PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15

TR.CaPTaiN
19.Haziran.2007, 07:02
Kazım ve Burak sağ kanadı götürür Deivid'e hiç gerek yok. Aslında kontenjan nedeniyle zor durumda kalmamamız gerekir şu durumda. Deivid ve Maldonado'ya yol verilebilir. Bu iki oyuncunun yerine yıldız bir forvet ve geleceğe yönelik genç bir isim alınabilir.

Jesus_FB
19.Haziran.2007, 07:08
Kazım ve Burak sağ kanadı götürür Deivid'e hiç gerek yok. Aslında kontenjan nedeniyle zor durumda kalmamamız gerekir şu durumda. Deivid ve Maldonado'ya yol verilebilir. Bu iki oyuncunun yerine yıldız bir forvet ve geleceğe yönelik genç bir isim alınabilir.

Bence asıl sol açık alınmalı Uğur Boral ve Wederson var ikisde çok fazla güven vermiyor

scar face
19.Haziran.2007, 07:26
Torres,David Villa isimler varken forma şansı bulamazdı Raul.Raul gibi bir oyuncununda yedek kalması sıkıntı oluşturabilir..Ben olsam yeniden doğan Raulu kadroya alırdım.Şemsi bi de kişilik itibarıyla asla sıkıntı yaratacak bi adam değil Raul.Ben o dedenin futboldan anladığına inanmıyorum.

a.arıcı-11
19.Haziran.2007, 17:31
Bence asıl sol açık alınmalı Uğur Boral ve Wederson var ikisde çok fazla güven vermiyor
Katılıyorum.Şu takıma adam gibi bi sol açık almamız gerek.

CeNTeR_TR
19.Haziran.2007, 17:38
Sol Açıkmı nedenki ?

Ne oldu Uğur Boral Wederson'a hee gelen sol açık banko 11 oynayacak adam olursa gerek var ama oynamayacaksa gerek yok bence..

Ayrıca şu ispanyol DEDE takımın başına gelmeyecek dimi bugün birkaç gazetede okudum umarım doğru değildir..

dberksu
19.Haziran.2007, 17:39
Evet,bir yabancıyı daha göndermeliyiz.Burak FB'ye geldiyse Deivid veya Kezman gitsin de sol kanada düzgün birini alalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
umarım gelmez

OMANA
19.Haziran.2007, 18:00
Ya Cesar ya Gomes

F.Bahçe yeniden yabancı kaleci arayışlarına girdi. EURO 2008'de gereksiz kırmızı kart görmesine rağmen gösterdiği performansla göze giren Volkan'a teklifler geleceğini belirten başkan Aziz Yıldırım'ın, "Hemen alternatifini bulun" talimatı verdiği iddia edildi. Listenin başında ise daha önce ilgilenilen Gomes ve Cesar var.

Alex'ten onay çıktı
Alex'in iki vatandaşı için, "Süper" raporunu vermesinden sonra yönetim maliyet araştırmalarına girdi. PSV'nin bırakmak istemediği ve sözleşmesini 2013'e kadar uzattığı Heurelho Gomes ve İnter'li Julio Cesar ile pazarlıklar başladı. Alex'in çocukluk arkadaşı olan Julio Cesar, "Kulübümle anlaşın neden olmasın" diye haber gönderdi.

ABİ YUKARIDAKİ HABERE İBRETLE BAKIN HERHALDE BU GAZETENİN SAHİBİNE BİŞEY YAPTI VOLKAN..BU KADAR BİR OYUNCUNUN ÜSTÜNE GİDİLMEZYA...EN UFAK HATADA ERTESİNDE FENER KALECİ ALIYOR...

efendim birde habere bak..."aziz yıldırım jet hızıyla bir kaleci alın demiş..." hayır ben yalan habere bile artık kızmıyorum..dün kezmanı kocaeline getiren haberden sonra bu neki yani...

ama bu hberi bu gazete tahminim kasıtlı yapıyor..ne zaman volkan bir hata yapsa etresi gün kaleci alıyoruz...

bu arada kezman efendinin 2 senedir en iyi çalıştırdığı organı çenesi yine açılmış efendim gollariyle dönecekiş...biz bilmez miyiz...Kezman az sussanda sermih gibi sahada konuşsan...semih senin kadar kulis yapmayı becerseydi...bir çok maça yedek başlamazdı..Şu kezmanı göndermediler ya hayret ya...

Professeur
19.Haziran.2007, 19:56
Abi zaten Cesar'da Gomes'de kendini kanıtlamış kaleciler transfer edilmesi için Alex'in onayı gerekmiyor ki.Bu arada ben yabancı kaleci olayına karşıyım.Volkan 1. kalecimiz olur.Volkan Babacan'a da şans gelmesi gerekiyor artık o 2. kaleci olur.Bir tane 3. kaleci alabiliriz,genç gelecek vaadeden.

BlackEagle19o3
19.Haziran.2007, 20:00
Gelecek Vadeden kaleci olarak zaten Mert Günok var.O kiraya yollanır bence.2.kaleci alınır , Babacan da 3. kaleci olur...

OMANA
19.Haziran.2007, 20:12
Abi zaten Cesar'da Gomes'de kendini kanıtlamış kaleciler transfer edilmesi için Alex'in onayı gerekmiyor ki.Bu arada ben yabancı kaleci olayına karşıyım.Volkan 1. kalecimiz olur.Volkan Babacan'a da şans gelmesi gerekiyor artık o 2. kaleci olur.Bir tane 3. kaleci alabiliriz,genç gelecek vaadeden.

abi yönetim defalarca hiçbir oyuncumuza görüş sormuyoruz diyor ...defalarca diyor tekrar tekrar diyor ama yalancı basın hergün böyle haber çıkarıyor...

alexten onay çıkmışmış...sanki alex verecek kalecinin parası...inanmıyorum abi yalan bu haberler...

volkan babacan 1 kere fenerin bir kupa maçında oynadı doğrusu ben izlemedim ama izleyenler pek beğenmemiş tabi tek maçla yorum olmaz ama FM 2007 de çizildiği kadar iyi oyuncu olmadığı bir gerçek sanırım zaten o yüzden tırpan yedi araştırmacılarımızdan ...

a.arıcı-11
19.Haziran.2007, 20:29
Aslında Serkan Kırıntılı bizim için iyi transfer olur.Biliyorsunuz Volkan ara sıra sapıtıyor.O sapıtınca Serkan kalede sırıtmaz bence

GeNç KaRTaL
19.Haziran.2007, 20:29
Aragones iddialarının gerçekliği var gibi geliyor bana.

eGowiCh
19.Haziran.2007, 21:26

Katılıyorum Tarık Can abi. Sol açık ihtiyacımız var, Tuncay gittiğinden beri orada bir türlü istediğimiz verimi alamadık. Vederson oynasa bir türlü Uğur oynasa bir türlü. Vederson oynadığında defansif anlamda orada sıkıntı çekmiyoruz, Uğur oynadığında da defansif anlamda hiçbir şey yapamıyoruz. Uğur'un ne kadar kaliteli olduğu da tartışılır ki bence sıradan bir kanat oyuncusu. Oradaki tercihim benim Vederson olur her zaman ama o da ofansif anlamda istediğimiz katkıyı veremiyor.

Aslında sol açığa Yury Zhirkov'u alsak muhteşem olur. Benim şu an istediğim tek sol açık oyuncusu. EURO 2008'de Rusya'nın 3 maçını da seyrettim de, gerçekten olağanüstü bir performans sergiliyor bana göre. Uzaktan şut atıyor, duran topları çok iyi kullanıyor, çok süratli, harika top sürüyor, çalım yeteneği oldukça iyi, inanılmaz kontratağa çıkartıyor takımı ve çok güzel ortalar açıp paslar verebiliyor. Bence tam bizim aradığımız tipte bir oyuncu. CSKA Moscow'da oynuyor almamız zor değil esasında, bizimkiler alsa keşke.

Ben olsam yeniden doğan Raulu kadroya alırdım.Şemsi bi de kişilik itibarıyla asla sıkıntı yaratacak bi adam değil Raul.Ben o dedenin futboldan anladığına inanmıyorum.

Aragones Raul konusunda hatalıydı kesinlikle. Raul gibi bir adam kadroya alınmaz mı? Kadroya almakla kalmayıp banko oynatmalıydı Raul'u, tecrübesi ve kalitesi yeter. Dede bence de futboldan anlamıyor, hatalı bir seçim yaptığı kesin. Fabregas gibi adam da yedek oturuyor zaten, o da saçma.

TR.CaPTaiN
19.Haziran.2007, 21:34
Uğur'un ne kadar kaliteli olduğu da tartışılır ki bence sıradan bir kanat oyuncusu.

Bence kaliteli fakat istikrarsız bir oyuncu.

eGowiCh
19.Haziran.2007, 21:39
Sevilla maçındaki Uğur olsa Türkiye'nin en iyi kanat oyuncusu olur ama her maçta o performansı gösteremediğinden dediğin gibi istikrarsız. Onun ne zaman oynayacağını bekleyemeyiz, sonuçta hedeflerimiz büyük. Ligde hiçbir katkısı olmadı bence Uğur'un bu yıl, tek bir gol bile atamadı. Tuncay öyle miydi? Bizi ipten aldığı maç çoktu Tuncay'ın. Uğur öyle bir şey yapamadı daha.

Jesus_FB
19.Haziran.2007, 22:18
Şu Caner Erkin'i alsak ya

ms1907
19.Haziran.2007, 22:22
Ya inşallah şu yabancı kaleci iddiaları asılsızdır.

a.arıcı-11
19.Haziran.2007, 23:23
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanıyor!..

Aragones ve Luxemburgo gibi teknik direktör isimlerinin öne çıktığı Fenerbahçe’de Almanya Milli takımı hocası Löw hakkında şok bir iddia öne sürüldü.

Sarı lacivertli takımla yollarını ayıran Zico’nun şu anda İstanbul’da olduğu ve Fenerbahçe kulübüne ait olan Kandilli Hasbahçe’de bulunan villasındaki eşyalarını topladığı öğrenildi.

Buraya kadar her şey normal ancak iddialara göre ev yeniden baştan aşağıya donatıldı ve Joachim Löw’ün eşyaları Kandilli’deki villaya getirildi.

Fenerbahçe’de yaşanan sıcak gelişmeler MARATON.COM.TR’de olmaya devam edecek.

Bizden ayrılmayın…

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: Burak ÖZKAYA

Jesus_FB
19.Haziran.2007, 23:59
Löw ispanyolca biliyosa gelsin :)

eGowiCh
20.Haziran.2007, 00:28
Löw ispanyolca biliyosa gelsin :)

İlla İspanyolca mı bilmesi lazım? :)

bySilver
20.Haziran.2007, 00:39
İlla İspanyolca mı bilmesi lazım? :)

Portekizce' de oLur :n:

a.arıcı-11
20.Haziran.2007, 01:05
Fenerbahçe'de İspanyol devri başlıyor!

Ve Fenerbahçe'de İspanyol devri resmen başlıyor!.. Sarı lacivertli ekibin yeni sezondaki teknik direktörü Luis Aragones oldu! Ayrıca İspanyol gol kralı Güiza'nın da transferi bitti!

Zico'nun takımdan ayrılması ile yeni sezonda teknik direktör arayışlarına giren Fenerbahçe, 70 yaşındaki Luis Aragones'le kesin olarak anlaşmaya vardı!
Ajanspor.com'un edindiği bilgiye göre, İspanyol teknik adam Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında sarı lacivertli takımın başına geçecek.
Ayrıca beklenen yabancı santfor transferi de kesinlik kazandı!
BOMBA TRANSFER GÜİZA
Fenerbahçe'de Aragones'le birlikte başlayacak İspanyol rüzgarı, İspanya'da bu sezon 27 golle "gol kralı" olan ve şu an İspanya milli takımı kadrosunda bulunan Güiza'nın transferi ile sürecek..
Aragones'in başında olduğu İspanya milli takımı ile birlikte pazar günü çeyrek final randevusunda İtalya karşısına çıkacak olan Güiza transferinin de kesinlik kazandığı ve yıldız futbolcuyla her konuda anlaşmaya vardığı belirtildi.
Ajansspor.com

Ayrıca Maraton'un haberine göre Manisaspor başkanı Burak İçin Fenerbaçe ile Uğur İnceman için Beşiktaşla görüşüyoruz demiş.

TR.CaPTaiN
20.Haziran.2007, 01:07
Yahu bu iş olmaz. Aragones Aziz Yıldırım'ın babası yaşında adam. Aziz başkan soyunma odasına inip nasıl fırçalayacak. Yok yok olmaz.:p

İspanya Euro2008'de devam ediyor kesinleşmiş bir şey yoktur umarım. Aragones İspanyol federasyonunun 2 yıllık sözleşme teklifini geri çevirmiş. Ayrıca bu Aragones'in 2004 yılında Henry için söylediği sözler Fenerbahçe teknik direktörü olmasını engellemeli. Fenerbahçe'ye böyle birisi yakışmaz.

Aragones veya Luxemburgo geleceğine Yılmaz Vural gelsin razıyım.

eGowiCh
20.Haziran.2007, 02:16
Yahu bu iş olmaz. Aragones Aziz Yıldırım'ın babası yaşında adam. Aziz başkan soyunma odasına inip nasıl fırçalayacak. Yok yok olmaz.:p

İspanya Euro2008'de devam ediyor kesinleşmiş bir şey yoktur umarım. Aragones İspanyol federasyonunun 2 yıllık sözleşme teklifini geri çevirmiş. Ayrıca bu Aragones'in 2004 yılında Henry için söylediği sözler Fenerbahçe teknik direktörü olmasını engellemeli. Fenerbahçe'ye böyle birisi yakışmaz.

Aragones veya Luxemburgo geleceğine Yılmaz Vural gelsin razıyım.

Aynen katılıyorum. Aragones çok disiplinli biriymiş, soyunma odasına girilmesine müsade etmezmiş. Başkan da soyunma odasına girmeyi çok sevdiğinden Aragones olmaz gibime geliyor.

Luxemburgo mu Aragones mi derseniz, kesinlikle Aragones derim. Tabii Löw, Hiddink ve Laudrup'u bu iki hocaya da açık ara tercih ederim. Gönlümden bu saydığım 3 teknik adamdan biri geçiyor, inşallah 3'ünden biri gelir, hangisi gelirse gelsin çok sevinirim. Aragones'e üzülmem de sevinmem de, bekleyelim derim ama Luxemburgo'ya kesinlikle üzülürüm.

Belki de sürpriz bir isim alınır, belli mi olur? Scolari, Capello derken Zico gelmişti 2 yıl önce de.

Varonil
20.Haziran.2007, 02:16
Off Aragones'e hala bir yalanlama gelmedi yahu.Ciddi ciddi teknik direktörlüğe mi getirecekler bu adamı ? Aragones geleceğine Luxemburgo gelsin razıyım.

a.arıcı-11
20.Haziran.2007, 02:20
Zorla bizi Luxemburgo'ya razı edecekler vallahi.Aragones geleceğine o gelsin diyenlerdenim ama sürpriz biriside gelebilir.

KaF KeF
20.Haziran.2007, 02:21
Lüxemburgo'dan daha iyi olduğu kesin..

eGowiCh
20.Haziran.2007, 02:21
Off Aragones'e hala bir yalanlama gelmedi yahu.Ciddi ciddi teknik direktörlüğe mi getirecekler bu adamı ? Aragones geleceğine Luxemburgo gelsin razıyım.

Yalanlama gelmiyor günlerdir hiçbir hocaya. Ne Löw'e, ne Aragones'e, ne Luxemburgo'ya, ne Hiddink'e. Açıklanmasına çok az kaldı anlaşılan, yalanlama gelmediğine göre çalışmalarda sona yaklaşıldı.

Luxemburgo gelmesin yahu, gelirse sonumuz kötü olur. Aragones ondan iyidir yine.

Güiza transferi bitti demiş Ajansspor, gelirse bomba olur. İspanya ligi gol kralı ve dün de maçta harikaydı Güiza, golünü de attı, asistini de yaptı. Ligi dağıtacak kapasitede. 17,4 milyon Euro yazıyor İspanyol basınında bonservis ücreti. Arsenal, Rubin Kazan ve Fenerbahçe'nin talip olduğunu iddia ediyorlar ve Fenerbahçe'nin transferi bitirdiğini belirtmişler.

Aslında bir ihtimal Slaven Bliç gelse ne de güzel olur değil mi? :)

Bir de aklıma geldi de, Ömer Güvenç Aziz Yıldırım'a İsviçre'de "Aragones iddiaları doğru mu?" demiş, başkan "Kesinlikle doğru değil." diye cevap vermiş. Ömer Güvenç söylemişti, aramızda bilenler vardır bu olayı.

Varonil
20.Haziran.2007, 02:25
Slaven Bilic çok iyi bir teknik direktör.Bir ihtimal gelse çok güzel olur.2 yıl önce Scolari,Capello diye konuşurken Zico geldi.Bizim yönetim yine böyle bir şaşırtma yapabilir.

Güiza transferi bittiyse süper bir transfer olur.Dün Yunanistan maçında çok iyiydi,gelirse hem Şampiyonlar Liginde hem de Ligde harikalar yaratır.

---------------------------

F.Bahçe'de son hedef Rijkaard

Fenerbahçe yönetimi son çıkartmayı Frank Rijkaard için Zürih'e yapacak.

Yeni sezon için takımdaki Brezilya ve Güney Amerikalı futbolcuların da çok istediği Luxemburgo ile her konuda anlaşan, ancak, daha iyi isimlerle temaslarını sürdüren Fenerbahçe Yönetimi, son olarak Rijkaard ile masaya oturacak.

İspanyol basını Sarı-Lacivertli ekibin Aragones ile anlaştığı haberinde ısrar ederken, Fenerbahçe'de asıl hedefin geçtiğimiz sezon Barcelona'yı çalıştıran Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard olduğu ileri sürüldü. Fenerbahçe Yönetimi'nin Aragones hakkında çıkan haberleri yalanlamayarak bir şaşırtmaca içinde olduğu, asıl hedefi olan Rijkaard ile Pazartesi günü İsviçre'de buluşacağı iddia edildi.

Barcelona'da başarılı bir yönetim gösteren dünyaca ünlü teknik direktör Rijkaard ile ilk görüşmelerin yapıldığı ve ayrıntısının ise şu olduğu öğrenildi:-Hollandalı teknik adama yıllık 4 milyon Euro önerildi. Rijkaard ise Barcelona'dan aldığı yıllık 6 milyon Euro'yu istedi.-

Rijkaard'dan hayır yanıtı almayan ve bu konuda ısrarcı olan Sarı-Lacivertli yönetimin Hollandalı teknik adamdan randevu istediği ve bunun da Pazartesi günü Zürih'te gerçekleşeceği öğrenildi. Euro 2008'de yoluna devam eden Hollanda milli takımının Cumartesi günü Rusya ile Basel'de oynayacağı çeyrek final maçını izleyecek olan Rijkaard, daha sonra Zürih'e geçecek ve Fenerbahçeli yöneticiler ile buluşacak. Hafta başındaki buluşmada yapılacak pazarlıkta ve diğer şartlarda anlaşma sağlanırsa hemen sözleşme imzalanacak. Böylelikle teknik direktör arayışına nokta koymak isteyen Fenerbahçe yönetimi hazırda beklettiği Luxemburgo'yla çalışmak zorunda kalmayacak. Takımdaki Güney Amerikalı futbolcuların çokluğu nedeniyle ilerde sıkıntı yaşanabileceğini hesap eden Sarı-Lacivertli yönetim bu sayede Berzilyalı hegomanyasını kırmayı da hedefliyor.

19.06.2008
Kaynak : DHA

TR.CaPTaiN
20.Haziran.2007, 05:56
Fenerbahçe'yi yeni sezonda çalıştıracak teknik direktörün kim olacağı sorusunun yanıtı merakla beklenirken, medyada gündeme gelen isimler konusunda taraftarlar da internet sitelerinde fikirlerini bildiriyor.

Fenerbahçeli taraftarlar arasında önemli bir yeri olan taraftar sitesinde, özellikle son günlerde medyada adı sarı-lacivertli ekiple anılan Luis Aragones hakkında olumlu ya da olumsuz çok sayıda görüş yer aldı.

Bir taraftarın "Aragones'e hayır imza kampanyası" başlığıyla açtığı tartışma çok sayıda destek bulurken, sitede başlatılan ankette de "Aragones'i istermisiniz?" sorusuna verilen yanıtların büyük çoğunluğu "hayır" yönünde.

"Hoca değil, geleceğimiz belli olacak" başlıklı taraftar sitesi açıklamasında ise Vanderlei Luksemburgo, Luis Aragones ve Joachim Löw hakkında bilgiler verilerek özetle şöyle denildi: "Yönetimimiz bir teknik direktör adı açıkladığı anda, bize düşen görev onun arkasında kaya gibi durmaktır. Yönetimimiz nasıl taraftarla ilişkisini, dişiyle tırnağıyla uğraşarak en aşağı noktalardan zirveye taşıyan Zico'yu gönderme kararı aldıysa, Fenerbahçemiz'in menfaatlerini düşünerek yeni bir hocayla anlaşacak. Biz taraftarlar kendi içimizden çıkardığımız 'hep destek, tam destek' felsefesine uygun olarak yeni hocamıza sabır göstereceğiz, kendisine zaman tanıyacağız. Hocanın takımı tanıma süresi olduğu, yeni bir ülkeye adaptasyon için süre gerektiği gerçeğine saygılı olacağız.

Yönetimimizin geçmişte yaptığı hataları tekrarlamayıp, Daum ve Zico ile yakalanan başarı yolundan taviz vermeyerek doğru bir hoca tercihi yapacağına inanıyoruz. Artık teknik direktör konusunda bir adım ileri giderek 2-3 yıllık çalışma dönemlerinden 5-10 yıllık dönemlere geçmemiz gerektiğini, bu yolla sadece futbol takımımızın değil, camiamızın futbol kültürünün oturması ve sağlamlaşması yolunda da büyük bir adımın atılacağına inanıyoruz."

Bu arada taraftarlar, İstanbul'da bulunan Fenerbahçe'nin son iki sezonki teknik direktörü Zico'ya bir veda organizasyonu yapılması fikrini de tartışıyor.

Hayır 7050 %75.53

Evet 2284 %24.46

Toplam: 9334 oy

scar face
20.Haziran.2007, 07:09
Yatıp kalkıp Dede gelmesin diyorum ırkcı adamın ne işi var bizde yau:(
Yalnız Zico'yu cok arayacağız bunu söyleyim...

goosfraba
20.Haziran.2007, 09:51
Yalnız DHA'nın yaptığı Rijkaard haberi aklımı karıştırdı benim. Birşeyler var bu belli. DHA yalan haber yapmaz genelde.

ogcj_me
20.Haziran.2007, 10:58
Herkez Aragones diye tutturdu ...

furkanaksin
20.Haziran.2007, 11:01
Rijkaard gelirse bomba olur ama ben inanmıyorum.

Aragones de lütfen gelmesin bir fenerli olarak istemiyorum fenerin kallisi olur ..

Löw gelecek gibi.

physicist87
20.Haziran.2007, 12:25
Ya Allah aşkına ne Aragonesi yaa, akıl var mantık var .. Bize başarıya aç teknik direktör gerekiyor, adam gelmiş 70 yaşına fenerde şampiyon olsa ne olmasa ne , umarım basının uydurduğu bi haberdir ..

Varonil
20.Haziran.2007, 15:24
Yalnız DHA'nın yaptığı Rijkaard haberi aklımı karıştırdı benim. Birşeyler var bu belli. DHA yalan haber yapmaz
genelde.

DHA'da Aragones iddiası

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Sarı lacivertli kulübün 70 yaşındaki tecrübeli teknik adamla büyük oranda anlaşmaya vardığı, iki taraftar arasında küçük pürüzlerin kaldığı bildirildi. Konuyla ilgili henüz sessiz kalan Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonası'nın ardından İspanyol teknik adamın göreve getirileceğini kamuoyuna açıklayacağı ifade edildi. Sarı lacivertli kulübün Aragones'i tercih etmesindeki en önemli nedenin hücum futbolunu çok iyi oynatması, Real Madrid'in efsanevi teknik direktörü Vicente del Bosque'ye benzeyen futbol anlayışı ve futbolcularıyla olan ilişkisinin yanı sıra, Fenerbahçe'nin Güney Amerika ağırlık yabancı futbolcularıyla aynı dili konuşması nedeniyle kolay iletişim kurabilecek olması olduğu öğrenildi.

20.06.2008
Kaynak : DHA

a.arıcı-11
20.Haziran.2007, 16:40
DHA yalan haber yapmaz kanısı nerden geliyor anlamıyorum.DHA=Doğan Haber Ajansı.Bu ajans Doğan Holdinge ait olan tüm gazete ve TV'lere haber veriyo.Yani hiç inanmadığımız Fanatik haberleride DHA'ya ait.

Ayrıca Rijkaard Barça'yı o kadroyla idare edemedi bizimi edecek.Sadece 2005-2006 sezonunda çok iyilerdi.O sezon da Ronaldinho-Eto'o ikilisinin müthiş formu vardı.Ronaldinho gibi bir adamı küsütüren hocadan ne beklenir ki hem

eGowiCh
20.Haziran.2007, 18:49
Dün Almanya'nın elenmesini istedim ama elenmediler. Elenseler Löw'ün gelip gelmeyeceği belli olurdu. Eğer Almanya'nın bir sonraki maçına kadar açıklanmazsa hoca Löw'ün gelme ihtimali epey artar.

krALEX1907
20.Haziran.2007, 19:11
Haftaya takım toplanıyor ne hoca belli ne forvet... İlginçç

a.arıcı-11
20.Haziran.2007, 19:41
Haftaya takım toplanıyor ne hoca belli ne forvet... İlginçç
Başkan takım toplandığı zaman hocamızda santraforumuzda kapta hazır buluncak dedi.Yani önümüzde harreketli bir hafta var.

scar face
21.Haziran.2007, 00:12
Bekliyoruz ama basına acıklanması için yeni transferin bir yabancı oyuncunun sözleşmesinin fesh edilmesi gerekiyor.Yalnız sunu söyleyim hoca konusunda hayal kırıklığı yasadım.Rijkaard gelirse ancak Zico'nun oluşturduğu temeli asabilir diğerleri faso fiso olur.

Jesus_FB
21.Haziran.2007, 00:20
Yeni TD bir süpriz olmazsa Aragones olacak arkadaşlar hepiniz bu olaya alışsanız iyi olacak :)

Wesley Sneijder
21.Haziran.2007, 00:21
Çok geç kalındı yeni T.D. için. Çoktan açıklanmalıydı.

Jesus_FB
21.Haziran.2007, 00:32
İşte Aragonesin teknik ekibi!

İspanyollar tarafından "Onlar Aragones´in şifre kırıcıları" diye adlandırılan bu ekip‚ Jose Armando Ufarte‚ Cesar Mendiondo ve fizyoterapist Dr. Jesus Parades´ten oluşuyor. İşte Aragones´le F.Bahçe´ye gelecek olan teknik kadronun özellikleri:

Jose Armando Ufarte
Aragones´in en büyük yardımcısı. Takımda adeta ikinci bir Aragones gibi hareket ediyor. Sert‚ disiplinli ve en önemlisi işinin uzmanı. Aragones ona çok güveniyor. O da bu güveni hiçbir zaman boşa çıkarmadı. Brezilya´da futbol oynadı. İyi derecede Portekizce biliyor. Bu avantajı sayesinde‚ F.Bahçe´deki Brezilyalı futbolcularla iyi anlaşması bekleniyor.

Doğum tarihi: 17 Mayıs 1941
Doğum yeri: Pontevedra-İspanya
Çalıştığı takımlar: A. Madrid (1988)‚ Racing Santander (1988-1990)‚
Union Deportivo Meride (90-1991)‚ İspanya U-16‚ U-19‚ U-21 (1997-)
Başarıları: U-16 Milli Takımı´yla 1999 ve 2001´de Avrupa Şampiyonluğu.
Futbolculuğu: Brezilya´da Flamengo‚ Corinthians ve Regatas´ta oynadı.
İspanya´da ise Atletico Madrid ile Racing Santander formaları giydi.

Cesar Mendiondo
Luis Aragones´in taktik geliştirme çalışmalarında önemli rol üstleniyor. Cesar Mendiendo enerjik ve hırslı bir antrenör. Rakip takımları izlemek ve analiz etmek onun görevi. Geçmişte‚ rakiplerle ilgili hazırladığı ayrıntılı dosyalar sayesinde Aragones birçok zorlu maçı kazanmayı bildi.
Doğum yeri: Madrid
Doğum tarihi: 1966
Çalıştığı takımlar: Rayo Vallecano‚ Espanyol‚ Merida‚ Atletico Madrid
Görevi: Taktik sorumlusu

Dr. Jesus Parades
İspanya´nın en iyi fizyoterapisti olarak gösteriliyor. Ülke futbolunun iki sembol ismi Raul ve Casillas onun için "Parades varsa fizik-kondisyon sorunu yoktur" ifadesini kullanıyor. Parades´in gelmesiyle birlikte F.Bahçe´deki sakatlık sıkıntısının son bulması bekleniyor.

El Comandante
21.Haziran.2007, 00:34
Aragones inanilmaz yanlis bir secim olur,hem teknik direktörlükten cakmaz hem de irkci bir insan.Daha önce verdigi irkci demecler ortada,yasi ortada ...

anilton
21.Haziran.2007, 00:35
Aragones son derece yanlış bir tercih olur bence...

scar face
21.Haziran.2007, 00:37
Yaslı dede Arago gelme istemiyoruz seni!!!!!!

eGowiCh
21.Haziran.2007, 00:56
İspanya bir elensin bakalım o zaman bu haber doğru mu gerçek mi anlaşılır.

Professeur
21.Haziran.2007, 01:01
Yönetim Argones'i getirirse kötü olur.Takip etmeye çalıştığım kadarıyla çoğu kişi Aragones'i istemiyor.Fenerbahçe camiyası taraftarla ters düşen bir iş yapmak istemez bence.Raul'u kadroya almayan adamdan hayır beklenmez:D.Adam La Liga'da yeniden dönüş yapmış, gol krallığı listesine girmiş sen adamı kadroya alma.Olacak iş değil.Bir de yaşlı bir hoca.Elimizde kalmaz gelirse inşaallah.

Varonil
21.Haziran.2007, 01:11
Aragones mi ? İnanmıyorum,inanmak istemiyorum.Bir resmi açıklama gelsin şu haberlerle ilgili yahu. :mad:

nerazzuri
21.Haziran.2007, 01:16
Aragones gelsin =))

Bazı arkadaşlar uzun vadeli çalışılacaksa Aragones olmasın demiş. Peki hiç düşündünüz mü bizim yönetimin uzun vadeli çalışma isteği olduğunu. Öyle bir istek yok.

Aragones takımı tanımıyor. Az çok bilgi alır. Bu yüzden Zico'nun yaptığı ayrımcılıklar olmaz. Semih bile 11 oynamaya başlayabilir.

Aragones'in ekibi dünya çapında. Hepsi birbirinden disiplinli antrenörler.

Burda hepinizin korkusu Galatasaraylılardan laf yemek. Kalli hesabı.
Yönetimin uzun süreli çalışma isteği yok ise Aragones ilaç gibi gelicektir. Eğer haber doğru ise inşAllah gelir.

Benim Şahsi fikrimi sorarsanız Luis Van Gaal'i isterim tabikide.

eGowiCh
21.Haziran.2007, 03:17
İspanya kampı karıştı

Avrupa Şampiyonası'nın favorilerinden İspanya'nın kampında soğuk rüzgarlar esiyor. Teknik direktör Aragones'in basın toplantısında Ramos'u eleştirmesi üzerine bugünkü idmanda ikili arasında sözlü tartışma yaşandı.

Oyuncuları ile ilgili görüşlerini hiç çekinmeden açıklayan Aragones'in Ramos için, "Saha dışında hareketlerine dikkat etmeli, davranışlarını tasvip etmiyorum" sözlerinin ardından ilk idmanda Ramos, hocasına bu sözlerin ne anlama geldiğini sordu. Aragones'in de Realli yıldıza tepki göstermesiyle ikili arasında tartışma çıktı. Marchena'nın araya girip Ramos'u uzaklaştırmasıyla ortalık biraz yatıştı.

Marchena, yaptığı açıklamada, Ramos'un bu tür durumlarda biraz daha sakin olması gerektiğini söylerken, Torres, "Sadece müzik konusunda biraz atıştılar" diyerek esprili bir yaklaşım sergiledi.

Olayın kahramanlarından Aragones ise, "Sergio çok iyi bir insan ama biraz genç. Daha öğrenecek çok şeyi var. Bu tür tepkileri normal. Aramızda hiçbir sorun yok" dedi.

Bu olaydan sonra Aragones kesinlikle getirilmemeli.

scar face
21.Haziran.2007, 06:03
Ramosun 32 yasında ünlü bir modelle iliişkisi var İspanya da bu cok konusuluyor kıskanmıstır onu:D:D o gelirse gider taslarım o adamı baska adam mı yok yau ırkcı adamın bizim takımımızda işi yoktur.Gitsin Lazioya falan...Raul gibi adam alınmaz mı buraya kacıncı kez yazıyorum gitmis de La Redi almıs...:D:D

eGowiCh
21.Haziran.2007, 06:55
Yeni teknik direktörümüz %99.9 Luis Aragones.

scar face
21.Haziran.2007, 07:58
Yeni teknik direktörümüz %99.9 Luis Aragones.Nasıl yani????

Cengo
21.Haziran.2007, 08:16
Şu dakikadan sonra Türkiye'ye gelmeyecek hoca yoktur, hele finale kalırsak düşünemiyorum ... ...

Ouzy
21.Haziran.2007, 08:32
Yunanistan şampiyon oldu da ne oldu? Gerçi onlar birşey yapmadan şampiyon oldular, o da ayrı birşey ama...

Nocna Mora
21.Haziran.2007, 08:37
Ajansspor fazla spor haberi yayınlamamasına rağmen bu Aragones olayını sitesinde verdi...

Sheriff
21.Haziran.2007, 08:47
Yunanistan şampiyon oldu da ne oldu? Gerçi onlar birşey yapmadan şampiyon oldular, o da ayrı birşey ama...
Yunanistan'la biz birmiyiz.. Bizim avrupada kulüpler bazında da Milli Takımlar bazında da tabiri caizse "şeklimiz" var..

Ouzy
21.Haziran.2007, 09:02
Yunanistan'la biz birmiyiz.. Bizim avrupada kulüpler bazında da Milli Takımlar bazında da tabiri caizse "şeklimiz" var..

Bende öyle olduğunu zannediyordum ama soruyorlar kimi tanıyorsun Türkiye'den diye, Hakan Şükür, Rüştü diyorlar. Şu takımı tanımıyorlar yani.

EreN
21.Haziran.2007, 09:56
Bende öyle olduğunu zannediyordum ama soruyorlar kimi tanıyorsun Türkiye'den diye, Hakan Şükür, Rüştü diyorlar. Şu takımı tanımıyorlar yani.

gidip elin popçusuna sorarsan bilmez tabi ki, gidip ona kendi ülkesinden sorsan yine bilmez.

fmsmyrna
21.Haziran.2007, 10:12
Aragones'in ne işi var bu takımda yahu Yılmaz Vural falan gelsin oldu olucak

Sheriff
21.Haziran.2007, 10:24
Ülkemize avrupadan gelen kupalar var, dünya 3.lüğümüz var, ülkemize gelen birçok yıldız var.. Türkiye diyip geçmeyin arkadaşlar, avrupada oynadığımız tüm takımlar bizden çekiniyor, ve bizim savunmamızdan değil inancımızdan, hırsımızdan, yeteneğimizden hücum gücümüzden çekiniyorlar.. Yunanistan'ın yakaladığı başarının tesadüf olduğunu tüm dünya kabul etti.. Ama bizim başarılarımız tesadüften öte birşey..

a.arıcı-11
21.Haziran.2007, 17:58
Beyler bu Aragones geldi kanısı nerden çıktı.Termi bir açıklama varmı bu konuyla ilgili.Ben bir tek Uğur Dündar söylemiş diye duydum.Onunda şu ana kulple bir ilikisi yok.

Universal
21.Haziran.2007, 19:54
Son günlerde baya uzaklaştım. Aragones, Fenerbahçe ile anlaştı mı? Çünkü çoğu yerde bu isim durmadan geçiyor. Fenerbahçe'ye gelmesini istemiyorum. Yetmiş küsür yaşında en fazla iki sezon kalır, sonra emekliye ayrılır. Bize uzun yıllar hizmet edecek bir isim lazım.

KaF KeF
21.Haziran.2007, 19:56
Batuhan Abi bizde hangi t.d uzun yıllar hizmet verdi ki?

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 20:17
Kim gelirse gelsin TSL'De takımı şampiyon yapamazsa kovulur Bu kadar açık :)

Addolorato
21.Haziran.2007, 20:20
Aragones iyidir iyi gelsin gelsin zaten fernando'nun dediği gibi:D isterse mourinho gelsin averajla şampiyon olamazsa bile kovulur

OMANA
21.Haziran.2007, 20:42
ispanyol hocalardan del bosgue geldi beşiktaş hala kurtulamadı oynattığı futbol rezalet bir sürü tazminatıda cabası ben şddetle karşıyım aragonese ama bakalım sonuç ne olacak

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 20:46
Luis Aragonesin Fenerbahçemize Teknik Direktör Olmasını İster misiniz?

Hayır 17243 %76.77

Evet 5217 %23.22

Toplam: 22460 oy

en büyük taraftar sitemizden anket :/ ...

Rsa
21.Haziran.2007, 20:55
Aragones yerine Werner Lorant'a bile razıyım..

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 20:59
Lucescu gelse ya TSL'yi de tanıyor Bu şartlar altında daha iyisini bulmak çok zor bence

Varonil
21.Haziran.2007, 21:28
Güiza'da sona doğru

Fenerbahçe, İspanya Futbol Federasyonu’ndan özel izin aldı, golcüyü Almanya’da sağlık kontrolünden geçirip, ön anlaşmaya imza attırdı

Fenerbahçe golcüsüne nihayet kavuştu. Teknik direktörlüğe Luis Aragones’i getirmeyi düşünen sarı-lacivertliler, hocaya imza attırmadan öğrencisinin işini bitirdi, Güiza’ya imza attırdı. İspanya Milli Takımı ile birlikte Avrupa Şampiyonası’nda yer alan futbolcu için İspanya Futbol Federasyonu’ndan özel izin alan Fenerbahçe, Güiza’yı Almanya’da sağlık kontrolünden geçirdi. Buradan olumlu sonuç alan sarı-lacivertliler, İspanya Ligi’nde gol krallığına ulaşan Real Mallorca’nın yıldızıyla ön sözleşme yaptı.

Yerini doldurdu
İspanyol kulübü de bu gelişmeler sonrasında forvetini Gineli Alhassane Keita ile takviye etti. El Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre, Mallorca’nın, Suudi Arabistan’ın Al-İttihad takımında forma giyen 24 yaşındaki oyuncuyu beş yıllığına renklerine bağladığı ifade edildi. Gineli oyuncunun bonservisi için 3 milyon euro ödeneceği duyurulurken, Güiza’dan ne kadar para geleceği belirtilmedi.

21.06.2008
Kaynak : Milliyet

scar face
21.Haziran.2007, 21:32
O dede gelmesin taslarım onu:@

GeNç KaRTaL
21.Haziran.2007, 22:05
Aragones gelirse Güiza transferide gerçekleşebilir.

Jesus_FB
21.Haziran.2007, 22:11
Aragones gelirse Güiza transferide gerçekleşebilir.

Malesef ikiside geliyor

TR.CaPTaiN
21.Haziran.2007, 22:18
Özledik seni Zico. :p Yönetimimize güveniyoruz Aragones'in ne kadar yanlış bir seçim olacağı ortadadır.

a.arıcı-11
21.Haziran.2007, 22:33
Güiza neysede Aragones gelmemeli.Aragones'in yardımcalırı gelse iyi olur ama kendisi gelmemeli.Gelirsede 1+1 yıllık anlaşma yapılmalı.Ah Aziz Başkan ah.Çıkıp güzel güzel konuşuyorsun ama şu getirdiğin adamlara bak:(

eGowiCh
21.Haziran.2007, 23:13
Aragones %99.9 Fenerbahçe'nin teknik direktörü olacak. Kendisiyle her konuda anlaşıldı, hiçbir pürüz yok. %0.1'lik ihtimali de Aziz Yıldırım'ın taraftar tepkisinden dolayı son anda vazgeçme ihtimali olarak yazdım. Ama çok çok küçük bir ihtimal.

Aragones ile birlikte Güiza da geliyor. Sağlık kontrolünden bile geçirilmiş Münih'te.

İspanya elenir elenmez açıklanır.

Addolorato
22.Haziran.2007, 00:04
Yahu ispanya milli takım antrenörü ve la liga gol kralı fenerbahçeye gelmiş moraller kötü nedenki yahu bence ikiside gayet başarılı olucaklar ülkemizde

Professeur
22.Haziran.2007, 00:15
Güiza yerinde transfer bence.Eralp Güiza'yı kim istemiyor yahu?:D

Cengo
22.Haziran.2007, 00:17
Yunanistan hiç Dünya Kupası'nda yarı final yaptı mı acaba?

Ayrıca Fenerbahçe son sezon Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finalisti.

Bilmem anlatabildim mi?

eGowiCh
22.Haziran.2007, 00:36
Yahu ispanya milli takım antrenörü ve la liga gol kralı fenerbahçeye gelmiş moraller kötü nedenki yahu bence ikiside gayet başarılı olucaklar ülkemizde

Şimdi bu iki ismin Fenerbahçe'ye geldiğini varsayalım ve değerlendirelim.

Aragones'in artı yönleri
+ Disiplinli (Oyuncular maç ayırt etmeyecek geçen yıl olduğu gibi.)
+ Tecrübeli (Tecrübesiyle takıma çok şey katacak.)
+ Kaliteli bir ekibe sahip (Bu ekibi sayesinde teknik-taktik analizlerde sıkıntı yaşanmayacak ve kondisyon konusunda da geçen yılki fiyasko olmayacak.)
+ Popülarite (Dünyaca ünlü olmasından özellikle İspanyol futbolcuların transferi kolaylaşacak.)
+ Oyun sistemi (Ofansif anlayışı benimseyen ve yaratıcı futbolcuları çok iyi kullanan bir sistemi var.)
+ Oyuncu ayırt etmeme ve takım dengesi (Bu sayede hakeden formayı alacak. Yıldız oyuncularla diğer oyuncular arasındaki dengeyi ve takımsal uyumu iyi sağlayacak.)
+ Kazanım (Futbolculara vereceği çok şey var, hem tecrübesi hem iletişimiyle.)
+ Ekol (İspanyol ekolünü takımımıza aşılayacak, Brezilya ekolünden sonra Avrupa tarzı bir ekolle karşı karşıya kalacak takım ve şüphesiz olumlu olacak.)

Aragones'in eksi yönleri
- Irkçı söylemler (Bu yüzden çok başı ağrıyacak, en ufak bir şeyde basın üstüne gidecek.)
- Yaş (Yaşından dolayı çok eleştirilecek, Kalli gibi.)
- Disiplini sağlama adına oyuncularla yaşanacak sorunlar (Disiplinden taviz vermediği için oyuncularla arasında sorunlar olabilir.)
- Kulüp tecrübesi (Uzun zamandır kulüp takımı çalıştırmadığından sıkıntı yaşayabilir.)
- Taviz (İşine karışılmasına taviz vermediğinden başkanla ve yöneticilerle arasında sorunlar olabilir.)
- Türkiye ligi (Ligimizi iyi tanımadığından sıkıntı doğabilir.)

Güiza'nın artı yönleri
+ Son vuruşlarda olan klası
+ Kalitesini kanıtlamış olması
+ Tek forvetli sistemde (tabii sistem bu olursa) başarılı olması
+ Avrupalı bir golcü olması ve dolayısıyla Avrupa futbolunu iyi bilmesi, Avrupai tarzda oynaması
+ İspanyol bir hocayla çalışacak olmanın verdiği güven ve uyum
+ İspanyolca bilen bir Kezman ve Lugano'nun olmasının vereceği rahatlık
+ Luca Toni örneğinde olduğu gibi olası bir dünya yıldızı olma ihtimali

Güiza'nın eksi yönleri
- Kezman örneğinde olduğu gibi olası bir kötü performansta basının üzerine gitmesi
- Geçen yıl gösterdiği başarının "tesadüf mü" şüphesi
- Aynı başarıyı tekrarlayamaması halinde edilecek büyük zarar
- Türkiye'ye zor adapte olma ihtimali
- Takım içinde uyum sorunu yaşama ihtimali
- Gol kralı olarak gelip de bekleneni verememesi halinde basının üzerine gidip oyuncuyu küstürme ihtimali
- La Liga gibi zor bir ligden gelip Türkiye ligini küçük görüp hüsran yaratma ihtimali

Aklıma gelenler bunlar, elden geldiğince yazmaya çalıştım. İnşallah eksi taraflar hiç gerçekleşmez.

a.arıcı-11
22.Haziran.2007, 01:06
Bütün Fenerbahçeliler büyük bir dünya yıldızı beklerken Güiza'nın gelecek olması biraz hayal kırıklığı yaratıyor.Sonuçta 28 yaşına gelmiş ve La Liga'da 96 maç oynamış biri.İspanya'nın Mehmet Yıldız'ı gibi.28 yaşından sonra gündeme gelebilmiş yani.

Aragones'e hiç girmiyorum zaten gelmesi gerek son kişi.

eGowiCh
22.Haziran.2007, 01:11
Bütün Fenerbahçeliler büyük bir dünya yıldızı beklerken Güiza'nın gelecek olması biraz hayal kırıklığı yaratıyor.Sonuçta 28 yaşına gelmiş ve La Liga'da 96 maç oynamış biri.İspanya'nın Mehmet Yıldız'ı gibi.28 yaşından sonra gündeme gelebilmiş yani.

Aragones'e hiç girmiyorum zaten gelmesi gerek son kişi.

Dünya yıldızı beklerken? Bu beklentiye sokan kim, basın... Her gün Eto'o, Shevchenko, Adriano, Ronaldinho haberleri çıkarsa elbette beklentiye girersin istemeden.

Güiza transfer edilirse kesinlikle taraftarda hayal kırıklığı yaratmaz, yaratmamalı. Bende yaratmaz mesela, çünkü aklı başında bir taraftar bahsi geçen dünya yıldızlarının gelmeyeceğini, gelmesinin zor olduğunu bilir. Adriano'ya 55 milyon Euro, Sheva'ya 30 milyon Euro, Eto'o'ya 40 milyon Euro bonservis bedeli ödenemez.

İspanya'nın Mehmet Yıldız'ı çok saçma bir deyim. Bak aradaki liglere, İspanya ligi ile Türkiye ligini karşılaştırıyorsun. Nihat'ın 18 gol attığı ligde 27 gol atıyor Güiza, bu inanılmaz bir başarıdır. Nistelrooy, Henry, Eto'o, Kanoute gibi isimleri geride bırakıyor, ve daha nicesini.

28 yaşına gelmiş olması da bir şey ifade etmez, Luca Toni kaç yaşında şöhret oldu? Kaç yaşında yıldız oldu?

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 01:18
Egemen'e katılıyorum.Dünyanın en büyük liglerinden La Liga'da 27 gol atmak gerçekten büyük iş.Bence alınırsa müthiş transfer olur.Uyum sorunuda yaşamazsa gollerine Türkiye'de devam eder.Katkısı büyük olur..

hp-fm-gs
22.Haziran.2007, 01:18
Aziz Yıldırım'dan "dünya yıldızı getireceğim" diye bir cümle duymadım ben, o nedenle bu transfere şaşırmadım. Artı, Güiza kesinlikle doğru tercih, hem hızlı hem güçlü hemde bitirici bir forvet. Tam bir striker. Fenerbahçe o konuda doğru bir tercih yaptı bana göre.

Aragones'e gelince;
Bu adamın takımı motive etme, ateşmele özelliği yok bence. Kesinlikle futbolcularıyla da sorunlar yaşıyor. Yani Fenerbahçe'nin Zico'da bulamadığı özellikler Aragones'te de yok.

Eğer transferi gerçekleştiyse söyleyecek şey kalmamış demektir, hayırlı olsun.

fmsmyrna
22.Haziran.2007, 01:20
Güiza benim için hayal kırıklığıdır açıkçası.Aziz Yıldırım kendi söyledi Dünya yıldızı dedi bana göre Güiza bir Dünya yıldızı değildir.Aragones için pek söyleyecek bir şeyim yok açıkçası tamam istemiyorum ama fazla alternatif yok ayrıca İspanyol olduğu için Brezilyalılarla uyumlu çalışabilir.Güiza gelmiş 28'ine yeni vitrin yapıyor.

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 01:23
Bence isimden çok vereceği katkıyı göz önünde tutmak gerekiyor.Adam La Liga'da gol kralı olmuş.Daha ne yapsın.Ayrıca 28 yaşı çok geç bir yaş değil.Heleki Toni'nin 30 lu yaşlarda ismini duyurmasını göz önünde tutarsak..

Ayrıca Aziz Yıldırım devre arasında Hürriyetspor'a verdiği röportajda "Çok önemli bir dünya yıldızı size gelebilirim dedi.Temaslarımız var."gibi bir şeyler demişti.Bu Güiza değildir kesinlikle.Çünkü Güiza o zaman şimdiki kadar isim yapmamıştı.Sanmıyorum Fenerbahçe yönetiminin dikkatini çeksin.Herhalde gelmek isteyen oyuncunun kulübüyle anlaşılamadı..

Lionel Andres Messi
22.Haziran.2007, 01:24
arkadaşlar taş gibi forvet işte güiza daha ne istiyorsunuz :icon_smile:keşke galatasaray'a gelse:)

yunanistan maçındada 1 gol 1 asist yaptı.komple bir forvet.

a.arıcı-11
22.Haziran.2007, 01:25
Dünya yıldızı beklerken? Bu beklentiye sokan kim, basın... Her gün Eto'o, Shevchenko, Adriano, Ronaldinho haberleri çıkarsa elbette beklentiye girersin istemeden.

Güiza transfer edilirse kesinlikle taraftarda hayal kırıklığı yaratmaz, yaratmamalı. Bende yaratmaz mesela, çünkü aklı başında bir taraftar bahsi geçen dünya yıldızlarının gelmeyeceğini, gelmesinin zor olduğunu bilir. Adriano'ya 55 milyon Euro, Sheva'ya 30 milyon Euro, Eto'o'ya 40 milyon Euro bonservis bedeli ödenemez.

İspanya'nın Mehmet Yıldız'ı çok saçma bir deyim. Bak aradaki liglere, İspanya ligi ile Türkiye ligini karşılaştırıyorsun. Nihat'ın 18 gol attığı ligde 27 gol atıyor Güiza, bu inanılmaz bir başarıdır. Nistelrooy, Henry, Eto'o, Kanoute gibi isimleri geride bırakıyor, ve daha nicesini.

28 yaşına gelmiş olması da bir şey ifade etmez, Luca Toni kaç yaşında şöhret oldu? Kaç yaşında yıldız oldu?

Beni beklentiye sokan basın değil.Aziz Yıldırım'ın her sene bir yıldız alacağım sözü,Kış aylarında Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e ''Öyle bir oyuncuyla anlaştık ki Carlos'u bile gölgede bırakacak'' ropörtajı.

Evet bana göre Türkiye şartlarında Mehmet Yıldız neyse İspanya şartlarında Güiza odur.Bak dikkat edersen şartlarında diyorum.Güiza birebir olarak tabi ki Mehmet Yıldız'la kıyaslanamaz ama yaptıkları birbirine çok benziyor.

Gol krallığında Nistelrooy,Eto'o ve daha nicesi adamları geride bıraktı demişsin.Zamanında Zafer Biryol'da Hooijdonk'un önünde gol kralı oldu bu Zafer'i Pierre'den daha mı iyi kıldı.

Belkide dediğin gibi 28 yaşında sonra ortalığı kasıp kavurur ama bunun bir garantisi varmı,verebiliniyorsa bu garanti o zaman eyvallah.

Yineliyorum Güiza gelse takıma yararı olur ama taraftarlarda da hayal kırıklığı olur.

Addolorato
22.Haziran.2007, 01:26
Güiza'ya ödenecek bonservis ve yıllık ücret açıklandımı acaba?

anilton
22.Haziran.2007, 01:27
İspanya liginde gol kralı olmuş,İspanyol Milli takımından forvet geliyor,beğenilmiyor...:S

hp-fm-gs
22.Haziran.2007, 01:28
Hiçbir futbolcu başarılı olacak diye bir garantileme yoktur zaten.Shevchenko Premier Lig'e gittiğinde hepimiz oraya uyum sağlayıp ortalığı kasıp kavuracağını düşünmüştük ama adam bir sezonda 10 dan fazla gol atamadı.

Bence bu kadar karamsar olmayın. İspanya liginde gol kralı olmuş bir futbolcu [27 gol] kesinlikle Türkiye standartlarına göre oldukça yüksektir.

eGowiCh
22.Haziran.2007, 01:38
Bizim başkan daha ne yapsın, ne yapsa yaranamıyor çünkü taraftara. Güiza'yı alıyor, İspanya gol kralı, hala beğenmeyeyip hayal kırıklığına uğrayanlar var.

Başkan İngiltere gol kralı Ronaldo'yu, İtalya gol kralı Del Piero'yu, Fransa gol kralı Benzema'yı, Almanya gol kralı Toni'yi getiremeyeceğine göre üst düzey ligler arasındaki en makul gol kralını getirmiş oldu.

Bence Güiza gayet yerinde bir transfer olur. Adam İspanya Milli Takımı ile çıktığı maçta da bir gol bir de asist yaptı. Torres-Villa ikilisi olmasa Güiza banko oynardı o takımda. Ama ne yazık ki önünde süper klas iki isim var, kesemiyor. Bakın İtalya maçında olur da maç uzatmaya gider veya işler İspanya adına sıkışırsa Güiza oyuna girip golünü atabilir.

hp-fm-gs
22.Haziran.2007, 01:41
Güiza kesinlikle harika bir seçim Fenerbahçe için. Keşke bizde böyle bir futbolcu transfer edebilsek forvete.

physicist87
22.Haziran.2007, 01:46
Aragones yanlış seçim öffffffff :((( siz nie bu kadar eminsiniz yani hangi habere göre yüzde doksandokuz diyorsunuz ?

a.arıcı-11
22.Haziran.2007, 01:48
Bizim başkan daha ne yapsın, ne yapsa yaranamıyor çünkü taraftara. Güiza'yı alıyor, İspanya gol kralı, hala beğenmeyeyip hayal kırıklığına uğrayanlar var.

Başkan İngiltere gol kralı Ronaldo'yu, İtalya gol kralı Del Piero'yu, Fransa gol kralı Benzema'yı, Almanya gol kralı Toni'yi getiremeyeceğine göre üst düzey ligler arasındaki en makul gol kralını getirmiş oldu.

Bence Güiza gayet yerinde bir transfer olur. Adam İspanya Milli Takımı ile çıktığı maçta da bir gol bir de asist yaptı. Torres-Villa ikilisi olmasa Güiza banko oynardı o takımda. Ama ne yazık ki önünde süper klas iki isim var, kesemiyor. Bakın İtalya maçında olur da maç uzatmaya gider veya işler İspanya adına sıkışırsa Güiza oyuna girip golünü atabilir.

bak olayı yanlış anlyorsun.Ben Güiza'ya kötü futbolcu demiyorum ama başkanın söz verdiği gibi Carlos'u da gölgede bırakabilecek bir isimde değil.Hayal kırıklığı bu yüzden.Gelirse eğer çok başarılı olabilir hatta gol kralı olabilir umarım da olur ama başkanın söz verdiği isim değil.

eGowiCh
22.Haziran.2007, 01:56
Carlos'u gölgede bırakacak bir isim elbette değil, ama o açıklama gerçeği yansıtmıyor, yani başkanın öyle bir lafı yok. Resmi siteden de bu açıklandı.

Böyle Bir İfade Kullanılmadı
26 Mayıs 2008 Pazartesi

Bugün tarihli Vatan Gazetesi'nde yer alan bir haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın "Öyle bir oyuncu getireceğim ki Carlos'u bile gölgede bırakacak" şeklinde sözleri olduğunu ancak buna rağmen hala herhangi bir oyuncu transferinin yapılmadığı belirtiliyor. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın bu şekilde bir söylemi kesinlikle olmamıştır. Bu haber yalandır.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Başkanın son 2 açıklamasında, 3 futbolcuyla görüşüldüğü, Fenerbahçe'ye faydalı olacak golcüyü getireceklerini açıkladı. 3 isimden biri de Güiza belli ki, diğerleri kim bilmiyorum. Belki 3 isimden hedeflenen Güiza değildi, onlar olmayınca Güiza transfer edildi, bilemeyiz.

Güiza için 17,4 milyon Euro bedel ödendiği, yıllık da Güiza'ya 3 milyon Euro ödeneceği belirtiliyor.

barahir
22.Haziran.2007, 01:57
Ne yazık ki futbol isimle oynanmıyor.. Bakın Kezman geldiğinde Dünya klasında bi golcüydü ama ne hale getirdi bizi. Belki Güiza Dünya Starı olmayabilir.. Ancak unutulmamalı bize gol atıp takıma katkı sağlayacak adam lazım..

Ayrıca ben Güiza'yı Getafe'den beri takip ediyorm. En olmadık yerde öyle bi gol atıyoki şaşırıyosunuz.. Bence Fenerbahcemiz için son derece doğru bir isim..

efe24
22.Haziran.2007, 06:30
nobre yıldız mıydı hayır ama gollerini atıyodu:D ama guiza da atar bende takip ediyorum fm dede baya bi gol atıyor. aragones haberleri inşallah gerçegi yansıtmıyodur

Universal
22.Haziran.2007, 06:41
Malesef ikiside geliyor

Kesinlikle Malesef. Guzia'nın Kezman'dan hiçbir farkı yok.

Aragones gelirse Lig TV'yi iptal ettirir, Fenerbahçe'nin hiçbir maçımı izlemem.

goosfraba
22.Haziran.2007, 07:42
Bu iki isim için birşeyler kesin mi? Bir açıklama yapıldı mı da böyle kesinmiş gibi konuşuluyor ?

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2007, 07:57
Kesin değil İspanyol basını yazıyor bizikiler çeviriyor.

eGowiCh
22.Haziran.2007, 08:08
Bu röportajdan da anlaşılacağı gibi Aragones büyük oranda bitti. İnşallah yönetim bu hatadan döner. Benim sıcak bakmadığım bir isim ama başarılı da olabilir, kapalı kutu diyebilirim.

Ah Hiddink'i alsak, Laudrup'u alsak, Löw'ü alsak, başka teknik direktör mü kalmadı dünya üzerinde?

Hiddink mesela, eski hocamız, gelse 10 tane forma alır kulübe destek olurum. Hiddink hocası olduğu her takıma çağ atlatıyor, PSV, Kore, Avustralya ve son olarak da Rusya. Gerçekten kurt hoca, muhteşem bir hoca. Aragones'e 100 basar. Keşke Hiddink gelse. Bu kadar mı zor Hiddink'i getirmek? O olmadı Löw, Laudrup var. Bizim yönetim acemice davranıyor.

Zico'yu gönderdiniz, ben destek verdim ama yerine Aragones'in geleceğini bilsem Zico'nun arkasında dururdum. Zico'dan daha iyi bir hoca geleceğini düşünerek gitmesini istedim ama Aragones'in gelmesi tam bir hayal kırıklığı.

İnşallah bu hatadan dönülür.

GeNç KaRTaL
22.Haziran.2007, 08:12
Demekki yönetimin yardımcılarını istemediği iddiaları doğruymuş..

Egemen sanırım Hiddink kulüp çalıştırmak istemiyor.Çünkü kendisinin Rusya'nın başına geçmesinde büyük payı olan Abramoviç'in kulübü Chelsea'nin başına geçmesi söz konusuydu ama o istemedi.

PesimiSTyLa
22.Haziran.2007, 08:12
Bu röportajdan da anlaşılacağı gibi Aragones büyük oranda bitti. İnşallah yönetim bu hatadan döner. Benim sıcak bakmadığım bir isim ama başarılı da olabilir, kapalı kutu diyebilirim.

Ah Hiddink'i alsak, Laudrup'u alsak, Löw'ü alsak, başka teknik direktör mü kalmadı dünya üzerinde?

Hiddink mesela, eski hocamız, gelse 10 tane forma alır kulübe destek olurum. Hiddink hocası olduğu her takıma çağ atlatıyor, PSV, Kore, Avustralya ve son olarak da Rusya. Gerçekten kurt hoca, muhteşem bir hoca. Aragones'e 100 basar. Keşke Hiddink gelse. Bu kadar mı zor Hiddink'i getirmek? O olmadı Löw, Laudrup var. Bizim yönetim acemice davranıyor.

Zico'yu gönderdiniz, ben destek verdim ama yerine Aragones'in geleceğini bilsem Zico'nun arkasında dururdum. Zico'dan daha iyi bir hoca geleceğini düşünerek gitmesini istedim ama Aragones'in gelmesi tam bir hayal kırıklığı.

İnşallah bu hatadan dönülür.

Eger yanlış hatırlamıyorsam bir yerde Hiddink in chelsea nin teklifini reddettigini okumuştum.

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2007, 08:22
Bugüne kadar teknik direktörün açıklanmamasının nedeni yeni teknik direktörün Euro2008'den olduğunu gösteriyor gibi. Yalanlama konusunda çok hızlı olan fenerbahce.org'un günlerdir Aragones'i yalanlamaması da Aragones ihtimalini güçlendiriyor.

Merak ettiğim konu ise; Fenerbahçe gibi gittikçe büyüyen,başarıya aç bir takıma 70 yaşında şimdiye kadar birçok kulüp ile çalışmış kariyerinin son dönemine girmiş bir teknik direktör nasıl düşünülebilir ? Şampiyonlar liginde çeyrek final oynatan, Chelsea'ye kafa tutan fakat Turkcell Super Lig'de şampiyon olamadı diye kellesi alınan Zico'ya haksızlık değil midir bu ? Ha Aragones gelir başarılı da olabilir fakat Fenerbahçe ile Aragones'in yolları çok farklı.

eGowiCh
22.Haziran.2007, 08:38
Bugüne kadar teknik direktörün açıklanmamasının nedeni yeni teknik direktörün Euro2008'den olduğunu gösteriyor gibi. Yalanlama konusunda çok hızlı olan fenerbahce.org'un günlerdir Aragones'i yalanlamaması da Aragones ihtimalini güçlendiriyor.

Merak ettiğim konu ise; Fenerbahçe gibi gittikçe büyüyen,başarıya aç bir takıma 70 yaşında şimdiye kadar birçok kulüp ile çalışmış kariyerinin son dönemine girmiş bir teknik direktör nasıl düşünülebilir ? Şampiyonlar liginde çeyrek final oynatan, Chelsea'ye kafa tutan fakat Turkcell Super Lig'de şampiyon olamadı diye kellesi alınan Zico'ya haksızlık değil midir bu ? Ha Aragones gelir başarılı da olabilir fakat Fenerbahçe ile Aragones'in yolları çok farklı.

Virgülüne kadar katılıyorum.

İnşallah yanılan biz oluruz da Euro 2008'den Löw gelir.

Jesus_FB
22.Haziran.2007, 09:32
Aragones gelirse Lig TV'yi iptal ettirir, Fenerbahçe'nin hiçbir maçımı izlemem.
O zaman hiç durma üzerindeki formayıda çıkar hatta mümkünse fenerbahçe transfer haberleri dahil Fenerbahçe ile ilgili hiç bir konuda senin mesajlarınıda görmeyelim

knsyr
22.Haziran.2007, 16:21
dünkü maçtan sonra arshavini bir kez daha gündeme getirip transfer etse aslında aziz başkan çok ii olur gibi :D

deniz.91
22.Haziran.2007, 17:06
Guiza kesin geliyormu ki ispanyanın gol kralı geliyor siz beğenmiyosunuz:S

a.arıcı-11
22.Haziran.2007, 17:27
Guiza kesin geliyormu ki ispanyanın gol kralı geliyor siz beğenmiyosunuz:S
İşte biz o kadar büyüdük ki Güiza'yı bile beğenmiyoruz.:p
Ayrıca Egemen galiba,sanada şubat ayından beri ortalıkta gezen bir cümlenin yaz aylarına kadar yalanlanmayıp sonra yalanlanması garip gelmiyormu.

Universal
22.Haziran.2007, 18:57
O zaman hiç durma üzerindeki formayıda çıkar hatta mümkünse fenerbahçe transfer haberleri dahil Fenerbahçe ile ilgili hiç bir konuda senin mesajlarınıda görmeyelim

Üstümdeki formayı çıkartmam ama; Aragones gidene kadar Futbol ile ilgili bir konuda konuşmam. ;)

a.arıcı-11
22.Haziran.2007, 19:43
Zico'yu Alex mi istemedi?
Aziz Yıldırım'ın, Arthur Zico ile yola devam etmeme kararında Alex'in rolünün olduğu öne sürüldü

Fenerbahçe kulisleri şok bir iddia ile çalkalanıyor. Başkanımız Aziz Yıldırım'ın, teknik direktör Arthur Zico ile yola devam etmeme kararında Brezilyalı yıldızımız Alex'in rolünün büyük olduğu öne sürüldü. Kaçan şampiyonluğu bir türlü içine sindiremeyen ve bunu dile getiren Yıldırım'ın Alex ile bir görüşme yaptığı ve Brezilyalı yıldızın, "Zico çok iyi bir insan. Bunu kimseye tartıştırmam bile. Fakat takımda büyük hatalar yapıyor. En önemlisi ekip içindeki hassas dengeleri sağlayamıyor" dediği öğrenildi. Brezilyalı teknik adam ile Alex'in arasının çok iyi olduğunun her zaman konuşulmasına karşın, ikilinin sezon sonuna doğru bazı konularda ters düştükleri de belirtildi. Buna gerekçe olarak çalışma prensiplerindeki uyumsuzluk gösteriliyor. Diğer bir iddiaya göre ise teknik direktör Arthur Zico ile kaptan Alex de Souza uzun süredir konuşmuyordu ve aralarındaki bağ kopmuştu.
fenerbahce.com

Addolorato
22.Haziran.2007, 20:15
Eğer iddaa doğruysa yazık valla.. bi futbolcu takım üstünde bu kadar etkin olmamalı şahsi fikrim

nerazzuri
22.Haziran.2007, 20:25
%100 yalan ve çok saçma bir haber. Bu tip haberleri takmıyorum bile.

Fernando Gago
22.Haziran.2007, 20:26
Zico'nun gönderilmesinde en büyük paylardan biride takımda oluşan kamplaşma Brezilyalılar özellikle Alex bunda büyük etken o yüzden yukarıdaki haberin doğruluk payı "0" bence

ms1907
22.Haziran.2007, 21:14
Bence haber yalan. Alex sezon bittikten 2 gün sonra kendi internet sitesinde aynen şöyle konuştu:" Seneye daha başarılı olup olmamamız Zico'nun kalıp kalmamasına bağlı." Tabi eğer bu ifadeyle Zico'nun gitmesini istediğini kastediyorsa onu bilemem...

eGowiCh
22.Haziran.2007, 21:15
Yönetim bu kamplaşmayı önlemek adına belki de Brezilyalı olmayan bir hoca ile çalışmak, hatta Brezilyalı olmayan bir golcü transfer etmek istiyor.

Bugün İtalya-İspanya maçı var, inşallah İspanya elenir de bazı şeyler ortaya çıkar.

ms1907
22.Haziran.2007, 21:21
Yalnız bizde bir Alex gerçeği ve onun sözünden çıkmayan Brezilyalı oyuncu birliği var. Eğer Alex bi huzursuzluk yaparsa vay halimize. Sonuçta Anelka'yı bile doğru dürüst oynatmadı yeteneksiz Nobre'yi gol kralı yaptı. İnşallah Güiza gelecekse eğer onada bi ayrımcılık yapmaz.

eGowiCh
22.Haziran.2007, 21:40
Alex bu yılın sonunda takımdan ayrılacak zaten, son 1 yıl, inşallah bu yıl şampiyon oluruz da Alex de kaptan olarak kupayı kaldırıp öyle veda eder Fenerbahçe'ye.

Bir de bizim yönetim Deivid'i uygun bir fiyata satsa bari, elden çıkarsak. Önümüzdeki yıl Deivid'in mukavelesi bitiyor, bizimkiler yine önceden sözleşme yenilemeyecekler, sona bırakacaklar ve başka kulüp bedavaya kapacak. Ya sözleşmesini uzatalım ya da şimdi satalım.

Sheriff
22.Haziran.2007, 22:21
Aragones İspanya Milli Takımıyla kupayı kaldırırsa acaba onun hakkındaki düşünceler değişecekmi?

barahir
22.Haziran.2007, 22:22
Aragones İspanya Milli Takımıyla kupayı kaldırırsa acaba onun hakkındaki düşünceler değişecekmi?
Sanmıyorum.. Bi laf vardır.. Altın Semer'de vursan yine aynı..

Sekopej
22.Haziran.2007, 22:49
Zico'nun geldiği dönemi düşünüyorum, o kadar bekledik gele gele kim geldi, Fenerbahçeliliğimi donduruyorum vs gibi yorumlar olmuştu. Ama sonra Zico bize avrupada en büyük başarımızı yaşattı.

Şimdi de Aragones gelecek iddiaları dolaşıyor. Gelirse hayatta Fenerbahçeliliğimi dondurmam, Lig TV'mi iptal ettirmem. Tabi ki öncelikli tercihim o olmaz, ben hala Löw'ü istiyorum, belki de gelir umutla bekliyorum. Ama Aragones de gelirse hemen olumsuz düünmek, karamsar olmak yerine neler yapabilir onu düşünürüm, mutlaka O'nun da bu takıma katacağı şeyler olacaktır. Daha hiç maç yapmadan bu kadar eleştirmek bence doğru değil.

Güiza ise son çıkan sağlık kontrolü haberlerinden sonra kesin gibi. Aragones getiriyordur muhtemelen O'nu ve 2 sene boyunca da takımın hocası O olacak. 1 hafta iersinde herşey belli olur.

eGowiCh
22.Haziran.2007, 23:03
Aragones gelmese belki Güiza'yı getiremeyecekti yönetim, böyle bir şey de olabilir.

Aragones'i ben istemiyorum Serkan abi gibi ama belli olmaz, bakarsın başarılı olur ama yine de bir soru işareti olacak. Yani Fenerbahçe taraftarında Zico ne oluşturduysa Aragones de onu oluşturacak. İçimiz rahat etmeyecek tam olarak. "Oh be iyi bir hoca geldi, bu sene rahatız" diyemeyeceğiz. Mesela Löw gelse çoğu kişi "Harika bir hoca getirdik, bu sene çok çok başarılı oluruz." diyecek eminim.

Kesinlikle Lig TV'yi iptal ettirmem, Fenerbahçeliliğimden de vazgeçmem, Aragones de gelse, bir başkası da desteğim sürer.

Fatih Terim gelmediği sürece aşırı tepkim olmaz. Ama olur da Terim gelirse gerçekten büyük bir tavır alır, kulübe maddi anlamda hiçbir destekte bulunmam, sadece maçları seyrederim.

Sekopej
22.Haziran.2007, 23:08
Tepki elbette olacak, hedeflerini büyüten bir kulübün başına, genç ve hedefi olan birisi getirilmeli. Genç olmasa da Fenerbahçe'yi bir ara basamak olarak görmeli, son basamak olarak değil.

Aragones'in söylediği ırkçı laflardan ve geçen sene Kalli'yle bu yönde dalga geçen bazı taraftarın şimdi aynı durumla karşı karşıya olmalarını kabullenememe durumundan dolayı tepki gösteriliyor. Yoksa disiplin anlayışı nedeniyle Zico'dan sonra takımın toparlanmasında çok faydalı olacaktır. Zico oyunculara serbestlik tanıyordu bu nedenle de kolay maçlara takımı hazırlayamıyordu.

Yine de Aziz Yıldırım da bu takımın kötülüğünü istemez ve yaşadığı tecrübeler de oratada ve ona göre bir seçim yapacaktır.

Bordo61Mavi
22.Haziran.2007, 23:51
Aragones bundan once irkcilik yapmamisti, Fenerbahcede siyahi oyuncular var bence sakincali.

Guiza ise guzel transfer bence, cift forvet oynamasi lazim Fenerbahcenin. Alex in sistemi felan onemli degil, orta sahada bi yer bulur oda

OMANA
23.Haziran.2007, 00:09
Senior clubs1YearsClubApp (Gls)*1998–1999
1999–2002
1999–2000
2002–2003
2003
2003–2005
2005–2007
2007–2008
Xerez CD (http://en.wikipedia.org/wiki/Xerez_CD)
RCD Mallorca (http://en.wikipedia.org/wiki/RCD_Mallorca)
→Dos Hermanas (http://en.wikipedia.org/wiki/Dos_Hermanas_CF) (loan)
Recreativo Huelva (http://en.wikipedia.org/wiki/Recreativo_de_Huelva)
FC Barcelona B (http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Barcelona_B)
Ciudad de Murcia (http://en.wikipedia.org/wiki/Ciudad_de_Murcia)
Getafe CF (http://en.wikipedia.org/wiki/Getafe_CF)
RCD Mallorca (http://en.wikipedia.org/wiki/RCD_Mallorca)00 0(0)
07 0(1)
22 0(8)
04 0(0)
15 0(5)
81 (36)
61 (20)
37 (27)
abi yukarıdakiler guizanın oynadığı maç sayısı ve attğı gol sayısı elbette geçen sene patlama yaptığı bir gerçek ama yani getafedeykende yatmamış yani her zaman golr yakın bir adam olmuşş

bir de ilk defa fenerbahçe bu kadar formda ve hazır adam alıyor avrupadan...kezman gibi kadroya gid,remeyen değil gol kralı olan bir adam...yani formda yani hazır bu yönünyle iyi ..

ayrıcasize ufak bir not.. 27 golün hiçbirisi penaltıdan değilmiş..(iyi zaten fenerbahçede bu kadar az penaltı çalındığı sürece fenerdede olmayacaktır!!!) :)

a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 00:14
Aragones'i hiç istemiyorum ama takımın başına o geçerse ben yine gider forma,t-shirt,saat gibi orijinal ürünlerimi almaya devam ederim.Hiç kimse Fenerbahçeden önce gelmez benim için.Onu yedek kulübesinde görmek istemem ama bizim ''Dar ağacında olsak bile son sözmüz Fenerbahçe''gibi anlamlı bir sloganımız var ve bu slogana ihanet edilmemeli.Ben bugün Emre'den nefret ediyorum ama sırf o geldi diye Fenerbahçeliliğimden vazgeçecek değilim.Neyse İspanyadan ilginç bir haber ekliyiorum.

Son günlerde Fenerbahçe’nin transfer gündeminde ilk sırayı kimselere kaptırmayan Mallorcalı Güiza ilginç bir gösteriye konu oluyor.

Geçtiğimiz sezon İspanya Birinci Ligi La Liga’da gol kralı olarak Mallorcalı taraftarların sevgilisi haline gelen İspanyol yıldız Fenerbahçe de dahil olmak üzere bir çok Avrupa devinin dikkatini çekmiş ve kulübü bu futbolcuya 15 Milyon Euro fiyat biçmişti.

Güiza’nın Fenerbahçe ile anlaştığı hatta sağlık kontrolünden bile geçtiği haberleri İspanyol basınından eksik olmazken Mallorcalı taraftarlar da artık isyan etti ve ilginç bir karar alıp taraftarların buluşma noktası olan “www.bermellones.com” adresli sitede bir bildiri yayınladılar.

Buna göre, Mallorca şehrinin en ünlü meydanı olan “Plaza del los Patinas” 28 Haziran Cumartesi akşamı taraftarların gösterisine ev sahipliği yapacak. Gösterinin amacı ise Güiza’yı satmaya çalışan yönetime tepki göstermek ve futbolcunun kulüpte kalmasını sağlamak.

Bildirinin açıldığı başlık altında taraftarlarca yazılmış bazı ilginç sözler şu şekilde:

- Güiza takımın temel direği. Takım onun etrafında oluşturulmalı.

- Yöneticiler bizi düşünmek zorunda, taraftarı dinlemek zorunda. Güiza sadece Fenerbahçe’ye değil hiçbir takıma satılmamalı.

- Güiza’nın satılması bizi geriye düşürecek ve rakiplerimizin elini güçlendirecektir.

- Kulüp sevgisi farklıdır, parayla ölçülemez.

- Gol kralı olmak satılmamak için yeterli değil mi?

- Güiza bize sahada da para kazandırabilir. Sadece yönetimin ofisinde değil.

- Her kulüpte tarih yazan futbolcular vardır. Güiza da onlardan biri.

MARATON.COM.TR ÖZEL

efe24
23.Haziran.2007, 01:37
aragones ırkçı olabilir ama şuanda ispanya takımının orta sahasında oynayan senna siyaehi değilmi peki bu adamı niye aldı ozaman takıma?

scar face
23.Haziran.2007, 03:38
aragones ırkçı olabilir ama şuanda ispanya takımının orta sahasında oynayan senna siyaehi değilmi peki bu adamı niye aldı ozaman takıma?Senna'ya mecburda ondan ne Xavi,ne Ineasta ne de Cesc,Senna gibi bir çapa değil hiç olmadılar olamazlarda...

Zico kırgın ayrıldı
Zico, kulübümüzle yollarını ayırdıktan sonra son bir genel değerlendirme yaptı
(Ayıp değil mi bu yapılanlar,Zico bunları hak etti mi?)

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Brezilyalı teknik direktör Zico, yeni sezonda sarı-lacivertli takımın başına geçeceği öne sürülen İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones'i tanıdığını ve sarı-lacivertli kulübe gelmesi halinde başarılı olmasını umduğunu belirtti. Zico, ''Sizden sonra takımın başına büyük ihtimalle İspanyol Luis Aragones gelecek. Kendisiyle ilgili ne demek istersiniz'' sorusu üzerine, ''Aragones'i tanıyorum tabii ki. Şu anda zaten İspanya Milli Takımı ile kendisini takip ediyoruz. Büyük isimlerden bir tanesi. Geldiği zaman da umarım ki Fenerbahçe'de başarılı olur'' dedi. ''Ben bu ülkede, bu şehirde ve Fenerbahçe'de çok iyi bir şekilde ağırlandım. Bu yüzden güzel şeyleri benimle birlikte götüreceğim'' diyen Zico, ''Burada çalıştığım ve yaşadığım iki sene bende çok güzel anılar bırakıyor. Gittiğim ve burada olmadığım zamanlarda da bu güzel anıların özlemini yaşayacağım. Bu güzel taraftarın sevgisini hiçbir zaman unutmayacağım. Burada yaşadıklarım benimle hayat boyu kalacak tecrübelerden bir tanesi olacak. Gittiğim zaman yanımda burayla ilgili çok güzel şeyler götüreceğim'' diye devam etti.
''KULÜPTEN KİMSE YOKTU...''
Zico, İstanbul'a eşyalarını toplamak için geldiğini kaydederek, ''Buraya geldiğimde benimle birlikte kimse olmadı. Kimse eşyalarımı toparlamamda, buradaki düzenimi ülkeme taşımamda bana yardımcı olmadı. Kulüpten hiç kimse yoktu. Mesela evimin anahtarını kime bırakacağımı bile bilmiyorum. Düşünün yani'' dedi.
Durumun böyle olmasına rağmen, hiçbir şekilde burada yaşadığı güzel anıları, taraftarın kendisine olan sevgisini, kulübün büyüklüğünü göz ardı edemeyeceğini ifade eden Zico, ''Fenerbahçe'ye ve bu ülkeye olan sevgimi hiçbir zaman değiştirmez. Sadece içimde bir burukluk olarak kalır'' açıklamasını yaptı.
ANLAŞAMAMA NEDENİ
Brezilyalı teknik adam, Fenerbahçe ile neden anlaşamadığı sorusunu ise şöyle yanıtladı:
''Benimle devam edilmek istendiği zaman ben tek başıma değilim. Bu bir ekip işi ve ben bu ekiple çalışıyorum. Devam etmek istenmesi sadece benimle devam edilmesi anlamına gelmez. Benim yardımcılarım da var. Fizik kondisyonerim var, yardımcılarım var, diğer ekibim de var. Bu insanlar da benim için önemlidir. Bizim finansal anlamda herhangi bir sıkıntımız olmadı. Bu konuyu kısa bir sürede hallettik. Bizim sıkıntımız daha fazla teknik ekiple ilgili ufak tefek anlaşmazlıklar olması oldu. Görüşmeler, bu anlaşmazlıklar sonucunda, çalışmanın bir ekip çalışması olduğunu göz önüne alarak olumsuz olunca anlaşma sağlanamadı. Ekip her zaman önemlidir. Ben anlaşabilirdim fakat ekip çalışması olduğu için, benim ekibimdeki bazı kişiler hakkında da sıkıntı çıktığı için anlaşma sağlanamadı.''
''HUZURLU HİSSEDİYORUM''
Fenerbahçe'ye gelişinde taraftarların kuşkularını nasıl giderdiği sorusu üzerine de Zico, şunları anlattı:
''Ben ilk geldiğim zaman bana sevgi vardı. Fakat bu sevgi daha fazla benim Zico olmamdan dolayıydı. Büyük futbolcu olmam, belli bir geçmişimin olmasından dolayı insanlar sevgi gösteriyordu. Fakat benim amacım Zico olarak değil de Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak, başarılı bir teknik direktör olarak insanların bana ilgi ve sevgi göstermesiydi. Bu benim için çok önemliydi ve sonuç olarak baktığımızda da bunu az da olsa başarabildim diye düşünüyorum. Zaten sokağa çıktığımda da insanların bana olan sevgisinden, ilgisinden benim bu isteğime onların karşılık verdiğini kesinlikle söyleyebilirim.
Başardığım şeyler sonucunda da baktığımızda kendimi daha huzurlu hissediyorum. Çünkü geçen iki sene içinde Fenerbahçe ile olan birlikteliğimizde mutlu olduğumuz anlar, mutsuz olduğumuz anlardan daha fazlaydı. Bu yüzden bu benim için ayrı bir mutluluk. Ben de bunun mutluluğunu yaşıyorum. Kaldığım süre içinde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. İnsanlar belki beni başta acemi olarak gördüler. Fakat daha sonra insanların o büyüyen saygısını hissettim.''
''FENERBAHÇE İSMİ HER ŞEYDEN ÜSTÜNDÜR''
Brezilyalı çalıştırıcı, Fenerbahçe isminin her şeyden üstün olduğunu ifade ederek, ''Yeni gelecek hocaya da yeni gelecek insanlara da desteğin en fazlası verilmelidir. Gereksiz karşılaştırmalardan kaçınılmalıdır. Bu kulüp için çalışan herkese saygı gösterilmelidir. Bütün bunlar yapılıp destek de verildiği zaman zaten kulübün ismi ortaya çıkar. Dediğim gibi Fenerbahçe ismi herkesin üzerindedir, benim de üzerimdedir. Önemli olan kulübün başarısıdır. O yüzden elden gelen bütün destek yeni gelecek hocaya da bütün profesyonellere de verilmelidir'' dedi.
KALSAYDI HANGİ BÖLGELERE TRANSFER YAPARDI?
Zico, ''Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe devam etseydiniz hangi bölgelere takviye isterdiniz'' sorusuna da şu karşılığı verdi:
''Appiah ve Tümer'in yerine oyuncu almamız gerekirdi. Onun haricinde çok iyi bir santrfor almamız gerekirdi. Kezman`ın durumuna göre, gidip gitmeyeceğini şu anda bilmiyorum, bir oyuncu almamız gerekirdi. Önder, bildiğimiz kadarıyla takımdan ayrıldı. Önder hem stoper ve hem sağ bek görevi gördüğü için, ki şu anda sağ bek olarak sadece Gökhan var, bir sağ bek ve bir de stoper takviyesi yapabilirdik. Deniz'in durumu da belli değil, çok büyük bir sakatlıktan çıktı, uzun zamandır da oynamıyor. Onun durumuna göre de bir takviye yapabilirdik. Yani ben kalsaydım 4-5, belki de daha fazla takviye yapılması gerekebilirdi.''
''MALDONADO ÇOK YETENEKLİ BİR OYUNCU''
Maldonado konusuna da değinen Zico, ''Maldonado çok yetenekli bir oyuncu. Onu ben yakından tanıdığım ve geçmişini de takip ettiğim için, eğer ona gerekli sabır gösterilirse, destek de verilirse o seneye özellikle Fenerbahçe'nin en önemli futbolcularından biri olabilir. Onun hem insan olarak kalitesine hem de mevkisinde futbolcu olarak kalitesine ben oldukça güveniyorum. Zaten öyle olmasaydı Brezilya gibi bir ülkede 3-4 sene oynadığı mevkinin en iyi futbolcusu seçilmezdi'' dedi.
Brezilya'ya gideceğini ve bir süre evinde vakit geçireceğini belirten Zico, herhangi bir kulüple anlaşmadığını ve şu anda görünen işinin torununa bakmak olduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Professeur
23.Haziran.2007, 04:11
Aragones bundan once irkcilik yapmamisti, Fenerbahcede siyahi oyuncular var bence sakincali.
Abi onlar Brezilyalı 6 kişiler aralarına bir aldılar mı Aragones'i tamam zaten 70 yaşında:D.Dani Güiza transferini beğenmeyenler çok pişman olacak seneye bence.Ahanda buraya yazıyorum, seneye alıntı yaparım;;).Bugün İspanya karşısında İtalya'yı destekliyorum.Şu Aragones meselesi belli olsun diye.

eGowiCh
23.Haziran.2007, 04:17
İsmet Tongo'nun bir iddiası var: Fatih Terim Fenerbahçe ile anlaştı.

Tongo'ya göre Terim ile Yıldırım her konuda anlaştılar, hatta Emre'yi Terim aldırdı. Ancak yine de Yıldırım camianın tepkisinden çekindiği için Terim konusunda kesin kararını vermiş değil, yani şüpheleri var ve bundan vazgeçebilir.

Terim Fenerbahçe'ye Giray Kaçar, Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ve Fatih Tekke'nin alınmasını istedi ve Fenerbahçe de bu oyuncuları almak istedi, ancak anlaşma sağlanamayınca Terim de bu oyunculardan intikam almak adına (piyasa değerini de düşürmek için) milli takım kadrosuna almadı.

İsmet Tongo'nun iddiası bu şekilde, bilmem doğru mu ama gerçekten ilginç iddialar.

El Comandante
23.Haziran.2007, 04:21
Terim Fenerbahçe'ye Giray Kaçar, Mehmet Topuz, Gökhan Ünal ve Fatih Tekke'nin alınmasını istedi ve Fenerbahçe de bu oyuncuları almak istedi, ancak anlaşma sağlanamayınca Terim de bu oyunculardan intikam almak adına (piyasa değerini de düşürmek için) milli takım kadrosuna almadı.

Ee yuh yani,bu kadar da olabilecegini sanmiyorum.Bence kolpa bir haber bu.
Yani Avrupa Sampiyonasinin hicbir önemi yok,tek önemli olan sey Fenerbahce,oraya gelmeyenleri de cezalandirip,milli takima almayacak ha ? Komplonun önde gideni ...

PesimiSTyLa
23.Haziran.2007, 04:24
İsmet Tongo'nun bir iddiası var: Fatih Terim Fenerbahçe ile anlaştı.

Tongo'ya göre Terim ile Yıldırım her konuda anlaştılar, hatta Emre'yi Terim aldırdı. Ancak yine de Yıldırım camianın tepkisinden çekindiği için Terim konusunda kesin kararını vermiş değil, yani şüpheleri var ve bundan vazgeçebilir.

İsmet Tongo'nun iddiası bu şekilde, bilmem doğru mu ama gerçekten ilginç iddialar.

Komplo teori de son nokta. Tongo hiç düşünmesin senaryo yazıp sinama işlerine sıvasın kollarını. Değme senaristlerden cok daha basarılı olur ;;)

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2007, 04:31
Tamam Fatih Terim kadro oluştururken önceliği kendi adamlarına,yani sürekli çalıştığı adamlara veriyor ama bu iddia gerçekten aptalca.İddia ediyorsan kanıtların olacak yada susacaksın..

Ouzy
23.Haziran.2007, 04:33
Aragones % 90 Fenerbahçe'de. Çoğu televizyon "Kesin gözüyle bakılıyor" falan diyor, Aragones için.

KaF KeF
23.Haziran.2007, 05:32
"Guiza teklifi kabul etti"

İspanya'daki Diario Mallorca gazetesi, Mallorca takımında oynayan İspanyol futbolcu Daniel Gonzalez (Dani) Güiza'nin Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiğini iddia etti. Mallorca'nın yerel gazetesi, şu anda İspanya Milli Takımı ile Avrupa Futbol Şampiyonası'nda olan Güiza'nın turnuva sonrasında Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşmeye imza atacağını ileri sürdü. Mallorca'da aldığının 5 katı maaş ödeneceği ifade edilen Güiza'nın sezon başına net 3.2 milyon Avro kazanacağı belirtildi. Gazete, Luis Aragones'in teknik direktör, La Liga'nın son gol kralı Güiza'nın da forvet olarak Fenerbahçe'ye gitmesiyle Türk takımın Avrupa'da ''söyleyecek çok sözü olacağını'' yazdı.
Habere göre, Fenerbahçe, 28 yaşındaki Güiza'nın bonservis bedeli olarak Mallorca'ya 15 milyon Avro ödeyecek.

