Tribündeki taraftarın golden sonra yere inişine dikkat. :}
http://www.youtube.com/watch?v=mx5Ia0Q-Mps
Printable View
Tribündeki taraftarın golden sonra yere inişine dikkat. :}
http://www.youtube.com/watch?v=mx5Ia0Q-Mps
Konuşmalarıma gayet dikkat ettiğimi düşünüyorum. Burda hepimiz belli renklere gönül vermişiz. Bunu bu radle getirinde sensin. Ben başka bir kulübün konusuna yorum yazarken 40 defa düşünüp yazıyorum aynı hassasiyetide başkalarından beklemek hakkımdır. Orda ne demek istediğini biz yanlış anlamadık sen yanlış anlattın derdini. Bana kanıtlarla gel diyosun senin verdiğin örnekler kanıt teşkil ediyor mu ki bende kanıt bekliyorsun. Kusura bakmayın ama yaptığınız çamur at izi kalsından başkası değildir.
[YOUTUBE="mx5Ia0Q-Mps"]Guiza attı beyler dağılın[/YOUTUBE]
yav sanki barçayla oynadık da penaltı yüzünden kazandık koskoca fener bucayı yenemicek mi hala tartışılıyo kardeşim ayıptır ya :D
Olayı bireysel tartışmaya çevirmeden konuyla alakalı olarak konuşmaya devam edelim.
Bende şunu anlamıyorum 'Verse de vermese de kimse birşey diyemez.'.Bu ne abi ya bi kural vardır ve o kurala göre karar verirsin.Poziyon ya penaltıdır ya da değildir.Bu pozisyon değildi ama hakem verdi ve yanlış yaptı.Bitti bu kadar uzatmanın kime ne yararı var onu da anlamış değilim,tamam maç bitti ve 3 puan Fenerbahçe'nin hanesine yazıldı.
Bilinçli olmasına gerek yok, hangi oyuncu ben şunu elimle keseyim penaltı olsun der bunun bir örneğini gösteremezsin..
Ayrıca verebilir veremeyebilir olayına gelince hakemin takdir hakkını kullandığı pozisyonlar vardır.. Bu da onlardan birisi.. Neden öyle yaptı diye kesin kez cezalandıramaz kimse hakemi..
Maçı Buca tribününde bir Fenerbahçeli olarak izledim stada giriş çıkış rezalet olmasına rağmen içerdeki manzarı görülmeye değerdi :)
Aykut Hoca Cristian ısrarında hala devam ediyor bizde her hafta ucuz yırttık diyoruz bundan artık vazgeçmesi lazım savunmayı sağlama almak için böyle birşey yapıyor ama görüldüğü gibi Cristian'ın savunmaya en ufak bi katkısı yok onun yerine Topuz'u ortaya çekip kanatta Stoch'la başlasaydı sanırım maç içinde bu kadar sıkıntı yaşamazdık.
Geri dönüşümüz mükemmel oldu Guiza'nın golünde stad yıkıldı resmen :)
Sonuç olarak Buca'dan 3 gol yemek gerçekten bize yakışmadı ama herşeye rağmen galibiyet güzel :)
Bu kesinlikle penaltıdır adam ceza sahası içerisinde topu eliyle engelliyor.
Ayrıca bu penaltıdan önce 2 tane net penaltı daha var onlara neden kimse birşey demiyor?
İlk yarıda 1 değil 2 oyuncunun ceza sahası içerisinde eliyle müdahale ettiği bir pozisyonda da penaltı çalınmadı...
Yine ilk yarıda Semih'in ceza sahası içinde dirseklenerek düşürülmesi var ve penaltı çalınmadı.Madem penaltı değil diyorsun o zaman Semih'in numara yaptığını düşünüyor olman gerek ver o zaman Semih'e sarı kart? Ama yok cesaret edemedi çünkü kendiside biliyor orada dirseğin atıldığını...
Eee gole giden adam dirseklenerek yere düşürülüyorsa ve bunu görüyorsan neden vermiyorsun kardeşim penaltıyı?
Yani bırakın bu Fener'e olmayan bir penaltı verildi bu sayede maçı çevirdi ayaklarını.Komik oluyorsunuz sadece...
Haa şimdi bana Fenerlilerde bizim maçlarda laf ediyor bilmem ne diyerek gelmeyin benim tek bir yazımı bulun koyun bu şekilde yazılmış...
Beni başkaları ilgilendirmez.Aynısını size karşı yapan Fenerliler varsa buda onların ayıbıdır ama madem o yanlış diyorsunuz yanlışı yanlışla örtmek olmaz siz aynı şekilde cevap vermeyin ve farkınızı belli edin?
Tabii bir farkınız varsa...
