Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 245 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 Hakkında Duyuru

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

dayanın sayın yöneticiler az kaldı çıkardığınızda bir yığın duyarlı üye teşekkür edecek bazıları ise tek kelime etmeden inirip oynayacak ve en ufak hatada başınızın etini yiyecek ama önemli deil size duyarlı üyelerin teşekkürleri yeterli olacaktır hepinize tek tek saygı duyarım ve başarılar dilerim

bitirmenizi dört gözle bekliyorum çalışmalarınızda başarılar

3. Default

neyse bekleriz.Her gün interneti açınca ilk turksportal a girip yamanın çıkıp çıkmadığına bakıyorum ama hüsran olsun beklerim ben sizin canınız sağolsun

begenmemek gibi birsey yok ama soz diye bir sey de yok galiba
    yama hani fm ciktiginda cikiyordu

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

kardeşim o zaman başka sitelerde çıkan şeyleri indirmeyeceksin ileride belki bu türkçe yama bile olmayacak başka sitelerde çıkan fmler buradan çalınan şeyler yönetim yamasının güvenliğini sağlamak zorunda ayrıca çıkarmak zorunda deil ki bi de ben hiçbir zaman fm ile çıkacak diye duymadım fmden bir süre sonra onu çıkarcaz dediler beğenmiyosan türkçe yamayı kendin yapmayı dene istersen

Arrow

Quote Originally Posted by erdeminho View Post
    simdi isin yag yakma bolumundesiniz herifler yamanin daha 100 de 71 indeler ve azar azar devam ediyor bakin gorun nu herifler yamayi subata kadar erteler zaten gunu gunune istatistik guncellemelerini de yapmiyorlar
    Konusmana dıkkat et madem cok bılıyorsun kendın yap da %100 Gorelm

Nekadar cok kendını bılmez var

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

simdi isin yag yakma bolumundesiniz herifler yamanin daha 100 de 71 indeler ve azar azar devam ediyor bakin gorun nu herifler yamayi subata kadar erteler zaten gunu gunune istatistik guncellemelerini de yapmiyorlar
    sen önce kişilerle nasıl konuşulur, onlara nasıl seslenilir onu öğren, sonra buraya gel mesaj at/soru sor bizde cevaplayalım olur mu?

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Exclamation

bak güzel kardeşim sana kardeşim diyorum çünkü benden çok ufaksın ne kadar anlarsın bilmiyorum ama benden sana bir abi tavsiyesi ilk önce insanlarla nasıl konuşman gerektiğini öğrenmen gerekiyo sırf bu sitedeki konuşmaların için geçerli değil yaşadığın ve yaşayacağın tüm hayatın için gerekli bu sen bu konuşmalarınla biyere varamayacağını biliyosundur bence ama ben senin yaşına veriyorum biraz daha terbiyeli ve edepli olmanda yarar var kaldıki burda çeviri yapan insanların ne sana ne bana nede diger uyelere bir çeviri yapma zorunlulugu vardır çevirirler kendi oyunlarında kullanırlar ama onlar bizide bir nebze duşunerek bizede yardımcı olmak amacıyla böle bir fikir ve duşunce içine girmişler ben onlara burdan teşekkur ediyorum senide yukarıda dedigim gibi terbiyeli ve adaplı olaman dileğiyle kelimeleri bitiriyorum
    NOT : eğer sana bu söğlediklerimle alakalı bir problemin varsa bana özel mesaj ata bilirsin burda kimse ne senin uşağın nede sana bi iyilik veya çıkarları doğrultusunda bişeyler yapmak zorunda

dört gözle bekliyoruz bekleriz : )
    iyi çalışmalar =)

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

ya her sene bi kac insancik cikiyo portluyo bole ustunuze geliyo, dusunmeden konusuyo,ayrica bilmeden, ama siz sabrediyosunuz. eger siz bize sabrediosaniz bisimde bundan baska yapacak biseyimiz yok. tskkur ederim bize sabrettiginiz icin...

Nesil
    2006
    Yer
    Şanlıurfa

İnanırmısınız daha oynamadım oyunu Türkçeyi bekliyorum.
    Çalışan arkadaşlardan Allah razı olsun.Dört gözle bekliyorum.

