1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Aziz Yıldırım 1998'de başkan oldu. Hadi 1997-1998 sezonunu saymayalım. 1998-1999 sezonundan beri neden hep şampiyon olamıyoruz ki biz? Geçtiğimiz sezonun şampiyonluğu Aziz Yıldırım'ın sayesindeymiş, Daum 2 sezon şampiyon yaotıktan sonra 2. yapınca kovulmuş. O zaman şampiyon yapan Daum da, geçtiğimiz sezon neden Aziz Yıldırım? Sırf Aykut Kocaman başarısız demek için değil mi? Yaptığın eleştirinin çok çok ötesinde. Aykut Kocaman'ın başarısı yoksa bile bunca sezon takım çalıştırmış, Fenerbahçe'yi yönetenler tarafından güvenilmiş bir teknik direktöre hoca değil demek, futboldan anlamıyor demek senin haddin değil. Hiç takım çalıştırmamış olsa bile en az senin-benim yaşım kadar futbol oynamış bir adam futboldan en azından senden iyi anlıyordur. Takımı geri çekmesini ben de sindiremiyorum. Ama yapıyor. Kovalım mı bu yüzden? Bugün 1 puan almak yerine puan almamayı isterdim. Ama sahadaki durumu doğrudan Aykut Kocaman istemiyor diye yorumlamak doğru değil. Eğer 1 puana yatmak niyetinde olsa, çoğu maçta 1-0 öne geçince geri çekiyor ya takımı, Trabzonspor maçının son dakikalarında Ziegler ve Baroni ile gol aramazdık. O da bunu istemiyordu, ben öyle inanıyorum. Ama hiçbir şeyin anlamı yok, sen yine bel altı vurmaya devam edeceksin. Aykut Kocaman gibi Türk futbol tarihine adını yazdırmış bir ismi, futboldan anlamamakla suçlamaya devam edeceksin.
    Herşeyden önce ben gole sevinen bir hoca istiyorum.

2009'da Aragones gollere sevinmiyor diye neler denildi bu adama. Aykut Kocaman sevinmeyince destekliyorlar Yazık Aragones'in suçu neydi o zaman. Güiza yerine gol atan bir forveti olsa o da şampiyon yapardı takımı. Zira ŞL'de Çeyrek Final oynayan takım verdiler eline.

Evet benim haddim değil. Benim için Fenerbahçe'nin başarısı önemlidir. Aykut Kocaman mış, Aragones miş hiç farketmez. Daum neden gönderildi 2010'da? Futbolu zevk vermiyor diye. Çünkü o 1-0 öne geçince takımı defansa çekiyordu. E haliyle yanında çırak olarak çalışan Aykut Kocaman Daum'dan gördüğü şeyi benimsedi. Takım 1 sene boyunca defans oynatıldı. Kendi taktiği olmayan, 5'e 2 idman dışında bir şey bilmeyen bir hoca devraldı takımı. Sonrasında şampiyonluk geldi. Ama gelen şampiyonluğun yanında avrupada kocaman bir SIFIR vardı. Türkiye Kupası Yeni Malatya yenilgisini hala kimse unutmuyor. Bunları yaşadık biz.

Aykut Kocaman yenildiği zaman çıkıp deseki biz kötü oynadık rakip haketti önümüzdeki maçlarda düzelteceğiz bu durumu diye kimse bir şey demez. Yenilince 3 temmuz. Varsa yoksa 3 temmuz.

Bir de şu yabancı hoca olsa kaçıp gider mevzusuna çok şaşırıyorum. Daum değil mi 2. ligten Bundesliga'ya çıkardığı takımı bırakıp koşa koşa gelen. Giderken bile hala gelebilirim diyen. Kaldıki biz Fenerbahçe'yiz. Parasını verir hocayı getiririz. Yabancı hoca olsa 3 temmuz falan takmaz oyununu oynardı. Umrumda olmazdı bu durum.

Bu sene şampiyonluk gitti. Bu oyunla derbi falan kazanamayız. Özellikle deplasmanda. Ama Aykut Kocaman'ın mazareti hazır; 3 TEMMUZ

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Herşeyden önce ben gole sevinen bir hoca istiyorum.

