1 ile 30 arası toplam 86 sonuç

Konu: Turksportal'a Kızgınım

Hybrid View

Quote Originally Posted by Redrum View Post

Anlamadığım şey, 10 yıl boyunca Türkçe beklemek yerine 2 ay ingilizce kursuna gitsen hem hayatın için çok faydası olur hem de oyunu çözersin. Aslında buna bile gerek yok çok basit bir ingilizce var oyunda. Anlamadığın yerleri sözlükten bile baksan yeter. Kelime dağarcığıma çok sözcük kazandırmıştır. Cm & Fm serileri.
    2 ay İngilizce kursuna gidip FM'yi çözen adamı ayakta alkışlarım valla 5 ay kursa göndersek falan bir İngiliz kadar İngilizce de konuşur herhal. kendimizi kandırmayalım lütfen FM'nin ingilizcesi 2 aylık kursla öğrenilecek seviyede değil.

2. Default

Quote Originally Posted by addar View Post
    2 ay İngilizce kursuna gidip FM'yi çözen adamı ayakta alkışlarım valla 5 ay kursa göndersek falan bir İngiliz kadar İngilizce de konuşur herhal. kendimizi kandırmayalım lütfen FM'nin ingilizcesi 2 aylık kursla öğrenilecek seviyede değil.
    yok artık aynı haberler aynı terimler okadarda değil ingilizcede cümle kurmasını öğren sözlüğüde yanına al tamamdır. 11 yaşındaki yeğenim oynuyor ingilizce.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    bi sitede gördüm gülmekten öldüm elemanın biri diyoki ben bunu bütün gün çalışsam on günde türkçeye çeviririm
    10 20kişilik bi ekip olsa iki günde çeviririm diyo
    10 20 kişilik ekip yoğun bir şekilde bu işin üzerine düşerse elbete ama bu iş öyle basit bir çeviri işi değil. Öncelikle herhangi bir çeviri bürosuna dahi gitseniz içerdiği futbol terimleri nedeniyle teknik ingilizce statüsünde değerlendiriliyor ve çeviri maliyetine ek biniyor.

Sonra çevirileri yaptık iyi güzel, bunların tek tek kalite kontrolünün yapıldığını biliyor musunuz? Doğru mu çevrilmiş, yanlış bir mantık uyandırıyor mu.. hepsi kalite kontrolden geçiyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Mesaj Yetkileri