View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
barahir
26.Ağustos.2006, 22:00
hayırlı olsun.
KaÇaK_1907
26.Ağustos.2006, 22:03
Edu Dracena'Da artık fb'de diyebiliriz...
Kezman,Deivid,Dracena,Tümer,Uğur...
Hadi be Fener'im kim tutar seni...
EreN
26.Ağustos.2006, 22:05
Biri transfer yok mu dedi :D
yoksa isyan eden mi vardı :)
KaÇaK_1907
26.Ağustos.2006, 22:08
Dracena kendi sitesinde de transferi doğrulamış bir tek bizim resmi sitemiz kaldı bikaç saate kadar tahminimce önce fb tv sonra da resmi site bu haberi geçer...
http://www.edudracena.com.br/
EreN
26.Ağustos.2006, 22:10
defans: DE SOUZA
orta saha: DE SOUZA
forvet: DE SOUZA
ne bu kardesim??
Nome Completo: Eduardo Luís Abonízio de Souza
EDU nun komple ismi.... :D:D
KaÇaK_1907
26.Ağustos.2006, 22:11
defans: DE SOUZA
orta saha: DE SOUZA
forvet: DE SOUZA
ne bu kardesim??
Nome Completo: Eduardo Luís Abonízio de Souza
EDU nun komple ismi.... :D:D
Kaleyede isteriz :D
EreN
26.Ağustos.2006, 22:12
yahu arkadaşlar ne güzel bakın carlos 33 tü yok crespo 31 di bakın Genç ve GELECEKte YILDIZ olabilecek 2, YILDIZ kavramını taşıyan 1 oyuncumuz var artık..
barahir
26.Ağustos.2006, 22:13
walla ne diyelim teşekkürler aziz başkan.
KaÇaK_1907
26.Ağustos.2006, 22:15
Bomba böyle patlatılır işte...
eGowiCh
26.Ağustos.2006, 22:39
Edu için ödenen para fazla değil arkadaşlar. 1981 doğumlu, 25 yaşında bir oyuncu. Genç bir stoper. Bu yaştaki bir oyuncu için bu para helal olsun. Bize yaşlı oyuncu lazım değil zaten. Çok akıllı bir transfer politikası izledi yönetim, tebrikler. Gündemde Sol Campbell, Carlos, Crespo, Morientes gibi yaşlı isimler vardı. Bu isimler bizde en fazla 2 sene oynardı.
Şimdi tüm yabancılarımızı değerlendirelim :
Alex de Souza : 1977 doğumlu (14 Eylül). 29 yaşında. Brezilyalı. Forvet ikilisinin hemen önündeki mevkide oynuyor. Bu sene Fenerbahçe ile 3. sezonu.
Stephan Appiah : 1980 doğumlu (24 Aralık). 26 yaşında. Mevkisi orta saha. Bu sene Fenerbahçe ile 2. sezonu.
Diego Lugano : 1980 doğumlu (2 Kasım). 26 yaşında. Libero ve stoper. 1.86 boyunda ve 88 kg.
Edu Dracena : 1981 doğumlu (18 Mayıs). 25 yaşında. Stoper. 1.87 boyunda ve 77 kg.
Deivid de Souza : 1979 doğumlu (22 Ekim). 27 yaşında. Santrafor. 1.80 boyunda ve 77 kg.
Mateja Kezman : 1979 doğumlu (12 Nisan). 27 yaşında. Santrafor. 1.82 boyunda ve 74 kg.
4 yeni yabancı...
Alex ve Appiah'ı zaten biliyoruz. Gelelim diğer yabancılarımıza...
Diego Lugano, Güney Amerika'nın en iyi savunma oyuncusu seçildi. Sao Paulo takımının bel kemiğiydi. Uruguay milli takımının kaptanı. Güney Amerika'nın yetiştirdiği Avrupa düzeyindeki birkaç savunma oyuncusundan biri...
Edu Dracena, Güney Amerika'nın en iyi defans oyuncularından biri. Lugano ile birbirini tamamlayan özelliklere sahipler. Yine Lugano gibi, Avrupa düzeyindeki birkaç Güney Amerikalı defans oyuncusundan biri...
Deivid de Souza, hava hakimiyeti çok iyi olan bir santrafor. Alex ile Cruzeiro'da beraber oynadılar, kardeş gibiydiler. Çok iyi anlaşıyorlar.
Mateja Kezman için fazla söze gerek yok...
Gel gelelim ki, bu transferler ÇOK AMA ÇOK DOĞRUdur...
İki stoperimize bakıyoruz ki, bu stoperler kusursuz ve birinin yaşı 25, diğerinin 26. İkisi de Güney Amerika'nın en iyi 5 stoperlerinden. Avrupa düzeyinde iki stoper transfer ettik, oldukça güzel. Bu iki stoperin özelliklerine bakarsak, ikisi de birbirinin tamamlayacak. Yani aynı tip oyuncular değil. Biri çok hızlı, diğer hava hakimiyetine hakim. Yani birbirlerinin hatalarını ve eksiklerini giderecekler.
İki santraforumuza bakarsak, onlar da aynı şekilde birbirini tamamlayacaklar. Bir Koller ile Zigic'i yan yana oynatırsanız, sadece hava toplarında üstün olursunuz. Ama bir Henry ile Koller'i oynatmak çok daha mantıklıdır. Kezman ve Deivid de çok iyi ikili olacaklardır. Birbirlerinden farklı özelliklere sahipler. Deivid daha çok hava toplarında etkili iken, Kezman ise birebirde çok etkilidir. Son vuruşları harikadır.
Bu transferler için teşekkürler Aziz Başkan...
Bizim tek eksiğimiz sağ ve sol bek kaldı. Sol beke Malik Fathi, sağ beke ise Hamit Altıntop alınsaydı, dört dörtlük bir takım olurduk.
Defansımızda artık o bariz hataları görmeyeceğiz, ilerde kaçan gollere deli olmayacağız...
Dikkat ederseniz oyuncularımızın yaşları çok güzel. En büyükleri Alex, 29 yaşında. Yabancı oyuncuların yaş ortalaması; 26.66 ediyor. Çok güzel bir oran. Bize uzun yıllar hizmet edebilecek, mücadeleci bir kadroya sahibiz. İlerde bu oyuncuları yüksek fiyatlara satıp kar edebiliriz de... Elimizde kalmaz yani. Mesela bir Campbell, Carlos gelse, son takımı biz olacaktık ve elimizde patlayacaktı.
Oyuncularımızın çoğu yıl sonunda doğmuşlar. Mesela Appiah 24 Aralık'ta doğmuş, 1981'li diyebiliriz ona... Alex, 14 Eylül'de doğmuş, 28 yaşında sayabiliriz; Lugano Kasım'da, Deivid de Ekim'de doğmuş. Yani bu futbolcular çok genç...
HELAL OLSUN BAŞKAN!
GeNç KaRTaL
26.Ağustos.2006, 22:41
tamam fener çok güzel transferler yaptı tebrik ediyorum ama bence çok geç kalınıldı
barahir
26.Ağustos.2006, 22:42
ne zaman gelcek bu adam yaw müzik molası başladı. gelemedi gitti batman
eGowiCh
26.Ağustos.2006, 22:45
Uçak rötar yapmış. Şu an yoldaymış. Ya gece gelir ya da sabah...
Cruzeiro: "Edu'yu F.Bahçe'ye verdik"
Fenerbahçemiz transferde bir açıldı, pir açıldı... Kezman ve De Souza'nın ardından bir bomba daha patlattık ve Edu Dracena'yı renklerimize bağladık. Alex'in eski kulübü Brezilya'nın Cruzeiro kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklamada, futbolcuları Edu Dracena'nın transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaştıkları duyuruldu. Açıklamada Edu Dracena'nın bonservisinin yüzde 50'si karşılığında Fenerbahçe'nin 2,85 milyon euro ödeyeceği yer aldı. Edu Dracena'nın dört yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi.
25 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu, Edu Dracena'nın 2003 yılından beri Cruzeiro forması giyiyor. Tam adıyla Eduardo Luís Abonízio de Souza tek Avrupa deneyimini 2002 yılında Yunanistan'ın Olimypiakos takımında yaşamıştı.
barahir
26.Ağustos.2006, 22:46
höh be abi sabaha kadar mı bekleyecem ben şimdik yaw:(
TR.CaPTaiN
26.Ağustos.2006, 22:46
Gerçekten cok güzel transferler yapıldı eger Kezman Fenerbahce ye uyum saglarsa 25 in altında gol atacagını düsünmüyorum (Kezmanın son vurusları cok iyi Tuncay ın kazma kazma dısarı atmasından ve kalecinin üstüne bırakmasından kurtulduk) Deivid i fazla bilmiyorum sadece ismini ve bi ara trabzonspor un pesinden cok kostugunu biliyorum.Bencede transferler için gec kalındı fakat bi sol bek alınınca hedefin Uefa finali olması lazım ve bu gücede sahip Fenerbahce
barahir
26.Ağustos.2006, 22:50
şimdi kadromuz şöle olmalı
-------------------Rüştü (Volkan)----------------------
--Önder--------Edu---------Lugano----------Kaptan----
-----------Appiah-------Aurelio------Tuncay-----------
-----------------------Alex-----------------------------
---------------Kezman---------Deivid-------------------
Universal
26.Ağustos.2006, 23:16
Bunu Kiev den önce yapsalardı şuan Şampiyon Ligindeyiz ama bu kadroyla UEFA Kupasını kazanabiliriz.
fmsmyrna
26.Ağustos.2006, 23:34
ben olsam alex yerine ya tümer yada alex i satıp yen i yabancı
eGowiCh
26.Ağustos.2006, 23:39
Kezman İstanbul'da ! Özel uçakla geldi, FBTV canlı bağlanacak az sonra... Takip edin...
Universal
26.Ağustos.2006, 23:44
Fenerbahçe'nin bomba transferi Mateja Kezman İstanbul'da.!! Sırp golcü F.Bahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu ile birlikte biraz önce İstanbul'a indi. F.Bahçe taraftarının büyük ilgisiyle karşılaşan Kezman'ın bu ilgiden oldukça memnun olduğu gözlemlendi.
Türkiye'ye gelir gelmez FBTV'ye açıklamalarda bulunan Kezman Türkiye'ye gelmeden önce gerekli bilgiliri topladığını ve Zico'un kendisi için bir idol olduğunu belirtti. Kezman ayrıca, Appiah ve Alex gibi yıldızlarla aynı formayı giyeceği için mutlu olduğunu sözlerine ekledi.
aykut_gencfb
26.Ağustos.2006, 23:56
arkadaşlar bazıları uefa şampiyonluğundan filan bahsedior ya yapmayın bu kadar basit mi??? inanç yoq takımda.....
Omerdinho
27.Ağustos.2006, 00:08
oh be icim rahatladi helal sana aziz baskan :)
ms1907
27.Ağustos.2006, 00:17
arkadaşlar edu fenerbahçede
http://www.cruzeiro.com.br/cruzeiro/noticias/7641.html
anlamasamda fenerbahçeye transfer olduğu belli
Universal
27.Ağustos.2006, 00:21
arkadaşlar edu fenerbahçede
http://www.cruzeiro.com.br/cruzeiro/noticias/7641.html
anlamasamda fenerbahçeye transfer olduğu belli
Bir kaç sayfa önce yazıyor.
KaÇaK_1907
27.Ağustos.2006, 00:22
arkadaşlar bazıları uefa şampiyonluğundan filan bahsedior ya yapmayın bu kadar basit mi??? inanç yoq takımda.....
Kardeş sen bir Fener'li olarak hele de bi gfb'li olarak bunu söylersen kimse de iştah,inanç,hırs kalmaz...
Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:26
bu edu kim yaa fm deki edu dracena mı
Universal
27.Ağustos.2006, 00:34
Evet o kendisi olur ama ben hakkında herhangibi bir bilgi bilmiyorum.
Emurafu
27.Ağustos.2006, 00:47
beyler takım cok iyi transfer yaptı helal olsun ama bunlar daha takıma alıscak bakalım performansları ne olcak
bu yüzden uefa kupasını almak ok kadar kolay degil
EreN
27.Ağustos.2006, 00:53
Bu Edu Kim yAaa Değil..
O Edu Dracena...Ve Duyumlar ise çok iyi bir futbolcu olduğu yönünde..
Bu arada OLİVİERA yalan oldu arkadaşlar :D
aykut_gencfb
27.Ağustos.2006, 00:53
Kardeş sen bir Fener'li olarak hele de bi gfb'li olarak bunu söylersen kimse de iştah,inanç,hırs kalmaz...
haklısın:D :D :D
ÇOCUKLAR İNANIN,İNANIN ÇOCUKLAR!
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ,GÜNEŞLİ GÜNLER!
EreN
27.Ağustos.2006, 00:56
Hadi beyler :D bu transferlerden sonra bi omuz omuza iyi giderrrrr :D
8
7
6
5
4
3
2
1
....................
Universal
27.Ağustos.2006, 01:03
Oğlan Bizim Kız Bizim....
Sekopej
27.Ağustos.2006, 01:07
Şimdi alınan 2 stoper 2 forvet takımın havasını değiştirecektir. Çekilen iyi bir kura sonucu 19 Ekim'e kadar zamanımız var diye düşünüyorum. Bir de bu hafta Milli maç arası olduğu için bolca hazırlık maçı da yapılacaktır. Uyum sorunu hallolacaktır diye düşünüyorum.
Bir de eğer bu oyuncular önceden gelseydi ve eğer yine de elenseydik bu sefer eleştiriler çok fazla olacaktı. Taraftar belki takıma küsebilirdi -ki küsmezdi Hep Destek Tam Destek- ama şimdi taraftarda yeni bir inanç doğdu. FB başarılı olmak için gereken transferleri yaptı. Taraftar Kadıköydeki ilk maçta stadı full dolduracaktır. Bu kadro sadece 100. yıl için kurulmadı ki arkadaşlar, bunun 101 102 si de var. Ben yapılan transferlerden ve oluşan takımdan memnunum. Artık FB yönetimi de takıma yarayabilek oyuncular transferine başladı. Bu da beni umutlandırıyor.
Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler
Teşekkürler Başkanım, Teşekkürler Fenerbahçem....:)
aykut_gencfb
27.Ağustos.2006, 01:16
Şimdi alınan 2 stoper 2 forvet takımın havasını değiştirecektir. Çekilen iyi bir kura sonucu 19 Ekim'e kadar zamanımız var diye düşünüyorum. Bir de bu hafta Milli maç arası olduğu için bolca hazırlık maçı da yapılacaktır. Uyum sorunu hallolacaktır diye düşünüyorum.
Bir de eğer bu oyuncular önceden gelseydi ve eğer yine de elenseydik bu sefer eleştiriler çok fazla olacaktı. Taraftar belki takıma küsebilirdi -ki küsmezdi Hep Destek Tam Destek- ama şimdi taraftarda yeni bir inanç doğdu. FB başarılı olmak için gereken transferleri yaptı. Taraftar Kadıköydeki ilk maçta stadı full dolduracaktır. Bu kadro sadece 100. yıl için kurulmadı ki arkadaşlar, bunun 101 102 si de var. Ben yapılan transferlerden ve oluşan takımdan memnunum. Artık FB yönetimi de takıma yarayabilek oyuncular transferine başladı. Bu da beni umutlandırıyor.
Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler
Teşekkürler Başkanım, Teşekkürler Fenerbahçem....:)
kesinlikle haklısın... UEFA KUPASI ŞAMPİYONU+SUPER KUPASI ŞAMPİYONLUĞU+TURKCELL SUPER LİG ŞAMPİYONLUĞU+FORTİS TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONLUĞU bu sene hepsi bizim:D
---------------------------
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ,GÜNEŞLİ GÜNLER
Krusty
27.Ağustos.2006, 01:17
Fenerbahçe, bombaları birer birer patlattı. Umarım UEFA 'da başarılı olursunuz.
eGowiCh
27.Ağustos.2006, 01:17
Eğer kadro 100. yıl için kurulsaydı, Carlos, Campbell, Crespo, Morientes gibi yaşlı oyuncular gelirdi. Bunlar 100. yılda oynarlar, sonra giderlerdi. Kaybeden biz olurduk, paralarımız giderdi...
Ama genç oyuncular aldık. Bu çok güzel. Gelecek vaad eden kadro kurduk. Bize ikinci baharını yaşayan oyuncu lazım değil, yıldızı parlayacak oyuncu lazımdı ve aldık. Helal yönetime...
Emurafu
27.Ağustos.2006, 01:23
helal ama bu oyuncuları takıma hemen sokmaması lazım yavas yavas sokarsa iyi olurrr
yanlız dah öncede belirtmiştim kezmanı yönetim uyarması lazım cünkü maclara cok sinirli oluyor bu yüzden rakibine tükürebiliyor ve dirsek atabiliyor
zicaned
27.Ağustos.2006, 01:48
ya beyler iyi güzel kezmanı aldık ama deividi niye aldık anlamıyorum yani gerçekçi olalım çok kalbur üstü bi adam değil onun yerine gelecek vaat eden genç bi adam alabilirdik pekala tabi bi kerlondan falan bahsetmiyorum ama gençten bi brezilyalı sol bek alsaydık eli ayağı düzgün (ki bence 2 st alacağımıza birde dl almalıydık) yönetimde geleceğin carlosu diye verseydi gazı bence daha hayırlı olurdu.tutarsa ne ala zaten en az ümit kadar oynar ya.tutmasa bile bi anlayıştır bi denemedir nihayetinde zaten brezilyalı dolu direktörde zico uyum sorunuda pek olmaz yani ziconunda hiçbi bağlantısı yokmudur bu çeşit bi adam getirsin ki zaten zico japonlara futbol öğreten adam olarak ünlenmiştir, getirey di bu çeşit bi adam antrenmanlardan sonra bi frikik falan çalıştırsaydı iki kesme gösterseydi , gönlümüzü alsaydı. çok şeymi istiyorum. diyeceksiniz ki yabancı sınırlamasından dolayı riske giremiyorlar tamamda getirdiğin adam şeva değil sonuçta.elin arsene vengeri adamları sübyandan getirip takıma monte ediyo top oynamayı öğretiyo arsene futbolcu olarak bi kariyeri falanda yok zico gibi sonuç olarak benim beklentilerim bunlardır arkadaşlar sizinkileride bekliyorum
Emurafu
27.Ağustos.2006, 02:01
kesinlikle haklısın... UEFA KUPASI ŞAMPİYONU+SUPER KUPASI ŞAMPİYONLUĞU+TURKCELL SUPER LİG ŞAMPİYONLUĞU+FORTİS TÜRKİYE KUPASI ŞAMPİYONLUĞU bu sene hepsi bizim:D
---------------------------
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ,GÜNEŞLİ GÜNLER
beyelr biraz abatıyorsunuz her sey oyuncu alınmakla olunmaz önemli olan takım ruhu
cok abartmayın sonunda üzülen siz olursunuz
m_o_11
27.Ağustos.2006, 02:39
deivid i aldıgımız cok ii oldu. kezman gibi bi futbolcunun yanında oynayarak kendini ispatlama sansı bulacak. bu oyuncu için cok önemli. eger gercekten kaliteli bi futbolcu ise bunu rahatlıkla gösterecektir
eGowiCh
27.Ağustos.2006, 02:41
2 ST alacağımıza sol bek alalım demişsin. Belki haklı olabilirsin, ama gol sorunu çekmeyeceğiz artık. İki tane de süper stoperimiz olacak. Rakibin aklı varsa sol kanattan saldırmalıdır. Ancak ordan gol yiyebiliriz çünkü. Sol bek için Hertha BSC'de oynayan Malik Fathi (Türk bir oyuncu, Alman pasaportu da var.)'yi transfer etmeliydik, etmeliyiz. 21 yaşında. Alsak harika olur. Sol bek derdimiz kalmaz. Yıldıray ile çok kötü kavga etti M.Fathi ve takımdan ayrılabilir bu kavgadan dolayı. Bence almalıyız.
Bu arada, Deivid de Souza bugün Sporting ile son maçına, veda maçına çıktı. Sporting - Boavista maçında, veda maçında ayağının tozuyla 2 gol attı :) İşte Zico'nun istediği adamın kalitesi ;;) Harika transfer yaptık hakkaten.
Nobre'den kat kat iyidir Deivid de Souza. Kezman ile iyi bir ikili oluştururlarsa, gol rekoru kırarlar.
gorkemyilmazkarasu
27.Ağustos.2006, 02:42
bu arada luciano ne oldu bu 4 kişinin gelebilmesi için onun gitmesi gerekiyo sanırım?yanlışmı sayıyorum yoksa?
m_o_11
27.Ağustos.2006, 02:49
luci nin sözlesmesi fesh edildi fenerbahce yönetimi tarafından
Jesus_FB
27.Ağustos.2006, 03:13
artık resmi açıklamaları bekliyorum versinler müjdeyi artık :)
zicaned
27.Ağustos.2006, 03:14
tamam deivid iyi bi golcü olabilir ama fenerin avrupada oynayacağı maçlara çift forvet çıkması zaten pek iyi bir fikir değil (bknz bilimum avrupa maçı) bu durumda deivid uefada kezmanın yedeği olacak.ve yine sol bekte ümit oynayacak daha doğrusu can çekişecek , adamın suçu değil bu tabi ama yönetim hala gereken yerlere transfer yaptık diyo ona kızıyorum takımda en çok aksayan mevki hangisi beyler , kiev maçında önderle can mı ıslıklandı geçen sene demiyomuyduk semih bu takımda banko oynar diye ,alınan adamlar kaliteli olabilir ona lafım yok ama gelen oyuncular yüzünden yedek kalıcak adamlarında mahalle topçusu değil bizim asıl sorunumuz oyuncuları motive etmekte galatasaraya bu açıdan helal olsun diyorum adamlar elindekini maximum verimle kullanıyor sineğin suyunu çıkarıyor.biz hala homojen kalitede bi takım kuramadık forwete anelkayı aldık solda ümit sağda serkan oynuyodu.transferlere karşı iyimser bakıyorum yanlış anlaşılmasın ama mantalitemiz yanlış belki deivid 50 gol atar ama bu senin sol bekteki sorununa çözüm değil ve avrupada her mevkide kaliteli adamın yoksa tokatlıyolar malesef
Jesus_FB
27.Ağustos.2006, 03:19
bence avrupa maçlarında illaki çift forvet oynanacaksa düzel böyle olmalıdır
Rüştü
Önder(dr)--------lugano(dc)--------edu(dc)--------ü.özat(dc)
Appiah(dm)-------aurelio(dm)--------selçuk(dm)
Alex(amc)
Kezman(st)-----------Deivid(st)
m_o_11
27.Ağustos.2006, 03:56
edu sag bek deilmiydi??
eGowiCh
27.Ağustos.2006, 04:05
Hayır. Stoper.
Kral'a yol açın
Taraftarların coşkuyla karşıladığı Sırp yıldız, ayağının tozuyla ilk mesajını verdi: Randers'ı geçeriz, hedefimiz UEFA Kupası
F.Bahçe'nin yeni transferi Mateja Kezman ailesiyle birlikte dün gece İstanbul'a geldi. Asbaşkan İlhan Ekşioğlu ile birlikte özel bir uçakla gelen Kezman'ı Atatürk Havalimanı'nda kalabalık bir taraftar topluluğu karşıladı. Sırp golcü, "Neredeyse gece yarısı olmasına rağmen çok sayıda taraftanı beni karşılamasından etkilendim. Bu sevgiye layık olmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.
BENİM İŞİM GOL ATMAK
Kezman şunları söyledi: "Türkiye'ye gelmeden önce F.Bahçe ile ilgili bilgi topladım. Zico idolümdü zaten. Alex ve Appiah ile beraber oynamak benim için önemli. F.Bahçe'nin 100. yılı olduğunu biliyorum ve başarılı olmak için çok çalışacağım. Ben golcü bir oyuncuyum ve gol atarım. Takım oyununa inanırım. F.Bahçe, Randers'ı geçecektir. UEFA Kupası'nı almayı hedefliyoruz."
KEZMAN KiMDiR?
12 Nisan 1979 doğumlu Kezman, futbola Sartid takımında başladı. 19 yaşında transfer olduğu Partizan'da ise 2 sezon forma giyen ve 60 maçta 34 gol atan Sırp futbolcunun bir sonraki durağı PSV Eindhoven oldu. Kezman, 4 sene formasını giydiği Hollanda kulübünde 122 maçta 105 gol attı. Ardından Chelsea'ye giden Kezman, 34 maçta 4 gol attı. Geçtiğimiz sezonun başında İspanya'nın Atletico Madrid takımına transfer olan Kezman, burada ise 30 maçta 8 gol attı. Yıldız futbolcu, 49 kez Sırbistan Karadağ formasını giydi ve 17 gol kaydetti.
Alex önerdi Deivid alındı
Yıldız futbolcu, Deivid için "Çok iyi oyuncu" ifadesini kullanınca yönetim işi hemen bitirdi
FİGER SİNİRLENDİ
Bu sezon teknik direktör Zico'nun tüm oyun planlarını üzerine kuracağı Alex, transferde de etkili oluyor. F.Bahçe'nin, Brezilyalı Deivid'i alırken Alex'in önerisiyle hareket ettiği öğrenildi. Deivid'in menajeri olan Juan Figer'in ise bu transferden hiç hoşnut kalmadığı belirtildi.
ALEX'İN DEDİĞİ OLDU
Figer, Luciano aracılığıyla Alex'e mesaj gönderip "Deivid bizim oyuncumuz değil. Alex eğer birilerini istiyorsa önce bana söylemeli. Çünkü ben onun menajeriyim" dedi. Ancak yönetim bu gelişmeleri dikkate almadı ve Deivid'in transferini bitirirken Alex'in istediği oldu.
KaÇaK_1907
27.Ağustos.2006, 09:46
edu sag bek deilmiydi??
HEm stoper hem de sağbek mevkierinde oynayabiliyorr...
Omerdinho
27.Ağustos.2006, 11:32
Insallah alex anelkaya yaptiginin aynisini kezmanada yapmaz..
KaPaLı
27.Ağustos.2006, 11:35
anelka aslında istediği pasları çok güzel alıodu ama ANelka yani her gittiği takımda sorun yaratan birisi Transfer teklifi gelince adam birdenn kabuk değiştirio
fmsmyrna
27.Ağustos.2006, 11:49
bugün anelkanın fotomaç ta bi açıklaması vardı bence doğru söylüyo alex in takımı kurmada etkisi var ona yakın olanlar oynuyo servet ve selçuk oynamıyo
Del Piero_10
27.Ağustos.2006, 11:49
kezman'ın kariyerinin hızlı bir düşüş içinde olduğu ve anelka'ya benzediği görülüyor
Bu arada bir şey sorabilirmiyim
imzaya resim koyulabiliyormu
aykut_gencfb
27.Ağustos.2006, 12:05
adam gelir gelmez karalamaya başlamışlar durun bakalım ya ne güzell bişe türkiye'ye bi dünya yıldızı daha getirdik keyifle izleyin karalamayın.kim getiriyor başka dünyaca ünlü bir yıldız.........
KaPaLı
27.Ağustos.2006, 12:17
Yıllardır YIldız Getirecek kulupleer dolu ama İCraat yoq :cool: Yapmayın böyle arkadaşlar büyük oyuncu bunlar Kariyerleri belli
ms1907
27.Ağustos.2006, 12:24
ewt bnde ondan korkuyorum yani nobre gitti deivid geldi anelka gitti kezman geldi
Burak Duran
27.Ağustos.2006, 12:26
dediğim şeyleri yine yazıcam kezman sorunlu bir adam psvden giderek kariyerini mahvetti ve düşüşe geçti. Uyum sorunu yaşamaz ve performansını yükseltirse çok işe yarar. Ama bu dediklerim olmaz ise Anelka vakaası gerçekleşir. Özellikle deivid-kezman-alesx uyumu çok önemli deivid kapalı kutu iyi topçu ama bizim ligde ne yapar ne eder meçhul onu artık ilk yarı sonunda değerlendiririz.
KaÇaK_1907
27.Ağustos.2006, 12:46
Bence Kezman Fener'de coşacak tüm rakipler korksun bizden!!!
Neron_FB
27.Ağustos.2006, 13:49
deivid'in 2 golü ile sporting lisbon kazanmış dün..deivid son maçında coşmuş... helal :)
barahir
27.Ağustos.2006, 14:06
coşacak tabi:D kimin yeni transferi. göz dağı veriyo bence.
senderson
27.Ağustos.2006, 14:24
transfer yapamaz diyenler vardı.Acaba yüzleri ne hale girdi??Buarada Lucianoya üzüldüm:(
_MoRpHeUs_
27.Ağustos.2006, 14:25
Mükemmel transferler gerçekleştik birader yaa.İnşallah UEFA Kupası'nı da alıp 100. yılımızda büyük başarılar yakalıycaz.Şuraya baksana.Kezman'a zaten laf yok PSV'deki kariyeri sonra biraz form düşüklüğüne girdi ancak inşallah Fenerbahçe'de eski günlerine geri döner.Deivid in maçlarına ve gol sayılarına baktığımızda herşey ortaya çıkıyo zaten ve Edu'nun da Fenerbahçe'ye defansta güç katacağına inanıyorum.İnşallah kupaları da toplıycaz.Zaten bize de bu yakışır.
barahir
27.Ağustos.2006, 14:26
benimde hiç gönlüm elvermiyo ama takım zor durumda şuan.
bide bişi sorcam kezmanın imza töreni ne zaman yada fbtv ye ne zaman çıkacak bilen war mı
mgokalparslan
27.Ağustos.2006, 14:32
uefa kupası diye havalara girmeyelim
ama harika transferler oldu keşke stoper yerine sol bek alsaydık
ama inşallah bu transferler bizde sorun cıkarmaz
ZeroG
27.Ağustos.2006, 14:34
Fenerbahçe'nin Defansına Kim Gelse Yaralı Olurdu Zaten.Şimdi Bitek Ümit'in Yerine Birini Almak Kalıo.Anlamıyorum Israrla Hala Yönetimin Sol Bek İçin Harekete Geçmeyiş Sebebini.
