Sonunda Önder forma giyebilecek, aradığımız bir stoperdi. Keşke İbrahim Toroman'da alınsa.
Printable View
Sonunda Önder forma giyebilecek, aradığımız bir stoperdi. Keşke İbrahim Toroman'da alınsa.
Önder'i kadroya girmesine sevindim. En formda olduğu dönemde FIFA sorun çıkarmıştı, Önder'e yazık olmuştu. Şimdi eskiye nazaran formu daha düşük ama kalitesi yüksek bir futbolcu, en iyi stoper bana göre.
Nerede Egemen adam kaptan oldu tık yok ?
En iyi stoper Önder ise en iyi sagbekte Sabri'dir.
Önder alındı sıra Barış'ta umarım.
Gazetede okuyorum köşe yazısını adam yazmış;
Elano'ya Dunga demişki sana ihtiyacım var oynamazsan dünya kupası kadrosuna almam oynayabileceğin bir kulübe git demiş ve Gs yi önermiş oradaki brezilyalılar hakkındada bilgi verirsin demiş ve altınada yazmış;
Fatih Hoca Brezilya nın başında olsa Elanonun işi kolaydı çünkü Fatih hoca oynayandan çok oynamayanı seviyor :D Adam tam yerine oturtmuş lafı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kesin Lincoln ü alırdı Brezilyaya Terim :D
En iyi stoper kim o halde? Gökhan Zan mı? En hatasız oynayan Önder şu ana kadar kaç tane bariz hata yaptı, ıska geçti? G.Gönül-Önder-Servet-H.Balta dörtlüsü bence yıllar sonra sıkıntı vermeyecek bir dörtlüdür. Önder ile Servet zaten partnerdi eskiden.
Kazım dışında iyi kadro bence.
Kazım şu an çok formda. Formsuzken alındığında, neden alındı diyenlere hak verirdim fakat şu an veremiyorum.
Kazıma eskiden bende kızardım ama son maçlarda oynuyor takımında iyide oynuyor sayılır o normal bence önderi ise erenin sakatlığındna dolayı aldı sanırım milli takıma oluşturulacak en iyi iki stoper erenle servettir şuanda bence
Kazım, Milli Takımda daha farklı oynuyor, Milli Takıma sağladığı katkıyı daha Fenerbahçe'de sağlayamadı. Birde çok iyi top saklıyor, tam skor korumaya yönelik bir oyuncu.
Nerde Egemen Nerde Musa Nerde Barış Özbek Kadroyu Yine Beğenmedim
Egemen Diye dertlenenlere Şaşırıyorum. Onun Milli takıma Girme ihtimalini Nasıl düşünebiliyosunuz. Aynı Şekilde yukarda yazıldıgı gibi Musa
Şu bir gerçek ki Milli Takımda son derece kaliteli bir defans elemanı yok.Bunu kabullenelim hepsinin az çok zaafları var.Zaafları olmasaydı Avrupa'ya defans oyuncusu da yollardık.
O dediklerinin hepsi hurafe. Drogba'ya da adım attırmamıştı Servet Fildişi ile oynanan hazırlık macında, Drogbanın acıklamalarını okuyabilirsin (::) Sanki Önder cok hızlıymış gibi gelip burda ahkam kesmeyin yahu. Sabri için en iyi sagbek demek nasıl birseyse, Önder içinde en iyi stoper demek aynıı sey. Ayrıca karıştırıyorsun, savunmaya yatılan maclarda Bilica gibi stoperler iyi. Servet gibi üst düzey stoperler her şekilde oynar.
Önder iyi adam ama öyle Servet'ten G.Zan'dan üstün bir adam değil.Milli takımda bulunmasında sakınca yok.Hem sağ bek hemde stoper için alternatif oluşturur.F.Terim için bir sakatlık,ceza vb bir durum olmadığı sürece Servet-G.Zan bankodur...
Toraman,Egemen gibi daha çabuk,daha mücadeleci ve devamlılığı daha iyi olan adamlardan bir tanesi kadroda olmalı.Sadece uzun adamlarla olmuyor...
Ahkam kesmiyorum, benim haddime düşmez. Ben bugün Fatih Terim'in yerinde olsam, Servet'i zaten milli takıma alırım ama; bizim stoperlerimiz zaten iyi değil. Bu arada Fildişi Sahili ile hazırlık maçı yaptık, resmi bir maç yapmadık. Oyuncular gerçek performanslarını hiçbir zaman göstermezler. Servet'in zamanında Sheva'dan nasıl çalımlar yediğinide gördük.
Bahsettigin o Servet ile şimdiki Servet arasında daglar kadar fark var. Bir kere bunu bilmek gerekir. Servet şuan ülkenin en iyi stoperidir. Önder'in Servet ile kıyaslanabilmesi için daha 2-3 fırın ekmek yemesi gerekir, bu konu hakkında da son mesajım; çünkü Servete ayıp oluyor, O'nu Önderle falan karsılastırmak, Sen günah yazma Allahım.
Önder Turacı'yı milli formayla görmek harika bir sey :)
Lütfen takımcılık yapmayalım.Hak etti ve kazandı milli formayı.Bunu konusmaya devam ederek Önder'in emeğine saygısılık ederiz...
Bu kadar sacma, boş bi söylem olamaz, yöneticisin birde. O dönemde Servet'e en iyi stoper diyen vardıda bizim mi haberimiz yok? Anlamamakta ısrar ediyorsunuz, o dönemki Servet ile şuanki Servet arasında daglar kadar fark var. FM dili ile anlatayım, nereden bahsan 20-25 Ca fark var belki böyle daha anlasılır olur.
Şunu bana bir söyleyin, daha kolay anlasmış oluruz. Şimdi siz ciddi ciddi Önder Servetten iyi mi diyorsunuz? Yoksa ben yanlış mı anlıyorum? Lütfen yanlış anlamış olayım.
Neyi tartışıyorsunuz yahu Türkiye'de stoper yok ki adam gibi. Olanlarda kötünün iyisi ve hiçbirini birbirinden üste veya alta koymamak lazım. Hepsi vasat oyuncular.
Servet o dönemden bu döneme kendisini bu kadar geliştirmemiş olsaydı Marsilya'dan teklif almazdı ;)
Yöneticiliğimi sorgulayacak kişi sen değilsin.
Fenerbahçe'de oynadığı zamanlar sheva'dan yediği çalımlar yüzünden yerden yere vurduğunuz maytap geçip makara yaptığınız Servet 4-5 sezonda Türkiye'nin en iyi stoperi oldu. bu kadarına da pes.
benim söylemek istediğim şu ; önderi göklere çıkarmanın anlamı yok,ama servet de anlattığınız ve övdüğünüz kadar iyi değil.