...
Galatasaray A Takımına çıkma şartı koyduğun ve bu kabul edilmediği için ayrılma kararın aldığı konuşuldu. Bu iddialar doğru mu?
"Benim sözleşme problemlerim ile ilgili çok fazla şey konuşuldu. Fazla para istediğim ya da A Takım şartı koyduğum söylendi, böyle birşey kesinlikle yok. Ben, amcam ve babam sürekli olarak hocalarımızla görüştük. Ve konu 'Gökhan ne kadar istiyorsan söyle' ye kadar olay geldi. Ama ben Galatasaray forması üzerimde olduğu sürece sizinle para konuşmayacağım dedim, benim babam ve ailemle görüşün dedim. Babam ve amcam da her zaman görüşmeye gittiklerinde Galatasaray'da futbol yaşantımı sürdürmek istediğimi aktardılar ama sadece alt yapı sorumlumuz ile dialog halinde olabildiler. Bizim hakkımızda karar verecek mercilerle bir türlü iletişime geçemediler. Bu nedenle olay tıkandı, biz de daha sonra ailemle birlikte transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldık. Çünkü benim için önemli olan ailemin saygı görmesi."
-Yerli oyuncuların transferleriyle Adnan Sezgin'in ilgilendiği yönünde Başkan Adnan Polat'ın açıklaması vardı...
"Biz yalnızca alt yapı sorumlumuz ile görüşebildik."
-Bir kırgınlığın var mı?
"Hiçbir kırgınlığım yok. Galatasaray kapısından girdiğim zaman ayakkabılarımı bile bağlayamıyordum, hocalarımız gelip bizim ayakkabılarımızı bağlıyordu. O yaşta girdiğim bir camianını içinden 10-11 sene sonra mezun oluyorum. Beni son derece iyi hazırladılar ve iyi yetiştirdiler. Bu nedenle kırgınlığım yok. Aslında tüm hocalarımızın tek tek ismini söyleyerek teşekkür etmem gerekiyor. Tüm hocalarımdan ve yönetici abilerimden Allah razı olsun."
...
-Senin hedeflerin arasında neler var?
"İlk hedefim beni Gaziantepspor'a getiren, bana güvenen ve değer veren insanları bu forma altında kalıcı olarak mahçup etmemek. Tabii ki herkes büyük takımlarda ve Avrupa'da futbol oynamak ister. Ama ben kısa vadeli ve gerçekçi hedefleri önüme koyarım. Çünkü kademe kademe konulan hedefler sizi gerçeğe götürür. Bir gün Galatasaray'a döneceğime inanıyorum."
...
Tamamı:
http://www.sporx.com/ozel/ozelroportaj/158697/?ref=AKM2