PDA

View Full Version : Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar



Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

Krusty
19.Mayıs.2007, 23:14
Değişiklik güzel bir şey... :)

carrey
19.Mayıs.2007, 23:21
gercekten inanilmazi basardi bence stutgart

RoNNiE91
19.Mayıs.2007, 23:24
Tebrikler Stuttgart.Almanya'da sempati duyduğum bir kulüptü.Bakalım Şampiyonlar Liginde ne yapacaklar :)

TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2007, 23:26
Mütevazi kadrosuyla büyük iş başardı Stuttgart. Alkışı hakettiler. Bayern bu sene hayal kırıklığıydı.

NisRoc
20.Mayıs.2007, 00:50
Nurnberg'in düşmesine hem şaşırdım hem üzüldüm yazık oldu..

Alicanfmfan
20.Mayıs.2007, 00:50
Luca Toni varsa Sorun Yok...

Omerdinho
20.Mayıs.2007, 01:16
Stuttgart haketti.

Memedov
20.Mayıs.2007, 03:31
Değişiklik güzel bir şey... :)

Tebrikler Stuttgart.

fenerbahce_1907
20.Mayıs.2007, 04:56
Bayern Münih'teki ilk sezonunda attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Luca Toni, Milan'da forma giyen vatandaşı Gennaro Gattuso'yu Bavyera ekibine davet etti!

Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Bayern Münih'ı sırtlayan ve Bundesliga'da gol kralı olan Luca Toni, kendisine ait internet sitesine yaptığı açıklamada, "Yöneticilere takımda daha fazla İtalyan oyuncunun olmasını istediğimi söyledim. Böylelikle biraz daha fazla anlaşma sağlayabilirim fakat en önemlisi bize takımın kalitesini arttırmamızda yardımcı olurlar" dedi.

Milan'dan ayrılacağı yönünde haberle çıkan Gattuso hakkında da konuşan Toni, "Rino (Gattuso) Milan'ın sözleşmeli oyuncusu. Bence çok bir oyuncu ve Avrupa'nın büyük takımları O'nu istiyor. Ben de gerçekten O'nu takımda görmeyi çok isterim" diye konuştu.

Kaynak:Ajansspor

Fıratcan Alçınkaya
20.Mayıs.2007, 05:11
Gattuso ile ilgili ilk kez bu kadar transfer haberi çıkıyor sannırm bi değişiklik iyi olacak v muhtemel...

KaPaLı
20.Mayıs.2007, 05:13
Gattuso Bayern'le anlaştı diye haberler çıkmıştı.

BeeTLeJuiCe
20.Mayıs.2007, 05:23
Evet bende görmüştüm Gattuso Münih ile anlaştı diye. Gitmesin yaa Münih'i sevmiyorum :) Gattuso Milan ile özdeşleşmiş bir isim. Bırakmaması gerekiyor bence.

ThersoN
20.Mayıs.2007, 05:32
Umarım gitmez, Gattuso'nun hırs ve inancını Alman futbolu kaldıramaz :D

ThersoN
20.Mayıs.2007, 05:33
başlamadan önce kağıt üzerinden bayern, sahada bayern, bitti yine kağıt üzerinde bayern :D

Since-1907
20.Mayıs.2007, 05:35
Nürnberg'e yazık olmuş ya :(

Fernando Gago
20.Mayıs.2007, 06:57
Gattuso ile ilgili ilk kez bu kadar transfer haberi çıkıyor sannırm bi değişiklik iyi olacak v muhtemel...

Evet Gattuso ile ilgili acaip haberler çıktı Premier Ligde oynamak istiyorum filanda demişti ateş olmayan yerden duman çıkmaz anlaşılan Milan bu değeri kaybedecek ...

GodfatheR
20.Mayıs.2007, 07:18
Milan da yüreği ile oynayan Gattuso başka takımda bu hırsı,inancı gösterebilirmi acaba.

GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2007, 07:30
Sene başında ve sezonun sonuna doğru pek aklıma gelmezdi şampiyon olabilecekleri ama şampiyon olmalarına sevindim tebrikler...

Varonil
20.Mayıs.2007, 14:06
Tebrikler Stuttgart,Ligin favorisi Bayern Münih Şampiyonlar Ligine bile kalamadı bakalım UEFA Kupasında neler yapacaklar seneye?:confused:

ryu
20.Mayıs.2007, 16:03
Schalke 04 olsaydi keske.Ama son hafta sen liderligi verirse olacagi budur!

Tebrikler Stuttgart.;)

ama schalke geçen hafta çok zorlu bir ruhr derbisi oynamıştı.dortmund un hiçbir iddiası yokken o maça ayrı bir motivasyonla çıkmıştı ve yendi schalke yi.zaten yenmesi gerekirdi ne de olsa derbi

maçların ilk 20 dakkası geride kaldığında herşey schalke lehine gidiyordu.2-0 öndelerdi ve stuttgart yeniliyodu.çok baskılı da oynuyolardı fakat ne olduysa stuttgart beraberliği bulduktan sonra oldu.keşke schalke şampiyon olsaydı sırf hamit ve halil için.halil de güzel bi gol attı ayrıca:)

TR.CaPTaiN
20.Mayıs.2007, 18:20
Hamit'in yeni takımı Bayern'in Şampiyonlar Ligine gidememesi iyi olmadı aslında.

Fıratcan Alçınkaya
20.Mayıs.2007, 22:18
Lehmann Stuttgart Yolunda?

Almanya ve Arsenal’in başarılı file bekçisi Jens Lehmann ücretinde indirime giderse önümüzdeki sezon VfB Stuttgart forması giyecek.

38 yaşındaki Lehmann, 2003 yılında geldiği Arsenal’den bu yaz başında ayrılıyor.

Bir süre önce çıkan haberlere göre tecrübeli file bekçisi Avrupa Şampiyonası’nda göstereceği performansa göre futbolu bırakıp bırakmayacağına karar verecek.

Futbola devam kararı alırsa oyuncunun ilk tercihinin İngiltere olacağı biliniyor çünkü Lehmann çocuklarının eğitimiiçin İngiltere’de kalmak istiyor. Adaylar arasında en güçlü takım Aston Villa olarak görünüyor. Ancak oyuncunun şampiyonadan sonra Almanya’ya da dönebileceği iddia ediliyor.

Mallorca’da milli takım kampında bulunan Lehmann dün sabah Stuttgart yöneticileri ile bir araya geldi. Stuttgart genel menajeri Horst Heldt yaptığı açıklamada anlaşmanın önündeki tek engelin oyuncunun alacağı ücret olduğunu belirtti ve diğer şartlarda anlaşmanın sağlandığını söyledi.

Bundesliga’da sezonu 6. bitiren Stuttgart’a olası transferinde Lehmann alacağı ücrette biraz kesintiye gitmek zorunda kalacak. Ancak kariyerinin son dönemini geçiren filebekçisi için bu büyük bir sorun oluşturmuyor.

Fernando Gago
20.Mayıs.2007, 22:22
Arsenalda sorunlar yaşıyor Arsenal gibi bir klübe göre çok yaşlı ayrıca Almanyada takılsın 1 sene filan işte

deniz.91
20.Mayıs.2007, 22:23
bence bırakma yaşı geldi

Wesley Sneijder
21.Mayıs.2007, 01:14
EURO 2008'den sonra bırakmalı...

Wesley Sneijder
21.Mayıs.2007, 01:15
I,ıh. Olmadı. Kötü bir tercih bence.

Wesley Sneijder
21.Mayıs.2007, 01:18
En büyük Bursaspor. 5 yıldız var logosunda... :D

(Meraklısına: 5 yıldız Bursaspor'un 5 kulübün birleşiminden oluşmasını simgeliyor.)

Cyzio
21.Mayıs.2007, 02:53
Bundesliga temsilcilerinden bu sezon Borussia Dortmund'ı çalıştıran Thomas Doll, görevinden istifa etti.

Dortmund'un başında 14 aydır görev yapan Doll, sezonu 13. sırada tamamlamalarının ardından Pazartesi günü istifasını verdi. Dortmund, ayrıca kalesinde gördüğü 63 golle, sezonu en fazla gol yiyen ekibi olmuştu.

Almanya Kupası'nda finalde Bayern Münih'e elenen Dortmund, Bayern'in Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasından dolayı, gelecek sezon UEFA Kupası'nda mücadele edecek.

Fıratcan Alçınkaya
21.Mayıs.2007, 02:55
Dortmund bi küme düşmeden düzelmeyecek valla :p

Varonil
21.Mayıs.2007, 09:41
Stuttgart yıkılıyor!
Alman Birinci Ligi Bundesliga'da geçtiğimiz hafta Schalke'nin iki puan önünde liderlik koltuğuna oturan VfB Stuttgart, averajını korudu ve sezonu şampiyonlukla kapattı. Cottbus'u 2-1'lik skorla geçen Stuttgart, taraftarlarına 15 yıllık bir aradan sonra şampiyonluk sevinci yaşattı.

Geçtiğimiz yıl Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan kentlerden olan Stuttgart, tarihi günlerinden birini yaşadı. Şampiyonluk kutlamaları, coşku ve katılım açısından Dünya Kupası'nı aratmadı. Karşılaşmayı, ünlü Schlossplatz meydanında kurulan dev ekrandan izleyen 100 bin taraftar şampiyonluğu büyük bir coşkuyla kutladı. Atılan gollerle Schlossplatz'da adeta yer yerinden oynadı ve taraftarlar çılgın sevinç gösterilerinde bulundu.

Maçın bitimiyle arabalarla konvoylar oluşturarak şampiyonluk turuna çıkan Stuttgartlı taraftarlar cadde ve sokakları karnaval yerine çevirdi. Akşam saatlerinde Gottlieb-Daimler-Stadı'ndan yola çıkan Stuttgart kafilesi, üstü açık arabalarla konvoy oluşturarak kent merkezine geldi. Yolun iki yanında bekleyen yaklaşık 300 bin taraftar, caddeleri trafiğe kapattı. Taraftarlar, tezahürat yaparak futbolculara dokunmak için birbiriyle yarıştı. Kalabalık nedeniyle adım adım ilerleyebilen Stuttgart kafilesi, futbol stadı ile kent merkezi arasındaki 6,5 kilometrelik yolu ancak dört saatte gidebildi. Taraftarlar zaferi sabahın erken saatlerine kadar kutladı.
20.05.2007

Kaynak : DHA

hp-fm-gs
21.Mayıs.2007, 19:12
Hakettiler, doyasıya yaşasınlar şampiyonluğu.15 yıl, dile kolay!

GReeN BeReT
22.Mayıs.2007, 02:36
http://www.sporx.com/images/1/35/3860_B_MichaelSkibbe002.jpg

Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayer 04 Leverkusen, teknik direktör Michael Skibbe'nin görevine son verdi.


Bayer 04 Leverkusen kulübünden yapılan açıklamada, Bundesliga'da son maçlarda alınan kötü sonuçlardan dolayı ve UEFA Kupası'na katılma hedefine ulaşılamadığı için Skibbe ile yolların ayrılmasına karar verildiği belirtildi.

Açıklamada, yeni sezona yeni bir teknik direktör ile başlamak istenildiği kaydedildi.

Bayer 04 Leverkusen'in spor sorumlusu Rudi Völler, aldıkları bu kararın, kendisi için Skibbe'yi yakından tanıdığından dolayı çok zor bir karar olduğunu söyledi.

Skibbe yönetimindeki Bayer 04 Leverkusen, UEFA Kupası 3. turunda Galatasaray'ı elemişti.21.05.2008

Kaynak : AA

Fıratcan Alçınkaya
22.Mayıs.2007, 02:40
Aslında çok iyiyidi bu sene şaşırdım...

Varonil
22.Mayıs.2007, 08:29
B.Münih Hong Kong'a gidiyor
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) bu sezon hayal kırıklığı yaşatarak şampiyonluk yarışının uzağında kalan Bayern Münih, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Hong Kong'da bir turnuvaya katılacak.

