Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 46.43%
  • Kayserispor

4 14.29%
  • Berabere

11 39.29%
1 ile 30 arası toplam 460 sonuç

Konu: GaLatasaray - Kayserispor [ TSL 19. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by De Guzman 10 View Post
    Aziz yıldırım bi yerden arkadaşım değil ben saygı duydugum kişilere bey veya abi veya kardeşim diye hitap ederim 2000-2001 seonunda ankaragucune teşvik primi vericek kdr emk leri caln bir kişiye dgil her Nekdr FENERBAHCE SPOR KLUBU baskanı olsada
    Bunu bir tek sen biliyorsun. Derin ilişkilerin olsa gerek. Kaldı ki Aziz Yıldırım milyonlarca taraftarı olan bir camianın lideri. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bunu bir tek sen biliyorsun. Derin ilişkilerin olsa gerek. Kaldı ki Aziz Yıldırım milyonlarca taraftarı olan bir camianın lideri. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın.
    derin ilişkilere falan sahip değilim telegol programında itirafcılar cıktı milyonlarca taraftarına saygı duyarım ama ona saygı duymuyorum neyse konun dısınada cıkmak istemiyorum ne hakemlerle puan kaznmk nede puan kybtmk istiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

derin ilişkilere falan sahip değilim telegol programında itirafcılar cıktı milyonlarca taraftarına saygı duyarım ama ona saygı duymuyorum neyse konun dısınada cıkmak istemiyorum ne hakemlerle puan kaznmk nede puan kybtmk istiyorum
    Yemek tarifçisi Cihan Oskay'dan bahsediyosun herhalde. Haklısın. :}

Bu arada 94'te Emre Aşık'ın elle kestiği pozisyon es geçilmiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Yemek tarifçisi Cihan Oskay'dan bahsediyosun herhalde. Haklısın. :}

Bu arada 94'te Emre Aşık'ın elle kestiği pozisyon es geçilmiş.
    herlafa verilcek bir cevap var ama yoneticler uyarı yaptıgı için konuyu dagıtmak istemiyorum ayrıca olayalra bahane bulunması bir sucluluk psikolojisidir emre topu kesmiş ayhan çimi kesmiş falan filan haksız kırmızı kartlat ortada ayrıca bu grksiz tartışama fazla uzadı keselim artık

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

herlafa verilcek bir cevap var ama yoneticler uyarı yaptıgı için konuyu dagıtmak istemiyorum ayrıca olayalra bahane bulunması bir sucluluk psikolojisidir emre topu kesmiş ayhan çimi kesmiş falan filan haksız kırmızı kartlat ortada ayrıca bu grksiz tartışama fazla uzadı keselim artık
    Olaylara bir bahane yok. Verilmeyen bir penaltı var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri