abi ver gazi ver coskuyuuuu ... biri yazmisti her mac 4 er 5 er bindiriyolar bana die hahaha
Printable View
abi ver gazi ver coskuyuuuu ... biri yazmisti her mac 4 er 5 er bindiriyolar bana die hahaha
taktiği ancak nasıl kullanılacağını bilen ve bu oyundan anlayan arkadaşlarım verimli kullanabildi..öyle diablo taktiği misali rastgele oyuncuları koyupta siirjetpasporla realmadride deplasmanda 5 atma oyunu yok karşında.futbol mantığın olacak en başta.taktiği kullanmasını bilip de işlerine yarayan arkadaşların sadece çok küçük bi kısmını QUOTE yaptım sırf onlara sorupda yardım alabilesin diye.tekrar ediyorum bu oyunda diablo taktiği çıkmayacak mevcut başarılı taktiklerle başarılı olmaya mecbursunuz demedi deme.cm 99-00 den beri menajerlik oynarım bu oyundan zor taktik yapılanı yok.bindirmeler taktiği uygulanması zor ama uygulandığında belkide en başarılı taktik zira fmdownloads.net hacklenmeden önce açık ara dünyada 1 numaraydı.elin gevuru anladı değerini bizim bebeler 1 kere deneyip kenara attılar.neyse yeniden upload edecem emektar bindirmeler taktiğini eminim yüzlerce oyuncu eskiden olduğu gibi yine başarılı olacak.
ben bu taktik ile acayip güzel maçlar çıkardım ve çok başarılı oldum.uygulaması zor bi taktik ama ne edelim zor bir oyun olmuş fm2007.eğer başarılı olamadıysanız suçu kendinizde arayın adam uğraşmış üşenmeden bizimle paylaşmış beceremeseniz bile taktiği uygulamayı en azından bir teşekkür edin.
tigris yeni taktiğini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim arkadaşım :)
ya ben umitsiz vakayim ya kac gundur surekli taktikle ugrasiorum hic saglam bi taktik oturtamadim takima takimimda southend die 2. ligden almistim. 1. lige cikardim ama burda da sampion yapmak istiorum olmuor ya surekli berabere maclar galibiyet yuzu goremiom cm 03/04 de arsenal taktik var di 2. lig takimiyla hic kasmadan real madridi chelseyi yeniodum.. of of herhalde bunda ole taktikler yapilamior oyuncu ozellikleri daha on plana cikmis
arkadaşım fenerbahçeyi alıp galatasarayı alıp hangi taktiği yaparsan yap türkiye liginde zaten kazanırsın.kazanamıyorsan zaten sende sorun var demektir.almışsın ilk sayfada göstermişsin screenshot koymuşsun fenerbahçeyi alıp continue tuşuna bassan bile sadece her türlü ezici olursun.bunu bilmiyorsan ve hala bunun üstüne yorum yapıp taktiğini övüyorsan sana yazıklar olsun.
o güzel oldu diyen arkadaşlarda kesin fenervahce ve bu tarz takımları alıp bu taktiği denemişlerdir.bu taktikler bu dandik taktikler kücük takımlarda işe yaramaz.anca hile yapar kendinizi kandırırsınız.
dediğim gibi benim yardıma ihtiyacım yok şu duruma bakılırsa senin var.her manager kendi taktiğini millete açsaydı "prestij"denilen kanun yerini bulmazdı.bence sende biraz daha çalışıp kendi prestijlerini kendine saklamalısın yoksa oyunu bilen birileri tarafından devamlı ezilmeye büzülmeye mahuk kalırsın.
saygılar canım benim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gerçekten bravo.
bizimki bu sefer dibine kadar saçmalamış moderatörlerde sağolsunlar şutlamışlar heralde şimdi fifa 2007 oynuyordur :D
neyse arkadaşlar 442 düzenindeki yeni taktik tam olarak hazır hale gelince buradan paylaşıma sunacağım, iyi eğlenceler...
yeni versiyon çok farklı olacak sigamesteki fuss varya onun v4 taktiğini bayağı bayağı değiştirdim üzeirne rashiden gördüğüm 1 ekleme daha yaptım bence gayet başarılı bir taktik oldu 1-2 ayar daha yapıp yayınlayacam. zaten fm 2007 de yapabileceklerin sınırlı daha ötesi de olmayacak.
ya arkadaşlar n güzel anlatıyorsunuz ama bende bulamadım taktiği yaa.şunu tam olarak bir linkini versenizde bizleride sevindirseniz olmazmı...?_?_?
Bende bulamadım link falan daha bugün dikkatimi çekti taktik linklerin hepsi ölmüş yardım edin abiler...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cvp Wersenize Yaw Bi Taktiğin linkini Yenilemek bu kadar zor mu Tigris ?
abi forwetin bitiriliiciğimi iii ossun şutumu
http://dosyam.net/?id=x9no0u buyrun arkadaşlar arayıpta bulamayanlar için....
Abi allah razı olsun çok merak ediyodum bu taktiği saol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi bu taktiği bugün denedim maç shaktar'laydı ama pek bişey bindiremedim nedendir bu sorun acaba bi yardım o kadar kişi memnun kaldığına göre bizde bi yanlışlık wardır diye düşündüm yardım pls ......
<<< Bindirmeler V2 >>>
DİKKAT: bindirmeler V2 taktiği yabancı bir sitede görmüş olduğum bir taktiğin derinlemesine modifiye edilmiş ve çok çok güçlendirilmiş halidir...
işte taktik:
http://img122.imageshack.us/img122/9479/b2xf4.th.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/5764/b22wu9.th.jpg
ve işte download fırsatı:
http://rapidshare.com/files/14951033...lerV2.tac.html
bindirmelerv1 taktiğinin uygulanması zor olduğuna dair eleştiriler üzerine sizlere kolay uygulanabilir şahane bir taktik sunmaya çalıştım.
taktik hakkında daha fazla bilgi vermeyeceğim çünkü uygulaması çok basit,çok kalite bir taktik mutlaka deneyin birkaç maç içinde çok başarılı sonuçlar alıp hedeflerinize ulaşacaksınız ben şimdiden bindirmeler v3 için çalışmalara başlıyorum iyi eğlenceler(e)
unutmadan en az 4-5 maç yapmadan taktiği takıma oturtamazsınız.
Çok TeŞekkÜr Ederİm Bu Guzel Taktik İÇİn Ben FenerbahÇede HİÇ Yenİlmeden Ve Berabere Kalmadan Bİtİrdİm İlk Sezonu Ve BÜtÜn Kupalari Aldim Bakalim Bİrde Bu TaktİĞİ Denİcem Fazla Gol Pozİsyonu Olmuyordu Bundan SİkayetÇiyim Bakalim Bu Taktikle Fazla Gol Pozİsyonu Olucakmi Tekrar Goztermis Oldugun Emek İÇİn Cok Tesekkur Ederim Sevgili Dostum.
saolasın tigris...
Valla bende beğenmedim 9 maçlık gol yememe serim vardı Türkiye liginde (genelde 12 maçta bir tek chelsea maçında 3 gol yedim robbenden) taktiği uygulamaya başladıktan sonra Rize, Bjk ve G.Birliğini yendim Chelsea ye yenildim Valencia ile berabere kaldım içerdeki iki maçta. Buraya kadar bütün sonuçlar normal chelseayi yenemedim diye şikayet edicek halim yok ama sonra peş peşe gelen 3 maç varki tam bindirmeler taktiği oldu
Antalya 5 - GS 1
GS 0 - Sakarya 0
G.Antep 5 - GS 1
İyi ligde Samsun yok yoksa yeni bir Samsun-Antep-Antalya serisi yapıcaktık..
Emeğin için sağol yinede..
v2de orta alan bviraz boş kalmıyomu
gercekten guzel taktiuk olmus direk ilk macimda kayserisporla yendim bu taktigi v1 den bahsediorum sezon basinda yada orta yarida uygularsak bisi deisirmi
arkadaşlar bu fm 2007 ye ne desem bilmiyorum oyuna kilit koymuşlar sanki taktik ne kadar iyi olursa olsun bilgisayar mutlaka maç kaybettiriyor bir yerden sonra..biraz daha geri bildirim verenler olacaktır,eğer bV2 taktiği sizleri başarıya ulaştıramıyorsa yine çalışmaya devam edeceğim.yahu 1999 yılından beri menajerlik oynarım yahu ne olmayacak taktikler yaptım önceki serilerde ama 2007ye henüz alışamadım galiba.neyse başka arkadaşlar da denesin mutlaka çok işine yarayanlar da olacaktır.
Bende 2000den beri cm 97den beri menejerlik oynarım %95 şampiyonluk yüzdem vardır oynadığım bütün sezonlarda ama ilk defa bu kadar zorlanıyorum. Kendi yaptıklarımla olmadı başka tavsiye edilen taktiklerle oynadım olmadı. Birde dikkatimi çeken şöyle birşey var başkalarındada oluyo mu merak ettim, kasım ayına geldi mi takım darmadağın oluyo benim. CLnin son iki maçı, ligin son virajı ve kupa maçları tam bir hezimete dönüyor. Şubata kadarda toplanamıyoruz. Kasım öncesi, şubat sonrası fena değil şık sonuçlar aldığımız oluyo..
denemeden bişi diyemicem bi ddenıyim ..
taktik işi sabır ve zaman işidir.herhangi bir taktiLe biLe başarıLı oLabiLirsiniz.takım o taktiğie ve sisteme aLıştıktan sonra..taktik seçerken takımın özeLLiği ve oyuncuLarın özeLLiğine göre seçmek gerek her taktik her takımda ve Ligde tutmaz. ve ben her Ligin ayrı taktiği var diye düşünüyorum aLmanyada başarıLı oLduğunuz 4-1-3-2 iLe itaLyada oLamazsınız.bence taktik secerken bunLar göz önüne aLınmaLı
O şundan akıllarınca iyi zor gerçeğe yakın yapalım demişler de o yüzden ben bir oyunda şampiyonluğa giden takımın yani fb nin bütün oyuncularının sadece potansiyel ve gelecekteki yetenekelerini 1 yaptım...Evet ikiside 1 bütün takıma uyguladım..Sonra sonuçç...Fb antalyasporunda özelliklerini full yaptım hatta forvetlerinin bütün özelliklerini modifierden 20 yaptım...Sırf bakim oyun ne kadar gerçekçi diye yoksa fb için özellikle yapmadım ...Ammaann ne göreyim fb antalyasporu 2-0 yendi ve şampiyon oldu..Buyrun burdan yakın takım nerdeyse mahfolmuş ama reytingi yüksek diyee yeniyor..Yani szi ne akadar uğraşırsanız uğraşın çok süper bir seri yakalayamıyorsunuz fm 2007 de...Bu gerçekçilik den ziyade oyunun dandik yönü ve o kadar sakatlanma kırmızı kart gerçekte olsa topa koyarlar bütün oyuncuları...Umarım bunun bir dahaki yamada düzeltirler yaa...Fm 2006 daha ii seri yakalanabiliyordu....Burda birde bazen her maçta taktiğinizi değiştirmenize zorluyor kii ..Bu gerçeğe yakın olabilri..Fakat mourinho ile biz aynı değiliz ki biz bir iki taktikle gitmek isteriz çoğu zaman....:cool: ;;)
bende de oluyor ne yaparsan yap bi ara takım dumur oluyor en basit maçlarda bile 2-3 gol yiyor sonradan toparlanıyorsun ama neye yarar.hele rakip kalecilerin coşması olayı futbolda o kadar sık birşey değil ama fm'de ardarda 3-4 maçta rakip kalecinin 9-10 ile oynayıp maçları 20-3 25-4 gibi şut çekme üstünlüğüme rağmen kaybettiğimi bilirim.daha akıllı bir oyun olabilirdi.
%100 katılıyorum
Sağol ama orta alan boş kalmış.
bence bu taktık ilk sezon denenmeli daha iyi fayda eder
bu taktiğe şöle kanattan ve full geniş anlayışla bi açılsam ne yapacaksın merak ettim ?
dene bakalım
taktigi indiremiyorum arkdaslar yardim ederimisiniz
Bİ Bakalim Dostum...
link bozuk bide bugün girdiğim bütün yabancı cm-fm siteleri'nde sunucu bulunamıyor yazıyo
linki yeni test ettim çalışıyor oyuncuları iyi yerleştirip deneyin çok hoş sonuçlar alacaksınız
abi benim bilgisayarda mı sorun war indiremiom bi tek bu site deil deiğer yabancı fm siteleride açılmıyo
kardeş senin taktiği, 4-1-3-2 ile çürüttüm haberin olsun..
4 lü defans DC ler çakılı, DRL normal..
3 lü orta saha, ikisi DM, bir tanesi hızlı AMR veya AML
2 hızlı forvet.. sonuç senin taktiği oynayan milan a karşı 6-1 lik galibiyet.. taktiğinin olayı orta sahada bitiyo.. orta sahadaki elemanlarını kitleyince ve DM olarak defansif anlayışlı 1 elamanı 4-1-3-2 in 1 lik kısmına yerleştirince, orta sahan iş yapamıyor.. atak yaparken de kanatlardan çıktığım için orta sahan kanatlara dağılıyor ve kontra ataktan çok gol yiyor..
zayıf takımlara karşı başarılı olabilir yine de..
Eyvallah dostum sagol...
bu taktiğin aynısı fm 2006 içinde vardı
Daha closing down nedir bilmeden hazır taktikle yeneriz diye deniyorsunuz , stamina , acceleration gibi özellikleri olan mesela sissoko gibi adamlarınız yoksa closingin anlamı yok çünkü basana kadar pas yapar adamlar en güzel liverpoola gider bu tür taktikler xavi gerard sissoko 3lusune.