Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

18 52.94%
  • Trabzonspor kazanır

10 29.41%
  • Berabere biter

6 17.65%
1 ile 30 arası toplam 154 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor [24. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Giray'ın gözleri önde de Almeida'nın arkada mı ? Eğer öyle düşünüyorsan iki pozisyonu birbirine benzetmen çok doğru.

@Rehavi. O pozisyonu hatırlatman çok iyi oldu. İsterseniz forumda gidin bakın Aurelio'nun kırmızı kartına 'niyetinin topta olması önemli değil , adamın bileği kırılsa kariyeri bitse o zaman ne olacak , kırmızı kart sonuna kadar doğru' gibisinden bir sürü mesaj yazıldı buraya. İsmail'in pozisyonunda futbol kariyerini ve daha başka kariyeri bitirebilecek bir olay farkındaysanız. Giray'ın ayağının nereye geldiğini görmüşsünüzdür.

Ama bize olunca 'Adam topa niyetleniyor sonrası pozisyon icabı yahu' gibisinden laflar, biz yapınca 'istediği kadar niyeti topta olsun sonrasında faul var çok kötü aman aman tüh tüh vs'

Objektif olmayan yahut olamayan yorumlarını kendine saklarsa çok makbule geçecek ya neyse..

Her şeye rağmen tekrar tebrikler Trabzonspor.

Aldırma KARTAL aldırma...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Böyle Bir Örnek Kimden Gelecek Diye Bekliyordum Zaten. Bazı İşler Vardır Hata Affetmez Bazı İşler Vardır Geri Dönüşümlüdür Telafi Edilebilir. Bu İşin Dört Dörtlük Olduğuna Bir Örnek Ver Tamam Başımın Üstünde Yerin Var.

Dünyanın Bir Yerinde 4 4lük Hatasız Biri Göster En Ufak Hatası Bile Etkilemeyecek Ama Şu Olmasaydı Şöyle Olurdu Demeyeceksin Ama.

Eğer Bir Tane Bile Bulamazsan En Ufak Bile Olursa Bende Derim ki Çık da Sen Yönet Bunu Derim Her Zaman
    İyi hoş da ben mükemmel bir yönetim beklemiyorum ki, bariz hataların yapılmaması gerektiğini söylüyorum. Zaten hakemin de mahkeme de yargılanması gerek demiyorum, ama en azından eleştirebilme hakkımız olmalı diyorum. Ben hakemlerimiz kadar iyi hakemlik yapamıyorum diye hakemleri eleştirme hakkım elimden alınmamalı Zaten bırak dışarıyı, bu ülkede de bu maç performansının çok üstünden yöneten hakemler var. Hatalı olan bir şekilde küçük ya da büyük cezalandırılırsa, caydırıcı olur, hakem maça daha konsantre çıkmaya çalışır, belki Türk hakemliği de biraz da olsa kendini geliştirmiş olur. Zaten çık sen yönet diye birşeyi bugünkü hakemin de söyleme hakkı yoktur. Onu diyen adama sen bırak yerine gelecekler senden iyi yönetir denir.

Konuyu çok dağıttım ama söylemek istediğim şu, herkes en iyi bildiğini yapsın ve eleştirilebilsin ki daha iyisini görelim ya da buna benzer maçları her hafta izlemeyelim.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Giray'ın gözleri önde de Almeida'nın arkada mı ? Eğer öyle düşünüyorsan iki pozisyonu birbirine benzetmen çok doğru.

@Rehavi. O pozisyonu hatırlatman çok iyi oldu. İsterseniz forumda gidin bakın Aurelio'nun kırmızı kartına 'niyetinin topta olması önemli değil , adamın bileği kırılsa kariyeri bitse o zaman ne olacak , kırmızı kart sonuna kadar doğru' gibisinden bir sürü mesaj yazıldı buraya. İsmail'in pozisyonunda futbol kariyerini ve daha başka kariyeri bitirebilecek bir olay farkındaysanız. Giray'ın ayağının nereye geldiğini görmüşsünüzdür.

Ama bize olunca 'Adam topa niyetleniyor sonrası pozisyon icabı yahu' gibisinden laflar, biz yapınca 'istediği kadar niyeti topta olsun sonrasında faul var çok kötü aman aman tüh tüh vs'

Objektif olmayan yahut olamayan yorumlarını kendine saklarsa çok makbule geçecek ya neyse..

Her şeye rağmen tekrar tebrikler Trabzonspor.

Aldırma KARTAL aldırma...
    Sadece ikinci yarı net olarak maç sonucunu etkileyen 3 maç sayabiliyorum, o maçlar belki dönüm noktası olacaktı bizim için, belki de olamayacaktı... İlk yarıdaki Fenerbahçe ile ikinci yarıdaki Fenerbahçe nin motivasyon ve galip gelmeye alışarak ne kadar değiştiğini görüyoruz. Her hafta maçlarımızı izliyorum, yazık oluyor bu takıma, bunda sadece hakemler suçludur tabi ki demiyorum ama her etken biraz daha bizi başarısızlığa götürüyor...

Mesaj Yetkileri