Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
2K Games NBA 2K10 Pacth'ini daha 1 ay önce yayınladı. En berbat firma bence. Çok fazla eleştiri aldı. Onlar da parasını aldığı halde PC kullanıcılarını unuttu. Bence iş sadece para verip almaktan ibaret değil. Tam hatırlamıyorum ama 2-3 milyon NBA 2K10 satmışlar.
<Bence is para verip almaktan ibaret degil> derken musterinin daha ne yapmasini bekliyorsun?
Hem para verecem hemde oyunun zevkli hale gelmesi icin bircok yamalayla,dil problemiyle,verilen sozler ve satis takibinin yapilamamasiyla,oyunun kendini tekrarlamasiyla,orjinal alan Turklerinde korsan kullanici muammelesi gormesiyle v.s. mi ugrasacagim?
FM kullanicisinin azalma sebepleri bunlar.Kisisel olarak benim fikrim bu.
FM oyunculari azalinca haliyle Turksportala da girisler azaliyor.
Herseye ragmen gecen senelerdeki gibi Turkce yama cikartilirsa canlanma olur.
Ama Turksportalida niye yama cikartmiyorsunuz diye elestiremem.
Turksportali elestirme sebebim bazi yoneticilerin FM uretici firmasinin avukatligina soyunmasidir.
Insanlar agiz tadiyla fm oynamak icin isteklerini dile getiriyor.Benim yukarida yaptigim gibi.
Alici musteri olduguna gore sartlari musteri belirler.Musteride sartlarini sunuyor.
Dunya uzerinde gorulmemis sekilde biz saticinin mazeretlerini tartisiyoruz.
Hal boyle olunca musterinin oyuna ilgisi azaliyor.
Tartismalarda da bazi abartilar varki onlara hic girmek istemiyorum.100 bin Turkun korsan kullanici olmasi,oyuna turkce eklenmesinin cok buyuk maliyeti gibi...
Sonuc acik:Turk musteri fm ye rest cekti,FM de resti gordu.