konuyu açan kişi olarak bende yazdıklarınızla ilgili birşeyler söylemek istiyorum.. :)
Korsan konusunda size hak veriyorum. Türkçe olunca satışlar artacağı kesin ama, isteyen düzeye ulaşılırmı bilinmez. Bunu mutlaka aşmak için ya siz yada Sİ bir sistem üretmeli. Lisanslı oyunlara türkçe indirmeye izin veren bir sistem yapmalıdır. Ancak gerçek amaca o zaman ulaşılır.. Fakat müzik cd si veya filmle FM kıyaslanmamalı diye düşünüyorum. Birisinde izleyince, dinleyince rahatlıkla anlayabildiğiniz görsellik var. Birisinde ise İngilizce bilmiyorsanız anlamadığınız fakat sevdiğiniz bir oyun var.
-- Sizin heycanınızı anlayabiliyorum. Fakat "resmi" site demek ağırlık gerektirir. Amatör ruhla hazırlansa bile, "resmi" sözcüğü gereği profesyonel olarak hizmet vermek ve o şekilde adım atmak zorundasınız.
--- Bende basın sektöründe bir haber sitesinin koordinatörü olarak bir sitede duyulan heycanı, verilen sözleri, verilen emeği çok iyi bilirim. Karşılık beklemeden, maddi çıkar gözetmeden, içinizdeki heycanla yürümeniz doğrudur. Ama kendimden örnek vereyim. Bundan 1 yıl önce yaptığınız duyuru nedeniyle ben FM 2011'i hiç oynamadım. Turksportal FM2012'yi türkçe yama hazırlıyor veya türkçe çıkmasını sağlayacak diye. Başka bir site bunu deseydi, güvenmez veya çok fazla dikkate almazdım. Ama gerçekten türkçe çıkmadığına veya türkçe çalışmanızın yeterli dereceye ulaşmadığını duyduğumda üzüldüm. Şimdi FM'i türkçe oynamak isteyenler adına sizden beklentimiz İnşallah geçte olsa bir yama çıkarıp verdiğiniz sözü telafi edersiniz :):):)