Originally Posted by
di canio
Aziz Yıldırım 1998'de başkan oldu. Hadi 1997-1998 sezonunu saymayalım. 1998-1999 sezonundan beri neden hep şampiyon olamıyoruz ki biz? Geçtiğimiz sezonun şampiyonluğu Aziz Yıldırım'ın sayesindeymiş, Daum 2 sezon şampiyon yaotıktan sonra 2. yapınca kovulmuş. O zaman şampiyon yapan Daum da, geçtiğimiz sezon neden Aziz Yıldırım? Sırf Aykut Kocaman başarısız demek için değil mi? Yaptığın eleştirinin çok çok ötesinde. Aykut Kocaman'ın başarısı yoksa bile bunca sezon takım çalıştırmış, Fenerbahçe'yi yönetenler tarafından güvenilmiş bir teknik direktöre hoca değil demek, futboldan anlamıyor demek senin haddin değil. Hiç takım çalıştırmamış olsa bile en az senin-benim yaşım kadar futbol oynamış bir adam futboldan en azından senden iyi anlıyordur. Takımı geri çekmesini ben de sindiremiyorum. Ama yapıyor. Kovalım mı bu yüzden? Bugün 1 puan almak yerine puan almamayı isterdim. Ama sahadaki durumu doğrudan Aykut Kocaman istemiyor diye yorumlamak doğru değil. Eğer 1 puana yatmak niyetinde olsa, çoğu maçta 1-0 öne geçince geri çekiyor ya takımı, Trabzonspor maçının son dakikalarında Ziegler ve Baroni ile gol aramazdık. O da bunu istemiyordu, ben öyle inanıyorum. Ama hiçbir şeyin anlamı yok, sen yine bel altı vurmaya devam edeceksin. Aykut Kocaman gibi Türk futbol tarihine adını yazdırmış bir ismi, futboldan anlamamakla suçlamaya devam edeceksin.