-
12.Aralık.2006, 02:56
Kardeş çıkmassada çıkmaz yani bizde bu oyunun hastası değiliz.bu pyunla doğmadık anamızın karnından.öteki sitelerde yayınlanıyo diyosun ve bunun için yok şikayet edin filan falan diyosun.bu kadar millet sizn çıkaracağınız bir türkçe fm dil paketini bekliyo ve siz insanların bu yanından birazda olsa faydalanıyosunz gibi geliyo bana.kimse bu oyunu oynayamadım diye ölmez.eninde sonunda siz yapmassanız yapacak başka birileride çıkar bence.bana sorarsan ben o kadar hastası değilim bu oyunun ama bu oyuna kendini bağlamıs olmazsa olmaz dediği arkadaşlara saygısızlık yapmaya gerek yok.alah aşkına bu güne kadar yapmısta olduğuz fm türkçe dil paketinde bir çok anlamsız kelimede barınıyodu.yanlıs anlamayın kötü yaptınız filan da demiyorum.zaten şu anki çıkaracağız fm dil paketi %50 bile çeviri olmuycak.zatan hiç bizaman %80 geçmedi şu ana kadar.yinede sağolun uğraşmanız bvile yeter.ama siz bu7 fm dil paketini çıkarasaya kadar oyunun 2008 versiyonu çıkacak.başka sitelerde yayınlanan sizn yaptığıız türkçe dil yamasının bizle ne alakası var.net ortamında neyleri engelleyebilirsinizki.ne yani biz şikatet edincew bu dosyalar yayımlanmıycakmı.güldürmeyin devlet bşa çıkamıyo bu korsanla.neyse kırıcı olmamısımdır inşalah ama bu kadar fm oyununu türkçeyle oynamak isteyen arkadaşlarımızıda bekletmeyin.test aşamasında diyosunuz 20 günden beri daha hala çıkıyo yani.
Mesaj Yetkileri