezon hazırlıkları için yarın start alacak. Sağlık kontrolünden geçecek olan Sarı-Lacivertli futbolcular, kontrollerden sonra Samandıra tesislerinde yeni sezon çalışmalarına start verecek.
Fenerbahçe 6 Temmuz'a kadar çalışmalarını Samandıra tesislerinde sürdürecek, ardından 15 günlük kamp için Avusturya'nın Kitzbuhel kasabasına gidecek..

kumralyakisikli
27.Haziran.2007, 05:55
bence burak fenerbahçe için gereksiz bir transfer

Cengo
27.Haziran.2007, 06:59
Semih konusunu kapatın, boş mukaveleye imza attı..

eGowiCh
27.Haziran.2007, 09:28
http://www.worldcup365.com/Images/LuisAragones2ITV.jpg

Aragones'i bugün daha bir dikkatlice izledim de gerçekten müthiş bir hoca aldık gibi bir his var içimde, gün geçtikçe daha da umutlanıyorum.

Oyuna kenardan müdahalesi harika Aragones'in, yaşına rağmen yerinde duramıyor, sürekli komutlar yağdırıyor. Maçta galipken bile sürekli direktif vermeyi ihmal etmiyor.

Rusya'ya karşı teknik ekibinin yaptığı analize hayran kaldım, sahada adım attırmadılar, öyle bir analiz etmişler ki Hollanda'yı, Yunanistan'ı, İsveç'i sahadan silen Rusya çok etkisizdi.

Oyuncuların kondisyonu çok iyi, Melih Şendil maçta "Antrenmanın bir kısmını seyredebildik, gördüğümüz kadarıyla fizyoterapistleri çok iyi çalışıyorlardı, kondisyon yüklüyorlardı." dedi. Belli ki iyi çalışmışlar, İspanyollar yorulmak bilmiyor maçta. Aragones dakika 70'de 2 oyuncu alıyor oyuna, o kadar çok güveniyor ki oyuncularına, ekibine, sakatlık olmayacağından veya takımın yorulmayacağından eminmiş gibi oyuncu değişiklik hakkını 70'de bitiriyor, hem de maç daha 1-0 iken ve maçın uzatmalara gitme ihtimali varken.

Güiza için bir parantez açalım, bugün girdi ve golünü attı, beğenmeyenlere cevabını verdi :) Gerçekten klas bir oyuncu, golde de bunu gösterdi, ben beğendim bugün. Kaçırdığı bir gol var ki, inanılmaz bir top kontrolü yaptı orada, inşallah transfer gerçekleşir, faydalı olacağına eminim.

Bordo61Mavi
27.Haziran.2007, 10:30
Guiza olursa super olur ama dun gosterdigi performansla bence Arsenal daha cok ister onu, ve egerki gercekten istiyosa alir :)

GeNç KaRTaL
27.Haziran.2007, 12:07
Dün izleyebildiğim kadarı ile Fenerbahçe Güiaza'yı alabilirse büyük iş başarmış olur.Aragones ve ekibininde Fenerbahçe'ye yarar sağlayacağını düşünmeye başladım.İlk duyduğumda bir fikrim yoktu.Nötrdüm yani..

dberksu
27.Haziran.2007, 17:38
Dünkü oyunundan sonra Güiza'yı Arsenal isteyecektir ve alır da.

kumralyakisikli
27.Haziran.2007, 18:16
Yabancı santrfor arayışını sürdüren Fenerbahçe'nin, Marsilya'nın 26 yaşındaki Fransız golcüsünün transferini bitirmek üzere olduğu bildirildi.
27.6.2008

Teminat verildi
Teknik direktör Aragones ile anlaşan Fenerbahçe yabancı oyuncu transferine hız verdi. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekibin O. Marsilya’nın 26 yaşındaki golcüsü Cisse’yi almasının an meselesi olduğu bildirildi. Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımının istediği Kezman’ın yerine düşünülen Cisse için Sarı-Lacivertli ekibin Fransa’ya bir de teminat mektubu gönderdiği öğrenildi. 10 milyon Euro’luk teminat mektubu veren Fenerbahçe’nin transferde ne kadar ciddi olduğunu gösterdiği ve bonservis bedelinde indirim yapılmasını istediği kaydedildi.

Güçlü ve hızlı
2012 yılına kadar Marsilya ile sözleşmesi olan Cisse’ye verilecek ücret açıklanmazken, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olması nedeniyle Fransız oyuncunun Fenerbahçe’ye sıcak baktığı belirtildi. Daha önce yine Fransa’da Auxerre ve İngiltere’nin Liverpool takımlarında top koşturan Cisse özellikle üstün fiziği ve hızlı sürati ile dikkat çekiyor. Bu arada Sarı-Lacivertli ekibin İspanyol golcü Guiza’da çıkabilecek bir son dakika pürüzü halinde bu futbolcunun yerine Cisse’yi kadroya katma hesapları da yaptığı bildirildi.

Djibril Cisse
kimdir?
Ülkesi: Fransa
Yaşı: 26
Boyu: 1.82 cm
Kilosu: 78
Takımı: Marsilya
Milli Takım:
37 maçta 9 gol
Oynadığı kulüpler:
Auxerre, Liverpool.

TR.CaPTaiN
27.Haziran.2007, 18:35
Cisse çok sık sakatlanan bir isim. Yanlış transfer olur.

...
Fenerbahçe'nin anlaştığı Luis Aragones’le ilgili İspanyol basını ilginç yorumlarda bulundu. Spor gazetesi Marca’nın haber yorumunda şunlar belirtildi: “Luis, İstanbul’a gitmekle iyi yapar. 2 yılda yaklaşık 12 milyon Euro kazanacak. Bu parayı ulusal takımda ancak 10 senede kazanabilir.”

ms1907
27.Haziran.2007, 19:25
Aragones sarı renk düşmanıymış bu yüzden Raul'ü bile fırçalamış. Çok ilginç bir td aldık bakalım hayırlısı...

TR.CaPTaiN
27.Haziran.2007, 19:31
Sadece İspanya için yeterli bir teknik direktördür.
Karakter yapısı nedeniyle bazen futbolcularla probler yaşar. Ancak bir şekilde orta yolu bulur. Taktik açısından başarıları kendine mal eder. Ama başarısızlıkta futbolcuları ön plana çıkarabilir. İspanya'da çok farklı takımları çalıştırdı. Ülkenin yapısını iyi biliyor. Milli takımda ısrar edilirse başarıyı yakalayabilir."

eGowiCh
27.Haziran.2007, 21:52
Aragones sarı renk düşmanıymış bu yüzden Raul'ü bile fırçalamış. Çok ilginç bir td aldık bakalım hayırlısı...

Bu uydurma tamamen, sarı renk sadece İspanyolların inancına göre uğursuz geliyor, yani bireysel bir şey değil.

http://img167.imageshack.us/img167/6811/26894wp3.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/881/luisaragones1gg5.jpg

Sarı gömleği ve ceketiyle Aragones :)

Roberto Carlos 2006´isimli üyeden Alıntı
Sadece İspanya için yeterli bir teknik direktördür.
Karakter yapısı nedeniyle bazen futbolcularla probler yaşar. Ancak bir şekilde orta yolu bulur. Taktik açısından başarıları kendine mal eder. Ama başarısızlıkta futbolcuları ön plana çıkarabilir. İspanya'da çok farklı takımları çalıştırdı. Ülkenin yapısını iyi biliyor. Milli takımda ısrar edilirse başarıyı yakalayabilir."

Kıyamet kopacak desene :) Şimdi bu açıklamalar gündem olur, Carlos'a falan sorulur nedir diye. Bakalım ikisi nasıl çalışacak, göreceğiz.

KaF KeF
27.Haziran.2007, 22:07
Sır küpü Güiza !..

Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberleri İspanyol ve Türk medyasında devamlı yer alan Guiza, Lig TV muhabiri Tunç Elibol'a konuştu.

Guiza, "Mallorca kulübü ile hala devam eden bir sözleşmem var. Şu an için tek düşüncem İspanya Milli takımı ile Avrupa Şampiyonu olmak. Luis Aragones'in Fenerbahçe ile anlaştığı söyleniyor. Ancak bu konuda da bir yorum yapamam" diyerek Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili olarak kesin konuşmaktan bir kez daha kaçındı. Güiza, İtalya ile oynadıkları çeyrek final maçı sonrası da Tunç Elibol'un sorularını yanıtlamıştı. Yıldız golcü, Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak "Henüz hiçbir şey belli değil" demiş ama bu açıklamasıyla otomatikman sarı lacivertli takımdan teklif aldığını doğrulamıştı.

bySilver
27.Haziran.2007, 22:45
Güiza harbi sır küpü oLdu ..

eGowiCh
27.Haziran.2007, 22:48
Güiza için Arsenal'in devreye girdiği söyleniyor, eğer biz ön protokolü imzalattıysak -ki İspanyol basını imzalatıldığını iddia ediyor- transfer kolay kolay iptal olmaz. Umarım Güiza'yı alırız, gerçekten Pierre van Hooijdonk'tan sonra almış olduğumuz en kaliteli santrafor olur. Dünkü maçta kendisini beğenmeyenleri utandırmıştır, gerçekten gayet iyiydi sonradan girmesine rağmen, eminim çok başarılı olur bizde transfer gerçekleşirse.

Nedvedmania
27.Haziran.2007, 22:48
Euro 2008 bitsin Büyük ihtimalle gelir hocasıyla beraber.Geçenlerde bi gazetede okumuştum aziz yıldırım gizli sözleşme imzalatmış diye ama nekadar doğrudur bilinmez

Addolorato
27.Haziran.2007, 22:50
Anlaşılan Güizanın gelmesi zor Fotomaç 5-6 gündür ilk kez forvet salladı fenerbahçe için:zuhaha

dberksu
27.Haziran.2007, 22:56
Valla aragones bi anlaştık bir anlaşmadık diyor biri öyle diyor biri böyle diyor ben en iyisi kampa kadar bekliyim o zaman kimi aldığımızı gözümle görürürüm :D:D:D

eGowiCh
27.Haziran.2007, 23:01
Aragones kesin Fenerbahçe'de, o anlaşmadık haberleri yalan. Kendisi de doğruladı zaten, bu milli takımı etkilememeli dedi, ayrıca Fenerbahçe de resmen duyurdu. Bunun dışında dün de maçtan sonra "Fenerbahçe ile güzel şeyler konuşacağız ama finalden sonra." diye bir demeci var.

Bu arada Önder Turacı 3 yıl daha Fenerbahçe'de, kesin olarak kaldı. Semih de 2 yıl daha Fenerbahçe'de, boş mukaveleye imza attı. İkisinin de takımda kalmasına sevindim, bence Önder Edu'dan daha kaliteli bir stoper, Aragones'e güveniyorum, hakedene formayı verecektir, Önder formayı alabilir. Önder bugün sağlık kontrolünden de geçti zaten, kesin olarak kaldı.

Bu arada Tümer hakkında bilgisi olan var mı? Geri dönecek mi, gittiği yerde kalacak mı, yasa çıktı sanırım ama bu konuda tam bir bilgim yok.

ms1907
27.Haziran.2007, 23:03
Aziz yıldırım kamp başlarken forvetimizde antrenörümüzde olcak demişti. Şu anda olmadığına göre %90 Güiza alındı. Sorun olsaydı o transferde diğer adaylardan biri hemen bitirilirdi...

Varonil
27.Haziran.2007, 23:05
Aragones ile ilgili Rusya maçı ve Akşam gazetesindeki yazı kendi adıma iyi bir referans oldu İspanyol hoca ile ilgili,umutluyum Aragones ile geçireceğimiz bu 2 yıldan.

Önder'in kalmasına sevindim.Aragones mutlaka hakedene formayı verecektir.Tümer'in kirası bitti,bu sezon Fenerbahçe'ye dönecek diye biliyorum ..

dberksu
27.Haziran.2007, 23:09
Bu arada Tümer hakkında bilgisi olan var mı? Geri dönecek mi, gittiği yerde kalacak mı, yasa çıktı sanırım ama bu konuda tam bir bilgim yok.

Tümer galiba Ankaraspor ile anlaşmıştı.Ama öyle bir takımla anlaşmıştı.

eGowiCh
27.Haziran.2007, 23:12
Bizim yerli futbolcularımıza çok güveniyorum, artık şu yabancıların bir kısmını göndermemiz lazım zira bizim futbolcularımızın onlardan kaliteli ve potansiyellerinin daha iyi olduklarını düşünüyorum.

Mesela şöyle bir kadro başarılı olabilir gelecek yıl: Volkan, G. Gönül, Lugano, Önder/Yasin, R.Carlos, Kazım, Mehmet Aurelio, Alex, Uğur/Vederson, Semih, Güiza.

7 yerli + 4 yabancı oluyor bu kadroda, sol açık için bir yabancı alsak, 6 yerli + 5 yabancı oluyor, yani FIFA'nın 2010'da devreye sokacağı kural oluyor, bence artık yerlilerimize güvenmeliyiz, daha fazla forma şansı vermeliyiz. Galatasaray yabancısız şampiyon olduysa artık çok kaliteli olmadıkları müddetçe gereksiz yabancılara yol vermeliyiz.

Maldonado'ya mesela hiç gerek yok, Aurelio, Emre (sakat olmayan ve formda olan bir Emre), Selçuk, Deniz gibi isimler var o mevkiide, ben bu isimlere güveniyorum.

Kezman'a gerek yok, İlhan, Semih, olursa Güiza ve bir de gurbetçi golcü alacakmışız, bence o mevkii için yeterli.

Deivid'e gerek yok, Kazım var, Burak Yılmaz var (büyük oranda anlaşıldı), belki gelirse Özer Hurmacı olacak, yani yerlilerle iyi işler çıkarabiliriz.

Varonil
27.Haziran.2007, 23:15
Kadroda çok gereksiz yabancılarımız var gerçekten.FIFA'nın uygulamaya koyacağı yeni yabancı statüsüne hazırlanmak için şimdiden yavaş yavaş gereksiz yabancılarımızı yollamamız lazım.

dberksu
27.Haziran.2007, 23:16
Özer gelmiş galiba öyle bişiler okdum ben fotomaç fln değil.

Onurap
27.Haziran.2007, 23:18
Güiza iyi futbolcuya benziyor faydalı olacak sanırım alınırsa..

TR.CaPTaiN
28.Haziran.2007, 00:01

Yasa sayesinde askerlik problemi ertelendi. Aragones'in isteğine göre kalacak veya gönderilecek.

eGowiCh
28.Haziran.2007, 01:42
Tümer bu saatten sonra bir şey katmaz takıma, bence artık Olcan, Gürhan gibi oyuncuları kullanalım. Tümer gelmiş 34 yaşına, şurada oynayacağı maksimum 2 yıl var, bence iyi bir jübile yapalım. Alex ve Emre iki isim varken Tümer'in artık forma şansı bulması iyice zorlaşır, bari gençlerin önü kapanmasın.

scar face
28.Haziran.2007, 04:36
Vatan gazetesi Cisse haberini verdi bence Guizadan daha iyi bir oyuncu 12mn€ teminat mektubu varmıs tabi ne kadar doğrudur bilemem.

eGowiCh
28.Haziran.2007, 05:07
Cisse haberini ben de gördüm ama alacağımızı sanmıyorum. Cisse çok kaliteli bir futbolcu, gelirse faydası büyük olur ama Marsilya'da mutlu olduğunu söylemişti, alırsak büyük iş başarmış oluruz. Güiza'nın gelmesini tercih ederim, Cisse'den daha formda ve sistemimize daha uygun.

Alicanfmfan
28.Haziran.2007, 05:12
Guiza transferi yapılmıssa süper ama boş alanda müthiş bir forvet söylenimleri var Fener'e hiç bir anadolu kulübü boş alan bırakmaz 11 kişi ilen defans yapar guiza işte o zaman kezman gibi olur ama avrupa maçlarında ise işe yarayacagını düşünüyorum

Her026
28.Haziran.2007, 05:34
Guiza Kezmandan kat kat güçlü.Dün görmediniz mi maçta Arkadaşlar? Bu adam dolu alandada gücüyle kolay kolay yıkılmaz zor anlar yaşatır savunmaya.

eGowiCh
28.Haziran.2007, 05:45
Boş alan dolu alan ayrımı olacaksa hiç alınmaz zaten. Kezman kaç defa boş alan bulmuştu ama değerlendirememişti. Güiza fiziği yerinde bir oyuncuya benziyor, ayrıca hava hakimiyeti de iyi, ben sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum.

Jesus_FB
28.Haziran.2007, 05:46
Guiza bu sene attığı 26 golün 19'nu deplasmanda atmış

Alicanfmfan
28.Haziran.2007, 06:04
Guiza tsl de eger gelirse 10 golü aşamıyacak :zuhaha.Görürsünüz kezman gitmesse onun senesi olucak :n:

KaF KeF
28.Haziran.2007, 06:08
Fener taraftarını kahreden resim İsviçre Milli Takımı'nın ve Udinese'nin Türk asıllı futbolcusu Gökhan İnler, sergilediği performansla yıldızını gitgide parlatırken, bu oyuncuyu 4 yıl önce elinden kaçıran Fenerbahçe şimdi bin pişman!..

Türk asıllı İsviçreli futbolcu, Seri A ekiplerinden Udinese'nin orta sahasında geçtiğimiz sezon sergilediği performansla herkese parmak ısırttı!.. Peki Gökhan İnler, sarı lacivertli kulübün elinden nasıl kaçtı?

2004-05 mevsimi başlarken, Gökhan ve Önder Çengel, Türkiye şampiyonu Fenerbahçe tarafından Almanya'da sezona hazırlık kampında denendiler ve 4 yıllık sözleşme imzalamalarına karşın zamanın teknik direktörü Christoph Daum'un her iki oyuncunun da Fenerbahçe'de oynamaya yeterli düzeyde olmadığını açıklamasının ardından sözleşmeleri feshedildi.

Gökhan, İsviçre'ye döndü ve FC Aarau'da oynadı. Ocak 2006'da FC Zürich'e geçti. 2005-06 ve 2006-07 yıllarında İsviçre şampiyonasında şampiyon olan takımın bir parçası oldu. Gökhan başarılı oyunuyla İsviçre Milli Takımı'nın da artık vazgeçilmezlerinden.

Maraton'un haberine göre, 2006/07 mevsimi sonunda, Serie A ekiplerinden Udinese'ye transfer olan Gökhan İnler, 2007/08 sezonunda ise Serie A' da en çok süre alan oyunculardan biri oldu

http://www9.gazetevatan.com/newpics/news/270620081403144056710_3.jpg

Alicanfmfan
28.Haziran.2007, 06:13
Guiza acaba semih i yine yedek kulübüsine mi hapsetcek.Brezilyalı hoca gelmeliydi çünkü takımda bir sürü breziyalı var yoksa sonuc hüsran olur brezilyalılar isteksiz olursa..

KaF KeF
28.Haziran.2007, 06:14
Parasını Aldıktan sonra neden isteksiz olsun ki ..

Sekopej
28.Haziran.2007, 06:18
İsteksiz olursa geçer yedek kulübesine oturur. Lüxemburgo'dan daha iyidir Aragones.

Yarı final maçları öncesi Semih için söylediği övgü dolu sözler var, Semih'i mutlaka kullanacaktır. Yabancı kontenjanı nedeniyle Kezman kenara çekilir.

Ouzy
28.Haziran.2007, 07:02
FourFourTwo'nun Haziran sayısında "İspanya'nın Avrupa Şampiyonu Olması İçin 25 Sebep" başlıklı yazıda ki Aragones'le ilgili maddeyi yazıyorum;

14 Luis Aragones çatlağın teki
İspanya'da çalışmanız için deli olmanıza lüzum yok ama bunun faydası oluyor.

:)

physicist87
28.Haziran.2007, 10:30
İspanya Rusya maçında Güizayı bir kez daha izledim ve sözlerimin arkasındayım , ben kötü bir futbolcu demedim o kadar parayı hak etmiyor dedim !! Hak etmiyor yine aynı düşüncedeyim, önemli olan sadece topu kontrol etmek değil, topu kontrol ettikten sonra devamını getirmektir ..

Gelirse başımızın üstünde yeri olur, ama gerçkten madem o kadar para veriyoruz biraz daha fazlasını verip daha iyi bir adam transfer edebiliriz diye düşünüyorum..

Onurap
28.Haziran.2007, 17:06
BİRDEN FAZLA BREZİLYALISI OLMADI!..

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48528_1_080628091104.jpg

Fenerbahçe'nin yeni hocası, 30 yılı aşan kariyerinde sadece 8 Brezilyalı futbolcuyla çalıştı. Kanarya'nın kadrosunda 6 'sambacı'nın olması, kafaları karıştırıyor...

Sambaya alerjisi var

TAKVİM'in haberine göre, Brezilyalı futbolculara hiçbir zaman sıcak bakmayan İspanyol hoca, 34 yıllık kariyeri boyunca sadece 8 Sambacı'yla çalıştı. Aragones'in, kadrosunda tam 6 Brezilyalı bulunan Fenerbahçe'de ne yapacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Ne yaşı, ne ırkçı açıklamaları ne de futbolcularıyla sorunları... Fenerbahçe'yi Luis Aragones konusunda bekleyen en büyük tehlikeyi TAKVİM ortaya çıkarıyor. Kariyeri boyunca Brezilyalı futbolculara hiç sıcak bakmayan 70 yaşındaki kurt hoca, 34 yılda sadece 8 Sambacı'yla çalıştı. Son 24 yılda bu rakam ise, şu anda Fenerbahçe'nin kadrosundaki Brezilyalı futbolcu sayısıyla aynı. Yani 6...

1'DEN FAZLA BREZİLYALISI OLMADI
Teknik adamlığa 1974 yılında A.Madrid'de başlayan Aragones, görev yaptığı 13 takımın 6'sının kadrosunda Brezilyalı futbolculara yer vermedi. Tecrübeli hocanın takımlarında bir sezonda yer alan Sambacı sayısı da hiçbir zaman 1'i geçmedi. Şu anda Milli Takım'da Aragones'in oynattığı Brezilyalı Senna ise federasyonun baskısıyla kadroya alınmıştı.

ŞİMDİ 6 SAMBACI'YLA NE YAPACAK
F.Bahçe'nin gündemine geldiği ilk günden beri tartışılan Aragones'in Carlos, Aurelio, Vederson, Alex, Edu ve Deivid'li bir takımda ne yapacağı merak ediliyor. Carlos'un perşembe günü TAKVİM'de yer alan Aragones ile ilgili sözleri de, Fener'i hareketli günlerin beklediğini gösteriyordu

Sekopej
28.Haziran.2007, 17:15
Irkçılığı dendi, inatçılığı dendi, yaşı dendi, Carlos'un açıklamaları gündeme çıktı, hatta sarı renkten nefret ediyor Fenerde nasıl olacak dendi, şimdi de başka saçma bir haber. Haber olsun, gündeme gelelim diye ne yapacaklarını şaşırdı değerli! basınımız.

Yukarıda yazdıklarımın hangisi teknik taktikle alakalı? Bir gazete de çıkıp, Aragones böyle böyle oynatıyor, mevcut kadrodan bu oyunculardan şu şekilde yararlanabilir, kadroya gre şu sistemle oynayabilir ne bileyim oyunun özüne yönelik incelemeler yazılar yazmıyorlar, tabi yazamazlar futbolu bilmeyen adamları çalıştırıyorlar basında ve yazacak değerlendirmeler, incelemeler varken beceremedikleri için böyle saçma şeylerle uğraşıyorlar. Yazık...

TR.CaPTaiN
28.Haziran.2007, 18:46
Sarı lacivertliler Guiza'yı bekliyor. Peki kendisi Fenerbahçe ile anlaştı mı? Yarı final
maçı sonrası bu soruya bakın ne dedi?

İspanyol golcü teklif aldığını doğruladı. Kesin bir cevap vermeyen Guiza, final maçının bitmesini bekliyor. Fenerbahçe'ye sıcak baktığının mesajını veren oyuncu, "Carlos'un oynadığı bir kulübe gelmeyi isterim" dedi.

Sabah'tan Galip Öztürk'ün haberine göre Fenerbahçe'ye transferi için adı geçen İspanyol Güiza ile önceki gece oynanan İspanya-Rusya yarı final maçı sonrası Mixed Zone'da konuştu.

Sarı lacivertli taraftarların merak ettiği soruyu sordu: "Fenerbahçe'den teklif aldın mı Güiza?" Bu soruya şu yanıtı verdi:

"F.Bahçe'de dahil bir çok takımdan teklif aldım. Transfer işleriyle eşim ilgileniyor. Turnuvanın bitiminde gelen teklifleri değerlendirip net bir karar vereceğim. Roberto Carlos'un oynadığı bir kulübe gelmeyi isterim. Fakat benim için şu an tek önemli bir şey var. O da İspanya'nın finalde Almanya'yı yenerek kupayı alması. Transferle ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bu konuyu pazartesi günü daha net ifadelerle konuşabilirim."

TÜRKİYE'Yİ İZLEMEK KEYİFLİYDİ

Güiza'ya "Türk Milli Takımı'nı nasıl buldun?" sorusuna ise, "Böyle bir ekiple finalde karşı karşıya gelmeyi isterdim. Maçlarını izledim. Keyifli ve bir o kadar da heyecanlı geçiyordu. Son Almanya maçını kaybetmeleri şanssızlıktı" yanıtını verdi.

İspanya Ligi'ni gol kralı olarak bitiren yıldız futbolcuya son sorumuz teknik direktörü Aragones'le ilgili oldu: "Aragones Fenerbahçe ile anlaştı. Nasıl bir teknik adam?" Güiza bu soru için de şu ifadeleri kullandı: "Aragones İspanya Futbol Tarihi'nin yetiştirdiği en büyük hocalardan biridir. Disiplini seven ve çalışmaktan memnunluk duyduğum bir teknik adamdır. Benim F.Bahçe ile anlaşıp anlaşmadığına dair net bir bilgim yok. Biz takım olarak sadece kupayı düşünüyoruz."

BARCELONA İÇİN OYALIYOR

Bu arada Güiza'nın F.Bahçe'nin teklifine sıcak baktığı ancak Eto'o'yu yüksek fiyata satarak borçlarını azaltmaya hedefleyen Barcelona'dan haber beklediği bu yüzden sarı lacivertli takımı oyaladığı öğrenildi.

Internethaber

Sekopej
28.Haziran.2007, 18:48
Dün takım sağlık kontrolünden geçti. Milli oyuncular da sağlık kontrolüne geldiler ama Aurelio yoktu. Kontrolden geçip de gidebilirdi Brezilya'ya ama o direk gitmiş.

Hafta başında tüm yabancılar gelmiş olacak, milli oyunculara 1 hafta tatil verilmiş. Aurelio'nun durumu da bu 1 hafta içersinde netlik kazanır. Ben artık kalacağını düşünmüyorum.

Onurap
28.Haziran.2007, 18:56
Bayram tutumlu varken kalması çok zor zaten..

JunkChorn
28.Haziran.2007, 19:46
Aurelio kesin olarak takımda yok yani federasyona başvurmuş Bayram Tutumlu kendi ağzından dinledim.

Eğer Aziz başkan devreye girip bişeyler yapmazsa Aurelio ve menajeri gelen teklifleri değerlendirmeye başladı bile..

Guiza olmayabilir,çünkü performansı epey arttı.Yerine gelecek isim Cisse bence olmaz çünkü takımında mutlu.Basında çıkmayan isim olacak dediğine göre beklemek gerek:)

ogcj_me
28.Haziran.2007, 20:08
http://www9.gazetevatan.com/newpics/news/270620081403144056710_3.jpg
Bu resmi hatırladım
Yazık olmuş maalesef
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

BİRDEN FAZLA BREZİLYALISI OLMADI!..

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48528_1_080628091104.jpg

Fenerbahçe'nin yeni hocası, 30 yılı aşan kariyerinde sadece 8 Brezilyalı futbolcuyla çalıştı. Kanarya'nın kadrosunda 6 'sambacı'nın olması, kafaları karıştırıyor...

Sambaya alerjisi var

TAKVİM'in haberine göre, Brezilyalı futbolculara hiçbir zaman sıcak bakmayan İspanyol hoca, 34 yıllık kariyeri boyunca sadece 8 Sambacı'yla çalıştı. Aragones'in, kadrosunda tam 6 Brezilyalı bulunan Fenerbahçe'de ne yapacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Ne yaşı, ne ırkçı açıklamaları ne de futbolcularıyla sorunları... Fenerbahçe'yi Luis Aragones konusunda bekleyen en büyük tehlikeyi TAKVİM ortaya çıkarıyor. Kariyeri boyunca Brezilyalı futbolculara hiç sıcak bakmayan 70 yaşındaki kurt hoca, 34 yılda sadece 8 Sambacı'yla çalıştı. Son 24 yılda bu rakam ise, şu anda Fenerbahçe'nin kadrosundaki Brezilyalı futbolcu sayısıyla aynı. Yani 6...

1'DEN FAZLA BREZİLYALISI OLMADI
Teknik adamlığa 1974 yılında A.Madrid'de başlayan Aragones, görev yaptığı 13 takımın 6'sının kadrosunda Brezilyalı futbolculara yer vermedi. Tecrübeli hocanın takımlarında bir sezonda yer alan Sambacı sayısı da hiçbir zaman 1'i geçmedi. Şu anda Milli Takım'da Aragones'in oynattığı Brezilyalı Senna ise federasyonun baskısıyla kadroya alınmıştı.

ŞİMDİ 6 SAMBACI'YLA NE YAPACAK
F.Bahçe'nin gündemine geldiği ilk günden beri tartışılan Aragones'in Carlos, Aurelio, Vederson, Alex, Edu ve Deivid'li bir takımda ne yapacağı merak ediliyor. Carlos'un perşembe günü TAKVİM'de yer alan Aragones ile ilgili sözleri de, Fener'i hareketli günlerin beklediğini gösteriyordu
Allah'ım bu ne saçma bir haber böyle

El Comandante
28.Haziran.2007, 20:12
Aurelio Fenerbahce icin cok degerli bir futbolcu,ayrilirsa yerinin doldurulmasi zor olur.Hem Türk,yabanci kontejyanina takilmiyor hem de bonservis bakimindan baya tuzlu olur Aurelio gibi oyuncu bulabilmek icin.

BlackEagle19o3
28.Haziran.2007, 20:19
Aurelio giderse bence Fenerbahçe Gökhan İnler'i alır.Zaten başka da onun yerini doldurabilecek Türk oyuncu yok piyasada.Ya da Maldonado gönderilir daha kalitelisi alınır;)

deniz.91
28.Haziran.2007, 21:27
FB Burak Yilmazi almis hayirli olsun

KaF KeF
28.Haziran.2007, 21:32
Flaş! Burak Yılmaz F.Bahçe'de

Bank Asya 1. Lig takımlarından Manisaspor, geçen sezon Holosko'ya karşılık Beşiktaş'tan aldığı Burak Yılmaz'ı Fenerbahçe'ye verdi.Doğan Haber Ajansı'nın 14.01'de üyelerine servis ettiği habere göre; Siyah-beyazlı kulübün Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, transferi uzun süredir gündemde olan golcü futbolcu konusunda kesin anlaşmaya varıldığını açıkladı.
"Burak artık Fenerbahçeli" diyen Zeki Ayaydın, "Bu oyuncuya karşılık bir miktar para ile geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Zonguldakspor'da oynayan Güven Güneri'nin bonservisini aldık. Fenerbahçe ayrıca iki kiralık oyuncu daha verecek. Bu futbolcuların kimler olacağı hazırlık kampı sonrası kesinlik kazanacak. Teknik Direktörümüz Levent Eriş'in ısrarla istediği Olcan, Süper Lig'de oynama konusunda ısrarcı olduğu için bu transfer gerçekleşmedi" şeklinde konuştu.
Uğur İnceman için Beşiktaş'la görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekleyen Zeki Ayaydın şöyle devam etti: "Bu transferde de önemli mesafe kat ettik. Uğur'a karşılık bir miktar paranın yanı sıra geçen sezon Altay'da kiralık oynayan Adem Büyük'ün bonservisini talep ettik. Muhtemelen salı günü bu olay netlik kazanacak."
Bu arada 3 Temmuz'da başlayacağı açıklanan antrenmanların Teknik Direktör Levent Eriş'in talebi doğrultusunda 6 Temmuz'a ertelendiği bildirildi.

28.06.2008

Kaynak : DHA

PesimiSTyLa
28.Haziran.2007, 22:00
Hayırlı olsun, belliydi zaten alınacağı ismi hep geçiyordu..

CeSC FaBReGaS
28.Haziran.2007, 22:05
Hayırlı olsun.F.Bahçe için kadroda bence çok iyi bir alternatif olur.

TR.CaPTaiN
28.Haziran.2007, 22:06
Burak Yılmaz, şu dakikalarda Fenerbahçe kulübüne geldi ve kulüp binasında yöneticilere görüşen genç oyuncu kendisini Fenerbahçeli yapan imzayı attı.

Sarı lacivertli kulüpten bu transferle ilgili açıklamanın kısa bir süre sonra yapılması bekleniyor...

Bu arada Burak Yılmaz'ın transferine karşılık olarak Manisaspor'a, Fenerbahçe alt yapısında bulunan genç futbolcu Güven'in yanı sıra iki futbolcunun da kiralık olarak verileceği ve bir miktarda para ödeneceği öğrenildi.

Maraton.com.tr

JunkChorn
28.Haziran.2007, 22:06
Çok güzel rotasyon olur Burak ile ;) Hem sağda hem ortada hem ileride..

Ayrıca Kiralık gidenlerde tecrübe kazanır.

GeNç KaRTaL
28.Haziran.2007, 22:08
Hayırlı olsun.Bir süre ismi ciddi kaynaklarca anılıyordu.İyi bir yedek olacağını düşünüyorum Fenerbahçe'de.

hp-fm-gs
28.Haziran.2007, 22:10
Burak Yılmaz fazla şişirildi Beşiktaş'ta iken, sonra hayal kırıklığı yaşadı BJK taraftarı ama Manisa'da kendini topladı gibi. Fenerbahçe'ye hayırlı olsun.

ogcj_me
28.Haziran.2007, 22:13
Burak için geridönüş fırsatı ...

scar face
28.Haziran.2007, 22:14
Burak transferi iyi oldu bizim için.İyi bir alternatif oldu.Özellikle Alex için.
Kendi kendime karar aldım Aragones hakkında hiç bir sey yazmıcam bakalım neler olacak.
Guiza konusuda netlik kazansın artık sıkıldık beklemekten.

JunkChorn
28.Haziran.2007, 22:35
Turnuva bitmeden o konu belli olmaz;)

fmsmyrna
28.Haziran.2007, 22:39
Burak transferiyle yurtdışından başka Türk golcü alacağımızı düşünmüyorum görünen o ki bir santraforla transferi kapatıcaz.Aslında bu da bir bakıma takım için iyi kadroda da istikrar önemli eğer Aragones oyuncularla Zico'nun olduğu kadar olmasa bile uyumlu çalışırsa önümüzdeki sezon başarılı olabiliriz.

Nocna Mora
28.Haziran.2007, 22:39
Burak Yılmaz Fenerbahçe'de...

MANİSASPOR, geçen sezon Holosko'ya karşılık Beşiktaş'tan aldığı Burak Yılmaz'ı Fenerbahçe'ye verdi.

Siyah-beyazlı kulübün Basın Sözcüsü Zeki Ayaydın, transferi uzun süredir gündemde olan golcü futbolcu konusunda kesin anlaşmaya varıldığını açıkladı.

"Burak artık Fenerbahçeli" diyen Zeki Ayaydın, "Bu oyuncuya karşılık bir miktar para ile geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Zonguldakspor'da oynayan Güven Güneri'nin bonservisini aldık. Fenerbahçe ayrıca iki kiralık oyuncu daha verecek. Bu futbolcuların kimler olacağı hazırlık kampı sonrası kesinlik kazanacak. Teknik Direktörümüz Levent Eriş'in ısrarla istediği Olcan, Süper Lig'de oynama konusunda ısrarcı olduğu için bu transfer gerçekleşmedi" şeklinde konuştu.

Uğur İnceman için Beşiktaş'la görüşmelerin sürdüğünü sözlerine ekleyen Zeki Ayaydın şöyle devam etti: "Bu transferde de önemli mesafe kat ettik. Uğur'a karşılık bir miktar paranın yanı sıra geçen sezon Altay'da kiralık oynayan Adem Büyük'ün bonservisini talep ettik. Muhtemelen salı günü bu olay netlik kazanacak."

Bu arada 3 Temmuz'da başlayacağı açıklanan antrenmanların Teknik Direktör Levent Eriş'in talebi doğrultusunda 6 Temmuz'a ertelendiği bildirildi.

EreN
28.Haziran.2007, 22:41
Burak gelirse servet gibi olabilir. Yani servet bizdeyken kötüydü sivasta pişti gsde tam bir patlama yaşadı..

EreN
28.Haziran.2007, 22:43
FB TV şimdi Burak'ı söyledi.. Hayırlı olsun:)

KaF KeF
28.Haziran.2007, 22:51
Burak Yılmaz Fenerbahçe’de
28 Haziran 2008 Cumartesi

Fenerbahçemiz Emre Belezoğlu'ndan sonra , Vestel Manisaspor forması giyen Burak Yılmaz'ı da renklerine kattı. Fenerbahçemiz, Türk futbolunun genç yeteneklerinden biri olarak gösterilen, hem orta saha hem de forvet mevkilerinde oynayabilen 23 yaşındaki Burak Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladı. Burak Yılmaz'ın imza töreni Pazar günü (29 Haziran 2008)Saat 13.00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın toplantı odasında yapılacak. Öte yandan vatani görevini yapmak üzere hazırlık kampına katılamayacak olan oyuncumuz Emre Belezoğlu için 22 Temmuz 2008 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenlenecek.

BURAK YILMAZ KİMDİR?

Burak Yılmaz, 15 Temmuz 1985 tarihinde Antalya'da dünyaya geldi. Futbola 2001 yılında Antalyaspor altyapısında başlayan Burak Yılmaz, Antalyaspor ile ilk resmi lig maçına 25 Mayıs 2003 tarihinde Sivasspor karşısında çıktı. 2005-06 sezonunda gösterdiği başarı ile takımının İkinci Lig A Kategorisi'ni ikinci sırada tamamlayıp, Süper Lig'e çıkmasında önemli rol oynayan Burak Yılmaz, bu performansı üzerine yaz döneminde Fatih Terim tarafından Türkiye A Milli Futbol Takımı'na çağrıldı. Dönemin Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın ısrarlı isteği sonucu 14 Haziran 2006 'da Beşiktaş'a transfer olan Burak Yılmaz 1,5 yıl Beşiktaş'ta forma giydikten sonra, Vestel Manisasporllu Filip Holosko için takım arkadaşı Koray Avcı ile birlikte Vestel Manisaspor takımına bonservisiyle birlikte verildi. Antalyaspor formasıyla İkinci Lig'te çıktığı 78 maçta 35 gol atan Burak Yılmaz, Turkcell Süper Lig'de 2 sezonda çıktığı toplam 55 maçta 15 kez rakip fileleri havalandırdı. 2006'da başladığı Milli Takım kariyerinde toplam 4 kez milli formayı giyen Burak Yılmaz, geçtiğimiz yarı sezonda Vestel Manisaspor ile 16 lig maçına çıkıp 9 gol kaydetti ve sezon sonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Burak Yılmaz
Doğum tarihi: 15 Temmuz 1985
Doğum yeri: Antalya,
Boyu: 1,88 m.
Mevkii: Orta Saha - Forvet

Altyapı Kariyeri

2001-2003 Antalyaspor

Profesyonel Kariyeri

2003-2006 Antalyaspor
2006-2007 Beşiktaş
2007-2008 Vestel Manisaspor

fenerbahce.org

ms1907
28.Haziran.2007, 22:56
Hayırlı olur inşallah. Hem forvet hem de sağ kanat için iyi bir alternatif. Bu arada Ali bilgin gidiyor mu bilgisi olan varmı??

KaF KeF
28.Haziran.2007, 22:57
Kalıyor bildiğim kadarıyla ..

barahir
28.Haziran.2007, 23:01
Hayırlı olur inşallah. Hem forvet hem de sağ kanat için iyi bir alternatif. Bu arada Ali bilgin gidiyor mu bilgisi olan varmı??

Vala gitse iyi olur ben ona artık uyuz olmaya başladım.. Oyuna girdiğinde sanki maçı umursamaz bi tavrı var..

ms1907
28.Haziran.2007, 23:02
Zaten alınması hataydı bence.Karakter bakımından yetersiz bir oyuncu bence

dberksu
28.Haziran.2007, 23:03
Vala gitse iyi olur ben ona artık uyuz olmaya başladım.. Oyuna girdiğinde sanki maçı umursamaz bi tavrı var..

Katılıyorum

hp-fm-gs
28.Haziran.2007, 23:16
Ali Bilgin çok fazla yazıldı çizildi zamanında. Yeterince şans ta bulamadığı için birşeyini göremedik. Gönderilir herhalde.

eGowiCh
28.Haziran.2007, 23:22
Burak Yılmaz hayırlı olsun, transferin günler öncesinden bitmişti ancak teknik direktör belli olmadığı için açıklanmıyordu. Bundan sonra artık transfer haberi daha çok duyarız :) Ben Fenerbahçe'de başarılı olacağını düşünüyorum, artık Burak da geldiğine göre Kezman ile kesin olarak yollar ayrılmalı. Burak uzun boylu bir oyuncu, hava toplarında da etkili, sağ kanatta da oynayabiliyor, eğer çalışır Aragones'in gözüne girerse ilk onbir oynayabilir.

Rsa
28.Haziran.2007, 23:23
Burak Yılmaz hayırlı olsun.Takımın sağ kanadına ve forvetine rekabet getirecektir.

TR.CaPTaiN
28.Haziran.2007, 23:55
http://img187.imageshack.us/img187/5503/adszpu2.jpg (http://imageshack.us)

Bencil oynamazsa çok faydası dokunur. Kulübeyi zenginleştirecek belki de çok iyi performans gösterip as olacak. Kulübümüze hayırlı olsun.

anilton
29.Haziran.2007, 00:02
Burak Yılmaz büyük bir yetenek.O boy ve fiziğe rağmen o sürat,üstüne hiçde azımsanmayacak bir teknik.Ben Beşiktaş'tan gönderilmesini yanlış buluyordum ve en beğendiğim oyuncular arasındadır.Beşiktaş'ta başarılı olamamasının nedeni,kendine olan özgüvenini kaybetmiş olması.Taraftarın sürekli kendini yere atıyor diye gösterdiği tepki.Gençliğin vermiş olduğu tecrübesizlikle bunları yapıyordu.Topu ayağına her aldığında ıslıklar başlıyordu,oda ister istemez ya kaçırırsam,ya kaptırırsam diye düşünürken pozisyon ölüp gidiyordu.Manisa'da herkes ona güvendi,maçlara rahat çıktı ve ikinci yarı baya gol attı.Trabzon'a,F.Bahçe'ye ve G.Saray'a da golleri vardı.Daha yaşı genç,bunlar aşılamayaak problem değil.Eğer Burak kendine güvenildiğini ve sahiplenildiğini hissederse çok büyük başarılara imza atar,Türk futbolu içinde büyük şans Burak.Ben bir futbolsever ve Burak Yılmaz sever olarak son derece mutlyum bu transferden dolayı.Hayırlı olsun...

Universal
29.Haziran.2007, 00:04
Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz. Gerçekleşen iki transferimiz. Bu yıl yönetim iki iyi Türk Takıma kazandırdı. Bana göre defansada bir iki genç Türk aldığımız zaman yedek kulübemizde çok iyi olacak.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 00:22
Yabancı golcü de EURO 2008'den sonra açıklanacak büyük ihtimalle, eğer Güiza ile anlaşmış olmasaydık yeni golcümüz açıklanırdı şimdiye kadar, açıklanmadığına göre büyük ihtimalle Güiza. Avusturya kampına ne zaman gidilecek tam olarak bilmiyorum ama sanırım 3-4 Temmuz gibi, o zamana kadar yeni golcü açıklanır ve kampa katılır.

Hareketli günler bekliyor bizi.

barahir
29.Haziran.2007, 00:27
Ben Emre'nin bu askerlik işini sakat buluyorum.. Sezön öncesi hazırlık kampına katılamayacak değil mi?

Universal
29.Haziran.2007, 00:30
Yabancı golcü de EURO 2008'den sonra açıklanacak büyük ihtimalle, eğer Güiza ile anlaşmış olmasaydık yeni golcümüz açıklanırdı şimdiye kadar, açıklanmadığına göre büyük ihtimalle Güiza. Avusturya kampına ne zaman gidilecek tam olarak bilmiyorum ama sanırım 3-4 Temmuz gibi, o zamana kadar yeni golcü açıklanır ve kampa katılır.

Hareketli günler bekliyor bizi.

EURO 2008'den bir golcü ise bu tarihte katılmayabilir. Çünkü yerli oyunculara tatil için ek süre verildi. Bu Aragones ve EURO 2008'den gelecek oyuncuyada aynı süre verilecektir. Bu yüzden 3-4 temmuz'da kampa katılacağını düşünmüyorum.

Bu arada wikipedia'da okudum. Güzia, annesine böbreğini vermiş ve tek böbrek ile yaşıyormuş. Bu arada bu yıl gol kralı olduğunu bilmiyordum. :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Daniel_Gonzalez_Guiza

Bunu kim yazmış ise bu oyuncuyu Fenerbahçe'de göstermiş.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 00:34
Ben Emre'nin bu askerlik işini sakat buluyorum.. Sezön öncesi hazırlık kampına katılamayacak değil mi?

Ben de sana katılıyorum. Emre hazırlık kampına katılmayacak, ne Samandıra'daki ne de Avusturya'daki. Kötü oldu bu, bence bize bu yıl faydası çok az olur. Adam zaten sakat, bir de idmansız olacak, hazırlık kampında kondisyon yüklenemeyecek, Aragones'in çok fazla şans vermesini beklemiyorum. Boşuna aldık bence Emre'yi.

JunkChorn
29.Haziran.2007, 00:36
EURO 2008'den bir golcü ise bu tarihte katılmayabilir. Çünkü yerli oyunculara tatil için ek süre verildi. Bu Aragones ve EURO 2008'den gelecek oyuncuyada aynı süre verilecektir. Bu yüzden 3-4 temmuz'da kampa katılacağını düşünmüyorum.

Bu arada wikipedia'da okudum. Güzia, annesine böbreğini vermiş ve tek böbrek ile yaşıyormuş. Bu arada bu yıl gol kralı olduğunu bilmiyordum. :)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Daniel_Gonzalez_Guiza

Bunu kim yazmış ise bu oyuncuyu Fenerbahçe'de göstermiş.

Orası halka açık bir sözlük bende ronaldinho'ya Çorumspor yazmıştım zamanla düzeliyor;)

Ama o ileride doğrulanabilirde..

Varonil
29.Haziran.2007, 01:09
Burak Yılmaz hayırlı olsun.Güzel bir transfer olacağı kanısındayım.Beşiktaş'ta başarılı olamamasının sebebi özgüven eksikliğiydi.Sürati,tekniği gayet çok iyi.

Yabancı santrafor Güiza olacak gibi duruyor,malesef çok karamsarım bu konuda.Umarım Güiza değildir,iyi bir oyuncu fakat biz daha iyisini alabilecekken Güiza'yı almamalıyız.

hp-fm-gs
29.Haziran.2007, 01:10
Arkadaşlar kusura bakmayın ama Fenerbahçe şu şartlarda Güiza'dan daha iyi kimi alabilir ?

Raten
29.Haziran.2007, 01:34
Fenerbahçe'nin, İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'dan transfer ettiği Emre Belözoğlu, Temmuz'da resmi sözleşmeye imza atacak.Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Vatani görevi nedeniyle hazırlık kampına katılamayacak olan Emre Belezoğlu'nun 22 Temmuz'da Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlecek törenle resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Yani hazırlık kampında yok malesef

eGowiCh
29.Haziran.2007, 01:36
Herkes tutturmuş daha iyisini alabiliriz diye de, şu şartlarda Güiza'dan daha iyi olarak kimi alabiliriz?

Addolorato
29.Haziran.2007, 01:42
Fenerbahçeye hayırlı olsun çok yetenekli bir futbolcu.. hemen hemen deividle aynı bölgelerde oynuyolar bakalım hangisi aragonesten formayı ka***ak ve bu transferle fenerin kadrosunda şişkinlik oldu colin kazim ali bilgin kemal gürhan burak deivid..

goosfraba
29.Haziran.2007, 01:47
Kadro derinliği her zaman için iyidir. Bazen sıkışırız Deivid forvet oynar bazen sıkışırız Burak forvet oynar.

a.arıcı-11
29.Haziran.2007, 03:00
Burak iyi transfer olmuş.

Yetenekli bir futbolcu ama genç yaşta 2. ligden direk Beşiktaş'ta oynamayı kaldıramadı.Şimdi bize süper lig tecrübesi olarak gelicek ve bu iyi bişey.

ms1907
29.Haziran.2007, 06:28
Aslında Deivid'e iyi bir teklif gelse satılabilir. Bence Kazım daha çok kullanılmalı artık. Burak da alternatifi olur. Forvete Türk alacağız dendi ama gerek yok bence. İlhan Parlak 2 sene önce bile oynuyordu Kayseri'de. Önü açık bir genç kullanılmalı artık...

GeNç KaRTaL
29.Haziran.2007, 07:49
@ms1907

Bildiğim kadarıyla İlhan Fenerbahçe'ye gelmeden önce Kayseri'de iken fazla forma şansı bulamıyordu.

ms1907
29.Haziran.2007, 08:04
benim hatırladığım oynuyordu hatta Fb'ye gol atmıştı. Yinede emin olmak için baktım 2006-2007 sezonunda 36(27 si lig) maç oynayıp 6(5 i lig) gol atmış.

nerazzuri
29.Haziran.2007, 08:06
Evet Fenerbahçe'ye karşı bir golü var hatırlıyorum sanki.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 08:15
Bu yıl çift forvet oynarsak eğer daha fazla faydalanırız İlhan'dan. Güiza'nın geleceğini varsayarsak, forvet ikilisi Semih-Güiza olur, ceza ve sakatlıklarda ise İlhan ile Burak forvette şans bulur, tabii Burak sağ kanatta da şans bulabilir. İlhan'ın bu yıl şansı daha fazla, geçen yıl tek forvette Kezman oynuyordu, yedeği Semih idi, anca ikisi de sakatlanacak veya cezalı duruma düşeceklerdi ki İlhan öyle şans bulacaktı, o yüzden de İlhan geçen yıl hiçbir önemli maçta oynayamadı, sadece yedeklerin oynadığı maçlarda forma giyebildi.

nerazzuri
29.Haziran.2007, 08:20
Bu yıl çift forvet oynarsak eğer daha fazla faydalanırız İlhan'dan. Güiza'nın geleceğini varsayarsak, forvet ikilisi Semih-Güiza olur, ceza ve sakatlıklarda ise İlhan ile Burak forvette şans bulur, tabii Burak sağ kanatta da şans bulabilir. İlhan'ın bu yıl şansı daha fazla, geçen yıl tek forvette Kezman oynuyordu, yedeği Semih idi, anca ikisi de sakatlanacak veya cezalı duruma düşeceklerdi ki İlhan öyle şans bulacaktı, o yüzden de İlhan geçen yıl hiçbir önemli maçta oynayamadı, sadece yedeklerin oynadığı maçlarda forma giyebildi.
Kezman'ı sildin 2 dakkada bakıyorumda. :asdsad

Bence Güiza-Kezman oynayacak bu sezon. Çift forvet oynayacağımız kesin. Semih yine son dakikaların adamı olur gibime geliyor. Aragones disiplinli adam Kezman'ı yola getirceğini hissediyorum. Patlar bu sezon Kezman.

KaF KeF
29.Haziran.2007, 08:23
Kezman'ı sattın heralde...:n:

BlackEagle19o3
29.Haziran.2007, 08:28
Satılcak tabi:s Guiza geldi varsayarsak , Semih var , Burak var , İlhan var kezmana ne gerek var...

nerazzuri
29.Haziran.2007, 08:32
Satılcak tabi:s Guiza geldi varsayarsak , Semih var , Burak var , İlhan var kezmana ne gerek var...
Burak forvete alınmadı. İlhan'ın ise bence 1 sezon kiraya verilmesi lazım. Kayseri'den Fenerbahçe'ye kaldıramadı bence. 1 sezon kiraya verilp biraz pişmesi lazım zaten daha çok genç önünde uzun yıllar var.

Kezman'ın ise bence en verimli olacağı sene bu sene Aragones onu ispanya'dan tanıyor. Güiza ile birlikte ileriye sürecek bence Kezman-Güiza çok can yakacak.

BlackEagle19o3
29.Haziran.2007, 08:36
Kusura bakma ama bence kezmandan hiç birşey olmaz...;)

eGowiCh
29.Haziran.2007, 09:51
Kezman'ı sildin 2 dakkada bakıyorumda. :asdsad

Bence Güiza-Kezman oynayacak bu sezon. Çift forvet oynayacağımız kesin. Semih yine son dakikaların adamı olur gibime geliyor. Aragones disiplinli adam Kezman'ı yola getirceğini hissediyorum. Patlar bu sezon Kezman.

Kezman-Güiza oynayamaz, mümkün değil :D

Deivid, Edu, Lugano, R.Carlos, Alex. 5 oyuncuyu banko oynuyor varsayarsak geçen yılkı gibi, bir tane yabancı hakkımız kalıyor, o da Güiza olur gelirse, Kezman kontenjana takılıyor. Ya şu saydığım 5'inden biri kesilecek Kezman öyle oynayacak, ya da oynamayacak.

Kezman'ı sattın heralde...:n:

Kezman'ı satılır gibime geliyor, satılmasa bile forma şansını az görüyorum hem kontenjan hem performans olarak.

Katılıyorum ;;)

Burak forvete alınmadı. İlhan'ın ise bence 1 sezon kiraya verilmesi lazım. Kayseri'den Fenerbahçe'ye kaldıramadı bence. 1 sezon kiraya verilp biraz pişmesi lazım zaten daha çok genç önünde uzun yıllar var.

Kezman'ın ise bence en verimli olacağı sene bu sene Aragones onu ispanya'dan tanıyor. Güiza ile birlikte ileriye sürecek bence Kezman-Güiza çok can yakacak.

İlhan'a yeteri kadar şans verilmediğini düşünüyorum, o şansı yakalasa o zaman görürdük performansını, inşallah bu yıl şans bulur.

Kezman ile Güiza dediğim gibi beraber oynayamazlar :D

Kusura bakma ama bence kezmandan hiç birşey olmaz...;)

Kezman eski Kezman olsa ortalığı dağıtır ama eski Kezman değil maalesef, o yüzden de sıradan bir oyuncudan farkı yok.

Cengo
29.Haziran.2007, 10:27
------------------------ Güiza --------------------------------
------------------------ Alex ---------------------------------

--- Uğur ----------------------------- Deivid --------------
--------------- Emre -----------------------------------------

----------------------- Aurelio ------------------------------

Carlos ------- Edu ---------- Lugano -------- Gökhan

----------------------- Volkan ------------------------------

Burak forvete yedek olsun, giden maçta 3. forvet olarak sağa yakın oynasın diye alındı.

Aradones FM08'de 442 / 451 yapılmış, halbuki tek forveti seven bir hoca..

Bordo61Mavi
29.Haziran.2007, 13:04
Daniel Guiza's proposed switch from Real Mallorca to Fenerbahce is on hold following interest from a number of clubs, according to the striker's agent.

Guiza, currently on international duty with Spain at Euro 2008, had been expected to soon complete his move to the Turkish giants after reports claimed a five-year deal had been agreed.

However, the 27-year-old's agent, and girlfriend, Nuria Bermudez has explained that he is considering his options after receiving a number of approaches from other European clubs, reportedly including Manchester City, Roma and Barcelona.

"The move to Fenerbahce has yet to be finalised," Bermudez told AS.

"Now we have received some other offers and it is necessary to study the situation."

Guiza has caught the eye after he claimed the Pichichi in the Primera Divison last season as he top-scored with an impressive tally of 27 goals.

Kisacasi, Fenerbahcenin isi artik zor. Isteyen kulupler arti, ins Fenerbahceye gelir ama

deniz.91
29.Haziran.2007, 15:40
Semih yinemi yok ilk 11 kadronuzda:D

nerazzuri
29.Haziran.2007, 18:49
Aragones’in Fener'i üzen yemini

Aragones, Avrupa Şampiyonası öncesinde katıldığı TV programında, büyük bir yemin etti. Aragones'in yemini Fener'i üzecek gibi.

Fenerbahçe’nin çiçeği burnundaki teknik direktörü Luis Aragones’in, Euro 2008 öncesinde verdiği söz, sarı-lacivertlilerin canını sıkacak.

İspanya Milli Takımı’nın başında, bugün Almanya ile oynanacak final maçına çıkacak olan tecrübeli çalıştırıcı, şampiyona öncesinde televizyondan ilginç bir söz verdi. İspanyol resmi televizyonu TVE1’in popüler programı “Sana bir sorum var” programına katılan Aragones, “Eğer İspanya şampiyon olursa, Madrid-Santiago de Compestela (Corunia) yolunu yürüyerek gidip, hacı olacağım” dedi. Spikerin, “Bu gerçek mi?” sorusuna, İspanyol hoca, “Buradan, 40 milyon İspanyol önünde söz veriyorum, şampiyon olur olmaz bunu gerçekleştireceğim” yanıtını verdi.

Yaklaşık 600 kilometrelik yolu yürüyerek gideceğini belirten Luis Aragones’in, bunu gerçekleştirmesi halinde, Fenerbahçe’nin çalışmasına en az 15-20 gün geç katılacağı, bunun da Fenerbahçe’yi güç durumda bırakacağı belirtildi.

Hıristiyan dünyasının en kutsal yerlerinden biri olarak olarak kabul edilen Santiago de Compestela Katedrali’ne her yıl yüz binlerce kişinin yürüyerek gittiği, bu şekilde hacı oldukları ifade edildi.

internetspor.com

MeMo
29.Haziran.2007, 18:51
Hala Kezman'ın patlamasını bekliyoruz :D

fmsmyrna
29.Haziran.2007, 19:12
Öyle saçma bir şey olacağını sanmıyorum yok 600 km'lik bir yürüyüş yapacakmışta falan filan.Çift forvet oynarsak Deivid ile Kezman rotasyon olur kanımca bazen Deivid oynar kanatta yeni gelicek yabancının yanına Semih gelir.Bazen de Kazım sağ kanat Kezman 11 oynar.Tek forvet oynarsak ve Güiza gelirse Kezman'dan daha iyi oynar tek forveti ancak çok fazla başarı farkı olacağını düşünmüyorum.Zira Kezman bu sezon oynayamayı bilmediği bir pozisyon olmasına rağmen 11 gol attı ki bence bu rakam iyiydi bile.

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2007, 21:15
Fenerbahçe’den bir yıldız daha kaydı. Futbol hayatının büyük bir bölümünü sakatlıklarla geçiren ve büyük umutlarla transfer edilen Kemal Aslan’da yuvadan uçtu.

Birkaç gün önce Başkan Azizi Yıldırım’la oturup bir görüşme yapan Kemal artık oynamak istediğini ve oynayabileceği bir kulübü gitmek içim Yıldırım’dan izin istediğini öğrenildi. Kemal Aslan’ın bu isteği üzerine Yıldırım’ın yıldız futbolcuya izin verdiği ve “ seni ben büyük umutlarla transfer etmiştim yaşadığın şanssız sakatlıklar nedeni ile istediğini bir türlü yapamadın ama ben inanıyorum ki bundan sonra gideceğin kulüpte başarlı olacakın” dediği öğrenildi. Artık resmen Fenerbahçe’den ayrılan Kemal Aslan’a yurt içinden bir çok takımın transfer etmek için yarış içinde olduğu ve yurt dışından da birkaç takımın ilgilenmesi nedeni ile henüz hangi takıma gideceğine karar vermediğini öğrenildi.

Maraton.com.tr

_______

Sakatlıklar onu yedi bitirdi. Büyük yetenekti. Bu sezon tek-tük oynadığı maçlarda da iyi oynadı ama formayı tamamen alamadı Zico'dan. Yolun açık olsun Kemal Aslan.

deniz.91
29.Haziran.2007, 21:18
Oynadığı her maçta iyi gördüm kemali geçen sezon iyi bir oyuncu inşallah düzelir

hp-fm-gs
29.Haziran.2007, 21:20
Ben Kemal'i hiç doğru düzgün oynadığını görmediğim halde kaliteli oyuncu olarak bildim, eğer sakatlıklarla başı dertte olmasaydı avrupada bile oynayabilecek potansiyeli vardı. Yolu açık olsun.

ms1907
29.Haziran.2007, 21:24
çok iyi oyuncuydu aslında ama yinede geç kalmış sayıllmaz tekrar kendini gösterebilir...

Cengo
29.Haziran.2007, 21:38
Kemal'in gitmesi lazımdı, iyi oldu, Manisa'ya verilsin işte..

Nocna Mora
29.Haziran.2007, 21:51
Çok iyi bir oyuncuydu izlediğim kadarıyla...

scar face
29.Haziran.2007, 22:11
Kemal takımda en çok sevdiğim oyunculardandı.Burak Yılmazın sırtında 7 numaralı formayı görünce Kemalin gideceğini anladım.Yolun acık olsun Kemal biz seni çok sevdik...

Universal
29.Haziran.2007, 22:15
Manisaspor'a Güneri Güven isminda altyapımızdan yetişmiş bir ismi verdik. Bana Burak Yılmaz yerine bu isim yedek kulübesinde olsa daha faydalı olurdu. Altyapımızda ki isimleri artık takımımızda görmek istiyorum.

