Merhaba. Oyun eski oyunlara göre biraz zor . Başarı elde etmesi daha zor , istikrarlı yürümedek hedeflere doğru daha çok uğraş istiyor . Ama maç motorunun kötü olduğuna , çok adam sakatlandığına katılmıyorum . Maç motoru gayet güzel . 3D berbat olmuş . 2D ye devam etmek en güzeli . Sakatlıkların çok olduğuna katılmıyorum kesinlikle . İyi hafif bir antreman programı uygularsanız , ve kulübe iyi doktorlar alırsanız psikoterapisi 18 den aşşağı olmayan sakatlıkların azaldığını hemen göreceksiniz . Herşeye rağmen FM 2008 e nazaran bir nebze olsun fazla sakatlık olabiliyor ama asla abartı falan değil . Ayrıca geniş kadro kurmak her zaman daha iyi oluyor bu gibi durumlarda , oyunun ayrı bir zevki . Daha iyi yetiştirebiliyorsunuz yedek oyuncularımızı . Ayrıca TSL takımlarının amblem ve logo ları yok diye şikayet eden bir arkadaşımız olmuş . Daha İngiltere Liginin amblem ve logoları da yok , bizim Ligimize özellikle koymuyorlar gibi yansıtmak yanlış . İnşallah ilerleyen yıllarda koyarlar ve ilerleyen yıllarda daha az hatalı bir FM oynarız . Ama benim görüşüm ve düşüncem şu ana kadar çıkan FM ler arasında en iyisi kesinlikle 2009 . Taktik ekranındaki 13 oyuncu hatası ve maç esnasında altta faul , offside , sarı kart veya kırmızı kart yazısının takılması çok basit görsel hatalar . Eminim ki bir sonraki patch ile düzeltilecektir . Teşekkürler.