AMC'de eğer Mesut'u beğenmiyorsan iyi bir AMC al.Buonanotte iyidir.
Aldığın oyuncular iyi ama Cardozo süper isim ama bazı oyunlarda yapabiliyor böyle sattığın iyi olmuş eğer dediğin gibiyse
bende aston villa ile bir benzerini kullanıyorum ama pk etkili olamadım birde bunu deniyelim bakalım.Ayrıca teşekkürler.
cagliari ile deneyeceğim ne kadar çok güçsüz bir takım olsada sen sevdiğim takımdır umarım iş yapabilirim
Teşekkürler kardeşim..:)Deneyecegim.
Lugano bir sezonda sadece kornerlerden 9 gol atti.Toplam korner golum ise 17.Rakipler care uretemiyor bu korner olayina resmen :). Ligin ilk yarisinda anlamadigim bi sekilde sadece 19 gol atabildim ama sezonu 71 golle tamamladim.Yani senin taktigine gecince 17 macta 52 gol gibi inanilmaz bir oran yakaladim.Son zamanlarda test ettigim en iyi taktik diyebilirim.
Rekorum ise Arsenal ile bir yarida yani 19 macta 59 goldu.Tabiki kiyaslama yapilamaz cunku kadromda Messi,Vela,Aguero,Fabregas gibi hucumda cok aktif oyunculari barindiriyorum.
Gercekten tebrik ederim,mukemmel bir taktik olmus.Ben 2 AMC ile oynamak yerine cift santraforu da tavsiye ediyorum.Biri hizli biri guclu 2 santrafor ile cok daha etkili olabilecegimizi dusunuyorum.Ki yeni sezonda boyle oynuyorum.
Kornerlerde bende çok gol buluyorum.Sakho'yu gol kralı yapmıştım.Atak oranı ayarlarda normal gibi görünsede gerçekten çok gol bulmana sevindim.Fenerbahçe de 3.0... ortalamayı tutturman mükemmel bir olay olmuş.
Arsenal de o hücumcularla o kadroya bir de taktiık eklenince resmen şov olmuş.Tebrik ederim:D
Taktik için yazdığın yorumlar için çok teşekkür ederim:)' santraforlu hiç denemedim ama sen böyle yaptıktan sonra denemeyi düşünüyorum.Tekrar yazdığın yorumlar için teşekkürler:)
Rica ederim, ve cift forveti denemeni kesinlikle tavsiye ederim.Yani klasik 4-4-2 baklava dizilisi.Takim resmen iyi futbol oynuyor.Ileride is bitirici adamlariniz varsa da inanilmaz bir oran tutturuyosunuz.Su anda ileride Adriano ve Zarate ile gol sov yapiyorum resmen.Arkalarinda Gourcuff.Oturup sadece izliyorum.Ilk yarida isi bitirip 2.yari genclerimi oyuna suruyorum bu kadar. :)
yenilmez armada taktiği gaye güzel, baskılı bir futbol var ve defansif anlamda kusursuz, ancak aynısını forvette söyleyemeyeceğim, gol atmakta zaman zaman sıkıntı yaşadım bu taktikle, kalemde isabetli şut görmeyip, 30 a yakın şut atıp gol atamadığım maçlar oldu, ama denemeye devam ediyorum, sezon sonunda bir kaç takviye yapacağım, benim gibi 5 ortasaha tek forvet oyuncu ile oynayanlar için ideal bir taktik
ha birde değinmeden gecemeyeceğim kornerler gercekten güzel calısılmış, egemen'le bile deli gibi boğuşuyorum rakip kalede, oraya sağlam bir topcu alacağım, sağlam gol bekliyorum ;;)
Vallaha bazı maçlarda benimde başıma geliyo 20-30 şuta gol bulamamak.Ama 6-7 maçta olan bir durum oluyor bu bende.Gol yollarına takivye yaparsan sorunun düzeleceğine inanıyorum.
Kornerlerde bende çok gol buldum.Sadece hava toplarında iyi stoperlerin olursa uçarsın gibime geliyo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet çift forveti oyunu açınca deneyeceğim.İş bitirici adam varsa zaten sorun da yok.İlk yarı asları oynatıp 2.yarı gençleri alman takımdaki huzursuzluğuda kaldırır
Kardeşim indiricem ama küçük takımlarda(3.lig vs.)işe yararmı?
Altınorduyu deniyorum:D Sonrada sitede yayınladığım Dortmund kariyerinde deniyeceğim;)
Genclerin gelisimine katkida bulunmak gerekir.2 sene sonra takimi yabancisiz oynatmak gibi bir hayalim var da.Gelecek vaadeden tum Turk oyunculari toplayip onlardan bir takim yaratmak istiyorum.Hayal mi bilmiyorum ama sirf Turk oyuncularla Avrupa'da bir kupa kaldirmak sahane olurdu.
O niyetle ilerliyoruz bakalim :) Ayrica taktigin hakkinda bir kac ekleme daha yapmak istiyorum.En azindan benim basima gelen birsey.Ilk senemde Guiza ligde toplam 15 gol atti ve sadece 6 sini 2. yarida yani senin taktigine gectigimde.Simdi de Adriano ve Zarate gol sikintisi cekiyorlar.Ama inanilmaz bir sekilde forvet arkasindaki ve kanatlardaki oyunculari besliyorlar.Pozisyon uretiyorlar ama kendileri atmiyor,attiriyorlar.Kanat oyuncularim da cok atletik,suratli ve yetenekli olduklarindan geri cevirmiyor bu firsatlari.Zarate ve Adriano'nun ligde 15 macta toplam 9 golleri var.Ama takimimin 36 golu var.2 kanat ve forvet arkasinda oynayan oyuncularim ise toplam 20 gol atti.
