View Full Version : Almanya Bundesliga Geçmiş Sezonlar
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
KanaKe
12.Ağustos.2009, 22:03
ben olsam giderdim Köln'e onu isteyen takimlarin arasinda yine en iyisi Köln :)
tarikko
13.Ağustos.2009, 23:42
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Köln'de antrenörlük yapan Ümit Özat, bu akşamki antrenmanda fenalaştı.
Alınan bilgiye göre, antrenmanda futbolcularla top oynayan Ümit Özat, bu sırada fenalaşarak yere yığıldı. 10 saniye kadar yerde kalan ve daha sonra kendine gelen Özat'ı futbolcular soyunma odasına götürdüler.
Bilinci açık olduğu kaydedilen Özat'ın, Siegburg'daki özel bir kalp kliniğine götürüldüğü belirtildi.
Geçen yıl ağustos ayında FC Köln'ün Karlsruhe'deki lig maçında fenalaşan Özat, bu gelişmeden sonra futbol kariyerine son vermişti.
Maraton
ForCimbom
13.Ağustos.2009, 23:44
antrenörlük temposunda bile bu tür bir şey oluyorsa ciddi bir sorun olabilir. inşallah halleder de sağlığına kavuşur..
RoNNiE91
13.Ağustos.2009, 23:45
Geçmiş olsun Ümit Özat.Umarım ciddi bir durum değildir.
tarikko
13.Ağustos.2009, 23:47
Gecmis olsun Kaptan.Futbol`u birakmasi cok iyi oldu gercekten.Allah korusun birakmasa daha kotu seyler olabilirdi.
Addolorato
13.Ağustos.2009, 23:47
Geçmiş olsun. Umarım önemli bişeyi yok diyecegimde bu 3. vakası bir an önce kendine gelir umarım.
scar face
14.Ağustos.2009, 00:24
büyük kaptan geçmiş olsun seni cok seviyoruz...
IcedEarth
14.Ağustos.2009, 01:31
Geçmiş olsun Kaptan. Böyle durumların taraftarlığı olmaz, ortadaki bir insan hayatı. Umarım uzun yıllar sağlıklı yaşarsın. Hatta gel Fenerbahçe'de antrenör filan ol birşey demeyeceğim valla :)
KaPaLı
14.Ağustos.2009, 12:22
Dün akşam gördüğümde gerçekten şok oldum. Umarım kötü birşey olmaz Kaptan'a.
Since-1907
14.Ağustos.2009, 13:10
Geçmiş olsun kaptan..Umarım kısa sürede sağlığına kavuşur..
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2009, 22:25
Bayern evinde Werder Bremen'le 1-1 berabere kaldı. W. Bremen'in golünü Mesut, Bayern'in golünü Mario Gomez attı. Bayern'in son dakikalardaki baskısı hariç pek güzel maç olmadı. Bayern'de Hamit, Klose, Sosa, Schweinsteiger, M. Gomez etkisizlerdi. Özellikle M. Gomez sayabildiğim kadarıyla en az 7-8 kez ofsayta yakalandı. Oyuna sonradan giren Olic birşeyler yapmaya çalışsa da Wiese'yi geçemedi. Fakat her zamanki gibi çalışkandı. Bremen'de ise; Mesut, Marin ve Sanogo üçlüsü ileride etkili olmaya çalıştı. Zaman zaman Fritz etkili bindirmeleriyle destek verdi. Werder Bremen mağlup olmayarak istediğini almış oldu.
Universal
15.Ağustos.2009, 23:18
Almanyada ilk hafta sıkıntıları yaşanıyor. Hamburg beklediğim bir galibiyet aldı, Dortmund'un böyle bir yenilgi alacağını hiç tahmin etmiyordum. Bu sezonda Dortmund'dan aynı performansı bekliyorum
Lionel Andres Messi
16.Ağustos.2009, 14:20
mesut özil çok iyi bir oyuncu 1-2 sene sonra çok büyük takımlara gidebilecek yeteneği var.her bayern maçındada ayrı bir coşuyor :D
Knightmare
17.Ağustos.2009, 00:43
bana da söyleyin şu şeyi :D ne 24'ü ne TRT yi seyredemiyorum heeelp! :D
Addolorato
17.Ağustos.2009, 18:00
Schalke klasik Magath takımı olmuş hücumu düşünüyorlar sürekli ve Bochum karşısında mükemmel oynadılar. Bu futbolla şampiyon bile olabilirler. Bu arada Levan Kenia diye bi eleman dikkatimi çekti henüz 2. Bundesliga maçıymış ama epey döktürdü sahada. Oda büyük yetenek Bundesliga ve Gürcistan adına.
eXcitinG
17.Ağustos.2009, 19:21
Kenia geçen haftada da goLLerden birinin asistini yapmıştı.
KaPaLı
17.Ağustos.2009, 19:24
Levan Kenia'dan çok şey bekliyodu Alman Araştırmacılar. Geçen sene hatta yüksek PA vermişlerdi ona. Rakitic var diye Kenia'yı yemezler umarım Mesut gibi.
Fernando Gago
19.Ağustos.2009, 00:20
Werder Bremen geçtiğimiz yıl Chelsea'den kiraladığı oyuncuyu bu kez satın aldı.
Perulu golcü Claudio Pizarro, geçtiğimiz yıl kiralık olarak oynadığı Werder Bremen'e transfer oldu.
Sky Sport News'te yer alan habere göre geçtiğimiz yıl takımının UEFA Kupası'nda final oynamasında ve Almanya Kupası'nı kaldırmasında önemli bir rol oynayan 30 yaşındaki futbolcu artık resmen Werder Bremen'de.
2007 yılında Bayern Münih'ten Chelsea'ye transfer olan futbolcu Premier Lig'de sadece 10 maçta forma giymiş ve 1 gol atabilmişti. Oynadığı çoğu maçta da Chelsea galibiyeti garantiledikten sonra şans bulabilmişti.
Bir forvetini daha kaybeden Chelsea'nin ise Atletico Madrid'in yıldızı Sergio Agüero için girişimlerini hızalndıracağı belirtildi. İngiliz devinin Madrid ekibinin 50 milyon avro olarak belirlediği bonservis bedelini Deco'yu takasta kullanark indirmeye çalışacağı iddia edildi.
Crocodile1963
22.Ağustos.2009, 02:52
Bu TRT maçları yayınlamayacaksa niye yayın haklarını satın alıyor. Ne güzel 24'ten izliyorduk. Bu akşam ki Hoffenheim - Schalke 04 maçını devletin 4 kanalından biri bile yayınlamıyor. . .
Universal
22.Ağustos.2009, 03:35
Bu TRT maçları yayınlamayacaksa niye yayın haklarını satın alıyor. Ne güzel 24'ten izliyorduk. Bu akşam ki Hoffenheim - Schalke 04 maçını devletin 4 kanalından biri bile yayınlamıyor. . .
Devletin dahada fazla kanalı mevcut. Almanya'da bütün maçlar canlı olarak yayınlanıyor. Ama TRT bu maçın yayını almıyor. Bu maç bu hafta oynanacak en iyi maçlardan birisiydi ve biz futbol severler ne yazıkki izlemedik. Umarım Türkiye Kupası maçları buna benzemez.
RIDVAN TLM
22.Ağustos.2009, 04:23
türkiye kupasında alt kademe maçlarınıda yayınlarmı?
BeaT
22.Ağustos.2009, 22:31
Bayern Munih 3. haftada deplasmanda Mainz a 2-1 yenildi devre arasına kadar toparlanmaları gerekir yoksa Van Gaal e yol gözükür.
deniz.91
22.Ağustos.2009, 22:47
Bayernin bu kadar kötü başlamasına çok şaşırıdm bu sene fırtına gibi eserler diyodum ama iş sadece oyuncu ve teknik direktörle olmuyor işte
Universal
23.Ağustos.2009, 00:38
Munich çok kötü başladı lige geçen yılın tekrarı olursa işleri zor.
Dortmund maçı çok zevkliydi, iki takımda her an alabilrdi. Dortmund'da galibiyet bekliyordum olmadı.
eXcitinG
24.Ağustos.2009, 02:19
HSV son şampiyonu depLasmanda yerLe bir etti. HSV bu yıL SchaLke iLe beraber benim şampiyonLuk adayım.
Homer J.S
26.Ağustos.2009, 16:34
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/08/26/fft17_mf355011.Jpeg
Bundesliga'nın son şampiyonu Wolfsburg'un Boşnak golcü futbolcusu Edin Dzeko, takımının dünkü idmanında yeni transfer Karim Ziani ile kavga etti.
Türkiye'nin 9 Eylül'de karşılaşacağı Bosna Milli Takımı'nın da as oyuncularından biri olan Dzeko, çift kale maç sırasında kendisine sert giren Cezayirli oyuncu Ziani'yle yumruklaştı.
İki oyuncunun kavgasına teknik heyet ve diğer oyuncular araya girerek son verdi.
Addolorato
26.Ağustos.2009, 17:03
Resimde görüldügü kadarıyla hem dayılanıp hem dayak yemiş Dzeko boyundan posundan utan bee :n:
Lucas Neill
26.Ağustos.2009, 17:30
Ben başka bi foto gördüm orda Dzeko geçirdi bi tane:D
TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2009, 04:22
Werder Bremen’de forma giyen genç orta saha oyuncusu Mesut Özil’in, kulübüyle sözleşme yenilmeyeceği öğrenildi.
Diego’yu Juventus’a satan Werder Bremen, yıldız orta saha oyuncusu Mesut Özil’in menajerinden gelen açıklamayla şoke oldu. Bundesliga ekibinin, 20 yaşındaki oyuncunun sözleşmesini uzatmak için teklif götürdüğü; ancak Mesut'un bu teklifle ilgilenmediği öğrenildi.
Mesut’un durumuyla ilgili olarak Bild’e bir açıklama yapan menajer Reza Fazeli, “Mesut Özil’in Werder Bremen ile sözleşme yenilemeyeceğini belirtmek isterim” dedi.
Genç oyuncunun sözleşmesi 2011 yılında bitiyor. Mesut’un Arsenal ve Manchester City gibi Premier Lig takımlarının transfer listesinde olduğu, başarılı oyuncunun bu nedenle sözleşme yenileme tekliflerini geri çevirdiği söyleniyor.
Goal
Clayman
27.Ağustos.2009, 04:53
Bence de yenilememeli. Bahsi geçen takımlarda oynamayı hakediyor fazlasıyla...
Alicanfmfan
27.Ağustos.2009, 08:07
Sanırım Schalke yi böyle satmıstı şimdide Bremen i satıyor.
nerazzuri
27.Ağustos.2009, 10:59
Sanırım Schalke yi böyle satmıstı şimdide Bremen i satıyor.
Satmak kelimesi çok ağır olur Alican.
Mesut Özil, hem Schalke 04'de hem de Werder Bremen'de istediği değeri göremeyen, hakettiği halde ilk 11'de oynayamayan bir futbolcu oldu.
Yetenekleri hat safada. Ne Schalke'yi Nede Werder Mesut'u hakediyor.
Arsenal'e giderse çok büyük bir yıldız olur.
City'e giderse ileri 3'lünün solunda ona sıra gelene çürür.
KaPaLı
27.Ağustos.2009, 11:41
1 kerede olaysız ayrıl Mesut :)
Arsenal'e giderse ben daha çok bekler diyorum Serkan. City'de ortasahada Ireland gibi yeteneksiz oynuyosa Mesut gibi yetenekleri olan biriside oynar.
tarikko
27.Ağustos.2009, 18:50
Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Robben'in son talibi Bayern Münih.
Real Madrid'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben'in geleceği, kulüp başkanlığına Florentino Perez'in seçilmesinin ardından belirsizliği koruyor. Son olarak çarşamba günü, Manchester United'ın Robben'i kadrosuna katmak istediği haberi gelmişti.
Ancak Alman gazetesi TZ'ye göre, Hollandalı yıldızı kadrosuna katmak için Bayern Münih de çalışmalara başladı ve Real Madrid'le pazarlığa oturdu. Alman ligine kötü bir başlangıç yapan ve şampiyonluk için kadrosunu güçlendirme çabasına giren Bavyera ekibinin ilk hedefinin Arjen Robben olduğu iddia ediliyor.
Habere göre, Real Madrid ve Bayern Münih şartlar üzerinde anlaşmak üzere ve hafta sonundan önce anlaşmanın duyurulması bekleniyor.
Goal
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2009, 19:26
Ben olsam satmazdım Robben'i.Hele Riberry'i vermediği için Bayern'e hiç satmazdım.:icon_smile:
sananes
27.Ağustos.2009, 19:26
çok ii transfer yapmış olurlar cidden
E.Cartman
27.Ağustos.2009, 19:52
Çok iyi transfer olur bayern için ama ben Real'in satmamasını gerektiğini düşünüyorum her şeye rağmen yararlı olacak bir oyuncu Robben...
SAİT71
28.Ağustos.2009, 08:14
Chelsea deykende süper golleri vardı Ben çok beğeniyorum. Bence satmamalı.
Lionel Andres Messi
28.Ağustos.2009, 15:43
http://www.fcbayern.t-com.de/en/news/news/2009/20542.php?fcb_sid=7597b3e1d7423d41e63e2738b13dbe60
ronaldoyu 94 e al robbeni 25 e sat çok akıllıca gerçekten.
tarikko
28.Ağustos.2009, 15:57
Müthiş transfer.Münih'i şu an ki durumundan kurtarabilecek bir oyuncu Robben.Hayırlı olsun :)
erdemzorer10
28.Ağustos.2009, 17:26
Robben'in Bayern'e gitmesine kariyeri adına üzüldüm açıkçası..Chealse-Real Madrid derken şimdi Bayern Münih..:(
deniz.91
28.Ağustos.2009, 19:08
Bayern çok iyi transfer yaptı bence ucuzada kapattı hayırlı olsun
Trabzonspor
28.Ağustos.2009, 20:35
Süper transfer olmuş Ribery ve Robbenin kanat ortaları ve bindirmeleri ile ortada gomez mütkiş işler yapabilir.
Fernando Gago
28.Ağustos.2009, 21:27
Bayern harika transfer yaptı . Real'in paraya ihtiyacı olduğu açık ...
nerazzuri
28.Ağustos.2009, 21:44
http://www.fcbayern.t-home.de/media/images/spieler_09_10/portraits/robben_573.jpg
GeNç KaRTaL
28.Ağustos.2009, 21:48
Hayırlı olsun.Süper transfer..
sananes
28.Ağustos.2009, 22:40
lucioyu da satmamıs olsalardı sampiyonlar ligi sampiyonlugu için en büyük 3-4 aday arasına girerlerdi bence robben transferiyle harika bi oyuncu robben ronaldonun nerdeyse çeyreği ücretle bayerne gitmiş bravo real devam et sen böyle
Sheriff
28.Ağustos.2009, 23:52
Kesinlikle Münih adına mükemmel transfer..
SAİT71
29.Ağustos.2009, 00:06
off be şöyle bir oyuncumuz olacak mı ki bir gün süper bir yetenek. Hayranım bu adama. Klas biri
attiilla
29.Ağustos.2009, 21:34
real onca transferin üstüne batırdın robbeni satarak.yuh diyorum sattılar 3 hollandalıyı(sneijder-robben-huntelaar) yazık
Clayman
29.Ağustos.2009, 21:38
Bayern müthiş bir iş yaptı Robben'i alarak. Sağda Robben, solda Ribery olacak. Müthiş kanatlar...
Fernando Gago
29.Ağustos.2009, 23:37
Schalke’de forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Rafinha’yı Bayern Münih kadrosuna katarak, Juventus'a büyük bir çalım atmış oldu.