22.06.2008

Kaynak : AA

eGowiCh
23.Haziran.2007, 05:44
15 milyon Euro rekor bir ücret. Uzun zamandır bu kadar bonservis ücreti ödendiğini hatırlamıyorum. Kezman'a 8.5, Appiah'a 8 milyon Euro ödenmişti.

ms1907
23.Haziran.2007, 06:03
15 milyon euro yaklaşık 27-28 milyon dolar eder. O para bana fazla geldi biraz...

TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 07:00
Fenerbahçe’yi yeni sezonda kimin çalıştıracağı bir türlü netlik kazanmazken taraftarlar da kendi aralarında yaptıkları değerlendirmelerle yeni sezonda kulübede kimin oturması gerektiğine karar vermeye çalışıyorlar.

Fenerbahçe taraftarının internetteki buluşma ortamının forumlarında da son günlerde en çok konuşulan konu bu.

Fenerbahçeli taraftarların şimdiye kadar en sıcak baktığı isim Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonası yarı finalindeki rakibi Almanya’nın teknik direktörü Löw olurken ismi geçen diğer teknik adamlar taraftarın beğenisini kazanmış değil.

Luxemburgo’ya da sıcak bakmadığı bilinen Fenerbahçe taraftarının son günlerde en büyük aday olarak görünen İspanya teknik direktörü Luis Aragones’e de bakış açıları pek değişik değil. Öyle ki sitede yapılan anketlerde oy kullanan taraftarlar ortaya ilginç bir tablo çıkardı.

Luis Aragones neredeyse Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray’da 4 sene üst üste şampiyonluk kazanan ve UEFA Kupasını Galatasaray’a kazandıran Fatih Terim kadar istenmiyor!

“Fatih Terim’in Fenerbahçe’ye teknik direktör olmasını ister misiniz?”sorusunun sorulduğu ankette oy kullanan taraftarların yüzde 82’si “hayır” yanıtını verirken. “Luis Aragones’in Fenerbahçe’ye teknik direktör olmasını ister misiniz?” sorusunun sorulduğu ankette ise “hayır” diyenlerin oranı yüzde 80 oldu.

Böylelikle Fenerbahçe taraftarının Luis Aragones’i en az Fatih Terim kadar “istemediği” ortaya çıktı.

Maraton.com.tr

MeMo
23.Haziran.2007, 07:15
Aragones gelirse destek çıkacaz artık belki yönetimin bir bildiği vardır.

Ouzy
23.Haziran.2007, 07:25
15 milyon € = 23 milyon $

Kaynak: www.xe.com/ucc

Güiza için fazla bir para bence. Bir de Güiza için bayağı bir para verilmesi gerekir vs. vs. Bu iş zor bence.

eGowiCh
23.Haziran.2007, 07:51
İspanya tur atladı, böylelikle Aragones ve Güiza olayı yine netlik kazanmayacak.

Şansal Büyüka maçtan sonra Aragones ve Güiza'nın Viyana'dan İstanbul'a gelişi bir iki gün daha gecikecek bu neticeyle dedi.

İspanya-Rusya maçı 26 Haziran günü. Bizim takım da o günlerde toplanıyor, bakalım yönetim ne yapacak?

Jesus_FB
23.Haziran.2007, 08:01
15 milyon Euro rekor bir ücret. Uzun zamandır bu kadar bonservis ücreti ödendiğini hatırlamıyorum. Kezman'a 8.5, Appiah'a 8 milyon Euro ödenmişti.
Bırak uzun zamanı hayatımızda bu kadar para verip bir oyuncu transfer etmedik

TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 08:04
Yüksek hedefleri olan bir takımsanız keseyi biraz açmak gerecek. Fenerbahçe'nin maddi anlamda bir sıkıntısı yok üstelik bu sene şampiyonlar liginden hatırı sayılır bir para girdi kasaya.

Merak ettiğim konu ise; acaba Aziz başkan şu an taraftarın sesine kulak veriyor mu ? Kendisine forumlarda yapılan anketler, taraftarın sesi ulaştırılıyor mu ? Eğer ulaşıyorsa Aziz başkan ne kadar önem verir ?

El Comandante
23.Haziran.2007, 08:07
Arkadaslar transferler kesinlesti,iki isim de Fenerbahce de.Alman spiker bile Güizanin ismini telaffuz ederken Fenerbahcenin yeni futbolcusu olarak söylediler.Eklenilen haberler de ortada,is bitmis ...

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 08:08
Guiza da elimizde patlayacak

MeMo
23.Haziran.2007, 08:12
Niye elimizde patlasın ki?La Liga gol kralı olmuş.Kaliteside belli,Kezman garip bir olaydı takılmamak lazım.

Addolorato
23.Haziran.2007, 08:14

Daha oynamayan futbolcu nası patlıyo yahu=S

Jesus_FB
23.Haziran.2007, 08:14
Niye elimizde patlasın ki?La Liga gol kralı olmuş.Kaliteside belli,Kezman garip bir olaydı takılmamak lazım.

Gol kralı olduda nasıl oldu? İlerde tekmi oynadı çift mi oynadı oynadığımı takımın sistemi neydi öyle gol kralı olmuş süperdir demekle olmuyor yani. Zafer Biryol'da gol kralı olmuştu.

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 08:15
Daha oynamayan futbolcu nası patlıyo yahu=S

patladı demedim zaten paylayacak dedim bi öngürü

eGowiCh
23.Haziran.2007, 08:17
Bırak uzun zamanı hayatımızda bu kadar para verip bir oyuncu transfer etmedik

Evet Tarık abi, ben hiç görmedim bu kadar yüksek bedeli ama Ortega olabilir belki, ona da epey bir para ödenmişti ama sanıyorum ki 15-20 milyon Dolar civarıydı. Güiza'dan az yani.

Yüksek hedefleri olan bir takımsanız keseyi biraz açmak gerecek. Fenerbahçe'nin maddi anlamda bir sıkıntısı yok üstelik bu sene şampiyonlar liginden hatırı sayılır bir para girdi kasaya.

Merak ettiğim konu ise; acaba Aziz başkan şu an taraftarın sesine kulak veriyor mu ? Kendisine forumlarda yapılan anketler, taraftarın sesi ulaştırılıyor mu ? Eğer ulaşıyorsa Aziz başkan ne kadar önem verir ?

Kesenin ağzı açılmış görünüyor ama şu Appiah ile Kezman'dan da maddi gelir elde edilmesi lazım. Bu iki ismin toplam bonservisleri 16,5 milyon Euro oldu Fenerbahçe'ye, maaşları hesaba katmıyorum, yani bu iki isimden de en az zararla kurtulmalı Fenerbahçe, umarım bu iki ismi satarız. Rusya'dan falan yok mu Kezman'ı isteyen, onlarda para çok, satarız inşallah.

Aziz Başkan taraftarın dediğini hiçbir zaman yapmadı ki şimdi yapsın. Taraftar Tuncay'ın kalmasını istedi, başkan sözleşme görüşmelerini iş işten geçtikten sonra yaptı, baştan uzatmadı. Taraftar Zico'nun kalmasını istedi, başkan oralı bile olmadı. Taraftar Kezman'ın Maldonado'nun gitmesini istedi, başkan ikisi de kalacak diyor.

Arkadaslar transferler kesinlesti,iki isim de Fenerbahce de.Alman spiker bile Güizanin ismini telaffuz ederken Fenerbahcenin yeni futbolcusu olarak söylediler.Eklenilen haberler de ortada,is bitmis ...

ZDF'de sanırım bu iki isim de telafuz edilmiş Alman spiker tarafından. Mallorca taraftarı da protestoya başlamış, Güiza'nın Fenerbahçe'ye gittiğini söylüyorlarmış.

Kaç defa izledin de böyle konuşuyorsun veya Güiza hakkında ne biliyorsun ki elimizde patlayacak diyorsun? Olayın iyi tarafına hiç bakmıyoruz. Güiza faydalı olacaktır. Yani ne yapması gerekiyor başkanın? Sen söyle, soruyorum sana, kimi istiyordun forvet olarak ki Güiza için elimizde patlayacak diyorsun? 31 yaşındaki Kanoute'yi mi istiyordun yoksa 34 yaşındaki Crespo'yu mu?

Addolorato
23.Haziran.2007, 08:17
Gol kralı olduda nasıl oldu? İlerde tekmi oynadı çift mi oynadı oynadığımı takımın sistemi neydi öyle gol kralı olmuş süperdir demekle olmuyor yani. Zafer Biryol'da gol kralı olmuştu.

Zafer abimiz TSL de gol kralı oldu La Liga değil

MeMo
23.Haziran.2007, 08:18

Tamam da oynamamış oyuncuya elimizde patlayacak bence saçma bir laf olmuş.Bekleyip görelim artık yapcak bişey yok.

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 08:19
Kaç defa izledin de böyle konuşuyorsun veya Güiza hakkında ne biliyorsun ki elimizde patlayacak diyorsun? Olayın iyi tarafına hiç bakmıyoruz. Güiza faydalı olacaktır. Yani ne yapması gerekiyor başkanın? Sen söyle, soruyorum sana, kimi istiyordun forvet olarak ki Güiza için elimizde patlayacak diyorsun? 31 yaşındaki Kanoute'yi mi istiyordun yoksa 34 yaşındaki Crespo'yu mu?

Guiza faydalı olacaktır öngörüsü nasıl yapılabiliyorsa faydalı olamayacak öngörüsü de yapılabilir ben bir sakınca görmüyorum .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Tamam da oynamamış oyuncuya elimizde patlayacak bence saçma bir laf olmuş.Bekleyip görelim artık yapcak bişey yok.

Yahu burda dil anlatım dersi verdirtmeyin insana PATLAYACAK dedim benim tahminim bu şekilde Allah Allah :icon_mad:

eGowiCh
23.Haziran.2007, 08:22
Faydalı olma ihtimali, faydalı olmama ihtimalinden çok daha fazla görünüşe bakılırsa. Gidip de kariyerinin sonlarını yaşayan bir forvet veya düşüşe geçmiş bir forvet transfer etmiyoruz, La Liga gol kralını alıyoruz. Faydalı olmayacak öngörüsünü neye dayandırıyorsun, merak ettim doğrusu.

LadroN
23.Haziran.2007, 08:23
bir galatasaraylı olarak fenerbahçeyi kutluyorum guiza cok iyi bir transfer ama fb li taraftarlara söyliyeyim olmıycak golleri kacırabiliyor bu konuda biraz cıldırabilirler ayrıca zafer biryolun fenerbahcede cok gol atamamasının sebebi beceriksizlikten degil oyun sisteminden konyada butun toplar ona atılıyordu fenerbahcede ise alex ve anelkaya

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 08:26
Faydalı olma ihtimali, faydalı olmama ihtimalinden çok daha fazla görünüşe bakılırsa. Gidip de kariyerinin sonlarını yaşayan bir forvet veya düşüşe geçmiş bir forvet transfer etmiyoruz, La Liga gol kralını alıyoruz. Faydalı olmayacak öngörüsünü neye dayandırıyorsun, merak ettim doğrusu.

Herkesin söylediği tek söz LaLiga gol kralı aslında kimsemin onun hakkında pek bilgisi yok kapalı bir kutu içinden ne çıkar bilinmez ama La Liga gol kralı :o

İzlediğim kadarıyla yeteri kadar hızlı değil ve pres yapmayan bir oyuncu sürekli beslemek grekiyor onu Kezman'da bu tip değil mi zaten veya Kafa topları dışında Kezman'dan üstünlüğü nedir Alex de takımda olacağına göre çok büyük ihtimalle tek forvet oynayacaz bu da Guiza'nın işine gelmeyecek Çift forvet oynasak Aynı tipte 2 oyuncu bilmem ne kdar gider bu sistemle

fmsmyrna
23.Haziran.2007, 08:28
%95 ikiside geliyor sanırım Torres'i çıkartıp yeni öğrencisini aldığına göre oyuna.Umarım ikiside başarılı olurlar.Ben Aragones'ten daha ümitliyim Güiza'ya nazaran daha ümitliyim derken daha iyi bilinen bir isim ben Güiza yerine Kanoute'yi değil ama Shevcenko,Crespo bu türdeki Dünya yıldızlarını her zaman tercih ederim

eGowiCh
23.Haziran.2007, 08:31
Herkesin söylediği tek söz LaLiga gol kralı aslında kimsemin onun hakkında pek bilgisi yok kapalı bir kutu içinden ne çıkar bilinmez ama La Liga gol kralı :o

İzlediğim kadarıyla yeteri kadar hızlı değil ve pres yapmayan bir oyuncu sürekli beslemek grekiyor onu Kezman'da bu tip değil mi zaten veya Kafa topları dışında Kezman'dan üstünlüğü nedir

Dostum, yeteri kadar hızlı olmadığı görüşüne katılmıyorum, bence ideal hızda. Pres yapmama konusunda, evet, Kezman kadar pres yapmıyor. Ama bu bir avantajdır, çünkü az yorulur ve enerjisini gol atmak için harcar, Kezman gibi boşa koşmak için değil.

Kezman'a bak, çok beslendiği zaman PSV'de kariyerinin zirvesine çıktı ve sonra düşüşe geçti. Chelsea ve At Madrid'de de bekleneni veremedi, sonra bizde de başarılı olamadı. Yani artık düşüşe geçmiş bir adamı almıştık, sadece geçmişini ve ismini transfer etmiştik. Kezman bizde beslenemedi fikrine katılmıyorum, yeterince beslendi fakat beceriksizliği sebebiyle gol atamadı. Şut vuracak gücü kalmamış artık. PSV'deyken topu alıp defanstan sıyrılıp üst doksana nişanlıyordu ama aynı şeyi Fenerbahçe'de yapamadı, neden, beslenmeyle mi ilgili bu sence? Kezman'ın boş kaleye kaçırdığı golleri hatırlamıyor musun? Onlarda da mı beslenemiyordu? Veya karşı karşıya Kezman neleri kaçırdı, hatırlamıyor musun? Hiç kafayla top indirdiğini gördün mü? Veya etkili bir kafa şutu attığını? Bence Kezman beslendi ama kendinden kaynaklanan sebeplerden faydalı olamadı.

Kezman'dan bitiricilik anlamında üstün olduğu fikrindeyim. Kafa toplarında da Kezman'dan üstün. Şimdi Güiza Kezman kadar beslense bence çok iyi goller atar, başarılı olur. Beslenmede de bitmiyor iş, oyuncu gerekirse kendi pozisyonunu yaratıp gol yapacak veya tehlike yaratacak. Güiza da bunları yapabilecek bir kalitede. Kezman ile kıyaslanmayacak durumda. Kezman eski Kezman olsa bizde coşardı diye düşünüyorum. Bu yıl ölü haliyle bile yanlış hatırlamıyorsam 11 gol attı. Güiza'yı, zirvede bir Güiza'yı çabuk adapte olması halinde düşünemiyorum.

Bir de Güiza'nın Kezman'a göre avantajı fiziği, ikili mücadelelerde yıkılmayacak bir fiziği var. Kezman çok dayanıksız, eziliyor. Güiza daha fizikli ve yapılı.

Jesus_FB
23.Haziran.2007, 08:56
Vallahi Gago'nun söylediği laf başkalarının "bu adam fenerde şov yapacak" lafından farksız değil. Hiç kimse ne yapacağını bilemez ama herkesin bir fikri vardır. Biri abartarak iyi şeyler söylediğinde tepki verilmiyorsa, aynı şekilde olmsuz düşünen birine de böyle tepki verilmemesi gerekir.

physicist87
23.Haziran.2007, 09:04
Sen git güzelim Anelkayı sat; kötü, uyum sağlayamadı diye , sonra 23 milyon dolar verip o kadar parayı BENCE hiç hak etmeyen bir santrofora ver , bence çok sapkınca bir transfer yaa... (olursa tabi)

eGowiCh
23.Haziran.2007, 09:04
Vallahi Gago'nun söylediği laf başkalarının "bu adam fenerde şov yapacak" lafından farksız değil. Hiç kimse ne yapacağını bilemez ama herkesin bir fikri vardır. Biri abartarak iyi şeyler söylediğinde tepki verilmiyorsa, aynı şekilde olmsuz düşünen birine de böyle tepki verilmemesi gerekir.

Biri çıkıp da Güiza başarısız olacak derse, neye dayandırıyor bu temeli, ben merak ederim.

Biri çıkıp da Güiza başarılı olacak derse, dayandırdığı temel bellidir, Güiza'nın formu ve başarısıdır.

Aradaki fark bu yani. Şimdi Hakan Şükür Fenerbahçe'ye gelse, ve iki görüş ortaya atılsa, başarılı olur veya olamaz diye, hangisi daha mantıklıdır? Hakan Şükür başarılı olamaz görüşünün temeli daha mantıklı ve dayanıklıyken, başarılı olur temeli çürüktür.

Olumsuz düşünen kişiye doğal olarak tepki veriyorum ben, çünkü bu adam için olumsuz düşünülmek benim mantığıma sığmıyor açıkçası. Şimdi Crespo mu gelse daha olumlu düşünürsün Güiza mı? Gol kralı olmuş bir adam için ben olumsuz düşünemem. Hele ki La Liga'da gol kralı olmuş biri için asla.

Arsenal, Roma, Inter, Barcelona, Real Madrid ve Valencia takımlarının da istediği bir oyuncu Güiza. Bu takımlar bir şey bilmiyorlar mı ki acaba Güiza'yı almak istiyor?

Sen git güzelim Anelkayı sat; kötü, uyum sağlayamadı diye , sonra 23 milyon dolar verip o kadar parayı BENCE hiç hak etmeyen bir santrofora ver , bence çok sapkınca bir transfer yaa... (olursa tabi)

Güzelim Anelka ne yazık ki world-class bir oyuncu olmasına rağmen takıma katkı sağlayamadığı gibi gittiği Chelsea'de de başarısız. Ulusal takımıyla da turnuvada bir şey yapamadı. Son derece klas bir oyuncu ancak maalesef ruhsuz ve istikrarsız, öyle olsa zaten şu an durdurulamaz bir santrafor olurdu.

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 09:08
Başarılı olacak diyenler sadece bir ünvandan yola çıkarak yorumlar yapıyor herşeyi zaman gösterecek tabide bence 23 milyon euroya değecek bir oyuncu değil Hem Guiza'nın saha dışı maddi olarak getirisi de çok çok az olur kim gidip formasını atksını şapkasını vs. vs. alır ki ?

eGowiCh
23.Haziran.2007, 09:10
23 milyon Euro değil, 15 milyon Euro. Ben kendi adıma konuşayım, formasını alırım.

Arkadaşlar ben sizi anlamıyorum, yahu bana biriniz somut bir isim söyleyin, kimi almalıyız? Güiza'yı beğenmiyorsunuz, söyleyin yahu bu kadar mı zor isim vermek, hangi forveti veya santraforu alalım, siz kimi alırsak memnun olacaksınız? Kimi alırsak formasını gidip alacaksınız?

Ah Fotomaç, ah Fanatik...

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 09:13
23 milyon Euro değil, 15 milyon Euro. Ben kendi adıma konuşayım, formasını alırım.

Arkadaşlar ben sizi anlamıyorum, yahu bana biriniz somut bir isim söyleyin, kimi almalıyız? Güiza'yı beğenmiyorsunuz, söyleyin yahu bu kadar mı zor isim vermek, hangi forveti veya santraforu alalım, siz kimi alırsak memnun olacaksınız? Kimi alırsak formasını gidip alacaksınız?

Fanatik Fotomaç beni ilgilendirmiyor Ben Aziz Yıldırım'ın sezonun sonlarına doğru verdiği röportaja bakarım , Guiza son derece hayal kırıklığı yarattı bende bu takımda ve bu sistemde ( Aragones'in radikal kararlar alacağını sanmıyorum ) Guiza'nın Kezman'dan farksız olacağını düşünüyorum

Jesus_FB
Arsenal, Roma, Inter, Barcelona, Real Madrid ve Valencia takımlarının da istediği bir oyuncu Güiza. Bu takımlar bir şey bilmiyorlar mı ki acaba Güiza'yı almak istiyor?

Bu takımlar istiyecek alamayacak ama biz alacaz öylemi :D

physicist87
Güzelim Anelka ne yazık ki world-class bir oyuncu olmasına rağmen takıma katkı sağlayamadığı gibi gittiği Chelsea'de de başarısız. Ulusal takımıyla da turnuvada bir şey yapamadı. Son derece klas bir oyuncu ancak maalesef ruhsuz ve istikrarsız, öyle olsa zaten şu an durdurulamaz bir santrafor olurdu.

Chealse ye sonradan transfer olduğu için uyum sağlaması zaten bianda beklenemez, ki avrupa şampiyonasında da genellikle ikinci yarı oyuna girdi Fransa bu sene silik bi futbol sergiledi ondan bişey beklemek çok da mantıklı olmaz, ama deivide gösterdiğimiz sabrı ona da gösterip destekleseydik ya da bir zicomuz olsaydı ne ortega giderdi (ogün ceyhun vb oyuncuların bencillik ve fesatlıkalrıyla artı lorant ) ne de anelka ( tüm brezilyalıların olumsuzlukları) .. Ki zaten ben fiyatı gözönüne alarak bu kıyası yaptım , o kadar para etmez Guiza !!!

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 09:14
Bu takımlar istiyecek alamayacak ama biz alacaz öylemi :D

Valla Ben bu konuya değinecektim unutmuşum :) O takımlardan biri ciddi anlamda Guiza'yı istese Guiza Fenerbahçe'nin teklifini düşünmez bile önümüzde Zigic örneği var

Jesus_FB
23.Haziran.2007, 09:18

Hemen sayayım ben sana
Gomis, Santa Cruz, Kanoute ve niceleri

eGowiCh
23.Haziran.2007, 10:54
Hemen sayayım ben sana
Gomis, Santa Cruz, Kanoute ve niceleri

"O takımlar isteyecek, alamayacak, biz alacağız" mantığıyla hareket edersek biz hiç transfer yapamayız.

Şimdi senin saydığın adamlara bakalım.

Gomis diyorsun, Drogbavari bir oyuncu hem tip hem fizik olarak, gelmesini ben de isterim ama aynı mantıkla hareket edersek almamız zor zira peşinde birçok takım var. Marsilya başta olmak üzere İngiltere'den de talipleri var, ayrıca kulübü kesinlikle bırakmayacaklarını açıkladı.