Sende nasildi bu durum? Santrafor oynayan oyuncunun gol ortalamasi falan?
Vallahi bende durum değişik gibi.Bende de forvet arkası oyuncum coştu.Riquelme'yi oynatıyorum.Önünde Milevskiy var tek.Adam ilk yarı kötü oynamasına rağmen 2.yarı süper oynadı.Gol krallığını kılpayı kaçırdı.Milevskiy ve Riquelme'nin istatistikleri söyle
Milevskiy:40 maç 22 gol 10 asist
Riquelme:48 maç 22 gol 28 asist
Açıklayıcı olmuştur umarım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kazandığım bir başarı daha sizlerle.Real Zaragoza'yı ilk sezon 3.yaptım.Şampiyonluk 2 puanla kaçtı
http://img3.imageshack.us/img3/8858/...apuantable.jpg
Milevskiy favori oyuncularimdan biridir.Uzun boyuna ragmen dribbling yetenegi ust duzeyde.Gectigimiz sezon Alex ligde 28 macta 16 gol 17 asist ile oynadi.Ilk yarida ise Alex 13 macta oynayabildi sadece ve 5 gol 7 asisti vardi.Guiza da 15 gol atti dedigim gibi.
Devre arasi Tuncay'i aldim.Sol acikta oynattim ve 8 gol atti.Sag tarafta ise Ozer ve Mehmet Topuz toplam 10 gol attilar. Yani anlayacagin AMC,MR ve ML olarak toplarm 34 gole ulastilar.Bence inanilmaz bir oran bu.Bu sene de ayni sekilde geciyor.Adriano ve Zarate asist yapiyor surekli :)
Taktik güzel mi ?
Genelde forumlarda hep büyük takımlar üzerine taktik kurulur ve orda başarı sağlanınca taktiğinde iyi olduğu sanılır hazırlık maçları kıstas alınır ....veya 3.4. sezonda gelen başarı ; taktiksel başarı olarak gösterilir ,,saçma sapan dizilişler konulur taktik ayrıntısıyla destansı bi şekilde anlatılır bide ona garip garip isimler takılır...hmm iyimiş bu taktik dersin sende gaza gelirsin
taktiği ilk sezonda bi denersin (özellikle küçük takımlar üstünde) herkesden 3,4 yemeye başlarsın.. bana göre taktiğin iyisi ilk sezonda gelen başarıyla ölçülür..
ama arkadasım senin taktiğin bu söylediğim kriterlerde değil ...
şuan sporting gijon üstünde deniyorum hedefim kümeye düşmemek inanılmaz top oynuyor takım ... sonunda adam akıllı taktik buldum..
Teşekkürler..
Ben denemeyeceğim.Yanlış anlama taktik kötü demiyorum.Squad Harmony %0.Evet bildiğin %0 şuanda :D
Ligde 15.yim.(BJK ile :D ). hiçbir taktik yaramıyor.O yüzden bu duurumda taktiği deneyip kötü sonuçlar alıp buraya koyarak , diğer arkadşların taktiği kötü zannetmesini istemem :) İşler yolunda giderken deneyeceğim ;)
Çok sağol kardeşim denediğin ve yorum yazdığın için bende İspanya'da oynuyorum sonuçlar bende de gayet iyi:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Valla durum dediğin gibiyse hiç deneme işler daha da berbat olur:DAma bişey soracağım.SEn Squad Harmony'i %0 a getirmek için ne yaptın yazar mısın lütfen:D(cc)
:icon_biggrin::icon_biggrin:
Vallahi bilmiyorum ama 15-20 wonderkid diyebileceğim genç aldım.İskeleti tammaen değiştirdim.Ve hiçbir taktiğe sabır göstermedim.1 maç kötü oynayınca başka taktik başka taktik derken takım çöktü ve gelen giden vurdu. Şimdi bütün futbolcular nefret ediyor benden :D Morallerde 0 :D
taktiği çok begendim cidden çok baskılı oynuyo takım dizilişi ilk gördügümde bi acaba oldum ama yok abi basarılı yani tebrikler:)
Arkadaşlar elinde çift forveti olup taktiğim yüzünden tek forvet oynamak zorunda kalan arkadaşlara taktiğimin çift forvetli versiyonunu geliştirdim.Ve sizlere sunuyorum.Yine paket şeklindedir ve içinde bu sefer Çift Forvetli Taktiklerde vardır.
Diziliş Şöyle
http://img195.imageshack.us/img195/9...madadizili.jpg
Bu taktikle çok maçlar yaptım.Önemli gördüğüm 2 maçı koyuyorum şimdilik.
Benfica deplasmanında 1-0 kazandık ama top daha fazla bizdeydi ve daha olgun ataklar bizden geldi.
http://img6.imageshack.us/img6/1285/benficama.jpg
Sttutgart deplasmanında 90+4 de gelen penaltı golüyle kazandık ama istatistiklere dikkatinizi çekerim.Deplasmanda olmamıza karşın böyle zor bir takım karşısında böyle istatistik çok zor diyebiliriz.
http://img5.imageshack.us/img5/2320/sttutgart.jpg
Not:Oyuncu özellikleri ilk sayfadaki gibidir.Forvetleriniz normal forvetler olsun ama buldumu atsınlar.Grafite-Dzeko ikilisi örnektir.
Bu da taktiğin linki
http://www.2shared.com/file/7735718/...ik_Paketi.html
Yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar
Teşekkürler denerim ;)
Arkadaşlar takım taktiğe alıştıktan sonra sonuçlar şu şekilde gelişti.Farklı sonuçlara şaşırmayın:D
http://img4.imageshack.us/img4/7430/celticjo.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/4332/hoffe.jpg
Arkadaşlar taktikle ilgili görüşlerinizi yazmayı eksik etmeyin