View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Cancanokan
11.Mayıs.2006, 16:28
Fenerbahçe’den müthiş takas teklifi !
Fenerbahçe’de istenileni veremeyen Anelka artık gözden çıkarıldı.
İki yıldır Anelka'nın peşinde olan Newcastle United'a Emre ile takas formülü götüren F.Bahçe yönetimi, üste bir miktar da para istiyor. İngilizler teklifi kabul ederse Anelka'nın gitmesiyle açılacak yabancı kontenjanına bir yıldız daha alınabilecek. Nowotny, R. Carlos ve Cole için önümüzdeki hafta Avrupa seferine çıkılacak. Trabzonsporlu Fatih Tekke için de çok cazip bir öneri hazırlandı.
F.Bahçe, 100. yılda süper bir kadro kurmak için harekete geçerken, büyük umutlarla alınan ve sürekli transfer teklifleri gelen Anelka'yı da istenilen rakamın verilmesi durumunda elden çıkarmayı düşünüyor. İngiliz kulübü Newcastle Unuted'in Fransız oyuncu için ısrarını sürdürmesi nedeniyle sarı-lacivertliler, Anelka'ya karşılık Emre Belözoğlu takasını gündeme getirecek. Bu takasta üste para da isteyen F.Bahçe, İngiliz kulübünün kabul etmesi durumunda hemen işi resmiyete dökecek. Fransız oyuncu, Newcastle United'e verilirse, sarı-lacivertliler, 100. yıl kadrosu için süper bir yabancıyı daha alabilecek. Emre'nin "F.Bahçe'ye gitmem' demem" sözleri transfer şansını artırıyor.
Avrupa Çıkarması
Almanya'nın Leverkusen takımında forma giyen Nowotny'nin de F.Bahçe'ye gelmek istediği bildirildi. Yöneticilerin, Denizlispor maçının ardından bu oyuncu için Almanya'ya gideceği öğrenildi. Buradan da Arsenalli Cole ve Real Madridli Roberto Carlos'un transferleri için İspanya ve İngiltere'ye geçilecek. F.Bahçe, Trabzonlu Fatih Tekke içinde resmi girişimlerde bulunma kararı alırken, bu oyuncuya bonservis ücreti olarak 3 milyon 500 bin avro ve Mehmet Yozgatlı ile Semih teklifi götürülecek. Golcü oyuncuya da yıllık 2 milyon avrodan 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunacak.
Kapıyı hiç kapatmadı
Emre Belözoğlu, geçtiğimiz yıl da F.Bahçe'nin transfer listesinin başındaydı. Ancak İnter'den ayrılırken, Newcastle'ın teklifini daha uygun bulup Ada'ya gitti. Yıldız futbolcu, transferine ilişkin soruları yanıtlarken, öncelikli tercihinin G.Saray olacağını ancak profesyonelce düşüneceğini söylemiş, "F.Bahçe'ye gitmeyeceğimi söyleyemem" diyerek kapıyı açık tutmuştu.
Şaş anlaşamazsa F.Bahçe'ye
F.Bahçe, teknik direktör Christoph Daum'un alınmasını istediği oyuncular arasında yer alan G.Saray'lı Hasan Şaş için bekleme kararı aldı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Hasan Şaş'ın "Öncelikle kulübümle masaya oturmak istiyorum" sözlerinden sonra sarı-lacivertliler, bu transfer için deneyimli futbolcunun kulübüyle yapacağı görüşmeyi bekliyor. Hasan ile G.Saray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın önümüzdeki hafta yapacağı görüşmeden çıkacak sonuca göre sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuyla ilgili tutumlarını netleştirecek.
Kendini Daum'a kabul ettiremedi
Bu sezon ligde Fenerbahçe formasıyla 24 maçta görev yapan Anelka, 10 gol atıp 4 de asist yaptı. Futbolcunun performansı yeterli görülmezken, hocası Daum'un da gitmesine sıcak baktığı belirtiliyor.
Selçuk'tan sonra Önder ile de anlaşma sağlandı
İç transferde de F.Bahçe oldukça hızlı gidiyor. Önceki gün sözleşmesi sona eren Selçuk ile 3 yıllığına anlaşan sarı-lacivertliler, dün de Önder Turacı ile 3 yıllık mukavele yenilemek için anlaştı. Aurelio'nun ise durumu belirsizliğini koruyor. Brezilyalı oyuncu uzlaşmaya yanaşmazsa ısrarcı olunmayacak.
Yeni Şafak
Alıntıdır
barahir
11.Mayıs.2006, 16:32
Bence biraz hayali yazı. Nerden mi anladım hasan şaşın fb ye gelmesinden.
Hasan şaşı istemiyoruzzz!!!!!!
Del Piero_10
11.Mayıs.2006, 16:32
emre son noktayı koydu.3 sezon daha avrupada oynayıp gsye gelmek istiyorum.
Cancanokan
11.Mayıs.2006, 16:35
Hasan zaten gelmeski size adam roma'ya gitmeye bile sıcak bakmıyor
Hasan fb de oynamak için can atıyor o sizi çok istiyor ......
kavara
11.Mayıs.2006, 16:40
emre son noktayı koydu.3 sezon daha avrupada oynayıp gsye gelmek istiyorum.
emre öle bisey demedi :):):)
Dedigi su Türkiye den teklifler aldigim doru ama ben 3 - 4 sezon daha avrupada futbol oynamak istiyorum,Türkiye`ye döndügüm zaman oynayacagım takım Galatasaray da olabilir baska bir takımda olabilir sonucta ben profesyonel futbolcuyum.Dedi.
gönlümdeki takım galatasaray dedi galatasarayda olabilir demedi gönlümdeki lafı çok şeyi ifade ediyor zaten ....
barahir
11.Mayıs.2006, 16:51
ama sonunda bi de Ben profesyonel futbolcuyum o anki şartlar neyi gerektirirse orda oynarım dedi.
zargı
11.Mayıs.2006, 16:53
hasan size geldide sizin istemeniz kaldı :D
barahir
11.Mayıs.2006, 16:55
gelemez zaten!!
Krusty
11.Mayıs.2006, 16:58
Bence Anelka Fener için yararsız ..
Hiç bi iyi performansını göremedim.
Sahada sadece ben varım diyor.
Fener'e gelmeden önce adı bile duyulmayan Nobre bile Anelka'dan daha iyi..
Benim fikrim Anelka gitsin de kim gelirse gelsin :)
hasan şaşmı istemiyoruz!! fenerbahçeye en son gelecek adamdır hasan şaş
fatih akyel de öyleydi de gelince havalara uçtunuz....herkez öyle söylüyordu fatih gelemez yok fb li taraftar dövdü falan diyodunuz ....
ayrıca h.şaş ı bir an istediğinizi düşün size gelir mi ..... ondan sonra gelmesin gibi bir yorum yapın ....
barahir
11.Mayıs.2006, 17:09
düşünmek bile istemiyorum. ben şahsen maçları izlemem eğer o oynarsa
Burak Duran
11.Mayıs.2006, 17:11
ya arkadaşlar ne saçma bir tartışma ortamına döndürmüşsünüz. Hasan fenere gitmez fenerliler hasanı istemez. NOKTA
barahir
11.Mayıs.2006, 17:23
Helal sana hurmet bende onu açıklamaya çalıştım. Saolasın. NOKTA :D
Burak Duran
11.Mayıs.2006, 17:31
Helal sana hurmet bende onu açıklamaya çalıştım. Saolasın. NOKTA :D
herkes aynı şeyi söylüyo biri dayım diyo biri annemin abisi diyo :D boş bi tartışma
Berkaiser
11.Mayıs.2006, 17:52
Haber asparagas.Emre'nin Fenerbahçe'de oynayacağını zannetmiyorum.Hasan asla gitmez.
eGowiCh
11.Mayıs.2006, 18:36
F.Bahçe, sezon sonunda Shakhtar Donetsk'ten ayrılacak olan eski Trabzonsporlu Tolga Seyhan için atağa kalktı
Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in Türk yıldızı Tolga Seyhan'ı da transfer listesine aldı. Geçtiğimiz sezon Trabzon'dan Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına giden Tolga için harekete geçilirken, milli stoperle G.Saray da ilgileniyor. Ukrayna'da gelecek sezon yabancı sayısının 7'ye indirilecek olması nedeniyle Tolga'nın Shakhtar'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Shakhtar'da şu an 18 yabancı bulunurken iki yıllık daha sözleşmesi olan Tolga'nın dönüşüne Trabzonspor'un da onay vermesi gerekiyor.
Kaynak : Fotomaç
perpetua
11.Mayıs.2006, 19:21
Fenerbahçe ile ilgili transfer haberlerini bu başlık altında toplayınız.
OmuraK
11.Mayıs.2006, 19:56
hasan size geldide sizin istemeniz kaldı :D
Bir kere Türkiye'deki her futbolcu F.Bahce'de oynamak ister.Ama biz Hasan'ı istemiyoruz.
zargı
11.Mayıs.2006, 19:57
zaten fenerbahce fotomaça göre herkesi alıyo fotomaça kalsa bütün dünyadaki futbolcular fenerdeydi
zargı
11.Mayıs.2006, 19:57
Bir kere Türkiye'deki her futbolcu F.Bahce'de oynamak ister.Ama biz Hasan'ı istemiyoruz.
cok komik yaa:D:D:D
Burak Duran
11.Mayıs.2006, 20:23
olayı kapadık hala uzatma kardeşim. sürekli tartışma ortamı yaratıyosunuz. Hasan sizi istemiyo siz hasanı bu burda biter!!
enesao
11.Mayıs.2006, 20:25
tamam tolganın shaktardan ayrılması doğrudurda.. fenere gelmesi haberin fotomaçtan çıkması insanı şüpheye sokuyor..
Berkaiser
11.Mayıs.2006, 20:30
Tolga'nın Fenerbahçe'ye transferine Trabzon izin vermeyebilir.
zargı
11.Mayıs.2006, 20:31
izin vermeyebilir deil kesinlikle izin vermez
kavara
11.Mayıs.2006, 21:24
ya bu ToLga nın transfer haberi nedeniyle kactane baslik acilmis :)
SeZeRinHo
11.Mayıs.2006, 21:35
anelka bize daha faydalı sakın derim
gookhan
11.Mayıs.2006, 21:36
zaten tolganin da gelcegini zannetmiorum
SeZeRinHo
11.Mayıs.2006, 22:50
ii olurda daha genç lazım ya mesela ibrahim toraman
Universal
11.Mayıs.2006, 23:09
gerçekten iyi oyuncu lucianoyu gönderip yerine alabilirler
dinaMYt
11.Mayıs.2006, 23:56
servet önder ve deniz niye takımda tutulsun ki o zaman.gereksiz bi transfer olur fb için.birde fb can aratın da kıymetini bilmeli oldukça yetenkli bi stoper ama daum varken oynaması zor gözüküyor.
cureshot
12.Mayıs.2006, 00:09
tolga nie gitti zaten onu da anlamadım gözden ırak olan gönülden de ırak olur. gelsin buraya veya avrupaya gitsin. kalburüstü bi defanstır tolga. her takımda iş yapar. milli takıma da faydası olur.
Sekopej
12.Mayıs.2006, 00:43
bu konu hakkında bi aralar yine yorum yapmıştık galiba ama neyse gelirse faydalı olur diye düşünüyorum hem yabancı hakkını stoperden yana kullanmamış olurlar.
bi de fotomaç hakkında Aziz Yıldırım bugün bi açıklama yapmış. tiraj kaygısından bunları yapıyo diye. ben artık fotomaç okumuyorum zaten sizde okumayın sezon bitince kimleri yazacaklar düşünemiyom bile:D
Laz_Asker_61
12.Mayıs.2006, 13:24
3-4 maç oynayıp sakatlanan bir emreyi fener ne yapacak
fenere zaten sol açık lazım ama emre daha çok içeriye yakın oynuyor
cureshot
12.Mayıs.2006, 13:29
herkes emreyle hasanla ilgili şeyler yazmış ama ordaki asıl komediyi kimse fark etmedi herhalde ya. Arsenalli ASHLEY COLE mu yazıyordu orda ben mi yanlış gördüm. niye gelsin adam ya. o kadar da değil artık.:) :) :)
Laz_Asker_61
12.Mayıs.2006, 13:30
şu fotomaçın haberlerini sitede yayınlamasak aslında daha iyi olur
Universal
12.Mayıs.2006, 14:22
Avrupa final hedefine ulaşmak isteyen Sarı-Lacivertliler, varolan güçlü kadrosuna yeni yıldızlar katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe’de son bomba isim, Leverkusen’de forma giyen stoper Jens Nowotny... Alman Ligi’nin resmi kanalı olan ‘Bundesliga Aktuell’de konuşan Daum, “Jens Nowotny’nin Leverkusen’den ayrılacağı kesinleşince iki ay önce menaceri Bicchof’la temasa geçtim. Ama bu oyuncu ile transfer görüşmesine başlamam için Mayıs’ın 16’sını beklemem gerekiyor. O tarihten önce kendisiyle görüşemeyiz” dedi.
Yıldıray ateşi küllenmedi
Alman hoca, menacer Bischof, Nowotny’nin seve seve Türkiye’ye ve Fenerbahçe’ye gelebileceğini kendisine ilettiğini belirtti. Öte yandan Christoph Daum, Yıldıray Baştürk konusunda ise uzun zamandır bu oyuncuyu takipte tuttuğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Baştürk’e zaten rüya gibi bir teklif yaptık. Ama o zamanlar kararını Türkiye’den yana kullanmadı. Bence Yıldıray süper bir oyuncu, keşke bize gelmeyi kabul ette. Bu yönde en ufak bir sinyal alabilsem, kendisiyle ve kulübü Hertha Berlin’le hemen transfer görüşmelerine başlardım.”
Gravity
12.Mayıs.2006, 14:37
Joe Cole'de olabilir ama o daha absürt.
cureshot
12.Mayıs.2006, 14:48
arsenalli yazıyor kardeş dikkatli bak
Maymuncuk
12.Mayıs.2006, 14:55
Bana göre Anelka şu anda Fenerbahçe'nin en iyi futbolcusudur. Oynatmayı bilene :rolleyes:
cureshot
12.Mayıs.2006, 15:18
Bana göre Anelka şu anda Fenerbahçe'nin en iyi futbolcusudur. Oynatmayı bilene :rolleyes:
çok haklısın. potansiyel olarak bence de appiahtan bile ii ama dediğin gibi antrenör şart!!!
ernusal
12.Mayıs.2006, 15:52
emreyi istemiyoruz her fırsatta galatasaraylıyım diyen bir oyuncuyu fb görmek istemiyorum ayrıca devamlı sakatlanan bir futbolcu....
emreyi istemiyoruz her fırsatta galatasaraylıyım diyen bir oyuncuyu fb görmek istemiyorum ayrıca devamlı sakatlanan bir futbolcu....
zaten fb nin emre ye ihtiyacı yok bence orta sahası iyi ....
eGowiCh
12.Mayıs.2006, 20:06
Fenerbahçe'nin gündemindeki Shakhtar Donetsk'li milli futbolcu Tolga Seyhan, "Bana kulübüm gidebilirsin derse Fenerbahçe'yi düşünürüm" dedi
Geçen sezon Trabzonspor'dan Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına transfer olan milli oyuncu Tolga Seyhan, gümdemdeki soruları yanıtladı. Fenerbahçe'nin kendisine resmi bir teklif iletmediğini söyleyen tecrübeli oyuncu, "Benimle direkt olarak bir temas olmadı. Fakat benim menajerimle görüşme yapmışlar ve bu çok ciddi bir boyutta değil. Bana teklif gelmesi için ilk önce kulübümle bağlantıya geçilmesi gerekir. Çünkü benim 2 yıllık sözleşmem var. Ortada ciddi bir konu yok. Bu durum 5-10 gün içinde netlik kazanır. Çünkü Fenerbahçe'nin şampiyonluk maçı var. Zaten bu maç öncesi konuşmak doğru olmaz. Bir hafta sonra farklı bir boyut kazanabilir. Fenerbahçe büyük bir camia, kaliteli oyuncuları var ve her sene şampiyonluğa oynuyor. Ama benim yapacağım şu an bir şey yok. 2 yıllık sözleşmem var. Bana kulübüm gidebilirsin derse o zaman düşünürüm, neden düşünmeyeyim?" dedi.
Sakatlığı nedeniyle son karşılaşmalarda forma giyemeyen ve memleketi Giresun'a gelen Tolga, Fenerbahçe'den henüz resmi bir teklif almadığını ifade ederek, "Bu konular 5-6 gün sonra netlik kazanır. Lucescu'yu Trabzonspor istiyor. Lucescu isterse o nereye giderse onunla gidebilirim" dedi.
"Anlaşmamda özel bir madde olduğundan haberim yok"
Sözleşmesinde, "Türkiye'de bir kulüpte oynaması Trabzonspor'un iznine bağlıdır" maddesinden haberi olmadığını da ileri süren Tolga, "Trabzon'a sormadan gidemem diye bir konudan benim çok fazla bilgim yok. Ben böyle birşeyin altına da imza atmadım. İki kulübün yaptığı anlaşma varsa onu bilmiyorum. Benimle Trabzonspor arasında böyle bir anlaşma yok. İki kulüp arasında böyle bir anlaşma varsa onun açıklamasını Trabzon yapacaktır. Fenerbahçe'ye böyle bir transfer olursa kulüpler kendi aralarında halledecektir" diye konuştu.
"6 haftadır da oynamıyorum"
Ukrayna'da sakatlığının kendisini çok zorladığını da ifade eden Tolga, "20'ye yakın maç oynadım, 2 sakatlık geçirdim, sakatlık nüksedince 6 haftadır da oynamıyorum. Hocamın bana son üç maç ihtiyacı vardı ama olmadı. Oynamama adına bir sorun yaşamadım. Kadroya girmeme gibi bir durumda söz konusu değil. 18 yabancı kadrosu var. Bu kadro içinde her zaman kendime yer buldum. Sadece sakatlık harici giremedim kadroya. Futbolda her zaman istediğiniz olmuyor. Uyum sezonunu yaşıyorum ayrıca" diye konuştu.
Kaynak: DHA
SeZeRinHo
12.Mayıs.2006, 20:38
Fenerbahçe ne hasan şaşı düşünür nede hasan şaş Fbye gelir onlar iki zıt kutup artık Emre bile Fenerbahçeye hafif gelir onun yerine başka türk oyuncularına yönelsinler Anelkayı satma durumda al forvete Halil Altıntop'u orta sahayada yıldız bi oyucu al Lucianoyu gönder al İbrahim Toraman'ı solada cole yi koydun mu Allah be nasıl takım kurdum iki dakikada
M.Scofield
12.Mayıs.2006, 20:53
Fenerbahçe ne hasan şaşı düşünür nede hasan şaş Fbye gelir onlar iki zıt kutup artık Emre bile Fenerbahçeye hafif gelir onun yerine başka türk oyuncularına yönelsinler Anelkayı satma durumda al forvete Halil Altıntop'u orta sahayada yıldız bi oyucu al Lucianoyu gönder al İbrahim Toraman'ı solada cole yi koydun mu Allah be nasıl takım kurdum iki dakikada
fm de yaparsın ancak bunu(/6)
mustangshelby
12.Mayıs.2006, 21:13
fm de bile hayal anca 2-3 sene sonra yapar fm de bile :D
ernusal
13.Mayıs.2006, 18:04
hasan şaş fb gelmez emre fenere gelmez(zaten istemiyoruz)niye gelmesin profesyonel futbolcu bu ikiside şurda hasanın belki 5 senesi emrenin7-8 senesi var adamlar ne kadar çok kazandı onlar için o kadar ii emekli olduktan sonra kimse onlara emekli maaşı vermeyecek....
Burak Duran
13.Mayıs.2006, 20:47
Carlos'tan Fenerbahçe'ye kötü haber!
İspanyol Spor Gazetesi Marca, bugünkü haberinde, Suudi Arabistan'ın El Jazeera Kulübü'nün, Brezilyalı Roberto Carlos ile görüştüğüne yer verdi.
Sezon sonunda Real Madrid'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Roberto Carlos'un, ''Petrol milyarderleri tarafından sıkı takibe'' alındığını iddia eden Marca, Total adlı petrol firmasının yöneticilerinden Cafer S. El Raşedi'nin, Madrid'e gelerek, Carlos ile gizlice görüştüğünü öne sürdü.
Haberde, El Jazeera Kulübü'nün birden fazla spor okulu açma projesi kapsamında, Roberto Carlos'un imajını kullanmak istedikleğine yer verilirken, ''Suudi Arabistan kulübü hem takımında Roberto Carlos'u oynatmak isteyip, hem de gelecek için hazırladığı projelerde Brezilyalı futbolcunun imajını ön plana çıkartmak arzusunda'' diye yazıldı.
