Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri

Pages : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

ForsakeN
08.Ağustos.2006, 12:50
Geliyoruz

Sao Paulo'nun Uruguaylı yıldızı, "Libertadores Kupası'nda final maçını oynadıktan sonra kulübümden ayrılacağım. En geç 10 gün sonra F.Bahçe için İstanbul'da olacağım. Ricardo Oliveira da benimle birlikte geliyor" dedi

Final için tutuluyor
Fenerbahçe'nin daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Diego Lugano, gazeteniz Fotomaç aracılığı ile sarı-lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi: "En geç 10 gün sonra Oliveira ile birlikte İstanbul'dayız..." Büyük Fenerbahçe taraftarı ile buluşmak için sabırsızlandığını vurgulayan Lugano şunları söyledi: "Kulübüm Sao Paulo, Libertadores Kupası maçları nedeniyle beni bırakmıyor. 9-16 Ağustos'ta bu kupada final karşılaşmalarına çıkacağız. Ardından kulübümle hemen yollarımı ayıracağım.

Brezilya basınında
Benimle birlikte Ricardo Oliveira da gelecek. Şu an bu transfer için arada küçük pürüzler varmış. Ama Oliveira da çok büyük bir aksilik olmazsa benimle birlikte Fenerbahçeli olacak." Öte yandan Brezilya'nın önemli gazetelerinden Esportivo ve El Globo, "Diego Lugano, 4 milyon dolara Fenerbahçe'ye gidiyor" haberine yer verdi. Bu arada sarı-lacivertlilerin, Oliveira'nın transferini gerçekleştirememesi durumunda Sevilla'nın süper Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano'ya imza attıracakları belirtildi.

Rövanşta oynayabilir
Lugano'nun Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetimin, Lugano'yu Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında (23 Ağustos'ta) Dinamo Kiev'e karşı oynatabilmek için Uruguaylı oyuncunun ismini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiği iddia edildi.

İkisi de gelirse Fenerbahçe'nin tek sorunlu bölgesi sol bek olur.

ozgrkc
08.Ağustos.2006, 13:00
Bi soru sorcam... Anelka giderse ki gitmeli... İsteksiz bi Anelka hiç bişi yapamaz... sizce bu takıma sol bek mi? yoksa anelka gibi bi santrafor mu almalı? 3.şık olarak sağ bek?

ForsakeN
08.Ağustos.2006, 13:11
Bi soru sorcam... Anelka giderse ki gitmeli... İsteksiz bi Anelka hiç bişi yapamaz... sizce bu takıma sol bek mi? yoksa anelka gibi bi santrafor mu almalı? 3.şık olarak sağ bek?

Bence solbek alınmalı.Çünkü Anelka'nın bölgesine zaten Oliveira geliyor.Sağ bek de hem Ümit hem Önder oynayabilir.Solbek te ise Ümit oynayamıyor.

eGowiCh
08.Ağustos.2006, 16:14
Lugano tam isabet

Alex, Nobre, Luciano, Appiah ve Anelka gibi yıldızların transferinde pay sahibi olan Hakan Bilal Kutlualp, "Dostlar alışverişte görsün diye transfer yapılmaz" dedi.

Fenerbahçe’nin eski Asbaşkanı Hakan Bilal Kutlualp, yönetimin transfer politikasına destek vererek, taraftarı sabırlı olmaya çağırdı. Alex, Nobre, Luciano, Appiah ve Anelka gibi yıldızların transferinde pay sahibi olan Kutlualp, "Dostlar alışverişte görsün diye transfer yapılmaz. Yönetim kesinlikle doğru yolda. Kılı kırk yarıyorlardır. Yoksa şu anda 3 liralık malı 10 liraya almak istersen, 5 oyuncu bile alırsın" diye konuştu.

En iyi stoper

Lugano’nun dünyanın en iyi stoperi olduğunu iddia eden Kutlualp, son 4 yıldaki transferlerin meyvalarını verdiğini belirterek, şöyle konuştu: "Eğer Christoph Daum’u ikna edebilseydik, Lugano geçen yıl gelebilirdi. Bence Lugano önümüzdeki yıldan itibaren ortaya koyacağı performans ile taliplerini artırır. Taraftar olarak bize düşen sabırlı olmak. Yönetimin üzerinde bazılarının beklediği baskıyı kurmamalıyız."

Maçtan 3 saat önce alınan oyuncular hatırladığına işaret eden Kutlualp, "Çok iyi bir oyuncuyu Ağustos’ta alamıyorsan, Ocak’ta alırsın. Pazarlıkların uzun sürmesi mali disiplinle ilgili. 100. yılda bize gelip de bizde sönecek yıldız transferini yapmak yanlıştır. Bizde yıldız olmaya devam edecek veya bize geldikten sonra yıldız olacak futbolcu alınmalı. Bu bağlamda Roberto Carlos’un olmaması Fenerbahçe için daha hayırlıdır" dedi.

Zico, Rijkaard gibi

Zico’nun gelişinin Rijkaard’a benzediğine değinen Kutlualp, Barcelona’nın hocasının da eski ünlü bir oyuncu olduğunu ancak göreve başlarken bazılarının dudak büktüğünü hatırlatarak, "Camia için 100. yıl ne kadar önemli ise, 101 ve sonraki yıllar da önemlidir. 3 milyona alınacak bir futbolcuya 7 milyon vererek, ileri yılları zora sokmak doğru olmaz. Transfer döneminin Dünya Kupası’na denk gelişini de gözardı etmemeliyiz" diye konuştu.

Kaynak : Hürriyet

Sekopej
08.Ağustos.2006, 16:29
H. Bilal Kutlualp'in böyle bir açıklama yapması iyi olmuş. Önce Ali Şen, şimdi Kutlualp yönetime destek veriyorlar. Saran da yakında bir açıklama yapıp 100yılda başarı için yönetime gereken desteği veririm derse camiada birlik sağlanmış olur yönetim daha rahat çalışır....

koray_capello
08.Ağustos.2006, 16:56
Lugano’nun dünyanın en iyi stoperi olduğunu iddia eden Kutlualp

dünyanın en iyi:eek:

Del Piero_10
08.Ağustos.2006, 21:44
hakikatn böyle bir iddia varmı?

Laz_Asker_61
08.Ağustos.2006, 22:05
adam koymuş iddiasını

fenerbahce_1907
08.Ağustos.2006, 22:09
su anda dünyanın en iyi stoperi deil bence ama ilerleyen snelerde kendini dahada geliştirip dünyanın en iyilerinden bir olabilir

eGowiCh
08.Ağustos.2006, 23:04
Daha önünde uzun seneler var. Dünyanın en iyi stoperi Cannavaro bence. Daha sonra da Terry, Nesta, Rio Ferdinand gelir. Bu isimler yaşlı, Cannavaro 33 yaşında. Lugano ise 26. 7 yıl sonra en iyi olabilir, neden olmasın.

KaÇaK_1907
08.Ağustos.2006, 23:17
Geliyoruz

Sao Paulo'nun Uruguaylı yıldızı, "Libertadores Kupası'nda final maçını oynadıktan sonra kulübümden ayrılacağım. En geç 10 gün sonra F.Bahçe için İstanbul'da olacağım. Ricardo Oliveira da benimle birlikte geliyor" dedi

Final için tutuluyor
Fenerbahçe'nin daha önce her konuda anlaşmaya vardığı Diego Lugano, gazeteniz Fotomaç aracılığı ile sarı-lacivertli taraftarlara müjdeyi verdi: "En geç 10 gün sonra Oliveira ile birlikte İstanbul'dayız..." Büyük Fenerbahçe taraftarı ile buluşmak için sabırsızlandığını vurgulayan Lugano şunları söyledi: "Kulübüm Sao Paulo, Libertadores Kupası maçları nedeniyle beni bırakmıyor. 9-16 Ağustos'ta bu kupada final karşılaşmalarına çıkacağız. Ardından kulübümle hemen yollarımı ayıracağım.

Brezilya basınında
Benimle birlikte Ricardo Oliveira da gelecek. Şu an bu transfer için arada küçük pürüzler varmış. Ama Oliveira da çok büyük bir aksilik olmazsa benimle birlikte Fenerbahçeli olacak." Öte yandan Brezilya'nın önemli gazetelerinden Esportivo ve El Globo, "Diego Lugano, 4 milyon dolara Fenerbahçe'ye gidiyor" haberine yer verdi. Bu arada sarı-lacivertlilerin, Oliveira'nın transferini gerçekleştirememesi durumunda Sevilla'nın süper Brezilyalı golcüsü Luis Fabiano'ya imza attıracakları belirtildi.

Rövanşta oynayabilir
Lugano'nun Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetimin, Lugano'yu Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında (23 Ağustos'ta) Dinamo Kiev'e karşı oynatabilmek için Uruguaylı oyuncunun ismini Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdiği iddia edildi.

Bu haberin Türkiye kaynağı nedir acaba?

Laz_Asker_61
08.Ağustos.2006, 23:18
o zamana kadar fenerde dururmu orası da malum

Neron_FB
09.Ağustos.2006, 00:18
Fenerin resmi sitesi lugano ve oliviera haberlerini yalanlamadı di mi??

megadethh
09.Ağustos.2006, 01:56
****.com da lugano imzaladi yaziyodu ama ricardo için bisey görmedim ben

eGowiCh
09.Ağustos.2006, 03:27
’Fener Tevez’i istiyor’ iddiası

Brezilya’nın Corinthians Kulübü’nün sportif direktörü Kia Joorabchian, Arjantinli forvet oyuncuları Carlos Tevez’in takımdan ayrılacağını açıkladı.

Joorabchian, 22 Temmuz’da bir grup taraftar tarafından tartaklanması nedeniyle takımdan ayrılma kararı alan Tevez’e F.Bahçe ve birçok Avrupa takımının talip olduğunu iddia etti. Öte yandan Fenerbahçe’nin yeni transferi Lugano, Sao Paulo’nun 16 Ağustos’ta Internacional ile yapacağı Libertadores Kupası final maçından hemen sonra İstanbul’a getirilecek. Lugano, sarı lacivertli yönetimin girişimleri sonucunda, Uruguay Milli Takımı’nın 19 Ağustos’ta Mısır ile oynayacağı özel maçın kadrosundan çıkarıldı. Sarı lacivertlilerin Lugano’nun takım arkadaşı Ricardo Oliveira ve kulübüyle her konuda anlaştığı ve golcü oyuncunun Lugano ile birlikte İstanbul’a geleceği kaydedildi.

---
Anelka gidecek, 3 kontenjan var;

1. Lugano
2. Ricardo Oliveira
3. Tevez

olacak bu habere göre. Tevez ve Ricardo Oliveira coşar forvette, fakat Tuncay veya Tümer'e yazık olur, zira yedek kalmak zorunda kalır bir tanesi.

kavara
09.Ağustos.2006, 04:45
arkadaşlar inanmayın corintihans tevez e 120 milyon avro istiyor idi 3 ay önce

eGowiCh
09.Ağustos.2006, 04:56
Yapma gözünü seveyim. Ronaldinho'nun fiyatı 70 milyon avro. Tevez, Ronaldinho'dan daha mı pahalı? :)

kavara
09.Ağustos.2006, 05:08
abi bunu eurosport u izlerken duydum
chelsea nin tevez i ısrarla istedigi sıralar sheva yı almadan önce yani
corintihans baskanı nın böle bir acıklaması varmışş
onların yalancısıuyım
ben kimim ki iddaa edeyim tevez ronaldinhodan daha iyi diye..
ama kendini gelistirirse bu yetenekle 1 numara olur.

fenerbahce_1907
09.Ağustos.2006, 05:11
ama şimdi corinthians tevez'i satmak istiyor cünkü tevez tkımda huzursuzluk cıkarıyor bu yüzdende gelme ihtimali var

Jesus_FB
09.Ağustos.2006, 16:30
tevez gelmez arkadaşlar yapmayın ya

fmsmyrna
09.Ağustos.2006, 18:42
tevez fenere gelmez bu yaşta böyle bi yıldız oyuncu chelsea alamadı adamı biz mi alcaz

dnz498
09.Ağustos.2006, 18:46
gündemdekiler gidip yeni isimler çıkmayınca herkes saçmalamaya başladı

thewitchking
09.Ağustos.2006, 22:41
tevez gelmez gerçi fenerbahçe büyük transferler yapmış bi kulüp ama sanmam tevez gelmez

atlantis_fb
09.Ağustos.2006, 22:56
tevez gelmez gerçi fenerbahçe büyük transferler yapmış bi kulüp ama sanmam tevez gelmez

Fenerbahce imkansız ların kulübüdr zaten gelmez die bişi yok gelebilir ama ben de sanmıyorum chelsa bile alamamış yani...

bu arada yenisin heralde foruma hoşgeldin...

fenerbahce_1907
10.Ağustos.2006, 03:09
chelsea'nın alamayısının arkasındaki neden chelsea'nın cok zengin bir klüp olması bu yüzden tüm takımlar oyuncularına chelsea'dan teklif geldimi değerinin 3-4 katı üstünden fiyat belirliyorlar bu yüzdende chelsea alamadı tevez'i

e_mali
10.Ağustos.2006, 10:11
Tevez bildigim kadarı ile satış listesine konmustu. Cok problemli bir futbolcu, gelmesine gelirde bi ise yarar mı bilmiyorum. Gercek hayat FM deki gibi değil maalesef. Tevez i al 50 gol atsın olayı değil bu. Çok sorunlu bir futbolcu Tevez, gereğinden fazla değer goruyor. Eger cok iyi topçu olsa arjantin milli takımında ilk 11 çıkardı.
Son nokta. Anelka gitsin de kim gelirse gelsin. Tevez de olur Hakan Şükür de. (Düşnün yani o kadar istiyorum gitmesini :) )

shawnodese
10.Ağustos.2006, 11:27
chelsea'nın alamayısının arkasındaki neden chelsea'nın cok zengin bir klüp olması bu yüzden tüm takımlar oyuncularına chelsea'dan teklif geldimi değerinin 3-4 katı üstünden fiyat belirliyorlar bu yüzdende chelsea alamadı tevez'i

Corinthias ın sahibi Abramoviç in iş ortağı. Chelsea istese Tevez i alabilirdi.

thewitchking
10.Ağustos.2006, 11:37
Tevez bildigim kadarı ile satış listesine konmustu. Cok problemli bir futbolcu, gelmesine gelirde bi ise yarar mı bilmiyorum. Gercek hayat FM deki gibi değil maalesef. Tevez i al 50 gol atsın olayı değil bu. Çok sorunlu bir futbolcu Tevez, gereğinden fazla değer goruyor. Eger cok iyi topçu olsa arjantin milli takımında ilk 11 çıkardı.
Son nokta. Anelka gitsin de kim gelirse gelsin. Tevez de olur Hakan Şükür de. (Düşnün yani o kadar istiyorum gitmesini :) )

tevez senin dediğin gibi iyi bi futbolcu olmasa amerika da iki sene üstüste amerikanın en iyi topcusu seçilmezdi.

Fenerbahce imkansız ların kulübüdr zaten gelmez die bişi yok gelebilir ama ben de sanmıyorum chelsa bile alamamış yani...

bu arada yenisin heralde foruma hoşgeldin...

sağol dostum

e_mali
10.Ağustos.2006, 12:05
ben kotu futbolcu mu demisim? İyi oku problemli futbolcu demisim.

IcedEarth
10.Ağustos.2006, 12:05
belki ilgilenilio olabilir ama sadece ilgilenmekle kalır alamazsınız peşinde o kadar klüp var hem zaten çok iyi olmayan takım ruhu tevez gelirse iyice çöker

EreN
10.Ağustos.2006, 14:35
anelka gitsinde forvete beni bile alabilirler

Silent Island
10.Ağustos.2006, 14:38
abi anelka gitsin bizim bakkal ramazan gelsin daha iyidir.en azından elinden geleni yaptı deriz hem de anelka kadar para almaz verirsin eline aylık 600 milyonu adam anelka kadar faydalı olur.ayrıca yabancı kontenjanını doldurmaz.

EreN
10.Ağustos.2006, 15:28
Transfer yapmak dünyanın en kolay şeyi, dünyadaki bütün takımlar transfer yapıyor...

Ama tabi futbol bilgisinden mahrum olanlar gel dediğimizin geldiğini sanıyorlar...Ve bence transfer için sürekli yönetimi suclayanlar 10 koyunu şurdan şuraya güdemezler, mazallah yönetici olsalar Heinz, Ailton gibi adamları getirir, sonrada gitsin diye üste para verirler....

Şimdi lütfen şunları tek tek inceleyin ve sonra cevap verin;

1) Dünyada Fenerbahce takımında oynayacak kalitede kaç oyuncu var ??
Bu forumda Aurelio begenmeyen var, Luciano begenmeyen var..Transferde adı gecen Roberto Carlos, Crespo, Fatih Tekke, Ibrahimovic gibi isimlere dudak bükenler var...

Anlaşıldıgı söylenen Lugano ve Oliveira'yı begenmeyenler, "ala ala bunlarımı aldık" diye somurtanlar var...

O zaman ben söyliyeyim size, dünya üzerinde Fenerbahce formasını taşıyabilecek 20 santrfor, 20 solbek, 20 orta saha beyni, 20 kaleci ve 20 defans göbeği bulamazsınız...Hadi diyelim 30 olsun...

Dünyada en az bulunan mevkiler malum sol kanat, santrfor, ve beyin görevi görecek lider oyuncu (en az bulunan belki bu)...

Defans ve önlibero nispeten daha rahat bulunuyor, ama onlarında iyisi az bulunuyo... Mesela hem hava toplarına hakim, hem fizigine ragmen araya atılan toplara koşabilen, süratli, hemde defanstan oyun kuracak kadar teknik bir stoper derseniz belki 10 tane çıkmaz...

Peki ileri geri koşan, kondisyonlu, adam kacırmayan, güzel ortalar kesen kac sol bek var ??? 10 varmı ???

Peki hava toplarına hakim, pres yapan, yakaladıgı pozisyonu affetmeyen kac forvet var ??? 10 varmı ??

2) Bu adamların kacını alacak paramız var, zenginlikte dünyada kacıncıyız ??

Öyle ya, her mevkide toplasan 20'şer adam çıkmıyor...Peki bizden çok zengin, boy ölçüşemeyeceğimiz kaç kulüp var Avrupada ? Bir bakalım mesela...

1) Chelsea
2) ManU
3) Arsenal
4) Barca
5) Real Madrid
6) İnter
7) Juve
8) Milan
9) Bayern Munich

Bir kere bu 9 takım birini istiyorsa onu almayı unutun...Normali bu...

Peki en az bizim kadar para verebileceklerden devam edelim ;

1) Liverpool
2) Tottenham
3) Newcastle
4) Valencia
5) Atletico Madrid
6) Sevilla
7) Betis
8) Deportivo
9) Villareal
10) Lyon
11) Marsilya
12) PSG
13) Ajax
14) PSV
15) Olympiakos
16) Panathinaikos
17) Schalke
18) Werder Bremen
19) Hamburg
20) Roma
21) Lazio
22) Fiorentina
23) CSKA Moskova
24) Shaktar Donetsk

Aklıma ilk gelenler bunlar, ki bir cogu bize göre daha zengin...Dikkat ederseniz oldukca secici davrandım, İtlalya, İspanya ve İngilterede gülüp gececeğimiz bir çok takımın ne transferlere aslında neler harcadıgını hepimiz biliyoruz...

3) Paylaşım nasıl gerçekleşiyor ?

O ilk listedeki 9 takım var ya, onlar 2 şer 2 ser alıyor, Sheva çıkıyor, İnzaghi giriyor, Kaka çıkıyor Rui Costa giriyor, Drogba çıkyor Crespo giriyor, Raul çıkıyor, Robinho giriyor....

Yani o 9 takım her mevkinin en iyi en az 15 adamını barındırıyor....Onları almaya paramız zaten yetmez...

Geriye kalıyor her mevki için toplam 5 adam...İşte o 5 adamı ikinci listeye ekleyeceğiniz FENERBAHCEMİZ ile birlikte en az 25 takım paylaşıyor....(Mesela Brezilyalı defans Alex'in PSV'de oynuyor olması)

4) Bu 5 adamın kaçı Türkiye'ye gelmek istiyor ?

Yaşam kalitesi olarak Avrupadaki daha gelişmiş ülkeler yerine gelip Türkiyede yaşamak için o insanları ikna etmek kolay değildir...

Bu konuda Allah'tan İstanbulun çok güzel olması gibi bir avantajımız var, yoksa Trabzonspor bizim iki mislimiz kadar zengin olsa yarımız kadar transfer yapamaz...Hele Sivasspor, Kayserispor, Mardinspor gibi güzel Anadolumuzun takımları 150 milyon dolar verseler Ronaldihno'yu getiremezler....

Yani lig kalitesi ve ülkedeki yaşam düzeyi açısından dezavantajlıyız...

5) Biz FENERBAHCE olarak ne durumdayız ?
Biz bu kıtlıkta beyin görevi gören Alex gibi bir adamla o eksigi, kapatmışız...

Ön liberolarımız yeterli...Orta sahamız bir şeye benzedi...Kaleci sıkıntımız yok...

Şu anda özellikle kanatlar, defansın göbeği ve santrfor sıkıntımız var, yani çok çok iyi bir takım olmak için 5 adam ihtiyac var (iki kanat, iki defans göbek, bir forvet)

Lugano ile elde var bir...Luciano takım girince bence defans göbegi hallolacaktır...Oliveira gelirsede partneri Tuncay olacak ve bence o bölgede de gayet iyi olcagız...

Geriye kalıyor kanatlar....Bence sola iyi bir adam alır isek, sağ tarafta Ümit, Önder gibi adamlar o eksiği kapatabilir...

Yani işlem tamam olur...

Bu bir başlangıc takımı olacak ve upgrade (yani daha iyisi ile değiştirme) yöntemiyle güzel ve güneşli günleri göreceğiz...

eGowiCh
10.Ağustos.2006, 16:14
Ben şu an yönetim ve Zico yerinde olsam Anelka'yı gönderip, 3 boşluğa Lugano, R.Oliveira (veya aynı kalitede bir forvet - Tevez gibi) ve iyi bir sol bek alırım.

Kadroyu da şöyle kurarım:

Önder - Lugano - Ümit - ? (Sol bek)
Appiah - Aurelio - Tümer
----------Alex---------
Tuncay - R.Oliveira

Ümit sol bek değil, stoperdir. Onu göbeğe çekip, yerine iyi bir sol bek alırım. Önder'i saha çekerim, Serkan'la bu iş olmaz. Luciano ve Can da iyi yedek olurlar.

Cengo
10.Ağustos.2006, 16:50
-------------- R. Oliviera --------------------
-------------------------- Anelka -----------

------------------ Alex ---------------------

------- Tümer ----------------- Appiah ------
------------------- Aurelio ------------------

xxxxx ------ Lugano ---- Önder -------- Ümit
------------------ Volkan ------------------

o xxxx yerine öyle biri gelmeli ki çok hızlı, çok güçlü, çok iyi bir orta kesicisi, kademesi iyi bir ofansif sol bek olmalı.Aslında Ümit'in yerine de Dani Alves çok iyi giderdi..

eGowiCh
10.Ağustos.2006, 17:42
Anelka mı? Anelka ile başarı gelmez. Ümit de sağda oynayamaz. Önder'i sağa çek, Ümit göbekte oynasın, daha iyi olur.

Sekopej
10.Ağustos.2006, 17:50
Ümit'i göbekte düşünemiyorum. Tamam elinden geleni yapıyor ama stoper olarak asla kullanılmamalı bence. Geçmiş zamanda yaptıklarını hala unutmadım.
Onun asıl mevkisi libero ama artık kullanılmadığı için değişik bölgelerde oynuyor. Bence de sağ kanatta faydalı olabilir...

eGowiCh
10.Ağustos.2006, 18:11
Sağda oynayamaz, zira orta açamıyor. Göbekte Lugano ile coşar. Kafa toplarını keserler çok iyi bir şekilde.

Sekopej
10.Ağustos.2006, 18:13
Solda oynadığından daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Ama göbekte yavaş kalıyor ve oynadığı zamanları da hatırlıyorum çok hata yapıyor. Bir Barcelona maçı vardı hiç unutmam geri pas verirken rüştüye, o kadar yavaş vurduki topa saviola topu alıp çok kolay bir gol atmıştı...

eGowiCh
10.Ağustos.2006, 18:33
O günler eskide kaldı, artık tecrübe kazandı, aynı hataları yapmaz. Göbekte dünkü maçta Can ve Önder'in açıklarını kapattı, çok beğendim kaptanı.

ForsakeN
10.Ağustos.2006, 19:45
Evet Önder'le Can'ın hatalarını kapattığına katılıyorum ama Ümit'in göbekte oynaması gerektiği düşüncene katılmıyorum.Ümit'in hem fizik gücü yeterli değil bu yüzden kafa toplarını da Can ve Önder den daha iyi alamaz.

Ayrıca Ümit öyle süratli bir futbolcu değil.Bence Ümit solda(sağ ayaklı olmasına rağmen) oynarken sağ ayağıyla yaptığı güzel ortalar vardı.Bu sebeple bence Ümit sağ bek oynar,solbekte ve göbekte oynayamaz.

EreN
10.Ağustos.2006, 19:56
Transfer yapmak dünyanın en kolay şeyi, dünyadaki bütün takımlar transfer yapıyor...

Ama tabi futbol bilgisinden mahrum olanlar gel dediğimizin geldiğini sanıyorlar...Ve bence transfer için sürekli yönetimi suclayanlar 10 koyunu şurdan şuraya güdemezler, mazallah yönetici olsalar Heinz, Ailton gibi adamları getirir, sonrada gitsin diye üste para verirler....

Şimdi lütfen şunları tek tek inceleyin ve sonra cevap verin;

1) Dünyada Fenerbahce takımında oynayacak kalitede kaç oyuncu var ??
Bu forumda Aurelio begenmeyen var, Luciano begenmeyen var..Transferde adı gecen Roberto Carlos, Crespo, Fatih Tekke, Ibrahimovic gibi isimlere dudak bükenler var...

Anlaşıldıgı söylenen Lugano ve Oliveira'yı begenmeyenler, "ala ala bunlarımı aldık" diye somurtanlar var...

O zaman ben söyliyeyim size, dünya üzerinde Fenerbahce formasını taşıyabilecek 20 santrfor, 20 solbek, 20 orta saha beyni, 20 kaleci ve 20 defans göbeği bulamazsınız...Hadi diyelim 30 olsun...

Dünyada en az bulunan mevkiler malum sol kanat, santrfor, ve beyin görevi görecek lider oyuncu (en az bulunan belki bu)...

Defans ve önlibero nispeten daha rahat bulunuyor, ama onlarında iyisi az bulunuyo... Mesela hem hava toplarına hakim, hem fizigine ragmen araya atılan toplara koşabilen, süratli, hemde defanstan oyun kuracak kadar teknik bir stoper derseniz belki 10 tane çıkmaz...

Peki ileri geri koşan, kondisyonlu, adam kacırmayan, güzel ortalar kesen kac sol bek var ??? 10 varmı ???

Peki hava toplarına hakim, pres yapan, yakaladıgı pozisyonu affetmeyen kac forvet var ??? 10 varmı ??

2) Bu adamların kacını alacak paramız var, zenginlikte dünyada kacıncıyız ??

Öyle ya, her mevkide toplasan 20'şer adam çıkmıyor...Peki bizden çok zengin, boy ölçüşemeyeceğimiz kaç kulüp var Avrupada ? Bir bakalım mesela...

1) Chelsea
2) ManU
3) Arsenal
4) Barca
5) Real Madrid
6) İnter
7) Juve
8) Milan
9) Bayern Munich

Bir kere bu 9 takım birini istiyorsa onu almayı unutun...Normali bu...

Peki en az bizim kadar para verebileceklerden devam edelim ;

1) Liverpool
2) Tottenham
3) Newcastle
4) Valencia
5) Atletico Madrid
6) Sevilla
7) Betis
8) Deportivo
9) Villareal
10) Lyon
11) Marsilya
12) PSG
13) Ajax
14) PSV
15) Olympiakos
16) Panathinaikos
17) Schalke
18) Werder Bremen
19) Hamburg
20) Roma
21) Lazio
22) Fiorentina
23) CSKA Moskova
24) Shaktar Donetsk

Aklıma ilk gelenler bunlar, ki bir cogu bize göre daha zengin...Dikkat ederseniz oldukca secici davrandım, İtlalya, İspanya ve İngilterede gülüp gececeğimiz bir çok takımın ne transferlere aslında neler harcadıgını hepimiz biliyoruz...

3) Paylaşım nasıl gerçekleşiyor ?

O ilk listedeki 9 takım var ya, onlar 2 şer 2 ser alıyor, Sheva çıkıyor, İnzaghi giriyor, Kaka çıkıyor Rui Costa giriyor, Drogba çıkyor Crespo giriyor, Raul çıkıyor, Robinho giriyor....

Yani o 9 takım her mevkinin en iyi en az 15 adamını barındırıyor....Onları almaya paramız zaten yetmez...

Geriye kalıyor her mevki için toplam 5 adam...İşte o 5 adamı ikinci listeye ekleyeceğiniz FENERBAHCEMİZ ile birlikte en az 25 takım paylaşıyor....(Mesela Brezilyalı defans Alex'in PSV'de oynuyor olması)

4) Bu 5 adamın kaçı Türkiye'ye gelmek istiyor ?

Yaşam kalitesi olarak Avrupadaki daha gelişmiş ülkeler yerine gelip Türkiyede yaşamak için o insanları ikna etmek kolay değildir...

Bu konuda Allah'tan İstanbulun çok güzel olması gibi bir avantajımız var, yoksa Trabzonspor bizim iki mislimiz kadar zengin olsa yarımız kadar transfer yapamaz...Hele Sivasspor, Kayserispor, Mardinspor gibi güzel Anadolumuzun takımları 150 milyon dolar verseler Ronaldihno'yu getiremezler....

Yani lig kalitesi ve ülkedeki yaşam düzeyi açısından dezavantajlıyız...

5) Biz FENERBAHCE olarak ne durumdayız ?
Biz bu kıtlıkta beyin görevi gören Alex gibi bir adamla o eksigi, kapatmışız...

Ön liberolarımız yeterli...Orta sahamız bir şeye benzedi...Kaleci sıkıntımız yok...

Şu anda özellikle kanatlar, defansın göbeği ve santrfor sıkıntımız var, yani çok çok iyi bir takım olmak için 5 adam ihtiyac var (iki kanat, iki defans göbek, bir forvet)

Lugano ile elde var bir...Luciano takım girince bence defans göbegi hallolacaktır...Oliveira gelirsede partneri Tuncay olacak ve bence o bölgede de gayet iyi olcagız...

Geriye kalıyor kanatlar....Bence sola iyi bir adam alır isek, sağ tarafta Ümit, Önder gibi adamlar o eksiği kapatabilir...

Yani işlem tamam olur...

Bu bir başlangıc takımı olacak ve upgrade (yani daha iyisi ile değiştirme) yöntemiyle güzel ve güneşli günleri göreceğiz...
O kadar yazdık bunu buraya ama bi yorum yapan olmamış tüh bea

eGowiCh
10.Ağustos.2006, 20:10
Fenerbahçe taraftar sitesi forumlarından almışsın yazıyı EreN :)

EreN
10.Ağustos.2006, 20:27
Fenerbahçe taraftar sitesi forumlarından almışsın yazıyı EreN :)
Ben yazdım demedim ki :) Zaten o siteye devamlı giren 10 kişi var burda o kadarda Aptal değilim hani

thewitchking
11.Ağustos.2006, 00:27
ben kotu futbolcu mu demisim? İyi oku problemli futbolcu demisim.

sen daha ne dediğinin bilmiyosun ''iyi topcu olsa arjantin milli takımında ilk 11 de çıkar lafını'' ben mi dedim

fmsmyrna
11.Ağustos.2006, 01:07
gelmiceği kesin olan zlatan intere gitti lugano gelince yerine bi hakkımız kalıyo bence oliviera nın gelmesi zor çünkü betis onu sakat diye kiraya verdi bundan 2 sezon önce betis i şamp ligine taşımıştı oliviera ama alabilirlerse iyi o zaman anelka yı yollayıp bi sol bek ben bu ümit özat hiç bi faydasını görmüyorum sağ bek e önder çekilmeli çünkü serkan çıkıyor kontralarda boş alan çok kalıyor(malum ümit te dönemiyo)bek defansın bi parçasıdır ya önce defans görevini iyi yapsın sonra ileri çıkmayı düşünsün önder sağ bekte çok faydalı olurümit in yerine de iyi bi sol bek oldumu iyi olur ya bizim fenerbahçe de tanınmadık bi adam alma niye yok git araştır bul iyi genç yetenekli bi oyuncu bence şu kadro güzel volkan
önder lugano luciano(servet,can) xxx

appiah aurelio tümer

alex(yerine21-22yaşında brezilya koşanı olur)

tuncay oliviera(xxx)

ozgrkc
11.Ağustos.2006, 01:53
herkesin sorunu olan orta saha sorunu çok şükür bizde yok... yedeklerimizin iyi hali bile şu an bütün türk takımlarında oynar (kemal...selçuk...olcan vs vs) takım düzenine gelince mehmet yozgatlı bu takımda ilk 11 bile oynayabilir yanlışmıyım? şu an bi santrafor alınmalı ve sol bek... ve bugünkü maçta gördüğüm kadarıyla zor da olsa mehmet i kessin diye yattara çok iyi gider... en azından burdaki maçlarda kaybetmeyiz de baya bi zor onu da alması... neyse şl ne girsek de giremesek de yönetim planlarını her doğrultuda yapmıştır zaten.

e_mali
11.Ağustos.2006, 10:26
sen daha ne dediğinin bilmiyosun ''iyi topcu olsa arjantin milli takımında ilk 11 de çıkar lafını'' ben mi dedim
lafı bi tarafından anlamaya niyetli bi uye daha...
adam cok yetenekli ama sorunlu, Corintias alırken cok yuksek paralara aldı ama simdi de satmak istiyor. Anelka gibi.

Anlamay calıs, zorla kendini, yapabilirsin...

kaltuntas
11.Ağustos.2006, 10:36
adam cok yetenekli ama sorunlu, Corintias alırken cok yuksek paralara aldı ama simdi de satmak istiyor. Anelka gibi.

hocam coşmuşsun ya vallahi gülmekten katıldım burda:):):D:D:D:D:D

atlantis_fb
11.Ağustos.2006, 10:40

arkadaşlar boşu boşuna tartışma yapmayalım
e_maili sen tevez'in sorunlu bi futbolcu olduğundan ve ayrıca büyütüldüğü kadar da büyük bi yıldız olmadığından bahsetmişsin o da sana tevez'in amerika da 2 sene en iyi futbolcu ödülünü hatırlatarak tevez'in iyi bi futbolcu olduğunu sana anlatmaya çalışmış...

bu gayet normal bişiy sorun etmeye gerek yok...

fmsmyrna
11.Ağustos.2006, 10:51
bugünkü bi gazetede aziz yıldırım kiev maçındaki defans hatalrını gördükten sonra carlos u almak için herşeyi yapacağını açıklamış

e_mali
11.Ağustos.2006, 10:55
Aslında bugun icin gazetelere konu vardı. Yani Trabzon ve Kayserinin Avrupa maçları vardı. Hatta BJK nin bugun macı var.
Demekki yeterli ratingi goremediler bu haberlerde ve mansete yine yeniden Roberto Carlos'u tasıdılar.
Ben Lugano konusunda da ciddi ciddi supheliyim. Gelip imza atmadan, formayı giymeden inanmam....

atlantis_fb
11.Ağustos.2006, 11:03
Real Betis bonserviste indirim yaptı, Brezilyalı geliyor.

OLİVEİRA BİTTİ
Dinamo Kiev yenilgisi Kanarya'yı yeniden transfer harekâtına yöneltti. F.Bahçe, Oliveira'ya 8 milyon euro'ya imza attıracak.

AĞIR SAKATLANDI
Dinamo Kiev yenilgisiyle Şampiyonlar Ligi yolunda büyük darbe alan F.Bahçe, Oliveira'yı bitirdi. Real Betis uzun zamandır süren pazarlıklarda 12 milyon euro'dan 10 milyon euro'ya indi. F.Bahçe ise yaklaşık 6 ay sakatlık yaşayan oyuncu için 7 milyon euro'dan yukarı çıkmadı.

TAPUSUYLA GELSİN
Görüşmeler bonservis pazarlığında tıkanınca F.Bahçe yönetimi
kiralamayı önerdi. Ancak İspanyol ekibi, "Biraz biz, biraz siz fedakârlık yapın" deyince 8 milyon euro'da anlaşıldı. İki kulüp arasında küçük pürüzlerin kaldığı, birkaç gün içinde imzanın atılabileceği öğrenildi.

Kaynak : FOTOMAC

------------------------------------------
ayrıca fanatik'te de bu haber yazıodu tek farkı oliveiranın yanında bi de carlos'u eklemişlerdi

e_mali
11.Ağustos.2006, 11:09
Bu oyuncuyu hic seyretmedim ama cok iyi seyler yazılmıs hakkında, insallah gelir de bir forvetimiz olur.

kaltuntas
11.Ağustos.2006, 12:21
vallahi iyi olur fenerdeki forvet sıkıntısına belki bir deva olur.

eGowiCh
11.Ağustos.2006, 17:50
Libartadores Kupası final ilk maçını geçen gece izledim. Sao Paulo ve Internacional arasında oynanan maçta Fenerbahçe'nin gündemindeki Lugano ve Ricardo Oliveira da forma giydi ve ikisini de izleme fırsatı buldum.

İki Sao Paulo'lu futbolcudan biraz bahsedeyim. Lugano için sürekli spiker "Fenerbahçe'nin yeni transferi" dedi. R.Oliveira ve Lugano paslaşmasında da "Bu iki oyuncu Fenerbahçe'de de paslaşacaklar" dedi. Gelelim futbollarına;

Lugano, harika bir stoper. Tam Fenerbahçe'nin aradığı niteliklere sahip. Duran toplarda ileri çıkıp gol arıyor. 1.88 boyunda olması kafa toplarındaki avantajı. Kademeye çok iyi giriyor, harika iyi hamleler yapıyor. Bazen orta sahaya kadar gelip top alıyor, çok hırslı oynuyor, pres yapıyor. Markajı süper, rakibine yapışıyor. İyi zamanlama yaparak muhteşem müdahalede bulunarak takımının kontrataka çıkmasını sağlıyor. Dört dörtlük bir futbolcu.

