Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
Alper Potuk bence gayet iyi bir oyuncu güvenilirse başarılı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Emre'nin yeteneklerini tartışmıyorum burada. Sadece yetenek açısından belki de Türkiye'nin en kaliteli ismi. Ama yaşı belli bir seviyede, sakatlık durumu var ve her şeyden öte hoca otoritesi tanımayan takım arkadaşlarını kötü etkileyen bir oyuncu. Emre'ye en iyi şartlarda 1 sene daha sabredebiliriz zaten. Gerisini Emre fiziken kaldıramaz. Varsın 1 sene olmasın.
Alper Potuk sittin sene gelmez daha Fenerbahçe'ye. 3-4 yıl sonra avrupaya gidince biz ne kaçırmışız diye bakarız öyle arkasından.

Aurelio'yu yollayarak bir hata yaptık. Aynı hatayı Emre'yi yollayarak tekrarlamamalıyız. Emre şuan takımın en çok mücadele eden oyuncusu. Hoca tanımıyor diyorsun ama bu adam Aragones zamanı da ilk 11'deydi, Daum zamanında da. Hiç bu tarz sorunlar olduğunu hatırlamıyorum. Aykut Kocaman ile problemleri olduğu çok açık ve o konuda sonuna kadar arkasındayım. 1-2 Metre yanındaki adam dışında pas atmayan Baroni'ye bağırıyor diye Aykut Kocaman kendisini azarlıyorsa sonuna kadar haklı Emre..