çeviren arkadaşlara kolay gelsin inşallah kısa sürede çıkar 29 ekimden 6 aralık tarihine kadar yaklaşık %10 luk bi ilerleme olmuş sizden ricam çeviri istatistiklerini her hafta güncelleyebilirmisiniz böylelikle herkesin kendi kafasında aşağı yukarı bir tarih oluşur ne ümitsizliğe kapılırlar ne de fazla ümitlenirler biliyorum sizlerin çabaları karşılıksız ama lütfen birazcık daha erken çıkartmak için az daha fazla üzerinde durun dilerim en ksıa sürede biter ve emeklerinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız kolay gelsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bakın arkadaşlar düştüğünüz en büyük hata şu:

Zannediyorsunuz ki bu adamlar %100'e getirdikten sonra Türkçe FM 2007'yi çıkaracaklar.

Fakat öyle değil, Belli bir yüzdeye gelince ilk versiyon çıkacak, sonraki versiyonlarda yüzdemiz artacak, %99'a gelincede bitecek...

Biraz daha sabır ve bekleyiş rica ediyorum sizlerden...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

beyler hic kolay bi is deil yaptiklari, bende denedim yardimi ama bi turlu vakit ayirmayi beceremedim.zor is bu ceviri isi.onlar nasil vakit bulupta yapiyorlar helal olsun ve cok as kisi yapiyor bunu, Allah bize deil onlara sabir versin...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Bakın arkadaşlar düştüğünüz en büyük hata şu:

Zannediyorsunuz ki bu adamlar %100'e getirdikten sonra Türkçe FM 2007'yi çıkaracaklar.

Fakat öyle değil, Belli bir yüzdeye gelince ilk versiyon çıkacak, sonraki versiyonlarda yüzdemiz artacak, %99'a gelincede bitecek...

Biraz daha sabır ve bekleyiş rica ediyorum sizlerden...
    %99 yaptıktan sonra %100 de yaparlar ki

peki o belirli yüzde den kastınız nedir rakam kaç olmalı beta versiyonu için o kararlaştırıldı mı acaba ya ne biliyim bu yüzdeyle çıksada bizde test etsek

Nesil
    2006
    Yer
    fenerbahçe cumhuriyeti

arkadaşlar sanırım yama çok yakında çıkacak çünkü çeviri istatistiklerine bakakarsanız arada bazı paketler atlanmış ve son paketin çevirisine başlanmış demek ki çıkmasına çok kısa bir süre kaldı

gözlem yapın

Turkcesi cıkmadan fmden bıktm ....Cıkcagı yok bunun gaLiba..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by D®ogBa View Post
    Kusura bakma, inşallah 2010'da oyun çıktığı gibi Türkçe de çıkacak...

Napalım biz de robot değiliz ki biz de insanız....
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

yılbaşına çıkacak kardeşim bekleyin

Quote Originally Posted by D®ogBa View Post

Ya Adamalar kac gundur bekleyın sabırlı olun dıyo Hala sizin yaptığınıza bakın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

ben inanıyorum yakında çıkacak biraz daha bekleyin kırıcı mesajlar yazmayın bu yöneticiler sizin için uğraşıo