Almanya'dan gelen haberlere göre, Schalke'nin sağ bek oyuncusu Rafinha'yı, Alman devi Bayern Münih, Juventus'un elinden kaparak 11 milyon avroya renklerine bağladı.
BeeTLeJuiCe
29.Ağustos.2009, 23:42
Rafinha'yı nasıl Bayern'e kaptırırız aklım almıyor. Magath gibi bir teknik direktör ise buna nasıl izin veriyor onuda anlamadım. Schalke taraftarlarının çok isyan ettiği bir transfer. Para için sattı deseler Schalke paraya ihtiyacı olan bir kulüp bile değil. Rafinha'mı gitmek istedi acaba...
SAİT71
29.Ağustos.2009, 23:45
Haha Bayern baktı yine gidecek şampiyonluk hemen aldı Rafi yi. Bayern in kadro çok süper oldu ama bir türlü sonuç yok. Fakat bundan sonra güzel sonuçlar almaya başlarlar :)
tarikko
30.Ağustos.2009, 00:05
Bayern'de hep böyle iş işten geçmeye başlayınca başlıyor transferde şov yapmaya :)
sananes
30.Ağustos.2009, 00:11
rafinha yani parlayıp son sıçramayı yapamayan oyunculardan bence çok üst düzey bi katkı yapacagını zannetmiyorum ama yinede iyi sayılabilecek bir transfer işte.olsa da olur olmasada gibi bişey
NisRoc
30.Ağustos.2009, 02:42
şaka gibi.. Ronaldo - Kaka - Benzema - Alonso'yu al.. Robben'i sat.. Bence dünyanın en iyi 5 oyuncusu arasındadır Robben.. Neyse Bayern icin müthiş bir transfer
King_91
30.Ağustos.2009, 03:11
Real bu kafayla şampiyon falan olamaz . robben - huntelaar - sneijder gibi adamlar satılır mı ?
tarikko
30.Ağustos.2009, 08:58
Sova basladi Robben.2 gol atti ilk macinda :)
El Barto
30.Ağustos.2009, 13:25
İlk maçında geçen senenin şampiyonuna 2 gol attı Robben. Çok canlar yakacak Bayern içinde can simidi oldu gibi.
Since-1907
30.Ağustos.2009, 14:00
Robben iyi başladı 1.golünü göremedim ama 2.golü klasik Robben golü..
Del Piero_10
31.Ağustos.2009, 18:50
Fiorentinalı Zdravko Kuzmanovic, 8 milyon avro karşılığında Alman ekibi Stuttgart'a transfer oldu.
Goal.com
eXcitinG
31.Ağustos.2009, 18:56
Bu tarz oyuncuLarın bu fiyatLara transferLerini gördükçe daha da birşey diyesim geLmiyor.
PesimiSTyLa
31.Ağustos.2009, 19:01
8 Milyona Kuzmanovic. İyi transfer.
Fernando Gago
31.Ağustos.2009, 19:10
Stuttgart akıllı transferler yapıyor ...
Del Piero_10
08.Eylül.2009, 19:54
Bayern Münih'in golcü oyuncusu Luca Toni, bu sezon Bayern Münih'te yedek oturması halinde gideceğini açıkça söyledi.
Bayern Münih'in İtalyan golcüsü Luca Toni, yedek kulübesinde oturmaya devam etmesi halinde, kendisine yeni bir kulüp arayacağını söyledi.
Sakatlığı nedeniyle bu sezon Bayern Münih'in hiçbir maçında forma giymeyen Luca Toni, Kicker dergisine yaptığı açıklamada, ''Uzun süre maçlara çıkmazsam, diğer kulüplerin tekliflerini değerlendireceğim. Değerimi biliyorum, birçok kulüp de gücümün farkında. Şimdiye kadar takım, benimle olmaktan mutsuz olmadı. Bu böyle devam etmezse gitmeyi düşünürüm, kimseye yük olmak istemem'' dedi.
Toni ''Açık ve net olarak, maçlarda oynamak istediğimi söylüyorum. Formdaysam kimseden korkmam, hücum için savaşacak güce yeterince sahibim. Şimdiye kadar takım, benimle olmaktan mutsuz olmadı. Bu böyle devam etmezse gitmeyi düşünürüm, kimseye yük olmak istemem'' diyerek yeni hocası Van Gaal'e "Ya oynatırsın ya da giderim" mesajı verdi.
sananes
08.Eylül.2009, 20:01
geçen sene gördük toni degerini devrin kapandı seninde
Fernando Gago
08.Eylül.2009, 20:56
Milan'a gitseydi Keşke Ocakta olur belki ...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Eylül.2009, 21:03
O zaman güle güle Toni...
Çünkü van Gaal 4-2-3-1 oynuyor ve Forvette'ki ilk tercihi Gomez,2.Tercih ise Klose ve Olic arasında...yani Toni son tercihi Gaal'in
Fernando Gago
10.Eylül.2009, 00:08
Rus file bekçisi, Bayern Münih'in yeni kalecisi olabilir.
Rus gazetesi Sport Express'in haberine göre, Bayern Münih Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Igor Akinfeev'i kadrosuna katmak istiyor.
CSKA Moskova alt yapısından yetişen 23 yaşındaki kaleci, Rus ekibiyle 150 lig maçına çıktı. 30 kez Rusya A Milli Takımı forması giyen Akinfeev'in ismi, İngiliz ekibi Manchester United'la da anılıyor.
Bayern Münih'in ocak ayındaki transfer döneminde genç kaleci için CSKA'ya teklifte bulunacağı, Rus ekibinin ise 25 milyon avroluk bir bedelle bu transfere izin vereceği iddia ediliyor.
Münih ekibi yaz ayları boyunca kaleci sıkıntısını gidermeye çalışmış, ancak çalışmalar sonuç vermeyince kale Michael Rensing'e emanet edilmişti. Sezona kötü başlayan Rensing ise, ilk 11'deki yerini Hans-Jorg Butt'a kaptırdı.
Kesinlikle çok iyi bir transfer olur.Bayern Münih Oliver Kahn'dan beri kalede sorun yaşıyor.Çok yerinde bir transfer olur.Ama biraz bana pahalı geldi.
bySilver
10.Eylül.2009, 02:00
17-18 M € dan fazlasını vermek zarar olur bence.
ThersoN
10.Eylül.2009, 04:11
yedek kalırsam ben de giderim :D
Oghuse
10.Eylül.2009, 04:18
1 ay sonraki gelecek mesaj Toni:"Gidiyorum". Yani olacağı budur..
Fernando Gago
10.Eylül.2009, 22:45
Almanya'da yabancı kaleci yasağı yok muydu ? Mondragon filan oynuyor ama öyle biliyordum sanki ...
ShevAnil
10.Eylül.2009, 22:48
Evet yabancı yasağı var diye biliyordum bende fakat Logan Bailly, Mondragon gibi isimler oynayabiliyor :s
Alicanfmfan
10.Eylül.2009, 22:52
Bir Kaleciye 25 milyon euro verilmemeli bence.
GeNç KaRTaL
11.Eylül.2009, 07:26
Almanya'da yabancı kaleci yasağı yok muydu ? Mondragon filan oynuyor ama öyle biliyordum sanki ...
Evet yabancı yasağı var diye biliyordum bende fakat Logan Bailly, Mondragon gibi isimler oynayabiliyor :s
Vardı bir ara öyle bir yasak ama kaldırmışlar sanırım.Ne zaman kaldırdılar acaba? Bu haberi televizyonda gördüğümde bende bu soruyu sormuştum kendime.
Transfere gelecek olursak bence yerinde bir transfer olur.Bayern'in böyle bir transfere kesinlikle ihtiyacı var ve Akinfeev bu açığı kapatacak yetenekte.Aslında kaleye Adler'ide düşünebilirler.Birde o kadar etmez diyen arkadaşa katılmıyorum.Şu son zamanlardaki piyasadan sonra eder bence.O saydığın isimlerde en az 2 katına layıklar..
SAİT71
11.Eylül.2009, 16:07
Akinfeev e 25 milyon euro verirse çok iyi bir kazık yemiş olur. :) O paraya Arda yı alırım daha karlı bir transfer yaparım. Akinfeev 25 etmezz.
ThersoN
11.Eylül.2009, 20:04
iyi de oyuncuydu yazık olmuş, hamburg'a pek üzülmem ama o kadar uzun sakatlıktan sonra toparlanabilir mi ona üzülürüm
ThersoN
11.Eylül.2009, 20:05
Rensing fmde baya iyi ama herhalde normalde istenileni veremiyor, bi de bayern butt'ı almıştı,
CeSC FaBReGaS
11.Eylül.2009, 22:58
Açıkçası Bayer Mario Gomez'e 30'u gözden çıkarmışsa Akinfeev 25 rahatlıkla eder onların düşüncesine göre.
Aşk-ı Şehir
12.Eylül.2009, 03:56
Aynen.O fiyatı hak edecek kaleciler: Casillas,Buffon,Cech,J.Cesar'dır bana göre.Akinfeev'e çok fazla..
25 Milyon €'ya bu kalecilerin en fazla elini alırsınız.;)
Akinfeev o parayı hakeder bence. Bir başka ihtimal Ochoa'ya da yönelebilir Bayern tabi Milan'a kaptırmazlarsa.:)
E.Cartman
12.Eylül.2009, 06:00
Bayern'de bayaa coştu Robben falan Pes'te Real, Barça, Bayern, Man.City 4lüsü kullanılcak geneLLikLe galiba :zuhaha
RoNNiE91
12.Eylül.2009, 22:25
Bayern coştu bir kere
Bundesliga'ya kötü bir başlangıç yapan Bayern Münih, yavaş yavaş açılıyor. Geçen hafta Wolfsburg'u farklı mağlup eden Kırmızı beyazlılar, Dortmund deplasmanında da çok önemli bir galibiyet elde etti.
İlk üç haftada sadece 2 puan alabilen Bayern, Dortmund karşısında 11. dakikada Hummels'in attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Ancak Gomez 36. dakikada skora dengeyi getirdi. İkinci yarıya etkili başlayan konuk ekip, 50. dakikada Sweinsteiger ile ilk kez öne geçti ve oyunun kontrolünü tamamen ele geçirdi. 65. dakikada Ribery ile farkı ikiye çıkaran Bayern, Müller'in üstüste attığı iki golle mücadeleden 5-1 galip ayrılarak çıkışını sürdürdü.
Kaynak:Ligtv.com.tr
I3esiktas
12.Eylül.2009, 22:29
Demba Ba, Obasi ve Compper Golleriyle Hoffenheim Bochum'u 3-0 Geçti
Alicanfmfan
12.Eylül.2009, 22:38
Leverkusen , deplasmanda son şampiyonu rolfes(2),Kiebling'in golleriyle 3-2 maglup etti.
Ayrıca Wolfsburg'tan benaglio Leverkusen'den de Eren DErdiyok kırmızı kart gördüler.
Kiebling bu sene cok formda...
tarikko
14.Eylül.2009, 21:52
Alman devi, Chelsea'nin Brezilyalı stoperi Alex'i kadrosuna katmak istiyor.
The Daily Mail'in haberine göre, Liverpool ve Bayern Münih, Chelsea'nin Brezilyalı stoperi Alex ile ilgileniyor.
Başarılı defans oyuncusunun Chelsea ile olan sözleşmesi 2010 yazında bitiyor. Maviler'in Alex'e 2 yıllık bir sözleşme önerdiği, ancak Alex'in bundan daha uzun bir kontrat istediği öne sürülüyor.
Carlo Ancelotti'nin Terry-Carvalho ikilisinden memnun olduğu düşünüldüğünde, Brezilyalı oyuncunun Chelsea kadrosundaki yeri de garanti değil.
Alex ile, yaz aylarında Lucio'yu Inter'e kaptıran Bayern Münih'in yanında, Liverpool, Milan, Real Madrid ve Lyon'un da ilgilendiği iddia ediliyor.
Goal
bySilver
14.Eylül.2009, 21:53
Bayern in savunmasına ilaç olabilecek kalitede bence Alex.
Oghuse
17.Eylül.2009, 01:11
Almanya'da aşırı sağcı parti olarak bilinen NPD'nin, bu kez de Almanya Milli Takımı'nın Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'i hedef aldı.
Bir televizyon programına katılan NPD sözcüsü Klaus Beier'in, "Ailesi Alman olmayan ve vatandaşlığı sadece bir hüviyetten ibaret olan Mesut Özil, Almanya adına oynamamalı" dediği belirtildi.
Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild, internet sitesinde yer vediği bir haberinde, aşırı sağcı Ulusal Demokrat Partisi'nin (NPD), Werder Bremen'in yıldız oyuncusu ve Almanya Milli Takımı'nın yeni Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'e karşı olduğunu yazdı.
Bild, Almanya Milli Takımı'nın yeni gözdesi Mesut Özil'in, Güney Afrika maçında ortaya koyduğu başarılı futbulun yanı sıra attığı golle ülkede büyük sevinç yaşattığını, ancak bu duruma sevinmeyen tek kişinin NPD Sözsücü Klaus Beier olduğunu yazdı.
Bu çıkışın nahoş olduğu yorumunu yapan bild gazetesi, RBB TV'de seçim programına katılan NPD Sözcüsü Klaus Beier'in, "Ailesi Alman olmayan Mesut Özil, Almanya adına oynamamalı. Özil'in Alman vatandaşlığı bir hüviyetten ibaret" şeklinde konuştuğunu belirtti.
NPD Sözcüsü'nün gecmişte de buna benzer çıkışlarda bulunduğunu belirten gazete, bir dönem Almanya Milli Takımı'nda forma giyen siyahi oyuncu Patrick Owomoyela hakkında rencide eden açıklamalar yapmış ve mahkeme tarafından yedi aylık ihtar cezasına çarptırıldığını yazdı.
Bild, RBB TV moderatörü Justus Kliss'in konuğu Klaus Beier'e, "Mesut Özil, Almanya formasıyla gol attığında seviniyormusunuz? şeklindeki soruyu yönelmekle bu açıklamalara zemin hazırladığını ve Klaus Beier'in, "Başka oyuncuların attığı gollere seviniyorum" cevabını verdiğini ve bununda "hayır" anlamına geldiğine yer verdi.
Hürriyet
SAİT71
17.Eylül.2009, 01:14
oldukça saçma bir öneri. :)
Oghuse
17.Eylül.2009, 01:18
Varsayalım ki öneriyi kabul ettiler Mesut ortada kalacak. :D
Ama düşük bir varsayım tabi ki.
sentugo
17.Eylül.2009, 01:24
Aşırı sağcı :D
Neden böyle düşünüyorlar acaba.. Bulmuş ve bunamış :D
I3esiktas
19.Eylül.2009, 22:12
10. ve 17. Dakikalarda attıgı gollerle 2-0 Öne geçen Mönchengladbach Skoru Koruyamadı ve 22 Salihovic, 86 Maicosuel, 89 Obasi 90 Demba Ba Attıgı gollerle 4-2 Hoffenheim Yendi. Bu skorla 11 Puanla 4. Sıraya Yerleştiler .
Diğer Skorlar ;
Bochum 2 - 3 Mainz
Hannover 1 - 1 Dortmund ( Nuri Şahin Gol attı )
Stutgart 0 - 2 Köln
Bayern 2 - 1 Nürnberg
Del Piero_10
21.Eylül.2009, 16:15
Almanya'da teknik direktörlük yapan eski Galatasaraylı oyuncu, oyuncusuna vurduğu için görevinden alındı.
Almanya Üçüncü Ligi'nde Holstein Kiel takımının teknik direktörlüğünü yapan Falko Götz, bir oyuncusuna vurduğu için görevinde alındı.
Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Marco Stier adlı oyuncuya vuran Götz, kulüp başkanı Roland Reime tarafından kovuldu.
Alman Bild gazetesine geniş çaplı bir araştırma yaptığından bahseden Reime, bütün oyuncularla ve ilgililerle görüşerek, Götz'ün bir futbolcuya saldırdığını öğrendiğini belirtti.
Galatasaraylı eski futbolcu bu iddialarını yalanlarken; Kieler Nachrichten adlı gazete, bir görgü tanığının, Götz'in 8 Ağustos'ta oynanan Eintracht Braunscheweir maçından sonra Stier'in alnına vurduğunu söylediğini iddia etti.
Holstein Kiel'i ikinci lige çıkartmak için takımın başına geçen Falco Götz'ün görevi, böylece sadece 9 ay sürebilmiş oldu.
ThersoN
23.Eylül.2009, 04:05
yılmaz vural şanslıymış
KanaKe
23.Eylül.2009, 04:14
adam nerden nereye düstü yahu daha 2 sene önce hertha berlini calistiriyordu simdi 3. liglerde sürünüyor
ThersoN
23.Eylül.2009, 18:40
Hertha Berlin'de Röber sesleri
Almanya Bundelisga'da 6 hafta sonunda son sırada yer alan Hertha Berlin'de, teknik direktör Lucien Favre'nin yerine Ankaraspor'da görev yapan Jürgen Röber'in getirilebileceği iddia edildi.
AA
Güncelleme: 13:12 TSİ 23 Eylül. 2009 Çarşamba
Alman Bild gazetesi, Bunesliga'da zor günler geçiren Hertha Berlin'de, teknik direktör Lucien Favre'nin yerine Ankaraspor'da görev yapan Jürgen Röber'in adının geçtiğini yazdı.
Gazetenin haberinde, Hertha Berlin'in son 5 maçta aldığı yenilgilerden sonra ligin son sırasında yer alması nedeniyle Favre'nin koltuğunun sallantıda olduğu belirtildi.
Hertha Berlin'in gelecek 2 maçı kazanamaması durumunda Favre'nin görevine son verilebileceği, bu durumda kulüp yönetiminin Ankraspor'un teknik direktörü olan ve daha önce de Alman ekibi çalıştıran Röber ile antrenör Dirk Kunert'i düşündüğü ifade edildi.
Röber'in Hertha Berlin'de en uzun süre görev yapan, en başarılı teknik direktör olduğu ve takımı 1999-2000 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ne taşıdığı ifade edilen haberde, Röber'in adının Hertha Berlin yönetiminde anılmasının bir tesadüf olmadığı belirtildi. Haberde ayrıca, Ankaraspor'un ikinci lige düşürülmesine itiraz edildiği ve bu konuda 30 Eylül'de karar alınacağı hatırlatılarak, bu kararın Ankaraspor'un aleyhine olması durumunda Röber ve Kunert'in, Türkiye'de ikinci ligde yabancı antrenörlerin görev almalarının yasak olması nedeniyle boşta kalacaklarına işaret edildi.
Röber ise Hertha Berlin ile hiçbir şekilde görüşmediğini, Favre'nin doğru bir isim olduğunu ve çalışabilmesi için rahat bırakılması gerektiğini söyledi.
Fernando Gago
26.Eylül.2009, 00:14
Transfer haberleri onu da bozmuş :)
BaFraLı
27.Eylül.2009, 01:21
HSV 1-0 Yendi Münih'i.
Bundesliga'da oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:
Köln 0-1 Bayer Leverkusen
Borussia Dortmund 0-1 Schalke (http://www.goal.com/tr/match/34031/bor-dortmund-vs-schalke-04/lineup-stats)
Frankfurt 0-3 Stuttgart (http://www.goal.com/tr/match/34027/ein-frankfurt-vs-stuttgart/lineup-stats)
Werder Bremen 3-0 Mainz (http://www.goal.com/tr/match/34030/werder-bremen-vs-mainz/play-by-play)
Wolfsburg 4-2 Hannover (http://www.goal.com/tr/match/34029/wolfsburg-vs-hannover-96/play-by-play)
Aykan19o3
27.Eylül.2009, 01:28
Bundesliga maçları iddaa'ya konmaz.
Bayern bu kadroyla bu maçları alamıyorsa yazıklar olsun..
Alicanfmfan
28.Eylül.2009, 12:51
Leverkusen , Köln deplasmanında 82. dakikada Rolfes'in attıgı goller macı 1-0 kazandı.
ThersoN
15.Ekim.2009, 18:25
Özil: Alman marşında dua okuyorum
Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı oyuncusu Mesut Özil, maç öncesi milli marş esnasında Kuran'dan ayetler okuduğunu söyledi. Genç oyuncu ileride Barcelona'da oynamak istediğini de sözlerine ekledi.
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/hc7hdapf.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 12:46 TSİ 14 Ekim. 2009 Çarşamba
Alman Milli Takımı'nın Türk kökenli başarılı futbolcusu Mesut Özil, maçlardan önce milli marş söylenirken Kuran-ı Kerim'den ayetler okuduğunu söyledi.
Mesut, ''Kölner Express'' gazetesine verdiği röportajda, milli marşlar söylenirken ve maça çıkmadan önce Kuran-ı Kerim'den ayetler okuyarak dua ettiğini belirterek, ''Kuran'dan ayetler okumak bana güç veriyor. Bunu yapmadığım takdirde kötü bir hisse kapılıyorum'' dedi.
Türkiye'nin Dünya Kupasına katılamamasına da üzüldüğünü dile getiren başarılı futbolcu, ''Alman taraftarlar şimdi bana şans diliyorlar. Eğer Türk taraftarlar da bunu benim için yaparlarsa mutlu olurum'' ifadelerini kullandı.
Mesut, Alman Milli Takımı'yla oynadığı ilk resmi maçtan sonra çok övülmesinin kendisi üzerindeki etkisinin sorulması üzerine, ''Ben hala eski Mesut'um. Sahada olduğumda mutlu oluyorum. Oyuna gaz vermek istiyorum. Fazla övülmek beni şımartmayacaktır. Bir süre sonra tanınmaktan dolayı dışarıda rahat dolaşamamak beni rahatsız etmez. Benden gelip imza isteyenlere imza vermek benim için bir şereftir'' diye konuştu.
Alman Milli Takım kaptanı Michael Ballack ve savunma oyuncusu Philip Lahm'ın kendisine ''maçlarda sürekli arkasında olduklarını'' ifade ettiklerini aktaran Mesut, Ballack'ın ''Ön tarafta özgürsün. İstediğin gibi hareket et'' dediğini kaydetti.
GÜNEY AFRİKA HAYALİ
Güney Afrika Cumhuriyeti'nde düzenlenecek 2010 Dünya Futbol Şampiyonası'na katılmayı hayal ettiğini belirten Mesut Özil, ''Katılmak istiyorduk ve bunu başardık. Sağlıklı ve istikrarlı kalmam gerekir. O zaman orada oynayacağımı düşünüyorum'' şeklinde konuştu.
Modern futbolda klasik oyun kurucuların etkisinin azaldığının belirtilmesi üzerine, genç takımlardayken de oyun kurucu olarak oynadığını ve bu mevkiyi sevdiğini anlatan Mesut, top kendisindeyken sürekli atağa çıkmayı düşündüğünü ve çabuk düşünerek karar vermesi gerektiğini vurguladı.
Mesut, Bild gazetesine yaptığı açıklamada da, İspanya'nın Barcelona takımını çocukluğundan bu yana çok beğendiğini, her zaman iyi oyunculara sahip bir takım olduğunu belirtti.
''Werder Bremen'den size yapılan 5 yıllık sözleşmeyi şimdilik reddettiniz. Sizi yakında Barcelona formasıyla mı göreceğiz?'' şeklindeki soruya karşılık Mesut, şimdilik bunun söz konusu olmadığını belirterek, ''Ancak bu benim hayalim. Bunun için daha çok çalışmam lazım'' cevabını verdi.
BaGa TaRKaN
15.Ekim.2009, 19:12
Aman Eksik Olsun Mesut:icon_twisted: Alman Marşınıda Bir An Önce Öğrende Bizle Alakan Kalmasın Artık İstemiyoruz Seni Kimliğindeki Türk İbaresinide Çıkart O Sana Artık Yakışmaz:mad:
SAİT71
15.Ekim.2009, 21:06
Ben zaten bunu Türk olarak görmüyorum. Alman zırhlısı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir kere ben başka milli takım için ve orada oynayan her ne kadar Türk kimliğide olsa bir oyuncu için şans felan dilemem. Bana ne başka milli takımdan bana ne oradaki oyuncunun şansından felan..
Sheriff
20.Ekim.2009, 06:03
Bende Türk kimliği yok diye biliyorum.
Şu dakkadan sonra zaten yapacağı başka birşeyi yok. İkinci Mehmet Scholl olur artık.
Alicanfmfan
20.Ekim.2009, 06:09
Bizde Alman Marşında , Mesut'a küfürler okuyoruz :D
BuRiBuRi
20.Ekim.2009, 06:21
Bunu Marco söylemiş olsaydı büyük tepki verecektim:) Onun için Mesut'un yaptığınıda tepki gösteriyorum.
xxvolkan09xx
20.Ekim.2009, 07:25
herkes cocuga düsman kesilmis. biraz sucu isleyeni degil sucu isleteni bakmak lazim.
neyse insallah basarili olur
Sheriff
21.Ekim.2009, 05:40
Düşman kesilmedim ben kendi adıma ama Türk asıllı birilerini başka milli takımlarda görmek tabi hoş değil.
En teknik oyuncusu Ballack olan Alman Milli takımında rahatlıkla banko oynar ve başarıdan başarıyada koşar muhtemelen. Bizim ortasahamız zengin, Mesut olsada olmasada farketmez yokluğu büyük etki yaratmaz.
BuRiBuRi
21.Ekim.2009, 06:05
Düşman kesilmedim ben kendi adıma ama Türk asıllı birilerini başka milli takımlarda görmek tabi hoş değil.
En teknik oyuncusu Ballack olan Alman Milli takımında rahatlıkla banko oynar ve başarıdan başarıyada koşar muhtemelen. Bizim ortasahamız zengin, Mesut olsada olmasada farketmez yokluğu büyük etki yaratmaz.
Mesut forvet değil mi?
Sheriff
21.Ekim.2009, 06:39
Hayır değil, hücuma dönük ortasaha oyuncusu. Lincoln, Elano tarzı oyuncu..
titates1
29.Ekim.2009, 23:20
Mesut niye suçlu anlamıyorum tabiki Alman takımı seçmesi çok doğal , orda doğmuş , büyümüş , ekmeğini orda kazanmış , orda futbolcu olmuş , bir yerlere gelmiş o takımı seçmesinden daha doğal bir şey yok ...
Oghuse
29.Ekim.2009, 23:42
İstersen çiftetelli oyna bizi alakadar etmez diceksin, haber bile yapmayacaksın..
KaF KeF
10.Kasım.2009, 22:54
Daha önce Barcelona ve Fenerbahçe'de de forma giyen Robert Enke'nin, bu öğleden sonra yaşama gözlerini yumduğu açıklandı.
Hannover 96 Başkanı Martin Kind, 32 yaşındaki kalecileri Robert Enke'nin bu öğleden sonra hayatını kaybettiğini açıkladı.
Goal ve Ligtv
El Barto
10.Kasım.2009, 22:55
Nasıl yahu? :icon_confused:
Neden olduguna dair bir bilgi yok mu?
KaF KeF
10.Kasım.2009, 22:57
bir virüse baglı tanımlanamayan bir hastalıgı var diyorlardı ama Alman polisi galiba intihar diyormuş..
El Barto
10.Kasım.2009, 22:58
Evet bir kaç yerde okudum şimdi intihar deniyormuş. Gece gece şaşırtıcı bir haber oldu.
Alicanfmfan
10.Kasım.2009, 23:08
Hadi ya :s
El Barto
10.Kasım.2009, 23:09
Trenin altına atlayarak intihar ettiği söyleniyor. Ne kadar doğrudur bilemem.
KaF KeF
10.Kasım.2009, 23:11
Ölümün Almanya'nın küçük bir kasabası olan Neustadt'ta yerel saatle 18:25 sularında gerçekleştiği bildirilirken; Enke'ye tren çarptığı öğrenildi.
Enke'nin ölüm sebebi henüz resmi olarak açıklanmazken, Morgenpost Online, olayın intihar olduğunu iddia ediyor. Gazetenin haberinde, Hannover polis teşkilatından bir yetkilinin "Enke kendini bir trenin önüne attı" dediği iddia ediliyor.
Daha önce Barcelona forması da giyen, 2003-2004 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan; ancak çıktığı ilk maçta takımı İstanbulspor'a 3-0 kaybederken yaptığı hatalar yüzünden sarı lacivertlilerden gönderilen Enke, 32 yaşındaydı.
Almanya Milli Takımı'nın da formasını giyen Enke, üç yıl önce, doğuştan gelen bir kalp rahatsızlığı sebebiyle 2 yaşındaki kızı Lara'yı kaybetmişti.
Corpus
10.Kasım.2009, 23:13
Campylobacter denilen bir bakteri sebep olmus. ciftlik hayvanlarindan gecen bir bakteri oldugu bilgisi var. kendisi ailesiyle birlikte bir ciftlikte yasamaktaydi muhtemelen buradan kapti.
Buda biryerde yazılan yorum . ne kadar doğru bilemem.
tombul taho
10.Kasım.2009, 23:13
trenin çarpması istemeyerek olacak bişey değildir gibi geliyor. yani bir arabanın çarpması gibi olmaz. bi şekilde sizi ya birinin raylara atması ya da sizin raylara atlamanız gerekir.
o yüzden intihar gibi duruyor. ama yazık olmuş tabi. birden öldüğünü duyunca çok şaşırdım açıkçası. çok da genç daha. yazık...
Universal
10.Kasım.2009, 23:15
Şok oldum. :S Hayata bak, neleri getireceği belli olmuyor. Şuan şok geçirdim.
ThersoN
10.Kasım.2009, 23:23
şaşırdım üzüldüm ilginç..
MyLifer
10.Kasım.2009, 23:25
Çok üzüldüm, çeşitli spekülasyonlar var. İlk maçında 3 gol yiyip gönderilişini hatırlıyorum. Football Manager'de de çok iyi kalecilik yapmışlığı vardır bana... :/
tombul taho
hannover'da yılın kalecisi seçil, almanya milli takımı'nda forma giy sonra dedikleri doğruysa trenin önüne atla ve intihar et... vay anasını be birader..
Ahmet Göktaş
Acayip kötü oldum :( Herşeyin istediğin gibi be adam neden yaparsın ki :(
ForsakeN
10.Kasım.2009, 23:29
Şok oldum. Kötü oldum yav.
Ahmet Göktaş
10.Kasım.2009, 23:34
http://meinsport.de/Photo/0/0/Enke_245.jpg
ForsakeN
10.Kasım.2009, 23:34
Huzur içinde yatsın.
