Originally Posted by
northstar
Bu kaçıncı yazışım artık bilemiyorum.
Bu oyunda goller hep aynı şekilde oluyor.10 maç'ın 9 tanesinde goller birbirinin kopyası.İstediğiniz kadar yıldız oyuncu alın.CA si 160ın üstünde oyunculu takım kurun süper ligde değişmiyor.2. ligden yükselen takıma ilk golu kornerden atıyosunuz.2 dakika sonra o size uzakta cuk diye çakıyor.
Anlatamıyoruz sanırım her takımda bu olay aynı.Alttaki top yüzdesine iyi dikkat edin.Barcelona ile kupa macında ispanya 2. lig takımı karşılaşıyor 2.lig takımı %80 baskı kuruyor barcelonaya.Bide bunun taktikle alakalı olduğu mu iddia ediliyor ? Madem taktik neden onlarca oyuncu bu hatayı buraya yazmış ve bu topici açmış ?
Her maç kalecimin asist yapmasından, forvetlerimim 6 ratigni aşamamasından, keza yine süperstar ortasaha oyuncularımımda 7 yi aşamamasından,sürekli kornerlerden, frikiklerden,attığım golden 1 yada 2 dakika sonra,genelde 45. dakika ile 59. dakika arasında, rakip takımın 25 mac oynayıp tek gol atamayan oyuncularının sürekli bana gol atmasına artık tahammül edemiyorum.
Aslında sorun bizdeki hala oynamaya çalışıyoruz.Malum ben eski oyuncuyum efsane benim için bu oyun.
Ancak bişeyi hatırlatmakta fayda var.Yama yırtıkları kapatmak içindir.Ve yırtık hemen oluyorsa aldığınız kumaş adidir.
Umuyorum bu yazımdan sonra artık "ya gerçekte de kaleci asist yapıyor" diye yazılar gelmez.Oturdum ve saydım kaleci 17 tane asist yaptı.Utanmasa gol atacak.
Si games'te çalışanlar kendilerini yamatsında sonra oyunu yapmaya başlasınlar.