El Raşedi, gazeteye yaptığı açıklamada, ''Carlos tüm dünyanın sevdiği bir futbolcu. En iyilerden birisi ve projemize onu da katmak istiyoruz. Aynı zamanda iyi bir teknik direktör de takımımıza dahil etmek istiyoruz. Büyük olasılıkla bu isim Brezilyalı Carlos Alberto Parreira olabilir'' dedi.
Marca Gazetesi, Katar'dan bir kulübün de Ronaldo'ya transfer teklifinde bulunduğunu ileri sürdü.
Ronaldo, Real Madrid Kulübü'nde 2 Temmuz'da yapılacak başkanlık seçiminin sonucuna göre İspanyol kulübündeki geleceğine karar vereceğini açıklamıştı.
enesao
13.Mayıs.2006, 21:49
waaay be bizim araplar yine iş başında... :D
Universal
13.Mayıs.2006, 21:54
arabistana gideceğini sanmıyorum ama fener gelmeside zor iş bence ispanya liginde kalacaktır belki portekize gidebilir niyemi içime doğdu
ewrim_FB
14.Mayıs.2006, 00:03
katar a gideceğine inanmıyorum daha 1-2 senesi var o kadar düşmedi bence fiziği hala süper dünya kupasından sonra netlik kazanır bu transferler bence
Selman Ozturk
14.Mayıs.2006, 00:16
başka türk oyuncularına yönelsinler Anelkayı satma durumda al forvete Halil Altıntop'u orta sahayada yıldız bi oyucu al
Halil Altıntop Schalke 04 ile sözleşme imzaladı. Önümüzdeki Schalke'de görev yapacak.
nic-39
14.Mayıs.2006, 15:47
tolga iyi bir transfer olur bence defansa..kendısı tv8 e yaptıgı konusmada teklıf var gelebılrıım tarzı bısey dedı ama klup yalanladı...yıldıray bence en buyuk transfer olur.tolga yıldıray 2 de defans oyuncusu bı sola bı ortaya kadroyu super hale getırır...ayrıca rustude mutlaka 100.yılda kalmalı kadroda..
enesao
14.Mayıs.2006, 18:14
rüştümü evet kalsın yaa kalsıınn hatta hep ilk 11 de oynasın fb için çok iyi olurr..
eGowiCh
22.Mayıs.2006, 18:43
http://i.eurosport.com/2006/05/17/278770-1090326-458-238.jpg
Sol Campbell ile 12 Milyon €uro'ya anlaşıldı.
Bu haber tüm gazete ve televizyonlarda çıktı. Ama en önemlisi, Avrupa kanalında veya gazetesinde çıkmasıydı. Ve beklenen oldu, Eurosport açıkladı :
http://www.eurosport.com/football/premiership/2005-2006/sport_sto889681.shtml
mgungor
22.Mayıs.2006, 18:44
İç transferde kalması istenen oyuncularla birer birer sözleşme imzalayan Fenerbahçe, Türkiye'de yılın transferine imza atmaya çok yaklaştı. Sarı-lacivertliler, Trabzonspor ile Fatih Tekke pazarlığında sona geldi. Sözleşmesi 2007'de sona erecek olan 29 yaşındaki yıldız oyuncu için kapıyı 6 milyon eurodan açan Fenerbahçe'nin son teklifi 7.5 milyon euro (yaklaşık 14 milyon YTL) oldu. Takıma yeni bir vizyon kazandırmak isteyen Trabzonspor yönetimi önerilen müthiş rakam karşısında ikilemde kaldı. Fatih için bugüne kadarki en iyi teklifi 5 milyon euro ile Everton'dan alan bordo-mavililer, aradaki fark 5 milyon YTL'ye yaklaşınca taraftar tepkisi bir kenara bırakıp Fenerbahçe'ye sıcak bakmaya başladı.
22.05.2006
Kaynak : Sabah
enesao
22.Mayıs.2006, 18:45
ama fenerbahce kulübü yalanladi haberiiii...
eGowiCh
22.Mayıs.2006, 18:49
Bugünkü Fotospor Gazetesi’nde yayınlanan bir haberde Brezilyalı oyuncumuz Fabio Luciano’nun Beşiktaş’a gideceğinin gündemde olduğuna yönelik haber gerçekleri yansıtmamaktadır. Brezilya’da tatilini sürdüren oyuncumuz Fabio Luciano ile kulübümüzün bir yıllık sözleşmesi olup oyuncumuz 100. yıl kadrosunda yer alacaktır.
Spor Kamuoyuna Duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Kaynak : Fenerbahce.org
mgungor
22.Mayıs.2006, 18:49
Sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör Daum'un yerine gelecek isim büyük bir olasılıkla, sarı-Laçcivertli takımı eski yıllarda çalıştırmış ve şampiyonlukla taçlandırmış olan Carlos Alberto Parreira. Güney Amerikalı teknik adamlar üzerinde duran yönetim böylece hedefini tutturmuş olacak. Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Parreira ile iyi ilişkileri olan Başkan Yıldırım'ın Parreira ile sık sık görüştüğü ve ünlü teknik adamı son anda ikna ettiği öğrenildi.
http://www.superspor.com/images/1/29/3827_B_Parreira001.jpg
Bir diğer Brezilyalı teknik adam Felipe Scolari de adaylar arasında bulunuyor. Ancak Scolari'nin Türkiye'ye gelmeye pek sıcak bakmadığı ifade edildi. Brezilyalı teknik adam daha önce İngiltere Milli Takımı için gelen teklifi geri çevirmişti. Fenerbahçe kulislerinde dolaşan diğer teknik direkör adayaları ise Le Guen, Van Gaal, Luxemburgo ve Carlos Bianchi. 2006 Dünya Kupası finallerinde favori Brezilya'nın teknik direktörlüğünü yapacak olan Parreria, yönetime bir de önemli bir mesaj yolladığı öğrenildi. Ünlü teknik adam, "Ben gelene kadar hiçbir transfere karışmayın ve yapmayın. Fenerbahçe'nin, büyüklüğüne ve benim oynatacağım sisteme uyacak futbolcuları en kısa zamanda takıma kazandıracağız" dediği iddia edildi. Yarın takımın başına gelecek ismi açıklayacak olan Fenerbahçe yönetimi, böylece istediği ve arzu ettiği teknik tdirektöre de kavuşmuş olacak.
22.05.2006
Kaynak : DHA
enesao
22.Mayıs.2006, 18:53
bana göre bu adam gelirse FB ye uyum sağlamakta güçlük çeker çünkü dünya kupasından geç dönecek tatil yapacak falan derken uyum sağlamazı zor.. daha doğrusu geç olur
mgungor
22.Mayıs.2006, 18:57
del bosque gibi olur bu da
J.M SaLas
22.Mayıs.2006, 19:09
kesinleşmiş bi transfer deil.
LeHeb
22.Mayıs.2006, 19:42
yazık yaw 14 milyon euroya kaç tane okul yaptırırsın
tombul taho
22.Mayıs.2006, 19:51
çok fazla bence.. bu kdrına gerek yok! bundan daha ucuza daha iyileri warken! yazık olur paraya...
emirduman
22.Mayıs.2006, 21:14
Hakkaten yazık olur, Fatih çok iyi bir golcü ama o kadar para çok...
FB'nin parasını güzel kullanması lazım, yoksa bir işe yaramaz...
Aydin
22.Mayıs.2006, 21:16
transfer haberlerini tek bir konu altında topladık. "fenerbahçe transfer haberleri" konusuna yazabilirsiniz artık. orada zaten bu konu var
umarım o fiyata fb sol campell i alır çok iyi olur ... hem 32 yaşında ....
Burak Duran
23.Mayıs.2006, 10:37
sol campell o para eder mi?? bence fener o kadar büyük bir hata yapmaz
suleyman_sentos
23.Mayıs.2006, 11:34
BENDE HASAN şAŞ IN fENERE GİTCEĞİNE İNANMIOM BU SAATTEN SONRA HELE
BENDE HASAN şAŞ IN fENERE GİTCEĞİNE İNANMIOM BU SAATTEN SONRA HELE
zaten hasan galatasaray ile 3yıllığına anlaştı merak etmeyin :)
kavara
23.Mayıs.2006, 15:27
morientes diyoLar ..anelka nın su futbol dünyasında 1 is basamamıssa bunda morientes in ve real in eski oyuncularında payı buyuk onun icin sanmıyorum morientes olsun,eger öyle 1 sey olursa anelka da gider.
mgungor
23.Mayıs.2006, 17:06
Campbell gerçeği
Fenerbahçe yönetiminin dün Sol Campbell ile ilgili transfer haberlerini yalanlamasına rağmen Sarı-Lacivertliler’in İngiliz yıldızın menajeri ile geçtiğimiz hafta içinde gizli bir görüşme yaptığı öğrenildi. Fenerbahçeli idarecilerin Campbell’ın menajeri Sky Andrew’den şartlarını öğrenip, Arsenal’dan haftalık 80 bin Pound alan yıldız oyuncuya 60 bin Pound (Yaklaşık 170 bin YTL) önerdiği öğrenildi. Campbell’ın da başta bu cazip teklife olumlu baktığı ancak daha sonra Liverpool ve Milan’ın devreye girmesiyle 31 yaşındaki ünlü yıldızın fikrini değiştirdiği ifade edildi. Sarı-Lacivertliler’in de bu gelişme üzerine kesin gözüyle baktıkları transferi yalanladıkları iddia edildi.
http://www.superspor.com/images/1/29/4952_B_SolCampbell001.jpg
İngiliz yıldızla anlaşmaya varıldığı bir hafta önceden yazılmasına karşın, yalanlamada bulunmayan Fenerbahçe Yönetimi’nin dün aniden "Yok böyle birşey" demesi ve Luciano’nun 100. yıl kadrosunda bulunacağını açıklaması, "Transfer olacak diye beklediler. Ancak iş yatınca açıklama yapıp, Luciano’nun kaldığını duyurdular" şeklinde yorumlandı.
Liverpool yolcusu
Bu arada Campell’ın özellikle Liverpool’u istediği dile getirildi. İngiltere Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosunda bulunan Campbell’ın yüksek maliyetinden kurtulmak için Arsenal’in tecrübeli savunmacıyı kesin göndermeyi düşündüğü belirtildi.
Özellikle geçtiğimiz şubat ayında West Ham ile oynanan lig maçının devre arasında stadı terk etmesi üzerine teknik direktör Arsene Wenger’in 31 yaşındaki ünlü yıldızın biletini kestiği bildirildi.
Senderos’un yokluğunda Paris’teki finalde zorunluluktan Campbell’a görev veren Wenger’in bu konudaki tavrının kesin olduğu ve milli yıldızın başarılı performansının da bu gerçeği değiştirmeyeceği kaydedildi.
23.05.2006
Kaynak : Fanatik
nic-39
23.Mayıs.2006, 21:10
campbell kısa vadeli ozellıkle de 100.yıl istenilen bir oyuncu..bu yuzden alınması gayet normall ve buyuk basarıdır..bence kaleci ve defans oyuncusunda yas cok onemlı cunku cok tecrubeli oluolar..bence olursa buyuk basarı olur..
fatih için tsye 6mılyon€+selcuk+olcan+can+mahmut onerılmıs hatta anlasma noktasına gelınmıs gıbı..bence bu kadar etmz fatih..ozeelıkle bu kadar oyuncu verılerek alınması cok sacma zaten kadro dar..bunun yerıne para 8-9 € ya cıkarılmalıdır..
bence yabancı transferleri için hoca beklenıoyor..eger parreira gelırse sanırsam gene brezılyalı kaynıcak kadromuz..ben kesınlıkle su asamada parreiranın gelmesınden yanayım..cunku brezılyadan getırecegı bırcok oyuncu olcaktır..cevre-itibar ve fbnın parası sayesınde transferler rahatca yapılır..ayrıca bu takım sonucta alex endekslı oynuo ve dunyada alex i en iyi tanıyan bı luxsemburgo dıerı de parreira..
bizim kadroya en az 5 takviye gerek..nobre-aureliodan bosalan 2 yabancı kontejyanını 1 defans bı forvet alarak kullanmalıyız..2 defans 2 orta saha 1 forvet alınmalı...
ben fb transfer yapmasa bıle gelecek seneden umitliyim..fb bundan daha kotu puan toplamaz..daumdan daha kotu ıcıne edecek bı hoca yok bu dunyada kadromuzu...
Campbell gerçeği
Fenerbahçe yönetiminin dün Sol Campbell ile ilgili transfer haberlerini yalanlamasına rağmen Sarı-Lacivertliler’in İngiliz yıldızın menajeri ile geçtiğimiz hafta içinde gizli bir görüşme yaptığı öğrenildi. Fenerbahçeli idarecilerin Campbell’ın menajeri Sky Andrew’den şartlarını öğrenip, Arsenal’dan haftalık 80 bin Pound alan yıldız oyuncuya 60 bin Pound (Yaklaşık 170 bin YTL) önerdiği öğrenildi. Campbell’ın da başta bu cazip teklife olumlu baktığı ancak daha sonra Liverpool ve Milan’ın devreye girmesiyle 31 yaşındaki ünlü yıldızın fikrini değiştirdiği ifade edildi. Sarı-Lacivertliler’in de bu gelişme üzerine kesin gözüyle baktıkları transferi yalanladıkları iddia edildi.
http://www.superspor.com/images/1/29/4952_B_SolCampbell001.jpg
İngiliz yıldızla anlaşmaya varıldığı bir hafta önceden yazılmasına karşın, yalanlamada bulunmayan Fenerbahçe Yönetimi’nin dün aniden "Yok böyle birşey" demesi ve Luciano’nun 100. yıl kadrosunda bulunacağını açıklaması, "Transfer olacak diye beklediler. Ancak iş yatınca açıklama yapıp, Luciano’nun kaldığını duyurdular" şeklinde yorumlandı.
Liverpool yolcusu
Bu arada Campell’ın özellikle Liverpool’u istediği dile getirildi. İngiltere Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosunda bulunan Campbell’ın yüksek maliyetinden kurtulmak için Arsenal’in tecrübeli savunmacıyı kesin göndermeyi düşündüğü belirtildi.
Özellikle geçtiğimiz şubat ayında West Ham ile oynanan lig maçının devre arasında stadı terk etmesi üzerine teknik direktör Arsene Wenger’in 31 yaşındaki ünlü yıldızın biletini kestiği bildirildi.
Senderos’un yokluğunda Paris’teki finalde zorunluluktan Campbell’a görev veren Wenger’in bu konudaki tavrının kesin olduğu ve milli yıldızın başarılı performansının da bu gerçeği değiştirmeyeceği kaydedildi.
23.05.2006
umarım bu haber yalandır ve fb s.campell i alır ....
mgungor
23.Mayıs.2006, 21:14
umarım bu haber yalandır ve fb s.campell i alır .
neden bu kadar çok almalarını istiyom anlamış değilim...
nic-39
23.Mayıs.2006, 21:17
eee arsenalde ve ingiliz milli takımında oynayan bi oyuncuyu istemeyelimde kimi isteyelim!!!
Jesus_FB
23.Mayıs.2006, 21:19
campbell kısa vadeli ozellıkle de 100.yıl istenilen bir oyuncu..bu yuzden alınması gayet normall ve buyuk basarıdır..bence kaleci ve defans oyuncusunda yas cok onemlı cunku cok tecrubeli oluolar..bence olursa buyuk basarı olur..
fatih için tsye 6mılyon€+selcuk+olcan+can+mahmut onerılmıs hatta anlasma noktasına gelınmıs gıbı..bence bu kadar etmz fatih..ozeelıkle bu kadar oyuncu verılerek alınması cok sacma zaten kadro dar..bunun yerıne para 8-9 € ya cıkarılmalıdır..
bence yabancı transferleri için hoca beklenıoyor..eger parreira gelırse sanırsam gene brezılyalı kaynıcak kadromuz..ben kesınlıkle su asamada parreiranın gelmesınden yanayım..cunku brezılyadan getırecegı bırcok oyuncu olcaktır..cevre-itibar ve fbnın parası sayesınde transferler rahatca yapılır..ayrıca bu takım sonucta alex endekslı oynuo ve dunyada alex i en iyi tanıyan bı luxsemburgo dıerı de parreira..
bizim kadroya en az 5 takviye gerek..nobre-aureliodan bosalan 2 yabancı kontejyanını 1 defans bı forvet alarak kullanmalıyız..2 defans 2 orta saha 1 forvet alınmalı...
ben fb transfer yapmasa bıle gelecek seneden umitliyim..fb bundan daha kotu puan toplamaz..daumdan daha kotu ıcıne edecek bı hoca yok bu dunyada kadromuzu...
Dediklerine aynen katılıyorum campbell olursa süper olur işallah da olur luciano takımda kalmamalıydı bence ama 1 yıl daha anlaşması varmış bu durumda campbell gelirse luciano ile belki iyi ikili olabilirler luciano iyi bir kesici değil ama çok iyi bir oyun kurucu defansdan iyi çıkarıyor takımı.
Yeni gelen hoca çift forvet oynarım derse ve bu ikili Anelka F.Tekke olursa kötü bir seçim olur eğer Fatih tekke alınırsa takıma anelka gitsin onun yerine uzun boylu bir forvet alınsın böylece hem alex hem F.Tekke çok daha etkili olur işallah doğru transferler yapılır ve işallah bir an önce gerçekleşir tüm bunlar.
nic-39
23.Mayıs.2006, 21:24
oncelıkle hoca belırlenmelı tabıkıde ..onun sistemıne gore oyuncu alınmalı..anelka cok basarıısz oldu ıkı senedır ama adamın oynamadıgı pozısyon kalmadı..sag-sol kanat--tek forvet..yanı anelka ıyı oynatılamadı...sıstem ve daum yuzunden...zaten basında yer alan morıentes transferı olursa anelka kesın gıder..fatıh-anelka-morıentes-semıh cok luks olur..
Jesus_FB
23.Mayıs.2006, 21:27
morientes alınırsa aslında Anelka çok yararlı olabilir bu durumda F.Tekkeye gerek kalmaz ama yabancı kontenjanı her şeyi mahvediyor
Universal
23.Mayıs.2006, 21:35
gerçekten anelkaya iyi paslar çıkarabilecek oyuncu ama fenerin 2 hakkı var tabi aurelio türk olursa inşallah olur milli takıma lazım bir oyuncu zaten hayali bir yerden okumuştum milli takımımızda oynamak istiyordu
nic-39
23.Mayıs.2006, 21:38
morientes alınırsa aslında Anelka çok yararlı olabilir bu durumda F.Tekkeye gerek kalmaz ama yabancı kontenjanı her şeyi mahvediyor
madridten ayrılmasına sebep olan raul ve morientes mis..bu yuzden araları ıyı degılmıs...ondan gıder dedım...
Jesus_FB
23.Mayıs.2006, 21:40
madridten ayrılmasına sebep olan raul ve morientes mis..bu yuzden araları ıyı degılmıs...ondan gıder dedım...
hımmm o zaman Anelka bey iyi para getirmesi lazım bize :D:D yoksa gidemezzz :D
nic-39
23.Mayıs.2006, 21:46
valla bana kalsa hıc gıtmesın..adamın ısmı yetıo kafadan 2 kısı onu tutmaya calısıo..daa..neyse artık k0nusmak gereksız sanırsam hazıran ılk haftası hem hoca hem transferler kesınlesmıs olur ve o zaman daha rahat yorum yaparız...
perpetua
23.Mayıs.2006, 21:51
Campbell'in futbolculugu konusunda bir sey soylemem. Sonucta Ingiliz milli takimi futbolcusu. Ancak haftada 60,000-70,000 GBP demek, yilda $4.3M-$6.1M sadece futblcuya maas odemek demek. Bunun vergisini de ustune koyarsan, cok buyuk bir maliyet cikiyor ortaya. Yarin Campbell iyi oynamaz veya kisisel problemleri yine on plana cikar ve performansi duserse, Tuncay, Aurelio, Selcuk, Serkan, ve hatta Alex gibi daha az para kazanan oyuncular isyan cikartir, Fenerbahce'den daha buyuk paralar ister.
Bu parayi seneler once Man Utd Roy Keane'e verirken (ki o zaman kaptandi) aylarca dusunmus, bu gibi bir rakamin bir oyuncuya verilmesinin kadroda nasil sorunlar yaratabilecegini tartistilar. Dusunun ki bu Man Utd, yani dunyanin en cok para kazanan takimi bu parayi kaptanlarina vermeye mirin kirin etti aylarca.