Kezman İyi Oyuncu Ama Anelka Vakası Yaşanabilir Gibi Gelio Bana da.Deivid Kesinlikle Gücümüze Güç Katıcak Sonuçta Nobreden Kat Kat Daha İyi Bİr Golcü Olduğu Kesin.Edu Hakkında Pek Bişey Bilmiom.
Şimdi Tümer Veya Tuncay Yedek Mi Olucak Yaw.Sizin İçiniz Elverir Mi Allah Aşkına...
Luciano'yada Biraz Üsüldüm Açıkcası :(
Silent Island
27.Ağustos.2006, 14:37
Fenerbahçeli dostum üzülerek söylüyorum ki kezman televizyona çıktı.ben de canlı izledim.
ayrıca edu hakkında bir kaç bilgi vermem gerekirse
gecen sene brezilya liginde altın karmada diego lugano yla beraber stoper olarak yer almıs , milan ın almak istedigi fakat 7 milyon euroluk serbest kalma bedelinden dolayi vazgectigi , real madrid teknik direktoru luxemburgo nun 15 aralık 2005 tarihli acıklamasında ricardinho ve alex de souza yla beraber real madrid e almak istedigi super oyuncu.
barahir
27.Ağustos.2006, 14:37
tuncay yedek oturmucak ta tümer oturcak gibi gözüküyo
Fenerbahçeli dostum üzülerek söylüyorum ki kezman televizyona çıktı.ben de canlı izledim.
pu lan ne zaman çıktı dün gece mi bugün mü imza töreni ne zaman
Silent Island
27.Ağustos.2006, 14:48
bugün çıktı.ben sıkıntıdan belgesel izliyordum.belgesel reklama girdi bi açtım fbtv'yi bizim batman, ilhan ekşioğlu ile beraber canlı yayında.
barahir
27.Ağustos.2006, 14:52
nyse özetini fln izleriz artık napalm.
ms1907
27.Ağustos.2006, 15:05
Fenerbahçemizin yeni transferi Mateja Kezman pazartesi günü sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi’nde yaılacak sağlık kontrolünün ardından saat 13.00’de sözleşme imzalayacaktır. İmza töreni Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası’nda gerçekleşecektir.
ms1907
27.Ağustos.2006, 15:05
Fenerbahçemizin yeni transferi Mateja Kezman pazartesi günü sabah saatlerinde Acıbadem Hastanesi’nde yaılacak sağlık kontrolünün ardından saat 13.00’de sözleşme imzalayacaktır. İmza töreni Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası’nda gerçekleşecektir.
eGowiCh
27.Ağustos.2006, 15:10
Türkiye Ligi'nde her oyuncu yükselişe geçer. Adam zaten yetenekli, golcü. Golcülüğü unutucak değil ya... Alex ve Deivid ile iyi anlaşır, bunun yanında Zico ile de iyi çalışırlarsa, gol kralı olur.
Antalyaspor maçından itibaren görürüz zaten, ama tek istediğim Anelka gibi sorunlu olmasın ve takım arkadaşlarından biriyle kavga etmesin.
Silent Island
27.Ağustos.2006, 15:12
Güzel oldu güzel.fm 2007'de coştururum ben bu kadroyu.ik senemde cl alırım valla :D
Universal
27.Ağustos.2006, 15:14
İşte arkadaşlar Kezman'ın İstanbuldaki ilk görüntüleri buradan indirebilirsiniz.
http://rapidshare.de/files/30880132/kezman_ist.wmv.html
eGowiCh
27.Ağustos.2006, 15:23
Türk bir transfer yapılacak mı?
Çoğu kişi Hamit'in transfer edileceğini söylüyor, iddia ediyor. Yönetim Edu ve Hamit'i alarak transfere nokta koymayı planlıyormuş.
Umarım Hamit Altıntop'u sarı lacivertli formayı giyerken FBTV'de görürüz. Yılın transferi olur.
KaPaLı
27.Ağustos.2006, 15:24
Dostum Hamit gelmez bu hafta Schalkede gol attı hamit bencee kolay kolay bırakmaz onu schalke ama Rafinhayı oynatırsa belli olmaz yinede
Silent Island
27.Ağustos.2006, 15:34
ya arkadaşlar imkanı olmaz bence.ikiz kardeşi ile alman liginin en iyi 2. takımında.hayatta gelmez.bence bir sol bek alalım bir de caner erkin'i.
barahir
27.Ağustos.2006, 15:35
ya arkadaşlar imkanı olmaz bence.ikiz kardeşi ile alman liginin en iyi 2. takımında.hayatta gelmez.bence bir sol bek alalım bir de caner erkin'i.
aslında caner da solbek değil düpedüz forvet alex gibi ama saolsun ersun hoca çekti sol beke onu:D
Silent Island
27.Ağustos.2006, 15:37
zaten ben ikisini ayrı ayrı yazdım bir sol bek bir de caner erkin.
barahir
27.Ağustos.2006, 15:37
hmm sorry tam okumamıştm;)
Silent Island
27.Ağustos.2006, 15:39
sorun değil.şaka maka stoperlerimiz çok sağlam oldu.sağ beklerimiz de iyi.serkan-önder.orta sahaya ve forvete laf söylenemez zaten.bir sol bek ile bu takım çok büyük işler yapar.
barahir
27.Ağustos.2006, 15:43
tek eksik solbek o da defans yapsın yeter.
Silent Island
27.Ağustos.2006, 15:48
buradaki linkteki video havaalanındaki.fbtv binasına gelip röportaj verdi.onu bulabilirseniz bulun.
Burak Duran
27.Ağustos.2006, 15:51
Edu hayırlı olsun kulübü onayladı transferi Edu Fenerde
barahir
27.Ağustos.2006, 15:55
Edu hayırlı olsun kulübü onayladı transferi Edu Fenerde
cruzeiro mu onayladı. ama onlar zaten dün fln onaylamıştı
eGowiCh
27.Ağustos.2006, 15:56
http://www.cruzeiro.com.br/cruzeiro/noticias/img/7648_not_fot.jpg
Edu Dracena ile ilgili Cruzeiro resmi web sitesinde yapılan Portekizce açıklamanın İngilizce tercümesi :
Club negotiates Edu Dracena
The Cruzeiro made right in the afternoon of this Saturday the transference of the zagueiro Edu Dracena for the Fenerbahçe, of Turkey. The Club will receive 2,85 million euros (about R$ 7,8 million) for 50% of the economic laws. 50% remains will be divided between pharmaceutical laboratory EMS and the entrepreneur Juan Figger, who had been partners in the purchase of the player - the total value of the business is of 5,7 million euros.
The agreement was closed in meeting of the president of the Club, Alvimar de Oliveira Costa, with representatives of the athlete, the partners in the business and the Turkish club, in the Administrative Headquarters of the Black Adobe.
The zagueiro will sign contract of four years with the Fenerbahçe, that counts on the former-cruzeirense Alex and has Zico as technician. The Cruise will receive the payment and Edu Dracena at sight if it immediately disconnect of the Club after three years of good given services.
Eduardo Abonízio Luis de Souza, of 25 years, is the player of the current cast with the biggest number of games with the celestial shirt. The zagueiro defended the Cruise 161 13 times and marked gols. The farewell was in the defeat for 1 x 0 for the Botafogo, passed Wednesday, in the Maracanã.
Edu Dracena arrived at the Burrow of Fox II in 2003 and participated of the historical campaign of the Tríplice Crown of that year, when the teams was champion Miner, of the Pantry of Brazil and the Brazilian Championship. The zagueiro was still champion Miner in 2004 and 2006, this last one as captain of the team, what it made possible to it to raise the goblet during the awarding (photo).
It confers the fiche of the celestial former-captain
Full name: Eduardo Abonízio Luis de Souza
Position: Zagueiro
Date of Birth: 18/5/1981
Nationality: Brazilian and Italian
Place of Birth: Dracena (SP)
Height: 1,87 m
Weight: 80 kg
Career: Guarani (1999 - 2001 and 2002); Olimpiakos (2002) and Cruise (2003 the 2006)
Estréia in the Cruise: Cruise 6x0 Mamoré, in 26/2/2003, for the Mining Championship, in the Mineirão
Headings: Mining championship 2003 (Cruise); Pantry of Brazil 2003 (Cruise); Brazilian championship 2003 (Cruise); Mining championship 2004 (Cruise); Mining championship 2006 (Cruise)
Invocations Brazilian Election: Sub-20 election (four - friendly ones; South American championship 2001; Match of Toulon 2002; World-wide championship 2002); Sub-23 election (two - friendly and Match Daily pay 2004); Main election (one - Pantry of Confederations 2003)
Headings with the Brazilian Election: Brazilian election South American Championship Júnior 2001Torneio Sub-20 of Toulon Sub-20 2002
Burada Cruzeiro takımının Edu'nun Fenerbahçe'ye transferini onayladığını yazmışlar. 2.85 milyon euro ödeyecekmiş Fenerbahçe. Diğer yarısını da menajer Juan Figer alacakmış.
Ayrıca sitede yer alan bir haberde, Edu Dracena'nın son defa Cruzeiro oyuncusu olarak Pazar günü basın toplantısı düzenleyeceği yer alıyor. 3 yıldır Cruzeiro forması altında geçen zamanla ilgili konuşacakmış. Fenerbahçe'ye transferi 5.7 m euroya tamamlanmış.
Edu Dracena hayırlı olsun.
Not: Çeviri için hurmet'e teşekkürler ;)
Burak Duran
27.Ağustos.2006, 16:10
4 yıllık bir kontrata imza atıcakmış :D
bu kadroyla şampiyon olamazsa fener bence ligden çekilsin seneye :D
eGowiCh
27.Ağustos.2006, 16:20
Fenerbahçe İle Büyük Başarılar Kazanacağız
Fenerbahçemizin yeni transferi Mateja Kezman, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nı, Fenerbahçe Müzesi’ni, Fenerium Mağazamızı ve FBTV’yi gezdi. Kezman Stad ve tesislerden Sorumlu Asbaşkanımız İlhan Ekşioğlu ile birlikte FBTV’de Yasir Kaya’nın sorularını yanıtladı. Fenerbahçemizin yeni transferi Mateja Kezman, kulübümüzün büyüklüğünü bildiğini belirterek, ’’Türkiye’ye gelmemdeki en büyük sebep, Fenerbahçe’nin ligde ve Avrupa’da kupalar hedefliyor olması’’ dedi.
Kezman, İstanbul’da bulunduğu 12 saatte Fenerbahçe’nin büyüklüğünü gördüğünü belirterek, ’’Havalimanında, otelde karşılaştıklarımdan sonra Fenerbahçe’nin tahminimden de büyük bir kulüp olduğunu gördüm. Fenerbahçe’yi tercih etmemdeki en büyük sebep Fenerbahçe’nin ligde ve Avrupa’da kupalar hedefliyor olması. Şampiyonluk hedefleyen takımları tercih ederim. Geçen sezonki takımım Atletico Madrid’in böyle kupa hedefleri yoktu’’ diye konuştu.
Türkiye hakkında çok fazla bilgisi olduğunu anlatan Kezman, ’’Türkiye’de oynayan çok fazla arkadaşım var. Ayrıca Sirbistan’da ve Avrupa’daki gazetelerde her zaman Fenerbahçe ile ilgili haberler okuyabilirsiniz’’ dedi.
Mateja Kezman, teknik direktörümüz Zico’nun hücum futbolu oynatmasının kendisi için iyi avantaj olduğunu söyledi.
Kariyeri boyunca oynadığı her takımda çok gol attığını vurgulayan Kezman, ’’Fenerbahçe’de de elimden geleni yapacağım. Zico’nun hücum futbolunu tercih etmesi benim için önemli. Burayı tercih etmemin nedenlerinden biri de bu. Gollerimle Fenerbahçe’nin başarısı için çalışacağım’’ diye konuştu.
Kezman, havaalanında taraftarımızın büyüklüğünü gördüğünü ifade ederek, golleriyle taraftarlarını coşturacağını söyledi.
Taraftarımızın kulübe ne kadar bağlı olduğunu bildiğini dile getiren Kezman, şöyle konuştu:
’’Saha içinde savaşçı bir yapıya sahibim. O yüzden her oynadığım kulüpte taraftarla aram iyidir. Gollerimle onları coştururum. Galatasaray’a gol atıp, gerçek Fenerbahçeli olacağım. Bunun taraftarlar için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Taraftarlar bana destek versinler, ben de onların rüyalarını gerçekleştirmeye çalışacağım. Sahada onları mutlu etmek için varımı yoğumu ortaya koyacağım.’’ FBTV’ye Fenerbahçe’de giyeceği 9 numaralı forma ile çıkan oyuncumuz, 9 numaranın kendisi için hayatı boyunca çok özel olduğunu, 9 numaranın golcüyü ifade ettiğini kaydetti.
Kezman, bir diğer transferimiz Deivid De Souza’nın Sporting Lizbon’da oynadığını ve çok iyi bir futbolcu olduğunu bildiğini ifade ederek, ’’Onunla birlikte çok sayıda gol atacağız’’ dedi.
Kezman, çok basit bir hayatı olduğunu, ailesiyle bir arada olmayı sevdiğini ve sessiz bir yapıya sahip olduğunu söyledi.
Stat ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkanımız İlhan Ekşioğlu, kulübümüzün hedefleri doğrultusunda transfer yaptıklarını kaydetti.
Transferi yönetim kurulumuzun yaptığını vurgulayan Ekşioğlu, şöyle konuştu:
’’Bu bir ekip işidir. Fenerbahçe çok emin adımlarla 100. yıl hedeflerine ulaşacaktır. Çok güçlü ve istikrarı yakalayacak bir kadro oluşturduk. Kezman, Türkiye’de kaldığı sürece herkesin gözbebeği olacak. Antalyaspor maçında oynamak için sabırsızlanıyor. Deivid De Souza da hafta içinde İstanbul’da olacak. Transferlerin bitip, bitmediğini 31 Ağustosa kadar göreceğiz.’’
