Log in

View Full Version : Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

anil luque
15.Haziran.2007, 05:24
wolfsburg super ıkı transfer yaptı bunların dısında bır ısım daha vardı o da cok kalıtelı bırısı onu hatırlamıyorum sımdı ama bu ıkısı gercekten mukemmel

Aykan19o3
15.Haziran.2007, 05:35
Helal Olsun Wolsburg'a süper transferler.

xpoera
15.Haziran.2007, 05:39
açıkçası barzagli yi fm nin yanıldığı nadir oyunculardan biri olarak görüyorum.
yine de güzel transferler tabi..

Nocna Mora
15.Haziran.2007, 05:55
Wolsburg çok iyi iş yapmış uzun seneler faydalanır artık onlardan

crazzy
15.Haziran.2007, 08:15
Alman Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Bochum, Bursaspor'da oynayan Sinan Kaloğlu'nu transfer etti.VfL Bochum'un internet sayfasında yer alan haberde, VfL Bochum'un Bursaspor'da oynayan ve geçen sezon oynadığı 20 karşılaşmada 5 gol atan Sinan ile 30 Haziran 2010 tarihine kadar sözleşme yaptığı belirtildi. Haberde, Sinan için bonservis ücreti ödenmediği ifade edildi. Sinan'ın, oynadığı takımlarda golcü bir futbolcu olduğunu ispatladığı ve Süper Lig'de oynadığı 159 karşılaşmada 43 gol attığı ifade edilen haberde, Sinan'ın bir kez milli takımda ve Beşiktaş'ta oynadığına, 2003-2004 sezonunda da bir kez Şampiyonlar Ligi maçında oynadığına işaret edildi. VfL Bochum Teknik Direktörü Marcel Koller, güçlü vücut yapısı, kale önünde tehlike yaratması, tuttuğunu koparan bir kişi olması ve hızlılığı nedeniyle Sinan'ın, istedikleri oyuncu profiline uygun olduğunu belirtti.mackolik

ogcj_me
15.Haziran.2007, 08:17
İnşallah başarılı olur

GodfatheR
15.Haziran.2007, 08:22
Hersene bize en az bi tane atıyodu gitti kurtulduk valla:)

RaSenGan
15.Haziran.2007, 08:37
Başarılı olur inş..Bursaspor taraftarıda üzülmüştür gittiğine.

Aykan19o3
15.Haziran.2007, 08:43
Sinan Fener'in genellikle kabusu olmuştur :). Hayırlı olsun Bochum'a

anil luque
15.Haziran.2007, 09:18
ınsallah orada yeteneklerını 'istikrarlı' bi şekilde sergiler..

crazzy
15.Haziran.2007, 16:25
Alman Bundesliga ekibi Energie Cottbus, Yunan ekip Larissa'nın ortasaha futbolcusu Christian Bassila'yı da renklerine bağlayarak 8. transferini yaptı.
Cottbus genel menajeri Steffen Heidrich yaptığı açıklamada, "Ortasahada savunmaya yardım edecek bir oyuncu arıyorduk ve Christian bu açığımızı kapatacak" dedi.
Daha önce West Ham ve Sunderland takımlarının da formasını giyen 30 yaşındaki Fransız futbolcunun transferinin ekonomik boyutuyla ilgili bir açıklama ise yapılmadı.

Bundesliga temsilcisi Cottbus daha önce, Efstathios Aloneftis, Stanislav Angelov, Dimitar Rangelov, Ovidiu Burca, Kristijan Ipsa, Michael Lerchi ve Toni Wachsmuth'u renklerine bağlamıştı.

Fıratcan Alçınkaya
15.Haziran.2007, 16:51
çok sevindim valla lejyoner sayımız arttı :)

guarin14
15.Haziran.2007, 22:13
vay be Boluspor'umuzdan çıkmıştı bu şimdi bochumla başarılar sinan

Varonil
15.Haziran.2007, 22:16
Valla her sene oynadığı Fenerbahçe maçlarında hayatının futbolunu oynuyor,sıralıyordu golleri,iyi ki gitti :zuhaha

ALmanya'daki futbol yaşamında başarılı olmasını dilerim,1 futbolcumuzu daha gönderdik Avrupaya,lejyoner sayımız arttı. :)

Onurap
15.Haziran.2007, 22:31
Fenerbahce sürgüne gönderdi adamı en son :D V.manisadayken hat-rick yapmıştı her sene banko golü var..Ben başarılı olacağına inanıyorum..

mert_fox
15.Haziran.2007, 22:36
İnşallah başarılı olur.

Fernando Gago
15.Haziran.2007, 23:21
Çok sakatlanan istikrarsız bir oyuncu Umarım başarılı olur ...

King_91
15.Haziran.2007, 23:36
Niye gitmişler ki wolfsburg'a.çok daha iyi takımlara gidebilirlerdi.ne olursa olsun wolfsburg süper iş yapmış ama

GodfatheR
15.Haziran.2007, 23:40
Çok iyi transferler.Magaht seneye ligde daha iyi yerde bitirtir bu takımı.

mert_fox
15.Haziran.2007, 23:47
Wolfsburg un Barzagli ve Zaccardo gibi iki iyi futbolcuyu alması büyük şans. Daha büyük klüpler varken neden Wolfsburg a gitmişler anlamış değilim.

GeNç KaRTaL
15.Haziran.2007, 23:48
Valla Zaccardo'yu bilmiyorum ama Barzagli'yi Euro 08'de İtalya'nın ilk maçında seyrettim ve fm de verilen özellikler kadar iyi bir oyuncu olmadığı fikrine vardım..

Yinede iyi transferler.Wolfsburg'un böyle bir transfer hamlesi yapması şaşırttı beni açıkcası..

PesimiSTyLa
16.Haziran.2007, 00:01
Wolfsburg gömü buldu galiba :) WestHam ın zamanında Mascherano ve Tevez transferi gibi önemli 2 isim almışlar

deniz.91
16.Haziran.2007, 03:14
Seney Wolfsburglşa turnuvalara katılmak güzel olacaktır.Helal olsun aamlara süper defans bölgesi oldu

a.arıcı-11
16.Haziran.2007, 04:35
Wolfsburg gömü buldu galiba :) WestHam ın zamanında Mascherano ve Tevez transferi gibi önemli 2 isim almışlar
Transfer haberini gördüm benimde aklıma direk bu olay geldi.Sansasyon yaratabilir bu transfer.

eXcitinG
16.Haziran.2007, 04:45
WoLfsburg zaten ALmanya nın en zengin kLüpLerinden biridir. OnLar için para sorun değiL. ArkaLarında Dünyanın en büyük Otomotiv firması WoLfswagen var ;;)

Varonil
16.Haziran.2007, 04:50
Wolfsburg süper transferler yapmış.Ne yalan söyleyim çok şaşırdım açıkcası,bu ikiliyi daha büyük kulüplere giderler diye tahmin ediyordum ;)

deniz.91
16.Haziran.2007, 18:57
yaptıkları hiçbir transferi tanımıyorum

yunusgs
16.Haziran.2007, 19:53
Görünce şok oldum.Çok kaliteli 2 transfer ikiside yıldız oyuncular İtalya Milli Takımında oynuyor Barzagli.Wolfsburg seneye büyük işler yapacak gibi duruyor.

yunusgs
16.Haziran.2007, 19:54
Beşiktaş'ta beğenilmemişti.Bursaspor'da iyi oynadı ve Avrupaya 1 futbolcumuzu daha yolladık inşallah başarılı olur.

RoNNiE91
16.Haziran.2007, 19:58
Hayırlı olsun.İnşallah başarılı olur.

deniz.91
16.Haziran.2007, 20:07
Başarılı olur umarım

BlackEagle19o3
16.Haziran.2007, 20:30
Sinan iyi futbolcu.Başarı olacaktır...

Addolorato
16.Haziran.2007, 20:35
vay be Boluspor'umuzdan çıkmıştı bu şimdi bochumla başarılar sinan

Boluspordan Bochumspora diyosun yani....:zuhaha

ThersoN
16.Haziran.2007, 21:17
Appiah Almanya'da iş yapar. Kanımca takım farketmez

ThersoN
16.Haziran.2007, 21:22
Parayı kullanmak önemli diyordum :) bence Bayern bu konuda transfer sezonunun en iyi olma yolunda,fakat gecen sene yasadıkları sorunları da unutup önlerine bakarlarsa bu sene Bayern'den korkulur..

REsist JuvE11
16.Haziran.2007, 21:22
appiah ın schalke ile işi yok..arsenal juventus gibi klupler varken ona kalmaz appiah..hem para yüzünden anlaşamamışlar.

Fernando Gago
16.Haziran.2007, 23:21
Almanya Üçüncü Ligi'nde gol kralı olan Mahir Sağlık, Wolfsburg'a transfer olarak Bundesliga'da forma giyen gurbetçilerimizin arasına dahil oldu.

Bundesliga'da mücadele eden ve geçtiğimiz sezon oldukça iyi bir performans ortaya koyan Wolfsburg, Almanya Üçüncü Ligi'nde gol kralı olan Mahir Sağlık'ı transfer etti.

Kicker'e yaptığı açıklamada transferi doğrulayan Wolfsburg Teknik Direktörü Felix Magath, Mahir'in sezgileri güçlü bir forvet olduğunu belirtti. Magath konuşmasının devamında Mahir'in bu sezon olağanüstü işler başardığını, üçüncü lige 27 gol atmanın doğal bir şey olmadığını ifade etti.

Diğer takımlardan da transfer teklifleri alan Mahir, Magath'la konuştuktan sonra Wolfsburg'a gidebileceğine karar verdiğini belirterek, "Yeni teknik direktörümün bana olan güvenini haklı çıkartacağım," dedi.

ogcj_me
16.Haziran.2007, 23:30
Bu adam Altay'da oynamışmıydı ?*
Sanki FM den hatırlıyorum
Konuya gelince 3. ligden Bundesliga'ya atlamak müthiş bişey
İnşallah başarılı olur

Nocna Mora
16.Haziran.2007, 23:40
Gerçekten çok iyi olmuş Mahir için umarım Bundesliga'da da gollerini sıralar..

Fıratcan Alçınkaya
16.Haziran.2007, 23:42
heryerdeyiz yahu :p

deniz.91
16.Haziran.2007, 23:56
Almanyada her takımda en az bir türk var almanyayı fethettik inşlalah bunları alman milli takımına kaptırmayız başarılı olur umarım mahir

King_91
17.Haziran.2007, 03:06
garanti bunu da almanlara kaptırırız

RaSenGan
17.Haziran.2007, 03:29
FM'den hatırlıyorum bu oyuncu.İyi bir oyuncu.Bundesliga'da başarılar diliyorum.

a.arıcı-11
17.Haziran.2007, 05:41
umarım 3.ligden Bundesliga'ya sıçraması olayını kaldırabilir.

Ahmet_77
17.Haziran.2007, 18:44
İlk kez duydum adını başarılımı acaba

crazzy
18.Haziran.2007, 00:41
Werder Bremen kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, geride kalan sezonda sakatlıktan dolayı fazla forma şansı bulamayan sağ bek oyuncusu Patrick Owomoyela'nın Dortmund'a transferine izin verildiği bildirildi.Werder Bremen kulübü sportif direktörü Klaus Allofs, resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "Patrick Owomoyela'yı satmayı düşünmüyorduk ancak yapılan uzun görüşmelerden sonra kendisine duyduğumuz saygı nedeniyle Borussia Dortmund'a gitme isteğini kabul ettik. Patrick, Dortmund'da daha fazla forma şansı bulacağı konusunda bizi ikna etti" dedi.2005 yılında Arminia Bielefeld'den Werder Bremen renklerine bağlanan Nijerya asıllı Alman futbolcu, toplam 80 resmi maçta Bremen temsilcisine yardımcı olurken, geride kalan sezonda ise 5'i yedekten olmak üzere 12 maçta sahaya çıkabilmişti.Werder Bremen kulübüyle 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcunun, Dortmund'la prensipte 3 yıllık anlaşma yaptığı ve transfer bedeli olarak da 2.5 Milyon Euro ödeneceği iddia edildi.Daha önce Lüneburger, Osnabrück ve Paderborn takımlarında da ter döken sağ bek oyuncusu, Almanya Milli takım formasını ise 11 defa giymişti.mackolik

Fernando Gago
18.Haziran.2007, 01:09
Bremen gibi hedefleri büyük bir takım için gereksiz bir oyuncuydu akıllı iş yapmışlar ...