Semih düştüğü pozisyonun penaltı ile uzaktan yakından alakası yok, resmen atıyor kendini yere.
http://jeday.files.wordpress.com/201...pg?w=460&h=331
Şimdi bu penaltı değil..
http://www.aksam.com.tr/images/news/41756.jpg
ama bu penaltı. Doğrudur olabilir..
Biz adalet isterken tam da bundan bahsediyoruz. Bir standart yakalayın. Kimsenin ses çıkarmaya yüzü olmasın , gerek de duymasın zaten..
Öte yandan Fenerbahçe'yi zor bir geri dönüşün ardından aldıkları 3 puandan ötürü tebrik etmek lazım şampiyonluk yolunda çok önemliydi ve öyle veya böyle aldılar.. (zorluk manasında diyorum)
Bir standart yakalayın diyor zaten.Vay efendim bu çalınıp o nasıl çalınmaz denmiyor ki.
Anlatamadığımız bir nokta da bu işte kardeşim. Penaltıysa hepsi çalınsın bir maçta 10 tane oluyorsa 10 tane penaltı çalınsın 35 tane gol olsun umrumda değil ama yeter ki şu hakem tartışmaları bitsin. He eğer amaç önceki maçlarda yapılanları tekrar gündeme getirmekse emin ol en avantajlı Fener en dertli de Beşiktaş çıkar ;) Ama benim maksadım o değil. Hataların olmamasını diliyorum sadece. Maç izlemekten soğudum yemin ediyorum. Cem Papila olayıyla başlayan bir soğuma son dönemlerde iyice tavan yapmış vaziyette bir Beşiktaşlı olarak.. Bak yeri geliyor siz de aynı şeyden dert yanıyorsunuz. Benim anlatmak istediğim bunlar olmasın.
Allahtan herkes için eşit istiyorsunuz,bir an kendinize pay çıkardınız sandım.
Tamam işte bende diyorum ki; O gösterilen iki resimdeki penaltıda doğru bize çalınmadı ama Buca maçındaki penaltı lehimize çalındı. Ama Bursa Ve Antep maçlarında da net penaltımız verilmedi yani standart kaçırıldı yine. Standart diye birşey beklemeyin bu hakemlerden kafasına estimi çalar kafasına estimi kulaklığı duymadım der...
eğer biz bu seneki Beşiktaşın bütün hatalı pozisyonlarını ekleseydik sayfa sekiz değil elli sekiz olurdu:)
Öyle bir istekte bulunacak olsam Beşiktaşlı olmazdım kardeşim başka bir takımı tutardım ;)
Orası doğru ama bu tarz şeylere gerek yok:)Herkes bu işten para kazanıyor herkes emeğinin karşılığını kuruşuna kadar almak zorunda. Bunun için de adalet terazisinin hatasız çalışıyor olması lazım. Anlatmak istediğim sadece bu.
Kendinize pay çıkardınız sandım lafına dedim öyle bir istekte bulunacak olsam diye.
Yani bu sezon hep kazandık hep hakemleri gündeme getirdiler, yok Başbakan etkilemiş hakemleri, emek karşılığı verilecekse kesinlikle oyuncularımıızın sahada 90 dakikalık mücadeleleri her seferinde hakemlerin sayesinde maçı kazandınız sözüyle hep hep hep yendi. 1 kere 2 kere 3 kere 5 kere 8 kere değil tüm maçlarımızda en ufak hata bile hakem maçı etkiledi diye yorumlanıyorsa zaten bu yapılan yorumlarında inandırıcılığı olmuyor. Kendi şahsım adına bir kaç hafta önceki maça mı bi maça yazmııştım Trabzon'u tebrik ederim hakkıyla kazandı lider oldu diye. Yani adam hakkıyla aldıysa hakkını vereceksin. Yok Luganoya verilmemişti buna niye verildi Fener şike yaptı tarzı yorum yapıpta sulandırmak doğru olmuyor.
bilmukabele 5-10 kezde biçiyor :)
ben hiç bi zaman hakem fenere verdi maçı demedim son 10 maçınızı filanda izledim antep maçında şampiyon olmalı bu fenerde dedim.bu hiç bi takımın taraftarının istemeyeceği bi durum diğer takımları bilemem çünkü bayadır bi cimbomu bursayı izlemiyorum ama bi Beşiktaşa göre daha çok kollanıyor fener bunda ne taraftarın ne de futbolcuların suçu yok bence bazı kesimler tarafından bi korku krallığı oluşturulmuş diye düşünmekteyim.kollanıyor derkende art niyet anlamında değil 2 maç önce izlediğim o cesur hakem bi fener maçında kedi gibi maşallah emre nerdeyse kafa atıcak yüzüne bile bakamıyor.demek istediklerim bu küçük ayrıtılar zaten şampiyonluğa götürüyor.ama fener 2.yarı itibariyle şampiyonluğu en çok hakeden takımdır sahadaki azmi mücadelesi isteğiyle..
O gündeme getirenlerin sorunu kardeşim benim. Başbakan muhabbeti çok saçma zaten o konuya girmek bile istemiyorum. Adam ölüyü diriyi bıraktı maç alacak he. yok artık. Onun dışında dediklerine katılmakla beraber neden hep size denk geldiği konusunda kafamda soru işareti var. Art niyetli değilim bunu söylerken sadece tesadüf mü değil mi onu çözemiyorum. Yani Lugano yok yere gidiyor adamın hunharca bileğine basıyor. E o kadar faul yaparsan kızdırırsan basar. Emre her maç hakemlerle küfür kıyamet , e adamı sinirlendirirsen Emre bu yapar. Mehmet Topuz hakemin gözü önünde adama yumruk atar yine bir şey yok. Bize gelince tam tersi en çok dayak yiyen itilen kakılan bizim oyuncularımız en fazla kırmızı gören takım biziz. E bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ben bize verilmesin demiyorum tekrar tekrar üstüne basaraktan. Hakediyorsak verilsin ama bazı takımlara tek maçta yapılan faul sayısını Quaresma tek maçta kendisi alıyorsa ve buna rağmen hakem seyrediyorsa olanları , bu işte bir terslik vardır kimse kusura bakmasın.
Sözün özü Sait71 arkadaşın dediğine üzülerek katılıyorum böyle bir ortamda hakemlerden adalet beklemek yanlış yani maalesef. Ama keşke onlara müdahale edilmese en ufak hatalarında yerden yere vurulmasalar belki her şey daha düzgün olacak..
Anıl burda bir ay anlatsanda stanart gelsin diye yine farklı sana karşı saçma yorumlar gelecektir yorulmaya gerek yok.
Hakem mi tartisiyosunuz maci mi konusuyosunuz. Su hakem zirvalarini birakin artik. Her hafta ayni seylerin{hakem hatalari} gundeme gelmesi turk futboluna hicbisey kazandirmaz. Futbol sadece netice degil, 90 dakikanin biraz da keyifli yanlarini konussaniz. Hakem de insandir hata yapar. Bir pozisyon icin yarisi evet yarisi hayir diyosa hekemin verecegi karar ne olursa olsun zaten tartisilacak. Sahsen Turkiyede hakemlik yapacagim en son sey olur bu kosullar altinda.
Kendi adima boylesi zevkli bi macta tribunde oldugum icin cok mutluyum. Mac bitiminde kimse tribunleri terk etmedi, uzun sure takimi sahada alkisladik. Klasik "Sampiyonluk geliyor!" tezaruhatini sahadaki futbolcularla birlikte yaptik. Cok etkileyiciydi.
3-0'dan 4-3 kazandığımız Gaziantepspor maçı vardı ya, işte bu havada, onun değerinde bir maçtır bu. Bu maçtan sonra kesinlikle şampiyonluğumuzu vermeyiz. Tamam futbol oynanmadan belli olmaz, son dakikaya kadar beklemek lazım. Ama bu sezon Fenerbahçe şampiyon. :)
Arkadaşlar bir konuda haklı: Bu sene Galatasaray ve Beşiktaş'ın hakem hatalarıyla kaybettiği çok maç var. Artık adına ister hata deyin, ister başka şey... Hatta Galatasaray'ın bir Kayseri maçını hatırlıyorum. Özetlerde görmüştüm. Sanırım 2 penaltısı verilmemişti. Daha önce de yazdım: Bu hep böyledir. Hele bir takım kötü gitmeye başlamışsa bir de hakemler musallat olur. Normal zamanda veremedikleri kararları, o süreçte hınç alırcasına çalmaya başlarlar. Hedefinden uzaklaşan büyük takımlar bunu daima yaşar. Aragones döneminde ne hakem hataları olmuştu, ama oyunculara ve hocaya yüklenmekten sıra gelmezdi.
İddia'yı erken kaybedince hakemler geçmişin intikamını alıyor.Böylede yorumlanabilir.Ama şimdi durduk yere komplo teorisi üretmeyelim.
Biz Belediye maçında gayet iddialıydık takım ikinci yarının başında müthiş hava yakalamıştı hatırlatırım o maçla biz bittik zaten. Aurelio'nun kırmızı kart , 10 kişi kalmamıza rağmen müthiş baskı ama bir yere kadar..
Neyse eskiyi açmak istemiyorum demiştim bununla bırakıyorum sadece. Yeni haftanın maç topikleri açılır zaten bu da kapanır..
şampiyonluk galatasarayın hakkı tartışmaya gerek yok :D fener yada ts şampiyon olursa hakem ve şikeyle olmuş olacak bence :p :p