Sekopej
27.Ağustos.2006, 17:11
Transferlerin bitip, bitmediğini 31 Ağustosa kadar göreceğiz.’’
İşte olay cümle burada. Bekleyip göreceğiz. Daha koskoca 4 gün var....:)
Sheriff
27.Ağustos.2006, 17:16
Bence Kezman transferi asrın hatası oldu. İnşallah Kezman yüzümü kara çıkartır.
KaÇaK_1907
27.Ağustos.2006, 17:40
İşte olay cümle burada. Bekleyip göreceğiz. Daha koskoca 4 gün var....:)
Ordaki cümleden çıkarılacak 1. sonuç Edu Dracena çünkü daha yönetim resmi olarak doğrulamadı...
Yani Edu ile transfer devam edecek ama yerli gelir mi onu bekleyip göreceğiz...
Burak Duran
27.Ağustos.2006, 17:40
benimle hem fikir birini buldum :D
TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2006, 18:33
Türk bir transfer yapılacak mı?
Çoğu kişi Hamit'in transfer edileceğini söylüyor, iddia ediyor. Yönetim Edu ve Hamit'i alarak transfere nokta koymayı planlıyormuş.
Umarım Hamit Altıntop'u sarı lacivertli formayı giyerken FBTV'de görürüz. Yılın transferi olur.
Çok iyi transfer olur ama Hamit Türkiyede futbol oynamayı düsünmedigini eger birgün oynarsamda bu takım gs olur dedi maalesef
KaÇaK_1907
27.Ağustos.2006, 19:01
Caner Erkin gelse bu takımda sorun kalmaz...
denizimo
27.Ağustos.2006, 21:04
kezman la süper bir başlangıç oldu hamit de gelirse kim tutar bizi :D
atlantis_fb
27.Ağustos.2006, 21:13
ahh ahh Milli Hocamız Fatih Terim göremedi bare siz gürün şu adamı Fenerbahçemizin en kötü işleyen mevkisine Malik Fathi ilaç gibi yetişir ilaç...
Ama Bizm Milli takım hocalarımızın yüzünden adam sonunda Alman milli takımına da çağrıldı...
fmsmyrna
27.Ağustos.2006, 21:56
wederson türk olursa onu alalım sol bek e
eGowiCh
28.Ağustos.2006, 03:28
---
Sola Malik Fathi
Sağ beke Edu'yu transfer eden F.Bahçe, sol bek için de Hertha'da forma giyen Türk asıllı yıldızı gündemine aldı. Görüşmeler sürüyor
TEMASLAR OLUMLU
Transferde bombaları arka arkaya patlatan Fenerbahçe, yıllardır tartışılan sol bek sorununu da çözmek için düğmeye bastı. Yönetimin, Zico'nun da onayını alarak Hertha Berlin'in Türk asıllı yıldızı Malik Fathi için görüşmelere başladığı öğrenildi. 22 yaşındaki gurbetçi oyuncu için temasların olumlu yönde devam ettiği bildiriliyor. Transferin birkaç gün içinde netleşeceği ifade edildi.
LÖW'ÜN GÖZDESİ
Türk bir baba ve Alman bir annenin çocuğu olan Malik Fathi, alınırsa yerli statüsünde forma giyecek. Uzun süre Türk Milli Takımı'ndan çağrı bekleyen Malik ilgi görmeyince, Löw tarafından Alman Milli Takımı'na alınmış ve 18 Ağustos'ta İsveç'e karşı forma giymişti. Kanarya, defansın solunda yıllardır asıl mevkisi libero olan Ümit Özat'ı oynatıyor. Malik gelirse gerçek bir sol beke kavuşulacak.
atlantis_fb
28.Ağustos.2006, 10:56
Fathi mükemmel bi oyuncu Fenerbahçemizin sol bek sorununu çözecektir...Bu arada gazetelerde edu dracena için sağ bek die bahsedilior...stoper değilmiydi ya o ???
e_mali
28.Ağustos.2006, 13:51
Konuyu sporun dısına tasımamaya calısalım lüften...
Ama bu resimler benim canımı fazlasıyla sıktı. :(
e_mali
28.Ağustos.2006, 14:12
Arkadaslar konu farklı yerlere cekilmeye baslandigindan resimlerin oldugu mesaji editliyorum.
Konuyu futbol ve spor uzerinde devam ettirelim, hatta transfer uzerinden devam ettirelim.
KaPaLı
28.Ağustos.2006, 14:13
Fathi İsmi Gündeme gelmiş bencee süper olur çok genç veee süperr yetenekli
fmsmyrna
28.Ağustos.2006, 14:14
fathi gelirse süper olur hem genç hemde türk diye de geçer sol bek çözülür
e_mali
28.Ağustos.2006, 14:15
Fathi Hertha ile UEFA da oynamadı mı?
KaPaLı
28.Ağustos.2006, 14:16
Avrupada oynatamayızz onu...İyi fikir aslında Dostum Demekki bu haberdee foss :D
ms1907
28.Ağustos.2006, 14:20
arkadaşlar resmi açılma yapılmış
Edu Bugün Geliyor
28 Ağustos 2006 Pazartesi
Kulübümüzün 100. yılında güçlü bir kadro ile daha başarılı olmak için mücadele eden Fenerbahçemiz, Cruzeiro takımından Eduardo Luiz Abonízio de Souza ile ön anlaşma imzaladı. Bugün saat 17.25’de Atatürk Havalimanına gelecek olan oyuncumuz için taraftar dernekleri oyuncuyu karşılamak için program hazırlığında. 18 Mayıs 1981 tarihinde dünyaya gelen Edu, 1.87 boyunda ve 80kg. ağırlığında. Oyuncu 2002 yılında Olympiakos formasıyla kısa bir Avrupa tecrübesi yaşamış daha sonra ülkesine dönmüştü. 2003 yılından beri Cruzeiro formasını giyen Edu, takımıyla 161 kez sahaya çıktı. 25 yaşındaki oyuncu, Brezilyalı oyuncumuz Alex de Souza ile birlikte Cruzeiro’yu şampiyon yapan isimler arasında yer alıyor.
e_mali
28.Ağustos.2006, 14:24
evet resmi site acıkladı, hayırlı olsun.
Resmi site Anelka'yı da açıkladı, o da hayırlı olsun.
Fatih Terim'de Milli takımı açıkladı o da hayırlı olsun :)
KaPaLı
28.Ağustos.2006, 14:25
eee arkadaşlar Şimdi edu geliosaaa Deivid dee gelecek yarın veya bugünn o zaman luciano pavarotti yolcu :)
e_mali
28.Ağustos.2006, 14:41
Arkadaslar konuyu tekrar hatırlatayım mı?
Fenerbahçe transfer haberleri!
atlantis_fb
28.Ağustos.2006, 14:48
Şu hertha ile Uefa'da oynama olayını açamısınız ? Başka kulüp tarafından uefada oynatılınca biz oynatamıomuz ?
eGowiCh
28.Ağustos.2006, 14:51
Edu Dracena hayırlı olsun. Can Arat kulübeye :)
Malik Fathi bence UEFA'da oynayamayacak olsa da alınmalı. Turkcell SüperLig için de gerekli bu adam bize. Ümit Özat'ı Sakaryaspor maçında gördük, rezalet ortalar açtı. Sol ayaklı bir sol bek istiyoruz, yıllardır özlemini çekiyoruz :) Malik Fathi alınırsa, bu seneki transfer politikasının ne kadar doğru olduğunu görürüz. Malik çok genç, harika transfer olur.
Edu Dracena bugün geliyormuş. Deivid ne zaman gelecek?
mgokalparslan
28.Ağustos.2006, 15:08
bence de malik fathi kesin alınmalı
milli takımda bile ümit özat,yaşlanmış ergün penbe yi oynattık
şimdi de rezil gibi orhan ak oynuyor ama nasıl olur da malik fathi yi hiç milli takım a çağırmayı düşünmediler anlamıyorum en sonunda da gencecik adam alman oldu gitti
neyse bence stoper alınmamalıydı o bölgede çok adam var keşke bek alınsaydı lugano nun yanına önder,servet var önder bence harika bir defans sakarya maçında niye oynamadı anlamadım ayrıca sağda da oynayabiliyor diye biliyorum galiba hücum yönü zayıf diye sağ bekte de kerim oynadı sakarya maçında onun dışında servet de iyi bir defans geçen sene sakatlanmadan önce fener defnasının belkemiğiydi hem çok az gol yiyorduk hem de hava toplarında çok etkili bir adamdı sonra sakatlandı shevchenko olayları oldu sonra da adam yedek kaldı
sonuç olarak keşke bir bek alsaydık özellikle de sol bek ama insallah malik fathi yi alırız da böylece hem gerçek bir sol bek hem genç bir oyuncu alırız hem de yabancı kontenjanına dahil olmaz
Del Piero_10
28.Ağustos.2006, 15:10
bu edu'ya baya para verilmiş,yabancı siteler öyle yazıyor
KaPaLı
28.Ağustos.2006, 15:11
bence de malik fathi kesin alınmalı
milli takımda bile ümit özat,yaşlanmış ergün penbe yi oynattık
şimdi de rezil gibi orhan ak oynuyor ama nasıl olur da malik fathi yi hiç milli takım a çağırmayı düşünmediler anlamıyorum en sonunda da gencecik adam alman oldu gitti
neyse bence stoper alınmamalıydı o bölgede çok adam var keşke bek alınsaydı lugano nun yanına önder,servet var önder bence harika bir defans sakarya maçında niye oynamadı anlamadım ayrıca sağda da oynayabiliyor diye biliyorum galiba hücum yönü zayıf diye sağ bekte de kerim oynadı sakarya maçında onun dışında servet de iyi bir defans geçen sene sakatlanmadan önce fener defnasının belkemiğiydi hem çok az gol yiyorduk hem de hava toplarında çok etkili bir adamdı sonra sakatlandı shevchenko olayları oldu sonra da adam yedek kaldı
sonuç olarak keşke bir bek alsaydık özellikle de sol bek ama insallah malik fathi yi alırız da böylece hem gerçek bir sol bek hem genç bir oyuncu alırız hem de yabancı kontenjanına dahil olmaz
Dostum Fathi eğer Türk milli takımını Seçecek olsaydı alman Ümitlerinde oynamazdı herneysee....Serveti ben çok seviorum iyi adam Ama Çok yavaş oo vucutla koşamıo fazla edu hayırlı olsun klulubumuze...Bakalım Deivid ne zaman gelecek
atlantis_fb
28.Ağustos.2006, 15:34
Fathi açıklamasında yıllıarca milli takıma çağırılmak için beklediğini ancak bunun bi türlü gerçekleşmediğini sonunda onunda alman milii takımını seçtiğini söylüyor...
Fathi transferi eğer gerçekten olacaksa kesinlikle alınmalı bu adam değerlendirilmelidir.Uefa'da oynayamayacak olsa bile !!!
Bu arada UEFA da oyanayamama sebebi nedir ben hala anlamış değilim birinden açıklama bekliorum...
eGowiCh
28.Ağustos.2006, 15:36
Edu Dracena 17.25'te İstanbul'a geliyor.
Edu, Brezilya Ligi'nin altın karmasında stoper olarak seçildi. Yanında da Lugano seçilmiş :) Yani Brezilya Ligi altın karmasına seçilen, Brezilya'nın en iyi 2 stoperini renklerimize bağlamış bulunuyoruz.
KaPaLı
28.Ağustos.2006, 15:37
Bu arada UEFA da oyanayamama sebebi nedir ben hala anlamış değilim birinden açıklama bekliorum...
Dostum 1 Takımın UEFA Listesinde Bir oyuncu Varsa O Sezon o Oyuncu Transfer Olduğu Takımda Avrupada Forma Giyemez
atlantis_fb
28.Ağustos.2006, 15:44
Dostum 1 Takımın UEFA Listesinde Bir oyuncu Varsa O Sezon o Oyuncu Transfer Olduğu Takımda Avrupada Forma Giyemez
sağolasın dostum ;;)
eGowiCh
28.Ağustos.2006, 15:47
Edu Dracena, FBTV'nin söylediğine göre Milan, Bayern München, Real Madrid, Liverpool gibi takımların transfer listesinde yer almış.
Fiyatı da bu yüzden pahalı olabilir. 5.5 milyon euro değerinde, bunun 2.85 milyon eurosunu Fenerbahçe ödeyecekmiş.
KaPaLı
28.Ağustos.2006, 16:01
Fenerbahce BOnservisinin yarısını almış sadece
eGowiCh
28.Ağustos.2006, 16:24
Kadromuzda sol bek hariç her şey tas tamam oldu. Sol beke bir Türk (Malik) alınsa, harika oluruz.
KaPaLı
28.Ağustos.2006, 16:27
Yaa Orda Bence Hanefi iyi Performans ortaya koyar o bizim ümt takımımızın sol beki değilmiydi niye onu denemio bencee süper oynar orda
eGowiCh
28.Ağustos.2006, 16:36
Hacıoğlu Ankaraspor’da
Fenerbahçe Profesyonel Futbol takımının oyuncusu Murat Hacıoğlu ile kulübümüz arasında yapılan sözleşme ile karşılıklı olarak s feshedilmiş, oyuncu Ankaraspor’a transfer olmuştur. Murat Hacıoğlu’na bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Deivid Yarın İstanbul’da
Fenerbahçemizin yeni transferlerinden Deivid De Souza yarın Frankfurt üzerinden Lufthansa Havayolları’na ait bir uçak ile İstanbul’a gelecek. Oyuncumuzun Atatürk Havaalanı’nda saat 15.10’da olması bekleniyor. Oyuncumuz saat 18.00’de Acıbadem Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek. Deivid’in 30 Ağustos 2006 Çarşamba günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası’nda saat 11.00’de imza töreni gerçekleşecektir.
atlantis_fb
28.Ağustos.2006, 16:47
transferler yapıldı artık her şey tamam...Zico için milli takım arası mükemmel oldu zaten yeni transferleri takıma adepte etmek için gayet güzel vakti var tabi hemen olacak iş değil ama önümüzdeki 3-4 maç içerisinde takımda hiç bir adaptasyon sorunu kalmayacaktır...
Muhtemelen sözleşmenin feshini murat hacıoğlu kendisi istemiştir...zaten takımda yeri yoktu yeni transferlerle hiç şansı kalmadı o da başka kulüpte oynamayı tercih edeerek kendisi için en iyi olanı yaaptı...Bizde fenerbahçe taraftarı olarak futbol hayıtnda başarılar dileriz...
Eray Dengiz
28.Ağustos.2006, 16:48
Hayatımda gördüğüm en şanssız isimlerden biridir şu Murat Hacıoğlu.. Fener'e 2 kere geldi doğru düzgün oynayamadan gitti..
rhan_17
28.Ağustos.2006, 17:17
Fenerbahçe'nin Atletico Madrid'den transfer ettiği Mateja Kezman, sarı-lacivertli takımla 4 yıllık sözleşme imzaladı. Türkiye'nin en iyi takımına geldiğini belirten Sırp golcü, "Burada çok gol atarak 100. yılda hedeflenen başarıya ulaşacağız" dedi.
http://img152.imageshack.us/img152/4896/39251op8.jpg (http://imageshack.us)
Fenerbahçe’nin yeni transferi Mateja Kezman, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Fenerium Tribünü Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen imza töreniyle kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.
Törende yaptığı konuşmada Fenerbahçe'de olmaktan çok mutluluk duyduğunu ifade eden Kezman, ''Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, sadece Türkiye'de de değil Avrupa'da ve Dünya'da da böyle. Çok ateşli ve iyi bir taraftara sahip olduğunu biliyorum. Birçok kupa kazanmak için ve goller atmak için buradayım. Bunun için elimden gelen her çabayı sarfedeceğim'' diye konuştu.
http://img169.imageshack.us/img169/8647/39261iv1.jpg (http://imageshack.us)
Fenerbahçe'nin kendisiyle 5-6 yıl önce de ilgilendiği hatırlatılarak, ''Bu birliktelik biraz geç mi oldu?'' şeklindeki soruya Kezman, ''7 yıl önce çok gençtim. Şimdi en iyi dönemimi yaşıyorum. Gelebileceğim en iyi yaşta Fenerbahçe'ye geldim. En iyi zamanım. En iyi kulübe geldim. 100. yılını kutlayan kulübe geldim. Bunun bilincindeyim. UEFA Kupası'nda elimizden geleni yapacağız'' dedi.
Sarı-lacivertli ekipteki futbolcuların büyük kısmını milli takım oyuncusu oldukları için tanıdığını belirten Kezman, teknik direktör Zico'yu da tanıdığını ifade ederek, ''Her türlü başarıyı göğüsleyecek gücümüz var'' ifadelerini kullandı.
Mateja Kezman, Fenerbahçe'nin teklifinden sonra, Galatasaray'da forma giyen Sırp oyuncu Sasa İliç'ten takım ve İstanbul hakkında bilgi aldığını belirtti. İliç'in kendisine Fenerbahçe Kulübü ve İstanbul hakkında çok güzel şeyler söylediğini ifade eden Kezman, ''Biz İliç ile beraber büyüdük, çocukluğumuz beraber geçti'' dedi.
http://img156.imageshack.us/img156/3259/39231uk1.jpg (http://imageshack.us)
Ortalama kaç gol atacağı yönünde tahmin yapması istenen Sırp futbolcu, ''Ben kalbini bu kulüp ve takım için sahaya veren bir futbolcuyum. Bunu göreceksiniz. Sayı vermiyorum ama çok goller atacağım'' dedi.
Sakaryaspor maçı ve alınan mağlubiyetle ilgili olarak da Kezman, ''Şanssız bir karşılaşmaydı. Kapasitesi olan bana çok şans gelecek pozisyonlar olan bir futbol oynandı. Ben de bu açığı kapatmak için geldim'' diye konuştu.
Saha içinde agresif olduğu hatırlatılarak yöneltilen bir soruya da Kezman, ''Sahada her şeyimi verdiğim için agresifim ama hayatımda çok az kırmızı kart gördüm. Ne olması gerektiğini biliyorum'' şeklinde yanıt verdi.
Fenerbahçe'nin Sakaryaspor maçını dikkate alarak hakemlerle ilgili yorumu istenen Kezman, ''Hakemlere saygılıyım. Hakem hatalarıyla ilgili hayatım boyunca konuşmadım, konuşmam'' dedi.
Universal
28.Ağustos.2006, 17:33
Bence yakışıklı bir oyuncu futbolcu olmasa sanırım fotomodellik veya mankenlik yapardı. İnşallah golleride fiziksel görünümü kadar güzel olur ama şunu söylemek istiyorum Fenerbahçe son yılların en iyi transferini yaptı.
EreN
28.Ağustos.2006, 18:22
Z nin üstündeki o işarete hasta oldum yaw :D
r_a_z_o_r
28.Ağustos.2006, 18:47
Fenerbahçemize hayırlı uğurlu olsun Mateja Kezman.
Sheriff
28.Ağustos.2006, 18:58
İnşallah hayırlı olur. Ben pek umutlu değilim Kezman'dan.
eGowiCh
28.Ağustos.2006, 19:46
Sırpça olduğu için z'nin üzerinde ^ işareti var :) Kejman diye okunuyor dolayısıyla, Kezman diye değil :)
^ işareti olmasa daha estetik dururdu bence :) Kaldırsınlar onu :p
Emurafu
28.Ağustos.2006, 20:56
fenrliler dikkat kezman cok abartıldı
kavara
28.Ağustos.2006, 21:10
Sırpça olduğu için z'nin üzerinde ^ işareti var :) Kejman diye okunuyor dolayısıyla, Kezman diye değil :)
tam ben yazcaktım :D
KaÇaK_1907
28.Ağustos.2006, 21:29
Edu İstanbula geldi...
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4550
barahir
28.Ağustos.2006, 21:31
hayırlı olsun ama fazla kişi gitmemiş karşılamaya.
KaÇaK_1907
28.Ağustos.2006, 21:42
Edu için klübümüz tarafından anlaşıldığıa dair son ana kadar resmi bir açıklama gelmeyince sonuç böylr oluyor...
senderson
28.Ağustos.2006, 21:51
bilgimiz olmuyorki.Kezman'ı karşılamaya gidecektim.Ayağım sakattı gidemedim.Yanlış bilgi yüzünden arklarım 5 saaate yakın beklemişler:)
barahir
28.Ağustos.2006, 21:51
bide üstüste olunca taratar yeter artık dedi hangi birini karşılayacaz fln. belki kendilerini deivide hazırlıyolardır.
KaÇaK_1907
28.Ağustos.2006, 21:53
bide üstüste olunca taratar yeter artık dedi hangi birini karşılayacaz fln. belki kendilerini deivide hazırlıyolardır.
Bence onunla alakası yok iş biraz oldu bittiye geldi Kezman ve Deivid transferlerinin arasına sıkıştı Edu...
eGowiCh
28.Ağustos.2006, 21:55
Edu Dracena 17.25 dediler ama daha geç geldi sanırım İstanbul'a. Transferi de çok ani oldu. Bugün geliyor dediler direk. Kezman, Lugano gibi transferleri önceden söylediler, şu tarihte geliyor dediler. O yüzden taraftar az olabilir.
Hayırlı olsun, çok iyi bir oyuncu aldık; ama hala Luciano konusunda bir açıklama yok.
KaÇaK_1907
28.Ağustos.2006, 21:59
Luciano konusunda bir açıklama yok.
Mahmut Uslu Fb tv'de Luci'ye Tşkr etti...:)
Deivid'te yarın geliyormuş resmi sitede yazıyor...
Universal
28.Ağustos.2006, 22:04
Doğaldır haftanın ilk iş günü ve havanında İstanbulda durumu belli birde kendisi bu kadar meşhur değil bu yüzden gitmeye gerek duyulmadı.
nekop
28.Ağustos.2006, 22:09
kezman iyi golcü fenere anelkadan daha fazla katkı saglayacagı kesin...
KaÇaK_1907
28.Ağustos.2006, 22:11
kezman iyi golcü fenere anelkadan daha fazla katkı saglayacagı kesin...
İnş. yüzücü almadık bu kez futbolcu aldık inş. yüzümüzü kara çıkarmaz...
Emurafu
28.Ağustos.2006, 22:18
bu futbolcu hakkında konustunuz nazar degecek artık yeter ilk macını görcelelim bakalım
KaÇaK_1907
28.Ağustos.2006, 22:38
bu futbolcu hakkında konustunuz nazar degecek artık yeter ilk macını görcelelim bakalım
Hiç mi görmedin maçını?_!
atlantis_fb
28.Ağustos.2006, 23:36
Mahmut Uslu'nun açıklamasında geçen bir bölüm ;
"Edu’yu 6 yabancı oyuncu sınırlaması nedeni ile alamamıştık. Şimdi bu durum değişti. Ayrıca Deivid’in gelişi ile de kadromuz tamamlanmış olacak. Ben inanıyorum ki Fenerbahçe camiası olarak çok büyük başarılara imza atacağız.”
Şimdi bu durum değişti derken ??? Ne demek İstedi ?
senderson
28.Ağustos.2006, 23:44
e luci gitti ya..
TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2006, 23:46
Mahmut Uslu Deivid de gelince transferi tamamlamıs olacagız dedi yani sol bek ümit özat devam.:mad:
Tecellos
28.Ağustos.2006, 23:48
Kezman, sagina soluna bakmayan santrafor... psv'de oynarken cok gordum... adam kaleyi gorunce baska birseye bakmiyor.. keskin nisanci gibi kaleye vuruyor... AMA tek zayif noktasi: buzamana kadar hic bir Avrupa golu yok... cok denedi hic bir tane s.lar lig golu atamadi... Belki bu ugursuzlugunu fener de yener... Ama gene tuncay dan kat kat dha iyi...
KaÇaK_1907
28.Ağustos.2006, 23:52
Mahmut Uslu'nun açıklamasında geçen bir bölüm ;
"Edu’yu 6 yabancı oyuncu sınırlaması nedeni ile alamamıştık. Şimdi bu durum değişti. Ayrıca Deivid’in gelişi ile de kadromuz tamamlanmış olacak. Ben inanıyorum ki Fenerbahçe camiası olarak çok büyük başarılara imza atacağız.”
Şimdi bu durum değişti derken ??? Ne demek İstedi ?
Luci'yi gönderdik demek istedi...
senderson
28.Ağustos.2006, 23:55
MALİK FATHİ İDDİASI
Gol sorununu çözmek için ısrarcı olunan Deivid De Souza'nın ise perşembe günü geleceği öğrenildi. Böylelikle Fenerbahçe, transferin son günlerinde patlattığı bombalarla hem kadrosunu güçlendirecek, hem de şampiyonluk yolunda rakiplerine gözdağı vererek "Şampiyonlar Ligi'ne giremesem de yıkılmam" mesajını iletecek. Fenerbahçe'nin Hertha Berlin'de forma giyen Türk asıllı Malik Fathi'yi de listesine aldığı ve bu oyuncuyla anlaşma zemini aradığı gelen haberler arasında.
28.08.2006
Kaynak : Sabah
Tecellos
28.Ağustos.2006, 23:55
Luci'yi gönderdik demek istedi...
bide kaptani gonderse... is tamamdir
KaÇaK_1907
28.Ağustos.2006, 23:58
bide kaptani gonderse... is tamamdir
Ben Ümit'i suçlamıyorum sağ ayakla adam sol'da oynarsa olacağı bu...
He bana sorarsan ben Ümit'i kadroya almam bile...
Jesus_FB
29.Ağustos.2006, 00:23
Fenerbahçe Profesyonel Futbol takımının oyuncusu Murat Hacıoğlu ile kulübümüz arasında yapılan sözleşme ile karşılıklı olarak s feshedilmiş, oyuncu Ankaraspor’a transfer olmuştur. Murat Hacıoğlu’na bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileriz.
fenerbahçe spor klübü
atlantis_fb
29.Ağustos.2006, 00:29
FATHİ GELİYOR MU?..
Fenerbahçe'nin Edu, Kezman ve Souza'nın ardından bir transfer daha yapacağı iddia edildi.. Sarı Lacivertlilerin Almanya'nın Herta Berlin takımında forma giyen Türk asıllı genç yetenek Malik Fathi ile görüşmelerini sürdürdüğü ve transfer için ufak pürüzlerin kaldığı öğrenilirken, anlaşma sağlanması halinde Perşembe günü bu oyuncunun İstanbul'a geleceği gelen haberler arasında..
Fathi, geçtiğimiz sezon ve bu sezon Herta Berlin takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti.. 23 yaşındaki genç oyuncu, 2003-2004 sezonunda 14, 2004-2005 sezonunda 30, 2005-2006 sezonunda 34 maçta forma giyerken, bu sezonda ilk üç haftada ilk 11'de sahaya çıktı.. 1,85 boyundaki Fathi, 85 kilo ağırlığında ve savunmada oynuyor..
LUCİANO SORUNU!..
Fenerbahçe'de yeni transfer Edu'nun transferinin ardından takımdan gönderilmek istenen Luciano ile Sarı Lacivertli yönetim arasında sorun yaşanıyor.. Brezilyalı oyuncu kulübün kendisine önerdiği ücreti ilk görüşmelerde kabul etmedi. Fenerbahçe kulübünün Edu'ya imza attırabilmesi için Luciano'yu kesinlikle göndermesi gerekirken, Luciano'nun istediği ücreti bu oyuncuya vererek sözleşmesini fesh edeceği iddia ediliyor..
SERVET AYRILIYOR!..
Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon sonunda sakatlanan, bu sezon bir türlü forma şansı bulamayan Servet Çetin Sarı Lacivertli kulüpten ayrılıyor..
Servet'in Turkcell Süper Lig takımlarından Sakaryaspor ile büyük ölçüde anlaştığı ve Sakaryaspor ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi..
Sekopej
29.Ağustos.2006, 01:35
Kezman, sagina soluna bakmayan santrafor... psv'de oynarken cok gordum... adam kaleyi gorunce baska birseye bakmiyor.. keskin nisanci gibi kaleye vuruyor... AMA tek zayif noktasi: buzamana kadar hic bir Avrupa golu yok... cok denedi hic bir tane s.lar lig golu atamadi... Belki bu ugursuzlugunu fener de yener... Ama gene tuncay dan kat kat dha iyi...
ŞL golü atamadığı konusunda yanılıyorsun. GS'ye PSV'de iken 1 tane atmış. Araştırmadım ama başka golleri de vardır mutlaka...:)
------------
Servet bence de ayrılmalı oynamak için pek fazla şansı kalmadı. Onun için gitsin. Bir de şöyle bir dedikodu var. Deivid de Nobre ile aynı şartlara sahipmiş. Onun olduğu madde gösterilerek Türk vatandaşlığına geçebilirmiş. Ama bu iş 2 günde olamaz FB sözkonusu olduğunda. Ama FB yönetimi başvuru yapmaz bence...
Bir de şunu söyleyeyim FB'de transfer bitmez.....;;)
Emurafu
29.Ağustos.2006, 01:38
kezman basın toplantısında ilngiç birsey dedi kariyerimde cok az kırmızı gördüm dedi sahsen ben inanmadım çünkü benim bildigim kadarıyla cok kırmızı gören biri yok rakibine yumruk attış yok tükürmüş bunlara sahit oldum iyisallah türkiyede adam olur gerci olmasa da hakemler kart cıkarmaya korkuyor
r_a_z_o_r
29.Ağustos.2006, 02:02
Fenerbahçe bu transferlerle başarılı olmazsa, üzerlerine voodoo büyüsü yapıldığına şüphelenmeye başlıycam.
