Bende en çok emenike'ye üzüldüm gerçekten. Adam stopere doğru nefesini verse faul çalıcak haldeydi hakem.
O değilde her sene dünya derbisi deniliyor, daha ortada futbol yok.
Printable View
Bence öyle değil. Mancini ile Galatasaray'ın karakteri uyuşmadı. Selçuk her ne kadar bu sezon adeta bir 'Maldonado' olsa da takımda önemli bir isim. Ayrılmasından ziyade takım içinde sorun çıkartabilir. Yoksa ben takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. Sadece kaos ortamına çok müsait şuan Galatasaray.
Kaos ortamı oluşacağını pek sanmıyorum. Haftalar önce Sneijder gol attığı zaman Selçuk'u ittiği için aralarının bozuk olduğu söyleniyordu. Bu maçta Sneijder gol attıktan sonra Selçuk'a sarıldı ve golün sevincini kutladılar. Biraz da medya abartıyor ollayları her zaman olduğu gibi.
Mancini biraz garantici bir teknik direktör, skorun üstüne yatmayı seviyor. Tabii bunu yapan ilk teknik direktör o değil. Şuan İspanya Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren A.Madrid'de bunu yapıyor. Bu tür sistemlerde önemli olan rakibe pozisyon vermeyip gol yememek.
O oyun yapısı Atletico Madrid'in benimsediği bir olay yalnız.
Galatasaray bu kadar kapalı oynayan bir takım değil. Fenerbahçe'nin atacağı bir gol ben iddia ediyorum ki taraftarları çok fena etkileyecekti.
Mancini bunu bildiğinden dolayı bu kadar kapalı oynamak ve zaman geçirmek istedi.
Evet, daha doğrusu o tür oyun oynama yapısını beceremiyor diyebiliriz Galatasaray için. Sadece o oyun türünü yapmaya çalışıyor şuana kadar. Bence de Fenrbahçe'nin gol atması taraftarı etkilerdi, zaten 1-0'da bile bazı oyuncular ıslıklandı. Bu konuda taraftarın tahammülü olmadığını gördük bugün.
Semih konusunda pek katılmıyorum. İkinci yarıda bütün kritik müdahaleler ondan geldi. Gol fırsatı oluşmadığı için gözden kaçmış olabilir ama takım arkadaşlarının bireysel hatalarından doğan çok ciddi pozisyonları engelledi birkaç kez. Bir tane hatası var gördüğüm onu da telafi etti zaten.
Yalnız Fenerbahçe'li arkadaşlar fazla heyecanlı.... Kadıköyde sanki farklı mı oluyordu maçlar ? Son 3 yıl tüm maçlara bakın , hakemler GS-FB , FB-GS maçlarında son derece yeteneksiz ve maçın içine ediyor. Sen ilk dakikalarda Emre-Eboue ikilisine gözünün önünde kavga ederken kart veremezsen , Emenike'nin direk kırmızısını da veremezsin , Alves'in dirseğini de görmezden gelirsin. Emre'yi attıktan sonra da Melo'yu atmayıp,sonradan bir fırsat bulsam da atsam diye bekleyip ,2. devre faul bile yapmayan adamı ilk fırsatta atarsın :) Bence iki taraf da sussun çünkü asıl kahraman hakem...
Selçuk un yaptığını kendi takımımda kim yapsa umurumda değil gitsin derdim ama sonuçta Galatasaray bir değerini göz göre göre kaybediyor. Büyük takımlarda tabi ki oyuncular gelir gider ama bu kayıpların Mancini tarafından bir karşılığı olmalı. Bakalım zaman ne gösterecek...
guzel bir tespit bence, zaten simeone de italyan mentalitesinde. mancini ile oyun yapilari cok benzer duruyor. ozellikle kanatsiz oynamasi, beklerin ileri geri calismasi, stoperlerin arasinda mario ya da thiagonun stoper gibi durmasi. yani tamamina bakildiginda birebir ortusuyor formasyon ve taktik anlayis. ancak galatasarayin terimden kalan oyuncular ve mentalite kirintilari sebebiyle bazi yerlerde aksamalar oluyor. oyunun geneline bakarsak zevksiz, temposuz bir futbol ancak dogru oyuncularla netice alinabiliyor. sahsen atleticonun da oyununundan pek haz almam, gs de bu yolda hizla ilerliyor. basarili olabilir ancak keyif noktasinda pek tatmin edici olmayacaktir.
Mancini bence kendi takımını kurarsa kendi sistemiyle başarılı olacaktır biraz sabır. Maça gelirsek kavga niteliğinde geçti biz biraz bişeyler yapmaya çalıştık ve kazandık.
Aytaç abi birde Atletico Madrid'in bu oyun yapısının güçlenmesinin en önemli etkenlerinden biri de takımda savaşçı oyuncuların fazla olması. Top kaybında A.Madrid'li oyuncular çok hızlı bir şekilde defansa gelip alanı çok iyi kapatarak rakibe pozisyon vermiyorlar. Defans oyuncuları da hızlı olduğundan dolayı sistemleri için ekstra bir avantaj. Galatasaray eğer önümüzdeki senelerde de bu sistemin üzerinde duracaksa sistemine göre oyuncu transferi yapması lazım.
En basitinden bu sistemde Melo ne kadar ön plana çıkıyorsa, o tarzda bir kaç oyuncun da takıma katılmasıyla çok daha farklı sonuçlar alınabileceğini düşünüyorum. Fakat taraftarın o futbol şöleni beklentisini doyurabilecek bir sistem olmadığı da bir gerçek. Ama iyi uygulanırsa her kulvarda başarılı bir grafikte çizilebileceği düşüncesindeyim. Zamanla bekleyip göreceğiz. :)
Önce dışarı çıktı Selçuk, sonra Drogba'nın başını çektiği 2-3 kişi koluna girip içeri sokmaya çalıştı. Mancini içeri gir yat demiş bile olsa futbolcunun bunu yapma şansı yok. Hakemin hop sen ne yapıyorsun demesi lazım. Hiç bir hakemin bunu yememesi lazım. Futbolcu da bunu bilir. Öyle bile olsa formayı, bantı çıkarmak gibi bir tepki içeride yatmaya tepki olamaz. Bu kadar basit bir olaya böyle bir tepkiyi hiç görmedim. Dışarıya çıkmış sakatlanmış bir oyuncuya geri dön, içeride yat demenin hiç bir mantıklı tarafı yok zaten. Mancini ne diyeceğini bilemedi bence, bahane uydurdu. Bundan daha büyük bir problem de olabilir. Üstünü kapatmak için çabalıyor da olabilir Mancini. Bilemeyiz tabi.
Beyler birbirimizi kandirmayalim selcuk orada sakatliktan falab cikmadi. Trip atti bildigin. Bozuldu ben burada bırakıyorum al bu kaptanlik bandı aha bu da forma dedi. Ayip etti tabi ama onu o raddeye getirenleri de dusunmemek olmaz
@William Rookwood
umarim vazgecerler, bu maclari izleyenler olarak futbolun keyfi bizim icin onplanda. olur da bu sistem turkiyede tutarsa herkes yavas yavas bunu benimser, bir bakmisiz italyan ligine donmusuz. zaten izlenecek halde degil, artik yanindan bile gecmeyiz :n:
italya degil, alman, ispanyol futboluna yonelelim. gercekten cekilmez bir lig haline doneriz yoksa.
mancini ne dedi bilmiyorum da aynisi SL liginde barca macinda oldu. costa sakatlandi, yuruyerek kenara geldi ama simeone guzel bir haslamisti onu. yere yat dedi, gelme dedi. o da hakli cunku hazirda adami yok, belki 4-5 dakika bu yuzden takim 10 kisi kalicak. bunu da dusunmek zorunda teknik direktor. hatta costa seke seke bir sure de devam etti. tabi dogru muydu, degil. kazanma hirsinin disavurumu.
selcuk sakat miydi degil miydi bilemem ama ordaki durumla alakali yeni olmus bir ornek vereyim istedim.
Selçuk miladını çoktan doldurdu. Mancini gitmeyeceğine göre(tazminat bedeli ortada her türlü kalır) Selçuk sezon sonu yolcu olur. Kankası Burak'ta giderse şaşırmam. Selçuk'la sağolsun 2 şampiyonluk aldık işte artık zorlamanın bir anlamı yok yenilik lazım.
Selçuk o anki enerji ile o reaksiyonu verebilir.Önemli olan yarın yada ertesi gün ki açıklamaları olacak.
Ama şunu unutmayın. Mehmet Demirkol deyimiyle türk futbolunun tarihini değiştiren adamdır Selçuk. Unutmayın sadece.
Bırak şimdi o defolsun tavırlarını bir kenara.
