View Full Version : TBL Transfer Dosyası
uAburak89
05.Temmuz.2013, 22:38
Ismail Senol @ismailsenol
Galatasaray Liv Hospital, Barcelona'nın pivotu Nathan Jawai ile iki yıllık anlaşmaya vardı.
İyi midir ?
Cengo
05.Temmuz.2013, 22:52
Ismail Senol @ismailsenol
Galatasaray Liv Hospital, Barcelona'nın pivotu Nathan Jawai ile iki yıllık anlaşmaya vardı.
İyi midir ?
Çok iri. Hiç atletik değil. Kendi fiziğine göre çabuktur onu söyleyeyim. Orayı fiziği ile doldurur gibi görünür ama etkili bir savunması var denemez, yeterli değil. İkili oyunlarda fazlaca uyur. Şutu yoktur. Oyun zekası kısıtlı. Tamamlayıcı parça olur, ilk 5 pivotu olarak haz etmem. Sofoklis Schortsanitis ise çok ağır olmasına rağmen tam tersine mükemmel pivot oyunlarına sahiptir. Onun da fizik bitti gerçi ama ne olursa olsun Jawai'nin bir tık üstüydü. Neden Jawai anlamadım.
europeanconquer
05.Temmuz.2013, 22:57
Spanoulis'in ofise girişinin videosunu buldum: https://www.facebook.com/video/embed?video_id=540775285959204
Ben bile daha çok adam toplarım :n: O Galatasaray'a gelsinde seyirci görsün :0:
Zaten müspet bir ivme de ilerliyor transfer,her an ''Gelmezzzz'' twiti atılabilir malum şahıs tarafından :n:
C h A o S
05.Temmuz.2013, 23:02
Jawai ortada bir transfer.Ne iyi ne kötü.Arroyo-Planinic gibi oyuncular ile daha verimli olucaktır.Ergin Ataman'ın vardır bir bildiği diyebilirim sadece.
Şimdi asıl konu Macvan'ı gönderip 4 numaraya şutu olan bir uzun lazım.Davis tam bize göre.Banvit'ten koparabilirsek güzel olur.
E.Cartman
05.Temmuz.2013, 23:06
Jawai'nin oyununu bizim 1-2 numaralar belirler ancak Ndong'dan sonra ciddi bir seviye düşüşü yaşayacağımız kesin gibi. Erceg söylentileri var 4 numara için ah bi de Spa gelse :D
europeanconquer
05.Temmuz.2013, 23:19
http://img407.imageshack.us/img407/3559/kqz0.png
Ayrılda gel Spanoulis :( Kabul etme Olympiakos'u :(
Uzo'ysa bizde de Rakı var,Sirtaki'yse bizde de Çökertme var,Ayran var,Şiş kebap var,Çiğ köfte var,ayvası var,narı var,atamızdan yadigar bizde atabarı var,hey ! :(
byariff
05.Temmuz.2013, 23:20
spa oly ile anlasamamis haberleri geliyor ayrilda gel kabasakal :( acilen drogbanin devreye girmesi lazim..
Cengo
05.Temmuz.2013, 23:29
Bakıyorum da tüm Yunan kaynakları 4 yıllık bir sözleşme önerileceğini ama kararını açıklamasını beklediklerini söylüyorlar. Henüz hiç anlaşmamış haberi bulamadım.
europeanconquer
05.Temmuz.2013, 23:33
Ünal Aysal'ın karısı da Yunan zaten,bak kız almışız,kız da verdik zamanında,hadi be gülüm ayrılda gel :(
europeanconquer
06.Temmuz.2013, 00:27
http://www2.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/17347.php
Olympiacos
Son iki sezonun Euroleague şampiyonu Olympiacos'un antrenörlüğünü Georgios Bartzokas yapıyor. 2012 ve 2013 sezonlarında Final Four En Değerli Oyuncu ve 2013 Euroleague En Değerli Oyuncu ödüllerinin sahibi Vassilis Spanoulis'in Yunanistan ekibiyle sözleşmesi sona erdiğinden serbest oyuncu konumunda yer alıyor. Ligde şampiyonluğu Panathinaikos'a kaptıran Perperogluou, Papanikolaou'lu Olympiacos kadrosundan Kyle Hines, Pero Antic, Shermadini gibi isimleri kaybederken Acie Law ile sözleşme yenilemişti.
Sübliminal mesaj :(
Sirius Black
06.Temmuz.2013, 00:54
Nathan Jawai Galatasaray'da.
Cengo
06.Temmuz.2013, 01:04
Şu saat oldu, Angelopoulos kardeşler Vassilis Spanoulis ile hâlâ görüşüyorlarmış. Haber geldi şimdi. Ne konuşuyorlar ki bu kadar saattir?
Bu gece Olympiacos ile imzalarsa açıklanır. Yoksa herhangi bir açıklama gelmez artık.
E.Cartman
06.Temmuz.2013, 01:37
Murat Özyer canlı yayında daha anlaşmadık konuşuyoruz demiş Jawai için. Muhtemelen anlaştılar, Spa'dan haber bekliyorlar. Eğer Spa gelirse Jawai'de gelir. Çünkü Spa'nın maaşı için 5 numaraya en ucuz adamı alıyorlar. Eğer Spa gelmiyorum derse Krstic, Zaza, Lampe, Paul Davis, Bourosis'ten birinin gelmesini bekliyorum o bölgeye. Yani kurduğum düz mantığa yakın mantığa göre eğer Jawai açıklanırsa kabasakalda bizdedir beyler :D
Cengo
06.Temmuz.2013, 01:40
Olympiacos'un 3 yıllık sözleşmesine az önce imza attığı söyleniyor şu anda. (teyitsiz bilgi)
4 saatlik görüşmede sözleşme detaylarının tek tek görüşülmesi ve okunmasından başka bir şey konuşulamazdı herhalde.
europeanconquer
06.Temmuz.2013, 01:40
https://twitter.com/nikosvarlas/status/353266472207917057
Olimpiakos 3 yıl daha anlaştı diyorlar.
E.Cartman
06.Temmuz.2013, 02:28
Zaten o kadar da iyi değildi. Hem Arroyo varken ne işi var Spa'nın, benchte otururdu en fazla. (ÇARPILDI) :n::n:
C h A o S
06.Temmuz.2013, 13:01
Bogdanovic,Brooklyn Nets ile 3 yıllık sözleşme imzalamış.Çok büyük güç kaybetti Fenerbahçe Ülker.
Cengo
06.Temmuz.2013, 13:10
Bogdanovic,Brooklyn Nets ile 3 yıllık sözleşme imzalamış.Çok büyük güç kaybetti Fenerbahçe Ülker.
1.5 Milyon Euro'luk buy-out var. NBA için bu sezon 500 bin USD de olabilir bilemiyorum. Neden güç kaybetsin ki? Zaten yabancılar dağıldı şu an. Transferler belirler nasıl bir güç olacağını. Malik Hairston ile ilgileniliyordu zaten.
Henüz bir imza yok.
C h A o S
06.Temmuz.2013, 13:42
1.5 Milyon Euro'luk buy-out var. NBA için bu sezon 500 bin USD de olabilir bilemiyorum. Neden güç kaybetsin ki? Zaten yabancılar dağıldı şu an. Transferler belirler nasıl bir güç olacağını. Malik Hairston ile ilgileniliyordu zaten.
Henüz bir imza yok.
Geçen sene EL'de 16 sayı ortalaması ile oynamış birisinin kaybına "güç kaybı" rahatlıkla denilebilir.Takımın en önemli yabancı oyuncusu.EL'de belkide tek ayakta kalan adamı.En skoreri.
Örneğin senin EL konusunda Hairston ile yan yana yazdığın bir isim.Kesinlikle takımdaki en önemli silahını kaybetti Fenerbahçe Ülker.
Cengo
06.Temmuz.2013, 13:44
Geçen sene EL'de 16 sayı ortalaması ile oynamış birisinin kaybına "güç kaybı" rahatlıkla denilebilir.Takımın en önemli yabancı oyuncusu.EL'de belkide tek ayakta kalan adamı.En skoreri.
Örneğin senin EL konusunda Hairston ile yan yana yazdığın bir isim.Kesinlikle takımdaki en önemli silahını kaybetti Fenerbahçe Ülker.
Yerini dolduramazsan güç kaybı olur. Bogdanovic, Emir gibi savunmada dağınık yetenekler. Zaten geçen senenin en büyük problemi savunmaydı.
Kaliteli bir oyuncu gitti ama karalar bağlanacak bir durum yok. Obradovic varken düşünmeye bile gerek yok. Fazlası ile yeri dolar zaten.
C h A o S
06.Temmuz.2013, 14:08
Obradovic varken güçlü kadro kurulacaktır elbet ancak rakibimizden Bojan gibi bir oyuncunun gitmesine sevindim.
Banvit,Rowland ile sözleşme imzalamış.Banvit için harika bir transfer.Eurocup'ta izlediğim ve beğendiğim bir oyuncuydu.
Beşiktaş ise basketbolda yeniden yapılanmaya gidip bütçesini baya küçülttü.Erman Kunter şubenin başına,Ahmet Kandemir koç olarak takımın başına geldi.2 milyon 250 bin dolarlık bir bütçe belirlenmiş.
2 yıl önce ligi süpüren kadronun korunamaması ve böyle bir duruma gelinmesi yazık bence.Hatırladığım kadarıyla Fikret Orman,basketbolda sponsorlar hazır demişti.Sanırım havada kaldı sponsorlar.Serdal Adalı'da söylemiş olabilir tam hatırlayamadım.
Genç bir kadro kurulacakmış.Fenerbahçe Ülker oyuncuları Erbil Eroğlu,Maxim Mutaf,Berkay Candan ile ilgileniyor haberleri vardı.
Cengo
06.Temmuz.2013, 19:02
Bojan Bogdanovic daha karar vermemiş. Açıklama yapmış Hırvat radyosuna. Kalabilir de. Obradovic kal deyince kafası karışmış. Geçen sene de aynısı olmuştu ve son anda kalmaya karar vermişti. Pazartesi ya da belki salı karar vereceğim, %50/50 şanslar diyor.
"I didn't sign anything, talks are still in progress. Odds for me going to Brooklyn are 50-50"
"Herhangi bir imza atmadım, görüşmeler hâlâ devam ediyor. Brooklyn'e gidiş ihtimalim 50-50"
"Zeljko Obradovic called me and he said to me he wish I could stay in Fenerbahce"
"Zeljko Obradovic beni çağırdı ve bana Fenerbahçe'de kalmamı arzu ettiğini söyledi"
"Whole situation about Brooklyn Nets/Fenerbahce will resolve in monday, perhaps tuesday"
"Brooklyn Nets/Fenerbahce hakkındaki bütün mesele pazartesi, belki salı çözülecek."
C h A o S
06.Temmuz.2013, 19:09
Obradovic ısrar ederse kalmak isteyebilir.Ancak ben Nba faktörünün daha ağır basa bileceğini düşünüyorum.
himone
06.Temmuz.2013, 20:01
Geçen sene de biz Bogdanovic NBA'a gidecek diye Hawkins ile anlaşmıştık. Sonra Bogdanovic Brooklyn ile anlaşamayınca Bogdanovic kalmıştı. Eğer Brooklyn tutumunu değiştirmezse yine kalabilir.
Hugo
07.Temmuz.2013, 13:18
Bogdanovic Nets'e gider ve Paul Pierce'ın arkasında bekler. İyi de süre alır gibime geliyor.
Cengo
08.Temmuz.2013, 18:58
Resmiyete döküldü. Menajeri Misko sözleşmeyi doğruladı hesabından. 3 yıl daha Olympiacos'ta.
https://pbs.twimg.com/media/BOqOwJzCUAAGsHA.jpg:large
europeanconquer
08.Temmuz.2013, 19:00
Çok yanlış yaptın Spa :( Zaten sakalları vardı :( Bizim sakalsız,saçsız Arroyo'muz yeter :(
İnşallah Arroyo kalır,şimdi çilek ararken eldekinden de olmayalım :D
E.Cartman
08.Temmuz.2013, 19:49
Demek ki Spa paraya bakmıyormuş
Cengo
08.Temmuz.2013, 20:54
Demek ki Spa paraya bakmıyormuş
Ne kadar aldığını bilmiyoruz. Yıllık 4 Milyon Euro istediği söylentisini bile duydum.
Mamadou
08.Temmuz.2013, 21:20
Bu adam tek başına bir takım. NBA'de bir takımda neden oynamıyor anlamış değilim.
uAburak89
08.Temmuz.2013, 21:21
Galatasaray transferi Jawai, Arroyo ve Erceg ile kapatacak deniyor.
europeanconquer
10.Temmuz.2013, 19:06
Carlos Arroyo 1+1 yıl daha Galatasaray'da.
C h A o S
10.Temmuz.2013, 19:20
Beklenen haber geldi sonunda.Arroyo gibi bir oyuncuyu bulmuşsun bırakmak enayilik olurdu.Arroyo reis çoşturacak inşallah EL'de takımı.
uAburak89
10.Temmuz.2013, 21:45
Sırada Erceg var deniliyor, acaba bir yerli isim daha düşünülüyor mu en çok merak ettiğim konu bu.
Cengo
11.Temmuz.2013, 00:02
Bojan kaldı. Nets'e gitmiyor. Hidayet'in de gelme durumu var.
himone
11.Temmuz.2013, 00:59
Geçen sene olan şeyin aynısı oldu ve Bogdanovic kaldı, Hidayet'i de alabilirsek mükemmel olur. Ama en büyük sorunumuz hala uzunlar, pota altına çok iyi 2 tane oyuncu almamız gerekiyor.
footballer33
14.Temmuz.2013, 23:53
BEŞİKTAŞ:
Takımımız, geçen sezonu Sassari'de tamamlayan 23 yaşında ve 2.05 boyunda olan ABD'li forvet Drew Gordon'u gündemine aldı...
footballer33
15.Temmuz.2013, 19:43
Serhat Çetin, Tofaş'a gitmiş. Kayınpederinin Tofaş'ın başkanı olması bu transferin en büyük etkeni olsa gerek, zira başka bir mantığı yok bu durumun.
Her şey için teşekkürler Serhat. Yolun açık olsun. Seninle fotoğraf çektirebilme fırsatına erişmiş olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.
EDİT: Transfer yapmışız.
Beşiktaş, Anadolu Efes'ten Gökhan Şirin'i transfer etti.
1990 doğumlu ve 2.06 m boyundaki power forvet Anadolu Efes alt yapısından yetiştikten sonra Amerika'da St. Mary's Ryken Lisesi ve Charlotte Üniversitesi'nde oynamıştı.
Anadolu Efes'te fazla süre bulamayan Şirin geçen sezon 5 dakika, 2.0 sayı, 0.9 ribaundla oynamıştı.
Beşiktaş genç oyuncuyla 2 yıllık sözleşme yaptı.
Basketfaul
uAburak89
16.Temmuz.2013, 13:42
Erceg, Kleiza ve Aleks Maric isimleri geçiyor bizimle, Jawai'den de vazgeçilecekmiş galiba.
Sirius Black
16.Temmuz.2013, 19:49
Kleiza sakatlıklar mağduru ama dikiş tutturursa efsane olur.
footballer33
20.Temmuz.2013, 00:13
Cemal Nalga da, Türk Telekom'a gitti. Son durum:
https://www.bjk.com.tr/tr/takim/10/
C h A o S
20.Temmuz.2013, 00:28
Basketbolda Beşiktaş yönetimi ne yapmaya çalışıyo sanırım Beşiktaş taraftarıda anlamamıştır.Resmen ellerine yüzlerine bulaştırdılar basketbol şubesini.
Muratcan Güler'inde bu şartlarda kalıcağını sanmıyorum.
Gökhan Şirin-Maxim Mutaf-Berkay Candan-Mehmet Yağmur gibi yerliler alınır.3-4 tanede kolejden yabancı adam getirirler.Bu sezon Beşiktaş playofa girerse heralde başarı sayarlar.
Efes,Vasileiadis'i almış.Önemli bir transfer.Bilbao'da beğendiğim biriydi.Deli gibi sallıyor üçlükleri.
footballer33
20.Temmuz.2013, 00:43
Basketbolda Beşiktaş yönetimi ne yapmaya çalışıyo sanırım Beşiktaş taraftarıda anlamamıştır.Resmen ellerine yüzlerine bulaştırdılar basketbol şubesini.
Muratcan Güler'inde bu şartlarda kalıcağını sanmıyorum.
Gökhan Şirin-Maxim Mutaf-Berkay Candan-Mehmet Yağmur gibi yerliler alınır.3-4 tanede kolejden yabancı adam getirirler.Bu sezon Beşiktaş playofa girerse heralde başarı sayarlar.
Efes,Vasileiadis'i almış.Önemli bir transfer.Bilbao'da beğendiğim biriydi.Deli gibi sallıyor üçlükleri.
Şu ana kadar bittiği söylenen transferlerimiz;
Mehmet Yağmur
Caner Topaloğlu
Tomislav Ruzic
Gökhan Şirin
Can Maxim
Colton Iverson
Brad Buckman
Peki ama neden resmi sitede açıklanmıyor ve kadroya isimleri girilmiyor? Enteresan!
C h A o S
20.Temmuz.2013, 01:14
Şu ana kadar bittiği söylenen transferlerimiz;
Mehmet Yağmur
Caner Topaloğlu
Tomislav Ruzic
Gökhan Şirin
Can Maxim
Colton Iverson
Brad Buckman
Peki ama neden resmi sitede açıklanmıyor ve kadroya isimleri girilmiyor? Enteresan!
Yabancılardan Buckman ve Ruzic gibi ligi tanıyan oyuncular gelecekse yine iyidir.Buckman ile geçen sene biz ilgileniyorduk.Son anda gelmemişti.Buckman baya katkı sağlar.Ruzic'in yaşı sıkıntılı olsada Tofaş'ta oda fena değildi.
Beşiktaş mutlaka Tutku Açık ve Serhat Çetin'i elinde tutmalıydı.
Bu arada Telekom bütçeyi arttırıp hedef büyültmüş.Hüseyin Beşok, Can Akın, Ümüt Sonkol ve Polat Kaya‘yı almışlar.Şimdide Kerem Tunçeri ve Cemal Nalga'yı bitiriyorlarmış.Bakalım iyi yerli rotasyonu yapıyorlar.Yabancı oyuncularınıda iyi seçerlerse geçmiş senelerde yakaladığı havayı yine yakalar.
footballer33
20.Temmuz.2013, 01:53
Yabancılardan Buckman ve Ruzic gibi ligi tanıyan oyuncular gelecekse yine iyidir.Buckman ile geçen sene biz ilgileniyorduk.Son anda gelmemişti.Buckman baya katkı sağlar.Ruzic'in yaşı sıkıntılı olsada Tofaş'ta oda fena değildi.
Beşiktaş mutlaka Tutku Açık ve Serhat Çetin'i elinde tutmalıydı.
Bu arada Telekom bütçeyi arttırıp hedef büyültmüş.Hüseyin Beşok, Can Akın, Ümüt Sonkol ve Polat Kaya‘yı almışlar.Şimdide Kerem Tunçeri ve Cemal Nalga'yı bitiriyorlarmış.Bakalım iyi yerli rotasyonu yapıyorlar.Yabancı oyuncularınıda iyi seçerlerse geçmiş senelerde yakaladığı havayı yine yakalar.
Ruzic yerli statüsünde oynayacak. Buckman hamlesi, aralarında en iyisi. Ben de, çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Yerli rotasyonumuzu biraz daha genişletip kalitelendirirsek ve yabancıları iyi seçersek, ilk 4 şansımız olabilir ligde. Şu halimizle, ancak 6., 7. falan bitiririz normal sezonu. Playofflarda da çeyrek finali zor geçeriz. Hâlâ sponsor olmaması da çok kötü ve ilginç bir durum.
darkkobal123
20.Temmuz.2013, 05:23
4 kupa almış bir basketbol takımı 1 yılda nasıl batırılır, çok güzel gösterdi yönetim. Emeği geçenlere teşekkürler.
TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Temmuz.2013, 16:01
fenere kleiza gelmis bahseden yok :p
bjelica ile de anlasma saglandi. malagadan zoric ile de anlasmaya yakin. nick calathes ismi de transfer icin adi gecenlerden.
yerli oyunculardan da talip olunan onemli ismler var, izzet turkyilmaz ismi geciyor.
Cengo
26.Temmuz.2013, 16:15
Kleiza, Zoric, Bjelica bitti.
Teodosic ve Calathes'ten birini almak için çaba var.
Cengo
26.Temmuz.2013, 18:19
Bjelica, Zoric ve Kleiza için imza töreni
Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımımızın yeni transferleri NEMAN BJELICA, LUKA ZORIC ve LINAS KLEIZA için, 29 Temmuz Pazartesi günü sabah yapılacak olan sağlık kontrollerinden sonra, aynı gün saat 18:00’de, Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da imza töreni ve basın toplantısı düzenlenecek.
İmza töreni ve basın toplantısı, tüm taraftarlarımıza açık gerçekleştirilecek.
Fenerbahçe Spor Kulübü
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35632
footballer33
26.Temmuz.2013, 19:28
Beşiktaş'ta da, Erman Kunter yurda dönüş yaptıktan sonra hareketli bir dönem yaşanmaya başladı.
Tomislav Ruzic ve Caner Topaloğlu'ndan sonra; Mehmet Yağmur, Gökhan Şirin ve Colton Iverson da resmen açıklandı. Ayrıca, Muratcan Güler ile 2 yıllık sözleşme yenilendi.
Gündemde, ismi geçen -buraya da yazdığım- bazı basketbolcular da var. Bunların dışında da isimler var. Mesela; Kevin Foster, Erick Green ve Ryan Broekhoff. En azından 2'sini alacağımızı düşünüyorum.
Guglielmo
27.Temmuz.2013, 07:00
Beşiktaş'ın bu sezon işi zor,ben bomba gibi bir Türk Telekom bekliyorum,çok sürprizler yapabilirler.
himone
27.Temmuz.2013, 13:08
Efes Planinic'i almış, Farmar'dan daha etkili olacaktır.
ReaList
28.Temmuz.2013, 01:47
Milos Teodosic'i almışız diyorlar doğruysa var ya olaylar olaylar : )
furkan58
28.Temmuz.2013, 01:55
Teodosic'i de almisiz yok artik Fenerbahçe Ülker :))
attirson
28.Temmuz.2013, 02:14
Şu takımın maçına gitmek isterdim ahh ahh tam düsecek zamanı buldu Antalya BB. :D
europeanconquer
28.Temmuz.2013, 02:18
Teodosic top dikmeye alışkındır :p :n: Hayırlı olsun çok iyi transfer :)
SAİT71
28.Temmuz.2013, 02:23
Resmi bir açıklama yok ama her yerde yazmaya başladı.. Süper kadro kuruluyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Temmuz.2013, 02:29
nedim karakas kontratli oyuncu dedi teo icin, transfer gundemimizde yok kendisi demisti aksamki baglantisinda. gelecegini sanmiyorum, dedikodudur yazilanlar.
Corpus
28.Temmuz.2013, 03:03
Eğer teo geldiyse Ülker adına çok güzel transfer demektir. Ne kadar itici gelse de Teo' nun kalitesi tartışılamaz
erdem344
28.Temmuz.2013, 03:36
Teo mu yok daha neler.
geçen senenin acısını çıkartıyorlar anlaşılan
SAİT71
28.Temmuz.2013, 03:38
Teo gelirse kombineler yok satar. Zaten seyirci problemi yok Fenerbahçe'nin ancak yinede uçurur...
GodfatheR
28.Temmuz.2013, 03:52
Eğer teo geldiyse Ülker adına çok güzel transfer demektir. Ne kadar itici gelse de Teo' nun kalitesi tartışılamaz
Liv Hospital kimleri aldı ?
byariff
28.Temmuz.2013, 03:54
Liv Hospital kimleri aldı ?
JAWAI yi aldi
GodfatheR
28.Temmuz.2013, 03:56
JAWAI yi aldi
Liv Hospital adına güzel transfer.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Temmuz.2013, 04:07
liv hospital ile ulker biraz farkli yalniz. ulker ve fener ayri ayri takimlardi, birlestiler. liv hospitalse sponsordan ote degil gs icin. bizimkiyse guc birligi, ama artik fb icin de ulker bir tur sponsor :) fb yerine ulker demek biraz gerebilir haliyle :)
teo bence aman aman bir oyuncu degil, takim icin bazan bela da olabiliyor. ben sahsen istemem. salonlari dolduracak kadar show adami da degil, niye kombineler patlasin ki :) bo ondan daha izlenesi bir guard mesela.
Corpus
28.Temmuz.2013, 04:13
@TeNaciOUS MidFieLdeR
açıklamış zaten liv hospital ile Ülker' in neden bir olmadığını :) Eskiden bir Ülker efsanesi vardı. Ne kadar satın alınmış olsa da yine de Ülker demekte bir sakınca görmüyorum şahsen.
SAİT71
28.Temmuz.2013, 04:55
Herkes istediğini diyebilir tabi. O arkadaş Ülker der diğeride çıkar Liv Hospital der. Serbest herkes.
Corpus
28.Temmuz.2013, 05:02
Herkes istediğini diyebilir tabi. O arkadaş Ülker der diğeride çıkar Liv Hospital der. Serbest herkes.
Kesinlikle. Benim Liv Hospital denmesine de bir karşıtlığım yok.
Bunlar, sporun para ile ne kadar iç içe olduğunun acı bir göstergesidir maalesef.
Cengo
28.Temmuz.2013, 07:34
liv hospital ile ulker biraz farkli yalniz. ulker ve fener ayri ayri takimlardi, birlestiler. liv hospitalse sponsordan ote degil gs icin. bizimkiyse guc birligi, ama artik fb icin de ulker bir tur sponsor :) fb yerine ulker demek biraz gerebilir haliyle :)
teo bence aman aman bir oyuncu degil, takim icin bazan bela da olabiliyor. ben sahsen istemem. salonlari dolduracak kadar show adami da degil, niye kombineler patlasin ki :) bo ondan daha izlenesi bir guard mesela.
Nasıl Teo aman aman bir oyuncu değil? Gerçekçi olun biraz. Teodosic mükemmel bir yetenektir. Takımın oyununu bir kaç kademe üste çıkarır. Bazen kontrolünü kaybettiği oluyor ama Obradovic kontrolünde bu mümkün olamaz. Teo üst düzey bir yıldızdır.
Teodosic, Spanoulis, Navarro, Calathes, Diamantidis, Bobby Brown, Bo McCalebb. Bunlardan daha iyisi yok Avrupa'da. Bu 7liden birini alamayacaksan NBA'den getirebiliyorsan Beno Udrih'i getirebilirsin. Bunların arkasından da Huertas ve Planinic gelir.
Fenerbahçe'nin oyununu dikte edebilmesi için Nick Calathes ya da Milos Teodosic'e ihtiyacı var. Calathes NBA yapmak istiyor. Obradovic her zaman sahada 2 PG ile oynar. Bo McCalebb ile Teosodic yanyana oynar.
Önce transferin kesinleşmesi gerekli. CSKA Moskova kadrosunda PG olarak Milos Teodosic ve Aaron Jackson varken Jeremy Pargo'yu da aldı. SG rotasyonu da kalabalık zaten, oraya da Vitaly Fridzon'u aldılar. Milos Teodosic'in huzursuz olduğu kesin. Buy-out alarak göndermek isteyeceklerdir.
HooijDonk07
28.Temmuz.2013, 15:00
Şu takımın maçına gitmek isterdim ahh ahh tam düsecek zamanı buldu Antalya BB. :D
Bizi klüpten atmayacaklardı iyi bi alt yapıları olurdu :n:
byariff
28.Temmuz.2013, 15:28
Mete Aktaş @MeteAktas76
Teodosic'in menajeri Grizzlies'in yıllık 6 mil.$'lık teklifini reddettiğini ve CSKA'da kalmak istediğini söyledi.
Milos Teodosic'in CSKA'da kalmak istediğini belirten menajeri "Eğer CSKA'nın tutumu değişirse o zaman opsiyonlarımızı değerlendiririz" dedi
Orijinal metin : http://www.sports.ru/basketball/151633036.html
Cengo
28.Temmuz.2013, 15:44
Mete Aktaş @MeteAktas76
Teodosic'in menajeri Grizzlies'in yıllık 6 mil.$'lık teklifini reddettiğini ve CSKA'da kalmak istediğini söyledi.
Milos Teodosic'in CSKA'da kalmak istediğini belirten menajeri "Eğer CSKA'nın tutumu değişirse o zaman opsiyonlarımızı değerlendiririz" dedi
Orijinal metin : http://www.sports.ru/basketball/151633036.html
Grizzlies ile görüşen Calathes'ti. Metini yazanın kafası karışmış herhalde.
footballer33
28.Temmuz.2013, 17:15
BASKETBOL - TRANSFER | Beşiktaşımız , ABD'li oyuncu Kevin Foster ile anlaştı. Via : @BjkHaber_1903
darkkobal123
28.Temmuz.2013, 20:36
Colton Iverson'dan sonra bu iyi geldi. Çok iyi transfer. Şimdi 1-2 tane de tecrübeli oyuncu almak lazım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Temmuz.2013, 23:19
Nasýl Teo aman aman bir oyuncu deðil? Gerçekçi olun biraz. Teodosic mükemmel bir yetenektir. Takýmýn oyununu bir kaç kademe üste çýkarýr. Bazen kontrolünü kaybettiði oluyor ama Obradovic kontrolünde bu mümkün olamaz. Teo üst düzey bir yýldýzdýr.
Teodosic, Spanoulis, Navarro, Calathes, Diamantidis, Bobby Brown, Bo McCalebb. Bunlardan daha iyisi yok Avrupa'da. Bu 7liden birini alamayacaksan NBA'den getirebiliyorsan Beno Udrih'i getirebilirsin. Bunlarýn arkasýndan da Huertas ve Planinic gelir.
Fenerbahçe'nin oyununu dikte edebilmesi için Nick Calathes ya da Milos Teodosic'e ihtiyacý var. Calathes NBA yapmak istiyor. Obradovic her zaman sahada 2 PG ile oynar. Bo McCalebb ile Teosodic yanyana oynar.
Önce transferin kesinleþmesi gerekli. CSKA Moskova kadrosunda PG olarak Milos Teodosic ve Aaron Jackson varken Jeremy Pargo'yu da aldý. SG rotasyonu da kalabalýk zaten, oraya da Vitaly Fridzon'u aldýlar. Milos Teodosic'in huzursuz olduðu kesin. Buy-out alarak göndermek isteyeceklerdir.
Ben begenmiyorum teo yu, þahsi fikrim. Egosu yüksek ve fazla benmerkezci. Böyle tipler takýma zarar verir. gelmesini istemem. Artý bo ile birlikte oynamalarý pek mantýklý olmaz. Keþke calathes olsa.
Aman aman değil derken salonu dolduracak tipte biri değil demek istedim. Tabi ki baktığın zaman teo avrupanın sayılı guardlarindan biri.
24kobebryant
29.Temmuz.2013, 04:12
Fenerbahçe Ülker , kadro uyumu sorunu yaşayacaktır.Avrupa için iyi kadro ama yerli kadrosu çok kötü.En azından GALATASARAY'ın yerli rotasyonunun yanında çok sırıtıyor.Avrupa'da başarı için uyum şart.Teodosic (henüz gelmedi) gelirse ve Kleiza sakatlıktan dönmüş olacaklar.Ne kadar katkı verecekleri muamma.Ayrıca Teodosic'in üzerine yapışan bir loserlık var.Bunları aşması kolay değil ülkerin.
furkan58
29.Temmuz.2013, 04:16
Yenersen Fener yenilirsen Ülker.. demek ki bunu sene bol bol Ülker duyucaz :)
OrcunFB
29.Temmuz.2013, 04:52
Daha şimdiden sıkça duymaya başladık daha sezon başlamadı bir durun hele sezon içinde dersiniz. :)
sui generis
29.Temmuz.2013, 04:58
Kendinizi ülker diyenlerin yerine koyun :)
Cengo
29.Temmuz.2013, 06:08
ülkerspor , kadro uyumu sorunu yaşayacaktır.Avrupa için iyi kadro ama yerli kadrosu çok kötü.En azından GALATASARAY'ın yerli rotasyonunun yanında çok sırıtıyor.Avrupa'da başarı için uyum şart.Teodosic (henüz gelmedi) gelirse ve Kleiza sakatlıktan dönmüş olacaklar.Ne kadar katkı verecekleri muamma.Ayrıca Teodosic'in üzerine yapışan bir loserlık var.Bunları aşması kolay değil ülkerin.
Teodosic loser değil. Loserın anlamı bilinmeden yorumlar yapılıyor. Galatasaray'ı nasıl yüceltirim, Fenerbahçe nasıl küçültürüm diye düşünüp yorum yapmışsınız. Teosodic geldiği anda lig biter. Euroleague Final Four için iddialı olur takım. Kleiza toparlanamasa bile Bjelica'yı aldı Fenerbahçe, zaaf yaşamaz. Yerli kadrosu kötü ne demek gerçekten çözemiyorum. Teodosic ne kadar katkı verir diyen biri ile tartışmak anlamsız. Bunu basketbolu bilen birine söylemeyin, çok fena küçümserler, utanırsınız.
Teosodic olursa EL güç dengesi de şu hale gelir:
1.CSKA 2.Real Madrid 3.FENERBAHÇE 4.Barcelona 5.Olympiacos
Loserın yaptığına bak sen.
Teodosic unbelievable three-pointer vs Spain (09.08.2010)
Milos Teodosic forces overtime with a 3 Vs. Slovenia (European Championship 2009)
europeanconquer
29.Temmuz.2013, 10:16
Bütün Türkiye adama loser diyordu,Fener'le adı anılmaya başlayınca mı winner oldu ? Teodosic'in nasıl bir oyuncu olduğunu anlatmaya çalışman da enteresan abi :D Çok iyi oyuncu olması loser olduğunu değiştirmez.Kupalar kazanmaya başlasın zaten loser etiketinden kolayca kurtulur.
Time Cris
29.Temmuz.2013, 12:28
Teodosic gelirse lig mi biter :))) Yapmayın lütfen Bo da geldi gördük.Basketbol çok fazla bireysel bir oyun değildir.Uyum şart.Takım oyunu,uyumu olmadan zor.Kaldı ki Türk oyuncu rotasyonu da şart.Fenerbahçenin dar malesef.Ben bir Galatasaraylı olarak diyorum ki Teo da gelse geçen seneden farklı bir şey düşünmüyorum,Efes,Galatasaray çekişir diyorum,oldu ki FBÜ uyum sorunu çözdü tam bir takım oldu o zaman bir adım önde olacaktır.
C h A o S
29.Temmuz.2013, 14:32
Bu ligde Ergin Ataman ve Arroyo aynı takımda olduğu sürece o takım 1 adım öndedir.2 senedir ligi darma duman ettiklerinin bazıları farkında değil.
Teodosic'ten gram çekinmiyorum.Baskı altında neler yaptığını 2 senedir izliyoruz.İyi oyuncu ama çekinilecek bir oyuncu değil.
Cengo
29.Temmuz.2013, 15:14
Gerçek anlamda loser nedir bilmiyorsunuz. Loser oyuncu takımıma maç kazandıramayan, seviye atlatmadığından başarı göremeyen, baskı altında kalan oyuncu demek. 2010 Euroleague MVP ödülü var nasıl loser bu? Sezon sonunda kim güler kim üzülür görecek herkes. Çok rahatım. Teodosic'i Arroyo karşılaştırmanın bir mantığı yok. Teodosic top level guardlardan biri. Hiç bir zaman loser olmadı. 2 senedir Fener ve Efes kötü durumda olduğu için Galatasaray savunma takımı olup yol aldı. Galatasaray'ın yerli oyuncuları rotasyonda Fenerbahçe'den daha iyi durumda değil. Uyum sorunu gibi anlamsız bir kategori getirip kafanızda küçültmeye çalışmayın. Kim iyi kim kötü sezon içinde görülecek. Sezonu beklemek yeterli.
Fearless Coward
29.Temmuz.2013, 16:32
Fenerbahçe çok iyi bir kadro kurdu eyvAllah burada sıkıntı yok ama geçen senede buna benzer şeyler dendi tabi arada fark var hoca olarakta oyuncu olarakta daha sağlam elemanlar alındı ama FB rakipsiz diyemeyiz kadrosuna 1-2 takviye yapan ve kadrosunu bozmayan bir son şampiyon var sonuçta karşılarında.Fenerbahçe bu sezon yarışta olur ama kesin şampiyonlar diyemem ben şahsen Pianginani ve Bo geldiğinde herkes F4 ve şampiyonluktan bahsediyordu olanlar ortada uyum sağlanmadan hiç bir şey olmaz Obradovic çok iyi bir koç olabilir ama burada ilk sezonu ve kesinlikle başarılı olacak diye bir kaide yok.Güzel bir sezon olacak bu sezon basketbolda Efes'te Planicic'i alarak Farmar'ın boşluğunu doldurmuş çok çetin geçecek bir lig bizi bekliyor.
24kobebryant
29.Temmuz.2013, 16:38
:D ülkerspor demem sıkıntı yaratmış.Neyse demeyelim ama şunu söylemek istiyorum.ülker-efes arasında geçerken lig fenerbahçe-ülker birleşmesi geldi.yani iki dev bütçe birleşti.iki dev takım birleşti.isteyen fenerbahçe adıyla isteyen ülkerspor adıyla hitap etmeli bence.olaya bu yönden bakmanız lazım.
teodosic olayına gelirsek ;
Bütün Türkiye adama loser diyordu,Fener'le adı anılmaya başlayınca mı winner oldu ? Teodosic'in nasıl bir oyuncu olduğunu anlatmaya çalışman da enteresan abi :D Çok iyi oyuncu olması loser olduğunu değiştirmez.Kupalar kazanmaya başlasın zaten loser etiketinden kolayca kurtulur.
arkadaş özetlemiş ben tekrar yazmak istemiyorum :D :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2013, 16:43
aynen, hep ayni yanilgiya dusuyoruz. F4 garanti, lig zaten bitti moduna girersek bastan kaybetmis sayiliriz. olasi bir kotu baslangicta takim darmadagin olur, cunku seyirci kisa surede sirt ceviriyor. beklentiler cok yuksek olunca en ufak basarisizlikta ortadan kayboluyoruz hatta takimin aleyhinde calisiyoruz cogu zaman, islik ve yuhalamalarla.
@aboo
teo oynadigi takimlarda bircok defa finaller yari finaller kaybetmis biri, haliyle bu ozelligi onu loser yapiyor. sahsen bir fenerli olarak ben bunu teo icin soylerim, bize gelicek diye bu gercege gozumu kapayamam. bunu soyleyenler gsli oldugu icin savunmaya gecmissin ama gercek bu. cska ile iki sezondur F4te husran yasiyor, en iyi kadroya sahip olmalarina ragmen takimiyla avrupada sampiyonluk yasayamadi.
Cengo
29.Temmuz.2013, 16:45
Kimsenin özetlediği bir şey yok. Anlamını bilmediğiniz konu hakkında bir şeyler söyleyerek haklı olmuyorsunuz. En son konuşan haklı olur gibi bir mantık yok. Kafanızda Fenerbahçe'yi küçülterek kendinizi inandırmaya çalışmanız gerçeği değiştirmez, sonucu geciktirmez.
Bir oyuncunun şampiyon olmaması onu loser yazmaz. Önce loserın anlamını ögrenin, sonra tartışalım.
24kobebryant
29.Temmuz.2013, 16:50
bence sen loser anlamını bilmeden burada ahkam kesiyorsun.teodosic'in kaç tane final kaybettiğinden haberin var mı senin ?
attirson
29.Temmuz.2013, 17:00
:D ülkerspor demem sıkıntı yaratmış.Neyse demeyelim ama şunu söylemek istiyorum.ülker-efes arasında geçerken lig fenerbahçe-ülker birleşmesi geldi.yani iki dev bütçe birleşti.iki dev takım birleşti.isteyen fenerbahçe adıyla isteyen ülkerspor adıyla hitap etmeli bence.olaya bu yönden bakmanız lazım.
Takımın adı Fenerbahçe Ülker , Ülkerspor ne alaka ? Fenerbahçe yönetimi yönettigine göre bu takımı forma renkleri logosu her şeyi Fenerbahce olduguna göre Fenerbahçe'yi de kullanacaksın bu takımın ismini söylerken.Durduk yere olay cıkarmak icin ugrasmak resmen bu.
24kobebryant
29.Temmuz.2013, 17:04
Kesinlikle değil.Fenerbahçe diyenlere neden laf söylenmiyor peki ? O zaman herkes Fenerbahçe Ülker demeli.Ben belki Eski ülkerspor taraftarıyım nereden bileceksin ?
attirson
29.Temmuz.2013, 17:10
Kesinlikle değil.Fenerbahçe diyenlere neden laf söylenmiyor peki ? O zaman herkes Fenerbahçe Ülker demeli.Ben belki Eski ülkerspor taraftarıyım nereden bileceksin ?
Çünkü takımı destekleyen Fenerbahçe taraftarı Ülkerspor'lular gelmiyor maça.Zaten senin amacın ülkerspor şöyle GALATASARAY böyle demenden belli yani hala büyük kücük harf farkıyla birini asagıladıgını sanıyorsun yazık.
ReaList
29.Temmuz.2013, 17:15
O kadar basit bir şeyi tartışıyorsunuz ki hani ben neyi tartışıyorum diye sorsanız kendinize farkına varacaksınız.
Umarım Teodosic gelir, Geldikten sonra ne yapacağını hep beraber görürüz.
24kobebryant
29.Temmuz.2013, 17:16
açıkçası sana katılmıyorum.Hala Ülkerspor taraftarları maça geliyor , takımı destekliyorlar.Ki destekleyenin olmaması diğer takımların diyemeyeceğini anlamına gelmez.Zaten bu sponsorluk değil takım birleşmesi.nasıl sadece fenerbahçe deniliyorsa , ülkerspor da denilebilmeli.
europeanconquer
29.Temmuz.2013, 17:17
Neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum,Düdüklütencerespor deseler bile yine arma aynı kalıyor yine adı aynı kalıyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Temmuz.2013, 23:58
F.Bahçe yıldızlara imzayı attırdı
29 Temmuz 2013 18:31 NTVSpor.net
Fenerbahçe Ülker'in 3 yeni transferi Nemanja Bjelica, Luka Zoric ve Linas Kleiza, Ülker Sports Arena'da düzenlenen imza töreninin ardından kendilerini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzaları attı.
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/402/6_8ROIJ.jpg
KLEIZA "BAŞARININ OLDUĞU YERDE OLMAK İSTEDİM
Litvanyalı oyuncu Linas Kleiza, büyük hedefleri olan bir kulübe geldiğini anlatarak, "Başarının olduğu yerde olmak istedim ve burayı seçtim. Bunun olacağına inanıyorum. Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası'nda şampiyon, Avrupa Ligi'nde de başarılı olabilecek bir takımız. Çok büyük bir taraftar kitlesi var. İstanbul çok büyük bir şehir, kulüp de tarihi olduğu için böyle bir seçim yaptım" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Ülker'e gelirken NBA'de oynayan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun fikrini alıp almadığıyle ilgili bir soru üzerine Kleiza, "Hidayet arkadaşım ama çok hızlı bir karar vermek zorundaydım. 10 dakika içinde bu kararı verdim. O yüzden kimseden fikir alma şansım olmadı" dedi.
BJELICA: OBRADOVİC'TEN TEKLİF GELİNCE DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM
Sırp oyuncu Nemanja Bjelica, Fenerbahçe Ülker'e gelerek hayatının en önemli kararlarından birini aldığı kaydederek, "Bu büyük camianın ve taraftarın sahip olduğu kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Obradovic gibi bir hocadan teklif gelince kabul etmemek için deli olmanız gerekiyor. Caja Laboral'da sezon bittiğinde NBA'ye gitmeyi düşünüyordum ama Obradovic'ten teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim" diye konuştu.
ZORIC: BÜTÜN KUPALARI ALMAK İÇİN SAVAŞACAĞIZ
Hırvat oyuncu Luka Zoric ise Avrupa Ligi'nde bir çok takımdan teklif almasına rağmen başında Zeljko Obradovic olduğu için Fenerbahce Ülker'i tercih ettiğini belirterek, "Obradovic'in olduğu yerde olmak istedim. Yeni bir takım olduğumuz için biraz zamana ihtiyacımız var ama bütün kupaları almak için savaşacağız" şeklinde görüş belirtti.
Estranged
30.Temmuz.2013, 00:07
açıkçası sana katılmıyorum.Hala Ülkerspor taraftarları maça geliyor , takımı destekliyorlar.Ki destekleyenin olmaması diğer takımların diyemeyeceğini anlamına gelmez.Zaten bu sponsorluk değil takım birleşmesi.nasıl sadece fenerbahçe deniliyorsa , ülkerspor da denilebilmeli.
Bu tarz göndermeleri yapmaktaki amacının ne olduğunu az çok herkes tahmin edebiliyor, bu tarz sürtüşmeler kışkırtmaların forumda hala olduğunu görmek üzücü.
Oyuncuların isimleri benim için bu saatten sonra fazla önemli değil, takımın başında Obradovic varken eldeki takımın kalitesi nasıl olursa olsun başarısız olmak zor.
E.Cartman
30.Temmuz.2013, 01:23
Teodosic üst düzey oyuncudur ama son 2 sezonda kaybettikleriyle Loser oğlu Loser olmuştur, itibarını geri kazanabilir ancak şu an için Loser olarak görülmesinde abes bir şey yoktur. Ayrıca benim eleştirmek istediğim bir şey var. ABOOO acaba Teo Galatasaray'a gelseydi böyle konuşur muydun merak ediyorum. Tamam maşallahın var bilgilisin, belli yazdıklarından zaten ancak Fenerbahçe olunca tamamen çehren değişiyor. Hele birde yazdıklarına cevap veren biri Galatasaray'lıysa aman yarabbi yardırıyorsun resmen. Fanatizmin dozunu biraz kaçırıyorsun gibi geliyor bana. Ayrıca durum böyle olunca üslubunda gereksiz yere sertleşiyor. Sana öyle gelmiyor olabilir ama kurduğun bazı cümlelerin yapısı gerçekten insanı rahatsız ediyor. Bu benim nacizane düşüncem tabii sadece uzun zamandır dikkatimi çektiği için yazmak istedim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Temmuz.2013, 01:29
@ spy
fenerbahceliyim, ben bile yazmak mecburiyetinde hissettim konuya iliskin. doz kaciyor bazan, haklisin (:
Corpus
30.Temmuz.2013, 01:38
Teo müthiş yeteneklidir kimse buna birşey demiyor zaten. Ancak bu üzerinde LOSER etiketi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bu arada kendi çapında LOSER tanımı yapanlar, tanım yazanlar olmuş. Nasıl bu kadar emin şekilde tanımlayabiliyorsunuz aklım almıyor.
SAİT71
30.Temmuz.2013, 02:03
F.Bahçe yıldızlara imzayı attırdı
29 Temmuz 2013 18:31 NTVSpor.net
Fenerbahçe Ülker'in 3 yeni transferi Nemanja Bjelica, Luka Zoric ve Linas Kleiza, Ülker Sports Arena'da düzenlenen imza töreninin ardından kendilerini sarı-lacivertli renklere bağlayan imzaları attı.
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/402/6_8ROIJ.jpg
KLEIZA "BAŞARININ OLDUĞU YERDE OLMAK İSTEDİM
Litvanyalı oyuncu Linas Kleiza, büyük hedefleri olan bir kulübe geldiğini anlatarak, "Başarının olduğu yerde olmak istedim ve burayı seçtim. Bunun olacağına inanıyorum. Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası'nda şampiyon, Avrupa Ligi'nde de başarılı olabilecek bir takımız. Çok büyük bir taraftar kitlesi var. İstanbul çok büyük bir şehir, kulüp de tarihi olduğu için böyle bir seçim yaptım" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Ülker'e gelirken NBA'de oynayan milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun fikrini alıp almadığıyle ilgili bir soru üzerine Kleiza, "Hidayet arkadaşım ama çok hızlı bir karar vermek zorundaydım. 10 dakika içinde bu kararı verdim. O yüzden kimseden fikir alma şansım olmadı" dedi.
BJELICA: OBRADOVİC'TEN TEKLİF GELİNCE DÜŞÜNMEDEN KABUL ETTİM
Sırp oyuncu Nemanja Bjelica, Fenerbahçe Ülker'e gelerek hayatının en önemli kararlarından birini aldığı kaydederek, "Bu büyük camianın ve taraftarın sahip olduğu kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Obradovic gibi bir hocadan teklif gelince kabul etmemek için deli olmanız gerekiyor. Caja Laboral'da sezon bittiğinde NBA'ye gitmeyi düşünüyordum ama Obradovic'ten teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim" diye konuştu.
ZORIC: BÜTÜN KUPALARI ALMAK İÇİN SAVAŞACAĞIZ
Hırvat oyuncu Luka Zoric ise Avrupa Ligi'nde bir çok takımdan teklif almasına rağmen başında Zeljko Obradovic olduğu için Fenerbahce Ülker'i tercih ettiğini belirterek, "Obradovic'in olduğu yerde olmak istedim. Yeni bir takım olduğumuz için biraz zamana ihtiyacımız var ama bütün kupaları almak için savaşacağız" şeklinde görüş belirtti.
O bu değilde şu çubuklu forma futbol takımınınkine 10 basar yahu. Keşke şunu futbol takımınada yapsalardı :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Temmuz.2013, 02:16
hep futbol formasi ile basket macina gittik. bu sezon da basket formasi alir futbol macina gideriz. :n: a.kigiliya da guzel bir cevap olur :)
SAİT71
30.Temmuz.2013, 02:18
Aynen, hem formamızı almış oluruz hem güzel bir cevap vermiş oluruz :n:
24kobebryant
30.Temmuz.2013, 18:30
Bu tarz göndermeleri yapmaktaki amacının ne olduğunu az çok herkes tahmin edebiliyor, bu tarz sürtüşmeler kışkırtmaların forumda hala olduğunu görmek üzücü.
Oyuncuların isimleri benim için bu saatten sonra fazla önemli değil, takımın başında Obradovic varken eldeki takımın kalitesi nasıl olursa olsun başarısız olmak zor.
bir kışkırtma yok.burada düşüncelerimizi paylaşmayacaksak bu konu neden var ?
Estranged
30.Temmuz.2013, 19:17
bir kışkırtma yok.burada düşüncelerimizi paylaşmayacaksak bu konu neden var ?
Kışkırtma amacın olmayabilir, ama söylediğin şeyi kışkırtıcı bulduğumu söylüyorum. Aynı birleşme Galatasaray'la Ülkerspor arasında olsaydı Galatasaray yerine Ülkerspor'u kullanacağını düşünmüyorum.
24kobebryant
30.Temmuz.2013, 19:18
Kışkırtma amacın olmayabilir, ama söylediğin şeyi kışkırtıcı bulduğumu söylüyorum. Aynı birleşme Galatasaray'la Ülkerspor arasında olsaydı Galatasaray yerine Ülkerspor'u kullanacağını düşünmüyorum.
Ben tabi ki ülkerspor demezdim öyle bir durum olsa.Ancak diğer takım taraftarlarının demesini de bu kadar garip karşılamazdım.
Neyse bu son yorumum isteyen istediği anlamı çıkarsın.
SAİT71
30.Temmuz.2013, 19:29
Takımın adı Fenerbahçe Ülker, Ülkerspor diye bir tabir olamaz. Herkes kafasına estiğince birşeyler söylerse işin içinden çıkamayız. Şuanda Fenerbahçe Ülker'de ekonomisi, kadrosu ve tüm herşeyiyle Fenerbahçespor kulübü tarafından yönetilmekte. Durup dururken Ülkerspor diye bir tabir kullanılırsa herkes tahrik olur. Niye, çünkü Fenerbahçe'nin başarısına transferlerine gölge düşürmek ve zaten Ülkerspor sayesinde oldu demek için. Saf ayağına yatıpta yok canım bu amaçla denmiyor ben eskiden taraftarıydım ondan söylemek istiyorum diye bir cevap geleceksede, ya öyle ya böyle yine Fenerbahçe Ülker denmelidir. Çünkü artık resmi olarak eskiden taraftarı olduğunuz Ülkerspor diye bir takım yok. Yıllar oldu kurtulamadınız şu takıntıdan.
europeanconquer
01.Ağustos.2013, 10:26
Zoran Erceg Galatasaray'da
http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/17555.php
davidvilla
01.Ağustos.2013, 12:12
Zoran Erceg Galatasaray'da
http://www.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/17555.php
Gelsin gelmesin önemi yok. Calderon gelse Diamantidis gelse Spanoulis gelse yine farketmez.
Cunku biliyorsun FB teodosic'i aldığı zaman lig bitiyor. Direkt kupa törenine geçilecek.
Tek futbolda değil basketbolda da aynı bu sarı-lacivert arkadaşlar. Sezon başlamadan şampiyon olmuşlar yine.
FB süper transferler yaptı özellikle bjelica dış şutlarını çok beğendiğim bir oyuncu koç da harika eğer Teodosic de gelirse Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip olacaklar fakat basketbol da futbol gibi takım sporu. Ne kadar takım oldugunuz ne kadar kardeş oldugunuz egolarınızdan ne kadar kurtuldugunuz arkadaşlarınıza ne kadar yardım ettiğiniz önemli. Gs olarak belki transfer şampiyonu olamayacagız bu sene ama ben iyi bir takım olabilecegimizi düşünüyorum.
Bu sene yükselenlerden Trabzon ve Uşak da sağlam adımlar atıyor bu sene lig Avrupa'nın en iyi ligi olacak gibi duruyor.
Umarım taraftar olaylarıyla fazla mesgul olmaz ve çetin mucadeleci maçlar seyrederiz.
Hsyn53Yvz
01.Ağustos.2013, 12:24
Teodosic de gelirse rakipsiziz bu sezon.
byariff
01.Ağustos.2013, 14:17
Gelsin gelmesin önemi yok. Calderon gelse Diamantidis gelse Spanoulis gelse yine farketmez.
Cunku biliyorsun FB teodosic'i aldığı zaman lig bitiyor. Direkt kupa törenine geçilecek.
Tek futbolda değil basketbolda da aynı bu sarı-lacivert arkadaşlar. Sezon başlamadan şampiyon olmuşlar yine.
FB süper transferler yaptı özellikle bjelica dış şutlarını çok beğendiğim bir oyuncu koç da harika eğer Teodosic de gelirse Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip olacaklar fakat basketbol da futbol gibi takım sporu. Ne kadar takım oldugunuz ne kadar kardeş oldugunuz egolarınızdan ne kadar kurtuldugunuz arkadaşlarınıza ne kadar yardım ettiğiniz önemli. Gs olarak belki transfer şampiyonu olamayacagız bu sene ama ben iyi bir takım olabilecegimizi düşünüyorum.
Bu sene yükselenlerden Trabzon ve Uşak da sağlam adımlar atıyor bu sene lig Avrupa'nın en iyi ligi olacak gibi duruyor.
Umarım taraftar olaylarıyla fazla mesgul olmaz ve çetin mucadeleci maçlar seyrederiz.
futbolda nasil terim faktoru varsa basketboldada ergin ataman faktoru vardir e geçen senede cok iyiydi fenerin kadrosu noldu ? hocalarida cok iyiydi ligi tamamliyamadan kovuldu o yuzden isimlere takilmamak lazim fazla...
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Ağustos.2013, 15:33
izzet icin banvitle de anlasma saglanmis. saglam bir kadro, cok iyi bir koc. fenerbahceU bu sezon cok olumlu isler yapiyor, karsiligini mutlaka alacaktir. sahsen bu sezon icin hic olmadigi kadar umutluyum. eurolige cok takiliyoruz son senelerde, ligi de ciddiye almak zorundayiz. ulke icindeki prestijimiz de onemli. ligdeki basari ve moral avrupaya da yansir zaten.
C h A o S
01.Ağustos.2013, 15:54
CSKA,Teodosic'i bırakmaya yanaşmadığı için transfer gerçekleşmedi.Menajeride zaten Teodosic'in Fenerbahçe Ülker'e gelmesinin mümkün olmadığını söylemişti.
Neyse Teodosic gelmediğine göre demek ki ligde rekabet yaşanacak.Mazallah gelseydi diğer takımlar ligden çekilebilirdi.
Erceg hamlesi çok yerinde oldu.Hem hocayı tanıyor hemde lige yabancı değil.Ersin ve Arroyo gibi tanıdığı oyuncular var.Onun yumuşak bileğine ihtiyacımız var.Ergin Ataman maksimum seviyede yararlanıcaktır Erceg'ten.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Ağustos.2013, 15:59
tabii ki olay tek bir isimle bitmiyor, oyle olsaydi iverson ile bjk kupa birakmazdi. fenerde durum oyle degil, teo da gelseydi kadroyu taclandiracakti. arkadaslarin demek istedigi bu. nasil futbolda drogba etkisi yasandiysa gecen sezon, baskette de durum boyle. iyi oyuncular takimi favori yapar, bunu neden bu kadar buyuttugunuzu anlayamadim.
davidvilla
01.Ağustos.2013, 17:41
tabii ki olay tek bir isimle bitmiyor, oyle olsaydi iverson ile bjk kupa birakmazdi. fenerde durum oyle degil, teo da gelseydi kadroyu taclandiracakti. arkadaslarin demek istedigi bu. nasil futbolda drogba etkisi yasandiysa gecen sezon, baskette de durum boyle. iyi oyuncular takimi favori yapar, bunu neden bu kadar buyuttugunuzu anlayamadim.
Ahanda bu yüzden
Teosodic geldiği anda lig biter.
uAburak89
01.Ağustos.2013, 18:59
Aynı kişiler, benzer yorumlar. Hatta biraz daha iddialı. Sezon sonunu merakla bekliyorum..
Time Cris
01.Ağustos.2013, 20:53
Zoran Erceg iyi transfer
furkan58
01.Ağustos.2013, 20:55
Gecen sezonla bu sezonu karşılaştırmamak gerek. En başından Pianigiani ile Obradovic arasında dağlar kadar fark var. Teodosic gelir yada gelmez yerine başka biri alınır. Obradovic varken takıma güven sonsuz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Ağustos.2013, 21:08
gecen sene yapilan yatirimla bu seneki arasinda cok fark var, surekli kiyas yapmaniz cok sacma. kariyeri sona ermis yabancilardan [bo haric (: ]kurulu bir takim vardi gecen sene. bu seneyse durum farkli, avrupanin en iyi en kariyerli koclarindan biri obradovic gelmis. lig standartlarinin uzerinde yabancilari kadrosuna katmis bir fenerbahceU var karsimizda. birakin da biraz iddiali olalim. ama ben lig bittiye giden bir yorumda bulunmam acikcasi, cok ornek var cevrede buna dair. ne olacagi belli olmaz. takim uyumu saglanirsa tutulamayan bir takim bizi bekliyor :)
galatasarayin da son yillarda basketbola yatirim yaparak ligimizdeki rekabeti arttirdigi ve citayi yukseltmemize yardimci oldugu icin mutesekkiriz diger yandan da.
byariff
06.Ağustos.2013, 04:28
teodoisic yatti galiba bi gelisme yok gibi. sahsen gelmesini isterdim ligin kalitesi artardi.
byariff
26.Ağustos.2013, 16:35
ah be kabasakal...
Ergin ATAMAN:
"Spanoulis ile görüştüğümde bana Yunanistan'dan artık çıkmak istiyorum,
G.Saray beni çok etkiledi gelmek istiyorum demişti."
ATAMAN:
"Sonrasında Spanoulis,
Olympiakos Başkanın evinde son bir görüşmeye gitti.
Evin etrafına gelen 1000 taraftarın etkisiyle imza attı."
Ergin ATAMAN:
Olympiakos'la imzaladıktan sonra,
Spanoulis beni arayarak,
"Beni anlayacağını umuyorum Koç, kusura bakma" dedi."
europeanconquer
26.Ağustos.2013, 17:06
Elbet bir gün buluşacağız.Tıpkı Drogba'da olduğu gibi :0:
himone
31.Ağustos.2013, 14:36
Kenan Sipahi FB Ülker'de. Çok iyi bir oyuncu aldık, Obradovic'in eliinde de çok iyi bir gelişim gösterecektir.
furkan58
28.Ekim.2013, 15:56
Jawai'nin sakatlığından dolayı eski Beşiktaşlı Pops Mensah Bonsu ile anlaşmış Galatasaray.
byariff
28.Ekim.2013, 15:57
bonsu gelmis hayirli olsun , masallah butun eski oyuncularini topladi ergin hoca :D jawaii"nin durumu iyi degil galiba o yuzden yapilmis bir transfer geldi bana.
furkan58
28.Ekim.2013, 16:00
Arroyo , Erceg , Hawkins , Dudley , Ergin Ataman ve şimdi de Mensah Bonsu. Beşiktaş 2011-2012 = Galatasaray 2013-2014 :n: Tek fark Hawkins dopingden gitti :n:
urwrdskkn
28.Ekim.2013, 16:08
Arroyo , Erceg , Hawkins , Dudley , Ergin Ataman ve şimdi de Mensah Bonsu. Beşiktaş 2011-2012 = Galatasaray 2013-2014 :n: Tek fark Hawkins dopingden gitti :n:
şaka gibi :D :D :D
Fearless Coward
28.Ekim.2013, 16:10
Bonsu'ya çok sevindim Beşiktaş'ta oynarken çok beğeniyordum onu.Jawai'nin yokluğunu hissettirmez hatta daha da iyi işler yapacaktır kritik Malaga maçı var önümüzde o maçta oynar umarım.
urwrdskkn
28.Ekim.2013, 16:12
Bonsu'ya çok sevindim Beşiktaş'ta oynarken çok beğeniyordum onu.Jawai'nin yokluğunu hissettirmez hatta daha da iyi işler yapacaktır kritik Malaga maçı var önümüzde o maçta oynar umarım.
Bildirilir Onun İsmi Euroleague'e Bir Zamanlar Savovic Vardı. Onu Bile Nerdeyse İyi Kullanmıştık.
footballer33
28.Ekim.2013, 18:20
Yabancı 5 tamam, şimdi sırada yerliler var. Can Akın, Serhat Çetin gibi hamleler de bekliyorum Ergin Ataman'dan. :D
manager725
28.Ekim.2013, 18:54
Yabancı 5 tamam, şimdi sırada yerliler var. Can Akın, Serhat Çetin gibi hamleler de bekliyorum Ergin Ataman'dan. :D
Daha kaliteli yerlileri çoktan almışlar zaten, ne yapsınlar bizim eski Türkleri. O sene bize 3 kupa kazandıran asıl kişiler yabancılardı. Sağ olsun PARATAMAN hepsini GS'ye toplamış. Yani resmi bir şey sonuçta, BJK'de oynamış oyuncu GS'de oynayamaz denmiyor yazı kurallarda ama bu kadarı da fazla. Umarım Fener şampiyon olur, Beşiktaş olur diyemiyorum çünkü potaya topu atmayan adamlar ordusu Beşiktaş da.
zeck17
28.Ekim.2013, 19:04
Daha kaliteli yerlileri çoktan almışlar zaten, ne yapsınlar bizim eski Türkleri. O sene bize 3 kupa kazandıran asıl kişiler yabancılardı. Sağ olsun PARATAMAN hepsini GS'ye toplamış. Yani resmi bir şey sonuçta, BJK'de oynamış oyuncu GS'de oynayamaz denmiyor yazı kurallarda ama bu kadarı da fazla. Umarım Fener şampiyon olur, Beşiktaş olur diyemiyorum çünkü potaya topu atmayan adamlar ordusu Beşiktaş da.
Ergin Ataman'a öyle bir lakap takmanız bence hoş değiş beşiktaşı yönetirken de hocanın galatasaraylı olduğu biliniyordu
manager725
28.Ekim.2013, 19:07
Ergin Ataman'a öyle bir lakap takmanız bence hoş değiş beşiktaşı yönetirken de hocanın galatasaraylı olduğu biliniyordu
Daha önce de Efes'e gitmişti, o zaman da Efes'i tutuyordu her halde. Bu adamın tek baktığı şey para. Beşiktaş'tan giderken de Efes devreye girip GS'den daha fazla para veriyorum dese kesin kanım lacivert-beyaz akar derdi. 1-2 sene sonra da belki FB'ye gider umarım olur böyle bir şey de herkes anlar no olduğunu bu Ataman'ın.
zeck17
28.Ekim.2013, 19:20
Daha önce de Efes'e gitmişti, o zaman da Efes'i tutuyordu her halde. Bu adamın tek baktığı şey para. Beşiktaş'tan giderken de Efes devreye girip GS'den daha fazla para veriyorum dese kesin kanım lacivert-beyaz akar derdi. 1-2 sene sonra da belki FB'ye gider umarım olur böyle bir şey de herkes anlar no olduğunu bu Ataman'ın.
Profesyonellik sonuçta hangisiyle başarıyla olacaksa onu seçiyor abartılacak bir durum yok ve bu ergin ataman galatasaraylı ünal aysal ile başarılı olacağına inandı ve takımın koçu oldu
http://www2.sporx.com/ozel/roportaj/kirginimSXHBQ219460SXQ
di canio
28.Ekim.2013, 19:33
Geçmişte yaşananları unutup, kişisel ilişkilerini ön planda tutan saçma sapan yöneticiler olduğu sürece imkansız denemez ama Ergin Ataman'ın ne şimdi (şimdi gelmesi kadar saçma bir şey olamaz zaten) ne de gelecekte Fenerbahçe'ye gelmesi imkansıza yakın.
footballer33
28.Ekim.2013, 20:10
Benim Türklerle ilgili söylediklerim ironiydi zaten. Diğer söylediklerine katılıyorum.
byariff
28.Ekim.2013, 20:27
para diyorsunda adam sana 1 ay onceden demis sponsor bulunmazsa giderim kendi klubunun derdine agla kucucuk bir sponsor bulamadilardi.
himone
03.Şubat.2014, 22:28
Sporx'te çıkan haberlere göre Blagota Sekulic ve Jarvis Varnando ile ilgileniyormuşuz. Varnando ile ilgili habere video eklemişler adam feci bloklar vuruyor. Kolej liginde tüm zamanların blok rekorunu kırmış. Bu sezon D-League'de ortalama 33 dk 14.3 sayı 11.7 ribaunt ve 5 blok ortalaması ile oynuyor.
Cengo
21.Şubat.2014, 01:55
Son maçında 58 sayı atan D-League'in sayı kralı point guardı Pierre Jackson Fenerbahçe Ülker'de.
Pierre Jackson
Pierre Jackson Breaks Single-Game Scoring Record with 58!
attirson
21.Şubat.2014, 03:15
Kenan'ın sakatlıgından dolayı transfer edildi sezon sonuna kadar alınmıs güzel bir transfer.Bakalım belki de yıldız olur. :D
DaveJones
21.Şubat.2014, 03:39
Boyu 10cm daha uzun olsa şuan muhtemelen nba'de oynuyor olurdu Jackson. Hem oyun hem de kariyer gelişimi açısından Jennings'e benzetiyorum ben. Jennings solak tabi orası ayrı. Bizim hücumun sıkıştığı anlarda oynayacağı isolar çok katkı verebilir.
uAburak89
22.Nisan.2014, 23:46
Keith Langford Türk pasaportu alacak, Milli Takım ve Galatasaray için oynayacak iddiaları var.
VatKenAyDu
23.Nisan.2014, 16:51
Türk Telekom sessiz sedasız Amerika D liginden Manny Harris'i getirdi.5 maçta 22,2 sayı ortalamasıyla oynadı.3'lüklerin yarısını,2'liklerinden yarısından biraz fazlasını sayıya çevirmiş.Daha ilk geldiği Trabzonspor maçında attığı 25 sayıyla kalitesini belli etti,ne varki Telekom yenildi.Diğer 4 maçta da galibiyetlerde büyük rol oynadı.Türk takımları diğer Avrupa ülkelerindeki basketçileri alacaklarına bu D ligindeki gençleri alsalar,çok daha iyi olur bence.
byariff
09.Mayıs.2014, 21:18
Keith Langford ile anlaşmisiz 3 yillik hayirli olsun
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mayıs.2014, 21:24
langford cok iyi transfer. bu yilin eurolig karmasina da secilmis. turk statusu falan da alirsa gs adina cok avantajli olur. dudley ve langford gibi iki star isim turk statusunde arti yanina iyi secilmis 3 yabanci tamamdir. yerli oyuncuya luzum kalmiyor.
LaigLeNoiR
09.Mayıs.2014, 21:31
Ohaa...
Langford mu ? Hayran olduğum adam son 2 senedir Euroleague'de.
Büyük transfer eğer doğruysa.
eng1n
09.Mayıs.2014, 21:40
langford cok iyi transfer. bu yilin eurolig karmasina da secilmis. turk statusu falan da alirsa gs adina cok avantajli olur. dudley ve langford gibi iki star isim turk statusunde arti yanina iyi secilmis 3 yabanci tamamdir. yerli oyuncuya luzum kalmiyor.
Seneye devşirmeler yabancı sayılacak galiba emin değilim ama.
uAburak89
12.Mayıs.2014, 23:35
Langford için Ergin Ataman milli takımda olacak ama Galatasaray'a transferi maaşından dolayı imkansız demiş.
Cengo
12.Mayıs.2014, 23:47
Langford için Ergin Ataman milli takımda olacak ama Galatasaray'a transferi maaşından dolayı imkansız demiş.
2.5M Euro'dan bahsediliyordu basında. O bütçede oyuncular ile ilgilenmiyoruz demişler.
eng1n
28.Mayıs.2014, 02:02
Efes Perperoglou'nu almış deniyor doğruysa çok iyi transfer.
Cengo
28.Mayıs.2014, 02:32
Emiliano (Sportando) az önce Efes'in Keith Langford, Milos Teodosic, Nenad Krstic ve Justin Doellman ile ilgilendiğini yazdı. Efes piyasayı sağlam karıştıracak bu sene.
Fearless Coward
28.Mayıs.2014, 17:19
Karıştırsın bi zahmet çok kötü bir sezon geçirdiler. Semih'le de yollar ayrılıyormuş isabet olmuş. Barça maçında yaptığı hata hala gözümün önünden gitmiyor.
himone
30.Mayıs.2014, 20:41
Efes Ivkovicle anlaşmış, çok iyi bir hamle. Lig gittikçe daha kaliteli hale geliyor, demek ki bütçe küçültme buraya kadarmış. FB Ülker de Sehat Çetinle anlaşmaya varmış.
Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 20:58
Zaten İvkovic'in geleceğini az çok tahmin etmiştik. Kendi takımını kurmak istedi sanıyorum o yüzden şimdi geldi. Efes yine eski günlerine dönecektir İvkovic'le. :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2014, 21:09
eski gunlerinin de onune gecebilir efes. transferler de ivkovic kalitesinde olursa F4 bekliyorum eruoligde efesten.
Fearless Coward
30.Mayıs.2014, 21:36
Mahmuti'yle bile F4 kapısından döndüler o Oly faciasını hala unutamıyorum adamlar farktan dönmüştü şampiyon olmuşlardı yine. :D Yine Farmar ve Vujacic tarzında oyuncular alabilirlerse f4 hayal değil ayrıca Teodosic gelecek gibi geliyor bana İvkovic hamlesinden sonra. :)
Banega
05.Haziran.2014, 19:02
Anadolu Efes, Olympiakos'tan Stratos Perperoglou ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.
Fearless Coward
05.Haziran.2014, 19:38
Efes fena geliyor. :D Perpe ile uçarlar oyun kurucu olarakta büyük ihtimal Teo gelir.
LaigLeNoiR
05.Haziran.2014, 20:25
5+0 kuralından sonra takımlar artık 5 top player alacak yabancı olarak.
Stratos' a hayranım yanında Teodosic de gelirse tadından yenmez...
CocukMenajer
05.Haziran.2014, 21:32
Perperoglou Efese gelmiş hayırlı olsun :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2014, 21:46
ben bu kurali anlamadim. 3+2+1 di galiba onceki, simdi yabanci sayisi 5e mi dusuruldu. yoksa kural 5+0+1 mi oldu, ya da 5+0+ sinirsiz mi?
Cengo
05.Haziran.2014, 21:57
ben bu kurali anlamadim. 3+2+1 di galiba onceki, simdi yabanci sayisi 5e mi dusuruldu. yoksa kural 5+0+1 mi oldu, ya da 5+0+ sinirsiz mi?
Meseleyi öğrendim. Ön kararmış bu. 5+0+x olacak ama x kısmı belirlenmedi. 5+0 olacağı konusu da kesinlik kazanmadı, taslak için karar verildi. Bu saatten sonra değişmez tabi 5+0'lık kısmı.
himone
05.Haziran.2014, 22:27
Şuan kadroda bulunacak oyuncularla ilgili kesin bir karar yok, hatta 5 yabancı olayı bile resmi değil kulüpler birliği ile yapılacak toplantı sonrası resmileşecek. İmza atılabilen yabancı sayısı da Aboo'nun dediği gibi belli değil, hatta kadroda altyapıdan oyuncu bulundurma ve devşirme oyuncularla ilgili kararlar da henüz alınmadı. Anlayacağınız daha bir sürü konu olduğu için bu karara hemen sevinmek veya üzülmemek lazım. Büyük takımlar zaten kaliteli yerlileri olduğu için onlar adına bir sorun olmuyordu, asıl sorun imzalanan yabancı sayısıydı. O sayı artmadıktan sonra çok bir anlamı yok açıkçası.
Edit: Dün maçı izlerken şu Perperoglu'nu biz alsak ya dediydim Efes aldı :). Efes sağlam girdi piyasaya, umarım Teodosic'le Kristic'i de almazlar.
eng1n
20.Haziran.2014, 02:10
Efes Perperogloun'dan sonra Lasme ile de anlaşmış. Çok iyi oyuncu diyemeyeceğim ama çok hırslı Fb,Gs,Bjk veya Ksk gibi taraftarı olan kulüplerden birine gelse en sevilen oyunculardan olurdu.
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Haziran.2014, 02:11
lasme mi, bence harika bir transfer. ben cok begenmistim bu sezon. bombalar arka arkaya patliyor efes pilsende.
himone
21.Haziran.2014, 17:46
Perperoglu ve Lasme çok iyi transferler. Lasme iyi bir guardla coşar. Şimdi de Calathes, Krstic ve Dario Şariç'in peşine düşmüşler. Seneye çok iyi bir Efes olacak.
Fearless Coward
21.Haziran.2014, 20:41
Seneye Galatasaray ve Fener'in adını pek duymayız gibi bu transferlerden sonra. :D Daha oyun kurucu bombası açıklanmadı Teo'dur bence o da ama CSKA bırakmaz belki.
himone
21.Haziran.2014, 23:07
Seneye Galatasaray ve Fener'in adını pek duymayız gibi bu transferlerden sonra. :D Daha oyun kurucu bombası açıklanmadı Teo'dur bence o da ama CSKA bırakmaz belki.
Oyun kurucu olarak Calathes'i bekliyorlarmış işte. NBA de ceza almış dopingden, Avrupa'ya nasıl yansıyacağı henüz belli değil. Aynı zamanda Planinic durumu da belirsiz, oyun kurucu olarak takımda kalabilir.
0xjasaitis
21.Haziran.2014, 23:29
Ivkovicin planinici takımda tutacağını sanmam.Kalsa bile ilk tercihi olmayacaktır. Oluşturulmaya çalışılan takımın kalanıyla çok bağdaşmaz planinic. calathes çok güzel olur bu takıma.
E.Cartman
23.Haziran.2014, 15:08
Bonsu, Jawai, Macvan, Domercant, Hairston gidiyormuş. Zaten Hairston'a kal diyenin :D Ama Macvan kalmalı bence. Oynadığı zaman iyi işler yaptı bu sezon.
Facx
23.Haziran.2014, 18:29
Bonsu, Jawai, Macvan, Domercant, Hairston gidiyormuş. Zaten Hairston'a kal diyenin :D Ama Macvan kalmalı bence. Oynadığı zaman iyi işler yaptı bu sezon.
orda jawai dışındaki herkes gitmeyi sonuna kadar hakediyo bence jawai sakatlık sonrası nası oynar bilmiyorum o yüzden bişey diyemeyeceğim
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Haziran.2014, 23:57
efesten bir transfer daha. bu seneki nba draftinda 12. siradaki orlando tarafindan draft edilmesi beklenen 20 yasindaki hirvat oyuncu dario saric ile 2+1 yillik sozlesme imzalandi.
Fearless Coward
24.Haziran.2014, 00:58
Tutmayın Efes'i. :zuhaha Berbat geçen bir sezon ancak böyle telafi edilebilirdi.
E.Cartman
24.Haziran.2014, 00:59
Efes çok acayip bir şey oldu :D
uAburak89
24.Haziran.2014, 14:49
Bonsu Olympiakos'a gitmiş.
Galatasaray'ın yeni sponsoru Pegasus olacak deniyor. Ayrıca Spanoulis iddiaları var yine.
eng1n
24.Haziran.2014, 18:22
Bize de Bogdan Bogdanovic yazılıyor.
Facx
24.Haziran.2014, 20:27
kristici de almış efes
http://www.3puan.com/content?id=3651
himone
24.Haziran.2014, 21:24
Lebron serbest kalmış alsak ya!
Kristic'i de aldılar helal olsun, bir tek guard kaldı onu da hallettiler mi tutulmazlar.
LaigLeNoiR
24.Haziran.2014, 21:39
Efes tam Euroleague takımı kurdu.
Ben olsam 1 numaraya da Bobby Brown'ı alır işi bitirirdim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Haziran.2014, 23:38
Lebron serbest kalmış alsak ya!
Kristic'i de aldılar helal olsun, bir tek guard kaldı onu da hallettiler mi tutulmazlar.
carmelo da serbest kaliyormus, iyi bi takim kurabiliriz :n:
ivkovic varken guard problem olmaz, hepsi kuyruktadir. efesin tercihine kalacak transferlere bakilirsa :D
Fearless Coward
24.Haziran.2014, 23:43
Efes'i Eurolig'de şampiyonluktan aşağısı kesmez herhalde. İvkovic reisin dönüşü efsane olacak elinde harika bir kadro var şampiyonluk gelir umarım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Haziran.2014, 23:48
gecen sene fenere de bu muamele yapilmisti, biraz temkinli yaklasmak lazim. takim uzerinde baski olusturmak hicbir ise yaramaz. beklentiler tabii ki yukseldi ama oncelikli final foura bi kapak atilsin da sonra sampiyonluk konusulur. medya da simdi sisirip duracak. belki fb gs gibi bir camia olmadigi icin efes bu konuda rahat olabilir.
E.Cartman
24.Haziran.2014, 23:59
Bunlar şimdi bi de Spanoulis'i almasın :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Haziran.2014, 00:09
krstic - lasme
dario saric--------------------berberoglu
spanoulis
o da gelirse 5li tamamlanir. iyi de gencler var elinde, cedi osman, birkan batuk, dogus falan :)
Leonadias
25.Haziran.2014, 01:06
Efes neyin peşinde :D
footballer33
25.Haziran.2014, 03:13
Banvit'in normal sezonda yaptığını, Efes geliştirir bence. Ya namağlup bitirirler normal sezonu ya da 1 yenilgi alırlar. :) Sonrasında da şampiyonluğun en büyük favorisi. Eurolig'de ise 8'li finaller garanti, Final Four da şansına kalmış. Koraç Kupası'nı kazandığı yılların ruhu geri dönerse Efes, çok acayip işler yapabilir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Haziran.2014, 03:17
o zamanki ruh baskaydi ama. tamer oyguc, naumoski, ufuk sarica. basta aydin ors. avrupada kazandigimiz ilk kupaydi ayrica. hic beklenmeyeni gerceklestirmislerdi.
footballer33
25.Haziran.2014, 03:26
o zamanki ruh baskaydi ama. tamer oyguc, naumoski, ufuk sarica. basta aydin ors. avrupada kazandigimiz ilk kupaydi ayrica. hic beklenmeyeni gerceklestirmislerdi.
O ruhu yakalamak elbette kolay değil, o zamanki takım gücü inanılmazdı gerçekten de. Naumoski dışında tamamen Türklerin katkısıyla alınmıştı kupa. Naumoski de Makedon olduğu için çok uzak bir kültüre sahip değildi ve uyum açısından da sıkıntı yaşamadı. Her yönüyle üst düzey bir takımdı Efes kısacası. O ruhu bu sene geri yakalamak zor olabilir; ancak yakalanırsa da Efes'in önünde kimse duramaz, o kesin.
himone
25.Haziran.2014, 20:26
Efes evet iyi bir takım kurdu ama alınan oyuncuların neredeyse hiçbiri zor anlarda kendini ispatlayabilmiş değil belki biraz Perperoglu. Öncelikle Lasme'yi Diamantidis olmadan izleyeceğiz ve normalde birebirde pek de başarılı değil. Krstic izlediğim neredeyse bütün finallerde silik kaldı, yani büyük maçlarda çok da etkili değil. Takıma lider özellikli ve zor anlarda çıkıp maç çevirebilecek bir oyun kurucu alınması gerekiyor. Saric'i hiç izlemedim genç bir oyuncu umarım bizim Bogdanovic'in kaderini yaşamaz.
E.Cartman
25.Haziran.2014, 21:21
Efes evet iyi bir takım kurdu ama alınan oyuncuların neredeyse hiçbiri zor anlarda kendini ispatlayabilmiş değil belki biraz Perperoglu. Öncelikle Lasme'yi Diamantidis olmadan izleyeceğiz ve normalde birebirde pek de başarılı değil. Krstic izlediğim neredeyse bütün finallerde silik kaldı, yani büyük maçlarda çok da etkili değil. Takıma lider özellikli ve zor anlarda çıkıp maç çevirebilecek bir oyun kurucu alınması gerekiyor. Saric'i hiç izlemedim genç bir oyuncu umarım bizim Bogdanovic'in kaderini yaşamaz.
Olur da Teodosic'i alırlarsa ağır loser bir takıma dönüşecekler desene :D
Leonadias
26.Haziran.2014, 17:19
Efes şaka maka Krstic'i de duyurdu
Fearless Coward
26.Haziran.2014, 17:33
Arroyo kalıyormuş takımda. Bu arada 35 yaşında olduğunu bilmiyordum o kadar yaşlandı mı yahu Arroyo vay be. :D
Leonadias
26.Haziran.2014, 18:02
Yaşlı be müdür saç yok ya belli etmiyor :D
himone
27.Haziran.2014, 22:32
Çıkan haberlere göre Bo ve Kleiza gidiyor ve yerlerine Calathes, Bogdanovic ikilisi geliyor. Bir de kaliteli bir uzun alırsak iyi olur.
Leonadias
27.Haziran.2014, 22:54
Çıkan haberlere göre Bo ve Kleiza gidiyor ve yerlerine Calathes, Bogdanovic ikilisi geliyor. Bir de kaliteli bir uzun alırsak iyi olur.
Bo bilmiyorum da Kleiza'nın 3.3 M yıllık kazancı ve bunu haketmediği için yeni sözleşme imzalanmayacağını doğruladı bazı yöneticiler.
Sadixx
27.Haziran.2014, 23:03
Sürekli yeni transferler ve yine final four umudu. Ben bu senenin de hayal kırıklığı içinde geçeceğine inanıyorum.
Sabır,plan,program bizde yok işlemiyor.
Leonadias
27.Haziran.2014, 23:11
Sürekli yeni transferler ve yine final four umudu. Ben bu senenin de hayal kırıklığı içinde geçeceğine inanıyorum.
Sabır,plan,program bizde yok işlemiyor.
Ön planda olan sporlarımızda her zaman, erken başarı bekler toplumumuz nitekim ki Voleybol'da böyle bir durum olmadı ama yavaş yavaş o tarafa doğru gidiyor gibi de hava seziyorum.
Ne kadar arka planda olursa bir spor bizim ülkemizde o kadar başarılı oluyor tabii bunların başında ki isimlerde doğru olursa.
himone
27.Haziran.2014, 23:21
Aslında bu sezon Final-Four hedefi ile başlamadık. Sezon başında çok iyi performans gösterince böyle bir algı oluştu. Algıyı oluşturan da taraftar ve basın, yoksa kimse Final-Four beklemiyordu(özellikle geçen sene yaşanan faciadan sonra). Ben tam aksine planlı ve programlı gittiğimize inanıyorum, sonuçta uymayan parça ile ısrar etmenin anlamı yok. Mevcut kadro ışık verse zaten devam edilirdi.
Basketbol tarihimiz Ülker ile birleştikten sonra farklı bir boyuta taşındı ve son birkaç yıldır da hedefler büyütüldü. Daha 2-3 yıldır bu kadar iddialı sezonu açıyoruz o kadar da abartılacak bir durum yok. Hedef son 8'e kalmak olarak koyulur, sezon içerisindeki duruma göre de revize edilir.
eng1n
30.Haziran.2014, 19:00
Ntvspor'a göre Bogdan Bogdanovic yakında açıklanır bi de Nando De Colo veya Hickman'dan biri gelecekmiş.
uAburak89
30.Haziran.2014, 20:00
İlkan Karaman'ı serbest bırakmış Fenerbahçe.
Sofoklis Schortsanitis Galatasaray'da deniyor ayrıca.
himone
30.Haziran.2014, 20:01
Nando De Colo devre arasında da konuşulmuştu ama gidip Jacson alındı. Bence bizim takımın ilacı olur, yanında da Bogdan Bogdanovic iyi oturur. Bildiğim kadarıyla bizdeki Bogdnovic'in sözleşmesi bitiyor ve onun yerine diğer Bogdanovic'i almak daha doğru bir karar, en azından özgüven sorunu yok. 1 numara olarak 2 aday da çok iyi bence her türlü faydalı olurlar.
A.FaruK
01.Temmuz.2014, 12:28
Aga Allahını seven şu takıma 1 tane pota alsın ya.
nerazzuri
01.Temmuz.2014, 22:56
Transfer çalışmalarını sürdüren takımımız Fenerbahçe Ülker, kadrosuna Euroleague'nin son şampiyonu Maccabi Tel Aviv takımından Ricky Hickman'ı kattı.
