daha çoook var çıkmasına daha önceki güncelleme den bu yana 2-3 tane paket yapılmış...
Printable View
daha çoook var çıkmasına daha önceki güncelleme den bu yana 2-3 tane paket yapılmış...
Ne zaman cikcak bu yama sabirsiz bir sekilde bekliyorum
kısmetse çıkıc** bende sabırsızlıkla bekliyorm ama acele ediceq bişey yoq nede olsa 1ay sora fm2008 çıkmıc** daha 1sene var:D:D
Bencede sabirsizlanmaya gerek yoq! daha cok uzun süre fm2oo7 nin basinda sabahlicaz.Turksportal da olmasa halimiz yamanmış dogrusu...
simdi isin yag yakma bolumundesiniz herifler yamanin daha 100 de 71 indeler ve azar azar devam ediyor bakin gorun nu herifler yamayi subata kadar erteler zaten gunu gunune istatistik guncellemelerini de yapmiyorlar
1. üslubuna dikkat et kardeşim daha yaşın küçük belki bilmiyosundur ama saygı denen şey önemlidir.
2. yama 100de 100 çıkmayacak ki daha ilk versiyonu yayınladıktan sonra versiyon versiyon gidilcek. Burdan siteyi takip etmediğin ortada.
3. Beğenmiyorsan buyur dışarı alalım seni
evet beğenmeyen gidebilir zorla tutan yok
insanlar gece gündüz çalışıp bize iyi bir oyun imkanı sunmaya çalışıyorlar
haydi arkadaşlar biliyorum işiniz zor ama artık en azından ilk versiyonun çıkma zamanı gelmedi mi? elinize sağlık zaten çoğunu türkçeleştirmişsiniz
hem ilk versiyonu çıkarırsanız herkesin beklentilerini de karşılamış olursunuz ve çıkacakmı?-çıkmayacakmı? ne zaman çıkacak? sorularından kurtulursunuz
gerektiğinde çıkacak sabır arkadaşlar azcık kaldı :D
Bu konu ile alakali bir atasozu vardi
biraz sabir arkadaslar
dayanın sayın yöneticiler az kaldı çıkardığınızda bir yığın duyarlı üye teşekkür edecek bazıları ise tek kelime etmeden inirip oynayacak ve en ufak hatada başınızın etini yiyecek ama önemli deil size duyarlı üyelerin teşekkürleri yeterli olacaktır hepinize tek tek saygı duyarım ve başarılar dilerim
bitirmenizi dört gözle bekliyorum çalışmalarınızda başarılar
neyse bekleriz.Her gün interneti açınca ilk turksportal a girip yamanın çıkıp çıkmadığına bakıyorum ama hüsran:) olsun beklerim ben sizin canınız sağolsun
begenmemek gibi birsey yok ama soz diye bir sey de yok galiba
yama hani fm ciktiginda cikiyordu
kardeşim o zaman başka sitelerde çıkan şeyleri indirmeyeceksin ileride belki bu türkçe yama bile olmayacak başka sitelerde çıkan fmler buradan çalınan şeyler yönetim yamasının güvenliğini sağlamak zorunda ayrıca çıkarmak zorunda deil ki bi de ben hiçbir zaman fm ile çıkacak diye duymadım fmden bir süre sonra onu çıkarcaz dediler beğenmiyosan türkçe yamayı kendin yapmayı dene istersen
bak güzel kardeşim sana kardeşim diyorum çünkü benden çok ufaksın ne kadar anlarsın bilmiyorum ama benden sana bir abi tavsiyesi ilk önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğrenmen gerekiyo sırf bu sitedeki konuşmaların için geçerli değil yaşadığın ve yaşayacağın tüm hayatın için gerekli bu sen bu konuşmalarınla biyere varamayacağını biliyosundur bence ama ben senin yaşına veriyorum biraz daha terbiyeli ve edepli olmanda yarar var kaldıki burda çeviri yapan insanların ne sana ne bana nede diger uyelere bir çeviri yapma zorunlulugu vardır çevirirler kendi oyunlarında kullanırlar ama onlar bizide bir nebze duşunerek bizede yardımcı olmak amacıyla böle bir fikir ve duşunce içine girmişler ben onlara burdan teşekkur ediyorum senide yukarıda dedigim gibi terbiyeli ve adaplı olaman dileğiyle kelimeleri bitiriyorum
NOT : eğer sana bu söğlediklerimle alakalı bir problemin varsa bana özel mesaj ata bilirsin burda kimse ne senin uşağın nede sana bi iyilik veya çıkarları doğrultusunda bişeyler yapmak zorunda
dört gözle bekliyoruz bekleriz : )
iyi çalışmalar =)
ya her sene bi kac insancik cikiyo portluyo bole ustunuze geliyo, dusunmeden konusuyo,ayrica bilmeden, ama siz sabrediyosunuz. eger siz bize sabrediosaniz bisimde bundan baska yapacak biseyimiz yok. tskkur ederim bize sabrettiginiz icin...
İnanırmısınız daha oynamadım oyunu Türkçeyi bekliyorum.
Çalışan arkadaşlardan Allah razı olsun.Dört gözle bekliyorum.
çeviren arkadaşlara kolay gelsin inşallah kısa sürede çıkar 29 ekimden 6 aralık tarihine kadar yaklaşık %10 luk bi ilerleme olmuş sizden ricam çeviri istatistiklerini her hafta güncelleyebilirmisiniz böylelikle herkesin kendi kafasında aşağı yukarı bir tarih oluşur ne ümitsizliğe kapılırlar ne de fazla ümitlenirler biliyorum sizlerin çabaları karşılıksız ama lütfen birazcık daha erken çıkartmak için az daha fazla üzerinde durun dilerim en ksıa sürede biter ve emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız kolay gelsin...
Bakın arkadaşlar düştüğünüz en büyük hata şu:
Zannediyorsunuz ki bu adamlar %100'e getirdikten sonra Türkçe FM 2007'yi çıkaracaklar.
Fakat öyle değil, Belli bir yüzdeye gelince ilk versiyon çıkacak, sonraki versiyonlarda yüzdemiz artacak, %99'a gelincede bitecek...
Biraz daha sabır ve bekleyiş rica ediyorum sizlerden...
beyler hic kolay bi is deil yaptiklari, bende denedim yardimi ama bi turlu vakit ayirmayi beceremedim.zor is bu ceviri isi.onlar nasil vakit bulupta yapiyorlar helal olsun ve cok as kisi yapiyor bunu, Allah bize deil onlara sabir versin...
peki o belirli yüzde den kastınız nedir rakam kaç olmalı beta versiyonu için o kararlaştırıldı mı acaba ya ne biliyim bu yüzdeyle çıksada bizde test etsek
arkadaşlar sanırım yama çok yakında çıkacak çünkü çeviri istatistiklerine bakakarsanız arada bazı paketler atlanmış ve son paketin çevirisine başlanmış demek ki çıkmasına çok kısa bir süre kaldı
gözlem yapın :D
Turkcesi cıkmadan fmden bıktm ....Cıkcagı yok bunun gaLiba..
yılbaşına çıkacak kardeşim bekleyin :D
ben inanıyorum yakında çıkacak biraz daha bekleyin kırıcı mesajlar yazmayın bu yöneticiler sizin için uğraşıo
Kardeş çıkmassada çıkmaz yani bizde bu oyunun hastası değiliz.bu pyunla doğmadık anamızın karnından.öteki sitelerde yayınlanıyo diyosun ve bunun için yok şikayet edin filan falan diyosun.bu kadar millet sizn çıkaracağınız bir türkçe fm dil paketini bekliyo ve siz insanların bu yanından birazda olsa faydalanıyosunz gibi geliyo bana.kimse bu oyunu oynayamadım diye ölmez.eninde sonunda siz yapmassanız yapacak başka birileride çıkar bence.bana sorarsan ben o kadar hastası değilim bu oyunun ama bu oyuna kendini bağlamıs olmazsa olmaz dediği arkadaşlara saygısızlık yapmaya gerek yok.alah aşkına bu güne kadar yapmısta olduğuz fm türkçe dil paketinde bir çok anlamsız kelimede barınıyodu.yanlıs anlamayın kötü yaptınız filan da demiyorum.zaten şu anki çıkaracağız fm dil paketi %50 bile çeviri olmuycak.zatan hiç bizaman %80 geçmedi şu ana kadar.yinede sağolun uğraşmanız bvile yeter.ama siz bu7 fm dil paketini çıkarasaya kadar oyunun 2008 versiyonu çıkacak.başka sitelerde yayınlanan sizn yaptığıız türkçe dil yamasının bizle ne alakası var.net ortamında neyleri engelleyebilirsinizki.ne yani biz şikatet edincew bu dosyalar yayımlanmıycakmı.güldürmeyin devlet bşa çıkamıyo bu korsanla.neyse kırıcı olmamısımdır inşalah ama bu kadar fm oyununu türkçeyle oynamak isteyen arkadaşlarımızıda bekletmeyin.test aşamasında diyosunuz 20 günden beri daha hala çıkıyo yani.
Bu konu başlığı altında şu zaman çıkar veya bu zaman çıkar diye bir yorum ve istekte bulunmayın arkadaşlar...
Biz duyurumuzu yaptık, ki ilk mesajda yazıyor, biraz bekleyin sadece, o kadar...