Drogba - Sneijder ilk geldiğinde kulübün anahtarını verseler bu ikiliye kimsenin ağızından tek kelime çıkmazdı. Selçuk İnan da emektar bir oyuncu ve takıma verdiği katkı bu sezon hariç kimse tarafından tartışılamaz.
Selçuk giderse yerine hangi Türk oyuncuyu koyup katkı bekleyeceksiniz merak ediyorum. Yekta mı?
Furkan mı yoksa? Furkan ile Yekta'yı toplasan en fazla Selçuk İnan'ın bu sezon verdiği katkıyı verebilirler. Gökhan'ın antreman olayı, Sneijder'in golden sonra Selçukla sarılmaması ve Selçuk'un bugün yaptığı hareket bunların hepsi tesadüf mü?
O sebeple silmeye çalıştığınız oyuncunun verdiği katkıya da bir bakın. Terim'e de defolsun deniyordu alın defoldu ve durum ortada.
hocam galatasaray zaten yeni bir takim degil mi, 2 senede bir kadro mu degistirilir :n:
yabanci kisitlamasi varken boyle degerli 2 oyuncunun kiymetini gidince anlarsiniz bence. yerine koyacak oyuncuyu bulmaniz lazim once.
ayrica finansal fair play kapidayken musriflikten kacinmak lazim gibi. uyari verilmis zaten, obur sene de devam ederse transfer yasagi gibi cezalar kapida.
E taraftar getirdi. Dunyanin neresinde var pas hatasi yapan kendi oyuncusunu isliklamak? Aksine alkislarlar moral olsun diye. 1 degil 2 degil surekli selcuk ve burak a tepki e ana yeter. Bu çocuklar bu takimin oyuncusu. Bu armayi taşıyorlar. E bi saygisizlik da yok. Kotu oynuyorsa morallendir en olmadı hic tepki verme sessiz kal.
Yorma beni gece gece sen de cok iyi biliyorsun bu isin sorumlusunun sadece selcuk olmadigini.
Hocam 3 sene oldu ya şampiyonluk gidince yenilik gerektiğini anlıyoruz ki bu takım deplasmanda 3 maç aldı yani hocanın hataları olsa da futbol sahada oynanıyor topçuların da hataları büyük mesela Selçuk yerine Gökhan İnler alınsa fena mı olur. :D Finansal fair play olayında haklısınız dikkat etmek lazım aynen ama yine de Mancini kalacağına göre Selçuk gider.
Zamanında Engin'in yaptığı vukuatları bile affeden bir teknik direktörümüz vardı. Selçuk'un sorunu ne bilmiyorum daha doğrusu bir sorunu var mı ondan da emin değilim. Ama bir oyuncuya gitsin, takımdan ayrılsın demek, hele ki yabancı kontejyanı gibi bir durum varken doğru değil. O gitse yerine kimi alacaksın ki zaten bu yıl kötü de bir performans sergilemedi Selçuk. Tabii herkesin aklında o ilk geldiği yıldaki Selçuk profili oluştuğundan dolayı şuan ki performansı kötü karşılanıyor.
Birde taraftar ve medya baskısı bizim ülkede üst safhalarda. Zamanında Arda'ya yapılıyordu şimdi Selçuk'a yapılıyor. Eminim ki şuan Selçuk Avrupa'ya transfer olsun şuan ki performansından çok daha üst düzey bir performans koyar ortaya.
Cenker atladığın bir şey var o Sneijder'le Selçuk golden sonra sarmaş dolaş oldu bugün. Ben şahsen futbolcular arasında bir problem olduğunu düşünmüyorum. Evet bir gerginlik var ama futbolcular arasındaki ilişki öyle abartılan kadar da kötü değil. Mevzu çok farklı bence. Çünkü Selçuk sezon başından beri iyi değil, istekli değil, sürekli yana ve geriye oynuyor. Elbette Mancini'nin kararlarından memnun olmayabilir, Mancini'yle sorunu olabilir ama bu Selçuk'un performansını açıklamıyor. Selçuk'un başka bir sorunu var ve bazı şeyler üst üste gelince mental olarak büyük zarar gördü. Ancak yine söylüyorum o bandın koldan o formanın sırttan çıkmasını açıklayacak hiçbir mantıklı sebep yok Selçuk'un önce bu olaylara bir açıklık getirmesi lazım. Her zaman başımızın üstünde yeri var ancak bu iş böyle devam etmez.
Edit: Şunu da ekliyim çoğu zaman söylüyorum bizim taraftarın tribün performansını beğenmediğimi hatta genel olarak ülkenin taraftar profilini beğenmediğimi. Açıkcası taraftar gruplarının başında duran reiscikler değişmediği sürece bu performans da böyle devam eder. Taraftarı yönlendiren adamın mantıklı hareket etmesi gerekirken bizde taraftarı çıldırtanlar genellikle bu adamlar oluyor. Bu yüzden stadda yüzlerce kameraya e-bilet'e evet diyorum. Fişlenme olayı falan da hikaye geliyor bana açıkcası. Twitter'ı Facebook'u gerçek adıyla kullananların stadlarda fişleniyoruz goygoyu yapması ağır saçmalık.
lami cimi yok gozluklerimizi disari cikartirsak goruruz... galatasaraydan melo-eboue net atilmaliydi , fenerbahceden emre zaten atildi , topal ve emenike atilmaliydi...
melonun hareketine gelirsek ben yakistiramadim
+ emre atildiktan sonra mac gayette sakin geçti bi sneijder volkan tartismasi haric ee demekki neymis ortaligi bulandiran belli...
Ne taraftarından bahsediyorsun abi ya ? Bu taraftarın gözünde Selçuk İnan bir efsaneydi. Selçuk inan, sneijderiyle diye tezahurat yeter. Ama bugün o tezahuratı bağırıken bile içimiz buruk bağırıyoruz artık. Bu taraftar Selçuk'a da Burak'a da hep destek vermiştir. Ama artık yeter. Kaç sene oldu ? 2 mi 3 mü ya da 4 mü hatırlamıyorum.
Ayrıca sen sürekli Burak durumunda taraftara laf atıp duruyorsun. Bak bakalım bu taraftar Burak'a ne yaşattı bu sezon
http://instagram.com/p/lS1e9SLG7Y/
Çok değil. 4 hafta önce...
Ne alakası var Yekta'yla Furkan'la ? Sadece Selçuktan bahsediyoruz. Ayrıca senin bakış açın çıkarcı bi bakış açısı. Adam şuanda saçma sapan bir futbol oynuyor. Bu sene sahada Selçuk yoktu. İstatistik olarak İniesta'yı bile geçmiş olabilir ama adam sahada yok. Tek bi pas veriyor o da asist felan oluyor heralde. Nasıl öyle bir istatistiğe ulaştı hiç birimiz anlayamadık zaten.
Ve bu adam kaptan. Naz yapmaya hakkı yok. Sabri yıllardır kaptanlık yaptı. Açtığı her saçma ortadan sonra tepki aldı. Hiç böyle bir hareket yaptı mı ? Herşeye rağmen kaptanlığını yaptı.
Bak haklısın o konuda ben Selçuk haklı falan demiyorum zaten.
Sabahtan beri ;''Defolsun'', ''Tutan yok, buyursun gitsin'' tarzı yorumlar var. Bu kadar basit olsa bu iş maçtan hemen sonra kovulurdu zaten takımdan. Her şeyin bir sebebi vardır maç içinde Mancini çok gereksiz tepkiler veriyor bazen.
İngiltere de maç içinde uyuyan adam burada Yılmaz Vural kesildi. Selçuk öyle bir anda harcanacak adam değil yoksa gitsin banane. Galatasaray'dan böyle bir adamın gitmesi bizim işimize gelir.
Ben oyuncular arası sorun olduğunu da halen düşünüyorum. Gösterişten çıkıp sorun yok diyen adam maç içinde golden sonra gidip birbirine de sarılır yani.
He ayrıca o futbolculara sahip çıkmıyor diye eleştirdiğiniz ultrAslan şuan Selçuk İnan'a destek fotoğrafları paylaşıp duruyor.
sari kartlar bir cogu gereksizdi arif. macin gerginligine bir sebep de buydu. oyuncular macta adaletsizlik oldugunu sezince zaten is cigrindan cikiyor. ama emre-melo eslesmesi zaten karta gebeydi, emre de bu duelloda kaybeden oldu. melo evsahibi avantajini kullandi sayilir. benim gordugum eboue ve melo bilincli emrenin uzerine oynadilar mac boyu, emre de oltaya geldi.
