1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Alsınlar UEFA kupası kazanmış bir hocayı ya da kılpayı kaçıran bir hocayı ona yapsınlar bu dediğini. Çünkü KENDİNİ KANITLAMIŞ olduğu için kafanda soru işareti kalmaz. Aykut Kocaman'ın en büyük başarısı nedir?
    Aragones Avrupa Şampiyonu olmuş takımın hocası olarak geldi ? Aykut Hoca'dan daha mı başarılıydı. Eleştirinin dozunu kaçırıyorsunuz. Sanki Aykut Hoca Bekir sen hata yap , Cristian sen hep yana pas ver , Selçuk topu kaptır , Ziegler bugun kötü oyna . Bunların yerine koyucağı kişiler bunlardan iyi oynıcak olsa bişey demicem . Emre konusuna hiç girmicem açıklanmadı daha hiç bişey . Stoch'u kaybetme diye bir şey olmadığını anlamanı bekliyodum ama anlamıyorsun. Geçen yıldan beri çok güçsüzdü Stoch geçen yıl oynamadı o yüzden bu yılda parladığı maçlar oldu ama karşısına iyi bir bek çıkınca zorlandığı oldu . Ha oynatsa bişey dermiydim demezdim ama Caner kötü mü oynadı bana kalırsa hayır . Bu takıma koşan orta saha oyuncusu lazım kadroda olmadıktan sonra hoca napsın ?

Eleştiri elbette olucaktır. Ama dozunu kaçırmamakta önemlidir empati kurun yahu onun yerinde siz olsanız naparsınız ?

Özer konusunda haklısın bak diyorum haklı olduklarında var ama abarttığın kısımlarda var .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aragones Avrupa Şampiyonu olmuş takımın hocası olarak geldi ? Aykut Hoca'dan daha mı başarılıydı. Eleştirinin dozunu kaçırıyorsunuz. Sanki Aykut Hoca Bekir sen hata yap , Cristian sen hep yana pas ver , Selçuk topu kaptır , Ziegler bugun kötü oyna . Bunların yerine koyucağı kişiler bunlardan iyi oynıcak olsa bişey demicem . Emre konusuna hiç girmicem açıklanmadı daha hiç bişey . Stoch'u kaybetme diye bir şey olmadığını anlamanı bekliyodum ama anlamıyorsun. Geçen yıldan beri çok güçsüzdü Stoch geçen yıl oynamadı o yüzden bu yılda parladığı maçlar oldu ama karşısına iyi bir bek çıkınca zorlandığı oldu . Ha oynatsa bişey dermiydim demezdim ama Caner kötü mü oynadı bana kalırsa hayır . Bu takıma koşan orta saha oyuncusu lazım kadroda olmadıktan sonra hoca napsın ?

Eleştiri elbette olucaktır. Ama dozunu kaçırmamakta önemlidir empati kurun yahu onun yerinde siz olsanız naparsınız ?

Özer konusunda haklısın bak diyorum haklı olduklarında var ama abarttığın kısımlarda var .
    Aragones evet ilk sene şampiyon yapamadı ve gitti. Süper Kupayı kazandı diye hatırlıyorum. Ayrıca sanki en az 2-3 sene kalmışta hiç bir başarı gösterememiş gibi konuşmuşsun. Sadece 1 sene kaldı. Arsenal deplasmanından bize puan kazandıran hocadır ayrıca. Arsenal'in Arsenal olduğu dönemler.

Bekir hata yapmadı o hata Özer'in. Pozisyonu başında Yobo'ya dönmeyip dikse hiç biri olmayacaktı bunların. Selçuk'un yerine Gökay oynar, Topuz oynar, Caner oynar. Ziegler'in yerine Özgür oynar.

Bunları denedi mi hoca? Hayır. O zaman suçlu kendisi. Ziegler ne kadar kötü oynasa da ilk 11 oynayacağını biliyor. Keza Yobo, M. Topuz, Baroni vs.'de öyle.

Mesaj Yetkileri