View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
Omerdinho
20.Temmuz.2006, 19:40
Appiah haberi balon.
dentaconstantin
20.Temmuz.2006, 19:59
Appiah haberi balon.
bence de...
Omerdinho
21.Temmuz.2006, 04:25
Lugano depremi
Brezilyalı hoca, "Bu defans ile çok gol yeriz" raporu verince Uruguaylı Diego Lugano bitirildi, prensipte anlaşılan diğer oyuncular beklemeye alındı.
Stopere öncelik verildi
F.Bahçe'de transfer listesi Zico'nun bir raporuyla rafa kalktı. Brezilyalı hoca yönetime, "Sorun savunmanın göbeğinde. İzlediğim kasetlerde, hazırlık maçlarında bunu gördüm. Bize öncelikle stoper lazım. Gol yemeyelim, nasıl olsa atarız. Gördüğüm kadarıyla forvetimiz çok güçlü" raporu verince kısa sürede Lugano'nun transferi
bitirildi. Sao Paulo Kulübü ile her konuda anlaşıldığı dakikalarda Köşk'ten Aurelio'nun Türk vatandaşı olduğu müjdesi geldi.
İkinci rapor bekleniyor
Yabancı kontenjanı açılan F.Bahçe, diğer hakkını kullanmak için alternatifleri değerlendiriyor. Her konuda anlaşılan Roberto Carlos, takipteki Luca Toni, Maniche, Trezeguet bunların başında geliyor. Anelka'nın istenilen rakama satılması halinde biri forvete iki yabancı daha transfer edilecek. 100. yıl için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını teknik direktör Zico'ya bildiren yönetim, Brezilyalı hocanın ikinci raporundan sonra harekete geçecek.
Kaynak:Fotomac
Si
Sarı-Lacivertliler’in müthiş teklifine olumlu yanıt veren Crespo'nun, resmen Fenerbahçeli olması artık an meselesi
Vakit kaybetmediler
Fenerbahçe’de 100. yıl bombaları art arda patlamaya devam ediyor. Sao Paulo’nun Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano’yla kesin anlaşmaya varan Sarı-Lacivertliler, taraftarı coşturacak müthiş bir isimle daha el sıkıştı: Hernan Crespo. Aurelio’nun Türk vatandaşlığı için yaptığı başvurunun onaylanmasının ardından bir yabancı oyuncu daha alma hakkı doğan Fenerbahçe’nin vakit geçirmeden Arjantinli oyuncunun işini bitirdiği bildirildi.
Anelka da giderse...
Shevchenko alındığı için İngiliz ekibi Chelsea’den ayrılmayı kafasına koyan yıldız futbolcunun Fener’in müthiş teklifine hayır diyemediği kaydedildi. Nobre’nin ayrılmasından sonra Anelka’nın da gitmek istediğini hemen her fırsatta dile getirmesi nedeniyle forvet arayışında olan idarecilerin Tangocu’nun menaceri ile yaptıkları görüşmede mutabakata vardıkları, artık sadece detayların konuşulduğu kaydedildi.
Kaynak:Fanatik
Universal
21.Temmuz.2006, 14:48
Herman Crespo inşallah gelir.
tinerER
21.Temmuz.2006, 15:44
****.com forumlarındaki bir söylentiye göre
"Premier liginde geçen sezon güçlükle düşmekten kurtulan Portsmouth, zengin Musevi işadamı Alexandre Gaydamak'ın kulübü satın almasıyla birlikte yıldız isimlere kanca atmaya başladı. Porsmouth'un son olarak Anelka için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı bildirildi. Fenerbahçe ile kulüp menajerleri arasında yapılan pazarlıklar sonunda İngiliz ekibi fiyatı 15.5 milyon euroya kadar çıkardı
Gözler Yıldırım'da
Sözleşmesinde "20 milyon euro getirmesi halinde serbest kalır" ibaresi yer alan Anelka'nın da İngiltere'ye dönüş sinyalleri yakması bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Portsmouth'un fiyatı biraz daha artırması halinde satışa onay vereceği öğrenildi.
Anelka için geçen sezon Newcastle United 20.5 milyon euro önermiş, ancak teklif geri çevrilmişti. Tottenham ise, Anelka'nın menajerleri tarafından getirilen öneriyi "sorunlu" olduğu gerekçesiyle veto etmişti."
doğru mu bilmiorum ama doğruysa anelkaya büyük ihtimal bye bye
Omerdinho
21.Temmuz.2006, 16:10
Gitsin .....
SaMaNYoLu
21.Temmuz.2006, 16:41
R.Carlos fantezileri böylelikle sona ermiş oLdu :P
barahir
21.Temmuz.2006, 16:43
R.Carlos fantezileri böylelikle sona ermiş oLdu :P
Zaten Carlos geliyo die basın yazdı gelmiyo die yine basın yazıyo. İşte Tipik Türk Basını:D:D
tosunpasa
21.Temmuz.2006, 21:53
www.1907.org`a Göre Yeni Bombamız Diego Tristan
Başkanlını Yeni asbaşkanımız Ali koç`un yaptığı, 1907 Fenerbahçe Derneği`nin resmi sitesi www.1907.org`a göre, Fenerbahçemizin transferdeki yeni bombası, Deportivo La Coruna`nın santraforu Diego Tristan. www.1907.org`da yayınlanan haberde; "İspanyol takımlarından Deportivo La Coruna`da forma giyen Diego Tristan ile her konuda anlaşma sağlandı ve Tristan Fenerbahçemizin 100. yıl kadrosunda yer alacak futbolculardan biri oldu. Top tekniği, hava üstünlüğü ve son vuruşlardaki ustalığıyla tanınan İspanyol oyuncu takımımızın hücum gücüne önemli katkılarda bulunacak niteliklerde." denildi.
dnz498
21.Temmuz.2006, 21:56
aynı haberi tv8 ve Star TV doğruladı hayırlı olsun geçen sene Deportivo'da isteneni veremedi bakalım Türkiye'de ne yapacak
tosunpasa
21.Temmuz.2006, 22:04
bence iyi işler yapa cak bir oyuncu özellikle şampiyonlar ligi için hayırlı bir transfer olacağı görüşündeyim tüm fenerlilere hayırlı olsun;;)
dnz498
21.Temmuz.2006, 22:05
bencede küllerinden doğacak :D
envoTR
21.Temmuz.2006, 22:23
Anelka ile Appiah gidecek büyük ihtimal ama gelecek yıldız eğer göz kamaştırıcı olursa bu gideceklerin ruhunu duymayız
tinerER
21.Temmuz.2006, 22:26
F.Bahçe'de Lugano sıkıntısı
Fenerbahçe'nin prensipte anlaşmaya vardığı Sao Paulo'nun Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano konusunda yaşanan gelişmeler Sarı-lacivertli ekipte krize neden oldu. Uruguaylı futbolcunun, Libertadores Kupası'nda Chivas ile oynanacak yarı final karşılaşmalarından dolayı Türkiye'ye gelişinin en erken 4 Ağustos'ta olabileceği belirtildi.
Diego Lugano'nun menajeri Juan Figger, Fenerbahçe Kulübü ile görüştüklerini doğrularken, Uruguaylı yıldız futbolcu ise bu transferle ilgili Radio Young Pan'a açıklama yaptı. Brezilya basınının Fenerbahçe'ye transferine kesin gözüyle baktığı Diego Lugano, "Sao Paulo'ya ve arkadaşlarıma saygı göstermem gerekir. Bu nedenle transferle ilgili olarak konuşamam. Libertadores Kupası, bitmeden bu konuda konuşmayacağım. Belki daha sonra olabilir" dedi.
Libertadores Kupası çeyrek finalinde önceki gün Estudiantes'i 1-0 yenerek yarı finale kalan Sao Paulo, yarı finalde Chivas ile karşılaşacak. Ligde ise Pazar günü Ponte Preta ile karşılaşacak Lugano'lu Sao Paulo, 26 Temmuz Çarşamba günü ise Chivas ile yarı final ilk maçına çıkacak. 2 Ağustos'ta bu takımla rövanş maçına çıkacak Sao Paulo, Lugano'yu bu karşılaşmalardan önce gönderemeyeceğini bildirdi.
21.07.2006
Kaynak : İHA
nekop
21.Temmuz.2006, 22:55
aha bu transfer yatar...
tosunpasa
21.Temmuz.2006, 23:24
bence aziz yıldırım böyle kaprisler çekemez yok 2 ağustosmuş yok 4 ağustosmuş o kadar yldız arasından fenerbahçeye transfer olucak adam hala naz yapıyo gelezse gelmesin bir sürü adam var luganoya mı kaldı kos koca fenerbahçe:mad:
Omerdinho
21.Temmuz.2006, 23:34
Anelka ile Appiah gidecek büyük ihtimal ama gelecek yıldız eğer göz kamaştırıcı olursa bu gideceklerin ruhunu duymayız
appiah biyere gitmiyor .
Sekopej
21.Temmuz.2006, 23:53
NTV haberlerinde R.Carlos, Diego Tristan ve Lugano ile anlaşıldı dediler. Bakalım artık açıklasınlar da hepimiz rahatlayalım. Bence Lugano'nun maçları bitince, Anelka satılırsa Tristan'ı öyle ve Aurelio'nun işi resmi gazetede yayınlanırsa da diğer oyuncuyu açıklayacaklar....
dentaconstantin
22.Temmuz.2006, 00:25
bi de en erken 4 ağustos iyi olmadı fenerbahçe için
eGowiCh
22.Temmuz.2006, 01:49
Tristan gelecekse, Anelka satılmasın, zira Anelka 5 Tristan eder. Tristan 30 yaşında ve ihtiyacımızı karşılayamaz. Lugano da umarım gelir, bu tip pürüzler çıkabilir normaldir, o gelene kadar yerini Can Arat doldurabilir. Lugano kesinlikle bitirilmeli.
physicist87
22.Temmuz.2006, 01:58
Lugano için bi arkadaş videolarını izledim,topu oyuna sokamıyor demiş.Bu doğrumu yahu?Doğruysa hiç alınmasın,bize zaten topu oyuna iyi sokabilecek bir defans oyuncusu lazım,eğer oyuna yön verecek meziyetlere sahipse Lugano buyursun gelsin,başımızın üstünde yeri var...
Omerdinho
22.Temmuz.2006, 03:16
Tristan haberi dogru galiba..
1907.org ta gördüm bende, sayet o alinacaksa anelkayi satmasinalr
tosunpasa
22.Temmuz.2006, 11:20
anelka heran Porsmouth'a gidebilirmiş.Porsmouth 12-13 milyon dolar önermiş.yönetimde nicin gidişine kesin gibi bakılıyomuş;)
not:Apiah giç bir yere gitmiyormui;;)
eGowiCh
22.Temmuz.2006, 11:55
Tristan ile ilgili haber 1907 Derneği sitesinden silinmiş :) İnşallah gelmez, Deportivo'nun göndermek istediği bir oyuncu. Crespo, Trezeguet, Sobis gibi forvetlerden biri gelsin, veya genç Brezilyalı (Nilmar vs.).
AlicanKidd
22.Temmuz.2006, 12:10
Ya Hasan Şaş Haberi Eskidi Silin isterseniz...!
Universal
22.Temmuz.2006, 12:21
F.Bahçe Yönetimi’nin, kulübün resmi televizyonu FB TV’den Crespo ve Roberto Carlos’un kasetlerinin hazırlanmasını istediği iddia edildi.
Kulübün transferlerini resmiyet kazandığı anda kamuoyuna duyuran FB TV’de şu sıralar hummalı bir çalışma var. Crespo’dan ‘evet’ yanıtını alan yönetim, Roberto Carlos için de Anelka’nın gitmesini bekliyor
Heyecan yarattı
Fenerbahçe 100. yıl bombalarını resmen patlatmak için artık gün sayıyor... Sarı-Lacivertliler, sabırlı bir şekilde temaslarını sürdürürken, dün camiaya yayılan bir haber herkesi heyecanlandırdı. Fenerbahçe Yönetimi’nin, kulübün resmi televizyonu FB TV’den Hernan Crespo ve Roberto Carlos’un kasetlerinin hazırlanmasını istediği iddia edildi.
Hemen başladılar
Bombaları kamuoyuna her zaman kendi televizyonundan duyuran ve daha sonra alınan yıldızların tanıtım görüntülerine yer veren FB TV’de de yönetimden gelen talimat doğrultusunda çalışmaların başladığı belirtildi. Uruguaylı Lugano’dan sonra Crespo’dan da olumlu yanıt alan Fenerbahçe, Roberto Carlos için de Anelka’nın takımdan ayrılmasını bekliyor.
Mourinho açıkladı
Bu gelişmeleri doğrulayan bir haber de İngiltere’den geldi. Crespo’nun bonservisini elinde bulunduran Chelsea’nin teknik direktörü Mourinho, Arjantinli yıldızı gözden çıkardı. Portekizli hoca, başta Crespo olmak üzere Duff, Del Horno, Huth ve Phillips’in satılmasını istedi. Mourinho, Chelsea’nin yeni sezon kadrosunu 22 kişiden oluşturacağını açıkladı.
SaMaNYoLu
22.Temmuz.2006, 13:41
Bune Bee düne Kadar R. Carlos Artık Real madridde kalacagını capello acıklamıs ve Fenerbahce ılgılenmeyecegını yazan basın Sımdıde transfer bıttı kasetlerımı hazırlayın diyor neye kIme ınanacagımızı şaşırdık...
tinerER
22.Temmuz.2006, 14:09
‘Crespo Fenerbahçe’yi reddetti’
Arjantin Milli Takımı’nda İdari Menajer olarak görev yapan Nurhayır Yakış, adı Fenerbahçe’yle anılan Crespo’nun Türkiye’ye gelmeyi düşünmediğini ve teklifi reddetiğini söyledi.
Güncelleme: 13:43 TSI 22 Haziran 2006 Perşembe- Fenerbahçe ile görüştüğü ve anlaştığı yolunda haberler çıkan Hernan Crespo ile sık sık konuştuğunu ifade eden Yakış, “Kendisiyle görüşmem oldu. Şimdilik Türkiye’ye gitmeyi hiç düşünmüyor. Fenerbahçe Kulübü Başkanı’na teşekkürlerini sundu ve teklifi kabul etmeyeceğini söyledi. Çünkü Chelsea ile 2 yıl daha kontratı var. İtalya ve İspanya kulüplerinden de teklif olmasına rağmen İngiltere’de kalmak istediğini söyledi” dedi
kaynak: www.ntvspor.net
kavara
22.Temmuz.2006, 15:34
ya bazıları demis tristan iyi degil zaten 30 yasında diye..
onların futboldan ne kadar anladıkları süpheli.
Universal
22.Temmuz.2006, 18:57
Nicolas Anelka'yı transfer etmek isteyen Portsmouth'da Teknik Direktör Harry Redknapp, Anelka transferinde tüm sorumluluğun kendisine ait olduğunu söyledi ve Anelka transferini kumar oynamaya benzetti.
Nicolas Anelka'yı kadrosuna katmak için Fenerbahçe'yle görüşmelerini sürdüren Portsmouth'da Teknik Direktör Harry Redknapp, Anelka transferi konusunda İngiliz basınına çar***ı açıklamalarda bulundu. İngiliz The Daily Express Gazetesi'nin sorularını cevaplayan Redknapp, Fransız oyuncunun gittiği takımlarda sürekli sorunlar yaşaması ve kaprisli bir futbolcu olduğu yönündeki bir yoruma, transferdeki tüm sorumluluğun kendisi olduğu cevabını vererek yanıt verdi. Redknapp, Anelka'nın Portsmouth'a transferini kumar oynamaya da benzeterek, "Aynı sorunları Di Canio'yu West Ham United'a getirttiğimde de yaşadım. Herkes benim, hiç kimseyi dinlemeyen, kendi kafasına göre iş yapan birisi olduğumu söyledi. Ancak, sonunda Di Canio West Ham'da bir efsane oldu. Anelka'da böyle olacak. Futbolda, futbolculara bazı şanslar vermek zorundasınız. Anelka kumar oynamaya değer bir futbolcudur" dedi. Anelka'nın başarılı olacağına inandığını ve olası bir başarısızlıkta tüm sorumluluğunda kendisinde olacağını vurgulayan, Redknapp, "Anelka hakkında benimle herkesin aynı görüşü paylaşması beklenemez, ancak Nicolas'nın Portsmouth'da başarısız olması durumunda tüm sorumluluk bana aittir" dedi.
Bu arada, İngiliz basınında çıkan haberlerde Anelka transferi konusunda Portsmouth'la, Fenerbahçe arasında pazarlıkların sürdüğü, Fenerbahçe'nin istediği rakamların ise Bolton Wanderers'a çok yüksek geldiği iddia edildi.
ForsakeN
22.Temmuz.2006, 19:14
Lugano için bi arkadaş videolarını izledim,topu oyuna sokamıyor demiş.Bu doğrumu yahu?Doğruysa hiç alınmasın,bize zaten topu oyuna iyi sokabilecek bir defans oyuncusu lazım,eğer oyuna yön verecek meziyetlere sahipse Lugano buyursun gelsin,başımızın üstünde yeri var...
Ben de izledim Lugano'nun videolarını.Kademeye girişi,topları kesişi falan güzel ama izlediğim videolarda hep aldığı topları hani "bam-güm" olarak isimlendirdiğimiz şekilde ileri gönderiyor.Yani topu oyuna sokmasını bende beğenmedim.İnşalla videolar yanıltıcıdır.
__________________________________________________ _______________
Fenerbahçe’nin Hollanda kampında Nicolas Anelka’nın sürpriz bir şekilde ayrılmak istediğini açıklaması, sarı-lacivertli yönetimin transfer çalışmalarını yoğunlaştırmasına neden oldu.
İlk etapta menajer Celalettin Bilgiç aracılığıyla İtalya pazarına yönelen Fenerbahçe, burada Appiah’ın transferi nedeniyle iyi ilişkiler kurduğu Juventus kulübüyle görüştü. Sarı-lacivertli yönetimin Zlatan İbrahimoviç talebine İtalyan yöneticiler ‘Kiralık’ şartıyla sıcak yaklaştı. Boşnak asıllı İsveçli futbolcuyu ikinci ligde oynatmanın kendilerine külfet getireceğine inanan Juventus yönetimi, ‘’Seri A’ya yükseldiğimiz takdirde geri almak koşulu ile İbrahimoviç’i transfer edebilirsiniz’’ dedi.
Bunun üzerine golcü futbolcuyla masaya oturan Fenerbahçe yönetimi, İbrahimoviç’i 2 milyon Euro’ya ikna etti. Sarı lacivertli kulüp, bu ücretin üçte birini peşin olarak ödeyecek. İstanbul’u her zaman çok merak ettiğini söyleyen Zlatan İbrahimoviç, ‘’Fenerbahçe’de oynamanın benim için iyi bir deneyim olacağına inanıyorum’’ dedi.
Fenerbahçe’nin Brezilyalı teknik adamı Zico’nun bu transfere onay vermesi halinde, Fenerbahçe yönetiminin bu transferi bitirecek.
Akşam
Bu habere gülünür :D:D:D
physicist87
22.Temmuz.2006, 19:31
Ben de izledim Lugano'nun videolarını.Kademeye girişi,topları kesişi falan güzel ama izlediğim videolarda hep aldığı topları hani "bam-güm" olarak isimlendirdiğimiz şekilde ileri gönderiyor.Yani topu oyuna sokmasını bende beğenmedim.İnşalla videolar yanıltıcıdır.
İnşallah ya...Fenerbahçe bu transferde de yaş tahtaya basmasın da.Anelka'yı da gönderecekse bir an önce göndersinler.Ooo ligler başlayacak bizim transferler hala yok,bu adamlar ne zaman takıma gelecekler,ne zaman uyum sürecini atlatıp yararlı olacaklar bilemem,hele bi de 100. yılımız,ellerini çabuk tutsalar hiç fana olmayacak;)
JunkChorn
22.Temmuz.2006, 19:41
anelkayı gonderip sole iyi bi santrafor ardından bide stoper takım iyi olur:)
merakla bekliyoz...
eGowiCh
22.Temmuz.2006, 19:54
Ibrahimovic Fener'de haberi çıktı son olarak. Basın bunu da yazar :)
Sekopej
23.Temmuz.2006, 00:44
Carlos geliyor!
Fenerbahçe, Lugano ve Roberto Carlos'un işini bitirdi
Fenerbahçe, Sao Paulo'nun Uruguaylı defans oyuncusu Lugano ve Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un transferini bitirdi. Uruguaylı oyuncu Lugano'nun Pazartesi günü, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un da Sarı-lacivertli ekibin B36 Torshavn ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçından sonra Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.
Kaynak: İHA
eGowiCh
23.Temmuz.2006, 01:04
Bu haberi ben de şimdi öğrendim ve çok mutlu oldum, zira İHA'nın yaptığı haberler genelde doğru olur. İHA, DHA gibi sallamasyon yapmadığı için İHA kaynaklı haberlere hep inanırım. Umarım bu iki süper yıldız gelir ve Fenerbahçemizin iki önemli eksiği sol kanat ve defans sorunu çözülür ;;)
Burak Duran
23.Temmuz.2006, 01:06
valla lugano neysede bence carlos gelmez ama bellide olmaz hani
Sekopej
23.Temmuz.2006, 01:07
ben de pek haberlere inanmadığım için buraya her duyduğumu koymuyorum. bakalım bunlar olacak inşallah...
eGowiCh
23.Temmuz.2006, 03:36
Hernan Crespo
Fenerbahçe, transferde en büyük bombayı patlatıyor. Chelsea'nin satış listesine koyduğu yıldız futbolcu ile anlaşıldı. Hernan Crespo, "F.Bahçe'yi büyük hedefleri için seçtim" dedi.
Uyum sorunu yaşamaz
F.Bahçe, 100. yılın en büyük imzasını attırmak üzere. Yaklaşık bir ay önce başkan Aziz Yıldırım'ın Almanya'da prensipte anlaştığı Hernan Crespo'ya onay çıktı. Teknik direktör Zico, "Crespo'yu her hoca ister. Transferde tercihimiz uyum sorunu yaşanmaması için Güney Amerika ülkeleriydi. Bu nedenle Crespo tam bize göre"
dedi. Resmi imzanın çok kısa sürede atılacağı öğrenildi.
Chelsea gönderiyor
Arjantin'in Dünya Kupası'ndan erken elenmesi, finallerde 4 maçta 3 gol atmasına rağmen Chelsea Teknik Direktörü Mourinho tarafından satış listesine konulan Crespo'ya en cazip teklif F.Bahçe'den geldi. Almanya kampından döndükten sonra başkan Yıldırım ile durum değerlendirmesi yapan Zico, Crespo dışında bir yabancı daha alınmasını istedi. Listedeki isimler tartıya çıkarıldı.
Son isim tartışılıyor
Alınacak son yabancının da Güney Amerikalı olacağı kesinlik kazandı. Lugano ve Crespo'nun gelmesiyle 3 Brezilyalı, bir Uruguaylı, bir Arjantinli, bir Ganalı oyuncusu olacak F.Bahçe, Roberto Carlos, Oliviera, Silva Moro arasından birini seçecek. Zico'nun son transfer için biraz daha beklenmesinden yana olduğu, "Torshavn maçları bitsin daha sağlıklı karar veririz" dediği öğrenildi.
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 04:18
Crespomu Tristanmı kıme Inanalım yahu hergun 1 ısı gelıyor :)
ForsakeN
23.Temmuz.2006, 12:53
100. yılında şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe’de Diego Lugano heyecanı yaşanıyor. Asbaşkan Mahmut Uslu’nun geçtiğimiz hafta içinde Brezilya’ya giderek prensip anlaşmasına vardığı Uruguaylı savunma oyuncusunun önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelmesi bekleniyor.
Libertadores Kupası’nda Sao Paolo’nun formasını giyen Lugano için teminat işlemlerinin son aşamaya geldiği bildirildi. Kupada yarı final maçı oynayacak olan yıldız oyuncunun 3. ön eleme maçına yetiştirileceği, Sao Paolo’nun finale çıkması durumunda ise bu hesapların da karışacağı belirtildi
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 12:57
ya bazıları demis tristan iyi degil zaten 30 yasında diye..
onların futboldan ne kadar anladıkları süpheli.
eee dıyenler dogru söyLuyor Tristan 30 yaşına girdi. 2005 sezonunda 9 gol atmıştı lig boyunca 2006 sezonundada 8 gol attı 1 sezonda Fenerbahcede bu adama bel bağlayarak alısa way haline...
ForsakeN
23.Temmuz.2006, 13:01
eee dıyenler dogru söyLuyor Tristan 30 yaşına girdi. 2005 sezonunda 9 gol atmıştı lig boyunca 2006 sezonundada 8 gol attı 1 sezonda Fenerbahcede bu adama bel bağlayarak alısa way haline...
Bugün gazete de okudum.Tristan Fenerbahçe nin teklifini reddetmiş galiba.İyi oldu.
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 13:03
Bu gün gazete de okudum.Tristan Fenrbahçe nin teklifini reddetmiş galiba.
Fenerbahçe onu red etmiştir... Tristan geçen sezon boyunca yedek klubesınden Çıkamadı Şampiyonlar liginde oynayan bir takıma gelmeyecekde nerye gıdıcek... Bence Fenerbahce Resmı teklıf bıle Sunmadı buna... Crespo transferı oLucak gibi ses çıkmayan transferler daha dogru Çıkıyor.
ForsakeN
23.Temmuz.2006, 13:07
Fenerbahçe'nin el sıkıştığı yıldızları imza attıraması bazı tartışmaları beraberinde getiriyor. Medyada çıkan flaş transferler için her gün yalanlama geçen Sarı Lacivertli Kulüp işi biten futbolcuları medyaya tanıtmayı isterken taraftarlar flaş isimlerin imza atmamasını tedirginlikle karşılıyor.
Yapacağı transferler için ser verip sır vermeyen Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta kimle anlaşırsa imza attırması gerekiyor. Çünkü zaman daralıyor. Bu arada Fenerbahçe'nin dün renklerine kattığı Lugano'dan mesaj var...
Sarı Lacivertli yönetimin her konuda anlaştığı Uruguay'lı Diego Lugano, Brezilya'da yayın yapan bir radyoya verdiği röportajda "Transfer konularına hiç karışmadım. Bütün işleri menajerim Figger yürütüyor" sözleriyle gönderme yaptığı Figger'dan ilginç bir açıklama geldi. Bir gazetenin sorularını yanıtlayan menajer, sarı-lacivertli kulübün ismini vermeden "Avrupa'da bir takımla anlaştık ve imzayı attık" dedi.
Universal
23.Temmuz.2006, 13:14
Fenerbahçe, yıldız transferlerine kavuşuyor; Lugano'nun yarın, Roberto Carlos'un ise perşembe günü taraftarın huzuruna çıkacağı öğrenildi.
Sırayla geliyorlar
Fenerbahçe’de geri sayım başladı. 100. yılında kadrosunu yıldız isimlerle takviye ederek tribünlerini de coşturmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler’in anlaşmaya vardığı Lugano ve Roberto Carlos’un hafta içinde İstanbul’da olacağı bildirildi. Taraftarı havaya sokacak olan ilk isim Brezilya’nın Sao Paulo takımında forma giyen Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano olacak. Bu gece oynanacak olan Ponte Preta maçında forma giymeyeceği bildirilen genç oyuncunun İstanbul’a hareket edeceği öğrenildi.
Crespo-Tristan da var
Sarı-Lacivertliler ikinci bombayı ise perşembe günü patlatacak. Dünya Kupası’nda Brezilya forma giyen ve bir süredir tatil yapan yıldız futbolcu Roberto Carlos da İstanbul’da olacak. Real Madrid’den ayrılan ve Fenerbahçe’nin anlaşma sağladığı deneyimli sol kanat oyuncusu Atatürk Havaalanı’nda büyük bir şölenle karşılanacak. İki yıldızın gelişiyle birlikte yönetim kombine ve ürün satışından büyük gelir bekliyor. Öte yandan Anelka’nın gitmesi halinde ise Crespo veya Tristan’dan biri de bitirilecek.
ForsakeN
23.Temmuz.2006, 13:16
Crespo-Tristan arasından Crespo'yu tercih ederim.
shenshebek
23.Temmuz.2006, 13:28
Lugano gerçekten çok yerinde bir transfer olur.. Fenerbahçe'nin rahatlıkla geriden oyun kurmasına yardımcı olacak, hava toplarında etkili üstelik 80 doğumlu bir oyuncu..
Ve kesinlikle bir Santrafor şart.. Forvet değil santrafor ama.. Bu isim kim olacak bilemiyorum.. Trezeget dünyanın en iyi hedef santraforlarından biri ama bence Fenerbahçe için o sadece bir hayal.. Kesinlikle Fenerbahçeye gelmez.
Tristan Fenerbahçe için adı geçen başka bir oyuncu.. Onun da kaliteli tartışılmaz ama ayrı bir sorun da Gelecek olan yabancı oyuncu Appiah gibi takıma ısınabilecek mi? Örnek..Anelka..
Solbeke ise Fabio Aurelio bence çok doğru bir tercih olur.. Valencia'da da artık forma şansı bulamıyor..
eGowiCh
23.Temmuz.2006, 17:22
Valencia'da forma şansı bulamayan adam, Fenerbahçe için faydalı olamaz bence. Yani Aurelio.
R.Carlos iyi bir seçim. Mourinho, "Yaşına rağmen mevkisinin en iyisi" demişti.
Lugano da çok iyi bir seçim. Zico, "G.Amerika'nın en iyi defans oyuncusu" demişse bir bildiği vardır.
Forvet olarak da Trezeguet veya Crespo'yu isterim. Crespo gelecek gibi... Gelirse harika olur. Uyum sorunu yaşamaz Crespo gelirse, zira G.Amerikalı bir futbolcu...
---------Volkan--------------
Önder-Luciano-Lugano-R.Carlos
---Appiah-Aurelio-Uğur Boral---
-----------Alex---------------
------Tuncay-Crespo---------
Sanırım 100. kadrosu bu şekilde olacak.
EreN
23.Temmuz.2006, 18:27
Fenerbahçe, Sao Paulo'nun Uruguaylı defans oyuncusu Lugano ve Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un transferini bitirdi.
Uruguaylı oyuncu Lugano'nun Pazartesi günü, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un da Sarı-lacivertli ekibin B36 Torshavn ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçından sonra Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.
bursa_mc
23.Temmuz.2006, 18:51
tristan bence faydalı olamazzz
dnz498
23.Temmuz.2006, 19:17
Fenerbahçe, Sao Paulo'nun Uruguaylı defans oyuncusu Lugano ve Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un transferini bitirdi.
Uruguaylı oyuncu Lugano'nun Pazartesi günü, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un da Sarı-lacivertli ekibin B36 Torshavn ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçından sonra Perşembe günü İstanbul'a geleceği öğrenildi.
Arkadaşım bildiğim kadarı ile Lugano 4 Ağustostan önce gelemiyordu
shenshebek
23.Temmuz.2006, 19:39
Valencia'da forma şansı bulamayan adam, Fenerbahçe için faydalı olamaz bence. Yani Aurelio.
R.Carlos iyi bir seçim. Mourinho, "Yaşına rağmen mevkisinin en iyisi" demişti.
Lugano da çok iyi bir seçim. Zico, "G.Amerika'nın en iyi defans oyuncusu" demişse bir bildiği vardır.
Forvet olarak da Trezeguet veya Crespo'yu isterim. Crespo gelecek gibi... Gelirse harika olur. Uyum sorunu yaşamaz Crespo gelirse, zira G.Amerikalı bir futbolcu...
---------Volkan--------------
Önder-Luciano-Lugano-R.Carlos
---Appiah-Aurelio-Uğur Boral---
-----------Alex---------------
------Tuncay-Crespo---------
Sanırım 100. kadrosu bu şekilde olacak.
Öncelikle Aurelio'yu beğenmemene saygı duyuyorum ama "Valencia'da forma şansı bulamayan adam Fenerbahçe'ye faydalı olmaz" demen ilginç.. Crespo'da Chelse'da tutunamadı.. iyi futbolcu her takımda iyi oynayacak diye bir kaide yok.. Henry de Juventus da dökülüyordu ama Arsenal de kendini buldu.. Veya Juan Fran en iyi sol kanat oyuncularından biriydi ama Beşiktaş ta nerdeyse ilk defa futbol oynar gibi oynadı..
Trezeget harika bir santrafor ama Fenerbahçe'ye gelmez.. Ben Crespo'nun da Fenerbahçe'ye geleceğine inanmıyorum..
Bu arada kurduğun kadroya da saygı duyuyorum fakat Fenerbahçe'nin sol kanadını R.Carlos-U.Boral'la idare etmek Fenrbahçenin o kanadında defansif yönden çok büyük sorunlar yaratacaktır..
Carlos hiçbir zaman defansif bir sol bek olmadı. U.Boralında defansif özelliklerinin fazla olmadığını düşünürsek zaten karşı takım antrenörleri için Fenerbahçenin sol kanadı bulunmaz bir nimet olacaktır..
Bir sözüm de kaleci için.. Kesinlikle Rüştü oynamalı.. Volkan hala olduğu yerde sayıyor.. Dikkatli izleyin..
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 20:08
Öncelikle Aurelio'yu beğenmemene saygı duyuyorum ama "Valencia'da forma şansı bulamayan adam Fenerbahçe'ye faydalı olmaz" demen ilginç.. Crespo'da Chelse'da tutunamadı.. iyi futbolcu her takımda iyi oynayacak diye bir kaide yok.. Henry de Juventus da dökülüyordu ama Arsenal de kendini buldu.. Veya Juan Fran en iyi sol kanat oyuncularından biriydi ama Beşiktaş ta nerdeyse ilk defa futbol oynar gibi oynadı..
Trezeget harika bir santrafor ama Fenerbahçe'ye gelmez.. Ben Crespo'nun da Fenerbahçe'ye geleceğine inanmıyorum..
Bu arada kurduğun kadroya da saygı duyuyorum fakat Fenerbahçe'nin sol kanadını R.Carlos-U.Boral'la idare etmek Fenrbahçenin o kanadında defansif yönden çok büyük sorunlar yaratacaktır..
Carlos hiçbir zaman defansif bir sol bek olmadı. U.Boralında defansif özelliklerinin fazla olmadığını düşünürsek zaten karşı takım antrenörleri için Fenerbahçenin sol kanadı bulunmaz bir nimet olacaktır..
Bir sözüm de kaleci için.. Kesinlikle Rüştü oynamalı.. Volkan hala olduğu yerde sayıyor.. Dikkatli izleyin..
R.carlos ofans oldugu kadar defansdada başarılı.. + Ümit özattan daha çok defansa yardımcı olacagına emınım.. Fenerbahcenın defansdakı tek zaafı Lucianodur Ben o adamın 2-3 senedır hıc bır önelı mudahelesını görmeıdm cıkar kornerden gol atar ama bır defans oyuncusunun gol atmakdan cok gol yemeyı engellemek gıbı bır görevı vardır... RÜştü Konusuna gelmısken.. Volkan Şu anda Rüştüye oranla daha iyi bir kaleci. ve oynaması fenerıcın en hayırlısıdır.
barahir
23.Temmuz.2006, 20:15
Sadece Fenerin Hayrına Değil. Milli Takımın Hayırnada ii
shenshebek
23.Temmuz.2006, 20:16
R.carlos ofans oldugu kadar defansdada başarılı.. + Ümit özattan daha çok defansa yardımcı olacagına emınım.. Fenerbahcenın defansdakı tek zaafı Lucianodur Ben o adamın 2-3 senedır hıc bır önelı mudahelesını görmeıdm cıkar kornerden gol atar ama bır defans oyuncusunun gol atmakdan cok gol yemeyı engellemek gıbı bır görevı vardır... RÜştü Konusuna gelmısken.. Volkan Şu anda Rüştüye oranla daha iyi bir kaleci. ve oynaması fenerıcın en hayırlısıdır.
R.Carlos hiçbir zaman defansif bir bek olarak hatırlanmayacaktır.. Carlos bir bek olarak çok iyi bir hücumcu.. Ümit Özat'a olan önyargıyı zaten ancak R.Carlos gibi dünyaca ünlü bir bek Fenerbahçe'nin sol kanadında oynadıktan sonra anlayacağız.. Sağ ayaklı oyuncudan sol bek olur mu diye yazanlar P.Lahm'a Dünya kupasında methiyeler dizdiler.. Bence R.Carlos Fenerbahçe için yanlış bir transferdir..
Luciano ise tabi ki çok üst düzey bir defans oyuncusu değil. Ama abartılan kadar da kötü bir oyuncu değil. Bence Lugano-eğer gelirse- çok iyi bir ikili olurlar..
Volkan yetenekli bir kaleci.. Ama Rüştü'den daha iyi olduğuna kesinlikle katılmıyorum.. Rüştü de Türkiye'de Hakan Şükür gibi değeri bilinmeyen oyuncuların başında geliyor bence.. Volkan yetenekli ama daha alması gereken çok yol var..
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 20:20
Luciano ise tabi ki çok üst düzey bir defans oyuncusu değil. Ama abartılan kadar da kötü bir oyuncu değil. Bence Lugano-eğer gelirse- çok iyi bir ikili olurlar..
Servet önder turacı can arat Serkan balcı
eğer senın dedıgın gıbı olursa o gelırde iyi bir ikili olursalar bunlardan 3 tanesı yedek oturacak biliyorsun Bunu demı? Luciano Servettende önderdende daha kötü bir defans oyuncusudur.. Can aratta 1-2 sene sonra ondan daha iyi oLucaktır..
dnz498
23.Temmuz.2006, 20:23
eğer senın dedıgın gıbı olursa o gelırde iyi bir ikili olursalar bunlardan 3 tanesı yedek oturacak biliyorsun Bunu demı? Luciano Servettende önderdende daha kötü bir defans oyuncusudur.. Can aratta 1-2 sene sonra ondan daha iyi oLucaktır..
katılıyorum ve ekliyorum Bunların yedek oturması türk futbolu açısından kayıptır
Sekopej
23.Temmuz.2006, 20:24
Bence de Lugano'nun yanında bir Türk oynamalı ve Luciano takımdan gönderilmeli. Onun yerine sağ bek ya da forvet alınabilir yabancı. Takıma ofans yönünde katkısı tartışılmaz ama defansif açıdan yetersiz bir oyuncu. Ama Zico onun kalmasını istiyor ve Lugano ile birlikte oynatacak. İnşallah iyi uyum sağlarlar da defansta sorun kalmaz....
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 20:28
katılıyorum ve ekliyorum Bunların yedek oturması türk futbolu açısından kayıptır
ne kayıplar oLdu deşme yaramı:) Okan koçlar Kemal Aslanlar of of :)
shenshebek
23.Temmuz.2006, 20:28
Serkan Balcı'nın defansta oynayabileceği tek yer sağ bek.. Artık Tüm Dünya beklerini de stoper özellikleri olan oyunculardan seçiyor.. Gallas, Thuram, Stam vs.. vs.. Çünkü bu tip oyuncular ters kademeleri çok iyi yapıyorlar.. Serkan'ın defansif yönden tek artısı hızı.. Ama Serkan'ın boyu kısa ve bu sorun yaratıyor..
Servet ise rakip oyunculara önde çok iyi basıyor, ağır değil ama ani hamlelerde yavaş.. Ve bireysel hata çok yapıyor..
Luciano bence o kadar da kötü bir oyuncu değil.. Esas sorun Fenerbahçe'de takım savunmasının oturmayışı.. Bireysel hatalara bakarsan Luciano'dan daha iyi dediğin Servet'in birçok hatasını görebilirsin. Servet'i değil fakat Önderle Can'ı bende çok beğeniyorum.. Ama bence gelecekte değil ama şu an itibari ile Luciano'dan üst düzeyde oyuncular değiller..
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 20:30
[QUOTE=sekopej] Bence de Lugano'nun yanında bir Türk oynamalı ve Luciano takımdan gönderilmeli. [QUOTE]
Ağzından bal damlıyor kardeş :)) Luciano Kımdır yaw Fenerbahce formasını ne kadar hak edıyor? dilimde tüy bitti etrafımdakı fenerlılere bunu anlatarak Daumu begenmıyordum Şukur onu gönderdık kaldı Lucıano :)
shenshebek
23.Temmuz.2006, 20:31
ne kayıplar oLdu deşme yaramı:) Okan koçlar Kemal Aslanlar of of :)
Birçok kayıplar oldu türk futbolunda.. Buna bende katılıyorum ama ne olur Okan Koç da Kemal Arslan da bence bu kategori içinde değil..... Okan top oynamaktan başka herşeyi yaptı.. Kemal ise asla o Gaziantep'te ki Kemal olamadı.. Sakatlıktan bir türlü kurtulamadı zaten.. Yeteneklerine zaten söylenecek laf yok, ama olmadı..
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 20:34
Serkan Balcı'nın defansta oynayabileceği tek yer sağ bek.. Artık Tüm Dünya beklerini de stoper özellikleri olan oyunculardan seçiyor.. Gallas, Thuram, Stam vs.. vs.. Çünkü bu tip oyuncular ters kademeleri çok iyi yapıyorlar.. Serkan'ın defansif yönden tek artısı hızı.. Ama Serkan'ın boyu kısa ve bu sorun yaratıyor..
Servet ise rakip oyunculara önde çok iyi basıyor, ağır değil ama ani hamlelerde yavaş.. Ve bireysel hata çok yapıyor..
Luciano bence o kadar da kötü bir oyuncu değil.. Esas sorun Fenerbahçe'de takım savunmasının oturmayışı.. Bireysel hatalara bakarsan Luciano'dan daha iyi dediğin Servet'in birçok hatasını görebilirsin. Servet'i değil fakat Önderle Can'ı bende çok beğeniyorum.. Ama bence gelecekte değil ama şu an itibari ile Luciano'dan üst düzeyde oyuncular değiller..
hiç Servetı ibrahım toromanla ümit millide izledınmı ? Servet Luciano ile anlaşamıyor yoksa o hatalarıda yapmaz.. Serkan Konusunda hem fıkırım senınle Serkanın gercek yerı ortasahaydı unutmamak lazım...
Birçok kayıplar oldu türk futbolunda.. Buna bende katılıyorum ama ne olur Okan Koç da Kemal Arslan da bence bu kategori içinde değil..... Okan top oynamaktan başka herşeyi yaptı.. Kemal ise asla o Gaziantep'te ki Kemal olamadı.. Sakatlıktan bir türlü kurtulamadı zaten.. Yeteneklerine zaten söylenecek laf yok, ama olmadı..
Okanı delbosqi oynatamadı Ondan Sonra kucuk takıma gitmek ıstemedı ve paslandı gitti Kemal Aslan Formundayken Daum tarafından yedek oturtulunca ve aniden oyuna sokulunca sakatlanmaya başladı Ve o ümit milinin kaptanı g.anteplıı gelecegın yıldızı denılen Kemal Aslanı bır daha göremeıdk... Kendını geliştirir dedık ama aksıne ıyıce geriledi Daum katılının yuzunden oLdu..
Sekopej
23.Temmuz.2006, 20:38
Ağzından bal damlıyor kardeş :)) Luciano Kımdır yaw Fenerbahce formasını ne kadar hak edıyor? dilimde tüy bitti etrafımdakı fenerlılere bunu anlatarak Daumu begenmıyordum Şukur onu gönderdık kaldı Lucıano :)
benim etrafımdaki çoğu Fenerli beğenmiyor Lucianoyu zaten.(ben de dahil). Takım savunması yapamıyoruz doğru ama Luciano'nun defansı toparlayan oyunu kurabilen bir özelliği yok. Sadece topu kessin ilerde gol atsın dersen bunu Önder ve Servet de pek ala yapabilir. Bence yabancı bir stoper alıyorsan en azından topu oyuna pek iyi sokamasa da defansı toprarlayan bir isim olmalı.
Belki Lugano bu defansı toparlama işini yapar ve yanında oynayan Luciano da performansını arttırabilir ama ben hala Luciano'nun gönderilmesini ve yerine başka bir yabancı oyuncu sağ bek sağ açık ya da forvet alınması taraftarıyım...
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 20:41
benim etrafımdaki çoğu Fenerli beğenmiyor Lucianoyu zaten.(ben de dahil). Takım savunması yapamıyoruz doğru ama Luciano'nun defansı toparlayan oyunu kurabilen bir özelliği yok. Sadece topu kessin ilerde gol atsın dersen bunu Önder ve Servet de pek ala yapabilir. Bence yabancı bir stoper alıyorsan en azından topu oyuna pek iyi sokamasa da defansı toprarlayan bir isim olmalı.
Belki Lugano bu defansı toparlama işini yapar ve yanında oynayan Luciano da performansını arttırabilir ama ben hala Luciano'nun gönderilmesini ve yerine başka bir yabancı oyuncu sağ bek sağ açık ya da forvet alınması taraftarıyım...
Luciano yerıne Sağ bek Almaya gerek yok Forvet alabılırler...
defans sağda önder Servet Lugano Sol ümit özat süper 4 lu olurlar fenerbahce kolay kolay gol yemez bence.. önlerındekı adamlar bellı zaten Aurelio Appiah.
shenshebek
23.Temmuz.2006, 20:44
hiç Servetı ibrahım toromanla ümit millide izledınmı ? Servet Luciano ile anlaşamıyor yoksa o hatalarıda yapmaz.. Serkan Konusunda hem fıkırım senınle Serkanın gercek yerı ortasahaydı unutmamak lazım...
Okanı delbosqi oynatamadı Ondan Sonra kucuk takıma gitmek ıstemedı ve paslandı gitti Kemal Aslan Formundayken Daum tarafından yedek oturtulunca ve aniden oyuna sokulunca sakatlanmaya başladı Ve o ümit milinin kaptanı g.anteplıı gelecegın yıldızı denılen Kemal Aslanı bır daha göremeıdk... Kendını geliştirir dedık ama aksıne ıyıce geriledi Daum katılının yuzunden oLdu..
Ben Servet'in şu an ki haliyle Fenerbahçe'nin stoperi olamayacağını düşünüyorum.. Eğer 50 metreden şişirilen topu Servet ıskalıyorsa bunun nedeni Luciano ile anlaşamaması değil bence..
Okanla Kemal gelince ikisinde de suçu teknik adamlara bulmuşsun ama bu oyuncuların hiç mi suçu yok? Daum tarafından yedek oturtulunca demişsin ama Kemal Daum'un en beğendiği oyunculardan biriydi, Daum'un düşünce yapısında her oyuncu her mevkide oyanayabilir var.. Ve Kemal'de tam onun istediği gibi bir jokerdi.. Ama Kemal sakatlıktan kurtulamadı.
Bu arada ne kadar yanlışları da olsa Bence Daum katil değil iyi bir teknik adam..
SaMaNYoLu
23.Temmuz.2006, 20:48
Ben Servet'in şu an ki haliyle Fenerbahçe'nin stoperi olamayacağını düşünüyorum.. Eğer 50 metreden şişirilen topu Servet ıskalıyorsa bunun nedeni Luciano ile anlaşamaması değil bence..
Okanla Kemal gelince ikisinde de suçu teknik adamlara bulmuşsun ama bu oyuncuların hiç mi suçu yok? Daum tarafından yedek oturtulunca demişsin ama Kemal Daum'un en beğendiği oyunculardan biriydi, Daum'un düşünce yapısında her oyuncu her mevkide oyanayabilir var.. Ve Kemal'de tam onun istediği gibi bir jokerdi.. Ama Kemal sakatlıktan kurtulamadı.
Bu arada ne kadar yanlışları da olsa Bence Daum katil değil iyi bir teknik adam..
Daum Fenerbahceye ne kazandırdı? Kemalı o kadar begenıyordu Appiah Afrıka kupasındayken Kemal sakat dgıldı Neden Kemalı oynatmaıda korktu özel ucakla Appiahı getırdı ? Bumu Daum Bumu teknık dırektorluk..
Daum 2 defa şampıyonluk kazandırdı Fenere ama Emınolki Daum degıl sadece ceketı o teknıkdırektor koltugunda olsaydı o 2 şampıyonlugu kazanabılırdı Fenerbahce...
shenshebek
23.Temmuz.2006, 21:01
Daum Fenerbahceye ne kazandırdı? Kemalı o kadar begenıyordu Appiah Afrıka kupasındayken Kemal sakat dgıldı Neden Kemalı oynatmaıda korktu özel ucakla Appiahı getırdı ? Bumu Daum Bumu teknık dırektorluk..
Daum 2 defa şampıyonluk kazandırdı Fenere ama Emınolki Daum degıl sadece ceketı o teknıkdırektor koltugunda olsaydı o 2 şampıyonlugu kazanabılırdı Fenerbahce...
Daum gökten inip te Teknik Direktör olmadı.. Cristoph Daum'un oyun yapısını beğenmeyebilirsin ama "herkes bu takımı şampiyon yapar" söylemlerinin ne kadar doğru olduğu ortada..
Fenerbahçe'nin hangi Teknik Adamı beğenilecek acaba bu ülkede? Daum gitti herkes rahatladı.. Alman otoriteler mi aptal Cristoph Daum’u Milli Takımın başına isterlerken? Yoksa biz mi çok biliyoruz..
Göreceksin Zico kaçıncı hafta yerden yere vurulmaya başlanacak..
Daum'un oyun yapısını sevmeyebilirsin ama hiçbirşey vermiyor demek biraz acımasızca eleştirmek olacaktır..
Universal
23.Temmuz.2006, 21:17
Bence Türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı hoca Daumdur geldiğin günden beri Fenerbahçe değişikliğe gitti Türkiyede en yakın 2 rakibi Galatasaray ve Beşiktaşa bulunduğu süre boyunca puan farkı attı ve 3 yılda 2 lig şampiyonluğu 2 Türkiye Kupası Finali ve bir lig 2. yaşattı bugune kadar bu büyük başarıyı hiç bir yabancı hoca Fenerbahçede başaramadı ama oynattığı sistem yanlış olması Daum'un en kötü özelliğiydi eğer Daum doğru yerde doğru oyuncu oynatsaydı bu başarıyı Avrupa Kupalarında da yaşatabilirdi.
Burak270588
24.Temmuz.2006, 01:38
anelkaya karsılık emreyi alırlarsa cok ii olur 2tane bos yer kaldı bi sol bek bide saglam forvet caktımı durdurulmaz bu fener
eGowiCh
24.Temmuz.2006, 04:06
Defansın solunda R.Carlos çok iyi bir seçim olacaktır, zira çok hızlı ve hücuma da katkı yapıyor. Ümit Özat ağır ve iyi orta açamıyor.
Sağ kanatta iki alternatif var, Serkan ve Önder. Eğer orta ikilide Önder-Lugano oynarsa, sağda Serkan oynar. Lugano-Luciano oynarsa, sağda Önder oynar gibime geliyor. Ama Önder banko oynamalı, zira geçen sene takımın en iyi defans oyuncusuydu. Bence şu an Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu Önder'dir.
Lugano iyi bir transfer oldu, bu transfer ile ilgili bir yazı :
F.Bahçe
kralını aldı
Hava toplarına kesinlikle geçit vermez. Ona 'Rey de America' yani Amerika'nın kralı diyorlar.
Bir akrobat gibi
Diego Alfredo Lugano Moreno, müthiş bir futbolcu. Özellikle hava toplarında kimseye geçit vermiyor. Kendisinden uzun forvetlere karşı bile zamanlamasıyla top göstermiyor. Aralık ayında Dünya Kulüpler Kupası'nda Liverpool forvetlerini tek başına durdurdu. Sao Paulo maçı 1-0 kazandı, o maçın adamı seçildi. Kale çizgisinden akrobatik hareketlerle inanılmaz goller çıkarıyor, pozisyonları seziyor.
Gerçek profesyonel
Markaja aldığı forvete top göstermez. Müthiş sürati, kornerlerde ileriye çıkarak gol atmasıyla tanınıyor. Lakabı 'Tota' ama ona 'Rey de America' diyorlar. Yani Amerika'nın kralı. Sao Paulo'da oynayan tek yabancı olması ona verilen değeri gösteriyor. F.Bahçe çok büyük iş yaptı. Geçen sezon Brezilya'da yılın savunma oyuncusu seçilmesi de kalitesinin ispatı. O gerçek bir profesyonel, gerçek bir savaşçı.
Forması kutsal
Futbolla yatıp, futbolla kalkıyor. Mesleğini o kadar ciddiye alıyor ki formasını kutsal gördüğü için hiçbir maçtan sonra değiştirmiyor. F.Bahçe'nin artık göbekten gol yemeyeceğini rahatlıkla söyleyebilirim. Lugano yeteneklerini, kalitesini biliyor kendini şöyle özetliyor: Fizik gücümü çok iyi kullanırım. 90 dakika oyundan kopmam. Kontrataklara karşı dikkatliyim.
Felipe Mallo O Globo Gazetesi Yazarı
SeZeRinHo
24.Temmuz.2006, 16:21
bana göre sol kanata transfer yerine mahmud haNEFİ monte edilmeli carlosdan bi eksiği yok ama 10 tane ümit özatı cebinden çıkarır..Diğer taraftan forvette anelkayı tutabilmek için vadandaşı trezaguet düşünülebilir
bursa_mc
24.Temmuz.2006, 16:34
Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka'yı transfer etmek için yoğun çaba gösteren Portsmouth teklifini artırdı.
Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka'yı transfer etmek için yoğun çaba gösteren Portsmouth teklifini artırdı.
Kulübün sahibi Sacha Gaydamak ile konuşan ve Anelka'ya çok ihtiyacı olduğunu vurgulayan teknik direktör Harry Redknapp'ın ısrarlarına dayanamayan başkan Gaydamak Anelka için teklifini 9 milyon paunda yükseltti.
Nihat Özdemir ise yaptığı açıklamada Anelka'nın sözleşmesinde 20 milyon dolar getirirse serbest kalır açıklamasnı yapmıştı.
eGowiCh
24.Temmuz.2006, 16:49
Mahmut Hanefi Avrupa'da iş yapamaz.
Laz_Asker_61
24.Temmuz.2006, 17:13
mahmut hanefiye güven ondan sonra yine hüsrana uğra
bence de hanefi avrupa yükünü kaldıramaz
physicist87
24.Temmuz.2006, 20:15
Bi arkadaşımız Önder Servet Lugano Ve Ümit Özat dörtlüsüyle Fenerbahçenin kolay kolay gol yemeyeceğini iddia etmiş.Arkadaşım zaten Fenerbahçe az çok geçen sene bu dörtlüyle oynuyordu bi lugano yerine luciano vardı ve gerek Türkiye Liginde gerekse şampiyonlar liginde gördük bu defansın nasıl kolay kolay gol yemediğini...!!!!
Lugano hakkında daha önce de dediğim gibi hiçbir bilgim yok inşallah iyi bir oyuncudur,Luciano'yu ise hala tutuyorlar ya helal yaa...!Ya biz yabancı kontejanımızı niye böylesine yeteneksiz bir futbolcu için kullanıyoruz ki;bizim defans lucianolu da dandik lucianosuz da...O halde hangi zihniyet bu adama kal diyor onu anlamıyorum;onun yerine gideriz paşa paşa süper bir oyuncu alırız kanat olur,forvet olur...
Roberto Carlos'a gelirsek gerçekten çok büyük transfer olur bu oyuncu.Eğer ki gelirse onun sayesinde doğru düzgün top tutamayan,koşamayan(attığı 100 ortadan anca 2si 3ü bizim oyuncumuzun önüne düşen hatta bu 2-3 ortadan yalnız 1'ine forvetimiz tarafından dokunulan o da gol olmayan) Ümit Özat'ı gönderir;bi taşla iki kuş vururuz.Hem cılız olan sol kanatımız güçlenir hem de Ümit Özat'tan çok daha yetenekli,çevik forma şansı bulamayan genç oyuncularımıza şans verebiliriz...
Arkadaşlar bu söylediklerim doğru değil mi sizce???
Sekopej
24.Temmuz.2006, 20:35
Evet doğru. sana katılıyorum. Hala Luciano niye tutuluyor bu takımda anlamıyorum. Tamam takım savunmasını iyi yapamadığımız için çok gol yiyorduk ama defansın hatalarıyla da bir sürü gol yedik yine.
Yabancı hakkının Luciano'ya harcanması yazık. Elimizde şu anda aynı özelliğe sahip Servet, Luciano, Can, Önder var. Önder bunların arasında biraz daha öne çıkıyor. Benim düşüncem Luciano gönderilip her zaman söylediğim gibi iyi bir sağ bek almak lazım. defans ikilisi Lugano-Önder olabilir. Can da bu takımda zaman zaman yer almalıdır ama CL için hala yetersiz. Eğer sağ bek olmazsa ki zaten olmayacak düşünülmüyor, Defans göbeği Lugano-Servet, Lugano-Can olabilir. Sağ bek de Önder düşnülebilir. Önder ortaya çekildiğinde ise Serkan sağ kanatta düşünülebir.
Ayrıca şu anki duruma bakarsak bir sol bek alınacak. R.Carlos veya başkası alındığında boşa çıkan Ümit sağ kanatta da düşünülebilir.
SON DAKİKA: Fenerbahçe B36 ile yapacağı maçın hazırlıklarını Şükrü Şaraçoğlunda yaptığı idmanla sürdürüyor. Kadroya alınmayacağı söylenen Anelka'nin as takımla çift kale maça başlaması dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Anelka FB'nin çarşamba günü oynayacağı maçın kadrosuna da alırken ismi de UEFA ya bildirildi.
Fenerbahçe'nin idmanda yaptığı çift kale maçta as takımı;
Rüştü, Ümit-Can-Önder-Serkan, Appiah-M.Aurelio-Uğur, Alex, Anelka-Tuncay
oluşturdu.Gelişmeleri FB TV'den canlı olarak takip ettim. Bizle kalın gelişmeleri sıcağı sıcağına öğrenin...:)
Universal
25.Temmuz.2006, 00:21
Arkadaşlar Fenerbahçede Önder hariç defansta şuan hiç kimse iş yapamaz Lugano'yu söylediler belki o gelirse düzelme olabilir kendisini daha önce hiç izlemedim. Diğer defanslar için düşüncem;
Servet Çetin;
Fiziği ile çok yavaş kalıp rakibe pozisyon yaratıyor.
Luciano;
Aklı fikri forvette olduğu için ve bazen kornerlerden dönmeyip ilerde kaldığı için rakiplerine avantaj sağlıyor.
Ümit Özat;
Geldiği günden beri hep yanlış yerde oynatılmasından dolayı Fenerbahçe'ye yaralı olamadı bana göre Ümit Özat Defans'ta olmamalı.
Serkan Balcı;
Daum'un taktiği gereği bazen defansın sağında görev yaptı yaşı gereği ile hırslı, azimli bir oyunculuk sergiledi Fenerbahçe için büyük avantaj ama bazen hırçınlık onunda yakasını bırakmıyor.
Mahmut Hanefi;
Belki Fenerde kalan en uzun süreli sol kanat oyuncusu ama geldiği günden beri hep istenmedi şansı bulamadı ve Daum kurbanı oldu belki yeni bir kadroyla yeniden doğabilir aslında çok geç değil.
Deniz Barış;
Fenerin son zamanlarında defans için yapılan en iyi transferinden birisi ama futbol hayatının en olgun döneminde şans yanında olmadı lisans problemi futbolunu yok etti şimdi eşi vefat etti inşallah eski haline döner.
Can Arat;
Fenerbahçenin geleceği Fatih Terim sayesinde belkide keşfedildi onu milli takıma alarak bu oyuncuya verdiği değeri belli etti 2 sezon sonra Dünya'nın en iyi defansı olacak durumda hatalarını göz kapayıp onu sonuna kadar Türk futbolu için desteklemeliyiz.
Burak Duran
25.Temmuz.2006, 00:43
defansta bence tek iş yapacak adam önderden sonra can
SaMaNYoLu
25.Temmuz.2006, 00:51
Servetın yanındakı partnerı iyi oLursa mesela ibrahım toroman gibi bir adam ondan iyi defans yok. ama lucıano ıle beraber oynarsa ondan berbat defans yok durmadan arkasını kolluyor bu arada rakıbe fırsat verıyor cunku kendıde alışmış artık mudafada lucıano olmayacagına...
physicist87
25.Temmuz.2006, 01:09
Servetın yanındakı partnerı iyi oLursa mesela ibrahım toroman gibi bir adam ondan iyi defans yok. ama lucıano ıle beraber oynarsa ondan berbat defans yok durmadan arkasını kolluyor bu arada rakıbe fırsat verıyor cunku kendıde alışmış artık mudafada lucıano olmayacagına...
Kardeş Servet'te kötü İbrahim Toraman'da o ikiliyle milli takımda;fenerde bir sürü gol yer yahu...İbrahim Toraman'ın ve Servet'in sen maçlarını hiç izlemiyor musun?Biri çok ağır diğeri hamle yapamıyor,bende sandım servetin yanında şöyle alpay gibi,stam gibi bi defans olsa hata yapmaz diyecen,sen kalktın Servet'ten de kötü İ.Toraman'ı söyledin....Nasıl bunlara iyi diyebilirsin ki?Bu benim şahsi görüşüm,kusura bakma...
eGowiCh
25.Temmuz.2006, 04:25
physicist87, sana harfiyen katılıyorum. İ.Toraman, İsviçre maçında ıskasıyla meşhurdur. Servet de Sheva'dan yediği çalımlarla...
Roberto Carlos'un bittiği andır
Transferde geç kaldığı için eleştirilen Fenerbahçe 100 yılın bombasını patlattı. Roberto Carlos birkaç gün içinde Türkiye'ye gelecek, Kanarya şov yapacak
İkna edildi, Zico onayladı
F.Bahçe, Lugano'dan sonra Roberto Carlos'u da bitirdi. Sarı-lacivertli yönetim iki oyuncunun ismini UEFA'ya bildirdi. Real Madrid ile sorunlar yaşayan, Capello'nun gelmesiyle İspanya'da kalma durumu beliren Brezilyalı sol kanat oyuncusu sonunda ikna edildi, imza atıldı. 33 yaşındaki yıldız futbolcu birkaç gün içinde İstanbul'a gelecek. İsmi UEFA'ya bildirilen stoper Lugano'nun gelişi ise Libertoderes Kupası'na bağlı.
Sao Paulo elensin duası
Transfer sorularına, "Şu anda tek düşüncem Sao Paulo'nun kupada başarılı olması" diyecek kadar profesyonel olan Uruguaylı oyuncunun menajeri Figger ise (Alex'in de menajeri) "Bir Avrupa takımıyla sözleşme imzaladık" diyerek F.Bahçe'nin transferini doğrulamıştı. Sao Paulo yarın yarı final ilk maçını oynayacak. Brezilya ekibi finale kalırsa Lugano'nun gelişi iki haftayı bulacak. F.Bahçeliler "Elensinler" diye dua ediyor.
Crespo alo bekliyor
Lugano ve Roberto Carlos'un transferiyle tek yabancı hakkı kalan F.Bahçe Crespo'yu da bitiriyor. Sarı-lacivertli takımda bazı yöneticilerin, "Başkanımız Aziz Yıldırım, Crespo'da ısrarlı. Bugün-yarın bu iş tatlıya bağlanır" dedikleri iddia edildi. Arjantinli golcü ise, "Telefonun başında bekliyorum" sözleriyle Chelsea'den ayrılacağını doğrulamış oldu.
Fotomaç
atlantis_fb
25.Temmuz.2006, 09:51
arkadaşlar tek tesellimiz lugano oldu ama hala söylüyorum lucianonun kesinlikle gitmesi lazım hatta ve hatta sağda önder (serkan balcı'yı da eğenmiyorum.tamam hırslı ama koşmaktan başka yaptığı pek bişiy de yok) lugano - can arat ikilisi solda da artık carlos gelirse carlos gelmezse ümit ile devam...benim kararımca yapılabilecek en iyi diziliş böyle
SaMaNYoLu
25.Temmuz.2006, 15:24
Kardeş Servet'te kötü İbrahim Toraman'da o ikiliyle milli takımda;fenerde bir sürü gol yer yahu...İbrahim Toraman'ın ve Servet'in sen maçlarını hiç izlemiyor musun?Biri çok ağır diğeri hamle yapamıyor,bende sandım servetin yanında şöyle alpay gibi,stam gibi bi defans olsa hata yapmaz diyecen,sen kalktın Servet'ten de kötü İ.Toraman'ı söyledin....Nasıl bunlara iyi diyebilirsin ki?Bu benim şahsi görüşüm,kusura bakma...
Alpayın Stamın Servetten Farkı ne ;) stam gençken iyidi Şimdi Alpaydan farkı yok. ibrahim toroman Türkiyenın En iyi defans oyuncusudur. Bu şahsi fikrim..
Bunları hiç izlemıyormusun dedin ümit milli formasıyla Ikısı yanyana oynuyorlardı hıc unutmdıgım 1 mac Queresma C.ronaldo portekızle yaptıgımız macta bunları gecmek ıcın durmadan kanat degısıyorlar ne yaptıysalar gecemedıler... Bunlar Dunyanın en iyi adamları arasına girdi bizimkiler tr de oldukları ıcın gıremedıler ama Emın olki ibrahım toroman italyan oLsaydı Nesta yedek kalırdı ;)
Universal
25.Temmuz.2006, 16:01
Bence elenmesin Lugano'nun kariyeri ne kadar artarsa o kadar kardır bizim için birde morali bozuk bir oyuncu daha az verimli olur. ;)
SaMaNYoLu
25.Temmuz.2006, 17:32
Bence elenmesin Lugano'nun kariyeri ne kadar artarsa o kadar kardır bizim için birde morali bozuk bir oyuncu daha az verimli olur. ;)
bizim yenı transfer arjentınlı Carrussa Luganoyo çok övdü süper bir defans oldugunu söyledi ve Onu bir türlü geçemediğini söyledi:) inş.. bizde geçer onu ;)
barahir
25.Temmuz.2006, 17:35
Anelka Gitmekten Vazgeçmiş Yaw
dnz498
25.Temmuz.2006, 19:16
Anelka Gitmekten Vazgeçmiş Yaw
Anelkanın adı zaten UEFA listesine yazılmıştı
BU DA BİR HABER
Roberto Carlos son sözünü söyledi
25 Temmuz 2006 17:25
Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan ve hemen hemen bittiği iddia edilen Roberto Carlos, İspanya'dan mesaj yolladı. Brezilyalı oyuncu da Capello gibi konuştu.
İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Brezilyalı Roberto Carlos, ''Capello ile çalışmak istiyorum'' dedi.
Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan, ancak başka kulübe transferi gündemde olan Roberto Carlos, Marca gazetesinde yer alan demecinde, ''Mijatoviç ve Capello ile görüşmek istiyorum. Arkadaşlarım ve tekrardan birlikte olacağız. Geleceğimle ilgili kararı Capello ve Mijatoviç ile konuştuktan sonra vereceğim. Benim için net olan tek bir şey var ki Capello ile çalışmak hoşuma gider'' şeklinde konuştu.
Brezilyalı yıldız futbolcu, tatilini tamamlayarak yarın Madrid'e gelecek, daha sonra Real Madrid'in kamp yaptığı Avusturya'nın İrding kasabasına gidecek. Fenerbahçe Kulübü'nün de transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Roberto Carlos'un, İspanyol basınına göre Real Madrid'den ayrılması halinde İngiltere'nin Chelsea kulübünü tercih edeceği belirtiliyor.
Öte yandan, İtalyan Milli Takımı'nın kaptanı Fabio Cannavaro, Juventus'tan resmen Real Madrid'e transfer oldu. 32 yaşındaki defans oyuncusu, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra bugün 3 yıllık kontrata imza attı.
Universal
25.Temmuz.2006, 20:02
Gazeteler bu kadar kesin gözünden baktığına göre bu transfer bitmiştir bunlar yalan haber bence Roberto Carlos gelecektir.
Sakarya Zafer Biryol'la ilgileniyor
Turkcell Süper Ligi ekiplerinden Sakaryaspor'un, Fenerbahçeli Zafer Biryol'u transfer etmek için görüşmelerde bulunduğu belirtildi.
Sakaryaspor Basın Sözcüsü Rıdvan Duran, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'den Zafer Biryol ve Trabzonspor'dan Mehmet Yılmaz'ı transfer etmek için çalışmalar yapıldığını kaydetti.
Zafer Biryol için Fenerbahçe Kulübü ile görüşüldüğünü ifade eden Duran, ''Kulüple ilgili herhangi bir sorun yok. Futbolcuyla anlaşmaya çalışıyoruz. Diğer taraftan Mehmet Yılmaz ile ilgili görüşmelerimiz ise devam ediyor. Ayrıca yabancı kaleci transferiyle ilgili çalışmalarımız var. Üç transfer gerçekleştirerek, transfer dönemini kapatmak istiyoruz. Bunlarla ilgili kısa süre içinde sonuç alacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.
dnz498
25.Temmuz.2006, 20:06
Fenerbahçe bombayı patlattı!
25 Temmuz 2006 18:09
Yabancı transfer arayışı sürdüren F.Bahçe sonunda bombayı patlatarak sürpriz bir isimle el sıkıştı. Sarı LacivertlilerJuventus'lu yıldız Zlatan İbrahimoviç ile anlaştı.
Fenerbahçe sonunda yabancı transferde bombayı patlattı. Sarı Lacivertliler, İtalya'da küme düşürülen Juventus'un Boşnak asıllı yıldızı Zlatan İbrahimoviç ile el sıkıştı.
Temyiz kararını bekleyen Juve, eğer cezası değişmezse Zlatan İbrahimoviç'i ''kiralık'' vermeyi kabul etti. İtalyan takımı, gelecek sezon Serie A'ya dönerlerse geri alabilmek için kiralayacak. Fenerbahçe, 1 yıllığına İbrahimoviç’i 2 milyon avro'ya ikna etti.
''Fenerbahçe’de oynamanın benim için iyi bir deneyim olacağına inanıyorum'' diyen Boşnak asıllı İsveçli forvete Teknik Direktör Zico’nun onay verdiği söyleniyor.
KAYNAK: http://www.stargazete.com/starextra/index.asp?haberID=34502
http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=123889
enesao
25.Temmuz.2006, 20:11
yalan haber inanmiyoruum.. ibrahimovic ve fenerbahce :D
Burak Duran
25.Temmuz.2006, 20:15
gazeteler çoştu
Universal
25.Temmuz.2006, 20:19
Arkadaşlar Star gazetesi şu ana kadar hiç doğru yazdığını görmedi.
Burak Duran
25.Temmuz.2006, 20:20
ben nerdeyse hiç bir gazetenin doğru yazdığını görmedim :D
Universal
25.Temmuz.2006, 20:26
Bu aralar Fanatik doğru yazıyor özellikle Zico haberini bildiler. :D
kavara
25.Temmuz.2006, 22:27
ya buda ne haa bide yıllık 2milyon avro ymuşş :D
karagümrükten rıza yı alamazsın yıllık 2 milyon avroya:D
eGowiCh
25.Temmuz.2006, 23:19
İbrahimoviç'ten mesaj!..
Juventuslu futbolcu İbrahimoviç: "Fenerbahçe'de oynamak benim için büyük bir fırsat"
Juventus'un küme düşme tehlikesi karşısında kulüp arayışına giren Zlatan İbrahimoviç, Fenerbahçe'de oynamak istediğini söyledi. Ünlü oyuncu, Juventus'un küme düşmesi durumunda kendisini gösterme fırsatı bulamayacağını belirterek, bir sezon Fenerbahçe'ye kiralanmasının kendisi için büyük fırsat olacağını söyledi. İbrahimoviç, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe yönetimi beni bir yıllığına kiralamak istiyormuş. Juventus küme düşme tehlikesinde olduğu için, benim açımdan Fenerbahçe'de oynamak büyük bir fırsat olur. Ayrıca Fenerbahçe'nin önümüzdeki yıl 100'üncü yılını kutlayacağını öğrendim. Bu vesile ile daha iyi futbol sergilemek isteyecektir. Ben Fenerbahçeye yararlı olacağıma eminim. Juventus ve Fenerbahçe arasında anlaşma sağlanırsa, Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük kulübünde oynamaktan büyük gurur duyarım" dedi.
İbrahimoviç'in, Fenerbehçe'ye kiralanması durumunda bir sezon için 60 milyon kron (1 milyon 200 bin YTL) alacağı bildirildi. İbrahimoviç, fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'nun kendisini çok istediğini, futbol sanatını çok beğendiğini söyledi. İbrahimoviç'in menajeri Mino Raiola, İbrahimovic'in mevcut şartlarla Juventus'da devam etmesinin mümkün olmadığını belirterek, "İbrahimovic, Juventus'da kalacaksa kesinlikle mevcut şartlarla olmaz. İbrahimovic'i ikna edebilmek için Juventus'un kesenin ağzını açması ve daha çok para teklif etmesi gerekir. Onun aldığı para, diğer yıldız oyunculardan daha düşük. İbrahimoviç durumundan memnun, ama şartlardan memnun değil. Şayet skandal olay yaşanmasıydı, 2010 yılına kadar anlaşma imzalayacaktı" diye konuştu. İsveç'in Sydsvenska gazetesi de İbrahimoviç'in Fenerbahçe'ye kiralanma şansının yüksek olduğuna dikkat çekerek, İsveçli oyuncunun Anelka'nın yerini alacağını yazdı.
Kaynak: DHA
Burak Duran
25.Temmuz.2006, 23:27
abi bi de şu kısma koptum 'zico onay verdi' bide vermeseydi :D bence balon bir haber artık fenerin 11 dünya starlarıyla doldu. inşallah yarın terry ve cech haberleri çıkar defansın göbeği ile kaleci mevkisi türk kaldı :D
Universal
25.Temmuz.2006, 23:31
Harbi birde Zico istemeseydi sana katılıyorum Burak abi, İbrahimoviç elli sallasa ellisi istese Fenerbahçeden daha iyi bir klup bulur belki şuan Juventustan iyi bir klup ama İspanya ve İngiltere liglerinde oynayabilirdi. İnşallah haber gerçektir onun formasını almayı çok isterim.
AlicanKidd
25.Temmuz.2006, 23:51
bencede ibrahimoviç transferi yalan olur bu oyuncunun daha iyi klupler bulacaktır
eGowiCh
25.Temmuz.2006, 23:55
Eğer bu haber gerçekse, yani Ibrahimovic böyle bir şey söylediyse, kendisi oynamaya gönüllüyse, kesin gelir. Fenerbahçe için zor olan oyuncuyu ikna etmek, oyuncuyla anlaşmaktır. Kulüp kolaydır. Juventus zaten düştü, kiralık olarak verebilir, oyuncusunun önünü açar. Kiralık gelir, bizde oynar, Juve çıkınca geri gider veya gitmez, onu o zaman konuşuruz. Juve'ni tüm iyi oyuncuları gitti, bir Vieira ve Ibrahimovic (Buffon da kaldı ama gitmeyeceğini söylemişti) kaldı. Ibrahimovic, Fenerbahçe'de oynamak isterim demişse eğer gerçekten, bu transfer bitmiştir bence. Örneğin, Tristan ile anlaştık Deportivo ile fakat oyuncu gelmek istemedi. Ibrahimovic yılın transferi olur Fenerbahçe ve Avrupa açısından. Forma satışında da patlama gerçekleşir. Umarım alırız Zlatan'ı.
physicist87
26.Temmuz.2006, 02:48
eGowich bu transfer zor gibi gözüküyor,ama söylentisi bile mutlu etmeye yetiyor:)
eGowiCh
26.Temmuz.2006, 02:56
Ibrahimovic bu açıklamaları yaptıysa, bence zor değildir, ama eğer bu açıklamaları basın uydurduysa, tabii ki zor :)
Burak Duran
26.Temmuz.2006, 03:11
bizim basından herşey beklenir (photoshopları unutma unutturma :) )
Sekopej
26.Temmuz.2006, 03:14
evet bizim basının maharifetlerini unutamayız ama bugün Juve'nin düştüğü kesinleşti. İbrahimoviç'in de hangi takıma gideceği belli değil yani adı başka takımlarla anılmadı. Eğer bu açıklamayı kendi yapmışsa egowichin de dediği gibi gelme ihtimali yüksek. ama bu açıklamayı kendisi yaptıysa....
eGowiCh
26.Temmuz.2006, 13:49
Kesin bir şey var ki, Ibrahimovic Juventus'tan ayrılacak. Maaşı azmış. Kariyerinin de zirvesinde, Seri B'de oynamak istemez tabi ki. Fenerbahçe'ye gelmez, Real'e gider, sonuçta Juve'den gidecek ;)
atlantis_fb
26.Temmuz.2006, 13:56
ibrahimoviç fener'e gelmez bence.belki çok büyük tepki alacam ama zaten ibrahimoviçin gelmesini de istemem.abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.sadece yıldız bir isim almış oluruz.
yani ne ben isterim ne o gelir:D
eGowiCh
26.Temmuz.2006, 13:59
Zlatan, gelmek istediğini dile getirmiş. Bence, Zlatan dünyanın en iyi santraforlarından birisi. Tüm teknik direktörlerin kadrosunda bulundurmak isteyeceği bir dünya yıldızı. Gelirse yılın transferi olur ;;)
kendisi yaptıysa bu açıklamaları ibrahimovic Fener de demek hiç de zor değil. Ama bizim basının uydurması gibi geliyor bana...
m_o_11
26.Temmuz.2006, 14:12
beyler gelsin derdim ama anelka bugün kü macta ilk 11 de olacak. istekli olacagını soylemiş Zico ya. eger anelka gercekten oynamak istiyorsa içinden gelerek. anelka kadar olamaz zlatan ama o da cok buyuk futbolcu.satın alabilsek cok ii olur ama kiralık olması cok ii olmas sanırım.
SaMaNYoLu
26.Temmuz.2006, 17:20
zlatan fenere gelebılır... juve kume düştü Onun Kendını göstermek ıcın bır klube gıtmesı lazım Buda fener olabılır Avrupada oynuyor hemde ıyı para verıyor neden gelmesınKı ama kıralamak yerıne ıns bonservısı ıle alırlar adam cok genc kıralık fenere bırsey kazandırmaz ama bonservıs cok sey kazandıra bıLır...
nekop
26.Temmuz.2006, 20:47
ibrahimovic ve fener imkansız...
SaMaNYoLu
26.Temmuz.2006, 23:11
ibrahimovic ve fener imkansız...
ortega ve fenerde Imkansızdı Anelka ve Fenerde Imkansızdı Appiah Ve fenerde Imkansızdı hagi Ve GALATASARAY da Imkansızdı Jardel ve GALATASARAY da Imkansızdı pier van hoıjdonk ve fenerde Imkansızdı ama hepsi gerçekleşti ve tek gerçek ortaya Çıktı Futbolda Imkansız yoktur.
Del Piero_10
26.Temmuz.2006, 23:23
ortega ve fenerde Imkansızdı Anelka ve Fenerde Imkansızdı Appiah Ve fenerde Imkansızdı hagi Ve GALATASARAY da Imkansızdı Jardel ve GALATASARAY da Imkansızdı pier van hoıjdonk ve fenerde Imkansızdı ama hepsi gerçekleşti ve tek gerçek ortaya Çıktı Futbolda Imkansız yoktur.
saydıklarının hepsi imkanlıydı bence
sadece birkaç tanesine değinirsek avrupada ordan oraya gönderilmiş bir orteganın son durağı Türkiye oldu,van hooijdonk 33 yaşında(aşırı sayılmaz) zirve mücadelesini kaldıramayacak duruma gelmişti.............. gibi
SaMaNYoLu
26.Temmuz.2006, 23:25
saydıklarının hepsi imkanlıydı bence
sadece birkaç tanesine değinirsek avrupada ordan oraya gönderilmiş bir orteganın son durağı Türkiye oldu,van hooijdonk 33 yaşında(aşırı sayılmaz) zirve mücadelesini kaldıramayacak duruma gelmişti.............. gibi
ortega sorunları yuzunden fenerde çöktu yoksa Avrupanın transfer gözdesıydı... hoıjdonk harıc dıgerlerı cok yaslı degıldı
eGowiCh
26.Temmuz.2006, 23:51
Ortega, Carew, Anelka, Appiah, Alex, Hagi, De Boer, Felipe, Ribery gibi nice yıldızlar geldi Türkiye'ye. Bence de imkansız yoktur.
atlantis_fb
26.Temmuz.2006, 23:58
impossible is nothing(ı)
evet futbolda bence de imkansız yoktur.inkansız olsaydı anelka bugün fenerde olmazdı.hagi galataray'ın efsanevi ismi olmazdı.eğer imkansız diye bişey olsaydı bu taraftar bugün hiçkimseyi düşünemezdi.ayrıca türkiye ligini çok ta küçümsemeyin bizim ligimiz küçümsenecek kadar kötü bir lig değildir. :mad:
Krusty
27.Temmuz.2006, 00:04
İmkansız yoktur diyorsunuz ama göz var yani.. Sonuçta Anelka, Zlatan gibi bir futbolcu mu? Avrupa'da FB'den çok çok çok üstün klupler varken; FB'ye gelmesi imkansız gibi duruyor. Zlatan kesinlikle FB'ye gelmez; ama umarım gelir ve Türkiye içinde iyi olur.
Del Piero_10
27.Temmuz.2006, 00:17
bu haberde bana saçma gelen bir taraf var.
İbrahimoviç kendimi serie b de gösteremem Türkiye'de iyi fırsat yakalarım demişş
bence bu mantıksız Türkiye kendini gösterebileceği son yer.
Bu arada Juventus eğer İbrahimoviç'in istediği zammı yaparsa İbrahimoviç kalacak.
mr.hornet
27.Temmuz.2006, 00:28
kim gelicekse bir an once ikna edilip getririlmeli lig balıcak hala transferler bitmedi..
eGowiCh
27.Temmuz.2006, 04:08
Zlatan gibi dünyanın en iyi 5 golcüsünden birinin Seri B'de oynayacağını düşünmüyorsunuzdur umarım. Kariyerinin zirvesindeki biri, geleceği parlak biri, Seri B'de oynamaz. Bu yüzden Juve'den ayrılacaktır.
Taze kan Zlatan
Yöneticiler ve işadamı Celalettin Bilgiç'in yanı sıra, eski takım arkadaşı Appiah da İsveçli golcünün transferi için çaba harcıyor. Camia ise heyecanlı bir bekleyişe geçti
BOMBA PATLAMAK ÜZERE
F.Bahçe, Nobre'nin yerine süper bir yıldız almak için çalışmalarını gizlilik içinde sürdürürken, Zlatan İbrahimoviç'in önceki gün yaptığı açıklamalar, transferdeki sır perdesini kaldırdı. F.Bahçe'den teklif aldığını ve Juventus'un küme düşürülmesi nedeniyle takımından ayrılmak istediğini belirten İbrahimoviç'in "Türkiye'nin en büyük kulübünde oynamaktan gurur duyarım" demesi, sarı-lacivertli camiada büyük heyecan uyandırdı.
ASLA PİŞMAN OLMAZSIN
Sarı-lacivertli ekipte yöneticilerin yanı sıra işadamı Celalettin Bilgiç, bu transferin gerçekleşmesi için çalışmalara devam ediyor. Ayrıca, Appiah da Juventus'ta beraber oynadığı İsveçli golcüye "F.Bahçe'ye gel, asla pişman olmazsın. Burası Türkiye'nin en büyük kulübü. Taraftarı, tesisleri muhteşem" dedi. F.Bahçeli taraftarlar ise "İbrahimoviç de gelirse bizi kimse tutamaz" diye konuşuyor.
SYLaR
27.Temmuz.2006, 04:11
ibrahimovic bencede kesinlikle juveden ayrılacak ama fenerbahçeye geleceğini tahmin etmiyorum
Krusty
27.Temmuz.2006, 04:20
Umarım gelir ama ... bilemiyorum ben ;) Sonuçta onu Türkiye'de görmek çok büyük bir keyif ve onur verir bizlere :cool:
Universal
27.Temmuz.2006, 13:40
14 yaşındaki ABD'li Kent Wiederecht, Fenerbahçe Kulübünün futbol okuluna yazıldı. Fenerbahçe Kulübün'den yapılan açıklamaya göre, ABD'nin Boston eyaletinde yaşayan Kent Wiederecht, yaşadığı eyalette iyi bir futbol okulu olmadığı için sarı-lacivertlilerin futbol okulunu tercih etti.
ABD'de yaşayan ve tatil için Türkiye'ye gelen genç oyuncunun Türk olan annesi Nur Kılıç Wiederecht'in isteği üzerine, Kent Widerecht, Fenerbahçe Kulübünün Fikirtepe'deki futbol okuluna yazıldı.
Fenerbahçe'de futbol öğrenmeye çalıştığını belirten Wiederecht, sarı-lacivertli kulüpte bulunmaktan mutlu olduğunu, burada çok güzel arkadaşlıklar kurduğunu söyledi.
Burak Duran
27.Temmuz.2006, 15:37
şimdi hani bir brezilyalı olsa neysede amerikalı ne kadar iyidir tartışılır...
Ayrıca bu zlatan olayını tartışmak bile bana komik geliyor
Eray Dengiz
27.Temmuz.2006, 15:43
Amerikalıda olsa, Brezilyalıda olsa sonuçta Fenerbahçe belki tarihinde en akıllı transferini yapmış. Geleceğe önem vermek her zaman gereklidir. Bu çocuk 4-5 sene sonra A takıma çıktığında hem Türk vatandışı olacak hemde kulübü iyi tanıyıp kendini geliştirmiş olacaktır..
Burak Duran
27.Temmuz.2006, 16:09
tabi o kadar iyiyse
Eray Dengiz
27.Temmuz.2006, 16:11
tabi o kadar iyiyse
orasıda var. bizim yaptığımız gibi appiah hatasını yapmazlarsa iyi olur :D
Universal
27.Temmuz.2006, 16:26
Sonuçta 14 yaşında beki özel yeteneği yoktur ama en azından pas vermeyi şut çekmeyi öğrenir zaten bu yaşta Türkiye'de oynamaya başladığına göre ve Fenerbahçe aldığına göre bu oyuncuda bir iş vardır.
dnz498
27.Temmuz.2006, 16:32
Sonuçta 14 yaşında beki özel yeteneği yoktur ama en azından pas vermeyi şut çekmeyi öğrenir zaten bu yaşta Türkiye'de oynamaya başladığına göre ve Fenerbahçe aldığına göre bu oyuncuda bir iş vardır.
çok telaşlanmayın anlarız 2-3 yıl içinde neymiş ne değilmiş
Sekopej
27.Temmuz.2006, 16:36
Appiahtan açıklama: Evet Roma'ya gideceğim...
"Roma’ya Gideceğim"
Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, Roma’ya gideceği ile ilgili sorular ile ilgili resmi sitemize bir açıklama yaptı. Stephen Appiah, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Roma’ya gideceğim yolunda bir çok söylenti var. Bunlar doğru. Çünkü eşim ve çocuklarım şu anda Roma’da bulunuyorlar. Bende ailemi almak için Roma’ya gideceğim. Artık tatil sona erdiği için sadece benim değil bütün yabancı oyuncuların eşleri ülkelerinden geri dönecekler. Ben de Roma’ya giderek onları yanıma getireceğim. Ama gazetelerde yazıldığı gibi transferle ilgili değil. Gazeteciler benim Roma’ya gitme haberimi farklı bir açıdan ele almışlar ama ben Roma’daki bir takıma transfere değil ailem için gidiyorum. Sonuçta ben bir aile babasıyım ve eşim çocuklarımla İstanbul’da yaşıyorum."
Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu da ifade eden Appiah, “Sezon başlarken ve özellikle 100. yılımızda bu tür söylentilerin çıkmasına da bir anlam veremedim. Benim Fenerbahçe’den bir başka takıma gitmek veya gönderilmek konusundaki muhatabım menajerler ve başka kulüpler değil, Fenerbahçe Spor Kulübüdür. Çünkü sözleşmem burada. Kulübüm başka bir takıma gideceğim konusunda bana bir şey söylemediği gibi, ben de kulübüme “ Beni bir başka takımdan istiyorlar, beni gönderin” demedim."
Kaynak: Fenerbahçe Resmi İnternet Sitesi
Universal
27.Temmuz.2006, 16:38
Yalan haber dün yaptıklarından sonra gitmez ve artık Appiah başka klube giderse Avrupa Kupalarında oynayamaz çünkü Fenerbahçe formasıyla bu sezon oynadığı için Roma zaten bu yüzden almayacaktır.
dnz498
27.Temmuz.2006, 16:38
Appiahtan açıklama: Evet Roma'ya gideceğim...
"Roma’ya Gideceğim"
Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah, Roma’ya gideceği ile ilgili sorular ile ilgili resmi sitemize bir açıklama yaptı. Stephen Appiah, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Roma’ya gideceğim yolunda bir çok söylenti var. Bunlar doğru. Çünkü eşim ve çocuklarım şu anda Roma’da bulunuyorlar. Bende ailemi almak için Roma’ya gideceğim. Artık tatil sona erdiği için sadece benim değil bütün yabancı oyuncuların eşleri ülkelerinden geri dönecekler. Ben de Roma’ya giderek onları yanıma getireceğim. Ama gazetelerde yazıldığı gibi transferle ilgili değil. Gazeteciler benim Roma’ya gitme haberimi farklı bir açıdan ele almışlar ama ben Roma’daki bir takıma transfere değil ailem için gidiyorum. Sonuçta ben bir aile babasıyım ve eşim çocuklarımla İstanbul’da yaşıyorum."
Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu da ifade eden Appiah, “Sezon başlarken ve özellikle 100. yılımızda bu tür söylentilerin çıkmasına da bir anlam veremedim. Benim Fenerbahçe’den bir başka takıma gitmek veya gönderilmek konusundaki muhatabım menajerler ve başka kulüpler değil, Fenerbahçe Spor Kulübüdür. Çünkü sözleşmem burada. Kulübüm başka bir takıma gideceğim konusunda bana bir şey söylemediği gibi, ben de kulübüme “ Beni bir başka takımdan istiyorlar, beni gönderin” demedim."
bende okumuştum güzel espiri :D :D
eGowiCh
28.Temmuz.2006, 03:15
Tristan Fener'de
Anelka'yı Portsmouth'a verme kararı alan Kanarya, Fransız yıldızdan doğan boşluğu Diego Tristan ile dolduracak. İspanyol forvette son dakika pürüzü çıkarsa Zico'nun çok istediği Luis Fabiano transfer edilecek.
3.5 MİLYON EURO'YA
Fenerbahçe Kulübü'nde dün transfer konusunda çok sıcak gelişmeler yaşandı... Portsmouth takımı, Anelka için Fenerbahçe'ye tam 13.5 milyon euro teklif etti. Sarı-lacivertli yönetim, İngiliz kulübünün bu teklifini kabul etti. Sarı-lacivertliler, bu gelişmenin ardından Deportivo'nun 30 yaşındaki tecrübeli forveti Diego Tristan
ile 3.5 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardılar.
B PLANI FABİANO...
Kanarya'nın, Tristan transferinde bir son dakika pürüzü yaşaması durumunda rotanın Luis Fabiano'ya çevrileceği belirtildi. Luis Fabiano'yu Zico'nun çok istediği vurgulandı. 6 yıldır Deportivo formasını giyen Tristan 70'in üzerinde gol attı. Geçen sezon 12 gol kaydeden İspanyol forvetin, Deportivo'da çok mutsuz olduğu için Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği belirtildi.
Kaynak : Fotomaç
Universal
28.Temmuz.2006, 13:21
İnanmıyorum açıkcası.... Tristan gereksiz bir transfer olur.
tosunpasa
28.Temmuz.2006, 14:35
Güle güle Anelka
Sarı-lacivertliler 1.5 sezon önce 8 milyon euro'ya aldığı Anelka'dan 5.5 milyon euro kâr etmiş oldu.
F.Bahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka, sarı-lacivertli kulübe veda etti. Haftalardır Portsmouth'un kıskacında olan Anelka için dün yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı ve Fenerbahçe, İngiliz kulübünün 13.5 milyon euro'luk teklifini kabul etti. İki kulüp yöneticileri arasında iki saat süren sıkı pazarlıkta F.Bahçe, 15 milyon euro isterken, İngilizler
en son 13.5 milyon euro'ya çıkacaklarını söylediler.
BU FIRSAT KAÇMAZ
F.Bahçe yönetimi, Anelka için başka bir kulübün bu kadar uygun rakam vermeyeceğini düşünerek 13.5 milyon euro'ya razı oldu. Böylece sarı-lacivertli ekip, 1.5 sezon önce Manchester City'den 8 milyon euro'ya aldığı Anelka'da yaklaşık 5.5 milyon euro kâr etmiş oldu. Büyük umutlarla transfer edilen Anelka, F.Bahçe'de gerçek klasını az sayıda maçta göstermiş, genelde istikrarsız grafik çizmişti.
tinerER
28.Temmuz.2006, 19:54
Hayali Haberler
Bugün (28.07.2006) tarihli Vatan Gazetesi’nde Ferudun Niğdelioğlu imzasıyla "Başkan talimatı" başlığı ile yayınlanan haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Başkanımızın Fransız Oyuncu Nicolas Anelka’yı maçlarda oynatması yolunda yeni Teknik Direktörümüz Zico’ya telkinde bulunduğu yönündeki haber, Anelka’nın bugün İngiltere’ye gidip Portsmouth’a imza atacağı ve Gaydamak’ın Ganalı oyuncumuz Stephen Appiah için 10 milyon Euro önerdiği yolundaki bu haberler yazarın "hayali haberleri" olup gerçeklerle bağdaşmamaktadır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Kaynak:fenerbahce.org
kaltuntas
28.Temmuz.2006, 21:00
Yav bu diego lugano ne oldu yav gelcek dediler adam ortalarda yok.???
Sekopej
28.Temmuz.2006, 21:05
4 ağustostan önce gelemeyecek. Libertodores kupasından dolayı. Yahu bu Feridun Niğdelioğlu'nun FB ve Aziz Yıldırım'la ne alıp veremediği var. 2-3 haftada bir böyle çıkıp sallama haber yapıyor...
Del Piero_10
28.Temmuz.2006, 21:06
kendi takımında maçları devam ediyor
yani yorgun gelecek,tatil yapmadan
Sekopej
28.Temmuz.2006, 21:11
Brezilyada zaten ligler çok önceden başladı ve hala devam ediyor. yani yorgun değil hazır gelecek fiziksel açıdan. Libertodoresde oynamasa da yine ligde oynadığı için maç yapmış olarak gelecekti. Bu dönemde Amerikadan transfer edilen her oyuncunun ligleri devam ediyor yorgun mu geliyor onlar?
kaltuntas
28.Temmuz.2006, 21:13
gözel gözel gelsin videosunu izledim zıplarken babasını tanımıyo . çok hırçın görünüyo.
Sekopej
28.Temmuz.2006, 21:37
FENERBAHÇE'DEN SEZONUN İLK YABANCI TRANSFERİ!!!
Uygulamaları sık sık Avrupa’da görülen, maddi imkanları ve hedefleri farklı olan kulüplerin ileride kendi kadrolarında görmek istedikleri yetenekli, genç, gelecek vaad eden futbolcuları bilgi birikimine ve güvenilirliklerine inandıkları kulüplere bir veya iki senelik kiralamaları Türkiye’de ilk defa Fenerbahçe ve Bursaspor Kulüpleri arasında gerçekleştirilmiştir.
Fenerbahçemizin daha önce anlaştığı Brezilya’nın PARANAISI Ligi’nde IRACI takımında forma giyen 19 yaşındaki Edmar Gees De Souza yabancı kontenjanı sıkışıklığı ve futbolcudan daha fazla verim alınabilmesi, Bursaspor’a güç katması amacıyla Fenerbahçe ve Bursaspor Kulüpleri arasında yapılan protokol ile çok uygun şartlarda 1 seneliğine Bursaspor’a kiralanmıştır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü ve Bursaspor Kulübü Derneği
sercan_cavdar
28.Temmuz.2006, 22:09
İki klup adına hayırlı uğurlu olsun. :)
BucaLemooN2
28.Temmuz.2006, 23:21
HAyırlı Uğurlu Olsun !
Universal
28.Temmuz.2006, 23:38
Bende bu haberi resmi sitede gördüm aslında akılca bir iş ilk bir klube kiralıyorsun iyi çıkarsa bir sezon sonra renklerine bağlıyorsun iki klup adına hayırlı olsun.
eGowiCh
29.Temmuz.2006, 04:06
100 yılın transferi
Real Madrid'de oynama garantisi alamayan sambacı, Kanarya'nın teklifini kabul etti. Brezilyalı yıldız pazartesi günü İstanbul'a geliyor
İMZAYI ATACAK
F.Bahçe, mart ayından bu yana peşinde koştuğu Real Madrid'in Brezilyalı sol beki Roberto Carlos'un transferinde mutlu sona ulaştı. 33 yaşındaki futbolcu pazartesi kendisini sarı-lacivertli kulübün oyuncusu yapacak imzayı atacak. Sambacının, Real'in hocası Capello ile görüştüğü ve F.Bahçe'ye gelme kararı aldığı öğrenildi.
5 MİLYON EURO
İtalyan teknik adamın "Sana oynama garantisi veremem. Kadroda ne kadar oyuncu varsa senin de oynama şansın o kadar" demesi üzerine Carlos, sarı-lacivertlilere 'Evet' dedi. İspanya'nın Marca gazetesi kaynaklı habere göre F.Bahçe ile yıllık 5 milyon euro karşılığında anlaşan sambacı pazartesi sözleşme imzalayacak.
ZİCO ETKİLİ OLDU
Yaz başında Chelsea'nin de gündemine gelen Carlos'un F.Bahçe'nin teklifini kabul etmesinde teknik direktör Zico'nun da önemli rol oynadığı dile getirildi. Daha önce İnter formasını da giyen sambacının özellikle Ortadoğu'dan gelen cazip tekliflere rağmen sempati ile baktığı Türkiye'yi tercih ettiği bildirildi.
Favori Fabiano
Forvet arayışlarını sürdüren F.Bahçe, Tristan ile anlaştı ama Zico "Luis Fabiano'yu istiyorum" dedi. Bunun üzerine Tristan'ı bekletmeye alan F.Bahçe'nin Sevilla'lı Fabiano için girişimlerini hızlandırdığı kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin transfer listesinde Sao Paulo'dan Oliveira, Juventude'den Moro da bulunuyor.
teamsah
29.Temmuz.2006, 09:43
Bende bu haberi resmi sitede gördüm aslında akılca bir iş ilk bir klube kiralıyorsun iyi çıkarsa bir sezon sonra renklerine bağlıyorsun iki klup adına hayırlı olsun.
Fenerbahçe zaten bu Brezilyalı oyuncuyu renklerine bağladı ve Bursaspor'a kiraladı. Böylece Bursaspor'da Türkiye'ye uyum sürecini atlatacak ve 1 sene sonra Türkiye Süper Ligine iyi bir şekilde adepte olmuş olarak Fenerbahçe'ye olgunlaşmış bir mamul hale gelecek. Peki Bursaspor'un bundan faydası ne olacak? :D
kaltuntas
29.Temmuz.2006, 10:18
Fenerbahçe zaten bu Brezilyalı oyuncuyu renklerine bağladı ve Bursaspor'a kiraladı. Böylece Bursaspor'da Türkiye'ye uyum sürecini atlatacak ve 1 sene sonra Türkiye Süper Ligine iyi bir şekilde adepte olmuş olarak Fenerbahçe'ye olgunlaşmış bir mamul hale gelecek. Peki Bursaspor'un bundan faydası ne olacak? :D
1 sene boyunca belki faydalı olabilecek bir elemanı oynatmış olacak 1 gol bile atsa kâr kâr.
teamsah
29.Temmuz.2006, 10:29
1 sene boyunca belki faydalı olabilecek bir elemanı oynatmış olacak 1 gol bile atsa kâr kâr.
Bizim kendi Bursaspor forumlarındaki görüşlere bakıyorum. Maçlarını izleyenler varmış. Yılan gibi bir oyuncu diyorlar. Kıvrak.
Ayrıca 1 gol bize yetmez. :D Daha fazla, daha fazla :D
Del Piero_10
29.Temmuz.2006, 10:51
Bizim kendi Bursaspor forumlarındaki görüşlere bakıyorum. Maçlarını izleyenler varmış. Yılan gibi bir oyuncu diyorlar. Kıvrak.
Ayrıca 1 gol bize yetmez. :D Daha fazla, daha fazla :D
beleş adam işte,maaşınıda fener Verir herhalde:)
ama adamın kim olduğu belli değil.
teamsah
29.Temmuz.2006, 10:55
Bizde bol Yabancı Kontenjan açığı var daha 3 tane yabancı alabiliriz. Var mı daha başka kiralayan :D
Universal
29.Temmuz.2006, 12:52
Kısaca Bursaposrda pişecek Fenerde olgunlaşacak. :)
johnhartson
29.Temmuz.2006, 13:55
Kısaca Bursaposrda pişecek Fenerde olgunlaşacak. :)
Yaw bunun pişmişi veya olgunlaşmışı yok mu?:D Vere Vere ham bir adam verdiniz. Yok abi biz pişirmeyiz bunu.:D Seneye Çiğ çiğ yersiniz.:D
SYLaR
29.Temmuz.2006, 15:32
bende bir gazetede okumuştum adı şu an aklıma gelmiyor
Fenerbahçe 14 yaşındaki bir abdli çocuğu altyapısına katmış
Universal
29.Temmuz.2006, 15:40
bende bir gazetede okumuştum adı şu an aklıma gelmiyor
Fenerbahçe 14 yaşındaki bir abdli çocuğu altyapısına katmış
Bu haberi ben birkaç sayfa önce paylaşmıştım ordan bakabilirsin.
Sekopej
29.Temmuz.2006, 20:14
Roberto Carlos Fenerbahçe'ye mi geliyor?
Başta Eurosport olmak üzere İspanya ve Avrupa Basını Carlos'un pazartesi günü İstanbul'a gideceğini ve önümüzdeki hafta yeni sözleşmeyi imzalıyacağını yazıyor. Bence haberlerin çıkmasından sonra FB yönetiminden de herhangi bir yalanlama gelmemesi transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor. İnşallah Carlos Türkiye'ye gelecektir....
kaltuntas
29.Temmuz.2006, 21:33
Roberto Carlos Fenerbahçe'ye mi geliyor?
Başta Eurosport olmak üzere İspanya ve Avrupa Basını Carlos'un pazartesi günü İstanbul'a gideceğini ve önümüzdeki hafta yeni sözleşmeyi imzalıyacağını yazıyor. Bence haberlerin çıkmasından sonra FB yönetiminden de herhangi bir yalanlama gelmemesi transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor. İnşallah Carlos Türkiye'ye gelecektir....
Aynı haber fenerin b36 takımıyla oynayacağı günün ertesi günü carlosun geleceğini söylemişti ama ortada ne roberto var ne de carlos yani bu haberde fiyasko.Hem adam kulübünde kalmak istiyormuş capello'da kalması yönünde onay vermiş.
emirduman
29.Temmuz.2006, 22:03
Bir yandan Real'de kaldığı yönde, bir yandan da FB'ye gittiği yönde haber görüyorum, duyuyorum..
Umarım FB'ye gelir ve bu yıldızı ülkemizde izlemiş oluruz..
eGowiCh
29.Temmuz.2006, 22:32
"R. Carlos Fenerbahçe'de"
İspanyol Marca Gazetesi, Fenerbahçe'nin Roberto Carlos transferini bitirdiğini ve Brezilyalı yıldızın pazartesi İstanbul'a geleceğini yazdı
İspanya'da yayın yapan Marca Gazetesi, Fenerbahçe'nin, uzun süredir transfer etmek istediği, Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'la anlaştığını duyurdu. Marca Gazetesi'nde yer alan haberde, Fenerbahçe'yle, Roberto Carlos'un her konuda anlaşmaya vardığı ve Brezilyalı yıldızın pazartesi günü İstanbul'a gelerek 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi. Marca, 33 yaşındaki Brezilyalı yıldız için Fenerbahçe'nin 5 milyon euro ödeyeceğini de belirtti.
Gazete, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz Şubat ayından beri, bu transferi sonuçlandırmak için çaba harcadığını da vurgularken, Real Madrid'in Roberto Carlos'un yerine, Olimpik Lyon'un Fransız yıldız Eric Abidal'i transfer edeceğini de savundu.
ROBERTO CARLOS, HABERLERİ YALANLADI
Roberto Carlos, bugün İspanya'da yayınlanan Marca gazetesinin Fenerbahçe'ye transfer olduğu yönünde çıkan haberini, "Birileri beni, benden habersiz Fenerbahçe'ye transfer etmiş" şeklinde yorum getirdi. Marca gazetesinin, "Roberto Carlos Fenerbahçe'de" başlıklı haberi, Real Madrid'in Avusturya'nın Irdining kentinde yaptığı hazırlık kampında en çok konuşulan konu oldu. İspanyol gazetecilerin, "Önümüzdeki hafta Fenerbahçe'ye mi gidiyorsun" şeklindeki soruları üzerine Roberto Carlos, "Benim böyle bir konudan haberim yok.
Kimse bana birşey demedi. Demek ki Fenerbahçe ile sözleşme imzalamamışım" dedi. Brezilyalı yıldız Carlos, geleceği konusunda henüz bir karar vermediğini de belirterek, İtalyan hoca Capello ile görüşmeden bu yöndeki sorulara kesin cevap veremeyeceğeni söyledi. İspanyol basını ise, Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir'in, Real Madrid ile geçtiğimiz günlerde masaya oturarak, Roberto Carlos'un bonservisi için 5 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığını, bu paranın İspanyol kulübüne peşin olarak ödendiğini iddia etti.
Kaynak: İHA-DHA
r_a_z_o_r
29.Temmuz.2006, 22:36
Abi kim gelirse gelsin bir an önce gelsin lig başlıyor.:(
kaltuntas
30.Temmuz.2006, 10:51
bu gidişle fenerbahce yabancı kontenjanını dolduramayacak.2 kontenjan hakkından 1 i luganoyla doldu farzedelim diğerine kim gelecek (?) bizimkilerde para çok ama transfer yok.
Neyse canım bu kadar karamsar olmayalım yapmıştır yine bi şeyler.
SaMaNYoLu
30.Temmuz.2006, 13:36
Aziz yıldırım Lig boyunca Yabancı Konterjanı Kalksın diye bas bas bağırdı ülkeyi karıştırdı... Şimdi Elinde yabancı Konterjanı var hala daha dolduramadı. acaba yabancı Sınırlaması kalksa ne yapacakdı bu adam merak ediyorum...
Sekopej
30.Temmuz.2006, 15:13
Yabancı hakkı serbest olsaydı mesala şu anda transfer edilen brezilyalı Bursaspor'a verilmezdi.(Ama iyi ki verildi şu anda FB de oynayamaz). Ayrıca takıma alınabilecek 2 yabancı hakkı olduğu için bunu sen gel sen gel şeklinde yapamıyorlar. En iyisini ve en faydalısını bulmaya çalışıyorlar. Eğer serbest olsaydı şimdiye kadar bir sürü oyuncu transfer edilirdi ve sadece alınacak yıldız transferi kalırdı....
Universal
30.Temmuz.2006, 16:12
Fenerbahçede 10 gün kaldı 3. ön eleme maçını gelecek oyuncu hem takıma uyum sağlayacak hem imza atacak buların hiçbiri 10 gün içinde tamamlanmaz daha ortada doğru düzgün bir isim yok ama Fenerbahçeye yıldız yerine yararlı olabilecek bir futbolcu alınırsa daha iyi olur.
kaltuntas
30.Temmuz.2006, 17:10
Fenerbahçede 10 gün kaldı 3. ön eleme maçını gelecek oyuncu hem takıma uyum sağlayacak hem imza atacak buların hiçbiri 10 gün içinde tamamlanmaz daha ortada doğru düzgün bir isim yok ama Fenerbahçeye yıldız yerine yararlı olabilecek bir futbolcu alınırsa daha iyi olur.
imza atması 10 gün içinde olurda takıma uyum sağlaması bence de biraz zaman alabilr.
eGowiCh
30.Temmuz.2006, 17:19
Gündemdeki isimlerden R.Carlos ve Lugano gelirse, uyum sorunu yaşamazlar. R.Carlos'u bağlayıcı bir neden yok, her an gelebilir. Lugano'nun Libertores Kupası bağlayıcı nedeni :( Anelka durumu hala belirsiz, gidecek mi kalacak mı.. Durumumuz kötüye gidiyor.
meddah
30.Temmuz.2006, 17:56
F. Tekke Fener'e hülle yoluyla gelecek diye bir iddia var. Söylememiş olmayayım..
eGowiCh
30.Temmuz.2006, 18:16
Evet, OsmanOzc kardeşim de bana söyledi, hülle yoluyla gelecek diye. Gelebilirdir, tabidir :) Ama UEFA'nın hülle yasaları var galiba, baya sıkı.
fifamen
30.Temmuz.2006, 18:17
2 yabancı kontenjanımız var
lugano gelirse 1 kalacak
bence bu hakkı ya sağ kanada ya da defansın soluna kullanmalıyız
dnz498
30.Temmuz.2006, 18:59
Gündemdeki isimlerden R.Carlos ve Lugano gelirse, uyum sorunu yaşamazlar. R.Carlos'u bağlayıcı bir neden yok, her an gelebilir. Lugano'nun Libertores Kupası bağlayıcı nedeni :( Anelka durumu hala belirsiz, gidecek mi kalacak mı.. Durumumuz kötüye gidiyor.
R.Carlos yarın imzalıyormuş...(Fotomaç yalancısıyım, ama onlarda yalancı olabilir karışık bir durum yani) Lugano'da 16 Ağustostan sonra büyük olasılıkla Türkiye'de olacaktır.
Del Piero_10
30.Temmuz.2006, 19:01
F. Tekke Fener'e hülle yoluyla gelecek diye bir iddia var. Söylememiş olmayayım..
bende trabzon özel madde koyduracak diye duydum,fenere gitmesini engellemek için.
meddah
30.Temmuz.2006, 19:03
Fotomaçın yalancısıyım
Çok vahim bir durum..
Türkçe bu cümleyle yepyeni bir boyut kazanacak.
Dilbilimciler ve Felsefeciler bu konu üzerine derhal düşünmeli ve fikir üretmeliler..
......
(Olası yanlış anlamaların önüne geçmek için, bunun espri olduğunu, Fotomaç gazetesinin yalan haber konusunda duayen olması durumuna gönderme olduğunu belirteyim)
eGowiCh
30.Temmuz.2006, 19:24
Marca gazetesi de Adios (Güle Güle) yazdılar Carlos için ve yarın geleceğini söylediler. Bakalım, bekliyoruz.
dnz498
30.Temmuz.2006, 19:27
Marca gazetesi de Adios (Güle Güle) yazdılar Carlos için ve yarın geleceğini söylediler. Bakalım, bekliyoruz.
bakalım bende bekliyorum büyük olasılıkla şu anda kampta bavulunu topluyodur :D
nekop
30.Temmuz.2006, 19:31
bakalım bende bekliyorum büyük olasılıkla şu anda kampta bavulunu topluyodur :D
ne bitmez bavulmus 6 aydır toplayamadı :D
eGowiCh
30.Temmuz.2006, 19:31
"Carlos Fener'e gidecek"
Real Madrid'den ayrılıp ayrılmayacağı kesinlik kazanmayan Roberto Carlos İspanyolları da bezdirdi. 10 yıldan beri Real Madrid formasını giyen Roberto Carlos'u İspanyollar taraftarlar gözden çıkardılar.
İspanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Marca'nın internet sitesinde "Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'u alabileceğine inanıyor musunuz" konulu ankete katılan saat 18:00 itibariyle yaklaşık 72.000 kişinin yüzde 67.83'ü 'Evet' cevabını vererek Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transfer olacağına inandıklarını belirttiler.
Kaynak: superspor.com
meddah
30.Temmuz.2006, 19:50
Bu haber;
Son 10 günde, bu topicin 80 - 92. sayfaları arasında yazılan, 15 inci copy paste "Carlos Fener'de" haberi..
Sıkıldım, 80. sayfadan öcesine bakmadım, en az 30-40 da orada vardır..
Gelecekse gelsin de kurtulalım..
dnz498
30.Temmuz.2006, 19:52
Bu haber;
Son 10 günde, bu topicin 80 - 92. sayfaları arasında yazılan, 15 inci copy paste "Carlos Fener'de" haberi..
Gelecekse gelsin de kurtulalım..
başka türlü bu topic dolmaz gelmesin bizde yazacak bişeyler bulalım dimi ama :D
Sekopej
30.Temmuz.2006, 20:06
Tamam arkadaşlar. Bundan sonraki Carlosla ilgili ilk haberi CARLOS FENERBAHÇE'DE diye yazacağım:)
Del Piero_10
30.Temmuz.2006, 20:11
Tamam arkadaşlar. Bundan sonraki Carlosla ilgili ilk haberi CARLOS FENERBAHÇE'DE diye yazacağım:)
daha öncede yazıldı bu başlık:)
Sekopej
30.Temmuz.2006, 20:14
daha öncede yazıldı bu başlık:)
o zaman ben de Carlos'un FB formasıyla çekilmiş fotosuyla imza atarken ki fotosunu koyarım siteye;;)
Universal
30.Temmuz.2006, 20:15
İnşallah o günleride görecez Serkan abi.
EreN
30.Temmuz.2006, 20:27
Evet bugün Gazi Osman Paşa GFB ile Şehitlikleri gezdim.Bi kafede durduk Eurosportu izlerken alt yazı olarak geçti Carlos Fenerde diye ner kadar doğru bilemem
kerkenez85
31.Temmuz.2006, 01:05
unutun carlosu realle tekrar sözleşme imzalamış.hem carlosa filan gerek yok bence.sol kanat için çok kaliteli bir adamı var fenerbahçenin.MAHMUT HANEFİ.
ümit özattan 1000 kat daha iyi,roberto carlos kadar kaliteli bence.
SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 01:07
Arkadaşlar Rüyamda Fenerbahçe - Galatasaray Maçını izliyorum Fenerbahçenin Bir taç Atışını Roberto Carlos Kullanıyor. yani geLicek Carlos size 6. hissim öyle diyor :)
kerkenez85
31.Temmuz.2006, 01:15
aziz yıldırım transfer politikasını değiştirdiklerini söylemiş.ihtiyaç yokken yıldız oyuncu almak yerine ihtiyaç olan mevkilere oyuncu alınacakmış.roberto carlos hem yoldız hem yaşlı,adam artık dede olmuş.seneye futbolu bırakacak.gereksiz bir yatırım olur.yukarıda yazdım fenerbahçenin solkanat sıkıntısı yok bence.mahmut hanefi var.o kadar.
eGowiCh
31.Temmuz.2006, 01:41
Hehe, sol kanat sıkıntısı yok mu? :) Yahu, M.Hanefi ile Avrupa'da başarı gelmez. En önemli mevki sol kanat. Sol kanattan atak yapamıyoruz, adam gibi orta açamıyoruz. Carlos şart.
Lugano Fenerbahçe'de
Fenerbahçe, 100. yılın ilk bombasını patlattı. Lugano, 100. yılda Fenerbahçe forması giyecek. 26 yaşındaki Uruguaylı stoperin menajeri Juan Figger, "Bir Avrupa kulübüyle sözleşme imzaladık." demişti.
Bunu zaten herkes biliyor. Ben bilinmeyenleri, çok sağlam bir kaynaktan açıklıyorum.
Lugano ile bir ara Milan ilgilenmiş. Fenerbahçe'nin ilgilendiği sıralarda ise, Sevilla ve Liverpool da Lugano'ya teklif götürmüş. En ciddi teklif ise Sevilla ve Fenerbahçe'den gelmiş. 5 milyon pound bonservis bedeli teklif eden Sevilla'nın teklifin reddetmiş Lugano. Fenerbahçe de muhtemelen 5 milyon pound civarı teklif etti veya biraz daha fazla. Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmesinde ise en büyük etken Zico olmuş. Sevilla'da oynama garantisi olmadığı için de Fenerbahçe'yi tercih etmiş. Liverpool, Sevilla ve Milan'ın almak için kapıştığı Lugano'yu Fenerbahçe kaptı.
Lugano'nun haftaya gelmesi bekleniyor.
Kaynak, bir menajerdir arkadaşlar. Bizzat kendisinden aldım bu bilgileri, ismini açıklamayacağım, zira kendisi açıklamamamı istedi. Kendisine güveniyorum, doğrudur tüm dedikleri. Aldığım bilgiler bu doğrultuda. Hayırlı olsun :)
Sekopej
31.Temmuz.2006, 03:31
Hadi bakalım. Biz de sana güveniyoruz.:) Artık kim gelecekse gelsin de takıma katılsın çok uzadı bu iş....
eGowiCh
31.Temmuz.2006, 03:40
Fabiano'da sona doğru
Anelka'nın transferinin sona yaklaşması F.Bahçe'nin forvet arayışına hız vermesine neden oldu. Tristan ile prensipte anlaşılmasına rağmen Zico'nun Luis Fabiano'da ısrar etmesi imzaların atılmasını geciktiriyor. Sevilla'nın hava toplarındaki üstünlüğüyle tanınan forveti Fabiano'nun, Anelka'nın Portsmounth'a
gider gitmez sarı-lacivertli ekibe imza atacağı belirtiliyor.
---------
Fener'de Roberto Carlos heyecanı
Fenerbahçeliler, nefeslerini tuttu ve Roberto Carlos'un yolunu gözlemeye başladı. Sarı-lacivertliler, sambacı için Real Madrid ile de anlaştılar.
Bugün Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a gelmesi beklenen Brezilyalı yıldızın en geç çarşamba günü Türkiye'de olacağı belirtildi.
Show Time (Şov zamanı)
F.Bahçe Faroe Adaları'ndan, Brezilyalı oyuncu Avusturya'dan yola çıkacak. Çarşamba günü çifte bayram kutlaması yapılacak.
Real Madrid'in Avusturya kampına katılan Roberto Carlos arkadaşlarıyla vedalaşıyor. Önceki gün İspanyol ekibinin, Fullham ile yaptığı hazırlık maçının kadrosunda yer almayan Brezilyalı oyuncunun yarın Avusturya'dan ayrılacağı, çarşamba günü ise İstanbul'a geleceği belirtiliyor. F.Bahçe yönetimi ise "Çarşamba günü hem turun hem de Roberto Carlos'un gelişiyle
şov yaparız" hesabında.
BİR TAŞLA İKİ KUŞ
Roberto Carlos'un ismi camiada büyük heyecan yarattı. Bu transferin bittiğini Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca gazetesinin yazması da "F.Bahçe 100. yılın bombasını patlattı" yorumlarına neden oluyor. Sarı-lacivertli ekip böylece Diego Lugano ve Carlos ile hücuma dönük iki defans oyuncusu alarak bir taşla iki kuş vurmuş oldu.
m_o_11
31.Temmuz.2006, 14:18
beyler bosuna ümitlenmesek ii olacak r.carlos için. bugün yeni bi acıklama yaptı carlos.
;;;;;CARLOS u artık alamayız sanırım
Kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Roberto Carlos, İspanyol AS gazetesine yaptığı açıklamada, "Real Madrid’de kalmak istiyorum. Bunu böyle ve güçlü bir şekilde ifade ediyorum" dedi.
Real’in yeni teknik direktörü İtalyan Fabio Capello ile "samimi" bir diyalog içine girdiğini söyleyen Carlos, "Gitmiyorum, çünkü Capello’yla konuştum, kendisi bana güvendiğini, takımda kalmamı ve benden çok şeyler beklediğini söyledi" dedi.
Fenerbahçe'nin kendisini transfer etmeyi çok istediğini de belirten Carlos, Real Madrid'de, başkan, sportif direktör ve teknik direktör gibi son zamanlarda yaşanan değişimin kendisini burada kalmaya ikna ettiğini belirtti ve bu gelişmelerin geleceğe yönelik görüşünü değiştirdiğini kaydetti.
kaltuntas
31.Temmuz.2006, 15:45
o zaman ben de Carlos'un FB formasıyla çekilmiş fotosuyla imza atarken ki fotosunu koyarım siteye;;)
gazetlerde süper fotomontaj yapıyorlar.:) ordan göndert bi kac tane:):):
İşte carlos fener'de :D:D:D:D:D
http://img331.imageshack.us/img331/4081/rcarlosfbqf4aj1.th.jpg (http://img331.imageshack.us/my.php?image=rcarlosfbqf4aj1.jpg)
Sekopej
31.Temmuz.2006, 16:11
"Fatih bu sene lazımdı!"
Nihat Özdemir Fatih Tekke'nin hülle yoluyla geleceği haberlerini yalanladı
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, Trabzonspor'dan Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımına transfer olan Fatih Tekke'yi bu takımdan almayı düşünmediklerini söyledi. Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, önceki gün vefat eden Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Merkez Danışma Kurulu Üyesi Orhan Bilgin için düzenlenen cenaze töreninde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Fatih Tekke'nin hülle yoluyla Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Özdemir, "Fatih Tekke'nin önce Zenit takımına oradan da Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi'nde çok zorlu maçlar oynayacağız. Bize Fatih Tekke bu sezon lazımdı" diye konuştu.
Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un 'Fenerbahçe'ye gelmeyi düşünmüyorum' şeklinde çıkan açıklamalarıyla ilgili olarak ise Nihat Özdemir, "Şu an kesinleşen bir şey yok. Bu açıklama ve Roberto Carlos'un transferiyle ilgili birşey söylemek yanlış olur" ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA
Evet böylelikle hülle tartışmaları da son bulmuş olur...
eGowiCh
31.Temmuz.2006, 16:58
Forvet, Fatih - Tuncay iyi olurdu, veya Fatih - Yabancı Transfer şeklinde; ama kısmet değilmiş demek ki :)
Legendeleven
31.Temmuz.2006, 17:09
Fatih Tekrar Türkiyeye Dönerse Hata Yapardı Zaten
dnz498
31.Temmuz.2006, 18:22
dün akşam bende Fatih Tekke'nin NTV ile canlı röportajını dinledim. Kendisi bir kez daha Türkiye'de Trabzonspor dışında başka takımda oynamayacağını söyledi. Yine de ben anlam veremiyorum F.Tekke'nin Türkiye'den kalkıp gidip Rusya'da oynamasına. Çok manasız geliyor. En azından Trabzonspor UEFA'da mücadele edecekti.
eGowiCh
31.Temmuz.2006, 18:33
Tümer de "Beşiktaş'tan başka takımda oynamam" demişti hatırlarsanız.
Yönetim ne yapmaya çalışıyor? Aziz Yıldırım istifa ettiğinde, transferler yürütülüyor, ben olmasam da, "Campbell, Morientes, R.Carlos gibi isimler konuşuluyor." falan diyip bizi umutlandırmıştı.
Ama istifa edeli 2 ay oldu, bir tane bile yabancı transfer yok. 3 gün kaldı UEFA listesinin verilmesine, bu kadroyla D.Kiev'i falan eleyemeyiz. 3 gün içinde transfer açıklanmazsa ve UEFA'ya liste verilmezse, güle güle Şampiyonlar Ligi diyeceğiz.
H.Bilal Kutlualp varken ne güzel transfer yapıyorduk. Ondan önce de S.Saran yürütüyordu transferleri. H.Bilal Kutlualp'i arar olduk, tüm transferleri o bitiriyordu. M.Uslu, N.Özdemir falan halledemiyor, görmüş olduk.
Transferler gelse bile uyum süreci yok, hiç mi düşünemiyor FB yönetimi bunu? 100. yıl için harika kadro oluşturacağız dedi, geçen seneden farkı yok. Uğur Boral ve Tümer mi bomba transferler? Uyutuluyoruz!
"Kesin bir şey yok, haftaya netlik kazanacak, çalışmalar sürüyor" gibi yalanlarla uyutuluyoruz!
D.Kiev'i çok basit bir takım gibi görüyorlar galiba (!). Kiev, dinamo gibi bir takım ve bizi rahat elerler bu kadroyla. Anca iyi transferlerle onları safdışı bırakabiliriz. Ama ben Ş.L.'den hiç umutlu değilim.
Eğer 100. yılımızda hüsrana uğrarsak bunun sorumlusu önce istifa eden, sonra geri dönen, transfer yapamayan Aziz Yıldırım'dır. Baskette harika başarı sağladı, Ülker ile birleşti; ama futbolda da bekliyoruz bu başarıları 2 aydır, fakat tık yok. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bile en azından bir yabancı almışken, bizim için çok önemli olan bu senede hiçbir yabancı transferi yapamamamız tam bir hayal kırıklığıdır.
Legendeleven
31.Temmuz.2006, 18:39
Belki fatih bu şike olayları fln mafya yüzünden biraz da para yüzünden gitmiş olabilir
dnz498
31.Temmuz.2006, 18:39
hah işte bende ondan korkuyorum insanlar bazı karaktersizliklerin adını profesyonellik koyuyor
SaMaNYoLu
31.Temmuz.2006, 19:09
Belki fatih bu şike olayları fln mafya yüzünden biraz da para yüzünden gitmiş olabilir
Parayı tercih etse Fenere gelirdi ;)
eGowiCh
31.Temmuz.2006, 19:49
Fenerbahçe'ye gitse, Trabzonsporluların gözünden düşecek diye gitmedi bence.
perpetua
31.Temmuz.2006, 22:17
Yönetim ne yapmaya çalışıyor? Aziz Yıldırım istifa ettiğinde, transferler yürütülüyor, ben olmasam da, "Campbell, Morientes, R.Carlos gibi isimler konuşuluyor." falan diyip bizi umutlandırmıştı.
Bence Fenerbahce transfer yapmadan once, CL'den gelecek parayi garanti etmek istiyor. Eger takim D. Kiev'e elenirse sadece UEFA'dan gelecek en az $10 milyon bir kaynak kazanma ihtimali yok olacak.
Mevcut kadro, Turkiye liginde basarili olmak icin yeterli gibi gorunuyor, belki bir takviye daha yapilabilir ama yeni gelecek oyuncunun adapte olmasi ve D. Kiev macinda verilmi olmasi soru isareti. Bu riske girip, R. Carlos gibi bir oyuncu alinir, sonra da Sampiyonlar ligine girilemezse, butce buyuk acik verir (hatirlarsaniz, FB bu sezon butcesini Sampiyonlar Ligine girmeyi garanti olarak gorerek hesaplamisti). Fenerbahce'nin geliri cok ama, gideri de ayni sekilde cok fazla. Anelka ayda 400,000 Euro gibi bir para aliyor. Aurelio daha yeni yilda 1-1.5M Euro gibi bir rakama imza atti.
Ayrica Alex, Tuncay gibi oyuncularin sezon sonu sozlesmeleri bitecek ve onlerinde eger Aurelo, Anelka gibi cok para alan ornekler varsa, onlarin da hani bana diyecekleri kesin. Simdi cikip cok yuksek paralara oyuncu almak Fenerbahce'nin butcesini tutturma konusunda zorlar. Roberto Carlos nereden baksaniz 3-4M Euro para isteyecek gelmek icin. Campbell'in istekleri de farkli olmayacak. Bu da az para degil.
Lugano gelecek gibi ama adama da Libertadores kupasini kazanmayi bos ver, gel on eleme oyna derseniz kolay kolay kabul etmez. Nasil olsa Avrupa'da alicisi var. Hatta Libertadores kupasini kazanirsa Dunya kulup kupasini oynamak isteyebilir ve daha da fazla alicisi cikacaktir. Ayrica Brezilya'da sezon Aralik sonuna kadar devam ediyor ve bu da oyuncunun fiyatini yukseltiyor oradan oyuncu almanin en iyi zamani sezon sonu, yani Aralik.
eGowiCh
31.Temmuz.2006, 22:29
Lugano'da sorun yok, pürüz çıkmaz, alıcısı istediği kadar olmuş, ortada imza var.
Evet dediklerin çok mantıklı perpetua. D. Kiev zor bir takım ve 5 milyon frang sanırım giriş parası, bu da önemli bir ücret. Şampiyonlar Ligi için transfer yapmazsak, yani ön eleme maçı için, Ş.L.'ye kalmamız çok zor. Bence transferler ön eleme maçına kadar bitirilmeli ki, ön elemeyi geçelim. Bu kadroyla ön elemeyi geçmek mucizelere bağlı. Yönetim belki de şunu düşünüyor : "Ön elemeyi mevcut kadro ile geçeriz, gelecek parayla da oyuncu alırız." Çok saçma bir düşüncedir bence bu. Rakip kolay olsa, tamam, ama zor bir rakip. Galatasaray için ŞL'ye katılmak garanti gibi. Bu yüzden gelecek para kadar transfer yapabilirler, ama bizim için değil.
Eğer R.Carlos gibi bir isim alınırsa, forma gelirleri ve Fenerium'dan gelecek para çok fazla olacaktır. 100. yıl formaları da 3 Ağustos'ta çıkacak ve bu da büyük bir gelir kaynağı bence. Anelka'ya ayda 400 bin euro çok fazla bir ücret. Bence Anelka'yı 10 M euroya satıp, yerine 8 milyon euro değerindeki Kerlon alınmalı. Kerlon, aldığım bilgilere göre 8 M euro bonservis bedeline sahip, yeteneği kusursuz ve ayda maaşı Anelka'dan az olacak, katkısı Anelka'dan fazla olacaktır diye düşünüyorum. Bütçemiz, hiçbir işe yaramayan Anelka sayesinde tabi ki bozulur.
F.Bahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı, Real Madrid'in gözden çıkardığı söylenen Roberto Carlos'la ilgili belirsiz ifadeler kullandı. Brezilyalı futbolcuyla görüştüklerini doğrulayan Özaydınlı, transferin henüz neticelenmediğine dikkat çekerek, "Pazarlıklar devam ediyor. 'Anlaştık' diyemem. Yakın zamanda bununla ilgili gerekli açıklamalar yapılacaktır." dedi. Ancak, Marca Gazetesi'nden sonra Eurosport da "Carlos'un gözü F.Bahçe'de" başlığıyla oyuncunun hafta başında Türkiye'de olacağını duyurdu.
EreN
01.Ağustos.2006, 13:43
Kadromuz bu sene lig için fazlasıyla yeterli ama yinede insanın beşiktaş ve gs nin transferinden sonra aklında soru işaretleri kalıyor
Tan_1907
01.Ağustos.2006, 23:54
Ama istifa edeli 2 ay oldu, bir tane bile yabancı transfer yok. 3 gün kaldı UEFA listesinin verilmesine, bu kadroyla D.Kiev'i falan eleyemeyiz. 3 gün içinde transfer açıklanmazsa ve UEFA'ya liste verilmezse, güle güle Şampiyonlar Ligi diyeceğiz.
H.Bilal Kutlualp varken ne güzel transfer yapıyorduk. Ondan önce de S.Saran yürütüyordu transferleri. H.Bilal Kutlualp'i arar olduk, tüm transferleri o bitiriyordu. M.Uslu, N.Özdemir falan halledemiyor, görmüş olduk.
Transferler gelse bile uyum süreci yok, hiç mi düşünemiyor FB yönetimi bunu? 100. yıl için harika kadro oluşturacağız dedi, geçen seneden farkı yok. Uğur Boral ve Tümer mi bomba transferler? Uyutuluyoruz!
"Kesin bir şey yok, haftaya netlik kazanacak, çalışmalar sürüyor" gibi yalanlarla uyutuluyoruz!
D.Kiev'i çok basit bir takım gibi görüyorlar galiba (!). Kiev, dinamo gibi bir takım ve bizi rahat elerler bu kadroyla. Anca iyi transferlerle onları safdışı bırakabiliriz. Ama ben Ş.L.'den hiç umutlu değilim.
Eğer 100. yılımızda hüsrana uğrarsak bunun sorumlusu önce istifa eden, sonra geri dönen, transfer yapamayan Aziz Yıldırım'dır. Baskette harika başarı sağladı, Ülker ile birleşti; ama futbolda da bekliyoruz bu başarıları 2 aydır, fakat tık yok. Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor bile en azından bir yabancı almışken, bizim için çok önemli olan bu senede hiçbir yabancı transferi yapamamamız tam bir hayal kırıklığıdır.
hakan bilal kutlualp yada saran varken o transferleri kendi insiyatifleri ve güçleri ile mi gidip alıyorlardı zannediyorsun öyle düşünüyorsan yanlış başkanın haberi onayı olmadan bizim klupte çocuğunu altyapıya bile yazdıramazsın
meddah
02.Ağustos.2006, 00:03
Bu topic bugün boş kaldı..
İlaveten, iş bitiricilik, pazarlık kabiliyeti, ikna gücü, birikim, genel kültür başka şeylerdir, başkandan emir ya da onay, işte her neyse alıp gitmek başka şey.. Yıldırım'ın birine "git" demesiyle transfer oluyorsa, zaten adamcağız da boşuna gitmesin, yorulmasın.
Sekopej
02.Ağustos.2006, 00:39
Bu topic bugün boş kaldı..
Artık basın yazacak isim bulamadı galiba.:n: Aylardır Fenerbahçe'ye getirmedikleri adam kalmadı. :D:D
perpetua
02.Ağustos.2006, 00:58
Artık basın yazacak isim bulamadı galiba.:n: Aylardır Fenerbahçe'ye getirmedikleri adam kalmadı. :D:D
Bugun mac vardi, yazacak malzeme var o nedenle. Yarin daha getiremedikleri adamlar bulur haber yaratirlar... :D
Sekopej
02.Ağustos.2006, 01:04
Bugun mac vardi, yazacak malzeme var o nedenle. Yarin daha getiremedikleri adamlar bulur haber yaratirlar... :D
Evet doğru. Bugün ve yarın için malzeme var:D Hem haklısın ben bizim basını biraz küçümsedim galiba onlar ne yapar ne eder yazacak birilerini bulurlar :n: :D
EreN
02.Ağustos.2006, 23:24
Aklınızda olsun Tristan gelebilir.
Not.
Lugano ile aynı takımdan Sao Paulo’lu oliviera :)
eGowiCh
03.Ağustos.2006, 02:41
Transfer sezonunu kapattık Tümer ve Uğur Boral ile, kimse gelmez artık bu saatten sonra!
IcedEarth
03.Ağustos.2006, 03:25
umarım gelmez
eğer gelirse biz yandık gitti zaten ii kadro oturtamıoz
ama bu sefer de fenerbahçe hiçbirşekilde avrupada başarı yakalayamaz
mertcan1304
03.Ağustos.2006, 04:13
Lugano ve Fabiano
Asbaşkan Murat Özaydınlı dün "Diego Lugano'yu bitirdik. Bir forvet ile de anlaştık" dedi. Golcü oyuncunun Sevilla'lı Luis Fabiano olduğu öğrenildi.
Bu çok uğurlu bir düğün
Real Madrid'in dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un transferini İspanyol takımının teknik direktörü Fabio Capello'nun son anda engellemesiyle gerçekleştiremeyen Fenerbahçe yönetimi, 100. yılın bombalarını patlatıyor. Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Murat Özaydınlı, dün akşam Faruk Ilgaz Tesisleri'nde
nikah şahidi olarak katıldığı törende kongre üyelerine "Bu düğün, çok uğurlu. Diego Lugano'yu kesin bitirdik. Çok iyi bir golcü ile de anlaştık. Yarın (bugün) göreceksiniz" müjdesini verdi.
F.BAHÇE BUGÜN AÇIKLIYOR
Özaydınlı'nın ismini açıklamadığı forvetin Sevilla'da oynayan Fabiano olduğu öğrenildi. 26 yaşındaki Fabiano, Brezilya'da Sao Paulo forması altında büyük bir çıkış yakaladı ve iki sezon üst üste gol kralı oldu. 2004'te Porto'ya giden oyuncu buradan Sevilla'ya geçti. Fenerbahçe'nin bu transferleri bugün açıklaması bekleniyor.
'Fener'e teşekkür ederim'
Sarı-lacivertlilerin almak için uzun uğraşlar verdiği ancak transfer edemediği Roberto Carlos, Fenerbahçe'ye teşekkür etti. Sambacı, "Beni çok istediler. Ama Real'den ayrılma vaktim henüz gelmemişti. Hocam da beni göndermek istemedi. Fener'e teşekkür ederim" dedi.
eGowiCh
03.Ağustos.2006, 05:36
Şu an saat 4.36, 3 Ağustos içerisindeyiz. Son gün. 20.07'de forma tanıtımı var. Bugün bir transfer resmen açıklanmazsa, yazıklar olsun.
ForsakeN
03.Ağustos.2006, 12:08
Eğer yeni transferler bugünde açıklanmaz ise ben Fenerbahçe'den iyice soğurum.Çünkü bu yıl yalanlarla uyutulduk.100. yılımızda tüm Dünya tarafından tanınan bir oyuncu alınacağı söyleniyordu.Bu dünya yıldızı Tümer mi,Lugano mu,Uğur mu,Fabiano mu? AYIP AYIP AYIP.!!!!!!!!!
Burak Duran
03.Ağustos.2006, 12:34
andiry nin dediği gibi bu oyuncular dünya yıldızı değil bazı vaatler verirken dikkatli olmak lazım bknz Canaydının hali adam her sene sallıyor
Universal
03.Ağustos.2006, 14:17
Fenerbahçeliler’e müjdeli haber. Sarı-Lacivertliler; Sao Paolo ile yaptığı son temasların ardından Diego Lugano’nun bonservisini de alarak transferi resmen bitirdi. Uruguaylı yıldızın, bugün UEFA’ya verilecek listeye girmesi için de girişimler hızlandırıldı. Yönetimin talebi sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu, Brezilya’dan transfer sertifikasını istedi. Brezilya Futbol Federasyonu da özerk bir bölge olan Sao Paolo’ya belgelerin gönderilmesi talimatını verdi. Asbaşkan Mahmut Uslu, herhangi bir gecikme yaşanmaması için, işi Brezilya’da yakında takip ediyor.
Kiev rövanşında sahada
Evrakların Brezilya’dan en geç bugün gelmesi gerekiyor. Çünkü Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Dinamo Kiev ile oynanacak karşılaşmaların futbolcu listesi, bugün mesai saati bitimine kadar UEFA’ya bildirilmek zorunda. Diego Lugano, Sao Paolo ile olan anlaşması gereği, Güney Amerika’nın Şampiyonlar Ligi statüsündeki Libertadores Kupası’nda 9 ile 16 Ağustos tarihlerindeki final maçlarına çıkacak. Bu nedenle 9 Ağustos’ta Ukrayna’daki ilk Kiev sınavında mücadele edemeyecek olan Uruguaylı savunma oyuncusu, 24 Ağustos’ta Kadıköy’deki rövanşa ise yetişecek.
EreN
03.Ağustos.2006, 15:12
Yazayım bari:
Lugano + Oliviera or Luis Fabiano
eGowiCh
03.Ağustos.2006, 17:53
Yok, ben inanmıyorum bu saatten sonra. Lugano D.Kiev maçına yetişse nolur, ilk maça yetişemedikten sonra? Adamlar ilk maç 3 attı diyelim, ikinci maç Lugano gelip 4 tane gol mü atacak?
Bizi yalanlarla bütün yaz boyunca uyutan Aziz Yıldırım'a yazıklar olsun. Umarım 100. yılın sonrasında istifa eder de kurtuluruz. S.Saran gibi Avrupa'da yöneticilik yapmış birine ihtiyacımız var. A.Yıldırım, sen değil miydin 6 yabancı sınırlaması kalksın, sınırsız olsun diye! Bak 2 tane kontenjan açığı var, hani nerde transferlerin? Sınırsız olsa kontenjan, o zaman ne yapacaksın? Artık hiç bahane uydurma, yok kontenjanımız az, yok rakiplerimizde 15 yabancı var gibi. Seni 6 kontenjanın var, 4 yabancın var (Marco da yabancı sayılır, 5 yabancı). 2 yabancı daha alabiliyorsun, ama almadın bugüne kadar. Avrupa'da yine hüsrana uğrayacağız. 100. yıl tam bir fiyasko oldu. Teknik direktör olarak Capello, Scolari, Parreira isimler önplana çıkarken hiç beklenmedik Zico geldi. Şimdi Carlos, Zlatan gibi isimler gündemde, bunlar da olmuyor. Türk oyuncu alsaydın bari, M.Topuz, F.Tekke gibi Türkiye'nin en seçkin oyuncularını. Onu da başaramadın. Yazıklar olsun!
perpetua
03.Ağustos.2006, 18:24
Bizi yalanlarla bütün yaz boyunca uyutan Aziz Yıldırım'a yazıklar olsun. Umarım 100. yılın sonrasında istifa eder de kurtuluruz. S.Saran gibi Avrupa'da yöneticilik yapmış birine ihtiyacımız var.
Heyecanlanma yahu. Fenerbahce'nin zaten iyi bir kadrosu var. Ama bir cok takim on elemeleri gecmeden transfer yapmazlar/yapamazlar cunku CL'den gelecek para daha belli degildir ve CL'de oynama uguruna gelecek oyuncular bu garanti olmadan transfer olmayi dusunmeyebilir.
Gecmis senelerde transfer konusunda kosusturan, is bitiren, H. Bilal Kutlualp ayrildiktan sonra bu isleri yapacak birisi gelmedi. Bu da Fenerbahce'nin biraz daha fazla menajerlerin azizligine kalmasina neden oldu bence. Tabii Aziz Yildirim'in istifasi ve sonrasinda Teknik Direktor'un gec atanmasi da herseyi yavaslatti.
Eminim ki transfer eninde sonunda yapilir ama bence ilk olarak Kiev'de oynanacak ilk macin nasil bitecegini gormek istiyorlar cunku bir oyuncu bugun transfer olsa bile takima uyum saglamasi, kondisyon olarak takim arkadaslarinin seviyesine gelmesi zaman alacaktir. Ilk Kiev macinda fazla yararli omayacaktir boylece. Eger turu gecme acisindan avantajli bir skorla donerse Fenerbahce, o zaman eminim ki iyi transferler cabukca yapilir. Bu mactan tur gecme ihtimali dusuk bir skor ortaya cikarsa o zaman daha ucuz ama gelecegi olan oyuncular hedeflenir.
paceywitter
03.Ağustos.2006, 18:45
Fenerbahçe, Şampiyonlar Lig'i 3. ön eleme turunda geçerli olacak takım listesini belirledi... Sarı lacivertliler UEFA'ya bildirdiği listeye iki de sürpriz ismi dahil etti... Bu iki sürpriz isim Maraton.Com.Tr tarafından bugün saat 13.34'de duyurulan Lugano ve Ricardo Oliveira oldu...
Henüz resmen açıklanmamakla birlikte kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Lugano ve Ricardo Oliveira dışında Anelka'da listede yer aldı...
R. Oliveira Kimdir?
26 yaşındaki futbolcu 2004 Copa America ve 2005 Konfederasyon Kupası'nın kazanan Brezilya Milli Takımı'nda forma giydi. 9 kez Brezilya Milli Takımı formasıyla sahaya çıkan oyuncu 3 gol attı.
Yıldız oyuncu büyük umutlarla gittiği Real Betis'te oynarken 2005 yılı Kasım ayında sakatlandı.. Sağ diz bağlarının kopması sonucu 6 ay sahalardan uzak kalan Ricardo Oliveira R. Betis tarafından toparlanması amacıyla Sao Paula'ya kiralandı...
Lugano kimdir?
Geçtiğimiz sezon da Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edilen Lugano, 2 Kasım 1980'de Uruguay'ın Canelones şehrinde doğdu. 188 cm boyunda ve 84 kg ağırlığındaki 26 yaşındaki Urugaylı milli futbolcunun takma adı ise Tota. Mükemmel hava hakimiyeti ve sağlam bir oyun stili olduğu belirtilen Lugano, Brezilya'nın Sao Paolo takımında oynuyor. Sao Paolo'dan önce Plaza Colonia ve Club Nacional'da oynayan Diego Lugano, 2005 yılında Sao Paolo ile, Campeonato Paulista, Copa Libertadores de América ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası'nı kazandı. Evli olan Lugano'nun, Nicolas adında bir oğlu var.
MARATON.COM.TR ÖZEL HABERİ....
Lugano'dan sonra ikinci transferimzde belli oldu Ricardo Oliveira
sercan_cavdar
03.Ağustos.2006, 19:48
ewt bende çoğu spor sitelerinde okudum uefa listesine lugano ve R. Oliveira dahi,l edilmiş yani bunlar fenerde..
barahir
03.Ağustos.2006, 19:54
ricardo oliveira geçen yıl betisde ydi yanılmıyosam cl de anderlechte ve chelsea ye bi golu wardı bu iki maçıda 1-0 kazanmışlardı galiba onun golleriyle. inş. hayırlısı olur yaw
dnz498
03.Ağustos.2006, 20:54
R. Oliveira Kimdir?
26 yaşındaki forvet 2004 Copa America ve 2005 Konfederasyon Kupası'nın kazanan Brezilya Milli Takımı'nda forma giydi. 11 kez Brezilya Milli Takımı formasıyla sahaya çıkan oyuncu 3 gol attı.
Oliveira 2003-2004 yılında Valencia'da oynarken hem lig hemde UEFA Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.
Real Betis'de 87 maçta 39 gol kaydeden Oliveira 2005 yılı Kasım ayında sakatlandı.. Sağ diz bağlarının kopması sonucu 6 ay sahalardan uzak kalan Ricardo Oliveira R. Betis tarafından toparlanması amacıyla Sao Paolo'ya kiralandı...
Oynadığı maçlar ve attığı goller:
2001 - 2002 : Associação Portuguesa de Desportos (Brezilya) 24/13
2002 - 2003 : Santos Futebol Clube (Brezilya) 34/22
2003 - 2004 : Valencia CF (İspanya)17/3
2004 - 2006 : Real Betis (İspanya) 87/39
2006 - : São Paulo Futebol Clube (Brezilya) 12/4
Brezilya Milli Takımı 11/3
Elde ettiği başarılar
2003- Copa Libertadores'de turnuvanın en iyi golcüsü seçildi.
2004 - Brezilya Milli Takımı'nda 'Copa America'da görev yaptı..
2004 - Valencia ile La Liga şampiyonluğu yaşadı.
2004 - Valencia ile UEFA Kupası şampiyonluğu yaşadı.
2005 - Brezila Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası'nda görev yaptı.
2005 - Real Betis ile Copa del Rey (İspanya Kral Kupası) şampiyonluğu
koray_capello
03.Ağustos.2006, 21:01
R.Oliveira bence çok iyi bir futbolcu ama Fenerin bir tane de havadan etkili santrafora ihtiyacı var.Anelka giderse onun yerine de o tarzda bir forvet gelirse çok etkili bir ikili olabilir Oliveira ile.
barahir
03.Ağustos.2006, 21:37
walla anelkanın ne gidecek zamanı kaldı nede yerine biri gelecek zaman war fener bu saatten sonra kimseyi satmaz
Sekopej
03.Ağustos.2006, 21:39
Bence de. Zaten artık yıldız bir oyuncu gelmeyecek anlaşılan. Anelka da giderse yönetime tepki artabilir. Zaten Avrupa kadrosuna da alındı Anelka. Artık gelecek oyuncularla bir uyum yakalanmak zorunda. Yıldız almadılar ama iş yapacak adamları getirsinler bari...
SaMaNYoLu
03.Ağustos.2006, 22:14
olivera gelirse Fenerbahce muthis bır transfer yapmıs oLur. gecen yıl Sakatlanmasa o adam Şu anda AVrupa takımlarından birindeydı muthıs yetenekli..
BaD BoY
03.Ağustos.2006, 22:33
bunu gsli sölemesi fbnin iyi transfer yaptıgı gercektir
Sekopej
03.Ağustos.2006, 23:15
Lugano'da mutlu son!
Fenerbahçe 100. yılın ilk yabancı transferini Lugano'yu alarak gerçekleştirdi.
Sao Paulo'nun başarılı defans oyuncusu Diego Lugano ile her konuda anlaşmaya varan sarı lacivertli ekip resmi olarak da BU transferi tamamladı. 4 yıllık mukavele yapılan Uruguaylı futbulcunun transfer haberi de federasyona bildirildi. Libertodores kupasında mücadele eden Sao Paulo takımı finale kadar yükseldi. Lugano Sao Paulo ile son maçına çıktıktan sonra Fenerbahçe formasını giyecek.
Kaynak: DHA
m_o_11
04.Ağustos.2006, 00:16
İnş. Oliviera yıda alırız da biter bu transfer dönemi.
Burak Duran
04.Ağustos.2006, 00:19
valla bence biraz yanlış transferler oldu sebebi ise hala ümit özat duruyor ve dünya yıldızı dediler dediler 2 orta halli oyuncu getirdiler. Aziz yıldırım yavaş yavaş Canaydın'a benziyor
ForsakeN
04.Ağustos.2006, 00:22
valla bence biraz yanlış transferler oldu sebebi ise hala ümit özat duruyor ve dünya yıldızı dediler dediler 2 orta halli oyuncu getirdiler. Aziz yıldırım yavaş yavaş Canaydın'a benziyor
Haklısın abi.Bu sene bizi çok kötü kandırdılar ama ses çıkartmıyoruz :(
Ayrıca acilen Anelka'nın gönderilip yerine sol bek alınması lazım .
Sekopej
04.Ağustos.2006, 00:24
O ses yüzüncü yılda başarı gelmezse öyle bir çıkacak ki. Neyse ben başarılı olacağımızı umuyorum bakalım....
eGowiCh
04.Ağustos.2006, 00:25
Lugano ve Ricardo Oliveira harika transferler olur gelirse. İkisi de 26 yaşında. Lugano, G.Amerika'nın en iyi savunma oyuncusu. Sevilla, Milan, Liverpool gibi takımlar Lugano'ya teklif götürdü. R.Oliveira ise 26 yaşında, yaşlı değil. Tristan, Crespo'dan çok daha iyi ve genç. Hem de Avrupa tecrübesi var, zira Valencia ve Betis'te forma giydi. İki yerinde transfer, umarım resmen açıklanır. R.Carlos da gelse iyi olurdu sol kanata, ama o da maksimum 2 sene oynardı. Ricardo Oliveira ve Lugano, uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet edebilir. Sanırım kadro;
Rüştü
Önder - Luciano - Lugano - Ümit Özat
Appiah - Aurelio - Tuncay
Alex
Anelka - Ricardo Oliveira
kaltuntas
04.Ağustos.2006, 00:26
bende UMUYORUM zaten napabilrz ki?
Burak Duran
04.Ağustos.2006, 00:29
abi bu ümit özat bu kadroya yakışmıyor ve luciano da defansta artık çok hata yapıyor
mertcan1304
04.Ağustos.2006, 00:29
Lugano ile oliviera cok iyi oyuncular ikiside bize cok katkı sağlarlar carlos ile ilgili konusmak gerekirse bence carlos'un gelmemesi iyi oldu hem yaslı bir oyuncu hemde basarıya doymus bir oyuncu bence bide lucianonun gönderilmesi ve yerine bir sol kanat alınması lazım
ozgrkc
04.Ağustos.2006, 01:07
luciano & lugano ikilisi bence fenerbahçe tarihindeki uche&högh ikilisi gibi büyük işler başaracaklardır... ikiside topu defanstan çıkarmayı iyi beceren oyuncular... forvet konusuna gelince benim görüşümce bu takım deplasmanda ve büyük takımlara karşı iyi işler başaracaktır hız ve kontratak konusunda (oliveira,anelka,tuncay vs) uzaktan şutlarda da gayet iyi bir takım tek eksimiz belki ileri doldurulan uzun toplar olabilir... fakat takım yerden oynarsa yenemicemiz rakip olcanı sanmıyorum...biraz iyimser oldu biliyorum ama herşey inanmayla ve çalışmayla başlar...
ewrim_FB
04.Ağustos.2006, 02:00
bana göre luciano gönderilmeli ve yerine avrupa tecrübesi olan bir sol bek alınmalı.anelka ya gelince oynayacaksa adam gibi,dursunda mıymıntı gibi sahada gezinecekse oliveira nın da geldiğini var sayarak yanına bi forvet daha alınsın bu arada lugano süper bi defans 1-2 seneye kalmaz b.münih,real madrid falan peşinde koşar
zikko
04.Ağustos.2006, 06:32
Bugün ilk liste bildirildi. Maçtan 24 saat öncesine kadar listede değişiklik yapma hakkı var..
envoTR
04.Ağustos.2006, 10:37
bencede o lucianonun işi yok bu takımda ben anlamıyorum forvetmi aldık onu yoksa defansmı ben fenerbahce de defans diye bir kavramda göremedim açıkcası
Universal
04.Ağustos.2006, 11:28
Fenerbahçe, Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandı ve isminin UEFA'ya bildirdi.
UEFA 'ya bildirim süresinin dolmasına saatler kala gerçekleştirilen bu transfer sonucunda Lugano'nun ismi Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı Dinamo Kiev maçlarının kadrosunda yer aldı.
Ancak Uruguaylı futbolcunun takımı Sao Paulo'nun Libertodores Kupası’nda finale yükselmesi nedeniyle Lugano, Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev ile yapacağı ilk karşılaşmada yer alamayacak. Sao Paoulo'nun 16 Ağustos'ta oyanayacağı rövanş maçının ardından Lugano, yetişmesi halinde Fenerbahçe'nin 23 Ağustos'ta karşılaşacağı Dinamo Kiev rövanş maçında takımındaki yerini alabilecek.
Yeni hedef Oliveira
Lugano'ya imza attıran Fenerbahçe Brezilyalı yıldız Oliveira ile de prensipte anlaştı! Fenerbahçe yönetimi Brezilya'nın Sao Paulo takımında kiralık olarak forma giyen Brezilyalı Ricardo Oliveira ile anlaşma sağladı.
Oliveira ayrıca Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan ve büyük ölçüde işini bitirdiği isim Lugano'nun takım arkadaşı..
İspanya'nın Real Betis takımı Oliveira'nın 2005'de büyük bir sakatlık yaşamış ve ardından Güney Amerika ekibine kiralanmıştı.
26 yaşındaki golcü oyuncu 2003-2004 yılında Valencia forması giymiş ve hem lig hem UEFA şampiyonluğu yaşamıştı.
Real Betis ile 87 maçta 39 gol kaydeden Oliveira 11 kez Brezilya Milli Takımı'nda forma giydi ve 3 gol kaydetti.
RICARDO OLIVEIRA KIMDIR?
Doğum tarihi: 5 Temmuz 1980
Doğum yeri: Sao Paulo
Oynadığı kulüpler:
* 2001 - 2002 : Associação Portuguesa de Desportos (Brezilya)
* 2002 - 2003 : Santos Futebol Clube (Brezilya)
* 2003 - 2004 : Valencia CF (İspanya)
* 2004 - 2006 : Real Betis (İspanya)
* 2006 - : São Paulo Futebol Clube (Brezilya)
(Maç - Gol)
* Portuguesa 24/13
* Santos 34/22
* Valencia 17/3
* Real Betis 87/39
* Sao Paulo 12/4
* Brezilya 11/3
Başarıları
* 2004 - Brezilya Milli Takımı'nda 'Copa America'da görev yaptı..
* 2005 - Brezila Milli Takımı ile Konfederasyon Kupası'nda görev yaptı.
* 2004 - Valencia ile La Liga şampiyonluğu yaşadı.
* 2004 - Valencia ile UEFA Kupası şampiyonluğu yaşadı.
* 2003- Copa Libertadores'de turnuvanın en iyi golcüsü seçildi.
