Quote Originally Posted by EreN View Post
Emre; Ardayı çok severdim ama şu son 3-4 haftadır çok çirkef bir oyuncu gibi gözüküyor bana. Hakemi ayağına çağırmalar, yan hakeme küfretmeler, milli takımdan arkadaşına "şerefsizsin lan sen" gibi hemde 3-4 defa tekrar ederek hakaret etmeler, tribünlere el kol hareketleri yapmalar. Düştü açıkçası gözümden. Yakışmıyor ardaya bunlar. Söylediklerimin hepsini kameralar çok net yakaladı. Yani sallama şeyler de değil. Zaten 2-3 hafta önce Fırat Aydınus'a yaptığı bir nevi köpek çağırır gibi onu ayağına çağırması, hakemin otoritesini zedelemesi bu gibi hareketlerinin doruk yaptığının göstergesiydi. Kısaca düzeltmeli kendini toparlamalı bir an önce.
%100 katılıyorum.Arda'nın karakterinde gözle görülür bir değişim görüyorum.Arda bir zamanlar taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmışken şu sıralar çok antipatik geliyor.Geçtiğimiz haftalarda Fırat Aydınus'a yaptığından sonra, bu hafta da yardımcı hakeme aynı şekilde çıkıştı.Ama yine kurtuldu Hele Milli Takımdan arkadaşı Selçuk'a , küfür ve tehdit savurması hiç yakışmadı.İlerde hiç mi yüzyüze bakmayacaksın sen bu adamla...