Kemal'in gitmesine sevindim. Çünkü iyi bir oyuncu ve ilkonbirde oynamayı hak ediyor. Sakatlıklar geçirmese Türkiye'nin en iyi ortasaha oyuncularından birisi olabilirdi.

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2007, 22:59
Kemal Gaziantepspor ile anlaştı.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 23:08
Burak Yılmaz 4 yıllık imzayı attı, hayırlısı olsun.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-06-29_brk2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-06-29_brk3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-06-29_brk5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-06-29_brk7.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-06-29_brk10.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-06-29_brk11.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-06-29_brk12.jpg

nerazzuri
29.Haziran.2007, 23:16
Saçlarıda uzatmış yeniden. formada çok yakıştı hani.
İnşallah çok başarılı olur.

GeNç KaRTaL
29.Haziran.2007, 23:37
Valla ben pek yakıştıramadım Fenerbahçe formasını Burak'ın üstünde.Sanırım bu Beşiktaş formasını üzerinde görmeye alışmış olmamdan.Neyse zamanla gözümüz aşina olur.Fenerbahçe camiasına bir kez daha hayırlı olsun.

BeeTLeJuiCe
29.Haziran.2007, 23:46
7 Numara için adam akıllı bir oyuncuyu bir türlü alamadık :@
Gene isimsiz forma alıcam :)

Burak camiamıza hayırlı olsun.

eGowiCh
29.Haziran.2007, 23:47
Aragones Alex'i sevmez mi?

Oynattığı her takımda, santrfor arkasında gezen süratli, araya giren adamlar kullandı. F.Bahçe'de bunu Alex'le yapacak. Ama o zaman...

Real Madrid'in dibinde olmak, A takımının ucuna kadar gelmek ama bir türlü A takımı forması giyemeden, sürekli başka İspanyol takımlarına kiralanmak, en fazla Real Madrid'in rezerv takımı olan Real Madrid Castilla takımının formasını, o da İspanya 2. Ligi'nde giyebilmek... Benim daha doğmadığım yıllarda La Liga'da Real Betis forması ile 33 gol atabilme başarısı. Mükemmel bir frikik ustası, dolayısı ile 'Büyük Ayak' anlamına gelen 'Zapatones' lakabını alma başarısı. İşte böyle bir futbol yaşantısı oldu Aragones'in koçluk yaşamının başladığı Atletico Madrid'de. 1974 yılında ise hemen değişiverdi lakabı. Artık ona "Hortaleza'dan gelen akıllı adam" diyorlardı. İspanya Milli Takımı'nın başına gelene kadar 8 ayrı İspanyol takımı çalıştırdı. Dikkatimi çeken en önemli nokta, 12 defa göreve geldiği bu takımlarda, 12 görevinin 8'inin 1 yılın sonunda bitmesi idi. Yani uzun soluklu olmuyor ya da olamıyordu görevi. Hele ki Reyes'i motive etmek için bir antrenmanda onu Henry ile karşılaştırmak adına Henry için söylediği ırkçı sözler tam anlamı ile bir fiyasko idi. Ki UEFA hem ağır bir para cezası verdi hem de tekrarlanması durumunda İspanya'ya ciddi yaptırımlar uygulayacağı tehdidini yaptı. Her ne kadar Aragones ırkçı olmadığını söylese ve bunu Eto'o, Engonga da teyit etse de, bu Aragones'in siciline hoş olmayan bir olay olarak eklendi. Peki nasıl bir teknik adam Aragones?

Fener onunla çok gol yer mi?

1- Herkes onun gol attırmayı seven kimliğini konuşuyor ama 2000-01 sezonunda ligde 3. yaptığı Mallorca, özellikle deplasmanlarda en az gol yiyen takımdı. Ama aynı Mallorca'da görev yaptığı 2003-04 sezonunda bu sefer ligin en çok gol yiyen 2-3 takımından biri oluyordu. İspanya Milli Takımı, EURO 2008 elemelerinde ve EURO 2008'de hep en fazla gol atan 2 takımdan biri olma özelliğini koruyor, üstelik hem eleme gruplarının, hem de EURO 2008'in en az gol yiyen 2 ekibinden biri oluyordu.

SONUÇ 1: Yani oynattığı takımların gol atma yönünden pek sıkıntısı yok. Ama en önemlisi bunu delice saldırarak değil, savunmayı da iyi yaparak sağlıyorlar. F.Bahçe'nin bu oyun yapısı içinde, eğer ki savunmadan oyuncu kaybetmez ise az gol yiyen bir takım olacağını söylemek mümkün böylece. Ayrıca savunmadaki oyuncuların oyuna topla doğru çıkmalarına çok önem verir. Bu nedenle Lugano ile azıcık kapışacak bence.

Takımda hangi oyuncu kankası olacak?

2-Takımın temel adamı Senna'dır onun için. Çünkü 4'lü defansın önünde çok koşan, alan savunmasını iyi yapan, hem de öne oynayabilme becerisi olan adamı çok sever. Bu adamın araya girerek top kazanma özelliği olmasına dikkat eder. Çünkü bu özellik sadece zeki oyuncularda bulunur.

SONUÇ 2: İşte bu nedenle Aurelio'yu sattırmaz , Aurelio, onun bu takımda en çok güveneceği ve ne olursa olsun sırtından formasını almayacağı birinci adam olur.

Volkan'a gelecek yasaklar

3-Takım oyuna çıkarken genellikle kaleciler topu eliyle ya da en yakınındaki adama ayağı ile verir onun takımında. Uzun yapılan kaleci atışlarını çok sevmez. Bu yüzden çoğunlukla topları kaleciden sağ bek Ramos'a verdirir.

SONUÇ 3: Yani Volkan- Gökhan paslaşmasını çok göreceksiniz. Volkan'ın uzun degajlarına çok rastlamayacaksınız.

Takımın Xavi'si sürpriz bir adam olacak!

4-Takımda Senna'nın önünde mutlaka top kullanma becerisi yüksek bir adam kullanır, bu genellikle Xavi'dir. Fabregas'ı 2. tercih olarak koyar takıma. Çünkü bu adamın sadece gol şansı yüksek bir adam olması ya da gol adamını beslemesini değil, aynı zamanda savunma yapmasını da ister.

SONUÇ 4: İşte burada Fenerbahçe'de sorun gözükmektedir. Fener'in oyun yapısında Xavi ya da Fabregas benzeri bir adam yoktur. Eğer yeni transfer de yapılmayacaksa, sürpriz bir ismi yani Deivid de Souza'yı Xavi konumunda görebilirsiniz.

Alex'i sevecek mi?

5-Oynattığı hemen her takımda, santrfor arkasında gezen, süratli, araya giren adamlar kullandı. Bu yüzden Villa onun için çok önemli bir adamdır. Bu yüzden Torres'in yanına Raul'u almak yerine Villa'yı tercih etti.

SONUÇ 5: İşte Fenerbahçe'de de bunu Alex ile yapacak. Alex'i hele de koşarsa tabii sevecek ve isteyecek. Bu sene Alex'i bambaşka bir pozisyonda ve daha çok gol atarken göreceksiniz. Ama! İşte o ''ama''dan sonrası çok önemli , neden mi ? Yazıyı okumaya devam...

Güiza'yı almak ne kadar doğru?

6-Bu sene hakikaten muhteşem bir sezon geçirdi Güiza. Oynadığı son 13 lig maçının 11'in de, yani nerede ise % 90'ında gol attı ki, bu sayı dünyanın en iyi golcülerinde bile % 40'ı zor geçer. Ama aynı adamın, bundan önceki 2 sezon Getafe'de 10 golü zor bulduğunu, o zamanlarda daha ziyade Copa Del Rey golcüsü olduğunu unutmamak da lazım. Ayrıca Güiza'nın, Mallorca'da Webo ya da Arango ile beraber çift forvet oynadığı da akıldan çıkarılmamalı. Bu nedenle Mallorca, Güiza-Arango (Webo) arkası İbagaza ile oynuyor ve müthiş bir hücum timi oluşturuyordu.

SONUÇ 6: Bu formdaki bir Semih'i takımdan kesmek futbola ihanet olur. Bu nedenle Güiza'yı alacaksanız, Semih'le beraber aynen Mallorca'da oynadığı gibi çift forvet oynatıp, arkasına Alex'i koyacaksınız demektir. Ama o zaman da orta alanın 3'lü olması gerekir. Bu taktik Türkiye ligindeki maçlarda tutar ama Avrupa'da bu taktikle oynayamazsınız, zaten Aragones'in takım taktik yapısında da böyle 2'li forvet arkası oyuncu tipi yok. Bu nedenle Aragones, Güiza'ya ya da onun tipinde bir forvete okey diyorsa, en azından Avrupa'da birini yanında oturtacak demektir. Bu da maçlara Güiza veya her kim alınırsa onunla başlanacak ve Semih'le bitirilecek anlamını vermektedir. Ama bana göre eğer gelecek adam Güiza olursa, ilk 11 konusunda şartlar Semih'le kesinlikle eşit olacaktır.

Sonuç

DR. Gürkan diyor ki: Dede Aragones, sahanın çok içinde olan bir teknik adam. İspanya Milli Takımı'nın hiçbir antrenmanını kaçırmıyor, bizzat eşlik ediyor. Takım çalışmasını seviyor. Çabuk oyunculara, kısa adamlara bayılıyor. Hücum oynatmaya ama bunu oynarken savunma fonksiyonlarını elden bırakmamaya özen gösteriyor. İşine kimseyi karıştırmıyor. Yani başkanın da, medyanında işinin zor olacağını gösteriyor. Kavgadan ve gerilimden hiç kaçmıyor. İnat mı inat, doğru bildiğini yapıyor. Yani, Fener'e zor bir adam geliyor. Yaşını dert etmeyin, Kalli'den daha fit bir adam ve çoğunluğun tersine ben, kafamdaki ilk 2 teknik direktör adayından biri olmasa da, Aragones'in başarılı olacağını düşünüyorum.

Dr. Gürkan KUBİLAY

Erci09
30.Haziran.2007, 01:18
Kezman: Avrupa'nın en iyi jokeri Semih

Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Mateja Kezman, Euro 2008'de takım arkadaşlarının Türk Milli Takımı'na önemli katkılar yaptığını söyledi.

Takım arkadaşı Semih Şentürk'ün Euro 2008'de A Milli Takım'da ortaya koyduğu performansı öven Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü Mateja Kezman, ''Semih Avrupa'nın en iyi jokeri'' dedi.

Kaleci Volkan'ın başarılı, ancak şanssız olduğunu kaydeden Kezman, ''Aurelio her zamanki gibi istikrarlıydı. Kazım'ın oyununu çok beğendim. Özellikle Almanya maçında sahadaki en iyi isimlerden biriydi. Kendini sürekli geliştiriyor. Onun adına çok seviniyorum. Uğur'un da Almanya karşısında gol atmasına çok sevindim. Semih bir kez daha gösterdi ki, Avrupa'nın en iyi jokeri. Onun gibi bir oyuncu daha önce hiç görmedim. Oyunu her an değiştirebilecek bir futbolcu. Takımda böyle oyuncuların olması önemli'' diye konuştu.

''TÜRKİYE'NİN BAŞARISINDAN GURUR DUYDUM''
Türkiye'nin şampiyonadaki performansını da değerlendiren Kezman, geçen sezon Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalması ve ardından da Türkiye'nin şampiyonada elde ettiği başarının ülkeye önemli katkılar sağladığını ifade ederek, ''Türkiye'nin 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki performansı ilginçti. İlk maçlarda iyi oynamadılar ama kazanmayı başardılar. Yarı finalde Almanya karşısında ise harika oynadılar. Bu kez kazanmayı hak ettiler ama kaybettiler. Ama sonuç olarak Türkiye harika bir sonuç elde etti. Gerçekten gurur duydum. Türk futbolunun Avrupa'da böyle temsil edilmesi hepimiz için çok önemli. Artık insanların Türk futbolu hakkındaki düşünceleri değişiyor. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalması ve ardından Türkiye'nin elde ettiği bu başarı, Türk futboluna ve ülkeye önemli katkı sağlıyor'' dedi.

''YENİ SEZONA HAZIRIM''
Kezman, ailesiyle birlikte geçirdiği tatilde kendisini yenilediğini ve yeni sezona hazır olduğunu bildirdi. Geçen sezon özellikle son 6 ay çok başarılı performans sergilediğini, ikinci yarı attığı 10 golle en çok gol atan futbolculardan birisi olduğunu hatırlatan Kezman, ''Ne kadar çok gol atabileceğimi de gösterdim. Türkiye'de olmaktan çok mutluyum. Özellikle Fenerbahçe taraftarları harika. Onlar hakkında konuşmayı çok seviyorum. Onlardan gördüğüm desteği ve sevgiyi hiç bir yerde yaşamadım. Bu sezonda kaldığım yerden devam etmek ve çok gol atmak istiyorum. Geçen sezon son 6 ay gösterdiğim performansı, bu kez sezon başından itibaren sergilemek istiyorum'' şeklinde konuştu.

barahir
30.Haziran.2007, 01:27
Kezman her sezona hazır zaten:)

hp-fm-gs
30.Haziran.2007, 01:28
Hakikaten Kezman hep böyle başlıyor lige zaten. :D

deniz.91
30.Haziran.2007, 01:38
Kezman güzel konuşuyor geldiğinden beri ama icraat yok:)

JunkChorn
30.Haziran.2007, 01:44
:D kezman'ın bu konuşmasını bi hafta önce gazetelerde okumuştum bende..

Gürkan güzel analiz etmiş dede'yi bakalım ne hikmet..

BeeTLeJuiCe
30.Haziran.2007, 01:51
Bakıyorum Kezman hala bize yaranamamış.

Adam bir sürü gol attı. Güvenilir bir kaynak olmasada Türk Wikipedia'da 69 maçta 29 gol olarak gözüküyor.
İngilizcesinde 44 maçta 20 gol olarak gözüküyor. Daha ne yapsın?

barahir
30.Haziran.2007, 01:55
İstatistik yapsak bunların yarısı boş kaleyedir.. Gollerin %90'ı da fener 2-0 yaptıktan sonradır:)

anilton
30.Haziran.2007, 01:56
Bakıyorum Kezman hala bize yaranamamış.

Adam bir sürü gol attı. Güvenilir bir kaynak olmasada Türk Wikipedia'da 69 maçta 29 gol olarak gözüküyor.
İngilizcesinde 44 maçta 20 gol olarak gözüküyor. Daha ne yapsın?

Avrupa kupaları hariç 53 maçta 26 golü bulunuyor...

fmsmyrna
30.Haziran.2007, 02:04
İstatistik yapsak bunların yarısı boş kaleyedir.. Gollerin %90'ı da fener 2-0 yaptıktan sonradır:)

Boş kaleye atılan gol sayılmıyor mu yada 2 kişi çalımlayınca 2 lik mi sayılıyor.Bu tür golcülüğün en önemli temsilcisi Nistelrooy'dur.Ceza sahasında bir şekilde top önüne gelir vurur gol olur.

eGowiCh
30.Haziran.2007, 02:06
Kezman tabii ki yaranamaz bize, zira adam bizi kaç defa ipten aldı ki? Birçoğumuzun beğenmediği, hala onbir adamı değil dediği Semih bizi birçok maçta ipten aldı, puanlar kazandırdı. Kezman'ın bu yıl ligde attığı gollere bakarsak, önemli goller değil, maç bittikten sonra atılan goller.