Campbell'in futbolculuguna kesinlikle lafim yok, ancak takimlar benzer paralari kazanan oyunculardan kurulur. Bu demek degildir ki Alex ile Olcan ayni parayi kazanacak, ama eger ilk 11'in onemli taslari olan Alex, Campbell, Tuncay, Aurelio gibi oyuncularin kazandiklari paralar arasinda buyuk ucurumlar varsa futbolcular gurubunun takim olmasina para bir engel olur. her ne kadar Fenerbahce'nin butcesi bir iki oyuncuya bu parayi vermeyi kaldirsa da, futbolcular arasinda cikacak ucurumu kaldiramaz. Bunun gunumuzde en guzel ornegi de Real Madrid'in basarisiz olmus Zidane'lar ve Pavon'lar felsefesidir.
nic-39
23.Mayıs.2006, 21:58
o zman hic yıldız ısım gelmesın turkıyeye..bır takımda tabıkıde ucretlerı farklı hatta gerekırse ucurumlu oyuncular olacaktır...ayrıca yıllık 5mılyon dolar bence cok buyuk bı mıktar deıl en azından bonservısı olmıcak bu oyuncunun...ki campbell sıradan bı oyuncu degıl takımın ıskelet kısmında..rustu-..Defans..-appiah-alex-..Forvet oyuncusu onemlı bı rol oynıcak oyuncudur..ayrıca bı takımda herkes haddı oyunu kadar para alır..
verıdıgın olumsuz ornekler var dogru ama..ornegın bı chelsea de bı lampardla bı geremı ya da barca da bı ronaldınho ya da eto'o ile edmilson ya da arsenal de henry ile hleb aynı parayı ya da benzer mıktarları almaz,,alamaz...
Sekopej
23.Mayıs.2006, 22:43
bence campbell yararlı bir transfer olur. turk oyuncuların aldığı parayı sorun edeceğini sanmıyorum. çünkü adamın geldiği yer belli kariyeri belli. bu takım Anelkanın aldığı paraya bile laf etmiyo oynadığı oyun meydanda. Anelka nın isteyene varsa gitsin ya da gelecek hoca ben bundan istediğimi alırım diyosa kalabilir. alınabilecek en iyi forvette bence fatih. alex in önünde fatihi düşünemiyorum. fatih hava toplarında da başarılı serbest vuruşlarda nobrenin yaptığı görevi fazlasıyla yapar.
sonuç olarak yabancı hakkı forvetten yana kullanılmayacaksa fatih en iyisi...
teknik direktör olarak da pareira en uygun isim bence. adamın yaptıkları ortada büyük bir ihtimalle dünya kupasını da kazanacak. geç gelmesi bi sorun olabilir fakat onun türkiye ligini takip ettiğini ve fenerbahçe hakkında yeterli bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum tecrübesiyle bu işi götürür.(ne yaparsa yapsın zaten daum dan daha başarılı olur)
Jesus_FB
23.Mayıs.2006, 22:47
kariyeri olan dünyaca tanınan ve çok iyi bir oyuncu geliyor takımına ve bu takıma atıyorum en yüksek parayı Tuncay alıyorsa bunu sindirmesi lazım bunu bir haksızlık olarak görmemeli sonuçta o parayı alıcak adam yıllardır arsenal gibi dünyanın en iyi takımlarından birinde oynuyor senelerdir ing. milli takımında oynuyor ama campbell değilde ondan daha vasat birine çok para verilse ve buna karşı çıkılsa o zaman iş değişir
perpetua
23.Mayıs.2006, 23:10
verıdıgın olumsuz ornekler var dogru ama..ornegın bı chelsea de bı lampardla bı geremı ya da barca da bı ronaldınho ya da eto'o ile edmilson ya da arsenal de henry ile hleb aynı parayı ya da benzer mıktarları almaz,,alamaz...
Lampard ile Geremi'yi karsilastirmak dogru olmaz cunku bir tarafta her mac takimin olmazsa olmaz ismi Lampard var, oteki tarafta ise takimda donusumlu oynayan Geremi var. Yine bir yanda her mac oynayan Ronaldinho veya Eto'o ve alternatifleri cok olan Edmilson var. Henry ve Hleb icin de ayni durum ortada.
Chelsea - hemen hemen her mac oynayan oyuncular
Lampard 80,000 GBP
Terry 90,000 GBP
Makelele 60,000 GBP
Crespo 70,000 GBP
Caravalho 60,000 GBP
Duff 65,000 GBP
Drogba 66,000 GBP
Arsenal - hemen hemen her mac sakatlik olmadigi surece oynayan oyuncular
Henry 60,000 GBP
Campbell 80,000 GBP
Ashley Cole 60,000 GBP
Fabregas: 25,000 GBP
Fenerbahce:
Aurelio - yillik 1.5M Euro tahmini - 19,500 GBP
Tuncay - yillik 1M Euro tahmini - 13,000 GBP
Alex - yillik 2.5M Euro tahmini - 32,000 GBP
Appiah - yillik 2M Euro tahmini - 26,000 GBP
Anelka - 68,000 GBP
GBP olarak verilen rakamlar haftaliktir.
Simdi Chelsea ve Arsenal'i secmemin nedeni FM'de bu takimlarin futbolcularinin aldiklari paralarin bilgileri olmasi (Ingiliz arastirma ekibi'nin detayli calismasindan kaynaklaniyor). Bu takimlarda onemli olarak nitelendirilmis oyuncularin hepsi benzer paralar kazaniyor. Tek fark, daha 18 yasinda olan Fabregas'in aldigi para. Bu kontrati daha takimda direk oyunayip oynamayacagi belli olmadigi zaman 17 yasinda imzaladigindan bu rakam dusuk. Bir sonraki kontratinda 40-60,000 GBP civarinda olacagini tahmin ediyorum.
Fenerbahce'de ise ucurumlar var. Yildiz futbolcu sahada yildiz olan futbolcudur, ismi buyuk olan futbolcu degildir. Anelka her ne kadar ismi buyuk bir futbolcu olsa da, sahadaki performansi ile aldigi para arasindaki oran takimin geri kalanina kiyaslaninca cok daha dusuk. Hatta benim tahminimle Alex'in 2 kati kadar para kazaniyor Fenerbahce'den ama Fenerbahce'ye verdikleri Alex'in yarisi kadar bile degil.
Simdi siz Alex olsaniz, ben bu takimi uc senedir sirtladim ve bir suru gol attim, attirdim. Anelka geldiginden beri iyi performans gostermedi ama o benim iki katim para kazaniyor demezmisiniz? Ya da Tuncay veya Aurelio cikip, ben cigerlerimi patlatiyorum her macta ama Anelka ile Alex yuruyerek daha fazla para kazaniyor neden benim bu takimdaki onemim daha az olarak degerlendiriliyor demez mi?
Takimlarda futbolcunun takim icin onemine gore para verilir. Eger bir oyuncu digerinden daha iyi performans gosteriyorsa takim icin vazgecilemez bir oyuncu ise, daha fazla para kazanmasi normaldir ancak benzer performans gosterip takimda benzer onemlerde olmak ama daha az para kazanmak insani huzursuz eder. Daha iyi imkanlar aramaya baslar veya daha iyi sartlarda kontrat ister insanoglu. Eger bu "yildiz" futbolcuyu getirmek icin, baska takimlarin verdigi paradan cok daha fazla para vermek zorunda kaliyorsa eger bir takim, ister istemez dengeleri bozar.
Yanlis anlama ben Campbell'e karsi degilim. Ancak eger Fenerbahce bu parayi Campbell'e vermeyi eger kabul ediyorsa, ileride Tuncay, Alex, Appiah gibi futbolcularin da bu tip paralari isteyecegini de goz onunde tutmasi gerekli. Sadece 100. yil icin takim ici dengeleri bozmaya bence degmez. 100. yil da sonucta diger yillardan cok farkli degildir. (Ben genelde boyle dusunurum, dogum gunum bile benim icin diger gunlerden daha onemli bir gun degildir)
kariyeri olan dünyaca tanınan ve çok iyi bir oyuncu geliyor takımına ve bu takıma atıyorum en yüksek parayı Tuncay alıyorsa bunu sindirmesi lazım bunu bir haksızlık olarak görmemeli sonuçta o parayı alıcak adam yıllardır arsenal gibi dünyanın en iyi takımlarından birinde oynuyor senelerdir ing. milli takımında oynuyor ama campbell değilde ondan daha vasat birine çok para verilse ve buna karşı çıkılsa o zaman iş değişir
Benim gorusum biraz fakli. Gecmisteki basarilarina gore bir oyuncuya para vermek bence dogru degildir. Eger Campbell gelir ve Fenerbahce'de Tuncay'dan daha iyi performans gosterirse, Tuncay'in soyleyecek bir seyi kalmaz. Ama eger Campbell gelir, ve daha once de belirttigim gibi kisiler problemlerini one cikartirsa ve dusuk performans gosterirse bu para diger futbolcularin gozune batar. Yani bu bir risktir. Sadece gecmiste basarili olmus diye bir oyuncuya odenecek parayi belirlemek bence cok dogru bir sey degildir.
paceywitter
24.Mayıs.2006, 01:58
Benim gorusum biraz fakli. Gecmisteki basarilarina gore bir oyuncuya para vermek bence dogru degildir. Eger Campbell gelir ve Fenerbahce'de Tuncay'dan daha iyi performans gosterirse, Tuncay'in soyleyecek bir seyi kalmaz. Ama eger Campbell gelir, ve daha once de belirttigim gibi kisiler problemlerini one cikartirsa ve dusuk performans gosterirse bu para diger futbolcularin gozune batar. Yani bu bir risktir. Sadece gecmiste basarili olmus diye bir oyuncuya odenecek parayi belirlemek bence cok dogru bir sey degildir.
ünlü ve iyi bir oyuncuyu almak istiyor fenerbahçe geçmiştede çok başarılı olmuş bu seneye kadar da hiç bir klüpte sorun çıkarmamış hırslı defans için dünyada sayılı adamlardan biri Sol Campbell e böyle bir adamı alabilmek için de yüksek bir para vermek şart
demişsinizki ''Sadece gecmiste basarili olmus diye bir oyuncuya odenecek parayi belirlemek bence cok dogru bir sey degildir.'' geçmişte başarılı olduu için transfer edilmek isteniyor bu adam geçmişte başarılı olduğu için iyi bir oyuncu deniyor bu adama ben sizin bu görüşünüzü biraz garip buldum açıkcası.
perpetua
24.Mayıs.2006, 03:09
ünlü ve iyi bir oyuncuyu almak istiyor fenerbahçe geçmiştede çok başarılı olmuş bu seneye kadar da hiç bir klüpte sorun çıkarmamış hırslı defans için dünyada sayılı adamlardan biri Sol Campbell e böyle bir adamı alabilmek için de yüksek bir para vermek şart
demişsinizki ''Sadece gecmiste basarili olmus diye bir oyuncuya odenecek parayi belirlemek bence cok dogru bir sey degildir.'' geçmişte başarılı olduu için transfer edilmek isteniyor bu adam geçmişte başarılı olduğu için iyi bir oyuncu deniyor bu adama ben sizin bu görüşünüzü biraz garip buldum açıkcası.
Campbell'in gecen sezon bir sure hic kimseye haber vermeden ortadan kayboldugu herhalde gozunden kacmis. Arsenal ile devam eden 3 senelik kontratina ragmen yollanma ihtimalinin yuksek olmasinin nedeni de gecen sezon bu yasanilan olay. Madalyonun bir diger yuzu de aldigi 80,000 GBP kadar performans gosterememesi son zamanlarda.
Eger gecmise bakarak oyuncu transfer edilirse, Guardiola'yi takima getirip oynatmak icin takimin en cok para kazanan oyuncusu yapilir mi? Belki katar takimlari yapar ama Turkiye'de sampiyonluga oynayan bir takimin yapmasi dogru olur mu? Frank De Boer'e verilir mi? Ya da Rui Costa?
Bir futbolcu'nun gecmiste yaptigi onemli degildir. Gelecekte ne yapabilecegi onemlidir. Alacagi para gelecekte verecegi hizmetlerin karsiligidir. Fenerbahce Campbell'e Alex'in iki kati para verirse, Campbell'in Alex'in iki kati daha onemli olacagini imaa etmis olur Alex'e.
Disaridan taraftar olarak bakinca tabii ki Campbell'in Fenerbahce'ye gelmesi guzel ve herkezin seyretmek isteyecegi bir kisilik. Ama Fenerbahce takiminin seyir seviyesini yukseltecek mi acaba?
Alex Campbell'in yarisi kadar para alip onun kadar mi efor sarfedecek yoksa Campbell'in yarisi kadar mi oynayacak. Sonucta aldigi para yarisi. Gelecek sene sonunda Alex yonetime gidip, ben de haftada 70,000 GBP istiyorum bu takimi 3 senedir ben sirtladim derse, yonetimin cevabi ne olacak acaba? Ayni sekilde Tuncay da gidip ben de iyi oynadim hani bana dese, yonetim peki evladim al sana yuksek kontrat mi diyecek yoksa daha makul bir kontrata imza atmasi icin baski mi yapacak?
Soylemek istedigim bu transfer eger gerceklesirse, ileride Fenerbahce'nin basina is acacagi. Hem Anelka hem de Campbell icin gecerli bu durum. Benim dusundugum bakis acisi bu, ama Campbell gelsin biz de seyredelim, bundan buyuk keyif yok. Ama geliyorsa takimin diger onemli oyunculari ile benzer sartlar altinda gelmesi takim butunlugu acisindan daha dogru olur.
Takim boyle kurulur. Takim bir kac tane bireyin sahada birseyler yapmasi degil, basariya ac ve birbirine sevgi ve saygi duyan karakterleri birbirine uyumlu insanlarin bir araya getirilmesi ile olusur. Fenerbahce'nin son 3 senedeki basarisinin ozellikle takimdaki 4 Brezilya'li oyuncunun birbiri ile iyi anlasmasindan kaynaklandigini ve bu nedenle biryerlere gelindigini unutmamak lazim. Hele hele defans gibi onemli bir mevkiide oynayan oyuncular arasinda herhangi bir kiskanclik, cekememe olursa birdenbire Campbell'in yaninda oynayanlar, buyuk paralari alan o, o kostursun forvet'in pesinden der.
Uyumlu bir futbol takimi kurmak, FM'da en iyi oyunculari alip, sahaya surmek gibi basit bir is degildir ve FM'in en buyuk eksigi de bu gibi oyuncular arasi ve teknik direktor oyuncu iliskisini yeterince modelleyememesidir.
Bu arada Campbell basin aciklamasi yapmis
Campbell said: 'What is my future with Arsenal? We will have to see what happens. I'm not considering anything. I've just got to weigh up the situation. 'Arsenal is there and that's all I've got to say about it at the moment. It is about getting the World Cup out of the way and taking things from there. I don't know anything about interest from Fenerbahce.' Campbell admitted: 'It has been one of my most up and down seasons. I just thank God I am back on track and got the opportunity against Villarreal in the Champions League semi-final and it's gone on from there.
Soyledikleri arasinda Fenerbahce'nin ilgilendigi konusunda bilgisinin olmadigini belirtmis.
paceywitter
24.Mayıs.2006, 03:42
''bu seneye kadar da hiç bir klüpte sorun çıkarmamış'' demiştim zaten buda sizin gözünüzden kaçmış:)
dediklerinizin bazılarına bende katılıyorum düşüncelerimizin birleşmediği nokta sadece sizin dediğiniz ''geçmişteki başarılarına göre oyuncu alınması ve ona yüksek para verilmesi hatadır'' ben buna katılmıyorum verdiğiniz örneklerle Sol Campbell arasında fark var. campbell yanlış bilmiyorsam 31 yaşında, rui costa 34 yaşında yani campbell defans oyuncusu için yaşlı değil. bu yüzden verilen para tabiki yüksek olduğu bir kesin ama artık sadece ülke içindeki başarılardan daha çok avrupayı düşünen bir takım için artık bu gibi konuları aşmak gerekmezmi? aksi halde olduğumuz yerde saymış olmazmıyız?
dediğiniz gibi fm de bile ufak bir takımla oynarken oyuncularla büyüyorsunuz buda böyle olamazmı? mesela bu sene fener campbell ve morientesi alır diğer sene atıyorum alex gider yerine riquelme gibi oyuncular alınır bu şekilde büyümüzemi bir takım? bu şekilde vizyonu gelişmezmi?
sizin verdiğiniz örnekler daha çok olumsuz örnekler yani iyi oynarsa kimse şu kadar para alıyor çok alıyor demez aldığı parayı hakediyor helal olsun der birde bu yönden düşünmek lazım bence
bunları sadece campbell içnde demiyorum ki büyük ihtimal böyle bir transfer olmayacak ama bunun gibi transferler bence türk takımları için önemli işler olur.
ya bende bu aziz yıldırımı hiç anlamıyorum madem istifa ettin bırak kulübü ...
yeni gelecek başkan belki o transferleri istemiyor belki başka t.direktör ile anlaşacak ...
harbiden fb yi egomanyası altına almış .... kimse de çıkıp bir şey diyemiyor ...
mertcan1304
24.Mayıs.2006, 15:53
“Hiç durma Fenerbahçe’ye git !”
Fatih Akyel, Tekke’nin Fenerbahçe sorusuna üzerine net bir cevap verdi.
Başta Fenerbahçe olmak üzere bir çok takıma transferi gündeme gelen Trabzonspor kaptanı Fatih Akyel kararını vermek üzere. Özellikle Fenerbahçe’nin teklifini düşünen milli golcünün Almanya’daki kamp dönüşü Sarı-Lacivertli takıma imza atması bekleniyor.
Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki futbolcunun transferinin gerçekleşmesi an meselesi olarak görünürken, basında yer aldığı gibi para + Semih ve Mehmet Yozgatlı’nın Fatih’e karşılık Trabzon’a verileceği doğru değil. Trabzonspor ile bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlanırsa, Fatih’i sadece para ödeyerek almak isteyen Fenerbahçe yönetiminin Teknik Direktörün belli olmasından hemen sonra bu işi bitirmek istediği bildirilirken, golcü oyuncunun da kararı bekleniyor.
Fatih Tekke’nin ise takımdan arkadaşı olan adaşı Fatih Akyel ile de kapalı kapılar arkasında çok defa konuştuğu ve bilgiler aldığı ortaya çıktı. Fenerbahçe’yi Fatih Akyel’e soran Fatih Tekke yanlış bir karar vermemek için titiz davranırken, Fatih Akyel’in "Hiç vakit kaybetmeden Fenerbahçe’ye git. Tesisler mükemmel, hedefler büyük, tam sana göre bir Kulüp. Para sorunu da yaşamazsın. Huzurlu olursun" şeklinde konuştuğu öğrenildi
Meziyet
24.Mayıs.2006, 16:18
Fatih geLirse harika OLur bence tüRkiyenin değİl avRupanında sayıLı forvetLeRi aRasında kendisi ..
Burak Duran
24.Mayıs.2006, 16:21
bu fatih akyelde komik bi kişilik :D
ya bu f.tekke sanki fb nin nasıl bir takım olduğunu bilmiyor da ...
yok hedefi büyük yok tesisler çok güzel bunları ben bile biliyorum f.akyel bunu neden anlatmış acaba ....çok konuşuyor belki ondandır ...:)
enesao
24.Mayıs.2006, 17:47
belkide böle bişey yoktur sadece yazılmış yalan bir haberdirr
perpetua
24.Mayıs.2006, 17:47
''bu seneye kadar da hiç bir klüpte sorun çıkarmamış'' demiştim zaten buda sizin gözünüzden kaçmış:)
dediklerinizin bazılarına bende katılıyorum düşüncelerimizin birleşmediği nokta sadece sizin dediğiniz ''geçmişteki başarılarına göre oyuncu alınması ve ona yüksek para verilmesi hatadır'' ben buna katılmıyorum verdiğiniz örneklerle Sol Campbell arasında fark var. campbell yanlış bilmiyorsam 31 yaşında, rui costa 34 yaşında yani campbell defans oyuncusu için yaşlı değil. bu yüzden verilen para tabiki yüksek olduğu bir kesin ama artık sadece ülke içindeki başarılardan daha çok avrupayı düşünen bir takım için artık bu gibi konuları aşmak gerekmezmi? aksi halde olduğumuz yerde saymış olmazmıyız?
Bu tip oyuncular tabii ki gelecek ve kaliteyi arttiracak. Ben Campbell ve benzeri kaliteli oyuncularin gelmesine karsi degilim. Ancak sadece takimda Campbell olsun diye takim dengelerini, futbolcularin kazandiklari paralar arasindaki ucurumlari buyutmenin mevcut Fenerbahceli futbolcularin maas isteklerinde patlama yapacagini dusunuyorum. Yani belli bir sablona uyacak oyuncular alinirsa veya daha kaliteli oyuncular o belli fiyata gelmeye baska yollardan ikna edilirse daha yararli olacagi dusuncesindeyim.
Gecmisteki basarilara gore kontrat verme taraftari degilim cunku kontrat'in amaci bir calisan'a gelecekte bir sirket veya futbol takimina vereceklerinin karsiligidir. Futbolcu degil de tenkik direktor olarak bakalim olaya. Bir teknik direktor 3 Samp. Ligi, 2 de duyna kupasi kazanmis, yani gecmiste cok basarili. Ancak artik futbol felsefesi gunumuzun futboluna aykiri veya yaslandikca daha once yapabildigi hamleleri yapamiyor. Bu teknik direktore sadece gecmiste yaptiklarina bakarak onu dunyada en fazla para kazanan teknik direktorler arasina koyacak bir kontrat vermek dogru olmaz. Bir futbolcuya da gelecekte takima ne gibi seyleri verebilecegi goz onunde tutularak kontrat verilmelidir. Bunun da riski vardir, bir futbolcu tahmin edildigi kadar iyi oynamayabilir ve aldigi paraya gore daha dusuk bir performans sergiliyebilir.
dediğiniz gibi fm de bile ufak bir takımla oynarken oyuncularla büyüyorsunuz buda böyle olamazmı? mesela bu sene fener campbell ve morientesi alır diğer sene atıyorum alex gider yerine riquelme gibi oyuncular alınır bu şekilde büyümüzemi bir takım? bu şekilde vizyonu gelişmezmi?
sizin verdiğiniz örnekler daha çok olumsuz örnekler yani iyi oynarsa kimse şu kadar para alıyor çok alıyor demez aldığı parayı hakediyor helal olsun der birde bu yönden düşünmek lazım bence
bunları sadece campbell içnde demiyorum ki büyük ihtimal böyle bir transfer olmayacak ama bunun gibi transferler bence türk takımları için önemli işler olur.
Vizyon gelistirmek icin ilk asamada bir felsefe olusturulmalidir. Ne tip bir futbol oynanacagi ve de ne tip bir takim kululacagini bilmektir. Teknik direktor secimi ve futbolcu secimi de bu felsefeye gore yapilir. En basidinden bir takim bir sezon 3'lu libero'lu defans, diger sezon 4'lu defans oynarsa istikrar saglanamaz, futbolcular her sezon yeni taktigi benimsemek icin caba sarfetmek zorunda kalirlar ve bu da sahada basariyi engeller. Bu felsefe teknik direktoru yerine yerlestiren yonetim'den gelmelidir. Yani yonetim'in futbol'dan anlayip kendi dusuncesine gore goze hos gelen bir futbolu oynatacak teknik direktorleri bulmasi gerekir. Ozellikle buyuk takimlari kucuk takimlardan ayiran en buyuk etken bence budur. Her felsefe dogrumudur? Kesinlike hayir. Daha once ornek olarak veridgim Zidane'lar ve Pavon'lar felsefesi ozellikle takim ici surtusmeler ve guruplasmalardan dolayi basarisiz olmustur, cunku futbolcular arasinda kalite ve aldiklari para acisindan ucurumlar vardir. Bu gibi bir yanlisa Fenerbahce'nin dusmesi dogru olmaz.
Karamsar ornekleri verdigimi biliyorum ancak ben hesapli risklerin altina girilmesi gerektigini dusunuyorum. Eger Campbell gibi bir oyuncuyu ille de takimimda gormek istiyorsam ya takimin geri kalanindan cok daha fazla ucrete kontrat yapmam, veya takimimin diger onemli oyuncularini da o yuksek seviyeye cikartir, takim icinde surtusme olma ihtimalini azaltirim. Simdi ben Campbell'i 60,000 GBP'ye alayim, sonra Alex sorun cikartirsa onu da hallederiz deyip Alex'in bir sure aklinin dagilmasina izin vermem. :)
Buyuyecekse bir takim, bu buyumenin cok hizli ve hesapsiz olmasi sonrasinda gelecek dususu de hizlandirir. Istisnasiz her cikisin bir inisi vardir ancak o inisin ne kadar tahammul edilebilir seviyede olacagi, cikisin ne kadar saglam temeller ile yapildigina bagli olacaktir. Fenerbahce finansal olarak saglam temeller ustunde olabilir ancak kadro yapisina bakildiginda, ozellikle en cok para kazanan ve vurdumduymaz tavirlari ile tepki ceken Anelka'dan sonra takimin diger oyuncularini gozardi edip yeni bir maceraya girmek bence dogru olmaz.
belkide böle bişey yoktur sadece yazılmış yalan bir haberdirr
bencede yalan haberdir ... böyle saçma şey olmaz ....
besiktas1903
24.Mayıs.2006, 18:24
Tercih Fener
Real Madrid'in Brezilyalı yıldızının menajeri Motto Merka, "Carlos'un Fenerbahçe'ye sözü var. O, tercihini yaptı. İstanbul'a geleceğiz" dedi.
Real'den ayrılıyor
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz aylarda prensip anlaşmasına vardığı Roberto Carlos'un gelecek hafta imza için İstanbul'a gelebileceği belirtildi. Suudi Arabistan ve Katar'dan sonra Chelsea Kulübü'nün de transfer teklifinde bulunduğu Roberto Carlos, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Real'den ayrılacağım kesin. Teklifleri
değerlendiriyorum" demişti.
Haftaya gelebiliriz
Roberto Carlos'un menajeri Motto Merka ise dün sarı-lacivertlileri çok mutlu edecek bir açıklamada bulundu. Merka, "Carlos için çok teklif aldık ancak en cazip öneri F.Bahçe'den geldi. Ayrıca Roberto Carlos'un da daha önceden F.Bahçe'ye verdiği bir söz var. Çok büyük bir aksilik olmazsa gelecek hafta imza için İstanbul'a gelebiliriz" ifadesini kullandı.
fotomac
umarım gelir .... tsl için çok iyi olur ....
besiktas1903
24.Mayıs.2006, 18:37
evet boyle taninmis adamlar gelince, baska oyuncularda diyer bak roberto carlosta turkiyeyi tercih etti bizde turkiyeye gidelim diyerler.
Sekopej
24.Mayıs.2006, 20:36
"Crespo ve Sol Campbell'la ilgileniyoruz"
Fenerbahçe, Arsenalli defans Sol Campbell ve Chelsea'nin golcüsü Hernan Crespo ile görüşmelerde bulunduğunu doğruladı
Kulüp sözcüsü Mehmet Çatay, Fransız haber ajansı AFP'ye yaptığı açıklamada, "Campbell ile temas halindeyiz. Fakat henüz anlaşmaya varmadık. Crespo'yla da görüştük. Fakat bu futbolcuyla da henüz anlaşma sağlanmadı" dedi. Çatay, transferlerle ilgili kararların yeni yöneticinin belirlenmesinden sonra haftaya verileceğini de söyledi.
AFP, Campbell'e haftada 70 bin sterlinden 3 yıllık anlaşma teklif edildiğini fakat İngiliz futbolcunun geleceğiyle ilgili kararı Dünya Kupası'ndan sonra vermekte ısrar ettiğini kaydetti.
Kaynak: İHA
Jesus_FB
25.Mayıs.2006, 04:24
"Crespo ve Sol Campbell'la ilgileniyoruz"
Fenerbahçe, Arsenalli defans Sol Campbell ve Chelsea'nin golcüsü Hernan Crespo ile görüşmelerde bulunduğunu doğruladı
Kulüp sözcüsü Mehmet Çatay, Fransız haber ajansı AFP'ye yaptığı açıklamada, "Campbell ile temas halindeyiz. Fakat henüz anlaşmaya varmadık. Crespo'yla da görüştük. Fakat bu futbolcuyla da henüz anlaşma sağlanmadı" dedi. Çatay, transferlerle ilgili kararların yeni yöneticinin belirlenmesinden sonra haftaya verileceğini de söyledi.
AFP, Campbell'e haftada 70 bin sterlinden 3 yıllık anlaşma teklif edildiğini fakat İngiliz futbolcunun geleceğiyle ilgili kararı Dünya Kupası'ndan sonra vermekte ısrar ettiğini kaydetti.
Kaynak: İHA
Bu haberde yalanlandı bence pazartesi gününe kadar çıkan hiç bir transfer haberine inanmayın önce TD bellirlenicek ondan sonra transfer yapılacak
Meziyet
25.Mayıs.2006, 14:00
http://www.superspor.com/images/1/29/6601_B_Crespo001.jpg
Crespo'da sona doğru
Aziz Yıldırım'ın istifasına ve olağanüstü kongre kararına rağmen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor. 100. Yıl kadrosunu yıldızlarla güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli kulüp, son olarak İngiltere'nin Chelsea takımında oynayan Arjantinli Hernan Crespo ile masaya oturdu. İngiliz kulübünün transferleri nedeniyle bu takımdan ayrılması gündeme gelen Crespo'yla büyük ölçüde anlaşma sağlandığı belirtildi. Ancak Arjantinli yıldızın kesin olarak Fenerbahçeli olması için gelecek hafta başını beklemek gerekiyor. Çünkü Nihat Özdemir'in açıklamasına göre yeni hoca bu tarihte belli olacak ve transfere de onayı o verecek.
Devlerin aşkı
1975 doğumlu Hernan Crespo, R.Plate'te başladığı kariyerini Parma, Lazio, Inter, Chelsea, Milan gibi devlerde sürdürdü.
e_mali
25.Mayıs.2006, 14:06
FB ile ilgili cikan haberlerin %99 u yalan. Ne TD belli, ne yonetim belli. Bu durumda transfer mi yapilir. Bence yeni yonetim belli olsun, sonra TD belli olsun ondan sonra umutlanalım, heyecanlanalım :)
Meziyet
25.Mayıs.2006, 14:07
Aziz başkanın hediyesi oLabiLir bu oyuncuLar..
e_mali
25.Mayıs.2006, 14:09
Hediye derken :)
Mesela Saadettin Saran baskan olursam Roberto Carlos gibi futbolcu almam demisti. Diyelim hediyesi Sol Campell oldu. ve S. Saran'da baskan oldu.
Eee ne olcak o zaman. İstenmeyen tarzda bir futbolcu.
Su olabilir ancak. On gorusmeler yapılır, bazı konular gorusulur, sonra yeni yonetime ve TD ye sorulur bunlarla anlastık olur mu diye.
Meziyet
25.Mayıs.2006, 14:12
O futboLcuLaRı İstemeyn Bir T.d. Az çıkaR ...
Meziyet
25.Mayıs.2006, 14:15
http://www.superspor.com/images/1/29/1841_B_Mutu001.jpg
Başkan Aziz Yıldırım’ın istifası ve ardından yönetim tarafından alınan genel kurul kararı sonrası, dış transferi yeni teknik direktör belirlenene kadar askıya alan Fenerbahçe’ye İtalya’dan ilginç bir teklif geldi. Juventus’ta forma giyen Rumen golcü Adrian Mutu’nun menacerliğini yapan kurum yetkilileri, Fenerbahçe Yönetimi’yle temasa geçip, Rumen futbolcunun Çizme’den ayrılmayı düşündüğünü ve Sarı-Lacivertli formayı giyebileceğini açıkladı.
Bir Türk’le ortak
Bir süre önce evlenen Mutu’nun ülkesine yakın bir yerde oynamak istediğini ifade eden menacerler, bu bakımdan Türkiye’nin çok uygun olduğunu dile getirdi. Bu arada golcü futbolcunun Romanya’da bir Türk’le ortak iş kurduğu ve ortağının da Türkiye’de oynaması için sık sık kendisine telkinde bulunduğu belirlendi. Mutu hakkındaki karar, önümüzdeki hafta içinde verilecek. Rumen golcü, doping yaptığı için 2003/04’te Chelsea’deyken ceza almıştı.
Adrian Mutu kimdir
Ülkesi: Romanya
Takımı: Juventus
Yaşı: 27
Boyu: 1.80
Kilosu: 74
Mevkii: Forvet
Oynadığı Takımlar: A.Pitesti, D.Bükreş, Inter, Verona, Parma, Chelsea
Bu sezon: 32 maç, 7 gol
Kontrat bitiş tarihi: Haziran 2009
25.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif
e_mali
25.Mayıs.2006, 14:16
Neden az olsun ki.
Basarıya doymus futbolcuları istemeyen cok TD var. Daha genc ve kendini ispaklamaya calısan, kosan bogusan topcular daha cok tercih edilir bence. Mesela Appiah gibi biri iki tane daha oyuncu bulabilsek keske. (Mevki anlamında degil takıma kendini verme anlamında)
e_mali
25.Mayıs.2006, 14:16
Mutu'mu aman uzak dursun....
kavara
25.Mayıs.2006, 14:18
morientes degilde insallah crespo gelir yanınada f.tekke gerilerinden tuncay la anelka of diyom yaa :D
Meziyet
25.Mayıs.2006, 14:18
Mutu kötü adam mı ya :D :)
meddah
25.Mayıs.2006, 15:55
R. Carlos'a Chelsea'den teklif gelmiş diye bir rivayet var..
Meziyet
25.Mayıs.2006, 16:01
Bence R.caRlos geLmeyecek Fenerbahçeye..
e_mali
25.Mayıs.2006, 17:12
cıkan haberlerin tamamına yakını gazete sattırmak icin... Asparagas haberler... Neler olacak aynen yazıyorum.
1. gun: X adlı yoldız FB ye mi geliyor
2. gun: X'in transferinde sok gelisme, trannsfer bitti bitilor
3. gun: X icin gun sayıyor FB taraftarı
4. gun: SOK SOK SOK X FB ile protokol imzaladı
5. gunn: X'in transferi avrupayı bile sasırttı
6. gun: X transferinde puruz!
7. gun: X transferi askıya alındı
8. gun: X'in karısı ikna edilemiyor
9. gun: X FB'den teklif almadıgını acıkladı
10. gun: X, Y takımıyla anlastı, resmi imzayı attı
11. gun: X transferinde husran yasayan FB Ronaldinho ile gorusuyor :)
meddah
25.Mayıs.2006, 18:07
Bundan güzel açıklanamazdı..
perpetua
25.Mayıs.2006, 18:09
cıkan haberlerin tamamına yakını gazete sattırmak icin... Asparagas haberler... Neler olacak aynen yazıyorum.
Bir de cocugunun okulu problem oldu haberi cikar bir ara.. :)
Esasinda teknik direktor belli olmadan, Fenerbahce'nin yabanci transfer yapacagini sanmiyorum. Belki gorusmus olduklari isimler vardir ama imzaa asamasina gelmesi icin cok zaman var.
Gonul ister ki medyamizin BJK, FB, GS, TS ile sayfalarini doldurma aski bir gun sona erer. Halkimiza gercek degeri olan makaleler, incelemeler yapmak daha zor ve pahali oldugu icin ne yazik ki medya bu asparagas haberlerle dolduruyor gazete sayfalarini.
mgungor
27.Mayıs.2006, 12:34
Morientes'in yerine Trezeguet
Brezilyalı Marcio Nobre ile yollarını ayırdıktan sonra talip olduğu Morientes’in de Valencia kulübüyle anlaşması üzerine golcü arayışını gizliden gizliye sürdüren Fenerbahçe’nin, bu kez de Juventus’un ünlü golcüsü Trezeguet’yi renklerine katmak için düğmeye bastığı belirtildi. Görevi bırakacağını açıkladıktan sonra yurtdışına giden Aziz Yıldırım’ın, görüşmeleri bizzat yürüttüğü ve transferin gerçekleştirilmesi yönünde önemli yol katedildiği ifade edildi.
http://www.superspor.com/images/1/29/5150_B_Trezeguet002.jpg
Campbell Liverpool’a
Aziz Yıldırım’ın, Trezeguet’nin yanı sıra, Mutu ve Sevillalı Luis Fabiano’yla da yakın dirsek temasını sürdürdüğü, Fransız golcünün olmaması durumunda ise bu ikiliden birinin devreye sokulacağı ileri sürüldü. Bu arada uzun süredir görüşmelerin sürdürüldüğü Campbell’ın ise İngiltere Premier Ligi’nin köklü kulüplerinden Liverpool ile büyük olasılıkla anlaşmak üzere olduğu bilgisi ulaştı. Yıldırım’ın, 100. yıl için süper isim arayışlarının sürdüğü de dile getirildi.
Aurelio’da milli ışık
Bu arada Marco Aurelio’ya Türk Milli Takımı yolunun açılması camiayı yabancı konusunda bir nebze olsun sevindirdi. Brezilya milli takımlarında oynamayan, 2 yılı Trabzonspor’da olmak üzere 5 yıldır Türkiye’de bulunan tecrübeli oyuncu, eğer Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından kadroya çağrılırsa ve kendisi de ‘Milli Takım’da oynarım” derse, otomatik olarak 5 yıl bekleme süresi ortadan kalkacak ve Türk vatandaşı sayılacak.
27.05.2006
mgungor
27.Mayıs.2006, 12:35
Fener'e Tümer bombası!
Aziz Yıldırım'ın Milano'da Tümer ile biraraya gelip transfer görüşmesi yaptığı iddiası bomba etkisi yaptı. İç transferde attığı sıcak adımların ardından beklemeye geçen Fenerbahçe'de Tümer yerli transferinde ilk sıraya çıkmaya başladı. Kaptanlığı konuşulmasına karşın Beşiktaş'ta durumu netlik kazanmayan Tümer'i kapmak isteyen Sarı-lacivertliler gizli temaslarını sürdürürken "Kongre bitmeden Beşiktaş'a yanıt verme" gayreti içindeler. Mehmet Topuz da Fenerbahçe'nin diğer Türk transfer adayı.
27.05.2006
Kaynak : Sabah
kavara
27.Mayıs.2006, 12:49
Sanmıyorum Tümer gelmez Fenerbahce ye ben geLmesinide istemem zaten disiplinsiz ve devamlılıgı olmayan 1 oyuncu
Del Piero_10
27.Mayıs.2006, 16:22
Trezeguet haberi yılın en yalan en komik haberi oscar'ını alır.
barahir
27.Mayıs.2006, 16:48
Trezeguet haberi yılın en yalan en komik haberi oscar'ını alır.
Tümer haberi de aynı şekilde oscara aday. adam bu yıl türkiyede oynayamaz ki askerlik sorunu var. o yüzden avrupaya gitmek istiyo zaten
Meziyet
27.Mayıs.2006, 18:23
TümeR GeLse biLe feneRbahçeLi oLaRak ben sindiRemem bunu.TRezeguet gibi genç ve kaLiteLi foRvetin ise TürKiyede ne İşi vaR ?
zargı
27.Mayıs.2006, 18:43
yakında utanmasalar ronaldinho'yuda transfer edecekler.Bu kadar yalan haber olmaz yaa
Sekopej
27.Mayıs.2006, 19:20
prosedür böyle işliyo arkadaşlar merak etmeyin yarın trezeguet haberini kendileri olmadı diye verirler....
Burak Duran
28.Mayıs.2006, 00:06
abi yeter ya bu haberlerden bıktım :D e_mali abi süper bir açıklama yapmışsın kutluyorum :D
transfer sezonun özeri kısaca budur :)
cureshot
28.Mayıs.2006, 02:07
SCOLARİ TAMAM
AZİZ YILDIRIM HEM SCOLARİ İLE MASAYA OTURDU HEM DE ADRİANO İÇİN ATAK BAŞLATTI! İŞTE FENERBAHÇE'DE SON GELİŞMELER...
İsviçre'de bulunan Aziz Yıldırım önceki hafta Menajer Celalettin Bilgiç'le 60 bin dolara jet kiralayıp, Portekiz'de bulunan Scolari ile buluştu. Gizli zirvede taraflar el sıkıştı.
Scolari, Yıldırım'ın '100. yıl bizim için çok önemli. Kimi istersen alacağız' sözüne cevap olarak, 'Adriano' dedi. Brezilyalı çalıştırıcı, milli takımdan eski öğrencisi ile temas kurdu
İsviçre'de Brezilya Milli Takımı ile kampta bulunan İnter'in dünya çapındaki golcüsü, Scolari'ye prensipte olumlu yanıt verdi. Yıldırım bugün, İsviçre'de Adriano ile buluşacak
İLK DURAK PORTEKİZ
F.Bahçe'de başkanlık görevini bıraktığını açıklamasına karşın genel kurulda yeniden adaylığını koyması beklenen Aziz Yıldırım İsviçre'de transfer karargahı kurdu. Menajer Celalettin Bilgiç'le 60 bin dolara jet kiralayıp 5 ülke dolaşan Yıldırım'ın ilk durağı Portekiz oldu. Yıldırım geçen hafta sonu Portekiz Milli Takımı ile Evora kentinde kampta bulunan Scolari ile buluşup, transfer teklifinde bulundu. Brezilyalı ünlü teknik adama 100. yılda önlerine çok büyük hedefler koyduklarını anlatan Yıldırım, Scolari'ye ret edemeyeceği bir teklifte bulundu.
ADRİANO İLE TELE TEMAS
Yıldırım, Scolari ile görüşürken teknik direktörlüğü kabul etmesi halinde kimi isterse almayı vaad etti. Brezilyalı çalıştırıcı, İnter'in dünya çapındaki golcüsü Adriano ile iki futbolcu daha istediğini söyledi. Gizli zirvede her konuda anlaşma sağlandı ve Brezilyalı teknik adamın avukatı çağrılıp anlaşma resmiyete döküldü. Scolari, pazarlıklar devam ederken Adriano ile telefonda görüştü. Brezilya Milli Takımı ile İsviçre'de kampta bulunan ünlü yıldız 'Gelin görüşelim' dedi.
BÜYÜK BULUŞMA BUGÜN
Adriano ile yaptıkları ilk görüşmeden olumlu sonuç alan Aziz Yıldırım bugün İsviçre'de, Brezilya Milli Takımı kampında Adriano ile masaya oturacak. İnter'de Teknik Direktör Mancini ile arası bozuk olduğu için ayrılma kararı alan Adriano'nun bonservisi 32 milyon Euro'yu buluyor. Yıldırım, yıldız futbolcu ile anlaşırsa kulübü İnter'e Anelka artı para teklifinde bulunacak. Aziz Yıldırım, Adriano konusunu bu hafta sonu halledip, Scolari ile birlikte salı günü Türkiye'ye getirip şov yapmayı planlıyor.
Not: Alıntıdır.
Selman Ozturk
28.Mayıs.2006, 03:37
ADRİANO İLE TELE TEMAS
Yıldırım, Scolari ile görüşürken teknik direktörlüğü kabul etmesi halinde kimi isterse almayı vaad etti. Brezilyalı çalıştırıcı, İnter'in dünya çapındaki golcüsü Adriano ile iki futbolcu daha istediğini söyledi. Gizli zirvede her konuda anlaşma sağlandı ve Brezilyalı teknik adamın avukatı çağrılıp anlaşma resmiyete döküldü. Scolari, pazarlıklar devam ederken Adriano ile telefonda görüştü. Brezilya Milli Takımı ile İsviçre'de kampta bulunan ünlü yıldız 'Gelin görüşelim' dedi.
Açıkçası haberin şu kısmını okuyunca geri kalan kısmına da inancımı yitirdim...
koray_capello
28.Mayıs.2006, 04:24
ADRİANO İLE TELE TEMAS
BÜYÜK BULUŞMA BUGÜN
Adriano ile yaptıkları ilk görüşmeden olumlu sonuç alan Aziz Yıldırım bugün İsviçre'de, Brezilya Milli Takımı kampında Adriano ile masaya oturacak. İnter'de Teknik Direktör Mancini ile arası bozuk olduğu için ayrılma kararı alan Adriano'nun bonservisi 32 milyon Euro'yu buluyor. Yıldırım, yıldız futbolcu ile anlaşırsa kulübü İnter'e Anelka artı para teklifinde bulunacak. Aziz Yıldırım, Adriano konusunu bu hafta sonu halledip, Scolari ile birlikte salı günü Türkiye'ye getirip şov yapmayı planlıyor.
Not: Alıntıdır.
ADRİANO İLE İLGİLİ BİR FIKRA
Yıldırım,Scolari ile görüşürken teknik direktörlüğü kabul etmesi için kimi istersen alırım diye bir yalan uydurdu.Brezilyalı çalıştırıcı da cin gibi adam yaşlı kurt yermi yemedi tabi numarayı o da Yıldırımı denemek için Adriano yu istedi.Scolari,pazarlıklar devam ederken Adriano yu aradı bak sana teklif yapacaklar biliyorum sen Fenerbahçenin bu teklifine hayır diyemezsin yıllardır hayalini kurduğun takım hepsini biliyorum ama n'olur benim için hayır de dedi.Adriano,Scolari yi çok sevmesine rağmen Fenerbahçenin teklifini öğrenince çıldırdı ve İsviçredeki kampı terk edip Fenerbahçe tesislerinde açlık grevine başladı.
BÜYÜK BULUŞMA BUGÜN
Sabah klup binasının önünde uyumakta olan Adriano yu ilk görenler şaşırdılar ardından vakit kaybetmeden Yıldırım aradılar.Bunun üzerine Yıldırım İntere reddedemiyeceği bir teklif yaptı.Yıldırım İntere Anelka+250 milyon pound önerdi.Yıldırım Adriano konusunu bu hafta halledip,Scolari ile birlikte salı günü getirip şov yapmayı düşünüyor.Dediğiz gibi düşünüyor.
Not:Yukardaki habere inananlar bunada inanabilirler.
paceywitter
28.Mayıs.2006, 04:53
:D:D:D:D:D çok güldüm yaaa
Sabah klup binasının önünde uyumakta olan Adriano yu ilk görenler şaşırdılar özellikle bu bölüme hehe:D
:D ya Adriano türkiyeye neden gelsin ki avrupada onca büyük klüp varken. yaşlı olsa tamam gelebilirde ama bu şartlarda imkansız...
cureshot
28.Mayıs.2006, 12:56
ANELKA'YA İNTER'DEN TEKLİF!
http://www.superspor.com/images/1/29/4886_B_Anelka008.jpgFENERBAHÇE'DE HUZURSUZ OLDUĞU BİLİNEN ANELKA'YA İNTER'DEN TEKLİF!
Fenerbahçe'de 1.5 sezondur forma giyen ancak istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Nicolas Anelka için sürpriz teklif geldi.Takımdan ayrılabileceği yolunda açıklamalar yapan ve tekrar İngiltere'ye dönmenin hayallerini kuran Fransız yıldızı, İtalya'nın Inter kulübünün istediği öğrenildi.
Cevap verilmedi
Interli yöneticilerin, Anelka konusunda Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı ancak hem yönetim boşluğu, hem de henüz teknik direktörün belirlenmemesi nedeniyle bu transferin askıya alındığı belirtildi. Fenerbahçe yönetiminin yeni hocanın vereceği karara göre Anelka'nın takımda kalıp kalmamasını belirleyeceği bildirildi.
Bu arada teknik direktör arayışlarında Hollandalı Co Adriaanse'nin de gündeme alındığı ileri sürüldü. Başkan Aziz Yıldırım'ın ünlü çalıştırıcı ile görüştüğü öğrenildi.
Not: Alıntıdır
SCOLARİ'DEN FENERBAHÇE'YE 'EVET'
http://www.superspor.com/images/1/29/3472_B_scolari001.jpgPORTEKİZ'İN HOCASI SCOLARİ'DEN FENERBAHÇE'YE 'EVET'Süper Lig’de kaçan şampiyonluğun ardından çalkantılı günler geçiren Fenerbahçe’de teknik direktör arayışlarında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Daum ile yollarını ayırmaya hazırlanan Sarı-Lacivertliler’in, Portekiz Milli Takımı’nı çalıştıran 58 yaşındaki Luis Felipe Scolari’nden "Evet" yanıtı aldığı öğrenildi.
http://www.superspor.com/images/1/29/3472_B_scolari001.jpgDünya Kupası’nın ardından Portekiz ile sözleşmesi sona erecek olan ünlü futbol adamı, İngiltere Milli Takımı’ndan gelen teklifi geri çevirmişti. Portekiz’de yıllık 800 bin Euro alan Scolari’nin, Fenerbahçe’den özel primlerle birlikte yıllık 3.5 milyon Euro kazanacağı bildirildi...
Kulüp takımlarından uzak
2002 Dünya Kupası’nda Brezilya’yı şampiyonluğa taşıyan Scolari’nin, ülkesindeki lakabı; "Büyük Phil..." 6 yıldır kulüp takımlarında görev yapmayan Brezilyalı hocanın kariyerinde Palmerias ve Geremio ile kazandığı Güney Amerika Kupası ile Cruzerio ile ulaştığı Brezilya Lig Şampiyonluğu yer alıyor.
Scolari’nin Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmesinde Alex ve Luciano’nun önemli rol oynadığı öğrenildi. İki Brezilyalı yıldızın da tecrübeli teknik adamla görüşüp, "İstanbul ve Fenerbahçe bambaşka bir yer. Bu tecrübeyi kaçırmamalısınız" dedikleri iddia edildi.Not: Alıntıdır
eGowiCh
28.Mayıs.2006, 14:14
http://www.pasfotomac.com.tr//2006/05/28/im/E6E8055B4442DC47A7CABFBFb.jpg
İşadamı Celalettin Bilgiç'in görüşerek anlaştığı teknik direktör Scolari, Campbell ve Morientes'i reddetti. Brezilyalı çalıştırıcı, Adriano'nun alınmasını şart koştu ve adını verdiği iki yabancı yıldızı daha istedi
EN KRALINI İSTEDİ...
Daum'un yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren F.Bahçe, 100. yılda takımı Scolari'ye emanet etmeye hazırlanıyor... İşadamı Celalettin Bilgiç'in, 2002'de Brezilya'yı Dünya Şampiyonu yapan Scolari ile Fenerbahçe adına görüşerek prensipte anlaştığı belirtildi. Ancak ünlü Brezilyalı hocanın, sarı-lacivertli kulüpten bazı şartlarının olduğunun altı çizildi. Scolari'nin, ilk şartının İnter'in süper golcüsü Adriano olduğu vurgulandı.
İSVİÇRE'DE GÖRÜŞECEK
Scolari'nin Celalettin Bilgiç'e, "Campbell ve Morientes'i istemem. Adriano'yu alırlarsa Fenerbahçe'ye gelirim" dediği öğrenildi. Bilgiç'in, Scolari ile yaptığı görüşmenin detaylarını Fenerbahçe yönetimine sunduğu ve ardından Adriano'nun transferi için düğmeye basıldığı ifade edildi. Bilgiç'in, Brezilya Milli Takımı ile İsviçre'de kampta olan Adriano ile bugün veya yarın görüşeceği ve bu transferi bitirmeye çalışacağı belirtildi.
BONSERVİSİ 30 MİLYON EURO
Fenerbahçe'nin, öncelikli hedefinin Adriano'yu kiralamak olduğu kaydedildi. Çünkü İnter'in süper golcüsünün bonservisi 30 milyon euro. İtalyan kulübünün kiralama önerisine sıcak bakmaması halinde, F.Bahçe'nin Anelka artı para teklifini yapacağı öğrenildi.
Kaynak : Fotomaç
Cancanokan
28.Mayıs.2006, 14:17
tabi tabi adriano gelir fenere
Del Piero_10
28.Mayıs.2006, 14:25
komik,haberi yazan adam cozutmuş.:)
barcelos
28.Mayıs.2006, 14:28
bırakın böyle hayalleri
Cancanokan
28.Mayıs.2006, 14:35
abi yakında fenere ronaldinho falan da gelir.Bu arada dikkatinizi çekerim kaynak fotomaç
crazy_aslan
28.Mayıs.2006, 14:39
adriano fenere mi gelecek güldürmeyin adami yaa gecen seneyi unuttunuz galiba rea madrid adriano icin 50 milyon euro+ronaldo vermisi inter reddetti.simdi fenere nasil gelir hem fenerin daha sampiyonlar ligine cikacagi kesin degil zaten cikamaz.adriano niye gelsin fenere.
FeYYaz1989
28.Mayıs.2006, 14:51
Anelka + para teklif edilecekmiş:D
Ya böyle sallama haber yapmaktan ne zevk alıyor bu fotomaç,hayret birşey.
Meziyet
28.Mayıs.2006, 15:22
Komik güLüyoRum FeneRbahçenin üstünden Prim yapmaya çaLIşıyorLaR ama abaRTTıLaR iyice.
nic-39
28.Mayıs.2006, 17:24
madem ınanmıosunuz o zaman yorum yapmayın bu haberler ıcın!!!gazetelerr bu olu sezonda tabıkı bole haberler yapcaktır traj ııcn...okursunuz ama akıllı olan ınanmazz...her gun sayfalarca surdaa fener alamaz napcak fenerde dıyıp durmayın....
Del Piero_10
28.Mayıs.2006, 18:33
Birara Del Piero fenere geliyordu:D
appiah'a İstanbul'u sormuş falan :D
BU KADARINADA PESS DOĞRUSU!!!
Gravity
28.Mayıs.2006, 18:41
Birara Del Piero fenere geliyordu:D
appiah'a İstanbul'u sormuş falan :D
BU KADARINADA PESS DOĞRUSU!!!
Bir Galatasaray'lı olarak Del Piero'nun Fenerbahçe'ye gelmesine şaşırmam, özellikle Juventus'un akıbeti belli değilken ve İtalya çalkalanırken gelmesi olasılığı olabilir ve gelmesini de isterim. Del Piero'yu oyuncu olarak çok beğenirim ve ezeli rakibimizde dahi olsa ligimizde oynaması güzellik katar futbolumuza. Yalnız Adriano yahu, sallama haber yaparken bu kadar da uçmamak lazım.
Del Piero_10
28.Mayıs.2006, 19:12
Del Piero'nun nerede oynayacağı belli 5.ligde bile JUVENTUS
gorkemyilmazkarasu
28.Mayıs.2006, 23:58
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı, Murat Hacıoğlu’nun yeşil-beyazlı takımda kalıp kalmayacağı konusuna açıklık getiren Dağlı, Hacıoğlu’nun geçen sezon Konyaspor’da, Fenerbahçe’nin kiralık oyuncusu olarak bulunduğunu anımsattı.
Hacıoğlu’nun Konyaspor’da kalmasını istediklerini, bu konuda menajeriyle bir görüşme yaptıklarını vurgulayan Dağlı, “Murat Hacıoğlu’nun menajeri, Fenerbahçe’nin Hacıoğlu’nu kampa davet ettiğini söyledi. Onun için, bu oyuncuyla ilgili şu an bizim yapacağımız bir şey yok, ancak Fenerbahçe’nin kampına dahil olması durumunda, önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturmada sıkıntıya düşebileceğimizi, bu oyuncu Fenerbahçe ile devam etmek istiyorsa, bize kesin kararını hemen vermesini istedik” şeklinde konuştu.
alıntıdır:ntvmsnbc
e_mali
29.Mayıs.2006, 10:16
Gecen bi yazımda FB'ye adriano tipinde bi oyuncu lazım demistim. Sanırım fotomac bunu okudu sonra kaynak yapıp haber yaptı :) ehe
TüMeR_yAğıZ
29.Mayıs.2006, 10:57
Gecen bi yazımda FB'ye adriano tipinde bi oyuncu lazım demistim. Sanırım fotomac bunu okudu sonra kaynak yapıp haber yaptı :) ehe
valla olabilir :D :D ,birde yazsana beşiktaşa messi gibi oyuncu var diye,heyecan olur. :)
e_mali
29.Mayıs.2006, 14:01
Yav sorma ne yazacaklarını sasırdılar. Ben bikac mesaj once bi senaryo yazmıstım. Hepsi cıkıyor ehe :)
Yav sorma ne yazacaklarını sasırdılar. Ben bikac mesaj once bi senaryo yazmıstım. Hepsi cıkıyor ehe :)
bu senaryoyu yazmak artık her sezon daha kolay oluyor çünkü bu senaryolar geçen sezonun aynısı valla sıkıldım artık ... o değil bu haberlere inanıp güvenen bazı tarafatarlar bu tip oyuncu gelmediği zaman isyan ediyorlar .....
SaMaNYoLu
29.Mayıs.2006, 14:57
Arkadaşlar Bütün Gazeteler Klup yonetıcılerı Futbolcular böyle burası gibi güzel spor sitelerini Sık Sık takip ederler. Brudanda okumuş olabilirler çünkü Turksportal net günlğk tekil hit mukkemmel. Ziyaretcı çok yani
e_mali
29.Mayıs.2006, 15:27
O zaman bombayı patlatıyorum.
Tuncay Cimbom'a mı gidiyor?
FB de mutsuz oldugu ogrenilen Tuncay, adnan Polat'a beni alın çağrısı yaptı. Aziz Yıldırım'ın istifası sonrası "Burada kalmak icin sebep yok" diyen Tuncay'ın GS ile gorusmelere Milli takım kampından sonra baslayacağı ogrenildi. Milli takımda GS'li arkadasları tarafından da surekli markaj altında olan Tuncay'ın Cimbom'a imzası an meselesi
:) :) :) :) :)
Kaynak: Cem Yılmaz'ın kaynağı ile çokkkk benzer bi kaynak
Burak Duran
29.Mayıs.2006, 15:29
HAHAHA oldu gözlerim doldu bu adam gelmesin yaw :D kaynak özellikle züper :D
e_mali
29.Mayıs.2006, 15:30
Son zamanlarda gazetelerin kullandığı kaynak :) Ama herkes kendi kaynağını kullansın :)
Sekopej
29.Mayıs.2006, 15:44
gs taraftarı bügun bazı internet sitelerinde çıkan tuncay gs ye geliyor adlı habere tepki gösterdiler. gs li taraftarlar tuncay adlı genç yıldızın çok iyi bir oyuncu olduğunu fakat gs ye gelmek için daha zamanının olduğunu düşünmekteler. ayrıca tuncay için bonservis bedeli ödemek istemeyen galatasarayın tuncayın kontratının bitmesini beklediği ve tuncay ile kontratı bittiği zaman transfer olması için ön protokol imzaladığı sızan bilgiler arasında....
kaynak:administratorımızın kaynağı:D :D :D
Burak Duran
29.Mayıs.2006, 15:46
ben kendi kaynağımı tüketmek istemem :D
SaMaNYoLu
29.Mayıs.2006, 16:02
:) güldürmeyin tuncaydan 10 tanese olsa dunyada futbolcu kalmazsa o adam gs forması gıyemez.
Meziyet
29.Mayıs.2006, 19:44
http://i.fenerbahce.com/images/haber/2005/campbell002_2905.jpg
Campell F.Bahçe'de iddiası!
Dünya'nın önde gelen spor kanallarından Eurosport'un resmi internet sitesinde yer alan habere göre Arsenal'ın ve İngiltere Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Sol Campbell'in Fenerbahçe'ye transfer olduğu ifade edildi.
Premier ligin yanı sıra dünyanın önde gelen liglerindeki takımların transferlerini güncelleyen "http://www.eurosport.com/football/premiership/2005-2006/teamtransfert.shtml (http://www.eurosport.com/football/premiership/2005-2006/teamtransfert.shtml)" sitesi Campbell'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu yazdı. Dünya futbolundaki transferlerden bazı örnekler veren site, Arsenal'in Borussia Dortmund'dan Tomas Rosicky ile sözleşme yaptığını, Robert Pires'in Vıllarreal'e imza attığını da hatırlatıyor.
Fenerbahçe'nin yaklaşık 1 aydır transfer listesinde olan ve daha sonra sarı - lacivertli kulüp tarafından "Sol Campbell ile ilgilenmiyoruz" diye yalanlanan transfer, böylece yeni bir boyut kazandı.
Öte yandan, istifa ettikten sonra Avrupa'ya giden ve bir dizi transfer görüşmelerinde bulunan başkan Aziz Yıldırım'ın İngiliz futbolcunun menajeriyle görüştüğü ve ön protokol imzaladığı öğrenildi.
İngiliz oyuncunun her an imza için Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
Kaynak: DHA
Sİteyİ Bİ Zİyaret Edİn İstersenİz...
Siteye bi bakın EuRoSpoRtun Resmi Sitesi..
Lİnke bi bakın deRim sağLam kaynak..
Selman Ozturk
29.Mayıs.2006, 21:10
Sol Campbell gitti mi, geldi mi, gelecek mi, gelebilir mi, geliyor mu, gelmiş mi, gelir mi, gidiyor mu,gidebilecek mi, gelmek üzere mi, gelsin mi, gelmeli mi,gelmeyecek mi, gelse mi?????????????????????? İyice karıştı. Medyamız sağolsun. :)
Yahu Fenerbahçe resmi sitesinden bu haberi yalanladı fakat hala ısrarla devam ediyorlar.İlginç :)
Ama gerçekten böyle güzide bir medyayı tebrik ve takdir etmek gerek. Baksanıza yabancıları bile bozmayı başardılar :):n:
Neron_FB
29.Mayıs.2006, 22:50
http://img106.imageshack.us/img106/8717/scf9ti.jpg
Yani henüz daha söylenti.. Eurosports'da bunu belirtmiş ztn rumours yazarak :)
Burak Duran
30.Mayıs.2006, 10:01
Fotosporda Fener haberleri:
1) Nilmar iddiası
2) Cannavaro için Bilgiç takipte
3)Scolari imzayı attı.. (TD)
4)Sol Campell ptesi geliyor.
5)İntere takas teklifi TUNCAY+ANELKA= Adriano+para
6) Arsenele takas teklifi Tuncay= Gilberto+para
7) Newcastle a takas teklifi Anelka= Emre
Fenerde herhalde 2 anelka ve tuncay var :D
bide fatih tekke iddiası varmış onu atlamışım etti 8
cureshot
30.Mayıs.2006, 13:01
FATİH F.BAHÇE YOLUNDA
http://www.superspor.com/images/1/29/9802_B_FatihTekke016.jpgFATİH TEKKE: "FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIM"Milli yıldız, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gideceğim" dedi.. En iyi teklif Fenerbahçe'den
Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizliğini bozdu ve "F.Bahçe ile anlaştım" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldığının altını çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe
ile şartlarda anlaştım. Kulübümle bir yıllık daha sözleşmem var. Eğer yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasını giyerim" dedi.
Albayrak da sıcak bakıyor
Fatih Tekke'nin, Milli Takım'la birlikte gittiği Almanya'da da yakın çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlaşması yaptığını söylediği öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ise dün yaptığı açıklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendiği doğrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçekleşir" ifadesini kullandı.
FOTOMAÇ
kavara
30.Mayıs.2006, 13:21
ya abi tümer imzayı attı diyolar sizce dorumu bu gecen gün tümer söylentileri klub yalanlamıstı (fenerbahce)
O zaman bombayı patlatıyorum.
Tuncay Cimbom'a mı gidiyor?
FB de mutsuz oldugu ogrenilen Tuncay, adnan Polat'a beni alın çağrısı yaptı. Aziz Yıldırım'ın istifası sonrası "Burada kalmak icin sebep yok" diyen Tuncay'ın GS ile gorusmelere Milli takım kampından sonra baslayacağı ogrenildi. Milli takımda GS'li arkadasları tarafından da surekli markaj altında olan Tuncay'ın Cimbom'a imzası an meselesi
:) :) :) :) :)
Kaynak: Cem Yılmaz'ın kaynağı ile çokkkk benzer bi kaynak
öylebisi olsa hasan hakan ümit ayhan tuncayı kapıda sopalarla karsılar:D:D:D
cureshot
30.Mayıs.2006, 13:42
Tümer Metin, Fenerbahçe’de
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Tümer Metin’i renklerine bağladı.
İSTANBUL - Tümer Metin, sarı-lacivertli kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Fenerbahçe Kulübü’nün resmi televizyonu FB TV de, transferi altyazı ile duyurdu.
Öte yandan Beşiktaş Kulübü’nün Ümraniye’deki BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ile görüşen Tümer, tesislerden ayrılırken yaptığı kısa açıklamada, “Şu dakikadan itibaren Beşiktaş ile bağlarım kopmuştur. Gerekli açıklamayı öğleden sonra yapacağım” dedi.
kavara
30.Mayıs.2006, 13:46
takımın dengesini bozar bu tümer ytada ne biliyim söhrete ayak uyduramaz:)
takımda 1 tane alex yokmu 2.ni napalım..Zaten Fenerbahce taraftarının sevmedigi 1 futbolcu.inşallah fenerbahce ye hayırlı olur..
hayırlı uğurlu olsun umarım başarılı olur bizde.
Del Piero_10
30.Mayıs.2006, 14:10
Bu nasıl şey:confused:
fener daha bu sabah tümer haberlei yalan diyor,tümer Türkiye'de bjk'dan başka takımda oynamam diyor.
2 tarafıda güzel ahlakından dolayı tebrik etmek gerekir(/3)
cureshot
30.Mayıs.2006, 14:15
Bu nasıl şey:confused:
fener daha bu sabah tümer haberlei yalan diyor,tümer Türkiye'de bjk'dan başka takımda oynamam diyor.
2 tarafıda güzel ahlakından dolayı tebrik etmek gerekir(/3)
katılıyorum. fenerbahçe değil mi zaten bu konuda ün yapmış olan. sırf biz istedik diye önderi de almamışlar mıydı.
Burak Duran
30.Mayıs.2006, 14:15
bugünkü fotosporda bile yalanlamış tümer haberi ilginç bi durum
kavara
30.Mayıs.2006, 14:20
katılıyorum. fenerbahçe değil mi zaten bu konuda ün yapmış olan. sırf biz istedik diye önderi de almamışlar mıydı.
yanılıyosun ersun yanal önermisti önderi daha önceden de gs ilgileniyomus iste. :)
cureshot
30.Mayıs.2006, 14:23
yanılıyosun ersun yanal önermisti önderi daha önceden de gs ilgileniyomus iste. :)
yemin etseniz başınız ağrımaz.
PhotoGrapher
30.Mayıs.2006, 14:26
http://www.ajansspor.com/resim/tumermetin_fb.jpghttp://www.fenerbahce.org/pic_lib/30052006tumerimza003.jpg
Evet arkadaslar Tümer Metin fenerbahce ile 3 yillik anlaşmayi imzaladi.Yillar önce Samsun'a yaptigini simdi de Beşiktaşa yapti.Bunun adı profesyonellik degil ac gözlülük para avcligidir!...Sizin de görüslerinizi bekliyorum arkadaslar.
mgungor
30.Mayıs.2006, 14:30
resim fotoshop bana göre
PhotoGrapher
30.Mayıs.2006, 14:33
resim fotoshop bana göre
Hayir arkadasim photoshop degil gercek.Su anda bütün spor sitelerinde bu haber geciyor hatta fbtv i acarsan görebilirsin...:(
Burak Duran
30.Mayıs.2006, 14:34
fenere hayırlı olsun
cureshot
30.Mayıs.2006, 14:35
vallahi samsundan ilhan da çıkmıştı.
Burak Duran
30.Mayıs.2006, 14:36
Fenerbahçe'nin renklerine bağladığı tecrübeli futbolcu Tümer Metin konusunda Beşiktaş Kulübü'nden ilk açıklama 2. Başkan Murat Aksu'dan geldi. http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif
Konu ile ilgili açıklamada bulunan 2. Başkan Murat Aksu, Tümer Metin'in Beşiktaş'a yanlış yaptığını belirterek, "Kendisi bizden bir süre istemişti, biz de kendisine bu süreyi verdik. Bugün gelip bizimle masaya oturacaktı. Nitekim geldi. Ben kendisine 'Tümer bu gazetelerde seninle ilgili yazılanlar doğru mu?' dedim, kendisi de bana 'Evet abi doğru Fenerbahçe ile görüştüm' dedi. Ben de kendisine 'Fenerbahçe ile masaya oturan Beşiktaş kaptanı ile benim işim olmaz' dedim, kendisiyle para pul hiçbir şey konuşmadım. Beşiktaş'ın Tümer'e hiçbir teklifi olmamıştır. Tümer'e teklif yapmadım, kovdum, gitti" ifadelerini kullandı.
İHA
buda tümerin fbtv ye konuşması: 3 yıllığına Fenerbahçe'ye imza atan Tümer Metin Fenerbahçe TV'ye konuk oldu. Programda yönetici İlhan Ekşioğlu da hazır bulundu. İşte haberin ayrıntıları...http://www.internetspor.com/v3/futbol/img/1x1.gif
3 yıllığına Fenerbahçe'ye imza atan Tümer Metin Fenerbahçe TV'ye konuk oldu. Programda yönetici İlhan Ekşioğlu da hazır bulundu. Tümer Metin taraftarın huzuruna çıkmak için çok sabırsız olduğunu söyledi. Tümer ayrıca askerlik sorunun çözülmesi için yetkililerden anlayış beklediğini ifade etti. İşte Tümer'in transferle ilgili sözleri:
"Aziz Yıldırım bana kendisi için askerlik sorunu ile ilgili gerekli yasal girişimlerin yapılacağını ancak garanti veremeceyeğini söyledi. Ben de sorunun düzenlenmesi için ben de yetkililerden anlayış bekliyorum.
SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR
Şu anda çok heyecanlıyım. Hedefleri olan Fenerbahçe'de 100. yılında o kadronun içinde yer almak istiyorum. Tecrübelerimi sahaya aktarmak istiyorum. Stadı zaten biliyordum. Stada çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Orada rakip olarak oynadığımız dönemde güzel atmosfer var. Seyirci profilini de tanıyorum. Onlar da beni bekliyor. Sahaya bir an önce çıkmak istiyorum. Kaliteli kadromuz var. Appiah'ı beğeniyorum. Alex çok yetenekli, Anelka'yı da beğeniyorum. Tek tek ayıramam hepsi birbirinden yetenekli. sahaay bir ancönçce saha çıkmak istiyorum.
AMCASI ÇOK UĞRAŞMIŞ
Eşimle çok uzun süre konuştuk. Yakın çevremden etkilendiğim olabilir. Amcamın etkisi vardır. Çok büyük Fenerbahçelidir. Bu trafikte beni yalnız bırakmadılar. Aydın Sabah'ın bu transferde payı büyük. Benim tercihimdir yaptığımdan pişmanlık duymadım. İki taraf için hayırlı olsun."
Tümer Beşiktaş camiasından helallik istedi ve Demirören'in kendisini Beşiktaş'a transfer ederken büyük emek harcadığını ve onların hakkını ödeyemeyeceğini söyledi. Tümer bu sözlerinin ardından duygulanarak konuşmasına devam edemedi.
çözemedim niye devam edemiyor bu kadar yap ondan sonra duygulan komedi ya
alieren7
30.Mayıs.2006, 14:38
Kovmakta biraz geç kalmış. Zaten giden gitmiş... :D
mgungor
30.Mayıs.2006, 14:41
evet arkadaşlar resimler gerçkemiş.ve tümere soruyorum sen türkiyede artık nası futbol oynayabileceksin.daha düne kadar BJK en büyük klip , FB ye gitmem diyodu.nolduda karaından döndün.bundan sonra BJK taraftarı sana aşırı bir kin besleyecektir unutma.Yazık ettin kendine Tümer....
alieren7
30.Mayıs.2006, 14:50
Ben seni Galatasaraylı sanıyodum tam bi Beşiktaşlı gibi konuştun.
cureshot
30.Mayıs.2006, 14:51
Ben seni Galatasaraylı sanıyodum tam bi Beşiktaşlı gibi konuştun.
bunun bjklisi gslisi yok insan her yerde insan ahlak her yerde ahlak.
alieren7
30.Mayıs.2006, 14:56
insan her yerde insan ahlak her yerde ahlak.
Dogru söz!!! Bi de bunu uygulayabilsek!
Neron_FB
30.Mayıs.2006, 14:57
FB'ye geldi diye ahlaksız mı oldu ki...Sergen tüm takımlarda oynadı hepsinde "işte şimdi en büyüğüne geldim" dedi...Futbol bu.....
Burak Duran
30.Mayıs.2006, 15:01
FB'ye geldi diye ahlaksız mı oldu ki...Sergen tüm takımlarda oynadı hepsinde "işte şimdi en büyüğüne geldim" dedi...Futbol bu.....
sergen ne zamandan beri ahlaklı ki :D
sergenNn
30.Mayıs.2006, 15:01
En büyük kulüp Beşiktaş diyen
Türkiye'de Beşiktaş'tan başka kulüpte oynamam diyen Tümer fenerbahçe'ye imza attı!! Tümer seni Beşiktaş'lı saydığımız günlere yazıklar olsun!! Seni çok büyük bir Beşiktaş'lı olarak tanımak isterdik ama sen kendini çok küçülttün.Beşiktaş taraftarını sırtından vurdun!! YAZIKLAR olsun
Bide En büyük fenerbahçeliden daha istekle oynucam demiş!!
Seni Beşiktaş'ta kaptan yaptığımız günlere yazık!!
Sen Beşiktaş formasının önemini kavrayamamışsın sen hiç bir zaman gerçek bir Beşiktaş'lı değilmişsin!!
Beşiktaş'la fenerin inönüde maçı olduğunda ne yapıcaksın bakalım!!
Beşiktaş'a gol atarsan neler hissetceksin bakalım!! O Taraftarın O Kulüpün O Yönetimin seni nasıl bağrına bastıklarını anlıcak mısın bakalım!!
Burak Duran
30.Mayıs.2006, 15:03
bide bu adamın askerlik işi olmazsa ne olucak
Neron_FB
30.Mayıs.2006, 15:04
sergen ne zamandan beri ahlaklı ki :D
Yani bunun ahlakla, ahlaksızlıkla ilgisi yok.. onu demek istiyorum.. Gittiğin yerde büyük konuşmcaksın o kdr... ;;) O zmn ingilterede 5 büyük takımın sadece 1inde mi oynicaksın, ya da türkiyede 3 büyüklerin sadece 1inde mi italya da 4 büyüklerin 1inde mi oynicksın?? tabiki hayır..
Burak Duran
30.Mayıs.2006, 15:05
ama olay şu adam çok büyük konuştu onun üstüne böyle yapınca tepki normal
Universal
30.Mayıs.2006, 15:12
nobreyle tümer takası oldu gibi ama fener maddi acıdan daha karlı çıktı
e_mali
30.Mayıs.2006, 15:13
FB ye hayırlı olsun.
Mutlu oldun mu derseniz. "HAYIR"
cureshot
30.Mayıs.2006, 15:13
nobreyle tümer takası oldu gibi ama fener maddi acıdan daha karlı çıktı
ii de batuhan kardeşim nobrenin bonservisi cruzeirodaydı.
yusufislam
30.Mayıs.2006, 15:16
uzulmeye degmez,
hatirlayin,,,
:D tumer metin, gercekten fenerlidir,,, babasi ayle ortami hep fenerlidir,,,
fenerin sucu degilya onu samsunda oynarken transfer etmek :D
adam kendi dedi, sukru saracoglu stadyumunda oynarken kendimi bi acayip hissediyor ve daha cok kosmak istiyorum demisti, herkes bilir bunu...
eee bosunami secti feneri, ayle ortami ve babasi istedi
futbol profesyonel oyuncuların oynadığı bir oyun her futbolcu istediği kulube gider.bunun örnekleri saymakla bitmez.onun için tartışmaya gerek yok.iki tarafada hayırlı uğurlu olsun.
Meziyet
30.Mayıs.2006, 15:17
TümeR hayıRLı uğuRLu oLsun.. Bjk kovmuş sözde yaLana baK Ağlıyodur şimdi yönetim.
sergenNn
30.Mayıs.2006, 15:23
futbol profesyonel oyuncuların oynadığı bir oyun her futbolcu istediği kulube gider.bunun örnekleri saymakla bitmez.onun için tartışmaya gerek yok.iki tarafada hayırlı uğurlu olsun.
evet futbol profesyonel oyuncuların oynadığı bir oyundur ancak başka bir takıma gitmem deyip 2 gün sonra ezeli rakibine imza atmak profesyonellikten ötedir!
fenerbahçeye kleberson gitsin bu kadar sinirlenmem
neden? çünkü tümer Beşiktaş ile birleşmişti!! onu gerçek bi beşiktaşlı olarak sayıyoduk!! o tüm Beşiktaş'lıları arkasından vurdu!! O Beşiktaşlılığı anlayamadı!! Anlayacak ama o zaman çok geç olacak
Beşiktaş tümer için bi seneliğine 2.5 milyon dolar mı ne verdi
yönetim askerlik yasasını değiştirmek için o kadar uğraştı ve bunu nerdeyse başarmıştı
şimdi fener yöneticilerine yasanın değişmesi için herşeyi yapmanzı istiyorum dio Allah aşkına Beşiktaş yöneticileri sanki hiçbirşey yapmadı!! biz onu bağrımıza bastık,gerçek Beşiktaş'lı budur dedik ama o hiç bir zaman gerçek Bir Beşiktaş'lı değildi!
Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 15:23
hayırlı uğurlu olsun 100. yılda tecrübeli isimlere ihtiyaç olucaktır mutlaka ama bu isim tümer seçimi doğrumu onu bilmiyorum nobreye karşı misilleme yapmıştır Fenerbahçe ama beşiktaşlıların canını çok yaktı bu transfer
Meziyet
30.Mayıs.2006, 15:24
hayırlı uğurlu olsun 100. yılda tecrübeli isimlere ihtiyaç olucaktır mutlaka ama bu isim tümer seçimi doğrumu onu bilmiyorum nobreye karşı misilleme yapmıştır Fenerbahçe ama beşiktaşlıların canını çok yaktı bu transferhakLısın aga ;)
Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 15:26
evet futbol profesyonel oyuncuların oynadığı bir oyundur ancak başka bir takıma gitmem deyip 2 gün sonra ezeli rakibine imza atmak profesyonellikten ötedir!
fenerbahçeye kleberson gitsin bu kadar sinirlenmem
neden? çünkü tümer Beşiktaş ile birleşmişti!! onu gerçek bi beşiktaşlı olarak sayıyoduk!! o tüm Beşiktaş'lıları arkasından vurdu!! O Beşiktaşlılığı anlayamadı!! Anlayacak ama o zaman çok geç olacak
Beşiktaş tümer için bi seneliğine 2.5 milyon dolar mı ne verdi
yönetim askerlik yasasını değiştirmek için o kadar uğraştı ve bunu nerdeyse başarmıştı
şimdi fener yöneticilerine yasanın değişmesi için herşeyi yapmanzı istiyorum dio Allah aşkına Beşiktaş yöneticileri sanki hiçbirşey yapmadı!! biz onu bağrımıza bastık,gerçek Beşiktaş'lı budur dedik ama o hiç bir zaman gerçek Bir Beşiktaş'lı değildi!
biraz sakin ol unutmaki hiç bir futbolcu taraftar değildir o yüzdeen bu kadar üzüldüğüne deymezz
dnz498
30.Mayıs.2006, 15:35
ya hu bu adam son demlerini yaşııyor BJKliler üzülmesin gitti diye Eğer ki fener avrupada başarıyı tümerle arıyacaksa yazık zafer biryol olayına dönecek bu olay
Del Piero_10
30.Mayıs.2006, 15:37
askerlik sorununu halledemezse sezon sonu yurdışına kaçıyor fb tvde söyledi.büyük ihtimalle 1 sezon kalacak.
Burak Duran
30.Mayıs.2006, 15:44
vatan haini :D gidip yapsa ya askerliğini
Universal
30.Mayıs.2006, 15:49
ii de batuhan kardeşim nobrenin bonservisi cruzeirodaydı.
fener sadece imza bedeli ödedi ama bjk klubune bide para ödedi fener bjk 5 kuruş ödemeden alı
RoCCo_42
30.Mayıs.2006, 15:50
vatan haini :D gidip yapsa ya askerliğini
Ben seneye sınıfta kalırsam gidiyorum askere ama ne yazıkki milyon dolarlar içinde sürünen zewkis efa içinde yasamaya alısmız medya önündeki isimler ASKERLİK'ten kaytarıorlar helal olsun ne diyim.Eger FB GS BJK oyuncuları böle gaza getirmeye devam ederse daha cok ama cok olaylar olacak böle.
TÜMER'ede helal olsun ne demişler yapamayacagın seyleri sölemiceksin.
FENER'e girmem GALATASARAY'a gitmem Türkiye'de Sadece Besiktas'ta oynarım ya kardesim madem gidiceksin o zaman böyle konusma aynı CAGDAS ATAN ve ÖNDER TURACİ'da oldugu gibi kardesim futbolu bırakta ondan sonra tuttugun takımı söle.
Berkaiser
30.Mayıs.2006, 15:54
Türkiye'de sadece Beşiktaş'ta oynarım diyen bir futbolcunun Fenerbahçe'yle sözleşme imzalaması kişiliği hakkındaki şüphelerimi haklı çıkarttı.Yine de bu transfer hem Tümer için hem de Fenerbahçe için hayırlı olsun.
jerome_rothen
30.Mayıs.2006, 15:59
ulan tümer kadar kaprisli burnu büyük birisi olamaz yaw beşiktaştan gitmesine çok sevindim o formanın hakkını veremedi son yıllarda kendini bi şey zannetti artık yok onun yerini dolduracak uyncu çuvalla biz fenerden onların en kaliteli oyuncularından birini aldık nasıl oynayacağını göreceksiniz yedek kaldığında bile sorun yapmayan kaprisi olmayan birisi helal olsun çocuğa defol tümer biraz başkasına yıkıl....
RoCCo_42
30.Mayıs.2006, 16:03
ulan tümer kadar kaprisli burnu büyük birisi olamaz yaw beşiktaştan gitmesine çok sevindim o formanın hakkını veremedi son yıllarda kendini bi şey zannetti artık yok onun yerini dolduracak uyncu çuvalla biz fenerden onların en kaliteli oyuncularından birini aldık nasıl oynayacağını göreceksiniz yedek kaldığında bile sorun yapmayan kaprisi olmayan birisi helal olsun çocuğa defol tümer biraz başkasına yıkıl....
Haa bu arada senin yazdıklarınada bir kaç sey ekliyim NOBRE sizin için çok büyük bir eksi puan benim için Çünkü TÜRKİYE'DE sahtekarlık Futbol hırsızlıgı deyince aklıma gelen yegane oyunculardan biri NOBRE eskiden ARİF vardı simdi ezeli Rakibimde birkaç isim daha var polemik konusu olmasın diye isimlerini kendime saklıyorum.BESİKTAS NOBRE'yi alarak bence cok büyük bir hata yapdı. Artık oklar BJK üzerine cekilecek NOBRE'nin her sahtekarlıgında. Sonuç olarak NOBRE BJK'ye TÜMER'de FB'ye hayırlı olsun.
Tabi ikiside bu oyuncuların mevkilerine 3er 4 er oyuncu daha alıp kadrolarını sisimezse.
enesao
30.Mayıs.2006, 16:05
ben bir GS li olarak tumeri cok severdim ama artik sevmiyoruum... (fenere gittigi icin deil tukurdunu yaladigi icin)
Maymuncuk
30.Mayıs.2006, 16:31
Tümer ayıp etti gerçekten bence de. Arkadaşın dediği gibi de tükürdüğünü yalamak kadar şerefsizce bir iş zor bulunur bu Dünya'da ;)
http://img148.imageshack.us/img148/729/tmer8sc.png (http://imageshack.us)
Tümer Resmen Fenerbahçe'de
Flaş Flaş Flaş! Tümer Metin artık Fenerbahçeli. Kulüpten yapılan açıklama ile Beşiktaş'ın yıldız futbolcusunun dün gece 00.30'da Aziz Yıldırım'ın Kanlıca'daki evinde 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Tümer Metin, sarı lacivertli formayı giyerek katıldığı Fenerbahçe TV yayınında en büyük Fenerbahçeli'den daha büyük Fenerbahçeli gibi mücadele edeceğini söyledi.
Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu ve menajeri ile birlikte Fenerbahçe TV'nin yayınına katılan Tümer Metin, yeni takımının forması ile ekranların karşısına çıktı.
Fenerbahçe yöneticisi İlhan Ekşioğlu, Tümer'le görüşmelerin dün başladığını, önce Ali Yıldırım'ın ardından da Başkan Aziz Yıldırım'ın Tümer ile görüştüğünü ve sabaha karşı imzanın atıldığını söyledi. Kişiliğiyle örnek bir futbolcu olduğunu söyleyen Tümer'in Fenerbahçe'ye hayırlı olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.
Tümer ise transferinde basındaki gibi çok karışık ilişkilerin olmadığını, dün yapılan görüşmelerle transferin bittiğini belirtti. 100. yıl hedeflerini yakalamanın en büyük hedeflerinden biri olduğunu, daha önce bu deneyimi yaşadığını ifade eden Tümer, "Kendimi iyi ifade eden biri olarak şunu söyleyebilirim ki çok heyecanlıyım" dedi.
Beşiktaş'ta 5 sene geçirdiğini, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda maçlar oynadığını ve çok güzel bir stat olduğunu ifade eden Tümer "Fenerbahçe forması içinde olmaktan çok mutluyum" diye konuştu.
İlhan Ekşioğlu, Tümer'in askerlik sorunuyla ilgili olarak da "Şu anki yasaya göre seneye ya yurt dışına gitmeli ya da askere. Yasanın değişmesi taraftarıyız. Ama yasa değişmezse gelecek sene Tümer ile yollarımızı ayıracağız. Bunu karşılıklı olarak kararlaştırdık" açıklamasını yaptı. Ekşioğlu Tümer'in Fenerbahçe'ye gelişiyle askerlik sorunun çözüleceği yönündeki iddiaların da gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Tümer ise "Bu konudaki fikrimi daha önce açıkladım. Ama transferle askerlik konusunun alakası yok. Bu konuda bana verilmiş bir garanti söz konusu değil. Yasanın düzenlenmesiyle ilgili bir anlayış bekliyorum" diye konuştu.
Sahaya çıkmayı sabırsızlıkla beklediğini ve seyirci profilini çok iyi tanıdığını, bir çok Fenerbahçeli arkadaşı olduğunu söyleyen Tümer, Fenerbahçe'de en beğendiği futbolcuların Appiah, Alex ve Anelka olduğunu vurguladı.
Bu transferi eşiyle uzun uzun konuştuğunu belirten milli futbolcu, "Amcam koyu Fenerbahçeli, 3-5 yakın arkadaşım koyu Fenerbahçeli. Onların etkisi olmuş olabilir. Aydın Saban'ın da bu transferde büyük etkisi olmuştur. Benim tercihimdir sonuçta. Hiçbir tercihimden ötürü pişman olmadım" şeklinde konuştu.
Ekşioğlu ise sözlerini "Fenerbahçe akılcı transferler yapıyor. Bunlardan biri de Tümer. Tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Çok beğendiğimiz bir futbolcu aldık. Bu tür futbolcuları almaya devam edeceğiz. Şu anda bitme aşamasına gelen başka oyuncular da var. Tümer Fenerbahçe'nin gücüne güç katacak" ifadeleriyle tamamladı.
5 sene önce Beşiktaş'a gelişinde Yıldırım Demirören'in büyük payı olduğunu hatırlatan Tümer Metin, "Hakkını ödeyemem. Ama ben de 5 sene boyunca Beşiktaş'a hizmet ettim. Hakkım onlara helal olsun. Onlar da hakkını helal etsin. Beşiktaş'a önümüzdeki sezon başarılar dilerim. Ama ben de en büyük Fenerbahçeli'den daha büyük Fenerbehçeli gibi mücadele edeceğim." dedi..Tümer bu sözlerinin ardından duygulandığını belirterek konuşmasını kesti..
Fenerbahçe Kulübü ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Tümer Metin, yeni takımında da 11 numaralı formayı giyecek.
Del Piero_10
30.Mayıs.2006, 16:41
tümer çok mutluymuşş
beşiktaştada çok mutluydu:confused:
Universal
30.Mayıs.2006, 16:44
ayrıntı açıklama için saol
mgungor
30.Mayıs.2006, 16:49
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer1.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer2.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer3.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer4.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer5.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer6.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer7.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer8.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer9.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer10.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer11.jpg
http://www.antu.com/images/fotograf_galerisi/tumer12.jpg
kavara
30.Mayıs.2006, 16:52
bence tümer fenerbahce 100.yilda olmasaydı gelmezki kesinlikle yıllar sonra adının 100. yıl kadrosunun icinde anılmasını istedi sanmıyorum parayla ilgisi olacagını.su resimlere baktım tümer le ilgili tüm fikirlerim degisti ya.
Burak Duran
30.Mayıs.2006, 16:53
çok garip geldi gözüme :D
kavara
30.Mayıs.2006, 17:02
çok garip geldi gözüme :D
zamanla alısırsın :D:D:D
Vieri
30.Mayıs.2006, 17:05
iki kulübün arası gerginken.. nobrenin BJK ye transferi arkasından Tümer'in Fenerbahçe'ye gelmesi.. Tarafların arasında sözlerin basın tarafından abartılması vs.. Profesyonel bir futbolcu istediği kulüpte oynayabilir. Sadece verdiği yorumların ne kadarının gerçekçi olduğuna inanmak lazım (BJK den başka bir takımda oynamamı kendi ağzından duymadıkça) Daha önceden büyük kulüpler arası oyuncu transferleri oluyordu.. tümerde bunlardan birisi, tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun.
Maymuncuk
30.Mayıs.2006, 17:09
Babama hatta dedeme sorduğumda eskiden çok az belki de 1-2 sezon içinde en fazla 1 adam alınıyormuş büyük takımlardan büyük takımlara.. Ama şimdi yol geçen hanı gibi bütün büyük klüpler alıp; veriyor, alıp; veriyor. Yazık bence; sonra neden taraftarlar düşman diyorlar? Sen rakibinin oyuncusunu al ve belki de en sevilen adamını ver ....
aslan_yürek
30.Mayıs.2006, 17:10
yaktı tümer kendisini onun durumu aynı fatih akyel gibi olacak
Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 17:22
FENERBAHÇE'DE TRANSFER HAREKATI BAŞLADI. FATİH TEKKE, FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIĞINI AÇIKLADI
Milli yıldız, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gideceğim" dedi.. En iyi teklif Fenerbahçe'den Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizliğini bozdu ve "F.Bahçe ile anlaştım" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldığının altını çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe ile şartlarda anlaştım. Kulübümle bir yıllık daha sözleşmem var. Eğer yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasını giyerim" dedi. Albayrak da sıcak bakıyor Fatih Tekke'nin, Milli Takım'la birlikte gittiği Almanya'da da yakın çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlaşması yaptığını söylediği öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ise dün yaptığı açıklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendiği doğrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçekleşir" ifadesini kullandı.
Maymuncuk
30.Mayıs.2006, 17:24
Tekke'de gelirse Türkiye Karması tamamlanacak..
Burak Duran
adamlar bjk ve trabzonun yıldızlarını aldılar :D
kavara
FENERBAHÇE'DE TRANSFER HAREKATI BAŞLADI. FATİH TEKKE, FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIĞINI AÇIKLADI
Milli yıldız, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gideceğim" dedi.. En iyi teklif Fenerbahçe'den Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizliğini bozdu ve "F.Bahçe ile anlaştım" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldığının altını çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe ile şartlarda anlaştım. Kulübümle bir yıllık daha sözleşmem var. Eğer yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasını giyerim" dedi. Albayrak da sıcak bakıyor Fatih Tekke'nin, Milli Takım'la birlikte gittiği Almanya'da da yakın çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlaşması yaptığını söylediği öğrenildi. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ise dün yaptığı açıklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendiği doğrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçekleşir" ifadesini kullandı.
bu acıklamadan sonra ben trabzonluyum futbolumu ancak yurt dısında sürdürürüm dedi :)
Vieri
30.Mayıs.2006, 17:25
demekki parayı veren düdüğü çalıyor arkadaşlar :) Fatih avrupa diye tutturdu dilinde ve istediği parayı alamayacaktı. Fenerbahçe istediği parayıda veriyor. Alan memnun satan memnun
Jesus_FB
TÜMER'E TEPKİ BÜYÜYOR...
Beşiktaş Altyapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar, Tümer Metin'in ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye transferine sert tepki gösterdi. Türkiye Gençler Şampiyonu olan futbol takımının barbekü partisine katılan ve burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sinan Vardar, Beşiktaş futbol takımı kaptanı olarak Tümer Metin'in yaptığının etik olmadığını söyledi.
Vardar, Tümer'in bir gün öncesindeki görüşmelerinde Fenerbahçe'ye transferi konusunda (böyle bir şey yok) dediğini belirterek, ''Ama bir gün sonra Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Mertçe çıkıp bunu söylemeliydi'' diye konuştu.
Fenerbahçe'nin 33 yaşında olan Tümer'e 3 yıl için 6 milyon Avro ödediğini savunan Sinan Vardar, ''UEFA Kriterleri geliyor, ama Fenerbahçe 33 yaşındaki bir futbolcuya böyle bir para veriyor'' dedi. Ayrıca, Tümer'in transferinin Fenerbahçe'de sorun yaratacağını iddia eden Vardar, ''Tümer'in gidişinin bu şekilde olmaması gerekirdi. Fenerbahçe sorun almıştır. Orada Alex diye bir futbolcu var'' şeklinde konuştu.
Vardar, Tümer'in askerlik konusundaki sıkıntısına da değinerek, ''Sanıyorum askerlikle ilgili bir karar çıkacak. Sporcular 35 yaşına kadar herhalde oynayabilecek. Bu sadece Tümer'i ilgilendirmiyor. 50'ye yakın sporcunun böyle bir problemi var. Bu karar çıkmalı'' ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.
gorkemyilmazkarasu
tarık haber nerden geldi? çünkü ben demin haberlerde dinledim nuri başkan fatih türkiyede oynarsa bu sadece trabzonspor olur dedi...
Maymuncuk
İbrahim Akın --> Trabzonspor
Tümer Metin --> Fenerbahçe
Marcio Nobre --> Beşiktaş
...
N'oluyor :?:
mgungor
30.Mayıs.2006, 17:26
FATİH TRANSFERİ KONUSUNDA SON NOKTAYI KOYDU: FENER' E GİTMİYORUM
Trabzonspor' un yıldız futbolcusu Fatih Tekke, son günlerde adının Fenerbahçe ile anılmasına çok şaşırdığını belirterek, "Ben Trabzonspor Kaptan' ı Fatih Tekke' yim. Kesinlikle yurt içinde bir takımda forma giymeyi düşünmüyorum. Avrupa' ya giderek Trabzon' u en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Bu düşüncemi yönetim kurulumuza aktardım. Ayrıca Trabzonspor' la bir yıllık sözleşmem var. Onların vereceği karar da çok önemli" diye konuştu.
Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 17:27
tarık haber nerden geldi? çünkü ben demin haberlerde dinledim nuri başkan fatih türkiyede oynarsa bu sadece trabzonspor olur dedi...
valla haber daha önce tümer transferini 3 gün önce açıklayan bi kaynaktan geliyor ama kesin doğrudur demiyorum bakalım ilerleyen günlerde görcez
By_aBuNis
30.Mayıs.2006, 17:27
...
N'oluyor :?:Ben bı anlasam ne oldugunuuu :mad: :mad: :mad: :mad:
Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 17:28
...
N'oluyor :?:
lig gibi transfer sezonuda çok zevkli ve hareketli geçiyor bakalım daha neler olucak
By_aBuNis
30.Mayıs.2006, 17:28
fatihhh miiii !!! fener miiiii !!! allah korusun barı bu olmasın yaaa :(:(:( ya bız avrupa ıstıyoruz bunların ne ısı varrr !!!
mgungor
30.Mayıs.2006, 17:29
Tümer transferi BJK ya karşı tamamen bir misillme bana göre ;;;
Nobre'nin forması Tümer'e
Fenerbahçe ile dün gece 3 yıllık sözleşme imzalayan Tümer Metin, yeni takımında da 11 numaralı formayı giyecek. Tümer, sözleşme imzaladıktan sonra Fenerium mağazasında kendi adını taşıyan 11 numaralı Fenerbahçe formasıyla poz verdi.
Öte yandan Fenerbahçe'de geride kalan sezonda 11 numaralı formayı, yeni sezonda Beşiktaş'ta oynayacak olan Brezilyalı futbolcu Marcio Ferreira Nobre giyiyordu.
30.05.2006
Kaynak : SuperSpor.com
gorkemyilmazkarasu
30.Mayıs.2006, 17:37
tümer çok iyi oyuncuda nerde oynatmayı düşünüyolar sol açık falan oynatırlarsa orta saha çöker fenerin orta sahası 1 koşmayan adamı daha kaldırmaz...
francesco10
30.Mayıs.2006, 17:38
Evet arkadaslar Tümer Metin fenerbahce ile 3 yillik anlaşmayi imzaladi.Yillar önce Samsun'a yaptigini simdi de Beşiktaşa yapti.Bunun adı profesyonellik degil ac gözlülük para avcligidir!...Sizin de görüslerinizi bekliyorum arkadaslar.
benden önce sölemişsn adamım tebrikler
ben samsunlu sayılırm , o olayı çok ii biliorm , hem ilhanın hemde tümerin samsuna nası satış koyduğunu kuzenim çok demişti olm bu sizide satar bigün die ama inanmamıştm , sözde profosyonel çok ii rol yapmış , bjk nin kaptanlığına kadar yükselmiş , hakkını helal etmiş beyzade aman saolsn
odane
30.Mayıs.2006, 18:00
Beşiktaş'tan kimler gitmediki. Feyyaz, Ali, Gökhan, Zeki, Ertuğrul, İlhan Mansız, Serdar, Oktay, Alpay ve daha niceleri. Bu futbolcular Tümer'den daha çok sembol futbolculardı. Beşiktaş bunlar sayesinde olmadı. Bunlar Beşiktaş sayesinde isim yaptılar, bir yerlere geldiler. Zamanı geldi gittiler. Yerleride dolduruldu. Koskoca Beşiktaş hiç bir zaman kişilere kalmadı. 32 yaşına gelmiş Tümer içinde durum aynı. 28 yaşında geldiği Beşiktaş'tan önce ismini duyanınız varmıydı? Tümer Beşiktaş'ta Tümer oldu. Bugün bile FB'ye gidiyorsa Beşiktaş sayesinde gidiyor. Yoksa Samsun'da kalsa, unutulur giderdi. Tümer'in de yeri doldurulur. Önemli değil.
Yönetime de kızmıyorum. 32 yaşına gelmiş, devamlılığı olmayan bir futbolcuya yıllık 3 milyon dolar verilmez. Hele takımın kaptanı olmasına rağmen bizden önce başka bir takımla görüşmüşse, 1 kuruş bile verilmez. Kendisine teşekkür edilir, gönderilir. Burada garip olan FB'nin bu yaşta bir futbolcuya bu kadar para vermesi. Sonları iyi gözükmüyor.Yaşı 26 olan Nobre, Tümer'in yanında bedava gibi.
Beşiktaş'a daha nice Sergenler, Tümerler, Feyyazlar gelip gidecektir. Bu yüzden Beşiktaşlı arkadaşlarım, gitti diye arkasında karalar bağlamaya, küfür etmeye gerek yok. Mühim olan Beşiktaş'tır.
Anasını, ablasını, babasını sevgilisiyle bir olup delik deşik eden, öz kızlarını ve kızkardeşini tecavüz edip hamile bırakan, bir kız yüzünden daha 16 yaşında 2 kişiyi yol ortasında öldüren, her gün ekranlardan bin bir türlü rezilliklerine şahit olduğumuz insanların yaşadığı bu ülkede, yine böyle bir ülkenin insanlarından biri olan Tümer'in ne yapmasını bekliyordunuz? Sadakat mi? Sözüne bağlılık mı? Delikanlılık mı? Dürüstlük mü? Takım aşkı mı? Taraftar sevgisi mi? Vefa mı? Geçin bunları. Bu dediklerinizin hepsi hayal. Bu dedikleriniz ancak Baba Hakkılar, Süleyman Seba'lar, Ahmet Fetgeriler zamanında olan, şeylerdi. Tümer kimki ondan saydığım bu erdemleri bekliyorsunuz? Peygamber çocuğu mu? Kaçımızın çevresinde bu saydığım erdemlere sahip kişiler bulunuyor? Etrafınızına bir bakın. Herkes birbirine kazık atma derdinde. Herkes birbirinin üstüne basarak çıkıyor.
Tümer'de hiç kimseden farkı olmadığını ortaya koymuştur.
Bir futbolcunun gitmesiyle Beşiktaş yıkılmaz. Tümer İnönü'ye geldiğinde küfür bile etmeyelim. O da anlasın yerinin neresi olduğunu. Bence daha fazla Tümer'le ilgili yorum bile yapmayalım.
En Büyük Beşiktaş.
Aşkımız sizlere değil, Beşiktaş'a
tüm er olamadan tüm fener oldun,
aradığın huzuru parada buldun
para ile bulunamaz beşiktaş aşkı
bekliyoruz inönüye tümer
çarşı sanada karşı..
Tümer'in yetenekleri tartışılmaz ligimiz için ama çok istikrarsız bir futbolcu.
Bu arada bugün fotospor'da bir haber gördüm.
FENER'DEN İNTER'E MÜTHİŞ TEKLİF:
Fenerbahçe Inter'in Brezilyalısına müthiş bir teklifte bulundu.Tuncay ve Anelka'ya karşılık Adriano ARTI BİR MİKTAR PARA istedi.
Bu kadar da sallanmaz kardeşim.Üstüne para alınması gerekirken istiyorlar güya.Fotospor klası işte.
Maymuncuk
30.Mayıs.2006, 18:10
tüm er olamadan tüm fener oldun,
aradığın huzuru parada buldun
para ile bulunamaz beşiktaş aşkı
bekliyoruz inönüye tümer
çarşı sanada karşı..
Yalnız süper parça olmuş ;)
ernusal
30.Mayıs.2006, 18:21
ilk başta bir büyük külüpten diğer büyük külübe geçen futbolcuları doğal karşılamamız gerekiyor sonuçta futbolcular profesyonel işlerini yapıyorlar.ikincisi ben bir fb olarak bu transferi çok sakıncalı buluyorum tümer takımın havasını bozabilir bjk iken arkadaşlık ilişkilerini herkes biliyor eğer nobreye inat bir transfer yaptılarsa çok büyük hata yapmışlar ayrıca bu transferi yaparken hangi teknik adama sormuşlar dauma mı sordular yoksa yönetim 5-6 sene önceki gibi transferleri kendi akıllarına göre mi yapıyorlar
By_aBuNis
30.Mayıs.2006, 18:21
Yalnız süper parça olmuş ;)BEncede super olmuss :D:D:D
Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 18:27
ilk başta bir büyük külüpten diğer büyük külübe geçen futbolcuları doğal karşılamamız gerekiyor sonuçta futbolcular profesyonel işlerini yapıyorlar.ikincisi ben bir fb olarak bu transferi çok sakıncalı buluyorum tümer takımın havasını bozabilir bjk iken arkadaşlık ilişkilerini herkes biliyor eğer nobreye inat bir transfer yaptılarsa çok büyük hata yapmışlar ayrıca bu transferi yaparken hangi teknik adama sormuşlar dauma mı sordular yoksa yönetim 5-6 sene önceki gibi transferleri kendi akıllarına göre mi yapıyorlar
appiah, Anelka gibi oyuncuları kim aldı sanıyosun daum mu?
SaMaNYoLu
30.Mayıs.2006, 18:29
Tümer Metin Yılın transferı oLdu diyebilirim.. ßir Galatasaraylı olarak üzüldüm ßize değilde Fenere gitmesine. Fenerbahçeye hayırlı ugurlu oLsun.
ernusal
30.Mayıs.2006, 18:29
appiah ve anelkayı dauma önerdiler o da istedi bu transferi yaparken kime önerdiler???
Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 18:31
Anelka için önerme dahi olmadı
ernusal
30.Mayıs.2006, 18:32
ha bide şunu söyleyim oratlıkta dedikodular dönüyor yarın fatih tekkenin imza atacağı şeklinde hafta içinde de campellin istanbulla geleceği yönünde zaten eurosport campellin fb transfer olduğunu duyurmuş
ernusal
30.Mayıs.2006, 18:32
Anelka için önerme dahi olmadı
anelka ile tümeri bir mi tutuyorsun
Aklı başında hiçbir teknik direktör Anelka gibi bir oyuncuyu istemez.Bunlar klubün prestijini ve kasasını doldurmak için başkanlar tarafından yapılan transferlerdir.
Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 18:33
anelka ile tümeri bir mi tutuyorsun
ne alaka ben yönetimin transferlerinde illaki Teknik drektöre danışmadığını anlatmaya çalışıyorum
mgungor
30.Mayıs.2006, 18:37
bana göre anelka gibi bir futbolcunu önerilemeye ihtiyacı yok...
Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 18:39
Aklı başında hiçbir teknik direktör Anelka gibi bir oyuncuyu istemez.Bunlar klubün prestijini ve kasasını doldurmak için başkanlar tarafından yapılan transferlerdir.
nerde kaçık adamlar var onlar istiyor anelkayı zaten souness gibi
ernusal
30.Mayıs.2006, 18:39
teknik adama danışmadan sadece gelir için yapılan tranferler olabilir ama bunu tümerle yapamazsın göreceksin tümerin forması en az satan formalardan biri olacak...şu haberi bidaha yazıyorum bi alt sayfada kaldı gerçek olursa bir havam olsun:oratlıkta dedikodular dönüyor yarın fatih tekkenin imza atacağı şeklinde hafta içinde de campellin istanbulla geleceği yönünde zaten eurosport campellin fb transfer olduğunu duyurmuş
LeHeb
30.Mayıs.2006, 18:55
bence forvette tuncay-anelka ikilisi ve solda tümer düşünülebilir
uyurtsever
30.Mayıs.2006, 19:01
nerde kaçık adamlar var onlar istiyor anelkayı zaten souness gibi
anleka gibi oyuncuların oynayabilecegi nadir liglerden biri de premier lig oldugu icindir,arkada bosluk bırakıldı ve oyun tempolu oldugudan istemistir.Anelkanında Türkiye de basaralı olamayısının en önemli nedenide takımların arkada alan vermemesi ve Fb nin karsısında kapalı oynamasıdır.
Jesus_FB
30.Mayıs.2006, 19:04
Nihat Özdemir şu an açıklama yapıyor Fatih tekke içinde resmen trabzonspor başkanından istedik dedi
eGowiCh
30.Mayıs.2006, 19:11
Ve Tümer Metin resmen Fener'de!
Nihat Özdemir, basın toplantısında açıkladı : "Fatih Tekke ile ilgileniyoruz. Nuri Albayrak'a F.Tekke ile ilgili bir teklif yaptık, onlardan cevap bekliyoruz."
FeYYaz1989
30.Mayıs.2006, 19:13
Her gördüğüm röportajında Türkiye'de başka takımda oynamam diyordu...!
Daha iki gün önce buna benzer bir röportajı Vatan2 de çıktı.Tükürdüğünü yaladın Tümer.Sana yakışmadı,ben senden beklemezdim en azından.Okulda kalıyorum öğlenleri mecburiyetten,arkadaşlar gelip Tümer,Fenerbahçeye gitti dediğinde inamadım,şaka falan zannettim.:mad:
Neyse giden gider kimseyi zorla tutmuyoruz.Burası BEŞİKTAŞ alayına gider.!
Yönetimede hiç kızmıyorum.Zaten böyle adam olsa ne olur olmasa ne olur.Mustafa Doğan'a falan laf söylüyordum ama boş mukaveleye imza attı.Tümer efendiye paralarıyla mutluluklar.Kolundaki dövmeyide bu şekilde değiştirmeni öneririm,
''only money can change me''
Son olarak mevzuyu bilenler varsa,
Che ya da Feyyaz.Ya da para...
Fenerbahçe için ise hayırlı olsun...
barahir
30.Mayıs.2006, 19:14
İnş. onu da alırsak süper bi 100. yıl takımımız olcak bi de adam akıllı teknik traktör getirirlerse bu iş 29. haftada biter
uyurtsever
30.Mayıs.2006, 19:15
Abicim bu Tümer de cıktı dedi Türkiye de BJK den baska takımda oynamam ne bicim is bu ya abcim bir sey söylediysen arkasında durursun kardesim.
Hayır durmuyacaksan GALATASARAY'a gel,itraz etmem yani:D :D :D
Ama Tümer de bir yerde haklı NOBRE BJK ye gelince o da çözümü Fb ye gitmekte buldu:D :D
barahir
30.Mayıs.2006, 19:21
Baliç de demişti aynı şeyleri Yok kefen giyermiş de GS forması giymezmiş. Demek ki Tek satan Tümer değil
Universal
30.Mayıs.2006, 19:22
türkiyede milyomlarca satıcı var boşverin
el bandido
30.Mayıs.2006, 19:35
Bir gecede en kral fenerliden daha kral fenerli oluverdin başımıza.... helal olsun Tümer sana!!! unutma sakına BEŞİKTAŞ seni Tümer yaptı... eğer bu noktaya geldiysen BEŞİKTAŞ'ımızın sayasindedir. iyide oynasan kötüde oynasan BEŞİKTAŞ ve BEŞİKTAŞ TARAFTARI herzaman seni bağrına basmayı bildi...
Bizleri aldatmışsın meğer sen... inanmıştık oysa sana... her attığın golden sonra formayı öpüşün yumruğunu yüreğine vuruşun... hepsi yalanmış... keşke senin sayende alamamış olsaydık bu sene kazandığımız tek kupayı...
Televizyonda fener formasıyla poz veriyordun... kim bilir belki onlarıda kandırıyorsundur... ben inanmıyorum profesyonelliğe... BEŞİKTAŞ'ımızdan kimler geldi kimler gitti... ama hepsinin sonu hüsran oldu... çünkü üzerlerinde BEŞİKTAŞ TARAFTARININ ahıyla gittiler... Ben BEŞİKTAŞ a hakkımı helal ediyorum onlarda helal etsinler demişsin... en azından bende hakkın varsa HARAMI ZIKKIM OLSUN... birde utanmadan helalik dileniyorsun... Yazıklar Olsun...
Kolundaki dövmeyi bu gece defalarca oku... ne yazıyordu orada... "Beni Yalnızca Tanrı Yargılar" eğer seni Tanrı yargılayamazsa BEŞİKTAŞ ile İNÖNÜ de oynayacağın her karşılaşmada BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI seni yargılayacaktır...
gorkemyilmazkarasu
30.Mayıs.2006, 19:36
olcan bu senede oynayamaz heralde tümer transferinden sonra...büyük ihtimal sol açık oynatırlar tümeri alexi kesmezler heralde :)
barahir
30.Mayıs.2006, 19:39
olcan bu senede oynayamaz heralde tümer transferinden sonra...büyük ihtimal sol açık oynatırlar tümeri alexi kesmezler heralde :)
walla gelecek olan teknik traktöre bağlı kesebilir alexi. Ama Bence Olcan için Fb kapıları kapandı gibime geliyo. Ama Bi Fransız hoca gelirse Olcan parlayabilir.
gorkemyilmazkarasu
30.Mayıs.2006, 19:39
iyide oynasan kötüde oynasan BEŞİKTAŞ ve BEŞİKTAŞ TARAFTARI herzaman seni bağrına basmayı bildi...
ben bi maçtan sonra tümeri taraftarlar yuhaladı diye hatırlıyorum ama yanlışım varsa uyarın beni??
barahir
30.Mayıs.2006, 19:47
İyide oynasan kötüde oynasan BEŞİKTAŞ ve BEŞİKTAŞ TARAFTARI herzaman seni bağrına basmayı bildi...
Ben BJK taraftarının böle bişi yaptığına inanmıyorum. Hatta Yuhalandılar. Bunun Yüzünden Klüpten Kaçarcasına Gidenler Oldu. BJK taraftarı benim hatırladığım sadece Nouma yı ve İlhan'ı Bağrına Bastı.
FeYYaz1989
30.Mayıs.2006, 20:18
Ya Beşiktaşlı arkadaşlar bırakın gitsin.Zaten paranın peşinden giden adamın
Beşiktaşla işi olmaz.Sevindim.
Neden söylüyoruz?Çünkü biz Tümer'i Beşiktaşlı sanmıştık.Çünkü biz Tümer'i forma aşkı ile oynayan bir futbolcu sanmıştık.Aldatılmak adama çok koyuyor.Yoksa ben Tümer iyi futbolcu,kötü futbolcu tartışması yapmam.Sadece Pascal Nouma gittiğinde üzülmüştüm.Aşkımız renklere sizlere değil.Bu alemde yine kral ÇARŞI...
Del Piero_10
30.Mayıs.2006, 20:37
tümer transferi bu başlığı fena kızıştırmış.
tümer için fb-bjk savaşına gerek yok.zaten tümer in kişiliğini herkes gördü.
bu transferden ne fb ne bjk taraftarının mutlu olduğunu zannetmiyorum.
koray_capello
30.Mayıs.2006, 20:51
Ya bıraksanıza ya Tümer kim ya?Bi Tümer gitti diye üzülecekmiyiz.İki gün önce Fortis kupa finalinde taraftar ile beraber fenere küfreden adam,Beşiktaştan başka takımda oynamam diyen adam şimdi gitmiş fenere imza atıyor ve bende bu karaktersiz insan için mi üzüleceğim.
Sen Beşiktaşı tanıyamamışsın.Sen kimsin ulan yok ben beşiktaşlıyım falan başka yerde oynamam diyorsun.sonra gidiyosun fenere.sanki ben beşiktaştan gitmek istiyorum desen seni tutan olacak.Nereye istersen oraya git ama yolun inönüye,beşiktaşa düşmesin o kadar diyorum..
Selman Ozturk
30.Mayıs.2006, 21:07
Tartışma içerikli bütün mesajlar silinmiştir. Böylesine basit mevzular için birbirinize demedik laf bırakmamışsınız. Yarın öbür gün bir etkinlik düzenleyip toplandığımızda belki de yüzyüze bakacaksınız.
Büyük harflerle yazıyorum:
YETER!
FM_manyagi01
30.Mayıs.2006, 22:11
GEnç Fener'li tümer Genç fener'li!
Aramıza hoşgeldin Tümer Metin!!!!
Alayına isyan ölümüne Fener bu alemde kral Gençfenener'liler!!!!!!!!
Tüm camimıza hayırlı uğurlu olsun!
meddah
30.Mayıs.2006, 22:18
Tümer meselesi bu forum içerisinde soğuyana kadar bu konu kilitlidir..
Açıldığında da en ufak bir sataşma, tartışma vs. tavizsiz cezalandırılacaktır..
paceywitter
31.Mayıs.2006, 04:23
Türkiye Tümer'in bomba imzası ardından Fatih Tekke'yi de istiyoruz diyen Fenerbahçe'nin bu transfer için yapacağı girişimleri ve Trabzonspor'un yanıtını merakla beklemeye başladı. Türkiye Gazetesi ise okurlarına bu transferin bittiğini duyurdu. İşte haberin detayları.
Fatih’le üç yıllık anlaşma
Başkan Aziz Yıldırım’ın dönmesiyle birlikte bomba transferlere imza atmaya başlayan F.Bahçe, ilk olarak Tümer’i bitirdi.
Aziz Yıldırım akşam da Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Fatih Tekke’yle üç yıllık anlaşma sağladı. Bordo-mavili kulübün başkanı Nuri Albayrak ve Fatih Tekke’yle birlikte sarı-lacivertli yönetici İlhan Ekşioğlu’nu yanına alarak zirve görüşmesine giren Aziz Yıldırım nikahı kıydı. Fatih Tekke, Başkan Nuri Albayrak’ın baş başa görüşmede sorduğu ‘Fener’e gitmek istiyor musun?’ sorusuna ‘Başkanım, siz de uygun görüyorsanız evet’ cevabını verince süper transfer gerçekleşti. Fatih’le yıllığı iki milyon euro olmak üzere üç yıllığına anlaşıldı. Bu transferden Trabzonspor’un 8 milyon euro alacağı öğrenildi. Yıldırım’ın bugün yurtdışına çıkacağı ve yüksek ihtimalle Sol Campbell’ın işini bitereceği belirtildi. Öte yandan diğer bomba transfer Roberto Carlos’la iki ay önce Yıldırım’ın ön protokol yaptığı ve bu futbolcunun sarı-lacivertli takımın izni dışında hiçbir takıma gidemeyeceği öğrenildi.
Türkiye Gazetesi
e_mali
31.Mayıs.2006, 10:09
Tumer Metin transferi beni sadece su sekilde sevindirdi. Transfer yaptiklarina gore bu yonetim ve baskan devam edecek gibi.
Laz_Asker_61
31.Mayıs.2006, 13:55
isteyen istediği yere gider bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz ama tümer şunu da unutmasınki inönüde ki maçlara gelmesin bence
imzamda yazanlar herşeyi açıklıyor bence
Frank_Castle
31.Mayıs.2006, 14:53
Fatih Tekke ile ilgili şunu diyebilirim, Nuri Albayrak az evvel tv8 de henüz anlaşma yok, yeni hocamızı bekliyoruz falan dedi.. ama konuşmasından bu iş fatih he derse hemen olacak gibi bir hava sezinledim ..
kavara
31.Mayıs.2006, 16:14
ali sen aziz devam ediyor dedi. tümer geldi , aziz baskan nuri baskan la görüsme yapıp fatih in transferinide bitirdi diyelim..(fatih trabzondan baska takımda oynamam dese bile nuri baskan klubumuzun menfaatlerinin düsünürüz dedi)heyy aziz yildirm sana sesleniyorum birakma bizi :(
gookhan
31.Mayıs.2006, 16:28
son haber fatih de GELMİS
mgungor
31.Mayıs.2006, 17:33
Campbell'den F.Bahçe'ye kötü haber!
Fenerbahçe'nin 100. yılda kadrosunda görmek istediği Arsenal ve İngiltere milli takımının savunma oyuncusu Sol Campbell Londra'dan ayrılmak istemiyor.
Sarı-Lacivertliler ne pahasına olursa olsun kadrosuna katmayı düşündüğü Campbell'in transfer haberi tüm dünya tarafından ilgiyle izlenirken, eurosport.com sitesindeki haber de işin ciddiyetini gösteriyordu. Site 2 gün önceki haberinde Arsenal'dan ayrılacak futbolcular arasında Pires'in Vıllareal'e imza attığını, Campbell'ın da Fenerbahçe'ye gideceğini duyurmuştu.
Ancak, Dünya kupası hazırlıkları için milli takım kampında bulunan Campbell yaptığı açıklamada transferi şimdilik düşünmediğini ve 2006 Dünya Kupası'nın ardından karar vereceğini söyledi.
Londra'yı çok sevdiğini ve Londra'nın hayatından çıkamayacak kadar önemli olduğunu dile getiren Campbell "Tüm yaşam şeklim, çevrem, hepsi Londra'da. Arsenal'den ayrılmayı düşünmüyorum. Ama ayrılmak zorunda kalacaksam Londra'dan ayrılmam. Ben Londra'ya aşığım. En kötü ihtimalle Fulham'da forma giyerim" şeklinde konuştu.
31.05.2006
Kaynak : DHA
Meziyet
31.Mayıs.2006, 17:55
CampbeLL TransFeRine baştan beRi inanmıyoRdum BEN..
SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 18:52
yahu Fatih tekkenın menageri açıklama yaptı şu anda hiç bir kluple sözleşme ımzalamadık Avrupadan ve Turkıyeden ciddi teklıfler var bunlar arasında Fenerbahçede var yalnız klup Fatıhı hangı takıma verırse ve Fatıhde kabul ederse o klupte oynayacak dedi. Nerden çıkartıyorsunuz Fenerle anlaştıgını felan ortada fol yok yumurta yok.
Meziyet
01.Haziran.2006, 14:19
http://i.fenerbahce.com/images/haber/2005/anelka45_0106.jpg
Anelka'ya Tottenham kancası
Fenerbahçe'nin geçen sezon faydalanamadığı Nicolas Anelka'ya İngiltere'den talip çıktı. Premier Lig takımlarından Totthenham'ın, Fransız oyuncu için 12.5 milyon Euroluk bir teklif yaptığı öğrenildi. Sarı - lacivertliler, Anelka ile yaptığı sözleşmeye, "20 milyon Euro getirirse serbest kalır" maddesini koymuştu.
Yurt içinden de transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Kayserispor'dan Mehmet Topuz ve Vestel Manisaspor'dan Caner'i alabilmek için ciddi bir çalışma içine girdiği vurgulandı. Sarı - lacivertliler, Milli Takım'da yer alan iki oyuncu için kulüplerini ikna etmeye çalışıyor.
Jesus_FB
01.Haziran.2006, 14:20
iyi para 12.5 euro gitmek isterse hiç tutmasınlar gitsin ilgilteresine kavuşsun
Meziyet
01.Haziran.2006, 14:22
giTsin aRtık.. o paRaya başka kaLiteLi biR yabancı aLıRız böyLe goL Makinası gibi
kavara
01.Haziran.2006, 15:25
totthennam 12,5 un üstüne robbie keane de versin okedir hemen bugun gidip anlasalım :D:D robie keane hastasıyım ona göre:)
nekop
01.Haziran.2006, 20:21
bence fenerbahce anelka artı 5 milyon euro vererek defoeyi alsın...
Jesus_FB
01.Haziran.2006, 20:24
güzel fikir defoe iyi olurdu
perpetua
01.Haziran.2006, 20:28
Fikir guzel de, Defoe milli takimda oynayabilecek bir futbolcu. Fenerbahce'ye gelmek acaba milli takima secim ihtimalini nasil etkiler. Yani kisacasi acaba Fenerbahce diger takimlarin teklifinden ne kadar daha fazla para odemek zorunda kalir Defoe icin?
nekop
01.Haziran.2006, 20:36
sezonun ortasında chelseanın 30 milyon paund önerdigini ve reddedildigini düsünürsek anelka+15 milyon paund falan ödemesi gerekir ama milli takıma gelince bi sıkıntı yasayacagını sanmıyorum sonucta ingiltere milli takımında oynamak için mesur olmak degil futbol oynamak yetiyor(örn:anelka,alex)
kavara
01.Haziran.2006, 21:08
defoe anelkadan daha iyi bir futbolcu degil tothennam da bile yedek soyundugu oluyo
nekop
01.Haziran.2006, 21:10
defoe anelkadan daha iyi bir futbolcu degil tothennam da bile yedek soyundugu oluyo
evet yedek soyundugu oluyor ama önünde keane gibi bi yıldız var ama defoe ile anelkayı kıyaslamak yanlıs cünkü defoe kat kat iyi ve bu sezonda yaptıkları ortada
kavara
01.Haziran.2006, 21:15
evet yedek soyundugu oluyor ama önünde keane gibi bi yıldız var ama defoe ile anelkayı kıyaslamak yanlıs cünkü defoe kat kat iyi ve bu sezonda yaptıkları ortada
cok kez canlı gözle izledim defoe yu saha icinde katı savunmaya karsı hic bisi yapamıyor. kücük boylu olabilir ama kücük boyunu saviola gibi kullanamıyor ben anelka yı tercih ederim..cheLsea 30 milyon $ önerebilir defoe ye onlar zaten essiene 45 milyon $ ödemis bi takım siz bakmayın onlara
Meziyet
01.Haziran.2006, 21:21
Defoe yi aneLka iLe kıyasLamayın isterseniz ..
koray_capello
01.Haziran.2006, 21:24
Defoe yi eto'o ile kıyaslayınız..
Meziyet
01.Haziran.2006, 21:26
Ne Eto'o su ya :)
kavara
01.Haziran.2006, 21:32
Ne Eto'o su ya :)
hahahaaay :D:D sen benim gibi mi düsünüyon kardeS:D eger digerleri gibi düsünüyosan kardes sözünü geri alıyom :D:D:D:D:D
Meziyet
01.Haziran.2006, 21:43
Eto'o ANELKA DeFoe bunLar aynı tip oyuncuLar değiL ayRıca hepside biRbiRinden değeRLi oyuncuLaR:.