kirmizi ciktiktan sonra da macin gerginlik seviyesi fenerbahce icin bir tik artti bence ayrica, gs yonunden mac rahatlamis gibi gorunse de fbli olarak kendi penceremden gordugum bizim topcular normalden daha gergin hale geldiler. agresiflikleri artti. emreden once 2 kisi, sonraysa 6 kisi sari kart gordu. macin genelinde hava olumsuzdu, her zamanki derbilerden biri oldu iste. futbolu az, kavgasi bol :D
Ultraslan'ın facebook hesabı destek oluyor. Oranın admini. Reisler(!)'den emir alarak. Peki ya pegasustakiler? Taraftarlar? Sen önce bi bak kendine diyosun ki artık yeter destek olduk olduk yeter diyosun. Selçuk'a kaç kere destek olundu. Burak'ı bi kenara bırakıyorum. Adam formsuz bende kabul ediyorum. Ama yapılanlar ayıp gerçekten. Adam formdayken kralsın efsanesin Selçuk formsuzken gitsin, böyle şey mi olur?
Selçuk umarım gider, biz onu haketmiyoruz.
@mpaker66
xavi-selcuk resimlerini birlestirenler simdi selcuk inan-selcuk sahin resimlerini birlestiriyor. klasik turkiye profili, birgun goklere cikartiriz obur gun yerin dibine sokariz.
Pegasus'u ultrAslan olarak kabul edemezsin ki ? Orda tribün kapasitesini bilmiyorum ama sanırım 10-15 bin insan var. Kaçı ultrAslan onların ? Kaçı gerçekten Galatasaray'lı ? Kaçı haftaya Kasımpaşa maçını izlemeye, daha doğrusu desteklemeye gelecek ? ultrAslan bir emir altında hareket eden bir ordu değildir. Al bende ultrAslan'dayım. Ama istersem yarın Selçuk'u ıslıklarım, istersem alkışlarım. Bu benim hür irademe bağlı. O an insanlar anlık bir tepki veriyor zaten. Onu hiç bir Allah'ın kulu kontrol edemez.
Burak'ı bi kenara bırakmaman gerekir aslında. Önümüzde Burak gibi güzel bir örnek var. Adamın futbol zekası olmaya bilir, aldığı topları saçma sapan bir şekilde kaptırıyor olabilir, topu kontrol edemiyor olabilir ama bakın nasıl çabalıyor, nasıl koşuyor, nasıl kayıyor, nasıl pres yapıyor. Sonunda da en büyük alkışı alıyor tribünlerden.
Selçuk istediği kadar kötü oynasın. İsterse ortasahadan kendi kalesine gol atsın, eğer çaba gösterirse bu tribünler onu yine alkışlar. Ama adam son yıllarda aşırı pasif. Nerde eski Selçuk ? Her topu alan Selçuk ?
Ultraslan'ı sen karıştımışsın işin içine sonra da herkesi Ultraslan'dan sayamazsın diyosun. Evet bende onu diyorum herkesi Ultraslandan sayamazsın. Sayfası destek oluyor zaten.
Burak'ı bir kenara bırak dememin sebebi Burak bayağı bi tartışıldı 2 senedir. Yoksa beni bilen bilir Burak'ı en çok savunanlardan biriyimdir. Sohbet alanında tartışmışlığım olmuştur Burak için. Çünkü evet dediğin gibi çabalıyor çırpınıyor.
Selçuk formsuz evet ama dediğin gibi umursamaz asla değil. Sence Selçuk bugün her topu almadı mı? Sorumluluk almadı mı? Yapması gerek koşuları yapmadı mı? Rakip hızlı çıkarken ekstra efor safedip faul yapmadı mı? Bence hepsini yaptı. Bence hiçte pasif falan değil Selçuk. Tek sorunu biraz kendine güvenini yitirmiş olmanın verdiği tercih hataları. Yoksa fazlasıyla çırpınıyor adam. Bi kere onun karakterinde yok vurdumduymazlık.
Selçuğa yapılanlar ayıp. Yukarda ne hali varsa görsün tavırları flan. Üzüyor insanı.
ultrAslan'ı benden önce karıştıranlar olmuştu onlara cevaben dedim onu :) Ayrıca kaldı ki o an o ıslıkların ultrAslan tarafından geldiğini nereden biliyorsunuz ? Belki numaralı ıslıkladı sadece ? (He bence de Pegasus daha çok ıslıklamıştır ama yükü ultrAslan'a atamazsınız. O statta 55 bin kişi var.)
