Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?
- Voters
- 66. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe
-
Galatasaray
-
Beraberlik
-
Ben yapılan yorumların aksine kaybettiğimiz için seviniyorum.Bence böyle ağır bir mağlubiyete ihtiyacımız vardı takım olarak.Fenerbahçe Kayseri'ye 4-1 yenildi,Eskişehir'de zor beraberlik aldı,Kocaelispor maçında son dakikada kazandı bu maçlardaki futbol oldukça kötüydü FB açısından.
Galatasaray ise deplasmanda Eskişehir'den 4 yedi,Bursa'ya 2-1 yenildi..Bu maçlarda oynanan futbol rezaletti.
Şimdi büyük takımlar adları gibi büyük maçlarda gaza sonuna kadar basıp seyirciyi ve mevcut durumunu rahatlatmak için var güçleriyle oynarlar.Bunu iki takımda dünkü maçta yapamadı.Zaten haftalardır oynanan kötü oyunların devamıydı bu derbi,futbol adına Deivid'in golü,Lincoln'un sayılmayan frikik golü,Servet'in insanüstü çabaları,Sanctis'in yediği garip goller dışında pekte birşey yoktu.
Bu mağlubiyete bir Galatasaray taraftarı olarak sevindim çünkü futbolcuların özelliklede geçnlerin ve yabancıların hangi takımın formasını giydiğini anlamaları açısından çok iyi bir örnek teşkil etti.
Mağlubiyete sevindim çünkü derbide favori olmaz,bunu anlamayan birçok insanın tezleri çürüdü.
Mağlubiyete sevindim çünkü Skibbe'nin arkasında olan bir insan olarak Skibbe'nin baskı altında verdiği kararların doğru fakat yanlışların futbolcular tarafından yapıldığını görmesi açısından çok açıklayıcı ve otoritesini bundan sonraki haftalarda göstermesi için örnek bir maç oldu.
Bu mağlubiyete sevindim çünkü hakemin verdiği garip kararları takım gözetmeksizin beğenmedim,bunu TFF gözlemcisi yada MHK nun izleyeceğini ve tansiyonu böylesine yüksek ve anlamlı maçlara tecrübesiz hakemlerin verilmeyeceğini anlamarı açısından çok iyi oldu.
Bu mağlubiyete sevindim çünkü bizden götüreceği FB'li arkadaşlarımızın özel hayatımızla yada sanal alemde bize birkaç gün farklı şekilde konuşmaları ve takılmalarıyla geçecek ama bu maçın bizden fazlaca götüreceği birşey olmayacak puan durumundan dolayı.Ligin ilk yarının bitimine yakın 15-16-17. haftalarda oynansa bu mağlubiyet gerçekten yaralayıcı olabilirdi..
Mağlubiyete sevindim çünkü Adnan Polat'ın takıma ne kadar sahip çıktığını,sıradan bir taraftar kadar fanatik GS'li olduğunu gördüm.
Mağlubiyete sevindim çünkü mağlubiyetler oluşumların zayıf yönlerini ortaya koyar ve gelecek için ders çıkarılmasını sağlar.Bu mağlubiyetler büyük rakiplerden alınmışsa daha anlamlı ve değerlidir,çünkü sıradan bir mağlubiyet değil,büyük bir mağlubiyettir.
Bu mağlubiyete sevindim çünü tvlerde ne kadar kolpa yorumcunun olduğunu gösterdi bizlere.
Bu mağlubiyete sevindim çünkü ben bir Galatasaraylıyım,hastasıyım,aşığıyım,fanatiğiyim.. .Fakat bazı durumların olması gerekiyordur ve olmuştur,önemli olan geçen seneki gibi bu durumdan ders çıkarıp 25. haftadan itibaren vitesi yükseltip gereken eforu sarfedip,gereken rakipleri yenme isteğini göstermektir.
Bu mağlubiyete sevindim çünkü transferi için milyon eurolar verilen bizim gibi futbol aşığı insanların sıradan yorumlarına kulak asmayan,herşeyi bildiği zanneden Türkiye'nin en iyi kulüplerini yöneten ve yıllarca İspanya'daki takımların B ekiplerinde forma giyen parladığı 2 sezondan sonra Mallorca'nın satışının 1/4 ü fiyatına alınarak takıma hiçbirşey vermeyen,golcünün koşanının,yırtınanının değil gol atanının makbul olduğunu anlamadan şuursuzca koşular yapan Guiza denen futbolcunun ne kadar fiyasko bir transfer olduğunu gördüm.
Bu mağlubiyete sevindim çünkü Galatasaray'a sahip çıkacak oyunu yönlendirecek bir Lincoln'un varlığı kabul ettim.
Bu mağlubiyete sevindim çünkü böyle galibiyetler bu haftalarda rehavet yaratır,büyük eforlar sonrasında kazanan takımın puan kayıpları olur.
Benim bu maça sevinmek için yazdığım ve yazamadığım onlarca sebebim var ki.. Bu maça üzülmek çok yersiz..
Maç analizini yapmama gerek yok iki takımında oynadığı oyun formalarının altında ezildi,vasatın altında bir maçtı,adı DERBY olduğu için heyecanı yüksekti
Hakemdi,sakatlıktı,sayılmayan goldü vs.. Bunların arkadasına sığınmak en kolayı,günün kurtarma hesabı yapanların başlıca gerekçeleri.Olay günü kurtarmak olsa hedef şampiyonluklar değil,gündelik sevinçler olurdu..Bu yüzden herkes iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırıp olayları yorumlamalı ve realist davranmalıdır.
Herkese hayırlı sabahlar
Mesaj Yetkileri