Maç bitti aradan 3 saat geçti. 3 Saattir bütün Spor programlarını izledim bir tek sen Almeida ile İsmail'in pozisyonları aynı dedin. Ne diyim sen onları aynı görüyorsan birşey diyemicem.
Printable View
Maç bitti aradan 3 saat geçti. 3 Saattir bütün Spor programlarını izledim bir tek sen Almeida ile İsmail'in pozisyonları aynı dedin. Ne diyim sen onları aynı görüyorsan birşey diyemicem.
bak bu benim maçtan sonraki ilk mesajım, oradaki ifadem de bjklilere değil, kendini kaybeden sonra mesajları siline birkaç arkadaşa. sonra da uzun süre hakemle ilgili birşey yazmadım, sadece cevap hakkı doğduğunda yazıyorum, ben de sevmem böyle çoluk çocuk gibi hakem konuşmayı, ama biri çıkıp 'Onun için geçelim artık o boş lafları. Neymiş efendim İki tarafada hatalar yapıldı. ' derse o dediklerimin içindekileri doldurmam icap eder :) yani benim hata aradığım yok, aksine cevap vermeye çalışıyorum o kadar :) yoksa maçtan sonra hala sesim gelmiyor, tamamen kısıldı, ben de burada keyfimi kaçırma meraklısı değilim :)
@I3esiktas valla bir tek siz Girayın pozisyonuna faulu geçtim kırmızı kart diyorsunuz ona bakılırsa, çünkü iki pozisyonun da kartla alakası yok.
Ceyhun un pozisyonunu hatırlamadım ama maç sonucu etkilemeyen kartlara ya da pozisyonlara kadar hakem eleştireceksek ben de Beşiktaş aleyhine bir sürü hata bulurum. Zaten ilk mesajımda da Kiev örneğini vererek bir kasıt olmadığını belirtmeye çalışmıştım. Hangi maçtı hatırlamıyorum, Aurelio direk kırmızı görmüştü, devre sonuna doğru, sonra baskın oynadığımız maçı vermiştik. O pozisyonda da Aurelio kötü niyetle topa saldırmamıştı... Ama Giray ın topa o kadar kontrolsüz girip, topa vurduktan sonra İsmail in cinsel hayatına kastetmesi, Aurelio ya o maçta kırmızı verenlerin açısından bakarsak, kesin kırmızı... Almeida örneğini vermişsin ama Almeida topa vururken farkında mı Giray ın kafayı topa soktuğunun...
İyi hoş da bu insanlar bu işi yapmaları için para ve eğitim alıyorlar... Ben doktor olarak hastaya zarar verdiğimde mahkemeye veriliyorum, hakem de bırakalım da eleştirilsin... Emsalleri Avrupa ya da başka kıtalarda daha üst düzey maçlar yönetebilirken, tribünden ya da ekranda içeride olan Almeida nın golünü, dibinde golden sonra hiç birşey yapmamışken Sivok a verilen birinci sarı kartta yaptığı yanlışları idrak edemeyecek kadar kötü hakemse her tür eleştiriye de maruz kalır, cezaya da... Bu tür hatayı yapan hakemler işini daha özverili yapabilmeleri için yaptırımlar kesinlikle uygulanmalı... Tamam zor iş olabilir ama daha iyileri varken bu kadarını da beklemek çok değil bana göre. Kaldı ki benim sitemim biraz da şansımıza :)
Almedio Girayı görmemiş tamam, ama görsede ilk olarak topa vuruyorsa Girayın kafasını yarsada orada kart olmaz, ilk pozisyonda Giray tek ayağı üzerinde uçuyor, topa müdahale edemese gol, yani topa vurduktan sonra düzgün düşme yapması fizik kurallarına aykırı, o anda da başka yeriyle vuramaz, zaten tabanıyla değil ayağının üzeriyle temiz vuruyor. ben tek programda bunu tartışıldığını, tartışılmasını istendiğini bile görmedm.
neyse bu hususta anlaşamayacağız. zaten Beşiktaşın da Trabonsporunda yeteri kadar derdi var bundan sonraki haftalarda, bu geceyi daha fazla karıştırmanın anlamı yok. Beşiktaşa bundan sonraki maçlarında başarılar.
iyi geceler..
Böyle Bir Örnek Kimden Gelecek Diye Bekliyordum Zaten. Bazı İşler Vardır Hata Affetmez Bazı İşler Vardır Geri Dönüşümlüdür Telafi Edilebilir. Bu İşin Dört Dörtlük Olduğuna Bir Örnek Ver Tamam Başımın Üstünde Yerin Var.
Dünyanın Bir Yerinde 4 4lük Hatasız Biri Göster En Ufak Hatası Bile Etkilemeyecek Ama Şu Olmasaydı Şöyle Olurdu Demeyeceksin Ama.
Eğer Bir Tane Bile Bulamazsan En Ufak Bile Olursa Bende Derim ki Çık da Sen Yönet Bunu Derim Her Zaman:)
Giray'ın gözleri önde de Almeida'nın arkada mı ? Eğer öyle düşünüyorsan iki pozisyonu birbirine benzetmen çok doğru.
@Rehavi. O pozisyonu hatırlatman çok iyi oldu. İsterseniz forumda gidin bakın Aurelio'nun kırmızı kartına 'niyetinin topta olması önemli değil , adamın bileği kırılsa kariyeri bitse o zaman ne olacak , kırmızı kart sonuna kadar doğru' gibisinden bir sürü mesaj yazıldı buraya. İsmail'in pozisyonunda futbol kariyerini ve daha başka kariyeri bitirebilecek bir olay farkındaysanız. Giray'ın ayağının nereye geldiğini görmüşsünüzdür.
Ama bize olunca 'Adam topa niyetleniyor sonrası pozisyon icabı yahu' gibisinden laflar, biz yapınca 'istediği kadar niyeti topta olsun sonrasında faul var çok kötü aman aman tüh tüh vs'
Objektif olmayan yahut olamayan yorumlarını kendine saklarsa çok makbule geçecek ya neyse..
Her şeye rağmen tekrar tebrikler Trabzonspor.
Aldırma KARTAL aldırma...
İyi hoş da ben mükemmel bir yönetim beklemiyorum ki, bariz hataların yapılmaması gerektiğini söylüyorum. Zaten hakemin de mahkeme de yargılanması gerek demiyorum, ama en azından eleştirebilme hakkımız olmalı diyorum. Ben hakemlerimiz kadar iyi hakemlik yapamıyorum diye hakemleri eleştirme hakkım elimden alınmamalı :) Zaten bırak dışarıyı, bu ülkede de bu maç performansının çok üstünden yöneten hakemler var. Hatalı olan bir şekilde küçük ya da büyük cezalandırılırsa, caydırıcı olur, hakem maça daha konsantre çıkmaya çalışır, belki Türk hakemliği de biraz da olsa kendini geliştirmiş olur. Zaten çık sen yönet diye birşeyi bugünkü hakemin de söyleme hakkı yoktur. Onu diyen adama sen bırak yerine gelecekler senden iyi yönetir denir.
Konuyu çok dağıttım ama söylemek istediğim şu, herkes en iyi bildiğini yapsın ve eleştirilebilsin ki daha iyisini görelim ya da buna benzer maçları her hafta izlemeyelim.
Sadece ikinci yarı net olarak maç sonucunu etkileyen 3 maç sayabiliyorum, o maçlar belki dönüm noktası olacaktı bizim için, belki de olamayacaktı... İlk yarıdaki Fenerbahçe ile ikinci yarıdaki Fenerbahçe nin motivasyon ve galip gelmeye alışarak ne kadar değiştiğini görüyoruz. Her hafta maçlarımızı izliyorum, yazık oluyor bu takıma, bunda sadece hakemler suçludur tabi ki demiyorum ama her etken biraz daha bizi başarısızlığa götürüyor...
Hic umidim yoktu ama 3 puan cok iyi oldu eve gidip ozeti izledikten sonra yorumumu genisletirim
Eleştri??? Hakem Burda Olsa Eleştirenlerin Hepsi Hakemin Ocağına İncir Ağacı Dikecek Nerdeyse:)
Eleştiri Olurda Bir Yere Kadar Ama Ahlak'ına Kadar da İniyorsa O Eleştiri Artık Bilmiyorum Gerisini.
Mehmet Abi hakemler böyle iş ahlakından yoksun olduğu sürece daha çok taşlanırlar..
Trabzonspor'u tebrik ediyorum... Önemli bir maçı kazanarak önemli bir virajı atlattılar.. Bizle birlikte Trabzon'un sayılı derecede önemli maçları kaldı... Mesela biz G.Antep ve G.Saray maçlarını kayıpsız atlatırsak önümüz daha da açık. Trabzon'da bu maçı kazanarak bana göre ligin son haftasının son maçının 90. dakikası ve uzatma dakikalarının son saniyesinin son salisesine kadar şampiyonluk yarışını bırakmayacağını garanti altına aldı...
Maçın hakemleriyle ilgili konuşmayacağım... Aslında genel olarak hakemleri konuşmayı tek tek pozisyon irdelemeyi sevmiyorum... Ama mecburen konu açıldımı da yazmaktan da geri durmuyorum... Ama bu son kalan maçlarda artık hakemlerle ilgili şeyler yazmayacağım. En azından kendi adıma bu saçmalığa son veriyorum... Hakemlerin hatalarının arkasında art niyet olmadığına kesinlikle eminim... Bir hakem satar iki hakem satar bu ligdeki tüm hakemler mi afedersinizde şerefsiz olmuş...
Neyse umarım yarın bizde kazanır yola devam ederiz...
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2930240_n.jpg
Istedigim kadar genis bi ozet bulamadim. Ama hakketen bizim hakemlerimiz standartlari cok dusuk. Bunun cozumunu bizim yazmamizla olmuyor, Federasyon icraat yapmasi lazim.
Senol Gunes cok sinirlendi, ilk defa gordum onu oyle Sadri baskan bile sakinlestiremedi. Oysa tribune giderken alkislamislar
Ha bide Burak bu hale nasil geldi videolarda bulamadim :)
çok güzel bir maç oldu ama yine hakemi konuşuyoruz..
sezon sonuna kadar yine hakemleri konuşacaz herhalde..
çünkü hakemlerimiz çok formsuz ve çok dikkatsiz..
maçta trabzonsporumu kutlarım maçı hiç bırakmadılar..
maçın kırılma anı bjk gol atııktan sonra tsnin hemen golu bulmasıydı..
burak yılmazıda ayrı kutluyorum helal olsun..
ama işte adı çıkmış hakemler penaltı vermiyolar..
burağın bunu düşünmesi lazım...
beşiktaşda nbadeki miami heat takımına benziyor..
q7,guti ve simao endeksli bir takım oldu..geri kalanı yalan beşiktaşın...
bjknın schusteri kovmadığı zaman bjkdan bişe beklemek hayal olur..
iki takımıda kutluyorum güzel bir maçtı..
Bence Bjk Ersan Gülüm'ün yanına da sağlam bir stoper bulmalı. İ. Toraman refakatçilik yapıyor rakibe...
Tebrikler Trabzonspor... Kazansaydık iyi olacaktı,4.lükle aramız 5 puana inecekti ama olmadı,sağlık olsun. inşAllah kupayı kazanırız.
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=88579
Videonun 1.10 saniyesi.
Beşiktaş taraftarından Mustafa Yumlu'ya; Şu maçı Allah rızası için alın, Fener'e bırakmayın.
TEKMENİN FATURASI 4 HAFTA
08.Mart.2011 11:51
Urgun, HABER1903'e yaptığı açıklamada;
"Trabzonspor maçında sağ üst kasık bölgesine gelen taban sonrası kaslarında kanama oluştu. Kalça kemiğinde ise ödem var."
"Bölgedeki ödemin geçmesi için 3 -4 haftaya ihtiyaç var. Maalesef bu süre içerisinde İsmail Köybaşı sahalardan uzak kalacak." diyerek sözlerini tamamladı.
-HABER1903 -
Sol bekimizde gitti.
Olan İsmail'e oldu... Hakem neden atmadı anlamadım... Çocuğu hadım edecekti...
Ben hakemin atmamasından ziyade sürekli böyle konularda refleks gösteren Beşiktaş yönetimi bu maçta niye ketum kaldı; onu anlamıyorum. Nizami golleri verilmedi, oyuncuları doğrandı ve rakibe kırmızı çıkmadı. Susuyorlar, mağdur rolünü de rakibe kaptırdılar. Halen susuyorlar.
Beşiktaşın yönetimini irdeleyeceğinize, irdelemenize kendi teknik adamınız ve yönetiminizden başlayın, onun bunun pozisyonlarını irdeletirken kendininkilerine ses çıkarmamasını irdeletin bir kendilerine. daha maça bile objektif bakamazken gençlerin topçularına, beşiktaşı yönetimize çamur atmayın. herkes kendi evinin önünü temizlerse sokaklar tertemiz olacaktır.
Bizimkileri "irdeleyen" irdeliyor zaten. Daha sezon sonuna kadar da irdelenir.
Maksat gözden ırak kalanlar da irdelensin. Mesela bugün basın açıklaması yapan centilmen Trabzonspor yönetimi aynı açıklamasında "Beşiktaş'ın uğradığı haksızlığa da" değinsin. Bize örnek olsunlar.
Bizi biliyorsunuz zaten. Biz kendimizden başkasını düşünmeyiz ne de olsa... Siz örnek olacaksınız.
irdeleyen kim? bir takımın teknik adamı irdeliyorsa rakibini, kendi başarısızlığına kılıf olarak koca bir camiayı lekeliyorsa bu yanlıştır.
işte objektif bakamıyorsanız ya, burada anlattığım bu, bjk nin mağduriyeti..
Trabzonspor yönetiminin kendi maçından sonra konuşmayıp Fenerbahçe maçından sonra konuşması çok manidar... Beşiktaş yöneticilerinden Fenerbahçe yönetiminin kendi maçıyla ilgili açıklama yapmamasına rağmen Fenerbahçelilerin Beşiktaş yönetiminden açıklama beklemeleri daha manidar :D
Bizim yöneticiler her hafta aleyhimize birşeyler yapıyor, bu hafta da konuşmayalım bakalım ne olacak dediler galiba :D Daha önce de dediğim gibi, Kiev maçında bile hatalı penaltıdan gol yedik :)
@Chinatown;
Ben taraftarım. Benim objektif bakmam söz konusu olamaz. Spor yazarı filan olsam, hay hay, başım gözüm üstüne... Ama sayenizde bu sezon hem taraftar olup, hem objektif yorum yapmayı da öğreneceğim. Zor olacak ama başaracağım; yeter ki desteğinizi esirgemeyin. Türk sporu objektif bir taraftar daha kazanacak sayenizde.
@Rehavi;
Dediklerinde haklısın. Bizde kimse ucu kendine dokunmayınca konuşmaz. Bizim Beşiktaş yönetimi niye susuyor dememiz, bir beklenti amacından çok bir çelişkiyi gözler önüne sermek... Çelişkinin öbür ucunda tabii Fenerbahçe yönetimi duruyor. Yok aslında birbirlerinden farkı. Bize bakma; biz taraftarız. Neresi bizi mutlu edecekse oradan konuşuruz. Ama malesef yöneticiler bizden daha subjektif...
Herkes kendi çıkarı için konuşuyor içlerinde en iyisi yine şenol güneş oda zaman zaman gaza gelip konuşabiliyor.Aykut kocaman trabzonsporun penaltıları incelenmeli diyor kendi maçından sonra pozisyonlarla ilgili bişey demiyor,şuster 60 ların futbolu var diyor zaman geliyor kendisi oynuyor,hagi geldiğinden beri bana zaman lazım diyor oda takımın içine etti.Yani sonuçta kimse çıkıpta objektif konuşmuyor bu böyledir böylede devam edicek zorlamaya gerek yok napalım :)
Arkadaşın birisi herkes kendine baksın diyor... F.Bahçe ile ilgili konularda kendileri konuşuyor yorum yapıyor biz bu maç hakkındaki bir pozisyonu yada BJK ile ilgili bir konuya değinince siz kendi şeylerinizi irdeleyin diyor. Objektiflik böyle oluyor öğrenin...
sabaha kadar tartışın fenerbahçe lider 2. trabzonspor ne değişecek ki