Bugün Selçuk iyi oynadı zaten. Maçı izlerken arkadaşlara da dedim Selçuk bugün baya iyi oynuyor diye. Ama böyle maç seçip oynayacaklarsa olmaz bu iş. Drogba'da bugün çok iyiydi ama biliyoruz ki o da maç seçiyor. Selçuk için dediklerimi Drogba için de demiştim daha önceden. Böyle maç seçeceklerse olmaz bu iş.
Dediğim gibi Selçuk bugün iyi oynadı, hatta maç içinde alkışta almıştır ama haftalardır ona içten içe kızgınlık vardı zaten. Yaptığı son hareket de patlama noktası oldu taraftar için. Ya gerçi ne patlaması yahu ? Siz buna tepki mi diyorsunuz ? Altı üstü 5-10 saniye süren bir ıslık. Eğer biz bu maçı kaybetseydik siz o zaman görürdünüz olanları. Tüm sanal alem şuan Selçuk'a nefret kusuyor olurdu. Statta yönetim istifa diye başlanıp başta Selçuk olmak üzere bir çok protesto yapılırdı. Sırf Fener galibiyeti diye çoğu şeyin üstü kapatıldı bu gece. Ama sadece bu gece. Bakalım ilerleyen haftalar ne olacak, ne değişecek. Eğer yine deplasmanda dandik dandik oynalarlarsa istemediğimiz görüntüler oluşur arenada.
Takımcak formsusuz. Deplasmanda yine aynı şeyler olacaktır. Bu maçtada rakip 10 kişi kaldıktan sonra ezmemiz lazımken hiç bir şey yapmadık. Sabri girdikten sonra hareketlendirdi yeminlen. Takımda herkes o kadar yavaş oynuyorki. Semih ve Yekta beni deli ediyor. Topu atyaklarında oyalayıp 5-10 sanniye sonrada en yakınındakine pas atıyor. Pasda o kadar temposuz oluyor ki 1-2 saniyede gidiyor. Barcelona o kadr sürede 5-6 pas yapıyor. Biz 1 pas. Ben buna deli oluyorum. Biri ayağına aldığında Sneijder haricinde boşa çıkanda olmuyor. Al ver oynu oynuyoruz sonrada. Burak kaç pozisyonda çapraz içe kaçsa Eboue boşa çıkacak arkadan gelip ama Burak sap gibi yerinde duruyor. Nerde onda o futbol zekası. Valla yatın kalkın Sneijder'e Melo'ya Alex'e Eboue'ye Drogba'ya dua edin beyler. Futbolu bilmek ayrı bir şey.
Valla ben geçen sene bir önceki sezonki (2011/12) performansını baz alarak Pirlo'yla bile kıyaslamıştım milli takım olayı konuşulduğunda, şimdi yerin dibine sokuyorum yalan yok :)
Ama bu sene Nedved'in de değindiği gibi tepkimiz mücadele etmemesi ve ruhsuz oynamasına. Tamam takımlar üstüste şampiyonluk yaşadığında sonraki sezonlarda bu tür düşüşler olabilir, oyuncular eskisi kadar motive olamayabilirler ama sen kaptansın, senin böyle bir lüksün yok. Selçuk bunu anlamıyor. Tepkileri nankörlük olarak görüyor muhtemelen.
Nedved'in Sabri örneği de çok yerinde oldu. O herşeyi açıklıyor zaten.
Aslında bu durum Sabri'nin neden kaptan olduğunu da açıklıyor. Şuana kadar Türkiye'de bu kadar dalga geçilen ve geyik yapılan bir futbolcu yoktur. Sabri ile ilgili sosyal medyalarda bu kadar geyik yapılmasına rağmen bunlara aldırış etmedi. Bazen 4-5 maç yedekte oturdu ona da ses etmedi. Görev verildiği zaman canla başla mücadele etti. Şimdi bu tipte bir oyuncu varken takımın 2. kaptanı olan Selçuk'un bu durumu taraftarın tepkisini çekiyor. Olay bu aslında.
Neyse beyler her ne kadar yensekte siz şunu bi izleyip uyuyun. O zamanki futbolun 100'de 1'i yok bizde.
http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...ahce-mac-ozeti
İnanılmaz oynamıştık gerçekten.
TT Arena'da olaysız bir derbi daha. Son yıllarda Saraçoğlu, İnönü-Olimpiyat ve Avni Aker'de olanları hatırladıkça... Bir kez daha helal olsun seyircimize.