Jesus_FB
29.Ağustos.2006, 02:38
FENER'DE SON BOMBA GURBETÇİ
Fenerbahçe'de transfer bitmiyor. Yönetim şimdi de Hertha Berlinde oynayan Malik Fathi'yi imza için getiriyor. Diego Alfredo Lugano, Mateja Kezman ve Deivid De Souza'yı alan Fener yönetimi Luciano ve Anelka'yı göndermişti. Şimdi'de Almanların göz bebeği olan sol bek oyuncusu Malik imza için geliyor.
Malik Fahti, sol bekte görev yapıyor ve çok başarılı gelecek vaat eden bir isim. Türk vatandaşlığı bulunan Fathi'yi Almanlar milli takıma çağırmayı bile düşünüyor. Bu futbolcu perşembe günü Türkiye'ye gelecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak.
kaynak:1907 haber
Emurafu
29.Ağustos.2006, 02:51
cok güzel oyuncu ama beyelr uefa kupasını almak o kolay degil keske alsanız ama zor gibi
Eray Dengiz
29.Ağustos.2006, 11:06
Kezman'ın gazetede bir açıklamasını dinledim aynen şöyle diyor, "Hakan Şükür'ü çok iyi tanıyorum. Çok yanlış bir takım oynuyor"
Gerçekten çok ilginç bir yorum :) Hayır yeni transfer olsa anlayacağım ama adam ben doğduğumdan beri Galatasaray'da oynuyor :D
rustem goldberg
29.Ağustos.2006, 11:10
beyler bu arada servet'in peşine Sakryaspor warmış mactan sonra aziz yıldırım ile konuşmuşlar aziz yıldırım siz serveti ikna edin yeter demiş
senderson
29.Ağustos.2006, 11:27
İnş.Fathi gelirde sol tarafa bi düzen gelir.Ayrıca bende katılıyorum Kezman'a Şükür yanlış takımda oynuyor:D
Sheriff
29.Ağustos.2006, 11:57
Ümit bir libero oyuncusudur ve libero oynamak için hızlı veya teknik olmaya gerek yok.Ümite ciddi bir haksızlık yapılıyor hem mevkisi olmayan bir bölgede oynatılıyor hemde Roberto Carlos gibi bir performans göstermesi bekleniyor.Umarım bi ara gerçek mevkisinde oynatılır gerçek Ümit izlenir.
Ilhan
29.Ağustos.2006, 12:42
edu bildiğim kadarıyla bir stoper. cris tarzında bir adam.
fenere solbek lazımdı
Sekopej
29.Ağustos.2006, 15:23
Kezman'ın gazetede bir açıklamasını dinledim aynen şöyle diyor, "Hakan Şükür'ü çok iyi tanıyorum. Çok yanlış bir takım oynuyor"
Gerçekten çok ilginç bir yorum :) Hayır yeni transfer olsa anlayacağım ama adam ben doğduğumdan beri Galatasaray'da oynuyor :D
Hehehe ben canlı izledim, sorulan soru üzerine esprili bir şekilde " Evet çok iyi bir oyuncu fakat tek kötülüğü yanlış takım adına oynuyor umarım bu yanlışı düzeltir" dedi ve gülüşmeler başladı. Bu yorumu cidden hoşuma gitti ne Hakan'ı kötüledi ne de yorum yapmam dedi esprili bir şekilde cevap verdi.:D:D
Ayrıca İliç le de çocukluk arkadaşıymışlar beraber büyümüşler, halen de en iyi arkadaşlarındanmış. Buraya gelmeden önce onunla konuştum kesinlikle kabul et dedi demiş İliç.....
eGowiCh
29.Ağustos.2006, 15:38
Defans oyuncularımız; Edu, Lugano, Önder, Can, Serkan, Servet, Kerim, Ümit Özat
Servet şu ana kadar ne bir lig maçında ne de ön eleme maçlarında forma şansı bulamadı. Gönderilir büyük ihtimalle. Can ve Önder bile yedek kalacak belki de, Servet 18'e giremez takımda tutulursa. Gönderilir umarım.
Murderer26
29.Ağustos.2006, 16:58
edu ile souza iş yapmaz fakat kezman iyidir
TK_ ReMiX
29.Ağustos.2006, 17:12
süper transferler ya ceske biraz erken gelseydiler, Deivid gecen Sportingin 3-2 yendigi macta 2 gol atti.
Ben Zico olsam böyle oynatirim
----------Rüstü--------------
Önder--Lugano---Edu----Ümit
---------Aurelio---------------
--Appiah--------Tümer(Tuncay)
----------Alex----------------
----Kezman---Deivid---------
Jesus_FB
29.Ağustos.2006, 17:39
"Transferi bitirdik"
Asbaşkan Mahmut Uslu, sakatlığı bulunan Luciano'nun da isteğiyle Edu'yu transfer ettiklerini söyledi.
Luciano'nun kendileriyle yaptığı görüşmede, ''Sakatlığım dolayısıyla 100. yılda faydalı olamayacağım'' dediğini belirten Uslu, ''Luciano'nun talebi üzerine böyle bir girişimde bulunduk ve Edu'yu transfer ettik. Luciano'nun sözleşmesi henüz feshedilmedi. Kendisi bugün Villarreal ile görüşmeye gitti'' diye konuştu.
Bir gazetecinin ''Luciano'nun sözleşmesi feshedilmeden Deivid ile sözleşme imzalayamayacaksınız, değil mi'' şeklindeki sorusu üzerine Mahmut Uslu, ''Luciano'nun durumu yarın akşam netleşecek. Onu yarın sorarsınız'' diye cevap verdi.
Edu'nun Brezilya'nın önemli stoperlerinden biri olduğunu anlatan Mahmut Uslu, şöyle devam etti:
''Bir sene önce sakatlık geçirmişti. Cruzeiro'da Alex ve Deivid beraber oynadılar. Bu yüzden uyum sorununu çabuk atlatırlar. Lige verilen arayı değerlendirip, çok iyi bir takım olacağız. Yerli oyuncularımız gerek Tuncay, gerek Ümit, gerekse Tümer ile gelen yabancıları iyi kaynaştırıp, 100. yılımızda Avrupa'da kupayı kaldıracağız.''
Uslu, transferleri neden daha önce yapmadıklarıyla ilgili bir soru üzerine, ''Daha önce yapamazdık, 6 yabancımız vardı. Aurelio Türk oldu, Anelka gitti, Luciano sakatlandı ve biz de transferleri yaptık. Yoksa Nobre'yi yolladıktan sonra bir tane hakkımız vardı ona da Lugano'yu aldık. Takımı finale kalınca gelemedi. Önce alabilme imkanımız olsa alırdık. 2 tane transferle Şampiyonlar Ligi elemesini oynamayı biz de isterdik.''
Mahmut Uslu, artık transferi tamamladıklarını, şu anda herhangi başka bir transferin olmadığını söyledi.
Bir gazetecinin, ''Kuddusi Müftüoğlu'na 4 maç ceza verilmiş. Bu konuda ne diyorsunuz?'' sorusuna Uslu, ''Az verilmiş'' dedi.
TR.CaPTaiN
29.Ağustos.2006, 18:56
Ümit in asıl mevkisi sol bek degil bu nedenle verim alınamıyor arkadasın birininde dedigi gibi libero ya konulsa gercek ümiti izleriz fakat Fenerbahcede libero cok yönetim 100.yıla sol beksiz giriyor
eGowiCh
29.Ağustos.2006, 19:27
"Transferi bitirdik" sözünü duymadım ne FBTV'de ne de başka bir kanalın spor bülteninde... Kendi ağzından "transferi bitirdik" lafını duydunuz mu, belki ben duymamışımdır.
TR.CaPTaiN
29.Ağustos.2006, 19:49
"Transferi bitirdik" sözünü duymadım ne FBTV'de ne de başka bir kanalın spor bülteninde... Kendi ağzından "transferi bitirdik" lafını duydunuz mu, belki ben duymamışımdır.
Edu’nun transferi nedeni ile yurtdışında bulunan Asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu, havaalanında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“UEFA’da mutlaka kupa kaldırmak istiyoruz. Taraftarımızın Şampiyonlar Ligi ve Sakaryaspor mağlubiyeti nedeni ile üzüntülü olduğunu da biliyorum. Ancak bu futbol. Edu’yu 6 yabancı oyuncu sınırlaması nedeni ile alamamıştık. Şimdi bu durum değişti. Ayrıca Deivid’in gelişi ile de kadromuz tamamlanmış olacak. Ben inanıyorum ki Fenerbahçe camiası olarak çok büyük başarılara imza atacağız.”
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4551
KaÇaK_1907
29.Ağustos.2006, 21:06
İnş. fathi gelir...
tosunpasa
29.Ağustos.2006, 21:46
sol beke ihtiyacımız yok kaptan da artık baya hırs yapmış durumda ve şöyle bir açıklamasını okumuştum kaptanımız ümit özat'ın:"Beni kötü oynadığım için eleştirenler artık beni ayakta alkışlacaklar" bence kaptan artık çok daha başarılı olacaktır
solidfb
29.Ağustos.2006, 21:55
edu ile souza iş yapmaz fakat kezman iyidir
Edu-Lugano ikilisi iş yapabilir bence.Souza da kaliteli bir oyuncu.Son maçında 2 gol 1 asist yapmış.Arkasında,Alex gibi bir Brezilyalı olunca iş yapma ihtimali yükselir.
Ben bütün transferlere inanıyorum....
KaÇaK_1907
29.Ağustos.2006, 23:34
sol beke ihtiyacımız yok kaptan da artık baya hırs yapmış durumda ve şöyle bir açıklamasını okumuştum kaptanımız ümit özat'ın:"Beni kötü oynadığım için eleştirenler artık beni ayakta alkışlacaklar" bence kaptan artık çok daha başarılı olacaktır
Demek sol bek'E ihtiyacımız yok eğer bu takımda solbeke ihtiyaç yoksa hiçbiryere takviye yapmayada gerek yok...
atlantis_fb
30.Ağustos.2006, 00:18
Demek sol bek'E ihtiyacımız yok eğer bu takımda solbeke ihtiyaç yoksa hiçbiryere takviye yapmayada gerek yok...
İhtiyaç yok demek yanlış olur ama ii kötü idare etmeye çalışıor Ümit...
Ki kaldıki bence abartıldığı kadar da kötü değil !!! Ümit kötü oynayabilir ama mutlaka ondan kötü oynayanlar da vardır...
Her mağlubiyetin Faturası Ümit Özat'a çıkarılacağına sahada YÜREKSİZCE oynayanlara suç bulunmalı...
KaÇaK_1907
30.Ağustos.2006, 00:24
İhtiyaç yok demek yanlış olur ama ii kötü idare etmeye çalışıor Ümit...
Ki kaldıki bence abartıldığı kadar da kötü değil !!! Ümit kötü oynayabilir ama mutlaka ondan kötü oynayanlar da vardır...
Her mağlubiyetin Faturası Ümit Özat'a çıkarılacağına sahada YÜREKSİZCE oynayanlara suç bulunmalı...
Avrupada kimse gözünün yaşına bakmıyor Türkiye'de belki idare ediyor ama avrupada solbek hiç işlemez...
atlantis_fb
30.Ağustos.2006, 00:27
Avrupada kimse gözünün yaşına bakmıyor Türkiye'de belki idare ediyor ama avrupada solbek hiç işlemez...
Avrupaya bakıldığı zaman Fenerbahçede zaten doğru düzgün hiç bi mevkii işlemiyor...Appiah ve Aurelio dşında kimse çaba göstermiyor ki, ben hala Ümit'i desteklerim adam sol bekte yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıor.
KaÇaK_1907
30.Ağustos.2006, 00:31
Avrupaya bakıldığı zaman Fenerbahçede zaten doğru düzgün hiç bi mevkii işlemiyor...Appiah ve Aurelio dşında kimse çaba göstermiyor ki, ben hala Ümit'i desteklerim adam sol bekte yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıor.
Çaba gösteriyor veya göstermiyor o ayrı bir konu o konuda hak veriyorum,ancak Ü.Özat full kapasite de olsa sağ ayakla Sol'da hiçbişey yapamaz...
atlantis_fb
30.Ağustos.2006, 00:38
işte ilk mesajında Fenerbahçe'nin en sorunlu bölgesini sol bek olarak bahsediosunda ondan dolayı ben buları söledim...Sol bek sorunsuz olduğunu asla kimse iddaa edemez ama bence sağ bek soldan daha sorunlu
KaÇaK_1907
30.Ağustos.2006, 00:46
işte ilk mesajında Fenerbahçe'nin en sorunlu bölgesini sol bek olarak bahsediosunda ondan dolayı ben buları söledim...Sol bek sorunsuz olduğunu asla kimse iddaa edemez ama bence sağ bek soldan daha sorunlu
Evet sağ bekte de sorun var ama en azından yeterli olmasa da alternatif var solda ise Deniz ne halde belli değil Mahmut denendi bazı maçlarda iş yapamıyor yani bağlı kalyoruz Ü.Özat'a...
atlantis_fb
30.Ağustos.2006, 01:03
Evet sağ bekte de sorun var ama en azından yeterli olmasa da alternatif var solda ise Deniz ne halde belli değil Mahmut denendi bazı maçlarda iş yapamıyor yani bağlı kalyoruz Ü.Özat'a...
Bende sağda hem kademe hataları hem de ataklarda olan sorunlardan bahsediyorum...Ümit atağa olumlu bi katkıda bulanamasa bile zaman zaman çok yerinde müdahalelerle defansa çok yardımcı oluyo...sağbekte ise serkan deli gibi koşoyor başka yaptığı bişiy yok genç kerim de çabalıyor kendini ispat etmeye çalışıor kerim olumlu gibi gözüksede defansif anlamda çok hata yapıor...önderi düünüyorum atağa destek sağlamasada defans'a çok büyük yardımı olacaktır ama beklerin hücuma destek vermesi lazım önder'in de bu yönü çok zayıf...
eGowiCh
30.Ağustos.2006, 04:02
Bırakın beni
Portsmouth'un bonservisine 11, kendisine yıllık 3.5 milyon euro önerdiği Ganalı yıldız, menajeri aracılığıyla Yıldırım'dan izin istedi
3 GÜN KALDI
F.Bahçe'nin Ganalı yıldızı Appiah'ın başkan Aziz Yıldırım'dan gitme izni istediği öğrenildi. İngiltere'nin Portsmouth Kulübü'nün transfer döneminin bitmesine 3 gün kala, Appiah için 7.5 milyon pound (11 milyon euro) önerdiği bildirildi.
OLUMLU BAKTI
Bu teklif iletilmeden hemen önce Appiah adına menajeri Frank Trimboli'nin başkan Yıldırım'la görüşüp, Appiah'ın İngiltere'ye gitmeyi çok istediğini, bu yüzden F.Bahçe'nin gerekli kolaylığı göstermesini istedi. Yıldırım da olumlu yaklaştı.
ÇOK İSTİYOR
Appiah'ın transferini kulubün sahabi Gaydamak çok istiyor. Gaydamak bu yüzden belirledikleri 5 milyon poun'dun üstüne çıkarak Appiah için 7.5 milyon poundluk bir teklif yaptı. Ganalı yıldızın yıllık 3.5 milyon euro alacağı öğrenildi.
rhan_17
30.Ağustos.2006, 10:29
7.5 milyon paund appiah için az ingiliz kulüpleri ortalama oyuncuya bile bu paraları ödüyor...eğer fenerbahçe izin vereceksede daha çok para istesin bence...bu arada dünya kupasından sonra appiah eski appiah değil sanki... göndersinler...
e_mali
30.Ağustos.2006, 10:37
Appiah giderse, yerini ancak Viera doldurur. O kadar seviyorum yani ben bu adamı. Aynı sekilde FB taraftarı da beni gibi dusunuyordur.
insallh gitmez bi yerlere.
rhan_17
30.Ağustos.2006, 10:41
appiah pozisyonu için iyi bir oyuncu ama ilk lig maçında kırmızı kart görmesindende anlaşılacağı gibi kafası başka yerde...
yusufislam
30.Ağustos.2006, 11:23
rdogs nasil da isine geliyor demi boyle haber ha....:rolleyes:
hemen atliyosun ve en iyisi gitmesini istiyosun,,, suan turkiyenin her taraftarina soylesek fenerli olmayan gitmesini ister ;)
muhahaha o varya daha 4+1 yillik kontrati ile basinizin etini ve korkulu ruyasi olacak...
suan turkiyenin en kaliteli 2 oyuncusu dunya capinda APPIAH ve CANGELE yalanmi yalanmi...
Del Piero_10
30.Ağustos.2006, 11:46
Appiah giderse, yerini ancak Viera doldurur. O kadar seviyorum yani ben bu adamı. Aynı sekilde FB taraftarı da beni gibi dusunuyordur.
insallh gitmez bi yerlere.
Muntari'de doldurur ama klübü bırakmıyor kimseye
birde luciano ne oldu
senderson
30.Ağustos.2006, 11:51
Muntari'de doldurur ama klübü bırakmıyor kimseye
birde luciano ne oldu
Luciano sakatlığı sebebiyle kulüpten ayrıldı ve onun tavsiyesiyle Edu geldi..
Tecellos
30.Ağustos.2006, 12:19
[QUOTE=sekopej]ŞL golü atamadığı konusunda yanılıyorsun. GS'ye PSV'de iken 1 tane atmış. Araştırmadım ama başka golleri de vardır mutlaka...:)
Dogruymus... 1 tane gol atmis CL de, ama kime oldugunu orenenemedim....
onca macta 1 tane ama cok kotu... insallah fb duzelir..
atlantis_fb
30.Ağustos.2006, 12:29
Appiah giderse onun gibisi Fenerbahçe'ye gelmez...o mevkiide appiah kadar kaliteli oyuncular olsa da bunlar yüksek maliyetli oyuncular hadi maliyetini de geçtim gelecek adamda appiah kadar ruh olur mu ??? ama hangisi bu kadaar istekli oynar...yani o mevkiiyi dolduramayız...
Ki kaldı ki kimsenin bi yere gideceği yok en azından bu sene yönetim onu bi yere yollamaz zaten onunda gitme niyeti olmadığını düşünüyorum...gidecek adam Kiev'de nir kendini yırtsın ???
yusufislam
30.Ağustos.2006, 12:52
APPIAH bir yere gitmiyorrrrr,,, adam roportaj yapti ama karsi takimlar hemen keyfilerine gore muhalefet yaratiyo...
suan durum nedir APPIAH: takim, taraftar, yonetim hele ki taraftar beni kovmadan ben bu takidman gitmem dedi eeeeee simdi ne olacak bu roportaji aynen boyleydi FBTVde
Emurafu
30.Ağustos.2006, 13:26
servet sivasspor da gecmiş olsun
solidfb
30.Ağustos.2006, 13:42
Defans oyuncularıg eldi yeni.Gerek yoktu da çok.Lugano-Edu-Can-Önder....
+ Appiah ben gidiyorum demedikçe basın önünde,inanmam aslında.Açıklama da yapmıştı gitmek istemiyorum diye....
mgokalparslan
30.Ağustos.2006, 14:01
bence de stoper e gerek yoktu keşke bir bek alsaydık
bu arada ben de gazetelerde görüyorum appiah olayını adam fenerbahçe beni bırakmadığı sürece gitmem diyor yani adam kalıyor
helal olsun adama verdiğimiz paraya inşallah fener de kalır ve başarılar kazandırır takımımıza
KaPaLı
30.Ağustos.2006, 14:24
Appiahh Gerçek Fenerlidenn daha fenerli gibi oynuo valla helal olsunn..Ben d.Kiev maçındaa o bileğinin döndüğü pozisyondan snraa tmm dedim appiah gitti kesin ama adam çıktıı oynadıı veee deparr attı helal olsun
Asi ÇocUk_16
30.Ağustos.2006, 15:04
yalan bir haber bnce fb ne yapsın hasan şaşı adam yasını doldurmus gercı hersey yasta bıtmıyo adam oynadımı oynuyo ama işine yaramaz kii
eGowiCh
30.Ağustos.2006, 16:42
Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Appiah haberinin yalan olduğu ve Servet'in bonservisi ile Sivasspor'a verildiği açıklandı.
Sivasspor'a bonservisi verilmiş Servetin... Anlayamadığım nokta şu; bu adamla sezon bittiğinde 3 yıllık kontrat imzalanmamış mıydı? 3 yıllık sözleşme imzalanıyor sezon bitiminde, sonra da bonservisi veriliyor :)
Gönderilmesine sevindim, hiçbir katkısı yoktu zaten.
"F.Bahçe Anelkasız da büyük"
F.Bahçe'den sessiz sedasız Bolton'a transfer olan Anelka, İngiltere'den mesaj gönderdi. Fransız yıldız, "Her şey için teşekkür ederim. Sadece şunu söylemek istiyorum ki Türkiye'ye teşekkür borçluyum. F.Bahçe forması giymekten ve Türkiye'yi temsil etmekten gurur duydum. Gittiğim için ise üzgünüm. Takım arkadaşlarıma 'Hoşçakalın' bile diyemedim ama geri döneceğim. Bütün tribünlere ve takımda bana yardım eden oyunculara teşekkür borçluyum. Herkes beni unutacak ama ben sizleri seviyorum. Türkiye ve Türkler kalbimde kalacaklar. F.Bahçe çok büyük bir kulüp ve Anelkalı ya da Anelkasız da büyük kalacaktır" ifadesini kullandı.
Sekopej
30.Ağustos.2006, 16:47
Egemen ek olarak Gürhan da kiralanmış Sivas'a.
Api konusunda da yalanlama geldi zaten. Eğer transfer olacaksa da bu 11 milyon euro olmaz. Onun bir yere gittiği yok, kendisi istenmeyene kadar burdayım dedi, eee biz de onun gitmesini istemediğimize göre....
eGowiCh
30.Ağustos.2006, 16:50
Appiah'ın bonservisini başka bir kulübe vermek demek, başkanın istifa dilekçesini vermesi demektir ;;)
Appiah transfer bitimine 2 gün önce gönderilmez. Basın da biraz ufak atsın bari. Yerine 2 günde aynı kalitede nasıl adam bulacak Fenerbahçe, diyelim ki satıldı... Saçma sapan haber yapıp, sallıyorlar. Bari destekli sallasalar, devre arası gidecek desinler :)
atlantis_fb
30.Ağustos.2006, 17:02
Appiah'ın bonservisini başka bir kulübe vermek demek, başkanın istifa dilekçesini vermesi demektir ;;)
Appiah'ı satanı biz de satarız diyosun ha:D:D:D ;;)
barahir
30.Ağustos.2006, 17:13
Doğru tespit atlantis sadece egemen değil tüm fenerliler satar. artık maçlar 10 bie 20 bine oynar.
Sheriff
30.Ağustos.2006, 18:02
servet sivasspor da gecmiş olsun
eheh çok sevindim bu habere:D
TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2006, 18:10
Yazık oldu Sivas'a:D
barahir
30.Ağustos.2006, 18:11
sivasın tek şansı avrupada oynamıyo ve karşılarında hiçbi zaman [en azından büyük ihtimal] shevchenko olmayacak.
senderson
30.Ağustos.2006, 20:08
Doğru tespit atlantis sadece egemen değil tüm fenerliler satar. artık maçlar 10 bie 20 bine oynar.
Gitmesini istemem ama gitse bile takımı yanlız bırakmam...
atlantis_fb
30.Ağustos.2006, 20:38
Gitmesini istemem ama gitse bile takımı yanlız bırakmam...
tabi canım lafın gelişi zaten o....
Ne diyoruz biz : Dar Ağacında Olsa Bile Son söümüz FENERBAHÇE
barahir
30.Ağustos.2006, 20:39
orası öyle tabi sadece yönetime tepki artar hatta iş istifaya kadar gider.
Sekopej
30.Ağustos.2006, 20:41
Sonuçta ne diyoruz;
Hep Destek Tam Destek.....
(Konu FB transferleriydi yahu buraya nasıl gelmiş:))
barahir
30.Ağustos.2006, 20:43
transferler artık kapandı bizim walla. tek soru işareti luciano kaldı dimi şimdi. duyduğuma göre villareal vazgeçmiş.
Sekopej
30.Ağustos.2006, 20:47
Evet resmi sitede Luciano'nun öncelikli olarak transferi değil sakatlandığını düşündüğüne dair bir açıklama yapıldı. Bakalım ne yapacaklar yarın akşama kadar???
mgokalparslan
30.Ağustos.2006, 20:48
fathi olayı noldu
galiba gazetelerden biri fener fathi ile temasa geçti dedi ama tam olarak bilmiyorum
Sekopej
30.Ağustos.2006, 20:50
o konuda da yönetimden bir yalanlama gelmedi. Ama dün Mahmut Uslu transferi tamamladık dedi. Bakalım son 1 gün...
barahir
30.Ağustos.2006, 20:55
fathi olayı yattı. benim aklım luci de
the_dunker
30.Ağustos.2006, 21:37
luciano yu kesin göndercekler... 500 bin dolar verir gönderirler en kötü ihtimalle.. çünük deivid i istanbula getirdiler, sağlık kontrolünden geçirdiler... luci yüzünden geri göndermek fenerbahçeye yakışmaz..fenerbahçenin saygınlığını azaltır... o yüzden yarın olay kapanır... deivid atar imzayı..
Sheriff
30.Ağustos.2006, 21:41
Beşiktaş'ta Luci'yi alıp transferi kapatır:)
Omerdinho
30.Ağustos.2006, 21:59
luciano olayi bitti millet!
parayi koparmis bizden 500 bin dolar almis tazminat olarak yarin postalarlar onu buyuk ihtimalle ..
ertesi gunde deivid imzalar...
fifamen
30.Ağustos.2006, 22:33
yazık ettiler ben severdim luciyi ya,rövaşata olayları manyaktı
bu arada servet sivasspora gitti
eGowiCh
31.Ağustos.2006, 00:04
Luci gitti, daha kalitelisi geldi.
Malik Fathi'yi de alsak, çok iyi bir sezon geçirmiş oluruz. Gerçek bir sol bekimiz olur :)
Universal
31.Ağustos.2006, 00:20
Oyuncularımızdan Servet Çetin bonservisi ile Gürhan Gürsoy ise kiralık olarak Sivasspor’a transfer yapılmıştır.
Her iki oyuncumuza da bundan sonra ki spor yaşantısında başarılar dileriz.
Kaynak: www.fenerbahce.org
the_dunker
31.Ağustos.2006, 00:24
katılıyorum... fathi nin gelişi ile ümit i orta lana alırız.. aurelio ya yardımcı olur.. (ümiti ilk 11 de düşünmüyorum ama kaptan olduğu için mutlaka bi yer bulunur ilk 11 de onun da aurelio ve appi nin yanı olacağını tahmin ediyorum) eğer öyle bişiy olursa... uefa kupası için umudum olur.. çünkü basan bir orta sahamız olur...
rüştü
önder-edu-lugano-fathi
appiah-aurelio-ümit
alex
deivid-kezman
inaşlah kadro böyle olur... önder ileri çıkmaz.. fathi bol bol çıkar.. o çıkınca defans 3 lüye döner... orta üçlü devamlı pres yapar.. özellikle aurelio nun kaptığı toplar.. alex e verilir... gerisi şov olur..
Universal
31.Ağustos.2006, 00:29
Bir özel konuşmada söylediğine göre Türkiye'de ki çoğu kişi ismini yanlış bildiğini ve yanlış okudğunu görünce böyle bir açıklama yapmış oyuncunun asıl isminin Kezman değil Kejman olduğunu ve okunuşunda Meteye olduğunu söyledi.
kavara
31.Ağustos.2006, 01:15
Oyuncularımızdan Servet Çetin bonservisi ile Gürhan Gürsoy ise kiralık olarak Sivasspor’a transfer yapılmıştır.
Her iki oyuncumuza da bundan sonra ki spor yaşantısında başarılar dileriz.
Kaynak: www.fenerbahce.org
servet daha kaliteli takımlarda oynamayı hakediyor valla...
gürhan ında kiraya verilmesi cok iyi oldu pişsin biraz demi
eGowiCh
31.Ağustos.2006, 04:27
Malik'te imza an meselesi
F.Bahçe, Hertha Berlin'in sol beki Malik Fathi'yi de renklerine bağlamak üzere. Yapılan temasların olumlu geçtiği belirtilirken, Türk asıllı Malik'in bugün veya yarın İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor. Öte yandan Fatih Terim de Malik'in durumuyla ilgili bilgi aldıklarını zamanında bu futbolcuyla ilgilenmeyenlerin yanlış yaptığını söyledi.