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'ten yapılan açıklamada, Bayern'in 2007-2008 sezonu hazırlıkları çerçevesinde Temmuz ayında Hong Kong'da bir turnuvaya katılacağı duyuruldu. Bundesliga'daki son yılın en kötü sezonunu yaşayan Bayern'in 29 Haziran'da Asya turuna başlayacağı da ifade edildi.
22.05.2007

Kaynak : İHA

carizzmafb
22.Mayıs.2007, 23:39
tabrıkler stutgart

crazzy
23.Mayıs.2007, 07:15
Alman Bundesliga'ya veda eden Nurnberg'de gösterdiği performansla dikkat çeken Bosna'lı Milli futbolcu Zvjezdan Misimovic, Wolfsburg'la prensipte anlaşma sağladığını açıkladı.İngiltere Premier Lig'den de birkaç kulübün gündeminde yer alan 25 yaşındaki futbolcu, Kicker'e yaptığı açıklamada, "Wolfsburg teknik direktörü Felix Magath'la yaptığım görüşmede her konuda anlaştım. Bundan sonrasını kulüpler çözecek" dedi.Nurnberg kulübü sportif direktörü Martin Bader ise yaptığı açıklamada, "İstediğimiz rakamlı bir teklif gelmesi halinde kendisini bırakmaya hazırız" dedi.Nurnberg kulübüyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve Stuttgart'ın da transfer listesinde olan Misimovic, bu sezon 28 lig maçında görev alıp 10 kez fileleri havalandırırken, UEFA Kupası'nda da 3 kez gol sevinci yaşamıştı.Almanya doğumlu olan ve Bayern Münih kulübünün alt yapısından yetişen başarılı futbolcu, Bosna Hersek Milli takım formasını ise 32 defa terletmiş ve 9 gol kaydetmişti.mackolik

crazzy
23.Mayıs.2007, 07:34
Almanya İkinci Futbol Ligi'nden birinci lige (Bundesliga) çıkmayı başaran 1. FC Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum, kulüpte kalmaya karar verdiğini bildirdi. 1. FC Köln Kulübünden yapılan açıklamada, Daum'un parasal ve sportif konularda verilen sözlerden sonra takımda kalmaya karar verdiği ifade edildi. Kulüp yönetimiyle dün 14 saat süren görüşme maratonundan sonra kulüp menajeri Michael Meier ile basın mensuplarının karşısına çıkan Daum, ''Evet, kalıyorum'' diyerek taraftarları rahatlattı. Alman teknik adam, görüşmelerin bu kadar uzun sürmesini istemediğini, ancak 1. FC Köln'ün Bundesliga'da kalıcı ve başarılı işler yapması için bunun şart olduğunu söyledi. Menajer Meier de Daum'un kararı için kendisine teşekkür ederek, takımı birinci lige çıkaran teknik adamla uzun yıllar çalışmak istediklerini belirtti. Öte yandan Kölner Express gazetesi, Daum'un yeni sezonda daha fazla tecrübeli oyuncuları kadroda görmek istediğini ve bunun için 10 milyon avroluk yeni bir transfer parası ayrılacağını yazdı.

Fıratcan Alçınkaya
23.Mayıs.2007, 07:49
ßundesliga'ya çıkardı kalması doğru seçim Köln asansör takım olmaktan kurtarır inş.

asdasd
23.Mayıs.2007, 09:26
tebrikler stuttgart.........

Fernando Gago
23.Mayıs.2007, 15:00
Daum'un Köln'ü yüzüstü bırakmaması gerekiyordu zaten

Ghonedre
23.Mayıs.2007, 23:26
kaliteli oyuncu kaliteli takıma gitmiş

Cyzio
23.Mayıs.2007, 23:40
Misimioviç çok önemli ve kaliteli bir oyuncu.Grafite ile iyi bir ikili olacaklardır..

yunusgs
24.Mayıs.2007, 06:18
Misimoviç kaliteli bir oyuncu ve doğru bir karar vermiş.

RoNNiE91
24.Mayıs.2007, 06:20
Wolfsburg seneye UEFA'ya da gidiyor.Çok doğru bir seçim yapmış Misimovic.

Since-1907
24.Mayıs.2007, 06:24
Evet Wolfsburg UEFA'da oynacak Misimovic'in kariyeri açısından güzel bir seçim olmuş..

Since-1907
24.Mayıs.2007, 06:28
Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund, teknik direktörlük görevine, takımdan ayrılan Thomas Doll'un yerine, ikinci lig takımlarından Mainz 05'in teknik direktörü olan Jürgen Klopp'u (40) getirdi!

Kulüp yöneticisi Hans-Joachim Watzke, bugün düzenlediği basın toplantısında, Klopp ile 30 Haziran 2010 yılına kadar sözleşme imzaladıklarını söyledi. Watzke, yeni sezonda istenilen oyuncuları alabilmek için maddi açıdan biraz daha büyük bir riske gireceklerini kaydetti.

Borussia Dortmund'un spor sorumlusu Michael Zorc da Klopp ile takıma uygun bir teknik direktör bulduklarına inandıklarını, Klopp ile görüşlerinin bir çok konuda aynı olduğunu ve takımın kendisiyle birlikte daha da gelişeceğine inandığını belirtti.

Klopp da kulüp yöneticilerine teşekkür ederek, bu kulüpte görev yapmaktan büyük şeref duyduğunu söyledi.

Bild gazetesi de Klopp'un, Mainz 05 takımını birinci lige çıkartamadığı için bu kulüpten ayrılmaya karar verdiğini ve Borussia Dortmund'da sezon başına yaklaşık 1 buçuk milyon Avro alacağını yazdı.

crazzy
24.Mayıs.2007, 06:28
Önümüzdeki sezon Almanya'yı UEFA Kupası'nda temsil edecek olan Borussia Dortmund'da, Thomas Doll'la yolların ayrılmasından sonra boşalan teknik direktörlük görevine Jurgen Klopp getirildi.Almanya Kupası finalini şampiyon ekip Bayern Münih'le oynadığı için UEFA Kupası'na katılma hakkı kazanan Dortmund, Bundesliga'da ise hayal kırıklığı yaşamış ve son 20 yıldaki en kötü derecesiyle sezonu tamamlarken, 62 golle de ligin en çok gol yiyen takımı olmuştu.Hafta başında Thomas Doll'un istifasından sonra teknik direktör arayışını başlayan Alman ekibin, 40 yaşındaki teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzaladığı bildirildi.41 yıllık tarihe sahip olan sarı siyahlı kulübün 40. teknik teknik direktörü olan Kloop yaptığı açıklamada, "Benim için Borussia Dortmund'un teknik direktörlüğüne getirilmek büyük bir onur. Kulübü eski yıllarına döndürmek için çok büyük isteğim var" dedi.1990 yılında futbolcu olarak çatısı altına girdiği Mainz 05 kulübünde, 11 yıl forma giydikten sonra 2001 Şubat'tan itibaren teknik direktörlük görevini üstlenen Klopp, bu sezon Bundesliga 2'de son haftaya kadar Bundesliga'ya çıkma mücadelesi vermiş ancak bunu başaramadıktan sonra 18 yıllık Mainz 05 kariyerine nokta koymuştu.

Since-1907
24.Mayıs.2007, 06:29
bu konuyu az önce açtım ..

Fernando Gago
27.Mayıs.2007, 06:01
Bayern Münih’in lig şampiyonluğunda büyük katkısı olan Franck Ribery, Kicker’in düzenlediği ankette Bundesliga’nın en iyi oyuncusu seçildi…

268 futbolcunun bulunduğu ankette Kicker dergisi Frank Ribery’nin Bundesliga’da yılın oyuncusu olduğunu açıkladı. Oyların yüzde 57.8 ini kazanan Fransız oyuncu, yüzde 24.8 lik oy oranıyla ikinci sıradaki Luca Toni’nin açık ara önünde yer aldı.Werder Bremen’in vazgeçilmezlerinden Brezilyalı oyunkurucu Diego da oyların %8.5 ini alarak üçüncülüğe yerleşti.

25 yaşındaki Ribery, yaşadığı sakatlıklara rağmen Bayern’de oynadığı futbolla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Bayern, Ribery’nin de iyi oyunuyla hem Lig Şampiyonluğu’na hem de Almanya Kupası’na uzandı.

En iyi kaleci Adler

Bayer Leverkusenli kaleci Rene Adler en iyi kaleci oylamasında oyların yüzde 40.7sini alarak Almanya’nın en iyi kalecisi oldu. Bir dönem Fenerbahçe’ye gelen fakat bir maçlık performansına bakılıp ülkesine gönderilen Hanover 96’nın kalecisi Robert Enke de yüzde 21.1 gibi yüksek sayılabilecek oy oranıyla Bundesliga’nın en iyi ikinci kalecisi oldu. Bayern Münih’in kalecisi Oliver Kahn da yüzde 11.6 lık oy oranıyla üçüncü oldu.

Hitzfeld yılın teknik adamı

Kicker dergisinin anketine göre Bayern Münih teknik direktör Ottmar Hitzfeld yüzde 32.9 luk oy oranıyla yılın antrenörü seçildi. Energie Cottbus’un teknik direktörü Bojan Prasnikar da kulübünün ligden düşmesini engelleyerek ikinciliğe oturdu. VfL Wolfsburg’un teknik direktörü Felix Magath da üçüncü oldu.

Aykan19o3
27.Mayıs.2007, 06:08
Bence Toni olmalıydı ama Ribery'de gerçekten iyi bir performans sergiledi

yunusgs
27.Mayıs.2007, 06:17
Elimizden kaçırdık yıldız oldu :rolleyes:

crazzy
27.Mayıs.2007, 06:40
Bu seneki oyunuyla Borussia’nın tekrar Bundesliga’ya yükselmesine büyük katkı sağlayan Marin herkesin dikkatini çekti.

Bu seneki kupaya Milli Takım Hocası Joachim Löw tarafından çağırılması ise sürpriz oldu.19 yaşındaki yıldız adayı, ikinci ligden milli takıma çağırılan üç futbolcudan biri. Henüz A milli formayı giymemesine rağmen bu seneki kupa kadrosunda zafere ulaşması yüksek bir ihtimal.Wolfsburg için en büyük problem en ufak bir hamlede diğer kulüplerin devreye girmesi.

Son günlerdeki haberlere göre Chelsea birkaç aydır Marin’i gözlemliyor.Mönchengladbach’ın sportif direktörü Christian Ziege futbolcuyla 2010’a kadar sözleşmelerinin bulunduğunu hatırlattı ve “Marko kendisine olan transfer teklifleriyle şu anda ilgilenemez çünkü şu an milli takım kadrosunda” dedi.Oyuncu şu an yeni bir transfer düşüncesinden çok Avrupa Şampiyonası’na odaklanmış durumda.Marin, Felix Magath’ın aradığı bütün özelliklere sahip. Genç, hareketli ve çok yetenekli.Ve şu bir gerçek ki oyuncu Avrupa şampiyonasında kendini gösterme fırsatına sahip ve değeri mutlaka artacak.

Goal.com

Del Piero_10
27.Mayıs.2007, 19:27
Biten liglerin sabitini kaldırıyorum yeni sezona yeni bir başlıkla gireriz.

ThersoN
28.Mayıs.2007, 06:39
o kadar konuşursam beni de seçerler, iyi oynuyorsun bari konuşma

ChAoS
29.Mayıs.2007, 14:46
268 profesyonel isim oyladı. Almanya'da yılın futbolcusu Werder Bremen'in Brezilyalı yıldızı Diego oldu.

Alman futbol magazin dergisi Kicker'de 268 profesyonel futbolcunun verdiği oylarla ile belirlenen tabloda geçtiğimiz yıl Porto'dan 8 milyon dolar karşılığında W.Bremen'e gelen ve attığı goller kadar, attırdıkları ile de yıldızlaşan Diego oynların %50.7'sini aldı. Diego'nun ardında Bundesliga'nın gol kralı, Yunanistanlı golcü futbolcu Theofanis Gekas yer alırken, genç Alman golcü Mario Gomez sıralamada kendisine üçüncü sırada yer buldu.

Omerdinho
29.Mayıs.2007, 14:47
Haketmisti..

spider3784
29.Mayıs.2007, 15:07
Diego gereçkten süper oynadı Porto ya uyum sağlayamamıştı bence burda kalitesini kanıtladı ve FM nin bir yıldızı daha kendini kanıtlamış oldu;)

Fıratcan Alçınkaya
29.Mayıs.2007, 16:29
Hakettiği biR ödüldü bu sezon oldukça başaRılıydı...

Fernando Gago
29.Mayıs.2007, 16:47
gerek avrupada gerek ligde çok iyi idi haketti

eXcitinG
29.Mayıs.2007, 18:38
Şu anda avrupanın en iyi ve en formdaki 10 numarası idi.HakediLmiş bir başarı.

hp-fm-gs
29.Mayıs.2007, 19:47
Şu adama hayranım ya..

El Barto
29.Mayıs.2007, 19:50
Bu adamı Fenerbahçe'ye geliyor diye yazdılar. :)

Hakettiği bir ödüldü oyların yarısından fazlasını almış olması bunun göstergesi zaten.

anil luque
29.Mayıs.2007, 20:43
bence sonuna kadar haketti.. bu sezon ortaya koyduğu performans gerçekten mükemmeldi

Since-1907
30.Mayıs.2007, 00:23
Kahn'dan dev jübile

Geçtiğimiz günlerde profesyonel futbo kariyerini noktalama kararı aldığını açıklayan Almanların efsane kalecisi Oliver Kahn jübile maçını Hindistan'da 120 binden fazla seyircinin önünde yaptı.Futbolculuk kariyerini noktaladığını açıklayan Bayern Münih ve Almanya Milli Takımı'nın tecrübeli file bekçisi 38 yaşındaki Oliver Kahn jübile maçını Hindistan'da yaptı. Kahn son kez Bayern Münih formasıyla sahaya çıkarken Hindistan'ın Kolkata Şehri'nin doğusunda yer alan Salt Lake Stadyumu'nda Bayern Münih ve Oliver Kahn'ı izlemeye 120 bini aşkın futbolseverin gelmesi dikkat çekti. Kahn'ın 55. dakikada oyundan çıktığı jübile maçında Bayern Münih, Hindistan'ın en köklü takımlarından Mohun Bagan'ı 3-0 mağlup etti. Jübile sonrası açıklamalarda bulunan Oliver Kahn, "Bu mükemmel anı için herkese teşekkür ediyorum. Kariyerimin en harika anlarından birisini yaşadım. Mükemmel bir geceydi. Çok teşekkürler" dedi.
38 yaşındaki tecrübeli file bekçisi 2002 Dünya Kupası Finalleri'nin en iyi oyuncusu seçilmesinin yanı sıra 3 kez dünyada yılın en iyi kalecisi ödülüne layık görülmüştü. Kahn, Bayern Münih'teki son sezonunda da Bundesliga'da şampiyonluk sevincini yaşamıştı.

Sheriff
30.Mayıs.2007, 00:58
Kahn dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kalecileri arasında.. Oyle bir yeteneğe böyle bir jübile güzel olmuş..

El Comandante
30.Mayıs.2007, 01:06
Onun gibi büyük bir kaleciye böyle jübile yakisirdi zaten.

Darisi basimiza ...

gerrrard
30.Mayıs.2007, 01:09
Hakediyor. Kahn zaten dünyanın gelmiş geçmiş en iyi kaptanları ve kalecileri arasında.

TR.CaPTaiN
30.Mayıs.2007, 01:50
Spikerlerin Diego Ribas Cunha demeleri bile bitiriyor insanı.

crazzy
30.Mayıs.2007, 06:59
Bu sezon Bundesliga'da mücadele edecek olan ve teknik direktörlüğünü Christoph Daum'un yaptığı Köln, Werder Bremen'de forma şansı bulamayan Kamerun'lu futbolcu Pierre Wome'yi renklerine bağladı. Bu sezon üst üste yaşadığı sakatlıklar sebebiyle Werder Bremen'de sadece 1 lig maçında görev alabilen 29 yaşındaki futbolcunun, kulübüyle olan mevcut sözleşmesi Mayıs ayında sona ermişti.Köln'ün genel menajeri Michael Meier, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Uluslararası tecrübeye sahip, profiliyle kulübümüze tam uyum sağlayacak ve defansımızdaki liderliği üstlenebilecek olan bir futbolcu" dedi.2006 Dünya Kupası elemelerinde Mısır'a karşı kaçırdığı penaltı nedeniyle Kamerun'un turnuvaya katılmasına engel olan tecrübeli futbolcu, 2007 Mart'ta 67 defa giydiği Milli takım formasına veda ettiğini açıklamıştı.Köln'le 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalayan defans oyuncusu, daha önce Roma, Inter Milan, Fulham, Bologna, Espanyol ve Brescia formaları da giymişti.mackolik

KaPaLı
30.Mayıs.2007, 07:05
Ümit Özat'a rakip geldi. Song'ta bugün açıklama yapmış Daum'la çalışmak isterim diye defansı güçlendirecek Köln ama forvet almaları lazım

yunusgs
30.Mayıs.2007, 21:22
Güzel bir transfer Köln için.Defansını sağlam tutuyor Köln.

yunusgs
30.Mayıs.2007, 21:22
Dünyanın en iyi kalecilerinden birine yakışan bir jübile.

Fernando Gago
30.Mayıs.2007, 23:44
Ümit Özat joker oyuncu başka mevkilerde de oynayabilir Wome iyi transfer ...

Fernando Gago
30.Mayıs.2007, 23:47
Hindistan tercihi garip olmuş ...

uAmurat91
30.Mayıs.2007, 23:47
Wome sağlam oyuncu, Köln için iyi transfer.. :)

Bu arada Wome FM 2008'de Luis Jimenez'e öyle bir dalmıştı ki, oyuncum 7 ay sakatlanmıştı.. :D

deniz.91
30.Mayıs.2007, 23:48
İyi transfer Wome Özat önlü arkalıda oynar kanımca

uAmurat91
30.Mayıs.2007, 23:48
Birilerinin kulakları çınlasın. Böyle büyük futbolculara böyle büyük jübileler yakışır..

deniz.91
30.Mayıs.2007, 23:49
İyi olmuş bırakma vakti gelmişti artık

deniz.91
30.Mayıs.2007, 23:50
Bu sene Wolfsburg iyi transfer yapacağa benziyor

uAmurat91
30.Mayıs.2007, 23:56
Marin yetenekli bir genç. Wolfsburg çıtayı yükselttiyse Marin'i kaçırmaz bence..

deniz.91
31.Mayıs.2007, 21:00
Bu sezon Almanya'da şampiyonluğu Stuttgart'a kaptıran ve gelecek sezon için kolları sıvayan Bayern Münih bombaları patlatmaya devam ediyor. B.Münih beşinci transferini gerçekleştirdi.

Fransız yıldız Ribery ile imza aşamasına gelen Alman devi, İtalya'nın Fiorentina takımında forma giyen tecrübeli golcü Luca Toni'yi Almanya semalarına getiriyor. Luca Toni önümüzdeki sezon Bayern Münih için ter dökecek. Bu haber B.Münih'in resmi internet sitesinde de doğrulandı. Bayern Münih'in Luca Toni için Fiorentina'ya 11 milyon avro ödeyeceği belirtildi.Milli futbolcumuz Hamit Altıntop da Ocak ayında B.Münih'e imza atan isimlerdendi. Hamit, Luca Toni ile birlikte gelecek sezon Bayern Münih'in başarısı için mücadele edecek. Bu iki ismin dışında B.Münih Ernesto Sosa, Schlaudraff ve Marcell Jansen'i de kadrosuna katmış durumda.

30.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com

Since-1907
02.Haziran.2007, 04:15
Wolfsburg Uefa da oynayacak iyi transferler yapması lazım zaten.

Since-1907
02.Haziran.2007, 04:15
Wome çok yaşlanmadımı ya :(

Lionel Andres Messi
02.Haziran.2007, 04:34
çok yetenekli umarım hakettiği yerlere gelir en az 1 sezon takımında kalmalı.

GeNç KaRTaL
02.Haziran.2007, 08:11
Luca Toni bakalım başarılı olacakmı bence olabilir çükü Bayern gole yakın bir takım ve golde Toni'nin işi...

Nocna Mora
02.Haziran.2007, 09:49
çok i,yi bir golcüyü alan Bayern seneye 1.liğe oynayacak

hp-fm-gs
02.Haziran.2007, 13:03
İyi paraya gitmiş.Hayırlı olsun Bayern için..

the_imam912
02.Haziran.2007, 13:06
Süper bir transfer.Uzun boyuyla hava hakimi kuracak bir oyuncu.

RoNNiE91
02.Haziran.2007, 18:49
Bence de fena bir transfer değil ama Luca Toni genç bir oyuncu da değil.Fiorentina'da kalsaydı UEFA kupasında iyi işler yapabilirdi.Herkes için hayırlısı olsun.

uğuray1907
02.Haziran.2007, 19:20
toni bayern e makaay fenere:D adamlar çoştu yaa ne bu transfer aşkı...

Memedov
02.Haziran.2007, 19:32
Luca Toni Bayern´de başarılı olur..Hayırlı olsun

Fıratcan Alçınkaya
02.Haziran.2007, 19:40
Bşarılar dilerim umarım başarılı olur Bayern de... Bayern daha da transfer yapıcaktıR...

Krusty
02.Haziran.2007, 19:42
Fiorentina'yı keşke bırakmasaydı. :( Fiorentina'nın en etkili golcüsüydü Toni. Şimdi Toni'siz ne yapacaklar orası muallakta. :(

Fernando Gago
03.Haziran.2007, 01:11
yaşlı ama 1 2 sene iş yapar

Ertuin
03.Haziran.2007, 01:53
bu toni ye gercektende bravo adam 5 6 sene öncesine kadar 2.ligde oynuyomus tüm basamakları teker teker cıktı

Fernando Gago
03.Haziran.2007, 04:33
bu toni ye gercektende bravo adam 5 6 sene öncesine kadar 2.ligde oynuyomus tüm basamakları teker teker cıktı

ama biras geç oldu:) 28 yaşında ilk defa dünyaya ismini duyurdu:D

ewrim_FB
03.Haziran.2007, 04:56
Bencede Toni olmalıydı...

GeNç KaRTaL
03.Haziran.2007, 07:47
Çok iyi bir oyuncu Werder ile uyum sağlayınca bu sezon çok iyi oynadı ve bu ödülü hak etti...

Nocna Mora
03.Haziran.2007, 09:45
Çok doğru bir seçim yapmışlar..

Ertuin
03.Haziran.2007, 11:52
sonuna kadar haketti

sui generis
03.Haziran.2007, 11:53
sonuna kadar haketi inşallah fenere gelir :D

ryu
03.Haziran.2007, 14:27
werder bremen de klose nin neredeyse yokları oynadığı sezonda takımını üst sıralara taşıyan futbolcu oydu.haketiği ödülü aldı.geleceğin büyük yıldızlarından biri olacağı belli

ryu
03.Haziran.2007, 14:28
makaay la iyi bir ikili oluşturabilirler

hp-fm-gs
03.Haziran.2007, 14:30
Bence pek yaramayacak gibi..

ChAoS
03.Haziran.2007, 19:21
Bayern için iyi bir transfer başarılı olacağına inanıyorum .....

rustem goldberg
04.Haziran.2007, 01:12
çok iyi bir oyuncu.Ama bence seneye dünyaca ünlü bir kulübe gitmeli

nerazzuri
04.Haziran.2007, 03:47
Alman Milli Takımı'nın kalecisi Jens Lehman'ın, VFB Stuttgart ile 1 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.

http://www.ntvspor.net/Images/31181.jpg


İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Alman file bekçisi Jens Lehmann, Almanya Bundesliga ekiplerinden VfB Stuttgart ile anlaştı.

Milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ü de kadrosunda bulunduran VfB Stuttgart Kulübü tarafından yapılan açıklamada, 38 yaşındaki deneyimli kaleci ile 1 yıllık anlaşma imzalandığı ve FC Arsenal Kulübü'ne herhangi bir ücret ödenmediği ifade edildi.

VfB Stuttgart Teknik Direktörü Armin Veh, Lehmann'ı her zaman takımda görmek istediklerini ve tecrübeli kalecinin yeteneğinin tartışmasız olduğunu belirtirken, başarılı kalecinin büyük tecrübelerinden tüm takımın istifade edeceğini söyledi.

VfB Stuttgart ile yaptığı görüşmelerin başından beri olumlu bir hava içinde geçtiğini dile getiren Lehmann ise, Bundesliga'ya dönmekten büyük mutluluk duyduğunu ve başarılı bir sezon için katkı sağlamak istediğini kaydetti.

Lehmann daha önce de Bundesliga'da FC Schalke 04 ve Borussia Dortmund'da forma giymişti.

BaFraLı
04.Haziran.2007, 04:21
Stutgart'ta başarılı olabilir...

bjk_melo_151
04.Haziran.2007, 04:29
Rafael Schafer bekleneni yapamadı.Geçen yıl Nürnberg'deki gibi oynasaydı.Lehmann'a gerek kalmazdı.Başarılar Lehmann...

KaPaLı
04.Haziran.2007, 04:39
Yaşı geçmişte olsa Lehmann her zaman güven verir defans oyuncularına

GeNç KaRTaL
04.Haziran.2007, 05:55
Arsenal'deki misyonunu tamamlamıştı.Lehmann bence iyi transfer Stuttgart için.

xerenx_91
04.Haziran.2007, 05:56
45 ine kadar oynar :)

Aykan19o3
04.Haziran.2007, 05:57
Stuttgart'a ve Lehmann'a hayırlı olsun :)

Fıratcan Alçınkaya
04.Haziran.2007, 06:50
Zidan Hamburg'ta...

Geçtiğimiz günlerde ismi Bursaspor'la anılan Mısırlı forvet oyuncusu Mohamed Zidan, Hamburg'a transfer oldu.

1.FSV Mainz'da forma giyen ve bu sezon 15 maçta 13 gol kaydeden Zidan'ın transferinden mutluluk duyduklarını ifade eden HSV Sportif Direktörü Dietmar Beiersdorfer, kişisel beceresi ve hızıyla kendilerine çok şey katacağını ifade etti.

Mainz'dan önce Werder Bremen'de forma giyen Mısırlı oyuncu FC Midtjylland'tan transfer olmuş ve 56 Bundesliga karşılaşmasında 25 gol kaydetmişti.

Fernando Gago
04.Haziran.2007, 08:18
mainz'de çok iyi sezon geçidi hamburg'ta bence hala çok iyi bir forvet yok zidan çare olur mu bilemiyoum

ryu
04.Haziran.2007, 08:54
werder niye sattıki bu futbolcuyu şimdi başlarını taşlara vuruyorlardır ama nafile

deniz.91
04.Haziran.2007, 10:40
hakettiği ödülü aldı.Süper oyuncu.Brezilyanın değişilmez isimleri arasında olacak

eGowiCh
04.Haziran.2007, 17:29
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_20585_RiberyMilli001.jpg

İşte Bundasliga'nın en pahalı transferi

Bayern München'in, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Fransa Milli Takım oyuncusu Franck Ribery ile anlaştığını yazan Bild Gazetesi, Fransız futbolcunun Brezilyalı Amoroso ile birlikte Bundasliga'nın en pahalı transferi olduğunu belirtti.

Haberde, Alman kulübünün, Ribery'nin takımı Olimpique Marseille'ye 25 milyon Avro transfer bedeli ödeyeceği, böylelikle Ribery'nin, 2001 yılında Parma'dan Borussia Dortmund'a 50 milyon Mark'a (yaklaşık 25 milyon Avro) transfer olan Brezilyalı Amoroso'yla birlikte Bundesliga'nın en pahalı transferi olduğu kaydedildi.

Fiorentina'dan gelen Luca Toni'ye 11 milyon, Borussia Mönchengladbach'tan gelen Marcel Jansen'e 10 milyon ve Estudiantes de la Palma takımından gelen Jose Ernesto Sosa'ya da 10 milyon avro ödeyen FC Bayern München, 1 milyon Avro'ya Alemannia Aachen takımından Jan Schlaudraff'ı ve FC Schalke 04 takımından da bedelsiz olarak Hamit Altıntop'u transfer etmişti.

Lig TV

Del Piero_10
04.Haziran.2007, 17:38
15 ti 25 mi oldu

El Comandante
04.Haziran.2007, 17:42
Frank Ribery..

Kaçan balık büyük oldu.

Not: İyi yada kötü dileklerimizi başka alanlarda belirtelim lütfen. (Seçkinn)

sinanFB
04.Haziran.2007, 17:44
yazık etti kendine

münihten başka takım mı yok

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2007, 17:45
Münih çok iyi kadro kuruyor. Önümüzdeki sezon Bundesliga' da şampiyonluğu bırakmazlar gibi. Sağda Ribery solda Schweinsteiger.

Memedov
04.Haziran.2007, 17:46
Ribery..

Gerçekten çok iyi bir oyuncu Fenerbahçe´ye bir gol atmıştı aklımdan çıkmıyor Türkiye kupası Final maçında Gerçekten çok güzel bir goldü ve ayakta alkışlamıştım Televizyondan seğrederken.:)

Gidebileceği en iyi takıma gitmiş Umarım Bayern´de başarılı olur.

Omerdinho
04.Haziran.2007, 17:47
iyi para bayilmislar ribery'e.

eGowiCh
04.Haziran.2007, 17:48
Bayern'de şov yapar Ribery. Bayern süper kadro kuruyor, seneye kupalara ambargo koyacaklar.

sacrameNt
04.Haziran.2007, 18:04
oo süper olmuş.. hastayım ribery e bi fb li olarak.

uğuray1907
04.Haziran.2007, 18:06
galatasaray şimdi başını taşlara vursun.şimdi gs onu satsaydı kurtulacaktı finansları

Fernando Gago
04.Haziran.2007, 18:40
Bayern bu senenin kötü izlerini unutturmak için çok iyi kadro kuruyor
ribery harika bi transfer bence bayern vediği paranın hakkını alır ribery'den

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2007, 18:51
Bu transfer çok güzel oldu. Hamburg forvetlerden bu sene pek verim alamadı. Zidan'ın çok yararı dokunacak.

deniz.91
04.Haziran.2007, 19:15
hamburg adına çok güzel transfer oldu.Bayağı kaliteli forvet

ChAoS
04.Haziran.2007, 19:17
İyi bir transfer. Hamburg umarım seneye başarılı olur.

ChAoS
04.Haziran.2007, 19:42
Kaçan balık büyük oldu arkadaşlar Ribery'e zamanında ücretini verselerdi ....

25 milyon euro galatasarayındı .........

deniz.91
04.Haziran.2007, 20:28
hayırlı olsun bayerne bayağı transfer yaptılar

hp-fm-gs
04.Haziran.2007, 20:54
Şu adama hayranım.Keşke transfer edebilseydik.Umarım Hamburg'ta başarılı olur.

yunusgs
04.Haziran.2007, 21:18
Stutgart için iyi bir transfer.Yaşı ilerlemişte olsa harika bir kaleci.

Fernando Gago
04.Haziran.2007, 23:28
Arsenal için üst düzey bir kaleci şart oldu Lehman en iyisini yapmış ....

ShevAnil
04.Haziran.2007, 23:46
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/46339_1_080604154205.jpg

Olivier Kahn'ın futbolu bırakması ile kaleci arayışlarına hız veren Bayern Münih bir zamanlar Bayern Leverkusen forması giyen Butt'ı renklerine bağladı.

Kulübün resmi internet sitesindeki açıklamada, Butt ile 2 senelik bir anlaşmanın imzalandığı açıklandı. Bayern Münih, Butt'ı transfer ederek sezonun ilk transferini gerçekleştirmiş oldu.

MARATON.COM.TR/KANSU ÜNYAY

KaF KeF
04.Haziran.2007, 23:51
Ribery gitti mi?
Öğle saatlerinde Almanya'nın ünlü gazetesi Bild'in verdiği haberde göre Fransız yıldız Ribery'nin 25 milyon avro karşılığında Marsilya'dan Bayern Münih'e transfer olduğu ve eski G.Saraylı ismin Çarşamba günü sağlık kontrolünden geçeceği belirtilmişti.

Bild'in bu haberi Avrupa'da büyük yankı uyandırırken, konu ile ilgili olarak Fransa'nın büyük gazetesi L'Equipe Ribery'nin menajeri Jean-Pierre Bernès'ye ulaştı. Jean-Pierre Bernès L'Equipe'ye verdiği demeçte bu transfer ile ilgili olarak henüz hiçbir şeyin kesinlik kazanmadığını söylerken, "Henüz hiçbir şey resmileşmedi. Kulüpten izin almamız durumunda Ribery sadece görüşmek için Almanya'ya gidecek" ifadelerini kullandı.

Avrupa basını ise Ribery'nin gelecek sezon Bayern Münih'de forma giymesine kesin gözüyle bakıyor ve B.Münih'in bu hafta içinde bu transferi resmi olarak duyurmasını bekliyor.

eXcitinG
05.Haziran.2007, 00:22
GaLatasarayın 80.00$ veremediği adam eLin takımı 25 miLyon avro veriyor.GeLde kızma bu koşuLLar aLtında bizim üLkemizde ki yöneticiLere.Daha neLer kaçıcak ve daha neLer kaçıyoruz haberimiz yok.Ribery süper bir oyunc ve bence bayern de kendini daha da geLiştirerek adını daha da fazLa söz ettirecek avrupa piyasasında.Bundan sonra ki transferini düşünemiyorum.Avrupa rekoru kıracak herhaLde.
TebrikLer Gs ve yönetimi.

Ertuin
05.Haziran.2007, 00:25
zamanında bjk almamıştı şimdi yansın dursunlar :) hamburg ta da basarılı olur bu seneki performansı devam ettirirse

Ertuin
05.Haziran.2007, 00:26
iş yapar bayernde ama bayerne tam imzayı atmadı sanırsam

Ghonedre
05.Haziran.2007, 01:49
İyi bir kaleci ama kahn ın yanında esamesi okunmaz

Fernando Gago
05.Haziran.2007, 02:07
34 Yaşında bir kaleci yinede bonservissiz bitirdi Bayern Pek fayda sağayabileceğini sanmıoyurm ...

fbkraltolga
05.Haziran.2007, 13:59
yazık oldu gs ye bir futbolcuyu elinde tutamadı.ribery galatasaray'da kalsaydı takımını krizden kurtarırdı.
Ribery'nin gidişi, aslında Galatasaray'da bir dönemi kapatıp başka bir dönemin açılmasına neden olmalı, ama yönetimin kılı kıpırdamıyor. UEFA şampiyonluğundan sonra yapılan bütün transferler arasında Galatasaraylıların bu kadar çabuk ve çok sevdiği bir başka futbolcu olmamıştı. Ribery'nin 'paragöz' olduğu için gittiğini söyleyen her zamanki küçük, tuhaf grupların dışında kalan milyonlarca Galatasaraylı da son zamanlarda hiç bu kadar üzülmemişti.
Yöneticiler de, "Bütün yükümlülüklerimizi yerine getirdik!" gibi inandırıcı olmayan açıklamalar yapıp FIFA'dan geri dönecek belgeleri göstermek yerine, sözgelimi, "Ah biz neler yaptık!" diye dövünüp ağlasalardı, daha doğru yapmış olmazlar mıydı?

ama olan oldu inşallah galatasaray başka ribery'ler bulur da futbolcuyu elinde tutabilir

rustem goldberg
05.Haziran.2007, 14:00
Guerrero ile birlikte forwette iyi işler çıkartırlar

fbkraltolga
05.Haziran.2007, 14:02
GaLatasarayın 80.00$ veremediği adam eLin takımı 25 miLyon avro veriyor.GeLde kızma bu koşuLLar aLtında bizim üLkemizde ki yöneticiLere.Daha neLer kaçıcak ve daha neLer kaçıyoruz haberimiz yok.Ribery süper bir oyunc ve bence bayern de kendini daha da geLiştirerek adını daha da fazLa söz ettirecek avrupa piyasasında.Bundan sonra ki transferini düşünemiyorum.Avrupa rekoru kıracak herhaLde.
TebrikLer Gs ve yönetimi.


çok doğru söyledin.başlka söze gerek yok

jarosik_61
05.Haziran.2007, 15:21
bayern çok iyi transferler yapıyorlar bidahaki sene çok değişik bir bayern nunih seyredeceğiz sanki bayern intikam için geliyor

ivan
05.Haziran.2007, 17:17
Bayern Şu anda bu futbolcularla kesin olarak anlaştı Ribery daha imza atmamış ama BİLD attı diye haber yaptı
Luca Toni 11.000.000
Jan Schlaudraff 1.200.000
Hamit Altintop Serbest
José Ernesto Sosa 4.500.000
Marcell Jansen 12.000.000

hatrik
05.Haziran.2007, 18:32
yıldırayın yeni takımı oraya 10 numarayı giyecek | akandayız yıldıray...

fm_monster
05.Haziran.2007, 18:49
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg, Borussia Dortmund'un Kongolu orta saha oyuncusu Kosi Saka'yı renklerine bağladı.

Hamburg Kulübü'nden yapılan açıklamada, Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giyen 21 yaşındaki Kongolu hücuma dönük orta saha oyuncusu Kosi Saka'yla 2 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. Saka, transferinin ardından yaptığı ilk açıklamada, "Kariyerime Hamburg gibi saygın bir kulüpte devam edeceğim için çok mutluyum" dedi.

Saka, Dortmund formasıyla geçtiğimiz sezon sadece 6 maçta forma giymişti. Bundesliga'da bugüne kadar 7 şampiyonluk yaşayan Hamburg ise, geçtiğimiz hafta da Mısırlı yıldız futbolcu Muhammed Zidanırenklerine bağlamıştı.

TR.CaPTaiN
05.Haziran.2007, 18:50
Rafael Van der Vaart sakat olduğunda kendine yer bulur.

hp-fm-gs
05.Haziran.2007, 18:52
Bencede iyi bir yedek olur ancak..

Fernando Gago
05.Haziran.2007, 19:27
Hamburg takıma takviyeelrde bulunuyor ama yıldız oyuncu almaları lazım şampiyonluğa oynamaları için bu tip oyucularla çok zor

Del Piero_10
05.Haziran.2007, 20:05
Almanya'da amatör bir Türk takımının bir üst lige yükselmemesi için Alman takımlar şike yaptılar

Vatan gazetesinin haberine göre ligde ikinci sırada bulunan ve son haftaya 37 gol averajıyla önde girerek C Ligi'ne çıkmayı garantilediğini düşünen Türk takımı Germania Nippes II'nin hayali, SpVg Rheinkassel Langel II'in attığı 54 golle sona erdi.

İki Alman takımı arasında oynanan şikeli maçın takımlarının bir üst lige çıkmasını engellemek olduğunu belirten Germania Nippes Kulübü Başkanı Ercan Kabakçı, "Böyle bir şeye göz yumamayız. Futbol centilmenlik sporudur. Bizim bir üst lige çıkmamızı engellemek için yapılan bu davranış sportmenliğe yakışmamaktadır. Futbol federasyonuna şikayette bulundukö dedi.

Köln Kreisliga D'de sezon boyunca başarılı bir mücadele vererek yakın takipçisine 37 gol averajıyla ligde ikinci sıraya yerleşen Türk takımı Germania Nippes II'nin C Ligi'ne çıkmasını önlemek için iki Alman takımı, büyük bir skandala imza attı. Ligin son haftasında üçüncü sırada bulunan SpVg Rheinkassel-Langel II ile rakibi DJK Löwe II arasındaki karşılaşmanın 54-1 gibi farklı sonuçlanması tüm dikkatleri bu maça çekti. Maç boyunca adeta ayaklarına top değmeyen DJK Löwe'nin oyuncuları sadece bir gol atarken, rakip Alman takımdan 54 gol yiyerek futbol tarihine geçtiler.

Rheinkassel-Langel'in rakibine her 100 saniyede bir gol attığı bu sıra dışı maçın nedeninin ise Türk takımı Germania Nippes II'nin çıkışını önlemek olduğu öne sürüldü. Türk takımı son haftaya 37 gol averajıyla, SpVg Rheinkassel Langel II'nin önünde ligde ikinci sırada girdi. C ligine yükselmesi kesin gözüyle bakılan Germania Nippes II, son maçını da DİTİB Spor II'ye karşı 10-0 kazanmasına rağmen, yakın takipçisinin 54-1 gibi farklı galibiyetine yetişemeyince, bir üst lige çıkma rüyaları hayal oldu.

İki Alman takımı arasında oynanan şikeli maçın takımlarının bir üst lige çıkmasını engellemek olduğunu belirten Germania Nippes Kulübü Başkanı Ercan Kabakçı, tepkisini şöyle dile getirdi:

"Böyle bir rezalete göz yumamayız. Futbol centilmenlik sporudur. Bizim çıkmamızı engellemek için yapılan bu davranış sportmenliğe kesinlikle yakışmamaktadır. Futbol federasyonuna giderek şikayette bulunduk. Zaten Federasyon bizim şikayetimizden önce soruşturma başlatmış. Bu işin peşini bırakmayacağız. Bundan bir ay önce DJK Löwe II takımıyla maç yapmıştık. O maçta illegal bir oyuncu oynattıkları iddiasıyla Futbol Federasyonu'na şikayette bulunduk. Bu şikayetimizden ötürü bize böyle düşmanca davrandıklarını düşünüyorum. DJK Löwe II zaten ligde sürekli sorun çıkartan bir takım. Maçlarda başka takımlarla çıkarttıkları kavgalardan ötürü Federasyon bu sezon 6 puanlarını silmişti." Germania Nippes II Takımı'nın forvet oyuncusu Muhammet Tosun (23) da yaşananlardan üzüntü duyduklarını belirterek, "Centilmenliğe sığmayan bir davranış. Takım olarak hepimiz çok üzgünüz" dedi.

Bölge Futbol Komisyonu Başkanı Herman-Josef Schmitz ise iki takım arasında 54-1 gibi böylesine farklı bir skorla biten maçı, "Ahlaksız bir davranış olarak nitelendirdi. Olayın futbol federasyonuna bildirildiğini söyleyen Schmitz, buradan alınacak kararın sportmence olmasını beklediğini de sözlerine ekledi. Karşılaşmayı yöneten hakem Helmut Koch de Express gazetesine yaptığı açıklamada, "Benim de elim kolum bağlandı. Maçı karşı takımın pasif oyunu yüzünden kesemezdim. Böyle bir şey hayatım boyunca ne duydum, ne de yaşadım. Kendimi, dalga geçilmiş gibi hissediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Vatan

krapinovic
05.Haziran.2007, 20:15
skandal....

Universal
05.Haziran.2007, 20:19
Bu maçta şike olduğu kesinleşmiştir. Bu kadarda ırkçı olunmaz ki.

Fıratcan Alçınkaya
05.Haziran.2007, 20:32
Kadro çok derin ve iyi Hamburger SV Bundesliga Şampiyonu olabilicek bir kadrsou var...Kosi Saka alternatif bir oyuncu olur büyük ihtimalle...

RaSenGan
05.Haziran.2007, 20:38
Yok artık.Ne olursa olsun 54 tane yenilmezki.

deniz.91
05.Haziran.2007, 21:06
Bu kadarda olmaz artık

Fernando Gago
05.Haziran.2007, 23:30
Maçı çok merak ediyorum nasıl 54 gol atıldı acaba :)

crazzy
06.Haziran.2007, 00:14
Eintracht Frankfurt, 22 yaşındaki Türk kökenli orta saha oyuncusu Ümit Korkmaz'ı transfer etti.Eintracht Frankfurt kulübünün internet sitesinde yer alana açıklamada, Avusturya Milli Takımı oyuncusu Ümit ile görüşmelerin tamamlandığı, Rapid Wien ile de transfer sözleşmesinin imzalandığı belirtildi. Türk ve Avusturya vatandaşı olan Ümit ile de 30 Haziran 2012 yılına kadar bir sözleşme imzalanacağı belirtildi. Ümit, 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Avusturya Milli Takımı kadrosunda yer alıyor.

YusufT
06.Haziran.2007, 00:19
cok iyi transfer, gelecek yil süper frankfurt görecegiz :)

a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 00:57
yuh be 1.5 dkya bir gol olmuş.Bu maçta şike olsada Almanlar birbirini kollar.

a.arıcı-11
06.Haziran.2007, 00:58
Bence genç bir kaleciye yönelmeliydi Bayern.

Ertuin
06.Haziran.2007, 02:03
iyi bi alternatif

Ertuin
06.Haziran.2007, 02:05
tebriği hakettiler

Ertuin
06.Haziran.2007, 02:06
bu sadece bild in haberi resmi olarak acıklama yapılmadı hala

Onurap
06.Haziran.2007, 02:46
Bende ümit özat sandım :p Milli takım için bayağı oyuncu kaptırmışız..

ThersoN
06.Haziran.2007, 03:03
ümit özat sandım vallahi ben de :)

ThersoN
06.Haziran.2007, 03:04
şimdilik idare eder ama, kahn gibi bir kaleci yaratmak için genç yetenekli biri kesinlikle yetiştirilecektir

ThersoN
06.Haziran.2007, 03:06
Bence artık Lehmann bitti, çok büyüleyici bir performans beklemiyorum

yunusgs
06.Haziran.2007, 06:05
Daha genç ve kaliteli bir kaleci almalıydı Bayern.Butt nereye kadar.

yunusgs
06.Haziran.2007, 06:06
Bende Ümit Özat sandım :).Keşke Avusturya değildi milli takımımızda oynasaydı.

yunusgs
06.Haziran.2007, 06:07
Yuh artık yazık ya herşey para değil be.1 sezonun başarısını para 1 dakikada bitirmiş yazık.

Aykan19o3
06.Haziran.2007, 06:14
Yuh ! :D Bu kadarınada pes artık, şike olduğu apaçık

El Barto
06.Haziran.2007, 06:31
Bu Almanlar'dan herşey beklenir. 54 değil 154 tanede atarlardı bunlar.

ryu
06.Haziran.2007, 09:18
bu transfer de yılan hikayesine döndü valla

Varonil
06.Haziran.2007, 09:26
Hayırlısı olsun...

GeNç KaRTaL
06.Haziran.2007, 11:30
Bayern bu sene 4. olmanın acısını kötü çıkaracak...

crazzy
06.Haziran.2007, 14:47
Fransa'nın Olimpik Marsilya takımı, bünyesinde bulundurduğu eski Galatasaraylı futbolcu Franck Ribery'yi Bayern Münih'e sattığını resmen açıkladı.

Marsilya Kulübü, Fransa Millî Takımı'nın da değişmezi hâline gelen Franck Ribery'yi, tam 25 milyon Avro'luk bonservis bedeliyle Alman kulübüne resmen sattı. Bu rakam, Bundesliga transfer tarihi için, bir rekor.

Franck Ribery, Fransa Millî Takımı kampından ayrıldıktan sonra, Perşembe günü Münih'e giderek sağlık kontrolünden geçecek. Ünlü futbolcunun, aynı gün imza törenine katılması bekleniyor.

anilla
06.Haziran.2007, 16:23
hamburga yararli olmaz

kazibjk
06.Haziran.2007, 16:24
ribery ii de hep sorunlu bi oyuncu her gittiği takımda sorun çıkarıo eğer öyle yapmassa bayern e çok şey katar...

Sheriff
06.Haziran.2007, 17:40
Süper bir oyuncu.. Hayırlı olsun..

Sirius Black
06.Haziran.2007, 18:11
Adler'i alabilirdi aslında..

Sirius Black
06.Haziran.2007, 18:11
42 yaşına kadar devam. :)

King_91
06.Haziran.2007, 20:04
işin kötüsü büyük ihtimal federasyon görmezden gelecek bunu

Krusty
06.Haziran.2007, 22:03
Werder Bremen Diarra'nın Peşinde

http://www.sporx.com/images/1/35/8490_B_Diarra002.jpg

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Werder Bremen, Fransa Şampiyonu Lyon'un orta saha oyuncusu Alou Diarra'yı transfer etmek istiyor.

Werder Bremen menajeri Klaus Allofs tarafından yapılan açıklamada, Bremen'in, Fransız orta saha oyuncusu Alou Diarra'yı transfer etmek istediği ifade edildi. Konuyla ilgili olarak Almanya'da yayın yapan Bild gazetesine konuşan Allofs, Werder Bremen'in 1.90 metre boyundaki orta saha oyuncusu Diarra için 5 ila 7 milyon euro arasında bir bedeli ödemeye hazır olduğunu ifade etti.

Bu sezon Lyon formasıyla yalnızca 14 maçta forma giyen Diarra, takımda sık forma şansı bulamadığı için ayrılmak istiyordu. Diarra, 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde de Fransa Milli Takımı'nın formasını giymişti.

Kaynak : İHA

IcedEarth
06.Haziran.2007, 23:27
Alsalar bile gelecek yıl yine Galatasaray ile adı geçecek.

Ertuin
07.Haziran.2007, 01:50
bayern cok ii takım yapıyo uefayı alırlar kesin :)

Ertuin
07.Haziran.2007, 01:51
bremen alırsa faydalı olur

Fernando Gago
07.Haziran.2007, 08:28
Lyon bu tip oyuncuları satıyor ve her sene başka oyuncular çıkarıyor piyasaya werder çok cimri davranmazsa alır bence

Wesley Sneijder
07.Haziran.2007, 09:09
Ivica Olic şimdi de Mohamed Zidan. HSV forvete doymuyor.

Wesley Sneijder
07.Haziran.2007, 09:11
HSV için şampiyonluk hayal çünkü teknik adam yok doğru düzgün.

ivan
07.Haziran.2007, 12:48
Bayer 04 Leverkusen Yunan Futbolcunun Transferini 4.700.000 Euro'ya Bitirdi.Yunan FUtbolcu ALman Bundesliga'da bu sezon Bochum'u üst sıralara taşıyan oyuncuydu.

Kaynak:Transfermarkt

deniz.91
07.Haziran.2007, 12:57
forvete takviye gerek hamburga

deniz.91
07.Haziran.2007, 12:57
alırsa iyi olur bence kaliteli bir önlibero

ivan
07.Haziran.2007, 13:11
Mahamadou Dİarrayı sattılar Toulalanı almışlardı bunuda satarlarsa mutlaka bir oyuncu bulacaklardır ama büyük ihtimalle Fransa milli takımındada forma giyen Clerc oynar Defansta Revelier Onun önünde Clerc müthiş oynuolar

Fıratcan Alçınkaya
07.Haziran.2007, 13:17
Borowski,Frings yeterli aslında bence gerek yok ama kadro derinliği bakımından faydalı oluR...

rustem goldberg
07.Haziran.2007, 17:42
aldıkları iyi olmuş.bildiğim kadarıyla liverpool Voronini istiyordu.Satmazlarsa Forvetleri çok iyi olur

ivan
07.Haziran.2007, 18:17
Voronin Liverpoola gitti sezon ortasında belli olmştu birazdan onun için...Kießling le beraber müthiş 2li olacaklar

uAsamet91
07.Haziran.2007, 18:20
Gekasin futbolunu begenmiyorum.Bence kotu bi transfer olmus

crazzy
07.Haziran.2007, 18:21
Werder Bremen'in golcü futbolcusu Miroslav Klose Bayern Münich yolunda



Bremen ile 2008'e kadar sözleşmesi olan Klose'nin en kötü ihtimalle sözleşmesi bitince Münich ekibine geleceğini söyleyen Bayern Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, "Miroslav Klose en geç 2008'te bonservisi elinde Bayern'e gelecek. Ancak Bremen cazip bir bonservis bedeli isterse, daha erken de alabiliriz." dedi.

Miroslav Klose de dün gece Almanya'nın Slovakya'yı 2-1 yendiği maçtan sonra "Bayern'e gideceğim. Bu en geç 2008'de olacak, ancak daha erken olursa, buna çok sevinirim. Bu konuda yakın zamanda bir kararın verilmesini istiyorum" diye konuştu.

Bremen Menajeri Klaus Allofs daha önceden Klose'yi ne olursa olsun vermeyeceklerini söylemiş ama geçtiğimiz pazar günü "Bize Klose icin bir telefon gelirse, telefonu kapatmayız ve herşeyi dinleriz. Bremen'in menfaatleri için ne gerekiyorsa yapacağız" diyerek geri adım atmıştı.

Bu transferin bu hafta içinde bile gerçekleşebileceği düşünülüyor. Bremen ve Bayern Klose icin birkaç haftadır görüşüyorlar. Klose'nin Bremen'de kalmak istemediği bir gerçek. Özellikle Klose'nin eşinin, takım arkadaşı Patrick Owomoyela ile bir ilişki yaşadığı şeklindeki dedikodulardan sonra, Klose Bremen ile tüm gönül bağlarını kopardı.

Hatta Klose'nin ayrılmak istemesi Bremen'deki takım arkadaşlarının da tepkisini çekiyor. Bremen kaptanı Torsten Frings geçtiğimiz günlerde "Klose gitmek istiyorsa gitsin, onu burda tutan yok" demişti. Bayern Klose'yi de transfer ederse seneye Klose'li, Podolski'li, Toni'li, Makaay'lı ve Santa Cruz'lu bir forvet hattı olacak. Bayern Münich'in Klose'yi aldıktan sonra Santa Cruz'u göndermesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada Makaay için de teklifler geldiği doğrulandı.

Ligtv.com

GeNç KaRTaL
07.Haziran.2007, 18:28
Klose o zaman büyük ihtimal gelir bu sezon gidecek isimde Makaay olur

Del Piero_10
07.Haziran.2007, 18:34
Lütfen kesinleşmemiş transferleri şu oyuncu şu takımda gibi kesin bir ifadeyle açmayın.

Sonra,hani gitmişti gibi karışıklıklara yol açıyor.

ivan
07.Haziran.2007, 18:36
yaa klose almanyada kesinlikle kalmam diye bir knuşma yapmamışmıydı allah allah uydurma gibi geldi bu haber bana

ChAoS
07.Haziran.2007, 18:37
Alınırsa çok iyi olur ama kesin değilmiş.....

TR.CaPTaiN
07.Haziran.2007, 18:40
Pizarro'nun yerine olabilir.

Fernando Gago
07.Haziran.2007, 19:06
Toni Makaay Podolski Santa Cruz varken bide Klose alınırsa en az 2 forvet gönderilmeli takımdan ama toni+klose ikilisi çok can yakar valla:D

Fıratcan Alçınkaya
07.Haziran.2007, 20:03
Süper transfer olur vallaha... S.Cruz büyük ihtimalle gidici...

Fıratcan Alçınkaya
07.Haziran.2007, 20:04
Golcü bir oyuncu hayırlı olsun...

Fernando Gago
07.Haziran.2007, 20:06
Gekas harika bir sezon geçirdi..leverkusen trasnferelere devam ediyor inş. 2 3 sene öncesinde olduğu gibi avrupada ve ligde söz sahibi olur

Ertuin
08.Haziran.2007, 01:41
hayırlı olsun leverkusen e

Ertuin
08.Haziran.2007, 01:45
Toni Makaay Podolski Santa Cruz varken bide Klose alınırsa en az 2 forvet gönderilmeli takımdan ama toni+klose ikilisi çok can yakar valla:D

katılıyorum aynen dediğin gibi olur ama almanya da oynamak istemediğini acıklamamısmıydı :icon_biggrin:

TaşkınMahmut
08.Haziran.2007, 01:48
Bayern Munich böylece almanyadaki 4 şampiynluğunu garanti altına almış oldu :)

El Comandante
08.Haziran.2007, 01:51
Bayern München sadece teklifte bulunmus.Kesinlesmis bir durum yok ortada.

Eger bu transfer gerceklesirse;

Forvette Toni-Klose oynayacakmis.Makaay ve Santa Cruz gönderilecek.Podolski takimda mutlaka kalacakmis.

fenerbahce_1907
08.Haziran.2007, 02:01
Bayern seneye fırtına gibi geliyor.
Bu transfer gerceklesirse Makaay'de bize gelir:)

ryu
08.Haziran.2007, 09:18
21 yaşında daha.geleceğe dönük bir transfer.takımda daha tecrübeliler varken kendine biraz zor ilk 11 de şans bulur

ryu
08.Haziran.2007, 09:20
podolski den bu sene faydalanamadılar.ama seneye dört tane kaliteli forvetleri olacak eğer gelirse klose.makaay-toni-klose-podolski birini satmak zorunda kalabilirler.çünkü bunlar yedek kalacak futbolcular değiller bence

ryu
08.Haziran.2007, 09:21
voronin in yerine alınan bir oyuncu fakat onun yerini dolduramaz

ryu
08.Haziran.2007, 09:22
ismin diarraysa büyük klüplerden hemen transfer teklifi geliyo:icon_biggrin:

eGowiCh
08.Haziran.2007, 12:36
Bayern Münih'ten imza şov
Avrupa'da transfer sezonunun en hızlı takımı Bayern Münih, Franck Ribery'i 26 milyon, Luca Toni'yi de 11 milyon EURO karşılığında renklerine resmen bağladı.

http://www.ntvspor.net/Images/15227.jpg

Şampiyonluk hedefiyle başladığı Bundesliga’da sezonu 4. tamamlayan Bayern Münih, yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Daha önce Hamit Altıntop, Marcell Jansen, Ernesto Sosa ile sözleşme imzalayan Bayern, daha önce anlaşma sağladığı Marsilyalı Franck Ribery ve Fiorentinalı Luca Toni'yi yeni formalarıyla basına tanıttı.

2004-2005 sezonun ikinci yarısında Galatasaray'da forma giydikten sonra sözleşmesi sona ermeden sarı-kırmızılı kulüpten ayrılan Ribery için Bayern Münih, Marsilya'ya 26 milyon EURO ödeyecek. Bu meblanın Alman ekibinin Şampiyonlar Ligi’ne katılması halinde 30 milyon EURO’ya kadar çıkacağı belirtildi.

Marsilya'dan Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için ayrıldığını belirten Ribery, "Bayern bu sezon istediği sonucu alamadı. Ama tarihe baktığımızda her zaman şampiyonluğa oynadığını görüyoruz. Ben de Şampiyonlar Ligi’nde oynama isteğimi burda gerçekleştireceğim" dedi.

NTVSpor

eXcitinG
08.Haziran.2007, 12:43
İki tane süper adam aLdıLar.Daha önce aLdıkLarı adamLarda çok iyi zaten.Eğer takım oyunuda oturursa bu sene bayern i kimse tutamaz.

eGowiCh
08.Haziran.2007, 12:59
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_20834_Ze.jpg

Ze Roberto Almanya'ya dönüyor

Fransız yıldız Franck Ribery'i kadrosuna katarak yeni sezon önceki rakiplerine göz dağı veren Bundesliga devi Bayern Münih, eski futbolcusu Brezilyalı oyuncu Ze Roberto'yu da tekrar transfer etmeye hazırlanıyor.

Bundesliga'da kötü bir sezon geçiren ve ligi dördüncü sırada bitirerek 1996 yılından beri ilk kez Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalan Bayern Münih, yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı. Transfer gündeminin flaş isimlerinden Franck Ribery'i kadrosuna dahil eden Bayern, şimdi de geçtiğimiz sezon Brezilya Ligi'ne giden eski futbolcusu Ze Roberto'yu geri getirmenin planlarını yapıyor. Bayern Münih Genel Menajeri Uli Hoeness, yaptığı bir açıklamayla Ze Roberto'yu tekrar transfer etmek istediklerini doğruladı ve, "Ze Roberto'yla prensipte anlaştık. Ufak pürüzler kaldı" dedi.