* 2005 - Real Betis ile Copa del Rey (İspanya Kral Kupası) şampiyonluğu
EreN
04.Ağustos.2006, 12:55
Aklınızda olsun Tristan gelebilir.
Not.
Lugano ile aynı takımdan Sao Paulo’lu oliviera :)
oliviera işi büyük ihtimalle bitti :)
ama uefaya bildirilmedi ne lugano ne oliviera.
mertcan1304
04.Ağustos.2006, 13:17
lugano uefa'ya bildirildi ilk macta oynayamayacak ama ikinci macta forma giyecek
EreN
04.Ağustos.2006, 13:22
lugano uefa'ya bildirildi ilk macta oynayamayacak ama ikinci macta forma giyecek
Hayır kardeşim :)
Takımı Belgelerini yollamadığı için bu mümkün değil
mertcan1304
04.Ağustos.2006, 13:25
ben yanlıs biliyorum o zaman çünkü bugünkü gazetelerde ilk macta libertadores kupası yüzünden oynayamayacak ama ikinci macta forma giyecek deniliyordu.
kaltuntas
04.Ağustos.2006, 15:38
Portsmouth'un Appiah ısrarı
İngiltere Premier Ligi takımlarından Portsmouth, Fenerbahçe'nin Ganalı futbolcusu Stephen Appiah'ı kadrosuna katmak için ısrarcı davranıyor.
The Times gazetesi, Portmouth'un transfer yapacak maddi gücü bulunduğunu, ancak takımın teknik direktörü Harry Redknapp'ın, istediği yıldız oyuncuları alamadığını yazdı.
Haberde, gelecek sezona hazırlayacağı takımı oluşturmak için 30 milyon sterlinlik transfer bütçesine sahip olan kulübün, Appiah ile ilgilenmeye devam ettiği belirtildi.
04.08.2006
Kaynak : AA
barahir
04.Ağustos.2006, 16:19
şimdi bişi derdim bu postmouth a ayıp olur takımın başında ben warım:D. alamazlar appiahı
eGowiCh
04.Ağustos.2006, 18:02
Transfermark.de (http://www.transfermarkt.de/vereine/00_m.php4?verein_id=36) sitesinde Fenerbahçe'nin kadrosuna Lugano ve Ricardo Oliveira'yı da yazmışlar.
ForsakeN
04.Ağustos.2006, 19:03
Aslında çoktan Luciano ve Anelka'nın takımdan gönderilip yerlerine Avrupa tecrübesi olan,solbek ve santrafor alınmalıydı ama işte malum Aziz Yıldırım başkanımızın başkanlık nazıyla uğraştık :( :mad:
zikko
04.Ağustos.2006, 19:06
Transfermark.de (http://www.transfermarkt.de/vereine/00_m.php4?verein_id=36) sitesinde Fenerbahçe'nin kadrosuna Lugano ve Ricardo Oliveira'yı da yazmışlar.
oranın herhangi bir geçerliliği yok. taraftar hazırlıyor zaten..
Nuri Şahin'i Fenerbahçe'de, Rivaldo'yu Galatasaray'da göstermişti zamanında. Sene başında da teknik direktörümüz Le Guen'di:)
GeNç KaRTaL
04.Ağustos.2006, 21:28
hani nerde oliveirayı göremedim
barahir
04.Ağustos.2006, 21:30
bende göremedim oliveira yı
Universal
04.Ağustos.2006, 21:37
O sitenin doğru yazdığına inanmıyorum ama şimdilik Fenerbahçe sadece Lugano'yu renklerine kattı ama Ricardo'nun Fenerbahçe'de oynamsını isterim inşallah Sao Poulo maçı kazanırsa şampiyon oyuncularımız olacak. ;)
barahir
04.Ağustos.2006, 21:39
walla bende istiyorum amerikanın barçasından savunmasını ve forvetini alıyoruz düşünsene:D
eGowiCh
04.Ağustos.2006, 21:53
Ricardo Oliveira da gündüz yazıyordu, ama şimdi yazmıyor nedense. Sanırım değiştirilmiş.
Ricardo Oliveira için Barça 16milyon€ önermiş Betis'e, kabul etmemiş Betis.
barahir
04.Ağustos.2006, 21:54
bizimkiler nasıl alıyolar bu adamı o zman 16 milyon € verebileceklerse gitsinler daha süperini alsınlar yaw
eGowiCh
04.Ağustos.2006, 22:01
Kiralık alacaklar.
SYLaR
05.Ağustos.2006, 00:37
bizimkiler nasıl alıyolar bu adamı o zman 16 milyon € verebileceklerse gitsinler daha süperini alsınlar yaw
bu birazda şeye benziyor mesela tuncaya galatasaray 16 miyon € verse fener kabul etmeyebilir ama başka takıma daha ucuz verebilir
Universal
05.Ağustos.2006, 01:26
Ricardo Oliveira için Barça 16milyon€ önermiş Betis'e, kabul etmemiş Betis.
Fiyat yüksek diye Barcelona kabul etmemeiş. Fenerbahçe kiralamaya çalışıyor bu oyuncu.
atlantis_fb
05.Ağustos.2006, 02:37
bende oliviera bitti die duydum ama hangi stede harlamıom...ii bi transfer olu fenerbahcemiz için...
m_o_11
05.Ağustos.2006, 02:48
oliviera sanırım için cok acele edilmiyor sanırım ve bir de anelka nın durumu kesinleşirse ve ii bi maddi getirisi olursa. luis fabianoyu da alıp gelecege yatırım yapmayı düşnüyorlar
e_mali
05.Ağustos.2006, 10:12
Lugano ile ilgili resmi bir aciklimi oldu mu?
eGowiCh
05.Ağustos.2006, 14:04
Hayır, resmi açıklama henüz olmadı.
EreN
05.Ağustos.2006, 16:46
Lugano ile ilgili resmi bir aciklimi oldu mu?
İnternet ortamında bir açıklama olmadı.
Ama Faruk Ilgaz Tesislerinde Yapılan bir düğünde yöneticilerimizden biri bizzat luganoyu aldıklarını ve bir g.amerikalı forvetle görüştüklerini söyledi.
YaNİ taraftarın tepkisini biraz kesmek için basına sızdırılmış resmi bilgi diyebiliriz
KaÇaK_1907
05.Ağustos.2006, 17:03
Transferkamrk'a inanmayın medyadaki haberlere göre transfer ediyorlar kafalarına göre...
Lugano bence bitti Oliveira'da gelirse kiralık gelecek zaten bonservisiyle almamız imkansız...
Luis Fabiano' gelirse de bence bizde yeniden canların önünde uzun yıllar var...
İnternet ortamında bir açıklama olmadı.
Ama Faruk Ilgaz Tesislerinde Yapılan bir düğünde yöneticilerimizden biri bizzat luganoyu aldıklarını ve bir g.amerikalı forvetle görüştüklerini söyledi.
YaNİ taraftarın tepkisini biraz kesmek için basına sızdırılmış resmi bilgi diyebiliriz
Bence bu da tamamiyle basının uydurması olabilir çünkü böyle aleni bir açıklama yapılsa bu haber fb tv ve fenerbahce.org'ta satır arasında da olsa verilirdi!
Kerim Kerimov
05.Ağustos.2006, 17:26
http://www.fenerbahce.com/haberler/19080.php
Bu kadar ayrıntılı haber veriliyorsa doğrudur, ben bu habere inandım. İnanmamak için biraz önyargılı olmak lazım.
KaÇaK_1907
05.Ağustos.2006, 17:49
http://www.fenerbahce.com/haberler/19080.php
Bu kadar ayrıntılı haber veriliyorsa doğrudur, ben bu habere inandım. İnanmamak için biraz önyargılı olmak lazım.
Lugano transferinin bittiğini bilmeyen kalmadı buna dayanarak basın sallayabilir...
kaltuntas
05.Ağustos.2006, 19:18
aslında çok indandırıcı sadece bu sitede değl daha birçok sitede bu haberlerden okudum neyse bakalım zaman ne olduğunu gösterecek.
atlantis_fb
05.Ağustos.2006, 21:47
yabancı bi sitede oliveira'nın betis'e döneceği yazıodu...
Universal
06.Ağustos.2006, 16:17
Yönetim, ayrılmak isteyen Anelka'yı kulübe çağırdı. "Dinamo'ya karşı iyi oynayıp bize turu getir. Sana yardımcı oluruz" dedi.
Fenerbahçe'de Nicolas Anelka ile ilgili belirsizlik sürüyor. Fenerbahçe yönetimi, sarı- lacivertli takımdan ayrılmak istediğini net bir dille ifade eden Fransız futbolcuyu ve menajerini kulübe çağırdı. Gitmek konusundaki ısrarını yönetimin yüzüne de söyleyen Anelka'ya kesin bir cevap verildi. Yöneticiler, Anelka'ya, "Ayrılma kararını bir kez daha düşün. Ama eğer çok ısrarlıysan bile bizi önce Şampiyonlar Ligi'ne taşı. Dinamo Kiev karşısında başarılı bir futbol ortaya koy. O zaman gitmene yardımcı oluruz" dediler.
YİNE KADROYA ALINMADI
Nicolas Anelka'yı İngiltere'nin Portsmouth takımı istiyor. Ve Portsmouth, Avrupa Kupaları'nda mücadele etmediği için Anelka'nın Dinamo Kiev maçında oynaması bir sorun teşkil etmiyor. İngilizler'in yaptığı teklif düşük olduğu için Fenerbahçe yönetimi bu transfere sıcak bakmıyor. Ancak yöneticiler, Şampiyonlar Ligi'ne kalırlarsa Anelka'ya gitmek konusunda yardımcı olmanın sözünü verdi. Öte yandan Nicolas Anelka, aynı Torshavn deplasmanındaki gibi dün akşam da teknik direktör Zico tarafından kadroya alınmadı.
eGowiCh
06.Ağustos.2006, 17:24
Golün yüzü İbrahimoviç
Kanarya, Juve'de forma giymek istemediğini açıklayan Zlatan İbrahimoviç ile 1 yıl için 3.5 milyon Euro'ya anlaştı
Zlatan İbrahimoviç F.Bahçe yolunda. 100. yılına yakışır bir kadro kurmaya çalışan ve bu konuda dünyaca ünlü starlarını gündemine alan Kanarya, sonunda muradına eriyor. Sarı-lacivertliler, şike nedeniyle 2. lig'e düşürülen Juventus'un golcüsü Zlatan İbrahimoviç'le anlaştı. Daha önce teklif götürülen İsveçli oyuncuyla, gizli gizli yapılan pazarlıklar sonunda, her konuda kesin anlaşma sağlandığı öğrenildi. F.Bahçe Kulübü 1 yıllığına kiralanacak olan İbrahimoviç'e 3.5 milyon Euro ödenecek
Ayrılacağını söyledi
Bu hafta içinde transferi bitmesi beklenen İbrahimoviç'in açıklamaları da, F.Bahçe'ye gelmesini destekler doğrultuda. Kulübü hakkındaki şike olayları nedeniyle yeni sezon hazırlıklarına katılmayan İbrahimoviç "Bir daha Juventus forması giymek istemiyorum. Takımla seyahatlere gitmeyi de düşünmüyorum" dedi. Bunların ardından Juventus'un ceza vereceği golcü oyuncudan umudu kestiği ve para kazanmayı düşündüğü öğrenildi
Yeni yabancı
F.Bahçe yönetimi, İbrahimoviç'in ardından bir yabancı daha alıp transferi noktalamayı düşünüyor. Planlarını Nicolas Anelka'nın üzerine kuran sarı-lacivertliler, Fransız futbolcuyu Şampiyonlar Ligi'ne kalmaları halinde ve iyi bir teklif olması durumunda satacak Anelka'nın gönderilmesiyle açılan yabancı kontenjanını da sol bek veya orta sahaya kaliteli bir isim alarak dolduracak.
Kaynak : Vatan
nekop
06.Ağustos.2006, 18:09
ibrahimoviç ve fener imkansız ve ötesi...
eGowiCh
06.Ağustos.2006, 18:43
İmzayı atıp formayı giyip Şükrü Saraçoğlu'nda top sektirirse ne yapacaksın? Bu kadar iddialı konuşmamak gerek!
Impossible is nothing ;;)
mertcan1304
06.Ağustos.2006, 18:45
bence biraz zor ama transfer gerceklesirsede cok büyük olay olur
ozgrkc
06.Ağustos.2006, 19:24
zamanın da ortega olsun... hooijdonk olsun... alex olsun... anelka olsun hepssi için imkansız, rüya tabirleri kullanıyordu ama parasını verince gelmicek adam yok... Zlatan çok zor gibi gözükse de hiç bişi belli olmaz.
kaltuntas
06.Ağustos.2006, 22:12
anelka içinde öyle diyorlarda hatta anelka sayesinde 50 ytl ( o zaman 50 milyon) kazandım bu transfer içinde bi iddia yaparım artık nede olsa para kaybedecek insan coook.:D:D:D
mertcan1304
06.Ağustos.2006, 22:15
ibrahimovic ayrılmak istediğini söylemişti ama onu su anda milan,inter gibi klüpler istiyor ve o klüpler isterken bize geleceğini sanmıyorum
fenerbahce_1907
07.Ağustos.2006, 03:32
fenerbahce ibrahimovic'i alırsa büyük sükse yaratmıs olur
m_o_11
07.Ağustos.2006, 03:42
gercekten cok ii olur ibo bizim için. bu arada beyler sinan engin, anelka dçkiev macından sonra gidiyor dedi. cok asırı iddialı bi şekilde. kesin gitcek dedi. nerden duyduysa artık
fenerbahce_1907
07.Ağustos.2006, 03:44
anelkanın gideceği kesin zaten alrlarsa ibo'yu onun yerine alcaklar
eGowiCh
07.Ağustos.2006, 03:55
Anelka gitsin, yerine iyi bir santrafor gelsin (Ibrahimovic veya Ricardo Oliveira, ama tabi ki isteriz ki Zlatan gelsin). Lugano zaten %100 bitti. Son yabancı hakkımız da defansın sağına veya soluna kullanılsın. Solda Ümit var, sağ daha önemli bence. Kadro şöyle olursa harika olur :
-----------Volkan-------------
? - Önder - Lugano - Ümit Özat / ?
Appiah - Mehmet Aurelio - Tümer
-------------Alex--------------
-----Ibrahimovic - Tuncay------
fenerbahce_1907
07.Ağustos.2006, 04:06
yaptığın kadro olursa fenerbahce avrupada kesin basarı yakalr
kaltuntas
07.Ağustos.2006, 11:10
inşallah ibrahimovic olur çünkü çoğu fb li ( bende) büyük bir oyuncunun gelmesini bekliyor.eğer bu olursa o zaman avrupadan umutlarımz bir kat daha artmış olacak.hem birde zico da ki bu inanc da bunu pekiştiriyor.
m_o_11
07.Ağustos.2006, 13:13
beyler defans ta yine ümit ve serkan oynıycaksa bu iş olmas. egowich bile dolduramamıs oraları. carlos işini becerebilseydi fenerbahce. cok rahatlardık. ama bu takım da cokii olur
e_mali
07.Ağustos.2006, 13:32
Artık Anelka'nın gitmesi sart oldu. Boyle gideyim gitmeyeyim nazını hic sevmem. Kac para veriyorlarsa gitsin, en azından semih daha istekli, murat hacıoğlu daha hırslı...
Universal
07.Ağustos.2006, 13:34
Anelka'ya verilen şans Murat Hacıoğluna verilseydi bugun Türk futbolu iyi bir oyuncu kazanırdı ama Hacıoğlu Fenerbahçe için faydalı işler yapacak.
e_mali
07.Ağustos.2006, 13:36
Oliviera icin cok iyi seyler soyleniyor, bakalım insallah hayırlı olur..
kerkenez85
07.Ağustos.2006, 15:44
beyler defans ta yine ümit ve serkan oynıycaksa bu iş olmas. egowich bile dolduramamıs oraları. carlos işini becerebilseydi fenerbahce. cok rahatlardık. ama bu takım da cokii olur
aynen katılıyorum.ümit ve serkan bek oynayacak futbolcular değil.serkan orta saha oyuncusu.ümit bence libero oynar ama faydalı olamaz.fenere mevkiinde özel yetenekleri olan futbolcular lazım.yoksa luciano, ümit özat, semih gibi oyuncular Türkiye de çok var.
eGowiCh
07.Ağustos.2006, 16:53
Ricardo Oliveira 37 maçta 22 gol atmış, Betis'in en skorer oyuncusuydu sakatlanmadan önce. Şampiyonlar Ligi Chelsea maçında da 1 gol attı, ikinci maçta 24. dakikada Ricardo Carvalho ile çarpıştı ve sakatlandı. 6 ay sahalardan uzak kaldı. Kendine gelsin diye Sao Paulo'ya gönderildi. Şu an iyi durumda. Gelirse bomba olur. 26 yaşında, önünde uzun seneler var. Anelka'dan çok daha faydalı olur. Eski formunu da yakalar.
Burak Duran
07.Ağustos.2006, 17:05
valla oliviera yı bilmem de ibrahimoviç gelmez yaw.
fenerbahce_1907
07.Ağustos.2006, 17:39
valla oliviera yı bilmem de ibrahimoviç gelmez yaw.
bence gelebilir çünkü ibrahimovic'i inter ve milan istiyor juventusda ibrahimovici iki ezeli rakibine satmak istemez bu yüzden fenere gelebilir
dnz498
07.Ağustos.2006, 19:19
Fener'den İbrahimoviç açıklaması
07 Ağustos 2006 17:40
F.Bahçe'den, İtalya'da küme düşen Juventus'un golcü futbolcusu Zlatan İbrahimoviç ile ilgili olarak ileri sürülen transfer haberlerine açıklama geldi...
Fenerbahçe Kulübü, Juventus'ta forma giyen İsveçli oyuncu Zlatan İbrahimoviç ile ilgilenmediğini açıkladı.
Konuyla ilgili sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, Juventus'ta forma giyen İsveçli oyuncu İbrahimoviç'in 1 yıllığına kiralanacağı haberlerini yalanlayarak, "Kulübümüz adı geçen oyuncunun transferi ya da kiralaması konusunda herhangi bir çalışmada bulunmadığı gibi bu oyuncuyla ilgilenmemektedir" denildi
fenerbahce_1907
07.Ağustos.2006, 19:23
Fener'den İbrahimoviç açıklaması
07 Ağustos 2006 17:40
F.Bahçe'den, İtalya'da küme düşen Juventus'un golcü futbolcusu Zlatan İbrahimoviç ile ilgili olarak ileri sürülen transfer haberlerine açıklama geldi...
Fenerbahçe Kulübü, Juventus'ta forma giyen İsveçli oyuncu Zlatan İbrahimoviç ile ilgilenmediğini açıkladı.
Konuyla ilgili sarı-lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, Juventus'ta forma giyen İsveçli oyuncu İbrahimoviç'in 1 yıllığına kiralanacağı haberlerini yalanlayarak, "Kulübümüz adı geçen oyuncunun transferi ya da kiralaması konusunda herhangi bir çalışmada bulunmadığı gibi bu oyuncuyla ilgilenmemektedir" denildi
fenerbahce böle dediğine gire ibo'yu kesin alcak cünkü ne zaman bi oyuncuya ilgilenmiyoruz deseler o oyuncuyu alıyorlar :)
eGowiCh
07.Ağustos.2006, 19:41
Ibrahimovic'in Juve'den yılda 6.5M € maaş aldığını da yazmış Fenerbahçe Resmi Sitesi ;;)
İyi ki Roberto Carlos'u Almadık
http://img424.imageshack.us/img424/1705/74b3a3bd52tw2.jpg
http://img424.imageshack.us/img424/3416/34feaf467cna4.jpg
http://img326.imageshack.us/img326/3792/7ca13ff214sd2.jpg
http://img490.imageshack.us/img490/7591/4e612fe37fow1.jpg
http://img424.imageshack.us/img424/7026/af39d1095bzr3.jpg
http://img490.imageshack.us/img490/1549/2913936836cf4.jpg
http://img326.imageshack.us/img326/4474/65ca4c4482tw4.jpg
Lugano suskunluğunu bozdu ve Fenerbahçeye gelmek için gün sayıyorum dedi. Ailesinin geleceği için iyi bir tercih yaptığını belitrten Lugano 17 Ağustos'a Türkiye'de olacağını söyledi.
Lig TV
tinerER
08.Ağustos.2006, 01:03
Yaşlı futbolcu böle oluo işte :D
fenerbahce_1907
08.Ağustos.2006, 02:41
yaslı futbolcu işte yorulmus hemen
eGowiCh
08.Ağustos.2006, 03:51
Geliyoruz
Sao Paulo'nun Uruguaylı yıldızı, "Libertadores Kupası'nda final maçını oynadıktan sonra kulübümden ayrılacağım. En geç 10 gün sonra F.Bahçe için İstanbul'da olacağım. Ricardo Oliveira da benimle birlikte geliyor" dedi
Final için tutuluyor
Fenerbahçe'nin daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Diego Lugano, gazeteniz Fotomaç aracılığı ile sarı-lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi: "En geç 10 gün sonra Oliveira ile birlikte İstanbul'dayız..." Büyük Fenerbahçe taraftarı ile buluşmak için sabırsızlandığını vurgulayan Lugano şunları söyledi: "Kulübüm Sao Paulo, Libertadores Kupası maçları nedeniyle beni bırakmıyor. 9-16 Ağustos'ta bu kupada final karşılaşmalarına çıkacağız. Ardından kulübümle hemen yollarımı ayıracağım.
Brezilya basınında
Benimle birlikte Ricardo Oliveira da gelecek. Şu an bu transfer için arada küçük pürüzler varmış. Ama Oliveira da çok büyük bir aksilik olmazsa benimle birlikte Fenerbahçeli olacak." Öte yandan Brezilya'nın önemli gazetelerinden Esportivo ve El Globo, "Diego Lugano, 4 milyon dolara Fenerbahçe'ye gidiyor" haberine yer verdi. Bu arada sarı-lacivertlilerin, Oliveira'nın transferini gerçekleştirememesi durumunda Sevilla'nın süper Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano'ya imza attıracakları belirtildi.
Rövanşta oynayabilir
Lugano'nun Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetimin, Lugano'yu Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında (23 Ağustos'ta) Dinamo Kiev'e karşı oynatabilmek için Uruguaylı oyuncunun ismini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiği iddia edildi.