Santa Cruz bu yıl muhteşem bir patlama yaparak 19 gol attı Premierlig'de. Onu şu an için almamız imkansız gibi, 27 yaşında ve formunun zirvesinde, Tottenham ile Man City talip Premierlig'den, 8-10 milyon Pound civarı bir bedel teklif ediyorlar.

Kanoute 31 yaşında, alsak bir daha satamayız hiçbir yere, faydalı olur mu, kesinlikle ama yaşı var, tonla bonservis ödeyeceğiz ona da, 2-3 sene oynar gider, o yüzden riskli bir transfer olur.

Şimdi siz diyorsunuz ki Güiza'yı büyükler istiyor ama biz alıyoruz diye, bu saydığın 2 ismi nasıl alacağız peki? Onların da peşinde dünya dolusu takım var, bize yar ederler mi? Güiza için avantaj şu, Aragones faktörü ve bir de yanılmıyorsam serbest kalma ücreti var, o da 15 milyon Euro civarı bir şeymiş, yani biz sanırım serbest kalma bedelini ödeyerek alacağız.

Gomis geleceğe yatırım, kaliteli transfer olur ama almamız zor, Santa Cruz süper olur ama o da zor. Kanoute ise kısa vadeli planlarda faydalı olur. Gomis ile Cruz'u alabilsek çok isterim.

Biz geçen yıl alacaktık Gomis'i de Cruz'u da, Cruz 3.6 milyon Pound gibi ucuz bir meblaya gitti, o zaman alsaydık alacaktık, Gomis de daha milli takıma seçilmeden, popüler olmadan almalıydık. İş işten geçti.

Dipnot: Güiza'yı isteyen kulüpler de bu saydığım kulüpler, belki bir iki tanesi uydurma olabilir ama tamamı olamaz, ciddi iddialar vardı bununla ilgili, Roma en ciddisiydi. Hatta İspanyol basını Rubin Kazan da diyor ama onu yazmadım, iyi bir takım olmadığından.

Dipnot2: Barcelona ile anlaştığı yolunda haberler çıktı Güiza'nın turnuvadan önce, hatta Guardiola ile görüşüp el sıkışılmış fakat Barcelona'nın Adebayor'u 28 milyon Euro karşılığında almasından dolayı Barcelona bu transferden vazgeçti.

ogcj_me
23.Haziran.2007, 11:35
Arkadaşlar size şöyle söyliyeyim bu saatten sonra Fenerbahçe'nin harcadığı tek kuruşa yazık demem çünkü geçtiğimiz 1-2 yıl içerisinde anstronomik derecede gelir elde edildi.Bunların çok azı transfere kullanıldı.Bizim bütçemizin yarısına bile ulaşamayan klupler transfere daha çok kaynak ayırabildi !!!
Ben Guizaya verilecek 15 M Euroya üzülmem arkadaş
Ruhsuz Brezilya ekolü artık beni sıkmaya başladı
Lugano , Edu , Carlos dışında tüm yabancıların gitmesi taraftara bir borçdur ( o Gs maçındaki ruhsuzluğu kimse açıklayamaz !!)

a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 17:18
"O takımlar isteyecek, alamayacak, biz alacağız" mantığıyla hareket edersek biz hiç transfer yapamayız.

Şimdi senin saydığın adamlara bakalım.

Gomis diyorsun, Drogbavari bir oyuncu hem tip hem fizik olarak, gelmesini ben de isterim ama aynı mantıkla hareket edersek almamız zor zira peşinde birçok takım var. Marsilya başta olmak üzere İngiltere'den de talipleri var, ayrıca kulübü kesinlikle bırakmayacaklarını açıkladı.

Santa Cruz bu yıl muhteşem bir patlama yaparak 19 gol attı Premierlig'de. Onu şu an için almamız imkansız gibi, 27 yaşında ve formunun zirvesinde, Tottenham ile Man City talip Premierlig'den, 8-10 milyon Pound civarı bir bedel teklif ediyorlar.

Kanoute 31 yaşında, alsak bir daha satamayız hiçbir yere, faydalı olur mu, kesinlikle ama yaşı var, tonla bonservis ödeyeceğiz ona da, 2-3 sene oynar gider, o yüzden riskli bir transfer olur.

Şimdi siz diyorsunuz ki Güiza'yı büyükler istiyor ama biz alıyoruz diye, bu saydığın 2 ismi nasıl alacağız peki? Onların da peşinde dünya dolusu takım var, bize yar ederler mi? Güiza için avantaj şu, Aragones faktörü ve bir de yanılmıyorsam serbest kalma ücreti var, o da 15 milyon Euro civarı bir şeymiş, yani biz sanırım serbest kalma bedelini ödeyerek alacağız.

Gomis geleceğe yatırım, kaliteli transfer olur ama almamız zor, Santa Cruz süper olur ama o da zor. Kanoute ise kısa vadeli planlarda faydalı olur. Gomis ile Cruz'u alabilsek çok isterim.

Biz geçen yıl alacaktık Gomis'i de Cruz'u da, Cruz 3.6 milyon Pound gibi ucuz bir meblaya gitti, o zaman alsaydık alacaktık, Gomis de daha milli takıma seçilmeden, popüler olmadan almalıydık. İş işten geçti.

Dipnot: Güiza'yı isteyen kulüpler de bu saydığım kulüpler, belki bir iki tanesi uydurma olabilir ama tamamı olamaz, ciddi iddialar vardı bununla ilgili, Roma en ciddisiydi. Hatta İspanyol basını Rubin Kazan da diyor ama onu yazmadım, iyi bir takım olmadığından.

Dipnot2: Barcelona ile anlaştığı yolunda haberler çıktı Güiza'nın turnuvadan önce, hatta Guardiola ile görüşüp el sıkışılmış fakat Barcelona'nın Adebayor'u 28 milyon Euro karşılığında almasından dolayı Barcelona bu transferden vazgeçti.

Biz bu şartlarda Man City,Tottenham,Marsilya,zorlarsan Roma ile kapışabiliriz.Ama tutupta Real Madrid,Barcelona,Milan,İnter gibi kulüplerle beraber bir oyuncuyu almaya çalışırsak ancak avcumuzu yalarız.Bu gün Milan başta olmak üzere birçok kulüp santrafor arıyor onların aklına hiçmi gelmiyor La Liga gol kralı.

Ayrıca ben gidipte hayatta Güiza forması almam.Kendi adımı yazdırırım daha iyi.

KaF KeF
23.Haziran.2007, 18:48
Arkadaşlar size şöyle söyliyeyim bu saatten sonra Fenerbahçe'nin harcadığı tek kuruşa yazık demem çünkü geçtiğimiz 1-2 yıl içerisinde anstronomik derecede gelir elde edildi.Bunların çok azı transfere kullanıldı.Bizim bütçemizin yarısına bile ulaşamayan klupler transfere daha çok kaynak ayırabildi !!!
Ben Guizaya verilecek 15 M Euroya üzülmem arkadaş
Ruhsuz Brezilya ekolü artık beni sıkmaya başladı
Lugano , Edu , Carlos dışında tüm yabancıların gitmesi taraftara bir borçdur ( o Gs maçındaki ruhsuzluğu kimse açıklayamaz !!)

Alex'i yolluyoruz O Zaman..

Onurap
23.Haziran.2007, 19:01
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/48056_1_080623104342.jpg

"SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ"
Menajer Bayram Tutumlu, İspanyol spor gazetesi AS'ta yer alan demecinde, Fenerbahçe'nin ve milli takımın yıldız futbolcusu Mehmet Aurelio'nun Avrupa'daki kulüplerden talibinin çok olduğunu belirtti.

İspanya'nın Deportivo, İngiltere'nin Blackburn Rovers kulüpleri başta olmak üzere Aurelio'nun birçok taliplisinin olduğunu ileri süren Tutumlu, Aurelio'nun Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona erdiğini kaydetti.

Addolorato
23.Haziran.2007, 19:03
Hani yeni sözleşme imzalamışlardı...

TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 19:09
Bayram Tutumlu & Aurelio ikilisi sıkmaya başladı.

Addolorato
23.Haziran.2007, 19:26
Hiddink yedekte

ARAGONES'e tepkiler nedeniyle başkan Aziz Yıldırım'ın Rusya Milli Takımı'nın hocası Guus Hiddink'i yedekte tuttuğu konuşuluyor. Yıldırım, bugünkü yönetim toplantısında teknik direktör konusuyla yabancı golcü transferini ekibiyle son kez gözden geçirecek

kaynak: fotomaç

a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 19:55
Hani yeni sözleşme imzalamışlardı...
Sözleşme imzalanmamıştı.Sözleşmesinde +1 yıllık opsiyon Fenerbahçe tarafından sözleşmeye eklenmişti.

fmsmyrna
23.Haziran.2007, 20:09
Katılıyorum tek forvet oynarsak ki Alex olduğu sürece Avrupa'da ve Tsl'de zor maçlarda buna mecburuz.Güiza'nın istenileni vereceğini pek sanmıyorum.İspanya'da takımlar oynamaya çalşıyor.Oranın gol kralı 27 golle oluyor buranın gol kralı 17 golle yani Tsl'de gol atmak artık o kadar kolay değil.Kezman'da geldiği ilk sezon 30 gol atarım dedi.8 yada 9 da kaldı.2.sezonda 11 de kaldı.Bu transfer hedef küçültme gibi bir görüntü veriyor bana.Ortega-Hooijdonk-Appiah-Anelka-Kezman-Carlos'tan sonra burukluk oluşuyor.

hp-fm-gs
23.Haziran.2007, 20:21
Aragones ilk isim, Hiddink yedek ha ?

Buna gülünür işte.

eGowiCh
23.Haziran.2007, 20:34
Benim de Brezilya ekolü canımı sıkmaya başladı artık, ruhsuzluk ve mücadele etmeme gerçekten kötü bir durum.

Alex, Deivid, Edu'nun gitmesinden yanayım, tabii Maldonado ve Kezman'ı da unutmayalım.

Bence bu takımda kalacak yabancılardan biri Lugano'dur, diğeri R.Carlos'tur, bir de sağlam ve istekli bir Appiah ama o gidecek artık, yapacak bir şey yok.

İspanyol, İtalyan, İngiliz, Fransız, diğer Avrupa ülkeleri ve Afrika'dan oyuncu bakmamız lazım. Brezilyalı sayısının bu kadar iyi olması bence iyi değil.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Man Utd'da Anderson var benim bildiğim bir tek Brezilyalı. Chelsea'de Alex var sadece sanırım. Arsenal'de Denilson var galiba bir tek, Liverpool'da Fabio Aurelio var. Yani en çok Brezilyalı bizde.

Yönetim belki de Güiza'yı alarak Brezilyalı ekolünden vazgeçilip İspanyol veya Avrupa ekolüne geçişin ilk adımını atıyor olabilir, ben de bu yüzden destekliyorum bu transferi, ayrıca Güiza gelirse eminim faydalı olacaktır.

EreN
23.Haziran.2007, 20:58
Aragones ilk isim, Hiddink yedek ha ?

Buna gülünür işte.

Gülüşüne mantıklı bir sebep getirir misin?

Ouzy
23.Haziran.2007, 21:00
Bence Guus Hiddink, Aragones'ten daha iyi teknik direktör. Arkadaşta onu demek istemiş galiba.

eGowiCh
23.Haziran.2007, 21:12
Terim, Löw, Hiddink, Aragones. Gündemimize gelen 4 hoca da yarı finalde. Şimdi mecburen yarı final neticelerini beklemek zorundayız ki hoca açıklansın. İnşallah bu 4 hocadan Hiddink veya Löw gelir başa ama Aragones görünüyor.

PesimiSTyLa
23.Haziran.2007, 21:19
Gülüşüne mantıklı bir sebep getirir misin?

Eren Hiddink Aragones den en az 1 gömlek üstün bir hoca , Burada Hiddink in ilk tercih olması gerekirken güzide(!) gazetemiz fotomac tam tersini yazmış, gercekten gülünür ama :)

efe24
23.Haziran.2007, 21:37
Benim de Brezilya ekolü canımı sıkmaya başladı artık, ruhsuzluk ve mücadele etmeme gerçekten kötü bir durum.

Alex, Deivid, Edu'nun gitmesinden yanayım, tabii Maldonado ve Kezman'ı da unutmayalım.

Bence bu takımda kalacak yabancılardan biri Lugano'dur, diğeri R.Carlos'tur, bir de sağlam ve istekli bir Appiah ama o gidecek artık, yapacak bir şey yok.

İspanyol, İtalyan, İngiliz, Fransız, diğer Avrupa ülkeleri ve Afrika'dan oyuncu bakmamız lazım. Brezilyalı sayısının bu kadar iyi olması bence iyi değil.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Man Utd'da Anderson var benim bildiğim bir tek Brezilyalı. Chelsea'de Alex var sadece sanırım. Arsenal'de Denilson var galiba bir tek, Liverpool'da Fabio Aurelio var. Yani en çok Brezilyalı bizde.

Yönetim belki de Güiza'yı alarak Brezilyalı ekolünden vazgeçilip İspanyol veya Avrupa ekolüne geçişin ilk adımını atıyor olabilir, ben de bu yüzden destekliyorum bu transferi, ayrıca Güiza gelirse eminim faydalı olacaktır.
c.ronaldo da brezilya kökenli ama birezilyalı gibi oynamıyor birde fotomac da fenerbahce de gelenlerde fofana yazıyodu bu fofana kimdir?

EreN
23.Haziran.2007, 21:45
Eren Hiddink Aragones den en az 1 gömlek üstün bir hoca , Burada Hiddink in ilk tercih olması gerekirken güzide(!) gazetemiz fotomac tam tersini yazmış, gercekten gülünür ama :)

Haklısın emrecim ama ben oğuzhan arkadaşımıza sormuştum bu soruyu.

a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 22:03
Valla birinden duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama Aragones Fenerbahçe'nin son 10 yıllık fizibilitik raporunu çıkarmış.Tam 7 klasör halinde.Kim nerden gelmiş nereye gitmiş hepsi yazıyorumuş.Ama doğruluğundan %100 emin değilim.

hp-fm-gs
23.Haziran.2007, 22:05
Haklısın emrecim ama ben oğuzhan arkadaşımıza sormuştum bu soruyu.

Hemen cevap vereyim arkadaşım ;

Arkadaşlarında belirttiği gibi Hiddink Aragones'ten daha iyi ve kaliteli bir hoca. Bir gazete çıkıp "Hiddink'i yedekte tutuyorlar." cinsinden haber yaparsa bu komik olur. Burada komik olan haber. :)

Ouzy
23.Haziran.2007, 22:05
Valla birinden duydum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama Aragones Fenerbahçe'nin son 10 yıllık fizibilitik raporunu çıkarmış.Tam 7 klasör halinde.Kim nerden gelmiş nereye gitmiş hepsi yazıyorumuş.Ama doğruluğundan %100 emin değilim.
Fizibilite denmiyor mu ona ya?:) Çok enteresan bir kelim olmuş böyle.:)

Terim, Löw, Hiddink, Aragones. Gündemimize gelen 4 hoca da yarı finalde. Şimdi mecburen yarı final neticelerini beklemek zorundayız ki hoca açıklansın. İnşallah bu 4 hocadan Hiddink veya Löw gelir başa ama Aragones görünüyor.
Kim şampiyon olursa onu teknik direktör yapacaklar galiba.:)

Memedov
23.Haziran.2007, 22:06

Profesör Aragones

Yaşından dolayı sarı-lacivertli taraftarlarımız ile camianın fazla ısınamadığı Luis Aragones, deyim yerindeyse tam bir futbol profesörü çıktı! Başkanımız Aziz Yıldırım'ı daha ilk konuşmasında etkileyen İspanyol teknik adam, futbol bilgisi, iş disiplini ve başarıyı getiren asıl unsur olan detaycılığıyla "Bakmayın yaşıma. Aranan kan benim" dedirtti.

İÇERİKLERİ ŞAŞIRTICIYDI

Aragones, Fenerbahçemizle ilk görüşmesinin ardından 15 gün süre istedi. 70 yaşındaki İspanyol hoca, ikinci buluşmada başkanımız Aziz Yıldırım'a Fenerbahçemiz ile ilgili 6 dosya birden sundu. Dosyaların içeriği gerçekten şaşırtıcıydı. Aragones, kasetlerden izlediği Fenerbahçeli futbolcularımız hakkında geniş bir rapor hazırlamıştı. Detaylar ise hayranlık uyandırdı.

OLCAN'I BİLE ÇÖZMÜŞTÜ

Raporda, eksiklerini belirlediği futbolcularımızın kendilerini geliştirmesi için neler yapılması gerektiği anlatılıyordu. Başka takımlarda kiralık oynayan Olcan ve Kerim hakkında bile bilgiler vardı. Güiza'yı da şart koşan Aragones, yardımcıları için ise "Onlarsız gelmem" dedi. Yıldırım'a tek şey kalmıştı: Disiplinine hayran kaldığı kurt hocaya onay vermek.

Fenerbahce.com

hp-fm-gs
23.Haziran.2007, 22:09
İş bu kadar ilerlemiş demek. Fener'in yeni hocası Aragones demek artık kesin bir ifade olur herhalde.

a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 22:11
Fizibilite denmiyor mu ona ya?:) Çok enteresan bir kelim olmuş böyle.:)
Fizibilite tarzında yazılmış anlamında kullandım.

Ouzy
23.Haziran.2007, 22:11
Tutumlu: Aurelio'nun talibi çok

Menajer Bayram Tutumlu, İspanyol basınına yaptığı açıkamada Fenerbahçe'nin milli futbolcu Aurelio'ya Avrupa'da bir çok takımın talip olduğunu söyledi.

Menajer Bayram Tutumlu, İspanyol spor gazetesi AS'ta yer alan demecinde, Fenerbahçe'nin ve milli takımın yıldız futbolcusu Mehmet Aurelio'nun Avrupa'daki kulüplerden talibinin çok olduğunu belirtti.

İspanya'nın Deportivo, İngiltere'nin Blackburn Rovers kulüpleri başta olmak üzere Aurelio'nun birçok taliplisinin olduğunu ileri süren Tutumlu, Aurelio'nun Fenerbahçe ile sözleşmesinin sona erdiğini kaydetti.

Kaynak: ntvspor.net

a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 22:16
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan ve sarı lacivertli takıma gelmesine kesin gözüyle bakılan Daniel Güiza, transferiyle ilgili ilk kez konuştu.

DETAYLAR BİRAZDAN MARATON.COM.TR'DE...

KaF KeF
23.Haziran.2007, 22:19
Bakalım gene ne şaçmalayacaklar ...

TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 22:24
Henüz hiçbir şey belli değil demiş.

a.arıcı-11
23.Haziran.2007, 22:24
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan ve sarı lacivertli takıma gelmesine kesin gözüyle bakılan Daniel Güiza, transferiyle ilgili ilk kez konuştu.

Lig TV muhabiri Tunç Elibol'a konuşan ve şu anda 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası için İspanya Milli Takımı ile birlikte Avusturya'da bulunan Güiza, Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak "Henüz hiçbir şey belli değil" dedi.

Transferin detaylarıyla ilgili bilgi vermekten kaçınan İspanyol golcü, bu açıklamasıyla sarı lacivertli takımdan teklif aldığını doğrularken, henüz kesin anlaşmaya varılmadığını da vurgulamış oldu.

MARATON.COM.TR ÖZEL

TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 23:05
Fener'den Zico'ya teşekkür

Zico sessiz sedasız ülkesinin yolunu tutarken, Fenerbahçe bir açıklama yayınladı. Fenerbahçe Kulübü, yollarını ayırdığı teknik direktör Zico'ya teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şöyle denildi:

''2006-2007 ve 2007-2008 futbol sezonlarında profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü görevini üstlenen, Arthur Ant.unes Coimbra (Zico) ile sözleşmemiz sona ermiştir. Dünya futbolunun önde gelen isimlerinden biri olan Zico'ya, Fenerbahçemize verdiği hizmetler ve elde ettiği başarılar dolayısıyla teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında gerek özel hayatında, gerekse spor dünyasında yapacağı yeni çalışmalarında kendisine başarılar dileriz.''

deniz.91
23.Haziran.2007, 23:55
FB istikrarı sürdürmeliydi bence

BeeTLeJuiCe
24.Haziran.2007, 00:11
Benım kafama takılan başka bir soru?

Ziconun istediği 2.5 Milyon Euroyu vermeyen yönetim yani 1 milyon euro zam yapmayan kulübümüz aragones için çok daha fazla para verecek. Yardımcılarıda iyi para alacak. Ki Ziconun yardımcılarını istememişlerdi.Yani Ziconun gitmesinde başka bir nedende olabilir.

Zico'nun gitmesinin nedeni yardımcılarının takımda istenmemesiydi. Zaten açıklamalarda da ben bu ekip ile geldim sadaca bu ekip ile devam ederim falan diyordu.

Jesus_FB
24.Haziran.2007, 00:31
Benım kafama takılan başka bir soru?

Ziconun istediği 2.5 Milyon Euroyu vermeyen yönetim yani 1 milyon euro zam yapmayan kulübümüz aragones için çok daha fazla para verecek. Yardımcılarıda iyi para alacak. Ki Ziconun yardımcılarını istememişlerdi.Yani Ziconun gitmesinde başka bir nedende olabilir.

Zico'nun açıklamalarını okumadın galiba. Para konusunda hemen anlaştık onda bir sorun çıkmadı. Anlaşma olmamasının nedeni teknik ekibimi istememeleridir dedi.

EreN
24.Haziran.2007, 00:36
Kardeşi Edu Aziz yıldırımla kavga edince olan olmuş anlaşılan.

a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 01:39
Bu kadarına da pes doğrusu
23 Haziran 2008 Pazartesi

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2008-06-23_fotomac.jpg

Fotomaç Gazetesi'nin manşetinden yayınlanan haberde, Başkanımız Aziz Yıldırım'ın Hollanda ile Rusya arasında oynanan EURO 2008 Çeyrek Final maçının devre arasında yanındakilere, Rus futbolcu Arshavin'le ilgili olarak, "Arshavin müthiş bir golcü. Fiyatı ne kadar acaba?" diye sorduğu , Arshavin'in geçtiğimiz sezon ara transferde Fenerbahçe'nin gündemine geldiği, hatta o dönemde Rus golcüye karşılık Zenit'e Kezman ve ilave olarak bir miktar da para verilmesi formülünün konuşulduğu ileri sürülmüştür. Bu haber, "Bu kadarına da pes" dedirtecek kadar gerçek dışı bigiler ve tamamen masa başında hazırlanmış hayal ürünü düşünceler içermektedir. Öncelikle Başkanımız Aziz Yıldırım, Hollanda-Rusya maçını evinde televizyondan izlemiştir. Dolayısıyla Başkanımız Aziz Yıldırım, haberde özellikle belirtilmese de ima edildiği gibi maçı tribünden izlememiş ve çevresindekilerle böyle bir diyaloga girmemiştir. Arshavin'in iyi bir futbolcu olduğu zaten herkesin malumudur. Fakat ne ara transfer, ne de içinde bulunduğumuz transfer döneminde Fenerbahçe'nin bu oyuncuyu transfer etme girişimi hiç olmamış, Kezman artı para gibi takas formülleri de hiç gündeme gelmemiştir.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü

Addolorato
24.Haziran.2007, 01:55
Acaba fotomaçın yetkilileri bu haberleri okuduktan sonra utanmıyolarmı kendilerinden?

GeNç KaRTaL
24.Haziran.2007, 01:56
Acaba fotomaçın yetkilileri bu haberleri okuduktan sonra utanmıyolarmı kendilerinden?

Sanmıyorum.Hatta bizi kaale aldılar diye sevnmişte olabilirler..

a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 02:28
Arsızın yüzüne tükürmüşsün yarabbi şükür demiş. bunlarınkide o hesap milyonlarca kez yalanlandılar ama hala haber yapabiliyolar.

scar face
24.Haziran.2007, 02:38
Guizaya La Liga da bu kadar gol attıran Ibagazaydı gercekten Arjantin futbolunda değeri bilinmeyen bir kalite ona benzer bir oyuncu biz de var Alex eğer Guiza gelirse iyi işler yapacaktır.Hatta Deivid için de Guizanın gelmesi iyi olacak diyebilirim.
Hiddink ise 18-19 yıl önce bizimle birlikteydi o zamanlar değeri bilinmedi simdi gelse rüya gibi olur.

eGowiCh
24.Haziran.2007, 02:58
Bir dönem Fenerbahçe'yi çalıştıran Löw, şu anda Türk takımlarından teklif almadığını vurgulayarak, "Fenerbahçe'de çok güzel günlerim geçti. Orada çalışmak bana çok önemli bir katkı sağladı. Gönlümün bir köşesinde Fenerbahçe bulunuyor. Şu an hiçbir Türk kulübüyle görüşmem ve temasım olmadı. Zaten 2010 yılına kadar Almanya ile sözleşmem bulunuyor ve o zamana kadar buradayım" diye konuştu.

DHA

hp-fm-gs
24.Haziran.2007, 04:17
Sanmıyorum.Hatta bizi kaale aldılar diye sevnmişte olabilirler..

Güzel yorum. :)

NisRoc
24.Haziran.2007, 04:50
Star Spor da Kezman için Shakhtar 6 milyon önerdi gibi bi haber wardı.. Inşallah doğrudur..

IcedEarth
24.Haziran.2007, 06:42
Star Spor da Kezman için Shakhtar 6 milyon önerdi gibi bi haber wardı.. Inşallah doğrudur..
Bu haber doğruysa ve bu transfer gerçekleşirse en yakın markete gidip bir kutu mendil alacağım. Malum, gözyaşı var (0)

Del Piero_10
24.Haziran.2007, 07:34
Güiza'ya 15 milyon biraz fazla kaçmış.Sonuçta 28 yaşında bir İspanyol Türkiye'ye geliyor ve ne yapacağının garantisi yok.

eGowiCh
24.Haziran.2007, 07:40
Ukrayna yolcusu kalmasın

Ukrayna'nın Shaktar Donetsk kulübü, takımımızın Sırp futbolcusu Mateja Kezman'ı transfer etmek için harekete geçti.

Shaktar Donetsk kulübünün, 2010 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Mateja Kezman'ı renklerine katmak için sarı lacivertli kulübe teklif götürdüğü öğrenildi. Shaktar Donetsk'in, Kezman için bonservis bedeli olarak 6 milyon Euro teklif götürdüğü ve sarı lacivertli kulübün de bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

Ukayna kulübü için, Sırp futbolcunun Fenerbahçe'den aldığı yıllık 3 milyon 250 bin Euro'nun şu an için tek sorun olduğu, bu fiyatın aşağı çekilmesi halinde Kezman'ın büyük ihtimalle Shaktar Donetsk formasını giyeceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

GeNç KaRTaL
24.Haziran.2007, 07:51
Lucescu neden Kezman'ı istiyor anlayamadım valla.

eGowiCh
24.Haziran.2007, 08:15
Onlarda para çok, Kezman gibi marka değeri taşıyacak birini almak istiyor olabilirler, zarar bile etseler onlara koymaz. Lucarelli'nin boşluğunu doldurmak istiyorlar belli ki.

Bu arada Vestel Manisaspor yönetiminden aldığım bilgiye göre Burak Yılmaz kesin olarak Fenerbahçe'de, resmi imza atılacak, neden şimdi atılmadığını bilmiyorum ama sanırım topluca açıklanacak transferler. Yani daha hoca belli olmadan açıklamak istemiyor da olabilir yönetim, bonserviste Manisaspor'un indirime gitmesi transferi gerçekleştirmiş.

physicist87
24.Haziran.2007, 08:35
Kezmanı istiyorsa şayet nedeni her ne kadar beceriksiz olsa da rakip takımın defansında yapmış olduğu press ve dünyaca tanınmasıdır.

Aragones araştırmış soruşturmuş, futbolcuların nasıl geliştirebileceğini kendilerini söylemiş etmiş, madem bu hoca bu kadar ii neden , bi madrid bi barcelona ya da daha büyük bir klüp bu kurt hocayı takımın başına getirmiyor?

a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 16:36
Kezman için 6 milyon deli para inşallah o paraya satarız da kurtuluruz.

CeNTeR_TR
24.Haziran.2007, 16:59
Kezman gitsinde fiyatı önemli değil =)

Ama birşey söylemek istiyorum..Kezman elimizde kalırsa Aynı Aurelio,Deivid gibi olacak kanımca :) Onlar gibi bir patlama yapacak ve vayy be dicez bir zamanlar ne diyorduk şimdi ne diyoruz :)

nerazzuri
24.Haziran.2007, 17:27
6 milyon € çok iyi para. Guiza'ya vereceğimiz 15 m € nun 6 m € sunu Kezman'dan çıkartabiliriz.

fmsmyrna
24.Haziran.2007, 19:12
Burak Yılmaz transferi olumlu olur.Kanatta değil de forvette değerlendirmeliyiz.Ancak İlhan Parlak çok arka planda kalıcak.En azından kiralansa iyi olur.

anilton
24.Haziran.2007, 19:16
Lucescu neden Kezman'ı istiyor anlayamadım valla.

Şemsi Lucescu istiyorsa vardır bir bildiği.Kezman'dan en yüksek derecede faydalanacaktır.Gol kralı bile yapar orada...

a.arıcı-11
24.Haziran.2007, 19:53
Güiza'da Sürpriz Gelişme
Sarı-Lacivertli camiada artık Fenerbahçeli gözüyle bakılan Dani Güiza’da sürpriz gelişme. İspanyol futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olmak istemediğini açıkladı. Gerekçesi de sevgilisi Nuria Bermudez’in ikinci çocuğuna hamile olması. Mallorcalı golcünün menajerleri Felix Moneo ve iki aylık hamile olan Nuria Bermudez, Güiza’nın İspanya’da kalacağını söyledi.

HAYALİ BARCELONA

Mallorca Diario Gazetesi’nin haberine göre Güiza’nın menajeri Felix Moneo, “Fenerbahçe ile anlaştık. Türk kulübü yıllık 3 milyon euro ile en iyi teklifi yaptı. Ancak Güiza İspanya’da kalmak istiyor. Çünkü Nuria, ikinci çocuğuna hamile” dedi. Mallorca Diario muhabirleri, Güiza’nın uzun zamandır Barcelona forması giymek istediğini de vurguladı. Fenerbahçeli yöneticiler ise Güiza’yı ve sevgilisi Nuria’yı ikna edip, pazar günkü Avrupa Futbol Şampiyonası final maçından sonra resmi sözleşme imzalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Akşam

anil luque
24.Haziran.2007, 20:08
hani formalar bile hazırdı yahu yılan hikayesine döndü güiza transferi

MeMo
24.Haziran.2007, 20:18
Rakip takımın oyuncularıyla dalga geçmek serbest sanırım :)

scar face
24.Haziran.2007, 20:22
Lucescu gibi bir adam Kezmana 6mn€ verir mi hiç:)

TR.CaPTaiN
24.Haziran.2007, 20:28
Rakip takımın oyuncularıyla dalga geçmek serbest sanırım :)

O kişi Kezman giderse yerine büyük bir yıldız alınır diye ağlıyor.

dberksu
24.Haziran.2007, 20:33
Lucescu kezmana 6 milyon € değil 1 € bile vermez.Guiza'yı ben tanımıyorum ama yazanlara göre gelmeli bence o 15 milyon €'da FB için çok değil bence kaç senedir FB çok iyi paralar kazaniyor ama transferlere 5-10 milyon € harcanıyor.Bir sorum olucak:

Guiza arkası dönük oynayabiliyor mu?

1-Oynayabiliyorsa FB de aranan forvettir.

2-Oynayamıyorsa Kezman 2'dir. Çünkü Türkiye'de arkası dönük oynayan forvetler iyi işler yapıyor. örnek: Semih Ş. , Mehmet Y. (semih arkası dönük iyi işler çıkarıyor ondan dedim)

MeMo
24.Haziran.2007, 20:35
O kişi Kezman giderse yerine büyük bir yıldız alınır diye ağlıyor.

Kezman gitse de gitmese de bir forvet alınacak zaten bu büyük bir yıldız olur mu bilmem.

nerazzuri
24.Haziran.2007, 21:03
Lucescu kezmana 6 milyon € değil 1 € bile vermez.Guiza'yı ben tanımıyorum ama yazanlara göre gelmeli bence o 15 milyon €'da FB için çok değil bence kaç senedir FB çok iyi paralar kazaniyor ama transferlere 5-10 milyon € harcanıyor.Bir sorum olucak:

Guiza arkası dönük oynayabiliyor mu?

1-Oynayabiliyorsa FB de aranan forvettir.

2-Oynayamıyorsa Kezman 2'dir. Çünkü Türkiye'de arkası dönük oynayan forvetler iyi işler yapıyor. örnek: Semih Ş. , Mehmet Y. (semih arkası dönük iyi işler çıkarıyor ondan dedim)
Lucescu Kezman'a 10 m€ da verir 20 m€ da verir. Shaktar için para 2.planda hiç önemli değil onları için para. Kezman dünya çapında bir golcü ve Shaktar'a gitmesi olay olur Ukrayna'da.

Guiza Mallorca'da tek forvet oynayan bir oyuncu. Sırtı dönük çok rahat oynar. Ayrıca verilen 15 m€'ya da fazlasıyla değer.

hp-fm-gs
24.Haziran.2007, 21:07
Bence Kezman dünya çapında bir golcü değil. Fazla abartmıyor musunuz ?

Ayrıca Fener'in Güiza'yı değilde daha ön planda bir forvet alacağı hissine kapıldım birden.

dberksu
24.Haziran.2007, 21:16
Bence Kezman dünya çapında bir golcü değil. Fazla abartmıyor musunuz ?

Aynen

2-Ben o bakımdan söylemedim lucescu kezmanı istemez diyorum ben!!!

eGowiCh
24.Haziran.2007, 22:04
Kezman kim ne derse desin dünya çapında bir forvettir. Kariyerine baktığımızda bunu görebiliriz.

24 Haziran oldu daha açıklamadılar. Açıklayın artık yahu, sabır falan kalmadı bizde. Olumlu veya olumsuz artık açıklansın, şu belirsizlik sona ersin.

Emre Belözoğlu dışında transferimiz yok, inşallah ardı ardına gelir transferler de sıkıntı yaşamayız, tam kadro kamp olursa sezona iyi bir hazırlık olur.

TR.CaPTaiN
24.Haziran.2007, 22:21
Fenerbahçe'nin 4 yıllık anlaşmaya vardığı ileri sürülen Güiza'ya, İngiliz devi Arsenal'in de talip olduğu öğrenildi!..

Geçtiğimiz sezon La Liga'da gol kralı olan futbolcu hakkında İspanyol AS Gazetesi'nde çıkan haberde; Güiza'nın Fenerbahçe'nin 4 senelik teklifine evet demesine ve sağlık kontrolünden geçirilmesine rağmen Arsenal'in devreye girmesiyle işlerin değişebileceği öne sürüldü.

Fenerbahçe, Mallarco'ya 15 milyon Euro ödemeyi kabul ederken, ekonomik olarak da İspanyol futbolcuyu ikna etmiş durumda ancak buna rağmen Güiza'nın menajeri Felix Menao, Arsenal'in teklif yapması durumunda durumun değişebileceğini ve açıkladı. Menao, AS Gazetesi'nde yer alan açıklamasında, fazla beklemeyerek bu hafta içinde Güiza'nın transferini sonuçlandıracağını söyledi.

Maraton.com.tr

BlackEagle19o3
24.Haziran.2007, 22:26
Kezman'a 6m verilir mi yahu.Luce kafayı yemiş olmalı...

eGowiCh
24.Haziran.2007, 22:28
Güiza'nın talibi çok, inşallah imzalar atılmış ve oyuncu ikna edilmiştir. Roma, Arsenal, Barcelona gibi devler kapmadan almalıyız Güiza'yı. Eğer alırsak gerçekten bizim yönetim büyük iş başarmış olacak.

Arsenal Adebayor'u sattı, sanırım Güiza ile o boşluğu doldurmak istiyor. Umarım biz işi çoktan bitirmişizdir.

Universal
25.Haziran.2007, 00:06
Guiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum. Takıma katkısı büyük olacaktır. Tabii olabilmesi için tek forvet değil, çift forvetlik bir sistem kullanmamız gerekiyor. Yeni gelecek teknik adamımız ile umarım bu tip bir sistem kullanırız.

eGowiCh
25.Haziran.2007, 00:16
Guiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum. Takıma katkısı büyük olacaktır. Tabii olabilmesi için tek forvet değil, çift forvetlik bir sistem kullanmamız gerekiyor. Yeni gelecek teknik adamımız ile umarım bu tip bir sistem kullanırız.

Sen değil miydin geçen gün Güiza'nın Kezman'dan hiçbir farkı olmadığını söyleyen?

Kesinlikle Malesef. Guzia'nın Kezman'dan hiçbir farkı yok.

Şimdi de Güiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum diyorsun. Ayrıca Güiza tek forvet oynadı Mallorca'da, yani tek forvet oynayabilecek düzeyde bir santrafor, çift forvet oynayacaksak zaten Güiza'yı neden alalım, Kezman-Semih oynarız.

ogcj_me
25.Haziran.2007, 01:05
Aziz Yıldırım'ın dediği çok doğru
Bir takımda 4 tane santrafor olması gerekiyor diyor kendileri
Ayrıca Aragones Güiza'yı getiriyor zaten 2 forvet oynatacağı için getiriyor
Bence Fenerbahçe'yi parlak günler bekliyor

Onurap
25.Haziran.2007, 01:17
Alex varken çift forvet çok zor..Bence aragonez alex tarzında bi oyuncuyu istemeyecektir..Yani koşmayan pres yapmayan..

Jesus_FB
25.Haziran.2007, 01:20
Arogones İspanya'ya oynattığı taktik anlayışı bize de uygulursa bence ligde başarılı avrupada dökülürüz. Zico'yu yolayan yönetimde herhalde bunu istiyor

TR.CaPTaiN
25.Haziran.2007, 01:45
İspanyol basını, gelecek sezon için Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones'in, Türkiye'ye gitmemesi için yardımcılarının kendisine baskı yaptığını iddia etti.

İspanya'da Avrupa Futbol Şampiyonası başlayana kadar en fazla eleştirilen teknik direktörlerden olan, ancak turnuvada İspanya'nın başarı elde etmesiyle önemi artan teknik direktör Luis Aragones'in 30 haziranda İspanya Milli Takımı ile sözleşmesi sona erecek olmasına rağmen 2 yıl daha kalması için milli takımdaki yardımcılarının ve federasyon yetkililerinin ısrarcı oldukları belirtiliyor.

Cadena Ser radyosu, İspanya'nın Avusturya'daki kampından gelen haberlere dayanarak, Luis ile yardımcılarının kapalı kapılar arasında 50 dakika süren bir toplantı yaptığını ve yardımcılarının Luis'e, ''Eğer Türkiye'ye gidersen 11 torununun büyümesini göremeyeceksin. İspanya'da yaşamak ile İstanbul'da yaşamak aynı şey değil'' dediklerini ileri sürdü. İspanyol radyosuna göre, perşembe günü Rusya ile oynanacak yarı final maçından sonra İspanya Futbol Federasyonu'nun Luis'e somut son bir teklif daha yapacağı kaydedildi.

Bu arada İspanya Milli Takımı'nda yılda 600 bin Avro maaş alan Aragones'in Fenerbahçe'nin kendisine yaptığı 2 yıllık teklifte sezon başına 1 milyon 200 bin Avro alabileceği, İspanyolların ise asla bu rakamı veremeyecekleri ifade edildi. Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde yapılan açıklamalarda, Luis'in milli takımı bırakacağını söylemesinin ardından yerine Vicente Del Bosque'yle anlaşıldığı da hatırlatılırken, yeni durumun Del Bosque'ye söz veren federasyon başkanını da zor durumda bırakacağı bildirildi.

Her şeye rağmen Avrupa Futbol Şampiyonası'na konsantre olduğu için geleceği ile ilgili açıklama yapmak istemeyen Luis Aragones, şimdiye kadar sadece milli takımdaki döneminin 30 Haziranda biteceğini söylemekle yetindi.

Maraton.com.tr

Umarım yardımcıları başarılı olur.

a.arıcı-11
25.Haziran.2007, 01:52
Umarım başarılı olurlarda gelmez şu ''Dede''.

Bakalım Güiza savaşında Aziz Yıldırım Gilberto Silva'nın rövanşını alacakmı Arsenal'den:p

TR.CaPTaiN
25.Haziran.2007, 01:56
Joahim Löw Fenerbahçe'den teklif almadığını söyledi.

eGowiCh
25.Haziran.2007, 02:17
Fenerbahçe'de Burak Yılmaz'ın transferi yeni teknik direktöre bağlı... Sarı lacivertlilerin Manisaspor ile prensipte anlaştığı ancak yeni teknik direktörü onayı alınmadan bu transferi resmileştirmek istemediği öğrenildi.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı Ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Fenerbahçe yönetimi yeni teknik direktör geleceği için görüşmeleri durdurdu. Ancak anlaşmamızda sadece küçük pürüzler kaldı. Transfer büyük ihtimal perşembe ya da cuma biter." diyerek transferin bitmek üzere olduğunu ve yeni teknik direktörün onay vermesi durumunda Burak'ı vereceklerini doğrulamış oldu.

Bu arada Ligtv.com.tr'nin edindiği bilgilere göre görüşmelerde kapıyı 2.5 milyon Euro'dan açan Manisaspor 2 milyon Euro'ya kadar indi. Parada biraz daha indirim isteyen Fenerbahçe ayrıca Manisaspor'a Olcan'ı vermeyi de kabul etti.

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe getirilmesi beklenen Aragones hakkındaki resmi açıklamanın EURO 2008'in bitmesinin ardından en geç gelecek hafta başında yapılması bekleniyor. İspanya'nın perşembe gecesi Rusya'ya elenmesi durumunda ise açıklama hafta sonu da yapılabilir.

Ligtv.com.tr

TR.CaPTaiN
25.Haziran.2007, 02:29
Olcan + 2 milyon € mu ?

eGowiCh
25.Haziran.2007, 02:44
Olcan bonservisiyle verilmez, kiralık olarak verilir ve 2 milyon Euro verilir. Aslında Olcan'ı kiralık vereceğimize bonservisiyle Kemal'i versek daha iyi olur.

Bordo61Mavi
25.Haziran.2007, 05:37
Burak Yilmaz sonunda Galatasaraya kalacak, Trabzon u istemedi, Fenere gitcem derken TD sorun cikarcak.

Universal
25.Haziran.2007, 06:13
Sen değil miydin geçen gün Güiza'nın Kezman'dan hiçbir farkı olmadığını söyleyen?

Şimdi de Güiza'nın transfer edilmesini çok istiyorum diyorsun. Ayrıca Güiza tek forvet oynadı Mallorca'da, yani tek forvet oynayabilecek düzeyde bir santrafor, çift forvet oynayacaksak zaten Güiza'yı neden alalım, Kezman-Semih oynarız.

Evet bendim. Fikrim değişti. Ama Guzia'nın aman aman bir forvet olacağına inanmıyorum. Çift forvetli sistemde Semih ile çok iyi oynayacaktır. Kezman kulübe nasıl bir tavır alacak merak ediyorum. Mallorca'nın bu sezon ligde başarılı olduğunu düşünmüyorum.

GeNç KaRTaL
25.Haziran.2007, 06:53
TRANSFER Mİ KONUŞULDU?

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Feldkamp’ın kendisini kadroda düşünmemesinden dolayı Galatasaray’dan önce Ankaraspor’a daha sonra ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kiralık olarak gönderilen Necati Ateş’in geleceği konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

İddialara göre bu akşam İstanbul İstinye Park Alışveriş merkezinde ilginç bir buluşma yaşandı. Bu buluşmanın tarafları ise Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı ve halen Galatasaray’a sözleşme bağıyla bağlı olan Necati Ateş’ti.

Bu buluşmada tarafların neler konuştuğu tabi ki bilinmiyor ancak akla ilk gelen konunun transfer olduğu bir gerçek. Bakalım bu buluşmanın arkasından ne gibi gelişmeler yaşanacak ve Galatasaray’da kalıp kalmayacağı netlik kazanmamış olan Necati gelecek sezon hangi takımın formasını giyecek?

MARATON.COM.TR ÖZEL

Jesus_FB
25.Haziran.2007, 07:13
TRANSFER Mİ KONUŞULDU?

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Feldkamp’ın kendisini kadroda düşünmemesinden dolayı Galatasaray’dan önce Ankaraspor’a daha sonra ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a kiralık olarak gönderilen Necati Ateş’in geleceği konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

İddialara göre bu akşam İstanbul İstinye Park Alışveriş merkezinde ilginç bir buluşma yaşandı. Bu buluşmanın tarafları ise Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı ve halen Galatasaray’a sözleşme bağıyla bağlı olan Necati Ateş’ti.

