Originally Posted by
Lim10
Bizim zamanımızda ingilizce eğitim ilk kez ilkokul 5te yarım yamalak başlamıştı.Ve ben Cm 01-02'de başladım bu oyuna, ingilizce olarak.Tahmin edebilirsiniz ne düzeyde bi ingilizceyle bu oyunu oynamaya çalıştığımı.Yanımda her zaman bi el sözlüğüm, bilgisayarımda mtu tarzı sözlük programlar olurdu.Ve oyunu bu şekilde oynardım.Bana göre bi taraftarın takımına olan aşkı gibi bişeydi benim için ki hala da öyle.Sevgi emek ister sözüde bi nebze betimler bu davranışımı kanımca:p
Türkçe Fm olmadığı için Foruma/Oyuna olan ilginin azalması fikri bana komik geliyor açıkcası.Yani oynayanlar "Türkçe bi menejerlik oyunu varmış, onu oynıyım" diye mi oynuyorlardı?Yada Türkçe'si çıkmayınca bıraktılar mı oyunu?Ha oyun keşke Türkçe çıksa orjinal haliyle, kim istemez?Tabiki o haliyle daha cazip olur.Ama armut piş ağzıma düş mantığıyla oyunun Türkçe'ye çevrilmesini beklemek, beklenti karşılanmadığı zamanda durumdan hoşnut olmamayı bu şekilde dile getirmek pek adil bi davranış olmasa gerek.
Fm serilerinin her sene kendini tekrarlamasından bahsetmiş bi arkadaşımız.Ne gibi yenilikler olabilirki, oyuncular 5 boyutlumu olsun.Bu bi menejerlik oyunu, fotbolcularla drift yapacak değiliz tabiki kendini yenileyecek:D
Toroskaplanı arkadaşım, Oyuncu Platformu bölümünde 180 tane oyuncu paylaştım.Ben veya diğer arkadaşlarımın paylaştığı oyuncuların kaç tanesine yorum yaptın yada herhangi 1 tanesine yorum yaptın mı?Eksikleri göstermekle onları düzeltemeyiz.Kendimiz ne derecede katkıda bulunuyoruz, bununda farkında olmamız gerekir.
Net aleminde çok fazla Fm sitesi var.Arada girip dolaşıyorum.Bi girin bakın forumlarına.Sohbetleri, muhabbetleri ne derece, hangi seviyelerde olduğunu bi görün:)
Kimseyle muhalefet içine girmek değil derdim, lütfen yanlış anlamayın arkadaşlar.Ama biraz elinizi vicdanınıza koyun bu yorumları yaparken.Bence çok katı düşünüyosunuz:)Saygılar...