Semih de gidebilir
Fenerbahçe'de Gürhan ve Mahmut Hanefi'den sonra Semih'in de kiraya verilebileceği konuşuluyor. Bu sezon bekleneni veremeyen Semih'i birçok kulübün istediği belirtilirken, son kararı teknik direktör Zico verecek.
atlantis_fb
31.Ağustos.2006, 12:10
malik fathi gelirse artık savunma hattı mükemmel olacak aynı şekilde mailk fathi'nin sol ümit'in sağ (tahminimce ümiti sağ beke alırlar) dan yapacağı bindirmelerle atağa da destek gelir...eğer bu transfer gerçeklerşirse daha da ii oynayan bi Fenerbahçe izleyebiliriz....
fenerbahce_1907
31.Ağustos.2006, 12:18
fathi'yide alsak kadro müthiş olur hiçbir eksik kalmaz kadroda
atlantis_fb
31.Ağustos.2006, 12:41
Almanya'nın başkenti Berlin'de yayımlanan ''B.Z'' gazetesi, Fenerbahçe'nin, Almanya 1. Lig takımlarından Hertha BSC Berlin'de oynayan Malik Fathi'nin peşinde olduğu şeklinde bir Türk gazetesinde çıkan habere yer verdi.
kavara
31.Ağustos.2006, 16:27
Yalanlama gelmedigine göre malik le görüsmeler sürüyor demektir..
insallah imzayı atar.
e_mali
31.Ağustos.2006, 16:33
Sanmiyorum gelcegini, cunku m. uslu transfer bitti demisti.
Ama gelirse de iyi olur.
Bir isaret te Mahmut Hanefi'nin gonderilmesi aslinda.
Sheriff
31.Ağustos.2006, 20:14
Bence Ümit Özat'a ön liberonun klübedeki en büyük adayı yolu gözüktü:)
barahir
31.Ağustos.2006, 20:23
walla abi transfer dönemi bu gün mesai bitiminde bitiyodu galiba yoksa benmi yanlış biliyorum
kkanke
31.Ağustos.2006, 20:38
walla abi transfer dönemi bu gün mesai bitiminde bitiyodu galiba yoksa benmi yanlış biliyorum
yarın son galiba
atlantis_fb
31.Ağustos.2006, 20:41
bugün 6 da felan bitiodu galiba ama bilmiom tam...
Bu arada transfer dönemi bitmişse Deivid ne oldu ???
barahir
31.Ağustos.2006, 20:43
yok yok baktımda yarın mesai saati bitiminde yani 6 da bitiyo deivid antremana çıktı o da imzalıcak yarin kesin
atlantis_fb
31.Ağustos.2006, 20:47
yok yok baktımda yarın mesai saati bitiminde yani 6 da bitiyo deivid antremana çıktı o da imzalıcak yarin kesin
aman ii bi an heyecanlanmıştım dedim ahan gitti adam :( ama neyseki yarın mış :D:D:D
barahir
31.Ağustos.2006, 20:49
luciano defteri kapanmış artık. yarın açıklancak sözleşmenin feshedildiği. yarın saat 14.00 da deivid imzalıcak sözleşmeyi.
kkanke
31.Ağustos.2006, 20:56
sizce malik gelcek mi?
atlantis_fb
31.Ağustos.2006, 20:59
sizce malik gelcek mi?
sanmam :(
ama ne olacağı belli olmaz
rhan_17
31.Ağustos.2006, 21:13
forumda amma çok malik fathi ile ilgili mesaj atılmış...fenerbahçe de oyniyacak çapta bir futbolcu değil zaten...onun pozisyonundaki ümit özat herşeye rağmen daha iyi...
Universal
31.Ağustos.2006, 21:20
Fenerbahçe'de İngiltere Premier Lig takımlarından Porstmouth'un 8,5 milyon pound teklif ettiği Ganalı Appiah takımda kalıyor.
Porstmouth'un bonservisi için Fenerbahçe'ye 8,5 milyon pound, Appiah'a ise yıllık 2,5 milyon euroluk teklifinin ardından bugün Asbaşkan Murat Özaydınlı ve Stephan Appiah'ın menajeri biraraya geldi. Görüşmede Özaydınlı 3 yııllık sözleşmesi bulunan Appiah'ı satmayı düşünmediklerini Ganalı yıldızın menajerine iletirken, böylece başarılı futbolcu Fenerbahçe'de kalmış oldu.
rhan_17
31.Ağustos.2006, 21:26
Fenerbahçe yönetimi, İngiliz kulübü Portsmouth'uh Stephan Appiah için yaptığı yaklaşık 20 milyon dolarlık teklifi reddetti.
Appiah’ta yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe yönetimi transfer sezonun kapanmasına çok az bir süre kala yerime oyuncu bulamayacağı için beni bırakmak istemedi. Transfer sezonunun başında kulübümle görüşmüş olsalardı belki bu transfer gerçekleşebilirdi. Artık şu andan itibaren sadece Fenerbahçe'nin başarısına konsantre olacağım. Portsmouht konusu benim için tamamen kapanmıştır. Ancak menajer Harry Redknapp'a bana gösterdiği ilgi için teşekkür ederim" dedi
Sheriff
31.Ağustos.2006, 21:30
Hll valla 1 ay once olsa nie yollamadılar derdim ama son gün nerden bulcaz yerine adamı o kalitede...mümkün deil
atlantis_fb
31.Ağustos.2006, 21:38
Appiah mevkiisnde dünyanın en iyilerinden biri satılsaydı o kalitede birini alaileceğimize inanmıyorum...
Sheriff
31.Ağustos.2006, 21:48
20mil.euro ya neler alınır. ben olsam verirdim 3 tane yabancı aldık toplam 10mil.euro vermemişizdir
rhan_17
01.Eylül.2006, 02:48
20mil.euro ya neler alınır. ben olsam verirdim 3 tane yabancı aldık toplam 10mil.euro vermemişizdir
sadece Kezman a 7 milyon euro nun üzerinde bir para ödendi...
e_mali
01.Eylül.2006, 10:40
FB icin en buyuk transfer Appiah'ın kalması oldu :D
----
GÜLE GÜLE GÜLE FABIO
Kasıklarındaki sakatlığın uzun sürecek olması nedeniyle Fenerbahçe’den Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderilen sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Brezilyalı futbolcu Fabio Luciano veda etti. Oğlu Jean Luca ile Fenerbahçe Samandıra Tesisleri’ne gelerek, teknik heyet, takım arkadaşları, tesis çalışanları ve gazetecilere veda eden Luciano, tedavisi için Brezilya’ya gideceğini söyledi.
Takımımız sabah antrenman yaptığı sırada basın mensuplarına açıklama yapan Brezilyalı oyuncu, "Tabiki böyle ayrılmak beni üzüyor. Sakat bir şekilde takımıma yardım edemezken ayrılmak beni üzüyor. Özellikle Zico gibi bir teknik direktörle çalışamamak da beni ayrıca üzüyor. İyileşmek zorundayım. Önümde yeterli zamanım var. Ne kadar erken iyileşirsem o kadar iyiyim. Artık Brezilya’ya dönüyorum. bir daha ne zaman dönerim bu şartlarda bilmiyorum. Burada kaldığım 3 yıl içerisinde çok güzel zamanlar geçirdim. Taraftara ve bütün camiaya çok teşekkür etmek istiyorum. 3 yıl boyunca güzel anlarımız, üzüntülü anlarımız oldu. Sonuçta buradan çok mutlu ayrılıyorum. Güzel arkadaşlıklar edindim, çok güzel anılar yaşadım. Ama şu anda ayrılma zamanı. Buradaki herkesi çok seviyorum. Her zaman Fenerbahçe forması için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Herkesin hataları olabilir. Bende hata yapmışımdır. Sahaya çıktığım zaman Fenerbahçe formasını en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bu da benim buradan ayrılırken içimin rahat olduğunun en güzel göstergesi..
Gazetecilere karşı da eğer her hangi bir hatam olduysa buradan özür dilemek istiyorum. Benim yapım böyle bazen sabırsız davranmama neden oluyor, bazen istemediğim davranışlarda bulunabiliyorum. Buradan içim rahat bir şekilde beni sevmeyen kişi olmadan herkesle dost olarak ayrılmak istiyorum. Hatam olduysa hepinizden özür diliyorum.
Önemli Olan sağlığım
Bir gazetecinin başka bir takıma gidip gitmeyeceği konusundaki sorusuna ise Fabio "Herhangi bir takımla anlaşmadım. Benim için önemli olan önce sakatlığımın giderilmesi. Yani sağlığım. Sağlığıma kavuştuktan sonra duruma bakacağım.
Fenerbahçe’de geçirdiğim 3 yıldan sonra Fenerbahçe’den ayrılıp başka bir kulübe gitmek gibi bir düşüncem şu anda yok. BJK’nin teklifine de sonuna kadar saygı duyuyorum. Ama burada çok güzel günler geçirdim, bu güzel günlerden sonra Fenerbahçe’den başka bir kulüpte oynamaya şu anda niyetim yok.
EDU iyi bir karaktere sahip
Yeni transferimiz Edu ile ilgili açıklamalar yapar Luciano "Edu’yu 15-16 yaşından bu yana tanıyorum, futbola beraber başladık. Gerçekten iyi bir futbolcu ve profesyonel, iyi bir karaktere sahip. Benim yerime alınabilecek en iyi futbolcuydu bence.
Brezilyalı oyuncumuz oğlu ile birlikte gazetecilere el sallayarak Türkçe "Hoşçakalın" "Sağolun" diyerek veda etti.
KAYNAK FENERBAHCE.ORG
Hersey icin tesekkurler Fabio, Futbolunla kaliteli kisiliginle, her zaman hatirlanacaksin...
Jesus_FB
01.Eylül.2006, 16:12
luciano'yu unutmaycağız
r_a_z_o_r
01.Eylül.2006, 16:15
Güle güle luciano fenerbahçemize hizmetlerin için teşekkürler.
aykut_gencfb
01.Eylül.2006, 16:24
iz bırakanlar (galatasaraya gol atanlar) unutulmaz
e_mali
01.Eylül.2006, 16:29
Deivid De Souza resmi imzayı attı hayırlı olsun...
Universal
01.Eylül.2006, 16:33
Ben özellikle Luciano'nun Galatasaray'a attığı golleri unutamıyacağım. :) Özellikle Kupa Maçında ki Golü çok güzeldi.
TR.CaPTaiN
01.Eylül.2006, 16:56
Bundan sonraki futbol yasantısında(eger devam ederse) basarılı olmasını dilerim
e_mali
01.Eylül.2006, 17:25
Evet transferin bitmesine cok az kaldi bakalim devami gelcek mi.
Son dakika da transfer yapan olcak mı :D
barahir
01.Eylül.2006, 17:27
bence olmas olmasıda çok zor zaten. bize bu kadroda yeter uefa için. artık sadece desteklemek kaldı bize. yönetim geçte olsa istediklerimizi yaptı.
dnz498
01.Eylül.2006, 18:17
Fener'in yeni golcüsü imzayı attı
01 Eylül 2006 15:00
Fenerbahçe, Fabio Luciano'nun sözleşmesini fesh ettikten hemen sonra harekete geçerek yeni transferi Brezilyalı forvet oyuncusuna resmi sözleşmeyi imzalattı...
Fenerbahçe'de, Sporting Lizbon'dan transfer edilen Brezilyalı forvet Deivid de Souza ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.
Deivid, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın toplantısı odasında,
yöneticiler İlhan Ekşioğlu ve Mithat Yenigün'ün de hazır bulunduğu törende
kendisini 1 yılı opsiyonlu, 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan
sözleşmeye imza attı.
Fenerbahçe'ye transferinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Deivid, yeni
takımı için yapması gereken her şeyi en üst düzeyde gerçekleştirmek istediğini kaydederek duygularını şöyle dile getirdi:
''Fenerbahçe'ye geldiğim için çok mutluyum. Buraya başarılar yaşamaya
geldim. Alex ile birlikte aynı formasyonda ve diğer arkadaşlarımla oynama şansı bulduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe gerek taraftarı gerek camia olarak bana gösterdi ki, büyük başarıları hak eden büyük bir camia. Başarı için en iyi şekilde hizmet edeceğim. Yapmam gereken her şeyi maksimum yapacağım.'' Deivid'in, Fenerbahçe'nin 100. yıl ve daha sonraki hedeflerine katkı sağlayacak bir futbolcu olduğunu kaydeden yönetici Ekşioğlu, ''1 yıl opsiyonlu 4 senelik anlaşma imzaladık. Onu tanıdıkça eminim tüm camia ve sizler beğeniyle izleyeceksiniz'' dedi.
Yönetici Yenigün ise Brezilyalı futbolcunun, Fenerbahçe ve Türk futboluna
kalite getirmesi dileğinde bulunarak, ''İnşallah hep beraber güzel goller
izleriz'' dedi.
NOT: Eğer söylendiği gibi kötü ise geçmiş olsun herif imzayı çaktı
Sheriff
01.Eylül.2006, 19:43
Ben özellikle Luciano'nun Galatasaray'a attığı golleri unutamıyacağım. :) Özellikle Kupa Maçında ki Golü çok güzeldi.
Bende Beşiktaş'a attığı golü unutmayacağım...
Jesus_FB
01.Eylül.2006, 19:44
maşallah luciano tüm büyüklere gol atmış
Universal
01.Eylül.2006, 20:49
Bende Beşiktaş'a attığı golü unutmayacağım...
Bak oda güzel goldü ama sonu hüsranla bitti. :) Şimdi bütün attığı golleri indirdim.
hp-fm-gs
01.Eylül.2006, 21:04
Tam bir voleybolcuydu.....
mahoo
01.Eylül.2006, 21:09
Tam bir voleybolcuydu.....
tanlış mevkide oynuodu:D ondaki kabiliyet çoğu forvette yoktu:D
*yanlış
.........
rhan_17
01.Eylül.2006, 21:09
Luciano savunmada o kadar iyi değildi ama Fenerbahçe ye çok gol kazandırmıştı...golleride genelde güzel oluyordu bu arada...
hp-fm-gs
01.Eylül.2006, 21:11
Eğer türk vatandaşı olsaydı o da diğerleri gibi;kesin erkek milli voleybol takımı'na gireri.Yetenekliydi....
Emurafu
01.Eylül.2006, 21:13
harbiden bu ne yawwwwwww hasan kim cıkardı
caglar_sahin91
01.Eylül.2006, 21:28
Eğer türk vatandaşı olsaydı o da diğerleri gibi;kesin erkek milli voleybol takımı'na gireri.Yetenekliydi....
haklısın kardeş
Emurafu
01.Eylül.2006, 21:29
vayyyyyyyy ne espiri kardes puha puha
hp-fm-gs
01.Eylül.2006, 21:30
Sağolun varolun...
Muhahahaaaaa:D:D
tosunpasa
01.Eylül.2006, 21:36
evet arkadaşlar konuya geri dönelim geyik için sohbet alanını kullanın
hp-fm-gs
01.Eylül.2006, 21:42
Abi ama konuyla ilgili grçekleri konuşuyorduk...:D:D
Sheriff
01.Eylül.2006, 22:33
Burak Yılmaz'ıda almaları lazımdı:D:D
Jesus_FB
02.Eylül.2006, 01:00
Transfer sezonu bittiğine göre transfer sohbetleride bitmiştir :)