Lara'nın Babası Enke
Yolun bizim buralara düşmeden bir sezon önce Galatasaray'a karşı oynamıştı Barcelona formasıyla. Sırf kısa süren İstanbul macerası bile futbol dünyamızın ne kadar acımasız olduğunun göstergesidir. İstanbulspor'un 3-0 kazandığı maç ilk ve tek maçıydı Fenerbahçe kalesinde. Rijkaard'ın Barcelona'nın başına geçtiği, Rüştü'nün de Katalan kulübüne transfer olduğu sezon. İşin doğrusu, M.Gladbach'da yaptığı çıkışın ardından dünyanın en iyi kalecilerinden biri olacak denilen bu adamın kariyeri düşüşe geçmiş, memleketine dönmüştü. Ait olduğu yerde de toparlamıştı Hannover 96 kalesinde. Yakın zamanda bir enfeksiyon kaptığı haberini okumuştum. 32 yaşındaki bu adam artık yok. İntihar etmiş. Onu bu karara götüren futbol kariyeri mi? Sanmıyorum. Yakalandığı hastalık mı? Emin değilim. Bildiğim Enke artık, doğduğunda kalbi delik olan ve 2 yaşında hayatını kaybeden kızı Lara'nın yanında... Huzur bulsun....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aceto'dan alıntı
tarikko
10.Kasım.2009, 23:39
Çok üzüldüm gerçekten şok oldum yahu :icon_frown:
Bu arada Maraton'un başlığı ne öyle yahu: "Fenerbahçe'nin milli kalecisi intihar etti" ;)
eXcitinG
10.Kasım.2009, 23:43
VaLLa resmen şok geçirdim. Çok üzüLdüm :(
GodfatheR
10.Kasım.2009, 23:44
İnanamıyorum :(
tombul taho
10.Kasım.2009, 23:56
ligtv, enke'nin fenerbahçe'deyken istanbulspor maçında yediği goller yayınladı. ilk gol hariç yediği hatalı bi gol yok bence. neden fenerbahçe yönetimi karşılıklı olarak fesh etti bilen varmı? yani baktığınız zaman her kalecinin yiyebileceği golleri yemiş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
golleri izlemek için:
http://ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=63814
Sekopej
11.Kasım.2009, 00:02
O dönemde kaleciliğine değil, Fenerbahçe'ye yabancı kaleci alınmasına tepki vardı, bir de Rüştü 1. kaleci olarak Barcelona'ya giderken Barcelona'nın 3. kalecisinin transfer edilmesine taraftar kızıyordu. Artı genç kaleci oynayacaksa bu neden elimizdeki gençler değil diye de tepki vardı.
Üstelik hemen gelip 2-3 gün sonra maça çıkması, diğer kalecilerin yok sayılması ve yenilen 3 gol, taraftarı olduğu gibi, bu kaleci konusunda ısrarcı olan Daum'a karşı Aziz Yıldırım'ı da kızdırmış olacak ki gönderildi.
Duyunca şok oldum, Fenerbahçe tarihinin en az kontrat süresine sahip olan bir oyuncusu olarak hep hatırlanacak sanırım, üzüldüm.
Melekovic
11.Kasım.2009, 00:10
Her şey istediği gibi denmiş de o hayatın malesef dışardan görünen yüzü oluyor, içeriye bakarsak belkide çok kişinin dayanamayacağı acılar çekmiş ve belkide çoğu kişiye göre fazlasıyla dayanmış. Kötü şeyler geldi mi sırayla gelir bazılarına, Enke de o kadersizlerden,bir türlü toparlanma imkanı bulamamış. Yeterince çabalamış,o an kendini kapıp koyuvermemiş,ama hayat böyle bir şey,o an ne olduysa, yurtdışı kaynaklarında da doğrulanmamasına rağmen polis olarak intihar olarak bildirildi yazıyor, tamam olmuyor demiş olabilir.O kadar şeye dayandın keşke daha da dayansaydın büyük kaleci diyebilmekten başka bir şey gelmiyor elimden.
Artık ne zaman birine bir şey olsa basınımız şuranın oyuncusuydu şöyleydi böyleydi demeyi bırakacak, adam vafat etmiş,dolu dolu kariyeri var,bazı kanallar temcit pilavı gibi Fenerbahçe ile sahaya çıkıp yediği golleri gösterip duruyor, hatırasına ayıp.
Nocna Mora
11.Kasım.2009, 00:17
Bir dönem Fenerbahçe (http://www.milliyet.com.tr/index/Fenerbahce) forması da giyen kaleci hayatını kaybetti. 32 yaşındaki kalecinin intihar ettiği üzerinde duruluyor.
Alman futbolu, milli bir futbolcudan gelen şok haberle sarsıldı. 2003-2004 sezonunda bir maçlığına Fenerbahçe (http://www.milliyet.com.tr/index/Fenerbahce) forması giyen Hannover (http://www.milliyet.com.tr/index/Hannover) kalecisi Robert Enke, hayatını kaybetti.
TREN (http://www.milliyet.com.tr/index/tren) Mİ ÇARPTI İNTİHAR MI ETTİ?
Daha önce Benfica, Barcelona (http://www.milliyet.com.tr/index/Barcelona), Fenerbahçe gibi ekiplerin formasını giyen Enke'ye Neustadt adlı bir kasabada tren çarptığı belirtilirken, alman polisi intihar üzerinde duruyor.
Yerel polis yetkilileri, Enke'nin kendini trenin önüne attığını düşündüklerini ifade ediyor. Olayın şokunu yaşayyan Hannover başkanı Martin Kind, "Ne diyeceğimi bilemiyorum, Olayın nasıl olduğunu bilmiyorum ama maalesef Robert artık hayatta değil" dedi.
2 YAŞINDAKİ KIZINI KAYBETMİŞTİ
2006'da 2 yaşındaki kızını doğuştan gelen bir kalp rahatsızlığı (http://www.milliyet.com.tr/index/kalp%20rahatsizligi) nedeniyle kaybeden 32 yaşındaki futbolcu (http://www.milliyet.com.tr/index/futbolcu), büyük bir yıkım yaşamış, eşi sayesinde hayata tutunmuştu.
Hannover'deki müthiş performansıyla Almanya (http://www.milliyet.com.tr/index/Almanya)'da yılın kalecisi de seçilen Enke, 8 kez Alman milli takımının kalesini korumuştu.
Çok üzüldüm ya :(
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neustadt am Rubenberge geçitinde trenin önüne atmış kendini,makinistin durumuda iyi değil şok geçirmiş,haberi bu akşam iş yerinde aldım,komaya düşmemesi için uğraşıyorlarmış.
bi yerde okudum...
garydelgadov
11.Kasım.2009, 01:12
Her evde azan kaynar.BazıLarında et,bazıLarında dert kaynar.Kim biLir ne sorunLarı vardı da intihar etti...
ALLah rahmet eyLesin ne diyeLim...
KaPaLı
11.Kasım.2009, 10:13
Allah Allahh sabah sabah şok oldum habere bak. Ne kadar bizde oynamasada kalmadığı için pişmanlık duymuştum Hannover'de oynadığı oyundan sonra. Hırslanmış ve yeteneğini göstermişti. Ama hayat bu ne zaman ne yapacağı belli olmuyo.
Allah rahmet eylesin..
0Zan Bey
11.Kasım.2009, 10:27
Gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm.Allah rahmet eylesin..
SAİT71
11.Kasım.2009, 10:45
ŞAşırtıcı ve üzücü. Belkide Kızını çok özlüyordu bilemeyiz.. :(
Fernando Gago
11.Kasım.2009, 12:25
İlgiç bir durum ya kariyerinin zirvesindeyken kendi canına kıymış ..
GeNç KaRTaL
11.Kasım.2009, 13:05
Bende şaşırdım haberi ilk gördüğümde.Acaba başka bir Enke'mi diye düşündüm ama değilmiş.Allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır versin..
Sheriff
11.Kasım.2009, 13:25
Çok şaşırdım, Üzücü bir haber..
BaFraLı
11.Kasım.2009, 15:03
Yuh !.Şok oldum ya.Allah Rahmet Eylesin.
TuNdRaLoWeR
11.Kasım.2009, 16:08
Unutan namert olsun!
Haberi okulda duydum, o an kilitlenip kaldım adeta..
BaGa TaRKaN
11.Kasım.2009, 16:11
Ne Olursa Olsun Fenerden Geldiği Günün Ertesinde Apar Topar Kontratının Feshedilip Gönderilmesini Hiçbir Futbolcu Kötüde Olsa İyide Olsa Haketmiyor. o Yüzden O da Bişekilde Hayatını Sürdürüp Yaşamaya Çalışıyordu Sorunları Dertleri Demekki O Kadar Fazlaydı ki Altından Kalkamadı. Allah Gani Gani Rahmet Eylesin. Yüce Rabbim Herkese Hayırlı Ölüm Nasip Etsin. Amin.
Flawless Victory
11.Kasım.2009, 16:34
Bakteri=Tren ? Anlamadım hangisi ama üzücü bir haber.
Addolorato
11.Kasım.2009, 17:26
Kendisini tren'in önüne atıp intihar etmiş. Üzüldüm iyi bir kaleciydi..
scar face
11.Kasım.2009, 17:29
Hayat çok enteresan gerçekten arkada bıraktıkları da var tabi onları da unutmamak lazım..
Herkes gibi bende cok üzüldüm
xxvolkan09xx
12.Kasım.2009, 09:46
Mesut niye suçlu anlamıyorum tabiki Alman takımı seçmesi çok doğal , orda doğmuş , büyümüş , ekmeğini orda kazanmış , orda futbolcu olmuş , bir yerlere gelmiş o takımı seçmesinden daha doğal bir şey yok ...
nuri,hamit,halil ve yildirayda almanyada dogdu, almanyada futbolcu oldular ama onlara görülen ilgi mesuta gösterilmedi. daha dogrusu fatih terim göstermedi. almanlar her hafta mesutu telefonla arayip ikna etmeye calisirken bizimkiler maalesef 1-2 kez aramis okadar. neyse olan oldu, bence mesut hata yapti ama yukardada dedigim gibi hep hata yapana degil yaptirana bakmak lazim
KaPaLı
12.Kasım.2009, 09:53
Malik Fathi için öyle bir oyuncu varmı diyen Fatih Terim değilmiydi. Almanlar bütün Türk oyuncularla yakından ilgileniyolar. Ama biz kendi evlatlarıma sahip çıkmıyoruz. Serdar Taşçı konusunda ne kadar ısrarcı olundu ? Serdar Alman milli takımının as oyuncusu.
tombul taho
12.Kasım.2009, 11:38
bir de mektup bırakmış galiba. böyle bi haber de okumuştum. ama mektubun içeriği saklanıyormuş. özel olduğu için ailesi paylaşmak istememiş sanırsam.
Nocna Mora
12.Kasım.2009, 11:44
Evet bnde okudum mektup bıraktığı haberini
KaPaLı
12.Kasım.2009, 11:59
Robert Enke'nin trajik intiharının ardından akıllara daha önce hayatına son verenler geldi. Ancak dikkati çeken bir şey ise eskiden Barcelona'da oynayıp sonradan intihar edenlerin sayısının bir hayli fazla olması.
Robert Enke de Fenerbahçe'ye gelmeden önce Barcelona'nın formasını giymiş, 2008-09'da da Almanya'da yılın futbolcusu seçilmişti.
Gerçekte trajik olaylar olsa da Katalan ekibinde 1899'da forma giyen Joan Gamper, 1930'da 52 yaşında intihar etmişti. Barcelona'nın Ricardo Zamora, Josep Samitier ve Paulino Alcanatra gibi ilk altın çağına tanıklık eden ve beş kez de kulüp başkanlığı yapan Gamper, Katalan ekibinin kurulmasını sağlayan isimdi.
Ferenc Puskas'la birlikte 1950'lerin "Mucize Macarlar" ekibinde yer alan ve Barcelona formasını da giyen Sandor Kocsis, Barcelona'da yedi yıl forma giymişti. Macaristan'ın Wembley'de İngiltere'yi 6-3 yendiği maçta da forma giyen Kocsis daha sonra lösemi ve mide kanserine yakalanmıştı. 1979'da Barcelona'daki hastanede tedavi görürken dördencü kattan düşerek yaşamını yitirmişti. O zaman kazara düştüğü söylense de intihar yorumları daha çok akıllara gelmişti. Macar ve Barcelona efsanesi öldüğünde 52 yaşındaydi.
Daha yakın tarihlerde ise Sergi Lopez Segu intihar eden bir diğer Barcelonalı futbolcu oldu. Daha çok Sergio olarak tanıdığımız ve Barcelona formasını 1987-91 yılları arasında giyen futbolcu 39 yaşında intihar etmişti. Barcelona'nın Johan Cruyff'la 1989'da Samdporia'yı finalde yenerek kazandığı Avrupa Kupa Galipleri Kupası final maçında da oynayan Sergio, daha sonra Mallorca ve Zaragoza formaları giydi. Ayağındaki sakatlığın ardından boşanan Sergio psikolojik sorunlar yaşadı ve 2006'da 39 yaşında kendini bir trenin önüne atarak yaşamına son verdi. Sergio eski Valencia ve Barcelona'nın ortasahasında görev yapan Gerard Lopez Segu'nun ağabeyiydi.
Bazı futbolcuların gerçek ölüm nedenleri ise gizliliğini koruyor. Örneğin Avusturyanın efsane ismi Matthias sindelar. İki dünya savaşı yılları arasında Avusturya bir süreliğine dünyanın en iyi takımı olarak gösteriliyordu. "Harika takım" olarak bilinen Avusturya mili takımı 1931-32 yılları arasındaki 20 aylık dönemde 14 maç üstüste yenilmedi. "Futbolun Mozart"ı olarak adlandırılan Sindelar'ın önderliğindeki ekip üstüste galibiyetler alırken, Naziler'in 13 mart 1938'te Avusturya'yı işgalinin ardından her şey değişti. Sindelar, Almanya için oynamayı reddederken 1939'da kız arkadaşıyla yaşadığı Viyana'daki apartmanında karbon monoksit zehirlenmesinden hayatını yitirdi. Bazıları 35 yaşında ölen Sindelar'ın intihat ettiğini dile getirirken diğerleri de Naziler tarafından öldürüldüğünü açıkladı. Gerçek ise bilinmiyor.
Adli tıp "kaza" olarak açıklasa da bazıları Arsenal'in golcüsü Paul Vaessen'in intihar ettiğini öne sürdü. 1980'de Arsenal formasıyla 18 yaşındayken Avrupa Kupa Galipleri Kupası yarı final maçında Dino Zoff'un koruduğu Juventus kalesine bir gol atan ve takımını finale taşıyan Vaessen'in futbol yaşamı da çabuk bitti. Sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kalan Vaessen, çareyi ilaçlarda buldu. Daha sonra ise banyoda aşırı dozda eroinden dolayı ölü bulundu. O benzersiz yaşamıyla dikkat çekti. Bir İngiliz kulübünün ilk kez Juventus'u yenmesini sağlayan golü attı, alkolik, hırsız, alkol bağımlısı, saldırgan, eşine kötü davranan, altı kez bıçaklanan, polisi döven biriydi. Öldüğünde ise 39 yaşındaydı.
Roma'nın efsane oyuncularından Agostino Di Bartolomei öldüğünde 39 yaşındaydı. Onun da ölümü şüpheliler arasında yerini aldı.
Francesco Totti ve Giuseppe Giannini'den öncü Roma'nın gurur kaynağı Bartolomei'ydi. Kulüpteki 15 yılında 308 maç oynamış, 66 gol kaydetmiş ve 146 maça da kaptan olarak çıkmıştı. Roma'nın 1983'teki şampiyonluğunda önemli rol oynayan Bartolomei, ertesi yıl Avrupa Kupası final maçında yenildikleri Liverpool maçında karşılaşmanın en iyi ismiydi. Di Bartolomei, Liverpool yenilgisinin 10. yıldönümünde düşdtüğü finansal zorluklar nedeniyle kalbinden kendini vurdu.
İngiltere'de yaşamına kıyan üst düzey futbolcuların başında şüphesiz Justin Fashanu gelir. 1998'de 37 yaşında hayatına kıyan Justin Fashanu, günümüzde en çok da eşcinsel olduğunu açıklayan üst düzey ilk futbolcu olarak akla geliyor. 1970'ler ve 80'lerin başlarında Norwich City formasını giyen Fashanu, 1981'de Nottingham Forest'a 1 milyon pound'a imza atarken, bir takıma 1 milyon pound'a transfer olan ilk siyahi oyuncu oldu.
Forest menajeri Brian Clough'un Fashanu'nun eşcinsel olduğunu öğrenmesinden sonra kariyeri düşüşe geçti. 1998'de Amerika'da 17 yaşındaki bir erkek çocuğuna cinsel tacizden dolayı suçlandı. İngiltere'ye döndükten bir süre sonra Fashanu suçsuz bulunacaktı golcü oyuncu intihar etmişti ve cebinde "sonunda huzuru bulacağım" notu yazılıydı.
FIFA Dünya Kupası finallerinde ise oynayan bazı futbolcular da intihar ederek yaşamlarına son verdi. Kore/Japonya'da düzenlenen 2002 Dünya Kupası finallerinde Türkiye maçında yedek kaleci olarak görev yapan Lester Morgan, Amerika 94'te görev yapan Bolivyalı ortasaha oyuncusu Ramiro Castillo, Batı Almanya 74'te oynayan İskoç Eric Schaelder ve 1950-62 finallerinde dört kez finallerde forma giyen Brezilyalı kaleci Carlos Jose Castilho da yaşamına son veren futbolcular oldular. Robert Enke'nin de 2010 finallerinde kadroya çağrılmasına kesin gözüyle bakılıyordu.
footballer33
12.Kasım.2009, 15:24
3 sene önce, 2 yaşındaki bebeğini kaybetmişti. Sanırım o zamanlardan beri süregelen psikolojik sorunları var. Allah rahmet eylesin.
KaPaLı
12.Kasım.2009, 17:02
Robert Enke, önceki gün önce 3 yıl evvel ölen kızı Lara'nın mezarına gitti. Ardından 200 metre kadar yürüyüp kendisini hızla gelen trenin altına attı
Trenin altına atlarak intihar eden Hannover kalecisi Robert Enke'nin ölümündeki sis perdesi sürüyor.
32 yaşındaki file bekçisinin intihar etmeden önce bir mektup bıraktığı ortaya çıktı. Alman polisi, mektupta ne yazdığı konusunda bilgi vermezken, Enke'nin yaşamına son verdiği geçitin 2006 yılında iki yaşında iken kaybettiği kızı Lara'nın mezarından sadece 200 metre uzaklıkta olduğu belirlendi.
Kalbinden rahatsızlığı nedeniyle çok küçük yaşta yaşamını yitiren Lara'nın mezarına her gün gittiği öğrenilen Enke, daha önce Alman basınına, "Lara'nın mezarına gittiğimde rahatlıyorum. Sanki yanımdaymış gibi hissediyorum. Ama bazen çok canım yanıyor" açıklamasında bulunmuştu.
LARA'YA KAVUŞMAYI SEÇTİ
2003 yılından bu yana psikolojik tedavi gören Robert Enke, kurtarmak için büyük uğraş verdiği kızı Lara'yı 2006 yılında kaybedince çok büyük acı yaşamıştı.
Deplasmanda olmadığı her gün mutlaka Lara'nın mezarına gidip saatlerce vakit geçiren Enke önceki gün biricik yavrusuna kavuşmayı seçti.
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs106.snc3/15366_324528475340_123158995340_9882697_7047319_n. jpg
Nedvedmania
12.Kasım.2009, 19:06
Niyeyse Enkenin türkiyedeki zamanını çok az hatırlıyorum. Sanki 1-2 gün gelip gitmiş gibi geliyor.
Haberi bugün gördüm şaşırdım. Yazık olmuş
KanaKe
12.Kasım.2009, 19:18
zaten fazla durmadi 1 mac oynadi
SAİT71
12.Kasım.2009, 19:56
13 gün mü ne kalmış ülkemizde. Yazık etmiştik enke ye. yediği gollerde suçsuzdu..
Nedvedmania
12.Kasım.2009, 20:43
He o yüzden demekki :)
Alicanfmfan
30.Kasım.2009, 00:49
Yine Kießling yine şov
Stuttgart'ı 4-0 maglup ettiler , Eren ve Kießling (3) golleriyle , Dzeko-Grafite ikilisini andırıyorlar bana , Kießling fm deki profili asla hak etmiyor.
KaPaLı
30.Kasım.2009, 09:51
Bu Eren'i kaçırdığımıza yanalım biz. Adam yerden - havadan uzaktan her yerden atıyo. Fena oyuncu.
Fernando Gago
05.Aralık.2009, 03:12
Werder Bremen'de forma giyen Türk asıllı futbolcu, 2009 yılının on birine aday gösterildi. Adayalr arasında yer alan bir başka isim ise Mircea Lucescu.
UEFA, 2009 yılının on birine aday olan futbolcuların listesini açıkladı. Listede Werder Bremen forması giyen Mesut Özil de yer aldı.
Almanya Milli Takımı forması giyen Türk asıllı futbolcu, sol açık bölgesinde aday gösterilirken; rakipleri arasında Ryan Giggs (Manchester United), Andrey Arshavin (Arsenal), Andres Iniesta (Barcelona) ve Franck Ribery (Bayern Münih) yer alıyor.
Teknik direktör adayları arasında ise Türk futbol severlerin yakından tanıdığı Mircea Lucescu yer alıyor. Shakhtar Donetsk'i çalıştıran Rumen hocanın rakipleri ise Josep Guardiola (Barcelona), Laurent Blanc (Bordeaux), Alex Ferguson (Manchester United) ve bir dönem Samsunspor'u da çalıştıran Horst Hrubesch (Almanya 21 yaş altı) bulunuyor.
Del Piero_10
14.Aralık.2009, 16:47
Ballack, Mesut Özil’in Werder Bremen’den büyük bir takıma gideceğine inanıyor
Almanya’nın kaptanı Michael Ballack, milli takımda birlikte oynadığı Mesut Özil'in, Juventus'a transfer olan Diego gibi Werder Bremen'de kalmayacağını düşünüyor.
Chelseali futbolcu, Kicker dergisine yaptığı açıklamada, Mesut'un gelişmesine bu şekilde devam etmesi durumda büyük bir takıma gideceğini belirterek, ''Bremenliler bunu duymak istemeyecek, ancak Diego'dan sonra Bremen'den ayrılarak büyük bir takıma gidecek futbolcu Mesut Özil olacak'' dedi.
Fernando Gago
14.Aralık.2009, 18:33
Bu sezon son sezonu bence . . .
KanaKe
14.Aralık.2009, 18:45
Zaten sözlesmesi 2011 yilinda bitiyormus ve yenilemeye sicak bakmiyormus büyük ihtimalle Dünya Kupasi'ndan sonra satarlar.
KaPaLı
15.Aralık.2009, 10:09
Adamlar zaten şimdiden hazırladılar. Marko Marin'i aldılar Mesut'un gitme ihtimaline karşı.
TuNdRaLoWeR
15.Aralık.2009, 15:21
Kalırsa bana göre Werder tarihine geçer kalmazsa futbol :)
I3esiktas
15.Aralık.2009, 20:54
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hoffenheim'ın forvet oyuncusu Demba Ba ve defans oyuncusu Marvin Compper domuz gribi oldu.
Hoffenheim Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, vücutlarında ''Pandemik A H1N1'' virüsüne rastlanan ve tedbir amaçlı karantinaya alınan Demba Ba ve Marvin Compper, takımdan ayrı çalıştı.
Ba ve Compper, 19 Aralık Cumartesi günü Stuttgart ile yapılacak ilk yarının son lig maçında forma giyemeyecek.
Del Piero_10
16.Aralık.2009, 12:57
Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness, Ribery ile sözleşme yenilenmemesi hâlinde, Fransız yıldızı satacaklarını ifade etti.
Bayern Münih Başkanı Uli Hoeness, yaptığı açıklamada, Fransız yıldız Franck Ribery'yi,sözleşmesini yenilemediği takdirde satış listesine koyacaklarını söyledi.
Muencher Abendzeitung'ta yer alan haberde, Uli Hoeness'ın, "Eğer Ribery ile ilkbaharda sözleşme yenileyemezsek, onu takımda tutmak mantıksız olacak. Çünkü sözleşmesi 2011'de bitiyor" ifadelerini kullandığı belirtildi.
Real Madrid ve Chelsea'nin yakından ilgilendiği bilinen yıldız futbolcu için istenen bonservis bedelinin ise 50-60 milyon avro civarında olduğu tahmin ediliyor.
Franck Ribery'nin, yaklaşık 3 ay süren sakatlığının ardından, bu hafta oynanacak Hertha Berlin karşılaşmasıyla sahalara dönmesi bekleniyor.
SAİT71
16.Aralık.2009, 13:42
Münih Ribery e küçük geliyor, İspanya yada EPL'ye gitmeli.
Fernando Gago
16.Aralık.2009, 18:25
Ribery'nin son sezonu bu Artık açık ve net
tarikko
16.Aralık.2009, 18:50
Seneye büyük ihtimalle Real'e gidecektir..
GeNç KaRTaL
16.Aralık.2009, 19:30
Real Madrid alır bu sefer sanırım.
Fernando Gago
17.Aralık.2009, 18:32
Bayer Leverkusen'in Yunan forveti Theofanis Gekas, Bundesliga'nın ikinci yarısında, ligde sıkıntılı günler geçiren Hertha Berlin'de kiralık olarak forma giyecek.
Birkaç gündür konuşulan transfer gerçekleşti: Bundesliga'nın dibine demir atan Hertha Berlin, Theofanis Gekas'ı Bayer Leverkusen'den sezon sonuna kadar kiraladı. Başkent ekibi, sezon sonunda Yunan golcüyü kalıcı olarak kadrosuna katma opsiyonuna da sahip.
Transfer bugün Hertha Berlin tarafından duyurulurken, teknik direktör Michael Preetz'in "Bayer Leverkusen ve Theofanis Gekas ile transferde anlaşmaya vardık. Theofanis bize çok şey katacak" dediği öğrenildi.
Hertha antrenörlerinden Friedhelm Funkel de eski Bundesliga gol kralına övgüler yağdırarak, "O, gerçekten çok iyi bir golcü. Ayrıca çok hızlı. Takımımızı oldukça güçlendirecek" dedi.
29 yaşındaki golcü, Yunanistan Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 10 golle Gol Kralı olmuştu.
tarikko
20.Aralık.2009, 15:42
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hertha Berlin, Schalke'nin Gürcü orta saha oyuncusu Levan Kobiashvili'yi transfer etti.
Küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Hertha Berlin'den yapılan açıklamaya göre, 32 yaşındaki Kobiashvili ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. Berlin temsilcisi küme düşmezse Kobiashvili'nin sözleşmesi 2 yıl daha uzatılacak.
Kadrosunu güçlendirmek isteyen Hertha Berlin'de yönetim, geçen hafta da Bayern Leverkusen'in Yunan forvet oyuncusu Theofanis Gekas'ı sezon sonuna kadar kiralamıştı.
Bundesliga'da çıktığı 17 maçta 6 puan alabilen Hertha Berlin, dün de Bayern Münih'e deplasmanda 5-2 yenilmişti.
nannar
20.Aralık.2009, 15:48
sıradan bir oyuncu artık :)
nerazzuri
20.Aralık.2009, 16:03
Geçen sezon şampiyonluk mücadelesi veren Herta ne hallerde.
Pantelic'in yokluğu bu kadar mı belli olur eheh :)
BeeTLeJuiCe
20.Aralık.2009, 16:15
Eski halinden eser olmasada frikikleri hala can yakan bir oyuncu. Levan Hertha için transfer. Bakalım Schalke satıyor oyuncuları ama birilerini alacak mı yoksa alt yapıdan oyuncularlamı yetinecek.
ekurcenli
28.Aralık.2009, 08:23
Hey gidi hertha berlin hey :;)
TuNdRaLoWeR
28.Aralık.2009, 16:52
Gol kralı..Kurtarır mı ki 6 puanlık Hertha'yı? Bence kurtarmaz, Pantelic var huzur var Pantelic yok huzur (gol) yok; bkz: 17 maç 13 gol.
Alicanfmfan
29.Aralık.2009, 00:20
Gekas'ta kiralana kiralana bir hal oldu.
tarikko
31.Aralık.2009, 09:46
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'in Fransız futbolcusu Frank Ribery konusunda İspanya'nın Real Madrid kulübüyle anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Almanya'da yayın yapan özel bir televizyon kanalına bağlı bir internet sitesindeki haberde, Bayern Münih ile Real Madrid'in geçen Ağustos ayında Hollandalı futbolcu Arjen Robben'in Alman ekibine transferi sırasında Ribery'nin transferi için de anlaştıkları iddia edildi.
Haberde, 26 yaşındaki yıldız futbolcunun 55 milyon Avroya gelecek yazdan itibaren eflatun-beyazlı takımda forma giyeceği öne sürüldü.
2011 yılında Bayern Münih ile olan sözleşmesi sona eren Ribery, daha önce Real Madrid'de oynamak ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini belirtmişti.
Sporx
Fernando Gago
01.Ocak.2010, 11:07
Alman ekibi Schalke 04, Valencia'nın golcüsü Zigic ile ilgileniyor.
Alman gazetesi TZ, Schalke'nin Valencialı Nikola Zigic'i izlemeye aldığını öne sürdü.
Kevin Kuranyi'nin takımdan ayrılması durumunda hücum hattına takviye yapmayı planlayan Schalke'nin ilk hedefi Zigic olacak.
2007 yılında Racing Santander'den Valencia'ya transfer olan Sırp oyuncu Zigic de, takımında fazla forma şansı bulamadığı için düzenli olarak oynayabileceği bir yere gitmek istiyor.
Valencia'nın Zigic için 8 milyon avro civarı bir bonses ücreti isteyeceği konuşulurken, Schalke'nin amacı bu parayı daha aşağıya çekebilmek.
BeeTLeJuiCe
01.Ocak.2010, 17:16
Ebbe Sand gittiğinden beri bir türlü yerini dolduramadı Schalke. Larsen, Kuranyi ile olmadı, Zigic'inde iş yapmayacağını düşünüyorum.
Fernando Gago
05.Ocak.2010, 21:02
Schalkeli golcü, devre arasında bir başka Bundesliga takımına transfer olabilir.
Bundesliga ekiplerinden Hamburg'un, Schalke'de forma giyen golcü oyuncu Gerald Asamoah ile yakından ilgilendiği öğrenildi.
Bild gazetesinin haberine göre Gelsenkirchen ekibinde genellikle yedek bekleyen 31 yaşındaki oyuncu, forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor.
Perulu golcüsü Paolo Guerrero'nun yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatmasının ardından forvet arayışlarına hızlandıran Hamburg, Asamoah'ı kadrosuna katarak bu açığı kapatmayı planlıyor.
Ancak bu transfer için kısıtlı bir bütçe ayıran Hamburg, Schalke'nin istediği rakama göre hareket edecek.
tarikko
05.Ocak.2010, 23:03
Asamoah'ı beğenmiyorum ben..Iyi bir transfer olmaz bence..
KanaKe
06.Ocak.2010, 01:50
Fena oyuncu degil hücuma alternatif olur.
KaPaLı
06.Ocak.2010, 09:33
Tek numarası Hızı :/ Başkada bir numarası yok. Elia varken Asamoah gibi aynı karakterde adamı almak akıllıca değil.
Del Piero_10
08.Ocak.2010, 17:48
Schalke'nin Brezilyalı oyuncusu Rafinha'nun kulübünden ayrılabileceği öğrenildi.