Kemal'in gönderilmesine sevindim, hiçbir katkısı yoktu, yıllarda yedek kulübesinde, bence iyi oldu gönderilmesi, artık sıkılmıştık ondan. Bu saatten sonra bize faydası olmazdı, iyi bari gitmiş. Can Arat da bir an önce onunla beraber gönderilse keşke :)

KaF KeF
30.Haziran.2007, 02:08
Siz Kezman'ı kafanızdan silmişsiniz..Kezman ligte 30 gol dahi atsa size yaranamaz ..

eGowiCh
30.Haziran.2007, 02:19
30 gol atarsa neden yaranamasın? :) Ancak şu 2 yıllık performansına bakarsak Kezman'ın bize pek faydalı olduğunu söyleyemeyiz. Yıldız oyuncu dediğin maçı koparabilmelidir. Kezman Avrupa maçları dahil şu ana dek Beşiktaş derbisi hariç hiçbir maçı koparamadı. Bu yüzden istenilmeyen adam haline geldi.

fmsmyrna
30.Haziran.2007, 02:19
Golü atış şekli mi önemli ipten almasımı önemli onu anlamadım ben.Golü atış şekli önemli değil bence diğerine gelirsek Fenerbahçe=2-1=Galatasaray 1 gol Beşiktaş=0-1=Fenerbahçe 1 gol şampiyonluğu neredeyse garantiliyorduk bu maçla Süper Kupa Fenerbahçe=2-1=Beşiktaş 1 gol .Yani Deivid çıktı koca sezon 10 önemli maçta gol attı diye el üstünde tutulmaya başladı diğer Tsl maçlarında ruh gibi dolaştı sahada ne bir mücadele ne bir hırs.Kezman'ın hırsı,ruhu yeter.Adam Fenerbahçeli gibi içinde gelerek oynuyor onun dışında hangi yabancı bu kadar içten Carlos büyük yıldız ancak önem vermiyor gidiyor ufak tekmelik takıyor vs uzar gider.Kezman'ın eski performansında olmadığı açık ancak bunda büyük etken üzerindeki baskı ve sistem

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2007, 02:36
Takımın Xavi'si sürpriz bir adam olacak!

4-Takımda Senna'nın önünde mutlaka top kullanma becerisi yüksek bir adam kullanır, bu genellikle Xavi'dir. Fabregas'ı 2. tercih olarak koyar takıma. Çünkü bu adamın sadece gol şansı yüksek bir adam olması ya da gol adamını beslemesini değil, aynı zamanda savunma yapmasını da ister.

SONUÇ 4: İşte burada Fenerbahçe'de sorun gözükmektedir. Fener'in oyun yapısında Xavi ya da Fabregas benzeri bir adam yoktur. Eğer yeni transfer de yapılmayacaksa, sürpriz bir ismi yani Deivid de Souza'yı Xavi konumunda görebilirsiniz.

Appiah bura için biçilmiş kaftan fakat maalesef Fenerbahçe kariyeri bitti.

eGowiCh
30.Haziran.2007, 03:03
Appiah bura için biçilmiş kaftan fakat maalesef Fenerbahçe kariyeri bitti.

Muhammed sana katılmamak elde değil, gerçekten eğer Appiah bu yıl kadroda olsaydı muhteşem olacaktı, Aragones'in istediği her şeye uygun. Yazıda Aragones'in fizik gücü kuvvetli isimleri tercih ettiğine dikkat çekmiş, Appiah hem fizik gücüyle hem de tekniğiyle süper bir oyuncu, tam Aragones'in istediği tarzda bir isim ama Fenerbahçe kariyerinin bitmiş olması üzücü. Keşke tekrar Fenerbahçe'de oynasa, bizim yöneticiler onu takıma kazandırsa. Yeni transferden daha çok sevinirim Appiah'ın takıma kazandırılmasını, zira gerçekten süper bir oyuncu.

Mehmet Aurelio, Appiah, Emre, Selçuk ve Deniz alternatifleriyle Türkiye'nin en iyi orta sahasına sahip olacaktık hem hücum, hem defansif anlamda ama Appiah'ın kaybedilmesi üzücü, bölgesinin en iyi adamıydı.

hp-fm-gs
30.Haziran.2007, 03:05
Kezman nereye gitti ki Egemen ? Ben anlayamadım kusura bakma.

ms1907
30.Haziran.2007, 04:26
Kezman ilk geldiğinde böyle değildi. Hatırlıyorum da uzaktan 90a attığı ceza sahası dışından aşırtma attığı goller vardı. Sonra sakatlandı sanırım adam bitti...

nerazzuri
30.Haziran.2007, 04:35
Kezman ilk geldiğinde böyle değildi. Hatırlıyorum da uzaktan 90a attığı ceza sahası dışından aşırtma attığı goller vardı. Sonra sakatlandı sanırım adam bitti...
hayır hayır.

Zico takıma ilk geldiğinde 4-1-2-1-2 şeklinde oynatıyordu takımı. Kezman tabi daha verilmi oluyordu Fenerbahçe'ye o zamanlar. Sonra Zico medya ve yönetim baskısı sonucu 4-4-1-1 e dönünce Kezman'dan alınan verim iyice kayboldu.

ms1907
30.Haziran.2007, 04:38
hayır hayır.

Zico takıma ilk geldiğinde 4-1-2-1-2 şeklinde oynatıyordu takımı. Kezman tabi daha verilmi oluyordu Fenerbahçe'ye o zamanlar. Sonra Zico medya ve yönetim baskısı sonucu 4-4-1-1 e dönünce Kezman'dan alınan verim iyice kayboldu.

doğru taktik değişmişti ben tam hatırlayamadım olayları :)

Alicanfmfan
30.Haziran.2007, 04:44
Burak ta şimdi emre gibi türkiyenin en iyi futbolcusu mu oldu bir anda :)

KaF KeF
30.Haziran.2007, 04:50
Bunu Nerden Çıkarttın Şimdi?

EreN
30.Haziran.2007, 05:13
Burak ta şimdi emre gibi türkiyenin en iyi futbolcusu mu oldu bir anda :)

Alıntı yapsaydın bari kime yazdıysan bunu? Öyle birşey iddia eden görmedim çünkü.

Alicanfmfan
30.Haziran.2007, 05:25
yok arkadaşlar öyle övüyorsunuzda çok da iyi futbolcu degil :) .Amma fener de iş yapabilir patlayabilir

KaF KeF
30.Haziran.2007, 05:28
Hangi Mesajda kim Övmüş ?

UlquioRRa
30.Haziran.2007, 05:28
Kezman tabii ki yaranamaz bize, zira adam bizi kaç defa ipten aldı ki? Birçoğumuzun beğenmediği, hala onbir adamı değil dediği Semih bizi birçok maçta ipten aldı, puanlar kazandırdı. Kezman'ın bu yıl ligde attığı gollere bakarsak, önemli goller değil, maç bittikten sonra atılan goller.

Golün güzelliğinin ne önemi var ki uzaktan 90'a da atsa, boş kaleye de atsa istatistiklere 1 gol diye geçmiyor mu? Kezman tabii yaranamaz size Zico tek forvet oynatıyordu Kezman oynayamıyordu. Bu sene yeni gelecek teknik adam çift forvet oynatırsa Kezman 30, 35 gol atar bence.

Rsa
30.Haziran.2007, 07:04
Yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı çift idmanla başlayan Fenerbahçe, teknik direktör konusunun netleşmesinden sonra transferler konusunda da gelişmeler yaşamaya başladı.

Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz’ı kadrosuna katan, İspanyol futbolcu Güiza ile de büyük olasılıkla anlaşan Fenerbahçe’de bir gurbetçi oyuncunun transferinde de sona yaklaşılıyor.

Kaleci Serdar Kulbilge’nin kulüple parasal konularda yaşadığı sıkıntılar üzerine Kocaelispor’a gitmesinden sonra bu mevkide eksilen sarı-lacivertliler Belçika’nın Genk takımında forma giyen kaleci Sinan Bolat ile anlaşmak üzere.

Fenerbahçe'nin Sinan ile büyük olasılıkla anlaştığı, ufak pürüzlerin de giderilmesinden sonra genç kalecinin Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Sinan Bolat 3 Eylül 1988 de Kayseri´de doğdu. 77 kilo ağılığında. 1,86 boyunda. Türk kökenli Belçikalı. KRC Genk takımında oynuyor. 1996 yılından beri KRC Genk takımının oyuncusu. 2009 yılına kadar da KRC Genk takımıyla sözleşmesi bulunuyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL

scar face
30.Haziran.2007, 07:17
Turnuvada bitti bakalım Guiza gelecek mi okunuşuyla Guisa:D:D

eGowiCh
30.Haziran.2007, 07:48
Golün güzelliğinin ne önemi var ki uzaktan 90'a da atsa, boş kaleye de atsa istatistiklere 1 gol diye geçmiyor mu? Kezman tabii yaranamaz size Zico tek forvet oynatıyordu Kezman oynayamıyordu. Bu sene yeni gelecek teknik adam çift forvet oynatırsa Kezman 30, 35 gol atar bence.

Attığı gollerin hiçbir önemi yok Kezman'ın. Bu yıl attıklarını çıkarsan sonuç değişmez yani, maç 2-0 olmuş, oyun kopmuş, ondan sonra gol atıyor Kezman, yani hiçbir maçı kurtaramadı ve dolayısıyla da istatistiklerde bize şişirilmiş görünüyor.

Öyle bahane mi olur, tekte oynarım, çiftte oynayamam, forvetsen tek forvet olarak da çift forvet olarak da oynarsın. Bugün Torres nasıl David Villa olmadan süper oynadıysa, Semih nasıl Nihat olmadan Almanya'ya karşı çok iyi oynadıysa, sen forvetsen sisteme karışmayacaksın, sistem beğenmeyeceksin, sisteme uygun şekilde en iyi performansını ortaya koyacaksın.

Kezman bu sene çift forvet oynayamaz kontenjana takılıyor, Kezman ile yabancı santraforu koysan ileriye orta saha veya defanstan hangi yabancıyı keseceksin?

30-35 gol atmak kolay değil Türkiye liginde, gol sayısı epey düştü, geçen yıl 19, bu yıl 17 gol ile kral olundu.

Yeni sezon hazırlıklarına bugün yaptığı çift idmanla başlayan Fenerbahçe, teknik direktör konusunun netleşmesinden sonra transferler konusunda da gelişmeler yaşamaya başladı.

Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz’ı kadrosuna katan, İspanyol futbolcu Güiza ile de büyük olasılıkla anlaşan Fenerbahçe’de bir gurbetçi oyuncunun transferinde de sona yaklaşılıyor.

Kaleci Serdar Kulbilge’nin kulüple parasal konularda yaşadığı sıkıntılar üzerine Kocaelispor’a gitmesinden sonra bu mevkide eksilen sarı-lacivertliler Belçika’nın Genk takımında forma giyen kaleci Sinan Bolat ile anlaşmak üzere.

Fenerbahçe'nin Sinan ile büyük olasılıkla anlaştığı, ufak pürüzlerin de giderilmesinden sonra genç kalecinin Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Sinan Bolat 3 Eylül 1988 de Kayseri´de doğdu. 77 kilo ağılığında. 1,86 boyunda. Türk kökenli Belçikalı. KRC Genk takımında oynuyor. 1996 yılından beri KRC Genk takımının oyuncusu. 2009 yılına kadar da KRC Genk takımıyla sözleşmesi bulunuyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Sinan Bolat haberini geçen gün VATAN gazetesi de verdi, doğruluk payı var, hiç izlemedim ama genç bir kaleci, alınırsa eminim faydalı olur.

MeMo
30.Haziran.2007, 07:56
yok arkadaşlar öyle övüyorsunuzda çok da iyi futbolcu degil :) .Amma fener de iş yapabilir patlayabilir

Ben hiç öyle bişey görmedim.Ayrıca bu forumda abartı görmemişsin :)

eGowiCh
30.Haziran.2007, 07:59
"Aurelio'yla ilgileniyoruz!"

Deportivo La Coruna teknik direktörü Miguel Angel Lotina AS Gazetesi'ne yaptığı açıklamada; Fenerbahçeli Mehmet Aurelio'yla ilgilendiklerini dile getirirken, yıldız oyuncunun menajeri Bayram Tutumlu da bu transferin gerçekleşmesi durumunda Aurelio'nun hayaline kavuşacağını belirtti.

La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna teknik direktörü Miguel Angel Lotina AS Gazetesi'ne yaptığı açıklamada "Mehmet Aurelio Deportivo'nun aradığı tarzda bir oyuncu ve kendisiyle yakından ilgileniyoruz. Aurelio'yu daha önceden de tanıyordum, EURO2008'de de izleyenleri büyüledi" dedi.

Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu ise yıldız oyuncu için İspanya'da futbol oynamanın bir hayal olduğunu ve bu transferin gerçekleşmesi durumunda Aurelio'nun hayaline kavuşacağını belirtti.

Ajansspor Dış Haberler Servisi

fmsmyrna
30.Haziran.2007, 08:12
Forvet sistem ayırt etmemeli mi tamam etmeyenler var ama işte onlar Torres Villa yani Türkiye'ye gelmesi neredeyse imkansız isimler Nihat Villareal'de gol krallığına koşuyordu.Ne oldu milli takımda Çek maçını söylemeyin bana baskı kurmaya başladığımız dakikalardı ve tek başına değildi.Milan Baros geçen şampiyonanın gol kralı bu şampiyonada bir maç tek forvet oynadı ne kadar etkili oldu ?
Aurelio'da artık karar versin takımda kalmak istemiyorsa bir an önce gitsin bu yaşından sonra Şampiyonlar Ligi'nde oynamak varken.Tek sevineceğim nokta Selçuk'un önü açılır.

ms1907
30.Haziran.2007, 08:15
Nasıl bir hayal bu aurelio da . Deportivoyla İspanyada paspas olmakmı Fenerbahçe ile Şampiyonlar liginde oynamak mı? hiç düşünmem bile. Genç bir oyuncu olsa basamak olarak görebilir ama 30una geldi. Valencia ya gidiyosa gitsin yoksa deportivo yazık olur bence...

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2007, 08:15
Aurelio hayaline kavuşmasına kavuşsun da Bayram Tutumlu'nun artık gözü doysun.

____

Maraton.com.tr

anilton
30.Haziran.2007, 08:19
Beyler menajerlere neden kızıyorsunuz?Adamların işi bu,neyden para kazanacaklar başka.Deportivo Aurelio'yu ikna et bize getir,şu parayı al diyor.Onlarda işini yapıyor...

fmsmyrna
30.Haziran.2007, 08:24
Sinan Bolat'ı fm de alırdım bakalım gerçekte nasıl biri

eGowiCh
30.Haziran.2007, 08:26
Beyler menajerlere neden kızıyorsunuz?Adamların işi bu,neyden para kazanacaklar başka.Deportivo Aurelio'yu ikna et bize getir,şu parayı al diyor.Onlarda işini yapıyor...

Tamam işini yapsın da bari gizli yapsın, adam sürekli demeç veriyor. Sen başka menajer gördün mü hiç bu kadar önplanda olmaya çalışıp demeç veren? Ben görmedim, yani bu adamın paranın yanı sıra bir de popüler olma isteği var, ismini duyurma isteği var, Bayram Tutumlu'yu kim tanıyordu, bu sayede herkes tanır oldu.

Aurelio giderse Deportivo'ya yazık olur, yahu gidecek takım mı kalmadı, gidecekse de para kazandırsın bari.

Adiós Aragones!

İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörü olarak bu akşam son maçına çıkacak olan ve gelecek sezon için Fenerbahçe ile anlaşan Luis Aragones, ülkesinin basınında övgü dolu sözlerle uğurlandı.

El Pais gazetesi, ''İnatçı, saplantılı, neredeyse hiç oturmuyor, son noktayı koymak hoşuna gidiyor. Futbol tutkusu asla inkar edilemez'' diye tanımladığı Aragones için ''Luis asla futbolcu olmayı bırakmadı. Onun için teknik direktörlük yapmak, futbolcu olarak ömrünü devam ettirmekte en iyi yoldan başka bir şey değildi'' yorumunda bulundu.

1974 yılında Atletico Madrid ile teknik direktörlüğe başlayan Aragones'in ilk defa İspanya dışına çıkarak Fenerbahçemizde teknik direktörlük yapacağı hatırlatılarak, ''Seyahatlar, oteller, uçaklar asla Luis'i yormuyor. Mutlu olması için eşofmanını giysin yeter'' denildi.

Luis için her şeyin futbol demek olduğunu yazan El Pais, İspanyol teknik adamın sürekli olarak eski arkadaşları ile birlikte çalıştığını, ancak karar aşamasında kendi bildiğini yaptığını kaydetti. ''Onu ürküten bir rakip yok. Romario'ya da Raul'a karşı da durmayı başardı'' diye anlatılan Luis'in aynı zamanda çok iyi bir motivasyoncu olduğu vurgulandı.

Marca gazetesinde yer alan bir köşe yazısında da Luis için ''efsane'' denilirken, ''2006 Ekiminde Dünya Kupası'nda çeyrek finalde Fransa'ya elendikten sonra İspanyol basınında Luis istifadan başka başlık yoktu. Bereket versin ki, istifa etmedi, ama dahası da oldu.

Bunların üzerine bir de İspanya'nın kaptanı, bir numarası Raul'u milli takımdan atarak, herkesi karşısına aldı. Ama şimdi Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İspanya'nın nasıl oynadığını, özellikle yarı finalde Rusya'ya karşı neler yaptığını görünce hepimizin Luis'e özür dilemeye başlamamız gerekiyor'' ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA

ogcj_me
30.Haziran.2007, 08:28
file:///C:/DOCUME%7E1/Kmr/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpghttp://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-06-29_onder4001.jpg

Burak çok yararlı olacak
Hırsı gözünden okunuyorfile:///C:/DOCUME%7E1/Kmr/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2007, 08:52

Tamam işini yapsın da bari gizli yapsın, adam sürekli demeç veriyor. Sen başka menajer gördün mü hiç bu kadar önplanda olmaya çalışıp demeç veren?

İlaveten; hergün çıkıp '' Avrupa'dan teklifler var.'' , '' Aurelio Avrupa'yı istiyor. '', '' Bu sezon büyük ihtimalle ayrılıyor.'' demek kontratının bulunduğu kulübe yani Fenerbahçe'ye numara yapmaktır maaş artışı için blöftür. Gidersin kulübün binasına görüşürsün anlaşamazsan siz yolunuza biz yolumuza der gidersin. Bayram Tutumlu Fenerbahçe ile medyayı kullanarak pazarlık yapmak istiyor. Kızdığımız nokta bu yoksa tabi ki o da işini yapacak.

EreN
30.Haziran.2007, 11:08
Tabi menejer kurbanı futbolcularda oluyor.
En basiti menejerinin gazıyla 2 milyon dolar yıllık isteyen serdar kapı dışarı edildi tabiri caizse..

deniz.91
30.Haziran.2007, 16:14
Sinan Bolat iyi bir yedek olur

ForsakeN
30.Haziran.2007, 16:58
Kemal Aslan G.Antep'te

http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_zk_Kemal004.jpg

Gaziantepspor Kulübü Olağan Genel Kurulu'nda, kulüp başkanlığına İbrahim Kızıl yeniden seçildi. Başkanlığa seçildikten sonra kürsüye çıkan Kızıl, Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Kemal Aslan'ı Gaziantepspor'a transfer ettiklerini açıkladı

''Bu sene kapasite, sınır filan yok. En iyisini alacağız, iki tane olacağına bir tane alalım en iyisi olsun diyoruz. Hedefimiz bu sezon üst sıralar, ama yanlış anlaşılmasın şampiyonluk filan dediğimiz yok. Yalancı durumuna düşmememiz lazım. Bu yıl 40. yılımızda kulübümüze başarılar tattırmak istiyoruz. çok kaliteli bir ekip kuruyoruz. Her mevki için özenle seçim yapıyoruz, hiçbir masraftan kaçınmıyoruz. Ne gerekiyorsa katkı yapmaya, vermeye hazırım.

Kemal'i Fenerbahçe'den kökü ile aldım. Artık Gaziantepspor'un malıdır. Yabancı transferinde ise gelecek hafta müthiş gelişmeler olabilir. 2-3 tane çok kaliteli yabancı oyuncu ile görüşmeler sürüyor. Brezilyalı Tabata dışında görüştüğüm oyuncular var. Kafamıza koyduksak yaparız, bu böyle bilinsin, iki üç ülkede çalışmalarımız var. Hepsi de kaliteli, bilinen isimler. İstediğimiz transferleri gerçekleştireceğiz. Üst sıraları hedeflediğimiz için ince eleyip sık dokuyoruz. Biraz sabır bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

ligtv

ogcj_me
30.Haziran.2007, 18:09
Kemal Fenerbahçeye bu saatten sonra birşey veremezdi
Gönderilmesinde geç bile kalındı

anilton
30.Haziran.2007, 18:14
Tamam işini yapsın da bari gizli yapsın, adam sürekli demeç veriyor. Sen başka menajer gördün mü hiç bu kadar önplanda olmaya çalışıp demeç veren? Ben görmedim, yani bu adamın paranın yanı sıra bir de popüler olma isteği var, ismini duyurma isteği var, Bayram Tutumlu'yu kim tanıyordu, bu sayede herkes tanır oldu.

Egemen Bayram Tutumlu'yu bir sen tanımıyorsun heralde.Bayram Tutumlu'yu dünyadan tanımayan yok,ne popülerliğinden bahsediyorsun....

Bayram Tutumlu Dünya'da sayılı menajerler arasındadır.Dokuz dil biliyor kendisi.Aynı zamanda Maradona'nın en yakın arkadaşlarından birisidir...

http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/trbasin/hurriyet1.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/viernes1.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/esp5.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/esp11.jpg

Diyeceğim odur ki Tutumlu dünya futbolunda çok önemli bir yere sahiptir...:)

CeNTeR_TR
30.Haziran.2007, 18:47
Fenerbahçe

Emre Belözoğlu (Newcastle United)
Luis Aragones (Tek.Dir.) (İspanya Milli Takımı)
Burak Yılmaz (Manisaspor)

Serdar Kulbilge (Kocaelispor)
Arthur Zico (Tek.Dir.) (?)
Kemal Aslan (Gaziantepspor)

eGowiCh
30.Haziran.2007, 20:35
Egemen Bayram Tutumlu'yu bir sen tanımıyorsun heralde.Bayram Tutumlu'yu dünyadan tanımayan yok,ne popülerliğinden bahsediyorsun....

Bayram Tutumlu Dünya'da sayılı menajerler arasındadır.Dokuz dil biliyor kendisi.Aynı zamanda Maradona'nın en yakın arkadaşlarından birisidir...

http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/trbasin/hurriyet1.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/viernes1.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/esp5.jpg
http://www.bayramtutumlumanagement.com/basin/ispanya/esp11.jpg

Diyeceğim odur ki Tutumlu dünya futbolunda çok önemli bir yere sahiptir...:)

Bayram Tutumlu'nun dünyada bu denli popüler olduğuna inanmıyorum, eğer bu kadar popüler olsa böyle gereksiz şeyler yapma girişiminde bulunmaz.

Sürekli diyor, "Laudrup benim iyi arkadaşım.", "Laudrup gideceği takıma Aurelio'yu götürecek.", "Koeman benim kankam." vs. vs.

Böyle şeyler söyleyen adamın ben gerçekleri söylediği konusunda şüphe ederim açıkçası. Bu yaptıkları tamamen ülkede popüler olma çabasından başka bir şey değil. Senin bu yazdığın haberi bilmeyen ülkede o kadar çok kişi var ki. Belki sen popüler diyorsun ama adını hiç duymayıp da sırf bu haberlerden sonra duyan birçok kişi var ülkede, eline gazeteyi aldığında sürekli Tutumlu'nun demeçlerini görünce ister istemez tanıyor.

Bu yıl Ocak ayından beri konuşuyor sürekli, Aurelio'yu Koeman'ın yanına, Valencia'ya götürecekti, bu aralar da Laudrup'un yanına götürme kararı aldı, yakında da Maradona'nın yanına götürür herhalde :)

hp-fm-gs
30.Haziran.2007, 20:41
Resimler söylüyor ama öyle olduğunu. :):D

anilton
30.Haziran.2007, 20:47
Bayram Tutumlu'nun dünyada bu denli popüler olduğuna inanmıyorum, eğer bu kadar popüler olsa böyle gereksiz şeyler yapma girişiminde bulunmaz.

Sürekli diyor, "Laudrup benim iyi arkadaşım.", "Laudrup gideceği takıma Aurelio'yu götürecek.", "Koeman benim kankam." vs. vs.

Böyle şeyler söyleyen adamın ben gerçekleri söylediği konusunda şüphe ederim açıkçası. Bu yaptıkları tamamen ülkede popüler olma çabasından başka bir şey değil. Senin bu yazdığın haberi bilmeyen ülkede o kadar çok kişi var ki. Belki sen popüler diyorsun ama adını hiç duymayıp da sırf bu haberlerden sonra duyan birçok kişi var ülkede, eline gazeteyi aldığında sürekli Tutumlu'nun demeçlerini görünce ister istemez tanıyor.

Bu yıl Ocak ayından beri konuşuyor sürekli, Aurelio'yu Koeman'ın yanına, Valencia'ya götürecekti, bu aralar da Laudrup'un yanına götürme kararı aldı, yakında da Maradona'nın yanına götürür herhalde :)

Egemen hala popüler olma çabası diyorsun ya,adam Dünyanın en gözde menajerlerinden biri,ne popüleri.Kahvedeki adam Tutumlu'yu tanısa ona ne faydası var sanki.Adam işini yapıyor,menajeri konuşmayacakta kim konuşacak...

eGowiCh
30.Haziran.2007, 20:54
Neden başka menajerler konuşmuyor diyorum ben de sana... Şu an en gözde futbolcu Arda Turan, menajeri medyaya çıkıyor mu Tutumlu kadar? Adam tam 6 aydır Aurelio'yu götüreceğini söylüyor, yahu ben böyle menajer görmedim. Götüreceksen götür be kardeşim, zırt pırt bütün gazetelere, televizyonlara neden demeç verirsin? İşini yapmasın demiyorum, yapsın ama kontratı olan bir futbolcuyu götüremeyeceğini anlayınca medyayı kullanmasın.

hp-fm-gs
30.Haziran.2007, 20:57
Neden başka menajerler konuşmuyor diyorum ben de sana... Şu an en gözde futbolcu Arda Turan, menajeri medyaya çıkıyor mu Tutumlu kadar? Adam tam 6 aydır Aurelio'yu götüreceğini söylüyor, yahu ben böyle menajer görmedim. Götüreceksen götür be kardeşim, zırt pırt bütün gazetelere, televizyonlara neden demeç verirsin? İşini yapmasın demiyorum, yapsın ama kontratı olan bir futbolcuyu götüremeyeceğini anlayınca medyayı kullanmasın.

Ahmet Bulut'un medyaya verdiği saçma sapan demeçleri bilmiyor musun Egemen ? Arda'nın menejeri de rahat durmuyor. Sözleşmeli oyuncumuzu ayartıp başka kulüplerin aklını çeliyor. İkisi de böyle bunların.

ms1907
30.Haziran.2007, 20:58
Türk menajerleri bırakın dünyada ne menajerler vardır kimlerin arkadaşı olan. Acaba onlarda her gün demeç verip şunu şuraya bunu buraya götürüyorum deyip gündeme gelmeye çalışıyolar mı? Bayram tutumlu bilmem ne nin kankası olabilir ama bunu her fırsatta dile getirmesi çok rahatsız edici ve popülerlik kaygısı bence. Öyle ki sanki futbolcu değil şarkıcı popçu menajeri gibi.

anilton
30.Haziran.2007, 21:00

İşte popülerliği burada ortaya çıkıyor zaten Egemen.Önüne gelen her menajerin konuşmasını yayınlamazlar.Tutumlu'nun ne kadar önemli bir menajer olduğunu bildikleri için demeçlerine yer veriyorlar.Önemli menajerler basında her zaman var zaten.Ahmet Bulut olsun,Ceylan Çalışkan olsun hep gündemde,basında zaten...

TFF‚ Aurelionun sözleşmesini onaylaşmış olabilir. Şekip Mosturoğlu da bana Marconun serbest olduğunu söyledi. Federasyonun onayı Türkiyede geçerli olabilir ama dışarıda kesinlikle geçerli değildir. Marco serbesttir ve istediği kulübe gidebilir. Bunu Şekip Mosturoğluna da sorabilirsiniz.

eGowiCh
30.Haziran.2007, 21:05
Arkadaş, serbestte alsın götürsün adamı ya, Allah Allah! Serbest diyor da o zaman götürsün bakalım istediği kulübe. Laudrup'a bir kulüp bulamadı daha çalıştıracak, Koeman da öyle, ikisinin de menajeri ama ikisi de boşta şu an, onlara da bir kulüp bulsun önce.

scar face
30.Haziran.2007, 21:11
Yau banene Bayram Tutumludan yok söyle ünlü böyle ünlü ben o adamı nefretle hatırlıcam hep alsın Aureiloyu Betise,Deportivoya götürsün.Bakalım ne kadar mutlu olacak orda?Yılan hikayesine döndü bu iş.Eğer bizde kalacaksa Aureilo menajerini değiştirmeli.

anilton
30.Haziran.2007, 21:14
Götürür götürmez,orasını bilemem,menajerlere oyuncuları başka kulüplere götürmek istiyorlar diye tepki göstermeniz yanlış,adamın işi bu,götürmeye çalışacak tabi ki...

eGowiCh
30.Haziran.2007, 21:17
Götürür götürmez,orasını bilemem,menajerlere oyuncuları başka kulüplere götürmek istiyorlar diye tepki göstermeniz yanlış,adamın işi bu,götürmeye çalışacak tabi ki...

İyi kardeş iyi, senin de en değerli futbolcularından birini bir gün menajerin götürmeye çalışsın, o zaman görürüm ben senin tepkini :) Mesela Bobo, Tello, Holosko, Delgado, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş. Bir gün en formda ve iyi oldukları zaman Avrupa'ya götürülmeye çalışılırsa kontratı olmasına rağmen o zaman tepkini gerçekten çok merak ediyor olacağım.

nerazzuri
30.Haziran.2007, 21:22
Alsın götürsün hadi bekliyoruz.

scar face
30.Haziran.2007, 21:24
Eğer Aureilo kalırsa bizde kimse demesin söyle ünlü böyle ünlü.1 yıldır uğrasıyor götüremiyor derim ben ünü münü sözde kalır.Ama götürürse de helal olsun dicem hodri meydan Tutumlu.

anilton
30.Haziran.2007, 21:36
İyi kardeş iyi, senin de en değerli futbolcularından birini bir gün menajerin götürmeye çalışsın, o zaman görürüm ben senin tepkini :) Mesela Bobo, Tello, Holosko, Delgado, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş. Bir gün en formda ve iyi oldukları zaman Avrupa'ya götürülmeye çalışılırsa kontratı olmasına rağmen o zaman tepkini gerçekten çok merak ediyor olacağım.

Yukarıda adam TFF'den kontratı bitmiştir,serbesttir onayını aldım diyor,hala kontratı vra diyorsun ya...

anilton
30.Haziran.2007, 21:58
Ozaman Anilton belgelesin bizde gözümüzle görünce inanalım. Her sözünü inansaydık herkesin. Neler gelmişti başımıza demi?

Büyütmenın mantıgı yok. Tutumlu iyi bir menejer olabilir ama etik davranmıyor. Egemene hak veriyorum. Adam 6 aydır ha götürecem ha götürecem diyip duruyor. Demekki bişeyler batıyor Tutumluya,birileri dürtüklüyor para getirecek Aurelio diye . O akdar iyi menejerde başka oyuncularla neden bu kadar gündeme gelmiyorda Bu adamla geliyor. Onunda düşündünüz mü,menejeri oldugu için değil, başka sebepler.

Ben iki sayfadır ne diyorum,sen ne diyorsun.Tamam B.Tutum'lu menajer falan değil.Aurelio'da F.Bahçe'den başka takımda oynamaz zaten.Konu kapansın...

anilton
30.Haziran.2007, 22:18
Ben olayı falan büyütmedim.B.Tutum'lu dünyanın en iyi menajerlerinden biridir.Bu böyledir,kimse inkar edemez.Benim en başından söylemek istediğim işini yapan birine(menajerliğini yaptığı bir futbolcuyu başka bir kulübe götürmek için çabalaması) tepki gösterilmesinin yanlış olduğuydu.Ama kendi futbolcuları olunca bunu anlamak zor geliyor heralde.B.Tutum'lu menajeri olduğu X bir futbolcuyu F.Bahçe'ye getirmek içinde yapabilir bunu,ki yapmıştırda.Çünkü onların görevi bu.Misal Aziz Yıldırım arayacak kendisini Sayın Tutum'lu bize Poulsen'i getir sana şu kadar para diyecek,oda gidecek onu Sevilla'dan koparıp F.Bahçe'ye getirmek için uğraş verecek.Bundan doğal bir şey olamaz.Ben bunu söylemeye çalıştıkça arkadaşlar sırf "cevap verebilmek" adına devam ettiler.Benim devam ettirdiğim bir şey değil yani...

Ben yerimide çok iyi biliyorum,ne dediğimide...

eGowiCh
30.Haziran.2007, 23:20
Anilton senin akrabalık bağın falan mı var Tutumlu'yla, söyle de bilelim yani, bu kadar savunduğuna göre.

anilton
30.Haziran.2007, 23:28
Anilton senin akrabalık bağın falan mı var Tutumlu'yla, söyle de bilelim yani, bu kadar savunduğuna göre.

İki sayfadır yazdık,sen benim Bayram Tutumlu'yu savunduğumu mu düşünüyosun?:)

Elli kere söyledim hala anlamamışsın,bu adam menajer ve işini yapıyor,ben bunu belirtmeye çalışıyorum.Yoksa Ahmet'miş,Mehmet'miş tanımam ben...

physicist87
30.Haziran.2007, 23:30
Arkadaşlar böyle önemsiz şeyler için kırıcı konuşmayın, ikiniz de haklısınız :)

Bayram Bey çok iyi bir menejer olabilir ama aynı iyiliğinden karakter olarak (futbol olarak ) söz edemeyeceğim.. Adam tabiki işini ya***ak ama bu adam sadece işini yapmıyor ! İlk devre de star da canlı yayına konuk olmuştu, daha o zamanlar İspanyol bir takımla Aurelionun anlaştığını ve bugünden itibaren Fenerbahçeyle yollarını ayıracağını söylemişti falan filan , sonra anlaşıldı sezon sonuna kadar ikna ettirildi, sezon sonunda Bayram bey yine Aurelio gidecek diye çıktı, sonra Fenerbahçe TFF'ye(sanırım) bu konu hakkında başvurdu opsiyonu elimizde bir yıl daha bizim futbolcumuzdur diye ve bu karar onandı, şimdi tekrar Aurelio'yu istiyorlar da yok bilmem ne de yok bilmem ne, istediklerini bizde biliyoruz yani sayesinde bilmeyende öğrendi bunu ama istiyorlarsa parasını getirsinler alsınlar (şayet uzattılarsa sözleşmeyi) ya da başkanımız yeter deyip nereye gidiyorsa gitsin desin biz de kurtulalım o da kurtulsun herkes önüne baksın..

Bayram Bey sadece etik olmayan şekilde fiyat arttırmak için uğraşıyor , gerek İspanyollara gerekse Fenere, İspanyollara Fener bırakmıo, Fenere İspanyollar peşini bırakmıyor diyor uyanık

eGowiCh
30.Haziran.2007, 23:35
Her işin bir ahlakı vardır. Ben şimdi kulüp yöneticisiyim, oyuncu transfer etmek istiyorum. Oyuncuyu almak için önce etik olarak kulüp ile görüşmem gerekir, anlaşırsam eğer daha sonra oyuncuyla görüşürüm, zira oyuncunun kontratı vardır, oyuncuyla anlaşsam bile kulüple anlaşamadıktan sonra transferi gerçekleştiremem.

Şimdi gidip de etik olmayan yollardan mı yapmalıyım bu işi? Kulüp yöneticisiyim, işimi yapıyorum. Gidip futbolcunun aklını bulandırıp, bonservisini almasını, mutsuz olmasını, iyi oynamamasını sağlarsam eğer yaptığım iş ahlaka sığmaz ama senin bakış açına göre ben "işimi yapıyorum"dur.

Aurelio'nun menajeri de işini düzgün yapsın. Eğer bu kadar kendine güveniyorsa, kontratı olan futbolcunun kontratının gerçek olmadığını düşünüyorsa, FIFA diye bir kurum var, UEFA diye bir kurum var, olmadı CAS diye bir kurum var, gidersin başvurursun nereye başvuracaksın, oyuncuyu istediğin takıma götürürsün. Sürekli tansiyonu yükseltip ortalığı karıştırmak bu işin ahlakına sığmaz. Kontratın uzatıldığının geçerli olmadığını düşünürsen o zaman gerekli kurumlar aracılığıyla haklılığını kanıtlar ve işini bitirirsin, sansasyonel olmak için de bu tarz şeyler yapmazsın.

Jesus_FB
30.Haziran.2007, 23:36
Yahu şu tutumlu tartışmasını artık kesseniz diyorum ikinizde uzattıkça uzatıyorsun belli ki anlaşamayacaksınız daha fazla uzatmanın bir anlamı varmı?

eGowiCh
30.Haziran.2007, 23:38
Uğur Boral'a İngiliz kancası

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyerek milli takımla EURO 2008'de mücadele eden ve Almanya maçında dikkatleri çeken Uğur Boral'a İngilizler kancayı attı.

Blackburn Rovers'ta Mark Hughes'dan sonra göreve gelen ünlü İngiliz Pual Ince'in Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral ve Heerenveen'de forma giyen Amerikalı Michael Bradley'i kadrosuna dahil etmek için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi. Mirror'da yer alan haberde bu iki futbolcunun Ince'den önce de izlendiği belirtilirken Uğur Boral'ın Şampiyonlar Ligi'nde sergilemiş olduğu performansla Blackburn'un dikkatini çektiği kaydedildi.

Bunun yanı sıra Blackburn'un Bradley için 3 milyon paundu gözden çıkardığı ifade edilirken İngiliz yöneticilerin bu transferde Uğur ile görüşmesi için Tugay Kerimoğlu'ndan destek istedikleri belirtildi.

Ligtv.com.tr

LaigLeNoiR
30.Haziran.2007, 23:39
Burak Yılmaz'ı ve ona karşı F.Bahçe'lilerin tutumunu çok merak ediyorum gerçekten :)

Oyuncu falan değil diyen Fenerlilerinde bu transfere nasıl baktıklarını merak ediyorum.

physicist87
30.Haziran.2007, 23:39
Adam futbolcu konusunda fazla Tutumlu :n:

Arkadaşlar Aragones hacca gidicekmiymiş gerçekten?

eGowiCh
30.Haziran.2007, 23:44
Adam futbolcu konusunda fazla Tutumlu :n:

Arkadaşlar Aragones hacca gidicekmiymiş gerçekten?

Yok Gökçe, yalan o haberler, öyle şey mi olur, adam ölür hacda bir de mazallah :D

GÜIZA VE KULÜBÜNDEN BOMBA GİBİ AÇIKLAMALAR!..

Avrupa Şampiyonu İspanya Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Aragones’i alan Fenerbahçe’de şimdi en çok merak edilen konu yeni santrforun kim olacağı? Çok büyük bir kesime göre bu isim yine İspanya’dan...

İspanyollar’a göre La Liga’nın gol kralı, İspanya Milli Takımı'nın santrforu Daniel Güiza, Fenerbahçe ile her konuda anlaştı ve 4 yıllık sözleşme imzaladı...

Ülkenin önde gelen iki gazetesi Marca ve As, bu haberi ısrarla yazarken, muhabirleri de olayın doğru olduğunu savunuyor.

İşte muhabirlerin görüşleri:

Jordi Costa (AS GAZETESİ): "Olayı iyi biliyorum. Fenerbahçe hem Güiza, hem de menajeriyle anlaştı. Sözleşme 4 yıllık olacak. Güiza her yıl için 2 milyon 700 bin euro alacak."

Juan Francisco Castro (MARCA): "Ben haberi duyduğumda 3 sağlam kaynağıma doğrulattım. Güiza’yı Aragones istedi, Fenerbahçe de aldı. Bunu kimse inkar etmesin."

Bunca habere rağmen Fenerbahçe Yönetimi Güiza ismini yalanlamadı. Ancak, doğrulayıcı bir açıklama da yapmadı... Lig Tv, olayı çözmek için önce Güiza’nın kulübü Mallorca’nın yolunu tuttu.

İspanya basınında çıkan haberler Mallorcalı taraftarların tepkisini çekmiş durumda.

Mallorcalı taraftarlar Güiza’nın satılmaması için Mallorca Yönetimi'ne 8 maddelik bir manifesto bile vermişler. Hatta bu durumu protesto etmek için kendilerine ait internet sitelerinde de bir yürüyüş düzenlemeyi organize ediyorlar.

Mallorcalı yöneticiler ise taraftarın bu tepkisine bir anlam veremiyor. Çünkü, Dış İlişkiler Sorumlusu Matias Rebassa öyle bir açıklama yapıyor ki, biz de şaşırıyoruz.

Mallorcalı yönetici Matias Rebassa, ısrarla Güiza’nın satılık olmadığını vurgularken, şu ifadeleri kullanıyor:

"Fenerbahçe’den hiç kimse buraya gelip bizimle görüşmedi. Bizden Güzia’yı isteyen de olmadı... Her şeyi gazetelerden okuyoruz. Biz Güiza’yı kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Ancak, Güiza’nın sözleşmesinde özel bir madde var. İspanya Futbol Federasyonu’na 15 milyon euro artı KDV yatıran Güiza’yı alır.. Eğer Fenerbahçe, Güiza ile anlaştıysa onu bilemem. Ama bizimle hiç kimse görüşmedi..."

Matias Rebassa’nın söyledikleri bunlar... Transferi doğrulamıyor ama Fenerbahçe ile Güzia’nın görüşmüş olabileceğini söylüyor. İşte, bu noktada bize de olayı çözmenin tek yolu kalıyor; Güiza ile konuşmak.

Lig Tv Muhabiri Tunç Elibol, İspanya Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonu olduğu anda Güiza’yı buldu ve konuştu.

Karşımızda Avrupa Şampiyonu bir takımın santrforu vardı ve sempatik davranışlarıyla dikkat çekti ve sonra da Fenerbahçe ile ilgili sorularımızı yanıtladı.

"Şu anda Avrupa Şampiyonluğu’nun keyfini çıkarıyorum. Bir kaç gün hiç bir şey düşünmeden bu coşkuyu doyasıya yaşayacağım. Fenerbahçe ile henüz hiç bir şey net değil... Önümüzdeki günlerde oturup bir karar vereceğim... Fenerbahçe ile henüz yapılmış bir anlaşmam yok."

İşte Güiza’nın söyledikleri de bunlar... Kısacası bu transfer henüz net değil... İspanya basını ısrarla Fenerbahçe’nin bu futbolcuyu aldığını yazıyor... Fenerbahçe Yönetimi bu haberleri ne yalanlıyor, ne de doğruluyor... Mallorca Kulübü ise Güiza’yı kendilerinden kimsenin istemediğini ve bu futbolcunun satılık olmadığını açıklıyor. Güiza’nın söyledikleri ise ortada.

Ortaya iki şık kalıyor... Ya Fenerbahçe sağ gösterip sol vuracak, Güiza yerine başka bir yıldızı renklerine katacak. Ya da sarı lacivertli yönetim, İspanya gol kralını, kulübü Mallorca’dan habersiz transfer etti.

Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek.

İNGİLTERE'DEN DE TALİBİ VAR.

Bu arada İngiltere Premier Ligi’nde mücadele eden Portsmouth takımının menajeri Harry Redknapp da İspanyol yıldızın peşinde.

People Gazetesi’nde yer alan haberde Redknapp’ın öncelikli hedefinin Liverpoollu Crouch olduğu belirtilirken eğer bu transfer gerçekleşmezse ikinci ihtimalin Mallorcalı Güiza olduğu da iddia edildi.

Redknapp’ın Crouch için önereceği rakamın 9 Milyon Pound civarında olacağı düşünülüyor. Liverpool’un oyuncuyu satmaya yanaşmaması durumunda Ronaldo’dan sonra geçtiğimiz sezon Avrupa’da en çok gol atan oyuncu olan Güiza, İngiliz ekibin gündemine gelecek.

Geçtiğimiz günlerde Arsenal'in de Güiza'yı istediği yönünde haberler çıkmıştı.

MARATON.COM.TR ÖZEL

physicist87
30.Haziran.2007, 23:56
Uğur Boral için çok erken daha onuı göndermeyiz değil rovers , chealse bile istese nafile :D

Aragones ne de olsa son tatillerim uzatabildiğim kadar uzatiim mantığıyla yaklaşmıyordur inşallah hayata :D Şaka tabiiiki ama gerçekten bir an önce gelip takımı güzel bi etüt etmesini istiyorum , eksikler gedikler neyse görmeli başkandan oyuncu istemeli belirsizlikleri yok etmeli güzel bir yedek klübesi oluşturmalı yapacak çok işi var , şimdiden sabırsızlanıyorum ilk hazırlık maçımız için..

Wesley Sneijder
01.Temmuz.2007, 01:02
Maraton.com.tr özel kaynaklı Güiza haberi yalan gibi geldi. KDV falan yazmışlar yalan olduğu hemen ortaya çıkıyor. :D

hp-fm-gs
01.Temmuz.2007, 01:19
Uğur Boral gelmiş 26 yaşına zaten artık bunun erkeni mi kalmış, gidecekse şimdi gitsin. :)

fmsmyrna
01.Temmuz.2007, 01:20
Yahu milyon dolarlık kontrat yapıyoruz yaparken de başlayacağı tarih falan bellidir hacca gitme olayı çok saçma bir haber gibi geliyor.

Nedvedmania
01.Temmuz.2007, 01:51
Klup yalanlamıyorsa anlaşmaya az kalmıştır :)

GeNç KaRTaL
01.Temmuz.2007, 01:58
Uğur Boral'da istikrar yok.Bu yüzden Avrupa'ya açılma şansı az.Yoksa çok yetenekli bir oyuncu.

ogcj_me
01.Temmuz.2007, 02:05
Burak Yılmaz'ı ve ona karşı F.Bahçe'lilerin tutumunu çok merak ediyorum gerçekten :)

Oyuncu falan değil diyen Fenerlilerinde bu transfere nasıl baktıklarını merak ediyorum.
Esas Emre'ye karşı tutumu merak et Murat abi :D