Ricardo Oliveira da Fenerbahçe'nin yıllardır özlemini çektiği nitelikle bir santrafor. En önemli özelliği, çok hızlı ve birebirde çok etkili. Her iki ayağına da hakim. Soldan topu alıp çalımlarıyla Internacional defansına zor anlar yaşattı, ilk yarıda çalımlarıyla ceza sahasına girip Leandro'ya attığı pasta Leandro'yu karşı karşıya bıraktı. Topu aldı mı geriye dönme diye bir şey yok Oliveira'da. Alıyor, dikine gidiyor ve çok etkili. Soldan aldığı toplarda geriye dönmüyor Tuncay, Anelka gibi. Rakibinin üstüne üstüne gidiyor, ya çalım atıyor ya da korner yaptırıyor. Yanındaki oyuncuya (forvete) inanılmaz paslar atarak asistler yapabiliyor. Tuncay ile beraber iyi bir uyum sağlayıp, harika işler yapacağına inanıyorum. Sakatlığını da belli ki atlatmış. Çok koşuyor, defansa sık sık yardıma geliyor. Özellikle duran toplarda, sık sık yardıma geldiğini gördüm. Orta sahaya kadar gelip top alıyor, çok hırslı ve mücadeleci bir futbolcu. Betis ile yaptıkları ortada.

İkinci maçı 16 Ağustos'ta izlemenizi tavsiye ederim.

e_mali
11.Ağustos.2006, 18:10
Yav agzindan bal damliyor :)
Nerde seyrettin maci?

eGowiCh
11.Ağustos.2006, 18:47
9 Ağustos saat TSI 03.45'de TV8'de izledim. Bir sonraki maç da 16 Ağustos'ta, muhtemelen yine bu saatlerde olacak, TV8 ekranlarında.

Sao Paulo ve Internacional takımlarından birçok oyuncuyu beğendim. Bunlar hakkında da birkaç yorum yapayım.

Özellikle Sao Paulo sağ kanadındaki Souza harika bir futbolcu. Eğer Fenerbahçe kontenjan hakkını sağ kanada kullanacaksa, Souza'yı bitirmeli. Hem defansif he de ofansif. Çok hızlı, topu alıp 2 kişiyi geçebiliyor. Çok beğendim Souza'yı.

Internacional'deki Rafael Sobis geleceğin yıldızı olacak. Muhteşem bir futbolcu. Çok mücadele ediyor ve 18-20 yaşlarında bildiğim kadarıyla. Her hava topuna çıkıyor, bir sağa bir sol koşuyor. Çok iyi bir santrafor.
Yine aynı takımdan Wagner çok iyi bir sol ayak. İyi ortalar açıyor, takımın beyni gibi. Eski bir Trabzonsporlu Fabiano Eller de Internacional defansının en önemli oyuncusu.

F.Bahçe'nin, hem R.Carlos ve Oliveira ile hem de kulüpleriyle anlaşma sağladığı öğrenildi. Sambacılar’ın gelişi için gün sayılıyor

Madrid sol bek alıyor...
Her sezon yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe, 100. yıla bir hayli sönük girmişti. Marcio Nobre ile ilişkisini kesip sadece Tümer Metin ve Uğur Boral’ı kadroya katan Sarı-Lacivertli yönetim, 3-1’lik Dinamo Kiev yenilgisi sonrasında harekete geçti.

Aziz Yıldırım ve kurmaylarının hedefindeki ilk isim, aylardır peşinden koşulan Roberto Carlos’tu. Capello’nun bırakmaya yanaşmadığı Brezilyalı yıldızın önü, Real Madrid’in Reyes’ten sonra bir de sol bekle anlaşmak üzere olması nedeniyle açıldı. Bu gelişmeyi dikkatle takip eden idareciler, hemen devreye girip mutlu sona ulaştı.

Lugano’nun takım arkadaşı
Geldiği günden bu yana olduğu gibi, Kiev’de de takıma sıfır katkı yapan Nicolas Anelka’nın yerine de tribünleri coşturacak bir santrfor bulundu: Ricardo Oliviera...

18 ya da 19 Ağustos’ta İstanbul’a gelecek olan Diego Lugano ile birlikte Sao Paolo’da forma giyen Sambacı, Sarı-Lacivertliler’le her konuda prensip anlaşmasına vardı. Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı formasını giymesine engel olan diz bağlarındaki sakatlığı tamamen geçen golcü futbolcu için Real Betis’le de el sıkışıldığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin kısa süre içinde iki süperstarı da İstanbul’a getirmesi bekleniyor.

Kaynak: Fanatik

EreN
11.Ağustos.2006, 21:35
Şöyle bi düş kuralım :)
Anelka gitsin..
oliviera & lugano & carlos gelsin

dnz498
11.Ağustos.2006, 21:37
Şöyle bi düş kuralım :)
Anelka gitsin..
oliviera & lugano & carlos gelsin
üstünede tatlı oldumu? :D Töbe töbe

eGowiCh
11.Ağustos.2006, 22:11
Anelka gitsin, Lugano ve Oliveira gelsin, 3 yabancı da "genç" bir sol kanat olsun. Carlos'u Fransa maçında gördük, Henry'e nasıl gol attırmış.

Edman gibi biri var sol kanat için, onu alsak harika olur. Del Horno var, Chelsea satış listesine koydu. Onlarca iyi sol kanat var, umarım yaşlı oyuncu alınmaz.

Lugano ve Oliveira 26 yaşında, yaşlı değiller, tam ideal iki oyuncu. Yıldız transfer istemiyoruz! Carlos yıldız bir oyuncu, ama yaşlı. Genç yıldızları almamız da imkansız olduğundan, Lugano ve Oliveira gibi işe yarar adamları almalıyız.

Universal
11.Ağustos.2006, 23:35
F.Bahçe Başkanı, D. Kiev maçında tel tel dökülen defansı Brezilyalı yıldızın toparlayacağına inanıyor. Yıldırım, karşılaşmayı birlikte izlediği konuklarına, "Ne yapıp edip Roberto Carlos’u alacağım" dedi.

FENERBAHÇE için Dinamo Kiev maçının önemi büyüktü. Buradan alınacak iyi bir sonuç Avrupa Şampiyonlar Ligi’nin kapısını açacaktı. Ne var ki, skor beklendiği gibi olmadı. Sarı lacivertli takım sahadan 3-1 mağlup ayrılarak, tur şansını zora soktu. Bu yenilgiye en çok üzülen kişi şüphesiz Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım oldu. Elenmeyi aklının ucundan bile geçirmeyen Yıldırım, maç için Kiev’e götürdüğü konuklarına, "Göreceksiniz, bu yıl da Şampiyonlar Ligi’ne katılacağız" diyordu. Fakat 90 dakika sonunda tabelaya yazılan skor, Yıldırım’ı şoke etti.

En çok savunma üzdü

Oldukça üzgün biçimde stadı terkeden Yıldırım, konuklarına maçın değerlendirmesini yaparken, skordan çok defansta yapılan hatalara üzüldüğünü ifade etti. Savunmanın çok fazla pozisyon vermesinden yakınan Yıldırım, bu sorunu çözecek kişiyi de kendi ağzıyla açıkladı...

"Roberto Carlos’u almamız şart oldu. Ne yapıp edip bu adamı alacağım."

Aziz Yıldırım’ı yakından tanıyanlar, bu sözleri duyunca, kulaklarına inanamadılar. Şaşırmakta haklılardı, zira başkan transfer konusunda ketumluğuyla tanınırdı. Ser verir, sır vermezdi. Almak istediği futbolcuların isimlerini kimseye, hele hele gazetecilere kesinlikle söylemezdi.

5 milyon Euro önerilmişti

Başkanın bu sözleri, sarı lacivertli yönetimin bundan sonra izleyeceği yolun habercisi oldu. Yıldırım ve ekibi, Real Madrid’in Brezilyalı sol bekinin transferi için yeniden harekete geçecek. Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe, sezon öncesinde Roberto Carlos için Real Madrid’e 5 milyon Euro teklif etmiş, ancak futbolcunun istememesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Şimdi gözler Aziz Yıldırım’da. Tuttuğunu koparmasıyla tanınan Fenerbahçe Başkanı, bakalım Carlos’u transfer edebilecek mi? Bekleyip göreceğiz...

fmsmyrna
11.Ağustos.2006, 23:50
Anelka gitsin, Lugano ve Oliveira gelsin, 3 yabancı da "genç" bir sol kanat olsun. Carlos'u Fransa maçında gördük, Henry'e nasıl gol attırmış.

Edman gibi biri var sol kanat için, onu alsak harika olur. Del Horno var, Chelsea satış listesine koydu. Onlarca iyi sol kanat var, umarım yaşlı oyuncu alınmaz.

Lugano ve Oliveira 26 yaşında, yaşlı değiller, tam ideal iki oyuncu. Yıldız transfer istemiyoruz! Carlos yıldız bir oyuncu, ama yaşlı. Genç yıldızları almamız da imkansız olduğundan, Lugano ve Oliveira gibi işe yarar adamları almalıyız.

evet abi bu edman çok iyi hem genç sayılır tothenam da harika oynuyodu rennes e gitti galiba tam hatırlayamıyom bi de onun yedeği vardı tothenam da reto ziegler o çocuk da çok iyi ya da juve den balzaretti hem sol hem sağ bek zambrotta tarzı eğer sadece sağ bek ise yine juve den chellini var

atlantis_fb
12.Ağustos.2006, 14:11
bence de carlos ne kadar da dünyanın en ii sol beki olarak da lanse edilse genç bi sol bek daha da yararlı olur.brezilya liglerinde de bu statüde bir çok oyuncu var.forvet olarak oliveira bence ideal bi transfer olur.lugano da tam yerindde bi transfer r.bana kalsa luciano'da gitmeli başka bi defans daha alınmalı ama bu olmaz gibi gözüküor...

burax
12.Ağustos.2006, 19:34
alextede anelkada aynı şeyleri söylediler,ama 1hafta sora hepsine kapak oldu....hadi aziz başkan güveniorz sana,getir şu carlosu.....

cengoo76
13.Ağustos.2006, 17:12

Genç dediğin edman 30 yaşında :D

fmsmyrna
14.Ağustos.2006, 00:33
Genç dediğin edman 30 yaşında :D

rennes in sitesinde 27 yazıyo ama heralde sen daha iyi biliyosundur

dnz498
14.Ağustos.2006, 14:37
gelmedimi şu R.Carlos hala ne toplanmaz bavulmuş

SYLaR
14.Ağustos.2006, 18:41

asiel del horno valencia ya gitti onu unutun

Universal
14.Ağustos.2006, 18:44
Fenerbahçe yeni transferi Lugano'yu cuma günü İstanbul'a getiriyor. Sarı - lacivertliler, anlaşmaya vardığı Uruguaylı savunma oyuncusunun transferine Sao Paulo'nun Liberdatores Kupası maçları nedeniyle son noktayı koyamamıştı.

16 Ağustos çarşamba günü final maçına çıktıktan sonra Sao Paulo ile yollarını ayıracak olan Lugano, ardından rotayı Türkiye'ye çevirecek.

Uruguaylı oyuncunun ailesinin hemen İstanbul'a gitme konusunda bir süre direndiği ancak Fenerbahçe yönetiminin de araya girmesi üzerine sorunun çözüldüğü öğrenildi.

Lugano'yu, Dinamo Kiev ile oynanacak rövanş maçında oynatabilmek için UEFA'dan özel izin isteyen Fenerbahçe Kulübü'ne salı günü yanıt geleceği bildirildi. Uruguaylı oyuncunun vize alması halinde takımı tanımak için hafta sonu oynanacak Rizespor maçında forma giyebileceği de ifade edildi.

Sıra Oliviera'ya geldi

Sarı - lacivertli yönetim, Ricardo Oliviera'nın transferinde de son noktaya geldi. Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı golcü ile her konuda anlaşıldığı, kulübü Real Betis ile bonservis pazarlıklarının ise sürdüğü bildirildi. Bu sezon forvet hattında sıkıntı yaşayan İspanyollar'ın, Oliviera'nın transferinde zorluk çıkardığı ve fiyatı sürekli yukarı çekmeye çalıştığı belirtildi. En geç çarşamba günü transferin netlik kazanacağı, olumsuz bir gelişme halinde diğer alternatifler üzerinde durulacağı ifade edildi.

ozgrkc
14.Ağustos.2006, 20:41
gelmedimi şu R.Carlos hala ne toplanmaz bavulmuş

çok gerisin çooook bawul hazır karısını ikna etmeye çalışıyo :D

eGowiCh
15.Ağustos.2006, 01:05
Trabzon'dan ayrılmadan önce sürekli olarak Fenerbahçe'nin gündeminde olan Zenitli Fatih Tekke'den, Milli Takım kampi için geldiği İstanbul'da sürpriz açıklama geldi...

Milli takım kampı için Türkiye'ye gelen Fatih Tekke Doğan Haber Ajansı'na çar***ı açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke "Zenith benim hedeflerime uyan bir takım değil, zaten oraya transferi ben istemedim kulübüm istedi. Gönlüm hedefi olan bir takımda oynamak. Artık Fenerbahçe olmaz demiyorum. Gerekirse Fener forması giyerim" dedi.

Universal
15.Ağustos.2006, 01:06
Bence bu Fatih Fenere gelebilir bu dönem olmassa devre arası mutlaka gelecektir.

Jesus_FB
15.Ağustos.2006, 01:08
hülle mi yoksa :)

fenerbahce_1907
15.Ağustos.2006, 03:52
Ze Maria'yı istiyorum!

F.Bahçeli yöneticiler, Ze Maria için harekete geçerken, Lugano'nun da hafta sonuna kadar İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Oliveira'nın Sao Paulo'da kalma ihtimalini göz önünde bulunduran F.Bahçe, Deivid De Souza ile de temasta.

Altı milyon euro
Lige süper bir başlangıç yapan Fenerbahçe'nin transferde bu hafta sessizliğini bozması ve müthiş isimleri renklerine katarak Türkiye'yi sarsması bekleniyor... Teknik direktör Zico'nun takımın sol kanattan çok sağ kanatta takviyeye ihtiyacının olduğunun altını çizerek, yöneticilerden İnter'in Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Ze
Maria'yı istediği ifade edildi. Fenerbahçe yönetiminin de Zico'nun raporu doğrultusunda Ze Maria için hemen harekete geçtiği vurgulandı. 32 yaşındaki Ze Maria'nın maliyetinin 6 milyon euro'yu bulabileceği belirtildi.

Deivid de listede
F.Bahçe'nin, daha önce anlaştığı Lugano için Libertadores Kupası'nın bitmesini beklediği ve Uruguaylı savunma oyuncusunun çarşamba günkü final maçından sonra özel bir uçakla İstanbul'a getirileceği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin, Ricardo Oliveira konusunda ise Sao Paulo'nun bu futbolcunun sözleşmesini uzatmak için Real Betis'le görüşmesi nedeniyle sorun yaşadıkları öğrenildi. F.Bahçe'nin Oliveira'nın yerine Cruzeiro'nun forveti Deivid De Souza'yı transfer edebileceği sızan bilgiler arasında yer alıyor.

Zebina teklifi
F.Bahçe'ye menajerler tarafından Juventus'lu Zebina'nın da teklif edildiği belirtildi. Fransız yıldız konusunda kararı Zico'nun vereceği vurgulanırken, bu futbolcunun stoper olması nedeniyle Brezilyalı hocanın Zebina'ya sıcak bakmayacağı ifade ediliyor.

fmsmyrna
15.Ağustos.2006, 10:36
ya bizim sağ beklerimiz iyi serkan kerim gerekirse önder

TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2006, 10:54
hülle mi yoksa :)
Trabzon Fatih in sözlesmesine 1 sene içinde Türkiyeye gelemez maddesi koymus:0:

senderson
15.Ağustos.2006, 15:39
Hazırlık Maçı
Cumartesi günü Caykur Rizesporu ağırlayacak olan Fenerbahçe, yarın Güngören Belediyespor ile Samandıra da, saat 18.00 de bir hazırlık maçı yapacak

Jesus_FB
15.Ağustos.2006, 15:55
Trabzon Fatih in sözlesmesine 1 sene içinde Türkiyeye gelemez maddesi koymus:0:

sayılı gün çabuk geçer :D:D

eGowiCh
15.Ağustos.2006, 21:25
Zafer Biryol Bursaspor’da
15 Ağustos 2006 Salı

Zafer Biryol ile kulübümüz arasında karşılıklı anlaşma sağlanarak, oyuncunun Bursaspor’a transferi gerçekleşmiştir.

Spor Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

ForsakeN
15.Ağustos.2006, 22:11
ya bizim sağ beklerimiz iyi serkan kerim gerekirse önder

Serkan sağbek te iyi mi?:confused: :confused: Abi yapma etme. :D:D

Zafer Biryol Bursaspor’da
15 Ağustos 2006 Salı

Zafer Biryol ile kulübümüz arasında karşılıklı anlaşma sağlanarak, oyuncunun Bursaspor’a transferi gerçekleşmiştir.

Spor Kamuoyuna duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Bi güzelim futbolcu daha ellerimizde sönüp gitti :(

fmsmyrna
16.Ağustos.2006, 01:10
ümit özat ın sol bekte oynadığından iyi ayrıca iyi oldu zafer büyük takım futbolcusu deil bursa da başarılı olur ama

m_o_11
16.Ağustos.2006, 01:26
ya beyler serkan nın ne faydası var su takıma . gördünüz kiev macında bize yine 10 kişi bıraktı. bu adam bundan vazgecmez her zaman sorun yaratır bize. bence orada anko oynıyacak futbolcu kerim olmalı. gercekten cok yetenekli bi genc futbolcu. ve en az serkan kadar hızlı. en önemli özelligi de bu. diger özellikleri zaten ii serkan dan. serkan ne zaman ii orta acabildi bilen varmı? zannetmiyorum. en son isabetli ortası tornshav a karsı ''yanlıs'' yere attıgı top.
ümit özat ise fener e yakısmayan yerine futbolcu gereken biri. ama ümit takdir etmek gerek her zman elinden gelenin en ii sini yapıyor calısıyor. ama sol kanat yol gecen hanı gibi herkes rahtca orta acabiliyor. bi baskı yok o kanatta. önünde tuncay oynarken kendini gizleyebiliyordu az da olsa ama şimdi hersey ortada.

fenerin acilen sag bek ve sol bek e ihtiyacı var. daha sonra ki transfer de forvet olmalı. semih memih filan yakısmıyor. topa vurmayı bile beceremiyor.

fenerbahce_1907
16.Ağustos.2006, 02:54
Necati Ateş Fener'e mi?

G.Saray'da kadroya giremeyen, Hasan Şaş'la kavga eden, Erik Gerets'le problem yaşayan Necati Ateş'in Fenerbahçe'ye transfer olabileceği iddia edildi.

Yuvadan uçuyor!

Sözleşmesi sürmesine karşılık, yedek kalması nedeniyle kırgın olan yıldızın sezon sonunda ayrılabileceği ifade ediliyor.

Teklifler alıyordu
Ankara maçında Hasan Şaş ile tartışmasının ardından yedek kalan Necati Ateş yol ayrımında. Geçen sezon Avrupa'nın çeşitli takımlarından teklifler alan ancak bunları düşünmeden geri çeviren yıldız oyuncu, sarıkırmızılı ekipte gözden düşünce rotasını dışarıya çevirdi. Necati'nin Fenerbahçe'nin
kıskacında olduğu ifade ediliyor.

Nabız yokladılar
Forma bulamaması nedeniyle teknik direktör Erik Gerets'le de arası bozulan oyuncunun, hatırlı kişilerin ilettiği "Fenerbahçe'ye gelir misin" şeklindeki teklifi beklemeye aldığı belirtildi. Kafası karışık olan Necati Ateş'in 2010'a kadar opsiyonlu sözleşmesi bulunmasına karşılık sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılabileceği ifade ediliyor.

Hiç hak etmedim
Öte yandan Hasan Şaş ile tartışmasının ardından formasından olan ve 20 bin dolar ceza kesilen yıldız oyuncunun, hocası Gerets ve kulübe kırgın olduğu bildirildi. "Bu kadar cezayı hak edecek" bir şey yapmadığını belirten Necati'nin, "Varlıkta yoklukta Galatasaray'ın başarısı için çalışıyoruz ama kıymetimiz bilinmiyor" dediği öğrenildi.
Appiah için 20 milyon €

Transfere doymayan Chelsea'nin patronu Abramovich, Ganalı yıldız için atağa geçti.

YENİDEN PARLADI
Dünya Kupası ve F.Bahçe'de oynadığı futbolla Avrupa'nın devlerinin yeniden dikkatini çeken Appiah'a, Chelsea'nin de göz koyduğu belirtildi. İngiliz kulübünün dolar milyarderi patronu Abramovich'in, teknik direktör Mourinho'nun da onayıyla Appiah için menajerlere talimat verdiği
öğrenildi.

FENER GÖNÜLSÜZ
Transfere doymayan Chelsea'nin Appiah için 20 milyon euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor. F.Bahçe yönetiminin ise, henüz resmi teklif gelmesine rağmen Appiah'ı satmaya soğuk bakıyor. Yönetimde "Appiah bize hem ligde hem Avrupa'da lazım" görüşü hakim.

Burak Duran
16.Ağustos.2006, 03:01
hahaha medya çoştu durduramıyoruz

Sekopej
16.Ağustos.2006, 03:02
Kaynak ne be abi. Aslında bu günlerde medyaya malzeme de var ama yine de işte alışkanlık sallama haber yapmadan duramıyorlar....:D

fenerbahce_1907
16.Ağustos.2006, 03:05
kaynak fotomac abi aslında yazmıycaktım msj ama yazıyım bari dedim fotomac bi kac gündür pek sallamıyodu o yüzden buralar cok sakin kalmıstı

Burak Duran
16.Ağustos.2006, 03:06
işte benim gazetem :D sonunda bombayı patlattı :D

Sekopej
16.Ağustos.2006, 03:07
ohh be rahatladım fotomaçı duyunca...:D:D

nekop
16.Ağustos.2006, 04:38
yok be abi o fotomacın haberler yalan en iyisi fanatik r.carlosun fenere geldigini nasıl bildiler :D

fmsmyrna
16.Ağustos.2006, 12:36
yok abi bence sağ bek e ihtiyaç yok hadi serkan ı çıkar elinde önder le kerim var

Bilo1907
16.Ağustos.2006, 16:59
Hele şükür :)

HANGİ LUGANO ŞOKU?
16 Ağustos 2006 Çarşamba

Bugün öğle saatlerinden itibaren bazı haber ajansları ile internet sitelerinde yayınlanan haberlerde "Fenerbahçe’ye Lugano şoku" başlığı ile Diego Lugano’nun Fenerbahçe transferini doğrulamadığı yönünde asılsız bir haber yer almıştır. FIFA.com’a yaptığı özel röportajdan alıntılarla geçiştirilen haberde Diego Lugano’nun Fenerbahçe’ye transferiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadığı sadece "Dünyanın en iyi futbol ülkesinin en iyi takımında oynuyorum. Ailem ve ben burada harika muamele gördük ve bu da bizim bu harika şehire alışmamıza yardımcı oldu. Eğer ayrılırsam, doğru seçeneği yaptığımdan çok emin olmalıyım. Avrupa’da oynamayı planlamıyorum ama eğer oraya bir gün transfer olursam sadece profesyonel ve maddi sebeplerden ötürü olur." dediği FIFA.com’daki röportajında yazmaktadır.
Lugano, yarın sabah saatlerinde İnternacional ile Sao Paulo takımımın oynayacağı final maçından sonra İstanbul’a gelecektir.

Çünkü, Diego Lugano ve kulübü Sao Paulo takımı ile gerekli anlaşmalar yapılarak karşılıklı sözleşmeler imzalanmış, karşılıklı taahhütler yerine getirilmiştir.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

eGowiCh
16.Ağustos.2006, 17:18
Lugano Resmen Fenerbahçe'de

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Diego Lugano, takımıyla son maçına çıktıktan sonra, yani Perşembe günü İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçecek ve kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeyi imzalayacaktır.

Hayırlı olsun, ilk resmi yabancı transferimiz noktalanmış oldu böylece :) Darısı Ricardo Oliveira ve diğer yabancılara :)

fmsmyrna
16.Ağustos.2006, 17:19
ii oldu şimdi bi sol bek ve forvet

barahir
16.Ağustos.2006, 17:22
forvet gerekli bence solbeke hiç mi hiç gerek yok

e_mali
16.Ağustos.2006, 17:25
Nihayet resmi acıklama geldi!

barahir
16.Ağustos.2006, 17:27
sırada oliveira mı war şimdi inş. bakalım bu yarın sabah luganoyu izlicem:D oliveirayı da tabi

GeNç KaRTaL
16.Ağustos.2006, 17:42
Müthiş iddia!

16.08.2006
Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın yıldızı Necati'ye imza attırdığı şeklindeki iddia gündeme bomba gibi düştü.
Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın Ankaraspor ile oynadığı maçta Hasan Şaş ile tartışmasının ardından yedek kalan Necati Ateş'in 2 gün önce sarı-lacivertli kulübün Başkan Vekili Nihat Özdemir'le biraraya geldiği ve Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Galatasaray ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan yıldız futbolcunun Haziran 2008'de Fenerbahçe ile resmi sözleşmeye imza atacağı vurgulandı

barahir
16.Ağustos.2006, 17:50
Müthiş iddia!

16.08.2006
Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın yıldızı Necati'ye imza attırdığı şeklindeki iddia gündeme bomba gibi düştü.
Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın Ankaraspor ile oynadığı maçta Hasan Şaş ile tartışmasının ardından yedek kalan Necati Ateş'in 2 gün önce sarı-lacivertli kulübün Başkan Vekili Nihat Özdemir'le biraraya geldiği ve Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Galatasaray ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan yıldız futbolcunun Haziran 2008'de Fenerbahçe ile resmi sözleşmeye imza atacağı vurgulandı
bu haberi hangi futboldan bihaber kişi yazdı

eGowiCh
16.Ağustos.2006, 18:42
Şu an 1 kontenjanımız var. Bu kontenjan bana göre forvet olarak doldurulmalı.

Anelka'nın gitmesi halinde (inşallah gider) bir sağ bek veya sol bek alınmalıdır. Gönül isterdi ki Luciano gitsin, yerine sağ bek gelsin ve Önder stoper olarak oynasın. Ama Luciano gitmez bu saatten sonra. Ümit kaptan olduğu için kesilmez, solda oynamaya devam eder.

Forvet adayları; Ricardo Oliveira, Deivid de Souza, Luis Fabiano. Bunların içinden Ricardo Oliveira'yı isterim, gelirse süper olur. Tevez'i alabilirsek alalım, ama zannetmiyorum.

Önder - Luciano - Lugano - Ümit
Appiah - Aurelio - Tümer
---------Alex----------
------Tuncay - ?------

senderson
16.Ağustos.2006, 20:29
Necatiyi sevmem ama gelsin....

fmsmyrna
16.Ağustos.2006, 20:43
evet bir iyi haber luciano güngören maçının 20.dakikasında sakatlığının nüksetmesi sebebiyle oyunda çıkmış ii işte gönderelim gitsin bi yer açılsın

eGowiCh
16.Ağustos.2006, 22:57
Luciano ve Anelka gitse, şöyle bir kadro kurulabilir ve bu kadro ligde açık ara şampiyon olur, UEFA'da da final oynar.

-------Rüştü-------
? - Önder - Lugano - ?
Appiah - Aurelio - Tümer
---------Alex----------
Tuncay - ?

Sağ kanata Sao Paulo'daki Souza, sol kanada Artur Boka, forvete de Ricardo Oliveira gelsin isterim. Veya daha kaliteli yabancılar... Çok başarılı olur bu kadro, ama genç isimler gelmeli bu mevkilere. 30 yaşının altındaki isimler...

Sekopej
17.Ağustos.2006, 01:15
Luciano'nun bir yere gideceğini sanmıyorum. Zico onu oynatmak istiyor. BEn gimesini istiyordum ama Lugano gelince(nihayet resmi bir açıklama yapıldı sonunda) Luciano ile birlikte iyi bir ikili olabilirler. Bu nedenle bekleyip görmek lazım derim. 1 kontenjan kalıyor onu da forvetten yana kullanacaklar bence.

fenerbahce_1907
17.Ağustos.2006, 01:22
bence luciano gidicek ikide bir sakatlanıo adam yada onuda türk yapacaklar o da kalacak

Sekopej
17.Ağustos.2006, 01:24
bence luciano gidicek ikide bir sakatlanıo adam yada onuda türk yapacaklar o da kalacak

Dedim ya gidecek olsa şimdiye kadar giderdi. Şu anki durumunu bilmiyorum ama Zico onu takımda istiyor. Türk yapma konusuna gelince bence gerek yok. Zaten Fenerbahçe'nin böyle bir isteği de yok....

eGowiCh
17.Ağustos.2006, 04:21
Tarihi takas

Anelka ile sorun yaşayan F.Bahçe'nin, Zenit Kulübü'ne Fransız yıldızını teklif edip, karşılığında Fatih artı 5 milyon euro talep edeceği belirtildi

Fatih mutlu değil...
F.Bahçe'nin Fatih Tekke sevdası bitmiyor... Geçen sezon sonunda Fatih için Trabzon'a teklifte bulunan ancak olumlu cevap alamayan sarı-lacivertliler, şimdi de Zenit Kulübü ile masaya oturmayı planlıyor. Zenit formasıyla iki maça çıkan ve gollerini atan Fatih'in, "Zenit, benim hedeflerime uygun bir takım değil" sözleri, F.Bahçe'yi yeniden harekete geçirdi.

EN GEÇ OCAK 2007'DE
ANELKA ile çok büyük sorun yaşayan sarı-lacivertlilerin, Rusya'nın Zenit Kulübü'ne Nicolas Anelka'yı önererek, karşılığında Fatih Tekke artı 5 milyon euro istemeyi planladıkları öğrenildi. Sarı-lacivertli kulübe yakın çevrelerden sızan bilgilere göre, Fatih Tekke'nin en geç Ocak 2007'deki ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye gelebileceği belirtiliyor.

Kaynak : Fotomaç

Jesus_FB
17.Ağustos.2006, 05:04
Fantazi haberler gazetesi fotomac

fenerbahce_1907
17.Ağustos.2006, 05:08
bi kere fenerbahce teklifi kabul etse anelka zenite gitmez adam fenerbahceden daha büyük bir klübe gitmesk istiyorum diyo zenit fenerden dahamı büyük bir takımki gitsin zenite

eGowiCh
17.Ağustos.2006, 21:28
İşte habercilik kalitesi! Lugano'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağını Turksportal aracılığıyla ilk eGowiCh duyurmuştu.

Mesaja buradan (http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=236586&postcount=1391) ulaşabilirsiniz.

(31 Temmuz 2006 - 12.41)

Lugano Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, 100. yılın ilk bombasını patlattı. Lugano, 100. yılda Fenerbahçe forması giyecek. 26 yaşındaki Uruguaylı stoperin menajeri Juan Figger, "Bir Avrupa kulübüyle sözleşme imzaladık." demişti.

Bunu zaten herkes biliyor. Ben bilinmeyenleri, çok sağlam bir kaynaktan açıklıyorum.

Lugano ile bir ara Milan ilgilenmiş. Fenerbahçe'nin ilgilendiği sıralarda ise, Sevilla ve Liverpool da Lugano'ya teklif götürmüş. En ciddi teklif ise Sevilla ve Fenerbahçe'den gelmiş. 5 milyon pound bonservis bedeli teklif eden Sevilla'nın teklifin reddetmiş Lugano. Fenerbahçe de muhtemelen 5 milyon pound civarı teklif etti veya biraz daha fazla. Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmesinde ise en büyük etken Zico olmuş. Sevilla'da oynama garantisi olmadığı için de Fenerbahçe'yi tercih etmiş. Liverpool, Sevilla ve Milan'ın almak için kapıştığı Lugano'yu Fenerbahçe kaptı.

Lugano'nun haftaya gelmesi bekleniyor.

Kaynak, bir menajerdir arkadaşlar. Bizzat kendisinden aldım bu bilgileri, ismini açıklamayacağım, zira kendisi açıklamamamı istedi. Kendisine güveniyorum, doğrudur tüm dedikleri. Aldığım bilgiler bu doğrultuda. Hayırlı olsun :)

eGowiCh Haber Ajansı mı kursam ne :D FotoMaç'tan daha güvenilirim (Balon haber yapılır arada (tiraj için) :D)

Viva Oliveira

Marca, sambacının F.Bahçe'ye gideceğini ifade etti

Mutlu son yakın
Transferde geciktiği için eleştiri almaya başlayan Fenerbahçe atağa kalktı. İspanya'nın Marca gazetesi Uruguaylı Lugano ile anlaşan F.Bahçe'nin bir başka sambacı Ricardo Oliveira'yı transfer etmek üzere olduğunu yazdı.

O da yalanladı
Bu arada daha önce Lugano'da olduğu gibi Oliveira da F.Bahçe'ye gideceği haberlerini yalanladı. Sao Paulo'da kiralık oynayan ve bonservisi Real Betis'te olan Oliveira, "F.Bahçe'den teklif almadım. Öncelikli tercihim Real Betis" dedi.

Jesus_FB
18.Ağustos.2006, 06:57
Birinci Ordu Komutanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenine katılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ricardo Oliveira’yı soran gazetecilere, "Gelecek" karşılığını verdi.

FENERBAHÇE Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’dan sarı lacivertli taraftarlara transfer müjdesi... Birinci Ordu Komutanlığı’nda düzenlenen devir teslim törenine katılan Aziz Yıldırım, sohbet sırasında gazetecilerin transferlerle ilgili sorularını yanıtladı.

Dünyada sol kanat oyuncusu sıkıntısı çekildiği için Brezilyalı yıldız Roberto Carlos’u kulübü Real Madrid’in bırakmasının zor olduğuna dikkat çeken Aziz Yıldırım, "Merakla beklenen transferler gerçekleşecek mi?" sorusuna, "Biz hangi söylediğimizi gerçekleştirmedik ki?" karşılığını verdi. Aziz Yıldırım, Libertadores Kupası’nı finalde kaybeden Sao Paulo’nun Brezilyalı golcüsü Ricardo Oliveira’yı soran gazetecilere, "Gelecek" dedi. Yıldırım, başkanlığı bırakıp bırakmayacağı sorusuna ise, "Kalbi sıfırladık, görevimizin başındayız" karşılığını verdi.

Ghonedre
18.Ağustos.2006, 11:33
Ricardo Oliveira Alex ile çok iyi uyum sağlayacağının düşünüyorum adam FM de manyak gerçekte Betiste maçlarını izledim adam gerçekten kalite

TR.CaPTaiN
18.Ağustos.2006, 11:36
Ricardo Oliveira nın cok cok fazla macını izlemedim ama izlediklerimin arasından barca macını unutamıyorum barca yı dagıtmıstı tek basına

EreN
18.Ağustos.2006, 12:41
İşte habercilik kalitesi! Lugano'nun Fenerbahçe'ye transfer olacağını Turksportal aracılığıyla ilk eGowiCh duyurmuştu.

Mesaja buradan (http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=236586&postcount=1391) ulaşabilirsiniz.

eGowiCh Haber Ajansı mı kursam ne :D FotoMaç'tan daha güvenilirim (Balon haber yapılır arada (tiraj için) :D)

Viva Oliveira

Marca, sambacının F.Bahçe'ye gideceğini ifade etti

Mutlu son yakın
Transferde geciktiği için eleştiri almaya başlayan Fenerbahçe atağa kalktı. İspanya'nın Marca gazetesi Uruguaylı Lugano ile anlaşan F.Bahçe'nin bir başka sambacı Ricardo Oliveira'yı transfer etmek üzere olduğunu yazdı.

O da yalanladı
Bu arada daha önce Lugano'da olduğu gibi Oliveira da F.Bahçe'ye gideceği haberlerini yalanladı. Sao Paulo'da kiralık oynayan ve bonservisi Real Betis'te olan Oliveira, "F.Bahçe'den teklif almadım. Öncelikli tercihim Real Betis" dedi.
İstersen http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=218506&postcount=1122 buraya bi bak ego bide lugano 1 ay önce anlaştım demişti hani..Jesus farkıyla ;;)

Ilhan
18.Ağustos.2006, 12:54

luciano kiralık oynuyor gönderilirse futbol etiğine aykırı olur ama bence fener gecen sene gollerin cogunu lucianonun pozisyon hatası yuzunden yedi. lugano geliyorsa lugano- can- önder-servet dörtlüsü yeterli olur bence. lucinin yerine de bir sol bek alıyor mesela fabio santos-gelecegin roberto carlos'u:)

ForsakeN
18.Ağustos.2006, 15:12
Fenerbahçe'ye gelmesi kesinleşen Oliveira hakkında bilgi sahibi olmanız için.

Ricardo Oliveira Video'su (http://www.youtube.com/watch?v=e33Qbu4j1b8)

Oliveira'nın Barcelona'ya attığı gol (http://www.youtube.com/watch?v=OC4tYChMOrs)

Başka bir Oliveira Golü (http://www.youtube.com/watch?v=IGsmVJXTqm0)

Bulduklarımı burada paylaşacağım.

fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 15:42
oliviera müthiş bir oyuncu alex'lede cok iyi anlasırlar fenerbahce'yi kimse tutamaz böle olunca

ozgrkc
18.Ağustos.2006, 15:49
crespo ların adı geçtiği listede en iyi seçim oliviera.... gerçekten süper bi yetenek brzilyalı olması ayrı bi avantaj... Nihat ın ispanya da gol krallığında 2. olduğu sene yada onda önce mi sene mi ne tam hatrlamıorum... gol krallığında 3.olmuşutu...

fmsmyrna
18.Ağustos.2006, 15:50
"Oliveira'yı F.Bahçe'ye vereceğiz"
Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Sao Paulo takımında kiralık olarak futbol oynayan Ricardo Oliveira'nın transferinde sürpriz bir gelisme yaşandı. İspanya'nın Real Betis Kulübü yönetim kurulu, dün gece gerçeklestirdiği olağanüstü toplantıda Brezilyalı sol kanat futbolcusu Oliveira'nın Fenerbahçe'ye kiralanmasına karar verdi.

Bu kararın Oliveira'nin Betis'te futbol oynamak istememesi üzerine alındığı belirtiliyor. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Betis Kulübü'nün Sportif Direktörü Manuel Ortega Momparlet, Fenerbahçe'nin Oliveira'yı renklerine bağlamak üzere kendilerine teklif getirdiğini doğrulayarak, her iki kulüp arasında anlaşma sağlandığını duyurdu.

Momparlet, yönetim kurulu kararının Oliveira'ya iletilecegini de belirterek, bu futbolcunun önümüzdeki haftadan itibaren Fenerbahçe kulübüne 1 yıllığına kiralık verileceğini söyledi.

Momparleta: "Oliveira bizde oynamak istemiyor"

Sportif Direktör Manuel Ortega Momparleta, gazetecilerin, Betis'in acil olarak bir sol kanada ihtiyaç duyduğu bir dönemde bu futbolcuyu neden Fenerbahçe'ye verdiği yönündeki bir soruya ise, "Oliveira bizde oynamak istemiyor. Bizde kalmak istemeyen bir oyuncuyu ise zorla tutmayız. Bu yüzden bize en iyi teklifi Fenerbahçe verdi ve onlara kiralayacağız. Bir yılın sonunda taraflar anlaşırlarsa tekrar masaya oturur, Oliveira'nin bonservisini onlara veririz" dedi.

Fenerbahçe'ye taransfer olacağı yönünde daha önce çıkan ahebrleri yalanlayan Oliveira'nın, Betis'in bu kararına nasıl tepki göstereceği ise merak ediliyor.

Betis'in daha önceki antrenorü Serra Ferrer ile anlaşamayarak uzun süre kadro dışı bırakılan ve sonunda da Brezilya'nın Sao Paulo takımına kiralık verilen Oliveira'nın, öncelikle yeniden Sao Paulo'ya dönmek isteyeceği, bunun gerçekleşmemesi halinde ise Fenerbahçe'ye gideceğine kesin gözüyle bakılıyor.

ya kiralık olursa kötü olur ya tamamen alalım

e_mali
18.Ağustos.2006, 15:53
Oliviera Santrofor mu, Sol kanat mı? farklı farklı yazıyor her yerde :)

ForsakeN
18.Ağustos.2006, 15:54
"Oliveira'yı F.Bahçe'ye vereceğiz"
Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Sao Paulo takımında kiralık olarak futbol oynayan Ricardo Oliveira'nın transferinde sürpriz bir gelisme yaşandı. İspanya'nın Real Betis Kulübü yönetim kurulu, dün gece gerçeklestirdiği olağanüstü toplantıda Brezilyalı sol kanat futbolcusu Oliveira'nın Fenerbahçe'ye kiralanmasına karar verdi.

Bu kararın Oliveira'nin Betis'te futbol oynamak istememesi üzerine alındığı belirtiliyor. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Betis Kulübü'nün Sportif Direktörü Manuel Ortega Momparlet, Fenerbahçe'nin Oliveira'yı renklerine bağlamak üzere kendilerine teklif getirdiğini doğrulayarak, her iki kulüp arasında anlaşma sağlandığını duyurdu.

Momparlet, yönetim kurulu kararının Oliveira'ya iletilecegini de belirterek, bu futbolcunun önümüzdeki haftadan itibaren Fenerbahçe kulübüne 1 yıllığına kiralık verileceğini söyledi.

Momparleta: "Oliveira bizde oynamak istemiyor"

Sportif Direktör Manuel Ortega Momparleta, gazetecilerin, Betis'in acil olarak bir sol kanada ihtiyaç duyduğu bir dönemde bu futbolcuyu neden Fenerbahçe'ye verdiği yönündeki bir soruya ise, "Oliveira bizde oynamak istemiyor. Bizde kalmak istemeyen bir oyuncuyu ise zorla tutmayız. Bu yüzden bize en iyi teklifi Fenerbahçe verdi ve onlara kiralayacağız. Bir yılın sonunda taraflar anlaşırlarsa tekrar masaya oturur, Oliveira'nin bonservisini onlara veririz" dedi.

Fenerbahçe'ye taransfer olacağı yönünde daha önce çıkan ahebrleri yalanlayan Oliveira'nın, Betis'in bu kararına nasıl tepki göstereceği ise merak ediliyor.

Betis'in daha önceki antrenorü Serra Ferrer ile anlaşamayarak uzun süre kadro dışı bırakılan ve sonunda da Brezilya'nın Sao Paulo takımına kiralık verilen Oliveira'nın, öncelikle yeniden Sao Paulo'ya dönmek isteyeceği, bunun gerçekleşmemesi halinde ise Fenerbahçe'ye gideceğine kesin gözüyle bakılıyor.

ya kiralık olursa kötü olur ya tamamen alalım

Kötü oldu bu haber yaw.Biz bonservisini istiyoruz bu adamın.

fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 15:56
Kötü oldu bu haber yaw.Biz bonservisini istiyoruz bu adamın.
geliyo ya siz ona bakın hem bir sene oynadıktan sonra taraflar anlasırsa sözlesme imazalayacak diyor

Jesus_FB
18.Ağustos.2006, 16:00
kiralık olması daha iyi genelde kiralık oynayan ouncular kendilerini ispatlamak için daha iyi performans gösteririler bunlara en iyi örnek beşiktaşta bir buçuk sene kiralık oynayan pancu gibi

TR.CaPTaiN
18.Ağustos.2006, 16:05
Çok iyi transfer fakat keske bonservisi ile alınsaydı:cool: Ben santrafor diye biliyorum

ozgrkc
18.Ağustos.2006, 16:06

arkadaşın dediği gibi... sol kanat mı santrafor mu?

fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 16:09
iki yerdede oynayabiliyor tuncay gibi

e_mali
18.Ağustos.2006, 16:17
gelsinler de artık takım tam olarak ortaya cıksa...
Coook gec kaldık cook..

Sekopej
18.Ağustos.2006, 16:20
İyi bir transfer. Açıklamaya göre 1 sene kiralık sonrasında da satın alma önceliğini Fb ye verecekler galiba. Hayırlısı olsun. Anelka gönderilirse 1 transfer daha bekliyoruz...

barahir
18.Ağustos.2006, 16:22
bikere oliveira sol kanat fln değil. tam bi santrafor.

EreN
18.Ağustos.2006, 16:48
Oli santrafordur ve hatırladığım en güzel şeyi tek başına Barçayı rezil rüsva etmesidir

Ilhan
18.Ağustos.2006, 16:50
bir ar brezilya milli takımına bile secilmiştir nobreyi kesinlikle aşar ve tuncayla ii bir ikili olurlar

çok iyi bir santrafor

fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 17:27
bir ar brezilya milli takımına bile secilmiştir nobreyi kesinlikle aşar ve tuncayla ii bir ikili olurlar

çok iyi bir santrafor
nobreyle kıyaslanamaz bile aralarında cok büyük fark var

e_mali
18.Ağustos.2006, 17:30
Aman Nobre Oliviera kıyaslamasına girmeyin olayı olur sonra :)

fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 17:37
"Anelka haberleri doğru"
Big Sam itiraf etti: "Nicolas Anelka transfer listemde ve ay sonuna kadar bu transferi sonuçlandırmak istiyorum."

İngiltere Premier League ekiplerinden Bolton Wanderers'in 'Big Sam' lakaplı deneyimli teknik direktörü Sam Allardyce bugün yaptığı açıklama ile Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka'ya talip olduklarını resmen belirtti.

İngiliz teknik adam yaptığı açıklamada Bolton'un Avrupa'da tutunabilecek bir kadro kurmaya çalıştığı ve bunun için en az takımda 4-5 forvet oyuncusu bulundurmak istediğini belirtirken son günlerde basında çıkan Anelka haberlerinin doğru olduğunu ve Fransız golcü ile temas halinde olduklarını söyledi.

Fenerbahçe yönetimi takımla sorunlar yaşayan yıldız futbolcu Nicolas Anelka için Bolton'un yapacağı bir resmi teklife sıcak bakabileceği söyleniyor.

EreN
18.Ağustos.2006, 17:37
Kıyaslanamaz zaten

fenerbahce_1907
18.Ağustos.2006, 17:39
Lugano'nun çocuğu da Fenerli oldu!
Lugano’nun "Benden daha büyük yıldız olacak" diye iddia ettiği ve 5 yaşındaki oğluna Sarı-Lacivertli Kulüp ile sözleşme yaptırdığı öğrenildi.

Ansa haber ajansı, Lugano’nun 5 yaşındaki oğlu Nicolas’nın da Fenerbahçe ile sözleşme yaptığını duyurarak bunun dünyada bir ilk olduğunu yazdı. Ajansin haberine göre gelecekte Güney Amerika’nın en büyük yıldızı olacağı gözüyle bakılan küçük Nicolas’nın babasının isteği üzerine Fenerbahçe kulübü ile sözleşme yaptığı belirtildi.

“Nicolas, babasının tahtına göz dikti” başlığı ile duyurulan haberde Lugano’nun oğlunun Fenerbahce’nin "Baby Team" takımı ile onümüzdeki haftadan itibaren antrenmanlara başlayacağı kaydedildi. Nicolas için “o bir harika çocuk” ifadesini kullanan ajans Fenerbahçe’nin dünyada bir ilk olan Nicolas ile sözleşme yaptığı haberini tüm abonelerine geçti.

Ilhan
18.Ağustos.2006, 17:43
:) inşallah babasından daha ii olur sonra o da marco gibi basvuru yapar ve turk olur biz de onu oynatırız. :)

barahir
18.Ağustos.2006, 17:44
bencede ab ikiside ayrı tip oyuncular

eGowiCh
18.Ağustos.2006, 19:06
İstersen http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=218506&postcount=1122 buraya bi bak ego bide lugano 1 ay önce anlaştım demişti hani..Jesus farkıyla ;;)

:) Fenerbahçe taraftar sitesi farkıyla desek daha doğru olur. Ben o zamanlar tatildeydim, FotoMaç da Lugano Fener'de diye yazmıştı :D Ben bu bilgileri bizzat menajerlerden aldım, web siteleri, forumlar veya gazetelerden değil.

Oliveira da gelecek, aynı kaynaktan aldığım bilgiye göre ;;)

Sekopej
18.Ağustos.2006, 19:07
Lugano yarın 13.30 da geliyormuş. Formaları satışa başlanmış. 35 numaralı formayı giyecekmiş....

eGowiCh
18.Ağustos.2006, 19:09

Santrafor. Her iki ayağını da kullanabiliyor. Genelde ikili forvetin sol tarafında oynadığından, basın sol kanat demiş. Hep soldan hücum yapıyor, sağda da Tuncay oynayacağı için güzel bir ikili oluştururlar. Arkalarında da Alex...

Keşke 5 numaralı formayı giyseydi Lugano, ama Ümit giyiyor.

Diego Lugano Yarın İstanbul’da

Uruguaylı yeni oyuncumuz Diego Lugano yarın İstanbul’a geliyor. Bugün Sao Paulo’dan kalkacak uçakla İtalya’ya gelecek olan oyuncumuz, İtalya’da yapacağı aktarmadan sonra yarın saat 13.30’da İstanbul’da olacak. Atatürk Havalimanı’na gelecek oyuncumuzu Dış İlişkiler Müdürlüğümüzden yetkililer karşılayacak. Fenerbahçe taraftarlarının yarın akşam kendi stadımızda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçı öncesi havalimanında yeni transferi karşılayacakları gelen haberler arasında. Bu arada Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimi Uruguaylı oyuncunun 35 numaralı formayı giyeceğini açıkladı.

Fenerbahçemizin yeni transferi Diego Lugano’nun giyeceği 35 numaralı formalar Fenerium Mağazalarımızda satışa sunuldu. Yarın Türkiye’ye geleceği netleşmesinin ardından daha önceden hazırlık yapan Fenerium Mağazalarımız Lugano formalarını satışa çıkarttı.
Formaların satışa çıkması ile birlikte taraftarlarımız adeta Lugano formalarını satın almak için birbirleri ile yarıştı. Lugano’nun transferine çok sevindiklerini dile getiren taraftarlarımız oyuncunun satışa çıkan ilk formalarını almaktan da büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/luganoforma1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/luganoforma5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/luganoforma6.jpg

Universal
18.Ağustos.2006, 19:26
Takımımıza hayırlı uğurlu olsun sonunda geçde olsa aldık. :) Bu arada Serkan forma numarası sana neyi hatırlatıyor???

Sekopej
18.Ağustos.2006, 19:32
Takımımıza hayırlı uğurlu olsun sonunda geçde olsa aldık. :) Bu arada Serkan forma numarası sana neyi hatırlatıyor???

eheheheh:D ben de demiştim nerden esmiş 35 İzmir diye almış bu numarayı...:D bakalım belki ilerleyen haftalarda 35 numara Lugano forması alırız bi tane...;;)

eGowiCh
18.Ağustos.2006, 19:33
:D :D Evet, İzmir'i anımsatması güzel :D Formama 35 Lugano mu yazdırsam acaba :p

barahir
18.Ağustos.2006, 19:35
walla hayırlı olsun ne diyelim. alırız bi tane forma:D

fmsmyrna
18.Ağustos.2006, 20:41
lugano izmirli galiba ama 351/2 li değil sekopej belki kızarsın ama

eGowiCh
18.Ağustos.2006, 20:52
Diego Lugano'nun İlk ve Tek Fan Sitesi açılmıştır...

DiegoLugano.tk (http://www.diegolugano.tk/) ve Luganofan.Googlepages.com (http://luganofan.googlepages.com/) adreslerinden ulaşabileceğiniz sitede, Uruguaylı yıldızın videoları ve İstanbul'a geldikten sonraki resimleri de eklenecekmiş. Hayırlı olsun :)

r_a_z_o_r
19.Ağustos.2006, 03:17
Lugano fenerbahçemize hayırlı olsun allah utandırmasın,Fabio Luciano ne olacak bu arada bence gönderilmesi gerekir.

fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 03:35
Lugano fenerbahçemize hayırlı olsun allah utandırmasın,Fabio Luciano ne olacak bu arada bence gönderilmesi gerekir.
lucıano bencede yollanmalı şimdi internette gördüm ameliyat olacakmış ondan sonrada 2,5 ay oynayamayacakmıs kısacası devreyi kapıyomus

cArsı_nas
19.Ağustos.2006, 12:05
lucıano bencede yollanmalı şimdi internette gördüm ameliyat olacakmış ondan sonrada 2,5 ay oynayamayacakmıs kısacası devreyi kapıyomus

bence gonderırsenız cok buyuk bı ayıp yapmıs olursunuz

e_mali
19.Ağustos.2006, 12:14
evet gondermek ayıp olur. ama bi sekilde halletmeliyiz.

TR.CaPTaiN
19.Ağustos.2006, 12:55
Washington da kalp krizi gecirmisti o yollanmıstı bence luciano nun yollanması lazım yerine iyi bir sag kanat alınabilir.

vita es morte
19.Ağustos.2006, 13:34
3 haftaymış sakatlık :S herkes farklı birşey diyor..

ozgrkc
19.Ağustos.2006, 13:35
Inter Ronaldoyu... Betis Oliviera yı sakatlandı diye yolladı... Luciano nun kariyeri için de iyi olur... çok yıpranır bu haliyle

r_a_z_o_r
19.Ağustos.2006, 14:46
Luciano bildiğim kadarı ile seneye emekli olmayı düşünüyormuş göndermek ayıp olur ama bir şekilde çözmeleri gerekir appiah ayarında ortasaha şart.

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 16:40
3 ay sahalardan uzak kalacak. Bence de gönderilmeli, nasıl ki Washington kalp krizi geçirdiğinde gönderildiyse, aynı şekilde diğer Avrupa kulüpleri de sakat oyuncularını gönderiyor. Biz bir yarı boyunca hiç faydalanamayacağımız, muhtemelen 2. yarı da tam performans alamayacağımız birini takımda tutmamalıyız.

fmsmyrna
19.Ağustos.2006, 17:19
bizim anadolu klüplerine önerelim biri alır nasıl olsa

barahir
19.Ağustos.2006, 17:25
evet gondermek ayıp olur. ama bi sekilde halletmeliyiz.
walla konu karışık aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.

buarada Mehmet Ali Abi yeni Rütben hayırlı olsun. Efsane geri Döndü Dibeilirmiyiz:D

fenerbahce_1907
19.Ağustos.2006, 17:29
bizim anadolu klüplerine önerelim biri alır nasıl olsa
bizde kiralık oynuyor adam nasıl verecez baska bişe klübe

Kuvvetmira
19.Ağustos.2006, 17:33
luciano zaten ağır kalıo oynasa bile ki; sakat oynayamıcak..bence gönderilmeli..

r_a_z_o_r
19.Ağustos.2006, 17:44
Ben zaten türkiyede klüblerin seçimlerini yabancı defans oyuncularından kullanmalarını istemem kontenjan açısından tabi lugano gibi futbolcular gelecekse eyvallah.

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 17:47
Mehmet Ali abi yeni rütben hayırlı olsun, tekrar hoşgeldin, efsane geri döndü :)

Luciano gönderilmelidir, yararı yok, zararı var adamın.

EreN
19.Ağustos.2006, 18:10
M.Ali abi ara sıra Admin oluyo ama sonra geri Gönüllerimize dönüyor sanırım site içinde bazı yetki sorunlarından bu oluyor ( Geçiş ). Lugano hayırlı olsun iyi bir transfer. Ayrıca egocum seni bu 3'cü sobelenişin.Sakın sende o Fenerbahçe Taraftar sitesinden yararlanmış olmayasın diğer konularda olduğu gibi.

fmsmyrna
19.Ağustos.2006, 18:31
bi daha yenilemiştik bu luciano ya ben aldık sanıodum ya

eGowiCh
19.Ağustos.2006, 19:37
M.Ali abi ara sıra Admin oluyo ama sonra geri Gönüllerimize dönüyor sanırım site içinde bazı yetki sorunlarından bu oluyor ( Geçiş ). Lugano hayırlı olsun iyi bir transfer. Ayrıca egocum seni bu 3'cü sobelenişin.Sakın sende o Fenerbahçe Taraftar sitesinden yararlanmış olmayasın diğer konularda olduğu gibi.

3. sobelenişim? Ben taraftar sitelerinden almadım, isim veremem, bir menajerden aldım bilgileri. Lugano ile Sevilla'nın çok ciddi ilgilendiğini ve 5 milyon euro teklif ettiğini de yazıyor mu o taraftar sitesi? Zico çok büyük etken olmuş Lugano'nun FB'yi tercih etmesinde. Milan da ilgilenmiş, fakat sonra vazgeçmiş, Liverpool da ilgilenmiş. Ben menajere "pürüz çıkar mı son anda?" diye sorduğumda, "ne pürüzü, ortada imza var" demişti. Lugano da "1 ay önce imzalamıştım" dedi. Yani burada benim doğru söylediğim ortada ve bu bilgileri taraftar siteleri veya forumlarında bulamazsın. Milyonlarca kişinin ulaşabildiği transfer haberlerini yayınlamıyorum. Bak buraya yazmıştım, Oliveira da gelecek diye, o da gelecek.

http://img219.imageshack.us/img219/1020/olivfbrb1.jpg

Ricardo Oliveira'nın hafta içinde İstanbul'a gelip Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Real Betis kulübünden yapılan açıklamada Ricardo Oliveira için Fenerbahçe ve Betis'in 1 yıllığına kiralık olarak anlaştığı belirtildi. Brezilyalı golcü bir yıl forma giydikten sonra, taraflar Oliveira'nın bonservisi için masaya oturacaklar. Ricardo Oliveira'nın bonservisinin 12 milyon euro olduğu tahmin ediliyor.

m_o_11
20.Ağustos.2006, 02:44
bu oliviera habericok hosuma gitti. ama bişey sorcam bu olay betis ve fener yönetimi arasında yapılan bi anlasma. eger fenerbahce yi istemezse ne olacak oliviera? maas konusunda büyük ihtimalle sorun yasanmaz zaten. adam fener den teklif almadım demişti ve ilgilenen baska klupler oldugunu soylemişti. zorla oynıyacak adam istemem fener de. istemyeni zorlamamak lazım

eGowiCh
20.Ağustos.2006, 04:17
Aldığım bilgiye göre, Fenerbahçe'den teklif almadım lafı, bir yanıltma. Nasıl ki Lugano FIFA.com'a verdiği röportajda Avrupa'yı düşünmüyorum demişti. Bu da öyle bir şey. R.Oliveira Fenerbahçe'de oynamak istiyormuş, Avrupa'da boy göstermek istiyormuş. Lugano, Alex ve Zico'nun da takımda olması onu en çok ikna eden etken olmuş.

Zor olan oyuncuyla değil, kulüple anlaşmak. Oyuncu Fenerbahçe'yi ister, Zico var, takım arkadaşı Lugano var, Alex var. Betis eğer "Vermiyorum" deseydi Real Madrid'in Roberto Carlos için verdiği yanıt gibi, o zaman alamazdık. R.Carlos gelecekti bize, ama Capello izin vermedi. Yoksa Carlos neden gelmesin ki? Bu da ona benziyor.

http://img215.imageshack.us/img215/8822/anelkaayrilfn6.jpg

Anelka ile bağlar kopmak üzere... Fransız yıldızın her fırsatta takımdan ayrılmak istediğini söylemesine rağmen Zico'nun takımda ısrarla görmek istediğini belirttiği Nicolas Anelka ile ipler kopma noktasına geldi. Bolton'dan gelen 14 milyon euroluk teklifi Fenerbahçe yönetiminin kabul etmesi bekleniyor. Dinamo Kiev maçında da Zico'nun güvendiği ve şans verdiği Nicolas Anelka, bekleneni veremeyerek hem Zico'yu hem de taraftarları hayal kırıklığına uğratmıştı. Teknik direktör Zico, sakatlığını bahane ederek 3 lig maçında da ilk 18'e girmeyen Anelka'nın takımdan ayrılacağının sinyalini verdi. Ç.Rizespor maçından sonra basın toplantısında Zico, bir soru üzerine, Dinamo Kiev ile yapılacak Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Anelka’nın forma giymeyeceğini söyledi. Bu Anelka ile iplerin kopma noktasına geldiğinin sinyalini verdi. Anelka'yı D.Kiev gibi çok önemli bir maçta kullanmak istediğini belirten Zico, bu kararından vazgeçmiş gözüküyor. Anelka'nın Zico'nun sabrını taşırdığı basında sık sık yer almıştı. Anelka'nın Bolton ile sözleşme imzalayıp, Fenerbahçe'den ayrılması bekleniyor.

Kaynak : Egemen Işık (eGowiCh)

Haberciliğe başladım, dolayısıyla kaynak benim, haberin tamamı benim tarafımdan yazılmıştır :)

Lugano'nun Durumu Pazartesi Belli Olacak

Mahmut Uslu'nun FBTV'de yaptığı açıklamada, UEFA'ya gerekli başvuruların yapıldığı ve Brezilya Federasyonu'nun kapalı olmasından dolayı Lugano'nun D.Kiev maçında oynayıp oynamayacağının Pazartesi günü belli olacağı belirtildi. UEFA'nın duruma olumsuz bir yaklaşımı olmadığını belirtildi. Büyük ihtimalle UEFA gerekli izinleri verecek ve Lugano D.Kiev maçında forma giyebilecek. Sao Paulo ile sözleşme 1 Ağustos'ta imzalanmış yanılmıyorsam.

r_a_z_o_r
20.Ağustos.2006, 04:40
Yav anelka da gidecekse gitsin artık ama boltonamı gider porstmund'a mı daha çok anelkalar gelir fenerbahçeye bu hafta bu işleri halletmeleri gerekir.

eGowiCh
20.Ağustos.2006, 04:51
Son gözde Simic
AĞRILARI DİNMEDİ
F.BAHÇE'DE tüm gözler Luciano'ya çevrildi. Hazırlık maçında sakatlanan Brezilyalı yıldızı Fabio Luciano, kasığındaki ağrılar nedeniyle yarın İsviçre'de kontrolden geçecek. Luciano'nun sakatlığı ciddi çıkarsa Brezilyalı gönderilecek.

BAŞKAN TAKİPTE
YÖNETİM, Luciano'nun sakatlığı uzun sürecek olursa, Simic'i renklerine bağlayacak. Milan'ın satmayı düşündüğü 31 yaşındaki oyuncunun bonservisinin 2 milyon euro civarında olduğu ve başkanın konuyla bizzat ilgilendiği öğrenildi.

Fotomaç

Sekopej
20.Ağustos.2006, 04:53
Fotomaç'a güvenmiyorum. Zico bugün o bizim değerli bir oyuncumuz sakatlığından ötürü gönderilmesi söz konusu değil dedi...

REMOS
20.Ağustos.2006, 19:06
Valla Benİm Pek GÜvenİm Kalmadi FenerbahÇe'ye DÜnkÜ Ç.rİzespor MaÇina Bİr Umutla Gİttİm Kİ Takimdan İyİ Oyun Bol GollÜ Bİr MaÇ Beklerken Doksan Dakİkanin BİtİŞ DÜdÜĞÜnÜ İmamin Ezani Okuyup İftari AÇmanin VerdİĞİ Özlem Gİbİ Bekledİm Ve Şahsİ Kanim Şudur Kİ D.kiev ÇarŞamba AkŞami Bİzİ HallaÇ PamuĞu Gİbİ Eler.zİco'dan İkİ Tane İsteĞİm Var 1.kiev MaÇina TecrÜbelİ Oyuncularla Çiksin Mesela SelÇuk Gİbİ GenÇler Bu BÜyÜk MaÇi Kaldirabİlİrlermİ 2.İse TÜmer Ve Alex Bu Takima Bence LÜks İkİsİ Beraber OynadiĞi Zaman Orta Sahada YÜk Aurelİo Ve Appiah'a Kaliyor Eee Bu İkİlİ İyİ Ama Bİryer Kadar Zico'nun Çok İyİ DÜŞÜnÜp TaŞinmasi Lazim EĞer 100.yilimizda Ş.lİgİne Gİremezsek Yİne Herkese Rezİl,maskara Oluruz Ne Olur FenerbahÇem Ele Şu Kiev'İ

EreN
21.Ağustos.2006, 00:00
Anelka Bolton'da ! (12 M €)
Oh ne güzel 9'a aldık 12 'ye satıyoruz :)

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2006, 00:13
Eger gercekten Bolton 12 veya 14 milyon € teklif ediyorsa Anelka ya bu fenerbahce için cok iyi bir gelismedir.Anelka hem sorun cıkarıyor hemde teklif edilen para iyi..Ben başta Anelka nın takımda kalması taraftarıydım fakat son demeclerinden sonra kesinlikle yollanmalı fakat korktugum tek nokta eger Anelka giderse forvette yine sıkıntımız olur cünkü tek oliveira kalıyor forvet(bu konudada resmi acıklama yok(FB cephesinden))yani bize sag kanat lazım sol bek lazım Anelka da giderse forvet lazım..Zaman en iyi ilactır bekleyip görecegiz neler olacak

ForsakeN
21.Ağustos.2006, 00:21
Eger gercekten Bolton 12 veya 14 milyon € teklif ediyorsa Anelka ya bu fenerbahce için cok iyi bir gelismedir.Anelka hem sorun cıkarıyor hemde teklif edilen para iyi..Ben başta Anelka nın takımda kalması taraftarıydım fakat son demeclerinden sonra kesinlikle yollanmalı fakat korktugum tek nokta eger Anelka giderse forvette yine sıkıntımız olur cünkü tek oliveira kalıyor forvet(bu konudada resmi acıklama yok(FB cephesinden))yani bize sag kanat lazım sol bek lazım Anelka da giderse forvet lazım..Zaman en iyi ilactır bekleyip görecegiz neler olacak

Aslında Oliveira gelince forvet sıkıntımız olmaz.Oliveira-Tuncay oynar forvette.Semih ise yedek olur.Herhangi bir sakatlık durumunda Mehmet Yozgatlı forvete koyulabilir.O eskiden forvetti çünkü.

Universal
21.Ağustos.2006, 00:22
Bende az önce bir sitede görmüştüm bu haberi inşallah gerçektir. :D

fmsmyrna
21.Ağustos.2006, 01:46
yani inşallah gerçektir anelka giderse luciano yu da yollayıp 3 çok iyi yabancı almalıyız

ForsakeN
21.Ağustos.2006, 01:51
Arkadaşlar Oliveira ve Lugano geldi.Dünya starları ne zaman gelecek?Transfer sezonu bitiyor :mad:

tombul taho
21.Ağustos.2006, 03:19
demin star tv'de duyduğum bi habere göre anelka ingiliz bi kulüple 4 yıllığına anlaşmış. öyle bi açıklama yaptılar. anelka bi fransız gazetesine röportajında sölemiş galiba. onlarda kaynak olarak orayı gösterdiler. topu artık fenerbahçeye atmış yani anelka. zaten fenerbahçe de anelkayı istemiyodu. tahminen bu transfer gerçekleşti diyebiliriz.

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 03:20
Dünya starlarını boşverin. Bize dünya starı (Sol Campbell, R.Carlos gibi yaşlı) lazım değil, yetenekli ve yararlı oyuncu lazım. Lugano ve Oliveira çok iyi seçim. Anelka da giderse bir oyuncu daha alınacak. Bu da muhtemelen sol veya sağ bek olacaktır.

Jesus_FB
21.Ağustos.2006, 03:21
ben oliveira'nın doğru seçim olduğu konusunda endişeliyim bence forvet için uzun boylu bir adam gerekiyordu zaten tuncay oliveira tipinde bir forvet

tombul taho
21.Ağustos.2006, 03:30
ben oliveira'nın doğru seçim olduğu konusunda endişeliyim bence forvet için uzun boylu bir adam gerekiyordu zaten tuncay oliveira tipinde bir forvet
katılıyorum. fenere daha çok hava toplarını falan doğru düzgün indirebilecek kısaca tarğında dediği gibi hava toplarında etkili bi forvet lazım. santrafor da diyebiliriz. JAN KOLLER mesela :D

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 03:33
Bence iyi seçim. Uzun boylu demek, hava toplarında iyi demek değildir. Uzun boylu oyuncular genelde ağır kalır, birebirde etkisizdir. Bizim duran toplarda veya hava toplarında etkili isimlerimiz zaten var. Lugano, Önder, Luciano, Can gibi savunmacılarımızın yanı sıra Tuncay da kafa golleriyle göz dolduruyor. Oliveira da kafa hakimiyetine sahip bir futbolcu. Boyun kafa hakimiyeti ile alakası yok. Oliveira tam aranan bir santrafor. Hızlı, birebirde çok etkili, hava toplarında da üstün. Sao Paulo'da da attığı gollerde hava gollerini görüyorsunuz. Ayrıca hızlı olduğundan çok kolay oyundan adam düşürebiliyor. Nobre gibi hava toplarında iyi olan fakat birebirde etkisiz olan oyuncularımızı da gördük Avrupa'da.

tombul taho
21.Ağustos.2006, 03:35
kısacası bana göre fenerbahçenin şuandaki kadrosu avrupada başarıyı yakalayabilecek bu kadro. bu fırsatı fenerbahçenin çok iyi değerlendirmesi lazım umarım başarılı olurlar!

Jesus_FB
21.Ağustos.2006, 03:41
Bence iyi seçim. Uzun boylu demek, hava toplarında iyi demek değildir. Uzun boylu oyuncular genelde ağır kalır, birebirde etkisizdir. Bizim duran toplarda veya hava toplarında etkili isimlerimiz zaten var. Lugano, Önder, Luciano, Can gibi savunmacılarımızın yanı sıra Tuncay da kafa golleriyle göz dolduruyor. Oliveira da kafa hakimiyetine sahip bir futbolcu. Boyun kafa hakimiyeti ile alakası yok. Oliveira tam aranan bir santrafor. Hızlı, birebirde çok etkili, hava toplarında da üstün. Sao Paulo'da da attığı gollerde hava gollerini görüyorsunuz. Ayrıca hızlı olduğundan çok kolay oyundan adam düşürebiliyor. Nobre gibi hava toplarında iyi olan fakat birebirde etkisiz olan oyuncularımızı da gördük Avrupa'da.

benim uzun boylu forvet demek istediğim gol atmakla birlikte asist özelliğde yüksek olan, kaleye sırtı dönük oynayan, skor avantajı olduğunda topu saklayabilen, oyunun sıkıştığı anlarda hava topları ile defansı yaran forvet tipiyidi bunlara örnek olarak da carew, trezeguet, van hooijdonk gibi oyuncular olabilirdi

Krusty
21.Ağustos.2006, 03:46
kısacası bana göre fenerbahçenin şuandaki kadrosu avrupada başarıyı yakalayabilecek bu kadro. bu fırsatı fenerbahçenin çok iyi değerlendirmesi lazım umarım başarılı olurlar!
Bende böyle düşünüyorum fakat D. Kiev rövanşı kafaları karıştırıyor.. :rolleyes:

tombul taho
21.Ağustos.2006, 03:51
benim uzun boylu forvet demek istediğim gol atmakla birlikte asist özelliğde yüksek olan, kaleye sırtı dönük oynayan, skor avantajı olduğunda topu saklayabilen, oyunun sıkıştığı anlarda hava topları ile defansı yaran forvet tipiyidi bunlara örnek olarak da carew, trezeguet, van hooijdonk gibi oyuncular olabilirdi
hakan şükür tipi yani.. daha doğrusu hakan şükürün genç ve bitiricilikte biraz daha kabiliyetli olanı :D

Jesus_FB
21.Ağustos.2006, 03:51
hakan şükür tipi yani.. daha doğrusu hakan şükürün genç ve bitiricilikte biraz daha kabiliyetli olanı :D
hah işte aynen öyle :)

tombul taho
21.Ağustos.2006, 03:57
hah işte aynen öyle :)
aslında semihte biraz daha boy ve kafa toplarına hakimiyet olsa bence hakan şükürden daha bile iyi bi santrafor olur.

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 03:59
Saydıklarından en iyisi Trezeguet. Carew tipi bir oyuncuya ihtiyacımız yok. Bugün dünya kulüplerinin forvetlerine baktığımızda, Henry, Eto'o, Sheva, Drogba, Toni gibi isimleri görüyoruz. Tabi bu oyuncular çok yetenekli ve kafa toplarına da hakim, fakat tam anlamıyla kafacı adam değiller (Zigic, Koller tipinde değiller.) Sen sanırım Zigic, Koller, Carew tipinde bir oyuncudan bahsetmişsin. Bu tip oyuncu almamalıyız. Orta şekerli olmalı :D Bu saydığım forvetlerin kafa hakimiyeti de var, ama genelde birebirde çok etkililer (Sheva Servet'le dalga geçmişti hatırlarsanız, ama bunu belki Koller veya Zigic yapamaz, çünkü birebirde etkisizler).

Zor anlarımızda defansı ancak birebirde veya yerden yırtabiliriz. Sağlı sollu ortalarla defansı yıpratamayız, isterse Zigic veya Koller gelsin. Çünkü orta açacak adamımız yok, solda Ümit iyi açamadığından, sağda da Kerim açamaz veya Serkan. Bizim etkili silahımız duran toplardır. Duran toplar için de Luci, Lugano gibi adamlarımız varken, uzun bir forvete de ihtiyaç yok açıkçası. Eğer bizim çok iyi orta açan beklerimiz olsa, dediğin doğru, ama Ümit Zigic'in kafasına orta açamaz maalesef. Dolayısıyla Zigic'in topla buluşup hızlı davranarak adam eksiltip gol atması gerekir, bunu da tipik kafa toplarına sahip oyuncu yapamaz. Dolayısıyla Oliveira iyi bir tercih bence. Aynı şekilde L.Fabiano da iyi seçim olurdu gelseydi, o da Oliveira ile benzer tipte.

ForsakeN
21.Ağustos.2006, 04:00
aslında semihte biraz daha boy ve kafa toplarına hakimiyet olsa bence hakan şükürden daha bile iyi bi santrafor olur.
Evet Semih'in fiziği iyi değil.

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 04:01
Tarık abinin tarifine uyan en süper oyuncu Ibrahimovic'tir zaten dünyada. Ondan üstüne yoktur. Hem birebirde hem de tipik kafa toplarına hakim bir yıldız.

Sekopej
21.Ağustos.2006, 04:01

Yok Semih'i biz geçen senelerde fazla izleyemediğim için gözümüzde fazla büyütmüşüz bence. Semih Fenerbahçe'de 11'de oynayacak bir kalitede oyuncu değil. O yine yedek otursun gerekli zamanlarda oyuna girip işini yapabilir....

Jesus_FB
21.Ağustos.2006, 04:03
oliveira ve tuncay ikilsi ile oluşursa forvetimiz bence deplasman maçları bizim için daha kolay geçecektir diye düşünüyorum ama karşımıza çok iyi kapanan bir takım çıkarsa ve kontra atağa da iyi yaparsa bizi çok zor anlar bekler tıpkı kiev maçında olduğu gibi bence burdaki maç çok daha zor geçicek bunun nedeni kadro yapımızdan kaynaklanıyor ben hala oliveira için şüpheliyim işallah beni yanıltır ;)

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 04:05
Oliveira, Barcelona defansını tek başına delen adamdır. Eğer sakatlık geçirmeseydi, kendisini 2006 Dünya Kupası'nda izleyebilecektik. Brezilya ve İspanya basınının görüşü böyle.

ForsakeN
21.Ağustos.2006, 04:14
Belki çoğu kişi bana karşı çıkacak ama bence Fenerbahçe'nin Alex'e ihtiyacı yok.Onun yerinde gerektiği zaman pres yapabilen,güzel ortalar açabilen bir sol açığa ihtiyacımız var.
Alex koşmadığı için takımı hep 10 kişi başlıyor sanki
Ayrıca Alex'in şuan yaptığı işlerin aynısını hatta daha fazlasını Tümer yapıyor.