Alman basını, Rafinha'nın 14 milyon avroluk bir bonservis bedeliyle Schalke'den ayrılabileceğini iddia etti.
Bild'de yer alan habere göre 24 yaşındaki oyuncuyla en yakından ilgilenen kulübün Juventus olduğu öğrenilirken, Wolfsburg, Real Madrid ve Milan da talipliler arasında gösteriliyor.
Brezilyalı savunmacının menajeri Roger Wittmann konuyla ilgili olarak, "Rafinha harika bir oyuncu ve yaklaşık iki yıldır Avrupa'dan teklifler alıyor. Geleceğine Felix Magath karar verecek" diyerek topu tecrübeli hocaya attı.
Kulübüyle sözleşmesi 2011 yılının sonunda sona erecek olan Rafinha'nın iyi bir teklif karşılığı Schalke'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
NisRoc
11.Ocak.2010, 06:23
Eh yani ayrılsın artık.
Del Piero_10
20.Ocak.2010, 20:29
Bayern Münih'in efsane file bekçisi Oliver Kahn, eski takımının Gianluigi Buffon'u transfer etmesini istiyor.
Bayern Münih'in unutulmaz file bekçisi Oliver Kahn, Juventus'un başarılı kalecisi Gianluigi Buffon'un transfer edilmesi gerektiğini belirtti.
Sport Bild'e açıklamalarda bulunan Alman file bekçisi, "Bayern Münih'te bir yetkim olsa, ilk yapacağım iş Gianluigi Buffon'u transfer etmek için çalışmak olur. Büyük başarılara imza atmak istiyorsanız, kalenizi Buffon gibi bir isme emanet etmeniz gerekir" dedi.
Buffon'un ilerlemiş yaşının sorun olmayacağını belirten Kahn, "31 yaşında olması büyük bir sorun değil. Genç bir kalecinin, Bayern'deki baskıyı kaldırması zor" diye konuştu.
Dünya'nın en iyi kalecilerini sıralayan Kahn, "Real Madrid'den Iker Casillas ve Chelsea'den Petr Cech şuanda dünyanın en iyileri. Alman kaleciler Rene Adler ve Manuel Neuer de çok iyi yoldalar" şeklinde konuştu.
SAİT71
20.Ocak.2010, 22:41
Buffon= Juve, Juve=Buffon.. Adam 2. lige düşünce bile bırakmadı bundan sonrada bırakmaz. O bir efsane.. Hemde juve ile birlikte yan yana anılan bir efsane.. Şahsen Buffon deyince aklıma nedved geliyor nedense.. :D
TR.CaPTaiN
24.Ocak.2010, 01:13
http://img402.imageshack.us/img402/1333/mnistelrooyjubel.jpg (http://img402.imageshack.us/i/mnistelrooyjubel.jpg/)
Hamburg, Nistelrooy’u bitirdi
Galatasaray’ın da gündemine gelen Real Madridli golcü Ruud van Nistelrooy, Hamburg ile anlaştı.
Bundesliga ekiplerinden Hamburg’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Real Madrid’in Hollandalı golcüsü Ruud van Nistelrooy ile anlaşıldığı açıklandı. Alman ekibi, tecrübeli oyuncu için kulübüne bonservis bedeli ödemeyecek.
Nistelrooy transferinin kendisini çok sevindirdiğini belirten Hamburg Teknik Direktörü Bruno Labbadia, oyuncunun bonservis bedeli ödenmeden transfer edilediğini söyledi.
Hamburg’a transfer olmanın kendisini mutlu ettiğini belirten Nistelrooy, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, “Hedefleri olan güçlü bir ekibe geldim. Benim de hedeflerim var. Transferimde büyük pay sahibi olan Labbadia ve Hoffmann’a teşekkür ederim” dedi.
Tottenham, Stoke City ve Galatasaray gibi kulüplerden gelen teklifleri geri çeviren Hollandalı oyuncu, ülkesinin Dünya Kupası kadrosuna dahil olmak için Almanya’da iyi bir performans sergilemek istiyor.
Goal
Nedvedmania
24.Ocak.2010, 01:23
Bizimkiler neden almadı acaba ?
Sheriff
24.Ocak.2010, 01:32
Dünyadaki en iyi bir kaç bitiriciden birini aldılar..
scar face
24.Ocak.2010, 02:01
Vagner Love,Ruud harika forvet hattı..
HooijDonk07
24.Ocak.2010, 02:01
Çok iyi sezon geçireceğini sanmıyorum.Ada'ya gitseydi daha iyi oynardı.
TR.CaPTaiN
24.Ocak.2010, 02:06
Vagner Love,Ruud harika forvet hattı..
Burak Vagner Love için devreye son anda Flamengo girdi ve bildiğim kadarıyla Vagner Love Flamengo'ya gitti. Adriano-Vagner Love :} Petric & RVN ikilisi de fena olmadı.
scar face
24.Ocak.2010, 02:08
Valla biliyorsun Kaptan finallerden ötürü uzak kaldık futboldan :)
Olsun Mladen Petric ve Ruud hattı da iyidir..
Sheriff
24.Ocak.2010, 02:13
İbisevic ne oldu desem çokmu abes kaçar :n:
GeNç KaRTaL
24.Ocak.2010, 02:23
Çok iyi bir transfer.Bonservis bedeli ödenmeden alınmış hem de.Çok iyi valla.
Bonservis verilmeden alınması ilginç..R.Madrid en azından 3-5 milyon euroya satabilirdi.
KaPaLı
24.Ocak.2010, 09:24
Tam Almanların tarzına uygun oyuncu. Bitirici vuruşları mükemmel.
Birde sabah birşey okudum Real Madridte 68 maça çıkmış Ruud ve 46 gol atmış. Neredeyse maç başına 1,5 gol.
Redrum
24.Ocak.2010, 11:00
Bizimkiler neden almadı acaba ?
Geldi da almadık mı :)
Addolorato
24.Ocak.2010, 11:05
Birde sabah birşey okudum Real Madridte 68 maça çıkmış Ruud ve 46 gol atmış. Neredeyse maç başına 1,5 gol.
46 maçta 68 gol atsaydı öyle olurdu. 1.5 maç başına 1 gol atıyor.. :D
KaPaLı
24.Ocak.2010, 11:07
Birde sabah birşey okudum Real Madridte 68 maça çıkmış Ruud ve 46 gol atmış.
Off sabah dalgınlığı :D 1 maçta 1 gol neredeyse diyecektim :)
tarikko
24.Ocak.2010, 19:20
Müthiş transfer..Hemde bonservissiz..
Schalke 04'de forma giyen Halil Altıntop'un, sezon sonuna kadar Eintracht Frankfurt takımına kiralandığı bildirildi.
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/halilaltt%C4%B1ntop.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 23:44 TSİ 26 Ocak. 2010 Salı KÖLN - Almanya Birinci Futbol Ligi Bundesliga takımlarından Schalke 04'de forma giyen Halil Altıntop'un, sezon sonuna kadar Eintracht Frankfurt takımına kiralandığı bildirildi.
Alman Bild gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde, Schalke 04 kulübünden transfer izni alan Halil Altıntop'un Eintracht Frankfurt takımıyla uzatma opsiyonlu sezon sonuna kadar anlaştığı belirtildi.
Halil'in Schalke 04 takımının teknik direktörü Felix Magath'ın maçlarda üçüncü tercihi olduğunu ifade eden Bild gazetesi, Eintracht Frankfurt teknik direktörü Michael Skibbe'nin istediği forvete kavuştuğunu yazdı.
Bild gazetesi ayrıca Skibbe'nin Lincoln ve Theofanis Gekas'ın transfer edilememesi nedeniyle üzgün olduğunu, ancak Halil'in transferiyle yeniden sevinmeye başladığını ifade etti.
Halil Altıntop'un Eıntracht Frankfurt'un haftasonu FC Köln ile yapılacak karşılaşmada forma giyip giymeyeceğinin henüz belli olmadığını belirten gazete, Halil'in her mevkide oynayabilecek türden bir futbolcu olduğunu ifade etti.
RaSenGan
27.Ocak.2010, 00:32
Yazık olmuş Halil'e..Konu yeri yanlış bu arada :)
evet doğru alıştım delgado mesut bakkal derken:D
Taşınmış zaten:)
Bu arada artık türkiyeye dönmesini istemem
Ama pek seçenek kalmadı galiba:(
Ahmet Göktaş
27.Ocak.2010, 00:46
Schalkede oynayacak kalitede değildi zaten.
sananes
27.Ocak.2010, 01:17
dünyanın en iyi kalecisi yorumuna gelince buffonu bi yere koyarım digerlerini bi yere ikinci lige falan düştük de ondan sonra buffon biraz az anılır oldu yoksa buffon hala bir numara...bayernin de gücü yetmez buffona yani bundesligaya gelmez en basiti
Flawless Victory
27.Ocak.2010, 01:19
Parasını sanki kendisi verecek, eski futbolcular böyle boş boş konuşmaz mı.. :D
Sheriff
27.Ocak.2010, 01:55
Konuyu olması gereken yere taşıdım.
Forma giyecek olması önemli tabi kiralık gitmesi ona bişey kaybettirmez. Sonuçta çok çok profesyonel bir isimden bahsediyoruz.. Yolu açık olsun, çok karakterli bir isim.
GeNç KaRTaL
27.Ocak.2010, 03:06
Barcelona alamadı,Bayern nasıl alsın Kahn.:icon_smile:
SAİT71
27.Ocak.2010, 05:46
bir türlü beğenemediği bir oyuncu. Yeterli gelmiyor bana.. İnşallah kiralık gitmek ona dahada yarar.
KaPaLı
27.Ocak.2010, 09:25
Kahn olmaz ya :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ocak.2010, 22:41
Bayern Münih'in parası yetmez Buffon'u almaya...Zaten yetse bile Buffon Juventus'a o kadar bağlı ki kendisi gitmez Bayern'e :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Ocak.2010, 22:42
Yanlış yaptı bence Halil :( Schalke'de kalmalıydı kiralık gideceğine...
Sanki Pazardan Yarım Kilo Üzüm İstiyormuş Gibi Rahatça Buffon'u Alın Yaa İyidir Tarzında Söylemiyor Mu Koparıyor Beni :D :zuhaha
Fernando Gago
28.Ocak.2010, 23:48
Bari Türkiye'ye gelseydin ..
Since-1907
28.Ocak.2010, 23:52
Buffon'un Juve'den ayrılması artık çok zor hatta bana kalırsa imkansız..
KaPaLı
29.Ocak.2010, 10:12
Bu anlaşma kiralama değilmiş. Kontratını feshetmiş Schalke yönetimi. 6 aylığına anlaşmış Frankfurt'la.
Del Piero_10
01.Şubat.2010, 17:21
Sevilla'nın ilk 11'inde yer bulmakta zorlanan Fildişi futbolcu, Almanya'nın Hannover takımına kiralandı.
Bundesliga'da küme düşme mücadelesi veren Hannover, Sevilla'dan Arouna Kone ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. Fildişili oyuncu, yeni kulübüyle sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
Devre arasında teknik direktör değişikliğine giderek Mirko Slomka ile anlaşan Alman ekibi, takıma takviye yaparak ligde tutunmanın yollarını arıyor.
Roy Makaay ve Gerald Asamoah'ı gündemine getiren Hannover yönetimi, transferin son gününde fikir değiştirerek bir dönem Galatasaray'ın da transfer etmek istediği, Sevilla'da fazla forma şansı bulamayan 26 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna kattı.
Golcü oyuncu, Didier Ya Konan ve Constant Djakpa'nın ardından Bundesliga ekibinde forma giyen üçüncü Fildişili olacak.
Del Piero_10
01.Şubat.2010, 17:22
Bayern Münih, genç Mehmet Ekici ile profesyonel sözleşme imzaladı.
Bayern Münih'in altyapısından yetişen Mehmet Ekici, kulüp ile profesyonel sözleşme imzaladı.
Kulübün internet sayfasında yer alan haberde, Mehmet ile 2011 yılı ortasına kadar sözleşme imzalandığı bildirildi. Bayern Münih'in A Takımı ile birlikte kamp için Dubai'ye giden Mehmet Ekici'nin şimdilik bir süre 3. ligde tecrübe kazanmayı sürdürmesi isteniyor.
Mehmet, Mehmet Scholl'un teknik direktörlüğünü yaptığı Bayern Münih'in genç takımında, bu sezon şu ana kadar 8 gol atmış durumda.
Ahmet Göktaş
01.Şubat.2010, 17:35
II.Mehmet Kahkaha
İyi oyuncu potansiyeli var.
Fernando Gago
01.Şubat.2010, 18:28
Unutulup gitmişti :) Form yakalaması zor görünüyor Bakalım 4 5 ayda ne yapacak
TR.CaPTaiN
01.Şubat.2010, 18:53
Negredo, Fabiano, Kanoute'nin olduğu takımda forma şansı azdı, ayrılık kararı kendisi için iyi olmuş.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Şubat.2010, 14:48
Ribery sözleşme şartını açıkladı
Almanya'nın Bayern Münih takımının Fransız oyuncusu Franck Ribery, kulübüyle sözleşmesini uzatma kararının Bayern'in Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısına bağlı olduğunu söyledi.
Real Madrid ve Chelsea'nin kadrosuna katmak istediği Ribery, Alman ''Sport Bild'' dergisine yaptığı açıklamada, ''Şampiyonlar Ligi'nde alacağımız sonuç, doğal olarak kararımı etkileyecek. Takımın nasıl oynadığına baktığımızda şansımız olduğunu görüyoruz'' dedi.
Ribery, Bayern Münih takımının form tuttuğunda üst düzey futbol oynayabildiğini belirtti.
Bayern Münih ile Fiorentina, bugün Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Almanya'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın rövanşı 9 Mart'ta Floransa'da oynanacak.
Kaynak--->LigTv
Deus Dominus
17.Şubat.2010, 16:32
demekki ayrılıyor sezon sonu :) Fiorentina'yı bile geçip geçemeyecekleri konusunda şüpheliyim.
nerazzuri
17.Şubat.2010, 16:34
Bayern gibi bir takıma yakışmıyor zaten. Real Madrid doğru tercih olacaktır, Granero'dan kurtulabilir Madrid böylelikle =)))
TR.CaPTaiN
17.Şubat.2010, 16:59
Robben'in Bayern'i sırtlaması Ribery'nin satışını kolaylaştıracaktır. Bu sefer ayrılacak gibi gözüküyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Şubat.2010, 17:06
Bencede sezon sonu ayrılacak...Real bu sefer alacaktır Ribery'i :)
tarikko
17.Şubat.2010, 19:03
Madrid alacak bencede sezon sonu..
Fernando Gago
17.Şubat.2010, 19:37
Son senesi Bayern'de bunu herkes biliyor artık :)
KaPaLı
18.Şubat.2010, 09:33
Bayern gibi bir takıma yakışmıyor zaten. Real Madrid doğru tercih olacaktır, Granero'dan kurtulabilir Madrid böylelikle =)))
ahahahaha nerde o günler :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
21.Şubat.2010, 10:41
Bayern'i İlkay durdurdu
Bundesliga'da oynadığı son 9 maçı kazanan Bayern Münih'i durduran isim genç bir Türk oldu. Nürnberg'e konuk olan Bayern, öne geçtiği maçta İlkay Gündoğan'ını durduramayınca sahadan 1 puanla ayrıldı ve galibiyet serisini devam ettiremedi. Zorlu maçta Bayern'in golü 38. dakikada Müller'den gelirken, Nürnberg, 54. dakikada İlkay ile bu gole cevap verdi ve mücadele 1-1 sona erdi. Böylece Bayern, 9 maç sonra puan kaybetmiş oldu.