Fıratcan Alçınkaya
18.Haziran.2007, 01:17
Degen in yerine oynar...

miray
18.Haziran.2007, 02:09
almanya kupasinida 1.FC Nürnberg aldi :)

efe24
18.Haziran.2007, 06:12
bi fenerli olarak çok sevindim::D

Ahmet_77
18.Haziran.2007, 12:55
SCHALKE son haftalarda kaçırdı Şampiyonluğu tebrikler

ForsakeN
18.Haziran.2007, 13:00
Yıldıray'ın takımı :) İnşallah seneye de Bayern,Schalke,Stutgart üçlüsünden biri olur. Üçünde de Türkler var çünkü

Frederick
18.Haziran.2007, 16:10
Porto'da oynadığı zamandan beri izliyorum büyük oyuncu olucak büyük klüplere gidecek

partizanlion
18.Haziran.2007, 17:05
Hakketiği bi ödüldü,yolu açık olsun..

Ahmet_77
19.Haziran.2007, 08:20
Tebrikler bu ödülü haketmişti.

uAsamet91
19.Haziran.2007, 12:49
Köln'den Song'a çengel

Galatasaray Yönetimimizin ücretinde indirime gitmesi talebine şiddetle karşı çıkan Rigobert Song’a Christoph Daum’un çalıştırdığı Almanya İkinci Lig takımı Köln talip oldu. Daha önce de Fenerbahçe’den Ümit Özat ve Galatasaray’dan Mondragon’u renklerine bağlayan Köln’ün, Kamerunlu futbolcuyla anlaşma sağlaması halinde Sarı-Kırmızılı yönetimle masaya oturacağı öğrenildi. Song gibi yeni sözleşmeye yanaşmayan Tomas’ın Galatasaray’dan aldığı parayı, başka kulübün vermeyeceğini düşündüğü, bu nedenle de takımdan ayrılmamakta kararlı olduğu öğrenildi. Hırvat yıldızın, gerekirse yedek kalmayı bile göze aldığı ifade edildi.

Kaynak: Akşam

uAsamet91
19.Haziran.2007, 12:50
İlk kez duydum bende

Del Piero_10
19.Haziran.2007, 17:42
Fransa Milli Takımı'nın orta sahasında oynayan yıldız oyuncu Franck Ribery yaklaşık 2 ay boyunca sahalardan uzak kalacak. Ribery, Fransa’nın Salı günü İtalya'yla oynadığı maçın ilk bölümlerinde sakatlanmıştı.

Bayern Münih kulüp doktorunun yaptığı açıklamada bileğinde dönme meydana gelen Ribery’nin yedi ila sekiz hafta arası futbol oynayamayacağını açıkladı. Aynı zamanda Almanya milli takımının da doktoru olan Müller-Wohlfahrt’a göre, Salı günü oynanan maçta Ribery’nin sol ayak bilek bağlarında zedelenme meydana geldi.

eGowiCh
19.Haziran.2007, 18:15
Beckenbauer'den Klose müjdesi!

http://www.goal.com/images/15646_hp.jpg

Futbol dünyasının efsane isimlerinden Franz Beckenbauer, 2006 Dünya Kupası'nın gol kralı olan Miroslav Klose'nin Bayern Münih'e transferinin an meselesi olduğunu söyledi.

Bayern Münih Kulübü Başkanı Franz Beckenbauer, ünlü Alman futbolcu Miroslav Klose'nin Bayer Münih'e yakın bir zamanda transfer olacağını söyledi.

Beckenbauer, Alman haber ajansı DPA'ya yaptığı açıklamada, "Klose'nin bu yaz takıma katılacağını tahmin ediyorum" dedi. 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde beş gol atarak turnuvanın en golcü ismi olan 29 yaşındaki Klose'nin, takımı Werder Bremen'le 2008 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. Daha önce Bayern'e transfer olmak istediğini açıklayan Klose için kulübü Werder Bremen'in 10 milyon euroluk bonservis bedeli belirlediği bildiriliyor.

Bu sezon taraftarlarını hayal kırıklığını uğratan ve sezonu dördüncü sırada tamamlayarak 11 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'nin dışında kalan Bayern Münih, son olarak Fransız yıldız Franck Ribery, İtalya'yla Dünya Kupası kaldıran Luca Toni ve Alman savunma oyuncusu Marcell Jansen'i renklerine bağlayarak rakiplerine göz dağı vermişti.
19.06.2007

Kaynak: İHA

Fernando Gago
19.Haziran.2007, 18:16
Dizle ilgili bir probleminin olduğu duymuştum ayak bileğiymiş . Çok yazık oldu

ZeroG
19.Haziran.2007, 18:31
Münih'in bütün alman yıldızları alma hevesini pek sevmiyorum.Klose gidecekse Almanya dışında iyi bir kulübe gitsin...

Fıratcan Alçınkaya
19.Haziran.2007, 19:20
Yeni sezona yetişiyor iyi olan ßu...

PesimiSTyLa
19.Haziran.2007, 19:22
Bedduamız gecde olsa tuttu mu ne? :rolleyes:

Saka bi yana önemli bir kayıp.

Fernando Gago
19.Haziran.2007, 20:55
makaaya ve santa cruz'a yol göründü büyük ihtimalle

Fernando Gago
19.Haziran.2007, 21:23
Galatasaray satacak gibi song'u ama songun almanya 2.ligide gideceğini sanmıyorum hem mddi hem manevi

GReeN BeReT
20.Haziran.2007, 07:43
http://www.sporx.com/images/1/35/7175_B_erenderdiyok002.jpg

Almanya İkinci Futbol Ligi'nden geçen sezon Birinci Lig'e yükselen TSG 1899
Hoffenheim'ın, İsviçre Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Eren Derdiyok'un peşinde olduğu bildirildi.
Alman spor dergisi Kicker, Hoffenheim takımının defansta ve forvette yetenekli genç oyuncular aradığını, bu arayış sırasında Avrupa Şampiyonası'nda 3 karşılaşmada oynayan Eren'in gündeme geldiğini yazdı.
Avusturya Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alan Türk kökenli kalecisi Ramazan Özcan'ın da forma giydiği TSG 1899 Hoffenheim'ın menajeri Joan Schindelmeiser de dergiye yaptığı açıklamada, Eren ile ilgilendiklerini doğrulayarak, ''Profilinden dolayı göz önünde bulundurduğumuz bir genç. Ancak henüz somut görüşmeler olmadı'' dedi.
Haberde ayrıca, Eren'e 3 milyon Avro teklif eden Fenerbahçe'nin de, bu transfer konusunda henüz ilerleme sağlayamadığı kaydedildi.

19.06.2008

Kaynak : AA

Fıratcan Alçınkaya
20.Haziran.2007, 07:47
İşte tam başarılı olabilceği bir yer Eren'in kendini daha da çok gösterir...

Fernando Gago
20.Haziran.2007, 18:32
Eren Fenerbahçe'ye gelecek :p

yunusgs
20.Haziran.2007, 19:02
Çok iyi bir transfer olur 2 taraf açısından da.

yunusgs
20.Haziran.2007, 19:02
Münih için önemli bir eksiklik ama lig başına yetişiyor.

crazzy
20.Haziran.2007, 20:45
Alman Bundesliga ekibi Hamburg'un, 2. lig ekibi Freiburg'da forma giyen Almanya U-21 Milli takım futbolcusu Dennis Aogo'yu renklerine bağladığı açıklandı.Hamburg kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 21 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığı ve bonservis bedeli olarak da 1.5 Milyon Euro ödeneceği bildirildi.Başarılı sol kanat oyuncusu ise yaptığı açıklamada, "Hamburg'un benimle ilgilendiğini duyduktan sonra gelen teklifi kabul etmek çok zor olmadı. Her genç oyuncunun hayalinde, Hamburg gibi kulüplerde forma giymek vardır" dedi.Freiburg kulübünün alt yapısından yetişen genç yetenek, geride kalan sezonda 33 maçta forma giyerken, 4 gol atıp 10 asist yapmış ve 5 de sarı kart görmüştü.Dennis Aogo, Almanya U-21 Milli takım formasını ise 11 defa terletmiş ve 3 kez de gol sevinci yaşamıştı.mackolik

Nocna Mora
21.Haziran.2007, 08:12
Umarım yararlı olur Hamburg'a genç ve yetenekli bir oyuncu...

deniz.91
21.Haziran.2007, 11:09
kölnde hep türkiyeden alıyor

nerazzuri
21.Haziran.2007, 11:20
kölnde hep türkiyeden alıyor

Takımın başında Daum olunca normal...

Hem Köln takımının maddi açıdan kısıtlı olması
Hem ülkemizdeki futbolu ve futbolcuları çok iyi tanıması
Ve de ülkemzden aldığı futbolucların ya sözleşmesi bitiyor veyada satılık listesinde

Köln maddi açıdan biraz iyi olsa trasnfer için Türkiye'ye yönelmezdi

crazzy
21.Haziran.2007, 15:18
Alman Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, Juventus kulübüyle olan mevcut sözleşmesi biten Hırvat defans oyuncusu Robert Kovac ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Dortmund kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Dinamo Zagreb kulübüyle de yakın temas halinde olan 33 yaşındaki Hırvat Milli futbolcunun, Real Madrid'e transfer olan defans oyuncusu Christoph Metzelder'in yerini dolduracağı belirtildi.
2001-2005 yılları arasında Bayern Münih formasını 100 kez giyen ve sayısız kupa alan Kovac ise yaptığı açıklamada, "Dortmund kulübü bana daha ilgi çekici geldi ve bu yüzden Dinamo Zagreb'e transfer olmadım. Tekrar Bundesliga'ya geri dönmek çok güzel. Dortmund'da başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.
Daha önce Nurnberg ve Bayer Leverkusen takımlarının da formasını giyen Kovac, Hırvatistan Milli takımının formasını ise 63 defa giydi.

crazzy
21.Haziran.2007, 15:19
Önümüzdeki sezon Bundesliga 2'de mücadele edecek olan Mainz, bir dönem Beşiktaş formasını da giyen Slovak Milli futbolcu Miroslav Karhan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Bundesliga ekibi Wolfsburg'dan transfer edilen 30 yaşındaki ortasaha futbolcusu, 2000-2001 sezonunda Beşiktaş formasını giymiş ve 26 maçta görev alıp 2 de gol atmıştı.
2001 sezonundan beri Wolfsburg formasıyla 188 maçta görev alıp 12 gol atan Karhan, Slovakya Mill takım formasını ise 84 kez giyerek ülke tarihinde en çok Milli olan futbolcu konumunda bulunuyor.
Daha önce Spartak Trnava ve Real Betis takımlarının da formasını giyen Karhan'la ilgili konuşan Mainz sportf direktörü Christian Heide, "Çok tecrübeli ve klas bir futbolcu transfer ettik. Bu özelliklerini takıma yansıtacağından şüphemiz yok" dedi.

deniz.91
21.Haziran.2007, 19:12
Hayırlı olsun ismini yeni duydum

Fıratcan Alçınkaya
21.Haziran.2007, 20:11
HSV kadrosunu iyice geniş v kaliteli yapıyor...

deniz.91
21.Haziran.2007, 20:41
bence bir yararı olmaz yaşlandı artık

spider3784
21.Haziran.2007, 21:00
Metzelder'in yerine kullancaklardır.

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 21:50
defans oyuncuları için yaş sorun değil.. iyi yaptı dortmund

Fernando Gago
21.Haziran.2007, 22:08
çok verim veremez ...

Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 11:54
Faydalı bir transfer...

Wesley Sneijder
22.Haziran.2007, 12:42
Daum doymak bilmiyor valla.

canavar20
22.Haziran.2007, 17:20
benim favori takımım bekle bizi kupalar:D birde Marcell Jansen muhteşem transfer bence orta sahada düzene tam girse defans zaten çoook iyi bence forvette öyle tek sorun orta saha onada emre iyi olur bence kale emin ellerde:)

Professeur
22.Haziran.2007, 18:59
Süper transfer Schalke için.10 milyon Euro az bile çok iyi bir futbolcu Farfan.Henüz 23 yaşında 2-3 seneye daha büyük klüplere gidebilir.

deniz.91
22.Haziran.2007, 19:48
Scalke 04 Kulübü'nün Türk yöneticisi Adem Çukur, Lincoln'ün Galatasaray'a transferinin ardından takıma katkı sağlayacak 10 numara için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Çukur, milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun Schalke'de oynamak istediğini ve bu futbolcuyla görüşmelere başladıklarını belirtti.

Bundesliga takımlarından Schalke 04, Lincoln'ü Galatasaray'a vermesinin ardından bu oyuncunun yerini dolduracak bir transfer yapmak için düğmeye bastı. Schalke 04 Kulübü'nün Türk yöneticisi Adem Çukur, Lincoln'ün yerine Emre Belözoğlu'nu transfer etmek için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Adem Çukur, "Emre Belözoğlu Schalke'ye gelmek istediğini belirtti. Biz de kulübüyle temaslarımıza hemen başladık. Emre'nin kalitesi tartışılmaz. Emre'yi takımımıza katmak için çalışacağız. Emre'nin, Lincoln'ün yerini fazlasıyla dolduracağına inanıyoruz. Taraftarlarımız Emre'nin transferiyle mutlu olacak" dedi.

22.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : İHA

barahir
22.Haziran.2007, 20:10
Bana göre emreden 10 numara olmaz..

TürkuAz
22.Haziran.2007, 20:13
Emre yararlı olur.Ama 10 numara onun yeri değil bence.

Oghuse
22.Haziran.2007, 20:16
Emre ve Lincoln farklı nitelikte oyuncular bence Emre 10 numara olamaz ancak Schalke için yararlı olacağını düşünüyorum.

Fıratcan Alçınkaya
22.Haziran.2007, 20:21
Emre den 10numara olmaz... Ztn Inter de geçirdi sürede iyice DMC ye kaydı...

http://img442.imageshack.us/img442/6449/ads305zaz9.jpg (http://imageshack.us)

Emre Alınsa bile Lincoln ün bölgesini oynayamaz... Gol adamı değil çünki...

Fernando Gago
22.Haziran.2007, 20:47
Ofansif anlamda Lincoln'un yaptıklarının yarısı bile yapamaz ama defansif anlamda daha iyidir

TR.CaPTaiN
23.Haziran.2007, 00:36
Bence Emre'den gayet güzel 10 numara olur.

yunusgs
23.Haziran.2007, 01:15
Farfan mükemmel bir transfer.Ofansta bu sene önemli işler yapar.

yunusgs
23.Haziran.2007, 01:16
Hamburg ayrıca ileriye dönük transferler yapıyor.

Cengo
23.Haziran.2007, 01:17
Farfan forvet değil, sağ kanattır..

deniz.91
23.Haziran.2007, 01:24
Çok iyi transfer ucuzada kapatmışlar

King_91
23.Haziran.2007, 01:48
PSV futbolcu fabrikası bir oyuncu daha sattı.çok iyi transfer farfan schalke için.

Aykan19o3
23.Haziran.2007, 04:01
Süper transfer Schalke için Farfan hücum güçlerine büyük katkı sağlayacaktır.

gerrrard
23.Haziran.2007, 04:33
Bence Emre'den gayet güzel 10 numara olur.

Bencede çok iyi bir 10 numara olur adamdan. Ama gitmesin Almanya'ya bence. Newcastle'da kalsın.

deniz.91
23.Haziran.2007, 11:57
emre tam bir mc'dir 10 numara ise tam bir amcdir

Memedov
23.Haziran.2007, 12:00
Emre defansif yönü daha kuvvetli oyuncu ama kendini geliştirebilir bir futbolcu istediği zaman istediği yerde en iyi oyununu oynamak için çabalar..

Emre gerekirse Amc de oynar Dmc de Mc de oynar..

19_SeRDiNÇ_05
23.Haziran.2007, 12:11
Almanya’da transfer sezonunda adından sıkça söz ettiren isimlerden biri de bir Türk…Regionalliga ( 3.lig) takımlarından Kickers Emden forması altında sergilediği futbolu ile izleyenleri büyüleyen Ferhat Çerçi, attığı gollerle geride kalan sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Bundesliga takımlarından Armania Bielefeld ve 2. ligde mücadele ederken LR Ahlen takımlarının formalarını başarı ile taşıyan genç yetenek Ferhat Çerçi, yeni bir yıldız oyuncu olarak gösteriliyor. LR Ahlen takımında Türk futbolseverlerinde yakından tanıdığı Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Werner Lorant ile de çalışan Ferhat Çerçi, tek hayalinin Türkiye Milli takımında oynamak olduğunu belirtiyor.

Zonguldaklı gurbetçi ailenin çocuğu olarak Almanya’nın Hamm kentinde dünyaya gelen Ferhat Çerçi futbola 6 yaşında başlar ve bölge takımlarında başarılı bir grafik çizer. Futbolda hızlı yükselişi onu Almanya Bundesliga takımlarından Bielefeld’e kadar taşır. Kickers Emden takımı yöneticilerinin uzun süredir peşinde olduğu genç yetenek, transferini bu takımdan yana kullanır. Regionalliga’da şampiyonluğa oynayan takımının en etkili oyuncusu olarak gösterilen Ferhat Çerçi hakkında Alman basınında övgüyle bahsediyor.

Altın Türk

Kickers Emden takımında sergilediği futbolu ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Ferhat Çerçi hakkında, Alman basını haberlerinde Altın Türk olarak yer verirken, genç futbolcumuza övgüler yağdırdı.

Alman Futbol tarihine geçti

Alman Futbol tarihine geçen Nuri Şahin’den sonra Ferhat Çerçi’de geçtiğimiz günlerde takımını 3-1 kazandığı, Kickers Emden- Bayern Leverkusen karşılaşmasında attığı 2 golle Alman futbol tarihine geçti. Nasıl mı? Ferhat Çerçi, 60 saniyede üst üste 2 gol kaydederek, Almanya profesyonel lig maçlarında, kısa zamanda üst üste 2 gol atan futbolcu olarak adını yazdırma başarısı gösterdi.

Bundesliga takımları peşinde

Başarılı futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Ferhat Çerçi, yeni sezon için Almanya Bundesliga takımlarının kadrosuna katmak istediği futbolcular arasında yer alıyor. Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt’un ısrarla kadrosuna dahil etmek istediği genç yetenek için eski kulübü Armania Bielefeld’de devrede. Almanya dışından İsviçre 1. lig takımlarından Basel’da Ferhat Çerçi’yi yakın takibe almış durumda. Ünlü kulüplerin peşinde koştuğu genç yetenek, hayalinin çocukluktan bu yana tuttuğu Bayern Münih formasını giymek olduğunu belirtti. Hamit Altıntop’un Bayern Münih ile anlaşmasına çok sevindiğini dile getiren Ferhat, ‘ Hamit çok kaliteli bir oyuncu. Onun adına çok sevindim. Başarılı olacağına inanıyorum’ dedi.

Türkiye’de oynamak istiyor

Almanya ve İsviçre 1. lig takımlarının kadrosuna dahil etmek istediği genç yetenek Ferhat Çerçi, Türkiye Süper lig takımlarından birinde oynamak istediğini belirtirken, futbolcunu menejeri FİFA Lisanslı Bektaş Demirtaş, Türkiye’den özellikle 6 süper lig takımlarından Ferhat için teklif aldıklarını ve bunları değerlendirdiklerini söyledi. Türkcel Süper lig takım teknik direktörleri tarafından da yakın takibe alınan Ferhat Çerçi’nin kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor olması transferinin hemen gerçekleşeceğini gösteriyor.Futbol kamuoyu tarafından büyük bir yetenek olarak gösterilen Ferhat Çerçi, sol ofensif oynadığı mevkide, oyun anlayışı, top tekniği ve her iki ayağınıda iyi kullanması ile son yıllarda yetişen Türk futbolcular içerisinde keşfedilmemiş yetenek olarak gösteriliyor.Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp’ın da bu futbolcuyu istediği belirtiliyor.

deniz.91
23.Haziran.2007, 12:13
Lincoln'un yerine Rakitic

Brezilyalı yıldız futbolcusu Lincoln'ü Galatasaray'a satan Schalke 04, bu oyuncunun yerine İsviçreli Ivan Rakitic'i alıyor.
Lincoln'ü Galatasaray'a sattıktan sonra orta sahada oyuncu kurucu görevini üstlenen oyuncu eksiliğini hisseden Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Schalke 04, Brezilyalı yıldızın yerini İsviçreli 19 yaşındaki Ivan Rakitic'le doldurmayı planlıyor. Almanya'da yayın yapan Bild Gazetesi, Lincoln'ün Galatasaray'a satıldığı saatlerde, Schalke'li yöneticilerin FC Basel Takımı yetkilileriyle Rakitic'in transferini sonlandırmaya çalıştıklarını ifade etti. Gazete, Schalke'nin, Lincoln transferinden elde ettiği 5 milyon euroyu da Rakitic için kullanacağını savundu. Bild, İsviçre 21 Yaş Altı Milli Takımı'nın da formasını giyen Rakitic'in sağlık kontrolünden geçtikten sonra 4 yıllık imza atacağını okuyucularına aktardı.

22.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

uAsamet91
23.Haziran.2007, 12:16
Hayırlı olsun Schalke için ama Licoln'ün yerini dolduramazlar.

deniz.91
23.Haziran.2007, 12:17
inşallah gelecekte çok daha iyi olur ve milli takımımızın değişmez ismi olur türkieyden teklifler vardışinşallah kayseride istiyodur

fbkraltolga
23.Haziran.2007, 13:19
Almanya bu Türk’ü konuşuyor!
Almanya'da top koşturan Ferhat Çerçi, 60 saniyede 2 gol atarak tarihe geçti.

Almanya’da transfer sezonunda adından sıkça söz ettiren isimlerden biri de bir Türk…Regionalliga ( 3.lig) takımlarından Kickers Emden forması altında sergilediği futbolu ile izleyenleri büyüleyen Ferhat Çerçi, attığı gollerle geride kalan sezonun en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Bundesliga takımlarından Armania Bielefeld ve 2. ligde mücadele ederken LR Ahlen takımlarının formalarını başarı ile taşıyan genç yetenek Ferhat Çerçi, yeni bir yıldız oyuncu olarak gösteriliyor. LR Ahlen takımında Türk futbolseverlerinde yakından tanıdığı Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü Werner Lorant ile de çalışan Ferhat Çerçi, tek hayalinin Türkiye Milli takımında oynamak olduğunu belirtiyor.

Zonguldaklı gurbetçi ailenin çocuğu olarak Almanya’nın Hamm kentinde dünyaya gelen Ferhat Çerçi futbola 6 yaşında başlar ve bölge takımlarında başarılı bir grafik çizer. Futbolda hızlı yükselişi onu Almanya Bundesliga takımlarından Bielefeld’e kadar taşır. Kickers Emden takımı yöneticilerinin uzun süredir peşinde olduğu genç yetenek, transferini bu takımdan yana kullanır. Regionalliga’da şampiyonluğa oynayan takımının en etkili oyuncusu olarak gösterilen Ferhat Çerçi hakkında Alman basınında övgüyle bahsediyor.

Altın Türk

Kickers Emden takımında sergilediği futbolu ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Ferhat Çerçi hakkında, Alman basını haberlerinde Altın Türk olarak yer verirken, genç futbolcumuza övgüler yağdırdı.

Alman Futbol tarihine geçti

Alman Futbol tarihine geçen Nuri Şahin’den sonra Ferhat Çerçi’de geçtiğimiz günlerde takımını 3-1 kazandığı, Kickers Emden- Bayern Leverkusen karşılaşmasında attığı 2 golle Alman futbol tarihine geçti. Nasıl mı? Ferhat Çerçi, 60 saniyede üst üste 2 gol kaydederek, Almanya profesyonel lig maçlarında, kısa zamanda üst üste 2 gol atan futbolcu olarak adını yazdırma başarısı gösterdi.

Bundesliga takımları peşinde

Başarılı futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Ferhat Çerçi, yeni sezon için Almanya Bundesliga takımlarının kadrosuna katmak istediği futbolcular arasında yer alıyor. Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt’un ısrarla kadrosuna dahil etmek istediği genç yetenek için eski kulübü Armania Bielefeld’de devrede. Almanya dışından İsviçre 1. lig takımlarından Basel’da Ferhat Çerçi’yi yakın takibe almış durumda. Ünlü kulüplerin peşinde koştuğu genç yetenek, hayalinin çocukluktan bu yana tuttuğu Bayern Münih formasını giymek olduğunu belirtti. Hamit Altıntop’un Bayern Münih ile anlaşmasına çok sevindiğini dile getiren Ferhat, ‘ Hamit çok kaliteli bir oyuncu. Onun adına çok sevindim. Başarılı olacağına inanıyorum’ dedi.

Türkiye’de oynamak istiyor

Almanya ve İsviçre 1. lig takımlarının kadrosuna dahil etmek istediği genç yetenek Ferhat Çerçi, Türkiye Süper lig takımlarından birinde oynamak istediğini belirtirken, futbolcunu menejeri FİFA Lisanslı Bektaş Demirtaş, Türkiye’den özellikle 6 süper lig takımlarından Ferhat için teklif aldıklarını ve bunları değerlendirdiklerini söyledi. Türkcel Süper lig takım teknik direktörleri tarafından da yakın takibe alınan Ferhat Çerçi’nin kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor olması transferinin hemen gerçekleşeceğini gösteriyor.Futbol kamuoyu tarafından büyük bir yetenek olarak gösterilen Ferhat Çerçi, sol ofensif oynadığı mevkide, oyun anlayışı, top tekniği ve her iki ayağınıda iyi kullanması ile son yıllarda yetişen Türk futbolcular içerisinde keşfedilmemiş yetenek olarak gösteriliyor. Galatasaray Teknik Direktörü Feldkap’ın da bu futbolcuyu istediği belirtiliyor.

eXcitinG
23.Haziran.2007, 14:08
CevherLi,yetenekLi bir Türk çocuğu daha.Umarım iyi yerLere geLir.

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 18:36
Lincolnun yaptıklarını yapacağını sanmıyorum

Fernando Gago
23.Haziran.2007, 18:39
Oradaki gurbetçi futbolcularımızı iyi yetişiyor inş. ileride türk milli takımını seçer

ChAoS
23.Haziran.2007, 19:12
Menajerlikte alıp oynatmışlığım vardır arkadaşlar.....
:)
bakalım iyi bir futbolcu olup olmadığını zaman gösterecek.

ChAoS
23.Haziran.2007, 19:14
Tanımıyorum yorum yapmak çok erken bakalım nasıl bir oyuncu hepimiz görürüz transfer edilirse

Rodrigo Tello
23.Haziran.2007, 20:28
Umarım daha iyi yerlere gelir.

TürkuAz
23.Haziran.2007, 20:34
Yükselip başarılı olacağını umuyorum..

Fıratcan Alçınkaya
23.Haziran.2007, 21:14
Helal olsun... Başarılar umarım büyük futbolcu olur...

spider3784
23.Haziran.2007, 22:46
Erken yaşta Türkiye'ye gelmesin. Orada kendini biraz yetiştirsin bence..

deniz.91
23.Haziran.2007, 23:56
Erken yaşta Türkiye'ye gelmesin. Orada kendini biraz yetiştirsin bence..

bencede alman altyapısını alsın

deniz.91
23.Haziran.2007, 23:58
ben tipini gördüm oyun kurucu tipi var ama ne yapacak bakalım:)

Omerdinho
24.Haziran.2007, 00:56
arkadaslar lincoln ne yapmiski.. cok büyütüryorsunuz gözünüzde.. schalke ye kupami kazandirmis bu zamana kadar??? 4 senedir oynadigi takimda sürekli elestirildi..

Scocco
24.Haziran.2007, 01:01
Eğer Ferhat Çerçi zamanında Bundesliga takımlarında oynasaydı şimdi onun Halil Altıntopla beraber anacaktık.

canavar20
24.Haziran.2007, 11:42
yararlı olabilir inşallah:)

deniz.91
24.Haziran.2007, 14:18
arkadaslar lincoln ne yapmiski.. cok büyütüryorsunuz gözünüzde.. schalke ye kupami kazandirmis bu zamana kadar??? 4 senedir oynadigi takimda sürekli elestirildi..

bencede çok abartıldı alex gibi bir oyucu fazla büyütmeye gerek yok bende anlayamdım bunu sanki deco geldi lmpard geldi:S

uAburak89
24.Haziran.2007, 20:13
Maçlar başlasın Lincoln konusunda kim haklı belli olacak..

Lionel Andres Messi
24.Haziran.2007, 21:10
19 yaşındaki bir oyuncuya 5 milyon euro bence bir bildikleri var herhalde.gelecekte iyi yerlere gelebilir.aslında tanımıyorum ama.:icon_wink:

Fıratcan Alçınkaya
24.Haziran.2007, 21:17
Bence Lincoln ün yerini kapatamaz...

deniz.91
26.Haziran.2007, 18:27
Klose Bayern Münih'te!

Alman Milli Takımı'nın ve Werder Bremen'in golcüsü Miroslav Klose, Bayern Münih'le sözleşme imzaladı.
Aylardır adı Bayern ile anılan Polonya asıllı futbolcu yeni sezonda Luca Toni'nin ileri ikilideki partneri olacak. İlk etapta kendisine verilen ücret açıklanmazken, bonservis bedelinin yaklaşık 10 milyon avro olduğu belirtiliyor.
Bu sezon transfere yaklaşık 70 milyon avro harcayan Bayern'in son transferi Klose oldu. Alman futbolcu, Bayern'in bu sezon kadrosuna kattığı 8. futbolcu oldu. Münih daha önce Fiorentina'dan Luca Toni, Marsilya'dan Franck Ribery, Aachen'dan Jan Schlaudraff, Schalke'den Hamit Altıntop, Estudiantes'ten Jose Ernesto Sosa, Mönchengladbach'tan Marcell Jansen ve Ze Roberto'yu renklerine katmıştı.

26.06.2007 http://forum.turksportal.net/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com

TR.CaPTaiN
26.Haziran.2007, 18:33
Podolski,Makaay,Santa Cruz,Toni ve Klose oldu. Büyük ihtimal kulübe Makaay ve Santa Cruz'u bekliyor.

Memedov
26.Haziran.2007, 18:35
İyi bir transfer Podolski de var Bayern'de.Forma savaşı iyice kızışacak.

Fıratcan Alçınkaya
26.Haziran.2007, 18:36
Yahu çok forvet oldu... Bayern anladı sonunda papuc pahalı... Klose-ToNi-Makaay-Podolski-S.Cruz...

Omerdinho
26.Haziran.2007, 18:43
Dünyanin en iyi 2. hücum hatti bayernin

Del Piero_10
26.Haziran.2007, 19:18
Resmi açıklamaya göre 12 milyon euro + 3 milyon performans bonusu fiyatı

Bayern and Bremen reached an agreement. Miroslav Klose signed a four-year-contract with Bayern. The fee is more or less 12 m €,and another 3 m € when they have certain success.

canavar20
26.Haziran.2007, 19:23
Bayern coştu bi kare:)

deniz.91
26.Haziran.2007, 19:28
podolski-toni-klose arasında büyük forma yarışı olacak

Fernando Gago
26.Haziran.2007, 19:55
harika transfer olmuş makaay ve santa cruz gidici gibi duruyor bu sene bayern durdurulamaz

Krusty
26.Haziran.2007, 19:59
hep hücum hattına yönelik transferler yapıyor bunlarda...

Fernando Gago
26.Haziran.2007, 20:01
defans iyi zaten hamit sağ bek oynayabilir jansende alındı daha ne olsun :)

Wesley Sneijder
26.Haziran.2007, 20:42
Bayern 5 forvet oynayacak...

deniz.91
26.Haziran.2007, 21:29
Berkant Göktan gelecekten umutlu

Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen ardından Almanya'ya geri dönen gurbetçi futbolcu Berkant Göktan Almanya'da Kicker dergisine konuştu. Geçtiğimiz sezon 1860 Münih forması altında 10 gol attığını hatırlatan Berkant önümüzdeki sezonda elinden geleni yapacağını söyledi. Geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığını belirten Berkant, takımın başarısı için ne gerekiyorsa yapacağını söylerken her profesyonelin hedefinin Bundesliga olduğunu ifade etti. Son olarak Berkant takımda Markus Schroth ile iyi bir forvet ikilisi olacaklarını umduğunu söylerken, Markus Schroth ile birbirlerini tamamlayan özelliklere sahip olduklarını belirtti.

26.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler

canavar20
26.Haziran.2007, 21:48
Hamit oynamazki....

Wesley Sneijder
27.Haziran.2007, 09:25
Podolski,Makaay,Santa Cruz,Toni ve Klose; al sana 5 forvet.

Ertuin
27.Haziran.2007, 14:47
kloseden sonra kimler bayernden gidecek acaba klose-toni ikilisi süper olur

Ilhan
27.Haziran.2007, 15:03
Klose bence Avrupa'nın en iyi santraforu. Makaay gidici, alsın Fener işte...

gerrrard
27.Haziran.2007, 15:04
Bayern'in hücum resmen coştu. :D

eXcitinG
27.Haziran.2007, 15:23
Çok iyi kadro kurduLar.Bu şartLar aLtında iLeride Toni-kLose ikiLisi oynayacak herhaLde...

deniz.91
27.Haziran.2007, 15:35
Lastuvka Bochum'da

Bu sezon Bundesliga'yı 7. sırada tamamlayan Bochum, Shaktar Donetsk'in kalesini koruyan Çek kaleci Jan Lastuvka'yı transfer etti.

1 senelik anlaşmaya varıldığı ve uzatma opsiyonun olmadığı açıklanırken, ücret konusunda detaylı bilgi verilmedi.

24 yaşındaki kaleci daha önce Fulham forması giyerken sadece 8 karşılaşmada 15 gol yemiş olması, kafalarda soru işareti doğururken, çıktığı karşılaşmalarda, kaleye giden şutların %62'sinde başarılıydı.

Henüz 19 yaşındayken Banik Ostrau takımı ile UEFA Kupası'nda mücadele ederken, Donetsk ile 6 karşılaşma Şampiyonlar Ligi'nde ter döktü.

27.06.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif

Oghuse
27.Haziran.2007, 15:39
Vaay CM 03-04 deki favori kalecimdi.Hayırlı olsun Bochum 'a

Ilhan
27.Haziran.2007, 16:10
Çok iyi kadro kurduLar.Bu şartLar aLtında iLeride Toni-kLose ikiLisi oynayacak herhaLde...

Hava toplarında çok etkili bir Bayern göreceğiz. Bahsettiğin ikilinin arkasında da Podolski oynarsa bu sene tam bir şölen olur Allianz Arena'da...

crazzy
27.Haziran.2007, 17:49
Almanya Birinci futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Wolfsburg, bu sezonki altıncı transferini Edin Dzeko'yu renklerine bağlayarak gerçekleştirdi. Dzeko, Alman ekibine 4 yıllık imza attı.

Yeni sezonda Bundesliga'da iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Wolfsburg, Haziran ayı başlarında Klaus Augenthaler'in yerine göreve getirdiği Felix Magath idaresinde takıma yeni yüzler kazandırmaya devam ediyor. Wolfsburg, bu doğrultuda son olarak Çek ekibi FK Teplice'nin formasını giyen 21 yaşındaki Bosnalı golcü futbolcu Edin Dzeko'yla 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Wolfsburg Teknik Direktörü Magath, Dzeko'yu 'geleceğin yıldızlarından biri' olarak tanımladı.

Dzeko; Ashkan Dejagah, Vlad Munteanu, Sergiu Radu, Daniel Baier ve Sascha Riether'in ardından Wolfsburg'un kadrosuna dahil ettiği altıncı isim oldu.

Fıratcan Alçınkaya
27.Haziran.2007, 18:43
İşi zor... Bundesliga çok zor bir lig...

Omerdinho
27.Haziran.2007, 19:18
Bundesliga'da mücadele var takimlar kolay kolay pes etmiyor her takimin bir hedefi var benim icin 1. sirada premier lig daha sonra bundesliga gelir.ispanya ve italya hikaye.

Fernando Gago
27.Haziran.2007, 20:00
wolfsburg bugün ne ise yarnda öle olur fzla bir şey katamazda başlığı anlamadım. türkiyeyi yıkan adam ??

ChAoS
27.Haziran.2007, 20:03
Bayern sıon yılların en iyi kadrosunu kuracak anlaşılan Toni , Klose filan ....

Lionel Andres Messi
27.Haziran.2007, 20:39
bayern münich birçok yıldız transferin yanı sıra geleceğe yönelik yatırımlarda yaptı.ör/jose sosa,marcel jansen,podolski.

crazzy
27.Haziran.2007, 21:51
1999-2001 sezonları arasında Leverkusen’de forma giyen Vratislav Gresko eski takımıyla tekrar anlaştı.

Leverkusen sportif direktörü Rudi Voller yaptığı açıklamada, Vratislav Gresko ile yeniden anlaştıklarını belirtti.

Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek olan Gresko 2 yıllık sözleşmeye imza atacak. 29 yaşındaki Sloven oyuncu defansın solunda veya orta sahada defansa yönelik görev yapabiliyor.

Inter’de bir sezon geçirdikten sonra Blackburn’a giden Gresko, geçtiğimiz sezon Bundesliga takımlarından Nurnberg forması giydi.

Bayer Leverkusen’e bonservisi elinde olarak gelen Gresko’nun takıma büyük katkılar sağlayacağını söyleyen Voller, gelecek sezon daha iyi olacaklarını söyledi.

crazzy
27.Haziran.2007, 21:54
wolfsburg bugün ne ise yarnda öle olur fzla bir şey katamazda başlığı anlamadım. türkiyeyi yıkan adam ??

bosna hersek-turkiye macinda beraberlik golunu atan oyucuydu.

spider3784
28.Haziran.2007, 01:36
Bu da sıradan bir transfer bence..

Wesley Sneijder
28.Haziran.2007, 08:22
Önümüzdeki sezon değil, sonraki sezon ŞL olabilir hedef. Şimdiki sezon UEFA Kupası'na gidiyorlar.

Wesley Sneijder
28.Haziran.2007, 08:24
:zuhaha Felix Magath ne hallere düşmüş!

Rodrigo Tello
28.Haziran.2007, 11:08
http://www.maksimum.com/spor/images/haber2007/3661_B_001.jpg

Bayern iddialı geliyor
Geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen ve sezon ortasında Felix Magath'ın yerine Ottmar Hitzfeld'i göreve getiren Bayern Münih, gelecek sezona yeni bir kadro ile iddialı hazırlanıyor.

Kadrosuna Luca Toni ve Franck Riberry'yi ekleyen Bayern'de teknik direktör Hitzfeld yaptığı açıklamada, geride kalan sezonda derslerini aldıklarını belirtti.

21 Temmuz'da 11. kez düzenlenecek olan ve Bayern Münih'in hepsinde mücadele ettiği Premiere Lig Kupası, sezon öncesi kendisini test edebileceği en önemli şans.

Bayern'in CEO'su Karl-Heinz Rummenigge de Hitzfeld gibi çok iyi bir ders aldıklarını ve gelecek sezonda, gerçek Bayern Münih olacaklarını iddia etti.

Bayern Münih'te; Owen Hargreaves Manchester United'a, Claudio Pizarro Chelsea'ye, Hasan Salihamidzic Juventus'a transfer olurken, Mehmet Scholl jübilesini yaptı, Ali Karimi'nin ise geleceği henüz kesinleşmiş değil.

Eski favori oyuncularından Ze Roberto, FC Santos'tan Bayern'e dönerken, 2006 Dünya Kupası'nın "Gol Kralı" olan Miroslav Klose ile kadroya eklenen diğer isimler.

Kaynak: Sporx.com dış haberler

fbkraltolga
28.Haziran.2007, 11:47
hamit'te münih'e gitti

Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 11:52
Bence de Çok güçlü oldulaR...Bundesliga yı açık ara kazanırlar kanımca...

Wesley Sneijder
28.Haziran.2007, 12:41
Bremen'in yeni forveti kim olacak acaba?

deniz.91
28.Haziran.2007, 13:07
Bremen'in yeni forveti kim olacak acaba?

hunt, hugo almeida, klasnic bunlaı kullanır heralde

Fıratcan Alçınkaya
28.Haziran.2007, 13:11
Onlarla işleri çok zor ztn Klasnıc ın çeşitli sağlık problemleri vaR... Hunt la da hayatta olmaz... Almeida kiralık tı ama bonservisini almıştır belki Bremen... Alırlar bir forvet...

gerrrard
28.Haziran.2007, 13:34
Bayern UEFA'yı ve Bundesliga'yı şimdiden aldı bence. :D

TR.CaPTaiN
28.Haziran.2007, 13:46
Bu takımı Şampiyonlar ligi'nde izlemek daha güzel olurdu.

Cyzio
28.Haziran.2007, 13:51
Bayern gelecek seneyi artık aldı gibi.Çok yerinde akıllı transferler yaptılar..

Ilhan
28.Haziran.2007, 14:27
En süperi gerçekten Klose!!!

Oghuse
28.Haziran.2007, 14:30
Bayern München bence açık ara şampiyon olur.

eGowiCh
28.Haziran.2007, 19:18
Bayern Bundesliga'da ve UEFA'da şampiyon olur, üstüne Süper Kupa'yı da alırlar, gerçekten bu yıla damgasını vuracaklar, öyle gözüküyor.

Hücum oyuncuları çok can yakacak. Forvette Klose-Toni, sağda Ribery, solda Schweinsteiger, orta sahanın göbeğinde Van Bommel ve Demichelis, defansın sağında Sagnol, solda Lahm veya Marcell Jansen, göbekte Lucio ve Van Buyten. Gerçekten süper bir kadro kurdular. Yedekler de süper, forvette yedek Santa Cruz ve Podolski, sağda yedek Hamit Altıntop, solda yedek Marcell Jansen, orta saha ve forvette yedek Jose Ernesto Sosa, gerçekten süper bir kadro. Daha da devamı gelecektir.

canavar20
28.Haziran.2007, 19:39
Süper takım oluşturduk:) FORZA Bayern...

canavar20
28.Haziran.2007, 19:45
ALLAH aşkına siz o adamın maçını görmedini mi TÜRKİYE ile oynan maç gerçekten güçlü bir Forvet...

Fernando Gago
28.Haziran.2007, 20:04
Bayern almanyada kesin şampiyonda ben avrupada önemli şeler yapacaı düşünüyorum

eGowiCh
28.Haziran.2007, 20:28
UEFA Kupası'nı kazanmak zor değil bu kadroyla. Rahat alırlar bir aksilik olmazsa diye düşünüyorum.

TürkuAz
28.Haziran.2007, 22:10
İyi hadi yolu açık ola..

TürkuAz
28.Haziran.2007, 22:11
Gelmeselerdi birde..

mustafa6685
28.Haziran.2007, 23:41
2008 uefa cup finali
Bayern Münich-Galatasaray
:D :D :D

canavar20
29.Haziran.2007, 11:25
2008 uefa cup finali
Bayern Münich-Galatasaray
:D :D :D

Öyle bişey olsa GS acaba kaç tane yer:D:D

mustafa6685
29.Haziran.2007, 11:28
oraya çıkana kadar kaçtane yerse ordada okadar yer ;)

BlackEagle19o3
30.Haziran.2007, 02:48
Bir de final galiba Kadıköyde yani büyük bi ihtimal bu yıldız futbolcular İstanbula gelebilir:)

Rodrigo Tello
30.Haziran.2007, 02:52
oraya çıkana kadar kaçtane yerse ordada okadar yer ;)

Güzel söylemissin.:)

sacrameNt
30.Haziran.2007, 10:31
Fm nin bir numaralı forveti Jose Sosa Bayernde ha araştırdımda biraz önce 10M Euro ya almışlar gerçekten çok ilginç. fmde 750 k ya alıp bir ton paraya satardım.bidahaki sene alıp yetiştiremeyeceğiz :(

GReeN BeReT
30.Haziran.2007, 18:53
Almanya (Bundesliga) takımlarından Christoph Daum'un çalıştırdığı FC Köln, Sloven golcü Milivoje Novakovic'in sözleşmesini 2011 yılına kadar uzattı. Köln formasıyla geçen sezon 20 gol atarak gol krallığına ulaşan Novakovic takımının Bundesliga'ya yükselmesinde büyük rol oynadı.
Köln menajeri Michael Meier, "Novakovic'in kalitesi tartışılmaz, çünkü o en iyisi. Zaten bunu attığı goller ve oynadığı futbolla kanıtladı. Kendisi ile Bundesliga'da daha yapılacak işlerimiz var." diyerek golcü oyuncuya olan güvenini dile getirdi.
29 yaşındaki Sloven golcü, Bayer Leverkusen ile anlaşma sağlayan Patrick Helmes ile olan uyumuyla dikkat çekiyordu. Köln'de Ümit Özat, Mondragon gibi Türkiye'de forma giymiş isimler yer alıyor.

29.06.2008

deniz.91
30.Haziran.2007, 19:03
Kölnü sırtlayan bir isimdi sözleşme uzatması iyi olmuş

GReeN BeReT
30.Haziran.2007, 21:41
Bayern Münih’in yıldız futbolcu Podolski ayrılık sinyali verdi.
Geçen sezon Bayern Münih ile fazla kendisini gösterme fırsatı bulamayan, ancak Almanya’yı Avrupa Futbol Şampiyonası’nda yarı finale taşıyan Lukas Podolski ayrılık sinyali verdi. Bayern Münih’e güvenmediğini söyleyen yıldız futbolcu Bild am Sonntag’a çar***ı açıklamalarda bulundu: Takımım bana güvenmiyor. Bunu uzun zamandır hissediyorum. Yine forvet oyuncuları transfer edilmek istiyor. Her şey olabilir. Herkes benim Köln ile ilişkimi biliyor. Bayern ile sözleşmem var ancak oynamak istiyorum. Köln benim evim.

Adı büyük kulüplerle de anılan Podolski Köln’de 32 maçta 24 gol atarken, Bayern’de 47 karşılaşmada 9 gol attı. Geçen sezon Schweinsteiger ve Ribery’nin gölgesinde kalan Podolski’nin Bavyera takımında 2010’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

hp-fm-gs
30.Haziran.2007, 21:43
Adam takır takır oynayıp golleri sıralıyor ama Bayern görmüyor bir türlü kendisini. Bence çok kaliteli bir oyuncu, bende olsam bozulurdum.

Fıratcan Alçınkaya
30.Haziran.2007, 21:59
W.Bremen'e gitsin gol show yapar...

Fernando Gago
30.Haziran.2007, 22:15
Bayern'de yeni bir sayfa açması zor bence Klüpten ayrılması onun için en iyisi olur

deniz.91
01.Temmuz.2007, 02:08
Ayrılması gerek bencede Toni Klose varken ne kadar gol atarsa atsın yer alamaz kadroda

eGowiCh
01.Temmuz.2007, 07:10
Bu yıl Jürgen Klinssman'ın kullanacağını düşünüyorum Podolski'yi.

eGowiCh
01.Temmuz.2007, 07:13
Almanların; "Ne Hamit, ne Halil, ne de Mesut Özil.. Schalke'den çıkacak en yetenekli Türk bu çocuk olacak" dedikleri, Galatasaray'ın yıldızı Barış Özbek'in kardeşi Ufuk Özbek, Almanlar'ın takibinde! Schalke 04 altyapısındaki Ufuk'u, Barış gibi Almanlar'a kaptırmamak için harekete geçmek gerek..

http://www.ajansspor.com/resim/ufukozbek_poz.jpg

Nuri Şahin'i Türk Milli Takımına kaptırdıktan sonra bir hayli üzülen Almanlar daha sonra diğer Alman asıllı Türk futbolculara ilgilerini arttırdılar. Son olarak da Alman genç milli takımında forma giyen Galatasaraylı Barış Özbek'i de milli takımlarına kattılar.

Galatasaray'a Almanya'nın Rot-Weiss Essen takımından 2007 yılında transfer olan Barış, tam bir görev adamı. Yetenekli genç futbolcunun Schalke 04 altyapısından yetişen bir de kardeşi var.

Alman futbolunun önde gelen kulüplerinden Schalke 04'ün A ve B genç takımlarında şuan 20'den fazla Türk genci forma giyiyor. Bu Türk futbolculardan biri de Barış Özbek'in 15 yaşındaki kardeşi Ufuk Özbek..

-GELECEĞİN YILDIZI-
Almanların; "Ne Hamit, ne Halil, ne de Mesut Özil.. Schalke'den çıkacak en yetenekli Türk bu çocuk olacak" dedikleri bir isim Ufuk Özbek..
Tıpkı ağabeyi gibi Almanya'da, 1992 yılında Castrop Rauxel'de doğdu. Bu bölge, Türklerin yoğun olduğu bölgelerden biri ve Özbek ailesinin 3 çocuğundan en ufağı olan Ufuk, tıpkı Barış gibi potansiyel bir yıldız adayı..

Şu sıralarda Schalke 04 altyapısının en umut vaat eden isimlerinden sadece biri ve Schalke 17 yaş altı takımında çok başarılı bir grafik çiziyor.

Aslında Ufuk Özbek'i tüm dünya televizyonda görmüştü. 2003/2004 yılındaki Schalke Arena Stadında oynanan Porto – Monaco Şampiyonlar ligi final maçında Danimarkalı Hakem Kim Milton Nilssen'e refakat edip ve final topunu taşıyan çocuk Ufuk'tu..

http://www.ajansspor.com/resim/ufkozbk_byk2.jpg

Ağabeyi Barış Özbek bir röportajında kardeşinden şöyle bahsetmişti;
"Futbolla 6 yaşındayken tanıştım. Yaşadığımız bölgede insanlar futbola çok düşkündü. Sokakta hergün top oynardık. Aslında bir kulüpte oynamak gibi bir düşüncem yoktu ama annem beni götürüp Schwerin adlı takıma yazdırdı. Kardeşim Ufuk yeni doğmuştu. Dün gibi hatırlarım; annem, ben ve bebek arabasında Ufuk, birlikte gittik kulübe.."

Hocası Manfred Dubski, Ufuk Özbek'i önceleri orta saha da görevlendirmişti, fakat gole yatkınlığı ve çabukluğu sayesinde daha sonra ona forvette görev verdi. Henüz 15 yaşında olmasına rağmen fizik olarak yaşıtlarından çok büyük gösteren Ufuk tam bir golcü görüntüsünde. 1,79 boyunda ve 73 kg, fiziki olarak oldukça kuvvetli ve hava toplarında da hakim..

Ufuk Özbek'in 1 veya 2 yıl içinde Schalke A Takıma çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ufuk'un ağabeyi Barış Özbek önce Alman Genç Milli Takımına çağrılmıştı ve şuan Almanya Ümit Milli Takımının formasını giyiyor. Bunun "arkası yarın"ı da Alman A Milli Takımına çıkıyor.

Barış Özbek çok özel bir yetenek ve bu sebeple Almanlar onun farkına vardı. Tıpkı Nizamettin Çalışkan, Serdar Taşçı ve Mesut Özil gibi Barış'ta Alman milli takımına gitti.

Henüz yaşı çok genç olsa bile Ufuk Özbek'i Almanlar'a kaptırmamak, Türk yetkililerin elinde..

Haber Analiz: Koray Düşova / Ajansspor.com

RaSenGan
01.Temmuz.2007, 07:16
Kaptırmayalım böyle oyuncuları.Elimizdekilerin değerini anca onlar gidince biliyoruz.

deniz.91
01.Temmuz.2007, 19:49
Kaptırmamak gerek gerçekten

GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2007, 04:44
Abisini kaptırdık bunu kaptırmayalım bari.

Onurap
02.Temmuz.2007, 05:40
barış ikna et bize getir..

Aykan19o3
02.Temmuz.2007, 06:28
Kaptırmayız umarım..

Emurafu
02.Temmuz.2007, 06:41
Vay Barış Gstv'de röportajında kardeşinden bahsetmişdi..Yanlız bu kadar iyi oynadıgını söylememişdi..:D:D.Yaşıda baya küçük şimdiden genç millilere almak lazım..

deniz.91
02.Temmuz.2007, 11:14
hayırlı olsun

avenged
02.Temmuz.2007, 13:49
Lastuvka Fulham'da değil de Shakhtar'da iyiydi
Fulham kimi alcak kaleye bu sene Niemi 35 oluyo

Varonil
02.Temmuz.2007, 14:38
Hayırlısı olsun..

Varonil
02.Temmuz.2007, 14:39
Hayırlısı olsun...

Varonil
02.Temmuz.2007, 14:40
Daum şu Deividi de alsa keşke:D

Fıratcan Alçınkaya
02.Temmuz.2007, 15:09
Bu adam iyi sol bek aslında ama bir türlü istediği yere gelemedi...

Fıratcan Alçınkaya
02.Temmuz.2007, 15:09
Köln de sürekli TSL ye... Daum olunca takımın başında...

crazzy
02.Temmuz.2007, 15:53
Bundesliga ekibi Wolfsburg'da, Portekiz şampiyonu Porto'nun defans oyuncusu Ricardo Costa ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı açıklandı.
4 Milyon Euro transfer bedeli ödeneceği açıklanan 26 yaşındaki Portekliz'li Milli futbolcuyla ilgili konuşan Wolfsburg teknik direktörü Felix Magath, "Costa gibi bir futbolcuyu kadromuza kattığımız için çok mutluyum. Takımımızı çok güçlendirecek" dedi.
Feyenoord'a transfer olan Kevin Hofland'ın yerine defansın sol tarafını doldurması beklenen Costa, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı Porto forması altında 8 maçta görev alabilmişti.

TürkuAz
02.Temmuz.2007, 16:05
Hayırlı olsun.

Fıratcan Alçınkaya
02.Temmuz.2007, 16:46
Fena bir oyuncu değil iyi transfer Wolfsburg için...

Fernando Gago
02.Temmuz.2007, 21:11
İyi transfer porto baştan yapılanacak bütün yıldızları gidiyor

Fernando Gago
02.Temmuz.2007, 21:12
leverkusen bu sene baya transferler yaptı işn. şampiyonluğa oynayabilirler eskiden olduğu gibi

spider3784
02.Temmuz.2007, 21:36
barış ikna et bize getir..

Tajibana kardeşler olsunlar bizde.:D

yunusgs
02.Temmuz.2007, 21:59
Kaptırmamamız lazım kaptırdığımız oyuncular çok kaliteli oluyor.Sonra başımızı taşlara vuruyoruz.

World Hollow o1
02.Temmuz.2007, 22:15
Kaptırıp kaptırmamakla alakası yok..

Kişinin içinde oldukdan sonra hiç bir şey olmaz..

King_91
02.Temmuz.2007, 22:39
Kaptırıp kaptırmamakla alakası yok..

Kişinin içinde oldukdan sonra hiç bir şey olmaz..

Barışın yorumunu dinleseydin.Adam o kadar sinirlenmişti ki.Türkiye'den kimse aramamış onu milli takım için.Barış ben türkiye'de oynamak istemez miyim dedi.hatta babası iki ülke çağırsa tercihimiz türkiye olur dedi.ama almanlar yıllardır konuşuyormuş onunla.arıyor soruyorlarmış.hatta 2010 için söz bile vermişler sanırım kadroda olacaksın diye.Birazcık yetkililerin uyanması lazım.Öyle son dakika aramakla olmuyor maalesef

KaF KeF
03.Temmuz.2007, 01:04
Podolski Köln'e dönüyor

Almanya Milli Takımı formasıyla 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde başarılı maçlar çıkaran ve 3 gol kaydeden Lukas Podolski'nin, Bayern Münih'ten ayrılarak bu sezon yeniden Bundesliga'ya yükselen Köln'e imza atacağı ifade ediliyor.Euro 2008'de dikkatleri üzerine çeken yıldız isimlerin başında gelen Lukas Podolski, eski takımı Köln'e transfer oluyor. Alman basınında çıkan haberlerde, daha önce de Köln'de oynamak istediğini dile getiren Podolski'nin 15 milyon euro transfer bedeliyle Christoph Daum'un takımına gitmeye yakın olduğu ifade ediliyor. 2006 Dünya Kupası Finalleri'nin ardından Bayern Münih'e 10 milyon euro bedelle transfer olan Podolski, Luca Toni ve Miroslav Klose gibi isimlerin arkasında geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamamıştı. Podolski, 2003-2006 yılları arasında alt yapısından yetiştiği Köln formasını giymiş ve çıktığı 81 maçta 46 gole imzasını atmıştı.
54 kez Almanya Milli Takımı'nın formasını giyen ve 28 gol kaydetme başarısı gösteren Podolski için Premier Lig ekipleri Tottenham ve Manchester City'nin yanı sıra Bundesliga ekipleri Werder Bremen ve VfB Stuttgart'ın da devrede olduğu bildiriliyor.

02.07.2008

hp-fm-gs
03.Temmuz.2007, 01:05
umarım böyle birşey yapmaz Podolski, en azından Bayern seviyesinde bir takımda oynamalı..

deniz.91
03.Temmuz.2007, 01:15
Werder Bremen gitse çok iyi olur aslında

UlquioRRa
03.Temmuz.2007, 01:27
Yuvaya dönüyor ama daha çok erken. En azından 1-2 sene daha kalsaydı Bayern'de.

sergioagüero
03.Temmuz.2007, 01:33
İnşallah bu yeteneği de kaptırmayız..

Fıratcan Alçınkaya
03.Temmuz.2007, 01:36
asansör takım olmaktan kurtarır belki Köln'ü...

Fernando Gago
03.Temmuz.2007, 01:39
Köln'e büyük katkılar sağlar Daum bu fırsatı kaçırmasın

garydelgadov
03.Temmuz.2007, 01:40
barış izin vermez(inşaLLah):D

zemlinskis
03.Temmuz.2007, 02:09
abisi gitti bunu kurtaralım

spider3784
03.Temmuz.2007, 03:41
Köln'e gideceğini zannetmiyorum bu kalitedeki bir oyuncunun. Sanırım Arsenal transfer için teklif yapmıştı.

yunusgs
03.Temmuz.2007, 05:10
Bence gitmesi büyük hata olur Bayern'de kalmalı.

deniz.91
03.Temmuz.2007, 12:37
çok güzel ve sağlam bir oyuncu wolfsburg için süper transfer

spider3784
03.Temmuz.2007, 18:18
Bence dünyaçapında ki oyuncularla yarışacak kadar da iyi değil Wolsfburg'da forma bulamayacak kadar kötü bir oyuncu da değil. Wolfsburg için faydalı olur ama yine Portodaki gibi adını pek fazla duyuramaz.

ForsakeN
03.Temmuz.2007, 19:09
Serdar'ın lifi koptu!

http://www.sporx.com/images/1/35/4740_B_serdar-tasci002.jpg
Almanya 1. Futbol Ligi'nde lig şampiyonu olan VfB Stuttgart'ın savunma oyuncusu Serdar Taşçı, sağ dizinden sakatlandı.

Kulüp tarafından bugün yapılan açıklamada, 20 yaşındaki Serdar'ın, sağ dizindeki lif kopması nedeniyle yaklaşık 2 hafta dinlenmek zorunda olduğu bildirildi.

Serdar'ın ameliyat edilmesine gerek olmadığı ve takımının Donaueschingen kentindeki kampında tedavi edileceği belirtildi.

Takım doktoru Raymond Best, Serdar'ın, Avusturya'nın Irdning kentinde 11-20 Temmuz tarihleri arasında yapacakları kampın 2. kısmına katılabileceğini ifade ederek, ''Şanssızlık içinde şanslı sayılır. Durumu bugün çok daha kötü olabilirdi'' dedi.

uAburak89
03.Temmuz.2007, 19:12
Daha kötü olabilirdi, ucuz atlatmış..

ForsakeN
03.Temmuz.2007, 19:14
Benim babamında lifi koptu geçen hafta.Hala zorluk çekiyor :(

TürkuAz
03.Temmuz.2007, 19:17
Zor bi durum..

yavuuzzzz
03.Temmuz.2007, 19:33
ucuz atlatmış allah acil şifalar versin

deniz.91
03.Temmuz.2007, 20:05
bunu sevmiyorum ama yinede geçmiş olsun

deniz.91
03.Temmuz.2007, 20:36
Almanya'ya Türk damgası

Bu sezon Alman Birinci Ligi'nde (Bundesliga) 11, 2. Ligi'nde ise 16 Türk futbolcusu takımlarının başarısı için ter dökecek. Futbolseverler, milli futbolcularımızdan Yıldıray Baştürk'ü bu sezon şampiyon VfB Stuttgart formasıyla, Hamit Altıntop'uda Bundesliga'nın rekortmen şampiyonu Bayern Münih forması ile izleme şansını bulacaklar. Alman 1. Ligi Bundesliga'da 2007/2008 sezonunda tam 11 Türk futbolcu forma giyecek. Almanya 2. Ligi'nde ise 16 Türk futbolcu takımları için mücadele verecek.
10 sezondur Bundesliga'da forma giyen ve 218 maçta 28 gole imza atan milli futbolcumuz Yıldıray Baştürk, geçtiğimiz sezonun şampiyonu VfB Suttgart'a transfer olurken, Hamit Altıntop da dört sezon Schalke 04 forması giydikten sonra tercihini Bundesliga'nın rekortmen şampiyonu Bayern Münih'ten yana kullandı. Bu arada Hamit'in ikizi Halil Altıntop ile 18 yaşındaki Mesut Özil Schalke'nin başarısı için ter dökmeye devam edecekler. Geçtiğimiz sezon Dortmund formasıyla inişli çıkışlı bir grafik çizen milli futbolcumuz Nuri Şahin'in, bu sezon büyük bir patlama yapması bekleniyor. Hertha Berlinli Malik Fathi, Alman futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli defans oyuncuları arasında gösterilirken, geçtiğimiz sezon oynadığı futbolla büyük bir başarıya imza atan ve VfB Stuttgart'ın şampiyon olmasında büyük katkı sağlayan Serdar Taşcı'nın çıkışını sürdürmesi bekleniyor.
İKİNCİ LİGDE 16 FUTBOLCU FORMA GİYECEK
18 takımın yer aldığı Almanya 2. Ligi'nde bu sezon 16 Türk futbolcu forma giyecek. Fenerbahçe'nin kaptanı Ümit Özat'ın transfer olduğu FC Köln ve Offenbach Kickers'de üç, Paderborn ile Alemannia Aachen takımlarında ikişer Türk futbolcu mücadele edecek. Almanya 2. Ligi'nde takımlarında en etkili futbolcuların başında Suat Türker (Offenbach Kickers) ile takım arkadaşı Ramazan Yıldırım geliyor. Ramazan Offenbach'ta takım kaptanı, Suat ise iki sezondur en çok gol atan isim.
BUNDESLİGA'DAKİ TÜRK FUTBOLCULAR
Yıldıray Baştürk (orta saha) VfB Stuttgart
Serdar Taşcı (defans) VfB Stuttgart
Halil Altıntop (forvet) Schalke 04
Mesut Özil (orta saha) Schalke 04
Hamit Altıntop (orta saha) Bayern Münih
Malik Fathi (defans) Hertha Berlin
Nuri Şahin (orta saha) B. Dortmund
Emre Öztürk (forvet ) Wolfsburg
Umut Kocin (orta saha) Arminia Biefeld
Zafer Yelen (orta saha) Hansa Rostock
Necat Aygün (defans)-Duisburg
ALMANYA 2. LİGİ'NDE FORMA GİYECEK TÜRK KÖKENLİ FUTBOLCULAR ŞUNLAR:
Alpay Özalan (defans) Köln
Baykal Kulaksızoğlu (orta saha) Köln
Ümit Özat (defans)-Köln
Ramazan Yıldırım (orta saha) Offenbach
Suat Türker (forvet)-Offenbach
Daniyel Çimen (orta saha) Offenbach
Yunus Balaban (orta saha) A. Aachen
Abdulkadir Özgen (orta saha) A. Aachen
Berkant Göktan (forvet) TSV 1860 Münih
Christian Demirtaş (defans) Mainz 05
Ersin Demir (forvet) Erzgebirge Aue,
Hüzeyfe Doğan (orta saha)-Paderborn
Serdar Bayrak (orta saha) -Paderborn
Sercan Güvenışık (forvet)-Carl Zeiss Jena
Kenan Şahin (forvet)-Tus Koblenz
Ahmet Kuru (orta saha)-FC St Pauli

03.07.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : DHA

fmsmyrna
03.Temmuz.2007, 20:47
Serdar taşçı ve Malik fathi bunlar bana göre türk değiller çünkü bizim milli takımızı değil almanya'yı seçtiler.Diğer tüm oyunculara başarılar.

Nocna Mora
03.Temmuz.2007, 21:29
Barış Galatasray'da oynadığı için Galatasray'a gelebilir. Fatih Terim sana sesleniyorum bunuda kaçırma lütfen :)

Fernando Gago
03.Temmuz.2007, 21:45
Mesut çok iyi oyuncu inş. türk futbolu için hizmet eder ileride

Fıratcan Alçınkaya
03.Temmuz.2007, 23:25
Almanya da bayağı bir gurbetçi oyuncumuz var... Bunlara son dönemde Alpay v Ümit Özat da eklendi...Ve 1.Ligdekiler de en iyi takımlarda genellikle...

ForsakeN
04.Temmuz.2007, 00:05
bunu sevmiyorum ama yinede geçmiş olsun

Neden sevmiyorsun ki?

nerazzuri
04.Temmuz.2007, 00:11
Stutgart için çok önemli bir defans... Ucuz atlatmış ;)

nerazzuri
04.Temmuz.2007, 00:11
Zafer Yelen (orta saha) Hansa Rostock

Bu Oyuncuya DİKKAT !!!!!!!

RoNNiE91
04.Temmuz.2007, 00:35
Geçmiş olsun.Genç ve spora yatkın olduğu için çabuk iyileşir heralde.

anilton
04.Temmuz.2007, 05:59
Yapılan resmi açıklamada Bundesliga temsilcisi Schalke 04'ün, FC Twente ile Orlando Engelaar'ın transferi konusunda anlaştığı ifade edildi.
28 yaşındaki oyuncu, Hollanda forması altında EURO 2008'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerken, Schalke'ye transfer olmak istediğini belirtmişti.

Twente, Schalke ile fiyat konusunda anlaşmaya varırken, Twente başkanı Joop Munsterman, gitmek isteyen bir oyuncuyu ellerinde tutmaya çalışmanın doğru olmadığına inandığını söyledi.

03.07.2008

Fıratcan Alçınkaya
04.Temmuz.2007, 06:03
Güzel transfer yapmış Schalke elini çaßuk tutmuş iyi transfer..

Lionel Andres Messi
04.Temmuz.2007, 06:07
schalke için yeterli ve güzel transfer...bakalım hangi mevkide oynayacak.

Fernando Gago
04.Temmuz.2007, 06:52
Schalke için süper bir transfer Bundesliga'yı rahat kaldırabilecek kapasitede Çok verimli olacaktır

GeNç KaRTaL
04.Temmuz.2007, 07:17
Schalke iyi transferler yapıyor bu sezon.Daha önce Farfan'ıda almışlardı.Hayırlı olsun.Fm turnuvaları için iyi bir takım olma yolunda iyi gidiyor Schalke.:icon_biggrin:

deniz.91
04.Temmuz.2007, 13:41
Neden sevmiyorsun ki?

türk milli takımı yerine almanya milli takımını seçen birini çok çok sevmmei beklemiyorsun heralde

Memedov
04.Temmuz.2007, 13:43
Futbolcunun başına gelmesini isteyeceği en son şeydir heralde neyse ki ucuz atlatmış Geçmiş olsun.

E.m.r.e
04.Temmuz.2007, 14:40
bende sevmiyorum ama geçmiş olsun

canavar20
04.Temmuz.2007, 15:43
Geçmiş olsun ucuz atlatmış ama:)

crazzy
04.Temmuz.2007, 15:58
2006 Dünya Kupası'nda Almanya Milli takım kadrosunda bulunan golcü futbolcu Benjamin Lauth, Bundesliga ekibi Hannover 96 ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Hamburger takımından transfer edilen 25 yaşındaki futbolcu için 500.000 Euro bonservis bedeli verileceği açıklandı.
Hannover teknik direktörü Dieter Hecking yaptığı açıklamada, "Benjamin ile beraber forvette seçeneğimiz ve gol yollarındaki gücümüz arttı.
Almanya Milli takım formasını 5 defa giyen Lauth, 2004 yılında 1860 Münih'den transfer olduğu Hamburg'da fazla forma şansı bulamamış ve geçtiğimiz sezonun devre arasında 11 maçta görev alıp 1 gol attığı şampiyon ekip Stuttgart'a kiralanmıştı.

BlackEagle19o3
04.Temmuz.2007, 16:04
Kötü bir oyuncu değil.Ucuza kapatmış Hannover

fmsmyrna
04.Temmuz.2007, 16:10
2.devre Stutgart'ta iyi oynamıştı iyi bir oyuncu

TürkuAz
04.Temmuz.2007, 16:10
Ortalama bi forvet..

Fıratcan Alçınkaya
04.Temmuz.2007, 20:08
Hayırlı olsun normal bir golcü... Hannover Hanke yide aldı... Güzel oldu hücum hattı...

Wesley Sneijder
04.Temmuz.2007, 21:11
Nerelere düştü Lauth...

Fernando Gago
04.Temmuz.2007, 21:23
Hamburgun forvete ihtiyacı varken forvet gönderiyor :) Lauth gitmesi normal ama hambura forvet şart

ForsakeN
05.Temmuz.2007, 01:23
türk milli takımı yerine almanya milli takımını seçen birini çok çok sevmmei beklemiyorsun heralde

Hmm bilmiyordum bunu.O zaman haklısın bende soğudum bir anda :)

eGowiCh
05.Temmuz.2007, 02:14
Fiziği güçlü bir oyuncu, Almanya ligi onun için biçilmiş kaftan, iyi transfer.

gerrrard
05.Temmuz.2007, 02:18
Çok iyi,nokta bir transfer olmuş. eGo'ya katılıyorum. BundesLiga tam Engelaar'a göre.

crazzy
05.Temmuz.2007, 03:02
http://www107.mackolik.com/img/haberbuyuk/R/Roque_Athirson_yB.JPG </B>
Alman Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'de, 30 Haziran tarihinde kulüple olan sözleşmesi biten Brezilya'lı defans oyuncusu Roque Junior ve 1 yıl daha süresi bulunan kontratı karşılıklı olarak feshedilen Brezilya'lı sol kanat Athirson'un Alman ekipten ayrılacağı açıklandı.
Leverkusen'in resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, iki Brezilya'lı futbolcunun da kulüple olan ilişkilerinin kesildiği bildirildi.
2004 yılında AC Milan'dan Leverkusen'e transfer olan Roque Junior, geçirdiği sakatlıklardan dolayı fazla forma şansı bulamamış ve 35 defa kırmızı siyahlı formayı terletmişti.
2002 Dünya Kupası'nı kazanan Brezilya Milli takımının ilk 11 oyuncusu olan Roque Junior, toplamda 48 defa giydiği Milli takım forması altında 2 de gol atmıştı.
2005 yılında Brezilya'nın Cruzeiro takımından Alman ekibe gelen 30 yaşındaki Athirson ise, 30 Bundesliga maçında görev alıp 2 gol atarken, 4 defa da Brezilya Milli takımının formasını giymişti.

yunusgs
05.Temmuz.2007, 03:15
Schalke akıllı ve erken davranmış almış iyi iş yaptılar.

Cyzio
05.Temmuz.2007, 03:36
Engelaar kaliteli oyuncu.Biraz geç farkedildi ama sonuçta yine iyi bir kulübe gitti.Kısa zaman içinde Schalke'nin en iyileri arasında girecektir..

Wesley Sneijder
05.Temmuz.2007, 08:24
Bakalım kim alacak onları.

Wesley Sneijder
05.Temmuz.2007, 08:25
Ucuz atlatmış. Futbol için okulu bırakmıştı.

Wesley Sneijder
05.Temmuz.2007, 08:26
Yeni alacaklar. Şimdilik Guerrero, Sanogo Boubacar, Ivica Olic'le idare ediyorlar.

Fernando Gago
05.Temmuz.2007, 10:15
Leverusen kadroyu baştan kuruyor... ikiside avrupada kalıcak bence

deniz.91
05.Temmuz.2007, 10:28
leverkusen juanı satmayacaktı bence

deniz.91
05.Temmuz.2007, 10:29
muhammed zidanıda aldı hannover yollaması normal

Ilhan
05.Temmuz.2007, 13:31
Almanya Birinci Ligi, Bundesliga'da oynayan en genç futbolcu unvanını elinde bulunduran Nuri Şahin, kulübü Borussia Dortmund ile yol ayrımında! Teknik Direktör Thomas Doll'un, bu futbolcuyu düşünmediği belirtildi. Menajer Michael Zorc da Nuri'yi kiralamak istediklerini açıkladı..

Nuri Şahin’in zor günleri. İki sezon önce müthiş bir patlama yasayan ve futbol kamuoyunun gündemine oturan genç futbolcu, şimdilerde kulübü Borussia Dortmund'ta büyük sorunlar yaşıyor. Gecen sezonun ortasında göreve elen Teknik Direktör Thomas Doll'un gözüne girmeyi başaramayan Nuri, geçtiğimiz günlerde başlayan kamp'ta da Doll'ün fikrini değiştiremedi.

18 yaşındaki futbolcu Kicker dergisine yaptığı açıklamada, "kadroya girmek benim için çok güç olacak ama mutlaka birgün bu takımı yönlendirebileceğim" ifadesini kullandı. Kulüp Menajeri Michael Zorc ise yaptığı açıklamada, bu futbolcuyu kiralamayı düşündüklerini söyledi. Zorc, "Nuri'nin gelişmesinde kiralamak yarar sağlayacaksa, buna hazırız", açıklamasını yaptı.

Türkcell Süper lig kulüplerinden çok iyi teklifler aldığını doğrulayan Nuri, "ama Türkiye'ye gitmeyi düşünmüyorum", açıklamasını yaptı. Geçmişte Arsenal gibi kulüplerden resmi teklif alan Nuri'nin nereye gideceği, Almanya'da merak konusu.

peluk'un yorumu:

Türkiye'den bir takıma transfer olması yanlış olur. Premier Lig onun için ideal. Ama bence Dortmund'un hocası onu göndermekle yanlış yapıyor.

deniz.91
05.Temmuz.2007, 13:32
nuri şahinde bir düşür var belli ama bence yollamamalı dotmund gidersede iyi bir lige gitmeli

Memedov
05.Temmuz.2007, 13:37
Nuri iyi bir futbolcu ama son zamanlarda performansı düştü her oyuncunun çıkış ve iniş dönemi vardır Nuri'de bir çıktı bir indi..

Eski formunu tekrar yakalar ise tekrar başarılı olacaktır.

TR.CaPTaiN
05.Temmuz.2007, 13:39
Sürekli oynayabileceği bir takıma gitmeli.

Fıratcan Alçınkaya
05.Temmuz.2007, 13:55
Bence Dörtmund braz daha üstüne düşmeli... Çok yetenekli bir oyuncuyu kaybetmek üzereleR...

dick
05.Temmuz.2007, 14:28
Bence Bundesliga'da orta düzey bir takıma bir yıl kiralansın,hem kendisi hem de Dortmund için en iyisi bu olur

Del Piero_10
05.Temmuz.2007, 16:13
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=46523

Cyzio
05.Temmuz.2007, 19:29
"Mondragon bizde kalacaktır"

Bundesliga’nın yeni ekibi Christoph Daum’un takımı 1.FC Köln’de oynayan kaleci Faryd Mondragon (37) ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

Bild gazetesinde yer alan haberde, Kolombiyalı kalecinin kontratında yer alan sözlerin yerine getirilmemesini neden göstererek Köln’den ayrılmak istediği öne sürüldü. İddialara Köln Teknik Direktörü Daum’dan yanıt geldi. Daum, Mondragon’un mutsuz olmasının söz konusu olmadığını söylerken, "Ben böyle bir şey hissetmedim. Bizimle sözleşmesi devam ediyor. Mondragon anlaşması bitene kadar bizde kalacaktır" dedi.

Nocna Mora
05.Temmuz.2007, 19:51
Futbolu orda bırakmasın. Gelsin Türkiye'de bıraksın..

spider3784
05.Temmuz.2007, 20:07
Lauth isteyince iyi oynayabilecek kapasitede.

RoNNiE91
05.Temmuz.2007, 21:17
Bence süper bir oyuncu değil.Normal kapasiteli.Kısaca tam Hannover'e uygun.

yunusgs
05.Temmuz.2007, 22:29
Kalsın bence düzeni var bu yaştan sonra bozmasın.

zemlinskis
05.Temmuz.2007, 22:54
mondiyi türkiyeye davet ediyoruz...

sergioagüero
06.Temmuz.2007, 00:05
Engelaar uzun bacakları ve fiziğiyle Almanya'da iyi iş yapacaktır..

GeNç KaRTaL
06.Temmuz.2007, 18:06
Gelecek sezon Bayern gol rekoru bile kırabilir.Tüm kupalarda favori Bayern.Süper bir transfer daha.

O z a H n
06.Temmuz.2007, 18:06
İyi bir stoper almaları bu saatden sonra şart !

Fıratcan Alçınkaya
06.Temmuz.2007, 20:18
Roque Jr. - Juan da gitti... Leverkusen değişiklik yapıyo bu sene epey bir kadroda...

Fernando Gago
06.Temmuz.2007, 21:39
Yunanistan Milli Takımı oyuncularından Angelos Charisteas, bu sezon Almanya Kupası'nı müzesine götüren Nürnberg'e transfer oluyor.

Almanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Nürnberg'ten yapılan açıklamada, Hollanda Ligi'nde Feyenoord forması giyen Yunan oyuncu Angelos Charisteas'la önümüzdeki hafta 4 yıllık sözleşme imzalanacağı duyuruldu.

Sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak olan 27 yaşındaki Charisteas'ın transferinin Nürnberg'e 2 milyon 500 bin euroya mal olduğu ifade edildi.

2002-2005 yılları arasında yine Bundesliga'da Werder Bremen forması giyen ve 66 maçta 18 gole imzasını atan Charisteas, Yunanistan Milli Takımı ile 2004 yılında Avrupa Şampiyonluğu yaşamıştı. Nürnberg, geçtiğimiz sezon Bundesliga'yı altıncı sırada tamamlamıştı. Ancak lig şampiyonu Stuttgart'ı 3-2 yenen ve kupaya uzanan Nürnberg, bu yıl ülkesini UEFA Kupası'nda temsil edecek.

TürkuAz
06.Temmuz.2007, 21:42
Hayırlı olur inşallah ama Nürnberg için sadece..

El Barto
06.Temmuz.2007, 21:43
Çok beğendiğim bir oyuncudur kendisi. Almanya'da başarılı olur umarım.

Fıratcan Alçınkaya
06.Temmuz.2007, 22:36
Çok iyi bir forvet hayırlı olsun...

spider3784
07.Temmuz.2007, 00:14
Athirson bi tane Cm oyununda değişmez adamımdı.

spider3784
07.Temmuz.2007, 00:17
İyi bir transfer ama Hollandada başarılı olamadı bence:)

O z a H n
07.Temmuz.2007, 00:45
Roque Jr. - Juan da gitti... Leverkusen değişiklik yapıyo bu sene epey bir kadroda...

Andriy Voronin de katıldı gidenlere.

I3esiktas
07.Temmuz.2007, 01:53
GüZel Transfer

I3esiktas
07.Temmuz.2007, 01:54
zorla adam tutulmaz size zararı olur

BlackEagle19o3
07.Temmuz.2007, 01:59
Roque Junior Beşiktaşa gelsin:D.

deniz.91
07.Temmuz.2007, 02:26
Mondragonun kalmsı daha iyi kanımca

Varonil
08.Temmuz.2007, 00:31
Engelaar çok kaliteli bir oyuncu.Tek dezavantaji 28 yaşında olması,birkaç yaş daha genç olsa daha büyük bir kulüpte çok rahat oynar.Hem Schalke için,hem de Engelaar için iyi bir transfer olmuş.Hollandalı,Schalke'ye faydalı olacaktır.

Fıratcan Alçınkaya
08.Temmuz.2007, 02:57
Hamburg, Sorin'le boşanmanın yolunu arıyor

Hamburg, Arjantinli savunma oyuncusu Juan Pablo Sorin'le ayrılmanın yolunu bulmaya çalışıyor.

Juan Pablo Sorin'e Hamburg kulübü tarafından yeni bir kulüp bulunması söylenmişti. Eski Arjantin Milli Takım oyuncusuna bu ayrılık işlemlerini sezon öncesi kampları başlamadan yapması tavsiye edilmişti.

32 yaşındaki sol bek, iki sene önce Villareal'den transfer edilmişti. Sorin, sakatlıklar ve formsuzluk nedeniyle sadece Alman kulübünde sadece 24 kez forma giyebildi. Önümüzdeki yıl kontrat süresi dolacak olan Sorin, Martin Jol'un kafasındaki kadroda yer almıyor. Bu da oyuncuya rahatça kulüpten ayrılma şansı veriyor.

Hamburg, önümüzdeki günlerde Arjantinli oyuncusuyla masaya oturup en makul şekilde yolları ayırmaya çalışacak...

Fernando Gago
08.Temmuz.2007, 03:14
Sakatlıklar yüzünden bu hale geldi Bi türkü istikrarı da yakalayamadı Umarım iyi bir klübe gider