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40627
Ayrıca Partizan'ın 21 yaşındaki oyuncusu Bogdan Bogdanovic'le de büyük ölçüde anlaşılmış.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2014, 23:13
hickmanin kariyere baktim da cok parlak degil. maccabide son sezon cok parlak bir sezon gecirmis, bir de italya 2.liginde mvp secilmis 3-4 yil once. maccabi maclarinda begendiydim ama devami gelir mi soru isareti. cok iyi bir sutor. keza bogdan da. bojan da kalacak olursa dis atislarda cok tehlikeli bir takim haline gelebiliriz. pota altina da kalipli bir pivot getirdik mi tamamdir.
nerazzuri
01.Temmuz.2014, 23:19
hickmanin kariyere baktim da cok parlak degil. maccabide son sezon cok parlak bir sezon gecirmis, bir de italya 2.liginde mvp secilmis 3-4 yil once. maccabi maclarinda begendiydim ama devami gelir mi soru isareti. cok iyi bir sutor. keza bogdan da. bojan da kalacak olursa dis atislarda cok tehlikeli bir takim haline gelebiliriz. pota altina da kalipli bir pivot getirdik mi tamamdir.
Hickman'ı bende pek parlak bulmadım ama bu sezonu iyi geçirmiş. Devam ederse ne ala. :)
Bojan kalır büyük ihtimalle. Bogdan'da gelirse muazzam olur.
Semih Erden'i de alabilirmişiz.
Cengo
01.Temmuz.2014, 23:23
Hickman kadar güzel bir haber var. Emir'in statüsü değişmedi.
TBF yeni tüzüğü açıkladı.
http://www.tbf.org.tr/docs/default-source/mevzuat/yonergeler/sozlesmeli-sporcular-lisans-tescil-ve-transfer-yonergesi-2014-2015.pdf
12 Türk oyuncu ile ve 7 yabancı oyuncu ile imzalanabilecek. Türk statüsü 22. maddesinde, yabancı statüsü de 23. maddesinde açıklandı. 12 Türk oyuncudan 2 tanesi, T.C. Vatandaşı ve Milli Takım'da oynamış devşirme statüsünde oyuncular olabilir. Emir bu statüye giriyor. Hatta Milli Takım'a yeni devşirilerek yabancı oyuncu da bu statüye girecek. 1 adet de doğum ile kazanılmış KKTC vatandaşı da yerli statüsü sınırı içerisinde oynayabilecek.
Michael Wright ve Erwin Dudley gibi devşirme oyuncular devşirme haklarını kaybediyorlar bu tüzük ile. Alt yaş kategorisinde de devşirme statüsü, lig yönergesi dahilinde Ümit, Genç ve Yıldız Milli Takımlarında oynamış oyuncularla sınırlanmış. Doğumdan sonra Türk Vatandaşlığı kazanılması zorunluluğu, büyükler de dahil olmak üzere maddenin tamamına sınır olarak konulmuş. Bu nedenle beklentide olunduğundan kurala göre durumunu açıklayayım; Kristijan Nikolov da yabancı sayılacak.
Düzeltme: Farketmemişim. TBF, 18.4. maddesi ile devşirme hakkı için ek 1 kontenjan vermiş. Michael Wright ve Erwin Dudley için sorun kalkmış. Hatta Vidmar da T.C. Vatandaşlığı alırsa kalabiliyor. Emir'in durumu etkilemiyor. Dudley kalırsa Nikolov yine yabancı kalır.
Leonadias
01.Temmuz.2014, 23:29
Hickman'ı geçtim de yeni Bogdanovic çok iyi olur Fener alırsa
himone
02.Temmuz.2014, 02:51
Hickman iyi transfer ama çok büyük beklenti içinde olmamak lazım, ben Nando De Colo'yu tercih ederdim ama Hickman da iyi bence. Avrupa'da tepeyi hedefleyen takımlar için çok fazla oyun kurucu seçeneği yok. Emir'in yerli statüsünde kalması çok iyi oldu, Bogdan Bogdanovic de alınırsa kısa rotasyonunda iyi duruma geliriz. Sırada pota altı var, benim düşüncem Zoric kalsın ve Vidmar'ın yerine sağlam bir pivot alalım. Hatta bir tane de 3-4 oynayabilecek oyuncu alabiliriz(eğer yabancı sınırı Abooo'nun dediği gibiyse).
A.FaruK
02.Temmuz.2014, 11:26
Winner bi oyun kurucu tercihim olurdu. Gerçi Bo giderse 1 oyun kurucu daha alınır. Bogdan çok iyi hamle keza alınırsa Semih içinde aynısını söyleyebilirim.
byariff
02.Temmuz.2014, 12:00
Galatasaray Liv Hospital, Litvanya'lı skorer 3 numara Martynas Pocius ile senelik 600 bin €'dan 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. (Sportando)
footballer33
02.Temmuz.2014, 13:34
İlkan Karaman'ı biz alsak çok iyi olur aslında.
Fearless Coward
02.Temmuz.2014, 14:45
Pocius harika transfer. Uzun transferleri devam eder komple değişeceğiz uzunlarımızı malum 2-3 transfer daha gelir.
Fearless Coward
02.Temmuz.2014, 15:58
Andrew Goudelock'u almış Fenerbahçe.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2014, 16:37
pivot mudur diye baktim, bu da guard cikti :n:
tepeden basladik transfere, potaya dogru gidiyoruz bakalim :D
2013 D.League MVP
2014 Eurocup MVP
iyi bir profili var, yasi da genc. 25.
bu arkadas da dis atislarda cok iyiymis, 2011de 3 sayi yarismasinda sampiyon olmus.
uAburak89
02.Temmuz.2014, 18:33
Turgay Demirel icraatlerine devam ediyor, birilerine hizmet etmeye devam. Öyle güzel maddeler eklemişler ki tüzüğe, resmen kişiye ve kuruma özel. Hak ve adalet savunucuları sus pus bu saçmalıklar karşısında her zaman ki gibi, mağdur olan kendileri olmayınca sevindirici oluyor yapılanlar.
attirson
02.Temmuz.2014, 18:43
Su Semih Erden haberleri dogru değildir umarım.Guzel başlamışken saçma bir transferle bitirmeyelim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2014, 18:59
bu seneki semih hic isik vermiyordu. obra ister mi bilmem ama yerli rotasyonunda degerlendirilebilir bir oyuncu. ozellikle euroligde barca macinda son saniyede verdigi ribaund hala aklimda, mental olarak cokmus durumda. yeniden eski haline gelmesi cok zor gibi duruyor. belki yuvaya geri donmesi olumlu etki edebilir.
himone
02.Temmuz.2014, 19:08
Turgay Demirel icraatlerine devam ediyor, birilerine hizmet etmeye devam. Öyle güzel maddeler eklemişler ki tüzüğe, resmen kişiye ve kuruma özel. Hak ve adalet savunucuları sus pus bu saçmalıklar karşısında her zaman ki gibi, mağdur olan kendileri olmayınca sevindirici oluyor yapılanlar.
Emir'in yerli olmamasını savunuyorsan cevap bile verilecek bir durum değil. Onun dışındaysa hangi durumda kime hizmet ediliyormuş söyle biz de bilelim. Langford'u transfer edip yerli statüsünde oynatacaktınız, oyuncu Milli olmaya ikna edilebilseydi şimdi sizde yerli statüsündeydi. Tam aksine sizin oyuncunuz yerli statüsünde oynamaya devam ediyor, acıtasyonu abartmayalım.
Kadroda 3 tane pivot var, büyük ihtimalle bir tanesi gidecek ve yeni adam alınacak. 4. pivota gerek yok özellikle Semih'e hiç gerek yok. Alacağı para da az değildir.
uAburak89
02.Temmuz.2014, 19:18
Emir'in yerli olmamasını savunuyorsan cevap bile verilecek bir durum değil. Onun dışındaysa hangi durumda kime hizmet ediliyormuş söyle biz de bilelim. Langford'u transfer edip yerli statüsünde oynatacaktınız, oyuncu Milli olmaya ikna edilebilseydi şimdi sizde yerli statüsündeydi. Tam aksine sizin oyuncunuz yerli statüsünde oynamaya devam ediyor, acıtasyonu abartmayalım.
Kadroda 3 tane pivot var, büyük ihtimalle bir tanesi gidecek ve yeni adam alınacak. 4. pivota gerek yok özellikle Semih'e hiç gerek yok. Alacağı para da az değildir.
Üslubuna dikkat et.
TBF sitesinde ayrı ayrı tüzükler yayınlandı, yeni maddeler kırmızı ile belirtilmiş durumda. Okursan, anlarsın.
Emir zaten milli oyuncu, tabii ki yerli olacak. Öteki türlüsü saçma olur. Ayrıca o devşirme maddesinden herkesin anladığı farklı, benim yorumuma göre Ersin Dağlı da Türk olarak devam edecek. Öyle anladım yani.
Langford Milli olmaya ikna edildi zaten, yeni kural ile Milli olsa bile yabancı sayılacak. Bu sebeple vazgeçti adam, İsmail Şenol o şekilde yazdı. Emir çağrıldı hatta Milli Takıma bugün devşirme olarak. Acıtasyon diyorsun da kendin bilgi sahibi olmadan fikir sahibisin maşallah. Bunu nasıl tanımlasam, bilemedim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2014, 19:23
su haliyle semih hala yuksek ucret talep eder mi ki? efesin kapi disari ettigi bir oyuncu. performansi da ortada. bence de gelmesin, hic isik vermiyor ama cikmadik candan umit kesilmez benimkisi :D
oguz-semih-zoric-transfer[yabanci] seklinde bir 4lu olabilir bence.
himone
02.Temmuz.2014, 19:43
Üslubuna dikkat et.
TBF sitesinde ayrı ayrı tüzükler yayınlandı, yeni maddeler kırmızı ile belirtilmiş durumda. Okursan, anlarsın.
Emir zaten milli oyuncu, tabii ki yerli olacak. Öteki türlüsü saçma olur. Ayrıca o devşirme maddesinden herkesin anladığı farklı, benim yorumuma göre Ersin Dağlı da Türk olarak devam edecek. Öyle anladım yani.
Langford Milli olmaya ikna edildi zaten, yeni kural ile Milli olsa bile yabancı sayılacak. Bu sebeple vazgeçti adam, İsmail Şenol o şekilde yazdı. Emir çağrıldı hatta Milli Takıma bugün devşirme olarak. Acıtasyon diyorsun da kendin bilgi sahibi olmadan fikir sahibisin maşallah. Bunu nasıl tanımlasam, bilemedim.
Kusura bakma ama Turgay Demirel icraatlerine devam ediyor, birilerine hizmet etmeye devam. bu cümleyi yazarsan ve düzgün açıklama yapmazsan bazı şeylere de hazırlıklı olmalısın. Yazdığın yorumun amacı belli daha neyi savunuyorsun anlamış değilim.
Yorumlardan benim anladığımda da Ersin Dağlı yerli statüsünde oynayacak. Bu durumda mağdur olan kim avantaj sağlayan kim. Kim rahatsız olmadığı için seviniyor, kim rahatsız olduğu için üzülüyor. Yaptığın yorumun ne olduğunun bile farkında değilsin.
O zaman bana o yorumda ne demek istediğini açıkla ben de sen den özür dilerim.
uAburak89
02.Temmuz.2014, 20:11
Kusura bakma ama Turgay Demirel icraatlerine devam ediyor, birilerine hizmet etmeye devam. bu cümleyi yazarsan ve düzgün açıklama yapmazsan bazı şeylere de hazırlıklı olmalısın. Yazdığın yorumun amacı belli daha neyi savunuyorsun anlamış değilim.
Yorumlardan benim anladığımda da Ersin Dağlı yerli statüsünde oynayacak. Bu durumda mağdur olan kim avantaj sağlayan kim. Kim rahatsız olmadığı için seviniyor, kim rahatsız olduğu için üzülüyor. Yaptığın yorumun ne olduğunun bile farkında değilsin.
O zaman bana o yorumda ne demek istediğini açıkla ben de sen den özür dilerim.
Transfer konusuna yazmak benim hatam, haliyle sadece oyuncu olarak anlaşılıyor da başka şeyler de var.
Kulüplerin birleşme veya isim sponsoru almasının önünü tıkıyorlar olarak yorumladım bunu.
16. Birleşen veya İsim Değiştiren Kulüpler
16.1. Birleşen veya isim değiştiren kulüplerin tüm kategorilerde karşılaşmalara hangi ilden
katılacakları, Federasyon Yönetim Kurulu’nun onayına tabidir. İki farklı ilden kulübün
birleşmesi veya bir kulübün isim değiştirmesi halinde yeni oluşumun oynamayı talep ettiği ilde
söz konusu ligde iki veya daha fazla takım yer alıyorsa talep kabul edilmez.
http://www.tbf.org.tr/docs/default-source/mevzuat/yonergeler/yarisma-yonergesi-2014-2015.pdf?sfvrsn=6
Galatasaray'ın ligden çekilebiliriz sözüne karşılık, 2 kez hükmen mağlup olan takım küme düşer maddesine, bu durumdaki kulüpler davet ile katılmanın mümkün olduğu organizasyonlara (eurolig vb) katılamaz maddesi eklenmiş.
Ayrıca resmen inada bindirdikleri konuda çıkardıkları madde ile de Nikolov'un yerli olarak oynamasının önünü gayet güzel tıkamışlar.
Özüre gerek yok, sen neden üstüne alındın ben zaten hiç anlamadım.
Cengo
02.Temmuz.2014, 23:23
Transfer konusuna yazmak benim hatam, haliyle sadece oyuncu olarak anlaşılıyor da başka şeyler de var.
Kulüplerin birleşme veya isim sponsoru almasının önünü tıkıyorlar olarak yorumladım bunu.
http://www.tbf.org.tr/docs/default-source/mevzuat/yonergeler/yarisma-yonergesi-2014-2015.pdf?sfvrsn=6
Galatasaray'ın ligden çekilebiliriz sözüne karşılık, 2 kez hükmen mağlup olan takım küme düşer maddesine, bu durumdaki kulüpler davet ile katılmanın mümkün olduğu organizasyonlara (eurolig vb) katılamaz maddesi eklenmiş.
Ayrıca resmen inada bindirdikleri konuda çıkardıkları madde ile de Nikolov'un yerli olarak oynamasının önünü gayet güzel tıkamışlar.
Özüre gerek yok, sen neden üstüne alındın ben zaten hiç anlamadım.
Yalnız birleşme ile isim sponsorluğu alınmasını önlüyorlar. "yeni oluşumun oynamayı talep ettiği ilde" ifadesi ile birleşim kastedilmiş. İsim değiştiren kulüptür; yeni bir oluşum olmaz. İki kulüp birleşince iki fesih ve yeni kuruluş gerçekleşiyor çünkü. İkincisi ise tek fesih ve diğer kulübün hakları satın alması. İfade net açıklanamamış. TBF daha açık hükümler yazmalıydı. Sponsorluk almayı engellemez bu durum.
A.FaruK
03.Temmuz.2014, 11:09
Oğuz ve Zoric'in olduğu rotasyonda Semih sırıtmaz bence. Zaten Zoricle falan yürümez bu iş. Pota altını domine edecek bi uzun alamadığımız sürece bu takımdan bişey beklemiyorum
Fearless Coward
03.Temmuz.2014, 14:38
Efes 5. yabancı oyuncu transferini de Real'den Draper'i alarak kullanmış.
nerazzuri
06.Temmuz.2014, 15:07
Bogdan Bogdanovic ile 4 yıllık sözleşme imzalamış Fenerbahçe Ülker.
2+1+1 şeklinde sözleşme.
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Temmuz.2014, 16:50
gecen sezon avrupanin en iyi 2. 3. ligiydik, bu sezon 1.si olacaz galiba. takimlarimizin yaptigi transferlere bakinca final fourda minimum 2 takimimiz olucak gibi duruyor. hem efes hem de fb cok kaliteli kadrolar kuruyor. gs de iyi bir takim kurarsa tum gozler tbl de olacak bu sene.
Cengo
08.Temmuz.2014, 00:47
Bogdan Bogdanovic ile her konuda anlaşılmış. İmzaya bekleniyor.
FB TV yanlışlıkla tanıtımını yayınladı.
https://pbs.twimg.com/media/Br8WSQXIMAAB5Q3.jpg
Bogdan Bogdanovic Fenerbahçe Ülker'de
SAİT71
08.Temmuz.2014, 02:43
Yanlışlıkla kim yayınladıysa merak ediyorum, inşallah kovmazlar :D
Fearless Coward
08.Temmuz.2014, 03:50
Bizim Marko CSKA ile anlaşmış kötü oldu bu. :(
A.FaruK
08.Temmuz.2014, 10:43
gecen sezon avrupanin en iyi 2. 3. ligiydik, bu sezon 1.si olacaz galiba. takimlarimizin yaptigi transferlere bakinca final fourda minimum 2 takimimiz olucak gibi duruyor. hem efes hem de fb cok kaliteli kadrolar kuruyor. gs de iyi bir takim kurarsa tum gozler tbl de olacak bu sene.
Şu kadroyla F4 yapabilirmiyiz abi sence ?
HooijDonk07
08.Temmuz.2014, 18:51
Serhat Çetini almışsız harika bi transfer oldu.
Fearless Coward
08.Temmuz.2014, 19:23
Valla F4 için İlk turları baz almamak lazım artık. Efes bile F4 yapamayabilir hiç belli olmaz. Top 16'da her şey netleşir bu konu için. Geçen sezonu gördük yani Fener ilk turda fırtınalar estirdi 2. turda takımlar vites arttırdı ve Fener'i geride bıraktılar. O yüzden Top 16'da her şey belli olur şimdi kadroya Lebron'u bile alsan kesin konuşmamak lazım artık geçtiğimiz sezonlar bizlere bunu öğretti.
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2014, 19:40
tabi kesin konusamayiz ama kurulan kadrolar cok iddiali, ozellikle efes. beklentinin F4 olmasi normal. buralarda en tecrubeli takimimiz da efes, boyle guclu bir kadroyla ve ivkovicle mumkun gorunuyor. fenerbahce de bence obra ile devam ettigi icin, ayrica eksikleri tamamladigi icin bu sene en kotu top8 yapmasi gerekir. F4 o gunku kosullara bagli.
himone
08.Temmuz.2014, 21:41
Kısa pozisyonlar için çok iyi transferler yaptık ama uzun rotasyonu için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Eğer kaliteli bir 5 numara almazsak işimiz gerçekten kolay değil ama takım bu haliyle bile son 8'e çıkabilecek düzeyde.
sananes
09.Temmuz.2014, 10:35
Bize uzun lazım. Kısalar maç kazanır, uzunlar şampiyon yapar :)
A.FaruK
09.Temmuz.2014, 12:20
Bogdan transferi hariç beni tatmin eden hiç bir transferimiz yok Hickman bi nebze işte. Pek umutlu değilim F4 falan yapamayız diye düşünüyorum ama son 2 senedir transferlere aldanıp işte bu sene F4 yapacağız diye atlıyordum hemen. Bu seferde ters köşe olurum inşallah
A.FaruK
09.Temmuz.2014, 12:24
https://twitter.com/fenerbahceulker/status/486786247373774849
Serhat Çetinden sonra Can Altıntığ FbÜlker'de
https://pbs.twimg.com/media/BsFpghoIMAAG8fW.jpg
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Temmuz.2014, 15:51
Can altıntığ :zuhaha
Adam playoffta bir maçta bize karşı tek başına 30 sayı mı ne atmıştı. 20 sayısı falan ilk yarı, makine gibi üçlük atmıştı. Obranin dikkatini çekmiş :zuhaha
A.FaruK
09.Temmuz.2014, 16:49
Can altıntığ :zuhaha
Adam playoffta bir maçta bize karşı tek başına 30 sayı mı ne atmıştı. 20 sayısı falan ilk yarı, makine gibi üçlük atmıştı. Obranin dikkatini çekmiş :zuhaha
Transfer felsefemiz bunun üzerinde zaten abi biliyorsun. Futbolda falan hep öyle zaten :) Ben şükrediyorum bi ara Polat Kocaoğlu bize 40 atmıştı iyiki ona karartıpta almamışız :)
byariff
09.Temmuz.2014, 17:15
Galatasarayimizda durgunluk var ne transfer ne bisi var :(
byKpln
09.Temmuz.2014, 17:18
Bojan Bogdanovic Brooklyn Nets ile anlaşmış.
Sempati duyuyordum bu adama.Neyse yolu açık olsun.
urwrdskkn
09.Temmuz.2014, 18:11
Galatasarayimizda durgunluk var ne transfer ne bisi var :(
Takimini satanlar var ama mesela manuchar
Cengo
09.Temmuz.2014, 19:07
Bojan Bogdanovic Brooklyn Nets ile anlaşmış.
Sempati duyuyordum bu adama.Neyse yolu açık olsun.
Gündemi yazayım merak edenler vardır.
Serhat ve Can transferleri neredeyse 1 ay önce tamamdı ama bugün açıklandı.
Ömer Onan'a jübile teklif edildi. Devam kararı alırsa sözleşme yenilenmeyecek, serbest kalacak.
Berkay Candan Banvit'e kiralanıyor. Metecan kiralanca, Berkay kalsa daha iyiydi bence.
İzzet gönderilir artık bence. Hiç ilerleme göstermedi.
Bojan yerine Bogdan geliyor. Bojan'ın durumu büyük ihtimalle yarın kesimleşecek, resmi açıklama gelebilir. Bir aksilik olmaz inşAllah da tamamlanır. Bogdan SF oynayacak. Calathes'i durumunu bekliyoruz. Devam eden bir sözleşmesi var. Ayrılmak istediğini Grizzlies'e bildirmiş. Tıbbi tedavi amaçlı kullandığı ilaçta doping maddesi olduğundan testte çıkmıştı. NBA yönetimi kabul etmedi. 20 maçlık cezası nedeni ile Grizzlies yönetimi karşılıklı fesihe sıcak bakıyor. Udrih ile biten sözleşmelerini yenileyebilecekleri düşünülüyor. Panathinaikos ile anlaşıp onlara bir daha hiç dönmemiş. Panathinaikos yönetimi resmi sitededen tepki gösterdiler. Obradovic ile Calathes arasında baba-oğul ilişkisi var. Calathes önerdiğimiz sözleşmeyi kabul ederse Calathes ile beraber PF de alınacak. Calathes olmazsa PF ve C alınacakmış büyük ihtimalle. PF için de Derrick Brown için buy-out önerilmiş. Lokomotif Kuban bu sezon Euroleague'de olmayacağı için Derrick Brown ayrılmak istiyor. Kuban'ın bütçesi düştüğü için buy-out beklentisi oluşmuş. Semih Erden ile de performansa göre artan/azalan bir sözleşme yapılacakmış deniliyor.
Çok yönlü bir takım olacak. Serhat SG/SF oynayabiliyor. Hickman combo-guard (Point Guard/Shooting Guard), Bogdan PG/SG/SF oynayabiliyor. Bo'nun deliciliği Hickman'da da var. Keza Derrick Brown SF/PF oynayabiliyor. Transfeler gerçekleşirse tabi.
PG: Calathes* - Hickman - Kenan - Berk
SG: Goudelock - Melih - Can
SF: Bogdan* - Emir - Serhat
PF: Brown* - Bjelica - Metecan - İzzet
C: Zoric - Oğuz - Semih*
eng1n
10.Temmuz.2014, 20:04
Galatasaray Micov'u istiyormuş, Micov da Real'e gitmek istiyormuş ama en iyi teklif Galatasaraydanmış
Cengo
11.Temmuz.2014, 23:05
Dediğimiz gibi Bogdan Bogdanovic Fenerbahçe'de.
Partizan'a 1M Euro buy-out ödenmiş.
4 yıllık imzaladı.
Sözleşme şöyle, sırası ile 4 yıl: 700bin Euro, 800bin Euro, - NBA Çıkışı- , 900bin Euro, 1M Euro
https://pbs.twimg.com/media/BsRgMGTCMAA2ICS.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/BsRhZ4-CMAAHlnr.jpg:large
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/b2_40747_4329666.jpg
https://pbs.twimg.com/media/BsR04KeIUAA6zw7.jpg:large
A.FaruK
12.Temmuz.2014, 15:20
Yakışmış çubuklu. Heyecanlı görünüyor, en azından Bojan gibi ifadesiz değil.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Temmuz.2014, 15:32
Yakışmış çubuklu. Heyecanlı görünüyor, en azından Bojan gibi ifadesiz değil.
aynen dedigin gibi, cok kirilgan bi oyuncuydu bizim bojan. muthis bi yetenekti ama baskiyi kaldiramiyordu. top16 performansiyla bunu gosterdi. bogdani cok tanimiyorum. euroligde izledigimiz kadar gorebildim. obradaki hirsi, azmi sahaya yansitabilecek bir oyuncudur umarim. bojan bu acidan cok zayifti, muthis bir yetenek olmasina ragmen.
Leonadias
12.Temmuz.2014, 21:08
Çok iyi bir transfer takip ettiiğim kadarıyla Partizan'da harika dönem geçirdi, gelecek yıllarda kendisini daha üst takımlarda görebiliriz .
A.FaruK
13.Temmuz.2014, 01:58
aynen dedigin gibi, cok kirilgan bi oyuncuydu bizim bojan. muthis bi yetenekti ama baskiyi kaldiramiyordu. top16 performansiyla bunu gosterdi. bogdani cok tanimiyorum. euroligde izledigimiz kadar gorebildim. obradaki hirsi, azmi sahaya yansitabilecek bir oyuncudur umarim. bojan bu acidan cok zayifti, muthis bir yetenek olmasina ragmen.
Bojan ve Emir malesef yeteneklerinin farkında değiller. Space Jam hastalığı var büyük ihtimalle ikisinde. İnanılmaz winnerlık akıyor ikisininde paçasından ama hala birşeyler eksik malesef. Bogdan izlediğim kadarıyla daha çok işleyen bi düzende çok önemli bir parça olur. Yürekten oyansın yeter.
E.Cartman
13.Temmuz.2014, 15:52
Ismail Senol @ismailsenol 9 dk.
Galatasaray'da anlaşmaya varılan Martynas Pocius ve Kerem Gönlüm'ün transferleri hafta içinde resmiyet kazanır. Micov pazarlıkları sürüyor.
uAburak89
15.Temmuz.2014, 13:03
Pocius, Kerem, Micov ve Aradori transferleri tamam deniyor. Resmi açıklama yok ama henüz. Geçen seneden yabancı olarak Erceg ve Arroyo kalacakmış sadece. Bu yeni oyuncular hakkında bilgisi olan var mıdır?
anil luque
15.Temmuz.2014, 15:06
Pocius, Kerem, Micov ve Aradori transferleri tamam deniyor. Resmi açıklama yok ama henüz. Geçen seneden yabancı olarak Erceg ve Arroyo kalacakmış sadece. Bu yeni oyuncular hakkında bilgisi olan var mıdır?
Ligimizi fazlasıyla götürebilecek adamlar. Avrupa'da o kadar etki yapamazlar ama.
footballer33
15.Temmuz.2014, 18:28
Kerem Tunçeri ile anlaşılmış. Beşiktaşla alakalı aldığım en güzel haber bugünlerde.
A.FaruK
15.Temmuz.2014, 19:17
Yerli oyun kurucu eksikliğinde Beşiktaş için ilaç gibi hamle olmuş. Transferler oldukça kalbur üstü, lig harbiden ateş ediyor.
himone
17.Temmuz.2014, 17:43
Semihle yıllık 750 bin Euro ya anlaşmışız. İlk başta şüpheyle yaklaşmıştım ama sonradan mantıklı geldi. Süreleri dağıtarak iyi performans alınabilir. Ayrıca disiplinsizlik durumunda FB nin fesih hakkı varmış.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Leonadias
17.Temmuz.2014, 20:40
Semih'i sahada her gördüğümde çıldırıyorum , bu kadar gereksiz luksu gorup basketi bırakan rahatlık diz boyu adamda çok kafaları vurursunuz. Her aldığı topu kotu kullanır mı biri . Barca maçının son saniyesi gozumun onunden gıtmıyor halen
himone
19.Temmuz.2014, 12:38
Denverla sözleşmesi bite Jan Vesely ile anlaşmışız. 3 yıl önce Partizanla F4 oynamış, 2011 yılı 1. tur 6. sıradan draft edilmiş. Fizik özellikleri harika ama galiba şut konusunda çok zayıf, NBA'de de tutunamamış zaten. Hayırlısı olsun bakalım nasıl katkı verecek. Semih te alındığına göre son transfer kısa pozisyonu olacak galiba. Büyük ihtimalle de Calathes bekleniyor, 5 numara transferi Semihle kapatıldı bari oyun kurucu pozisyonumuz çok iyi olsa.
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Temmuz.2014, 03:41
vesely transferini yeni gordum. burda da dikkatimi cekmemis. pivot transferini de yapmis olduk. pek tanimiyorum, haberlerde anlattiklari kadar. umarim faydali olur, yasi da genc.
oyun kurucu rolunde hickman ve andrew olmaz mi, kenan da var. sanki transferi kapadik gibi. calathes falan olmaz artik bence. hem yabanci sayimiz da sinirina ulasmis durumda galiba son transferle.
edit: yukarda aboo nun mesajdan baktim da su anda 6 yabanci olduk, sanirim bir yabanci daha alabiliriz. ama bu bence gonderildiyse eger kleizanin pozisyonu icin olur gibi.
eng1n
21.Temmuz.2014, 05:41
edit: yukarda aboo nun mesajdan baktim da su anda 6 yabanci olduk, sanirim bir yabanci daha alabiliriz. ama bu bence gonderildiyse eger kleizanin pozisyonu icin olur gibi.
Vesely zaten Kleiza nin yerine. Bi oyun kurucu şart bence ve alacaz gibi
himone
21.Temmuz.2014, 12:56
Vesely 4 numara, pivot transferini de Semihle kapattık. 3 numarada Bogdanovic ve Serhat Çetin alındı Emir'in de oynayabileceğini düşününce artık oraya transfer olmaz. 2 numarada Andrew ve Can Altıntığ alındı ve Emir var yani o pozisyon da tamam. 1 numara sadece Hickman var, haberlerde Andrew için 1 oynayabilir deniyor ama verimli olmaz bence aynı zamanda Hickman da klasik siyahi oyun kurucu takımı çok iyi oynatacak birisi değil. Diğer konu da genç guardlar, geçen sene sadece Bo ve Kenanla yola çıkıldı ve sorun oldu. Calathes olmasa bile takımı oynatacak ve sorumluluk alabilecek bir oyun kurucu bence hala gerekli.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Temmuz.2014, 16:25
@himone
kenan tam dedigin tarzda bir oyun kurucu, skordan cok takimi oynatan bir guard. hem gelisimi icin oynamasi da gerekli. sakatlik yasanmamis olsaydi o eksigi cok iyi kapatirdi kenan gecen sezon. dikkat ederseniz kenanin yoklugu ile belirgin dusus yasadik. onun geri donusu takima cok sey katar.
jan vesely pivot degil mi, yukarda sutu iyi degil denmis. kleiza gibi degil yani. potaya yakin oynayan bi isim sanirim. dedigim gibi pek tanimiyorum da. kleiza tarzinda bir 4 numara faydali olabilir. atletik olmasini tercih ederim. dis sut da onemli ama atlayip ziplayan bir amerikali faydali olur gibi. bkz. Marcus Slaughter :D
himone
21.Temmuz.2014, 19:05
@himone
kenan tam dedigin tarzda bir oyun kurucu, skordan cok takimi oynatan bir guard. hem gelisimi icin oynamasi da gerekli. sakatlik yasanmamis olsaydi o eksigi cok iyi kapatirdi kenan gecen sezon. dikkat ederseniz kenanin yoklugu ile belirgin dusus yasadik. onun geri donusu takima cok sey katar.
jan vesely pivot degil mi, yukarda sutu iyi degil denmis. kleiza gibi degil yani. potaya yakin oynayan bi isim sanirim. dedigim gibi pek tanimiyorum da. kleiza tarzinda bir 4 numara faydali olabilir. atletik olmasini tercih ederim. dis sut da onemli ama atlayip ziplayan bir amerikali faydali olur gibi. bkz. Marcus Slaughter :D
Kenan savunmada çok zayıf, özellikle perde takibinde çok kötü ve bu durum bizi Avrupa'da çok sıkıntıya soktu. Hücumda da ilk adımı yavaş olduğu için penetre tehdidini oluşturamıyor, hala açıkları olan bir oyuncu. Türkiye'de zaten her türlü oynama fırsatı yakalayacak çünkü yabancı sınırı var ama Avrupa için savunmasını geliştirmesi gerekiyor. Sezon başında sorun olmuyor ama turlar ilerledikçe açığı daha da bir ortaya çıkıyor. Ama bu sene ilk tur da çok zorlu geçecek.
Jan Vesely pivot değil, pivot kadar fizikli ama atletik bir 4 numara. Özellikle ribaunt konusunda bize çok katkısı olacaktır. Ben de çok iyi tanımıyorum ama haberleri gördüğüm gibi hemen youtube'dan videolarını izledim, 1 tane bile şutla basketini görmedim :) tamamı insanlık dışı smaçlardan oluşuyordu. Zor durumda kalırsak 5 numara da oynar, Bjelica bile oynadıysa o da oynar.
Normalde Hickman yerine Calathes alınmış olsaydı transfer yeter derdim ama Hickman nedense bana işte bu dedirtmiyor, umarım yanılırım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Temmuz.2014, 19:08
hickman bana da oyle hissettiriyor. bo gibi daha skorer bi isim ama farkli olarak sutu da var. o acidan avantaj. hem hizli ve cevik hem de dis sutu kuvvetli bir guard. oyun kurma yonunde kabiliyeti tatmin eder mi gorucez.
Leonadias
23.Temmuz.2014, 15:06
Kartal'dan pota altına takviye
Siyah-beyazlı takım, pivot Cem Coşkun ile sözleşme imzaladı
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2014/07/23/fft104mm3047197.jpg?v=2014-07-23
Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Beşiktaş İntegral Forex, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kadrosunda büyük değişikliğe giden siyah-beyazlı takım, geçen sezon Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde görev alan, 1986 doğumlu ve 2,09 metre boyundaki pivot Cem Coşkun ile sözleşme imzaladı.
Beşiktaş’ta 2009-2010 sezonunda da oynayan Cem Coşkun, ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir, Uşak ve Hacettepe takımlarında forma giydi. Beşiktaş İntegral Forex, Cem Coşkun’un yanı sıra Engin Atsür, Patrick Miller, Kerem Tunçeri, Caner Erdeniz, Jajauan Johnson, Tyler Stone ve Doğan Şenli transferlerini gerçekleştirdi.
footballer33
24.Temmuz.2014, 15:22
Sil baştan bir kadro oluşturuyoruz. Umarım iyi olur bizim için.
Leonadias
26.Temmuz.2014, 15:39
Gordon, Darüşşfaka’da
http://www.gazete5.com/upload/2014/07/661746.jpg
Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes forması giyen Jamon Gordon, koçluğa Oktay Mahmuti’yi getiren Darüşşfaka Doğuş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 30 yaşındaki Amerikalı guard, anlaşmayı twitter adresi üzerinden de onayladı. Gordon, koç Oktay Mahmuti ile daha önce Galatasaray ve Anadolu Efes’te de birlikte çalışmıştı.
Gordon, geçtiğimiz sezon Euroleague’de Efes formasıyla 9.9 sayı-5.2 asist ortalamalarıyla mücadele etti.
Leonadias
26.Temmuz.2014, 15:41
Banvit ile yollarını ayıran Arnavut asıllı Türk pivot Ermal Kuqo'nun yeni adresi Darüşşafaka Doğuş oldu.
http://www.basketmerkezi.com/Images/habermanset/baymyo_20140725_120506_1e3c937463484ba5.jpg
TBL'de geçen sezonun flaş takımı olan Uşak Sportif, Amerikalı skorer guard Courtney Fells'i kadrosuna dahil etti.
http://www.basketmerkezi.com/Images/habermanset/baymyo_20140725_175721_9e1976644936425f.jpg
Leonadias
26.Temmuz.2014, 17:53
Cemal Nalga Uzattı
http://trendbasket.net/wp-content/uploads/2014/07/cemal_nalga-150x150.jpg
Türk Telekom forması giyen Cemal Nalga kulübüyle olan sözleşmesini 1 yıl uzattı.
26 yaşındaki pivot Ankara temsilcisiyle Türkiye Basketbol Ligi’nde 6.7 sayı-4.8 ribaunt ortalamalarını tutturmuştu.
Leonadias
01.Ağustos.2014, 02:50
Ümit Türkoğlu Olin ile Anlaştı
http://trendbasket.net/wp-content/uploads/2014/07/umit-turkoglu.jpg
TBL’nin suskun ekiplerinden Olin Edirne suskunluğunu bozuyor.
Takımın başına Alp Bayramoğlu’nu getiren Edirne ekibi, ilk transferini Ümit Türkoğlu ile yaptı.
Son iki sezondur Giresun’un başarısı için ter döken ve geçen sezonu 6,8 sayı, 4,5 ribaund, 1,2 asist ortalamalarıyla tamamlayan Ümit Türkoğlu, Giresun’a veda ederken şu sözleri söyledi:
“İki sezonun ardından Giresun maceram sona erdi. Çok güzel insanlar tanıdığım yeşil kentin beyaz çocukları, inananlarla beraber hak ettiği yerlere mutlaka geleceklerdir. Buna inancım hala devam ediyor. Başta yönetici, taraftarlarımıza ve yeni oyuncu arkadaşlara bu yolda başarılar diliyorum” diyerek Giresun’a veda etti.
Leonadias
01.Ağustos.2014, 19:22
Semih Erden Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Leonadias
01.Ağustos.2014, 20:44
Banvit, Amerikalı pivot Keith Benson'ı transfer etti
https://pbs.twimg.com/media/Bt9XgWMIAAARHi9.jpg
Olin Edirne’ye Kanadalı Pivot
Transferde diğer takımlara göre daha yavaş hareket eden Olin Edirne yavaş yavaş kadrosunu oluşturmaya başlıyor.
Dün Umit Turkoglu ile anlaştığı haberiyle gündeme gelen Edirne temsilcisinin bugün Kanadalı solak pivot Jordan Bachynski ile anlaştığı haberi menajer Mishko Raznatovic tarafından duyuruldu.
Geçtiğimiz yıl NCAA’de forma giyen 2.10 boyundaki oyuncu maç başına 30 dakikada 11,5 sayı 8,2 ribaund ortalamaları tuttururken maç başına 4 gibi olağanüstü bir blok performansı sergiledi.
https://pbs.twimg.com/media/Bt8wKwEIgAAyCRC.jpg
Leonadias
05.Ağustos.2014, 09:19
Matt Gatens, TED Ankara Kolejliler’de
http://hawkcentral.com/wp-content/uploads/2010/10/Matt+Gatens+11+March+2010.jpg
TED Ankara Kolejliler, Matt Gatens’ı kadrosuna kattığını resmen duyurdu.
Matt Gatens geçen yıl Rusya’da Khimik forması giymişti. Gatens, Khimik formasıyla maç başına 11.5 sayı, 3.3 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları üretmişti.
Leonadias
05.Ağustos.2014, 18:24
Tofaş, Milwaukee Bucks'ın 48.sıradan draft ettiği Amerikalı skorer guard Lamar Patterson ile anlaştı
http://img.bleacherreport.net/img/slides/photos/003/448/822/hi-res-452183355-lamar-patterson-of-the-pittsburgh-panthers-reacts-to-a_crop_north.jpg?w=630&h=420&q=75
Leonadias
05.Ağustos.2014, 18:56
Jan Vesely Fenerbahçe Ülker’de
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/jan-vesely-web_41015_3847417.jpg
Takımımız Fenerbahçe Ülker, pota altı rotasyonunu Jan Vesely ile güçlendirdi. Genç yıldız, ekibimiz ile iki yıllık sözleşme imzaladı.
24 Nisan 1990 doğumlu ve 2.13 boyundaki Jan Vesely, altyapıda Çek Cumhuriyeti’nin BK Snakes Ostrava ekibinde forma giydi. 2007-2008 sezonunda Slovenya’nın yolunu tutan ve Slovan Ljublijana’ya transfer olan Vesely, kariyerinin en önemli adımlarından birini, bir sonraki sezonda Partizan’a geçerek attı.
Uzun boyu ve atletizminin yanı sıra üstün top hakimiyeti ile dikkat çeken Jan Vesely, transfer olduğu 2008-2009 sezonundan itibaren Partizan ile Euroleague’de forma giydi. Genç oyunculara verdiği önemle bilinen Partizan’da, Dusko Vujosevic yönetimi altında ilk sezonunda Euroleague’de Play-Off turuna kadar kalmayı başaran Vesely, 2009-2010 döneminde ise takımıyla birlikte Final Four’a yükselmeyi bildi. 2010-2011 sezonunu da Partizan ile geçiren Vesely, Avrupa’nın en önemli forvetlerinden biri olarak anılmaya başladı.
Partizan forması giydiği dönemde Euroleague’de en yüksek verimlilik puanına 2 Mart 2010’da Barcelona karşısında ulaşan Vesely, karşılaşmayı 27 verimlilik puanı ile tamamladı. Vesely’nin aynı karşılaşmada topladığı 15 ribaund, oyuncunun bu alandaki en yüksek Euroleague istatistiğiydi.
Avrupa’da forma giydiği yıllar boyunca Vesely, Partizan ile birlikte üç Sırbistan Ligi şampiyonluğu ve üç Sırbistan Kupası şampiyonluğu kazandı. Belgrad ekibinin üç sezon boyunca Adriyatik Ligi’ni kazanmasında da büyük pay sahibi olan Vesely, 2010 yılında FIBA tarafından "Avrupa’nın En Değerli Genç Oyuncusu" seçildi. Çek yıldız, Euroleague’in Yükselen Yıldızı ödüllerinde de 2010 yılında ikincilik, 2011 yılında da üçüncülük elde etti.
Çek yıldız, 2011 NBA Draft’ında Washington Wizards tarafından 6. sırada seçildi ve kariyerine kıta dışında devam etmeye başladı. 2011-2014 yılları arasında Washington forması giyen Vesely’nin NBA’deki son durağı, Denver Nuggets oldu. NBA’de toplam 162 karşılaşmaya çıkan Jan Vesely, maç başına ortalama 3,6 sayı ve 3,5 ribaund üretti.
Kulüp kariyerinin yanı sıra Vesely, milli takım formasıyla da bugüne dek başarıyla mücadele etti. Çek Cumhuriyeti’nin yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olarak gösterilen başarılı oyuncu, 2006 yılında U-16, 2007 ve 2008 yıllarında da U-18 Avrupa şampiyonalarında boy gösterdi. Geçtiğimiz yaz düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda da Çek Cumhuriyeti kadrosunda yer alan Vesely, turnuvayı 17,0 sayı, 11,2 ribaund, 1,8 top çalma ve 1,0 asist ortalamalarıyla bitirdi. Çek oyuncu, forma giydiği beş karşılaşmanın üçünde double-double yapma başarısı gösterdi.
Jan Vesely atletizmi ve uzun boyuyla, fiziksel olarak çok özel bir oyuncu olarak tanınıyor. Fiziksel özelliklerinin yanı sıra sahayı çok iyi koşabilen ve top hakimiyeti de pozisyonuna göre oldukça iyi olan Vesely, hem forvet, hem de pivot mevkilerinde forma giyebiliyor. Hırsı ve taraftarla bütünleşebilmesiyle de tanınan Çek yıldız, Fenerbahçe taraftarının desteğiyle birlikte Euroleague sahnesinde tekrardan adını duyuracak.
Jan Vesely, Zeljko Obradovic yönetiminde büyük hedefler peşinde koşacak Fenerbahçe Ülker’in 2014-2015 kadrosunda yer alacak. Jan Vesely’e "hoşgeldin" der, sarı lacivertli forma altında başarılarla dolu sezonlar dileriz.
Profesyonel Kariyeri:
2007-2008: Slovan Ljublijana
2008-2011: Partizan
2011-2014: Washington Wizards
2014 : Denver Nuggets
Euroleague İstatistikleri:
2008-2009 (Partizan): 17 maç, 19:55 dakika, 4,8 sayı, 3,4 ribaund, 0,4 asist, 0,5 top çalma, 0,3 blok
2009-2010 (Partizan): 22 maç, 24:45 dakika, 8,4 sayı, 4,9 ribaund, 1,4 asist, 0,7 top çalma, 0,5 blok
2010-2011 (Partizan): 15 maç, 27:01 dakika, 10,1 sayı, 3,6 ribaund, 1,1 asist, 1,3 top çalma, 0,9 blok
Leonadias
06.Ağustos.2014, 18:40
Royal Halı Gaziantep, Karşıyaka forması giyen Amerikalı forvet Jawad Williams anlaştı
http://www.hurriyet.com.tr/_np/5141/23085141.jpg
Leonadias
06.Ağustos.2014, 18:53
Beşiktaş İntegral Forex, Golden State Warriors'un 2.11'lik pivotu Hilton Armstrong ile anlaştı
https://pbs.twimg.com/media/BuWbPPiIMAAAIIW.jpg
footballer33
06.Ağustos.2014, 18:57
NBA deneyimi olan, ayrıca Asvel ve Panathinaikos formalarını da giymiş sağlam bir oyuncu almışız. Hayırlı olsun. Keşke sözleşmesi daha uzun süreli olsaydı. Transferin tek kötü yanı bu olmuş.
Leonadias
09.Ağustos.2014, 01:34
Trabzonspor Medical Park, Olimpia Milano'da forma giyen Nijerya asıllı Amerikalı pivot Gani Lawal'ı transfer etti
http://www.quellikeilbasket.it/images/Italia/Lawal_Gani%20Milano.jpg
Leonadias
09.Ağustos.2014, 09:54
Daçka’dan 3 Transfer
http://trendbasket.net/wp-content/uploads/2014/08/gokseninhaber_JSSYE.jpg
Türkiye Basketbol Ligi’nin yeni ekiplerinden Darüşşafaka Doğuş, kadrosuna 3 yeni isim kattı.
Galatasaray Liv Hospital oyuncusu Göksenin Köksal, kendi twitter hesabından önümüzdeki sezon kiralık olarak Daçka’da forma giyeceğini açıkladı.
Sportando’nun haberine göre Darüşşafaka Doğuş’un bir diğer transferi Bruxelles forması giyen forvet Taylor Brown. Brown, ligde 12 sayı-5.6 ribaunt-1.2 asist ile mücadele etmişti.
Daçka’nın kadrosuna kattığı 3. isim ise Juventut Badalona’dan John Shurna. 24 yaşındaki Amerikalı forvet, geçen sezon 11.7 sayı-3.7 ribaunt ortalamalarını yakalamıştı.
Leonadias
09.Ağustos.2014, 09:56
Türk Telekom Yeni Oyuncularını Duyurdu
Ankara temsilcisi Türk Telekom, gelecek sezon takımda yer alacak yeni oyuncuları bir görselle duyurdu.
Mavi Kaplanlar’da geçen seneden Cemal Nalga, Ümit Sonkol ve Pertev Öngüner takımda kaldı. Yeni transferler ise Josh Carter (SF), Ben McCauley (PF/C), Barış Ermiş (PG), Evren Büker (SG/SF), Murat Göktaş (SF/PF), Devoe Joseph (SG), Milovan Rakovic (C) ve Michael Roll (SG) oldu.
http://trendbasket.net/wp-content/uploads/2014/08/tt.jpg
Leonadias
11.Ağustos.2014, 13:51
İtaylan milli basketbolcu Pietro Aradori, twitter hesabından Galatasaray Liv Hospital ile anlaştığı açıkladı
https://pbs.twimg.com/media/BuslvcGCUAAMAhV.jpg
E.Cartman
11.Ağustos.2014, 14:15
Jamont Gordon'ı bıraktık mı biz şimdi ya
Leonadias
11.Ağustos.2014, 14:23
Şu an takımda gözüküyor yanlış bakmadıysam
Leonadias
11.Ağustos.2014, 17:23
Galatasaray Liv Hospital, takımdan ayrılacağı haberleri çıkan tecrübeli oyun kurucu Ender Arslan ile yeniden anlaştı.
burakdinc
12.Ağustos.2014, 00:15
Evet Jamont Gordon ayrıldı.
E.Cartman
12.Ağustos.2014, 00:24
Evet Jamont Gordon ayrıldı.
Üzüldüm şimdi bak. Sakatlanana kadar çok ekmeğini yemiştik Gordon'ın sakatlanmasa sezon daha farklı bitebilirdi, yazık olmuş.
Leonadias
12.Ağustos.2014, 15:24
Galatasaray Liv Hospital, takımdan ayrılacağı haberleri çıkan tecrübeli oyun kurucu Ender Arslan ile yeniden anlaştı.
Galatasaray Liv Hospital, takım kaptanı Ender Arslan'ın sözleşmesinin 1+1 senelik yenilendiğini açıkladı.
Leonadias
13.Ağustos.2014, 15:42
Edirne Basket, bir dönem NBA'de Miami Heat forması da giyen 1.99cm boyundaki Amerikalı forvet Matt Walsh ile anlaştı.
http://www.nba.com/media/heat/hpg0506_mediaday_01.jpg
Leonadias
14.Ağustos.2014, 20:33
Galatasaray, geçen sezon 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Carlos Arroyo'nun yeni sezonda da sarı-kırmızılı formayı giyeceğini açıkladı.
Leonadias
17.Ağustos.2014, 13:42
Cenk Akyol Efes'te!
http://www.3puan.com/images/uploads/gs/cenkakyol1.jpg
Geçen sezon Galatasaray Liv Hospital forması giyen Cenk Akyol yeniden Anadolu Efes'te.
Birkan Batuk'un sakatlanmasının ardından 3 numara arayışına geçen Anadolu Efes, Galatasaray ile sözleşmesi biten Cenk Akyol'u renklerine bağladı. Anadolu Efes, şutör guard ve kısa forvet pozisyonlarında görev alan milli basketbolcu Cenk Akyol ile 1 milyon 650 bin tl karşılığında 1 yıllık anlaşmaya vardı.
Leonadias
18.Ağustos.2014, 19:05
Galatasaray Liv Hospital iç transferde, Furkan Aldemir ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
burakdinc
20.Ağustos.2014, 12:12
Galatasaray Liv Hospital, Martynas Pocius ile 1 + 1 senelik anlaşmaya varmıştır.
burakdinc
22.Ağustos.2014, 13:23
Galatasaray Liv Hospital, Pietro Aradori ile 1 senelik anlaşmaya varmıştır.
Leonadias
26.Ağustos.2014, 20:14
Gani Lawal, resmen Trabzonspor Medical Park'ta..
https://pbs.twimg.com/media/Bv-OL19IIAAMySw.jpg
Leonadias
29.Ağustos.2014, 14:10
Galatasaray Liv Hospital, yeni transferi Nolan Smith’i resmi sitesi aracılığıyla resmen duyurdu.
https://pbs.twimg.com/media/BwMq-G7IcAAkmHW.jpg
Leonadias
05.Eylül.2014, 17:10
Galatasaray LH, Nathan Jawai'nin sözleşmesini 1+1 yıl daha uzattı.
byariff
03.Aralık.2014, 20:24
Patrick young"u almisin hornets"den iyi diyorlar ama bakalim nolcak videoya gorede baya iyi yani. :D
https://www.youtube.com/watch?v=jdug9LNNKMI&feature=youtu.be
himone
27.Aralık.2014, 19:41
Anadolu Efes Huertel ile anlaşmış, FB Ülker de Zizis'le anlaşmış Kazan'ı bonservis konusunda ikna etmeye çalışıyormuş. 2 takım için de iyi transferler, Huertel'in bize gelmesini isterdim ama bu forvetler varken takıma pek uymazdı herhalde. Top 16 öncesi iyi oldu, iki takım da en önemli eksiklerini tamamlıyor böylece.
TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Aralık.2014, 21:35
hickman goudelock kenan emir, ayni bolge icin bunlara ilave zizis. son yillarin en iyi kadrosu kuruldu fbu'da. acikcasi ilave bir guard olmasa da en kotu 1/4 gorurduk ama bu transfer f4 sansini epey guclendirir bence.