Günün diğer maçlarında şu sonuçlar alındı:
Köln 1 - 5 Stuttgart
Borussia Dortmund 4 - 1 Hannover
Hamburg 0 - 0 Eintracht Frankfurt
Mainz 0 - 0 Bochum
LigTv
Deus Dominus
22.Şubat.2010, 21:33
bakarsınız Man.City alır :D
ThersoN
24.Şubat.2010, 15:42
Ribery'nin tarzını sevmiyorum çok konuşuyor
ozaniel
25.Şubat.2010, 00:34
Guardiola Ribery'iyi istediğini söylemişti. Barcelona yine rüya sezon geçirirse Ribery bu kadroda olmak için Barcelona'yı Real'e tercih edebilir.
Alicanfmfan
25.Şubat.2010, 00:43
Adam neydi ne oldu be...Şimdide havalardan ucuyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Şubat.2010, 10:24
Nuri'nin golü yetmedi !..
Bundesliga'da haftanın en önemli karşılaşmalarından biri Schalke ile Dortmund arasındaydı. Ruhr derbisi olarak adlandırılan bu müsabakada gülen taraf 2-1'lik sonuçla Schalke olurken, Dortmund'un tek golüne milli futbolcumuz Nuri Şahin imza attı.
Karşılaşamın ilk yarısı 0-0 sona ereken, ikinci yarıya Dortmund milli futbolcumuz Nuri Şahin'in penaltıdan attığı golle başladı. İkinci yarının başında bulduğu bu golle öne geçen Dortmund oyunu daha fazla kendi sahasında kabul etmeye başladı. Schalke ise seyirci desteğini arkasına alarak beraberlik golünü bulmak için karşı kaleye yüklenmeye başladı. Ev sahibi ekibin bu baskısı da meyvesini verdi ve Benedikt Höwedes'in 66. dakikada kafayla attığı gol maça eşitliği getirdi. Karşılaşmanın kalan bölümleri ise büyük bir heyecana sahne olurken, 83. dakikada sahneye çıkan Rakitiç attığı golle takımına 2-1'lik galibiyeti getirdi.
Bu sonucun ardından Schalke puanını 48'e yükseltirken, Dortmund 39 puanda kaldı.
LigTv
KaPaLı
27.Şubat.2010, 10:33
Dün çok zevksizdi maç. Taraftarlar biraz iyi olsa yine izlenirdi ama onlarda kötüydü. Ben izlerken uyuyup kalıyodum nerdeyse.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Şubat.2010, 00:17
Yine Heynckes, yine rekor
Bundesliga lideri Bayer Leverkusen, sahasında FC Köln ile golsüz berabere kalarak, ligde arka arkaya yenilmezlik rekorunu kırdı.
Ligde daha önceki rekora, 1988/1989 futbol sezonunda 23 hafta boyunca arka arkaya yenilmeyen Bayern Münih sahipti. Bayern Münih'in o dönemdeki teknik direktörü de bugün Bayer Leverkusen'in antrenörlüğünü yapan Jupp Heynckes'di. Leverkusen'de akşam saatlerinde oynanan maçta Bayer Leverkusen, FC Köln karşısında tüm çabalarına rağmen gole ulaşamadı, ancak toplam 50 puanla lig liderliğini korudu. Leverkusen'de oynayan Eren Derdiyok, karşılaşmada çok iyi bir performans sergiledi.
Münih'te Hamburg'a karşı mücadele edecek Bayern Münih, yine 49 puanla ikinci sıradaki yerini korurken, Borussia Dortmund'u kendi sahasında 2-1 yenen Schalke 04, 48 puanla 3. sırada kaldı.
Schalke 04-Borussia Dortmund karşılaşmasında, Benedikt Höwedes 67., Ivan Rakitic de 83. dakikada Schalke adına golleri kaydederken, Dortmund'da oynayan Nuri Şahin karşılaşmanın 47. dakikasında penaltıdan takımının tek golünü kaydetti. Hamburg 40 puanla 4., Dortmund da 39 puanla 5. sıradaki yerini korudu.
Hertha-Berlin'i sahasında 2-0 yenmeyi başaran Hoffenheim, 32 puanla 9. sıraya yükselirken, Berlin 15 puanla ligin sonunda kaldı. Hoffenheim'ın gollerini 35. dakikada Demba Ba ve maçın uzatma dakikalarında Vedad İbisevic kaydetti.
Werder Bremen, deplasmanda Mainz 05'i 2-1 yenerek 38 puanla 6. sıradaki yerini korudu. Karşılaşmanın ilk golü 31. dakikada Bremenli Tim Borowski'den geldi. Mainz, Aristide Bance'nin 45. dakikada attığı golle 1-1'lik beraberliği yakalamasına rağmen Bremen, 50. dakikada Sebastian Prödl'in golü ile durumu 1-2 yaptı ve deplasmandan 3 puan alarak ayrıldı. Maçın 79. dakikasında Bremenli Mesut Özil, yerini Jensen'e bıraktı.
Stuttgart, sahasında Eintracht Frankfurt'u 2-1 yenerek 34 puanla 8. sıraya yükselirken, Frankfurt 35 puanla 7. sıradaki yerini korudu. Karşılaşmada Frankfurt, Benjamin Köhler'in 39. dakikada attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen, 41. ve 45. dakikalarda Cacau'nun gollerine engel olamayınca deplasmandan yenilgiyle ayrıldı. Frankfurt takımında 56. dakikada, golün sahibi Köhler oyundan alınırken yerine Ümit Korkmaz girdi.
Borussia Mönchengladbach, sahasında Freiburg ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz berabere sonuçlanan karşılaşmanın ilk golü 56. dakikada Freiburglu Demba Cisse'den geldi. Mönchengladbach, bu gole 72. dakikada Roel Brouwers ile karşılık verdi ve maç berabere sonuçlandı.
Bochum ile FC Nürnberg'in golsüz berabere kaldığı karşılaşmanın 86. dakikasında Nürnbergli oyuncu İlkay Gündoğan oyundan çıktı, yerine Marek Mintal girdi. 87. dakikada Nürnbergli forvet Albert Bunjaku, hakemle tartışınca önce sarı, ardından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Ligin sonunda 18 puanla FC Nürnberg, 17 puanla Hannover ve 15 puanla Hertha Berlin bulunuyor.
Bundesliga'da 24. hafta karşılaşmalarında bugün alınan sonuçlar şöyle:
Hertha Berlin - Hoffenheim: 0-2
Mainz 05 - Werder Bremen: 1-2
Stuttgart - Eintracht Frankfurt: 2-1
Borussia Mönchengladbach - Freiburg: 1-1
Bochum - FC Nürnberg: 0-0
Bayer Leverkusen - FC Köln: 0-0
LigTv
Homer J.S
03.Mart.2010, 18:38
Puan durumuna kolay ulaşılabilmesi açısından bir konu açıyorum.. Her hafta güncel olmasına özen göstereceğim.
Bundesliga 24. Hafta Puan Durumu
http://i48.tinypic.com/3343iua.jpg
Homer J.S
10.Mart.2010, 18:44
Bundesliga 25. Hafta Puan Durumu
http://i42.tinypic.com/mwdr3c.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Mart.2010, 17:39
Kiessling Leverkusen'de kaldı
Bundesliga'daki şampiyonluk yarışında Bayern'in en büyük rakibi olan Bayer Leverkusen, golcü futbolcu Stefan Kiessling ile sözleşme yeniledi.
var wid=107,gid=2027;
Bayer Leverkusen Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, bu sezon ligde 16 gol atarak, gol krallığı yarışında ilk sırada yer almayı başaran Kiessling'in sözleşmesi 2015 yılına kadar uzatıldı.
Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı'nda yer alması beklenen Kiessling, konuyla ilgili açıklamasında, kulübünün formasını uzun yıllar daha giyecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
LigTv
//
Homer J.S
16.Mart.2010, 18:55
Bundesliga 26. Hafta Puan Durumu
http://i39.tinypic.com/23mstch.jpg
TR.CaPTaiN
20.Mart.2010, 18:47
Frankfurt 1-0 geride olduğu maçta 1 dakika içinde 2 gol atarak Bayern karşısında öne geçti.
uAburak89
20.Mart.2010, 18:51
Hay ben böyle işin, belki de hayatımda ilk defa Bayern'e güvendim, adamlar kuponumu yatırdı ya..
Homer J.S
21.Mart.2010, 22:59
Arkadaşlar merhaba.
Bugün yönetim olarak bir karar aldık. Dünyadan Futbol forumunda değişikliğe gideceğiz. Yeni bir sistem getireceğiz. Sistemde her hafta için yeni bir konu açılacak.
Örneğin:
Bundesliga 26. Hafta
Ve bu açılan başlık altında bir fikstür olacak, o haftaki maçlar o konuda konuşulacak, böylece daha düzenli olacak. O haftaki maçlar bittikten sonra konu kilitlenecek ve sabiti kaldırılacak. Bu sezon bitimine kadar bunu deneyeceğiz, sizlerden olumlu tepkiler alırsak devam edeceğiz. Tabi ki bunun bir kuralı var:
Konular yöneticiler tarafından açılacak.
Umarım yeni sistem hayırlı olur..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mart.2010, 19:18
"Bayern 3 kupayı da istiyor"
Bundesliga takımlarından Bayern Münih'in teknik direktörü Louis van Gaal, takımının bu sezon 3 kupa kaldırmak istediğini söyledi.
Hollandalı Van Gaal, basına yaptığı açıklamada, Bundesliga şampiyonluğunun Bayern'in en büyük amacı olduğunu, ancak Almanya Kupası'nı ve Şampiyonlar Ligi kupasını da almak istediklerini belirtti.
Van Gaal, ''Bundesliga'da lideriz. Almanya kupasında yarı finale çıktık. Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek finaldeyiz. Bu her Avrupalı takımın yakalayabileceği bir başarı değil'' dedi.
Bundesliga lideri Bayern Münih, Almanya Kupası'nda yarı finalde 2 gün sonra Schalke ile karşılaşacak. Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde de İngiltere'nin Manchester United takımıyla eşleşmişti.
LigTv
Fernando Gago
22.Mart.2010, 19:33
Zor çok zor
GeNç KaRTaL
23.Mart.2010, 12:58
2 tanesini alabilirler ama 3 tanesi çok zor bence de.Sanmıyorum başarabileceklerini.
Lionel Andres Messi
23.Mart.2010, 15:32
şampiyonlar ligini alacak kadro kapasitesi bayern münichte yok.boşuna heveslenmesinler derim.
Homer J.S
23.Mart.2010, 21:12
http://i39.tinypic.com/2lvxshh.jpg
Homer J.S
26.Mart.2010, 11:24
Bundesliga 27. Hafta Puan Durumu
http://i41.tinypic.com/v63fb5.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Mart.2010, 22:44
Sezon başında hernekadar tökezlesede Bayern klasını koydu bu haftalarda ortaya...Şampiyon Bayern olacaktır.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 16:29
"Kuranyi'ye ihtiyacımız var"
FIFA İcra Komitesi üyesi ve Bayern Münih Kulübü Onursal Başkanı Franz Beckenbauer, milli takım teknik direktörü Joachim Löw'den, golcü oyuncu Kevin Kuranyi'yi affetmesini istedi.
Beckenbauer, Bild gazetesinde yayımlanan köşe yazısında, Almanya Milli Takımı'nın, sorun yaşayan bireyler arasındaki ilişkilerden etkilenmemesi gerektiğini belirtti ve Kuranyi'nin tekrar milli takıma çağrılması çağrısında bulundu.
Yazısında, ''Milli takım hepimizin. Dünya Kupası'nı 4. kez kazanmak istiyoruz. Bunun için, Kuranyi dahil tüm üst düzey oyunculara ihtiyacımız var'' ifadesini kullanan Beckenbauer, bir futbolcuya ömür boyu milli takım yasağı getirilmesinin doğru olmadığını kaydetti.
Beckenbauer, Kuranyi'nin, şu an için Almanya'nın en iyi golcüsü olduğunu ve federasyon yetkililerinin, Löw ile masaya oturarak duruma çözüm bulmaları gerektiğini belirtti.
Kuranyi, Rusya ile 2008 yılında yapılan maçta yedek soyunmasına sinirlenerek devre arasında stadyumu terk etmiş ve teknik direktör Löw, milli takımı çalıştırdığı sürece bu futbolcuyu kadroya çağırmayacağını açıklamıştı.
Bundesliga ekiplerinden Schalke'de forma giyen Kuranyi, bu sezon 17 gol attı.
LigTv
Milli takımda bulunmanın en önemli yanlarından biri de, o ahlakı taşıyabilmededir. Bundan dolayı Löw haklıdır ve bence lafını yutmamalı ve Kuranyi'yi çağırmamalıdır. Gomez, Kissling, Klose, Podolski gibi çok önemli isimler vardır milli takımda. Bakın, aklıma gelen ilk 4 ismi yazdım. Forvette zaten maksimum böyle 3 adam oynatırsınız.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 17:33
Bence de Kuranyi o kadarda gerekli değil Milli Takım için.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:06
Werner Lorant 4. Lig'de!
Türkiye'de çok sayıda takımda teknik direktörlük görevinde bulunan Werner Lorant, Almanya 4. Liginin Kuzey Grubu (Regionalliga Nord) takımlarından Tennis Borussia Berlin'in sportif direktörü oldu.
Teknik direktör olarak bir dönem Fenerbahçe'de de görev yapan Lorant, yeni görevine sevindiğini belirterek, "Görev aldığım yerde başarılı olmak istiyorum" dedi.
Tennis Borussia Berlin'de fahri olarak görev yapacağını ifade eden Lorant, Tennis Borussia Berlin'in geleneği olan bir kulüp olduğunu ve gönüllü olarak yardım etmek istediğini kaydetti.
Lorant, hedefinin Tennis Borussia Berlin'i ikinci lige çıkarmak olduğunu söyledi.
Lorant'ın, maddi olarak zor durumda bulunan kulübe gelmesi için bir sponsorun aracı olduğu bildirildi.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:06
Ribery, Real'e göz kırptı!
Bayern Münih'in Fransız oyuncusu Franck Ribery, takımıyla sözleşmesini uzatmaması halinde İspanyol takımlarından birine transfer olacağını, ancak İngiltere'nin Chelsea takımına transfer olmayı düşünmediğini söyledi.
Ribery, Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamada, ''Bayern Münih'in sözleşmemi uzatma teklifini kabul etmezsem, kesinlikle İspanya'ya gideceğim. Henüz kesin kararımı vermedim. Birçok etkeni değerlendirmem lazım. Sadece kendim için değil, eşim ve çocuklarım için de bazı etkenleri göz önüne almalıyım'' ifadesini kullandı.
5 yıllık sözleşme imzalamak istediğini söyleyen Ribery, kararını gelecek haftalarda açıklayacağını belirtti.
Bayern Münih ile 2011'in Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Ribery'yi, aralarında Barcelona, Real Madrid ve Chelsea'nin bulunduğu çok sayıda kulüp transfer etmek istiyor.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:07
Arsenal'e talih kuşu kondu
Bayern Münih'in, Arsenal'in forvet oyuncusu Nicklas Bendtner için 15 milyon Sterlini gözden çıkardığı ileri sürüldü.
The People gazetesinin haberinde, Danimarkalı golcü oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Bayern Münih'in Arsenal'e 15 milyon sterlin teklif etmeye hazırlandığı iddia edildi.
Haberde, Alman kulübün Bendtner'i bir yılı aşkın bir süredir takip ettiği, forvet hattında sıkıntı yaşamayan Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'in transfere sıcak bakabileceği belirtildi.
Bu sezon 23 kez Arsenal forması giyen 22 yaşındaki Bendtner 8 gol attı.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mart.2010, 18:08
Van Bommel, Bayern'de kaldı
Bayern Münih, Hollandalı kaptanı Mark Van Bommel'in sözleşmesini 2011'e kadar uzattı.
32 yaşındaki Van Bommel, basına yaptığı açıklamada, bu sezon sonu sona erecek sözleşmesini uzatmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, ''Bu yıl ve gelecek yıl Bayern Münih ile kupalar kazanmak istediğini'' söyledi.
Bayern Münih'e 2006'da Barcelona'dan transfer olan Van Bommel, geçen sezon kaptanlığa getirilmişti. Van Bommel, Bundesliga'da 103 maçta 11 gol attı.
LigTv
Fernando Gago
29.Mart.2010, 18:30
Şuan gol kralı . Bu tip kişisel sorunlar milli takımlarda gözardı edilmeli bence .
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Mart.2010, 18:02
Ve Lehmann bırakıyor!
Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Stuttgart'ın, Almanya Milli Takımı'nda 61 kez forma giyen 40 yaşındaki kalecisi Jens Lehmann futbolu bırakıyor.
Lehmann, yaptığı açıklamada, sezonun sona erdiği 8 Mayıs'ta futbolu bırakacağını belirterek, yurtdışından gelecek teklifleri de kabul etmeyeceğini söyledi.
1989'da Schalke'de profesyonel futbola başlayan Lehmann, 9 yıl Schalke'de oynadıktan sonra 1998'de İtalya'nın Milan takımına transfer oldu. Milan'da sadece 5 maç oynayan Lehmann, 1999'da Dortmund'a geldi ve 2003'te Arsenal'e transfer oldu. Lehmann, Arsenal'de 5 yıl oynadıktan sonra geçen sezon başında Stuttgart'a transfer olmuştu.
61 kez Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Lehmann, 2006 Dünya Kupası ve 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Alman Milli Takımı'nın kalesini korudu.
Lemmann, Almanya Milli Takımı'nda son olarak, 1-0 İspanya'ya kaybettikleri 2008 Avrupa Şampiyonası finalinde forma giydi.
LigTv
Del Piero_10
31.Mart.2010, 10:37
http://i44.tinypic.com/qpnnfr.jpg
Schalke-Bayern Münih müthiş maç olur.Schalke kazanırsa büyük ihtimal şampiyon olur, Bayern kazanırsa ortalık toz duman olur.
meddah
31.Mart.2010, 13:05
Magath'ın Bayern'den kim bilir kaçıncı kez intikam alma fırsatı. Hani intikam soğuk yenir ya; ısıtılıp ısıtılıp tekrar yenir mi? Yeniyor işte.
meddah
31.Mart.2010, 14:50
28. Hafta
http://img534.imageshack.us/img534/6182/adszrs.jpg (http://img534.imageshack.us/i/adszrs.jpg/)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mart.2010, 17:50
Schalke kazanıp,şampiyonluğu bırakmayacaktır...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
31.Mart.2010, 17:59
Dzeko'dan ayrılık sinyali
Bundesliga takımlarından Wolfsburg'ta forma giyen Boşnak oyuncu Edin Dzeko, transfer olmak için birçok seçeneğinin bulunduğu söyledi.
Dzeko, Sportbild dergisine yaptığı açıklamada, Bundesliga'da başka bir takıma gidebileceğini belirterek, "Hiç bir zaman mutlaka İtalya'ya gideceğimi söylemedim. Birçok seçenek var. Bu seçenekler arasında İspanya, İngiltere ve Almanya'da var. Düzgün bir teklif gelirse ve futbol hayatım için önemli ise 'evet' derim" dedi.
Bir yıl önce çeşitli kulüplerden teklifler gelmesine karşın Wolfsburg'un kendisini bırakmadığını ifade eden Dzeko, Wolfsburg'ta kalmasının doğru bir karar olduğunu, ancak şimdi takımdan ayrılmak istemesi durumunda kendisine izin verileceğine inandığını kaydetti.
Wolfsburg'ta 2013 yılına kadarki dönemi kapsayan sözleşmesinde 31 Mart'a kadar kendisine 40 milyon Avro teklif edilmesi durumda ayrılabileceği şeklinde bir madde yer alan Dzeko, daha önce favori kulübü Milan'da oynamak istediğini söylemişti.
LigTv
ThersoN
31.Mart.2010, 18:12
Schalke kazanır!
nerazzuri
31.Mart.2010, 22:30
Çok para istiyorlar Dzeko için, 40m€'lar konuşuluyor. Bana göre maksimum 15m€.
Bakalım hangi takıma gidecek, Milan bir adım önde görünene göre.
killyou
31.Mart.2010, 22:34
Sezon sonu bir İngiliz klubune gidiceğini düşünüyorum.
KaPaLı
31.Mart.2010, 22:44
40 milyon € edecek birisi değil. Beslenmezse birşey yapabilecek oyuncu değil zaten. Tipik pivot santrafor. Bence onu Dzeko yapan Grafite'ydi.
Fernando Gago
01.Nisan.2010, 00:15
Pazarı düştü bence Dzeko'nun .. Dünya Kupasında da olamayacak . Astronomik rakam beklemesin Wolfsburg
Ahmet Göktaş
01.Nisan.2010, 00:17
Biz bile kimlere 30-40 milyon euro diyoruz, Dzeko en az 40 eder tabiiki.
Sheriff
01.Nisan.2010, 01:09
Kesinlikle eder Dzeko 40milyon. Verip almak lazım aslında.
Alicanfmfan
01.Nisan.2010, 01:13
Biz bile kimlere 30-40 milyon euro diyoruz, Dzeko en az 40 eder tabiiki.
Kimlere diyoruz , mesela ?
BaFraLı
03.Nisan.2010, 17:37
Schalke-Münih maçı harika oluyor.Dk 41 Münih 2-1 önde.Hamit çift sarıdan atıldı.
ThersoN
03.Nisan.2010, 20:40
Schalke kazanır dedik iyi ki oynamadım iddaada
Aşk-ı Şehir
03.Nisan.2010, 21:37
Hertha Berlin şu anda 3-0 önde Köln deplasmanında. Umarım ligde kalırlar...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Nisan.2010, 19:11
Wolfsburg 4 köşe!
Bundesliga'nın 29. haftasında Wolfsburg, Hoffenheim karşısında gol oldu yağdı. Bu sezon istikrarsız bir görüntü çizen Wolfsburg karşılaşma boyunca rakibine adeta nefes aldırmadı ve müsabakadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı Wolfsburg'a galibiyet gollerini getiren isimler; Edin Dzeko [2] Zvjezdan Misimovic ve Andrea Barzagli oldu. Wolfsburg bu galibiyetle birlikte puanını 43'e çıkarırıken, Hoffenheim 34 puanda kaldı.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Nisan.2010, 18:24
Adam yaralamayla suçlanacak!
Hamburg savcılığı, Hamburg'un Perulu forveti Paolo Guerrero hakkında Hannover'e karşı oynanan karşılaşmadan sonra bir taraftara şişe attığı suçlamasıyla soruşturma başlattı.
Hamburg Savcısı Bernd Mauruschat, soruşturma başlatıldığı yönündeki haberleri doğrulayarak, burada adam yaralama suçunun söz konusu olduğunu belirtti. Söz konusu taraftarın Guerroro hakkında suç duyurusunda bulunmadığını, savcılığın bu konuda kendisinin harekete geçtiğini ifade eden Mauruschat, olayla ilgili olarak, Guerrero'nun attığı içi dolu plastik şişenin tehlikeli madde olarak bir silah gibi kullanılıp kullanılamayacağının saptanması gerektiğini kaydetti. Guerrero hakkında Alman Futbol Federasyonu da inceleme başlatmıştı. Hannover ile oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçta 2. yarıda oyuna giren Perulu golcüyü bazı taraftarlar ıslıklamış, Guerrero, kendisine hakaret eden bir taraftara şişe atmıştı.
LigTv
BaFraLı
06.Nisan.2010, 18:29
Saha içindeki futbolcuya ayakkabı,para,pet şişe,çakmak,bozuk para at.Ondan sonra futbolcunun biride sinirlenip sana bulduğu bişeyi atsın,sonrada Futbolcu suçlu olsun.Çok saçma.Resmen sahadaki hakeme,futbolcuya yargısız infaz yapıyor taraftarlar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Nisan.2010, 20:03
Serdar'ın bedeli 20 milyon euro!
Bundesliga takımlarından Stuttgart'ta oynayan Alman Milli Takımı oyuncusu Serdar Taşçı, 20 milyon avroya başka bir takıma transfer olabilecek.
Sportbild dergisinde yer alan haberde, Serdar'ın Stuttgart'ta 2014 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen, 20 milyon avro ödeyen bir başka kulübün futbolcuyu transfer edebileceği ifade edildi.
Stuttgart Teknik Direktörü Christian Gross'un Bayern Münih'e karşı oynanan maçta Serdar'ı yedekte tuttuğu hatırlatılan haberde, Serdar'ın Stuttgart'ta kendisine yanlış davranıldığı düşüncesinde olduğu ve başka bir kulüpten teklif gelmesi durumunda takımdan ayrılabileceği kaydedildi.
LigTv
Knightmare
08.Nisan.2010, 09:36
Galatasaray'ın da gündeminde Serdar ama belirlenen bonservis bedeli çok yüksek. Bizim türk takımlarının karşılayabileceği düzeyde görünmüyor pek. Sezon sonunda ayrılacak gibi görünüyor bakalım kime gidecek :)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Nisan.2010, 19:57
Werder'de Özil umudu
Werder Bremen Menajeri Klaus Allofs, Mesut Özil'in, sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönünde herhangi bir işaret olmadığını söyledi.
Allofs, Kicker'e yaptığı açıklamada, Mesut'un sözleşmesinin uzatılması ile ilgili görüşmeler konusunda bir yol haritası çizdiklerini belirterek, ''Mesut'un yazın bizden ayrılacağı yönünde şu an herhangi bir işaret yok'' dedi. Şimdiye kadar yol haritasına uyulduğunu ifade eden Allofs, iki taraf için de iyi bir çözüm bulmaya çalıştıklarını kaydetti.
Allofs, Mesut ile Barcelona, Sevilla, Arsenal, Manchester United, Juventus gibi takımların da ilgilendiğinin hatırlatılması üzerine bu konuda yorum yapmak istemediğini söyledi.
Görüşmelerin ne zaman sonuçlanacağı yönünde bir tarih vermekten de kaçınan Allofs, bunun en erken zamanda olmasının iyi olacağını belirtti. Werder Bremen, Mesut'un 2011 yılına kadar olan sözleşmesini şimdiden uzatmak istiyor.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2010, 16:17
Özil Werder'de kalıyor
Almanya'nın Bild gazetesi, Werder Bremen'de forma giyen Alman milli takımının Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'in kulübüyle sözleşmesini 2012'ye kadar uzatacağını ileri sürdü.
Bild'in haberinde, sezonun ilk devresinde Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) en iyi oyuncusu seçilen 22 yaşındaki Özil ile özellikle İtalyan kulüplerinin ilgilendiği belirtildi. Habere göre, Werder Bremen kulübü yetkilileri, geçen yıl Brezilyalı Diego'ya yaptıkları teklifi Mesut Özil'e de götürdüler. Anlaşmaya göre Mesut Özil, büyük bir takımdan teklif gelmesi halinde gelecek sezon sonunda takımından ayrılabilecek.
Brezilyalı Diego, geçen sezon başında Bremen'den İtalya'nın Juventus takımına transfer olmuştu.
Mesut Özil, Bundesliga'da bu sezon 26 maçta 7 gol attı.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Nisan.2010, 23:43
Bayern kaçamadı
Schalke'nin puan kaybetmesiyle puan farkını açma şansı yakalayan Bayern Münih, Leverkusen ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak önemli bir fırsatı kaçırdı. Haftaya 59 puanla giren Van Gaal'ın ekibi böylece son 4 maça Schalke'nin 2 puan önünde girdi.
Bayern'in golünü 51. dakikada penaltıdan Robben atarken, ev sahibi bu gole Vidal ile karşılık verdi. Son dakikada Leverkusen, Kiessling ile çok önemli bir fırsatı harcadı, konuk ekip ise uzatmalarda Müller ile bir pozisyonda penaltı bekledi. Ancak iki takımın da istediği olmayınca mücadele 1-1 sona erdi. Bayern böylece 60 puana yükseldi, Leverkusen ise 54 puana çıktı.
(Ligtv.com.tr)
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Nisan.2010, 15:35
Rummenigge'den Ribery yorumu
Bayern Münih Kulübü Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, takımın Fransız futbolcusu Franck Ribery'nin sözleşmesini uzatacağını umuyor.
Rummenigge, Alman Die Welt gazetesine yaptığı açıklamada, gelecek sezonla ilgili değerlendirmede bulundu ve üst düzey bir takım kurduklarını, gelecek sezon çok şeyin değişmesine gerek olmadığını belirtti. Rummenigge, ''Son üç yılda çok yatırım yaptık. Elimizde yüksek miktarda ödeme yaptığımız bir kadro var. Amacımız maddi açıdan dengeli olmak'' dedi.
Gelecek yıl, geçmişteki Franck Ribery, Luca Toni ve Arjen Robben transferlerinde olduğu gibi yıldız oyuncuları transfer edemeyebileceklerini belirten Rummenigge, Ribery'in en çok birkaç hafta içinde Bayern Münih ile sözleşmesini uzatacağını umduğunu kaydetti.
Rummenigge, ''İyimserim, anlayışımıza uygun bir çözüm bulacağız. Ribery'nin sözleşmesinin uzatılması bizim için hep ilk öncelik oldu'' dedi.
Ribery'nin kulübüyle sözleşmesi 2011'de sona eriyor.
LigTv
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Nisan.2010, 17:25
Robben'den 79 milyon euro
Bayern Münih'in formda yıldızı Robben takımına hem saha içinde hem de saha dışında kazandırıyor. Hollandalı futbolcu lig, federasyon kupası ve şampiyonlar liginde attığı gollerle takımına 79 milyon euro kazandırdı.
Hollandalı futbolcu, Bayern Münih'i şampiyonlar liginde çeyrek ve yarı finale çıkaran golleri ile 26 milyon Avro, Alman Futbol Federasyonu kupasında attığı gol ile 5 milyon Avro gelir elde edilmesini sağladı. Robben ayrıca Bundesliga'da kritik maçlarda attığı gollerle Bayern Münih'in lider durumda olmasını sağlayarak TV ve taraftar gelirleri hesaplandığında toplam 79 milyon Avroluk bir kazanç getirdi.
Arjen Robben, şampiyonlar liginde Fiorentina ve Manchester United'a attığı goller ile takımının yarı finale çıkmasında başrol oynamıştı.
Alman Futbol Federasyonu kupasında Schalke ile oynanan maçta takımının bir üst tura çıkmasını sağlayan golü kaydeden Robben, Bayern Münih'e transfer olduğunda ödenen 24 milyon Avro'luk transfer ücretini de bu şekilde fazlasıyla ödemiş oldu.
LigTv
goosfraba
12.Nisan.2010, 17:28
Bu adamın bir dahaki durağı İnter olmalıdır bana göre.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Nisan.2010, 17:29
Bayern'de iyidir...:)
nekop
12.Nisan.2010, 17:58
Real böyle bir oyuncuyu(bide Sneijder'i) nasıl bu kadar basit fiyatlara sattı hiç anlayamıyorum.Ronaldo 94 ediyorsa bence Robben'de çok rahat 40 ederdi.