Bir başka Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'de dört sezon forma giyen Ze Roberto, 2002 yılında Bayern Münih'e transfer olmuş ve önceki sezonun sonuna kadar da Münih ekibinde forma giymişti. Ze Roberto, Bayern'le sözleşmesi sona erince Brezilya'nın Santos Kulübü'ne transfer olmuştu.

Lig TV

Fernando Gago
08.Haziran.2007, 14:42
33 yaşında ama hala iş yapar bence ... bayern ortasahası çok zayıf ribery'den sonra ze roberto'da gelirse bayern çok iddialı kadro kurmuş olur

Fernando Gago
08.Haziran.2007, 14:44
Transfer sezonun 2 gözde oyuncusunu erkenden bitirdiler bayern çok iyi kadro kuruyor

mgokalparslan
08.Haziran.2007, 15:06
bu sezonun en iyi transfer yapan takımı oldular
seneye hem gerçekte hem fm de çoşarlar artık

nerazzuri
08.Haziran.2007, 15:13
hayırlı olsun bayern seneye bomba gibi gelio ama önce bu takımın oturması ve birbirlerine alışması lazım ;)

Koray Düşova
08.Haziran.2007, 15:20
http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/p/sp/getty/da/fullj.getty-fbl-germany--france-italy-bundesliga-bayern_munich-ribery-toni_1.jpg

eXcitinG
08.Haziran.2007, 15:24
Ribery schoLL ün formayı giyecek.Toninin formasını kim giyiyordu.

nerazzuri
08.Haziran.2007, 15:28
Ribery schoLL ün formayı giyecek.Toninin formasını kim giyiyordu.

Giovanni Elber :icon_wink:

El Barto
08.Haziran.2007, 15:32
Gerçekten iyi transferler Aslında Almanlar bukadar para vermezlerdi ama dengeler değişiyor. :)

eXcitinG
08.Haziran.2007, 15:38
Gerçekten iyi transferler Aslında Almanlar bukadar para vermezlerdi ama dengeler değişiyor. :)

Ee baktıLAr yıLLardı avrupa arenasında ses çıkmıyor onlarda cepLere eL attıLar artık :icon_smile:

El Barto
08.Haziran.2007, 15:43
Yine başarılı olamayacaklar ki abi...Kaleci almadılar sanırım Kahn'da bıraktı diye biliyorum bırakmasada artık iş yapmıyor.

eGowiCh
08.Haziran.2007, 15:43
Süper transferler yaptılar. Bu iki oyuncunun yanında Jose Sosa, Hamit Altıntop ve Marcell Jansen de transfer edildi. Seneye UEFA Kupası'nın en büyük favorisi.

mgokalparslan
08.Haziran.2007, 15:55
bir ortasaha bir de kaleci ile harika olurlar

Ertuin
08.Haziran.2007, 16:09
demek bayern tüm kupalarda basarı istiyolar bu sene bu kadar geniş bi kadro keşke cl de olsalardı

Ertuin
08.Haziran.2007, 16:10
cok süper takım olcak bayern

GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 17:29
Alınırsa kötü olmaz ama çokda gerekli değil

GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 17:34
Kalede yeni genç kaleciyi oynatacaklardır oda iyi aklıma gelmedi isimi

Transfer müthiş gelecek sene Ligde ve UEFA'da en büyük favori Bayern;;)

GeNç KaRTaL
08.Haziran.2007, 17:36
Ortaya alacaklar herhalde bence daha iyisini alabilirler...

ChAoS
08.Haziran.2007, 18:09
Gekas süper bir forvet bana göre gözden kaçan yıldızlardan...

Fıratcan Alçınkaya
08.Haziran.2007, 21:39
Hala iyi oyuncu Ze Roberto faydalı olucaktır...

Fernando Gago
08.Haziran.2007, 22:58
26 yaşındaki oyuncunun Dortmund’a maliyeti 3.5 milyon Euro olarak açıklandı.

Bu sezonu İsviçre’de ikinci sırada bitiren Basel’de çıktığı 25 maçta 19 gol atan oyun kurucu Petric’in, Dortmund’da forvet ya da ortasaha oyuncusu olarak oynaması bekleniyor.

Dortmund antrenörü Thomas Doll, oyuncuyu oyun kurucudan çok ikili forvetin arkasında oynayacak ofansif ortasaha oyuncusu olarak gördüğünü açıkladı.

Petric’in, Federico, Klimowicz, Ziegler ve Blaszczykowski’nin ardından Dortmund’un 5. transferi olması muhtemel.

Dortmund, Real Madrid’e katılan Metzelder’in yerine stoper mevkiine oyuncu almak istiyor.

Yeni defans oyuncusunun 1 Temmuz’dan önce takıma katılması ve çalışmalara başlaması bekleniyor.

Ertuin
08.Haziran.2007, 23:34
hayırlı olsun pek bilgim yok petric hakkında

Fıratcan Alçınkaya
08.Haziran.2007, 23:59
Dortmund umarım eski iyi günlerine döner... Bu transferde faydalı olur...

fm_monster
09.Haziran.2007, 00:03
25 macta 19 gol cok iyi yararlı olur

TR.CaPTaiN
09.Haziran.2007, 16:52
İyi oyuncu fakat gereksiz. Yerine daha genç bir oyuncu alınabilir.

Memedov
09.Haziran.2007, 16:55
Niye gönderdin niye geri alıyorsun.Gereksiz transfer bence

rustem goldberg
09.Haziran.2007, 22:07
Niye gönderdin niye geri alıyorsun.Gereksiz transfer bence

bencede.hem serbest bıraktı.33 yaşına geldiğinde tekrar alıo.

rustem goldberg
09.Haziran.2007, 22:08
rosickynin ideali olabilirmi bilmiorum ama 25 maçta 19 gol ortasaha oyuncusu için çok ii

rustem goldberg
09.Haziran.2007, 22:09
voronin gittiyse kötü oldu.

rustem goldberg
09.Haziran.2007, 22:11
Bayern München sadece teklifte bulunmus.Kesinlesmis bir durum yok ortada.

Eger bu transfer gerceklesirse;

Forvette Toni-Klose oynayacakmis.Makaay ve Santa Cruz gönderilecek.Podolski takimda mutlaka kalacakmis.

podolski de beklioduki beni klose-toni 2lisinin yedeğine alın

Nocna Mora
09.Haziran.2007, 22:59
Eğer bayern aldıysa ROY MAKKAY'da fenere

eGowiCh
10.Haziran.2007, 08:14
Schafer bu yıl iyi bir sezon geçirmedi, Hildebrand'ı arattı. Lehmann tecrübeli bir kaleci, Schafer'den iyi olacağı kesin ama Stuttgart'ı tatmin etmeyebilir, zira yaşlandı artık ve eski performansında değil. Özellikle Almanya'nın hazırlık maçlarında hatalı goller yedi. Geçen yıl Arsenal'de forma şansı bulamadı. Artık futbolu bırakma zamanı geldi de geçiyor. Bence bırakmalı ama herhalde bir yıl Almanya'da oynayıp bırakacak.

eGowiCh
10.Haziran.2007, 08:15
Adler veya Enke'yi alabilirlerdi. Aslında Adler çok sükse bir transfer olurdu, Bayern'e yakışır bir isim olurdu ama Leverkusen bırakmıyordur belki. Hildebrand'ı alsalar aslında Stuttgart'taki performansını gösterirse iyi iş yapabilir. Butt bence başarılı olamaz.

Fıratcan Alçınkaya
10.Haziran.2007, 08:24
İranlı orta saha oyuncusu Mehdi Mahdavikia, Hamburg'da geçirdiği 8 yılın ardından Eintracht Frankfurt'a transfer oldu.Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Eintracht Frankfurt, İranlı yıldız futbolcu Mehdi Mahdavikia'yla 3 yıllığına anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, 8 sezondur bir başka Bundesliga ekibi Hamburg'da forma giyiyordu. İran Milli Takımı kaptanlığını da yapan Mahdavikia'nın Hamburg'dan Frankfurt'a bedelsiz olarak transfer olacağı ifade edildi.

1999 yılında VfL Bochum formasıyla Bundesliga kariyerine başlayan Mehdi Mahdavikia, Bochum'un ikinci lige düşmesiyle Hamburg'a transfer olmuştu. 2003'te 'Yılın Asyalı Futbolcusu' ödülüne layık görülen Mahdavikia, Bundesliga'da oynadığı 233 maçta 29 gole imzasını atmıştı.

Eintracht Frankfurt, daha önce de Galatasaray'dan ayrılan Japon futbolcu Junichi Inamoto'yu renklerine bağlamıştı...

ewrim_FB
10.Haziran.2007, 08:52
Hildebrand'ı alsınlar eski günlerine döner Bayern'de...

Mr.CordiaL
10.Haziran.2007, 09:45
Çok gereksiz bir transfer. Bayern'in genç kalecilere yönelmesi lazım. Rensing'in Butt'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum ...

Mr.CordiaL
10.Haziran.2007, 09:46
Ya bırak ya oynanmaz bu Almanların liginde.

Fernando Gago
10.Haziran.2007, 11:34
Frankfurt inotomo'dan mahdavikia yı aldı ama bence 2sininde yarar olmaz takıma :)

Wesley Sneijder
10.Haziran.2007, 13:44
Yazık etmiş kendine Mahdavikia. İyi oyuncu aslında ama HSV daha iyi Frankfurt'tan. Bu transfer zaten bekleniyordu.

Wesley Sneijder
10.Haziran.2007, 13:45
Rakip takıma gitmez para için.

Wesley Sneijder
10.Haziran.2007, 13:47
Schalke Appiah'ı İstiyor

http://www.ajansspor.com/resim/appiah_sev10.jpg
Bundesliga'da bu sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Schalke 04, Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu ve Gana milli takımının kaptanı Stephen Appiah'ın peşine düştü. Schalke menajeri Andreas Müller ile antrenör Mirko Slomka'nın Appiah'ı uzun süredir takip ettikleri bildirildi.

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild am Sonntag'da yer alan haberde 26 yaşındaki futbolcunun güçlü fiziğine gönderme yapılarak, "Schalke, Ganalı kaslı futbolcunun peşinde" manşeti atıldı.

Gazetede, Schalke menajeri Andreas Müller ile antrenör Mirko Slomka'nın Appiah'ı uzun süredir takip ettiklerini ve yıldız oyuncunun takıma büyük fayda sağlayacağı konusunda görüş birliğine vardıkları yer aldı.

Appiah'ın menajeriyle gizli görüşmeler yapıldığı iddia edilirken, Ganalı futbolcunun Fenerbahçe ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunduğuna dikkat çekildi.

Yapılan yorumlarda orta sahada görev yapan Appiah'ın takıma güç verdiği, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ve güçlü fiziği ile rakiplerin korkulu rüyası olduğu ve ileri çıkışlarında attığı sert şutlarla sürpriz goller attığı da vurgulandı.

Haberde ayrıca, Appiah'ın 16 kez Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı, 46 kez de Gana Milli Takımı'nda yer aldığı bilgilerine yer verildi. Fenerbahçe'nin 2005 yılında 8 Milyon Euro'luk bonservis ile Juventus'dan satın aldığı futbolcunun şu anki piyasa değerinin 11 milyon Euro olduğu açıklandı. Bu miktarın ödenebilmesi için yöneticilerin Schalke 04'ün sponsporu olan Gazprom firması ile görüştüğü de gelen haberler arasında. Transferin gerçekleşmesi durumunda Appiah'a da yıllık üç milyon Euro verileceği iddia edildi.

Fernando Gago
10.Haziran.2007, 14:29
Kadıköy'de appiah'ın attığı golü unutamamışlar anlaşılan :D:D:D
şakası bi yana en az 10 milyon euroyu gözden çıkarmaları lazım

Fıratcan Alçınkaya
10.Haziran.2007, 14:45
Bence de Schalke 04 için çok faydalı bir transfer olur... 10M€ dan aşağıya olmaz ama transfer...

Nocna Mora
10.Haziran.2007, 15:10
O maçı izlemek isterdim orta sahadan vuruyor gol oluyor bir oyunce 54 gol atıyor :D

Ertuin
10.Haziran.2007, 15:14
appiah her takıma faydalı olur

Ertuin
10.Haziran.2007, 15:17
hayırlı olsun

TR.CaPTaiN
10.Haziran.2007, 18:18
Hamburg onun yerine kimi alacak bakalım.

RoNNiE91
10.Haziran.2007, 19:56
Hayırlı olsun.Mahdavikia'yı CM 03/04'ten tanırım.Efsane takımımın değişilmez oyuncularındandı :)

ForsakeN
10.Haziran.2007, 22:59
Bu sezon son maçta Borussia Dortmund karşısında aldığı mağlubiyetle şampiyonluğu Stuttgart'a kaptıran Schalke 04, Arminia Bielefeld'ten Heiko Westermann'ı transfer etti.

Sezonu 13. sırada tamamlayan Bielefeld'te forma giyen Westermann'ın, Schalke'nin aradığı defans oyuncusu olduğu ifade edilirken, 1 senelik sözleşme imzalandığı açıklandı.


Kaynak : Sporx.com

Ertuin
11.Haziran.2007, 00:52
hayırlı olsun

Fernando Gago
11.Haziran.2007, 22:56
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) sezonu üçüncü kapatan Schalke 04, PSV Eindhoven'ın Perulu forveti Jefferson Farfan'ı renklerine bağladı.

Kulüp menajeri Andreas Mueller, yaptığı açıklamada, Farfan ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını, 23 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolünden geçeceğini bildirdi.

Bu kontrollerde bir sorun çıkmayacağına inandığını söyleyen Mueller, ''Farfan güçlü bir oyuncu ve bir adım öteye gitmemize katkı sağlayacağına eminim. Kendini sadece Hollanda Ligi değil, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de ispatladı'' diye konuştu.

Farfan, Hollanda takımında son iki sezonda 52 gol kaydetmişti. Alman medyası, transfer ücretinin 10 milyon Avro olduğunu iddia etti.

RoNNiE91
11.Haziran.2007, 23:02
Bence çok doğru bir transfer.Hücum hattını güçlendirmiş Schalke

Hayırlı olsun.

a.arıcı-11
11.Haziran.2007, 23:05
Nokta transfer bence.Farfan süper olur Schalke için.

BeeTLeJuiCe
11.Haziran.2007, 23:05
Farfan çok iyi transfer oldu. Seneye'de ŞL'de aynı başarıyı yakalayabilmemiz için güzel bir transfer.

Halil'in forma şansını azaltabilecek bir transfer ama.

anilton
11.Haziran.2007, 23:07
Asamoah'ı izlemekten sıkılmıştım artık,iyi bir transfer oldu...

RaSenGan
12.Haziran.2007, 05:52
Güzel bir transfer Schalke adına.Takıma yararlı olacaktır şüphesiz.Halil'i etkilemez umarım.

Nocna Mora
12.Haziran.2007, 08:10
Farfan Kuranyi ile iyi iş yapar..

Nocna Mora
12.Haziran.2007, 08:11
Tecrübesiyle takıma katkı sağlar ayrıca unutmayalım Oliver Kahn'da yaşlandı ancak iyi maçlar çıkardı

Nocna Mora
12.Haziran.2007, 08:15
Evet çok etkili bir futbolcu bir çok oyuncu gibi onuda elimizden kaçırdık...

Fıratcan Alçınkaya
12.Haziran.2007, 22:47
İyi transfer yapmışlar... Hırvatistan maçında kalitesini gösterdi ÜmitKorkmaz...

Fıratcan Alçınkaya
12.Haziran.2007, 22:48
ßutt eskiden ii kaleciydi ama şimdi ne yapar bilinmez...

Oghuse
12.Haziran.2007, 22:55
Neuer'i alsa güzel olur Bayern CL'de çok iyi işler çıkardı Neuer..

deniz.91
12.Haziran.2007, 22:57
Genç bir kaleci alamsı lazım hep yaşlı kalecileri var

spider3784
12.Haziran.2007, 23:40
İyi kaleci bence, Bayernde oynar.

mert_fox
12.Haziran.2007, 23:46
İyi bir kaleci ama Bayern e alışması zor olabilir üstelik biraz yaşlı.

Redrum
12.Haziran.2007, 23:54
Hans-jörg Butt, beklentileri karşılayacağını sanmadığım bir kaleci Bayern için.

anil luque
13.Haziran.2007, 03:04
neden rensing'i kullanmıyorlar??

Aykan19o3
13.Haziran.2007, 04:34
Keşke Neuer'i alsalardı..

Hayırlı Olsun

crazzy
14.Haziran.2007, 16:29
Bundesliga'da görev yapmış teknik direktörlerden Peter Nuerurer, yaptığı açıklamada 1990'lı yıllarda bir çok kez oyuncuların doping maddesi içeren ilaçlar kullandığına şahit olduğunu belirtti.

2. Bundesliga'da 1989-90 sezonunda Schalke 04'te görev alan Nuerurer, oyuncuların hemen hemen yarısının bu tarz maddeler kullandığını iddia ederken, bunun herkesin bildiğini ama kimsenin ifade etmediğini sözlerine ekledi.

Sözlerine devam eden Nuerurer, dopingin sadece 2. ligde olmadığını, 1. ligde de oyuncuların kullandığını iddia ederek, doping kullanan oyuncuların hiç yorulmaması ve bakışlarından kendilerini ele verdiğini söyledi.

Fıratcan Alçınkaya
14.Haziran.2007, 18:31
Daum hemen sattı Ü.Özat'ı :)

Wome eskisi kadar formda değil yinede iyi transfer...

KaF KeF
14.Haziran.2007, 22:33
Spor Mahkemesi, DJK Löwe II'nin futbolcularına birer yıl futboldan men cezası verdi. Mahkeme ayrıca, DJK Löwe Kulübü'nün C liginde oynayan birinci takımının D ligine düşürülüp yerine Germania Nippes II takımının çıkarılmasını ve kulübün 500 Euro para cezası ödemesini karara bağladı. SpVg Rheinkassel Langel II ise ceza almadı.

DJK Löwe Kulübü'nün karara karşı üç gün içinde Bölgesel Spor Mahkemesi'ne itiraz hakkı bulunuyor.

Sabaha kadar eğlence

6 kişilik mahkeme heyetinin önünde ifade veren DJK Löwe II Kulüp Başkanı Erich Schitzler savunmasında, futbolcuların maçtan bir gün önce Cumartesi günü sabaha kadar parti yaparak eğlendiklerini, bu nedenle yorgun ve uykusuz olduklarını anlattı. Asıl kalecilerinin sakatlanarak oyundan çıkması üzerine bir oyuncularının kaleye geçtiğini belirten Schnitzler, "Oyunda ayrıca üç futbolcumuz sakatlandığı için de karşılaşmayı 8 kişi tamamlamak zorunda kaldık. Bu nedenle böyle farklı bir skorun ortaya çıktı" dedi.

İlk cezaları değil

Mahkemede görüşü alınan Orta Ren Bölgesi Futbol Federasyonu Başkanı Hans Christian Olpen, futbolcuların bir gün sonra maçları olduğunu bildikleri halde sabaha kadar eğlenmelerinin bile başlı başına sportmenliğe aykırı olduğunu dile getirdi. Scnitzler, "Aynı takım daha önce de maçlarda kavga çıkarttığı için iki kez ceza almıştır" dedi.

Anormal bir maç

Mahkemede ifadesi alınan karşılaşmanın Alman hakemi Helmut Koch da karşılaşmanın kesinlikle normal bir maç olmadığına dikkat çekerek şöyle konuştu: "Maçın ilk yarısı normaldi. Ancak DJK Löwe II takımı karşılanmanın ikinci yarısında oldukça pasif bir oyun sergiledi. Gol olduğunda düdüğü çalıyordum. Orta sahada maç başlar başlamaz, tekrar gol oluyordu."

1 yıl futboldan men cezası

Yaklaşık dört saat süren mahkeme sonucunda Yargıç Heinz-Herman Grimm, alınan kararı şöyle açıkladı:

"Kreisliga C'de mücadele eden DJK Löwe I takımının Kreisliga D'ye düşürülmesine, bunun yerine Germania Nippes II takımının C ligine çıkartılmasına karar verildi. Ayrıca DJK Löwe II takımının oyuncularının bir yıl futboldan men cezası verildi. Ayrıca DJK Löwe II takımının gelecek yıl sezona eksi 12 puanla başlamasına karar verildi. Ayrıca DJK Löwe kulübene 500 Euro para cezası kesilerek, tüm mahkeme masraflarının da kulüp tarafından karşılanması karara bağlandı."

Neler olmuştu

Köln Kreisliga D'de sezon boyunca başarılı bir mücadele veren Türk takımı Germania Nippes II son haftaya 47 puanla ikinci girdi. Kendisiyle aynı puana sahip üçüncü sıradaki SpVg Rheinkassel-Langel takımına karşı 37 gol averajı vardı. Son maçını DİTİB'e karşı oynayan Germania Nippes sahadan 10-0 galip ayrıldı. Germania Nippes'in bu sonuçla sezonu ikinci tamamlayarak C Ligi'ne çıkmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak ligde en yakın takipçisi SpVg Rheinkassel-Langel II rakibi DJK Löwe II'yi deplasmanda 54:1 yenerek ikinci sıraya yerleşti. Maçka şike olduğunu düşünen Germania Nippes Kulübü Başkanı Ercan Kabakçı Futbol Federasyonu'na başvurarak soruşturma istedi. Yapılan soruşturmanın ardından şike şüphesi bulunan maç Spor Mahkemesi'ne intikal etmişti.

Kaynak: DHA

Oghuse
14.Haziran.2007, 22:36
Yanlız hakikaten Amatör bir kümeymiş..

RIDVAN TLM
14.Haziran.2007, 23:04
alman degılmı ....yazıkk ya

karlkani23
15.Haziran.2007, 01:36
Heriflerin özrü kabahatlerinden büyük. Neyse cezalarını almışlar...

Fernando Gago
15.Haziran.2007, 04:33
Serie A takımlarından Palermo'da forma giyen İtalyan defans oyuncuları Andrea Barzagli ve Cristian Zaccardo, Bundesliga ekibi Wolfsburg'a transfer oldu.

Palermo kulübü, iki milli oyuncusu Barzagli ve Zaccardo'yu, Bundesliga ekibi Wolfsburg'a sattığını duyurdu.

Palermo'nun resmi internet sitesinden (www.ilpalermocalcio.it) yapılan açıklamada, iki kulübün anlaşmanın bir parçası olarak 12 Ağustos'ta dostluk maçı yapacağı belirtilirken, transfer finansal detayları açıklanmadı.

Sicilya ekibine 2004 yılında dahil olan Barzagli, İtalya'nın Euro 2008 kadrosunda da yer alıyor. 27 yaşındaki defans oyuncusu Hollanda ile yapılan karşılaşmadaki performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Zaccardo ise İtalya'nın 2006 Dünya Kupası'nı kazanan kadrosunda yer almış ancak göreve gelen Roberto Donadoni'nin gözüne girmeyi başararmıştı.

Fıratcan Alçınkaya
15.Haziran.2007, 04:37
Çok büyük başarı valla helal olsun :) şaşırdım...

RoNNiE91
15.Haziran.2007, 04:46
Deli dehşet iki transfer yapmış Wolfsburg.Helal olsun.Hayırlı olsun.

El Comandante
15.Haziran.2007, 05:01
Cok sasirdim vallahi,Barzaglinin adi büyük kulüplerle gecerken Wolfsburg´a gelmesine sasirdim.Zaccardo da iyi bir futbolcu,iki futbolcunun da baya katkilari olacaktir takima.