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Kardeş çıkmassada çıkmaz yani bizde bu oyunun hastası değiliz.bu pyunla doğmadık anamızın karnından.öteki sitelerde yayınlanıyo diyosun ve bunun için yok şikayet edin filan falan diyosun.bu kadar millet sizn çıkaracağınız bir türkçe fm dil paketini bekliyo ve siz insanların bu yanından birazda olsa faydalanıyosunz gibi geliyo bana.kimse bu oyunu oynayamadım diye ölmez.eninde sonunda siz yapmassanız yapacak başka birileride çıkar bence.bana sorarsan ben o kadar hastası değilim bu oyunun ama bu oyuna kendini bağlamıs olmazsa olmaz dediği arkadaşlara saygısızlık yapmaya gerek yok.alah aşkına bu güne kadar yapmısta olduğuz fm türkçe dil paketinde bir çok anlamsız kelimede barınıyodu.yanlıs anlamayın kötü yaptınız filan da demiyorum.zaten şu anki çıkaracağız fm dil paketi %50 bile çeviri olmuycak.zatan hiç bizaman %80 geçmedi şu ana kadar.yinede sağolun uğraşmanız bvile yeter.ama siz bu7 fm dil paketini çıkarasaya kadar oyunun 2008 versiyonu çıkacak.başka sitelerde yayınlanan sizn yaptığıız türkçe dil yamasının bizle ne alakası var.net ortamında neyleri engelleyebilirsinizki.ne yani biz şikatet edincew bu dosyalar yayımlanmıycakmı.güldürmeyin devlet bşa çıkamıyo bu korsanla.neyse kırıcı olmamısımdır inşalah ama bu kadar fm oyununu türkçeyle oynamak isteyen arkadaşlarımızıda bekletmeyin.test aşamasında diyosunuz 20 günden beri daha hala çıkıyo yani.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozgur576 View Post
    Kardeş çıkmassada çıkmaz yani bizde bu oyunun hastası değiliz.bu pyunla doğmadık anamızın karnından.öteki sitelerde yayınlanıyo diyosun ve bunun için yok şikayet edin filan falan diyosun.bu kadar millet sizn çıkaracağınız bir türkçe fm dil paketini bekliyo ve siz insanların bu yanından birazda olsa faydalanıyosunz gibi geliyo bana.kimse bu oyunu oynayamadım diye ölmez.eninde sonunda siz yapmassanız yapacak başka birileride çıkar bence.bana sorarsan ben o kadar hastası değilim bu oyunun ama bu oyuna kendini bağlamıs olmazsa olmaz dediği arkadaşlara saygısızlık yapmaya gerek yok.alah aşkına bu güne kadar yapmısta olduğuz fm türkçe dil paketinde bir çok anlamsız kelimede barınıyodu.yanlıs anlamayın kötü yaptınız filan da demiyorum.zaten şu anki çıkaracağız fm dil paketi %50 bile çeviri olmuycak.zatan hiç bizaman %80 geçmedi şu ana kadar.yinede sağolun uğraşmanız bvile yeter.ama siz bu7 fm dil paketini çıkarasaya kadar oyunun 2008 versiyonu çıkacak.başka sitelerde yayınlanan sizn yaptığıız türkçe dil yamasının bizle ne alakası var.net ortamında neyleri engelleyebilirsinizki.ne yani biz şikatet edincew bu dosyalar yayımlanmıycakmı.güldürmeyin devlet bşa çıkamıyo bu korsanla.neyse kırıcı olmamısımdır inşalah ama bu kadar fm oyununu türkçeyle oynamak isteyen arkadaşlarımızıda bekletmeyin.test aşamasında diyosunuz 20 günden beri daha hala çıkıyo yani.
    sen bu oyunu sevmeyebilirsin. sevmek zorunda da değilsin. ama bizler seviyoruz. türkçe yama da çok yakında çıkacaktır. biraz sabredin bence.

Nesil
    2006
    Yer
    fenerbahçe cumhuriyeti

Quote Originally Posted by burgu11 View Post
    arkadaşlar sanırım yama çok yakında çıkacak çünkü çeviri istatistiklerine bakakarsanız arada bazı paketler atlanmış ve son paketin çevirisine başlanmış demek ki çıkmasına çok kısa bir süre kaldı
    Quote Originally Posted by hurmet View Post
    gözlem yapın
    arkadaşım yani benim yaptığım gözlemin doğruluğunu kabul ediyorsun?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

çok çok çok yakında çıkacak gibime geliyo. Bence bi hafta içinde çıkar.Kendi fikrim.

bence gözlem yapın falan dalga geçmeye gerek yok adam doğru düzgün sormuş dimi sana?? gerçi haklısın dalga geçilecek başka bişey kalmadı çeviri istatistiklerininde maşallahı var saat başı ilerliyo birde yukarıda reklamlar falan var onlarıda gözlemliyoruz

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    gözlem yapın
    daha çıkmaz ben baktım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu konu başlığı altında şu zaman çıkar veya bu zaman çıkar diye bir yorum ve istekte bulunmayın arkadaşlar...

Biz duyurumuzu yaptık, ki ilk mesajda yazıyor, biraz bekleyin sadece, o kadar...

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri