Quote Originally Posted by Chinatown View Post
ismail'in pozisyonunda ne var ben anlamadım bu kadar? tek programda konuşulmadı tartışmalı diyerek, Giray can havliyle topa müdahale ediyor sonrası pozisyonun getirdiği, 2 sene önce önce Musa Büyük bizde topa vurdu aynı şekilde, sonra kontrolsüz Ardaya çarptı, ayağı iki yerden kırıldı, 6 ay oynamadı. bunlar pozisyonunun içindekilerdir. O olay da topa müdahaledir.

Ofsayttan sayılmayan gol konusunda diyeceğim yok, zaten o hakem ilk yarıda Burağın direk üzerinden giden 1 metre geriden geldiği pozisyona da ofsayt dedi.

Misal Ceyhuna faul bile olmayan pozisyonda sarı kart geldi. Şenol Hoca tribüne gönderildi bundan sonra. falan filan.

Ben hakem konuşma taraftarı değilim sadece 'Burak ın pozisyonuna çok net penaltı diyenler acaba İsmail e yapılan faule ne diyor merak ediyorum.' cümlene bir cevap anlamında söyledim. Rüştünün pozisyonu penaltı ise kırmızı kart ki genel kanı böyle, Girayın pozisyonu ne olur bilemem.

neyse ne işte, hakem işin ucunu kaçırdı. ama iki taraflı olarak.
Ceyhun un pozisyonunu hatırlamadım ama maç sonucu etkilemeyen kartlara ya da pozisyonlara kadar hakem eleştireceksek ben de Beşiktaş aleyhine bir sürü hata bulurum. Zaten ilk mesajımda da Kiev örneğini vererek bir kasıt olmadığını belirtmeye çalışmıştım. Hangi maçtı hatırlamıyorum, Aurelio direk kırmızı görmüştü, devre sonuna doğru, sonra baskın oynadığımız maçı vermiştik. O pozisyonda da Aurelio kötü niyetle topa saldırmamıştı... Ama Giray ın topa o kadar kontrolsüz girip, topa vurduktan sonra İsmail in cinsel hayatına kastetmesi, Aurelio ya o maçta kırmızı verenlerin açısından bakarsak, kesin kırmızı... Almeida örneğini vermişsin ama Almeida topa vururken farkında mı Giray ın kafayı topa soktuğunun...

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Klasik Olacak Ama.

Beğenmiyorsan Çık da Sen Yönet Maçı, Bakalım Sizlerden Biri Yönettiğinde Arkanızdan Neler Konuşuyorlar Neler?

Bugün Trabzon Kazandı, Yarın Biz Kazanırız Böyle Sürüp Gidecek...

Bu Kadar Ucuz Olmamalı Her Şey.
İyi hoş da bu insanlar bu işi yapmaları için para ve eğitim alıyorlar... Ben doktor olarak hastaya zarar verdiğimde mahkemeye veriliyorum, hakem de bırakalım da eleştirilsin... Emsalleri Avrupa ya da başka kıtalarda daha üst düzey maçlar yönetebilirken, tribünden ya da ekranda içeride olan Almeida nın golünü, dibinde golden sonra hiç birşey yapmamışken Sivok a verilen birinci sarı kartta yaptığı yanlışları idrak edemeyecek kadar kötü hakemse her tür eleştiriye de maruz kalır, cezaya da... Bu tür hatayı yapan hakemler işini daha özverili yapabilmeleri için yaptırımlar kesinlikle uygulanmalı... Tamam zor iş olabilir ama daha iyileri varken bu kadarını da beklemek çok değil bana göre. Kaldı ki benim sitemim biraz da şansımıza