2009'da Aragones gollere sevinmiyor diye neler denildi bu adama. Aykut Kocaman sevinmeyince destekliyorlar Yazık Aragones'in suçu neydi o zaman. Güiza yerine gol atan bir forveti olsa o da şampiyon yapardı takımı. Zira ŞL'de Çeyrek Final oynayan takım verdiler eline.

Evet benim haddim değil. Benim için Fenerbahçe'nin başarısı önemlidir. Aykut Kocaman mış, Aragones miş hiç farketmez. Daum neden gönderildi 2010'da? Futbolu zevk vermiyor diye. Çünkü o 1-0 öne geçince takımı defansa çekiyordu. E haliyle yanında çırak olarak çalışan Aykut Kocaman Daum'dan gördüğü şeyi benimsedi. Takım 1 sene boyunca defans oynatıldı. Kendi taktiği olmayan, 5'e 2 idman dışında bir şey bilmeyen bir hoca devraldı takımı. Sonrasında şampiyonluk geldi. Ama gelen şampiyonluğun yanında avrupada kocaman bir SIFIR vardı. Türkiye Kupası Yeni Malatya yenilgisini hala kimse unutmuyor. Bunları yaşadık biz.

Aykut Kocaman yenildiği zaman çıkıp deseki biz kötü oynadık rakip haketti önümüzdeki maçlarda düzelteceğiz bu durumu diye kimse bir şey demez. Yenilince 3 temmuz. Varsa yoksa 3 temmuz.

Bir de şu yabancı hoca olsa kaçıp gider mevzusuna çok şaşırıyorum. Daum değil mi 2. ligten Bundesliga'ya çıkardığı takımı bırakıp koşa koşa gelen. Giderken bile hala gelebilirim diyen. Kaldıki biz Fenerbahçe'yiz. Parasını verir hocayı getiririz. Yabancı hoca olsa 3 temmuz falan takmaz oyununu oynardı. Umrumda olmazdı bu durum.

Bu sene şampiyonluk gitti. Bu oyunla derbi falan kazanamayız. Özellikle deplasmanda. Ama Aykut Kocaman'ın mazareti hazır; 3 TEMMUZ
    Yahu nereden biliyorsun sevinmediğini? Adamın tipinden ruh analizi mi yapıyorsun? Sevinince illaki 20 takla mı atması gerekiyor? Aykut Kocaman'ın futbolculuğunu da bilirim. Attığı golden sonra nasıl sevindiğini de. O zaman da böyleydi. Adamın mizacı bu. Aragones'in eline Güiza yerine gol atan forvet verseler diyorsun, Aykut Kocaman bu sezon çok mu rahattı transfer konusunda? O zaman ben de Aykut Hoca'nın elinde Santos, Lugano, Niang kalsaydı muhteşem işler yapardı derim. Eğer varsayımlarla bir yere geleceksek.

5'e 2'den başka birşey bilmeyen diyorsun ya, gülüyorum inan. Kusura bakma ama gerçekten haddini aşıyorsun. Hem de fazlasıyla.

Avrupa'da sıfır. Haklısın geçtiğimiz sezon elde bir sıfır. Tek sezonla Aragones'i değerlendirmemiz yanlış sana göre ama Aykut Kocaman tek sezon Avrupa'da oynamış, o tek sezonda şampiyon olmuş ama elde var sıfır oluyor.

Ayrıca saha içindeki olayları görüp, Emre'yi savunup Aykut Hoca'ya sallamayı da anlamıyorum. Bu insanlar hergün birlikyteler. Sen sadece 90 dakikalarını görüyorsun. Tesislerde, antremanlarda, kamplarda neler yaşandığını bilmiyoruz. Bu insanların özel hayatları var, aileleri, ticari yatırımları var. FM'deki gibi sen oyna deyince kötü performans sergilediğiyle kalmıyor oyuncular. Hepsinin apayrı düşünce yapısı, apayrı yaşam tarzı var. Geçtiğimiz sezon da yaşanmıştı ama çözülmüştü demek ne kadar doğru. O senin benim gördüğüm, bize yansıtılandı. Bir sorun varsa eğer Emre'nin davranışlarında Aykut Hoca da bezmiş olabilir. Olamaz mı?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri