Originally Posted by
vicente59
Mrb,
Arkadaşlar yeni çıkan her oyunda alışkanlıklarınıza, beklentilerinize ters gelen şeyler olacaktır. Yeni bir versiyonun manası da budur zaten. 00-01 versiyonundan beri bu oyunu hayatına girebilecek tek oyun olarak kabul eden bir abiniz olarak bazı konularda size değerlendirmelerim ve tavsiyelerim olacak:
1-Öncelikle sistemsel bir çok şikayet görüyorum:İşte şu kadar ramim, şu ghz işlemcim var, 3D hata veriyor, ekran dönüyor v.b. Şunu bilin ki sistemsel özellikler bu hataların bir numaralı sebebi değil. Temiz, çoğu spy, msngr gibi gerekzi yazılımlarla yorulmamış hard diski yeterli her makine bu oyunu problemsizce çalıştırır.
2-İstediğiniz kadar bomba transfer yapın. Oyuncularınızın profil özellikleri karakter olarak (work rate, team work, leadership v.b.) ve yetenek olarak birbirlerini tamamlamıyorsa başarılı skorlar alamamanız gayet doğal.
3-Yeni versiyonda gollerin sürekli aynı şekilde olduğu da yanlış bir izlenim. Şu anda oldukça golcü bir takımım var ve ne attığım ne de yediğim hiç bir gol bir ötekine benzemiyor bunun yanında da firkikten veya kornerden olan gol sayısı ya 1 ya ikiyi geçmedi.
4-Sakatlık probleminin de yine kullanıcılardan kaynaklandığını düşünüyorum. Sene başı antrenman programınıza gerekn hassasiyeti vermemişsiniz anlaşılan. Şu anda başında bulunduğum takımla 17-18 resmi maç yaptım 2 hafta sakatlık yaşayan tek bir oyuncum bile olmadı
.
Kısacası oyun için çok erken kanıya varıyorsunuz. Tamam mutlaka eleştirilecek yanları vardır ama geçmiş serilere göre daha ileri, daha gerçekçi olduğunu zaman anlayacaksınız eminim
.
Herkese iyi eğlenceler,
Jesper EKSTRÖM
Manager - Kalmar FF