Bunu bir tek sen biliyorsun. Derin ilişkilerin olsa gerek. Kaldı ki Aziz Yıldırım milyonlarca taraftarı olan bir camianın lideri. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.
Printable View
Lincoln atılana kadar hiç pozisyon yoktu, gol de kornerden sekerek karambolde geldi.Sadece Kayseri'nin değil Galatasaray'ın da yoktu, Kayseri boşuna en az gol yiyen takım değildi.
Diğer takımlar içinde hatalar yapılıyor, onlara birşey dediğimiz yok ki. Ama 3 maçtır maçın gidişatını direk etkileyebilecek kartlar ve kararlar çıkıyor bizim maçlarımızda, dikkat çekiyor ister istemez.
Türk liginde hakemler yerine göre çok katı oluyor, yerine göreyse ılımlı. Peki neye veye kime göre ? UEFA standartlarına hiçbir şekilde ulaşamıyoruz.
Toledo topu oyuna sokana kadar Lincoln önünde, itiraz yok. Ama hareket eden topa ayağıyla müdahele edince kıyamet kopuyor, ilginç.
Bu yorumlardan sonra sevgili Galatasaraylı arkadaşlarım ;
Bu dakikadan sonra , ortalıgı geren , ortalıgı verveleye veren arkadaşlarımıza , cevap vermiyelim , bu arkadaslara ''hee'' deyip geçelim :)
O zaman boşuna kırmızı gördü lincoln..Quote:
Bu arada Ahmet Çakar şuanda pozisyonu yorumluyor ve kart haksız bir kart diyor Lincolnün 2. sarı kartına.
Hakem barajı ayarlamadan oyuncu serbest vuruşu hemen kullanırsa oyun devam eder.Anca oyuncu topun başına gelip kullanmasını engellerse sarı görür diyormus oyun kural kitabı.Lincol de böyle birşey yapmadığına göre.Oyun kuralları kitabının 122. sayfasındaymış...
Arkadaşlar yazdığınız her mesajın değerlendirileceğinden ve karşılığında ceza alabileceğinizden haberdar bir şekilde yazarsanız mesajlarınızı ve olayı farklı yerlere çekmezseniz sizin açısından en hayırlısı olur.
Hakem barajı ayarlamadan oyuncu serbest vuruşu hemen kullanırsa oyun devam eder
Baraj kurma yok, serbest vuruş kullanılıyor ve oyun hemen devam ediyor. Müdahelede sorun olmaması lazım.
Junkchorn , okadar iyi biliyorsin ki keşke hakem olsaydın.
herlafa verilcek bir cevap var ama yoneticler uyarı yaptıgı için konuyu dagıtmak istemiyorum ayrıca olayalra bahane bulunması bir sucluluk psikolojisidir emre topu kesmiş ayhan çimi kesmiş falan filan haksız kırmızı kartlat ortada ayrıca bu grksiz tartışama fazla uzadı keselim artık
Sanırım burdada açıklayıcı
http://img19.imageshack.us/img19/737...kkkkkkkix5.png
Önemli değil bende yeni öğrendim :p
Fifa kokartlı bir hakemin böyle bir hata yapması çok üzücü . Hakemlerimiz ne kadar eğitimli belli oluyor .
Kayseri İstanbuldaki şanssızlığını sonunda kırdı , Tebrikler Kayseri ...
zaten faul ceza sahsı cevresi osa lincoln aynı şeyi yapsa isterse direk kırmızıdan atsın:D ama orta sahanın nerdeyse gerisnden atılmış bir faule bu kdr onem vermk ilginç:D
Ne demiştim?
Olayı kişiselleştirme. Tek yapabildiğin bu mu? Adam gibi yaptığım yanlışa özür diliyorum. Sen olayı herkesle kişiselleştiriyorsun. Bir kerede çıkıp rakip takımı tebrik et, hayır! Kayserispor sahada o kadar koştu. İyi oynadı, kötü oynadı mücadeleyi futbol izleyicis olarak bir kere değerlendir!
Bu ikinci kişiselleştirme!
ben zaten onu sen özür dilemeden önce yazmıstık şimdi sorun yok :D
Arkadaşlar tekrar araya girme ihtiyacı hissettim. Lütfen fikirlerinizi tartışın yoksa karşınızdakinin ne bildiği ne bilmediğini değil.
eğer 2. sarı karta haksız diyorsanız..
helal olsun size.. ikiside bal gibi sarı kart.
Kayserispor her geçen hafta kötü oyununa yenisini ekliyor.Bu kadar kötü olunmaz yahu.Selçuk Dereli o kadar kötü ki son dakikada Emre Aşık'ın eliyle topu kornere itmesine penaltı vermedi.Maç Galatasaray'ın hakkıydı 10 kişi yine de oynamaya çalıştılar.
Üstteki durum ceza sahası önündeki pozisyonlar için sanırım serbest vuruş diyor.Orta sahada etkili olmayacak bir yerde olanlar faul diye geçiyor.Faulde topa vurmasını engellerseniz kart yersiniz hatta birok tecrübeli oyuncu bazen bunu bilerek kart görme pahasına son dakikalarda yapabiliyor.
Hakemin yaptığı kural hatasıdır.hemde sonuca bariz etkisi var ama tekrar olacağını sanmıyorum..