Bana göre Alex Türkiye için harika ama Avrupa için kötü

Jesus_FB
21.Ağustos.2006, 04:17
Alex'e dokunmayın hocam :)
tamam bende oyun stilini pek sevmiyorum koşmaması benimde gözüme batıyor ama yaptığı katkı ortada o yüzden bir kişinin koşmama lüksü olsun ;;)

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 04:17
Ne gerek var koşmasına :D

ForsakeN
21.Ağustos.2006, 04:20
Ne gerek var koşmasına :D

Koşmadan futbol mu oynanırmış canım :D

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 04:22
Anelka Bolton'da

Fenerbahçe'nin sorunlu Fransız futbolcusu Nicolas Anelka, İngiltere'den bir takımla anlaştığını açıkladı. İşte Anelka'nın 4 yıllık anlaşma yaptığı kulüp:

Anelka, bir Fransız gazetesine yaptığı açıklamada İngiltere'nin Bolton takımıyla 4 yıllık mukavele imzaladığını duyurdu.

Anelka, bundan sonra konunun Fenerbahçe ile Bolton arasında çözüleceğini kendisinin artık İstanbul'da işinin kalmadığını duyurdu.

ForsakeN
21.Ağustos.2006, 04:24
Anelka Bolton'da

Fenerbahçe'nin sorunlu Fransız futbolcusu Nicolas Anelka, İngiltere'den bir takımla anlaştığını açıkladı. İşte Anelka'nın 4 yıllık anlaşma yaptığı kulüp:

Anelka, bir Fransız gazetesine yaptığı açıklamada İngiltere'nin Bolton takımıyla 4 yıllık mukavele imzaladığını duyurdu.

Anelka, bundan sonra konunun Fenerbahçe ile Bolton arasında çözüleceğini kendisinin artık İstanbul'da işinin kalmadığını duyurdu.

İnşallah Bolton'dan güzel para koparırız :D Şaka bi yana Fenerbahçe için hayırlı bir haber.Üzerimden büyük bir yük kalktı sanki :D

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 04:37
Un an et demi après avoir quitté Manchester City pour Fenerbahçe, Nicolas Anelka pourrait retrouver très rapidement le Championnat d'Angleterre, à Bolton. Selon les propos du joueur rapportés par L'Equipe de dimanche, le transfert du Français pourrait se concrétiser dès le début de la semaine prochaine. Le club turc et Bolton seraient tombés d'accord sur une indemnité proche de 12 millions d'euros. Ne manquerait plus que l'accord définitif du président de Fenerbahçe.

Le retour d'Anelka en Angleterre où il a joué sept saisons (Arsenal, Liverpool, Manchester City) avait déjà été évoqué en juillet, mais l'échec des discussions entre Portsmouth et Fenerbahçe avaient contrarié les plans de l'ancien Parisien. Cette fois, le chemin de la Premiership semble se dégager : Zico, l'entraîneur brésilien de Fenerbahçe semble s'être fait à l'idée du départ de son avant-centre et les dirigeants turcs s'activent pour lui trouver un remplaçant qui pourrait être l'att**uant international brésilien Ricardo Olieviera (FC Séville).

Az çok anlarsınız, fiyata, isimlere bakarak. Anelka'nın Bolton'a, Ricardo Oliveira'nın da Fenerbahçe'ye geleceğini yazmış. Parantez içinde (FC Sevilla) yazılması da yanlış. Betis olacaktı. Betis ile Sevilla'nın Sevilla şehrinin kulübü olduğu ve stadları aynı olduğu için, parantez için yanlış yazmışlar. Oliveira geliyor, Anelka gidiyor. Peki ya 3. yabancı?

ForsakeN
21.Ağustos.2006, 04:45
12 milyon euro da iyi fiyat.Evet 3. yabancı transfer kim olacak merakla bekliyoruz?

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 04:50
F.Bahçeliler beni bekleyin

Şimdiden heyecanlıyım
F.Bahçe'nin, Nobre'nin yerine transfer edeceği Ricardo Oliveira, bir an önce İstanbul'a gelmek istiyor. Sarı-lacivertli ekibin bir yıllığına kiralayacağı Real Betis'li futbolcu, vatandaşı Zico ile çalışmak için sabırsızlandığını belirterek "Fenerbahçe beni heyecanlandırıyor. Zico ve Alex'le buluşmak çok güzel bir duygu" dedi.

Son aşamaya gelindi
Brezilyalı golcü transferde son aşamaya gelindiğini vurgularken "Herhangi bir aksilik çıkacağını sanmıyorum. Türkiye'de futbol oynamak ve başarılı olmak istiyorum" diye konuştu. F.Bahçe yönetimi de Real Betis'le bugün bir kez daha görüşecek. Anlaşma sağlanması halinde Oliveira yarın İstanbul'a getirilecek.

Kaynak: FotoMaç

ForsakeN
21.Ağustos.2006, 04:54
Bu sezon muhtemel kadromuz bu olur.X yerine bir yabancı solbek alınacağını var sayıyorum

-----Rüştü-------
Önder-Lugano-Can- X
Appiah-Aurelio-Tümer
-----Alex------
Tuncay-Oliveira

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 04:54
'Bolton ile el sıkıştım'
Fenerbahçeli Anelka, Bolton ile dört yıllığına anlaştığını açıkladı

F.Bahçe'nin yıldızı Anelka, Fransa'nın L'Equipe gazetesine İngiltere Premier Ligi'nden Bolton ile anlaştığını açıkladı. "Premier Lig'e dönmek istiyorum ve bu yakında gerçekleşecek" diyen Nic, "Bolton ile dört yıllığına anlaştım. Hafta başında bu işin sonuçlanmasını umuyorum" ifadesini kullandı. Fransız gazetesi ise F.Bahçe'nin Bolton'dan 12 milyon euro bonservis bedeli istediğini ve görüşmelerin sürdüğünü iddia etti. L''Equipe, Zico'nun da Anelka'nın gitmesini istediğini ve yerine Oliveira'yı alacağını yazdı.

Galip ÖZTÜRK

fmsmyrna
21.Ağustos.2006, 09:11
bu hoca önder bekte denemez gibi geliyo onda
------------rüştü-------------
kerim(serkan)önder-lugano-xxxx

appiah - aurelio - tümer

alex
tuncay oliviera

Ilhan
21.Ağustos.2006, 09:24
Az çok anlarsınız, fiyata, isimlere bakarak. Anelka'nın Bolton'a, Ricardo Oliveira'nın da Fenerbahçe'ye geleceğini yazmış. Parantez içinde (FC Sevilla) yazılması da yanlış. Betis olacaktı. Betis ile Sevilla'nın Sevilla şehrinin kulübü olduğu ve stadları aynı olduğu için, parantez için yanlış yazmışlar. Oliveira geliyor, Anelka gidiyor. Peki ya 3. yabancı?

ii bir sağbek alınmalı o kontenjan için

bolton anelka ile 4 yıllık anlasmaya varmıs. fenere 12 mn euro bonservis odenecekmiş

e_mali
21.Ağustos.2006, 11:48
Gule gule Anelka, arkana bakma bile giderken...

ozgrkc
21.Ağustos.2006, 12:37
gerçekten derin bi ohh çekiyorum... Fener e iyi bir de sol bek alırsak güzel olur... Önder sağ bek te çok çok iyi oluyo... Belçika da da o mevkideydi Zico da biliyodur bunu... gerçekten kaliteli bi sol bek de geldimi değmeyin keyfimize...

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2006, 15:21
Roberto Carlos'dan sonra Ricardo Oliveira da Fenerbahçe'ye gitmeyi reddetti. Real Betis kulübünün "Oliveira'yı Fenerbahçe'ye kiralık olarak vereceğiz" açıklamasına Brezilyalı futbolcu sert cevap verdi. "Beni zorla istemediğim bir kulübe kimse satamaz."

Fenerbahçe 100. yılında kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Real Madrid'te forma giyen Roberto Carlos trasferinde yaşadığı şokun ikincisini Oliveira'da yaşamak üzere. İspanya'nın Real Betis takımında oynayan Oliveira Diario, Sevilla gazetesine yaptığı açıklamada, Betis'in kendisini zorla Fenerbahçe'ye satmak istediğini belirterek, buna sonuna kadar karşı çıkacağını söyledi.

Oliveira açıklamasında Real Betis kulübü ile bazı problemler yaşadığının altını çizerek, tek hedefinin bu problemleri çözerek futbol hayatına yeniden İspanya'da devam etmek olduğunu kaydetti. Betis ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Oliveira başkanla konuşup takımda kalmak istediğini ileteceğini ortada bir sorun varsa bunu çözmeye çalışacağını kaydetti.

Brezilyalı sol ayak Oliveira, Diario Sevilla Gazetesi'nde yeralan ropörtajında gazetecinin Fenerbahçe'ye gitmek istiyormusun? yönündeki bir soruya ise verdiği cevapta, "Doğrusunu söylemek gerekirse bu transfer bana pek cazip gelmiyor, gönlüm Betis'den yana, ben Fenerbahçe'ye gitmemek içın elimden gelen gayreti göstereceğim ancak son söz başkanındır" dedi.

Bu arada Diario Sevilla Gazetesi başta teknik direktör Javier Irureta olmak üzere çok sayıda yönetim kurulu üyesi ve taraftar Oliveira'yı satmak isteyen kulübün en büyük hissadarlarından eski başkan Manuel Ruiz de Lopera'ya isyan bayrağı açtı.

Eski başkan Lopera'nın ben böyle disiplinsiz bir futbolcuyu kulüpte istemiyorum derhal Fenerbahçe'ye satın talimatı verdiği Oliveira için yeni bir şans isteyen yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör İspanyol basınına yaptıkları açıklamalarda bu futbolcunun Real Betis'de kalması içın ellerinden gayreti göstereceklerini belirttiler.

barahir
21.Ağustos.2006, 15:35
captain10 kaynak belirt.

Del Piero_10
21.Ağustos.2006, 15:55
kaynak burada

http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=31189

EreN
21.Ağustos.2006, 16:36
Yok yok gelir Oliviera . Hem Egowich menejerlerle konuşmamışmıydı kesin gelecek demişler.Yalan mı söyleyecek adamlar

Jesus_FB
21.Ağustos.2006, 16:54
Forvete sürpriz isim!
Brezilya'da yayınlanan gazeteler, Fenerbahçe'nin Corinthians'lı forvet oyuncusu Roger'i renklerine bağladığını duyurdu

Brezilya basını Fenerbahçe'nin Corinthians takımında forma giyen Roger Galera Flores'i transfer ettiğini duyurdu. Brezilya nin en ünlü spor gazetelerinden GloboEsporte, Fenerbahce Kulübü'nün iki gün önce süpriz bir sekilde Corinthinas kulübüne bir faks göndererek Roger'i resmen istedigini yazdi.

Gazeteye göre Corinthians Kulübü Fenerbahçe'nin teklifine evet cevabı verdi. GloboEsporte gazetesi Corinthians'ın 7 numaralı forvet oyuncusu Roger'in de Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettigini kaydederek bu futbolcunun Cuma gününe kadar İstanbul'a giderek resmi sozlesmeye imza atacağını savundu...

Brezilya'da yayınlanan diğer gazetelerde Roger'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu manşetlerine taşıdı. Gazete Esportivo ve Lancenet gazeteleri, Ricardinho'dan sonra diğer bir Corinthians'lı forvet Roger de Türkiye yolunda başlığında verdikleri haberlerinde bu futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer oldugunu duyurdu.

Corinthians kulubunun Fenerbahçe'den gelen cazip teklife evet demek zorunda kaldığını ifade eden gazeteler Roger'in Alex ve Lugano gibi ünlü futbolcularla yanyana oynayacagini yazdı.

1978 dogumlu ve 1.70 m. boyunda olan Roger Galera Flores, 28 yaşında ve Corinthians kulübüne geçen sezon transfer oldu. Brezilya liginde gecen yıl 46 karşılasmada 12 kez fileleri havalandıran Roger'in ligdeki gol ortalaması 0,26. Brezilya basını oldurucu deparlara sahip olan Roger'in Brezilya liginin en hızlı oyuncularından biri olarak gösteriyor.

Krusty
21.Ağustos.2006, 16:58
Fener'e güzel bir golcü lazım. Roger 46 maçta 12 gol atmış. İstatistikler kötü olduğunu gösteriyor.. Ricardo Oliveira gelse çok daha iyi olur ama;

''Beni zorla istemediğim bir kulübe kimse satamaz.''

bu yorumdan anlaşılan Ricardo Oliveira 'nın gelmeyeceği..

Ilhan
21.Ağustos.2006, 17:06
o takımdan rogeri alacagına tevezi alsınlar daha ii :):)

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 17:48
Basının uydurması Oliveira'nın gelmeyeceği. Gelecek. Zaten Aziz Yıldırım da "Oliveira gelecek" dediyse, kesin gelir. Menajerlerden aldığım bilgi de geleceği yönünde. Basında çıkan bu tip "Gelmeyeceğim" haberleri ile ilgili menajerlere danıştım, basının uydurmasıdır dediler. Bugün kendileriyle bir kez daha görüşüp size net bir bilgi aktaracağım bu konuda. Menajerler sağolsun, Lugano için imzaladı, pürüz yok demişti, hakkaten de Lugano kendi de söyledi : "1 ay önce imzaladım" diye, o yüzden menajere güveniyorum. Bu konuda da bilgi alıp buraya yazacağım.

Ilhan
21.Ağustos.2006, 18:04
inşallah gelir ve ligimiz ii oyuncularla daha kaliteli olur

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2006, 18:07
captain10 kaynak belirt.
http://www.superspor.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=31189
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=38675
http://www.fenerbahce.com/haberler/19279.php
http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=31402

e_mali
21.Ağustos.2006, 18:07
aynı gun icinde, yani bugun "Fenere gelmeyeceğim" ve "Oliviera Fenerbahçe için sabırsızlanıyor" başlıklı iki haber geçti internet sitelerine, hangisine inanacağız?

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 18:08
Lugano İmzaladı

Fenerbahçemizin yeni transferi Diego Alfredo Lugano, bugün kendisini 3+1 yıllığına Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzaladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Fenerium Tribünü Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen imza töreninde Asbaşkanımız ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticimiz Mahmut Uslu ile Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ve İdari Menajerimiz Volkan Ballı hazır bulundu. Asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu, Lugano’nun transferi ile ilgili olarak, “Çok iyi bir futbolcu ile anlaştık. Takımımızda büyük işler başaracağına inanıyoruz. Hepimize hayırlı olsun” dedi. Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ise Lugano gibi dünya çapında bir futbolcuyu Fenerbahçemizde yer almasından çok mutlu olduklarını ve takımımıza büyük hizmetlerde bulunacağına inandığını söyledi.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/luganoimza.jpg

Fenerbahce.org'tan Oliveira ile ilgili yalanlama da gelmedi doğrulama da. Simic dediler, hemen Fenerbahce.org yalanladı. Hep yalanladı bugüne dek, ama Oliveira'yı yalanlamadı. Bu da gelme ihtimalini artıyor Oliveira'nın.

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2006, 18:10
aynı gun icinde, yani bugun "Fenere gelmeyeceğim" ve "Oliviera Fenerbahçe için sabırsızlanıyor" başlıklı iki haber geçti internet sitelerine, hangisine inanacağız?
Haklısın aynen öyle oldu önce Türkiye ye gelmek için sabırsızlanıyor denildi ardından Oliveira dan soguk duş denildi. Bildigim tek sey ise şu Türkiyede adam imzayı atmadan hiçbir seye inanılmaz.

Ilhan
21.Ağustos.2006, 18:15
resmi açıklama gelmeden birşey belirtmek yanlıs

ama haberlerden cıkartılan: betis gondermek istiyor fakat oliviera gitmek istermiyor

Krusty
21.Ağustos.2006, 18:25
Haber sayfaları hep gelmeyeceği yönünde.. Egemen'i bekleyelim bakalım; o bize kesin haberi verir.. ;)

fenerbahce_1907
21.Ağustos.2006, 18:39
gelicek oliveira bence aziz yıldırım alıcaz dediğine göre oliveirada gelcek

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 19:26
HANGİ OLİVEİRA ŞOKU?

Bugün öğle saatlerinden itibaren bazı haber ajansları ile internet sitelerinde yayınlanan haberlerde "Fenerbahçe’ye 2. R.Carlos Şoku" başlığı ile Oliviera’nın Fenerbahçe transferini doğrulamadığı yönünde asılsız bir haber yer almıştır.

Çünkü, Oliviera ve kulübü Real Betis takımı ile gerekli anlaşmalar yapılarak karşılıklı sözleşmeler imzalanmış, karşılıklı taahhütler yerine getirilmiştir.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

NOT: OYUNCUNUN TÜRKİYE’YE GELİŞ TARİHİ İLERLEYEN GÜNLERDE KAMUOYUNA DUYURULACAKTIR.

Sekopej
21.Ağustos.2006, 19:29
Bu sene bu moda oldu:D. Yalanlamayla transferi duyuruyorlar. Hayırlısı olsun bakalım. Anelka'nın gideceğini daha yalanlamadıklarına göre o da kesin gidici. Bakalım son yabancımız kim olacak....

fenerbahce_1907
21.Ağustos.2006, 19:29
ben nie göremiyorum bunu sitede

Sekopej
21.Ağustos.2006, 19:32
Evet ben de göremedim şimdi baktım da. Acaba nerede bu Egemen?

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 19:39
Bir sitede gördüm, onu aynen kopyaladım. Ben de göremedim sitede, şaşırdım baya.

EreN
21.Ağustos.2006, 21:12
Arkadaşlar Şunu bi kenara yazın..
Roger ;;)

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 21:50
Roger'i hiç izlemedim, bilgim yok, ama gelmesini istemem, çünkü Ricardo Oliveira ondan çok daha iyidir.

Universal
21.Ağustos.2006, 22:04
Roger hakkıında iki bilgim var geçen sezon 46 maçta 12 gol atmış ve Brezilya liginin en hızlı depar atan adamıymış.

denizimo
21.Ağustos.2006, 23:46
roger sol kanat oyuncusu

tümer in yerini alıcak tümerde alexin yedeği olıcak

siz bana sorun :D

barahir
21.Ağustos.2006, 23:54
HANGİ OLİVEİRA ŞOKU?

Bugün öğle saatlerinden itibaren bazı haber ajansları ile internet sitelerinde yayınlanan haberlerde "Fenerbahçe’ye 2. R.Carlos Şoku" başlığı ile Oliviera’nın Fenerbahçe transferini doğrulamadığı yönünde asılsız bir haber yer almıştır.

Çünkü, Oliviera ve kulübü Real Betis takımı ile gerekli anlaşmalar yapılarak karşılıklı sözleşmeler imzalanmış, karşılıklı taahhütler yerine getirilmiştir.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

NOT: OYUNCUNUN TÜRKİYE’YE GELİŞ TARİHİ İLERLEYEN GÜNLERDE KAMUOYUNA DUYURULACAKTIR.
abi nerden buldun sen bu haberi yaw:D

eGowiCh
21.Ağustos.2006, 23:55
46 maç, 12 gol iyi bir istatistik değil.

Ricardo Oliveira konusunda aldığım bilgileri size aktarma gereği duydum.

Oliveira konusunda Betis ile bir pürüz varmış. Bu pürüzün giderileceği ve Oliveira'nın Fenerbahçe'ye geleceğini söylüyor menajer. Gelme oranı yüksekmiş. Ama pürüz olduğu da bir gerçek diyor.

Aldığım son bilgiye göre Fenerbahçe, Oliveira'da pürüz çıkması halinde Internacional'de forma giyen Rafael Sobis'i bitirecekmiş ve ciddi bir şekilde ilgileniyormuş.

Brezilyalı arkadaşıma Diego Lugano'yu sordum. Kendisi bana "Excellent player of football" dedi. Mükemmel, kusursuz futbolcu olduğunu söyledi.

fenerbahce_1907
21.Ağustos.2006, 23:58
sobisi alısak cok iyi bir transfer yapmıs oluruz ama adamın peşinde milan falan var bize gelmez bence

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 00:26
Lugano'nun da peşinde R.Madrid, Liverpool, Sevilla, Milan gibi dünya devleri vardı.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2006, 00:36
Hiç sanmıyorum ama inş Sobis i alırız

Jesus_FB
22.Ağustos.2006, 00:49
HANGİ OLİVEİRA ŞOKU?

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

egemen nereden buluyorsun böyle haberleri çok merak ediyorum

ForsakeN
22.Ağustos.2006, 00:49
Arkadaşlar Sobis hakkında bir bilgim yok.Nasıl bir futbolcu?

eGowiCh
22.Ağustos.2006, 00:52
Geleceğin yıldızı. Alırsak ilerde 20-30 m €'ya satarız. Muhteşem bir futbolcu, kusursuz. 18 yaşında sanırım.

Cengo
22.Ağustos.2006, 02:38
HANGİ OLİVEİRA ŞOKU?

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

muahueahu Lugano haberiydi o güzel fikir :)))))

Ilhan
22.Ağustos.2006, 18:05
Arkadaşlar Sobis hakkında bir bilgim yok.Nasıl bir futbolcu?

muthiş lig performansı ile su anda brezilya milli takımında yer aldıgını belirtmek yeterli mi?

barahir
22.Ağustos.2006, 18:14
sobis mükemmel bi geleceğe sahip.

ForsakeN
22.Ağustos.2006, 19:28
muthiş lig performansı ile su anda brezilya milli takımında yer aldıgını belirtmek yeterli mi?

Yeter de artar bile :D

atlantis_fb
22.Ağustos.2006, 21:55
sobis mükemmel bi futbolcu teknik , hızlı ve bitirici...zaten brezilya milli takıma çağırılması da kalitesini açıklayıcı nitelikte gelirse Fenerbahçemize çok katkısı olur ve ileride hatrı sayılır bi kar bırakır:D
Ama ne yazıkki geleceğini zannetmiyorum :(

Cengo
23.Ağustos.2006, 00:08
Ne zaman istemiş Sobis'i Fener?Atlantis bildiğin birşeyler mi var?

Ilhan
23.Ağustos.2006, 12:25

sadece bazı ajans siteleri belirtti bu haberi

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 14:26
Brezilya’dan İspanya’ya 9 gün geç dönen Real Betis’in golcüsü Ricardo Oliveira’ya 1 milyon Euro’luk fatura kesildi

Kulübün eski başkanı ve en büyük hisse sahibi Manuel Ruiz de Opera, “Yaptığımız sözleşmede Brezilya’dan geç dönmesi halinde 1 milyon Euro öder yazıyordu. Bu maddeyi işleme koyduk” diye konuştu. Gazetecilerin Oliviera’nın dün neden idmana çıkmadığını sorması üzerine de Lopera, “Sanırım kendisi cezanın şokunu üzerinden atlatmak için bizden birkaç gün izin istedi” yorumunu yaptı. Lopera’nın bu büyük cezayı, Brezilyalı golcüyü, her konuda anlaşmaya vardığı Fenerbahçe’ye gitme konusunda ikna etmek için kestiği iddia edildi. İspanyol ekibiyle anlaşan Sarı-Lacivertli yöneticiler, Oliveira’yı ikna etmekte zorluk çekmişti

KAYNAK (http://www.fenerbahce.com/haberler/19312.php)

fenerbahce_1907
23.Ağustos.2006, 14:27
iyi olmus oliveriaya

senderson
23.Ağustos.2006, 15:32
abi ben fenerbahce.com a inanmıyorum ve girmiyorum.Başka bir kaynakta varsada eyvallah...

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 16:43
abi ben fenerbahce.com a inanmıyorum ve girmiyorum.Başka bir kaynakta varsada eyvallah...
Aslında Türkiyede kolay kolay hiçbir site ve gazeteye inanılmaz ama buralardada var aynısı http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=38977

http://www.1907haber.com/haber_oku.asp?ID=1711

barahir
23.Ağustos.2006, 17:10
1 Milyon € hayatta ödeyemez bu adam. 1 yıllık kar parası nerdeyse.

e_mali
23.Ağustos.2006, 18:07
Ben Oliviera dan gelmeden soğudum.
Disiplinsiz oyuncu gibi seyler de yasiliyor. Gelmek istemiyorsa birakin gelmesin bence.

fmsmyrna
23.Ağustos.2006, 18:07
sobis oliviera dan daha iyi sobis gelsin

eGowiCh
23.Ağustos.2006, 18:09
Sobis mi Oliveira mı derseniz, ben de Sobis derim.

Sobis, Oliveira ve Tevez. Bu üçünden biri alınsın, hangisi olursa olsun. Üçü de kaliteli, ama öncelik Tevez ve Sobis bence. Roger falan deniliyor, öyle 2. sınıf oyuncular alınmaz umarım.

Ilhan
23.Ağustos.2006, 18:11
sobis hem tevezden daha ucuz hem de cok formda. keske fener alsa türkiyeye gelen en ii forvet olurdu biz de izlerdik

e_mali
23.Ağustos.2006, 18:12
Ya bu Sobis nerden cikti? Biri ortaya laf atti kaldi oyle.

barahir
23.Ağustos.2006, 18:13
hakkaten yaw.

eGowiCh
23.Ağustos.2006, 18:14
Sobis haberi yalanlanmıştı! (http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4111)

Alınabilir belki. Umarım alınır.

barahir
23.Ağustos.2006, 18:15
ii yalanlandıysa artık sobis bizde demektir:D:D Tümer Misali:D

TR.CaPTaiN
23.Ağustos.2006, 18:20
Ben Oliviera dan gelmeden soğudum.
Disiplinsiz oyuncu gibi seyler de yasiliyor. Gelmek istemiyorsa birakin gelmesin bence.
O da galiba Anelka gibi yetenegi yerine davranıslarıyla gündeme geliyor

atlantis_fb
23.Ağustos.2006, 18:41
valla geçen ay duydum bu haberi bayağıdır duymuodum...Sobis hakkında bilgi istemişler onun için söledim ama haberi yakın zamanda hiç duymadım

m_o_11
23.Ağustos.2006, 23:05
aman istemeyen futbolcu gelmesin bu takıma . bize istekli futbolcu gerek. var anelka işte kurtulamadık halaa

Universal
24.Ağustos.2006, 01:17
Bundan sonra gelse ne olacak zaten bu kadroyla ligde şampiyon olursun zaten UEFA Kupası kimin derdinde...

e_mali
24.Ağustos.2006, 10:09
Bu saatten sonra transfer yalan...
Sen git Kerimle Canla Semihle CL ön elemesi oyna...

meddah
24.Ağustos.2006, 10:27
perpetua'nın kulakları çınlasın bari..

Del Piero_10
24.Ağustos.2006, 13:20
sobis gelmez %100
milli takım kariyerini tehlikeye atmaz

bursa_mc
24.Ağustos.2006, 13:36
demekki feneri lig başarılı diyee ooo neler denmedii 'fener artık turkiyeyı aştı 'deniyodu ama gordukki awrupada hiç bişey yokk.bu fener bu sene yıne şampiyon olacak yıne şampiyonlar ligi için elemelere katılacak ,eee fener başarısız oluyo bunun yuzunden de ulke puanı düşüyuoo,uefa 4 takım var ordanda bi başarı gelmezse seneye şampiyonlar ligine tek takım yollarız

AlwaYs_RaPPeR
24.Ağustos.2006, 13:59
uefa 4 takım var ordanda bi başarı gelmezse seneye şampiyonlar ligine tek takım yollarız

kesinlikle haklısın avrupada bir artık başarı lazım ligimizin itibarı oldukça düşüyor dünya kupasına da gidemedik inş. bütün takımlarımız avrupa da başarılı olur...

meddah
24.Ağustos.2006, 14:10
Seneye değil, ondan sonraki seneye..
Bu senenin sonuçları önümüzdeki seneye yansımıyor..

aykut_gencfb
24.Ağustos.2006, 14:22
luciano ilk dewreyi kapamış öle 3 hafta filan deilmiş dün fener tvde konuşulurken duydum professional düşünmek gerkirse lucianoyu gönderip daha iii bir stoper almak lazım (bu yönetimin bunu yapacağını sanmıom canla önderle dewam eder bıraksa bile nese)sol bek yoq sol bek lazım yabancı olmaya bilir sağ bek serkanla idare edermi bilmem ama stopere mutlaka ama mutlaka lugano kadar ii biri gelmesi lazım sora hızlı we son wuruşları ii bi santrafor herşeyi halleder gerisi zicoya kalmış ama şuan zico en suçsuz isimlerden birisi

Ilhan
24.Ağustos.2006, 14:26
luciano ilk dewreyi kapamış öle 3 hafta filan deilmiş dün fener tvde konuşulurken duydum professional düşünmek gerkirse lucianoyu gönderip daha iii bir stoper almak lazım (bu yönetimin bunu yapacağını sanmıom canla önderle dewam eder bıraksa bile nese)sol bek yoq sol bek lazım yabancı olmaya bilir sağ bek serkanla idare edermi bilmem ama stopere mutlaka ama mutlaka lugano kadar ii biri gelmesi lazım sora hızlı we son wuruşları ii bi santrafor herşeyi halleder gerisi zicoya kalmış ama şuan zico en suçsuz isimlerden birisi

haklısın bence luciano'nun sözleşmesi feshedilip yerine iyi bir sol bek almak lazım cunku umit cok aksıyor

m_o_11
24.Ağustos.2006, 14:36
yeni bir gelişme var; gelişme Anelka nın Bolton a 12 milyon euro ya satıldıgı seklinde ve oliviera nın Türkiye geleceginden bahsediliyor. ne kadar dogru bilinmez. imzaları görmeden inanmak yok. ama oliviera istemeyerek geliyorsa bu cok yalnıs bi transfer olur.

aykut_gencfb
24.Ağustos.2006, 14:55
yeni bir gelişme var; gelişme Anelka nın Bolton a 12 milyon euro ya satıldıgı seklinde ve oliviera nın Türkiye geleceginden bahsediliyor. ne kadar dogru bilinmez. imzaları görmeden inanmak yok. ama oliviera istemeyerek geliyorsa bu cok yalnıs bi transfer olur.

displinsiz oyuncuymuş,,dediğn gibi bide istemeyerek filan ya bu yönetim kredisini bitirmek için mi uğraşıor...100.yılı pek fazla sallamıorlar herlade futbol dışınaki branşlarda ii de futboldaki rezillik ortada

fmsmyrna
24.Ağustos.2006, 15:30
o gelişme fotomaç da yer alıyodu ee fotomaç yazıyosa doğrudur

eGowiCh
24.Ağustos.2006, 15:40
Bir futbolcu istemeden gitmez. Silah zoruyla mı gelecek Oliveira? Oyuncu der, "Gitmiyorum, sözleşmeyi reddediyorum." der, olur biter ve gitmez. Kendinizi koyun Oliveira yerine. İstemeseniz, ne yaparsınız? Çeşitli bahaneler bulup gitmezsiniz. İsterseniz de görüşür, anlaşırsınız. Basının uydurması istememesi.

Sobis de gelebilir, daha genç, Avrupa arenasında kendini göstermek isteyebilir (her ne kadar UEFA'da mücadele etsek de).

aykut_gencfb
24.Ağustos.2006, 15:47
sobis harika olur da yönetim bu kıyağı yapmaz bize.....bu taraftar kimde warya.....30bin kombineden bahsedioz peki onlar ne yapıor???? hiç kocaman biHİÇÇÇ... ya benim merak ettiğim bu camianın içinde bulunan selçuk yula olsun ziya kaptan olsun görüşlerini yönetime yada zicoya aktarıolarmıdır ençok merak ettiğim konu bu

fmsmyrna
24.Ağustos.2006, 16:48
bu günüde geçtim 5 gün kaldı bu saatten sonra transfer olsa nolur olmasa nolur

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2006, 16:58
Bundan sonra gelse ne olacak zaten bu kadroyla ligde şampiyon olursun zaten UEFA Kupası kimin derdinde...

Kesinlikle haklısın. bundan sonra transfer yapsan ne yapmasan ne kadro zaten Türkiye için yeterli bakalım seneyede kandırabileceklermi bu taraftarı sen 30 bin kombine sat sonra sahaya can la murat hacıogluyla cık 30 bin kisi can ı izlemek içinmi kombine aldı ?

aykut_gencfb
24.Ağustos.2006, 17:11
arkadaşlar soruma cwp werebilecek biri warmı ya
ya benim merak ettiğim bu camianın içinde bulunan selçuk yula olsun ziya kaptan olsun görüşlerini yönetime yada zicoya aktarıolarmıdır ençok merak ettiğim konu bu

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2006, 17:13
arkadaşlar soruma cwp werebilecek biri warmı ya
ya benim merak ettiğim bu camianın içinde bulunan selçuk yula olsun ziya kaptan olsun görüşlerini yönetime yada zicoya aktarıolarmıdır ençok merak ettiğim konu bu
ßirader Aziz yıldırım sanki Türkiyede futbolu bilen tek kisi.. Yaw tüm yorumcular bangır bangır bagırıyor televizyonlarda Fenerbahce nin sol bek i santrafor u yok diye ama adam dinlemiyor almıyor galiba Semih le bu isin olabilecegini sandı paradanmı kacıyor ne yapıyorsa bilmiyorum yani o adamlar görüslerini aktarıyodur ama aziz yıldırım dinlemiyordur bence ama artık taraftarı kandıramayacak aziz yıldırım 30 bin kombine satmayı biliyor bi tane adam getiremedi ha pardon 1 tane getirdi onuda oynatamadı.

aykut_gencfb
24.Ağustos.2006, 17:22
futboldan anlıyan bi başkan olsaydı belki bugün bu kadar güsell tesisimiz stadımız olmicaktı ama hiç olmassa başarılı bi takımımız olurdu awrupada

eGowiCh
25.Ağustos.2006, 04:14
Alex'e de talip çıktı
Ricardinho'yu Beşiktaş'a veren Corinthians, Alex'i istiyor. Teknik direktör Emerson Leao, "Ricardinho'nun yerini ancak Alex de Souza doldurabilir. Onu mutlaka alalım" raporu verdi. Leao ayrıca PSV'li Alex ve Sevilla'nın golcsü Luis Fabiano ve Le Mans'lı Grafite'yi de istiyor.

Ilhan
25.Ağustos.2006, 09:00
o transferler biraz zor olur takımlarının onları bıracaklarını sanmam

e_mali
25.Ağustos.2006, 10:23
Alex'i verelim, yanında da Appiah la Tuncay'ı da gönderelim. Olduuuu canım :)

e_mali
25.Ağustos.2006, 11:19
Bir süredir Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan ve idmanlara çıkmayan Nicolas Anelka, Türkiye defterini kapattı.. Premier League ekiplerinden Bolton, resmi internet sitesinden Fransız yıldızla 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu..

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Anelka'nın transferi karşılığında, Fenerbahçe kulübüne 15.11 milyon dolar ödeneceği belirtildi. Açıklamada, Fransız futbolcunun, İngiliz kulübünün Euxton'daki tesislerinde sağlık kontrolünden geçtiği ve ardından 4 yıllık anlaşmaya imza attığı kaydedildi.

Bolton Teknik Direktörü Sam Allardyce, Anelka'nın transferi konusunda gösterdikleri sabırın ve çabaların sonuç verdiğini belirterek, ''Premier Lig'de daha önce de büyük başarılara imza atan ve gol atmak için doğan Fransız futbolcunun yeteneği ve tecrübesi, takımımıza güç katacaktır'' dedi.
Kaynak Ajansspor

Ohhh beeee sevindim...

Ilhan
25.Ağustos.2006, 11:20
VE ANELKA BOLTON'DA !..

Bir süredir Fenerbahçe'den ayrılması gündemde olan ve idmanlara çıkmayan Nicolas Anelka, Türkiye defterini kapattı.. Premier League ekiplerinden Bolton, resmi internet sitesinden Fransız yıldızla 4 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu..

25 Ağustos 2006, 10:05
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Anelka'nın transferi karşılığında, Fenerbahçe kulübüne 15.11 milyon dolar ödeneceği belirtildi. Açıklamada, Fransız futbolcunun, İngiliz kulübünün Euxton'daki tesislerinde sağlık kontrolünden geçtiği ve ardından 4 yıllık anlaşmaya imza attığı kaydedildi.

Bolton Teknik Direktörü Sam Allardyce, Anelka'nın transferi konusunda gösterdikleri sabırın ve çabaların sonuç verdiğini belirterek, ''Premier Lig'de daha önce de büyük başarılara imza atan ve gol atmak için doğan Fransız futbolcunun yeteneği ve tecrübesi, takımımıza güç katacaktır'' dedi.

kaynak: ajansspor

Cyzio
25.Ağustos.2006, 11:21
hayırlı olsun kurtuldunuz:D:D

Ilhan
25.Ağustos.2006, 11:21
ben bunu fener transfer haberlerine yazdım ama bir mashuru yoktur inşallah

e_mali
25.Ağustos.2006, 11:22
Ya aslında oraya yazmak lazım ama bu mutlu haberi konu olarak vermek istedim :D

Cyzio
25.Ağustos.2006, 11:23
ben bunu fener transfer haberlerine yazdım ama bir mashuru yoktur inşallah

zate asıl yeri orası olması gerekirdi:)

e_mali
25.Ağustos.2006, 11:24
FB nin resmi sitesinde hala bi haber yok.

fmsmyrna
25.Ağustos.2006, 11:25
alex hemen verelim istiyolarsa yerine fabiano luciano yu verelim onun yerine de psv li alex i alalım

Ilhan
25.Ağustos.2006, 11:28
bolton duyurduguna gore kesindir transfer.

zaten anelka 2 gundur istanbulda yoktu

Burak Duran
25.Ağustos.2006, 11:30
geçmiş olsun :)

e_mali
25.Ağustos.2006, 11:30
Ben hala resmi sitei refresh yapip duruyorum :)
isleri biraktim bunla ilgieniyorum :D

tosunpasa
25.Ağustos.2006, 11:32
mehmet ali abi a,ntu ya bak orda yazmışlar;)

Ilhan
25.Ağustos.2006, 11:33
http://www.bwfc.premiumtv.co.uk/page/Home/0,,1004,00.html

site linki bu. ingilizcesi olan arkadaslar baksın

fiyatı 8 mn sterlin yani 15 mn euro