Bu buluşmada tarafların neler konuştuğu tabi ki bilinmiyor ancak akla ilk gelen konunun transfer olduğu bir gerçek. Bakalım bu buluşmanın arkasından ne gibi gelişmeler yaşanacak ve Galatasaray’da kalıp kalmayacağı netlik kazanmamış olan Necati gelecek sezon hangi takımın formasını giyecek?

MARATON.COM.TR ÖZEL

Haaayydaaaaa

TR.CaPTaiN
25.Haziran.2007, 07:16
Bu transfer olmaz.

gerrrard
25.Haziran.2007, 07:18
Beyler büyük ihtimalle Neco Fenerdeymiş öle diyolar.

Jesus_FB
25.Haziran.2007, 07:21
Beyler büyük ihtimalle Neco Fenerdeymiş öle diyolar.

Kimler diyorlar acaba?

KaF KeF
25.Haziran.2007, 07:22
KUşlar söylemiştir..:n:

gerrrard
25.Haziran.2007, 07:27
KUşlar söylemiştir..:n:

Evet aynen öyle. :zuhaha

Şaka bi yana sağlam bi kaynak.

EreN
25.Haziran.2007, 07:27
ua forumlarında tartışılıyor sanırım şu an.

PesimiSTyLa
25.Haziran.2007, 07:28
fenerbahceden necati daha önceden teklif aldığını acıklamıştı bir röportajında. tekrar teklif almış olabilir. Bizde durumu kesin degil kadroda düşünülmüyor sanırım alabilir fener necoyu.

Jesus_FB
25.Haziran.2007, 07:28
püfffffffff :s Emre, Necati, Burak Yılmaz birde arkasından F.T gelirse bu yürek kaldırmaz bu kadar acıyı

TR.CaPTaiN
25.Haziran.2007, 07:30
Bana göre bu transferin gerçekleşme ihtimali yok. 1. sebep Semih,Kezman,İlhan + yeni gelecek forvet. Yani yeteri sayıda forvetimiz oluyor. 2. sebep Fenerbahçe kendisine Galatasaray'ın kovduğu adamı aldı dedirtmez.

PesimiSTyLa
25.Haziran.2007, 07:34
ua forumlarında tartışılıyor sanırım şu an.

Transfer topicinde haber yazıldı ama kimse oralı olmadı :) Song un gitmiş olması duygusal anlmda üzdü o kadar . Tabi işi düzgün düşününce songun gitmiş olması mantıklı ; ama taraftar olarak biz duygusal bakıyoruz olaya :)

eGowiCh
25.Haziran.2007, 08:40
Burak Yılmaz neyse de Necati asla! Neden mi? Geçen yılki demeci hala aklımda, Sivasspor'a gol attıktan sonra "Galatasaray'a hizmetim sürüyor." demişti. Bize transfer olursa ve berbat bir performans gösterirse yine demeç verebilir, "Galatasaray'a hizmetim sürüyor, Fenerbahçe'yi yakıyorum." diyebilir. Aman ha, uzak dursun.

Burak Yılmaz gelebilir, bence iyi bir transfer olur, mutlaka hatalarından ders çıkarmıştır ve o vaziyette bize faydalı olacaktır. Zaten Burak Yılmaz transferi de bitti gibi bir şey.

Tarık abi yukarıda güzel bir laf söylemiş, ama benim çekincem hangi takımdan olduklarından çok gösterecekleri performans. Emre Belözoğlu mesela, kesinlikle tasvip etmediğim bir transfer, zira adam sakat sürekli. Yahu sakat adama o kadar para verilip de alınır mı? Ha Emre gelir, paşa paşa oynar, o zaman da başımın tacı olur, gider formasını bile alırım ama yatacaksa bütün sezon sakatlık ayağına o zaman bu kulüpte işi yok. Terim ise en başından beri karşıyım, zaten ihtimal de vermiyorum.

Bir de başkanın planlarında Necati'nin olacağını da sanmıyorum, zira 2 Haziran'da yurtdışında oynayan bir Türk santrafor alacağını söylemişti, bu isim ya Mevlüt ya da Eren Derdiyok olmalı. Semih, İlhan, Kezman, yeni santrafor ve lejyoner santrafor, Kezman'ın gittiğini düşünürsek 4 tane santraforumuz olmuş olacak. Necati olmaz bence, alacağımız son adam. Necati'yi alıp oynatacağımıza İlhan'ı oynatırız, böylece İlhan potansiyelini gösterir, yani İlhan'a sabrederiz belki ama Necati'ye asla.

Şu bir iki gün içinde açıklanır umarım artık, Aydın Toscalı iddiaları da var, bakalım o da alınabilir ama alınacaksa da Can Arat ile yollar sonsuza dek ayrılmalı.

physicist87
25.Haziran.2007, 10:39
Necati miiiiii, Allahım yaaa Allahım yaaaa daha neler duyacammm aman aman valla Guizaya razıyım o gelsin yaa :D

Şaka bi yana , sezon hazırlıklarına başlıcaz adam akıllı ne hocamız belli ne de transferimiz.. Emre ile bombayı patlattık da devamı gelmedi , ki ben Emrenin ii bir performans göstereceğini umuyorum, Marco durumunu tam hallettik derken menejeri serbesttir diyor, aniden bi takımla imzaladığını duyarsak şampiyonadan sonra ölece kalmayalım alternatif bulunmalı anlaşılmadıysa.. Öte yandan Önderin durumu belirsiz mi ? Sağ bek'e idare eder bi yedek şart !

nerazzuri
25.Haziran.2007, 16:03
Aziz Yıldırım hep bir B planı C planı olduğunu söyler ama ben bunların sadece kağıt üzerinde olduğunu düşünüyorum. Bizzat bir görüşme yaptığını sanmıyorum. Yani x oyuncumuz gittiğinde onun yedeği olan y oyuncuyu çağırıp hemen imza attamayız.

Aziz Yıldırım Hocamız ve golcümüz 25-26 Haziranda başlayacak olan kampımızda hazır olacak demişti. Bugün 25 haziran kamp ne zaman başlıyor acaba onu bilen varmı ? Şu anki duruma bakılırsa bize bir hoca ve bir golcü kesmez. Aurelio'nun yerine yabancı bir ön libero, Edu'nun yerinede bir defans oyuncusu gerekiyor. Ayrıca yedek klübesinede kaliteli oyuncular almamız lazım. Yeri geldi çok sıkıntıya düştük.

Edu sanırım Zico'nun gitmesinden çok rahatsız oldu. Yaptığı açıklamalar bunu gösteriyor. 2 hafta içinde Fransa'ya transfer haberini duyarsanız şaşırmayın derim.

Aurelio konusunda ise tamamen menejer kurbanı olduk. Aurelio Tutumlu'nun gazına geldi yıllık 3 m € istiyor. Acaba avrupa klüpleri bu parayı vermeyince ne yapacak.

Egemen birde Can Arat'la yollar ayrılmalı demişsin. Ben hala umutluyum Can'dan keşke düzenli oynama şansını yakalayabilse. Fiziği çok yerinde çok büyük futbolcu olabilir. Ama benim kendi fikrime göre o kadar çok şans verilmedi Can'a bence bu sene kiralık verilip performansı takip edilmeli.

Necati konusunda ise kendi fikrimi söylüyorum. Necati bana göre 2-3 sene öncesinde Türkiye'nin en iyi golcüsüydü. Gerek fiziği gerek gücü hızı koşması gol atması. 4-4'lük bir golcüydü. Sakatlıktan sonra kendisine sabır gösterilmediğini düşünüyorum. Ankaraspor'da çokda iyi performans gösteremesede Belediyespor'da sanki eski günlerine döneceğini hissettirdi. Çok iyi bir 6 ay geçirdi. Hatta Skibbe'nin yerinde olsam bir yere bırakmazdım Necati'yi. Bize transfer konusuna gelirsek. Zaten ileri uçta 3 adamımız var. + Yeni gelecek golcü, Avrupa'dan gelecek golcü ile bu sayı 6'ya çıkacak forvetteki sayımız. Burak ve Kazım'da forvette oynayabiliyorlar. Kalabalıktan başka birşey olmaz Necati transferi. Olan Necati'ye olur.

dberksu
25.Haziran.2007, 18:52
Şu forvet işine bakarsak:

Elimizde: Kezman,Semih,İlhan P. ve büyük ihtmalle (Güiza) var.

Almak istenilen: Biz bu listeye artı olarak Necati ve Burak'ı istiyoruz.Tamam Burak sağ açık filan da oynuyor ama Necati hem adı GS ile anılan bir oyuncu hem de biz eskiden BJK bizim artıkları topluyor derdik şimdi biz GS'nin artıklarını toplamaya başlarız.O yüzden Burak gelmeli sadece.Necati değil!!!

KaF KeF
25.Haziran.2007, 20:32
Fener'de Güiza çıkmazı

İspanyol yıldızın menajerinin, Arsenal'in şok teklifiyle ilgili olarak AS Gazetesi'ne, "Her şey değişebilir" demesi Fenerbahçe yönetimini fazlasıyla tedirgin etti.

Bu hiç hesapta yoktu
Fenerbahçe'nin tüm konularda anlaşma sağladığı ve ön protokol imzalattığı golcü futbolcu Güiza'nın transferinde sürpriz gelişme. Gerek İspanyol, gerekse Türk medyasında da yer aldığı gibi Sarı-Lacivertli yöneticiler Mallorca ile 15 milyon euro karşılığı anlaşmaya varmış, Güiza'ya da yıllık 3 milyon euroyu kabul ettirmişti. Ancak yöneticiler, "Bu iş tamam" dedikleri anda İngiltere'nin ünlü kulübü Arsenal'in Güiza için devreye girmesi işleri karıştırdı.

Hafta sonuna kalmaz
İspanya'nın önde gelen gazetelerinden AS, bu sürpriz gelişmeye geniş yer verdi. Arsenal'in ciddi girişimlerde bulunacağını da iddia eden gazete Güiza'nın menajerlerinden Felix Menoa'nın açıklamalarını yayınladı. Menoa, İngiliz ekibinin yapacağı teklif sonrasında işlerin değişebileceğini belirterek, "Fazla bekleyeceğimizi sanmıyorum. Bu hafta sonuna kadar Güiza'nın transferi sonuçlanır" şeklinde açıklama yaptı. Yönetim bu sözler sonrasında telaşlandı.

Kimi tercih edecek?
Arsenal'in de devreye girmesisonrasında Güiza'nın hangi takımı tercih edeceği şimdiden merak konusu oldu.
Takvim

---------------------

Torunlarını asla göremezsin

Aragones'in yardımcıları, "Türkiye'ye gidersen 11 torununun büyüdüğünü göremeyeceksin"dediler.

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Aragones ile ilgili ortaya atılan iddia şok etkisi yarattı. Cadena Ser Radyosu, İspanya Milli Takımı kampında, yardımcılarının Aragones'e, "Eğer Türkiye'ye gidersen 11 torununun büyüdüğünü göremeyeceksin. İspanya'da yaşamak ile İstanbul'da yaşamak aynı şey değil" dediklerini iddia etti. Radyo ayrıca şampiyona sonrası İspanya Futbol Federasyonu'nun Aragones'e bir teklif daha yapacağını belirtti.
Takvim

-------------------

Önder F.Bahçe'de kaldı

Teknik direktör Artur Zico ile bir türlü yıldızı barışmayan ve bu nedenle Rusya'nın FC Moskova takımı ile sözleşme imzalayan Önder Turacı, Brezilyalı teknik adamın gitmesiyle yuvasına geri döndü. Rus kulübü ile yapılan görüşmeler sonrası futbolcunun sözleşmesini feshettiren Sarı-lacivertli yönetim, yaklaşık bir haftadır futbolcu ve menajeri Doğan Ercan ile yaptığı görüşmeler sonrası mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcunun dün kulübü ile üç yıllık daha sözleşme imzaladığı ve oyuncunun kampa

25.06.2008

Kaynak : İHA

scar face
25.Haziran.2007, 20:41
Yönetim neler yapıyor yau 70 yasındakı dedeyi getiriyor takımın basına yok Burak Yılmazü,yok Necati.
Zico'yu yollayan yönetim umarım yanılmaz..

eGowiCh
25.Haziran.2007, 22:20
Türk Milli Takımının ve Fenerbahçe’nin vazgeçilmezlerinden Mehmet Aurelio, İspanya’nın Deportivo La Coruna takımında forma giymek istiyor.

30 yaşındaki başarılı futbolcuyla bir süredir Avrupa’nın büyük kulüpleri ciddi bir biçimde ilgileniyordu. Aurelio’nun menajeri Bayram Tutumlu da bunu doğrulayarak, “Deportivo’nun sportif direktörü Richard onu Şampiyonlar Ligi maçlarından biliyor ve çok beğeniyor. Mehmet Aurelio’nun da Brezilyalı olması, Deportivo’yu ve İspanya’yı çok seviyor olması sebebiyle bu transferin gerçekleşmemesi için bir pürüz göremiyorum. Ancak şu anda milli takıma konsantre oldu. Maçlar biter bitmez onunla konuşup teklifleri değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Aldığı tekliflere güvenip Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyeceğini söyleyen Aurelio’ya, Premier Lig ekiplerinden de teklifler geldiği bildirildi.

Goal.com

KaF KeF
25.Haziran.2007, 22:56
Önder'de işlem tamam !..

Zico ile çalışmak istemediği için Fenerbahçe'den ayrılmaya karar veren, Rusya'nın FC Moskova takımı ile sözleşme imzalayan, ardından Galatasaray ile anlaşma aşamasına gelen Önder Turacı, adeta kürkçü dükkanına geri döndü !..

Son 2 ayda hayli maceralı bir transfer dönemi geçiren Önder Turacı, Fenerbahçe'den ayrılmasınıntek sebebi olarak gösterdiği Zico'nun sarı lacivertlilerle bağlarını koparması üzerine takımında kaldı.

İHA'nın haberine göre FC Moskova ile yapılan görüşmeler sonrası futbolcunun sözleşmesini feshettiren sarı lacivertli yönetim, mutlu sona ulaştığı belirtildi. Yıldız futbolcunun dün kulübü ile üç yıllık sözleşme imzaladığı da öne sürüldü.

Önder Turacı'nın takımda kalmasıyla ilgili Fenerbahçe'den resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı.

TR.CaPTaiN
25.Haziran.2007, 23:12
http://img158.imageshack.us/img158/8965/adszxw8.jpg (http://imageshack.us)

Fenerbahçe Yönetimi, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile ön kontrat yapıldığını açıkladı!..

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.

Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır"

Fıratcan Alçınkaya
25.Haziran.2007, 23:13
Aragones resmen Fener'de

Fenerbahçe'de yeni dönem. 70 yaşındaki tecrübeli hoca ile ön anlaşma sağlandı. Acıklama internet sitesinden duyruldu.
Fenerbahçe İspanyol teknik direktör Luis Aragonez ile ön anlaşma imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.

Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır."

MeMo
25.Haziran.2007, 23:15
Kulübümüz yeni sezonda Profesyonel Futbol Takımımızı çalıştırmak üzere, şu an İspanya Milli takımının teknik direktörlüğünü yapan Luis Aragones ve ekibi ile 2 yıllık ön kontrat yapmıştır.

Aragones ekibi ile birlikte gelecektir. Bu ekip, antrenör, kondisyoner, izleme ve istatistik antrenörü ile kaleci antrenörü olmak üzere 4 kişiden oluşmaktadır. Nihai sözleşme ve diğer bürokratik işlemler Avrupa Futbol Şampiyonası'nın sona ermesinin ardından yapılacaktır.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Hayırlısı olsun.

eXcitinG
25.Haziran.2007, 23:16
Aha yeni FeLdkamp vakası.

Fenerbahçe şu Aragonesi sırf disipLin için aLdı. BöyLeLikLe geLecek sezon Fenerbahçenin en büyük rakibi oLacak disipLinsizLikLeri bitirmeye çaLışacakLar. Ama bakaLım taktik anLamda neLer yapacakLar.

BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2007, 23:17
Artık bir Dedemiz var :p
İçimden bir ses, ne işi var 70 yaşındaki adamın takımımızın başında diyor ama içimden başka birşeyde belki daha başarılı oluruz diyor. Aragones'inde ismini kullanarak bi kaç sağlam oyuncu alsak aslında iyi olur :)

Fıratcan Alçınkaya
Abi ama bu adam A.Yıldırım ile çok kavga edebilir takıma müdahele etmesine izin vermez ...

PesimiSTyLa
Aragones hayırlı olsun, bende ntvspor da altyazı da gördüm.

deniz.91
25.Haziran.2007, 23:18
Hayırlı olsun güizada gelecek snaırım o zaman

Lucas Neill
25.Haziran.2007, 23:21
Abi ama bu adam A.Yıldırım ile çok kavga edebilir takıma müdahele etmesine izin vermez ...

Aynen katılıyorum arkadaşım...

MeMo
25.Haziran.2007, 23:22

Aragones'i getiren Aziz Yıldırım'ın ta kendisi biz bunları biliyoruzda Aziz Yıldırım mı bilmiyor?

nerazzuri
25.Haziran.2007, 23:24
Akşamada Guiza transferi açıklanır.

anilton
25.Haziran.2007, 23:26
Fenerbahçe’nin yeni hocasını açıklamasından sonra yeni golcü transferi de büyük olasılıkla belli oldu gibi.

MARATON.COM.TR’nin edindiği bilgilere göre yeni sezonda Luis Aragones ile anlaşan Fenerbahçe, forvetine de Mallorca’nın gol kralı Güiza’yı transfer etti.

Bu transferin halen açıklanmamasının sebebi ise Appiah ile kulüp arasında süren pürüzler.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Defuser
25.Haziran.2007, 23:26
Aragones'i getiren Aziz Yıldırım'ın ta kendisi biz bunları biliyoruzda Aziz Yıldırım mı bilmiyor?

Yani.. Hayırlı olsun Aragones.

TR.CaPTaiN
25.Haziran.2007, 23:31
Olur da şampiyonlar liginde başarısız olursak, Kadıköy'de Zico Zico sesleri yükseldiğinde Aziz başkanın surat ifadesi nasıl olur çok merak ediyorum. Bu mudur dünya kulübü olma yolunda ilerleyen Fenerbahçe'nin teknik direktörü ? Dünya kulübü olma yolunda ilerlerken fosilleri mi toplamak gerekiyor ?

NisRoc
25.Haziran.2007, 23:31
Hadi geçmiş olsun..

barahir
25.Haziran.2007, 23:35
Tüm Fenerbahceliler'e hayırlı olsun.. İlk başta pek benimsenmeyecek ama umarım daha sonra 70 yaşında kendini bize ispatlar..

nerazzuri
25.Haziran.2007, 23:38
Çok disiplinli bir hoca. Çift forvet oynatmayı seviyor ve dün yaptığı röportajda Semih'e övgüler yağdırdı. Ayrıca koşan mücadele eden futbolcuları seviyor. Alex'i takımda istemeyebilir.

barahir
25.Haziran.2007, 23:40
Çok disiplinli bir hoca. Çift forvet oynatmayı seviyor ve dün yaptığı röportajda Semih'e övgüler yağdırdı. Ayrıca koşan mücadele eden futbolcuları seviyor. Alex'i takımda istemeyebilir.

1 Yıl tahammül edebilir gibime geliyo.. Etmesi de lazım zaten..

anilton
25.Haziran.2007, 23:46
Aragones İspanya milli takımında da olduğu gibi klasik 4-4-2 oynatacaktır büyük ihtimal.İleride Guiza-Semih'i oynatır.Orta sahada gitmezse Aurelio-Emre oynar gibime geliyor.Alex'in akıbetini gerçekten çok merak ediyorum.Zira Zico ona sahadaki liderliği vermiş,ona güvendiğini hissettirmişti.Bu sayede Alex daha fazla sorumluluk almış ve verimi bir hayli artmıştı.Bu takımdaki Brezilya'lılarada olumlu yönde yansımıştı.Şimdi Aragones'in Alex'e olumsuz bakacağını varsayarsak takım inanılmaz etkilenecektir.Gerçekten olacakları büyük merakla bekliyorum...

Lucas Neill
25.Haziran.2007, 23:58
Aragones İspanya dışında takım çalıştırmamış bu ilk olacakmış...

Jesus_FB
26.Haziran.2007, 00:02
ilk hazırlık maçını iple çekiyorum:mad:

Universal
26.Haziran.2007, 00:19
Aragones'in Fenerbahçe'ye gelmesini istemiyorum. Ne yazık ki geldi. İki yıl sonra gidecek bir teknik adamı almak büyük bir hata olduğunu düşünüyorum. İstikrar için daha genç bir isme gerek vardı.

Addolorato
26.Haziran.2007, 00:21
hayırlı olsun aragones i beyenirim güizada gelirse heralde fenerbahce bu sene tutulmaz tebrıkler

EreN
26.Haziran.2007, 00:22
Aragones'e ölüüüüüm ...
şaka bi yana dozajı arttırmayın tartışmalarda.. germeyin ortalığıda..

efe24
26.Haziran.2007, 00:51
hayırlı ugurlu olsun fenerbaheçemiz için en hayırlısı buymuş demekki başkanımız bunu seçti ve getirdi nolursa olsun fenerbahce sevgisi bitmez

puskas
26.Haziran.2007, 00:54
fenerbahceye hayırlı olsun

Lucas Neill
26.Haziran.2007, 00:54
Yıllık 3 milyon euro alacakmış galiba İspanyol internet sitesi öle yazmış...

PesimiSTyLa
26.Haziran.2007, 00:55
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Zico ile anlaşamadıklarını, yeni teknik direktörleri ve golcüleri ile önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacaklarını açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı lacivertli yönetim uzun süren araştırmadan sonra hocasını buldu ve bugün Aragones ile anlaştığını resmen duyurdu.

Sarı lacivertli takımın yeni teknik direktörünü ilk MARATON.COM.TR’den duyan efsane başkan Ali Şen’e Aragones’i sorduk ve efsane başkandan çar***ı yanıtlar aldık.

İşte Ali Şen'in açıklamaları...

“Yeni teknik direktörü herkes Zico ile kıyaslayacak. Taraftar Zico’yu seviyordu. Ben’de Zico’yu seviyordum ama iyi antrenör değildi. ‘Zico’yu gönderin Aragones’i getirin’ demedim. ‘Zico’yu gönderin Scolari’yi getirin’ demiştim. Aragones’i tanımıyorum.”

MARATON.COM.TR ÖZEL
RÖPORTAJ: Burak ÖZKAYA